LOKALPLAN NR. 090 for et parcelhusområde ved Almuevej i Vrold

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR. 090 for et parcelhusområde ved Almuevej i Vrold"

Transkript

1 LOKALPLAN NR. 090 for et parcelhusområde ved Almuevej i Vrold Skanderborg Kommune 2000

2 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 090 REDEGØRELSE Lokalplanområdet...l Lokalplanens baggrund og formål...l Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...! Lokalplanens retsvirkninger...8 LOKALPLANEN 1. Lokalplanens formål Lokalplanens område og zonestatus Områdets anvendelse Udstykning Vej-, sti- og parkeringsforhold Varmeforsyning Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Grundejerforening Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse Tilladelse fra andre myndigheder Ophævelse af Lokalplan nr Vedtagelsespåtegning KORTBILAG Lokalplankort kortbilag l Matrikelkort og delområder kortbilag 2 Illustrationsplan kortbilag 3 Vejprofiler bilag 4

3 Lokalplanområdet Lokalplanområdet er beliggende i den sydlige del af Vrold, mellem det nye boligkvarter ved Gammel Skolevej og Horsensvej. Størstedelen af arealet opfattes som et letkuperet plateau beliggende relativt højt i terrænet. Mod nord og vest løber arealet ud i tydeligt markerede slugter. Højdeforskellen mellem plateauet og bunden af slugterne er ca. 10 meter. Skråningen ned mod slugten mod vest er beplantet med overvejende nåletræer. På arealet findes endvidere rester af et tidligere markhegn. Stort set hele området har hidtil været i landzone, men med lokalplanens endelige vedtagelse og offentliggørelse er hele området indraget i byzone. Områdets samlede arfcal udgør ca. 12,4 ha., hvoraf størstedelen hidtil har været anvendt til jordbrugsformål. Den resterende del udgør h.h.v. fire eksisterende parcelhusejendomme langs Horsensvej, en mindre del af den blandede bolig- og erhvervsejendom Holst Kloakservice på hjørnet af Vrold Tværvej og Horsensvej, samt endelig en del af de kommunalt ejede boldbaner ved Vrold Boldklubs lokaler på Vrold Tværvej. I Kommuneplan 1993 var størstedelen af området angivet som boligudbygningsområde på længere sigt. Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens baggrund er ønsket om at etablere et boligområde, der åbner mulighed for at opføre fritliggende enfamiliehuse. I lokalplanen er der lagt vægt på at muliggøre etablering af et miljøvenligt boligområde, bl.a. ved at tillade utraditionelle byggematerialer og forberede en miljøvenlig drift af området. Da størstedelen af området ikke er omfattet af kommuneplanens egentlige rammebestemmelser, er der sammen med lokalplanen vedtaget Kommuneplantillæg nr. 14, der sikrer overensstemmelse mellem lokalplanen og kommuneplanen. Lokalplanen er udarbejdet af et privat firma, der påregner at erhverve det berørte landbrugsareal og forestå byggemodning af området.

4 Lokalplanens indhold Lokalplanen åbner mulighed for etablering af 42 nye parcelhusgrunde Lokalplanen er udformet således, at der inden for relativ få, styrende rammer gives ganske vide muligheder for at etablere en mangfoldig bebyggelse. Der er således mulighed for at opføre byggeri af mere usædvanlig og eksperimenterende karakter. Her tænkes eksempelvis på bygningsformer, byggematerialer og farver. De styrende bestemmelser, som skal sikre visse gennemgående træk i området, er følgende: Anvendelsen fastlægges til fritliggende enfamiliehuse. Bebyggelse kan opføres i op til 2 etager. Bygninger må være op til 8,5 meter for bebyggelse i l-p/2 etage og 9,5 meter for bebyggelse i 2 etager. Inden for området kan udstykkes parcelhusgrunde med grundstørrelser fra ca. 950 m 2 og op til ca m 2. Et gennemgående træk vil være udformningen af vej arealerne med kørebane, brede græsrabatter, gadebelysning, vejtræer samt regnvandsgrøfter. Beboelsesbygninger skal orienteres med gavle eller facader parallel med vej. Endeligt skal bebyggelsen på den enkelte grund udgøre et samlet hele. Lokalplanområdet får vejadgang fra Vrold Tværvej. Der sikres mulighed for ny vejadgang via det nye boligområde til de fire eksisterende boliger ved Horsensvej samt en eventuel fremtidig udstykning mod nordøst. Endvidere sikres forskellige stiforbindelser mellem lokalplanområdet og omgivelserne: Mod nord til en fremtidig stiforbindelse i slugten, der kan knyttes sammen med Dues sti, mod nordvest til Gammel Skolevej og mod øst til buslommen på Horsensvej. Langs adgangsvejen fra Vrold Tværvej plantes en allé af pyramideeg. Langs de øvrige veje plantes vintereg. Midt i området og i periferien mod nord og nordvest udlægges fælles grønne arealer til ophold og leg. Skovbevoksningen mod sydvest opretholdes, men kan fornyes med blandet løvbevoksning, primært bestående af eg. Langs Horsensvej etableres en beplantet støjvold. Kommuneplan 1993: Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanområdet er beliggende inden for enkeltområde B i Tillæg nr. 14 til Kommuneplan 1993, samt inden for enkeltområderne B , B og D , hvor følgende rammebestemmelser er gældende:

5 ENKELTOMRÅDE B Nyt boligområde m.v. Områdets anvendelse Boligformål. Bebyggelse Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 25. Bebyggelse må ikke opføres med mere end 2 etager og bygningshøjden må ikke overskride 9,5 m. Andre forhold Vejbetjeningen af området skal ske fra Vrold Tværvej. Området skal inddrages i byzone (skraveret område). Eksisterende planer Området er omfattet af Lokalplan nr. 090.

6 ENKELTOMRÅDE B Nyt boligområde Områdernes anvendelse Boligformål. Bebyggelse Bebyggelsesprocenten for den enkelte Bebyggelsen må ikke opføres i mere ejendom eller boliggruppe må ikke over- end 1 1 /2 etage, stige 25. Andre forhold Der skal sikres arealer til eventuelle nød- motorvejen, Vroldvej, og en eventuel vendige foranstaltninger mod trafikstøj kommende parallelvej, Nybro-Vrold. fra Eksisterende planer Området er omfattet af Lokalplan nr. 061.

7 ENKELTOMRÅDE B Nyt boligudviklingsområde. Områdets anvendelse Området forventes først udbygget på længere sigt Rammebestemmelser for området vil først blive udformet i en senere revision af kommuneplanen.

8 ENKELTOMRÅDE D Eksisterende idrætsområde. Områdets anvendelse Offentlige fonnål (idrætsanlæg). Bebyggelse Bebyggelse må ikke opføres med mere end l etager, og eventuel halbebyggelse må ikke være højere end 12 m. Andre forhold Der skal sikres areal til afskærmnende beplantning langs områdets afgræsning. Området skal inddrages i byzone (skraveret område). Lokalplanen er i overensstemmelse med kommuneplanen. Regionplan 1997 Landbrugsloven: I Regionplan 1997 er arealet udlagt til muligt byvækstområde. Kommuneplantillægget er i overensstemmelse med regionplanens bestemmelser. Lokalplanområdet er pålagt landbrugspligt. Inddragelse af arealerne til boligbebyggelse kræver tilladelse efter landbrugsloven. Tilladelse skal meddeles af Landbrugsministeriet/Jordbrugskommissionen. Naturbeskyttelsesloven: Den østligste del af lokalplanornrådet er berørt af 300 meter skovbyggelinie fra skovområdet beliggende øst for jernbanen.

9 Vejforhold: Skov- og Naturstyrelsen har i forbindelse med lokalplanforslagets offentliggørelse ved brev af meddelt, at den er indstillet på at ophæve skovbyggelinien inden for området. Ophævelsen vil ske umiddelbart efter offentliggørelsen af den endeligt vedtagne plan. Lokalplanområdet skal vej betjenes fra kommunevejen Vrold Tværvej. Langs Horsensvej er fastlagt en vejbyggelinie på 17,5 meter fra vejmidte + 1,5 gange højdeforskellen + l meter. Trafikmængden på Horsensvej er ved den seneste tælling (1997) opgjort til biler pr. døgn (årsdøgntrafik), heraf er ca. 11,5% tung trafik. En trafikmængde af denne størrelsesorden betyder, at der er behov for at træffe foranstaltninger til at sikre, at det udendørs støjniveau ved boligerne ikke overstiger 55 db(a). Dette sker ved at udføre en terrænregulering/støjvold parallelt med Horsensvej. Volden anlægges bag vejbyggelinie og vil få en højde på ca. 2 meter over kørebanemidte. Teknisk forsyning: Området er ikke omfattet af det den vedtagne tillæg til Skanderborg kommunes spildevandsplan. Spildevand ledes til renseanlægget på Vroldvej i Skanderborg. Regnvand fra veje og bygninger påregnes bortledt ved nedsivning på grundene og i vejrabat ved nedsivning i vejgrøfter. Vandforsyning skal ske fra Skanderborg kommunale Vandforsyning. Elforsyning skal ske fra Østjysk Elforsyning. Renovation foretages af I/S Reno Syd. Området skal forsynes med fjernvarme. Området kan tilsluttes fællesantenneanlæg.

10 Lokalplanens retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må der ifølge Planlægningslovens 18 ikke retligt eller faktisk etableres forhold i strid med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i planen. Kommunen kan meddele dispensation fra bestemmelser i lokalplanen under forudsætning af, at dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun foretages ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Lokalplanen indeholder i afsnit 2 en bestemmelse om, at området overføres til byzone. Retsvirkningerne heraf fremgår bl.a. af lov om frigørelsesafgift (Skatteministeriets bekendtgørelse nr. 549 af 25. juni 1999 om frigørelsesafgift m.m. af fast ejendom). Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen i henhold til Planlægningslovens 18. Andre private servitutter kan eksproprieres, når det vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelsen af planen, j f. ovenfor. Den hidtil gældende lokalplan, Lokalplan nr. 061, ophæves indenfor området ved lokalplanens endelige vedtagelse og offentliggørelse.

11 Lokalplan nr. 090 for et område til parcelhuse ved Vrold Tværvej i Vrold I henhold til lov om planlægning (jf. lovbekendtgørelse nr. 563 af 30. juni 1997 med efterfølgende ændringer) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2 nævnte område: L Lokalplanens formål 1.01 Lokalplanen formål er, at at at at at muliggøre, at lokalplanområdet kan anvendes til boligformål i form af parcelhusbebyggelse, muliggøre en arkitektonisk afvekslende bebyggelse med forskellige antal etager, tagformer og materialevalg, sikre, at nærmere afgrænsede områder anvendes til adgangsveje, fælles grønne områder m.m. sikre de landskabelige kvaliteter omkring slugten vest for lokalplanområdet, og overføre lokalplanområdet fra landzone til byzone. Lokalplanens område og zonestatus 2.01 Lokalplanen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag 2 og omfatter matr. nre. 5e, lim, lin, 11 p, llq og 110 samt del af matr. nre. 12e, 12n og 12k, alle Vrold, Skanderborg jorder Lokalplanområdet er beliggende delvist i landzone og delvist i byzone. Med byrådets offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan overføres den del af området, der er i landzone, til byzone. Områdets anvendelse 3.01 Delområde I må kun anvendes til boligformål. Bebyggelse må kun bestå af aben-lav bebyggelse. På hver parcel må kun opføres eller indrettes én bolig. Endvidere kan her etableres boligveje og stier Delområde II må kun anvendes til fælles friareal i form af skov og hegn. Endvidere kan her etableres stier Delområde III må kun anvendes til fælles friarealer (leg, boldspil, og lignende aktiviteter) og fællesanlæg, fællesbygninger samt stier.

12 3.04 Delområde IV må kun anvendes til fælles friareal i form af sti, vej og beplantning Inden for hele lokalplanområdet kan der tillades opført mindre, nødvendige bygningsanlæg i forbindelse med fælles forsyningsanlæg m.v. Udstykning 4.01 Grande må ikke udstykkes med en størrelse, der er mindre end 950 m Udstykning skal i princippet ske som vist på kortbilag l. Yderligere udstykning må ikke finde sted. Vej-, sti- og parkeringsforhold 5.01 Der udlægges areal til nye veje og stier med en beliggenhed som vist på kortbilag l Vejtilslutningen A-B udlægges i en bredde af ca. 15 meter. Øvrige veje udlægges i en bredde af ca. 12 meter. Vejene udformes med kørebane, eventuelle kantbegrænsninger, rabatter og beplantning i princippet som vist på kortbilag 3 og bilag Fra punkt C til D kan etableres vej- og stiadgang til matr. nre. lim, lin, l lp og 11 q, samt et eventuelt fremtidigt boligområde på matr. nr. 12e, alle Vrold, Skanderborg Jorder Fra punkt c til d kan der etableres stiadgang til Horsens vej. Stien udlægges i en bredde af ca. 3 m og skal anlægges med fast belægning Øvrige stier udlægges i en bredde af ca. 4 m, i princippet som vist på kortbilag 1. Stien a-b udføres med fast belægning i mindst 2 meters bredde, mens øvrige stier udføres med grusbelægning i mindst 1,5 meters bredde Overkørsler skal placeres mindst 0,5 meter fra kabelskabe, lysmaster og lignende. Overkørsler må ikke gives større bredde end ca. 5 m Overkørsler udføres i græsarmering samt evt. ganglinie i betonsten eller -fliser. Parkering: 5.08 Der skal indrettes mindst 2 parkeringspladser på hver parcel Der skal indrettes og anlægges supplerende parkeringsareal som en del af vejanlægget i form af forstærkede rabatarealer, i princippet som vist på bilag 4. 10

13 5.10 Inden for lokalplanområdet må der ikke ske parkering af busser, lastbiler og større varevogne (over kg) eller henstilles større både og campingvogne. Byggelinier: 5.11 Langs Horsensvej er pålagt byggelinie på 17,5 meter fra vejmidte + 1,5 gange højdeforskellen + l meter. Belysning: 5.12 Belysning langs veje samt stien a-b udføres med parkarmaturer. Varmeforsyning 6.01 Bebyggelse skal tilsluttes fjernvarmeforsyningen. Bebyggelsens omfang og placering 7.01 Inden for delområde I må bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom ikke overstige Bebyggelsen må ikke opføres med mere end 2 etager. Bygningshøjden må ikke overstige 8,5 meter for bygninger i l-p/2 etage og 9,5 meter for bygninger i 2 etager, målt efter reglerne i småhusreglementet BR-S-98. Der må ikke opføres bebyggelse nærmere vej skel end 2,5 meter. Beboelsesbygningen skal placeres med facade parallelt eller vinkelret på vej skel Inden for delområde III kan opføres mindre bygningsanlæg til fælles brug, eksempelvis til fælleshus, værksted, legehuse og lignende. Sådan bebyggelse må ikke opføres nærmere skel end 5 m. 8. Bebyggelsens ydre fremtræden 8.01 Bygningerne på den enkelte parcel skal udgøre et samlet hele, bl.a. gennem samhørighed i tagformer, -hældninger og -materialer På bygningers tagflader kan tillades opsat solfangere og solcellepaneler Ingen form for skiltning og reklamering må finde sted Antenner, herunder parabolantenner, må ikke placeres således, at de er synlige fra vej, sti eller fællesarealer. 11

14 9. Ubebyggede arealer 9.01 I delområde I må hegn i naboskel og mod sti kun udføres som levende hegn. Der må ikke udføres hegn fra den enkelte parcels facade mod vej. Eventuel beplantning inden for en afstand af 3 m fra vej skel skal have en åben karakter og bestå af buske og mindre træer I delområde II skal det eksisterende skovareal opretholdes, men kan fornyes gennem nyplantning af overvejende egebevoksning. 50% af denne fornyelse skal finde sted i forbindelse med byggemodningen. Fornyelsen skal ske indefra, hvor brynene kan fornyes senere For delområde III og IV gælder, at arealerne skal opretholdes som åbne, naturprægede fællesarealer. Dog skal den nuværende træbevoksning opretholdes/fornyes, ligesom der i området midt i bebyggelsen kan suppleres med fritstående løvtræer af egnstypiske arter. Det rørlagte vandløb mod nordvest kan fritlægges efter nærmere godkendelse fra vandløbsmyndigheden. I det eng-/moselignende vådområde mod vest kan etableres en mindre sø på 75 m 2 efter nærmere godkendelse fra amtet. Grundejerforeningen forestår drift og vedligeholdelse af arealerne Langs Horsensvej udføres bag byggelinien langs vejen en lav støjvold/terænregulering som vist på kortbilag l. Voldens krone skal være 2,0 meter over vejens niveau, målt fra vejmidte. På volden plantes blandet løvtræsbevoksning (egnstypiske arter) med vintereg som bestandstræ Terrænregulering på de enkelte parceller på mere end +/ *- 0,5 m i forhold til det eksisterende terræn eller nærmere skel end l m må kun foretages med kommunens tilladelse. 10, Grundejerforening Den til enhver tid værende ejer af fremtidige udstykkede grunde inden for lokalplanområdet skal være medlem af en grundejerforening for området. Øvrige grundejere inden for området har medlemsret Grundejerforeningen skal på udstykkerens foranledning stiftes, når 25 % afgrundene er solgt ved betinget eller endeligt skøde Kommunen kan give tilladelse til at udvide grundejerforeningens område og kan i øvrigt kræve grundejerforeningen sammensluttet med andre grundejerforeninger Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesse i forbindelse med de ejendomme, der hører under forenin- 12

15 gens område, herunder drift af fællesarealer og fælles eje af f.eks. fælleshus, værksted, maskiner m.v Grundejerforeningen skal udfærdige et ordensreglement Grundejerforeningen skal fastsætte nærmere regler for fremskaffelse og fordeling af midler, der skal anvendes til gennemførelse af foreningens formål Såfremt Skanderborg kommune ikke overtager de anlagte veje samt stiarealer som offentlige, skal grundejerforeningen være pligtig til vederlagsfrit at modtage skøde på disse arealer og herefter overtage vedligeholdelsen af disse Grundejerforeningen er pligtig til vederlagsfrit at modtage skøde på fælles friarealer og herefter overtage vedligeholdelsen af disse. 11. Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse Ny bebyggelse inden for området må ikke tages i brug, før der er etableret de i afsnit 5.01, 5.02, 5.05, 5.08 og 5.09 nævnte vej-, sti og parkeringsanlæg Ny bebyggelse inden for området må ikke tages i brug, før der er etableret den i afsnit 9.04 nævnte støjvold Ny bebyggelse inden for området må ligeledes ikke tages i brug, før der er etableret de i afsnit 9.02 og 9.03 nævnte friarealer. 12. Tilladelse fra andre myndigheder Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold, før der er opnået tilladelse/dispensation hertil fra: - Landbrugsministeriet angående ophævelse af landbrugspligten på arealer omfattet af lokalplanen. 13. Ophævelse af Lokalplan nr Den af Skanderborg Byråd den 31. maj 1989 vedtagne Lokalplan nr. 061 for et område til boligformål ved Smedetoften og Vrold Tværvej ophæves indenfor lokalplanområdet. 13

16 14. Vedtagelsespåtegning Lokalplanforslaget er vedtaget af Skanderborg byråd den P.b.v. l T'Annalise Hansen Ordførende direktør I henhold til 27 i planloven vedtages foranstående lokalplan endeligt af Skanderborg Byråd den P.b.v. sander Åagaard J-1 /Annalise Hansen Borgmester / C/ / Ordførende direktør 14

17 NORD' + Il I i Lokalplangrænse O.O.O. Delområdegrænse I, II, 111 Delområder -.---_- Byggelinie Fælles friareal Beplantning s bæ1 t e LOKALPLAN NR. O91 KORTBILAG NR. 1 - LOKALPLANKORT MÅL I: 2000 JOUR. NR P TEGN.NR /HMA Skanderborg Kommune Planafdelingen I I I I I I O I 50 I 100 m

18 I Vrold, Skanderborg jorder C 4-

19 4 I I I! I I I I O m

20 :- a- 03 f t ALI -- c 8 2 O -.o c O 4,25m O Tværsnit vej A-B 0,25 o. 6,O m 15 meter udlæg 4,25 m O O C e c t: 2 0,25 3,O m 0;. 4,5 m aa O '2 - Tværsnit evrige veje *a 4,O m LOKALPLAN NR. O90 O e. KORTBILAG NR. 4 - VEJPROFILER MAL 1: 100 JOUR. NR Pl TEGN.NR.5818MMA Skanderborg Kommune Planafdelingen

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund og formål l Lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til anden planlægning 2 Lokalplanens retsvirkninger 5

Læs mere

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup.

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. LOKALPLAN N R. 079 for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. Skanderborg Kommune 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 079 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling.

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. Skanderborg Kommune 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 084 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 113 for et mindre område i Ris til aben-lav boligbebyggelse

LOKALPLAN NR. 113 for et mindre område i Ris til aben-lav boligbebyggelse LOKALPLAN NR. 113 for et mindre område i Ris til aben-lav boligbebyggelse Skanderborg Kommune 2003 Hvad er en lokalplan? I følge Lov om Planlægning skal der udarbejdes og offentliggøres en lokalplan, inden

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE VED MARKDANNERSVEJ OG GEJSINGVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 104 INDHOLDSFORTEGNELSE

LOKALPLAN NR. 104 INDHOLDSFORTEGNELSE NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 104 REDEGØRELSE Lokalplanområdet...l Lokalplanens baggrand og formål... l Lokalplanens indhold... l Lokalplanens forhold til anden planlægning...3 Lokalplanens retsvirkninger...5

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN NR. 031 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED EDELSBORG. Edelsbor LOKALPLÅNOMRÅD

LOKALPLAN NR. 031 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED EDELSBORG. Edelsbor LOKALPLÅNOMRÅD LOKALPLAN NR. 031 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED EDELSBORG Edelsbor LOKALPLÅNOMRÅD SKANDERBORG KOMMUNE 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram

LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram Skanderborg Kommune 2007 Hvad er en lokalplan? I følge Lov om Planlægning skal der udarbejdes og offentliggøres en lokalplan,

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

LOKALPLAN NR For to boldbaner i "Fælleden"

LOKALPLAN NR For to boldbaner i Fælleden LOKALPLAN NR. 076 For to boldbaner i "Fælleden" Skanderborg Kommune 1995 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 076 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund l Lokalplanens indhold l Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE Plan- og Teknikforvaltningen Rådhuset 6400 Sønderborg Tlf. 74 12 64 00 Fax 74 12 64 02 E-mail raadhus@sonderborg.dk 1 SØNDERBORG

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/77. Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/77. Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/77 Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/77 Boligområde ved Padborgvej i Bov Lokalplanen er udarbejdet af Arkitektfirmaet 78 A/S, Rødekro i samarbejde med

Læs mere

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5.

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. HOLMEGAARD KOMMUNE RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. for nyt boligområde i Holme-Olstrup Landevejen Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej H.9.3 H.9.1

Læs mere

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST

LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST LOKALPLAN NR. 121 FOR ET OMRÅDE VED RYTTERVEJ I ST. ANDST Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med Regionplan 2008 s mål og retningslinier.

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej.

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej. Indhold Lokalplan nr. 2.1-3 for et boligområde ved Røsnæsvej. Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR.046. FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN" SKANDERBORG KOMMUNE 1987

LOKALPLAN NR.046. FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN SKANDERBORG KOMMUNE 1987 LOKALPLAN NR.046 FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN" LOKALPLANOMRÅDE^0 M SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE...- Beskrivelse

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 203 For et område på Munkeengen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

Galten Kommune Forslag til Lokalplan nr. 3.BE1 5.06

Galten Kommune Forslag til Lokalplan nr. 3.BE1 5.06 Galten Kommune Forslag til Lokalplan nr. 3.BE1 5.06 For et område til blandet bolig- og erhverv i Stjær Brugsen Forslag, November 2006 LOKALPLAN NR. 3.BE1-5.06 LOKALPLAN NR. 3.BE1-5.06 for et område til

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET Bosager Bakkesvinget Bakkedraget Bosager Udsigten Frederikparken Joachimparken LOKALPLAN NR. 2-9906 FOR BOSAGER-OMRÅDET Omfartsvejen Bosager Arnkilgade Nr. Havnegade Als Sund Aabenraavej Station Chr. X's

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boliger ved Hærvejen i Bov 1. udkast af juli 1996 Lokalplanen er udarbejdet af Teknikog Planafdelingen, Bov

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Lokalplan for et område tilboligbebyggelse på Nordmarken i Hårlev. Indhold side LOKALPLANENS REDEGØRELSE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden kommunalplanlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 069. for den eksisterende sommerhusbebyggelse ved Mossø - Mossøbrå

LOKALPLAN NR. 069. for den eksisterende sommerhusbebyggelse ved Mossø - Mossøbrå LOKALPLAN NR. 069 for den eksisterende sommerhusbebyggelse ved Mossø - Mossøbrå Skanderborg Kommune 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 069 REDEGØRELSE Lokalplanområdet... l Lokalplanens baggrund og

Læs mere

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby. Lokalplanens redegørelse

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse Stølgård Strøby. Lokalplanens redegørelse -1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 2 Tillæg til Valløs kommuneplan 3 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Boligområde ved Nordmarken Vedtaget af Vallø Kommunalbestyrelse den 16. december 2004 1 Lokalplan 1-26 Boligområde ved Nordmarken Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 35 vedrører et ubebygget område nord for Ring 4 op mod kommunegrænsen til Værløse og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

LOKALPLAN N R. 072. for udvidelse af golfbanen ved Hylke

LOKALPLAN N R. 072. for udvidelse af golfbanen ved Hylke LOKALPLAN N R. 072 for udvidelse af golfbanen ved Hylke Skanderborg Kommune 1998 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 072 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY LOKALPLAN 05-049 BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................ Lokalplanområdet...................................................................................

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

Skolens idrætsbaner LOKALPLAN NR. 92. For Marbækskolen SKIBBY KOMMUNE

Skolens idrætsbaner LOKALPLAN NR. 92. For Marbækskolen SKIBBY KOMMUNE Skolens idrætsbaner LOKALPLAN NR. 92 For Marbækskolen SKIBBY KOMMUNE 1 Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold...3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området...5 Bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

LOKALPLAN NR. 026 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BAKKEVEJ OG ET FRIAREAL VED STILLING SØ. Stilling

LOKALPLAN NR. 026 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BAKKEVEJ OG ET FRIAREAL VED STILLING SØ. Stilling LOKALPLAN NR. 026 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BAKKEVEJ OG ET FRIAREAL VED STILLING SØ Stilling SKANDERBORG KOMMUNE 1984 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 77. August 2002. Parcelhusbebyggelse ved Storkens Kvarter

LOKALPLAN NR. 77. August 2002. Parcelhusbebyggelse ved Storkens Kvarter LOKALPLAN NR. 77 August 2002 Parcelhusbebyggelse ved Storkens Kvarter Lokalplan nr. 77 Indhold Indhold: Redegørelse: Forhold til anden planlægning Lokalplanlægning Lokalplanloven Varmeplan Forurening Vandforsyning

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. side

Indholdsfortegnelse. side 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning... 3 Område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykning... 4 Vej og stiforhold... 4 Bebyggelsens

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en

Læs mere

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E. F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0 RINGKØBING KOMMUNE TI.F* 87«32 &* #0 LOKALPLAN NR. 04.016 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T RlHGKiiBIHG KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 936348 D. 13. APRIL 1988 FOR ET

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole Lokalplan 01-58 for et område til offentlige formål - Idræts- og Nurefterskole 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED... 3 FORMÅL MED LOKALPLANEN... 3 EKSISTERENDE FORHOLD...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Hvad er en lokalplan?

Hvad er en lokalplan? Hvad er en lokalplan? I følge Bekendtgørelse af lov om planlægning, nr. 763 af l L september 2002 skal der udarbejdes og offentliggøres en lokalplan, inden der udføres et større bygge- og anlægsarbejde,

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund l l Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 Boligområde ved Rugagerparken Januar 2001 Lokaiplan nr. 3.86 Indhoidsfortegnelse: Redet~orelse side Lokalpianens baggrund og formål 3 Beskrivelse af lokalpianområdet 3 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4 m " - Trolles

LOKALPLAN NR. 4 m  - Trolles LOKALPLAN NR 4 m 408 - - " - Trolles Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund I Lokalplanens indhold ~,, ^, ^ ^,,^ ~,,^^^^,^ I Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning,,

Læs mere