Ekstraordinært delegeretmøde den 19. marts Ekstraordinært delegeretmøde i KANUKOKA, den 19. marts 2015, pr. telefon, kl. 13.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ekstraordinært delegeretmøde den 19. marts 2015. Ekstraordinært delegeretmøde i KANUKOKA, den 19. marts 2015, pr. telefon, kl. 13."

Transkript

1 Referat Ekstraordinært delegeretmøde den 19. marts 2015 Ekstraordinært delegeretmøde i KANUKOKA, den 19. marts 2015, pr. telefon, kl Deltagere: Delegerede Kommune Kujalleq Kommuneqarfik Sermersooq Qeqqata Kommunia Qaasuitsup Kommunia I øvrigt fra bestyrelsen Jørgen Wæver Johansen, Siumut (bestyrelsesmedlem) Ole Mølgaard-Motzfeldt, Siumut (bestyrelsesmedlem) Kelly Berthelsen, Inuit Ataqatigiit (bestyrelsesmedlem) Asii Chemnitz Narup, Inuit Ataqatigiit (bestyrelsesmedlem) Malene Lynge, Inuit Ataqatigiit Poul Hansen, Demokraatit Ane Egede Mathæussen, Siumut Peter Davidsen, Siumut Hermann Berthelsen, Siumut (bestyrelsesmedlem) Aqqalu Skifte, Siumut Tønnes Berthelsen, Atassut Ole Dorph, Siumut (bestyrelsesmedlem) Jens Danielsen, Siumut Jens Kristian Therkelsen, Siumut Naja Petersen, Atassut (bestyrelsesmedlem) Martha Abelsen, Siumut (formand) Malene Ingemann, Naleraq (bestyrelsesmedlem) Deltagere fra sekretariatet: Direktør Hans-Peder Barlach Christensen, seniorkonsulent Bjarne Petersen, sekretær Inger Heilmann Larsen og konsulent Svend Møller.

2 Side 2 / 5 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af mødeleder 3. Godkendelse af dagsorden 4. Valg af ny formand for bestyrelsen for KANUKOKA 5. Valg af personlig stedfortræder for den nyvalgte formand 6. Valg af personlige stedfortrædere til bestyrelsen for KANUKOKA a) Valg af personlig stedfortræder for Ole Mølgaard-Motzfeldt b) Valg af personlig stedfortræder for Kelly Berthelsen c) Valg af personlig stedfortræder for Naja Petersen 7. Orientering om det kommende midtvejsseminar for de delegerede i juni 2015 og ekstraordinært delegeretmøde i oktober Eventuelt Ad 1) Velkomst Formand Martha Abelsen byder delegerede og gæster velkommen, og anfører følgende: Deltager alene som formand på dette møde, ikke som en delegeret fra Kommuneqarfik Sermersooq, og derfor vil hendes personlige stedfortræder Ane Egede Mathæussen indtræde som delegeret på dette møde. Ifølge vedtægterne har hun som formand dog taleret. Bestyrelsen har på sit møde den 10. februar 2015 besluttet, at der skal indkaldes til dette ekstraordinære delegeretmøde. Indkaldelsen er sket i henhold til vedtægterne. Ad 2) Valg af mødeleder Martha Abelsen tilkendegiver, at hun er villig til at være mødeleder. Dette bliver vedtaget, eftersom der ikke er indvendinger imod. Mødelederen oplyser, at de delegerede på dette møde ifølge KANUKOKA s vedtægter har forslagsret, taleret og stemmeret. Mødelederen selv og bestyrelsesmedlem Malene Ingemann, som ikke er delegeret, har jævnfør vedtægterne alene taleret, men ikke forslagsret eller stemmeret. Ad 3) Godkendelse af dagsorden Forslag til dagsorden bliver godkendt efter at rækkefølgen i forhold til det udsendte dagsordensforslag er blevet ændret således, at valg af formand og dennes stedfortræder kommer før valg af stedfortrædere for bestyrelsesmedlemmer.

3 Side 3 / 5 Ad 4) Valg af ny formand for bestyrelsen for KANUKOKA KANUKOKA s bestyrelse har på sit møde den 10. februar 2015 besluttet, at der som konsekvens af Kommuneqarfik Sermersooq s varslede udmeldelse allerede på det ekstraordinære delegeretmøde skal ske valg af ny formand, og at man således ikke skal vente til udgangen af 2015 med at få en ny formand. Dette henset til, at der allerede nu er brug for en ny formand, som kan stå i spidsen for opbygningen af et nyt KANUKOKA både hvad angår udformningen af den fremtidige struktur og hvilke opgaver landsforeningen skal varetage fremover. Ifølge 6, stk. 2 i KANUKOKA s vedtægter vælges formanden ved stemmeflertal efter indstilling fra de delegerede. Valget af ny formand på dette møde vil alene have virkning indtil udgangen af Mødelederen anmoder om forslag til hvem, der skal vælges som formand. Malene Lynge (Kommuneqarfik Sermersooq) foreslår, at Martha Abelsen fortsætter som formand indtil slutningen af Ole Dorph (Qaasuitsup Kommunia) stiller Palle Jerimiassen op som ny formand. Naja Petersen (Qaasuitsup Kommunia) støtter på vegne af Atassut-gruppen opstilling af Palle Jerimiassen. Jørgen Wæver Johansen (Kommune Kujalleq) støtter opstilling af Palle Jerimiassen. Hermann Berthelsen (Qeqqata Kommunia) støtter opstilling af Palle Jerimiassen. Resultat af afstemning ved navneopråb: 9 stemmer for Palle Jerimiassen 5 stemmer for Martha Abelsen 1 blank stemme Mødelederen konstaterer herefter, at Palle Jerimiassen er valgt som formand. Oplyser, at den formelle markering af formandsskiftet vil ske i forbindelse med det planlagte bestyrelsesmøde den 14. april Den nyvalgte formand Palle Jerimiassen (som overværer telefonmødet fra Ole Dorphs kontor i Ilulissat) tilkendegiver kortfattet sin tak for tilliden og valget, og derudover tak til Martha Abelsen for, at hun har holdt sit formandskab dygtigt. Ad 5) Valg af personlig stedfortræder for den nyvalgte formand Både for formandsvalg og for valg af stedfortræder for denne er det anført i dagsordensmaterialet, at grundet Kommuneqarfik Sermersooqs varslede udmeldelse af landsforeningen er det reelt alene et kommunalbestyrelsesmedlem fra Qaasuitsup Kommunia, Qeqqata Kommunia eller Kommune Kujalleq, som kan vælges.

4 Side 4 / 5 Peter Davidsen (Kommuneqarfik Sermersooq) spørger, hvilken bestemmelse i landsforeningens vedtægter, der står til grund for dette, eftersom Kommuneqarfik Sermersooqs udmeldelse først sker i slutningen af Direktør Hans-Peder Barlach Christensen svarer, at dette står ingen steder i vedtægterne, men at det bygger på et fremadrettet ønske fra et flertal i bestyrelsen om valg af en ny formand. Det hindrer ikke Kommuneqarfik Sermersooq i at stille op med en kandidat, hvilket også er sket i det foregående dagsordenspunkt. Peter Davidsen ærgrer sig over situationen, da kommunalbestyrelsen i Kommuneqarfik endnu ikke definitivt har besluttet om udmeldelse. Kommunalbestyrelsen har nemlig lige sendt fortsat medlemskab af KANUKOKA til ny vurdering i økonomiudvalget. Jørgen Wæver Johansen konstaterer, at dette ekstraordinære delegeretmøde bl. a. skyldes skriftlig bekræftelse på Kommuneqarfik Sermersooqs hensigt om at melde sig ud landsforeningen. Foreslår herefter Ole Mølgaard-Motzfeldt som stedfortræder for den nyvalgte formand Palle Jerimiassen. Ingen tilmelding af andre kandidater. Men Asii Chemnitz Narup ønsker afstemning og meddeleler, at de delegerede fra Kommuneqarfik Sermersooq vil undlade at stemme. Resultat af afstemning ved navneopråb: 9 stemmer for Ole Mølgaard-Motzfeldt 6 blanke stemmer Mødelederen konstaterer, at Ole Mølgaard-Motzfeldt således er valgt som personlig stedfortræder for Palle Jerimiassen indtil slutningen af Ad 6) Valg af personlige stedfortrædere til bestyrelsen for KANUKOKA Tidligere medlemmer af bestyrelsen, Jess Svane og Peter Olsen er blevet indvalgt i Inatsisartut, og Mette Sofie Lerch har fået orlov fra sit medlemskab af kommunalbestyrelsen i Qeqqata Kommunia, da hun er flyttet til en anden kommune. Dette betyder, at ovennævnte personers stedfortrædere ifølge landsforeningens vedtægter er indtrådt i bestyrelsen. Det drejer sig om henholdsvis Ole Mølgaard-Motzfeldt, Kelly Berthelsen samt Naja Petersen. Derfor skal der udpeges nye personlige stedfortrædere for de nye medlemmer af bestyrelsen, dog således, at det i forbindelse med udpegning af personlig stedfortræder for Naja Petersen anmærkes, at dette valg kun har virkning så længe, at Mette Sofie Lerch ikke afbryder sin orlov og derefter genindtræder i bestyrelsen. Udpegningerne af de tre personlige stedfortrædere vil kun have virkning til udgangen af 2015, idet der skal vælges en ny bestyrelse på et ekstraordinært delegeretmøde den 27. oktober Valg af personlige stedfortrædere for bestyrelsesmedlemmerne sker som forholdstalsvalg (D Hondts metode). Der er ikke anmeldt valggrupper. Følgende valg bliver meddelt: a) Personlig stedfortræder for Ole Mølgaard-Motzfeldt (Siumut): Aqqalu Skifte b) Personlig stedfortræder for Kelly Berthelsen (Inuit Ataqatigiit): Naja Lund

5 Side 5 / 5 c) Personlig stedfortræder for Naja Petersen (Atassut): Masauna Peary Ad 7) Orientering om det kommende midtvejsseminar for de delegerede i juni 2015 og ekstraordinært delegeretmøde i oktober 2015 Mødelederen orienterer, at det på delegeretmødet efter kommunevalget i 2013 besluttet, at de delegerede skulle samles til et seminar i midten af kommunalbestyrelsernes valgperiode. Temaet skulle være evaluering af den offentlige struktur, herunder kommunestrukturen. Det er oplagt, at dette seminar også benyttes til at gennemdrøfte den fremtidige struktur og strategi for KANUKOKA, herunder hvilke opgaver landsforeningen skal varetage fremover. I midtvejsseminaret, som vil ske i Nuuk den 2. og 3. juni 2015, vil der blive foretaget et forarbejde til det ekstraordinære delegeretmøde, som bestyrelsen har fastsat til at blive afholdt den 27. oktober På dette delegeretmøde vil der bl.a. blive fremlagt forslag til nye vedtægter for et nyt KANUKOKA i den form, der ønskes fremover. Selvstyret vil stå for arrangementet med evaluering af kommunesammenlægningen og strukturreformen af den offentlige sektor i de efterfølgende dage, den 4. og 5. juni 2015, også i Nuuk. Hertil vil alle kommunernes økonomiudvalg blive indbudt. Fra KANUKOKA vil der blive arbejdet for, at økonomiudvalgene kommer før den 2. juni, så de også kan deltage i delegeretseminaret. Orienteringen bliver taget til efterretning. Ad 8) Eventuelt Ingen emner under dette punkt.

KANUKOKA Kalaallit Nunaanni Kommunit Kattuffiat De Grønlandske Kommuners Landsforening

KANUKOKA Kalaallit Nunaanni Kommunit Kattuffiat De Grønlandske Kommuners Landsforening KANUKOKA Kalaallit Nunaanni Kommunit Kattuffiat De Grønlandske Kommuners Landsforening Til alle kommuner Ulloq/Dato: 19-02-2015 J. nr.: 01.01.05/15 Indkaldelse til ekstraordinært delegeretmøde i KANUKOKA

Læs mere

Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfianneersut Kattuffiat IMAKs. Ekstra ordinært repræsentantskabsmøde Nuuk

Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfianneersut Kattuffiat IMAKs. Ekstra ordinært repræsentantskabsmøde Nuuk Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfianneersut Kattuffiat IMAKs Ekstra ordinært repræsentantskabsmøde 2016 Nuuk Nuuk 18. februar 2016 Side 1 Endelig dagsorden: 1. Mødets åbning, og valg af dirigent 2. Forretningsorden

Læs mere

Udviklingskonference for de mindre bosteder i Ilulissat d. 23.-25. maj 2014. Program

Udviklingskonference for de mindre bosteder i Ilulissat d. 23.-25. maj 2014. Program Udviklingskonference for de mindre bosteder i Ilulissat d. 23.-25. maj 2014 Tid Dag 1 Program 10.00 10.30 Indskrivning og udlevering af navneskilte etc. 10.30 10.40 Velkomst samt praktiske oplysninger

Læs mere

KANUKOKA s vedtægter

KANUKOKA s vedtægter KANUKOKA s vedtægter Navn, formål og hjemsted 1. Foreningens navn er KANUKOKA med binavn De grønlandske kommuners Landsforening. Foreningens formål er at varetage kommunernes fælles og almindelige interesser,

Læs mere

10. maj 2017 FM 2017/132 BETÆNKNING. Afgivet af Familie- og Sundhedsudvalget. vedrørende

10. maj 2017 FM 2017/132 BETÆNKNING. Afgivet af Familie- og Sundhedsudvalget. vedrørende 10. maj 2017 BETÆNKNING Afgivet af Familie- og Sundhedsudvalget vedrørende Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxx 2017 om Handicaptalsmand. (Medlem af Naalakkersuisut for Sociale Anliggender, Familie,

Læs mere

BETÆNKNING. Afgivet af Erhvervs- og Råstofudvalget. vedrørende

BETÆNKNING. Afgivet af Erhvervs- og Råstofudvalget. vedrørende BETÆNKNING Afgivet af Erhvervs- og Råstofudvalget vedrørende Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xxx 2017 om ændring af landstingsforordning om revalidering (Naalakkersuisoq for Erhverv, Arbejdsmarked,

Læs mere

Kommunalbestyrelsens konstituerende møde 01/2017, den 26. april 2017

Kommunalbestyrelsens konstituerende møde 01/2017, den 26. april 2017 Oversigt: Indledning Punkt 01 Godkendelse af dagsorden Punkt 02 Ansøgning om orlov fra kommunalbestyrelse Henrik Fleischer Punkt 03 Ansøgning om orlov fra kommunalbestyrelse Erik Jensen Punkt 04 Valg af

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Ekstraordinært møde. Referat

Kommunalbestyrelsen. Ekstraordinært møde. Referat Forside Ekstraordinært møde Referat Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Mille Søvndahl Pedersen (IA) Charlotte Ludvigsen (IA) Storm Ludvigsen (IA), telefon Charlotte

Læs mere

Referat af Kommunalbestyrelsens konstituerende møde 01/2017, den 26. april 2017

Referat af Kommunalbestyrelsens konstituerende møde 01/2017, den 26. april 2017 Mødet blev afholdt i Sisimiut og startede kl. 08.30 Deltagere Atassut Siverth K. Heilmann Anna Karen Hoffmann Emilie Olsen Inuit Ataqatigiit Juliane Enoksen, deltog via telefon Sofie Dorthe R. Olsen Erneeraq

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Ekstraordinært møde. Dagsorden

Kommunalbestyrelsen. Ekstraordinært møde. Dagsorden Forside n Ekstraordinært møde Dagsorden Tirsdag den 25. marts 2014 kl. 14:00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Mille Søvndahl Pedersen (IA) Malene Lynge (IA) Storm Ludvigsen (IA) pr. telefon Uju Petersen

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Ekstraordinært møde. Dagsorden

Kommunalbestyrelsen. Ekstraordinært møde. Dagsorden Forside n Ekstraordinært møde Dagsorden Torsdag den 17. juli 2014 kl. 13:00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Mille Søvndahl Pedersen (IA) Storm Ludvigsen (IA) Uju Petersen (IA) pr. telefon Charlotte

Læs mere

Møde nr. 05/15 15/06/2015 Kommunalbestyrelsen (OD) Side 1 af 13. ORDINÆRT KOMMUNALBESTYRELSESMØDE 15. Juni 2015 kl. 09:00

Møde nr. 05/15 15/06/2015 Kommunalbestyrelsen (OD) Side 1 af 13. ORDINÆRT KOMMUNALBESTYRELSESMØDE 15. Juni 2015 kl. 09:00 Møde nr. 05/15 15/06/2015 Kommunalbestyrelsen (OD) ide 1 af 13 ORDINÆRT KOMMUNALBETYRELEMØDE 15. Juni 2015 kl. 09:00 Deltagere: Ole Dorph Jess vane Kristian Jeremiassen Enok andgreen Palle Jerimiassen

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Ekstraordinært møde. Dagsorden

Kommunalbestyrelsen. Ekstraordinært møde. Dagsorden Forside Ekstraordinært møde Dagsorden Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Mille Søvndahl Pedersen (IA) Charlotte Ludvigsen (IA) Storm Ludvigsen (IA) Uju Petersen (IA)

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Ekstraordinært møde. Referat

Kommunalbestyrelsen. Ekstraordinært møde. Referat Forside n Ekstraordinært møde Referat Torsdag den 17. juli 2014 kl. 13:00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Mille Søvndahl Pedersen (IA) pr. telefon Storm Ludvigsen (IA) Uju Petersen (IA) pr. telefon

Læs mere

RESUMÈ. KANUKOKA s fremtidige struktur

RESUMÈ. KANUKOKA s fremtidige struktur RESUMÈ KANUKOKA s fremtidige struktur Til spørgsmålet om den politiske struktur, herunder bestyrelsens sammensætning og eksistensen af en delegeretforsamling, tegnede der sig efter punktet Gennemgang af

Læs mere

26. marts 2015 FM2015/92 BETÆNKNING. Afgivet af Erhvervsudvalget. Vedrørende

26. marts 2015 FM2015/92 BETÆNKNING. Afgivet af Erhvervsudvalget. Vedrørende 26. marts 2015 BETÆNKNING Afgivet af Erhvervsudvalget Vedrørende Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af yy 2015 om ændring af Inatsisartutlov nr. 5 af 8. juni 2014 om arbejdsformidling m.v. (Anvendelse

Læs mere

Grønlands Landstings medlemmer af udvalg og repræsentationer samt råd og nævn, 24. september 2008.

Grønlands Landstings medlemmer af udvalg og repræsentationer samt råd og nævn, 24. september 2008. Grønlands Landstings medlemmer af udvalg og repræsentationer samt råd og nævn, 24. september 2008. A D IA S KD L = Atassut = Demokraterne = Inuit Ataqatigiit = Siumut = Kandidatforbundets Parti = Løsgænger

Læs mere

DAGSORDENEN KOMMUNALBESTYRELSEN AVANNAATA KOMMUNIA 26. APRIL 2018 Kl. 10:00

DAGSORDENEN KOMMUNALBESTYRELSEN AVANNAATA KOMMUNIA 26. APRIL 2018 Kl. 10:00 Imm. Kom Best Immikkut 3-2018 - 26/04/18 Kommunalbestyrelsi Avannaata Kommunia Side. 1-9 DAGSORDENEN KOMMUNALBESTYRELSEN AVANNAATA KOMMUNIA 26. APRIL 2018 Kl. 10:00 Palle Jerimiassen, Borgmesteri (S) Ane

Læs mere

KANUKOKA s vedtægter. Navn, formål og hjemsted

KANUKOKA s vedtægter. Navn, formål og hjemsted Udkast til nye vedtægter (Grundlag: Delegeretforsamlingen nedlægges. Bestyrelsen er herefter KANUKOKA s højeste myndighed. Bestyrelsen består af en fast fuldtidsformand samt borgmestre og 1. viceborgmestre/lederen

Læs mere

Vedtægter for KANUKOKA

Vedtægter for KANUKOKA Vedtægter for KANUKOKA Navn og formål 1. Foreningens navn er KANUKOKA med binavn De grønlandske kommuners Landsforening. Foreningens formål er at sikre og styrke kommunernes indflydelse og handlefrihed

Læs mere

Forretningsorden for Movias bestyrelse

Forretningsorden for Movias bestyrelse Forretningsorden for Movias bestyrelse Gældende tekst Forslag til ny tekst A. Bestyrelsens møder 1 Bestyrelsen udøver sin virksomhed i møder. Der fastsættes inden 1. november en mødeplan for bestyrelsens

Læs mere

Byrådet 2014. Referat fra møde Onsdag den 4. december 2013 kl. 19.00 i Byrådssalen

Byrådet 2014. Referat fra møde Onsdag den 4. december 2013 kl. 19.00 i Byrådssalen Byrådet 2014 Referat fra møde Onsdag den 4. december 2013 kl. 19.00 i Byrådssalen Mødet slut kl. 19.45 MØDEDELTAGERE John Schmidt Andersen (V) Anne-Lise Kuhre (A) Anne-Mette Risgaard Schmidt (V) Emilie

Læs mere

Udvalg for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv. Dagsorden

Udvalg for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv. Dagsorden Dato: 26. september Forside Udvalg for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv Dagsorden Mandag den 6. oktober 2014 kl. 14.00 I MIA s mødelokale Medlemmer Iddimanngiiu Bianco (IA), Formand Naja Lund (IA) Allan

Læs mere

Familieudvalgets ordinære møde 1/2014, den 24. januar 2014 kl. 13:00, referat Oversigt åbent møde: Punkt 01 Godkendelse af dagsorden.

Familieudvalgets ordinære møde 1/2014, den 24. januar 2014 kl. 13:00, referat Oversigt åbent møde: Punkt 01 Godkendelse af dagsorden. Oversigt åbent møde: Punkt 01 Godkendelse af dagsorden. Punkt 02 Budgetomplacering fra Familiecenteret til Forebyggelseskonto. Punkt 03 Stillingsopslag om Misbrugsbehandler Punkt 04 Igangsættelse af tiltag

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. Det Juridiske Fagstudienævn

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. Det Juridiske Fagstudienævn F O R R E T N I N G S O R D E N for Det Juridiske Fagstudienævn Udarbejdet inden for rammerne af den standardforretningsorden for studienævn, som rektor har fastsat, jf. vedtægt for Aarhus Universitet

Læs mere

KONSTITUERENDE OVERGANGSUDVALGSMØDE, 07. Maj 2017 kl Qaasuitsup Kommunia K1 - Nord Kommunalbestyrelse S S S S S S S S S PN PN A A A D IA IA

KONSTITUERENDE OVERGANGSUDVALGSMØDE, 07. Maj 2017 kl Qaasuitsup Kommunia K1 - Nord Kommunalbestyrelse S S S S S S S S S PN PN A A A D IA IA KONSTITUERENDE OVERGANGSUDVALGSMØDE, 07. Maj 2017 kl.13.00 Qaasuitsup Kommunia K1 - Nord Kommunalbestyrelse Jerimiassen, Palle Bagger, Ane Lone Fleischer, Sakio Kristensen, Jørgen Petersen, Jakob Imanuelsen,

Læs mere

Bygdebestyrelsen Arsuk. Referat

Bygdebestyrelsen Arsuk. Referat Bygdebestyrelsen Arsuk Referat Referat den 11. juni 2014 kl. 14.00 Medlemmer Formand, Jørgen Christensen (Siumut) Niels Peter Mikaelsen (Siumut) Ejnar Jakobsen (Inuit Ataqatigiit) 1. Dagsorden Afgørelse:

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Forretningsorden for Kommuneqarfik Sermersooq s Bygdebestyrelser

Forretningsorden for Kommuneqarfik Sermersooq s Bygdebestyrelser Forretningsorden for Kommuneqarfik Sermersooq s Bygdebestyrelser Konstituering af bygdebestyrelsen 1. Efter valgbestyrelsens afgørelse om evt. valgklager og prøvelsen af medlemmernes valgbarhed er afsluttet,

Læs mere

Vejledende vedtægter for distriktsforeninger

Vejledende vedtægter for distriktsforeninger Vejledende vedtægter for distriktsforeninger En distriktsforening er en selvstændig forening, som selv fastsætter sine vedtægter. Vedtægterne må ikke være i strid med Landsforeningens til enhver tid gældende

Læs mere

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Referat

Økonomiudvalget. Ekstraordinært møde. Referat Forside Ekstraordinært møde Referat Mandag den 18. april 2016 kl. 15.30 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Malene Lynge (IA) pr. telefon Mille Søvndahl Pedersen (IA) Justus Hansen (D) Ane Egede Mathæussen

Læs mere

KOMMUNEQARFIK SER- 1. ordinære kommunalbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 20. januar 2009 kl Kommunalbestyrelsesmødelokale

KOMMUNEQARFIK SER- 1. ordinære kommunalbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 20. januar 2009 kl Kommunalbestyrelsesmødelokale KOMMUNEQARFIK SER- MERSOOQ kommunalbestyrelsen Side nr.: 1 ACN/gekn Møde: 1. ordinære kommunalbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 20. januar 2009 kl. 10.00 Sted: Kommunalbestyrelsesmødelokale Indkaldt: INUIT

Læs mere

Medlemstallet er fastsat af dekanen under hensyntagen til den uddannelsesfaglige bredde, som studienævnet dækker.

Medlemstallet er fastsat af dekanen under hensyntagen til den uddannelsesfaglige bredde, som studienævnet dækker. UNIVERSITET Standardforretningsorden for studienævn Standardforretningsorden af 29. oktober 2012 for studienævn Journalnummer: 60354 F O R R E T N I N G S O R D E N For Uddannelsen til klinisk tandtekniker

Læs mere

Social- og Indenrigsministeriet har telefonisk besvaret spørgsmål med følgende indhold fra en kommune:

Social- og Indenrigsministeriet har telefonisk besvaret spørgsmål med følgende indhold fra en kommune: Enhed Kommunaljura og Valg Sagsbehandler LBH Koordineret med Sagsnr. 2015-8007 Doknr. 285071 Dato 06-11-2015 Ekstrakt af telefonnotat til besvarelse af en kommunes spørgsmål om økonomiudvalgets sammensætning

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013 FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Forretningsorden Gældende: år 2013 1 Indledende møde... 3 2 Præsentation... 3 2.1 Repræsentanter... 3 2.2 Forfald... 3 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 4 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for. Uddannelses- og Arbejdsmarkedsudvalget. Vordingborg Kommune

FORRETNINGSORDEN. for. Uddannelses- og Arbejdsmarkedsudvalget. Vordingborg Kommune FORRETNINGSORDEN for Uddannelses- og Arbejdsmarkedsudvalget i Vordingborg Kommune Godkendt på Uddannelses- og Arbejdsmarkedsudvalgets møde den.. 2 Valg til Uddannelses- og Arbejdsmarkedsudvalget 1 Udvalgets

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune

Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune. Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Fællesrepræsentation af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune Vedtægter Fællesrepræsentationen af Almene Boligorganisationer i Herlev Kommune 1. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Foreningens navn

Læs mere

Økonomiudvalget. Dagsorden

Økonomiudvalget. Dagsorden 2015no Forside Dagsorden Torsdag den 15. oktober 2015 kl. 13.00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Malene Lynge (IA) Justus Hansen (D) Martha Abelsen (S) pr. telefon Ane Egede Mathæussen (S) Per Berthelsen

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden DJ Hovedbestyrelsens forretningsorden 1. 1. Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse

Læs mere

ATASSUT ÆNDRINGSFORSLAG TIL ATASSUT S VEDTÆGTER

ATASSUT ÆNDRINGSFORSLAG TIL ATASSUT S VEDTÆGTER ATASSUT ÆNDRINGSFORSLAG TIL ATASSUT S VEDTÆGTER LANDSMØDET 28. 30. AUGUST 2008 VEDTÆGTER 1 Navn, overordnet organisation og hjemsted 2 Landsorganisationens formål 3 Politiske kontakter 4 Medlemskab af

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 2, rådhuset Torvet 3, 8500 Grenaa Dato: Mandag den 9. december 2013 Start kl.: 9:00 Slut kl.: 11:30 Medlemmer: Jens Erik Madsen Birgit Jensen Erik Laursen

Læs mere

Økonomiudvalget. Dagsorden

Økonomiudvalget. Dagsorden 2015no Forside Dagsorden Torsdag den 12. november 2015 kl. 13.00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Malene Lynge (IA) Mille Søvndahl Pedersen (IA) Justus Hansen (D) Martha Abelsen (S) Ane Egede Mathæussen

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Konstituerende møde. Dagsorden

Kommunalbestyrelsen. Konstituerende møde. Dagsorden Dato: 02. maj 2017 Forside Konstituerende møde Dagsorden Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 13.00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Malene Lynge (IA) Charlotte Ludvigsen (IA) Uju Petersen (IA) Harald Bianco

Læs mere

Sammenlægningsudvalget 5. december 2005, Kl Møde nr. 1 Byrådssalen på Farum Rådhus

Sammenlægningsudvalget 5. december 2005, Kl Møde nr. 1 Byrådssalen på Farum Rådhus FURESØ KOMMUNE Sammenlægningsudvalget 5. december 2005, Kl. 19.00 Møde nr. 1 Byrådssalen på Farum Rådhus Alle medlemmer mødt REFERAT Indholdsfortegnelse Åben dagsorden Til efterretning 1. Sammenlægningsudvalgets

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 2 Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Vedtægter for SF København

Vedtægter for SF København Vedtægter for SF København 1 Navn og formål 1.1. Organisationens navn er SF Socialistisk Folkeparti, København, i daglig tale SF København. 1.1 SF København er underlagt SF Socialistisk Folkepartis generelle

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. Akademisk Råd, School of Business and Social Sciences (Aarhus BSS)

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. Akademisk Råd, School of Business and Social Sciences (Aarhus BSS) F O R R E T N I N G S O R D E N for Akademisk Råd, School of Business and Social Sciences () Udarbejdet inden for rammerne af den standardforretningsorden for akademiske råd, som rektor har fastsat, jf.

Læs mere

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening

VEDTÆGTER for. Kolding Herreds Landbrugsforening VEDTÆGTER for Kolding Herreds Landbrugsforening LANDBRUGSFORENING Kolding Herreds Landbrugsforening Niels Bohrs Vej 2-6000 Kolding - Tlf. 76 34 17 00 - www.khl.dk 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er:

Læs mere

Kommune Qeqertalik Kommunalbestyrelse Ekstra ordinært møde

Kommune Qeqertalik Kommunalbestyrelse Ekstra ordinært møde Overgangsudvalg, 01. Oktober 2017 kl. 10.00 Kommune Qeqertalik Kommunalbestyrelse Ekstra ordinært møde Hansen, Ane Olsen, Peter ørensen, Hector Lennert amuelsen, Aqqa Aronsen, Hans Petersen, Thomas Kristensen,

Læs mere

VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening

VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening VEDTÆGTER for Fyens Stifts Menighedsrådsforening Fyens Stifts Menighedsrådsforening Foreningens navn og formål 1. Fyens Stifts Menighedsrådsforening ( i det følgende kaldet foreningen ) virker i tilslutning

Læs mere

Dagsorden Ordinært møde 01/2017 Mødet afholdes i Qaqortoq 15. februar 2017 kl

Dagsorden Ordinært møde 01/2017 Mødet afholdes i Qaqortoq 15. februar 2017 kl Dagsorden Ordinært møde 01/2017 Mødet afholdes i Qaqortoq 15. februar 2017 kl. 09.00 1 FORTEGNELSE OVER PUNKTERNE: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Pkt. 5 Pkt. 6 Pkt. 7 Pkt. 8 Godkendelse af dagsorden Orientering

Læs mere

Love og vedtægter. Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine).

Love og vedtægter. Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine). Love og vedtægter for Dansk Selskab for Intensiv Terapi 1. Navn Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine). Stk. 2. Sekretariatets adresse angiver

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

Dagsorden. Godkendelse af dagsorden. Administrationsbemærkninger til dagsorden: Ingen. Beslutning: Dagsorden bliver godkendt.

Dagsorden. Godkendelse af dagsorden. Administrationsbemærkninger til dagsorden: Ingen. Beslutning: Dagsorden bliver godkendt. Dagsorden 17-017 STILLINGSOPSLAG FOR KOMMUNALDIREKTØR... 1 17-018 FLYTNING AF PERSONALE FRA CENTRALADMINISTRATIONFEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 17-019 AASIAAT KULTURHUS... 4 17-020 AASIAAT SOM CENTRALADMINISTRATION....5

Læs mere

27. november EM2015/124 BETÆNKNING. Afgivet af Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget. vedrørende

27. november EM2015/124 BETÆNKNING. Afgivet af Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget. vedrørende 27. november BETÆNKNING Afgivet af Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget vedrørende Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2015 om bekæmpelse af zoonoser og zoonotiske agens. Fremsat af Naalakkersuisoq

Læs mere

Vedtægter for. Landboforeningen Gefion

Vedtægter for. Landboforeningen Gefion Vedtaget den 19. marts 2013 Vedtægter for Landboforeningen Gefion Side 1 af 8 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Gefion. Dens hjemsted er Sjælland. Foreningen er dannet ved sammenslutningen

Læs mere

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 HOVEDBESTYRELSEN I. Hovedbestyrelsens rolle 1. Hovedbestyrelsen udgør sammen med kongressen Dansk Magisterforenings

Læs mere

ORDINÆRT KOMMUNALBESTYRELSESMØDE 27. maj

ORDINÆRT KOMMUNALBESTYRELSESMØDE 27. maj Møde nr. 05/13 27/05/2013 Kommunalbestyrelsen (OD) ide 1 af 11 ORDINÆRT KOMMUNALBETYRELEMØDE 27. maj 2013 2013 09.00 Deltagere: Ole Dorph Jess vane Kristian Jeremiassen Enok andgreen Palle Jerimiassen

Læs mere

EM2016/29 BETÆNKNING. Afgivet af Erhvervsudvalget. vedrørende

EM2016/29 BETÆNKNING. Afgivet af Erhvervsudvalget. vedrørende 03-11- 2016 BETÆNKNING Afgivet af Erhvervsudvalget vedrørende Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af yy 2016 om registrering i Det Centrale Virksomhedsregister Afgivet til forslagets 2. behandling Erhvervsudvalget

Læs mere

Møde nr. 02/15 13/03/2015 Kommunalbestyrelsen (OD) Side 1 af 5. EKSTRAORDINÆRT KOMMUNALBESTYRELSESMØDE 13. Marts 2015 kl. 10:00

Møde nr. 02/15 13/03/2015 Kommunalbestyrelsen (OD) Side 1 af 5. EKSTRAORDINÆRT KOMMUNALBESTYRELSESMØDE 13. Marts 2015 kl. 10:00 Møde nr. 02/15 13/03/2015 Kommunalbestyrelsen (OD) ide 1 af 5 EKTRORDINÆRT KOMMUNLBETYRELEMØDE 13. Marts 2015 kl. 10:00 Deltagere: Tilstede: Mødt/Tlf./tedfortræder Ole Dorph Jess vane Kristian Jeremiassen

Læs mere

Referat af Overgangsudvalgets konstituerende møde 01/2008, den 24. april 2008

Referat af Overgangsudvalgets konstituerende møde 01/2008, den 24. april 2008 Oversigt: Indledning. Punkt 01 Godkendelse af dagsorden. Punkt 02 Valg af formand. Punkt 03 Anmeldelse af grupper i forbindelse med valg af udvalgsmedlemmer. Punkt 04 Valg af næstformand og 2. næstformand.

Læs mere

Siumut Summer Summit 2016

Siumut Summer Summit 2016 Udkast_MP Siumut Summer Summit 2016 SIUMUT 29. juni 7. juli 2016 SIUMUT Qaqortoq Program: 29. juni onsdag Deltagerne ankommer: Nordfra kl. 24.00 med kystskibet og fra Sydgrønland med skib. 30. juni torsdag

Læs mere

Kommunalbestyrelsens. 3. ordinære møde. Tillægsdagsorden

Kommunalbestyrelsens. 3. ordinære møde. Tillægsdagsorden Dato: 19. april. 2016 Forside s 3. ordinære møde Tillægsdagsorden Tirsdag den 19. april kl. 12.30 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Malene Lynge (IA) Mille Søvndahl Pedersen (IA) Charlotte Ludvigsen (IA)

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

1: Godkendelse af dagsorden Rettelser i dagsorden, samt dagsorden godkendes. Punkt 04B behandles som det første.

1: Godkendelse af dagsorden Rettelser i dagsorden, samt dagsorden godkendes. Punkt 04B behandles som det første. Referat Kommunalbestyrelsi / Kommunalbestyrelsen 180828 Niende ordinære møde 08/28/2018 15:30-08/28/2018 20:00 Kommunalbestyrelsessalen 0: Forside Deltagere pr. tlf: Laura Taúnâjik (S) Afbud: Jens Kristian

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

Jnr Standardforretningsorden for studienævn ved Copenhagen Business School Handelshøjskolen i København

Jnr Standardforretningsorden for studienævn ved Copenhagen Business School Handelshøjskolen i København Jnr 02-0288 Standardforretningsorden for studienævn ved Copenhagen Business School Handelshøjskolen i København I henhold til 6, stk. 3, nr. 9) i Vedtægt for Copenhagen Business School / Handelshøjskolen

Læs mere

Forretningsorden for Afdelingsbestyrelsen ved Sankt Annæ Gymnasium (SAG)

Forretningsorden for Afdelingsbestyrelsen ved Sankt Annæ Gymnasium (SAG) Forretningsorden for Afdelingsbestyrelsen ved Sankt Annæ Gymnasium (SAG) I henhold til vedtægt for Sankt Annæ Gymnasium, med European School Copenhagen 5 fastsættes følgende forretningsorden for Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Qaasuitsup Kommunia K2 - Syd Kommunalbestyrelse

Qaasuitsup Kommunia K2 - Syd Kommunalbestyrelse KONSTITUERENDE OVERGANGSUDVALGSMØDE, 13. Maj 2017 kl.13.00 Qaasuitsup Kommunia K2 - Syd Kommunalbestyrelse Hansen, Ane Olsen, Peter Sørensen, Hector Lennert Samuelsen, Aqqa Aronsen, Hans Petersen, Thomas

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

KAPITEL 1 Bestyrelsen Sammensætning og valg

KAPITEL 1 Bestyrelsen Sammensætning og valg VEDTÆGTER FOR STYRELSEN AF REGIONALE UNDERVISNINGSINSTITUTIONER FOR VOKSNE (KOMMUNIKATIONSCENTRE DER OGSÅ TILBYDER YDELSER EFTER LOV OM SOCIAL SERVICE) KAPITEL 1 Bestyrelsen Sammensætning og valg 1 Center

Læs mere

Kommunalbestyrelsen. Konstituerende møde. Referat

Kommunalbestyrelsen. Konstituerende møde. Referat Dato: 02. maj 2017 Forside Konstituerende møde Referat Tirsdag den 2. maj 2017 kl. 13.00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Malene Lynge (IA) Charlotte Ludvigsen (IA) Uju Petersen (IA) Harald Bianco (IA)

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

BETÆNKNING. Afgivet af Erhvervsudvalget

BETÆNKNING. Afgivet af Erhvervsudvalget 23. april 2016 BETÆNKNING Afgivet af Erhvervsudvalget vedrørende Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx afxx. xxxx 2016 om ændring af inatsisartutlov om erhvervsfremme tillandbaserede erhverv. (Støtte til

Læs mere

16. maj 2015 FM2015/71 BETÆNKNING. Afgivet af Anlægsudvalget. vedrørende

16. maj 2015 FM2015/71 BETÆNKNING. Afgivet af Anlægsudvalget. vedrørende BETÆNKNING Afgivet af Anlægsudvalget vedrørende Forslag til: Inatsisartutslov nr. xx af xx.xx.2015 om SIKUKI Nuuk Harbour A/S og anlæg af havn ved Nuuk. Fremsat af formanden for Naalakkersuisut Afgivet

Læs mere

Forretningsorden for Studienævnet for It og Sundhed 21. JANUAR 2016

Forretningsorden for Studienævnet for It og Sundhed 21. JANUAR 2016 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Forretningsorden for Studienævnet for It og Sundhed 21. JANUAR 2016 1. Studienævnet varetager

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION

VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION VEDTÆGTER DANSK FOLKEPARTIS LANDSORGANISATION CHRISTIANSBORG 1240 KØBENHAVN K 1 Nærværende vedtægter er vedtaget på landsorganisationens stiftende møde i Idrættens Hus i Vejle lørdag den 27. april 1996.

Læs mere

Udvalg for Velfærd, Arbejdsmarked og. Tillægsdagsorden

Udvalg for Velfærd, Arbejdsmarked og. Tillægsdagsorden Forside Udvalg for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv Tillægsdagsorden Mandag, 7. april. 2014. KL. 14.00 Mødelokale 3, Rådhuset. Medlemmer Malene Lynge (IA), formand Iddimanngiiu Bianco (IA) Storm Ludvigsen

Læs mere

13. november EM2015/125 BETÆNKNING. Afgivet af Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget. vedrørende

13. november EM2015/125 BETÆNKNING. Afgivet af Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget. vedrørende BETÆNKNING Afgivet af Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget vedrørende Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx 2015 om slædehunde samt hunde og kattehold (Naalakkersuisoq for Fiskeri, Fangst & Landbrug)

Læs mere

Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden

Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden Februar 2015 Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden Indhold Indledende møde... 3 Præsentation... 3 Repræsentanter... 3 Forfald... 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

KONSTITUERENDE OVERGANGSUDVALGSMØDE, 07. Maj 2017 kl Qaasuitsup Kommunia K1 - Nord Kommunalbestyrelse S S S S S S S S S PN PN A A A D IA IA

KONSTITUERENDE OVERGANGSUDVALGSMØDE, 07. Maj 2017 kl Qaasuitsup Kommunia K1 - Nord Kommunalbestyrelse S S S S S S S S S PN PN A A A D IA IA KONSTITUERENDE OVERGANGSUDVALGSMØDE, 07. Maj 2017 kl.14.00 Qaasuitsup Kommunia K1 - Nord Kommunalbestyrelse Jerimiassen, Palle Bagger, Ane Lone Fleischer, Sakio Kristensen, Jørgen Petersen, Jakob Imanuelsen,

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

22. oktober 2018 EM2018/213 BETÆNKNING. Afgivet af Erhvervs-og Råstofudvalget. vedrørende

22. oktober 2018 EM2018/213 BETÆNKNING. Afgivet af Erhvervs-og Råstofudvalget. vedrørende BETÆNKNING Afgivet af Erhvervs-og Råstofudvalget vedrørende Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxx 2018 om ændring af Inatsisartutlov om mineralske råstoffer og aktiviteter af betydning herfor.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for. bestyrelsen. for I/S NORDFORBRÆNDING. 6. december 2001

FORRETNINGSORDEN. for. bestyrelsen. for I/S NORDFORBRÆNDING. 6. december 2001 FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for I/S NORDFORBRÆNDING 6. december 2001 Side 1 Indhold Bestyrelsens konstituering... 3 Bestyrelsens møder... 3 Udsendelse af dagsorden... 4 Beslutningsdygtighed, mødeledelse

Læs mere

Opgavevaretagelse. 1. Studienævnet varetager de opgaver, der i henhold til Universitetsloven og Københavns Universitets vedtægt er henlagt til nævnet.

Opgavevaretagelse. 1. Studienævnet varetager de opgaver, der i henhold til Universitetsloven og Københavns Universitets vedtægt er henlagt til nævnet. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B F O R R E T N I N G S O R D E N F O R S T U D I E N Æ V N E T P Å I N S T I T U T F O R K U

Læs mere

Økonomiudvalget. Dagsorden

Økonomiudvalget. Dagsorden Forside Dagsorden Torsdag den 18. september kl. 13.00 Medlemmer Asii Chemnitz Narup (IA) Andreas Uldum (D) Mille Søvndahl Pedersen (IA) Uju Petersen (IA) Martha Abelsen (S) Ane Egede Mathæussen (S) Per

Læs mere

14. maj 2010 FM2010/141 BETÆNKNING. afgivet af. Lovudvalget. vedrørende

14. maj 2010 FM2010/141 BETÆNKNING. afgivet af. Lovudvalget. vedrørende BETÆNKNING afgivet af Lovudvalget vedrørende Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at fremsætte forslag til ændring af landstingsloven om valg til kommunalbestyrelser, bygdebestyrelser

Læs mere

Styrelsesvedtægt. Daginstitutioner i Assens Kommune

Styrelsesvedtægt. Daginstitutioner i Assens Kommune Styrelsesvedtægt Daginstitutioner i Assens Kommune Af 18.9.2007 Revideret 1.12.2008 Revideret 1.8.2011 Formåll Styrelsesvedtægten fastlægger rammerne for forældrebestyrelsesarbejde i dagtilbud jf. Dagtilbudslovens

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland.

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland. V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T Hadsten K R E D S. I A F D E L I N G Østjylland. D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1. NAVN I. Kredsens navn er: Haveselskabet Hadsten

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden Bestyrelsens forretningsorden ARC - I/S Amager Ressourcecenter Bestyrelsens forretningsorden I medfør af 11, stk. 2, i vedtægten fastsættes denne forretningsorden for bestyrelsen for ARC - I/S Amager

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Udvalget for Børn, Familie og Skole. Dagsorden

Udvalget for Børn, Familie og Skole. Dagsorden Forside Dagsorden Mandag den 7. april 2014 kl. 12:00 Mødelokale 1 og 2 i Rådhuset Indkaldt til møde: Andreas Uldum, (D), formand Uju Petersen, (IA) Charlotte Pike (IA) Monica Dorph (S) Erling Madsen (A)

Læs mere

Til bestyrelsen i Direktør J.P.A. Espersen og hustru, fru Dagny Espersens Fond. Sendt pr. til advokat Eigil Lego Andersen på

Til bestyrelsen i Direktør J.P.A. Espersen og hustru, fru Dagny Espersens Fond. Sendt pr.  til advokat Eigil Lego Andersen på Til bestyrelsen i Direktør J.P.A. Espersen og hustru, fru Dagny Espersens Fond 13. maj 2016 Sag X16-AR-62-ZU Sendt pr. e-mail til advokat Eigil Lego Andersen på ELA@nnlaw.dk. Samtykke til vidtgående beslutninger

Læs mere

Administrativ oversigt over taletider 2015. Revideret marts 2015

Administrativ oversigt over taletider 2015. Revideret marts 2015 Administrativ oversigt over taletider 2015 Revideret marts 2015 Indholdsfortegnelse 1. Forord... 5 2. Forslag til Inatsisartutlov....6 2.1. Lovforslag fra Naalakkersuisut... 6 2.2. Lovforslag fra Medlem

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R E N I N G E N S K I V E E G N E N S E R H V E R V S - O G T U R I S T C E N T E R

V E D T Æ G T E R F O R E N I N G E N S K I V E E G N E N S E R H V E R V S - O G T U R I S T C E N T E R Skive Holstebro Lars Kopp (H) Bjarne Møller (H) Christa Westergaard (H) Jes Andersen (H) Anders Jessen Schmidt (H) Bjarne R. Korsgaard (H) J.nr. 33938004/SW V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N S

Læs mere