Referat fra DLM den 18. december 2014 kl På Bones Skalborg på Nibevej, Aalborg sv Birgitte booker bord incl kaffe.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra DLM den 18. december 2014 kl På Bones Skalborg på Nibevej, Aalborg sv Birgitte booker bord incl kaffe."

Transkript

1 Referat fra DLM den 18. december 2014 kl På Bones Skalborg på Nibevej, Aalborg sv Birgitte booker bord incl kaffe. Mødedeltagelse af: Kirsten, Morten, Niels, Elis, Henrik, Lars, og Birgitte. Afbud: Mark og Anita (Anita er ny fra Jørgen Skytte) Referent: Birgitte. Godkendelse af referat: Referat fra DLM den 10. november godkendes. Blev ikke godkendt da der var nogle små rettelser, som ikke alle havde modtaget, jeg skriver dem ind med rødt, så alle ved hvor der er ændret se referat fra den 10. Nov også. Forklaring til dagsorden Punkt med alm. tekst = kopi af dagsorden. Kursiv = Beslutningen/referatet Punkt 1: Divisionsrådsmødet har givet Divisionsledelsen lov til at tage flere DLM ind. Men hvordan gør vi rent praktisk dette. Skal alle I DL kunne være med i beslutningen..? Skal de godkendes på et dl-møde på en dagsorden inden, eller skal det være uden for dagsorden og referat.? Kan det være på mail, så de der evt. har nogle indsigelser, kan kontakte Kirsten.? Alle beslutninger af fx nye i DL, skal de/det på en dagsorden, som vendes på det næst kommende møde til godkendelse hvis ikke enighed skal der stemmes. Stemme berettige er dem som er valgt ind på Divisionsgrupperådsmødet af grupperne. Punkt 2: Kanoer flydeprøvet. Karsten og Mick vil lave flydeprøverne i januar i et udendørsbassin de laver underskrift af papirer mm med Kirsten. Punkt 3: Betaling over hj siden. Mht. kort betaling. Så er det en mulighed til divisionens arrangementer at oprette en betaling på vores egen hjemmeside. Således har vi tilmeldinger og betaling et centralt sted. Og således at man ikke skal stå med en masse kontanter som arrangører, eller forældre/ledere skal døje med bankoverførsler. Dette system er baseret på "Bilet net" systemet. Og DDS vil stå som sælger af en "bilet" til fx. Kurakas. Og pengene vil så blive betalt via kreditkort og pengene vil gå ind på den, af den økonomi ansvarlig, angiven konto. Men det er den samme konto hver gang. Elis har fået linket og kikker lidt på det. Spørgsmålet er så om vi skal betale gebyr eller ej. Eller om vi overhovedet skal prøve os med dette. Elis/Holm vil kikke på det til næste møde, men vil låse systemet således at man ikke som enkelt person fx kan tilmelde sig Parchaka, men som gruppevis. (Punkt d 26. Januar) Punkt 4: Hjertestarter..? Elis vil lige tjekke trygfonden mm..?

2 Elis fortalte at de havde vendt det på sidste Kølhøjhus møde, og de vil prøve om de kunne fremskaffe en, enten via Trygfonden eller lign Jess blev tovholder. De vender tilbage når der er fundet en løsning. Punkt 5: Ny projektor til Kølhøjhus.? Så er den tredje projekter forsvundet fra Divisionsrummet, som kun divisionen, håndlangerne og udlejer har nøgle til rummet burde være låst ellers Der blev vendt om vi skulle bruge penge på endnu en projekter vi var ikke enige, da der var en del der kunne låne en med til div. arrangementer - så der blev stemt, Kirsten, Holm, Niels og Elis stemte for indkøb af endnu en projekter. Alle var dog enige om at så skulle den boldes fast i loftet, så den ikke også forsvandt. Henrik indkøber en ny, samt beslag. Henrik, Niels og Morten sætter den op. Punkt 6: Birgitte ny RSD folder, der fortæller om hvad der er af arrangementer, i de forskellige grene og hvem DL består af og billeder af os. Alle da-grene skriver til Birgitte hvad de godt vil have stående under deres aktivitet så samler Birgitte det efterfølgende. Er der kommet indslag fra de forskellige grene.? Der er desværre intet kommet fra Da-erne, så der vil lige blive sendt en reminder ud og hvilke faste arrangementer de vil have stående og med en forklarende tekst, så også nye kan se om det er et arrangement der passer til deres alders gruppe. Kirsten sender brev ud til familie-spejd, da de ikke er på mail og en rykker ud til da-erne. Når Birgitte har alle gren indslag, vil hun samle det i en inter-aktiv-folder som vil ligge på hjemmesiden, så alle kan læse med derinde og hun vil så opdatere den når der et nyt. Fx for Junior, vil der fx kunne stå at der er Kurakas og det afholdes typist i weekenden i uge 43 og derefter vil der være en beskrivelse af det er et PA/PL kursus mm Punkt 7: Rene Nygaard har været formand for Kommunikation i DDS i 6 år. Rene Nygaard vil komme og inspirere os i forhold til vores udviklingsplan. Vi har rigtig mange gode punkter på og de skal skæres ned til det, vi synes er vores vigtigste fokus punkter, som vi vil arbejde med i Rold Skov Division i 2015 Bilag Der vil blive afholdt møde d. 12. Januar kl i Mariager. Det var ikke alle der havde modtaget bilaget, så det er vedhæftet dette referat til gennemlæsning. Der er desværre allerede afbud fra Henrik og Birgitte pga arbejde og fra Elis. Morten, Niels, Kirsten, Anita og Holm vil tage en snak med Rene og høre hans bud på en udviklingsplan, som så vil være punkt på det næste DL møde d 26. Januar Punkt 7: Grej som kan lånes, Henrik spørger Gitte om hun ville stå for det vi har ikke afklaring - Mark fanger hende lige.

3 Da Mark er stoppet, vides der ikke om han har spurgt, men Henrik tager lige kontakt til Gitte for en afklaring og hun vil stå for det stadigt. Punkt 8: Trawaxa hvad er status nu.? Niels Er der evt. nogen der ligger inde med et Trawaxa løb af ældre dato som vi kan bruge denne gang. Der har været en del mail/telefon frem og tilbage (Niels, Kirsten og Kongsdal) for at høre om der var noget i gang, eller om der var noget materiale der kunne overleveres til andre. Det var der ikke, der var en invitation, men ikke noget løbsmateriale, som vi troede der var blevet givet udtryk for ved grenmødet som andre kunne overtage. Niels prøver om der kan findes nogle, der kan lave løbet i 2016, da januar 2015 er for tæt på nu. Punkt 9: Førstehjælps dato hvor mange deltagere er der nu.? Datoen som i sidste referat er søndag den 18. Januar kl på spejdergården i Støvring. Der kan deltage to aktive ledere/assistenter fra hver gruppe, som skal tilmeldes via hjemmesiden gruppevis. Er der ledige pladser bliver de fordelt imellem grupperne. Der tilmeldes via hjemmesiden og det er gratis at deltage, pga af fondsmidler vi har fået tildelt fra Trygfonden til dette formål. Der skal lige sendes en reminder ud (Birgitte) Underviseren er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd samt Røde Kors. Divisionen vil være vært med kaffe/the og brød, samt en sandwich til frokost. Punkt 10: Ansøgning fra to spejdere fra Nibe til Japan Afslået da vi stort set var enige om at vi ikke ville støtte, da vi så skal støtte alle de andre, der også søger. Jeg henviste til at de kunne søge Skt Georgs gilderne. Ansøgning blev afslået via mail rundt i DL, men næste gang skal det på først kommende dagsorden og ikke via mail rundt, da ikke alle nåede at svare eller var på ferie. Punkt 11: Brevpapir skabelon Birgitte har lovet at komme med forslag til hvordan den kan se ud. Birgitte vil arbejde lidt videre med det kendte brevpapir René havde nogle forslag med som ikke blev godkendt på sidste DL møde. Punkt 12: Kurser nogle der skal på noget..? Birgitte vil gerne deltage på opfølgnings Gilwell kursus og et treperle det er bevilget. Punkt 13: Webansvarlig blåtmedlem

4 Der har været sendt en mail ud til alle grupper, som de skulle svare retur på at der var hul igennem, desværre var der ikke så mange der svarede i første omgang, så der blev sendt en mail ud igen det tog nogle meget nær at de var blevet rykket, når de nu havde svaret på den første vi beklager at de røg med i en fælles sang. Der var sket en krydsnings fejl mellem Mark og Holms mail, men nu er der hul igennem til næsten alle (Mangler fire grupper) Punkt 14: Elis efterlyste om man ikke kunne få en dagsorden i punkt form, i stedet for en masse løs tekst. Alle var enige om at det var lettere i punktform så det laves for næste gang. Jeg (Birgitte) har givet hvert emne nr, så det er lettere at læse i dette referat. EVT: Der blev besluttet at man ville lave små kort med henvisning til hjemmesiden, Niels og Holm vil opstille lidt grafik og finde en pris udkast til næste møde. Vi ville tage en snak på mødet den 26. Januar om det var ok at holde møde på Bones og om man kunne snakke frit nok der uden af forstyrre andre gæster Hvis der var nogle der havde nogle bilag liggende vedr. divisionen, så skal de over til Elis inden Nytår ellers takker vi for donationen. Punkter til næste DL møde den 26. Januar: 1// Evaluering af mødet d. 18 december på Bones, samt godkendelse af referat. 2// Forslag vedr udviklingsplan til gennemgang fra mødet med Rene (Kirsten) 3// Økonomi Årsregnskab/budget for 2015 (Elis) 3a// Regnskab til underskrivning for 2014 (Elis) 4// Tage nye billeder til hjemmesiden husk uniform. Niels tager kamera med. 5// Hjemmesiden skal være med aktiv men hvad er vores forventninger til denne og hvad er gruppernes behov..? (Kirsten/Holm) 6// Hjemmesiden undervisning på begynder niveau. (Holm) 7// Evaluering af kurser/arrengementer i divisionen fx Kurakas, Pacharka, Store Økssø Rundt både til lands og vands mm 8// Store Økssø Rundt 5/10/20 og 30 km. Vandreplade (Birgitte) 9// Status fra Førstehjælpskurset (Birgitte) 10// Status fra Flydeprøven (Kirsten/Karsten) 11// Status på små huske kort fra Divisionen (Niels/Holm) 12// Status vedr grejbank (Henrik) 13// Status på brevpair (Birgitte) Næste DL Møde er den 26. Januar 2015 på Kølhøjhus. Samt inspirationsmøde med Rene om Udviklingsplan den 12. Januar 2015 i Mariager. Referent 21. Dec Birgitte W Simonsen Bilaget som omtales i punkt 7, var én mail. Jeg har lavet i kopi af teksten se nedenfor.

5 Fra: René Nygaard Emne: Udviklingsplan for Rold Skov Division Dato: 24. nov CET Til: Cc: Fwd: Forslag vedr udviklingsplan til gennemgang fra mødet med Rene (Kirsten) Hej til alle Jeg har lovet at sende en lidt mere detaljeret plan ud for mødet d. 12. januar Det er vigtigt at være opmærksom på, at mødet ikke er et beslutningsmøde, men et udviklingsmøde, derfor er dagsordenen skiftet ud med et program, referatet vil blive et dokument, der indeholder grundsubstansen af en udviklingsplan for Rold Skov Division. Udviklingsplanen skal bestå af nogle elementer: 1. Medlemsudvikling 2. Ledelsesudvikling 3. Børn leder børn og unge leder unge 4. Friluftsliv 5. (Det femte element, som divisionsledelsen synes er vigtigt for Rold Skov Division) Udviklingsplanen skal bruge disse fire-fem elementer til at lave tre-fem fokus- eller indsatsområder, dem finder vi frem til på mødet d. 12. januar Når dokumentet for Rold Skov Divisions udviklingsplan med de tre fem fokuspunkter er godkendt af divisionsledelsen, så vil jeg foreslå, at divisionens ledere inviteres til grenmøde på Kølhøjhus, så de kan være med til at præge selve handlingsplanen med målbare mål og konkrete handlinger. Denne udviklingsplan skal meget gerne blive hele divisionens udviklingsplan. (Det kan evt. også være en del af punkt e.1 forelæggelse af divisionens udviklingsplan på divisionsrådsmødet) Program for d. 12. januar Præsentation af aftenens program Din gode spejderven Kort og Kompas Hvor er vi? Aftensmad Spejder skal gøre indtryk Udviklingsplan Udviklingsplan Udviklingsplan Kaffe Klip og klistre en udviklingsplan for hele divisionen Afslutning Forberedelse til mødet God forberedelse er halvdelen af et godt arbejde. I må meget gerne tænke over de fire elementer, som jeg har listet op. Hvordan skal det gå med medlemsudviklingen i Rold Skov Division? Hvordan skal ledelsesudviklingen være? Hvad gør divisionen for at børn og unge oplever friluftsliv? Osv. Skriv gerne løsninger til hvert element. Det femte element kan du så overveje. Er der noget som bliver overset? Til dem der ikke kan deltage d. 12. januar Alle inputs er vigtige, men de passive inputs har ofte trænge kår. Mit forslag er, at I går elementerne igennem og skriver nogle mål for, hvad I ser som god medlemsudvikling, ledelsesudvikling osv. igennem. Prøv evt. at samle det sammen til et fokusområde med målebare mål og konkrete handlinger. Det kan I sende til Kirsten Kilian inden d. 12. januar, og Kirsten kan bringe jeres bidrag i spil. Som sagt, så er passive inputs svære at drage ind i en udviklingsproces, men de er vigtige at få med! Jeg glæder mig til at se jer igen og håber, at I er friske på at grave lidt, flyve højt og se lidt ind i krystalkuglen. Mvh René Nygaard

6

R E F E R AT AF DI VI SI O N S R ÅD S MØ DE

R E F E R AT AF DI VI SI O N S R ÅD S MØ DE R E F E R AT AF DI VI SI O N S R ÅD S MØ DE 2 0 1 8 Dato: onsdag den 11. april Tid: kl. 19:00-21.00 Sted: Skjoldmøerne, Stavnsholtvej 49E, 3520 Farum Referat 1. Præsentation af Divisionsledelsen Divisionschef

Læs mere

T H I S T E D S P E J D E R N E

T H I S T E D S P E J D E R N E Bestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016. Tid: onsdag den 12.10.2016 kl. 19-21.30. Til stede: Gitte, Susanne, Jesper, Søren, Bodil, Ole Afbud: Conny, Lind, Anna Dagsorden: Punkt Emne Referat 1 Godkendelse

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d Sted: Frydenborg den ledige hytte

Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d Sted: Frydenborg den ledige hytte Bestyrelsesmøde Frydenborg gruppe DDS Mandag d. 03.09.19-17.00-19.00 Sted: Frydenborg den ledige hytte Tilstede: alle på nær Afbud fra: Storm, Emil, Viktor, Saskia, Referat: Gro Dagsorden punkt Praktik

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Tingdalhytten (mødested: Ny Stillingvej 2, Mjesing) Søren Schulz Poulsen

Tingdalhytten (mødested: Ny Stillingvej 2, Mjesing) Søren Schulz Poulsen Møde: Styrelsesmøde REFERAT Dato: 14. juni 2018 Tid: 19:00 Sted: Tingdalhytten (mødested: Ny Stillingvej 2, Mjesing) Mødeleder Søren Schulz Poulsen Deltagere: Søren Schulz Poulsen, Kjeld Krabsen, Signe

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Meddelelser fra formanden... 4 Meddelelser fra kassereren... 4 Meddelelser fra gruppeledere... 4 Nyt fra hyttefædre... 5 Eventuelt...

Meddelelser fra formanden... 4 Meddelelser fra kassereren... 4 Meddelelser fra gruppeledere... 4 Nyt fra hyttefædre... 5 Eventuelt... Fremmødt Afmeldt Leon Sindberg, Maria Jensen, Jørgen Gammelgaard, Charlotte Thy, Lene Viberg Nielsen, Lis Bjerg Hermind, Michael Vestergaard, Birgitte Højland, Sissel Gammelgaard Steffen Brinch, Tanja

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Handlingsplan for Antvorskov Division

Handlingsplan for Antvorskov Division Det gør vi allerede Handlingsplan for Antvorskov Division 1. Divisionsledelserne sikrer, at grupperne udarbejder og gennemfører planer til medlemsvækst Divisionsledelsen bør regelmæssigt mødes med gruppelederne,

Læs mere

Godkendelse af referat fra sidste rådsmøde samt nye punkter til dagsordenen

Godkendelse af referat fra sidste rådsmøde samt nye punkter til dagsordenen Referat fra rådsmøde d. 15/9 2010 kl. 19:30 Kaffe te på bordet Tilstede: Preben (Skærbæk), Grethe (Oluf Rye), Jan (Oluf Rye), Birgit (Smidstrup), Vibeke (Gårslev), Anne Marie (Brejning), Mette (Bülow),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Sted: Til: Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 20:00 22:00 Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Tilstede: Anders Theilgaard Madsen (Trops- og Gruppeleder)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 :

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. Afbud.: Ingen 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Godkendt uden yderligere kommentarer. 2. Orientering v. formanden

Læs mere

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE)

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 1 DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 2 Frivilligkursus: Værktøjskasse for frivillige Dagkursus Lørdagskursus: 09.00 16.00 Program: 09.00 09.30 Morgenmad 09.30 09.45 Velkommen, præsentation og dagens

Læs mere

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne

Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00. Grevespejderne Grupperådsmøde 1. Marts 2015 kl. 11.00 Grevespejderne Indhold Invitation..3 Dagsorden.4 Giv en hånd.......5 Datoplan.6 Udviklingsplan...7 Grevespejderne 2 Bøgehegnet 103 kld. DK-2670 Greve mail@grevespejderne.dk

Læs mere

Projekt BlåtMedlem Ajour

Projekt BlåtMedlem Ajour Projekt BlåtMedlem Ajour Grundlæggende data for kommunikation mellem Rold Skov division og grupper. Ved Lars Ladefoged Holm. Divisionsledelsen Kommunikation i Divisionen Problem: Vi kan IKKE komme i kontakt.

Læs mere

Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016

Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016 Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016 Til stede var følgende grupper: Bolund 2 Borup 3 Karlslunde 2 Lejre 1 Roskilde 6 Svogerslev 4 Tune 5 Vindinge 1 Walburris 2 Herudover var udviklings konsulent Kristian

Læs mere

Referat Grundvandsrådet Jammerbugt Kommune 3. marts 2010 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsrådet Jammerbugt Kommune 3. marts 2010 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Maibrit Lykkegaard 17-03-2010 Referat Grundvandsrådet Jammerbugt Kommune 3. marts 2010 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup 1 Dagsorden: 1. Valg af formand og næstformand... 4 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde SBH

Referat bestyrelsesmøde SBH Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 19. nov. 2014 Til stede: John Eriksen, Jakob May, Gitte Jacobsen, Sus Rask, Søren Romar, Lone Hermansen, Kelly Berg og Peter Godvin Afbud: Esben Andresen, Dan Røn Referent:

Læs mere

Kong Knud Division. Divisionsrådsmøde 12. april 2012. Torsdag d. 12. april 2011, kl. 19.00-21.30 Bolbro Skole, Stadionvej 50, Indgang F, Odense V

Kong Knud Division. Divisionsrådsmøde 12. april 2012. Torsdag d. 12. april 2011, kl. 19.00-21.30 Bolbro Skole, Stadionvej 50, Indgang F, Odense V Kong Knud Division Divisionsrådsmøde 12. april 2012 Torsdag d. 12. april 2011, kl. 19.00-21.30 Bolbro Skole, Stadionvej 50, Indgang F, Odense V Dagsorden Beretninger Side Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012.

Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012. htlp://www.dds.dklege e 2010/00 Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012. 1. valg af dirigent og referent 2. beretning fra divisionsledelsen med særlig fokus på, hvad divisionen har gjort for at fremme

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Per Dan Steen Normann Ingolf Øjvin. 1/ EVT: Foretræde. Henrik var om en forespørgsels for en båd på

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-11-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-11-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. november 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: BL, KA, EJ, MJM, HP, DB, KDP, LM, MM Afbud: KFG, JCK, MB Fravær: NKC, EG Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 8. november kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Under mødet vil der blive serveret kaffe og the samt frugt og lidt salg af øl og sodavand, så husk kontanter eller mobilepay.

Under mødet vil der blive serveret kaffe og the samt frugt og lidt salg af øl og sodavand, så husk kontanter eller mobilepay. Kære deltager til divisionsrådsmødet Torsdag d. 22. marts 2018 kl. 19.00-21.00 Mødet afholdes på Spejdercenter CPH Wagnersvej 33 2450 København SV Under mødet vil der blive serveret kaffe og the samt frugt

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat framøde i DMU Uddannelsespanel Tid: 26. marts 2012 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften med kanonslag. Osama tog en snak med de unge og det hjalp

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Troldhøj & Himmelbjerg. Plenummøde 26. november 2009

Troldhøj & Himmelbjerg. Plenummøde 26. november 2009 Troldhøj & Himmelbjerg Plenummøde 26. november 2009 Arbejdsgruppen Dorthe - Hadsten Jens - Hadsten Dorthe - Hinnerup Ole Jan Kjeld Jens - Odder - Ry - Skanderborg - Østbirk Velkommen til Troldhøj 1. Silkeborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 25-10-2011 Deltagere Lars Madsen, Hanne Birkjær, Heidi, Uffe Andersen, Per Madsen, Steffen Glerup, Julie Jakobsen, Christian Andersen. Valg af referent Steffen Glerup vælges. Emner på dagsorden

Læs mere

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2)

Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Referat fra bestyrelsesmøde i VUIF tirsdag den 17.1. 2012 Til stede: Erik, Asbjørn, Rasmus, Mette, Jakob, Britta, Hanne Lene, Claus, Mikael +Henrik Iversen til en del af mødet (punkt 2) Afbud: Susanne,

Læs mere

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent.

1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 1. Valg af ordstyrer og referent Eva 17-36 bliver valgt som ordstyrer, Johnny 16-76 som referent. 2. Valg af to stemmetællere Hvem der blev stemmetæller fik referenten desværre ikke noteret ned. 3. Godkendelse

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde 4. oktober 2016 kl Til stede var Jacob, Jørgen, Carl, Nils Bo, Henrik. Afbud fra Gitte, Mogens, Aksel.

Dagsorden for bestyrelsesmøde 4. oktober 2016 kl Til stede var Jacob, Jørgen, Carl, Nils Bo, Henrik. Afbud fra Gitte, Mogens, Aksel. Dagsorden for bestyrelsesmøde 4. oktober 2016 kl. 19.00 Til stede var Jacob, Jørgen, Carl, Nils Bo, Henrik. Afbud fra Gitte, Mogens, Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt 2. Referat

Læs mere

G.H., J.V., J.M., A.M.P., J.L., H.C.

G.H., J.V., J.M., A.M.P., J.L., H.C. Referat af bestyrelsesmøde: den 06.09.2017 kl. 19.00 21.30 Sted: Gitte Hougaard Christensen Morbærvej 15 8800 Viborg Deltagere: G.H., J.V., J.M., A.M.P., J.L., H.C. Afbud: A.S., B.P. Dagsorden Referent:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde.

Dagsorden Referat Ansv. 1. Godkendelse af dagsorden. i Roskilde. Referart Skytteudvalgsmødet den 3/12 2014 Deltagere: Frank Lyngsø, Kjeld Karbæk, René Mortensen, Oscar Sjøgren, Robert Larsen, Johnny Jensen og Sigurd Jensen (referent) Fra kontoret deltog Mikael Green

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 6. november 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Playa de las Américas, Tenerife.

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 20-11-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. november 2014 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

1. Regnskabsafslutning 2016 og budget 2017

1. Regnskabsafslutning 2016 og budget 2017 Afdelingsledermøde Mødedato 3. april 2017 Starttidspunkt 09:00 Sluttidspunkt 13:00 Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dokumentnavn Dagsorden Dokumentnummer Arbejdsområde Referent Helle 1.

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren.

Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Referat af bestyrelsesmødet i Støtteforeningen for Tisvilde Bio & Bistro den 23. april 2012 kl. 19.30 i foyeren. Tilstede: Carl Christian Madsen, Anders Rosentoft, Peter Klitgaard, Sven Wichmann, Henning

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 10. december 2013 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 10. december 2013 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup 18.12.2013 Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 10. december 2013 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 4 2. Godkendelse af og opfølgning

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 12. august 17.30 22.00 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: AFBUD: Hugo Andresen (HA) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Anders Sode (AS) Peter Hansen,

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kundby Lokalforum Onsdag. D. 12.2.18, kl. 10 Hos Søren, Trønningevej 14A, Kundby Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen - OK 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen KFUM-Spejderne i Kalvehave, Spejderhytten, Viemosegade 7b, ÅRGANG 6, OKTOBER 2013 Dekorationsfremstilling Til julemarkedet I forbindelse med julemarkedet skal vi have fremstillet vores varer og her er

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Bestyrelsen mener ikke der skal gøres noget ved den henviste liste.

Bestyrelsen mener ikke der skal gøres noget ved den henviste liste. Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. Januar. Kl. 18:30 Referent: Anders Alle var fremmødt inkl. suppleanter. Referat: 1) Opfølgning på punkter fra sidste møde: 1.2) Status på loft/ kælder rums fordeling. Intet

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS Afbud fra: Lone S. Lone J. Lars Ole, Kurt, Hørning d. 24-3-11 Dagsorden: 1. Valg af referent og ordstyrer Thomas valgt til referent og ordstyre 2. Godkendelse af referat fra sidste gang. John nævnte at

Læs mere

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

GUDENÅ DIVISION D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Referat fra divisionsrådsmøde d. 16-04-2015 Dagsorden: a. Valg af dirigent og referent b. Beretning fra divisionsledelsen c. fremlæggelse af årsregnskabet for det foregående år til godkendelse d. behandling

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL DIVISIONSRÅDSMØDE (OPDATERET MARTS 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL DIVISIONSRÅDSMØDE (OPDATERET MARTS 2016) Side 1 / 7 Dirigentvejledning til Divisionsrådsmøde Opdateret marts 2016 Generelt om afstemning Divisionsrådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Divisionsrådet er divisionens øverste

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Der indkaldes til menighedsrådsmøde tirsdag den16. april 2013 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Christina. Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen 1. Ingen bemærkninger 2. Meddelelser

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Afd. Vestermarken. Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Afd. Vestermarken. Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180925 Dagsorden og referat 25.09.2018 17-19 Deltagere: Afbud: Mikkel, Lene, Lise, Sille Torben, Louise, EMØ, BBO, AHA, Henrik, Anton Mogens, Lars, Rikke, Emil Vestskolen

Læs mere

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne 1. Opfølgning Rindsholm festen møde med festudvalget dato? 2. Hvordan

Læs mere

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej Bestyrelsesmøde i ØTK Steen Refnov (SR)Gert Plenge (GP) Steen Jensen (SJ) Judy Nehm (JN) Michael Sørensen (MS), Sirpa Bode (SB) Maiken Dirch Olsen (MDO)Hans Jørgen Jensen, (HJJ)(afbud) Mona Aagaard (MA)

Læs mere

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00

Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Sydjylland Vindmøllen Fredericia 02.12-07 Kl. 12.00 Pkt. 01: Sindsrobøn. Gennemført. Pkt. 02: Oplæsning af Na s 12 koncepter samt én retningslinjeparagraf

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE

H Å N D B O G BESTYRELSEN FOR AMPS FNE Annoncering Der er en speciel formular vi kan udfylde til annoncering af arrangementer i Ergoterapeuten. Se www.etf.dk/kalenderdata. Deadline for indsendelse af annonce findes på www.etf.dk Tilmeldingsfrist:

Læs mere

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB

LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB LOLLAND-FALSTER S FODBOLDDOMMER KLUB BESLUTNINGSREFERAT DOKUMENTNAVN: BESLUTNINGSREFERAT 25102016.docx ANSVARLIG: SEKRETÆREN DATO: 25. OKTOBER 2016 DATO FOR GODKENDELSE: 08. NOVEMBER 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Jens Ole Christensen bød velkommen til det første bestyrelsesmøde i 2013, hvor der måtte noteres et frafald på 2 mødedeltagere.

Jens Ole Christensen bød velkommen til det første bestyrelsesmøde i 2013, hvor der måtte noteres et frafald på 2 mødedeltagere. Mødested: Svalegaarden. Tidspunkt: Torsdag, den 17. januar 2013 - kl. 17:30. Deltagere: Jens Ole Christensen (JOC) Jens Skovgaard (JSK) Verner F. Larsen (VFL) Torben Thorup Jensen (TTJ) Preben Eihilt (PE)

Læs mere

Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta Køster

Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta Køster Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 7 april 2014 hos Mette Deltagere: Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. juni 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. juni 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 6. juni 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, KDP, KA, KLM, KL, LM, MM Afbud: KFG Fravær: TBB, PTX, JJS, CF, KVF Gæster: Torben (TBG) Kategorier

Læs mere

3. Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af en drøftelse omkring det udspil, som er kommet angående satspuljer

3. Godkendelse af dagsorden Godkendt med tilføjelse af en drøftelse omkring det udspil, som er kommet angående satspuljer Referat fra bestyrelsesmøde i faggruppe for Familiepleje- og tilsynskonsulenter Fredag den 24. november 2017 kl. 10 DS Toldbodgade: Tilstede: Rikke, Signe, Jess, Lene, Jette, Pia og Susan. Dagsorden: 1.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse Deltagere Afbud Mødedato Lokale Mødeleder Referant Agenda Karsten Kloster, Rikke Toft Johnsen, Marianne Ravn, Torben Madsen, Anita Støve, Else Kirsten Rübner Torsdag

Læs mere

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat:

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat: Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe 2019 Mødereferat 19. Februar 2019, klokken 19-21, Mariendalsvej 74. Dagsorden: 1. Valg af Dirigent og referent. 2. Beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab for 2018 til

Læs mere

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Frederik Agergaard, Georg Ørnskov Rønsch, Inge Lise Møller Jensen, Renè Olesen & Stefan Krebs Jensen Per René Schmidt 09. Februar 2015 kl. 19.30 på Skibelund

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden:

Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus. Dagsorden: Beslutningsprotokol fra menighedsrådsmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 19.00 i Faxe Sognehus Dagsorden: 0. Orientering fra formanden 1. Meddelelser fra formanden 2. Meddelelser fra kirkeværgen 3. Meddelelser

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar.

Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar. Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar. Deltagere: Charlotte Boye, Christina Thisted Høeg, Alice Munk, Karsten Eriksen, Kirsten Petersen, Anne Borgen Paulsen, Pia

Læs mere

Årsmøde med generalforsamling 2019

Årsmøde med generalforsamling 2019 Side 1 Årsmøde med generalforsamling 2019 Kære andelshaver Det er med glæde, vi inviterer til årsmøde med generalforsamling i Andelsforeningen Coração do Algarve, weekenden 16.-17. marts 2019 på Hotel

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Nedenstående følger min email kommunikation med advokat fuldmægtig, Milica Zecevic fra Advokatfirmaet, Keld Parsberg:

Nedenstående følger min email kommunikation med advokat fuldmægtig, Milica Zecevic fra Advokatfirmaet, Keld Parsberg: Hej Arne Gottlieb, Nedenstående følger min email kommunikation med advokat fuldmægtig, Milica Zecevic fra Advokatfirmaet, Keld Parsberg: Inden første mail, har jeg modtaget et telefonopkald fra Milica

Læs mere

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017

Sundbyøster Skole. Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Sundbyøster Skole Dagsorden skolebestyrelse tirsdag d. 26. september 2017 Medlemmer: Anette, Signe, Lasse, Karen Margrete, Sidd, David, Thomas, Michael, Line, Christina, AC, Niels og elever Afbud: Ref.:

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Å R H U S S K O V D I V I S I O N

Å R H U S S K O V D I V I S I O N Referat af, mikrogrenmøde 27/08/13 Sted: Holmespejdernes Hytte, Pottemagertoften 203 A, 8270 Højbjerg. Tid: Tirsdag d. 27. august kl. 19-21 Tilstede: Grupper repræsenteret: Giber Å, Erik Den Røde og Holmespejderne.

Læs mere

7 GRUNDREGLER FOR GOD MØDEFORBEREDELSE

7 GRUNDREGLER FOR GOD MØDEFORBEREDELSE 7 GRUNDREGLER FOR GOD MØDEFORBEREDELSE Indledning Tak fordi du har valg at downloade guiden De 7 grundregler for god mødeforberedelse. Jeg går ud fra, at du har downloadet denne guide, fordi du har et

Læs mere