Centerchef Den Regionale Tandpleje, Region Syddanmark

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Centerchef Den Regionale Tandpleje, Region Syddanmark"

Transkript

1 JOB- OG KRAVPROFIL Centerchef Den Regionale Tandpleje, Region Syddanmark 1. Indledning Nærværende notat vil blive anvendt til: At udgøre baggrundsmateriale til stillingsannoncen som information til muligt interesserede. At vurdere kandidaternes kvalifikationer i forhold til stillingens indhold og de formulerede krav og forventninger til den nye stillingsindehaver. Således indgår notatet som grundlag for vurdering af kandidaternes egnethed til stillingen. Alle, der på baggrund af stillingsopslaget overvejer sin interesse i stillingen, er meget velkomne til at kontakte afdelingschef Frank Ingemann Jensen, Sundhedsområdet, Praksisafdelingen på telefon med henblik på uddybende spørgsmål. Du kan læse mere om Den regionale Tandpleje på 2. Om Den Regionale Tandpleje Den Regionale Tandpleje er en enhed under praksisafdelingen i Region Syddanmark, der blev etableret med strukturreformen i På vores moderne klinikker i Esbjerg, Vejle, Sønderborg og Odense leverer vi højtspecialiserede tandlægefaglige serviceydelser rettet mod den del af regionens befolkning, som på grund af diverse handicaps, sindslidelser, særlige sygdomme og/eller bivirkninger ved anden behandling, ikke er i stand til at modtage disse ydelser andetsteds. Den Regionale Tandpleje udfører i tæt samspil med kommunerne specialtandpleje og regionstandpleje. Desuden varetager vi tilskudsordning til kræftpatienter m.fl., myndighedsopgaver i forbindelse med tandlægeoverenskomst og det tandlægefaglige klagesystem samt driften af tandlægevagten. Vi er ca. 40 kompetente medarbejdere, der, sammen med vores tilknyttede konsulenter, er særdeles motiverede for kerneopgaven og for at gøre en forskel for tandplejens målgruppe. Den Regionale Tandpleje er en unik tandplejevirksomhed, der tænker i hele mennesker og værner om faglighed og kvalitet. Den Regionale Tandpleje har defineret sin kerneopgave som: Vi lykkes, når vi i fællesskab med brugeren øger tandsundheden og skaber en god oplevelse for alle.

2 Den Regionale Tandpleje er kendetegnet ved: Tandlægefaglige udfordringer på højeste niveau. Rammer og udstyr, der matcher den høje standard. Meningsgivende arbejdsopgaver. En unik målgruppe, der har et særligt behandlingsbehov. Der er tradition for at værne om den faglige stolthed, og Den Regionale Tandpleje høster dokumenteret anerkendelse for og stor tilfredshed med arbejdet. Som ansat vil du føle, at du gør en forskel. Lederteamet står derfor i spidsen for en attraktiv arbejdsplads med store faglige og ledelsesmæssige muligheder, og vi har plads til dine ambitioner og værdsætter ledelse, der sætter retning. Nøgletal I Den Regionale Tandpleje er der i alt patienter fordelt på følgende områder: Specialtandpleje: Regionstandpleje: heraf aktive. Tilskud til kræftpatienter m.fl.: 960. Patienter med sjældne sygdomme: 140. Tandlægevagten: telefonkonsultationer. Der er årligt konsultationer. Det samlede budget er i alt på 35,6 mio. kr Opgaver Den Regionale Tandpleje har ansvar for følgende hovedarbejdsområder: Kliniske opgaver: Behandling af patienter under specialtandplejen. Behandling af patienter under regionstandplejen. Kontrol og vurdering af patienter med tandproblemer som følge af cancer og Sjøgrens syndrom. Det faglige samarbejde omkring patienter med sjældne tandsygdomme. Tandlægevagten Administrative opgaver med relation til tandplejeområdet: Administration af tilskud til patienter med tandplejeproblemer som følge af cancer og Sjøgrens syndrom. Behandling af patienter under regionstandplejen. Behandling af tandlægeklager.

3 Myndighedsopgaver i relation til tandlægeoverenskomst, herunder sekretariatsfunktion for tandlægesamarbejdsudvalget, tandlægekoordinationsudvalget og tandlægeklagenævnet. 2.2 Organisering Der er i alt ca. 40 fastansatte medarbejdere i Den Regionale Tandpleje, fordelt på de fire matrikler. Administration og ledelse er placeret i Esbjerg og Odense. Tandlægevagten er ligeledes placeret i Esbjerg og Odense. I tillæg til det faste personale er der tilknyttet cirka 14 specialtandlægekonsulenter samt diverse øvrige tandlæger, klinikassistenter, narkoselæger og narkosesygeplejersker. Den Regionale Tandplejes nuværende organisering trådte i kraft den 1. januar 2014 og består af følgende: Et lederteam bestående af en centerchef, en klinikchef for specialtandplejen og en sekretariatschef. Fire klinikker (Esbjerg, Vejle, Odense og Sønderborg), som udfører de kliniske funktioner med 3-4 tandlæger (der dækker flere klinikker), konsulentansatte tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Centerchefen er nærmeste leder for regionstandplejen på Esbjerg og Odense klinikkerne. Klinikchefen er nærmeste leder for specialtandplejen på Esbjerg, Sønderborg og Vejle klinikkerne. To matrikler (Esbjerg (primært) og Odense), hvor de administrative funktioner er samlet. Sekretariatschefen er nærmeste leder for de administrative funktioner i Esbjerg og Odense. Administrationen er opdelt i 3 teams. Det primære personaleansvar er placeret som følger: Centerchefen: Klinikchef, sekretariatschef og det klinikpersonale på Esbjerg og Odense klinik, der arbejder med regionstandpleje, samt faglig ledelse af eksterne konsulenter i regionstandplejen. Klinikchefen: Klinikpersonalet i Esbjerg, Vejle og Sønderborg, der arbejder med specialtandpleje samt faglig ledelse af eksterne konsulenter i specialtandplejen. Sekretariatschefen: Alt administrativt personale i Esbjerg og Odense. Organiseringen kan skitseres således:

4 Centerchef: Overordnet ansvarlig for Den Regionale Tandpleje. Hovedfokus på økonomi, effektivitet og kvalitet/faglighed samt strategisk udvikling og forretningsudvikling, herunder eksterne relationer. Overordnet ansvarlig for de 2 klinikker i regionstandplejen. Klinikchef for specialtandplejen: Overordnet ansvarlig for de 3 klinikker i specialtansplejen. Hovedfokus på drift/produktion (patienter), effektivitet, kvalitet/faglighed og personale. Deltager selv i driften. Regionstandplejen Odense / Esbjerg Klinik: (1 med teamkoordinator funktion) 5 klinikassistenter Sekretariatschef: Overordnet ansvarlig for administrationen i Den Regionale Tandpleje. Hovedfokus på myndighedsopgaver, herunder sagsbehandling, klagesager, bevillinger mv., samt overordnet planlægning, økonomi, effektivitet og personale Esbjerg klinik: (1 med teamkoordinator funktion) 4 klinikassistenter 1 receptionist 1 tandplejer 1 tandlæge Specialtandplejen administration mv. Esbjerg/Odense: 1 chefkonsulent 1 fuldmægtig (økonomi) 1 specialist 1 assistent Sønderborg klinik: (1 med teamkoordinator funktion) 3 klinikassistenter 1 tandplejer 1 tandlæge Regionstandplejen administration Esbjerg/Odense: 3 specialister Vejle Klinik: (1 med teamkoordinator funktion) 3 klinikassistenter 1 tandplejer 1 tandlæge Klagesager og tandlægeoverenskomst 1 teamoordinator 3 specialister de Udfordringer Den Regionale Tandpleje har stolte traditioner og et godt omdømme gennem mange år. De fire forskellige geografiske matrikler udfordrer sammenhængskraften i organisationen, og der er fokus på en konstruktiv og fælles samarbejdskultur. Der er desuden fokus på at optimere og udvikle den faglige kvalitet, serviceniveauet, driften og den tandlægefaglige nytænkning. På specialtandplejeområdet er Den regionale Tandplejen ved at implementere en ny afregningsmodel med kommunerne, og inden for regionstandplejeområdet er der et ønske om at styrke det interne faglige miljø. 2.4 Værdier og vision Den Regionale Tandpleje har regionens værdier: Ordentlighed i det vi gør og siger Vækst i fagligheden Rum til fornyelse og begejstring som et fælles ståsted og udgangspunkt for ledelse, samarbejde og leveringen af serviceydelser af høj kvalitet. Det er afgørende, at den nye centerchef aktivt fremmer og udlever disse værdier i den daglige adfærd.

5 Ledelsen af Den Regionale Tandpleje tager endvidere udgangspunkt i den fælles sundhedsvision for Region Syddanmark. Den lyder således: Du tager ansvar for din sundhed. Sammen tager vi hånd om din sygdom. Sundhedsvæsenet i Region Syddanmark er til for borgerne. Sundhedsvæsenet bidrager aktivt til at forebygge og behandle sygdom og dermed forbedre borgernes sundhed. Vores succes bygger på dialog, lighed og sammenhæng. Vi har fokus på rettidighed og kvalitet, og det bedste resultat opnås, når alle tager ansvar. Dialog Vi møder patient og pårørende med respekt, omsorg og åbenhed. Nærhed, tryghed og ligeværdighed skabes i en dialog, hvor patient og pårørende bliver set, hørt og inddraget. Lighed Vi har fokus på, at al behandling tager udgangspunkt i en fri og lige adgang for alle borgere. Lighed i sundhed opnås, når der i forebyggelse og behandling tages hensyn til, at mennesker er forskellige, har forskellige behov og forskellige ressourcer. Sammenhæng Vi sikrer et godt patientforløb gennem samarbejde med patient og pårørende og på tværs af sygehuse, almen praksis og kommuner. Rettidighed Vi giver den rette hjælp til rette tid. De patienter, der har det største behov, får hjælp hurtigst. Kvalitet Vi giver den rette behandling, der tager afsæt i patientens sygdom, ønsker og ressourcer. Vi baserer patientbehandlingen på nyeste viden, og vi tilstræber højeste faglige standard. Patient og pårørende oplever, at vi gør det godt. Ansvar Vi ser det gode patientforløb som et fælles ansvar for både patient, pårørende og personale. Ansvar betyder også, at ingen svigtes. Uanset hvordan patienten har varetaget egen sundhed, så tager sundhedsvæsenet hånd om patientens sygdom. 3. Stillingsbeskrivelse centerchef Reference: Afdelingschef, Sundhedsområdet, Praksisafdelingen, Region Syddanmark. Placering: Den Regionale Tandpleje i Esbjerg, Nørregade 63A, 6700 Esbjerg og i Odense, Heden 7, 3. sal, 5000 Odense. Der kan forventes en vis rejseaktivitet til Den Regionale Tandplejes øvrige klinikker og eksterne samarbejdsparter.

6 Ansættelsestidspunkt: 1. januar Centerchefens ansvarsområde og forventninger Centerchefen har ansvaret for den overordnede og tværgående ledelse af tandplejens drift, personale, patientbehandling og patientpleje - herunder motivation af det kliniske personale til at fastholde og videreføre gode resultater, så både patienter og primære samarbejdspartnere fortsat oplever høj kvalitet. Opgaverne løses i tæt samarbejde med sekretariatschefen og klinikchefen. Centerchefens hovedfokus er på drift, effektivitet, kvalitet, faglighed og personaleledelse. Desuden vil centerchefen fokusere på økonomi, strategisk udvikling, lovgivning samt kontakt til eksterne relationer, herunder til kommuner, praktiserende tandlæger og det øvrige Region Syddanmark. 3.2 Arbejdsopgaver Centerchefens helt overordnede opgave er det samlede ansvar for ledelse af Den Regionale Tandpleje, drift og personale. Det er centerchefens umiddelbare opgave at etablere og konsolidere den nye ledelse og den nye teamstruktur. Hvis centerchefen er tandlæge, vil arbejdsopgaven desuden være ledelse af regionstandplejeteamet. Ledelsesopgaven omfatter desuden: Aktuelt og løbende at vurdere om den aktuelle organisering er den rigtige, og hvorvidt de ledelsesmæssige ressourcer samlet set anvendes på den rigtige måde. Skabe overblik over rammer, ressourcer og processer. Sikre troværdighed mellem de økonomiske rammer og Den Regionale Tandplejes ambitioner. At identificere og beskrive den fremtidige strategiske retning i tæt samarbejde med det øvrige lederteam. At fremstå som en bidragende og samarbejdsorienteret del af Den Regionale Tandplejes omverden. Sikre de nødvendige samarbejdsrelationer med samtlige interessenter i forhold til både udvikling og de daglige driftsopgaver. At fremme det gode samarbejde i lederteamet og understøtte dets evne til at udfordre, samspille og udvikle på tværs af klinikker og administration. At etablere en fælles praksis på tværs af faggrupper, klinikker og geografisk lokalitet. Ledelse med udgangspunkt i den identificerede fælles platform. At sikre sammenhæng med Region Syddanmarks øvrige tiltag, retningslinjer og politikker. Det skal understreges, at der vil være en vis variation i det specifikke stillingsindhold afhængig af, om den fremtidige centerchef er tandlæge eller har en anden relevant videregående uddannelse. En tandlægeuddannet centerchef vil således i større omfang tegne Den Regionale Tandplejes faglige profil, herunder deltagelse i relevante faglige fora.

7 3.3 Faglige kompetencer Der er tale om en udfordrende opgave på chefniveau: De betydelige ambitioner for den faglige kvalitet, serviceniveau og samarbejdet med kommunerne skal fortsat indfries, og centret har både politisk bevågenhed og omverdenens bevågenhed. Dette stiller krav til den kommende centerchefs formelle og personlige kompetencer. Kandidater til stillingen forventes at have: Solid tandlægefaglig viden og bred klinisk erfaring, som du fortsat vil holde ved lige. Du kan dog også være en relevant ansøger med en anden videregående uddannelse. Ledelseserfaring fra sundhedsområdet, optimalt fra et tandlægefagligt miljø. Ledelseserfaring fra politisk styret organisation med ledelse af ledere og med budgetansvar. Erfaring med driftsledelse. Gerne lederuddannelse på minimum diplomniveau. 3.4 Personlige kompetencer Den rette kandidat skal kunne lede med naturligt udgangspunkt i værdierne ordentlighed i det vi gør og siger, vækst i fagligheden og rum til fornyelse og begejstring. Derudover er den optimale kandidat kendetegnet ved en kombination af strategiske lederevner og en god evne og forståelse for at begå sig i en ambitiøs sundhedsorganisation med væsentlige samfundsmæssige opgaver og mange interessenter. Centerchefen skal kunne operere i krydsfeltet mellem de krav og rammer, som stilles fra organisatorisk side, visioner og forventninger, som de engagerede medarbejdere og ledere har til Den Regionale Tandplejes faglighed samt ønsker, behov og krav fra patienter og pårørende. Det betyder også, at centerchefen skal kunne skelne mellem de mange forskellige hensyn og prioritere sin indsats og tid mellem de forskellige ledelsesroller og ud fra en vurdering af det, situationen kræver. Centerchefen skal være en karismatisk, samarbejdende og synlig leder, der formår at skabe respekt omkring sin person. Derudover er den rette kandidat: Imødekommende, konstruktiv og agerer med passende autoritet overfor interne såvel som eksterne aktører. Positiv og empatisk. Har en positiv indstilling til opgaverne og kan samarbejde med alle niveauer i organisationen. En holdspiller. Har lyst til at være en del af et lederteam, der arbejder tæt og supplerer hinanden. Loyal og kan administrere fortrolighed. Selvstændig og selvkørende. Analytisk og omhyggelig. Kan vurdere økonomi hurtigt og sikkert og beslutter på baggrund af et faktabaseret og gennemsigtigt beslutningsgrundlag. Kursfast, konsekvent, vedholdende og opfølgende. Hurtig til at sætte sig ind i nye opgaver og bevare overblikket, når der er mange bolde i luften.

8 4. Ansættelsesbetingelser Stillingen er organisatorisk placeret i både Esbjerg og Odense. Hvis centerchefen er tandlæge, så forventes centerchefen at deltage i det kliniske arbejde. Løn- og ansættelsesvilkår aftales mellem Region Syddanmark og forhandlingsberettiget organisation efter gældende regler. Tiltrædelse er pr. 1. januar 2016 eller snarest herefter. 5. Ansættelsesprocedure 5.1 Indkomne ansøgninger Region Syddanmark modtager ansøgningerne. Herefter udvælges relevante ansøgere på baggrund af de opstillede minimumskrav i kravprofilen. 5.2 Første samtalerunde I forbindelse med 1. samtale får kandidaten en introduktion til Region Syddanmark og den pågældende stilling. Kandidaten bliver interviewet vedrørende uddannelsesmæssig baggrund og erhvervserfaring, ligesom kandidatens motivation for at søge stillingen bliver afdækket. Region Syddanmark udvælger herefter de bedst egnede kandidater, der skal vurderes nærmere i forhold til stillingen. 5.3 Personvurdering psykologiske test og dybdeinterview Formålet med personvurderingen er at vurdere kandidaternes erfaring og personlige forudsætninger for at fungere godt i stillingen og i organisationen. Kandidaten gives tilbagemelding om Mercuri Urvals vurderinger. Personvurderingen omfatter: Overordnede CV-oplysninger om kandidaten. Færdigheder: Vurdering af kandidatens opfyldelse af stillingens krav til de faglige færdigheder. Personlighed: Vurdering af kandidatens opfyldelse af stillingens krav til personligheden. Motivation: Hvad motiverer og demotiverer kandidaten, og hvad er kandidatens foretrukne lærings- og udviklingsstil? Begavelse, herunder analytiske evner, sproglig forståelse og den mentale fleksibilitet. Ledelsestilgang, herunder hvordan kandidaten sætter mål, løser problemer og kommunikerer. 5.4 Skriftlig personbeskrivelse På baggrund af de indhentede informationer udarbejdes en skriftlig personbeskrivelse, der bl.a. vurderer kandidaten i forhold til: Målsættende adfærd. Problemløsende adfærd. Kommunikerende adfærd.

9 Personbeskrivelsen sendes til kandidaten til partshøring, så kandidaten har mulighed for at kommentere beskrivelsen inden rapporteringen. 5.5 Rapportering samt anden samtalerunde I forbindelse med anden samtalerunde gennemgås personbeskrivelsen af kandidaterne overfor ansættelsesudvalget. Hvis kandidaten har kommentarer til personbeskrivelsen, præsenteres disse også. 5.6 Referencer Der indhentes referencer i forbindelse med anden samtalerunde. 6. Tidsmæssige rammer Tidsplanen vil se således ud: Annoncering/search: Uge Ansøgningsfrist: Torsdag d. 5. november Indledende samtaler: Torsdag d. 12. november Test og personvurdering: Uge Rapportering og anden samtalerunde: Torsdag d. 19. november Referencekontrol: Efter d. 19. november Forhandling og ansættelse efter referencekontrol, dog senest ultimo november måned Tiltrædelse 1. januar 2016 eller snarest herefter.

Centerchef og klinikchef Regionstandplejen, Region Syddanmark

Centerchef og klinikchef Regionstandplejen, Region Syddanmark JOB- OG KRAVPROFIL Thomas Gajhede og Lise Østermark Aarhus, den 28. marts 2014 Centerchef og klinikchef Regionstandplejen, Region Syddanmark AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND

Læs mere

Klinikchef til regionstandplejen i Den Regionale Tandpleje

Klinikchef til regionstandplejen i Den Regionale Tandpleje Stillings- og personprofil Klinikchef til regionstandplejen i Den Regionale Tandpleje Region Syddanmark Juni 2016 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon:

Læs mere

Klinikchef til Specialtandplejen i Den Regionale Tandpleje

Klinikchef til Specialtandplejen i Den Regionale Tandpleje Job- og kravprofil Klinikchef til Specialtandplejen i Den Regionale Tandpleje Region Syddanmark Januar 2018 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 7663

Læs mere

Klinikchef til specialtandplejen i Den Regionale Tandpleje - Genopslag

Klinikchef til specialtandplejen i Den Regionale Tandpleje - Genopslag Job- og kravprofil Klinikchef til specialtandplejen i Den Regionale Tandpleje - Genopslag Region Syddanmark April 2018 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon:

Læs mere

Overtandlæge til Frederikssund Kommune

Overtandlæge til Frederikssund Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Jens Marcussen København den 9. september 2013 Overtandlæge til Frederikssund Kommune AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY INDIA ITALY LATVIA

Læs mere

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S Århus Dato: November 2010 Konsulent: Direktør Evald Eriksen 1 Indhold 1. Formål med notatet...3

Læs mere

Chef for Trafik, Park og Havne. Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL. John Reynolds 8. februar 2019

Chef for Trafik, Park og Havne. Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL. John Reynolds 8. februar 2019 John Reynolds 8. februar 2019 Chef for Trafik, Park og Havne Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Vordingborg Kommune

Læs mere

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE Børn og Unge søger to samarbejdende og visionære sundhedsplejeledere til henholdsvis område Sydvest

Læs mere

Konsulentmedvirken ved rekruttering og udvælgelse af direktør til Faxe Kommune

Konsulentmedvirken ved rekruttering og udvælgelse af direktør til Faxe Kommune TILBUD PÅ Konsulent John Reynolds Hellerup, den 26. juni 2014 Konsulentmedvirken ved rekruttering og udvælgelse af direktør til Faxe Kommune AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND

Læs mere

Job- og kravprofil. Medicoteknisk chef Region Syddanmark

Job- og kravprofil. Medicoteknisk chef Region Syddanmark Job- og kravprofil Medicoteknisk chef Region Syddanmark Februar 2019 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling Medicoteknisk chef Refererer

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL. Leder af Fælles Servicecenter, Sundhed og Omsorg

JOB- OG KRAVPROFIL. Leder af Fælles Servicecenter, Sundhed og Omsorg JOB- OG KRAVPROFIL Leder af Fælles Servicecenter, Sundhed og Omsorg Side 2 af 11 Indhold Indhold... 2 1. Indledning... 3 2. Sundhed og Omsorg... 3 3. Baggrund og formål med notatet... 3 4. Fælles Servicecenter,

Læs mere

Strategi- og organisationskonsulent

Strategi- og organisationskonsulent Mia Hvilshøj Dal 21-03-2019 Strategi- og organisationskonsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Strategi- og organisations-konsulent

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN JOB- OG KRAVPROFIL Jens Jacobsen Hellerup, den 6. februar 2014 Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND

Læs mere

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune til Ishøj Kommune Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 01-12-2016 www.malenehansen.dk Den korte introduktion

Læs mere

Job- og Kravprofil. Afdelingschef. Råds- og direktionssekretariatet Region Syddanmark. Maj 2017

Job- og Kravprofil. Afdelingschef. Råds- og direktionssekretariatet Region Syddanmark. Maj 2017 Job- og Kravprofil Afdelingschef Råds- og direktionssekretariatet Region Syddanmark Maj 2017 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

Administrerende sygehusdirektør

Administrerende sygehusdirektør Stillings- og personprofil Administrerende sygehusdirektør Sygehus Lillebælt Region Syddanmark Februar 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63

Læs mere

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre København maj 2018 Jobprofil SEKRETARIATSCHEF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1.

Læs mere

Business Controller til Fors A/S

Business Controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 11-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Business Controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Business Controller

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Juridisk konsulent til Fors A/S

Juridisk konsulent til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 14-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Juridisk konsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Juridisk konsulent

Læs mere

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015 Stillings- og personprofil Lægelig direktør Sygehus Lillebælt Region Syddanmark April 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017 Stillings- og personprofil Overtandlæge Frederikssund Kommune August 2017 Opdragsgiver Frederikssund Kommune Adresse Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund Telefon: 47 35 10 00 www.frederikssund.dk

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

København december Jobprofil

København december Jobprofil København december 2018 Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON HR-CHEF 1. Indledning Professionshøjskolen Absalon har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny HR-chef. Job- og

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune 1. Indledning Stillingen som økonomichef i Økonomisekretariatet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er blevet ledig. Denne

Læs mere

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Søndersøskolen. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Søndersøskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Søndersøskolen

Læs mere

Jobprofil. Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri

Jobprofil. Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri Jobprofil Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri 1. Indledning Region Hovedstadens Psykiatri (RHP) ønsker at ansætte en ny chef for Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen.

Læs mere

Dagtilbudsleder Hørning Dagtilbud, Skanderborg Kommune

Dagtilbudsleder Hørning Dagtilbud, Skanderborg Kommune Jan Kjeldsmark 28-05-2019 Dagtilbudsleder Hørning Dagtilbud, Skanderborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Skanderborg Kommune

Læs mere

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense

Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense Job- og Kravprofil Pædagogisk afdelingsleder distrikt Bogense side 1 af 9 Indhold Indledning...2 Ansættelsesudvalg...2 Tidsplan...2 Nordfyns Kommune...3 Ledelsesstruktur...5

Læs mere

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune 1. Indledning Stillingen som økonomichef i Økonomisekretariatet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er blevet ledig. Denne

Læs mere

Strategi- og organisationskonsulent

Strategi- og organisationskonsulent Mia Hvilshøj Dal 18-01-2019 Strategi- og organisationskonsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Strategi- og organisations-konsulent

Læs mere

Direktør. Job- og kravprofil

Direktør. Job- og kravprofil Direktør Job- og kravprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger ny direktør. Det er Hvidovre Kommunes vision at være Børnenes og Familiernes by med udfordrende tilbud om læring og fritidsliv. Visionen

Læs mere

Administrerende Sygehusdirektør

Administrerende Sygehusdirektør Stillings- og personprofil Administrerende Sygehusdirektør Sydvestjysk Sygehus Region Syddanmark September 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon:

Læs mere

Skoleleder til Glostrup Skole

Skoleleder til Glostrup Skole Job- og personprofil Center for Dagtilbud og Skole Skoleleder til Glostrup Skole 22. december 2015 1. Omgivelserne du skal navigere i Glostrup Kommune fik ny skolestruktur den 1. august 2012. De fire gamle

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil

Afdelingsleder Sletten Skole. Job- og Kravprofil Afdelingsleder Sletten Skole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Sletten

Læs mere

Jobprofil Overtandlæge til Tandplejen i Frederikssund Kommune

Jobprofil Overtandlæge til Tandplejen i Frederikssund Kommune Jobprofil Overtandlæge til Tandplejen i Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en overtandlæge for kommunens Tandpleje. Stillingen er vakant, da vores overtandlæge

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

JOBPROFIL. Direktør, Halsnæs Kommune

JOBPROFIL. Direktør, Halsnæs Kommune JOBPROFIL Direktør, Halsnæs Kommune 1. Indledning Halsnæs Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny direktør. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS, og den

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL SUNDHEDSPLEJELEDER SUNDHED OG TRIVSEL BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE AARHUS KOMMUNE, BØRN OG UNGE Sundhed og Trivsel SUNDHEDSPLEJELEDER TIL

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Ledelsesgrundlag Sygehus Lillebælt

Ledelsesgrundlag Sygehus Lillebælt Ledelsesgrundlag Sygehus Lillebælt 1) Formål At skabe klarhed over generelle ledelsesmæssige krav, kompetencer og forventninger til sygehusets ledere. 2.1) Fundamentet for ledelsesgrundlaget i Sygehus

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Job- og kompetenceprofil. Afdelingsleder til Børneinstitutionen Posekær

Job- og kompetenceprofil. Afdelingsleder til Børneinstitutionen Posekær Job- og kompetenceprofil Afdelingsleder til Børneinstitutionen Posekær Børnehandicapområdet Maj 2015 1. Om stillingen Børneinstitutionen Posekærs leder gennem flere år går på efterløn. Vi søger en ny leder,

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

København september Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING

København september Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING København september 2018 Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING 1. Indledning Styrelsen for It og Læring (herefter: STIL) har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

Data Warehouse Manager hos Sundhedsdatastyrelsen

Data Warehouse Manager hos Sundhedsdatastyrelsen Jakob Westh & Kristoffer Harris 13-02-2019 Data Warehouse Manager hos Sundhedsdatastyrelsen JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Data Warehouse

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af Erhvervs- og udviklingschef

Rekruttering og udvælgelse af Erhvervs- og udviklingschef JOB- OG KRAVPROFIL John Reynolds Hellerup, den 13. november 2013 Rekruttering og udvælgelse af Erhvervs- og udviklingschef AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 11 BØRN OG UNGE PLADSANVISNING OG ELEVADMINISTRATION KONTORCHEF

Læs mere

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil Aarhus december 2018 Job- og personprofil KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Job- og kravprofil Sekretariatsleder af Forvaltningssekretariatet i Beskæftigelse og Social

Job- og kravprofil Sekretariatsleder af Forvaltningssekretariatet i Beskæftigelse og Social Job- og kravprofil Sekretariatsleder af Forvaltningssekretariatet i Beskæftigelse og Social Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OM VESTHIMMERLANDS KOMMUNE... 3 3. STILLINGEN... 7 4. PROFILEN... 7

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre København september 2018 Jobprofil KULTURHUSLEDER Kulturhus Trommen Hørsholm Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Baggrund Stillingen

Læs mere

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane Tina Overgaard & Ri Kofod København den 11.12.2013 JOBPROFIL Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane 1. Indledning Trafikstyrelsen har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

God ledelse og styring i Region Midtjylland

God ledelse og styring i Region Midtjylland God ledelse og styring i Region Midtjylland Koncernledelsen Region Midtjylland God ledelse og styring i Region Midtjylland Til alle ledere og medarbejdere Region Midtjylland er en politisk ledet organisation,

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil Leder af Center for Læring og Trivsel Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 3 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 4 Ledelsesopgaven... 6 Lederprofil... 7 Ansættelsesvilkår... 7

Læs mere

København maj Jobprofil. Region Hovedstaden

København maj Jobprofil. Region Hovedstaden København maj 2017 Jobprofil VICEDIREKTØR TIL DEN PRÆHOSPITALE VIRKSOMHED AKUTBEREDSKABET Region Hovedstaden 1. Indledning Den Præhospitale Virksomhed - Akutberedskabet søger en vicedirektør. Stillingen

Læs mere

Beredskabschef for Brand & Redning MidtVest

Beredskabschef for Brand & Redning MidtVest Indledning 1 Brand & Redning MidtVest. 2 Stillingen. 4 Profilen.. 5 Processen 6 Vi giver dig muligheden for at blive én af de 20 Alle der arbejder på Beredskabsområdet ved at der sker en egentlig revolution

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center for

Læs mere

Skoleleder på Låsby Skole

Skoleleder på Låsby Skole JOB- OG KRAVPROFIL Skoleleder på Låsby Skole Børn og Unge, Skanderborg Kommune 1. Introduktion 1.1 Baggrund Låsby Skoles nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, og derfor er stillingen som skoleleder

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE

INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE APRIL 2016 INTERFERE INTERFERE 1 Indledning Lederansættelser er enhver organisations mest kritiske valg - fordi mennesker er afgørende. Ansættelser

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Afdelingsledere Dagtilbudsområdet

Afdelingsledere Dagtilbudsområdet Jammerbugt Kommune Afdelingsledere Dagtilbudsområdet Eksternt stillingsopslag Side 1 af 7 indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Organiseringen...3 3. Opgaver og ansvar...6 4. Den ønskede profil...6

Læs mere

Job- og Kravprofil. Skoleder Havrehedskolen

Job- og Kravprofil. Skoleder Havrehedskolen Job- og Kravprofil Skoleder Havrehedskolen Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen... 3 Havrehedskolen... 4 Ledelsesopgaven... 5 Arbejdsopgaven... 5 Lederprofil...

Læs mere

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Frederikssund Kommune tilbyder spændende lederstilling inden for Handicap og Botilbud Indledning Frederikssund Kommune søger en ny engageret leder

Læs mere

Jobprofil. Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL)

Jobprofil. Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) Jobprofil Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) 1. Indledning GL søger en ny direktør, som er den øverste administrative ansvarlige i organisationen. Den nuværende direktør går på pension, og forlader

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

God ledelse og styring i Region Midtjylland

God ledelse og styring i Region Midtjylland God ledelse og styring i God ledelse og styring i Til alle ledere og medarbejdere ligeværdig dialog. Vi er alle forpligtede til at Demokratisk udgangspunkt Vi ønsker en god tone, respekt og ordentlig-

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af direktør til KARA/NOVEREN

Rekruttering og udvælgelse af direktør til KARA/NOVEREN JOB- OG KRAVPROFIL Mia Hvilshøj Dal og John Reynolds Hellerup, d. 17. november 2015 Rekruttering og udvælgelse af direktør til KARA/NOVEREN AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND

Læs mere

Financial Controller til Fors A/S

Financial Controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 11-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Financial Controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Financial Controller

Læs mere

Økonomi- og administrationschef

Økonomi- og administrationschef Økonomi- og administrationschef JOB- OG KRAVPROFIL FONDEN HEDEHUSET Socialøkonomisk Virksomhed Indhold Kontaktoplysninger og ansøgning... 3 Om Fonden Hedehuset... 3 Den aktuelle situation... 3 Organisation...

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016)

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Dette dokument definerer de generelle rammer i relation til roller og ansvar for de forskellige ledelsesniveauer og ledelsesfora.

Læs mere

For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg?

For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg? Vil du være med til, at dyrke ledelse som hold sport? For derigennem at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af de strategiske indsatser i Center for Sundhed og Omsorg? Med det mål at virkeliggøre

Læs mere

Skoleleder til Trekløverskolen Frederikssund Kommune

Skoleleder til Trekløverskolen Frederikssund Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Jakob Westh, Mia Hvilshøj Dal og Natalia Holst-Pedersen Hellerup, den 14. oktober 2016 Skoleleder til Trekløverskolen Frederikssund Kommune AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA

Læs mere

1) Virksomhedsgrundlag

1) Virksomhedsgrundlag Sydvestjysk Sygehus - Tværgående Sydvestjysk Sygehus - 1 LEDELSE - 1.01 Virksomhedsgrundlag - Politikker og strategier Dokumentbrugere: SVS Læseadgang: Alle Tværgående Sydvestjysk Sygehus Udskrevet er

Læs mere

Administrerende sygehusdirektør

Administrerende sygehusdirektør Stillings- og personprofil Administrerende sygehusdirektør Sygehus Lillebælt Region Syddanmark September 2018 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76

Læs mere

Chef for Handicap og Psykiatri

Chef for Handicap og Psykiatri Udarbejdet af Herning Kommune 13-12-2018 Chef for Handicap og Psykiatri JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Chef for Handicap og Psykiatri

Læs mere

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed JOBPROFIL Vicedirektør Den Sociale Virksomhed 1. Indledning Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en vicedirektør. Jobprofilen

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

Stabschef til nyoprettet stab for sundhedsudvikling i Ishøj Kommune

Stabschef til nyoprettet stab for sundhedsudvikling i Ishøj Kommune Stabschef til nyoprettet stab for sundhedsudvikling i Ishøj Kommune Job- og personprofil Denne Stillingsbeskrivelse indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Udfordringer og ansvarsområder

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Strategi SYGEHUS SØNDERJYLLAND

Strategi SYGEHUS SØNDERJYLLAND 1 2013 Strategi SYGEHUS SØNDERJYLLAND Kvalitet døgnet rundt Udarbejdet: Strategi og Udvikling/Kommunikation 2013. Godkendt: Direktionen 10.2013. Revideres: 2014 2 3 EKSTERNE RAMMER FOR SYGEHUS SØNDERJYLLAND

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Søgårdsskolen April 2017 Adresse Søgårdsskolen C.L. Ibsens Vej 3 2820 Gentofte Tlf. 39 98 51 60 http://soegaardsskolen.skoleporten.dk Stilling Reference Ansættelsesvilkår

Læs mere

Centerchef til By, Land og Vand (BLV)

Centerchef til By, Land og Vand (BLV) John Reynolds 29. november 2018 Centerchef til By, Land og Vand (BLV) Helsingør Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Helsingør Kommune

Læs mere

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune JOBPROFIL Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune 1. Indledning Hillerød Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny Ældre- og Sundhedschef. Jobprofilen er udarbejdet

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsledere for: I job og uddannelse 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune en fuldstændig

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune JOBPROFIL Skolechef, Roskilde Kommune 1. Indledning Roskilde Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny skolechef. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS,

Læs mere

TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København december 2017 Job- og personprofil TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Lejre Kommune Side 2 af 5 Job- og personprofil for kommende leder af socialt tilbud for borger med psykiske handicaps

Lejre Kommune Side 2 af 5 Job- og personprofil for kommende leder af socialt tilbud for borger med psykiske handicaps Lejre Kommune Job- og personprofil for kommende leder af socialt tilbud for borger med psykiske handicaps 9. august 2018 Lejre Kommune Side 2 af 5 1 Baggrund Lejre kommune står foran, at skulle ansætte

Læs mere