under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N."

Transkript

1 Mtr.nr.,ejerlav, sogn: 8 fe, Vrold under Skanderborg jorder Anmelder: Landinspektør Preben Pedersen, Adelgade 74, 866o Skanderborg. D E K L A R A T I 0 N. Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag (udfærdiget den 3/ af landinspektør Preben Pedersen ) viste område omfattende en del af matr.nr. 8 fe, Vrold under Skanderborg jorder, i Skanderborg kommune pålægger herved det nævnte område og parceller, der herefter udstykkes inden for omr,det fra nævnte ejendom, følgende servitutter. 1. Benyttelse. Ejendommene må kun benyttes til helårsbeboelse, og der må således ikke på ejendommene drives nogen form for erhvervsvirksomhed, etableres oplag eller lignende. Der må ikke på parcellerne holdes husdyr, bortset fra selskabsdyr i normalt omfang. Ubebyggede arealer på parcellerne, der ikke benyttes som gårdsplads eller lignende, skal anlægges og vedligeholdes som have. Friarealerne er til benyttelse for beboerne på parceller af matr. nr. 8- fe, der ligger inden for området, og offentligheden skal have færdselsret herover og ret til ophold på friarealerne. Parcellerne må ikke yderligere udstykkes, og sammenlægning må ikke finde sted. Skelforandring skal godkendes af Skanderborg byråd i hvert enkelt tilfælde. 2. Bebyggelse. På hver parcel må kun opføres et enfamilieshus i een etage. På stærkt faldende terræn medregnes en fuld nedgravet kælder, som til den ene side bliver fri af terræn, ikke som etage i forhold til nærværende deklarations bestemmelser om etageantal, uanset etagens indretning og anvendelse. Udnyttelsesgraden må ikke overstige o,20. Bebyggelsen skal placeres med længderetning parallelt med eller vinkelret på skellene mod de interne veje. Bebyggelsen på parcel 5 skal placeres parallelt med eller vinkelret på skellet mod enten parcel 4 eller parcel 6. Parcellerne nr (begge incl.) må kun bebygges mellem vejens byggelinie og beplantningsbæltet. 1 Tagene skal overalt udføres med sadeltag med rygningen parallelt med husets længderetning. Tagene skal dækkes med tegl. Taghældning skal være Garagebygninger, udhusrum og skærmtage skal opføres med facader af samme materiale, som er anvendt til beboelseshusets facader eller

2 i trækonstruktion. Tage skal være lig beboelseshusets tag eller med en max. hældning på 1:50. Eventuelle udhusrum skal sammenbygges med garage, skærmtage eller beboelseshus. Garagebygninger, udhusrum og skærmtage må kun opføres med facade i naboskel eller mindst 1,5 m fra skellet. Såfremt bebyggelse opføres i naboskel, skal den i skellet værende facade stedse holdes vedlige af ejeren, der har ret til at foretage vedligeholdelsen fra naboparcellen efter forudgående aftale med ejeren. Placeres bebyggelsen i skel, skal mulighederne for en i såvel teknisk som udseendemæssig henseende tilfredsstillende sammenbygning med eventuel bebyggelse i skel på naboparcellen tilgodeses. Garagebygninger m.v. må tidligst opføres i forbindelse med opførelsen af beboelsesbygninger. Der tilsigtes så lav en bebyggelse som muligt. Overkant stuegulv må højst ligge 5o cm og sternlinien højst 3,5 m over naturligt terræn, målt som middelhøjde (sternlinie = skæring mellem facadeflugt og overside af tag). Ved naturligt terræn forståes terræn, således som det fremtræder efter færdiggørelse af vejanlæg og eventuelt efter foretagelse af en af byrådet tilladt opfyldning eller afgravning (se endvidere 5). 3. Byggelinier og oversigtsarealer. Der pålægges parcellerne byggelinier som vist på tinglysningsridset: 5 m fra vejskel. Det pålægges de til enhver tid værende ejere at drage omsorg for den fri oversigt på de på tinglysningsridset med skravering viste arealer, således at der hverken varigt eller midlertidigt anbringes genstande eller forefindes bevoksning af større højde end o,8o m over en flade gennem de tilstødende vejbaners midtlinier. Oversigtsarealernes terrænhøjde må intet steds ligge højere end en flade gennem bagkant af fortovet langs de skærende veje. Denne bestemmelse omfatter ikke sne. 4. Adgang. Der må kun etableres adgang eller indkørsel til de enkelte parceller fra de på tinglysningsridset angivne strækninger af de interne boligveje. Med byrådets tilladelse kan der etableres adgang fra stisystemet til de tilgrænsende parceller. Låger må ikke åbnes over stiarealet. 5. Terrænregulering. Terrænreguleringer må kun foretages efter skriftlig tilladelse fra byrådet. På parceller med stærkt hældende terræn kan terrænreguleringer på ± o,5 m i forhold til eksisterende terræn og ikke nærmere skel eller byggelinie end l,o m dog finde sted uden byrådets tilladelse. Eventuelle skråningsanlæg med banket for beplantning skal tolereres anlagt på de enkelte parceller uden erstatning og må senere kun ændres med byrådets tilladelse. Mellem skel langs veje, stier og friarealer og de tilsvarende bygge linier må der ikke under nogen form anvendes stensætning eller lignende.

3 6. Hegn og beplantning. Grundsælgeren etablerer hegnsplantning i en bredde af 3 m på parcel 2, 84, 85, 86 og 87 langs Legårdsvej, og på parcellerne 5, ti, 7, 8, 9, lo og 11 langs skråningen mod dalsænkningen mod nordøst, samt på parcellerne 11, 12, 3o, 31, 32, 33, 34, 43, 44, 53, 54 og 55 langs udstykningens grænse mod nordvest, alt iøvrigt som vist på tinglysningsridset. Beplantningen etableres på de enkelte parceller og således, at oversigtspålæggene respekteres. Eksisterende beplantning på parcellerne 55, 57, 58, 62, 63, 64, 65, 66 og 67 langs udstykningens sydvestgrænse skal bevares og vedligeholdes af parcelejerne. Hegnsplantning skal af parcelejeren vedligeholdes på fagmæssig korrekt måde ved beskæring, og om fornødent skal efterplantning foretages af parcelejeren med samme planteart. Vedligeholdes hegnene ikke efter nærværende bestemmelser, er kommunen berettiget til at lade vedligeholdelsen foretage på grundejerens regning. Arealerne mellem vejskel langs de interne boligveje og byggelinien på de strækninger, hvor grundsælgeren ikke etablerer hegnsplantning, skal anlægges med græs, fritvoksende busketter og enkeltstående træer. Parcellerne i dette areal må ikke markeres med hegn hæk eller lignende. Udformningen af ovennævnte forhavearealer kan fraviges, når det sker i overensstemmelse med en af byrådet godkendt samlet plan for samtlige parceller omkring en boligvej eller plads. Arealet af parcellerne 5, 6, 7, 8, 9, lo og 11 mellem beplantningsbæltet og fællesarealet mod nordøst skal henligge som græsareal, så det naturligt falder sammen med dalsænkningen, og der må i dette område ikke foretages nogen form for hegning eller beplantning. Vedligeholdelsen af dette areal skal foretages sammen med vedligeholdelsen af det tilgrænsende fællesareal. Langs naboskel og de interne stier skal plantes levende hegn. Parcelejeren har sædvanlig hegnspligt langs naboskel - indtil salg af naboparcel har fundet sted - har parcelejeren dog fuld hegnspligt (dette gælder dog ikke, hvor der er forbud mod hegn). Dog tillades faste hegn i en højde af indtil 2,o m anvendt til afskærmning af gårdarealer, tørrepladser, terrasser og lignende som angivet i 2 for garagebygninger m.v. Der må ikke på parcellen findes sammenhængende beplantning eller store træer, som ved skygge eller grådighed er til væsentlig ulempe for de omboende. Parcelejerne skal tåle, at der på de tilgrænsende friarealer anlægges pladser for leg, boldspil m.m., og at arealerne kantes med fritvoksende buskplantninger og enkeltstående træer og trærækker underkastet samme begrænsninger som før nævnt, efter en af kommunen godkendt plan. 7. Bilpladser og parkering. På hver parcel skal der indrettes parkeringspladser i overensstemmelse med bygningsreglementets bestemmelser herom. Pladsen skal have en længde af mindst 5 m og en bredde af mindst 2,5 m pr. bil, og skal befæstes og anlægges med en max. hældning på 50 o/oo.

4 Parkering må kun ske på parcellerne eller på de afmærkede parkeringsarealer. Lastvogne, busser og lignende må ikke parkeres inden for området. Der skal til eventuelle campingvogne indrettes speciel henstillingsplads på parcellen bag byggelinien. ' 8. Overkørsler. Der skal til hver parcel etableres en overkørsel. Tilgår der kommunen inden fortovsanlæggets afslutning meddelelse om, hvor overkørslen ønskes placeret, etableres den uden udgift for parcelejeren. Senere etablering såvel som ændringer af overkørsler udføres af kommunen, men for parcelejerens regning. 9. Kloak. Det skal tåles, at de på vedhæftede rids viste kloakledninger med brønde lægges over parcellerne ore. 5, 6, 7, 8, 9, lo og 11. Kloakken med brønde skal henligge uforstyrret, og der skal gives de til enhver tid berettigede adgang til eftersyn og rensning samt til at foretage reparations- og vedligeholdelsesarbejder i det omfang kloakværket skønner det nødvendigt. Uden forud indhentet tilladelse hos kloakværket er det forbudt på et på tegningen nærmere angivet bælte i en bredde af 2 m til hver side af ledningens midtlinie over ledninger med brønde at bygge, foretage større træplantninger eller overhovedet iværksætte noget, der kan være til skade for ledningerne eller til hinder eller skade for eftersyns-, reparationseller vedligeholdelsesarbejder. Der må til enhver tid tåles de ulemper, der kan være forbundet med eventuelle fremtidige eftersyns-, reparations-og vedligeholdelsesarbejder. Erstatning for eventuel herved forvoldt skade fastsættes i mangel af mindelig overenskomst af uvildige mænd udmeldt at retten. lo. Grundejerforening. Den til enhver tid værende ejer af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlem af en grundejerforening. Med 2/3 flertal af de på en generalforsamling mødende medlemmer kan det besluttes, at ejere af grunde uden for deklarationsområdet kan optages, som medlemmer af grundejerforeningen, eller at grundejerforeningen kan sluttes sammen med en anden grundejerforening. Skanderborg byråd er berettiget til at udvide grundejerforeningens område eller kræve den sammensluttet med andre grundejerforeninger. Grundejerforeningen skal på sælgerens foranledning stiftes, når halvdelen af parcellerne er solgt ved betinget eller endeligt skøde Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes tælles interesser i forbindelse med de ejendomme, der hører under foreningens område. Grundejerforeningen kan udfærdige et ordensreglement. Grundejerforeningen kan fastsætte nærmere regler for fremskaffelse og fordeling af midler, der skal anvendes til gennemførelse af foreningens formål. Grundejerforeningen har pligt til efter krav fra Skanderborg byråd at overtage vedligeholdelsen af stier og fællesarealer i det omfang, byrådet måtte ønske, og ligeledes har grundejerforeningen pligt til at tage skøde

5 på sti og-fællesarealer, såfremt det måtte Ønskes af Skanderborg byråd. 11. Påtaleret. Påtaleret ifølge nærværende servitutter har alene Skanderborg byråd, uden hvis samtykke deklarationen ikke kan slettes. Yderligere deklaration må ikke tinglyses på ejendommene uden byrådets godkendelse. 12. Lempelser og ændringer i servitutterne. Mindre betydende lempelser i foranstående servitutbestemmelser kan indrømmes af byrådet, når lempelserne findes forenelige med kvarterets karakter som villakvarter og ikke skønnes at være til gene for omboende. Bestemmelserne tinglyses forud for al pantegæld. Med hensyn til servitutbestemmelser og byrder henvises til ejendommens blad i tingbogen. Skanderborg, den 5. september Som ejer af matr.nr. 8 fe, Vrold unger Skanderborg jorder: Skanderborg kommune Marinus Sørensen Under henvisning til lov nr. 2o6 af 15/5 197o, 9 4, stk. 2, meddeler Skanderborg kommune herved som bygningsmyndighed tilladelse til, at ovenstående deklaration tinglyses servitutstiftende på matr.nr. 8 fe, Vrold under Skanderborg jorder, og parceller, der udstykkes herfra. Skanderborg byråd, den 5. september P.b.v. Marinu Sørensen H. Bering Petersen F.G.F. Stellfeld Indført i dagbogen for retten i Skanderborg den 2 1, sep

6

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J

DEKLARATION PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J DEKLARATION OG PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR 17 for GRUNDEJERFORENINGEN ØSTERBY 8310 TRANBJERG J Hjemmeside: www.grf- Adresse: Horsevænget 97 oesterby.dk 8310 Tranbjerg J Deklaration Undertegnede, Århus kommune,

Læs mere

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det.

Deklaration. 2. Området udgør en del af Borupgårds jorder matr. nr. l a Borupgård samt alle parceller, der udstykkes fra det. Matr. nr.: la Borupgård Egebæksvang sogn Anmelder: Tikøb Sogneråd Espergærde Deklaration Tikøb kommune pålægger herved de kommunen tilhørende parceller nr. 2-243 af matr. nr. la Borupgård følgende servitutter,

Læs mere

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse

Veje og Stier: Bebyggelse og benyttelse Deklaration for Grundejerforeningen Åstrupskrænten Undertegnede entreprenør HANS JØRGEN SCHNEIDER, Grenaa der er ejer af en del af matr. Nr. 1 B Grenaa Markjorder, pålægger herved med forpligtende virkning

Læs mere

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1

25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 25. MRS 1965 * 005726 Anmelder: landinspektørerne THORSEN & KRARUP Roskilde D E K L A R A T I O N. 1 I forbindelse med udstykning af matr.nr. 7 g Viby By, Syv Sogn 2, pålægges der herved ejendommen følgende

Læs mere

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt).

Vejlauget Munkekær. 4. Forelæggelse af budget for det kommende år inkl. Kontingentfastsættelse (vedlagt). Vejlauget Munkekær Ordinær generalforsamling for Vejlauget Munkekær afholdes mandag d. 23. marts 2009 kl. 19.30 på Munkekærskolen spor D i storrummet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning fra formanden

Læs mere

D E K L A R A T I O N.

D E K L A R A T I O N. D E K L A R A T I O N. Undertegnede Birkerød Kommunalbestyrelse, der er ejer af ejendommen matr.nr. 5 b og 16 n Kajerød by, Birkerød sogn, og 113 a Birkerød by, Birkerød sogn, pålægger herved med virkning

Læs mere

Bonefeld & Bystrup A/S

Bonefeld & Bystrup A/S Matr.nr. 35-ce Visborg By, Visborg Anmelder: Landinspektør-firmaet, Tlf. 76 28 60 60 Tinglysningsafgift 1400,- kr. J.nr. 27608 kwo Deklaration i anledning af udstykning af Bøgelunden i Hadsund om bebyggelse

Læs mere

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening

DEKLARATION. For. Handrupgaard Grundejerforening DEKLARATION For Handrupgaard Grundejerforening Dok. om bebyggelse, beplantning, grundstørrelse, hegn, beplantning, skiltning, parkeringsplads, veje, vandforsyning, pligt til at være medlem af, grundejerforening

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN N R. 52-212 LOKALPLAN FOR EN DEL AF MATR. N R. 2 A, STORE OG LILLE TORNBJERGGARDE, FRAUGDE SOGN VED LILLE TORNBJERG VEJ, NIELS BOHRS ALLE. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren

IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg. Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren IAKTlN~,~?~dACT -.f*% v~mq4k-1- ~nmelder: LandinspektØrfirmaet Nellemann Vesteraa 1 W POM)'MIJWRG 9000 Aalborg Deklaration for omrade til tiet-lav bebyggelse ved Ferren - - 62al - 62bs Undertegnede ejere

Læs mere

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag.

2.1. Udstykninger indenfor deklarationsområdet skal i princippet ske som vist på vedhæftede kortbilag. Matr. nr. l i Neder Holluf by, Fraugde DEKLARATION Undertegnede Jens P. Koch & Co. A/S, Odense deklarerer hermed for sig selv og fremtidige ejere a ejendommen matr. nr. I i Neder Holluf by, Fraugde samt

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE RESEN VEST1 UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR.10 RESEN VEST1 Deklaration for område vest og syd for Resen skole Undertegnede ejer af det på vedhæftede kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II

SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II SKIVE KOMMUNE DEKLARATION FOR OMRÅDE UNDER PARTIEL BYPLAN NR. 12 RESEN VEST II I Deklaration for område nordvest for Resen skole, Undertegnede ejer af det på medfølgende kortbilag viste område, omfattende

Læs mere

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning.

DEKLARATION. Ovennævnte beplantningsbælter og beplantning i øvrigt projekteres, udføres og plejes 1 år efter etablering ved kommunens foranstaltning. Anmelder: Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde DEKLARATION De på vedhæftede rids angivne ejendomme, matr.nr. 18 c, 18 m, 18 k, 18 i, 18 l, 18 p, 18 u, 18 t, 18 n, 18 o, 18 q, 18 r og 18

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. nr. 1 i Neder Holluf by, Fraugde sogn m.fl., Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØ.BING KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NORD FOR JERNBANEN OG ØST FOR SDR. RING- VEJ I RINGKØBING BY. Oktober 1975. RINGKØBI N G KOMMUNE DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE I DEN SYD-ØSTLIGE DEL

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6,

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, 3 R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE NCRJ3 FOR VELLTEGV^J I RINGKØBING BY. Oktober 1??6, RING K-g 3 I N G K O K M U N E. DEKLARATION FOR ET BOLIGOMFÅDE I DEN SYDLIGE DEL AF

Læs mere

Deklaration for Matrikel nr. 2-ff (Rønnebækgårdsvej), Erritsø by og sogn

Deklaration for Matrikel nr. 2-ff (Rønnebækgårdsvej), Erritsø by og sogn 1. Områdets fastlæggelse 1.1. Undertegnede ejer af det på vedhæftede deklarationsrids viste område, omfattende matr. nr. 2 ff af Erritsø by og sogn i Fredericia Kommune, pålægger herved det nævnte område

Læs mere

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden.

DEKLARATION. a) De til enhver tid værende ejere af arealer inden for deklarationsområdet skal være medlemmer af Grundejerforeningen Fyrrelunden. (Forslag til generalforsamlingen den 28. maj 2006) DEKLARATION Undertegnede Grundejerforeningen Fyrrelunden,som repræsentant for ejerne af grunde udstykket fra matr. nr. 1cp og 1cq Tollerup by, Melby sogn,

Læs mere

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II)

Byplanvedtægt A 10. Byplanvedtægt. for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i. Glostrup kommune. (Strandhaven II) Byplanvedtægt A 10 Byplanvedtægt for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) Byplanvedtægt A 10 for matr. nr. 19 bo Avedøre by og sogn i Glostrup kommune (Strandhaven ) medfør

Læs mere

D E K L A H A T I O N

D E K L A H A T I O N Matr.nr. 156i Søgård Hovedgård m.m. Holmsland Klit sogn l Området. D E K L A H A T I O N Underskrevne ejer af ejendommen matr.nr. 156i, Søgård Hovedgård m.m., Holmsland Klit sogn forpligter herved mig

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

0 E K LARAT I ON. for et parcelhusområde i SAKSILD BY

0 E K LARAT I ON. for et parcelhusområde i SAKSILD BY 0 E K LARAT I ON for et parcelhusområde i SAKSILD BY ODDER KOMMUNE DEKLARATION FOR ET PARCELHUSO~DE I SAKSILD Undertegnede ejere af det på vedhæftede kortbilag med prikket linie viste område omfattende

Læs mere

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN.

DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION FOR PARCELLER AF MATR. NR. 5"P, 7bc 7bq SABRO BY OG SOGN. DEKLARATION Undertegnede ejere af det på vedhæftede deklarations rids viste område, omfattende dele af matr. nr. 5 ap, 6 h, 7 bc og

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR 48-239 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BULLE- RUPVEJ - BY- OG LANDZONEGRÆNSEN MOD ØST - KERTEMINDEVEJ OG TVEDVÆNGET I SEDEN I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. :

Afskrift. DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : Afskrift. Matr. nr. 1 o m. fl. Gladsaxe by Gladsaxe sogn. Akt:Skab G Kr. 322 Anmelder: Stempel 23 kroner DEKLARATION. På ejendommen matr. nr. : 1 o Gladsaxe by og sogn 1 ml Gladsaxe by og sogn 1 læ do

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975.

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY. Februar Rettet i juni 1974 og februar 1975. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRADE I TIM BY Februar 1974. Rettet i juni 1974 og februar 1975. RINGKØBIN-G KOMMUNE l PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR ET BOLIGOMRÅDE

Læs mere

Kopi af cervitutter: ØVEJS UDSTYKNINGEN

Kopi af cervitutter: ØVEJS UDSTYKNINGEN Kopi af cervitutter: Der tages forbehold over 100% korrekthed da dokumentet er elektronisk scannet med efterfølgende manuel korrektion. (formanden for grundejerforningen Ernst Madsen). ØVEJS UDSTYKNINGEN

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2 Partiel byplan for el omrade SVOGERSLEV beliggende syd tor hovedvejen i Svogerslev (Værkstedsområde vest) (Fra 1/4 1970 Roskilde kommune) KORNERUP-SVOGERSLEV KOMMUNE

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FJERBGADE I RINGKØBING BY. Marts 1977. R I N G K Ø B I N G K O M M U N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED FÆRØGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE

Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR »SELSKOVPARKEN« I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18 BYPLANVEDTÆGT FOR»SELSKOVPARKEN«I HILLERØD KOMMUNE Byplanvedtægt nr. 18»Selskovparken«i Hillerød kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes

Læs mere

-9.MAJ1978* Anmelder: RINGKØBING KOMMUNE LO: ALPLAN NR. ol.ool FOR ET OMRÅDE ØST FOR SDR. RINGVEJ.

-9.MAJ1978* Anmelder: RINGKØBING KOMMUNE LO: ALPLAN NR. ol.ool FOR ET OMRÅDE ØST FOR SDR. RINGVEJ. Anmelder: ADVOKATERNE K. SKOVBORG ANDERSEN H. THORNINGER 6950 RINGKØBING -9.MAJ1978* 06782 RINGKØBING KOMMUNE LO: ALPLAN NR. ol.ool FOR ET OMRÅDE ØST FOR SDR. RINGVEJ. - 2 - RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse.

HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR Områdets anvendelse. HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 26. Boligområde ved Ladegårdsvej i Aastrup. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes følgende bestemmelser for det i

Læs mere

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids.

2. VEJE OG STIER. Der udlægges areal til veje, vænger og stier med retning og beliggenhed som anført på vedhæftede rids. Matr. Nr. 1 i Neder Holluf By, Fraugde sogn, Odense Herred DEKLARATION Undertegnede JENS P. KOCH & CO. A/S, Vermehrensvej 14, 5100 Odense bestemmer og deklarerer herved for sig selv og fremtidige ejere

Læs mere

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300

Partiel Byplan 3. For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: PB0300 Partiel Byplan 3 For dele af Havnsø og Egemarke Hovedgård Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.06.1975 3011502PB0300 BJERGSTED KOMMUNE Partiel Byplanvedtægt nr. 3, for dele af Havnsø og Egemarke

Læs mere

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE

Partiel byplan. for et område af. Roskilde købstads jorder. i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Nr. 6 Partiel byplan for et område af Roskilde købstads jorder i domsognet, beliggende ved Køgevej og Østre Ringvej ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v. S. og V. Pedersen 1967 Partiel byplan nr. 6 for

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.58-204 FOR OMRÅDET : BEGRÆNSET AF KNULLENS SYDLIGE VEJSKEL, ØSTLIGE SKEL AF MATR. NR. 20 a, HØJBY BY OG SOGN, SKEL MOD SPORTSPLADS NORD FOR HØJBY SKOLE, SVENDBORGVEJ AFSNIT

Læs mere

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N.

Stempel: kr. øre D E K L A R A T I O N. Fællesdeklaration tinglyst på matr. 4 e, 7 a, 7 æ, 8 a og 11 a, avnsø By, Føllenslev Sogn, Skippinge erred, olbæk Amt. Tinglyst 16-6-1970: Dokument om benyttelse, bebyggelse, hegn, veje, grundejerforening

Læs mere

KOMMUNE BOGENSE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE

KOMMUNE BOGENSE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE BOGENSE KOMMUNE PART IEL BYP LANVE DTIEGT NR.8 OMRÅDE MELLEM JERNBANEGADE, ADELGADE OG VESTERGADE Ib Andersen og E.Juul Møller AIS Den 5.april 1974 ByplankonSulenter. Ax~kitektex~M.A.A 11 Sag nr.bgs 22.o

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 4. for området syd for Havnevej. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 4. for området syd for Havnevej. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 4 for området syd for Havnevej Frederiksværk Kommune I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i l omhandlede

Læs mere

Matr.nr. S-Do, 5-ca, S-cb, S-ce, 5-ed, S-ce, 5-ef, 5-eg, 5-eh, 5-c;, 5-ek, 5-el, S-cm og 5-cn, Terslev by og sogn. D E K L A R A T ION FOR

Matr.nr. S-Do, 5-ca, S-cb, S-ce, 5-ed, S-ce, 5-ef, 5-eg, 5-eh, 5-c;, 5-ek, 5-el, S-cm og 5-cn, Terslev by og sogn. D E K L A R A T ION FOR Matr.nr. S-Do, 5-ca, S-cb, S-ce, 5-ed, S-ce, 5-ef, 5-eg, 5-eh, 5-c;, 5-ek, 5-el, S-cm og 5-cn, Terslev by og sogn. Anmelder: Haslev kommune Tekn. Forvaltn. D E K L A R A T ION FOR UDSTYKNINGSOMRADET TERNESØVÆNGET

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57 Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Sofiendalsvej, Hasseris. Byplanvedtægt for

Læs mere

DEKLARATION for Grundejerforeningen TUELSBORG VILLAPARK vedtaget på generalforsamling den

DEKLARATION for Grundejerforeningen TUELSBORG VILLAPARK vedtaget på generalforsamling den Bestemmelserne i denne deklaration gælder for parcellerne med følgende matrikelnumre: Se bilag 1 dateret 01.04.18 1. Udstykning Parcellernes udstykning til boligformål mv. er foretaget i overensstemmelse

Læs mere

S E R V I T U T T E R

S E R V I T U T T E R Original. A F S K R I F T I anledning af at undertegnede NORDKYFA A/S, Rågeleje, agter at udstykke og sælge de mig tilhørende arealer matr.nr. 6-g, 6-u, 6-v og 6-x Smidstrup by, Blistrup sogn, i overensstemmelse

Læs mere

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område:

I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: ÅRHUS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. l FOR SABRO. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i l nævnte område: 1. BYPLANVEDTÆGTENS OMRÅDE.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

STEMPELMÆRKE. KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. O 3(tø7.36_

STEMPELMÆRKE. KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. O 3(tø7.36_ Matr.nr. 2bø og 2ec Ringkjøbing Markjorder. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLtNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT 30IYS"

Læs mere

at anvise mulighed for parkering af affaldscontainer samt af vare-, lastbiler og lignende på en afskærmet plads

at anvise mulighed for parkering af affaldscontainer samt af vare-, lastbiler og lignende på en afskærmet plads GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.03 Boligområde med fritliggende enfamilieshuse nord for St. Valby, mellem St. Valby Vej og Maglemose å. I henhold til kommuneplanloven (lovbekendtgørelse nr. 734 af 2 december

Læs mere

"VANDTÅRNSVEJ" Brønderslev Kommune. Området begrænses som vist på. 19dz 19mb samt dele af følgende 9. under Brønderslev samt alle parceller der

VANDTÅRNSVEJ Brønderslev Kommune. Området begrænses som vist på. 19dz 19mb samt dele af følgende 9. under Brønderslev samt alle parceller der Partiel Byplanvedtægt nr 7 "VANDTÅRNSVEJ" Brønderslev Kommune 1 medfør af lov om byplaner (lovbekendtgørelse nr 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Brønderslev

Læs mere

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

Kortet på omslaget er i mål 1: og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 15 Lokalplan for et boligområde i Valløby by. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

D E K L A R A T I O N =======================

D E K L A R A T I O N ======================= Anmelder: --------- Ejerlauget Slettebjerget 1-20, 3400 Hillerød v/ formanden, Steen Jensen, Slettebjerget 15, 3400 Hillerød PÅTEGNING TIL DEKLARATION AF 16/6 1976. ---------------------------------------

Læs mere

D e k l a r a t i o n for dele af matr. nr. l7 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn.

D e k l a r a t i o n for dele af matr. nr. l7 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn. Matr. nr. 17 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn Anmelder: D e k l a r a t i o n for dele af matr. nr. l7 a, 9 n, 5 d, 15 h og 18 e Skovby by og sogn. l. OMRÅDETS AFGRÆNSNING Undertegnede ejere

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Assentoft by ved hovedvej A16, øst for Assentoft kirke. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR BOLIGOMRÅDE DEL AF LYØVEJ I BÅRING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE Teknisk forvaltning Matr.nr. l5q og l8ao Båring By, Asperup l.2.5:p16 HK/ak Lokalpian nr. 48 (1995 338) T~7 -

Læs mere

Aktuelt tinglyst dokument

Aktuelt tinglyst dokument Aktuelt tinglyst dokument Dokument: Senest påtegnet: Grædstrupvej 5L 0002aa 0002p 0019f Horsensvej 2 0003a 0003dn 0003do Ring Søpark 53 0003ek Søkildevej 11P 0004ga Søkildevej 11L 0004ka : 09.12.2016 10:28:57

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN NR. 005 FOR ET BOLIGOMRÅDE I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1979 LOKALJPLANOMRÅDE

LOKALPLAN NR. 005 FOR ET BOLIGOMRÅDE I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1979 LOKALJPLANOMRÅDE LOKALPLAN NR. 005 FOR ET BOLIGOMRÅDE I VROLD LOKALJPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E SIDE LOKALPLANEN 1. Lokalplanens formål. l 2. Område og zonestatus. l 3. Områdets

Læs mere

b. På hver parcel må kun opføres eet sommerhus med et bebygget areal på indtil 30 m² og med en maksimal højde på 3,00 m. I bygningen må ikke

b. På hver parcel må kun opføres eet sommerhus med et bebygget areal på indtil 30 m² og med en maksimal højde på 3,00 m. I bygningen må ikke Deklarationen 1 Området 2 Veje 3 Byggelinier og hjørneafskæringer 4 Grundstørrelser 5 Grundenes benyttelse 6 Bygnernes placering, udstrækning og udformning 7 Almindelige bestemmelser 8 Byggemodningsanlæg

Læs mere

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976.

DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976. RI N G K 03 I HG O K M U H E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE TED GHØNLAND3GADE I RINGKØBING SI. December 1976. RINGKØBING K O M M IT N E DEKLARATION FOR ET BOLIGOMRÅDE VED GHØNLANDSGADE I RINGKØBING BY.

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE

BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMRÅDE VED EGENSE BYPLANVEDTÆGT NR. 9 FOR SEJLFLOD KOMMUNE SOMMERHUSOMUDE VED EGENSE I medfør af byplanloven (1ovbekendtgØrelse nr. 63 af 20. februar 1970)

Læs mere

Anmelder: DEKLARATION.

Anmelder: DEKLARATION. INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI Matrikelnumre. 15c, 16ay, 18cz, 17a og 17b Kildebrønde by og sogn IBYCO A/S POSTBOX 60, TAASTRUP Anmelder: INDUSTRIELT BYGGE COMPAGNI IBYCO A/S Lille Sengeløsevej 30 2630 Taastrup

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Sjølundsparkens deklarationer

Sjølundsparkens deklarationer Sjølundsparkens deklarationer (herunder om- og tilbygningsbestemmelse & tegltage) Deklaration (1977). 1. Områdefastsættelse 1. Undertegnede ejer af det på vedlagte kortbilag 1 viste område, omfattende

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem

Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Partiel byplanvedtægt nr. 2 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område med åben og lav boligbebyggelse mellem Assentoft og Drastrup byer - Assentoft Øst, etape II. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

Mariesminde - Romalt. Byplanvedtægt. for. 36. partielle byplan i Randers. (et boligområde ved Neder Romalt i Randers kommune)

Mariesminde - Romalt. Byplanvedtægt. for. 36. partielle byplan i Randers. (et boligområde ved Neder Romalt i Randers kommune) Mariesminde - Romalt Byplanvedtægt for 36. partielle byplan i Randers (et boligområde ved Neder Romalt i Randers kommune) Vedtægt til 36. partielle byplan i Randers (første etape af et boligområde ved

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE Pakhustprve«4-6OOO Kolding Tbtofon OS. 52 O3 SS Bønstrup Sø Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune matr. nr. 3- Vester-Vamdrup By Vamdrup

Læs mere

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION

KOPI. Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION KOPI Matr; hr. 4h Brønsholm by, Karlebo,sogn. Anmelder: Per Fasting, landsretssagfører, Ny Vestergade l, 1471 København K. Tlf: 12 09 13 DEKLARATION Undertegnede Kay Wilhelmsen, Vassingerød pr.,lynge,

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY

LOKALPLAN NR FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY 1. LOKALPLAN NR. 1.4.1 FOR OMRÅDE I SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL: at området

Læs mere

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom.

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. li N A 4 IDOM KIRKEBY HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 237 FOR ET BOLIGMRfiDE VED KOFELTVEJ. IDOM INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 5

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse nr. 16o af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG. til. byplanvedtegt. for. ejerlavet Glostrup by og sogn. Glostrup kommune

Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG. til. byplanvedtegt. for. ejerlavet Glostrup by og sogn. Glostrup kommune Partiel byplanvedtægt nr. 13 TILLÆG til byplanvedtegt for ejerlavet Glostrup by og sogn i Glostrup kommune Byplanvedtægt for et område af Glostrup ejerlav, Glostrup kommune, nord for Roskildevejen. I medfør

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune)

Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) Partiel byplanvedtægt nr. 7 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 15.11.2011 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 316 For et område til boligformål ved Minervavej,

Læs mere

Anmelder: Geopartner Landinspektører A/S Birk Centerpark 24 7400 Herning Tlf. 9712 5811 CVR-nr. 20014784 J.nr. 1705512 - tgj Deklaration om transformerstation med teknikskabe og underjordisk kabelanlæg

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 7. for et Centerområde ved Skovbakkevej. Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Byplanvedtægt 7. for et Centerområde ved Skovbakkevej. Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Byplanvedtægt 7 for et Centerområde ved Skovbakkevej Frederiksværk Kommune PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NUMMER 7 for et Centerområde ved Skovbakkevej i Frederiksværk Frederiksværk kommune

Læs mere

Udskrift af deklarationen på >>To-Bjerg udstykningen<<

Udskrift af deklarationen på >>To-Bjerg udstykningen<< Udskrift af deklarationen på >>To-Bjerg udstykningen>To-Bjerg udstykningen

Læs mere

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård

LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) is - GIRO Byplanvedtægt for et boligområde øst for Stangkærgård T Mr. LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE SMØRUMOVRE PR. MÅLØV - TLF. (01) 97 52 is - GIRO 34130 ANMELDER: C.M?. kl B LEDØJE-SMØRUM KOMMUNE -j 5 j;; j -p -n.j^ SMØRUMOVRE _ 0_. _ Q, Q, J.nr. 27.5. - 8-1 - 8-m Smn. 276o

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979

LOKALPLAN NR FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 LOKALPLAN NR. 6.2.1 FOR REFS VINDINGE ØRBÆK KOIV1MUNE DECENIBER 1979 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.2.1 REFS-VINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

LOKALPLAN NR.046. FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN" SKANDERBORG KOMMUNE 1987

LOKALPLAN NR.046. FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN SKANDERBORG KOMMUNE 1987 LOKALPLAN NR.046 FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN" LOKALPLANOMRÅDE^0 M SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE...- Beskrivelse

Læs mere

Partiel byplan. Roskilde købstads jorder. Nr. 7. i domsognet, for et område af

Partiel byplan. Roskilde købstads jorder. Nr. 7. i domsognet, for et område af Nr. 7 Partiel byplan for et område af Roskilde købstads jorder i domsognet, beliggende ved Køgevej omfattende matr. nr. 12 aa, 12 af, 12 bf, 12 b * og 12 bh alle af Vestermarken ROSKILDE Felix Møllers

Læs mere

Lokalplan nr. 10. Boligområde ved Harløsevej i Skævinge

Lokalplan nr. 10. Boligområde ved Harløsevej i Skævinge Lokalplan nr. 10 Boligområde ved Harløsevej i Skævinge 27.08.1986 f/ics /T* fi* SKÆVINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10 August 1986 Område BT2Bved Harløsevej Byzonegrænse Grænse for^ bevarende lokalplan S \

Læs mere

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune Lokalpian nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune TØNDERKOMMUNE Lokaiplan nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben Sydvesten-Reklame, Tønder I henhold

Læs mere

Gråsten Kommune. Byplanvedtægt nr. 5. Boligformål, Dyrkobbel. Vedtaget:

Gråsten Kommune. Byplanvedtægt nr. 5. Boligformål, Dyrkobbel. Vedtaget: Gråsten Kommune Byplanvedtægt nr. 5 Boligformål, Dyrkobbel Vedtaget: 110.1977 GRÅSTEN KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 5 Byplanvedtægt for et^boli^gpmråde^ved I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

e 34~ TRU\\.JDkoLM 14/4 li. NV

e 34~ TRU\\.JDkoLM 14/4 li. NV 05193.00 Afgørelser - Reg. nr.: 05193.00 Fredningen vedrører: Overby Villaby Domme Taksations kom miss ionen Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10-09-1969 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

d) På hver parcel skal der udføres en holdeplads for én vogn. Hvis garage opføres, skal nævnte holdeplads ligge mellem garagen og vejarealet.

d) På hver parcel skal der udføres en holdeplads for én vogn. Hvis garage opføres, skal nævnte holdeplads ligge mellem garagen og vejarealet. Deklaration, tinglyst d. 25. april 1961: Efter delvis aflysning som følge af lokalplan 238 Forvaltningen giver grundejerforeningen ret i, at teksten i lokalplanen omkring delvis ophævelse af servitutterne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

LOKALPLAN NR. 026 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BAKKEVEJ OG ET FRIAREAL VED STILLING SØ. Stilling

LOKALPLAN NR. 026 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BAKKEVEJ OG ET FRIAREAL VED STILLING SØ. Stilling LOKALPLAN NR. 026 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BAKKEVEJ OG ET FRIAREAL VED STILLING SØ Stilling SKANDERBORG KOMMUNE 1984 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 12

BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Gredstedbro Nord BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Ribe kommune Partiel byplanvedtægt nr. 12 BYPLANVEDTÆGT W R. 12 for Et omr åde^t i l åben og lav^oligbebyggel-- se og til offentlige formål i Gredstedbro, I medfør

Læs mere

-7,IN! 1979*008452 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

-7,IN! 1979*008452 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT mtr.nr. 181 m.fl. Ringkøbing bygrunde -7,IN! 1979*008452 Anmelder: Jørgen H.Krogh advokat Ringkøbing STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT 3 ASI1 RINGKØBING KOMMUNE.

Læs mere