2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids."

Transkript

1 Matr. Nr. 1 i Neder Holluf By, Fraugde sogn, Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige ejere af matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn, Odense herred samt parceller heraf. Se vedlagte rids. 1. OMRADETS UDSTYKNING OG BENYTTELSE. Udstykning, byggemodning og bebyggelse skal udføres i overensstemmelse med vedhæftede deklarationsrids og efter vilkårene i den for området gældende byplanvedtægt. Arealet udlægges dels til tæt-lav boligbebyggelse med en samlet maksimal udnyttelsesgrad på 0,25 inklusive de i 7 anførte tilbygninger, og dels til åben-lav boligbebyggelse med en udnyttelsesgrad på 0,20. Indenfor deklarationsområdet må der ikke udstykkes par-. celler med en størrelse under 300 m2 ved tæt-lav boligbebyggelse og 700 m2 ved åben-lav boligbebyggelse. På hver ejendom må kun opføres een beboelse for een familie. Der vil være mulighed for udnyttelse af tagetage på rækkehuse, hvor loftsetagen er forberedt hertil. Parcelhuse vil kunne opføres med udnyttet tagetage. 2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Der kan kun tillades etableret tilkørselsforhold for kørende trafik til rækkehusejendommene fra den side, man fra projekteringsstadiet har betegnet som ejendommens vejfacade. Ren- og vedligeholdelse af veje, vænger, stier og lignende udføres af de til anlæggene tilstødende ejendomme med mindre en sådan pligt overdrages kollektivt til den i 9 anførte grundejerforening. Dette er dog ikke gældende overfor skader og tilsmudsning, som er forvoldt af den oprindelige grundsælger i forbindelse med bygge- og anlægsarbejder. 3. OVERSIGTSAREALER. På ejendommene Hjulets Kvarter 1, 257, 259, 2, 278 og 280 etableres i forbindelse med vejudmundingen fri oversigt som anført på vedhæftede rids.

2 Ejerne af disse ejendomme er pligtige til at drage omsorg for, at der indenfor disse arealer hverken varigt eller midlertidigt forefindes genstande af større højde end 1,00 m over en flade gennem de tilstødende vejes midtlinier. 4. PARKERINGSFORHOLD. Kun indregistrerede køretøjer, der må anvendes til personbefordring på indtil kg totalvægt, må til stadighed være henstillet på de af bygningsmyndigheden godkendte parkeringsarealer. Køretøjer af anden art må kun henstilles i det omfang det er nødvendigt for af- og pålæsning. Udendørs langtidsparkering af campingvogne og lignende må ikke finde sted på vej- og fællesarealer. 5. TEKNISK FORSYNING. Enhver lodsejer er pligtig til mod fuld retableringspligt at tåler, at afvandings- og forsyningsledninger med tilhørende anlæg for kloak, vand, elektricitet, telefon, fjernvarme, antenne m.v. om fornødent af tekniske grunde føres over parcellerne eller gennem kanaler i rækkehusene til forsyning af anden mands ejendom, når ledningsfremføringen sker på sådanne steder, at byggemulighederne ikke indskrænkes. Denne bestemmelse gælder såvel de i forbindelse med byggemodningen og opførelsen af rækkehusbebyggelsen m.v. etablerede ledninger, som senere ledninger, der måtte blive nødvendige, i sidstnævnte tilfælde mod erstatning for forvoldt skade på beplantning og Øvrige anlæg. Ledningerne skal henligge uforstyrrede, og de hertil berettigede skal til enhver tid have adgang til eftersyn og rensning samt til at foretage reparations- og vedligeholdelsesarbejder mod fornøden retablering. Fællesanlæg skal i det omfang de ikke fornyes og vedligeholdes af forsyningsselskaber eller offentlige myndigheder fornyes, vedligeholdes og bekostes af de grundejere, der betjenes af det pågældende anlæg med lige andele. Der etableres et fælles antenneanlæg for området. Når det fælles antenneanlæg er etableret, må der ikke i det fri forefindes antenner af nogen art på eller ved de enkelte ejendomme. I tilfælde, hvor ejendommens tagudhæng og tagrende er opført således, at de er beliggende på naboejendomme, forpligtes ejeren af disse anlæg til at ren- og vedligeholde disse, således at regnog smeltevand finder' afløb på egen ejendom. I forbindelse med ren- og vedligeholdelse af tagudhæng og tagrender, der er beliggende på anden ejendom, skal ejeren af den ejendom, hvorpå anlægget er placeret, tillade adgang for de respektive anlægs ejer for ren- og vedligeholdelse. I tilfælde af forvoldt skade på beplantning, anlægsarbejder eller lignende i forbindelse med foranstående, har skadevolderen fuld erstatnings- eller retableringspligt.

3 Ejendommenes ejere forpligter sig til at aftage fjernvarme fra Odense Magistrats 5. afdeling - Fjernvarmeforsyningen. Denne pligt er gældende 20 år fra parcellen overdrages fra den oprindelige bygherre. Fjernvarmeleveringen sker på de til enhver tid af Odense kommune vedtagne bestemmelser og tariffer. Fjernvarmeforsyningen har ret til at overdrage sine rettigheder og forpligtelser vedrørende fjernvarmeforsyningen i nævnte område til et selskab, hvis dette i henhold til kontrakt mellem Odense Magistrats 5. afdeling og selskabet får overdraget varmedistribueringen. 6. BEBYGGELSEN. Fællesgavle samt mure der er beliggende over skel i forbindelse med de i 7 anførte tilbygninger, må hverken helt eller delvist fjernes, forhøjes eller på anden måde ændres uden tilladelse fra bygningsmyndigheden, samt uden at ejerne af de pågældende ejendomme er enige herom. Ejeren af et nedrevet rækkehus skal istandsætte den eller de blottede gavle som facademur. 7. TILBYGNINGER. Tilbygninger til række- og gårdhusejendomme skal opføres indenfor de på vedhæftede rids anførte tilbygningszoner, og må kun opføres under hensyntagen til de faste-, maksimale og mindstemål, der er anført på vedhæftede rids. ovennævnte skal således for rækkehuses vedkommende opføres med en gavlbredde af 5,10 m (type 42, 4,00 m), en længde af max. 9,25 m og en 1iØjde der svarer til, at remmen på tilbygningen etableres under eller i samme højde, som remmen på det oprindelige rækkehus. For gårdhuses vedkommende skal tilbygninger til disse opføres med en fast længde på 4,00 m, en minimumsbredde som anført på vedlagte rids samt en maksimal bredde ligeledes anført på vedlagte rids. Tilbygningen skal opføres med en 1iØjde der svarer til, at remmen på tilbygningen etableres i samme højde som remmen på det oprindelige gårdhus. Foranstående gælder ikke lettere skærmtage, carporte og lignende, der i medfør af Byggeloven ikke falder ind under beregningen af udnyttelsesgraden. Tilbygninger skal for rækkehusejendommes vedkommende opføres med fladt tag og med et sternbræt, der i bredde og udformning svarer til det på det oprindelige rækkehus etablerede samt med principiel gavludformning som anført på vedhæftede rids. Tilbygninger til gårdhusejendomme skal opføres med samme tagkonstruktion, herunder samme taghældning som den oprindelige bebyggelses tagkonstruktion. Tilbygninger skal ligeledes udføres med et sternbræt, der i bredde og udformning svarer til det på den oprindelige bebyggelse etablerede.

4 Tilbygninger skal opføres i samme farve mursten som det oprindelige rækkehus, ligesom træværket skal holdes i de farver, der er anvendt i rækkehusblokken som helhed. Garager og carporte skal principielt placeres på ejendommene, som de er anført på vedlagte tinglysningsrids. De på vedlagte tinglysningsrids anførte detailskitser er principielle, og ved opførelse af bygningsværker i henhold til denne paragraf skal bestemmelser i henhold til Byggeloven og anden lovgivning tilgodeses. I tilfælde, hvor der Ønskes opført alternative tilbygninger, herunder alternative placeringer af garager og carporte, til det foran anførte, kan bygningsmyndigheden tillade dette, såfremt der er enighed om den pågældende tilbygnings udformning og placering i den samlede rækkehusblok, idet ensartethed er en forudsætning. Bygningsmyndigheden kan alene dispensere fra ovennævnte bestemmelser, såfremt denne skønner, at de lokale forhold taler herfor. Med hensyn til funderingsforhold i forbindelse med tilbygninger, er alle forhold desangående den oprindelige bygherre Jens P. Koch & Co. A/S uvedkommende. 8. HEGN, BEPLANTNING OG F/ELLESAREAL. Lodsejerne har fuld hegnspligt mod offentligt ejede arealer samt samtlige fællesarealer. Hække skal mod veje, vænger, stier og fællesarealer plantes 0,3 m fra skel og vedligeholdes på en sådan måde, at de ikke på noget tidspunkt optager noget vejareal. Det kan tillades umiddelbart indenfor de på ejendommene etablerede levende hegn at etablere et trådhegn i indtil 1,0 meters højde. Lodsejerne er pligtige til at ren- og vedligeholde sine arealer (have og lignende) på en sådan måde, at kvarterets præg af en helhed tilgodeses. Ved gårdhusbebyggelsen etableres ved den oprindelige bygherre foranstaltning et plankeværk, som anført på vedlagte tinglysningsrids. Det på vedlagte rids med priksignatur anførte areal samt tilbygningszonen udlægges på anlægstidspunktet som fælles friareal. Arealet henhører adkomstmæssigt under den respektive ejendom og må kun inddrages fysisk under ejendommen på følgende vilkår: a. I tilfælde af, at tilbygningszonen udnyttes helt eller delvist, skal der på gårdhusejendommenes åbne sider mod fællesarealer etableres et plankeværk identisk med det, der på anlægstidspunktet blev etableret af den oprindelige bygherre. b. Det fulde areal (tilbygningszone + areal med priksignatur) kan tillades inddraget under ejendommen som have eller lignende på vilkår af, at lodsejeren etablerer og bekoster et

5 plankeværk identisk med det, som den oprindelige bygherre etablerede på anlægstidspunktet omkring det samlede inddragne areal. 9. GRUNDEJERFORENING. Grundejerforeningen stiftes, når Odense kommune måtte forlange dette og senest den 31. december Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af Odense kommune. Enhver ejer af ejendomme, der er omfattet af nærværende deklaration, er pligtig til at være medlem af grundejerforeningen og betale kontingent, bidrag og lignende, som generalforsamlingen fastsætter til bestridelse af udgifter til de opgaver, der påhviler foreningen. Legepladser, udlagte og anlagte grønne arealer, støjsikringsbælter, kloakker, stianlæg, veje og vænger tilskødes grundejerforeningen af den oprindelige bygherre, hvorefter de forpligtelser, der er og måtte komme pil disse arealer, tilkommer grundejerforeningen, herunder administration af de nævnte arealer, sørge for ren- og vedligeholdelse samt eventuel etablering af supplerende beplantning m.v. Grundejerforeningen er pligtig til efter påkrav fra den oprindelige bygherre vederlagsfrit at overtage og tage skøde på forannævnte fællesarealer når den oprindelige bygherre har udført disse anlægsarbejder, som det er anført i de for området af Odense byråd godkendte projekter. At arbejderne er udført i overensstemmelse med projekterne afgøres af Odense byråd. Indtil grundejerforeningen er stiftet foretages administrationen af nævnte arealer af den nuværende ejer. Herfra dog undtaget ren- og vedligeholdelse jfr. bl.a. 2. Den oprindelige bygherre er kun pligtig til at være medlem af grundejerforeningen i det omfang denne bebor, udlejer eller ejer bebyggelser i deklarationsområdet. 10. PÅTALERET. Påtaleret iflg. nærværende deklaration ekskl. 4 og 8, afsnit 3 tilkommer Odense byråd. Påtaleret i øvrigt tilkommer den i området etablerede grundejerforening samt Jens P. Koch & Co. A/S i forening, sidstnævnte dog kun til denne har overdraget området til grundejerforeningen jfr. 9. Derefter overgives denne del af påtaleretten automatisk til grundejerforeningen. Den påtaleberettigede kan meddele dispensation for nærværende deklarations bestemmelser, såfremt denne skønner, at de lokale forhold taler herfor. 11. TINGLYSNING. Denne deklaration begæres tinglyst på matr. nr. 1 i forud for de Øvrige på denne ejendom tinglyste byrder og hæftelser. I øvrigt henvises til ejendommens blad i tingbogen.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn m.fl., Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige

Læs mere

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag.

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag. Matr. nr. l i Neder Holluf by, Fraugde DEKLARATION Undertegnede Jens P. Koch & Co. A/S, Odense deklarerer hermed for sig selv og fremtidige ejere a ejendommen matr. nr. I i Neder Holluf by, Fraugde samt

Læs mere

ODENSE KOMMUNE f 9 LOKALPLAN NR FOR ET NYT BOLIGOMRÅDE SYD FOR DEN PRIVATE FÆLLESVEJ MUNKEMAEN I NISTED

ODENSE KOMMUNE f 9 LOKALPLAN NR FOR ET NYT BOLIGOMRÅDE SYD FOR DEN PRIVATE FÆLLESVEJ MUNKEMAEN I NISTED ODENSE KOMMUNE f 9 LOKALPLAN NR 13-246 FOR ET NYT BOLIGOMRÅDE SYD FOR DEN PRIVATE FÆLLESVEJ MUNKEMAEN I NISTED I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2 Lokalplanens

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning oa beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning oa beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn, Odense Herred. DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sia selv og fremtidige ejere

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE VED BROLØKKE- VEJ OG SOLSKINSVEJ I SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE VED BROLØKKE- VEJ OG SOLSKINSVEJ I SANDERUM ODENSE KOMMUNE r : LOKALPLAN NR 28-257 FOR ET OMRÅDE VED BROLØKKE- VEJ OG SOLSKINSVEJ I SANDERUM INDHOL DSF ORT E G N E L SE Afsnit l Lokalplanens formål Side l Afsnit / 2 Område og zonegrænse i Afsnit

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R. 52-212 LOKALPLAN FOR EN DEL AF MATR. N R. 2 A, STORE OG LILLE TORNBJERGGARDE, FRAUGDE SOGN VED LILLE TORNBJERG VEJ, NIELS BOHRS ALLE. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 48-239 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BULLE- RUPVEJ - BY- OG LANDZONEGRÆNSEN MOD ØST - KERTEMINDEVEJ OG TVEDVÆNGET I SEDEN I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR MATR. NR. 11 bn OG 11 bo, NÆSBYHO- VED - BROBY BY, NÆSBYHOVED-BROBY

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR MATR. NR. 11 bn OG 11 bo, NÆSBYHO- VED - BROBY BY, NÆSBYHOVED-BROBY ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 42-258 FOR MATR. NR. 11 bn OG 11 bo, NÆSBYHO- VED - BROBY BY, NÆSBYHOVED-BROBY I INDHOLDS FORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål side AFSNIT 2 Område og zonestatus - AFSNIT

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6,

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, 3 R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, RING K-g 3 I N G K O K M U N E. DEKLARATION FOR ET BOLIGOMFÅDE I DEN SYDLIGE DEL AF

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

ODENSE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VED MÆLKEHATTEN, SURHATTEN OG STORE TORNBJERG VEJ

ODENSE KOMMUNE FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VED MÆLKEHATTEN, SURHATTEN OG STORE TORNBJERG VEJ ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN R52-262 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VED MÆLKEHATTEN, SURHATTEN OG STORE TORNBJERG VEJ I N D H O L D S F O R T E G N E L S E - AFSNIT 1 Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2 Områdets

Læs mere

O ~~ ~ MUNKEBO KOMMUNE

O ~~ ~ MUNKEBO KOMMUNE O ~~ ~ MUNKEBO KOMMUNE Lokaiplan nr. 102 A Maj 1980 BESKRIVELSE AF LOKALPLANENS INDHOLD Lokalplanområdet udlægges til tæt/lav boligbebyggelse som angivet i princippet på kortbilag nr. 1. Indenfor delområdet

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN.

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION Undertegnede ejere af det på vedhæftede deklarations rids viste område, omfattende dele af matr. nr. 5 ap, 6 h, 7 bc og

Læs mere

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- ~nmelder: LandinspektØrfirmaet Nellemann Vesteraa 1 W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren - - 62al - 62bs Undertegnede ejere

Læs mere

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse Deklaration for Grundejerforeningen Åstrupskrænten Undertegnede entreprenør HANS JØRGEN SCHNEIDER, Grenaa der er ejer af en del af matr. Nr. 1 B Grenaa Markjorder, pålægger herved med forpligtende virkning

Læs mere

Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration

Rev. 17. Maj 1978 3.1. Dansk totalentreprise a/s. Deklaration Rev. 17. Maj 1978 3.1 Dansk totalentreprise a/s Deklaration Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør A. Jul Jørgensen, der er ejere af ejendommen matr. Nr. 2 o, Høje Tåstrup by og

Læs mere

* ~ MUNKEBO KOM MUNE. Lokaiplan nr April 1979

* ~ MUNKEBO KOM MUNE. Lokaiplan nr April 1979 * ~ - - 0 0 MUNKEBO KOM MUNE Lokaiplan nr. 102 April 1979 7125 1. BESKRIVELSE AF LOKALPLANENS INDHOLD Lokalplanområdet er opdelt i fire delområder. Disse områder er identiske med de i lokalpian nr. 101

Læs mere

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION KOPI Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION Undertegnede Kay Wilhelmsen, Vassingerød pr.,lynge,

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØ.BING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØBI N G KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I DEN SYD-ØSTLIGE DEL

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.58-204 FOR OMRÅDET : BEGRÆNSET AF KNULLENS SYDLIGE VEJSKEL, ØSTLIGE SKEL AF MATR. NR. 20 a, HØJBY BY OG SOGN, SKEL MOD SPORTSPLADS NORD FOR HØJBY SKOLE, SVENDBORGVEJ AFSNIT

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II I Deklaration for område nordvest for Resen skole, Undertegnede ejer af det på medfølgende kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

SERVITUT EJENDOM: 8541 Skødstrup. Matrikelnummer: 8541 Skødstrup Skødstrup

SERVITUT EJENDOM: 8541 Skødstrup. Matrikelnummer: 8541 Skødstrup Skødstrup SERVITUT Ny Studstrupvej 2A 0004fx Ny Studstrupvej 2B 0004fy Ny Studstrupvej 2C 0004fz EJER: NY STUDSTRUPVEJ 5, SKØDSTRUP A/S Lassonsvej 2 7430 Ikast CVR: 32338275 EJER: PÅTALEBERETTIGET: PÅTALEBERETTIGET:

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FÆRØGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING

KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING KILDEDALENS GRUNDEJERFORENING Matr. nr. 1-eæ FAURHOLM, under Hillerød jorde. Anmelder: Kildedalens Grundejerforening v/ formand Christian Sabber Jensen Kildedalen 63 3400 Hillerød DEKLARATION Undertegnede

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

AKTNR. 1. Udstykning Udstykning af ejendommen skal i princippet ske som vist på deklarationsridset,

AKTNR. 1. Udstykning Udstykning af ejendommen skal i princippet ske som vist på deklarationsridset, Stempel: kr. Akt: Skab BO nr.lhq (udfyldes af dommerkontoret) Mtr. nr. 9m Holme by, Holme Gade og hus nr.: Anmelder: Landinspektørfirmaet, Vestergade 8, Århus -> "5 INDFØRT I DAGBOGEN FOR futten I.ARHUS

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE. DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ. 18. januar 1978.

RINGKØBING KOMMUNE. DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ. 18. januar 1978. RINGKØBING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SøIBERGSVEJ 18. januar 1978. RINGKØBING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE SYD FOR SØIBERGSVEJ. Undertegnede Ringkøbing kommune

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION

GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION GRUNDEJERFORENINGEN SLETTEBJERGET 96-191 SLETTEBJERGET 191 NY HAMMERSHOLT 3400 HILLERØD Afskrift af DEKLARATION Undertegnede ejere af den på vedhæftede kortbilag af 8. juni 1978 viste ejendom matr. nr.

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Blomstervej Tilst. Matrikelnummer:

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Blomstervej Tilst. Matrikelnummer: SERVITUT EJENDOM: Adresse: Blomstervej 15 8381 Tilst Landsejerlav: Tilst By, Tilst Matrikelnummer: 0004he EJER: EJENDOMSSELSKABET ÅRHUS ERHVERVSPARK ApS Fynsvej 9 5500 Middelfart CVR: 27959334 PÅTALEBERETTIGET:

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej Lystrup. Matrikelnummer: EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej Risskov CVR:

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej Lystrup. Matrikelnummer: EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej Risskov CVR: SERVITUT EJENDOM: Adresse: Lille Elstedvej 101 8520 Lystrup 0005l 0007f 0007b 0005c EJER: ICT EJENDOMME A/S Sindalsvej 15 8240 Risskov CVR: 21755095 PÅTALEBERETTIGET: MYNDIGHED: ANMODER: AREALANVENDELSE:

Læs mere

Deklaration for Matrikel nr. 2-ff (Rønnebækgårdsvej), Erritsø by og sogn

Deklaration for Matrikel nr. 2-ff (Rønnebækgårdsvej), Erritsø by og sogn 1. Områdets fastlæggelse 1.1. Undertegnede ejer af det på vedhæftede deklarationsrids viste område, omfattende matr. nr. 2 ff af Erritsø by og sogn i Fredericia Kommune, pålægger herved det nævnte område

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

Sjølundsparkens deklarationer

Sjølundsparkens deklarationer Sjølundsparkens deklarationer (herunder om- og tilbygningsbestemmelse & tegltage) Deklaration (1977). 1. Områdefastsættelse 1. Undertegnede ejer af det på vedlagte kortbilag 1 viste område, omfattende

Læs mere

EJENDOM: Adresse: Tronkærvej Skødstrup. Matrikelnummer:

EJENDOM: Adresse: Tronkærvej Skødstrup. Matrikelnummer: ========================================================== ====================== SERVITUT ========================================================== ====================== EJENDOM: Adresse: Tronkærvej

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-244 FOR ET AREAL VED MÅGEBAKKEN (SANDERUM I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område - 1 AFSNIT 3. Områdets

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I MELLEMAGER HALLINGAGER GRØFTAGER

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I MELLEMAGER HALLINGAGER GRØFTAGER DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I MELLEMAGER HALLINGAGER GRØFTAGER RINGE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I RINGE NORD, RINGE KOMMUNE Undertegnede Ringe konune, som ejer af matr. nr. 5a, ~ ~ Undertegnede

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976. RI N G K 03 I HG O K M U H E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976. RINGKØBING K O M M IT N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED GHØNLANDSGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN

HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN Advokaterne Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) HENNING LYNGSBO MORTEN HENRIKSEN PETER STORGAARD TORBEN HØHOLT JENSEN D 2t Stempel- og tinglysningsafgift kr. 750,00 Matr. nr: 6 h, 11,17 a,

Læs mere

D e k l a r a t i o n for dele af matr. nr. l7 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn.

D e k l a r a t i o n for dele af matr. nr. l7 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn. Matr. nr. 17 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn Anmelder: D e k l a r a t i o n for dele af matr. nr. l7 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn. l. OMRÅDETS AFGRÆNSNING Undertegnede ejere

Læs mere

P A 4-3. for boligområdet ved Herluf Trolles Vej og Otte Ruds Vej. " -..

P A 4-3. for boligområdet ved Herluf Trolles Vej og Otte Ruds Vej.  -.. P A 4-3 for boligområdet ved Herluf Trolles Vej og Otte Ruds Vej " - Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om - anvendelse,

Læs mere

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 I forbindelse med udstykning af matr.nr. 7 g Viby By, Syv Sogn 2, pålægges der herved ejendommen følgende

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012

SERVITUT. EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 6400 Sønderborg. Matrikelnummer: 0052. EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Surlykke 5 Landsejerlav: Stovgård, Dybbøl Matrikelnummer: 0052 EJER: MØLLEBUGTEN ApS Pilene 10 6470 Sydals CVR: 35402012 Underskrevet i henhold til fuldmagt af: Fuldmagtsordning

Læs mere

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt).

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt). Vejlauget Munkekær Ordinær generalforsamling for Vejlauget Munkekær afholdes mandag d. 23. marts 2009 kl. 19.30 på Munkekærskolen spor D i storrummet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK

GRUNDEJERFORENINGEN NYGÅRDSPARK Matr.nr. 16 cb Farum by og sogn DEKLARATION Undertegnede, direktør Bøje Nielsen og direktør, civilingeniør Axel Juhl-Jørgensen, c/o Dansk Totalentreprise A/S, Naverland 2, 2600 Glostrup, der ved skøde,

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning.

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg. V. Kloakforsyning. VI. VII. VIII.

Læs mere

0 E K LARAT I ON. for et parcelhusområde i SAKSILD BY

0 E K LARAT I ON. for et parcelhusområde i SAKSILD BY 0 E K LARAT I ON for et parcelhusområde i SAKSILD BY ODDER KOMMUNE DEKLARATION FOR ET PARCELHUSO~DE I SAKSILD Undertegnede ejere af det på vedhæftede kortbilag med prikket linie viste område omfattende

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. :

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : Afskrift. Matr. nr. 1 o m. fl. Gladsaxe by Gladsaxe sogn. Akt:Skab G Kr. 322 Anmelder: Stempel 23 kroner DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : 1 o Gladsaxe by og sogn 1 ml Gladsaxe by og sogn 1 læ do

Læs mere

under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N.

under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N. Mtr.nr.,ejerlav, sogn: 8 fe, Vrold under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N. Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRÅDE VED NIELS BOHRS ALLE - RING 2 - SKÆRMHATTEN

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRÅDE VED NIELS BOHRS ALLE - RING 2 - SKÆRMHATTEN ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 52-265 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRÅDE VED NIELS BOHRS ALLE - RING 2 - SKÆRMHATTEN I "d D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2 Områdets

Læs mere

D E K L A R A T I O N =======================

D E K L A R A T I O N ======================= Anmelder: --------- Ejerlauget Slettebjerget 1-20, 3400 Hillerød v/ formanden, Steen Jensen, Slettebjerget 15, 3400 Hillerød PÅTEGNING TIL DEKLARATION AF 16/6 1976. ---------------------------------------

Læs mere

i 1/3// : 2 3,cv i, 27, z?,

i 1/3// : 2 3,cv i, 27, z?, Miltr.nr. 15 Dlsted by, Elsted sogn i 1/3// : 2 3,cv i, 27, z?, ANI4ELDER, JENS P. KOCH & CO. % BYGMESTRE APOTEKERGAARDEN Vermehrensvej 14 - Odense - tlf. 1'l 1241 DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

Partiel byplan nr. 30. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM DAMHUSVEJ-HENRIETTEVEJ-SOPHIE BREUMS VEJ-SKIBHUSVEJ I ODENSE KØBSTAD

Partiel byplan nr. 30. ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM DAMHUSVEJ-HENRIETTEVEJ-SOPHIE BREUMS VEJ-SKIBHUSVEJ I ODENSE KØBSTAD Partiel byplan nr 30 ODENSE KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE MELLEM DAMHUSVEJ-HENRIETTEVEJ-SOPHIE BREUMS VEJ-SKIBHUSVEJ I ODENSE KØBSTAD 5ay, 5dp, 5rl 5df, 5de, I henhold til lov om byplaner (lovbekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune.

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen er stiftet i 1974 og den består af 151 parceller beliggende på henholdsvis Færgegårdvej, Stribgårdvej, Carl

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område:

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: ÅRHUS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. l FOR SABRO. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: 1. BYPLANVEDTÆGTENS OMRÅDE.

Læs mere

Hillerød, februar Til grundejerforeningens bestyrelse

Hillerød, februar Til grundejerforeningens bestyrelse Hillerød, februar 2015 Til grundejerforeningens bestyrelse Som tidligere aftalt ønsker arbejdsgruppen vedrørende skure at få vedlagte forslag til ændret deklaration på dagsordenen til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION

Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. FÆLLESDEKLARATION Matr.nr. 104l, 104 v til 104ø, 104aa til 104ay, 194c, 194v, 194y til 194ø, 194aa til 194ai 196p, 196be til 195bu af Søgaard Hovedgaard, Holmsland Klit sogn. Anmelder: Kristian Madsen landsretssagfører

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

STEMPELMÆRKE. KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. O 3(tø7.36_

STEMPELMÆRKE. KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. O 3(tø7.36_ Matr.nr. 2bø og 2ec Ringkjøbing Markjorder. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT 30IYS"

Læs mere

Tinglysningsafgift: kr.

Tinglysningsafgift: kr. OD Tinglysningsafgift: kr. v Matr.nr. 4bø, 8a, 8d, 8e og 10ep, og alle ejendomme, der udstykkes af lokalplan HL10. Beliggende: 2600 Glostrup del af matr. nr. 8ai, 10a, og 19g alle Hvessinge By, Glostrup

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 24.09.2013-1004834617 : Senest påtegnet: Adresse: Overbyvej 6 Adresse: Overbyvej 8A Tekniske anlæg: Afløb: ledninger og tekniske anlæg tekst: om kloakanlæg

Læs mere

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500

Partiel Byplan 5. For dele af Snertinge by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0500 Partiel Byplan 5 For dele af Snertinge by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 23.07.1976 3011502PB0500 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 5, for dele af Snertinge by FORORD Denne byplanvedtægt

Læs mere

SERVITUT. vedrørende Grundejerforeningen Elmevangen/Elmedraget/Elmehøjen.

SERVITUT. vedrørende Grundejerforeningen Elmevangen/Elmedraget/Elmehøjen. SERVITUT vedrørende Grundejerforeningen Elmevangen/Elmedraget/Elmehøjen. I anledning af den kommende stiftelse af Grundejerforeningen Elmevangen/Elmedraget/Elmehøjen i henhold til lokalplan 0541-11 ved

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup,

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR EN DEL AF NYBØL BY I SUNDEVED KOMMUNE. Udarbejdet af Sundeved kommune, teknisk forvaltning, Avnbølvej 12, Ullerup, 64oo Sønderborg, telf. o4-461216 februar 1974. I medfør

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

S E R V I T U T T E R

S E R V I T U T T E R Original. A F S K R I F T I anledning af at undertegnede NORDKYFA A/S, Rågeleje, agter at udstykke og sælge de mig tilhørende arealer matr.nr. 6-g, 6-u, 6-v og 6-x Smidstrup by, Blistrup sogn, i overensstemmelse

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 24.06.2014-1005433413 TINGLYSNINGSDATO: 24.06.2014 13:59:06 EJENDOM: Adresse: Adresse: Resdal Bakke 11A 0001p Resdal Bakke 11B 0001ae SERVITUT: MYNDIGHED:

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

Anmelder: Geopartner Landinspektører A/S Birk Centerpark 24 7400 Herning Tlf. 9712 5811 CVR-nr. 20014784 J.nr. 1705512 - tgj Deklaration om transformerstation med teknikskabe og underjordisk kabelanlæg

Læs mere

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0

HØJMARK RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR D. 13. APRIL 1988 STEMPELMÆRKE R E. F T'ET H T. RlHGKiiBIHG TI.F* 87«32 &* #0 RINGKØBING KOMMUNE TI.F* 87«32 &* #0 LOKALPLAN NR. 04.016 STEMPELMÆRKE R E"." F T'ET H T RlHGKiiBIHG KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 936348 D. 13. APRIL 1988 FOR ET

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord November 2013 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT

AKTUELT TINGLYST DOKUMENT AKTUELT TINGLYST DOKUMENT DOKUMENT: Dato/løbenummer: 26.03.2010-1000697446 TINGLYSNINGSDATO: 0040ax Adresse: Bauneholmvej 54 0015m 0012d 0012a 0015o 0012e 0015i Adresse: Klodgårdsvej 4 0024i 0024h 0024c

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Dato/løbenummer: 05.03.2015-1006152099 Senest påtegnet: 05.03.2015 22:18:16 Ejendom: Adresse: Japanvej 17 4200 Slagelse 0006k 0006bk 0006bq 0006br 0006bt : Tekniske

Læs mere