Generalforsamling i Cyklistforbundet, Kolding afdeling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling i Cyklistforbundet, Kolding afdeling"

Transkript

1 Generalforsamling i Cyklistforbundet, Kolding afdeling Velkomst Kjeld Reese bød velkommen til generalforsamlingen på vegne af formanden Lars Thorup, som var forhindret i at deltage i generalforsamlingen. 1. Valg af ordstyrer Villy Schultz blev valgt som ordstyrer. Villy startede med at konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med afdelingens vedtægter. 2. Formandens beretning og udvalgenes beretninger 2a. Formandens beretning Kjeld oplæste Lars beretning: Ved sidste generalforsamling i 2013 blev Annelise Risager og jeg selv genvalgt, og Marie Møller er som suppleant indtrådt i bestyrelsen. Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig som før med Lars som formand, Kjeld som kasserer og sekretær. Der er på denne måde ikke så meget nyt under solen, for sådan tror jeg også min beretning er blevet indledt forrige år, dog med lidt andre personnavne. Vi er en solid forening, hvor tingene gentages hvis det fungerer godt. Først skal berettes om Vi cykler til arbejde kampagnen. Vi har lokalt været med i alle årene og holder fast til mellem Haderslevvej, Sydbanegade, Tøndervej også kaldet Kvickly krydset. Det andet kryds, Skovvangen Ndr. Ringvej, er også valgt med omhu. Der er cykelsti ved tre af krydsets fire veje. Det er hvad vi kan overskue bemandingsmæssigt og så store ændringer er heller ikke sket i Kolding. Cykeltrafikken følger nogle bestemte mønstre, og de to kryds er de steder, hvor der kommer mange cyklister, og hvor det er muligt at gøre os synlige. I alt bliver det til 500 poser. Hver morgencyklist får en pose med et rundstykke, smør og juice samt naturligvis et tilmeldingsskema til VCTA-kampagnen og vores lokale cykelture. Det er en rigtig god måde at komme i gang med kampagnen, og det giver goodwill. Nogle bliver positivt overraskede, andre har nærmest veteranstatus, som man kan genkende fra adskillige år.

2 Det også et arrangement, der giver god pr. Vi har gennem årene fået markant medieomtale i både dagblade, ugeaviser, radio og tv. Deltagertallet faldt på landsplan en smule. Vi cykler til arbejde 2013 havde godt deltagere mod godt året før. Deltagerne fordelte sig på hold Tilsammen havde de cykeldage Deltagerne tilbagelagde godt km i løbet af kampagnen Heraf var 110 hold med deltagere fra Kolding. Vi stod altså for ca. 1,5 % af alle hold. Både på landsplan og i vores kommune er der tale om en tilbagegang, men vi kan trods alt glæde os over at vores tilbagegang er noget mindre end landsgennemsnittet. Til sammenligning var næsten halvdelen af deltagerne fra hovedstadsområdet. Jeg står ofte på altanen til min mellemste søns lejlighed på Frederiksberg. Lige neden for løber Den grønne Sti, som er en dobbeltrettet cykelsti på tværs af København og Frederiksberg. Det meste af døgnet er der godt med cyklister på stien man kan næsten tale om en cyklisternes motorvej, og som jyde kan man godt blive misundelig på antallet af cyklister i hovedstaden, hvor næsten en tredjedel af alle ture sker på cykel, mens det tilsvarende tal i Kolding er nede på en tiendedel. Af byerne omkring os, er det kun Vejle, der ligger lavere. I Fredericia og Middelfart er tallet betydeligt højere, og i Odense klares hver fjerde tur på cykel. Det er selvfølgelig oplagt at befolkningssammensætning og mængden af bakker spiller en rolle. København og Odense er blandt de store uddannelsesbyer, og der er ikke mange stigninger før Valby Bakke og vejen mod Blommenslyst. Men så mange bakker er der heller ikke i Kolding, og i beskeden målestok er Kolding også på vej til at blive en uddannelsesby. Så der er en hel del plads til forbedringer. Og det er jo sådan set det vi arbejder på. Vi kan håbe på, at kommunens nye trafikplan, vil blive fulgt op med de tilsvarende bevillinger, og dermed øge cyklisternes tal. Der er lidt blandet håb om at dette sker, for det landspolitiske trafikforlig lægger op til en sådan udvikling, og fungerer som drivkraft ved at dække godt halvdelen af omkostningerne til blandt andet flere cykelstier, bedre cykelparkering, sikring af skolevejene, nye cykelruter og cykelbyer. Lokalt har vi tidligere i Kolding fået glæde af denne pulje, der blev anvendt til anlæg af cykelstier og forbedring af trafiksikkerheden i en række kryds, samt øget indsats omkring skolernes trafikpolitik. Andre initiativer er fx de el-cykler, som via borgerudlån har givet adskillige borgere mulighed for at prøve, om en el-cykel vil kunne dække deres trafikbehov. Midtbyen, der tidligere var spærret for gennemkørende cykeltrafik, har i flere år været åben via Lille Brostræde. Der er også permanent åbnet op for cykler i midtbyen uden for dagtimerne. Dermed er midtbyen ikke den stopklods vi har oplevet tidligere.

3 Med sådanne forbedringer skulle man tro, at der kom flere hverdagscyklister, men der er givetvis også fortsat behov for kampagner a la Vi cykler til Arbejde, for at få flere til at benytte cyklen til hverdag. Traditionen tro er vi nu nået til punktet hvor medlemstallet i afdelingen skal gøres op. Sidste år kunne jeg berette om en medlemsfremgang, men trods ihærdig søgning, er det ikke lykkedes mig at opdrive en status fra i år. Men mon ikke tallet er nogenlunde stabilt. Også i 2013 i har vi fastholdt det konstruktive samarbejde med By og udviklingsforvaltningen. Den nye cyklistplan har været gældende i et stykke tid. Den indeholder mange gode initiativer i Kolding og de øvrige byer i kommunen. Der er også omfattende planer om stier langs en del forbindelsesveje, og der er også tænkt på cykelparkering og andre forhold, der kan gøre det bedre at være cyklist. Planen findes på kommunens hjemmeside. Men et er at have en plan. Noget andet er at virkeliggøre planen. På trods af mange pæne ord, er budgetter til vedligeholdelse og anlæg af cykelstier ikke holdt uden for, når der skal spares i de kommunale budgetter. Det har vi desværre måttet erfare er sket i 2013 og gentaget i Mht. kommende arrangementer er det værd at bemærke: Vi gentager VCTA kampagnen på sædvanlig vis vores omfattende turprogram 15. juni er der Store Cykeldag CykelTuristUgen i juli i vores naboby Vejen 2b. Turudvalget HP Larsen fortalte, at turudvalget havde afholdt 29 cykelture i Desuden havde 7 medlemmer fra afdelingen deltaget i CykelTuristUgen i Skælskør. Den cykeltur, der havde haft flest deltagere, var turen den 21. april ud for at se de økologiske køer komme på græs. Her havde der været 29 deltagere, de 25 var dog fra IBC. HP nævnte også andre ture med mange deltagere Solkær Enge (turleder: Gerda) Stenderup Skovene (turleder: Karen) Afslutningen i Christiansfeld (turleder: HP) På en af turene havde turlederen Villy pga. det dårlige vejr været den eneste deltager. Villy havde været årets flittigste turdeltager, og HP overrakte ham som præmie et par flasker vin. Turudvalget havde haft en stand på Vamdrup Flyveplads ved en flyveopvisning med mange interesserede. Mht. turene i foråret 2014 kunne HP fortælle, at rigtig mange havde tilbudt sig som turledere. En del af turene er til de sædvanlige mål, turen langs Odense Å gentages efter en pause også i år.

4 Ud over turene afholdes 20. marts et arrangement hos P. Dahl med emnet forårsklargøring af cyklen. Annelise Risager opfordrede til, at man tilmeldte sig, da der skulle være et minimusantal for, at arrangementet blev afholdt. 2c. Beretning fra Bladudvalget Kjeld Reese kunne fortælle, at der i 2013 igen var udkommet to blade, idet der havde været turprogram for både forår og efterår. Kjeld stillede det forslag, at blad og turprogram kun udkom elektronisk bl.a. for at spare trykkeomkostningerne. Det afviste generalforsamlingen, bl.a. var bladet med indkaldelsen til generalforsamlingen en fin reminder om denne. 2d. Beretning fra Forbedrings- og Stiudvalget Der har været afholdt to møder med forvaltningen 21. marts og 26. september Driftsforhold: I 2013/14 er der planer om vedligehold på flg. stier: Området bag ved Trelleager/Tyringsager til skolen i Vamdrup (2014) Langs Esbjergvej fra omkring Alpedalsvej slut i Harte (2014) Delstrækninger i området Damgårdsparken/Frederiksdalparken/N.J. Holmspark i Christiansfeld (2014) Reparation af cykelstierne langs Vejlevej/Fynsvej/Skamlingsvejen (primo 2014) (på foranledning af DCF) Reparation af cykelstien ved Fynslund Skolen (er sket) Agtrupvej vest (2014) Anlæg 2013 Cykelbaner langs landevejen ml. Sjølund og Hejls Budget 2014 Af de 1,5 mio. kr. til drift/vedligehold af cykelstier i hvert af årene 2015/2016, som blev bevilget ifm. budget 2013, er 0,5 mio. i 2015 nu fjernet igen. Sti til Dalby Skole/Hal fra eksisterende sti ved Ankerhusvej Ny kollektiv trafikterminal ved rutebilstationen (statsstøttet) Kolding Cykelby del 3 (statsstøttet - indholdsbeskrivelse vedhæftet) Egtvedvej/Mosebakken trafiksikring (sti?) Pulje til mindre vejprojekter

5 Kolding Cykelby, del 3: Man har store visioner om Kolding miljømæssigt og hermed mht. at øge cyklismen. Der er bevilget 3,0 mio. kr. fra staten, og kommunen leverer så 4,5 mio. 1,0 mio. går til administration samt adfærdsændrende aktiviteter. 1,7 mio. cykelsti langs Agtrupvej, Kongebrogade - Østerbrogade 2,8 mio. cykelsti langs Broagervej, i den ene side 1,3 mio. til dobbeltrettet cykelsti langs Sysselbjergvej i Almind 0,7 mio. cykelbaner langs Jernbanegade i Vamdrup Forhold taget op af DCF DCF s tilstandsvurdering af cykelstier: Kjeld afleverede sep data på CD for oplandsbyerne Chr.feld, Vamdrup,Lunderskov og Vr. Nebel, som er gennemkørt i 2011/12. Roland og Steen har været på besigtigelsestur, og meget er overgivet til Driftsafdelingen. Bredgade/Farverstræde: Højresvingende cyklister fra syd risikerer at køre i relativt stort hul. Er lappet men dukket op igen. To stopstreger ved cykelstiafslutning skaber forvirring forreste bør demarkeres. Er OK nu Sti fra Sjællandsvej/Nexøvej til Marielundsskoven: Er meget opkørt pga. skovarbejde (træfældning). Stien forventes endeligt udbedret i foråret Cykelsti langs Tøndervej op til Munkensdam Gymnasium: Mange huller. Roland videregiver. Cykelrute Rebæk-Stenderup halvøen: Ruten er mange steder stejl, smal og med dårlig belægning. Hvis den ikke optimeres, foreslår DCF at den udgår af ruten. Roland følger op. Det blev nævnt, at cykelstativerne ved Banegården ikke fungerer godt. Dels kan cykler med brede dæk ikke benytte stativet, og dels er der for lille afstand mellem båsene, hvilket giver problemer for cykler med brede styr. Dybvadbro station på Troldhedestien: DCF har hørt rygter om at der planlægges hesteudlejning i det gamle pakhus. Frygter for øget slid på grusstien. Stien sorterer under Naturstyrelsen. Kjeld hører til status hos DCF s medlemmer. Alpedalsvej ml. Harteværket og Esbjergvej: Strækningen er hullet, og bilerne kører forholdsmæssigt hurtigt. Steen oplyste at strækningen er trafikfarlig skolevej, dvs. at kommunen betaler for befordring. Byzoneskiltning ej aktuel, da omgivelserne signalerer land ikke by. Kjeld overvejer henvendelse til politiet fsva. farten. Hullerne videregives via Roland til rette vedkommende. Kongebrogade/Domhusgade: Cyklister kan nemt blive klemt, da der ikke er meget plads bl.a. ved buslomme. Flere forslag til ændringer har tidligere været overvejet. Kun som del af større omlægning

6 Gabølvej som skiltet cykelrute: Steen Langhoff har beset strækningen og vurderet, at belægningen visse steder er så dårlig, at det ikke vil være acceptabelt at skilte den som alternativ rute til Hylkedalsvej. Muligvis forbedring af belægning i 2014, hvorefter ønsket kan revurderes. Ingen havde konstateret problemer ud over det sædvanlige på Troldhedestien, og ingen vidste om der havde været hesteudlejning. Der var ønske om dels reparation af belægningen på cykelstien i den østlige side af Haderslevvej over for Kristkirken dels om cykelsti på det nederste stykke af Haderslevvej. Rengøringen af cykelstierne blev kritiseret, fx burde stierne fejes hyppigere for blade og grus. Det blev bemærket, at kvaliteten af snerydningen ikke er den samme på alle stier (måske er den bedre ned ad bakke end op ad bakke?) og nok engang var der beklagelser over voldene for enden af cykelstierne ved kryds, de fremkommer pga. rydningen af selve vejene. Der efterlystes cykelsti fra Vonsild til Taps og fra Gabølvej til Tankedalsvej. Bestyrelsen blev opfordret til at stille krav til budgettet ved budgetforhandlingerne. På det tidspunkt (tidligt på efteråret) skal vi forsøge at få politikerne i tale. 3. Kassererens beretning Kjeld havde følgende kommentarer til regnskabet for 2013: beklageligvis skete er den sidste trykning ikke faktureret, kommer sammen med den sidste trykning. VCTA blev lidt dyrere end budgetteret, det svinger lidt med priserne selv om vi havde fået at vide, at vi kun kunne få kr. fra VCTA, så fik vi alligevel kr. der var ingen arrangementer i år der var 75 kr. mere i gebyr end i det udsendte regnskab De ikke-udnyttede bevillinger for 2013 gør blot det ansøgte tilskud for 2014 mindre. Mht. budgettet for 2014, så havde han stort set gentaget budgettet fra Vi har i 2014 fået den ønskede bevilling fra DCF, men kun kr. VCTA. Generalforsamlingen tog regnskabet til efterretning. 4. Behandling af indkomne forslag. Der var ikke indkommet forslag.

7 5. Valg af 3-5 bestyrelsesmedlemmer og evt. 1-2 suppleanter, samt 1 revisor og evt. 1 revisorsuppleant. Kjeld, HP og Marie Møller var på valg til bestyrelsen og blev genvalgt. Villys Schultz og Karen Meldgaard blev valgt som suppleanter. Margit Vestbjerg og Helge Blom Andersen blev genvalgt til hhv. revisor og revisorsuppleant. Villy foreslog, at suppleanterne fremover deltager i bestyrelsesmøderne. De vil fremover blive indbudt dertil. 6. Valg af delegerede til Dansk Cyklist Forbunds landsmøde. Annelise Risager blev valgt som delegeret til landsmøde. Da afdelingen kan sende to delegerede, og da alle andre medlemmer også er velkomne som landsmødedeltagere, så opfordrede hun andre til også at deltage i landsmødet. 7. Eventuelt. Under evt. ønskede Kjeld HP til lykke med hans kommende 75 års fødselsdag og takkede HP for den store indsats, han gør og har gjort for foreningen.

Generalforsamling Cyklister i Kolding. Nr. 2 juli 2014

Generalforsamling Cyklister i Kolding. Nr. 2 juli 2014 Generalforsamling 2014 Cyklister i Kolding Nr. 2 juli 2014 Kommende cykelture Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2014 Forårets cykelture VCTA 2014 CYKLIST- FORBUNDET I KOLDING Formand Lars

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundet Kolding afdeling 12. marts 2013

Generalforsamling i Cyklistforbundet Kolding afdeling 12. marts 2013 Generalforsamling i Cyklistforbundet Kolding afdeling 12. marts 2013 0. Velkomst Formand Lars Thorup bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af ordstyrer Toni blev valgt til ordstyrer. Toni konstaterede,

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund 7. marts 2012

Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund 7. marts 2012 Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund 7. marts 2012 0. Velkomst Formand Lars Thorup bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af ordstyrer Annelise Risager blev valgt til ordstyrer. Annelise konstaterede,

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund Kolding afdeling 10. marts 2010 kl på Sct. Jørgens Gård

Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund Kolding afdeling 10. marts 2010 kl på Sct. Jørgens Gård Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund Kolding afdeling 10. marts 2010 kl. 19.30 på Sct. Jørgens Gård 0. Velkomst Da formanden Lars Thorup var forhindret i at deltage i generalforsamlingen bød Kjeld

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund, Kolding afdeling 9. marts 2011 kl på Sct. Jørgens Gård

Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund, Kolding afdeling 9. marts 2011 kl på Sct. Jørgens Gård Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund, Kolding afdeling 9. marts 2011 kl. 19.30 på Sct. Jørgens Gård 0. Velkomst Formanden Lars Thorup bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af ordstyrer Karen

Læs mere

Cyklister i Kolding. Jelssøerne. Nr. 1 feb. 2015

Cyklister i Kolding. Jelssøerne. Nr. 1 feb. 2015 Jelssøerne Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2015 Kommende cykelture VCTA Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2015 Regnskab 2014 og budget 2015 Efterårets cykelture CYKLIST- FORBUNDET I KOLDING

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund, Kolding afdeling 26. marts 2008

Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund, Kolding afdeling 26. marts 2008 Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund, Kolding afdeling 26. marts 2008 0. Velkomst Kjeld Reese bød velkommen til generalforsamlingen. Han hilste fra formanden Lars Thorup, som desværre ikke kunne deltage

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund, Kolding Afdeling 11. marts 2009

Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund, Kolding Afdeling 11. marts 2009 Generalforsamling i Dansk Cyklist Forbund, Kolding Afdeling 11. marts 2009 Formanden Lars Thorup bød velkommen til generalforsamlingen og konstaterede, at en trofast flok var mødt op. 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

Cyklister i Kolding. Kirkebesøg i Christiansfeld. Nr. 2 jun. 2007

Cyklister i Kolding. Kirkebesøg i Christiansfeld. Nr. 2 jun. 2007 Kirkebesøg i Christiansfeld Cyklister i Kolding Nr. 2 jun. 2007 Turudvalget VCTA Møde med Teknisk Forvaltning Generalforsamling 29. 3 Cykelstiundersøgelser H.P. s fotos fra forårets cykelture DANSK CYKLIST

Læs mere

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014

Cyklister i Kolding. Stenderupskovene. Nr. 1 feb. 2014 Stenderupskovene Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2014 Kommende cykelture Forårsklargøring af cyklen Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2014 Regnskab og budget Cykeltur til Bodensee og Rhinen

Læs mere

Cyklister i Kolding. Nr. 2. April 2003

Cyklister i Kolding. Nr. 2. April 2003 Cyklister i Kolding Nr. 2. April 2003 Turudvalget cykler igen... 2 Generalforsaml... 3 Turplakat forår og sommer 2003... 4 Vi Cykler Til Arbejde... 6 Regnskab for 2002... 7 Hvad tænker du på... 8 Cyklister

Læs mere

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007 Lapning i fin stil Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2007 Turudvalget Møder med Teknisk Forvaltning VCTA Indkaldelse til generalforsamling 29. 3 Göta kanal/göta Elv H.P. s fotos fra efterårets cykelture DANSK

Læs mere

Cyklister i Kolding. Afslutning på årets cykelture. Nr. 1 Jan. 2006

Cyklister i Kolding. Afslutning på årets cykelture. Nr. 1 Jan. 2006 Afslutning på årets cykelture Cyklister i Kolding Nr. 1 Jan. 2006 Turudvalget Generalforsamlingsindkaldelse Cykelturistugen Cykelstiundersøgelsen 2005 Klagesager Hvorfor aktiv i cyklistforbundet? DANSK

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den

Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den Referat af Generalforsamling i Cyklistforbundet, Roskilde afdeling den 18.03.19 Til generalforsamlingen var der i alt 9 fremmødte. 1. Valg af ordstyrer Bjarne bød velkommen. John blev valgt som ordstyrer.

Læs mere

Cyklister i Kolding. Grillaften ved Paradis Bugten

Cyklister i Kolding. Grillaften ved Paradis Bugten Grillaften ved Paradis Bugten Cyklister i Kolding Turudvalget Missing links Referat fra generalforsamlingen Regnskab for 2005 Sikken en tur Fotos fra andre af forårets cykelture VCTA Nr. 2 Juni 2006 DANSK

Læs mere

Nyt fra Nr i en baggrundsgruppe, og der arbejder han for

Nyt fra Nr i en baggrundsgruppe, og der arbejder han for Nyt fra Nr. 15 Generalforsamling Dansk Cyklist Forbund Lokalafdeling Kolding Tirsdag 11. april 2000 10.5.2000 1. Valg af ordstyrer Freddie Hansen blev valgt til ordstyrer. Freddie takkede for valget og

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Valg af ordstyrer og referent 13. april 2013 Referat Mike White ordstyrer og Jørgen Østeraa referent. Bestyrelsens årsberetning Mike aflagde mundtlig

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

CykelTuristUgen uge Cyklister i Kolding. Nr. 1 feb. 2012

CykelTuristUgen uge Cyklister i Kolding. Nr. 1 feb. 2012 CykelTuristUgen uge 30 2011 Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2012 Blad Turudvalget VCTA Generalforsamling 2012 Regnskab 2011 og budget 2012 Generalforsamling 2011 Cykelturistugen 2011 Cykelture i 2011 DANSK

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Cyklister i Kolding Nr. 3

Cyklister i Kolding Nr. 3 Cyklister i Kolding Nr. 3 Nov. 2004 Temanummer om trafikpolitik Stiudvalget og forbedringsudvalget Henvendelser fra medlemmer Ny stiplan Indbydelse til møde om stiplanen DANSK CYKLIST FORBUND I KOLDING

Læs mere

Cykelstiplan 2015. Indledning

Cykelstiplan 2015. Indledning Cykelstiplan 2015 En del af trafikplan 2015 Indledning Kommunale mål På landsplan er der i følge Transportvaneundersøgelsen 1992-2013 tendens til et generelt fald i cykelandelen af alle ture. I modsætning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Cyklister i Kolding. Generalforsamling Nr. 1 Apr. 2005

Cyklister i Kolding. Generalforsamling Nr. 1 Apr. 2005 Generalforsamling 2005 Cyklister i Kolding Nr. 1 Apr. 2005 Generalforsamlingsreferat Hvad mener I? Hvorfor aktiv i cyklistforbundet? Bliv værtsfamilie DANSK CYKLIST FORBUND I KOLDING Formand Lars Thorup

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Godkendt af Teknisk Udvalg den 2. marts 2011. Cykelregnskab 2009

Godkendt af Teknisk Udvalg den 2. marts 2011. Cykelregnskab 2009 Godkendt af Teknisk Udvalg den 2. marts 11 Cykelregnskab 9 INDHOLD 1. Forord....3 2. Indledning...4 3. Transportvaner....5 4. Cykeltællinger....8 5. Trafiksikkerhed...9 6. Brug af cykelhjelm... 7. Vedligeholdelse

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Godkendt af Teknisk Udvalg den 2. marts Cykelpolitik

Godkendt af Teknisk Udvalg den 2. marts Cykelpolitik Godkendt af Teknisk Udvalg den 2. marts 2011 Cykelpolitik 2011-2020 INDHOLD 1. Forord....3 2. Indledning...4 3. Vision for 2020...5 4. Målsætninger....6 5. Indsatsområder.....................................

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

HVERDAGSCYKLING I OPLANDSBYER BILAG 1

HVERDAGSCYKLING I OPLANDSBYER BILAG 1 RANDERS KOMMUNE HVERDAGSCYKLING I OPLANDSBYER BILAG 1 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk 1 Baggrund Randers Kommune har gennem flere år haft

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

COWI A A JUNI 2015 KVHE KLEI KLEI RÅDGIVER PROJEKTNR. DOMUMENTNR. VERSION UDGIVELSESDATO UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT

COWI A A JUNI 2015 KVHE KLEI KLEI RÅDGIVER PROJEKTNR. DOMUMENTNR. VERSION UDGIVELSESDATO UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT RÅDGIVER PROJEKTNR. DOMUMENTNR. VERSION UDGIVELSESDATO UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT COWI A069401 A069401-002 5.0 18. JUNI 2015 KVHE KLEI KLEI INDLEDNING og cyklen til. andet i kraft af kommunens egenskab

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals.

Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Referat af generalforsamlingen i Ll. Strangaard Grundejerforening (LSG) d.24. Juni 2018 på Strandvejsrestauranten i Hals. Valg af dirigent: Åge Bach blev foreslået og valgt. Åge Bach konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Cyklistforbundet Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Gammel tekst Ny tekst 1 Dansk Cyklist Forbund, Lyngby- Taarbæk/Rudersdal afdeling er en

Læs mere

En ny Cykelpolitik. Thomas Lykke Pedersen Borgmester i Fredensborg Kommune. Lars Simonsen Formand for Plan-, Miljø og Klimaudvalget

En ny Cykelpolitik. Thomas Lykke Pedersen Borgmester i Fredensborg Kommune. Lars Simonsen Formand for Plan-, Miljø og Klimaudvalget Cykelpolitik En ny Cykelpolitik Det er med glæde at vi på Byrådets vegne kan præsentere Fredensborg Kommunes nye Cykelpolitik. En Cykelpolitik som fortæller, hvad vi mener om cykling i Fredensborg Kommune,

Læs mere

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse

Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse Generalforsamling torsdag den 6. marts 2014 kl. 19.30 Usserød skole, Kantinen Pkt. 1. Valg af dirigent. Poul Lodberg, nr. 15, blev valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 3. maj 2014 Referat Der var ca. 10 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelse og Cyklistforbundets direktør. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Desuden var der enkelte separate stier, bl.a. en længere strækning på en nedlagt jernbane omkring Hadsund.

Desuden var der enkelte separate stier, bl.a. en længere strækning på en nedlagt jernbane omkring Hadsund. Paper til Vejforum 2010 Stiplan for åbent land, Mariagerfjord Kommune Stiplanlægning i åbent land hvordan får man mest for pengene? Forfattere: Aleks Danmark, Mariagerfjord Kommune, aldan@mariagerfjord.dk

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

CYKELREGNSKAB 2009 1

CYKELREGNSKAB 2009 1 CYKELREGNSKAB 2009 1 INTRODUKTION 3 CYKELTRAFIK I SILKEBORG 3 CYKLENS ANDEL AF TURE 3 ÅRSDØGNTRAFIK 3 INFRASTRUKTUR 4 CYKELSTINETTET 4 CYKELPARKERING 4 TRAFIKSIKKERHED 5 BORGERUNDERSØGELSE 2009 6 HVEM

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

CYKELPOLITIK for første gang

CYKELPOLITIK for første gang CYKELPOLITIK for første gang Planlægger Niels Jensen og planlægger Maria Helledi Streuli, Plankontoret, Vej&Park, Københavns Kommune. (nijen@btf.kk.dk/maste@btf.kk.dk). Københavns Kommune udgav i 2002

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Grundejerforeningen Mosen

Grundejerforeningen Mosen Grundejerforeningen Mosen Fremmødte husstande: 4, 9, 10, 13, 14, 15, 17, 22, 27, 29, 37, 41, 45 Referat af generalforsamling 23. feb. 2016 i h.t. den udsendte dagsorden: 1. Valg af dirigent. Peter (nr.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat

Roskilde den 3. juni 2014. Årsmøde 2013 endeligt mødereferat Roskilde Søndre Sogns Menighedspleje Jakobskirkens Sociale Arbejde Bestyrelsen v. fratrædende formand Alf Mulnæs, Kornvej 10, 4000 Roskilde E-mail: a.mulnaes@webspeed.dk Tlf. 46 75 24 74 Roskilde den 3.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Grundejerforeningen Store Vangen

Grundejerforeningen Store Vangen Grundejerforeningen Store Vangen Generalforsamling 7. april 2010 Referat Bilag a. Bestyrelsens Beretning for 2009 b. Årsregnskab 2009 c. Budget 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Generalforsamlingen (kl ).

Generalforsamlingen (kl ). 1 Cyklistforbundet Brøndby-Hvidovre Afdelings Generalforsamling, Afholdt, onsdag d. 8. marts 2017, fra kl. 20. Mødestedet : Afdelingens lokale Byvej 56, 1.sal, Hvidovre. Fremmødte : Fremmødte til generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Bedre forhold for cykling i Greve Kommune Skiltning og vejvisning

Bedre forhold for cykling i Greve Kommune Skiltning og vejvisning Dato: 10.02.2016 Bedre forhold for cykling i Greve Kommune Skiltning og vejvisning Projekt nr.: 1004226-004 T: 33 73 71 23 E: jah@moe.dk 1 Om spørgeskemaundersøgelsen Som en del af projektet gennemføres

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Cyklister i Haderslev

Cyklister i Haderslev Medlemsbrev, marts 2019 Cyklister i Haderslev Nyt fra Cyklistforbundet, Haderslev Arbejdet skrider frem Rundkørslen, Haderslev Nord den 19. marts 2019 Foto: Henning Lausten Generalforsamling Onsdag d.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 22. marts 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget fremlægges

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 2015.

Generalforsamling 2015. Referat af Generalforsamling 2015. Velkommen: Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer, repræsenterende 23 ejendomme i foreningens område. Bestyrelsen var repræsenteret ved: Ejnar Damkjær formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 31. oktober 2016 Til stede: Ole Storch, Karen Bak, Jens William Jensen, Else og Elo Hesselbjerg, Sonja og Børge Mønster, Birthe og Ove Nielsen, Ebba og Svend Aage Sørensen,

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Evaluering af Rådighedspuljeprojektet. Etablering af cykelruter i Næstved

Evaluering af Rådighedspuljeprojektet. Etablering af cykelruter i Næstved Evaluering af Rådighedspuljeprojektet Etablering af cykelruter i Næstved Oktober 2005 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse...2 2. Indledning...3 3. Baggrund for projektet...3 4. Beskrivelse af

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Dansk Musiker Forbund Viborg afd.

Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Ordinær Generalforsamling Dansk Musiker Forbund Viborg afd. Torsdag d. 27. februar 2014 kl. 18.00 Hjarbæk Kro Bestyrelsen er vært ved en omgang biksemad og hvad der tilhører. Dagsorden: 1. 2. Velkomst

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013:

Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: Referat generalforsamling i grundejerforeningen Kongstedparken 8 marts 2013: John Wachs valgt til dirigent. Dirigenten konstater at generalforsamlingen er retmæssigt indkaldt. Formandens beretning ved

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Arbejde-Bolig-Cykel-Projektet i Aalborg Kommune Civilingeniør Henrik Nyrup, Aalborg Kommune.

Arbejde-Bolig-Cykel-Projektet i Aalborg Kommune Civilingeniør Henrik Nyrup, Aalborg Kommune. Arbejde-Bolig-Cykel-Projektet i Aalborg Kommune Civilingeniør Henrik Nyrup, Aalborg Kommune. Aalborg Kommune har i en årrække fokuseret på at fremme den bæredygtige transport - herunder forholdene for

Læs mere

Transportvaner. Sammenfatning af undersøgelse af transportvaner i Middelfart Kommune

Transportvaner. Sammenfatning af undersøgelse af transportvaner i Middelfart Kommune Transportvaner Sammenfatning af undersøgelse af transportvaner i Middelfart Kommune Sammenfatning af undersøgelse af transportvaner i Middelfart Kommune I denne folder findes sammenfatningen af Middelfart

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Sammenfatning af den nationale cykelstrategi 2014: Danmark op på cyklen!

Sammenfatning af den nationale cykelstrategi 2014: Danmark op på cyklen! 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 Sammenfatning af den nationale cykelstrategi 2014: Danmark op på cyklen! Side 1/6

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Årsmøde Onsdag d. 25. februar 2015

Årsmøde Onsdag d. 25. februar 2015 Referat fra Årsmøde Onsdag d. 25. februar Hos Odense Rideklub Ordinært årsmøde indkaldt i henhold til foreningens vedtægter 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere