FORTSÆTTELSESANDRAGENDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORTSÆTTELSESANDRAGENDE"

Transkript

1 Hillerød Kommune Miljø, Byg og Beredskab Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød Att: Sascha Frederiksen FORTSÆTTELSESANDRAGENDE Vedr.: Ny sportshal til Frederiksborg Gymnasium og Hf, Carlsbergvej 15, 3400 Hillerød, matr. nr. 9f, Hillerød Markjorder. Sags Nr I fortsættelse af andragende af fremsendes hermed tekst og tegningsbilag som herunder beskrevet. Fuldmagt fra Frederiksborg gymnasium vedlægges. BAGGRUND Frederiksborg Gymnasium har behov for en ny sportshal. De eksisterende gymnastiksale opfylder ikke kravene i et moderne gymnasium. Desuden mangler gymnasiet et stort samlingsrum til mange andre forskellige formål. Skolens kapacitet og elevantal vil være uændret efter udvidelsen, der har til formål at forbedre faciliteterne. BESKRIVELSE Der opføres en ny sportshal udført som en selvstændig bygning placeret i gymnasiets nordlige skel i forlængelse af det eks. parkeringsareal. I stueplan indrettes en stor hal, som kan underdeles med en hejsevæg til 2 undervisningsafsnit. Her placeres også 2 omklædningsrum, depoter, teknikareal og et samlingsrum. Som indskudt etage oven på depotrum placeres imod syd tilskuerpladser. Gavldelen imod vest udføres i 2 etager, så der oven på omklædningsrummene placeres en bevægesal med depot samt et teknikareal. Med denne udformning kan der undervises 3 hold samtidigt. Hallen vil være multianvendelig i relation til idræt og arrangementer. PLANLÆGNINGSMÆSSIGE FORHOLD Lokalplan Sportshallen opføres efter rammerne i lokalplan 363. I lokalplanen er udlagt et byggefelt samt afsat en 25 m skovbyggelinie. Bygningen optager et terrænspring, hvorfor der til flugtvejsdøre imod øst må etableres en støttemur med en trappe. På støttemur opsættes et let rækværk. En del af støttemuren går ca. 2,5 m ind over byggefelt/skovbyggelinien. Der søges om tilladelse til dette som anvist i lokalplanens 7.4. Sweco Architects A/S Strandvejen 56 DK-2900 Hellerup Tlf CVR-nr Curt Ølgod Arkitekt MAA & Byggeøkonom Mobil curt.oelgod@sweco.dk 1 (5)

2 Bebyggelsesprocent Krav til maksimal bebyggelsesprocent er fastsat til 60 og maksimal bygningshøjde til 14 meter Grundareal m 2 Tilladeligt etageareal ved B% m 2 Eks. bebyggelses etageareal m 2 Etageareal for ny sportshal Total brutto etageareal Etageareal Stueplan 1407 m m 2 1. sal s plan 520 m m 2 I alt 1927 m m 2 I alt nyt etageareal for dette byggeandragende m 2 Samlet etageareal for Frederiksborg Gymnasium m 2 Samlet B% 47 % Parkeringsforhold Nuværende antal p-pladser på p-plads i nordskel(p2) opfylder i dag gymnasiets behovet. Opførelsen af sportshallen vil ikke forøge behovet. Der anlægges ved nybyggeriet dog 13 nye p-pladser i forlængelse af P2, så der i alt er 69 p-pladser her. 2 af disse anlægges som handicap-p. Desuden udlægges, som anvist i lokalplanen 24 stk. p-pladser bag den nye hal på eks. basket-bane(p3). Basketbanen opretholdes indtil der måtte blive behov for p-pladserne. Adgang til P3 vil skulle etableres på udlagt vejareal i nordskellet. TERRÆN Eks. sportsanlæg og basketbaner ligger ca. 1,8 m højere end fremtidig gulvkote i sportshallen. Derfor afgraves terrænet og hallen placeres på 2 sider bygget ind i dette terrænspring. Imod vest og nord vil hallen ses i sin fulde højde(9,5 m). Imod vest forlænges eks. p-plads. Der etableres 13 nye p-pladser, heraf 2 stk. som handicap-p. P-pladsen får asfaltbelægning. Der etableres en flisebelagt forplads foran indgangen til hallen. Fra p-pladsen etableres niveaufri adgang til forpladsen via rampe. Der etableres også adgang til den offentlige sti nord for sportshallen, så skolebørn bl.a. fra Byskolen kan ankomme trafiksikkert til hallen. På forpladsen etableres cykelparkering. Imod nord sås græs på det ryddede og afgravede areal op mod nordskellet. Imod øst bevares terrænet og eks. belægning for basketbane bevares. 2 (5)

3 Imod syd bevares eks. løbebane. Eks. hegn på sydvestlige og nordøstlige hjørne af sportshallen tilsluttes til hallen, således at adgang til sportspladsen kan aflåses med 2 nye lågepartier. Der etableres niveaufri adgang/flugt ved dørpartier imod vest og ved flugtvejsdøre i nordøstlige hjørne af sportshallen. MATERIALER / UDTRYK Ny multihal udføres i et nutidigt formsprog. Den udvendige facadebeklædning består af en sort fibercement plade som Swisspearl opsat i halv pladestørrelse på klink. Den sorte farve gør, at huset falder smukt ind som forgrund for skovbrynet. Desuden vil farve og klinkopbygning give en stor samhørighed med musikhusets skifferbeklædning. Denne pladetype vælges også p.g.a. dets modstandsdygtighed for mekanisk påvirkning og graffiti afvaskning. Imod nord isættes et stort vinduesparti, så hallen indvendigt vil opleves lys og luftigt, og udefra vil glasfeltet specielt i aftenbelysning give et stort tilskud til oplevelsen af en levende by. Vinduespartiet kan mørklægges. Indgangsdøre og vinduespartier i facaden udføres i glas/alu konstruktion. Flugtvejsdøre udføres som malede pladedøre. På vestfacaden trækkes et stort vinduesparti til bevægesalen ud fra gavlflugten. Den arkitektoniske virkning understreges ved, at den udtrukne kasse beklædes med zink. Taget er udført af tagkassetter med tagpapdækning. Skråt tag over pultlys er også udført af tagkasser med tagpapdækning.sternkant imod nord samt gavle beklædes med facadepladen. Indvendige materialer er traditionelle materialer der tilgodeser krav og ønsker til et godt indeklima. Lofter udføres som træbetonlofter. Indvendige vægge udføres dels som betonelementer, letbeton og på 1. sal som lette gipsvægge. Gulve udføres dels som sportsgulv med gulvvarme, med linoleum og i depot og teknikrum som malet betongulv. I omklædningsrum, bad og toiletter er der flisebelagte gulve. Vægge i de våde rum har flisebeklædning, medens øvrige vægge er malerbehandlet. På gavl mod øst opsættes et stort felt med træbeton for lyddæmpning. Indvendige døre udføres i pladedøre af træ. De indvendige trapper udføres i stål. Rækværker udføres i stål med glasudfyldning. INDRETNING Den ny sportshal er fritliggende fra gymnasiet. Der indrettes en stor hal i én etages med tilskuerpladser på etagedæk over indskudte depoter og teknikrum. Denne hal kan underdeles i 2 undervisningsrum med en hejsevæg. Imod vest indrettes et bygningsafsnit i 2 etager. I stueplan indrettes 2 store omklædningsrum med bad til 40 elever hver. I forbindelse med vindfanget indrettes toiletter samt 1 handicaptoilet. Der indrettes desuden et samlingsrum til teoriundervisning. På første sal indrettes en stor bevægesal med depot. Desuden et teknikrum til ventilering af den 2 etages bygning. Med den viste indretning kan der undervises 3 hold på samme tid, hvilket er gymnasiets behov. 3 (5)

4 Tilgængelighed Der sikres niveaufri adgang ved indgangsdøre imod vest samt ved de nordøstlige flugtvejsdøre fra hallen. KONSTRUKTIONER Multihallens tagkonstruktion består af bærende limtræsbjælker pr. 7,2 m, der spænder fra facade til facade. Ved nordfacaden understøttes bjælkerne af skråtstillede søjler i limtræ. Hen over limtræsbjælkerne lægges tagkassetter i træ, der spænder fra bjælke til bjælke. I den vestlige 2 etages bygningsdel oplægges 2 betondragere som spænder fra betonbagvæg til betonbagvæg. I nordfacaden isættes et stor glas/alu vinduesparti med bagvedliggende stålkonstruktion til afstivning af vinduespartiet. Limtræssøjlerne, der bærer tagkonstruktionen, ligger indenfor facaden og er ikke sammenhængende med glasfacaden. I sydfacaden understøttes limtræsbjælkerne af betonelementer, der danner bagvæg i facaden. Gavlene opbygges tilsvarende som betonelementer, der kan optage lodret belastning fra de yderste fag af tagkassetterne. Tværstabiliteten af bygningen sikres ved, at vind på facaderne føres til hhv. tagskive og fundamenter under facader. Skivevirkningen i taget fører kræfterne ud til gavlene. Længdestabiliteten af bygningen sikres ved, at vind på gavlene føres til hhv. tagskive og fundamenter under gavle. Via tagskive føres kræfterne til facaderne. Ved sydfacaden føres kræfterne ned ved skivevirkning i betonbagvæggen og ved nordfacaden som træk og tryk i de skråtstillede søjler. Statiske beregninger fremsendes sammen med konstruktionstegningerne. BRANDFORHOLD Der henvises til medsendte brandplan og pladsfordelingsplaner samt vedlagte brandtekniske notat fra DBI. INDEKLIMA Kravene fra BR10 overholdes og der opretholdes et acceptabelt termisk og atmosfærisk indeklima. Der fremsendes notat vedr. dynamiske indeklimaanalyse. ENERGIFORBRUG Energirammen for den nyopførte multihal overholdes. Det samlede energibehov er på 70,0 kwh/m 2 pr. år, hvilket overholder kravet i BR10 på 76,5 kwh/m 2 pr. år. I vedlagte energiramme er desuden beregnet hvilke aktive tiltag der skal til, for at opfylde BR Med opsætning af 85 m 2 solceller på taget opnås et samlet energibehov på 45,4 kwh/m 2. 4 (5)

5 I energirammen er opstillet krav til konstruktioner og vindueskopbygning m.m. Disse vil blive overholdt i nybygningen. INSTALLATIONER Andragende for disse fremsendes senere fra ingeniørfirma. Skulle De have spørgsmål til det fremsendte materiale eller have behov for et møde om sagen, står vi naturligvis til disposition. Med venlig hilsen Curt Ølgod BILAG: 1 CD AF NEDENSTÅENDE MATERIALE INCL. DETTE FORTSÆTTELSESANDRAGENDE. TEGNINGER AF I 2 EKSEMPLARER: - A.SK. 01, SITUATIONSPLAN, EKSISTERENDE FORHOLD MED NEDRIVNING 1:200 - L(7)1.05, SITUATIONSPLAN KOTERING,BELÆGNINGER OG BEPLANTNING, 1:200 - A(7)1.20, STUEPLAN, 1:100 - A(7)1.21, 1. SAL S PLAN, 1:100 - A(7)1.22, TAGPLAN, 1:100 - A(7)1.25, BRANDPLAN STUE OG 1. SAL, 1:200 - A(7)1.26, PLADSFORDELINGSPLANER, 1:200 - A(G)2.48, FACADEOPSTALTER, 1:100 - A(7)3.35, SNIT A-A OG B-B, 1:100-2 STK ILLUSTRATIONER AF JUNI 2011 BRANDTEKNISK NOTAT AF FRA DBI NOTAT, ENERGIRAMMEBEREGNING AF FULDMAGT AF (5)

Træningshuset Etape 2

Træningshuset Etape 2 Træningshuset Etape 2 1. Sagens parter Bygherre: Purhus Idrætsforening Søndergade - Asferg ved: Henrik Vangsted Entreprenør: Myhlenberg v. Søren Vangsted Vest A/S Myhlenbergvej 56 9510 Arden Telefon 9856

Læs mere

Udvidelse af Ti eren med ny sammenbygning

Udvidelse af Ti eren med ny sammenbygning Udvidelse af Ti eren med ny sammenbygning H.C. Ørstedsvej 6. Skive FOTO: Loftfoto med angivelse af hvor ny sammenbgning udføres. Beskrivelse. Opførelse af ny skolebygning på 384 m² med undervisningsrum,

Læs mere

Markante nyopførte lagerejendomme med administration ved afkørsel 58 Middelfart

Markante nyopførte lagerejendomme med administration ved afkørsel 58 Middelfart Markante nyopførte lagerejendomme med administration ved afkørsel 58 Middelfart Industribygninger med kombineret lager, administration og velfærdsområde. projektudvikling: arkitekt: ejendomsmægler: Industribygninger

Læs mere

HERNING HF & VUC HERNING HF & VUC. Sagsnummer: 13068 www.arkitec.dk Arkitekter m.a.a. Tlf. 97 12 27 55

HERNING HF & VUC HERNING HF & VUC. Sagsnummer: 13068 www.arkitec.dk Arkitekter m.a.a. Tlf. 97 12 27 55 HERNING HF & VUC HERNING HF & VUC Sagsnummer: 13068 www.arkitec.dk Arkitekter m.a.a. Tlf. 97 12 27 55 BESKRIVELSE Idegrundlaget Projektet tager udgangspunkt i at skabe funktionalitet såvel som fleksibilitet,

Læs mere

De store vinduer er placeret mod nord, og de små mod syd for at lukke et smukt og roligt arbejdslys ind, der ikke overopheder klasselokalerne.

De store vinduer er placeret mod nord, og de små mod syd for at lukke et smukt og roligt arbejdslys ind, der ikke overopheder klasselokalerne. Udbygning af Falkonergårdens Gymnasium Ens Men Forskellige Vores forslag til Falkonergårdens Gymnasiums nye udvidelse består af en ombygning af østfløjen til seks nye klasselokaler med tilhørende grupperum,

Læs mere

Indbyggede udv. elstik

Indbyggede udv. elstik 1.11 Nyt lærred - vinduer skal kunne mørklægges Ny klimadør KT. 3740 11 Depot 12 12.98 m² Værksted BD30M 13.18 m²... 1300 BD30 800 1250 Ny loftmonteret projektor Ny åbning m. 2 nye søjler 79 Stole KT.

Læs mere

ELMELYHAVEN - BOLIGER I SOLRØD STRAND DISPOSITIONSFORSLAG : 20.08.2014

ELMELYHAVEN - BOLIGER I SOLRØD STRAND DISPOSITIONSFORSLAG : 20.08.2014 ELMELYHAVEN - BOLIGER I SOLRØD STRAND DISPOSITIONSFORSLAG : 20.08.2014 BESKRIVELSE Den nye bebyggelse opføres meget centralt i Solrød Strand, på en grund der indtil nu har været brugt til en børneinstitution.

Læs mere

TÅRNBY GYMNASIUM HELHEDSPLAN September 2011

TÅRNBY GYMNASIUM HELHEDSPLAN September 2011 TÅRNBY GYMNASIUM HELHEDSPLAN September 2011 indledning BAGGRUND Tårnby Gymnasium er opført i 1964 af arkitekterne Halldor Gunnløgsson og Jørn Nielsen og fremstår i dag stort set som det blev opført. Bygningsanlægget

Læs mere

BYGN. A, B, C - UNGDOMSBOLIGER POUL PAGHS GADE, PLUS BOLIG

BYGN. A, B, C - UNGDOMSBOLIGER POUL PAGHS GADE, PLUS BOLIG Maj 2016 BYGN. A, B, C - UNGDOMSBOLIGER POUL PAGHS GADE, PLUS BOLIG Bind B1 Statisk projekteringsrapport PROJEKT Bygn. A, B, C - Ungdomsboliger, Poul Paghs Gade, Bind B1, Statisk projekteringsrapport Projekt

Læs mere

Nøddeboparken. Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen.

Nøddeboparken. Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen. 1 Retningslinier for ændringer og vedligeholdelse af bebyggelsen. er en rækkehusbebyggelse med 4431 boliger, opført 1977-1979. Bebyggelsesplanen er fastlagt i byplanvedtægt nr. 11. endvidere er området

Læs mere

Frederiksberg Kommune Byggeri og Arkitektur Smallegade Frederiksberg

Frederiksberg Kommune Byggeri og Arkitektur Smallegade Frederiksberg Frederiksberg Kommune Byggeri og Arkitektur Smallegade 1 2000 Frederiksberg A N D R A G E N D E 26. september 2016 Rev. 20.12.2016 4744br03 gh Ejendommen: Matr. nr.: Ejer: Vedr.: Frydendalsvej 3, 1809

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Anneks 18 m². Skur 9 m²

Anneks 18 m². Skur 9 m² Side 1 Eksisterende skur opført iht. 2.2.7 i bygningsreglementet: Mindre end 10 m² Mere end 2,5 m fra skel Afstand til andre bygninger er over 2,5 m. Da det er konstateret at maks højden er over 2,5m,

Læs mere

UDVIKLING. Horsensvej 2 i Odder. 9. maj 2019

UDVIKLING. Horsensvej 2 i Odder. 9. maj 2019 UDVIKLING Horsensvej 2 i Odder 9. maj 2019 HORSENSVEJ SKOVLY Grundareal iflg. BBR: 4.759 m² SØNDERBAKKEN Der foreligger ikke lokalplan for området. Grunden er dog omfattet af Kommuneplan 2017-2029 OdderKommune

Læs mere

8. A u g u s t

8. A u g u s t 8. A u g u s t 2 0 0 7 PROJEKTORGANISATION Bygherre: S.E. Beton A/S Arkitekt: KS Arkitekter A/S Entreprenør: Gråkjær A/S SITUATIONSPLAN ARKITEKTONISK HOVEDIDÉ Det nye industrihus i Juelstrupparken er skitseret

Læs mere

LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE 20110405

LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE 20110405 Jimmies kiosk Grillbar Vangede Slagteren Munkekonditoriet LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE 20110405 2 BESKRIVELSE Det samlede bygningskompleks går over to etager plus etager. Mod vest fremstår bygningen

Læs mere

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 , STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 INDHOLD 03 SITUATIONSPLAN 1:500 04 FUGLEPERSPEKTIV SET FRA NORDØST 05 IDÉ GRUNDLAG 06 AULA & CAFEMILJØ #1 07 AULA & CAFEMILJØ

Læs mere

F O R S L A G T I L N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P. Nyt Kirke- og kulturhus i Vinderup. Perspektiv set fra syd-vest

F O R S L A G T I L N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P. Nyt Kirke- og kulturhus i Vinderup. Perspektiv set fra syd-vest F O R S L A G T I L N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P Perspektiv set fra syd-vest N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P - Denne skitsemappe indeholder et forslag

Læs mere

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 - 2 - INDHOLDSFORTEGNELSE ARKITEKTURBESKRIVELSE 5 PRINCIPSNIT A-A, 1:500 6 OPGØRELSE 7 - Parkering - Bebyggelsesprocent SITUATIONSPLAN, 1:500

Læs mere

L Ø G S T R U P S K O L E P R O J E K T F O R S L A G

L Ø G S T R U P S K O L E P R O J E K T F O R S L A G Løgstrup Skole DATO 07.10.09 Ny indskoling med SFO Med projekt til ny indskoling, har vi taget udgangspunkt i skolens eksisterende arkitektur og struktur, hvor alle lokaler er placeret med direkte adgang

Læs mere

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN 2 Formål Alslev Sport og Kultur (ASK) har et stort ønske om, at der bygges en ny sportshal i byen. Den eksisterende hal er nedslidt, og den kan ikke efterleve

Læs mere

På vegne af P/S Ejby Industrivej 125, Glostrup anmoder vi hermed Glostrup Kommune om at udarbejde en ny lokalplan til matr. nr. 6g Ejby by, Glostrup.

På vegne af P/S Ejby Industrivej 125, Glostrup anmoder vi hermed Glostrup Kommune om at udarbejde en ny lokalplan til matr. nr. 6g Ejby by, Glostrup. Glostrup Kommune 2013.12.19 Anmodning om ny lokalplan til matr. nr. 6g, Ejby by, Glostrup. På vegne af P/S Ejby Industrivej 125, Glostrup anmoder vi hermed Glostrup Kommune om at udarbejde en ny lokalplan

Læs mere

STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN STARTBO STARTBO STARTBO

STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN STARTBO STARTBO STARTBO STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN 1-11-2017 STARTBO STARTBO STARTBO BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet

Læs mere

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr.

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: Tilbudssum, ekskl. moms kr. Oversigt Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet bestående af: 1. 0 2. 0 3. 0 4. 0 5. 0 6. 0 Til følgende pris: Tilbudssum, ekskl. moms 0 Skriver Evt.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

ØSTER HASSING // FORSAMLINGSHUS // SKITSEFORSLAG 29.10.2015

ØSTER HASSING // FORSAMLINGSHUS // SKITSEFORSLAG 29.10.2015 ØSTER HASSING // FORSAMLINGSHUS // SKITSEFORSLAG 29.10.2015 Hølundsvej multibane indkørsel p-plads - 26 stk terrasse bålplads BYENS HUS - Øster Hassing forsamlingshus grønning / boldbane Et hus til at

Læs mere

ANS SØSPORT KLUBHUS DATO:

ANS SØSPORT KLUBHUS DATO: ANS SØSPORT KLUBHUS DATO: 16.10.2016 re let a Sam m² ) 228 rutto al (b N Eksisterende bro 27 25 Eksisterende klubhus 25 31 51 700 2lg 29 eter 20 M eter 10 M ter 0 Me Beliggenhedsplan Eksisterende forhold

Læs mere

Arkidesign REV.: Af dato:

Arkidesign REV.: Af dato: Udbygning af Tune Hallerne Tunehøj 7, 4030 Tune August 2009 Byggeprogram og dispositionsforslag. Udgivelsesdato 10. august 2009 Udarbejdet MSe/ Kontrolleret NSe/ Godkendt / Arkidesign ApS Telefon 58 37

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM Lokalplan 53 For et område til ombygning og udvidelse af plejehjemmet Elim Udarbejdet af Vamdrup kommune og Arkitekt

Læs mere

LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE

LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE Jimmies kiosk Grillbar Vangede Slagteren Munkekonditoriet LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE 20110405 2 BESKRIVELSE Det samlede bygningskompleks går over to etager plus kælder. Ved ankomstsiden mod

Læs mere

VESTFJENDS SKOLE DATO

VESTFJENDS SKOLE DATO VESTFJENDS SKOLE DATO 21.09.09 Nyt Mellemtrin 2 etager Med projekt til nyt Mellemtrin, har vi taget udgangspunkt i skolens eksisterende arkitektur og struktur. Vi har valgt en placering tættere på skolens

Læs mere

VILLA HARE JENSEN 3.1 TEGNESTUEN HOUSEGROUP 14.06.2010 SIDSTEREVIDERING 06.04.201 4. BESKRIVELSE Forside. BYGHERRE Charlotte og Kim Hare Jensen

VILLA HARE JENSEN 3.1 TEGNESTUEN HOUSEGROUP 14.06.2010 SIDSTEREVIDERING 06.04.201 4. BESKRIVELSE Forside. BYGHERRE Charlotte og Kim Hare Jensen TEGNESTUEN HOUSEGROUP VILLA HARE JENSEN Villa Hare NR. 21035 SIDSTEREVIDERING REVIDERING SIDSTE 14.06.2010 Forside A 3.1 7,97 m 30,50 m TEGNESTUEN HOUSEGROUP 5,71 m 6,27 m 8,98 m N Skraveret felt medregnes

Læs mere

Statisk redegørelse. Nedenstående punktliste angiver undertegnedes forudsætninger for udarbejdelse af projektet samt hvilke normer, der er anvendt.

Statisk redegørelse. Nedenstående punktliste angiver undertegnedes forudsætninger for udarbejdelse af projektet samt hvilke normer, der er anvendt. Side 1 af 5 Statisk redegørelse Sagsnr.: 16-001 Sagsadresse: Traneholmen 28, 3460 Birkerød Bygherre: Henrik Kaltoft 1. Projektet I forbindelse med forestående etablering af ny 1.sal på eksisterende ejendom

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER

MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER MUSIKSKOLEN HVIDOVRE KOMMUNE UDKAST TIL BYGGEPROGRAM AF OKTOBER 2008 TOTALRÅDGIVER: RAMBØLL DANMARK A/S BAG HAVERNE 32 4600 KØGE ARKITEKT: ARKITEKTERNE KØGE A/S VESTERGADE 20 4600 KØGE Indholdsfortegnelse

Læs mere

IDRÆTSCENTER VEST, RANDERS KOMMUNE TIL OG OMBYGNING

IDRÆTSCENTER VEST, RANDERS KOMMUNE TIL OG OMBYGNING IDRÆTSCENTER VEST, RANDERS KOMMUNE TIL OG OMBYGNING Brandstrategi, brandteknisk dokumentation og brandteknisk udførelse Revision : Revisionsdato : Dato : 15.08.2019 Sagsnr. : 19.04.076 Udarbejdet af :

Læs mere

Gentofte Rideklub Nyt ridehus og stalde 18.08.2015

Gentofte Rideklub Nyt ridehus og stalde 18.08.2015 Gentofte Rideklub Nyt ridehus og stalde 18.08.2015 Sigtet og målsætning Sigtet med vores projekt er at skabe gode rammer for Gentofte Rideskoles brugere, medarbejdere og heste. Placeringen midt i et villakvarter

Læs mere

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988 LOKAL PLAN 09-016 SEPTEMBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Denne lokalplan er udarbejdet for at muliggøre en udvidelse af Aalborghallen med kongres- restaurations- og mødefaciliteter

Læs mere

Frederiksberg Privatskole, Idéoplæg

Frederiksberg Privatskole, Idéoplæg Frederiksberg Privatskole, Idéoplæg Idéoplæg til om- og tilbygning på Frederiksberg Privatskole 19.10.09 Frederiksberg Privatskole Idéopæg til om- og tilbygning i forbindelse med etablering af nyt lærerværelse,

Læs mere

NORD. Projektforslag A(X1.01. Situationsplan 1 : 500. Situationsplan Arkitekt: Poulsen & Partnere A/S Kystvejen 17, 5.sal Århus C 1 : 500

NORD. Projektforslag A(X1.01. Situationsplan 1 : 500. Situationsplan Arkitekt: Poulsen & Partnere A/S Kystvejen 17, 5.sal Århus C 1 : 500 A(X.0 NORD Situationsplan : 500 Skødstrup Idræts og kulturcenter Situationsplan Kystvejen 7, 5.sal 8000 Århus C Fonden Skødstrup Idræts og kulturcenter Sags nr.: Dato: : 500 A(X.0 A(X)9.0 3D Luftperspektiv

Læs mere

Til Esbjerg Kommune Planafdelingen Torvegade Esbjerg Att: Pernille Muus Daugaard. Vedr. Kongensgade 5 redegørelse efter naboorientering

Til Esbjerg Kommune Planafdelingen Torvegade Esbjerg Att: Pernille Muus Daugaard. Vedr. Kongensgade 5 redegørelse efter naboorientering Til Esbjerg Kommune Planafdelingen Torvegade 30 6700 Esbjerg Att: Pernille Muus Daugaard Vedr. Kongensgade 5 redegørelse efter naboorientering Dato: 08.11.2018 Sag. nr.: 1830 Int.: MB Mail: mb@lolk.dk

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere

Skipperstræde 16, ansøgning om lokalplangodkendelse

Skipperstræde 16, ansøgning om lokalplangodkendelse 11. august 2017, ansøgning om lokalplangodkendelse Vi har den 1. juni 2017 købt grunden af Theis Chrillesen. Grunden har en noget særpræget facon, og derfor søger vi dispensation fra lokalplan 25 for at

Læs mere

Myndigheds projekt. Nybyggeri Stranden 34a Kolding Bygherre: Sine og Carsten

Myndigheds projekt. Nybyggeri Stranden 34a Kolding Bygherre: Sine og Carsten Myndigheds projekt - Bygherre: 17-12-2018 AS.0-01 600 15525 Projektdata: 4586 Benævnelse: Matr. nr: Delnr.2 af 3d 2700 Adresse: Grundareal: 787m2 Solceller Min. iht. energi ramme beregning Boligareal:

Læs mere

VANDVÆRK FENSMARK. Næstved Kommune. WHITE arkitekter A/S - Vestre Kaj 2 1. sal 4700 Næstved 01 SAG.: 13079

VANDVÆRK FENSMARK. Næstved Kommune. WHITE arkitekter A/S - Vestre Kaj 2 1. sal 4700 Næstved 01 SAG.: 13079 VANDVÆRK FENMARK Næstved Kommune WHITE arkitekter A/ - Vestre Kaj 2 1. sal 4700 Næstved 01 Den 11. september 2013 KITEFORLAG AG.: 13079 VANDVÆRK FENMARK Næstved Kommune Bygherre: Fensmark Vandværk A.m.b.a

Læs mere

STARTBO STARTBO NÆSTVED

STARTBO STARTBO NÆSTVED STARTBO STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ 19-05-2017 BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet er

Læs mere

Eksamen BKAR71b, Allan Eiriksson, 06.01.2014, VIA University College, Aarhus

Eksamen BKAR71b, Allan Eiriksson, 06.01.2014, VIA University College, Aarhus Dispositionsforslag Projektforslag Forprojektet Hovedprojektet Konkurrence Materiale: Arkitekt Planche Tegninger Program Skole Dokumenter: Logbog Speciale - LYDGENER Tegnestue: Kontrakt Entreprise Organisation

Læs mere

NY overordnet vejledning

NY overordnet vejledning Byggeri 2011 Vejledningfor ukompliceret byggeri: Garager/carporte, udhuse og lign. Enfamiliehuse, tofamiliehuse med lodret etageskel og sommerhuse Avls- og driftsbygninger Visse industri- og lagerbygninger

Læs mere

Vi vedlægger tegningsmateriale, som hører til ansøgningen.

Vi vedlægger tegningsmateriale, som hører til ansøgningen. Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byggeri 9. december 2013 Sagsnummer: 464281~002 edoc: 2012-63042 Matrikelnummer: 27b SV, Kbh. Ejendomsadresse: orgesgade 11 Ejendomsnummer: 398404 Orientering Center

Læs mere

IDEFORSLAG TIL NYKØBING MORS KIRKECENTER OG PROVSTIKONTOR

IDEFORSLAG TIL NYKØBING MORS KIRKECENTER OG PROVSTIKONTOR IDEFORSLAG TIL NYKØBING MORS KIRKECENTER OG PROVSTIKONTOR INDHOLD 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Situationsplan 1:500 Oversigtsplan 1:200 Planer 1:100 Oversigtsfacader og -snit 1:200 Facader 1:100 Snit 1:50 Materialer

Læs mere

Tilstandsvurdering. Børnehaven Højgården VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Tilstandsvurdering. Børnehaven Højgården VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Tilstandsvurdering Børnehaven Højgården VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 29. SEPTEMBER 2017 Vesthimmerlands Kommune 29. september 2017 www.niras.dk Indhold 1 Generel information 3 2 Kapacitet i forhold til elevtal/børnetal

Læs mere

7. Semester bygningskonstruktør uddannelse Projekteringsretning Daginstitution i Kragelund

7. Semester bygningskonstruktør uddannelse Projekteringsretning Daginstitution i Kragelund 7. Semester bygningskonstruktør uddannelse Projekteringsretning Daginstitution i Kragelund Case Granskning Analyser Tegninger Rådgiveraftale Case Granskning Analyser Tegninger Korrespondence Tilbud/ydelse

Læs mere

GODE TIPS FØR DU BYGGER 1

GODE TIPS FØR DU BYGGER 1 GODE TIPS FØR DU BYGGER 1 Enfamiliehuse, række- og kædehuse Tilbygninger til eksisterende huse Udestuer, herunder overdækkede terrasser der lukkes Ombygninger med udvidelse af etagearealet Ændret anvendelse

Læs mere

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon Teglværkskrogen Nye, lækre boliger i Asnæs 12 familieboliger og 6 ungdomsboliger centralt i Asnæs Afdeling 1225-0 og 1225-1 Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

PROJEKTOPLYSNINGER. Projektnr.: K_064_Hvilehøjvej 27 Udvidelse af domicil

PROJEKTOPLYSNINGER. Projektnr.: K_064_Hvilehøjvej 27 Udvidelse af domicil INDHOLD PROJEKTOPLYSNINGER 2 INTRODUKTION 3 PLACERING OG UDFORMNING 4-5 KONSTRUKTION OG MATERIALER 6 PLANSKITSE 7 SNITSKITSE 8 FACADESKITSER 9-10 ISOMETRISKE SKITSER 11-15 PROJEKTOPLYSNINGER Rådgiver:

Læs mere

Samlet varmetab for bygning 2849 W 2843 W

Samlet varmetab for bygning 2849 W 2843 W Varmetabsberegning af: Pavillion Sag: Rødby Camping Sag nr.: 2007-001 Ydervæg Højde i Længde i Antal i stk. Ydervæg 1 2,100 m 19,098 m 2 Stk Ydervæg 2 2,100 m 8,050 m 2 Stk Areal i m² 114,022m² Vindues

Læs mere

Meinungsgade 6-8 Tegning nr. A21.19G10-G

Meinungsgade 6-8 Tegning nr. A21.19G10-G Meinungsgade 10 Forhus Mellembygning Plads for tagteknik Baghus 12.220 KEA Bygning 171 Tilgængelighed i byggeriet etableres jf. SBi s Tjeklister, niveau C. Jf. nærværende tegninger A21.19G10-G og 0-5 er

Læs mere

Overordnet vejledning

Overordnet vejledning Byggeri 2014 Vejledningfor ukompliceret byggeri: Garager/carporte, udhuse og lign. Enfamiliehuse, tofamiliehuse med lodret etageskel og sommerhuse Avls- og driftsbygninger Visse industri- og lagerbygninger

Læs mere

Nye lejligheder i tagetagen. Eksist. tagboliger uden elevatorer Gård. Garager. Port. Frederiksberg Kommune Rådhuset Bygge, Plan og Miljøafdelingen

Nye lejligheder i tagetagen. Eksist. tagboliger uden elevatorer Gård. Garager. Port. Frederiksberg Kommune Rådhuset Bygge, Plan og Miljøafdelingen Frederiksberg Kommune Rådhuset Bygge, Plan og Miljøafdelingen Smallegade 1 2000 Frederiksberg København 20.04.2017 Ansøgning om byggetilladelse Nye boliger i eksisterende tagetage på Duevej 58-60 og Mariendalsvej

Læs mere

FERIEBOLIGER HAVNEBY RØMØ

FERIEBOLIGER HAVNEBY RØMØ DISPOSITIONSPROJEKT MATR. 107 FERIEBOLIGER HAVNEBY RØMØ PROJEKTUDVIKLING LANDMARK Lysholtvej 130 7100 Vejle DISPOSITIONSPLAN 1 : 2000 ndr. havnevej nr. frankel matr. 107 DISPOSITIONSPLAN 1 : 2000 FERIEBOLIGER

Læs mere

SKITSEPROJEKT TIL OBYGNING AF BYVILLA, SANKT KNUDSVEJ 4, 1904 FREDERIKSBERG C. YNDIGHEDSPROJEKT, 16. SEPTEBER 2013 A T: AIL: AIL: ANDERS.OLLER@KADK.DK V T: ANDERS.OLLER@KARCH.DK Beskrivelse af den påtænkte

Læs mere

STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ REV STARTBO

STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ REV STARTBO STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ REV 29-09-2017 STARTBO BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet

Læs mere

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling 058-28 8 nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Rev.: 12.07.2018 Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen BEBYGGELSEN

Læs mere

FREDERIKSVÆRKSGADE 150 HILLERØD RÆKKEHUSBEBYGGELSE OG LEJLIGHEDER ARKITEMA ARCHITECTS dato: sagsnr.:

FREDERIKSVÆRKSGADE 150 HILLERØD RÆKKEHUSBEBYGGELSE OG LEJLIGHEDER ARKITEMA ARCHITECTS dato: sagsnr.: FREDERIKSVÆRKSGADE 150 HILLERØD RÆKKEHUSBEBYGGELSE OG LEJLIGHEDER ARKITEMA ARCHITECTS dato: sagsnr.: 07.11.2018 18242 INDHOLDSFORTEGNELSE projektgrundlag 3 situationsplan 4 illustration 5 ny rækkehusbebyggelse

Læs mere

Visualisering Rækkehuse Skitseforslag 2.0 Boligselskabet Holstebro, Thorsvej 96, 7500 Holstebro,

Visualisering Rækkehuse Skitseforslag 2.0 Boligselskabet Holstebro, Thorsvej 96, 7500 Holstebro, Visualisering 1 Boligerne: N Rækkehusene henvender sig til en bred målgruppe af mennesker, der ønsker at bo i et intimt gademiljø og med tilknytning til Mejrup/Hornshøj området i Holstebro. Målgruppen

Læs mere

STUDIEBOLIGER. Teglholmsgade, København. Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende.

STUDIEBOLIGER. Teglholmsgade, København. Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende. STUDIEBOLIGER Teglholmsgade, København Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende. BESKRIVELSE Projektet omfatter 100 studieboliger som udbydes som ejerboliger. Bygningen placeres i det udlagte

Læs mere

Foreløbig helhedsvurdering

Foreløbig helhedsvurdering 1 - Foreløbig Helhedsvurdering TEKNIK OG MILJØ Foreløbig helhedsvurdering Vedr.: Ejendommen Østre Kirkevej 25A, 7400 Herning. Matrikel nr.: 547H, Herning Bygrunde Sagsnr.: 02.34.02-P19-583-16 Byggeri,

Læs mere

REV 22.02.2012. AlmenBolig+ Myndighedsprojekt - Birkedommervej, København

REV 22.02.2012. AlmenBolig+ Myndighedsprojekt - Birkedommervej, København REV 22.02.2012 AlmenBolig+ yndighedsprojekt - Birkedommervej, København 3B - KAB - ALEN BOLIG+ ATR. NR. 1288 UTTERSLEV TEA SCANDI BYG ONV ARKITEKTER 01.10.2011 Birkedommervej AlmenBolig+ matr nr 1288 Utterslev,

Læs mere

Kalundborg Sundheds- og Akuthus Projektforslag

Kalundborg Sundheds- og Akuthus Projektforslag Kalundborg Sundheds- og Akuthus Projektforslag Kalundborg Sundheds- og Akuthus Projektforslag Indholdsfortegnelse: Beskrivelse af projektforslag Situationsplan Inventarplan etage 0 Inventarplan etage 1

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

LOKALPLAN 136. For idrætsanlægget ved Kaplevej i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 136. For idrætsanlægget ved Kaplevej i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 136 For idrætsanlægget ved Kaplevej i Sorgenfri bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

Ny Boligbebyggelses, etageejendom i 4 plan, beliggende på Kocksvej 28, matrikel nr.7di, Frederikssund markjorder, 3600 Frederikssund.

Ny Boligbebyggelses, etageejendom i 4 plan, beliggende på Kocksvej 28, matrikel nr.7di, Frederikssund markjorder, 3600 Frederikssund. 2 - Indsendelse: 1, Kocksvej 28 Principiel forespørgse Natur, Teknik og Miljø Byggesagssektionen Kongensgade 18 3550 Slangerup Frederikssund d.30.01.2017 Planmæssig forespørgsel. Hermed anmodes om principiel

Læs mere

Nyt markant byggeri i Randers midtby

Nyt markant byggeri i Randers midtby Situationsplan Den eksisterende ejendom nedbrydes til fordel for en ny og mere markant bygning. Bygning I forbindelse med opførelsen af bygningen udføres den nye vej til det bagvedliggende område i henhold

Læs mere

Statiske beregninger. Børnehaven Troldebo

Statiske beregninger. Børnehaven Troldebo Statiske beregninger Børnehaven Troldebo Juni 2011 Bygherre: Byggeplads: Projekterende: Byggesag: Silkeborg kommune, Søvej 3, 8600 Silkeborg Engesvangvej 38, Kragelund, 8600 Silkeborg KLH Architects, Valdemar

Læs mere

Facade mod Hendriksholm Boulevard. Hendriksholm Skole. Hendriksholm Skole - Nordfl øjens skolegård

Facade mod Hendriksholm Boulevard. Hendriksholm Skole. Hendriksholm Skole - Nordfl øjens skolegård Facade mod Hendriksholm Boulevard Hendriksholm Skole Hendriksholm Skole - Nordfl øjens skolegård Indskolingen Ombygning af indskolingen på Hendriksholm Skole - Projektforslag - juli 2015 Udarbejdet af

Læs mere

NOTAT. 1. Indledning. 2. Tjørnelyskolen

NOTAT. 1. Indledning. 2. Tjørnelyskolen NOTAT Projekt Tjørnelyskolen, Stabilitet af tag over svømmehallen Kunde Greve Kommune, Ejendomsafdelingen Notat nr. 02 Dato 2015-04-20 Til Annette Sia Christensen, Jesper Nimgård, Fra Jens Brandt Kopi

Læs mere

Sådan gør du, når du skal færdigmelde byggearbejdet...

Sådan gør du, når du skal færdigmelde byggearbejdet... Vejledning 5 Sådan gør du, når du skal færdigmelde byggearbejdet... Byggeri hvor der er søgt byggetilladelse. Enfamiliehus/parcelhus/dobbelthus/sommerhus Rækkehus Udestue Tilbygning til ovenstående Ændre

Læs mere

1 4 E J E R L E J L I G H E D E R K U J A L L E R PA A T N U U K

1 4 E J E R L E J L I G H E D E R K U J A L L E R PA A T N U U K 1 4 E J E R L E J L I G H E D E R K U J A L L E R PA A T N U U K 10 10 20 20 30 30 40 30 30 20 20 STUDIEB OLIGER 14 B OLIGER 10 10 SITUATIONSPLAN MÅL 1:1000 KUJALLERPAAT 1:5000 NORD 0 50 100m OMRÅDET Kujallerpaat

Læs mere

centerbebyggelse HANDELS- OG SERVICECENTER VED HERNINGVEJ I RINGKØBING PROJEKTMATERIALE

centerbebyggelse HANDELS- OG SERVICECENTER VED HERNINGVEJ I RINGKØBING PROJEKTMATERIALE centerbebyggelse HANDELS- OG SERVICECENTER VED HERNGVEJ I RGKØBG UDARBEJDET AF: SKALA ARKITEKTER A/S ALLÉGADE 2 8700 HORSENS FOR: BOKA HOLDG A/S TELEHØJEN 6 5220 ODENSE HOVEDIDÉ OG DISPONERG: Dette prospekt

Læs mere

Plan Laksetorvet. «conavn» «adresse» Området. måles fra

Plan Laksetorvet. «conavn» «adresse» Området. måles fra «navn» «conavn» «adresse» «postdistrikt» Miljø og Teknik T Plan Laksetorvet 8900 Randers C Telefon + 45 8915 1515 Direkte 8915 1568 mi@randers.dk www.randers.dk 09 11 2015 / 01.00.00 A00 39 14 Nabohøring

Læs mere

Byhallen i Kolind. Skitseprojekt 28.05.2013 / KRADS

Byhallen i Kolind. Skitseprojekt 28.05.2013 / KRADS Byhallen i Kolind Skitseprojekt 28.05.2013 / KRADS Skitseforslag Byhallen i Kolind. Skitseforslag for Byhallen i Kolind er tegnet på baggrund af en forudgående dialog med Byhallens bestyrelse og Syddjurs

Læs mere

RØNDE BORGER- OG KULTURHUS

RØNDE BORGER- OG KULTURHUS RØNDE BORGER- OG KULTURHUS Dok. nr. 3176-005 Dato: 07.05.2014 RØNDE BORGER- OG KULTURHUS Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse side 1.1 Beskrivelse af projektet... 2 1.2 Anvendelseskategorier... 2 1.3 Flugtvejs-

Læs mere

C. LA COURS SKOLE NY SKOLEBYGNING. Brandteknisk dokumentation Brandstrategi, brandteknisk dokumentation og brandteknisk udførelse

C. LA COURS SKOLE NY SKOLEBYGNING. Brandteknisk dokumentation Brandstrategi, brandteknisk dokumentation og brandteknisk udførelse C. LA COURS SKOLE NY SKOLEBYGNING Brandteknisk dokumentation Brandstrategi, brandteknisk dokumentation og brandteknisk udførelse Revision : Revisionsdato : Dato : 19.06.2015 Sagsnr. : 15.03.072 Udarbejdet

Læs mere

København den 15.marts 2011

København den 15.marts 2011 GLADSAXE KOMMUNE By- og Miljøforvaltningen Byplanafdelingen Rosenkæret 39 2860 Søborg Att. Christian Eifer København den 15.marts 2011 Vedrørende: Dispensationsansøgning i forbindelse med nyt kontorbyggeri

Læs mere

Statisk dokumentation

Statisk dokumentation Slagelse Boligselskab Renovering af Grønningen, afd. 10 Entreprise 1-5 Statisk dokumentation 2.060 B1 Statisk projekteringsrapport Totalrådgiver: Danneskiold-Samsøes Allé 28 1434 København K Ingeniører:

Læs mere

MARTINSVEJ 1, FREDERIKSBERG Bilag til byggeandragende_rev

MARTINSVEJ 1, FREDERIKSBERG Bilag til byggeandragende_rev MARTINSVEJ 1, FREDERIKSBERG Bilag til byggeandragende_rev. 3D Illustration - set fra Vodroffsvej ZESO ARCHITECTS Rev. SENIORBOLIGER PÅ MARTINSVEJ Det nye hus, have og fælleshus på Martinsvej 1, bliver

Læs mere

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. juni 2015 Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune har fået en henvendelse fra en privat grundejer

Læs mere

ETAGEBOLIGER BORGERGADE

ETAGEBOLIGER BORGERGADE (1.) BYGNINGSBASIS (10) Bygningsbasis, terræn (12) Fundamenter Yder fundament 750mm beton (12)001 Trykstyrke: 30 Mpa Yder fundament 400mm beton (12)002 Trykstyrke: 30 Mpa Inder fundament 350mm beton (12)003

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September

I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September Info Vedr. Facadeprojekt I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September Der var et stort fremmøde med mange positive kommentar

Læs mere

- Revideret

- Revideret ...Parterne er samtidig enige om at prioritere opførelse af idrætshal på Lundehusskolen næste gang der i overførelsessag eller budgetforhandlingere findes penge til idrætsfaciliteter Indledning Den kommende

Læs mere

ELEV. 30 m2. ophold / spis ALTAN. ophold / spis. køkken. ophold / spis. 2 rums bolig. bad. 3 rums bolig 90 m2 køkken. bad. køkken. 83 m2.

ELEV. 30 m2. ophold / spis ALTAN. ophold / spis. køkken. ophold / spis. 2 rums bolig. bad. 3 rums bolig 90 m2 køkken. bad. køkken. 83 m2. rev 07.05.15 60 m2 70 m2 65 m2 2 rums 92 m2 fælles taghave fælles taghave 91 m2 85 m2 tag 3 rums 75 boliger + fælles FORSLAG 01 SIGNATURER skydedør skydedør 11 m2 3,5 m3 4 rums bolig 100 m2 7,5 m2 88 m2

Læs mere

Projektforslag. Tilbygning. Svalevej 33. Linda og Bjarne Lagoni

Projektforslag. Tilbygning. Svalevej 33. Linda og Bjarne Lagoni Projektforslag til Tilbygning af Svalevej 33 for Linda og Bjarne Lagoni Eksisterende hus Emne > Eksisterende bebyggelse Huset set fra vejen Eksisterende hus Emne > Eksisterende bebyggelse Huset set fra

Læs mere

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015 DGI Faciliteter & Lokaludvikling Tirstruphallen tilbygning og ombygning Marts 2015 DGI Faciliteter og Lokaludvikling Indledning DGI Faciliteter & Lokaludvikling er en afdeling i DGI, som har en fælles

Læs mere

ARKITEKTUR OG MATERIALER: HOVEDIDÉ OG DISPONERING:

ARKITEKTUR OG MATERIALER: HOVEDIDÉ OG DISPONERING: HOVEDIDÉ OG DISPONERING: Dette projekt anviser et konkret forslag til bebyggelse af grunden på Herningvej, mellem Skaadsmosevej og Glentevej i Ringkøbing. Forslaget anviser etablering af butiksarealer,

Læs mere

KONTORHUS & P-HUS ROSKILDEVEJ - VIBEHOLMS ALLÉ, BRØNDBY PROJEKTFORSLAG

KONTORHUS & P-HUS ROSKILDEVEJ - VIBEHOLMS ALLÉ, BRØNDBY PROJEKTFORSLAG KONTORHUS & P-HUS ROSKILDEVEJ - VIBEHOLMS ALLÉ, BRØNDBY PROJEKTFORSLAG 18.06.2015 Sagsnr. 15.5526 20 m K 17,5 K 18 K 19 K 17,5 K 19 K 16,5 MATRIKEL OG BYGGELINJER BYGNINGSHØJDER OG KOTER ANKOMST TIL GRUNDEN

Læs mere

Natur, Teknik og Miljø Frederikssund d Byggesagssektionen Kongensgade Slangerup Att. Maja Schultz Hansen

Natur, Teknik og Miljø Frederikssund d Byggesagssektionen Kongensgade Slangerup Att. Maja Schultz Hansen 1 - Indsendelse: 3, Supplerende ansøgning om byggetill Natur, Teknik og Miljø rederikssund d. 27.06.2017 Byggesagssektionen Kongensgade 18 3550 Slangerup Att. Maja Schultz Hansen Supplerende oplysninger

Læs mere

Thrige-Firkanten, Edisonsvej 9-21 5000 Odense C. Flotte og velrenoverede rustikke lokaler

Thrige-Firkanten, Edisonsvej 9-21 5000 Odense C. Flotte og velrenoverede rustikke lokaler - til leje... Butik/Kontor 2.281 m² Thrige-Firkanten, Edisonsvej 9-21 5000 Odense C Flotte og velrenoverede rustikke lokaler Central placering tæt på Odense Banegård, Havn og midtby Mange anvendelsesmuligheder

Læs mere

Frederiksberg Kommune København d Byggeri og Arkitektur Att.: Gregers Geppel

Frederiksberg Kommune København d Byggeri og Arkitektur Att.: Gregers Geppel Frederiksberg Kommune København d. 31.07.2017 Byggeri og Arkitektur Att.: Gregers Geppel grge01@frederiksberg.dk Byggeandragende På vegne af ejer I/S Havnstrup anmodes hermed om byggetilladelse til etablering

Læs mere

Skema A Almen Bolig + Ragnhildgade KBH

Skema A Almen Bolig + Ragnhildgade KBH Skema A Almen Bolig + Ragnhildgade KBH Set fra Rovsingsgade Dette forslag indeholder 3 almenbolig+ boliger udført som rækkehuse i 2 og 3 etager.rækkehuse i 3 etager opføres med 1-plans handicapvenlige

Læs mere