Sagsnr. 08/5078 Udbudsmateriale - Offentligt udbud Udbud af bleer og inkontinensprodukter UDBUDSKOMPENDIUM. Offentligt udbud

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sagsnr. 08/5078 Udbudsmateriale - Offentligt udbud Udbud af bleer og inkontinensprodukter UDBUDSKOMPENDIUM. Offentligt udbud"

Transkript

1 UDBUDSKOMPENDIUM Offentligt udbud til Region Hovedstaden Region Sjælland Region Nordjylland Region Midtjylland

2 Udbudsbetingelser 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER Indledning Ordregiver Kontaktordregiver og person Brugergruppe Udbudsmateriale Fortrolighed Tidsplan Informationsmøde/præsentation af udbudet Spørgsmål og evt. nye oplysninger Betingelser for deltagelse (egnethedsvurdering) Afgivelse af tilbud og sprogkrav Aflevering af tilbud Vareprøver til evaluering af tilbud Eventuel afprøvning af den tilbudte leverance Vedståelsesfrist Oplysninger om skat, miljøbeskyttelse og arbejdsmiljø Grundlag for udelukkelse af tilbudsgiver Forbehold og alternative tilbud Tildelingskriterium med underkriterier Orientering om resultatet af udbudsforretningen Ordregivers forbehold DISPOSITION FOR TILBUD Vejledning og information om brug af Disposition for tilbud Generelle oplysninger Betingelser for deltagelse (egnethedsvurdering) Forbehold Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) Tilbudspris/anskaffelsespris TILBUDSBILAG Tilbuds-Bilag 1 Generelle oplysninger Tilbuds-Bilag 2 Soliditetserklæring Tilbuds-Bilag 3 Serviceattest Tilbuds-Bilag 4 Erklæring på tro og love om overholdelse af bestemmelser om beskyttelse på arbejdspladsen og om arbejdsforhold i øvrigt på det sted, hvor ydelsen skal præsteres Tilbuds-Bilag 5 Økonomisk, finansiel og teknisk/faglige formåen Tilbuds-Bilag 6 Eventuelle forbehold Tilbuds-Bilag 7 Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) Tilbuds-Bilag 8 Tilbudsskema (prisbilag) Tilbuds-Bilag 9 Kombinationstilbud ØVRIGE BILAG TIL UDBUDSMATERIALET... 32

3 Udbudsbetingelser 3 1 UDBUDSBETINGELSER 1.1 Indledning Nærværende udbudsmateriale offentliggøres på kontaktordregivers hjemmeside efter forudgående udbudsbekendtgørelse offentliggjort i Supplement til Den Europæiske Unions Tidende. Udbudet gennemføres som offentligt udbud af rammekontrakter vedrørende varekøb i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv nr. 2004/18/EF af 31. marts 2004 om samordning af fremgangsmåderne ved indgåelse af offentlige vareindkøbskontrakter, offentlige tjenesteydelseskontrakter og offentlige bygge- og anlægskontrakter (Udbudsdirektivet). 1.2 Ordregiver Ordregiver af nærværende udbud er: Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 DK-3400 Hillerød Region Sjælland Alleen 15 DK-4180 Sorø Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 DK-9220 Aalborg Øst Region Midtjylland Olof Palmes Allé 15 DK-8200 Århus N Damhaven 12 DK-7100 Vejle 1.3 Kontaktordregiver og person Damhaven 12 DK-7100 Vejle Kontaktperson: Mette Louise Skjærbæk Tlf.: (+45) indkoebsafdelingen@regionsyddanmark.dk Følgende ses gerne anført på samtlige henvendelser vedr. nærværende udbud: "Udbud af bleer og inkontinensprodukter, Sagsnr. 08/5078"

4 Udbudsbetingelser 4 Al kommunikation vedrørende dette udbud skal foregå via ovennævnte. Al kommunikation mellem tilbudsgiver og ordregiver vedrørende dette udbud skal foregå på dansk eller engelsk og være skriftlig. 1.4 Brugergruppe Ordregivers brugergruppe er sammensat af repræsentanter fra nogle af de enheder/afdelinger, der er brugere af de produkter, som er omfattet af nærværende udbud. Brugergruppen er bl.a. ansvarlig for udarbejdelse af kravene til de udbudte produkter, fastsættelse af tildelingskriterier og underkriterier, jf. afsnit 1.19, side 11 samt evaluering af alle indkomne tilbud. 1.5 Udbudsmateriale Udbudsmaterialet består af: Nærværende Udbudskompendium indeholdende: o Udbudsbetingelser indeholdende beskrivelse af hvilke vilkår tilbudsgiver afgiver sit tilbud under o Kravspecifikation indeholdende en beskrivelse af den udbudte opgave samt krav til udførelsen heraf o Disposition for tilbud hjælpeværktøj til udformning af tilbud o Tilbudsbilag indeholdende 9 bilag, som tilbudsgiver kan anvende til at afgive sit tilbud efter Øvrige bilag til udbudsmaterialet indeholdende 3 bilag med supplerende oplysninger til brug for tilbudsgiver udarbejdelse af tilbud. Kontrakt Tilbudsgiver bedes kontrollere, at tilbudsgiver har hentet det fulde udbudsmateriale i henhold til ovennævnte oversigt. Udbudsmaterialet består endvidere af spørgsmål og svar, som løbende bliver offentliggjort på i overensstemmelse med den angivne tidsplan (se pkt. 1.7, side 5). Det er ikke tilladt at ændre i det offentliggjorte udbudsmateriale. Ved eventuel uoverensstemmelse mellem det udbudsmateriale, der forefindes på kontaktordregivers hjemmeside, og tilbudsgivers materiale, har udbudsmaterialet offentliggjort på kontaktordregivers hjemmeside forrang.

5 Udbudsbetingelser Fortrolighed Tilbud vil så vidt muligt blive behandlet fortroligt, men ordregivers fortrolighedstilsagn må i sagens natur vige i den udstrækning, hvor lovgivningen forpligter ordregiver til at videregive oplysninger til tredjemand. Tilbudsgivers opmærksomhed henledes på, at dokumenterne i nærværende udbud, herunder indkomne tilbud, er omfattet af lovgivning om aktindsigt. Det indgår dog bl.a. i bedømmelsen af omfanget af ret til aktindsigt, om den virksomhed, der afgiver et tilbud, har bedt om, at tilbudet behandles fortroligt, og har indikeret, hvilke oplysninger/elementer i tilbudet, det drejer sig om. Såfremt der er oplysninger eller elementer i tilbudet, som ud fra forretningsmæssige overvejelser ønskes undtaget fra aktindsigt, opfordres tilbudsgiver til at angive dette i sit tilbud, gerne ved benyttelse af Tilbuds-Bilag 1, pkt. 1.5, side 17. Ordregiver vil dog under alle omstændigheder være berettiget og forpligtet til at give aktindsigt i det omfang, som følger af lovgivningen. 1.7 Tidsplan Dato for elektronisk afsendelse af udbudsbekendtgørelse Dato for offentliggørelse af udbudsbekendtgørelse i EU- Tidende: Dato for udbudsmaterialets offentliggørelse på kontaktordregivers hjemmeside: kl Informationsmøde/præsentation af udbudet, jf. pkt kl Frist for spørgsmål til udbudsmaterialet Frem til denne dato kan der ske offentliggørelse af yderligere oplysninger inkl. spørgsmål og svar på: kl Frist for modtagelse af tilbud Uge 51/ /2009 Uge 02/2009 Uge Uge 10/2009 Uge 11/2009 Gennemgang af tilbud Forventet levering af varer til eventuel afprøvning Forventet afprøvningsperiode Forventet valg af leverandør(er) Forventet tilkendegivelse om tildeling af kontrakt(er) henholdsvis afslag til tilbudsgivere (start på stand still-perioden)

6 Udbudsbetingelser 6 Uge 13-14/2009 Forventet kontraktindgåelse Forventet kontraktstart Vedståelsesfrist Forventet kontraktudløb (36 måneder i forhold til datoen for kontraktstart) 1.8 Informationsmøde/præsentation af udbudet Ordregiver afholder et informationsmøde den kl hos, Damhaven 12, 7100 Vejle, hvor kontaktordregiver vil give en præsentation af udbudsforretningen, og der vil være adgang til at stille spørgsmål. Tilmelding til informationsmødet skal ske senest den til ordregivers kontaktperson, jf Der kan for hver tilbudsgiver deltage indtil 2 personer i informationsmødet. Referat af informationsmødet (evt. indeholdende spørgsmål som svar og andre generelt relevante informationer fra informationsmødet) vil i anonymiseret form blive offentliggjort på senest i uge Spørgsmål og evt. nye oplysninger Ordregiver opfordrer tilbudsgiver til at stille opklarende spørgsmål, såfremt tilbudsgiver er i tvivl om forståelsen af krav, kontraktvilkår eller udbudsmaterialet i øvrigt. Såfremt tilbudsgiver finder, at der er væsentlige uhensigtsmæssigheder i udbudsmaterialet, opfordres tilbudsgiver særligt til at stille spørgsmål herom, og ordregiver vil i så fald overveje at ændre det pågældende forhold, såfremt det er muligt inden for de udbudsretlige rammer for at rette i udbudsmaterialet. Den i udbudsmaterialet indeholdte kontrakt vil være gældende for den udbudte anskaffelse. Tilbudsgiver opfordres derfor til at gennemlæse kontrakten nøje og til at stille spørgsmål, såfremt tilbudsgiver finder anledning hertil. Spørgsmål vedrørende udbudsmaterialet skal fremsættes skriftligt på engelsk eller dansk. Ordregiver ser gerne, at spørgsmål opstilles på listeform med angivelse af det sted i udbudsmaterialet, som spørgsmålet vedrører. Spørgsmål sendes til ordregivers kontaktperson, gerne pr. , jf. pkt.1.3. Spørgsmål, der er ordregiver i hænde senest den kl , vil under alle omstændigheder blive besvaret. Spørgsmål, der modtages efter dette tidspunkt, vil også blive besvaret, medmindre spørgsmålets karakter gør det uforholdsmæssigt byrdefuldt at meddele svar senest 6 dage inden udløbet af tilbudsfristen. Spørgsmål, der modtages senere end 6 dage inden udløbet af tilbudsfristen, vil ikke blive besvaret.

7 Udbudsbetingelser 7 Alle spørgsmål vil sammen med svarene på disse, løbende og senest den blive offentliggjort i anonymiseret form på Herefter indgår spørgsmål og svar som en del af udbudsmaterialet. Tilbudsgiver opfordres således til at holde sig orienteret om nærværende udbud på Betingelser for deltagelse (egnethedsvurdering) Som dokumentation for tilbudsgivers finansielle, økonomiske og tekniske formåen skal tilbudsgiver fremsende nedenstående dokumentation, som anført i udbudsbekendtgørelsen pkt. III.2. Ved sammenslutninger af virksomheder skal nedenstående dokumentation gives for hver enkelt virksomhed såvel som for alle underleverandører. Der stilles ingen særlige krav til tilbudsgivers retlige form, men såfremt flere virksomheder byder i forening/sammenslutning, skal der iblandt disse udpeges en ansvarlig leverandør, der tegner alle de bydende. Endvidere skal alle de bydende hæfte solidarisk for ydelsen og opfyldelsen af kontrakten. Tilbudsgiver skal gennem disse dokumentationer sandsynliggøre overfor ordregiver at tilbudsgiver har den økonomiske og finansielle samt den teknisk/faglige formåen til at løfte opgaven Soliditetserklæring Erklæring om tilbudsgivers økonomiske og finansielle formåen (soliditetserklæring). Erklæringen udstedes af tilbudsgivers bank eller revisor. Erklæringen kan ikke udstedes af tilbudsgiver. Soliditetserklæring vedlægges som Tilbudsbilag Serviceattest Serviceattest udstedes for danske tilbudsgivere af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, Kampmannsgade 1, 1780 København V. Serviceattesten kan rekvireres via klik på 'Serviceattest' eller attesten kan rekvireres via Erhvervs- og Selskabsstyrelsens hjemmeside. Ordregiver skal gøre opmærksom på, at sagsbehandlingstiden vil mindst være omkring 1 2 uger fra modtagelse af korrekt udfyldt anmodning om udstedelse af serviceattest. Kun danske tilbudsgivere kan få udstedt serviceattest af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Udenlandske tilbudsgivere skal rette henvendelse til den tilsvarende myndighed i tilbudsgivers hjemland. Såfremt tilbudsgiver ikke kan få udstedt serviceattest, skal tilbudsgiver fremlægge anden fuldgyldig dokumentation for, at tilbudsgiver ikke befinder sig i nogen af de i Udbudsdirektivets artikel 45, stk. 1 og 2, litra a), b), c), e) og f) nævnte situationer, f.eks. i form af attester udstedt af kompetente retlige eller administrative myndigheder i tilbudsgivers hjemland. Serviceattest skal være udstedt tidligst 6 mdr. før tilbudsfristen for udbudet. Serviceattest vedlægges som Tilbudsbilag 3.

8 Udbudsbetingelser Erklæring på tro og love om overholdelse af bestemmelser om beskyttelse på arbejdspladsen og om arbejdsforhold i øvrigt Erklæring på tro og love om overholdelse af bestemmelser om beskyttelse på arbejdspladsen og om arbejdsforhold i øvrigt på det sted hvor ydelsen skal præsteres. Erklæringen kan vedlægges som Tilbudsbilag 4 i udfyldt og underskrevet stand Øvrige oplysninger om virksomhedens forhold Tilbudsgiver skal indsende oplysninger om: Selskabsform og ejerskab Danske tilbudsgivere skal oplyse CVR. nr. Udenlandske tilbudsgivere skal oplyse VAT nummer. Disse oplysninger afgives i Tilbuds-Bilag 1. Tilbudsgiver skal desuden indsende oplysninger om: Seneste 2 års reviderede og godkendte regnskaber fra den juridiske enhed, som skal afgive tilbud. Eventuel referenceliste for tilsvarende leverancer indenfor de seneste 3 år med angivelse af størrelsesorden (omsætning eller stk.) Organisationsbeskrivelse og oplysning om antal medarbejdere Disse oplysninger afgives i Tilbuds-Bilag Afgivelse af tilbud og sprogkrav Det samlede udbudsmateriale inkl. kontrakt er tilgængeligt på kontaktordregivers hjemmeside på dansk, som er den gældende version. Derudover findes en engelsk oversættelse. Tilbud skal affattes på dansk eller engelsk. Dog accepteres det såfremt dokumentation samt tekniske specifikationer er på dansk, engelsk, tysk, svensk eller norsk. Med hensyn til tilbudsgivers udformning af tilbud henvises til Disposition for tilbud (side 14ff). Ordregiver ser gerne, at Disposition for tilbud følges ved afgivelse af tilbud. Samtlige omkostninger i forbindelse med tilbudsgivningen påhviler tilbudsgiver Aflevering af tilbud Tilbud skal afgives i ét originalt eksemplar mærket Original. Ordregiver ser gerne, at tilbudet også afleveres i følgende yderligere eksemplarer: 15 papir-eksemplarer mærket 'Kopi' indeholdende kopi af det samlede tilbud med bilag jf. ovenfor. 1 CD-rom/USB indeholdende det samlede tilbud. Såfremt dele af tilbudsmaterialet ikke kan overføres til CD-rom/USB, vedlægges 1 kopi af dette i papirformat. CDrom/USB mærkes med tilbudsgivers navn samt teksten Tilbud vedrørende bleer og inkontinensprodukter - Sagsnr. 08/5078. Tilbuds-Bilag 1, Tilbuds-Bilag 7 og Tilbuds-Bilag 9 vedlægges i Word-format på ovennævnte CD-rom/USB. Tilbuds-Bilag 8 vedlægges i Excel-format på ovennævnte CD-rom/USB. Disse dokumenter må ikke være skrivebeskyttede af hensyn til ordregivers videre bearbejdning heraf.

9 Udbudsbetingelser 9 Tilbudsgiver har ansvar for indholdet på CD-rom/USB er korrekt og identisk med det skriftligt fremsendte. Er dette ikke tilfælde, vil det være det originale papireksemplar, der er gældende og bindende for tilbudsgiver. Det anbefales, at tilbud afleveres i lukket emballage og kuverten/pakken indeholdende det samlede tilbudsmateriale (original, kopi samt CD-rom/USB mm.) mærkes tydeligt med følgende tekst: Tilbud vedrørende Bleer og inkontinensprodukter Sagsnr. 08/5078 FORTROLIGT Må ikke poståbnes Tilbud skal fremsendes eller afleveres personligt til: Damhaven 12 DK-7100 Vejle Att.: Receptionen Tilbud skal være modtaget på ovennævnte adresse senest den kl Tilbud, der modtages efter dette tidspunkt, vil blive udelukket fra vurdering. Det er tilbudsgivers ansvar, at tilbud fremkommer rettidigt. Tilbud kan ikke afgives pr. eller i øvrigt fremsendes elektronisk. Der vil ikke være adgang til at overvære åbning af tilbud Vareprøver til evaluering af tilbud Til brug for vurdering af de indkomne tilbud skal ordregiver modtage vareprøver fra Tilbudsgiver. Vareprøver ønskes i 1 eksemplar af hver af de tilbudte produkter. Vareprøver bedes pakket særskilt for hver delaftale med 1 eksemplar i hver pakke med tydelig mærkning af delaftalenummer og varenummer (som oplyst i Tilbuds-Bilag 8). Ordregiver skal være opmærksom på at underkriteriet kvalitet blandt andet vil blive vurderet på baggrund af de modtagne vareprøver. Vareprøverne skal stemme overens med det tilbudte. Vareprøver skal være kontaktordregiver i hænde senest fredag den kl Forsendelse bedes markeret Vareprøve vedr. udbud på bleer og inkontinensprodukter 08/5078. Vareprøverne fremsendes til: Att.: Damhaven 12

10 Udbudsbetingelser 10 DK-7100 Vejle 1.14 Eventuel afprøvning af den tilbudte leverance For nogle produkter vil en afprøvning af de tilbudte produkter være nødvendig med henblik på vurdering af kvalitet. Afprøvningen vil, efter ordregivers valg, foregå på et eller flere af ordregivers brugssteder. Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at eventuel afprøvning i en vis grad vil blive anvendt i bedømmelsen af underkriteriet kvalitet i forbindelse med tilbudsevalueringen, jf afsnit Ordregiver afholder udgifterne til en eventuel afprøvning af den tilbudte leverance. Afprøvning vil, i givet fald, foregå i henhold til tidsplanen, jf punkt Vedståelsesfrist Tilbudsgiver skal vedstå sit tilbud i sin helhed til og med den Oplysninger om skat, miljøbeskyttelse og arbejdsmiljø Tilbudsgiver kan indhente de for opgaven relevante oplysninger om nationale eller regionale forpligtelser vedrørende skatter og afgifter, miljø samt beskyttelse på arbejdspladsen og arbejdsforhold i øvrigt på følgende adresser: a) Oplysninger om skatter og afgifter findes på Skats hjemmeside: b) Oplysninger om miljøbeskyttelse findes på Miljøstyrelsens hjemmeside: c) Oplysninger om beskyttelse af arbejdsmiljøet findes på Arbejdstilsynets hjemmeside: Grundlag for udelukkelse af tilbudsgiver Ordregiver anbefaler, at tilbudsgiver sætter sig grundigt ind i udbudsmaterialet og udarbejder sit tilbud i overensstemmelse hermed. Tilbudsgivers opmærksomhed henledes på, at ordregiver er berettiget til og kan være forpligtet til at se bort fra et i øvrigt godt tilbud, hvis tilbudet ikke nøje overholder forskrifterne i udbudsmaterialet. Det er som udgangspunkt ikke lovligt for ordregiver, at tillade tilbudsgiver at korrigere fejlbehæftede tilbud efter at tilbudet er indleveret. Hvis tilbud afviger fra udbudsmaterialet, og afvigelsen angår grundlæggende elementer i udbudet, følger det af ligebehandlingsprincippet, at ordregiver har pligt til ikke at tage tilbudet i betragtning. Hvis afvigelsen ikke angår et grundlæggende element, har ordregiveren ret, men ikke pligt, til ikke at tage tilbudet i betragtning, dvs. at ordregiveren ikke overtræder ligebehandlingsprincippet ved ikke at tage tilbudet i betragtning, men at ordregiveren heller ikke overtræder ligebehandlingsprincippet ved at tage tilbudet i betragtning.

11 Udbudsbetingelser 11 Særligt vedrørende tilbudsgivernes egnethed er det i udbudsbekendtgørelsens pkt. III.2 og i pkt Betingelser for deltagelse (egnethedsvurdering) ovenfor anført, at det er en betingelse for deltagelse, at tilbudsgiver fremsender en række dokumenter og oplysninger. Fremsendes de udbedte dokumenter og oplysninger ikke, vil ordregiver være forpligtet til at afvise tilbudsgivers tilbud 1.18 Forbehold og alternative tilbud Der kan ikke tages forbehold over for kontraktens bestemmelser, ligesom der ikke kan tages forbehold overfor mindstekrav. Mindstekrav er udtrykkeligt anført som mindstekrav i Tilbuds- Bilag 7, side 23ff Forbehold vil blive behandlet i overensstemmelse med udbudsreglerne, jf. pkt ovenfor. Tilbudsgivers opmærksomhed henledes således særligt på, at ordregiver kan være forpligtet til at udelukke tilbud med forbehold, herunder bl.a. tilbud med forbehold overfor udbudets grundlæggende elementer, kontrakten eller mindstekrav Såfremt tilbudsgiver vedlægger egne salgs- og leveringsbetingelser, vil disse ikke blive taget i betragtning ved vurdering af tilbud, og vil ikke indgå i en eventuel kontrakt med pågældende Ordregiver opfordrer tilbudsgiverne til at stille spørgsmål, såfremt tilbudsgiverne er i tvivl om forståelsen af krav, kontraktvilkår eller udbudsmaterialet i øvrigt Ordregiver ser gerne, at eventuelle forbehold angives ved, at tilbudsgiver skriftligt og tydeligt på listeform for hvert forbehold anfører stedet (punktet) i udbudsmaterialet og den ordlyd, som tilbudsgiver tager forbehold for, samt anfører den ordlyd, tilbudsgiver kan acceptere. Det anbefales, at eventuelle forbehold vedlægges som Tilbuds-Bilag 6 i underskrevet stand (se side 22) Tilbudsgiver er i overensstemmelse med det i udbudsbekendtgørelsen anførte ikke berettiget til at afgive alternative tilbud Tildelingskriterium med underkriterier Tildeling af kontrakter vil ske ved anvendelse af tildelingskriteriet det økonomisk mest fordelagtige tilbud ud fra en vurdering af følgende underkriterier: Underkriterier Vægtning Anskaffelsespris 50 % Kvalitet 40 % Service 10 % Kontrakter vil blive tildelt til den/de tilbudsgivere, som har afgivet det/de økonomisk mest fordelagtige tilbud i henhold til de ovenfor anførte underkriterier. De enkelte bud på delaftalerne vil indgå i evalueringen i kombination med andre tilbud på delaftaler og de samlede bud på flere eller alle 9 delaftaler. Den økonomisk mest fordelagtige løsning vil blive foretrukket, hvad enten den består af en kombination af flere tilbud på forskellige

12 Udbudsbetingelser 12 delaftaler eller af ét samlet tilbud på alle delaftaler. Der kan således blive tale om indgåelse af kontrakt med 1-9 tilbudsgivere. Se nærmere om afgivelse af deltilbud og kombinationstilbud i Kravspecifikationen afsnit og Anskaffelsespris Anskaffelsespris vurderes på baggrund af besvarelserne i Tilbuds-Bilag 8. Prisen pr. delaftale, beregnes som prisen pr. stk. pr. positionsnummer gange med det estimerede forbrug. Kombinationsrabatter vil indgå i den samlede vurdering af pris. Rabat på resten af tilbudsgivers sortiment vil ikke indgå i vurderingen af prisen Kvalitet Kvalitet vurderes på baggrund af besvarelserne i Tilbuds-Bilag 7, pkt samt samt Tilbuds-Bilag 8, vareprøver og eventuel gennemført afprøvning. Der lægges vægt på: o Varens specifikationer, herunder opfyldelsen af krav om f.eks. åndbar folie, vådindikator, brug af farvekode, pasform, ergonomi o Der foretrækkes produkter, der ikke indeholder klorbleget materiale, ikke indeholder latex samt ikke indeholder formaldehyd o Der foretrækkes produkter, der indeholder en lugt-hæmmende agent o Vurderingen af den evt. gennemførte afprøvning. Her vil parametre som pasform, påsætningsergonomi, styrke, holdbarhed/funktionsevne ved almindelig brug blive taget med i vurderingen o Det vil blive vægtet positivt, hvis leverandøren har en politik mht miljø Service Vurderes på baggrund af besvarelserne i Tilbuds-Bilag 7, pkt. 4.7, 5.1, 5.2 og 5.3. Der lægges vægt på: o Plan for i introduktion/uddannelse o Leverandørens konsulenters faglige niveau o Leverandørens tilgængelighed herunder support- og salgsorganisation Orientering om resultatet af udbudsforretningen Med henblik på indgåelse af kontrakt modtager samtlige tilbudsgivere hurtigst muligt og samtidigt meddelelse om hvilken tilbudsgiver/hvilke tilbudsgivere ordregiver har til hensigt at indgå kontrakt med, jf. bekendtgørelse nr. 588 af 12. juni 2006 Denne meddelelse sendes pr. til den af tilbudsgiver i Tilbuds-Bilag 1, pkt. 1.2 angivne e- mailadresse. Bemærk at meddelelsen kun sendes elektronisk. Kontrakt forventes herefter indgået med den vindende tilbudsgiver/de vindende tilbudsgivere efter udløbet af standstill-perioden. Meddelelse til den vindende tilbudsgiver/de vindende tilbudsgivere om, at tilbudsgiverens/tilbudsgivernes tilbud er det/de vindende tilbud er ikke et løfte om at ville indgå kontrakt med tilbudsgiveren/tilbudsgiverne. Endelig og bindende aftale anses således ikke for indgået før kontrakt er underskrevet ubetinget af alle kontraktens parter, ligesom ordregiver ikke anser udbudsforretningen for afsluttet før dette tidspunkt.

13 Udbudsbetingelser Ordregivers forbehold Ordregiver forbeholder sig ret til at annullere udbudet og eventuelt at gennemføre et nyt udbud, såfremt der er en saglig grund.

14 Udbudsbetingelser 14 2 DISPOSITION FOR TILBUD 2.1 Vejledning og information om brug af Disposition for tilbud Disposition for tilbud er et værktøj, der skal lette tilbudsgiver i udarbejdelse af det materiale, som tilbudsgiver skal aflevere i forbindelse med tilbudsgivningen. Disposition for tilbud opregner punkt for punkt, hvad tilbudsgiver bør tage højde for, både formelt og indholdsmæssigt. Disposition for tilbud henviser til 9 bilag, benævnt Tilbuds-Bilag 1 til 9. Disse bilag er udarbejdet med henblik på at sikre en ligeværdig vurdering af de indkomne tilbud. Hvis alle tilbudsgivere følger samme tilbudsstruktur, bliver sammenligningen af de indkomne tilbud lettere og mere gennemsigtig. Ordregiver ser gerne, at disposition for tilbud følges. Tilbudsgivere, der vælger ikke at følge disposition for tilbud, må selv påse, at deres tilbud indeholder de nødvendige oplysninger og dokumentation m.v. Om tilbud, som afviger fra udbudsmaterialet henvises til Udbudsbetingelsernes pkt Grundlag for udelukkelse af tilbudsgiver og pkt Forbehold og alternative tilbud. 2.2 Generelle oplysninger Generelle oplysninger afgives ved at udfylde Tilbudsbilag Betingelser for deltagelse (egnethedsvurdering) Som dokumentation for tilbudsgivers finansielle, økonomiske og tekniske formåen skal tilbudsgiver fremsende den i Udbudsbetingelserne 1.10, side 7ff anførte dokumentation, der anbefales vedlagt som: Tilbudsbilag 2: Soliditetserklæring Tilbudsbilag 3: Serviceattest Tilbudsbilag 4: Erklæring på tro og love om overholdelse af bestemmelser om beskyttelse på arbejdspladsen og om arbejdsforhold i Tilbudsbilag 5: Økonomisk, finansiel og teknisk/faglig formåen 2.4 Forbehold Eventuelle forbehold afgives ved at udfylde Tilbuds-Bilag 6 i underskrevet stand. 2.5 Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) Uddybende beskrivelse af den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) indeholdende, oplysninger vedrørende mindstekrav og krav til det udbudte afgives ved at udfylde Tilbuds-Bilag 7. Specifikke oplysninger vedrørende de enkelte produkter afgives ved at udfylde Tilbuds-Bilag 8.

15 Udbudsbetingelser Tilbudspris/anskaffelsespris Priser afgives ved at udfylde Excel-versionen af Tilbuds-Bilag 8. Se nærmere i vejledningen i Word-version i Tilbuds-Bilag Priser ønskes opgivet som nettopriser i danske kroner ekskl. moms, men inkl. evt. øvrige afgifter (told m.v.) Priserne er gældende for produkter indkøbt i hele kolli. Leverandøren er ikke forpligtet til at levere produkter i anbrud Tilbudsgiver bedes oplyse, hvilket rabat der ydes på listepriser på tilbudsgivers øvrige sortiment inde for den delaftale, der er udbudt, idet ordregiver i nærværende udbud ikke har medtaget produkter, hvor køb er af ringe omfang eller kun sker lejlighedsvis. Rabatten oplyses i selvstændigt felt på Tilbuds-Bilag 8. Rabatten vil ikke indgå i tilbudsevalueringen Der kan afgives kombinationsrabatter ved tilbud på en eller flere delaftaler, jf. mulighederne for afgivelse af deltilbud og kombinationstilbud (Kravspecifikation afsnit og ) Kombinationsrabatten anføres i Tilbuds-Bilag 9, og vil indgå i tilbudsevalueringen under prisparameteret jf Opmærksomheden henledes på, at der under henvisning til udbudsreglerne ikke må forhandles pris. Det er således af største vigtighed, at den pris, der afgives, er tilbudsgivers endelige pris.

16 Udbudsbetingelser 16 3 TILBUDSBILAG Tilbudsbilag 1: Tilbudsbilag 2: Tilbudsbilag 3: Tilbudsbilag 4: Tilbudsbilag 5: Tilbudsbilag 6: Tilbudsbilag 7: Tilbudsbilag 8: Tilbudsbilag 9: Generelle oplysninger Soliditetserklæring Serviceattest Erklæring på tro og love om overholdelse af bestemmelserne om beskyttelse på arbejdspladsen og om arbejdsforhold i øvrigt Øvrige oplysninger om virksomhedens forhold Eventuelle forbehold Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) Tilbudsskema (prisbilag) Kombinationstilbud Ovennævnte bilag findes i Word-/Excel-version til brug for indtastning af tilbudsgivers besvarelser på hjemmesiden

17 Tilbudsbilag 1 - Generelle oplysninger 17 Tilbuds-Bilag 1 Generelle oplysninger Det anbefales, at punkterne i nedenstående skema besvares, også selvom der kan henvises til medleveret datablad og tilbud i øvrigt. Nedenstående skema vedlægges som Tilbudsbilag 1. Tilbudsbilag 1 vedlægges på CD-rom/USB i Word-format.. 1 Generelle oplysninger Tilbudsgivers besvarelser 1.1 Såfremt tilbudsgiver har et internt referencenummer/tilbudsnummer, der ønskes anvendt i forbindelse med nærværende udbud, kan dette oplyses. 1.2 Tilbudsgiver skal oplyse tilbudsgivers navn, adresse, CVR-nr./VAT, telefonnummer og e- mail. Bemærk at ordregiver efter modtagelse af tilbud sender meddelelser til tilbudsgiver pr. , og ordregiver vil her benytte den her opgivne adresse. 1.3 Navn på den person, der er virksomhedens kontaktperson i forbindelse med dette udbud samt gerne denne persons direkte telefonnummer, mobilnummer og Tilbudsgiver skal oplyse selskabsform og ejerskab på den juridiske enhed der afgiver tilbud. 1.5 Oplysninger eller elementer i tilbudet, som ud fra forretningsmæssige overvejelser ønskes undtaget fra aktindsigt, jf. Udbudsbetingelserne, pkt Eventuelt supplerende oplysninger. Dato Firmanavn Tilbudsgiver Underskrift Evt. stempel

18 Tilbudsbilag 2 - Soliditetserklæring 18 Tilbuds-Bilag 2 Soliditetserklæring Erklæring om tilbudsgivers økonomiske og finansielle formåen (soliditetserklæring). Erklæringen skal udstedes af tilbudsgivers bank eller revisor. Erklæringen kan ikke udstedes af tilbudsgiver. Det anbefales, at erklæringen vedlægges som Tilbudsbilag 2.

19 Tilbudsbilag 3 - Serviceattest 19 Tilbuds-Bilag 3 Serviceattest Serviceattest udstedes, for danske tilbudsgivere, af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, Kampmannsgade 1, 1780 København V eller af den relevante myndighed i tilbudsgiver hjemland, jf. Udbudsdirektivets artikel 45. Serviceattesten kan rekvireres via klik på 'Serviceattest' eller attesten kan rekvireres via Erhvervs- og Selskabsstyrelsens hjemmeside. Ordregiver skal gøre opmærksom på, at sagsbehandlingstiden vil være omkring 1 2 uger fra modtagelse af korrekt udfyldt anmodning om udstedelse af serviceattest. Kun danske tilbudsgivere kan få udstedt serviceattest af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Udenlandske tilbudsgivere skal rette henvendelse til den tilsvarende myndighed i tilbudsgivers hjemland. Såfremt tilbudsgiver ikke kan få udstedt serviceattest fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, skal tilbudsgiver fremlægge anden fuldgyldig dokumentation for, at tilbudsgiver ikke befinder sig i nogen af de i Udbudsdirektivets artikel 45, stk. 1 og 2, litra a), b), c), e) og f) nævnte situationer, f.eks. i form af attester udstedt af kompetente retlige eller administrative myndigheder i tilbudsgivers hjemland. Serviceattest skal være udstedt tidligst 6 måneder før tilbudsfristen for udbuddet. Serviceattest anbefales vedlagt som Tilbudsbilag 3.

20 Tilbudsbilag 4 - Erklæring vedr. arbejdsforhold 20 Tilbuds-Bilag 4 Erklæring på tro og love om overholdelse af bestemmelser om beskyttelse på arbejdspladsen og om arbejdsforhold i øvrigt på det sted, hvor ydelsen skal præsteres I henhold til Udbudsdirektivets artikel 27 skal tilbudsgivere eller de ansøgere, der deltager i en udbudsprocedure angive, at de ved udarbejdelsen af deres tilbud har taget hensyn til de forpligtelser, der gælder i henhold til bestemmelserne om beskyttelse på arbejdspladsen og om arbejdsforhold i øvrigt på det sted hvor ydelsen skal præsteres. Tilbudsgiver erklærer hermed ved sin underskrift, at bestemmelserne om beskyttelse på arbejdspladsen og om arbejdsforhold i øvrigt på det sted hvor ydelsen skal præsteres er overholdt. Dato Firmanavn Tilbudsgiver Underskrift Evt. stempel

21 Tilbudsbilag 5 Øvrige oplysninger om virksomhedens forhold 21 Tilbuds-Bilag 5 Øvrige oplysninger om virksomhedens forhold Beskriv organisation og antal medarbejdere samt vedlæg/indskriv eventuel referenceliste, jf Vedlæg desuden regnskab, jf

22 Tilbudsbilag 6 Eventuelle forbehold 22 Tilbuds-Bilag 6 Eventuelle forbehold Eventuelle forbehold kan vedlægges som Tilbudsbilag 6. Om forbehold se Udbudsbetingelserne pkt. 1.18, side 11. Angiv: Afsnit, pkt.,, side Forbehold Dato Firmanavn Tilbudsgiver Underskrift Evt. stempel

23 Tilbudsbilag 7 Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) 23 Tilbuds-Bilag 7 Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) Det anbefales, at alle punkter i nedenstående skema besvares i skemaet, uanset om der kan henvises til medleveret datablad og tilbud i øvrigt. Skemaet ses gerne vedlagt som Tilbudsbilag 7 i udfyldt stand. Tilbudsbilag 7 ses endvidere gerne vedlagt på CD-rom/USB i Word-format. Hvis ikke en eller flere delaftaler er specifikt nævn gælder Mindstekrav/Krav for alle 9 delaftaler. LEVERANCEN TILBUDSGIVERS BESVARELSE 1 KRAV TIL LEVERANDØREN 1.1 Mindstekrav Leverandøren skal på opfordring udlevere oplysninger til ordregiver om alle forhold, der har relevans for driftsafviklingen og kontrollen heraf. 1.2 Mindstekrav Leverandøren skal levere statistikker i henhold til Kontraktens Mindstekrav Leverandøren skal deltage i relevante statusmøder med ordregiver, jf. Kontraktens Mindstekrav Leverandøren, dennes ansatte samt eventuelle underleverandører og deres personale er underlagt ubetinget tavshedspligt om patientforhold og forhold vedrørende ordregivers sundhedsvæsen. 1.5 Mindstekrav Leverandøren skal løbende under kontraktens forløb samarbejde med ordregiver og leve op til følgende forpligtelser: Leverandøren skal kunne udlevere forbrugsstatistikker for de enkelte leveringssteder, samt på opfordring vejlede i en optimering af forbruget mht. størrelse af produkt, og mellem de forskellige produkttyper for at minimere omkostningerne. Bekræft at dette accepteres. 1.6 Mindstekrav Ved leveringsproblemer, produktændringer, levering af erstatningsvarer skal køber informeres omgående. 1.7 Eventuelle supplerende oplysninger.

24 Tilbudsbilag 7 Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) 24 KVALITET 2 KRAV TIL FUNKTION 2.1 Mindstekrav Leverandøren skal redegøre for produkternes absorbtionsevne for så vidt angår total sugeevne iht. ISO , fordelingsevne, tilbagefugtning, absorbtionstid. Disse oplyses i Tilbuds-Bilag Mindstekrav Produkterne i delaftale 1, 3, 4, 5, 6 og 8 skal være forsynet med lækagebarriere. 2.3 Krav Produkterne i delaftale 1, 3, 4, 5, 6, 7 og 8 bør være med åndbar folie 2.4 Krav Produkterne i delaftale 1, 3, 4, 5 og 8 bør have en vådindikator 2.5 Krav Produkterne bør have en farvekode 2.6 Krav Til produkterne i delaftale 5 bør der kunne leveres et forlænger stykke som kan monteres på standard produkter af bæltebleer til brugere som har en livvidde over 160 cm 2.7 Krav Produkterne bør have en god pasform der sikrer mod lækager, og samtidig giver patienten en optimal komfort 2.8 Krav Produkterne bør af hensyn til patienterne være diskrete og ikke knitre 2.9 Krav Produkterne bør have en god påsætningsergonomi 2.10 Krav Der bør være en god håndteringsergonomi omkring inder- og yderemballage 2.11 Eventuelle supplerende oplysninger. 3 KEMI/MILJØ 3.1 Mindstekrav Produkterne skal være fri for miljøskadelige stoffer klassificeret R50, R51, R52 og R53. Bekræft, at det tilbudte opfylder dette. 3.2 Mindstekrav Produkterne skal være fri for kræftfremkaldende stoffer klassificeret R40, R45 og/eller R49. Bekræft, at det tilbudte opfylder dette.

25 Tilbudsbilag 7 Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) Mindstekrav Produkterne skal være fri for allergifremkaldene stoffer klassificeret R42 og R43. Bekræft, at det tilbudte opfylder dette 3.4 Mindstekrav Produkterne skal være fri for phthalater. Bekræft, at det tilbudte opfylder dette. 3.5 Mindstekrav Produkterne skal være PVC-fri. Bekræft, at det tilbudte opfylder dette. 3.6 Mindstekrav Produkterne skal være uden lotion. Bekræft, at det tilbudte opfylder dette. 3.7 Mindstekrav Produkterne skal være uden parfume. Bekræft, at det tilbudte opfylder dette. 3.8 Mindstekrav Kvalitetssikring: Tilbudsgiver bedes redegøre for, hvorledes det sikres, at der leveres den ønskede kvalitet. Der vedlægges enten dokumentation for anerkendt kvalitetscertificering, eller beskrivelse af eventuelt kvalitetssikringssystem. 3.9 Krav Produkterne bør ikke indeholde klorbleget materiale. Bekræft, om det tilbudte opfylder dette. Alternativt hvilke varer, der indeholder klorbleget materiale Krav Produkterne bør være latexfri. Bekræft, om det tilbudte opfylder dette. Alternativt hvilke varer der indeholder latex Krav Produkterne bør ikke indeholde formaldehyd/alternativt ikke have et indhold af formaldehyd over 10 ppm. Bekræft, om det tilbudte opfylder dette. Alternativt hvilke varer, der indeholder formaldehyd samt i hvilke mængder Krav Produkterne i delaftale 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9 bør indeholde en lugt-hæmmende agent alternativt lav PH-værdi. Hvis bekræftende, beskriv hvilken agent/metode der er anvendt Krav Redegør for virksomhedens miljøindsats. Beskrivelsen kan f.eks. indeholde oplysninger om: Hvorvidt virksomheden har en systematisk indsats, der indeholder et mål om at skabe en fortsat forbedret miljøindsats.

26 Tilbudsbilag 7 Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) 26 Udarbejdes der miljøredegørelse/miljøregnskab. Stilles der særlige krav til producenter på miljø/arbejdsmiljøområdet 3.14 Eventuelle supplerende oplysninger. SERVICE 4 LEVERING 4.1 Mindstekrav Levering skal ske senest 2 hverdage efter modtagelse af bestilling. Bekræft at dette accepteres. 4.2 Mindstekrav Leverandøren skal levere til sygehuse og øvrige institutioner på lige vilkår. Bekræft at dette accepteres. 4.3 Mindstekrav Leverandøren skal overholde de i Udbuds- Bilag 1a 1e nævnte lukkedage og åbningstidspunkter samt eventuelle restriktionen mht pallestørrelser for de enkelte leveringssteder. Bekræft at dette accepteres. 4.4 Mindstekrav Leverandøren skal stille brugervejledninger til rådighed på dansk. Vejledningsmaterialet skal stilles vederlagsfrit til rådighed. Bekræft at dette accepteres. 4.5 Mindstekrav Betalingsbetingelser: løbende måned plus 30 dage. Bekræft at dette accepteres. 4.6 Mindstekrav Leverandøren er forpligtet til at sikre, at brugerne introduceres til produkterne samt til korrekt brug af disse. Denne introduktion skal løbende vedligeholdes. Der udarbejdes en introduktionsplan i samarbejde mellem leverandør og ordregiver for de enkelte regioner. Bekræft at dette accepteres. 4.7 Krav Beskriv hvordan introduktion/undervisning kan foregå. 4.8 Eventuelle supplerende oplysninger. 5 KRAV TIL DE AF LEVERANDØREN AN- SATTE KONSULENTER 5.1 Mindstekrav Leverandøren skal have mindst en dansktalende produktspecialist, med mulighed

27 Tilbudsbilag 7 Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) 27 for både personligt og telefonisk kontakt, til rådighed. Redegør for supportorganisation. 5.2 Mindstekrav Leverandørens skal have salgskonsulenter der kan tale og forstå dansk. Redegør for salgsorganisationen. 5.3 Krav Konsulenten/produktspecialisten bør være en sundhedsfaglig person, gerne uddannet inkontinenssygeplejerske. Redegør for konsulenternes uddannelse/erfaring. 5.4 Eventuelle supplerende oplysninger. ANDET 6 AFPRØVNING / TESTPERIODE 6.1 Mindstekrav For en del produkter vil en afprøvning af de tilbudte produkter kunne være nødvendig med henblik på bl.a. kvalitet. Bekræft at dette accepteres. 6.2 Mindstekrav Afregning af produkter til eventuel afprøvning vil ske til tilbudspris i henhold til Tilbudsbilag Mindstekrav Forventet testperiode: Uge Bekræft at det er muligt i uge at købe og få leveret samtlige af de produkter, der bydes på, til afprøvning. 6.4 Eventuelle supplerende oplysninger. 7 TEKNISKE SPECIFIKATIONER, CERTI- FICERING MM. 7.1 Mindstekrav Tilbudsgivers oplysninger om mål, vægt andre tekniske data i Tilbuds-Bilag 8, vil af ordregiver blive betragtet som bindende, med mindre tilbudsgiver tydeligt har taget forbehold herfor. Bekræft at dette accepteres. 7.2 Mindstekrav Alle oplysninger angives i SI-enheder, med mindre tilbudsgiver tydeligt har taget forbehold herfor. Bekræft, at det tilbudte opfylder dette. 7.3 Mindstekrav Produkterne skal leveres med mærkning efter gældende regler. Bekræft, at det tilbudte opfylder dette.

28 Tilbudsbilag 7 Redegørelse for den tilbudte leverance (løsningsbeskrivelse) Mindstekrav Oplys oprindelsesland i Tilbuds-Bilag 8 for de tilbudte produkter. På forlangende skal fremlægges dokumentation for oprindelsesland og produktionssted. 7.5 Mindstekrav Angiv om det tilbudte produceres og distribueres/udføres under anerkendte certificeringsordninger, andre anerkendte godkendelsesordninger, herunder miljøgodkendelse eller tilsvarende. På forlangende skal der forelægges dokumentation herfor. 7.6 Mindstekrav Hvis produkterne er CE-mærket bedes oplyst efter hvilket direktiv, de tilbudte produkter er CE-mærket. Det er et mindstekrav, at der på forlangende skal fremlægges dokumentation herfor. 7.7 Eventuelle supplerende oplysninger. Dato Firmanavn Tilbudsgiver Underskrift Evt. stempel

29 Tilbudsbilag 8 - Tilbudsskema 29 Tilbudsgiver skal udfylde Tilbuds-Bilag 8 i Excel-format. Vejledning til udfyldelse af Tilbudsskema: Tilbuds-Bilag 8 Tilbudsskema (prisbilag) For alle 9 delaftaler oplyses: Varens navn: Leverandørens produktnavn Varenr.: Leverandørens interne varenummer (som bruges ved bestilling) Farvekode: Er en farvekode valgt for dette specifikke varenr.? Ellers skal der stå: ingen. Produkt vægt: Vægt i gram for ét stk. af dette varenr. Forpakning: Hvor mange stk pr. inderforpakning, hvor mange inderforpakninger pr. kolli og hvor mange kolli pr. EU-palle. Producentens navn: Navn på den producerende enhed. Fremstillingsland: I hvilket land er varen fremstillet? Indeholder klor: Indeholder dette varenr. klorbleget materiale (jf. Tilbuds-Bilag 7 stk. 3.9)? Indeholder latex: Indeholder dette varenr. latex (jf. Tilbuds-Bilag 7, stk 3.10)? Indeholder formaldehyd: Indeholder dette varenr. formaldehyd (jf. Tilbuds-Bilag 7 stk 3.11)? Pr. stk. excl. moms: pris pr. stk. excl. moms i danske kroner uden kursforbehold. Bemærkninger: specielle bemærkninger dette varenr. For delaftaler 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9 desuden: Produktets sugeevne i ml. i henhold til ISO : Produktets sugeevne i ml. i henhold til ISO Produktets lækagesikringstype (side, for, bag): Hvordan er produktet lægekagesikret? I siden, for og bag? Indeholder lugthæmmende agent: Har dette produkt en lugthæmmende agent/lav PH-værdi (jf. Tilbuds-Bilag 7, stk. 3.12)? For delaftale 1 desuden: Produktets mål i mm.: længde og bredde: Produktets mål i mm.: længde og bredde. For delaftale 2 desuden: Størrelse: Leverandørens størrelsesangivelse (s, m, l?) Livvidde: Præcis livvide i cm. for dette specifikke varenr. Vaskeanvisning: Hvis muligt, ved hvor mange grader kan dette varenr. vaskes? Kan produktet tørretumbles? Forventet levetid angivet ved antal vask iht. vaskeanvisning: Hvor mange gange kan produktet vaskes? Materiale: Hvilket/hvilke materialer er brugt. For delaftale 3, 4, og 5 desuden: Ca. hoftevidde i cm: Ca. hoftevidde i cm

30 Tilbudsbilag 9 - Kombinationstilbud 30 Tilbuds-Bilag 9 Kombinationstilbud I henhold til punkt i Kravspecifikationen har tilbudsgiver mulighed for at yde en rabat på delaftale 2-7 under forudsætning af at andre delaftaler vindes. Mulighederne for at yde rabat er begrænset til nedenstående muligheder. Eventuel rabat vil indgå i tilbudsevalueringen. Det er ikke et krav at der gives en rabat. Delaftale 2 Rabat i % der gives på delaftale 2 Såfremt tilbudsgiver vinder mindst en af delaftalerne 1, 8 eller 9 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 1 af delaftalerne 3-7 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 2 af delaftalerne 3-7 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 7, 8, eller 9, men 3 eller flere af delaftalerne 3-7 Delaftale 3 Rabat i % der gives på delaftale 3 Såfremt tilbudsgiver vinder mindst en af delaftalerne 1, 8, eller 9 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 1 af delaftalerne 2, 4-7 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 2 af delaftalerne 2, 4-7 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 7, 8, eller 9, men 3 eller flere af delaftalerne 2, 4-7 Delaftale 4 Rabat i % der gives på delaftale 4 Såfremt tilbudsgiver vinder mindst en af delaftalerne 1, 8, eller 9 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 1 af delaftalerne 2-3, 5-7 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 2 af delaftalerne 2-3, 5-7 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 3 eller flere af delaftalerne 2-3, 5-7 Delaftale 5 Rabat i % der gives på delaftale 5 Såfremt tilbudsgiver vinder mindst en af delaftalerne 1, 8, eller 9 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 1 af delaftalerne 2-4, 6-7 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 2 af delaftalerne 2-4, 6-7 % % % % % % % % % % % % % % %

31 Tilbudsbilag 9 - Kombinationstilbud 31 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 3 eller flere af delaftalerne 2-4, 6-7 Delaftale 6 Rabat i % der gives på delaftale 6 Såfremt tilbudsgiver vinder mindst en af delaftalerne 1, 8, eller 9 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 1 af delaftalerne 2-5 eller 7 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 2 af delaftalerne 2-5 eller 7 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 3 eller flere af delaftalerne 2-5 eller 7 Delaftale 7 Rabat i % der gives på delaftale 7 Såfremt tilbudsgiver vinder mindst en af delaftalerne 1, 8, eller 9 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 1 af delaftalerne 2-6 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men 2 af delaftalerne 2-6 Såfremt tilbudsgiver ikke vinder delaftale 1, 8, eller 9, men mindst 3 af delaftalerne 2-6 % % % % % % % % %

32 Øvrige bilag til udbudsmaterialet 32 4 ØVRIGE BILAG TIL UDBUDSMATERIALET Oversigt over øvrige bilag til Udbudsmaterialet: Udbuds-Bilag 1a: Oversigt over Region Hovedstadens leveringssteder Udbuds-Bilag 1b: Oversigt over Region Sjællands leveringssteder Udbuds-Bilag 1c: Oversigt over Region Nordjyllands leveringssteder Udbuds-Bilag 1d: Oversigt over Region Midtjyllands leveringssteder Udbuds-Bilag 1e: Oversigt over s leveringssteder Udbuds-Bilag 2a: E-handelskrav for Region Hovedstaden Udbuds-Bilag 2b: E-handelskrav for Region Sjælland Udbuds-Bilag 2c: E-handelskrav for Region Nordjylland Udbuds-Bilag 2d: E-handelskrav for Region Midtjylland Udbuds-Bilag 2e: E-handelskrav for Udbuds-Bilag 3: Daglig kontaktperson pr. region

33 Udbud af bleer og inkontinenspridukter Udbuds-Bilag 1 Oversigt over Regionernes leveringssteder 33 Udbuds-Bilag 1a Oversigt over Region Hovedstadens leveringssteder Hospital/virksomhed Adresse Postnr. By Telefon HOSPITALER Amager Hospital (AMH) Italiensvej København S Bispebjerg Hospital (BBH) Bispebjerg Bakke København NV Bornholms Hospital (BOH) Ullasvej Rønne Centrallageret Mileparken Skovlunde Frederiksberg Hospital (FRH) Nordre Fasanvej Frederiksbeg Gentofte Hospital (GEH) Niels Andersens Vej Hellerup Glostrup Hospital (GLO) Nordre Ringvej Glostrup Herlev Hospital (HEH) Herlev Ringvej Herlev Hvidovre Hospital (HVH) Kettegård Allé Hvidovre Rigshospitalet (RH) Blegdamsvej København Ø Hillerød Hospital (HIH) Helsevej Hillerød Esbønderup Hospital Sygehusvej 3230 Græsted Frederikssund Hospital (FSH) Frederikssundsvej Frederikssund Helsingør Hospital (HLH) Esrumvej Helsingør Hørsholm Hospital Usserød Kongevej Hørsholm Handicap 3-kløveren Smakkevej Snekkersten AKU-center Farum, satellit til AKU-center Slangerup Bygmarken Farum AKU-center Slangerup Strandstræde Slangerup Akut- og boafsnit på Nordsjællands Misbrugscenter Skansevej 2 C 3400 Hillerød Behandlingshjemmet Nødebogård Kildeportvej Fredensborg Boligerne Brøndbyøstervej Brøndbyøstervej 156 B 2605 Brøndby Boligerne Gl. Lyngevej Gl. Lyngevej 39 B 3450 Allerød Bostøtten Nybrovej Lyngby Botilbuddet Tyringevej Tyringevej Birkerød Bredegård Lindelyvej Fredensborg Bredegårds dagtilbud Lindelyvej Fredensborg Børnecentret for Rehabilitering for børn og unge med erhvervet hjerneskade Kongevej Virum Dagcentet Klintegården Lundebjergvej Frederikssund Det Gule Hus Sølagervejen Hundested Flexboligerne i Fredensborg, satellit til Orion Københavnsvej Hillerød

34 Udbud af bleer og inkontinenspridukter Udbuds-Bilag 1 Oversigt over Regionernes leveringssteder 34 Geelsgårdskolen Kongevejen Virum Gnisten, afd. til Lunden Lundebjergvej Frederikssund Haraldslund, satellit til Nødebogård Aldershvilevej Bagsværd Hulegården/Søhuset under opførelse Chr. X's Allé 2800 Lyngby Højagergård Højager Slangerup Jonstrupvang Bebyggelsen Chr. Hauchs Allé Værløse Jonstrupvang dagtilbud Chr. Hauchs Allé Værløse Kulturhuset på Orion Københavnsvej Hillerød Kvindekrisecentret RED (kun for Region Hovedstaden) Postboks Tåstrup Lille Frydendal Sølagervejen Hundested Lunden Lundebjergvej Frederikssund Lyngdal Hampelandsvej Ølstykke Lyngen, satellit til Lyngdahl i Egedal Højager Frederikssund Mikkelbo, satellit til Nødebogård Bank Mikkelsensvej 21 A 2820 Gentofte Nordsjællands Misbrugscenter Skansevej 2 C 3400 Hillerød Orion Københavnsvej Hillerød Pensionatet i Helsinge Herlufsdalsvej 6A 3400 Hillerød Pensionatet i Hillerød, satellit til Nordsjællands Misbrugscenter Skansevej 2 C 3400 Hillerød Pensionat Kamager Brønderslev Allé Tårnby Brøndbyøstervej 166- Pensionatet Hulegården Brøndby Pensionatet Lionslund Lagesminde Allé Brøndby Strand Rosenfeldthusene Rosenfeldt Frederikssund Røde Kors Natherberg for Kettegård Allé 14, st. kvinder th Hvidovre Rønnegård Strøvej Gørløse Skovvænget (socialpsykiatrisk botilbud til voksne) Ballerup Boulevard Ballerup Solgaven Skovbakken Farum Solgaven, dagtilbud Skovbakken Farum Solvang, forsorgshjemmet (botilbud for hjemløse mænd og kvinder) Ndr. Ringvej Glostrup Specialbørnehaven i Frederikssund Åbjergvej Frederikssund Svendebjerggård, Krisecenter Catherine Boothsvej Hvidovre Sølager Sølagervej Hundsted Tornhøjgård, bo- og dagtilbud Klausdalsbrovej Herlev Østervang, satellit til Nødebogård Østervang 29, 41 og Hillerød Psykiatri Psykiatrisk Center Amager Digevej København S

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed...

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed... UDBUDSBETINGELSER Indhold 1. Indledning... 2 2. Udbuddets formål... 2 3. Ordregivende myndighed... 2 3.1. Afdeling og kontaktperson... 2 4. Udbudsmateriale... 3 5. Fortrolighed... 4 6. Tidsplan... 4 7.

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Region Midtjylland

UDBUDSMATERIALE. Region Midtjylland Udbud af medicinske og tekniske luftarter UDBUDSMATERIALE Offentligt udbud nr. 2011/S 206-335726 Udbud af medicinske og tekniske luftarter til INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 2 1.1 Indledning...

Læs mere

Udbud af låneramme på 800 mio. kr. til brug for optagelse af lån i perioden 2008-2010. Udbudsmateriale. Offentligt udbud. Nr.

Udbud af låneramme på 800 mio. kr. til brug for optagelse af lån i perioden 2008-2010. Udbudsmateriale. Offentligt udbud. Nr. Udbud af låneramme på 800 mio. kr. til brug for optagelse af lån i perioden 2008-2010 Udbudsmateriale Offentligt udbud Nr. 2007/S 235-286415 Udbud af låneramme Til Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Annoncering nødbehandlerbil i Nordborg

Annoncering nødbehandlerbil i Nordborg Annoncering nødbehandlerbil i Nordborg 1. Beskrivelse af opgaven Kontrakten omhandler løbende drift af nødbehandlerbil i Nordborg. Opgaven er nærmere beskrevet i kontraktbilag 1. 2. Tidsplan Annoncering

Læs mere

Sagsnr. 11/561 Udbudsmateriale - Offentligt udbud Udbud af Nødbehandlerbil Nordborg UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr.

Sagsnr. 11/561 Udbudsmateriale - Offentligt udbud Udbud af Nødbehandlerbil Nordborg UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. Udbud af Nødbehandlerbil Nordborg UDBUDSBETINGELSER Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af nødbehandlerbil i Nordborg Udbud af Nødbehandlerbil Nordborg Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1

Læs mere

Sagsnr. 10/5537 Udbudsmateriale - Offentligt udbud Udbud af Busser til mobil blodtapning UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr.

Sagsnr. 10/5537 Udbudsmateriale - Offentligt udbud Udbud af Busser til mobil blodtapning UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. UDBUDSBETINGELSER Offentligt udbud nr. 2010/S 172-263341 Indkøb af Busser til mobil blodtapning til Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 2 1.1 Indledning... 2 1.2 Ordregiver...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017

UDBUDSBETINGELSER. for. Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 UDBUDSBETINGELSER for Udbud af batterier til høreapparater 2013-2017 2 1. DE ORDREGIVENDE MYNDIGHEDER Region Hovedstaden Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Region Sjælland Alléen 15 4180 Sorø Region Syddanmark

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Sagsnr. 2014-10934 Udbudsbetingelser - Offentligt udbud Udbud af brystproteser UDBUDSBETINGELSER. Rammeaftale. Offentligt udbud.

Sagsnr. 2014-10934 Udbudsbetingelser - Offentligt udbud Udbud af brystproteser UDBUDSBETINGELSER. Rammeaftale. Offentligt udbud. UDBUDSBETINGELSER Rammeaftale Offentligt udbud af brystproteser INDHOLDSFORTEGNELSE 1. OM UDBUDDET 2 1.1. Indledning 2 1.2. Ordregivende myndighed: 2 1.3. Kontakt i forbindelse med udbuddet 2 2. UDBUDDETS

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

2. Udbudsmaterialet Om det samlede udbudsmateriales bestanddele henvises til udbudsbekendtgørelsen.

2. Udbudsmaterialet Om det samlede udbudsmateriales bestanddele henvises til udbudsbekendtgørelsen. NOTAT Dato: 2008-07-16 Kontor: Integration J.nr.: 2005/5089-36 Sagsbeh.: PVV Fil-navn: Udbudsbetingelser Udbudsbetingelser for evaluering af projekterne i puljen Udvikling af it-baserede danskundervisningsprogrammer

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE

PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE Udbud af Digital thoraxudstyr med 2 detektorer inkl. raster til konventionel radiografi PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE Begrænset udbud Udbud af Digital thoraxudstyr med 2 detektorer inkl. raster til konventionel

Læs mere

NorthPestClean Udbudsbetingelser

NorthPestClean Udbudsbetingelser Udbyder: Region Midtjylland NorthPestClean Udbudsbetingelser Offentligt udbud Demonstrationsforsøg med afværgemetoden in situ basisk hydrolyse ved Høfde 42 November 2010 Projekt nr.: Life09/ENV/DK368 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udbud af plastikkirurgiske behandlinger 2011

Udbud af plastikkirurgiske behandlinger 2011 Udbud af plastikkirurgiske behandlinger 2011 - Udbudsbetingelser Marts 2011. J.nr. 1-23-4-72-11-11 Region Midtjylland Afdeling for sundhedsplanlægning Skottenborg 26, 8800 Viborg www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER HOSPITALSENHEDEN HORSENS RADIOLOGISKE SPECIALLÆGEYDELSER (SUNDHEDSYDELSER) TIL

UDBUDSBETINGELSER HOSPITALSENHEDEN HORSENS RADIOLOGISKE SPECIALLÆGEYDELSER (SUNDHEDSYDELSER) TIL UDBUDSBETINGELSER RADIOLOGISKE SPECIALLÆGEYDELSER (SUNDHEDSYDELSER) TIL HOSPITALSENHEDEN HORSENS 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING... 3 1.1 OM HOSPITALSENHEDEN HORSENS... 3 1.2 UDBUDDETS FORMÅL OG OMFANG...

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER

UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGEL- SER FOR ASFALTUDLÆGGER DATO: 23.2.2015 Sags nr. 2014-0240583 Dokument nr. 2014-0240583-1 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser Asfaltudlægger

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af undersøgelse af selvforsørgede indvandrerkvinders barrierer og muligheder for beskæftigelse og uddannelse.

Udbudsbetingelser for udbud af undersøgelse af selvforsørgede indvandrerkvinders barrierer og muligheder for beskæftigelse og uddannelse. NOTAT Dato: 27. juni 2007 Kontor: Beskæftigelse og uddannelse J.nr.: 3853 Sagsbeh.: KNY Fil-navn: Udbudsbetingelser Udbudsbetingelser for udbud af undersøgelse af selvforsørgede indvandrerkvinders barrierer

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE. Udbud af Indkøb af Automatiseret 24-7 Laboratorium. Region Midtjylland

PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE. Udbud af Indkøb af Automatiseret 24-7 Laboratorium. Region Midtjylland Konkurrencepræget dialog PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALE Konkurrencepræget dialog nr. 2014/S 047-078390 Udbud af Indkøb af Automatiseret 24-7 Laboratorium Til Region Midtjylland Prækvalifikationsmateriale Konkurrencepræget

Læs mere

Sagsnr. 13/11153 Udbudsmateriale - Offentligt udbud Udbud Vinduespolering UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud. nr. 2013/S

Sagsnr. 13/11153 Udbudsmateriale - Offentligt udbud Udbud Vinduespolering UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud. nr. 2013/S Udbud Vinduespolering UDBUDSBETINGELSER Offentligt udbud nr. 2013/S 184-317856 Vinduespolering ved Sydvestjysk Sygehus og Sygehus Lillebælt, Psykiatrisk Afdeling Middelfart og Regionshuset i Vejle 1 INDHOLDSFORTEGNELSE...1

Læs mere

teleradiologiske undersøgelser

teleradiologiske undersøgelser Indkøb af teleradiologiske undersøgelser til Sygehus Lillebælt, Kolding Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1 Indkøbet og Indkøbets omfang... 3 2 Ordregivers kontaktoplysninger... 4 3 Annonceringsmateriale...

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester Oktober 2012 GEE/GEE 1. Indledning Som systemansvarlig for det overordnede danske transmissionsnet er Energinet.dk ansvarlige

Læs mere

6. januar Informationsmøde: Udbud af osteosyntese materialer til Region Syddanmark. Sagsnr. 10/16511

6. januar Informationsmøde: Udbud af osteosyntese materialer til Region Syddanmark. Sagsnr. 10/16511 6. januar 2011 Informationsmøde: Udbud af osteosyntese materialer til Region Syddanmark Sagsnr. 10/16511 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser Disposition for tilbud Den

Læs mere

UDBUDSMATERIALE for rammeaftale om finansiel leasing af udstyr til hospitalerne i Region Midtjylland

UDBUDSMATERIALE for rammeaftale om finansiel leasing af udstyr til hospitalerne i Region Midtjylland UDBUDSMATERIALE for rammeaftale om finansiel leasing af udstyr til hospitalerne i Region Midtjylland Regionshuset Viborg Koncernøkonomi Analyse og Finans Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Udbudsform...3

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. 2014/S 066-112501. Udbud af skulderproteser

UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. 2014/S 066-112501. Udbud af skulderproteser UDBUDSBETINGELSER Offentligt udbud nr. 2014/S 066-112501 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 2 1.1 Indledning... 2 1.2 Ordregiver... 2 1.3 Kontaktafdeling og person... 2 1.4 Brugergruppe... 3 1.5

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer

UDBUDSBETINGELSER. for. Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer UDBUDSBETINGELSER for Støtte til salgsproces vedr. udvalgte låneporteføljer 2 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED Finansiel Stabilitet A/S Kalvebod Brygge 43 1560 København V Hjemmeside: http://www.finansielstabilitet.dk

Læs mere

Udbudsbetingelser September 2014

Udbudsbetingelser September 2014 Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040704-0003 SBJ/MGL Udbudsbetingelser September 2014 Holst, Advokater Advokatpartnerselskab Hans Broges Gade 2 DK-8100 Aarhus C T, +45

Læs mere

Udbudsbetingelser - offentligt udbud UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. 2013/S Udbud af liggende og hvilende sygetransport

Udbudsbetingelser - offentligt udbud UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. 2013/S Udbud af liggende og hvilende sygetransport UDBUDSBETINGELSER Offentligt udbud nr. 2013/S 077-129997 Udbud af liggende og hvilende sygetransport i Region Midtjylland INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 2 1.1 Indledning... 2 1.2 Ordregiver...

Læs mere

25. august Informationsmøde: Udbud af ortopædkirurgiske hofteimplantater. Sagsnr. 11/12810

25. august Informationsmøde: Udbud af ortopædkirurgiske hofteimplantater. Sagsnr. 11/12810 Informationsmøde: Udbud af ortopædkirurgiske hofteimplantater til Region Syddanmark Sagsnr. 11/12810 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser Disposition for tilbud Den udbudte

Læs mere

Udbudsbetingelser. Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene".

Udbudsbetingelser. Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene. Udbudsbetingelser Udbud af aftaler om levering af Konsulentydelser til Væksthusene". Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Generelle forhold... 3 3. Udbudsmateriale... 4 4. De udbudte aftaler... 5

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. 2014/S 046-076812. Udbud af kanylebokse

UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. 2014/S 046-076812. Udbud af kanylebokse Udbud af kanylebokse UDBUDSBETINGELSER Offentligt udbud nr. 2014/S 046-076812 Udbud af kanylebokse Udbud af kanylebokse Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 3 1.1 Indledning...

Læs mere

Københavns Kommune offentliggør kontrakten ved en offentlig annonce på www.kk.dk/udbud.

Københavns Kommune offentliggør kontrakten ved en offentlig annonce på www.kk.dk/udbud. Udbudsbetingelser vedrørende annoncering af Tour de SUF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen annoncerer her kontrakt om opgaver vedrørende gennemførelse af personalefest den 21. september 2012 - Tour de SUF

Læs mere

3. September 2010. Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel. Sagsnr. 10/2786

3. September 2010. Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel. Sagsnr. 10/2786 3. September 2010 Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel Sagsnr. 10/2786 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser Disposition for tilbud Kravspecifikation Tilbudspriser

Læs mere

Udbudsbetingelser. Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter

Udbudsbetingelser. Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter Udbudsbetingelser Konsulentbistand i forbindelse med gennemgang af mindre kontrakter 1. Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 2 2 Den ordregivende myndighed... 2 3 Udbudsmaterialet... 3 3.1 Udbudsmateriale...

Læs mere

UDBUDSBETINGEL- SER FOR MINIBUSSER UDEN AFGIFT OPERATIO- NEL LEASING

UDBUDSBETINGEL- SER FOR MINIBUSSER UDEN AFGIFT OPERATIO- NEL LEASING Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGEL- SER FOR MINIBUSSER UDEN AFGIFT OPERATIO- NEL LEASING DATO: 04.05.2015 Sags nr. 2014-0252832 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser Minibusser

Læs mere

Kontrakt om indkøb af Software Assurance og licenser til Oraclesoftware. Udbudsbetingelser for offentligt udbud af rammekontrakt - 2015/S 201-363917.

Kontrakt om indkøb af Software Assurance og licenser til Oraclesoftware. Udbudsbetingelser for offentligt udbud af rammekontrakt - 2015/S 201-363917. Kontrakt om indkøb af Software Assurance og licenser til Oraclesoftware Udbudsbetingelser for offentligt udbud af rammekontrakt - 2015/S 201-363917. Indholdsfortegnelse 1. ORDREGIVER... 3 2. DE RETLIGE

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Udbudsbetingelser. EU-udbud nr.: Rammeaftale for Region Midtjyllands forureningsundersøgelser. Miljø. Regional Udvikling

Udbudsbetingelser. EU-udbud nr.: Rammeaftale for Region Midtjyllands forureningsundersøgelser. Miljø. Regional Udvikling EU-udbud nr.: 2014-144063 Rammeaftale for Region Midtjyllands forureningsundersøgelser Regional Udvikling Miljø Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddet... 3 2.1 Udbudstype... 3 2.2 Grundlag for

Læs mere

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København K Telefon: 33 92

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr.

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr. 14.05.2014 Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder Sagsnr. 14/1042 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Udbudsbetingelser. Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Udbud 2014. Udbud af rammeaftale om varetagelse af tolkebistand. Side1

Udbudsbetingelser. Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Udbud 2014. Udbud af rammeaftale om varetagelse af tolkebistand. Side1 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Udbud af rammeaftale om varetagelse af tolkebistand Side1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Den ordregivende myndighed... 4 3. Udbudsmaterialet... 4 4. Tidsplan for

Læs mere

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice

Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Kapitel 1 Generelle udbudsbetingelser i forbindelse med udbud af Elevatorservice Side 1 af 8 Forord Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Rudersdal Kommune og Hørsholm Kommune udbyder

Læs mere

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015.

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015. Nationalt udbud: Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015 Udbudsbetingelser Side 1 af 7 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4,

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Telefoninterview til brug for Danmarks Statistiks Arbejdskraftundersøgelse

UDBUDSBETINGELSER. for. Telefoninterview til brug for Danmarks Statistiks Arbejdskraftundersøgelse UDBUDSBETINGELSER for Telefoninterview til brug for Danmarks Statistiks Arbejdskraftundersøgelse 1. Den ordregivende myndighed Den ordregivende myndighed er: Danmarks Statistik Sejrøgade 11 2100 København

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015.

Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. Udbudsbetingelser for udbud af kontrakt om rådgivning af bygningsejere om PCB i 2014 og 2015. 1. Baggrund for udbuddet Energistyrelsen varetager i dag en PCB-rådgivningsvirksomhed samt www.pcb-guiden.dk.

Læs mere

Udbudsbetingelser Indkøb af skilte til affaldsoplag

Udbudsbetingelser Indkøb af skilte til affaldsoplag Indkøb af skilte til affaldsoplag INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. INDLEDNING.... 1 2. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED.... 1 3. UDBUDSMATERIALET.... 1 4. UDBUDDETS OMFANG.... 2 5. TILDELING AF KONTRAKT.... 2 5.1. Tildelingskriterier....

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Kontrakt om administration af Folkekirkens Selvforsikringsordning

UDBUDSBETINGELSER. for. Kontrakt om administration af Folkekirkens Selvforsikringsordning UDBUDSBETINGELSER for Kontrakt om administration af Folkekirkens Selvforsikringsordning 2 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED Ministeriet for Ligestilling og Kirke Frederiksholms Kanal 21, 1220 Kbh. K Hjemmeside:

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER OFFENTLIGT UDBUD AF RAMMEAFTALE OM OPERATIONEL LEASING AF BILER UDBUDSBEKENDTGØRELSE 2013/S 236/409599

UDBUDSBETINGELSER OFFENTLIGT UDBUD AF RAMMEAFTALE OM OPERATIONEL LEASING AF BILER UDBUDSBEKENDTGØRELSE 2013/S 236/409599 UDBUDSBETINGELSER OFFENTLIGT UDBUD AF RAMMEAFTALE OM OPERATIONEL LEASING AF BILER UDBUDSBEKENDTGØRELSE 2013/S 236/409599 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ordregiver... 4 3. Den udbudte rammeaftale...

Læs mere

Betingelser for tilbudsindhentning Syddjurs Kommune, version 2

Betingelser for tilbudsindhentning Syddjurs Kommune, version 2 Betingelser for tilbudsindhentning Syddjurs Kommune, version 2 Indhentning af tilbud på beskæftigelsesfremmende indsats 1. Vejledning og jobsøgningsforløb i.h.t. Lov om Aktiv Beskæftigelsesindsats kap.

Læs mere

Vejledning og vilkår for udbud

Vejledning og vilkår for udbud Vejledning og vilkår for udbud Indhold 1. Indledning... 2 Udbyder... 2 Hosted løsning eller In-house-løsning... 2 Tidsplan... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 Behandling af spørgsmål... 4 Vedståelsesfrist...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. 2012/S Udbud af PC er

UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. 2012/S Udbud af PC er UDBUDSBETINGELSER Offentligt udbud nr. 2012/S 165-273773 Udbud af PC er Udbud af PC er Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 2 1.1 Indledning... 2 1.2 Ordregiver... 2 1.3 Kontaktafdeling

Læs mere

1. Indledning 1. 2. Den ordregivende myndighed 1. 3. Udbudsmaterialet 2. 4. Kontrolbud 2

1. Indledning 1. 2. Den ordregivende myndighed 1. 3. Udbudsmaterialet 2. 4. Kontrolbud 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1 2. Den ordregivende myndighed 1 3. Udbudsmaterialet 2 4. Kontrolbud 2 5. Tidsplan for udbudsforretningen 2 5.1 Spørgemøde 2 5.2 Anmodninger om yderligere oplysninger

Læs mere

Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur. Udbudsbetingelser

Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur. Udbudsbetingelser Udbud: Konsulentbistand til analyse af it-beredskab for offentlig kritisk it-infrastruktur Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København

Læs mere

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser

Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Miljøstyrelsens Rammeaftale på affaldsfaglige konsulentydelser og -bistand Bilag 3a: Miniudbudsbetingelser Delaftale 5 Tværgående affaldsfaglige konsulentydelser Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Levering af jobannoncer til Jobnet. Dato: 25. maj KRO/IMP. Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V

UDBUDSBETINGELSER. Levering af jobannoncer til Jobnet. Dato: 25. maj KRO/IMP. Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København V Dato: 25. maj 2010 J.nr.: 34-1348 KRO/IMP Telefon: 33 15 20 10 Telefax: 33 15 61 15 mail@kammeradv.dk www.kammeradv.dk UDBUDSBETINGELSER Levering af jobannoncer

Læs mere

Digitaliseringsstyrelsen har annonceret nærværende opgave på www.udbud.dk samt www.digst.dk/udbud

Digitaliseringsstyrelsen har annonceret nærværende opgave på www.udbud.dk samt www.digst.dk/udbud Udbud: Vedligeholdelse og support af Tjenesteudbyderpakke til NemID mobil medarbejdersignatur med lokal signaturserver Udbudsbetingelser 1. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven

Læs mere

Forsvarets Materieltjeneste

Forsvarets Materieltjeneste Forsvarets Materieltjeneste B E T I N G E L S E R for annoncering af Feltkompas INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED...3 2. INTRODUKTION OM ANNONCERINGEN...3 3. DET SAMLEDE ANNONCERINGSMATERIALE...4

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for OFFENTLIG ANNONCERING. Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem. Til. Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS)

UDBUDSBETINGELSER. for OFFENTLIG ANNONCERING. Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem. Til. Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) UDBUDSBETINGELSER for OFFENTLIG ANNONCERING af Hosted service af proces- og dokumentstyringssystem Til Styrelsen for Patientsikkerhed (STPS) 1. juni 2017 Sagsnr. 0-10110-864/1 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udbudsbetingelser for udbud af rammeaftale om bistand til gennemførelse af it-outsourcing

Udbudsbetingelser for udbud af rammeaftale om bistand til gennemførelse af it-outsourcing Udbudsbetingelser for udbud af rammeaftale om bistand til gennemførelse af it-outsourcing Side 1 af 10 Indhold 1. Indledning... 3 2. Udbudsmaterialets bestanddele... 3 3. Den ordregivende myndighed...

Læs mere

EU-Udbud på. Bilag IIA tjenesteydelse. Rengøring. til borgere i eget hjem. i Vesthimmerlands Kommune

EU-Udbud på. Bilag IIA tjenesteydelse. Rengøring. til borgere i eget hjem. i Vesthimmerlands Kommune EU-Udbud på Bilag IIA tjenesteydelse Rengøring til borgere i eget hjem i Vesthimmerlands Kommune Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 1.1 Generel beskrivelse af opgaven... 3 1.2 Ansvarlig for udbud...

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt udbud

Udbudsbetingelser til offentligt udbud Udbudsbetingelser til offentligt udbud af Projekt om bistand til Miljøstyrelsens kontrol med overførsel af affald efter EU Transportforordning nr. 1013/2006 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning... 3. 2. Generelle forhold... 3. 3. Udbudsmateriale... 4. 4. Den udbudte rammeaftale... 5

Indholdsfortegnelse. 1. Indledning... 3. 2. Generelle forhold... 3. 3. Udbudsmateriale... 4. 4. Den udbudte rammeaftale... 5 Udbudsbetingelser Udbud af rammeaftaler om levering af konsulentydelser i forbindelse med gennemførelse af kursusmoduler til MEA - Midtjysk ErhvervsudvikingsAkademi. Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen

UDBUDSBETINGELSER. for. Udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen UDBUDSBETINGELSER for Udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen 1. Den ordregivende myndighed Den ordregivende myndighed er: Danmarks Statistik Sejrøgade 11 2100 København Ø. Telefon:

Læs mere

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr.

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr. 28. maj 2013 Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus og Sygehusenheden Ringe Sagsnr. 13/5010 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune

J. nr.: 25087. Udbudsbetingelser. Udbud af biogas. Skive Kommune J. nr.: 25087 Udbudsbetingelser Udbud af biogas Skive Kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Udbudsform 3 3. Ordregiver 3 4. Udbudsmaterialet 4 5. Den udbudte kontrakt 4 6. Tidsplan 5 7. Betingelser

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER FOR ELBILER & PLUG-IN HYBRIDBILER

UDBUDSBETINGELSER FOR ELBILER & PLUG-IN HYBRIDBILER Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGELSER FOR ELBILER & PLUG-IN HYBRIDBILER DATO: 15.4.2015 Sagsnr.: 2015-0040593 Dokument nr.: 2015-0040593-2 OFFENTLIGT UDBUD Udbudsbetingelser

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0021892 (Niels Feilberg Jørgensen, Niels Sørensen, Jørgen Egholm) 26. oktober 2010

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0021892 (Niels Feilberg Jørgensen, Niels Sørensen, Jørgen Egholm) 26. oktober 2010 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2010-0021892 (Niels Feilberg Jørgensen, Niels Sørensen, Jørgen Egholm) 26. oktober 2010 K E N D E L S E Hounisens Laboratorieudstyr A/S (advokat Niels Lomborg, Århus) mod Region

Læs mere

Udbudsbetingelser. Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland

Udbudsbetingelser. Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland Udbudsbetingelser Annoncering af rammeaftale vedrørende AVudstyr til University College Nordjylland Side 1 af 8 1 Indledning Nærværende udbud vedrører anskaffelse af AV-udstyr til University College Nordjylland

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE

UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE INDHOLD 1. Indledning 1 2. Den ordregivende myndighed 1 3. Udbudsmaterialet 2 4. Tidsplan for udbudsforretningen

Læs mere

GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: "TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE)" UDBUDSBETINGELSER DECEMBER 2013

GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE) UDBUDSBETINGELSER DECEMBER 2013 Guldborgsund Spildevand A/S Tømning af bundfældningstanke (septiktanke, trixtanke og lignende) GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: "TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE)" UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV

UDBUDSBETINGELSER TRYKNING AF NYHEDSBREV KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen 07.02.2013 Sagsnr. 2011-21692 Dokumentnr. 2013-119937 UDBUDSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Ordregivende myndighed 3 3. Udbudsmaterialet

Læs mere

Udbuddene gennemføres som udbud med forhandling efter Udbudsdirektivets art. 30, stk. 1, litra 1.

Udbuddene gennemføres som udbud med forhandling efter Udbudsdirektivets art. 30, stk. 1, litra 1. UDBUDSBETINGELSER FOR UDBUD MED FORHANDLING Region Nordjylland Region Midtjylland Region Syddanmark Region Sjælland Region Hovedstaden 1. Indledning Disse udbudsbetingelser gælder for Region Nordjylland,

Læs mere

Danmark-Århus: Medicinsk udstyr, lægemidler og produkter til personlig pleje 2013/S 183-315346. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Århus: Medicinsk udstyr, lægemidler og produkter til personlig pleje 2013/S 183-315346. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:315346-2013:text:da:html Danmark-Århus: Medicinsk udstyr, lægemidler og produkter til personlig pleje 2013/S 183-315346

Læs mere

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed

Indledning. Udbudsbetingelser. Baggrund og formål. Ordregivende myndighed Indledning Energistyrelsen indbyder hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på kommunikationsydelser til Energistyrelsen. Baggrund

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Offentligt udbud nr. 2013/S Udbud af finansiel leasingramme. til. Region Syddanmark

UDBUDSMATERIALE. Offentligt udbud nr. 2013/S Udbud af finansiel leasingramme. til. Region Syddanmark UDBUDSMATERIALE Offentligt udbud nr. 2013/S 014-019578 Udbud af finansiel leasingramme til Region Syddanmark INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 2 1.1 Indledning... 2 1.2 Ordregiver... 2 1.3 Kontaktafdeling

Læs mere

Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen

Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen [1] Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 1.1. Generelt...3 1.2. Annonceringens bestanddele...3 1.3. Ordregiver...4 1.4. Kontaktperson...4 2. Kravspecifikation...5

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Informationsmøde for udbud af brystimplantater www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse, Region Midtjylland Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 VS. 2 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København

Læs mere

Udbud af batterier til høreapparater 2017

Udbud af batterier til høreapparater 2017 Udbud af batterier til høreapparater 2017 - Udbudsbekendtgørelse nr. 2016-144414 (16-424174-001) Disse udbudsbetingelser indeholder retningslinjerne for afgivelse af tilbud, kommunikation mellem tilbudsgiver

Læs mere

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne.

Generelle betingelser. I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Generelle betingelser I forbindelse med driftsaftale på ipads til skolerne. Tilbudsindhentningen sker iht. til Tilbudslovens afsnit II vedr. Annonceringspligt. Side 1 af 6 1. Indledning 1.1 Generel beskrivelse

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. 2014/S Udbud af ultra lav temperatur frysere

UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud nr. 2014/S Udbud af ultra lav temperatur frysere UDBUDSBETINGELSER Offentligt udbud nr. 2014/S 182-320873 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 2 1.1 Indledning... 2 1.2 Ordregiver... 2 1.3 Kontaktafdeling og person... 2 1.4

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Faaborg-Midtfyn Kommune Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Projekt nr. 225724 Dokument nr. 1220168227 Version 2 Udarbejdet af STLA Kontrolleret

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks

UDBUDSBETINGELSER. for. Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks UDBUDSBETINGELSER for Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks 1. Den ordregivende myndighed Den ordregivende myndighed er:

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER FOR TILSTANDSREGISTRERING AF KØREBANER OG CYKELSTIER.

UDBUDSBETINGELSER FOR TILSTANDSREGISTRERING AF KØREBANER OG CYKELSTIER. Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGELSER FOR TILSTANDSREGISTRERING AF KØREBANER OG CYKELSTIER. VERSION SEPTEMBER 2014 DATO: 11/02/2015 Sags nr. 2014-0191043 Dokument nr. 2014-0191043-18

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: (Niels Feilberg Jørgensen, Jens Fejø og Michael Jacobsen) 3. april 2009

Klagenævnet for Udbud J.nr.: (Niels Feilberg Jørgensen, Jens Fejø og Michael Jacobsen) 3. april 2009 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0018573 (Niels Feilberg Jørgensen, Jens Fejø og Michael Jacobsen) 3. april 2009 K E N D E L S E Smith & Nephew A/S (advokat Morten Færch, Århus) mod Region Nordjylland

Læs mere

I/S Amager Ressourcecenter. Behandling af fraktionen Hård plast

I/S Amager Ressourcecenter. Behandling af fraktionen Hård plast I/S Amager Ressourcecenter Behandling af fraktionen Hård plast Udbudsvilkår, offentligt udbud Oktober 2015 Sag nr. 12-282 Dok. Nr. 5281/15 Indholdsfortegnelse Side Udbudsvilkår 1.1 Kort om den udbudte

Læs mere

1/7 92126-165973 THECA TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER. vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER

1/7 92126-165973 THECA TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER. vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER 1/7 TRAFIKSELSKABET MOVIA UDBUDSBETINGELSER vedrørende UDBUD AF LÅNERAMMEAFTALER oktober 2007 2/7 INDHOLD Indledning side 3 Udbudets omfang side 3 Udbudsform og udbudsmateriale side 3 Udformning af tilbud

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud. Udbud af Operationshandsker til sygehusene i Region Syddanmark

UDBUDSBETINGELSER. Offentligt udbud. Udbud af Operationshandsker til sygehusene i Region Syddanmark UDBUDSBETINGELSER Offentligt udbud til sygehusene i Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 UDBUDSBETINGELSER... 2 1.1 Indledning... 2 1.2 Ordregiver... 2 1.3 Kontaktafdeling og person... 2 1.4 Brugergruppe...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen

UDBUDSBETINGELSER. for. Udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen UDBUDSBETINGELSER for Udførelse af besøgsinterviews mv. til Forbrugsundersøgelsen 1. Den ordregivende myndighed Den ordregivende myndighed er: Danmarks Statistik Sejrøgade 11 2100 København Ø. Telefon

Læs mere

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser

Udbud Ophaler NGS. Udbudsbetingelser Udbud Ophaler NGS Udbudsbetingelser Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200 Odense V info@odenserenovation.dk www.odenserenovation.dk side 2 af 10 side 3 af 10 Odense Renovation A/S Snapindvej 21 5200

Læs mere

Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s

Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s Skanderborg Forsyningsvirksomhed a/s Køb af tjenesteydelser Opsætning af fjernaflæste vandmålere i Skanderborg Forsyningsvirksomheds forsyningsområde Offentligt udbud Juli 2013 1 Indledning... 3 2 Den

Læs mere

Udbudsbetingelser til offentligt udbud. Rensning af nyplantede skovarealer for Naturstyrelsen Østsjælland

Udbudsbetingelser til offentligt udbud. Rensning af nyplantede skovarealer for Naturstyrelsen Østsjælland Udbudsbetingelser til offentligt udbud af Rensning af nyplantede skovarealer for Naturstyrelsen Østsjælland 1 1.1 Indledning... 3 1.2 Den ordregivende myndighed... 3 1.3 Beskrivelse af projektet... 3 1.3.1

Læs mere

Udbudsbetingelser. Rammeaftale om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning

Udbudsbetingelser. Rammeaftale om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning Rammeaftale om køb af kæder til fortøjning af flydende afmærkning 1 af 7 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 3 2 Ordregivende myndighed... 3 3 Udbudsmaterialets bestanddele... 3 4 Virksomhedens generelle

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af kanylebokse 13.03.2014 www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Karin Leth Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Udbud på levering af. frokostmåltider i daginstitutioner i Horsens Kommune BØRN OG UNGE

Udbud på levering af. frokostmåltider i daginstitutioner i Horsens Kommune BØRN OG UNGE Udbud på levering af frokostmåltider i daginstitutioner i Horsens Kommune BØRN OG UNGE Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...2 2. Den ordregivende myndighed...2 3. Udbudsmaterialet...2 4. Baggrund for udbuddet...3

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

1 Den ordregivende myndighed... 2. 2 Beskrivelse af leverancen... 3. 3 Betingelser for egnethed... 4

1 Den ordregivende myndighed... 2. 2 Beskrivelse af leverancen... 3. 3 Betingelser for egnethed... 4 vedrørende Nationalmuseets udbud af udskiftning og levering af kølekompressorer til vacuumfrysetørringsanlæg. Nationalmuseets Bevaringsafdeling (Offentligt udbud) 1 Den ordregivende myndighed... 2 2 Beskrivelse

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER REGION MIDTJYLLAND MR-SCANNINGER (SUNDHEDSYDELSER) TIL

UDBUDSBETINGELSER REGION MIDTJYLLAND MR-SCANNINGER (SUNDHEDSYDELSER) TIL UDBUDSBETINGELSER MR-SCANNINGER (SUNDHEDSYDELSER) TIL REGION MIDTJYLLAND INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING... 3 1.1 OM REGION MIDTJYLLAND... 3 1.2 UDBUDDETS FORMÅL OG OMFANG... 3 1.3 UDBUDSMATERIALETS

Læs mere

Betingelser om udbud og tilbud

Betingelser om udbud og tilbud Betingelser om udbud og tilbud Levering af GNSS-modtagere August 2015 Indhold 1. ALMENT... 4 2. ORIENTERING... 4 3. UDBUDSFORRETNINGEN... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2 Udbudsmaterialet... 4 3.3 Udvælgelse...

Læs mere