Stillings- og funktionsbeskrivelse for nyoprettet chefstilling for. Filadelfia fællesadministrative stab Økonomi, Løn/Personale samt IT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stillings- og funktionsbeskrivelse for nyoprettet chefstilling for. Filadelfia fællesadministrative stab Økonomi, Løn/Personale samt IT"

Transkript

1 10.maj 2012 Stillings- og funktionsbeskrivelse for nyoprettet chefstilling for Filadelfia fællesadministrative stab Økonomi, Løn/Personale samt IT Afdelingschef - (evt. vicedirektør)

2 2 Nyoprettet stilling til Filadelfias fælles administrative stab Filadelfia er med specialhospitalet i front inde i en større fornyelses-, omstillings- og effektiviseringsproces. Målet er at synliggøre og fremtidssikre denne vigtige landsdækkende selvejende velfærdsinstitution med højt specialiserede patient- og borgertilbud på internationalt anerkendt niveau. Fornyelsen og omstillingen finder sted på flere måder: Styrket dialog med de 5 regioner og Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse om Filadelfias specialiserede hospitalsydelser, kvalitet og økonomi på overordnet ledelses- og sundhedsfagligt niveau. Styrket dialog med de nærliggende sjællandske og østjyske kommuner om fysisk og psykisk udviklingshæmmedes bo-tilbud og evt. rehabilitering. Internt i den samlede organisation en fælles vision og ledsagende strategier og en ændret ledelsesstruktur for de nærmeste år skal gøre ledere og medarbejdere til et endnu stærkere, kompetent og udadvendt hold der kan levere ydelser til tilfredse brugere og opdragsgivere. Bestyrelsen for Filadelfia har ønsket en sådan fornyelse. Den er påbegyndt med en fornyelse af direktionen med en ny adm. direktør i spidsen (tiltrådte kort før årsskiftet 2012). Et vigtigt skridt for den nye direktion har været at samle kræfterne indenfor det administrative område for at sikre de nødvendige kompetencer til at bistå og løse opgaver ift. direktion og den samlede organisation med høj kvalitet og effektivitet. Resultatet er blevet en samlet fælles administrativ stab med en nyoprettet fælles overordnet chefstilling for funktionsledere og medarbejdere indenfor økonomi, løn og personale og IT. Den fælles stab er under gradvis indkøring. Men direktion, ledere og medarbejdere i staben og den øvrige organisation venter spændt på at få en ny chef ansat i den nye stilling. Det er en spændende stilling med ansvar, bredde og kompetencer i hele det administrative felt for den fusionerede stab. Men det er samtidigt en udfordrende stilling, med fokus på økonomiske omlægninger og resultater ud fra en ændret og for organisationen og dens ledere en ændret økonomisk og driftsmæssig styringstilgang. Endeligt er det også en stilling med tætte relationer til direktionen, strategiske opgaver og til at styrke bånd og faglig brobygning til Filadelfias centrale samarbejdspartnere. Den nye chef refererer til direktionen ved den adm. direktør, og har foruden god ledelseserfaring især stærke økonomiske og planlægningsmæssige kompetencer erhvervet i sygehusvæsenet og gerne socialområdet. Lidt baggrund Filadelfia har 115 års kompetenceopbygning, er placeret geografisk i Dianalund med rigtigt gode bus- og togforbindelser.

3 3 Det er en stolt organisation med mere end 800 ledere og medarbejdere - og et budget på omkring kr. 375 mio., som er optaget af at levere høj kvalitet og tilfredshed til nogle af de sværest stillede epileptiske og tilgrænsende syge patienter og handicappede i landet. Den offentlige sektor er økonomisk under pres også på sundhedsområdet efter ti år med betydelig vækst. Det har betydet øget fokus på prioritering af aktivitet, økonomi og effektivitet i regionerne, og det har afledt ført til en vurdering af, om visse dele eller opgaver, som Filadelfia i specialhospitalet yder til det danske sundhedsvæsen (står i Sundhedsstyrelsens Specialeplan for 2010 og i Sundhedsloven) evt. kan løses i de enkelte regioner. Dette førte sidste år til, at Regionerne ved Region Sjælland (som Filadelfia indgår driftsoverenskomst med regionerne med) ønskede at reducere sit hidtidige forbrug i nogen udstrækning. En finanslovsbevilling på kr. 40 mio for og et nu næsten færdigt udredningsarbejde i ministeriet herom har bidraget til, at Epilepsihospitalet fortsat kan opretholde sin sundhedsfaglige profil. Men det er også klart, at Filadelfia har behov for at være skarpere på prioritering af de specialiserede ydelser til regionerne og på en økonomisk model for styring, som minder mere om den måde de offentlige sygehuse styres på end Filadelfias hidtidige. Specialhospitalet har netop været igennem en økonomisk tilpasning med en budgetreduktion på 16 %. En væsentlig del af tilpasningen har været i de kliniske afdelinger og Filadelfias fælles afdelinger - administration, teknisk og serviceafdelinger. Alle har taget del i denne første omstillingsperiode sidste efterår med gennemførelse her i foråret. Der er parathed og vilje til de næste skridt for at gøre fornyelsen til virkelighed. Ledere og medarbejdere er ganske langt og særdeles aktive i den udviklingsproces, der skal munde ud i en udviklingsplan frem mod sommer i år, vedtaget af Filadelfias Bestyrelse. En non-profit institution med egen bestyrelse, en specialhospital med forskning og udvikling og kompetente internationale samarbejdspartnere og samtidigt med udfordringer nogle svære, nogle med muligheder de nærmeste år. Et virke som drejer sig om at tage vare på nogle af de dårligst stillede patienter og klienter et virke og specialiserede ydelser som skal formidles stærkere og bedre til patienter, klienter og offentlighed. Ansvarsområde Den nye chef for ansvaret for ledere og medarbejdere i den nu fusionerede fælles administrative stab: Overordnet ledelsesansvar for stabens ledere og medarbejdere. Fagligt ansvarlig for økonomi- og planlægning indenfor hele Filadelfias virke og ansvarsområde. Ansvar for effektiv og kvalitet i administration, styrings og ledelsesinformation samt HR under de fastlagte økonomiske og øvrige rammer. Dertil kommer ansvar for: Staben og dens virke indenfor egne servicefunktioner for Filadelfia som helhed. Strategiske oplæg til direktionen.

4 Dedikeret ansvar på vegne af direktionen efter delegation. 4 Arbejdsopgaver I overensstemmelse med dette ansvarsområde er de overordnede opgaver pt.: at lede og udvikle opgaver og det interne samspil i den fælles (nye) administrative stab med dens faglige ledere og medarbejdere, herunder bl.a. Stimulere til udvikling af en professionel, fleksibel og serviceorienteret kultur i den fællesadministrative stab. Ansvarlig for udvikling og trivsel, samarbejde, arbejdsmiljø, herunder afvikling af årlige MUS-samtaler med faglige ledere og medarbejdere. Ledelsesrepræsentant i det lokale kvalitetsudvalg. Medlem af MED-organisationen. at have fokus på indførelse af drifts- og økonomistyring gennem en hel ny forløbstakststruktur (DRG-lignende) og økonomimodel for specialhospitalet og dets afdelinger. Herunder at udvikle ledelsesinformation internt i Filadelfia og eksternt ift. regioner (og kommuner). at budgetter indenfor aktivitet og indtægter/udgifter følges, rapporteres løbende og rettidigt overfor Filadelfias budgetansvarlige og i sidste instans direktionen. at bistå direktionen i dennes strategiske og centrale opgaver og medvirke i faste interne og eksterne ledelsesfora, herunder deltagelse i bestyrelsens møder. at samarbejde med ministerier, regioner og kommuner som helt centrale partnere indenfor sundheds- og socialområdet. Kompetencer Som chef kan du sige ja til langt de fleste af nedennævnte kompetencer: Relevant akademisk uddannelse formentlig cand.oecon, cand scient pol, cand polit, cand merc eller lign. Ledelseserfaring fra en administrativ stab indenfor budget, regnskab og planlægning indenfor sygehus, og gerne også socialområdet, gerne også med indsigt og erfaring for ledelsesopgaver indenfor IT og HR. Evne og vilje til ledelse for at fremme et resultat i et fællesskab. Motiverende og nærværende ledelsesstil. Arbejder systematisk, analytisk og skaber dermed overblik. Har gode kommunikative og formidlingsmæssige evner. Forhandlingsevner. Har personlig gennemslagskraft. Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår forhandles med pågældendes faglige organisation på et niveau, der modsvarer de stillede forventninger.

5 5 Direktionen er undervejs med en ændret ledelsesstruktur og overvejer i denne sammenhæng om stillingen bør tillægges titel af vicedirektør af hensyn til de tætte relationer denne stilling har ift. direktionen og dennes virke i den samlede organisation. Tiltrædelse Snarest muligt og gerne umiddelbart efter sommerferien. Ansættelsesforløb Ansøgning fremsendes senest den 4.juni kl Vi ser gerne, at du søger online via Alternativt kan ansøgningen, vedlagt oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse og med relevant dokumentation, sendes til personalekonsulent Charlotte Bertelsen, Filadelfia, Kolonivej 1, 4293 Dianalund. Efter ansøgningsfristens udløb er forløbet planlagt således: - Ansættelsesudvalg gennemgår ansøgningerne ansættelsessamtale den 19.juni Indhentning af referencer og evt. test (vil blive oplyst). - 2.ansættelsessamtale den 26.juni 2012 (evt. tests vil nærmere blive oplyst). - Forhandling og indgåelse af ansættelse i stillingen. Du er velkommen til at ringe om stillingen Kontakt administrerende direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen, tlf Supplerende materiale Du kan nedenfor orientere dig om: - De 3 funktionsområder i den fælles administrative stab. - Øvrige tætte medarbejdere i det administrative område. - Den aktuelle organisation og den ændrede administrative organisation. - Delbidrag i den igangsatte udviklingsplanproces for fornyelsen af Filadelfia. Endeligt er du velkommen til at gå på Filadelfias hjemmeside:

6 6 Supplerende materiale

7 A. Den fælles administrative stabs funktioner/afdelinger: 7 Økonomifunktionen maj Medarbejdere: 1 Leder for budget- og regnskabsfunktionen/afdelingen 2 økonomikonsulenter 1 sundhedsøkonom Opgaver: Budget Epilepsihospital og institutioner. Budget for 4 særskilte juridiske enheder heraf 2 med tilknytning til Filadelfia. Regnskaber i henhold til årsregnskabsloven for ovenstående. Løbende økonomiopfølgning for ovenstående. Løbende betalinger og bogføring. Kreditor- og debitorbogholderi. Afstemning af bankkonti. Fakturering for hospitals- og institutionspladser. Diverse faktureringer. Konsulentfunktion vedrørende brug af økonimisystemet. Konsulentfunktion ift. budget- og bevillingsspørgsmål. Afregning af moms og lønsumsafgift. Administration af forsikringer. Administration af Filadelfias fonde. Kontakt med Region Sjælland, Region Midtjylland og Sorø Kommune vedrørende bevillingsspørgsmål. Ansvar for struktur og kontoplan for Filadelfia og tilknyttede institutioner. Principper for intern afregning mellem Epilepsihospitalet, Filadelfias institutioner og tilknyttede institutioner. Baggrundsmateriale til fakturering. Implementering af ny takststruktur. Fordelingsregnskaber. Statistik og prognoser i samarbejde med IT-afdeling. Leder: Lis Damm Golombek Løn og Personalefunktionen maj Medarbejdere: 1 Leder for Løn og Personalefunktionen/afdelingen 3 personalekonsulenter 1 elev Løn- og personaleadministration herunder tidsadministration og vagtplan. Lønforhandlinger og konkrete forhandlinger. Personalepolitik, retningslinjer og opfølgning heraf. Introduktion af nyt personale. Beregninger/opfølgning lønbudget/forbrug. Ledelsesinformation/HR portalen. E-Rekruttering. Leder: Gitte Fiirgaard

8 Kort beskrivelse af IT-funktionen maj Medarbejdere: 1 Leder for IT-funktionen/afdelingen 1 projekt- og supportmedarbejder kliniske systemer (28 timer) 1 projekt og kommunikationsmedarbejder (delt 50 % med direktionen) 2 teknikker 1 tekniker lærling Drift, support, vedligeholdelse af IT installation med ca. 650 pc ere, 10 servere, 100 printere og 1000 brugere. Drift, support, vedligeholdelse af medicoteknik primært inden for neurofysiologien/søvn. Drift, support, vedligeholdelse af Videoovervågning af patienter ca. 100 kameraer. Drift, support, vedligeholdelse af ca. 120 systemer. Varetagelse af opsætning af kliniske systemer. Datatræk til forskning, ledelsesinformation og planlægning mm. Hotline i forhold til alt ovenstående. Projektledelse i forhold til IT-projekter. Udvikling/programmering af kliniske databaser, systemintegration, internet/intranet og ledelsesinformation mm. AV-udstyr. Diverse stabsopgaver. Leder: Erik Viuff Hansen B. Øvrige tætte funktioner i det administrative område Direktionssekretariat, kommunikation og web-området.

9 9 C. Filadelfias aktuelle organisation NB : Ændret - se nedenfor under D.

10 D. Ændret administration og fælles stabsafdelinger i Filadelfia februar 2012 Direktionen J.nr. JOJ-HKR/ Notat Ændret administration og stabsopbygning i Filadelfia februar 2012 Epilepsihospitalet befinder sig efter et markant ydre pres i 2011 på de økonomiske og kapacitetsmæssige rammevilkår i en intern omstillings- og fornyelsesproces. Filadelfias Bestyrelse vedtog i december budgettet for For Epilepsihospitalet indebærer dette en reduktion ift. det tidligere års budget med 16 %. Foruden Epilepsihospitalets kliniske og klinisk tværgående afdelinger er især Filadelfias administration, teknisk afdeling, serviceområdet og køkkenområdet berørt heraf. Alle disse funktioner er aktuelt i færd med at implementere besparelser og omlægninger af opgaver og arbejdsgange. Den fornyede direktion har fundet det nødvendigt at foretage en revurdering af den ellers påbegyndte omstilling og besparelsesforløb for særligt administrationen (plan besluttet i efteråret 2011) for at: - Imødekomme bestyrelsens forventninger om en direktion med fuldtidsansatte gøre administrationen bæredygtig og fleksibel ift. omverdenens og organisationens opgaver de nærmeste år. Direktionen igangsatte i fællesmødet den 11.januar 2012 et åbent procesforløb med involvering af alle administrationens ledere og medarbejdere. Procesforløbet er beskrevet i notat af 17. januar I overensstemmelse hermed har direktionen iværksat en afdækning af de administrative medarbejderes individuelle aktuelle og evt. yderligere kompetencer. Efterfølgende har direktionen fremlagt et forslag til en ændret organisations- og ledelsesstruktur for Filadelfias administration for alle administrative ledere og medarbejdere og samtidigt tilrettelagt en høringsproces for såvel de administrative ansatte som Filadelfias ledere, jf. notat af 6. februar Direktionen har ved høringsperiodens afslutning modtaget flg. bemærkninger: - Personaleafdelingens medarbejdere har udtrykt usikkerhed om kapacitetsmæssige, faglige og ledelsesmæssige forhold. - Enkeltpersoner har kommenteret udviklingsteamet i den kommende Forsknings og Udviklingsafdeling. Direktionen finder, at de fremkomne bemærkninger gennem justeringer i enkelte formuleringer fuldt ud imødekommer høringsbemærkningerne. Direktionen har i høringsperioden i øvrigt fundet løsninger, der styrker kommunikationsopgaven. Direktionen har derfor i sit møde den 20. februar 2012 besluttet en ændret administration og stabsopbygning for Filadelfia med virkning fra 1. marts Ændret administration og stabe pr 1. marts Direktionen finder det afgørende, at Filadelfias administration og stabe udformes ud fra flg. principper:

11 11 - Administrationen skal være bæredygtig (faglige kompetencer) og samtidig fleksibel. - De faglige kompetencer udøves i særskilte teams, der er naturligt sammenhørende og samtidigt modvirker sårbarhed. - Et administrativt- eller stabsmæssigt område skal have en vis volumen for at kunne bære en egentlig administrativ leder/chef med tilknyttet personaleledelse og budgetansvar. - De administrative- eller stabsmæssige områder er tværgående ift. Filadelfia som helhed. - Alle ledere og medarbejdere i de administrative- eller stabsmæssige område er orienteret imod direktionen som del af en understøttende stab og er orienteret i mod driftsorganisationen som en del af en servicefunktion. Stabene kan agere på vegne af direktionen i konkrete opgaver efter konkret delegation. Administrationen og stabe er organiseret således: I lyset af kompetenceafdækningen og de forestående opgaver organiseres administrationen således: Fig. 2 Direktion Sekr Administration og styring Økonomi L og P IT Teknisk afd. Serviceafd. Teknik og service Forskning og udvikling Køkken Epilepsihospitalet - Forskning og udvikling Administration og Styring styrkes ved: - 1 nyoprettet fælles ledelsesstilling for økonomi, løn og personale samt IT (med ledelseserfaring og særlige kompetencer i økonomi-planlægning). - Økonomi-planlægningsteam, herunder 1 budgetchefkonsulent. - 1 teamleder inden for personale. - 1 teamleder inden for IT. - 1 teamleder inden for sekretariatet. - 1 vakant stilling (økonomi) nedlægges. - Nedlæggelse af 1 eksisterende stilling (personale). - Opgradering af medarbejdere i administrationen til den arbejdstid, som er gældende pr. 1. februar Alle medarbejdere refererer til den fælles leder for økonomi, personale og IT, der samtidigt er fagligt ansvarlig for økonomi-planlægningsteamet. Forskning og Udvikling styrkes ved: - Oprettelse af team indenfor Udvikling patientforløbsorganisering, service og kvalitet, uddannelse og innovation.

12 12 - Overførsel af kvalitetskoordinator og uddannelseskonsulent til udviklingsteamet. - 1 ny stilling inden for udvikling (innovation, Lean, telemedicin). Alle medarbejdere refererer til den fælles leder for Forskning og Udvikling. Direktionen ønsker med Forskning og Udvikling at fremme forskning og udvikling for hele Filadelfia. Det er helt afgørende, at Epilepsihospitalet, men også Filadelfia som helhed sætter kursen hen imod en skyhøj oplevet kvalitet og service for patienter (og klienter), de pårørende og vore samarbejdspartnere. Det kræver en fokuseret strategi med mål for både kernekvalitet og proceskvalitet og gerne evidens- og forskningsbaseret. Det stiller krav om fokus på og udvikling af NIP -kernemål, procedure og procesmål i DKKM og akkreditering samt kroniker-modellen med verificerede åbne, BØR-forløbs patientforløbsprogrammer (Sundhedsstyrelsen). En samlet strategisk tilgang, der vil bringe Epilepsihospitalet og Filadelfia helt i front. Samlet set er det direktionens vurdering, at Administration og Styring sammen med Forskning og Udvikling samt Teknik og Service signalerer fælles og koordinerede tværgående funktioner for hele Filadelfia. Et fælles og nødvendigt afsæt til en fornyelsesproces for Filadelfia med Epilepsihospitalet i front frem mod år 2014, og dermed den udviklingsplan, som direktionen netop har igangsat. Foruden disse 3 hovedtyper af tværgående funktioner i Filadelfia er det vigtigt at fremme en åben kommunikation internt som eksternt. Direktionen har fundet udvej til at styrke kommunikationsopgaven: - Nedlæggelse af personalechefstillingen (25 timer). - Oprettelse af en specialkonsulentstilling i kommunikation (25 timer). - Opretholdelse af ½ stilling til IT-systemplanlægning og design. I fællesskab vil de to stillinger kunne styrke direktionens opgave for synliggørelse af Filadelfia. Et fast nedsat Kommunikationsudvalg skal rådgive direktionen med fælles kurs og øget fokus på mål og opgaver ift organisationen og omverdenen. Fysisk samling Direktionen finder fortsat, at det er afgørende også gennem en fysisk samling at sikre bæredygtighed og fleksibilitet. Direktionen har stadigt ikke fundet den mest hensigtsmæssige løsning, idet den tidligere udmeldte mulighed for at indflytte IT-afdelingen i administrationsafdelingen ikke anses for realistisk pga for store flytteomkostninger. Direktionen vender tilbage med en samlet løsning, som kan tilgodese en fysisk samling pr. 1.april Opgaver I forhold til de opgaver vedr. udlejning af ejendomme og ejendomsadministration, der pt. ligger i Personaleafdelingen, vil direktionen søge at overdrage opgaverne til teknik og serviceområdet.

13 13 Ikrafttrædelse Den ændrede administration og stabsopbygning træder i kraft pr. 1. marts Den adm. direktør vil fungere i stillingen som økonomi-, personale- og IT-chef, indtil den nye stilling kan blive besat (opslag). Samtidigt vil følgende personer indtræde som fagteamledere: - Lis Golombek er chefkonsulent inden for budget og analyse. - Gitte Fiirgaard er personale fagleder. - Erik Viuff Hansen er IT fagleder. Anders Madsen tiltræder som specialkonsulent i kommunikation. Uddannelseskonsulent Anne Møller Ronex og kvalitets- og udviklingskoordinator Tina Fredsø indgår i udviklingsteamet med reference til Helle Hjalgrim. Alle ansatte i Sekretariatet og de 3 tidligere administrationsafdelinger opretholder deres hidtidige stillinger og går derfor ikke ned i arbejdstid. Direktionen vil efter nærmere dialog med teamet for løn og personale tilrettelægge en proces for nedlæggelse af én administrativ stilling. Direktionen vil aftale oprettelse af en ny stilling til udviklingsteamet nærmere med lederen for Forskning og Udvikling.

14 14 E. Bidrag fra Udviklingsplanens opstart og aktuelt bidrag Fra direktionen til Bestyrelsens møde den 3. februar 2012: På vej mod en Udviklingsplan for Filadelfia frem mod 2014 med Epilepsihospitalet i front En Udviklingsplan - hvorfor Året 2011 har været et svært år et år der må karakteriseres som En brændende platform Specialsygehuset med en samlet pakke for epilepsiramte og hjerneskadede blev udfordret Specialhospitalet med en række højt specialiserede og regionale behandlingstilbud til patienter over hele landet blev udfordret Specialhospitalet der som non profit hospital med tilknyttede funktioner 100 % finansieret af det offentlige sundheds(- og socialvæsen) blev udfordret. Men situationen for Epilepsihospitalet blev stabiliseret de sidste måneder af året med en driftsoverenskomst forhandlet på plads med Region Sjælland, bevillinger til Epilepsihospitalet for direkte i Finansloven, direkte tilsagn fra Region Sjælland om supplerende aftaler samt endeligt positive tilkendegivelser fra også de øvrige regioner. Situationen er således umiddelbart bragt under kontrol, og det kan vi som organisation være yderste tilfredse med. For med de besluttede besparelser og omstillinger på Epilepsihospitalet er der skabt mulighed for at bevæge Filadelfia med dens ledere og medarbejdere frem mod en ligevægtssituation. Men netop i denne situation er det helt afgørende på én og samme tid, at: Reflektere over og tage læring af forløbet i 2011 samt de nærmeste års udfordringer for Filadelfia og vore samarbejdspartnere ( SWOT- og Interessentanalyser ). Rette blikket mod os selv, og tage ansvar for egen udvikling og nytænkning ( Ejerskabs- og Sammenhængskraft ). Se fremad, sætte en kurs for Filadelfia og vise aktiv evne til fornyelse over for omverdenen ( Strategisk Planlægning ). Tiden er lige nu i foråret 2012 at Filadelfias ledere og medarbejdere skal tage ejerskab og ansvar og sætte mål for udviklingen de nærmeste år. Direktionen vil gå foran for at sikre en fælles kurs og den fornyelse af Epilepsihospitalet og Filadelfia som samlet organisation, der er nødvendig. Det er indefra i organisationen, at: Løsningerne reelt skal findes. Sammenholdet i organisationen i og mellem de enkelte områder, afdelinger eller enheder skal styrkes og udbygges yderligt.

15 15 Direktionen vil tilrettelægge en proces, der sikrer direkte involvering og ejerskab for ledelsesorganisationen og MED-organisationen frem mod en egentlig udviklingsplan for Filadelfia med Epilepsihospitalet i front frem mod Udviklingsplan om hvad Filadelfia er i år 115 år som organisation og dermed også trods et svært år 2011 en historie at se tilbage på. Det er en styrke, og det tillader at sætte mission og udvikling i perspektiv. I en tid, hvor Filadelfia er blevet udfordret, er det naturligt at stille spørgsmålet back to basics : - Er det primære Epilepsihospitalet eller er det Specialhospitalet indenfor Epilepsi og hjerneskader inkl. neurorehabilitering, specialundervisning og rådgivning. Jo snævrere afgrænsning, desto mere bevæges målgruppen i retning af de somatiske sygehusafdelinger. En mere bred tilgang betyder, at Filadelfias målgruppe bevæger sig for at udfylde komplementære kompetencer i en gråzone med relation også til det sociale område Et andet oplagt spørgsmål vil være: - Er Filadelfia i sine fremadrettede valg begrænset af ansvarsmæssige, lovmæssige, finansielle, konkurrencemæssige eller helt andre forhold? Afklaringen af målgruppen for Filadelfia og rammevilkårene er helt grundlæggende udgangspunkter. Dette vil sammen med refleksioner fra forløbet i 2011 samt systematiserede vurderinger af stærke-svage sider og interesseforskelle være naturlige udgangspunkter for den interne proces, som skal udformes. Herefter vil den videre tilgang orientere sig hen mod en strategisk og proaktiv plan i form af: En vision for de kommende års kurs og retning for et fornyet Filadelfia med Epilepsihospitalet i front frem mod strategier med indbyggede mål for de enkelte år/halvår, som sikrer overblik for alle i organisationen. Disse strategier skal tage afsæt i en målrettet tjekliste svarende til nedennævnte 3 indfaldsvinkler og emner: Fornyelse på de indre linjer i Filadelfia: - Faglige styrkepositioner skal dokumenteres og synliggøres. - Fælles patientfokus og værditilvækst for patienterne ( Lean ) samt kultur(er). - Klare mål for effektivitet, kvalitet, produktivitet og ledelsessamarbejde. Fornyelse ift. Omverdenen: - Synliggøre patientforløb, kvalitet og patientfokus. - Synliggørelse af Epilepsihospitalets faglige styrker og samarbejdsvilje med faglige samarbejdspartnere. - Langtidsområdet. - Gråzoneområder, herunder hele rehabiliteringsområdet. - Styrket dialog med ministeriet, regioner og kommuner kundefokus.

16 16 Strategiske alliancer: - Epilepsiforeningen, øvrige patientforeninger. - Specialhospitalerne. - Faglige selskaber. - Universiteterne. - Universitetshospitalerne. - Europæiske epilepsihospitaler. Ledelsesstruktur - Indretning af en ledelses- og organisationsstruktur. Samlet set er dette med til såvel at skabe overblik, indarbejde fælles holdninger og mål for den samlede organisation og dens ansatte. Udviklingsplan - hvornår Det er direktionens vurdering, at en proces langs disse linjer vil kunne bidrage til en sammenhængende organisation med fælles ståsted og kurs for udviklingen de nærmeste år. Direktionen indstiller til Bestyrelsen: at der igangsættes en intern proces for en egentlig udviklingsplan for Filadelfia med Epilepsihospitalet i front frem mod at udviklingsplanen udformes som en vision med ledsagende strategier og mål langs linierne i dette notat af 25. januar at der fremlægges et oplæg til drøftelse på bestyrelsesmødet den 20. april at direktionens forslag til udviklingsplan sammen med et forslag til revideret ledelsesstruktur fremlægges til beslutning på bestyrelsesmødet den 15. juni 2012.

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Filadelfia fællesadministrative stab Økonomi, Løn og Personale, IT og Udvikling. Afdelingschef- Stabschef

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Filadelfia fællesadministrative stab Økonomi, Løn og Personale, IT og Udvikling. Afdelingschef- Stabschef 6. december 2013 Stillings- og funktionsbeskrivelse Filadelfia fællesadministrative stab Økonomi, Løn og Personale, IT og Udvikling Afdelingschef- Stabschef Chef til Filadelfias fælles administrative stab

Læs mere

Stabschef Den Administrative Stab

Stabschef Den Administrative Stab December 2016 Supplerende materiale Stabschef Den Administrative Stab Stabschefens afsæt Filadelfia har med det landsdækkende Epilepsihospital i front og med tilhørende specialskole, Specialrådgivning

Læs mere

Direktør med sundhedsfaglig profil. 10.juni 2013

Direktør med sundhedsfaglig profil. 10.juni 2013 Direktør med sundhedsfaglig profil 10.juni 2013 Baggrund Filadelfia er en selvejende sundheds- og socialorganisation med specialiseret behandling for patienter med epilepsi eller erhvervet hjerneskade

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Ledelsesgrundlag Sygehus Lillebælt

Ledelsesgrundlag Sygehus Lillebælt Ledelsesgrundlag Sygehus Lillebælt 1) Formål At skabe klarhed over generelle ledelsesmæssige krav, kompetencer og forventninger til sygehusets ledere. 2.1) Fundamentet for ledelsesgrundlaget i Sygehus

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet Koncern HR, Stab 21.05.13/PG Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet God ledelse er en forudsætning for et effektivt og velfungerende sundhedsvæsen, som er karakteriseret ved høj

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015

Stillings- og personprofil. Lægelig direktør. Sygehus Lillebælt Region Syddanmark. April 2015 Stillings- og personprofil Lægelig direktør Sygehus Lillebælt Region Syddanmark April 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling

Læs mere

Administrerende sygehusdirektør

Administrerende sygehusdirektør Stillings- og personprofil Administrerende sygehusdirektør Sygehus Lillebælt Region Syddanmark Februar 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Økonomi- og administrationschef

Økonomi- og administrationschef Økonomi- og administrationschef JOB- OG KRAVPROFIL FONDEN HEDEHUSET Socialøkonomisk Virksomhed Indhold Kontaktoplysninger og ansøgning... 3 Om Fonden Hedehuset... 3 Den aktuelle situation... 3 Organisation...

Læs mere

God ledelse og styring i Region Midtjylland

God ledelse og styring i Region Midtjylland God ledelse og styring i Region Midtjylland Koncernledelsen Region Midtjylland God ledelse og styring i Region Midtjylland Til alle ledere og medarbejdere Region Midtjylland er en politisk ledet organisation,

Læs mere

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed JOBPROFIL Vicedirektør Den Sociale Virksomhed 1. Indledning Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en vicedirektør. Jobprofilen

Læs mere

Jobprofil for Centerchef til Center for Ejendomme og Intern Service

Jobprofil for Centerchef til Center for Ejendomme og Intern Service Jobprofil for Centerchef til Center for Ejendomme og Intern Service Centrets overordnede faglige områder, funktioner og formål er: Centrets faglige områder og funktioner er organiseret i forhold til Facility

Læs mere

Job- og Kravprofil. Afdelingschef. Råds- og direktionssekretariatet Region Syddanmark. Maj 2017

Job- og Kravprofil. Afdelingschef. Råds- og direktionssekretariatet Region Syddanmark. Maj 2017 Job- og Kravprofil Afdelingschef Råds- og direktionssekretariatet Region Syddanmark Maj 2017 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling

Læs mere

Strategi for Telepsykiatrisk Center ( )

Strategi for Telepsykiatrisk Center ( ) Område: Psykiatrien i Region Syddanmark Afdeling: Telepsykiatrisk center Dato: 30. september 2014 Strategi for Telepsykiatrisk Center (2014-2015) 1. Etablering af Telepsykiatrisk Center Telepsykiatri og

Læs mere

København december Jobprofil

København december Jobprofil København december 2018 Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON HR-CHEF 1. Indledning Professionshøjskolen Absalon har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny HR-chef. Job- og

Læs mere

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017 Stillings- og personprofil Overtandlæge Frederikssund Kommune August 2017 Opdragsgiver Frederikssund Kommune Adresse Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund Telefon: 47 35 10 00 www.frederikssund.dk

Læs mere

Ledelsesroller i Byens TMF

Ledelsesroller i Byens TMF Ledelsesroller i Byens TMF Med Byens TMF sætter vi yderligere fokus på at imødekomme Byens Behov og fremtidssikre TMF. Vi gør det ud fra følgende fire pejlemærker: Byens behov, Tværgående samarbejde, Mere

Læs mere

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum 08.04.2013. ARoS Aarhus Kunstmuseum Rekruttering af ny direktør Job- og personprofil Baggrund Direktør Jens Erik Sørensen slutter efter 30 år i spidsen for ARoS Aarhus Kunstmuseum. Derfor søger vi hans

Læs mere

Koncernledelsen, bestående af direktionen, afdelings- og stabschefer, medvirker til at skabe tværgående sammenhæng i organisationen.

Koncernledelsen, bestående af direktionen, afdelings- og stabschefer, medvirker til at skabe tværgående sammenhæng i organisationen. Notat vedr. administrativ hovedstruktur i Silkeborg Kommune Indhold Den administrative hovedstruktur 1. Direktionen 2. Koncernledelsen 3. Direktører 4. Afdelings- / stabschefer Den administrative hovedstruktur

Læs mere

Rekruttering af Chef til. Sundhed og Ældre. Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune. Job- og stillingsprofil

Rekruttering af Chef til. Sundhed og Ældre. Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune. Job- og stillingsprofil Rekruttering af Chef til Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune Job- og stillingsprofil - 1 - Baggrund Herning Kommune søger ny chef til. Organisation, vision og værdigrundlag Herning Kommune

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Næstved Kommune. Side 1 af 5

Næstved Kommune. Side 1 af 5 Næstved Kommune Job- og personprofil for controller/byggeøkonom for rammeaftaler for indkøb af mindre håndværkerydelser i Team Ejendomme i Center for Trafik og Ejendomme Side 1 af 5 Indledning Næstved

Læs mere

Job - og personprofil Stabschef

Job - og personprofil Stabschef Udarbejdet af Personalerådgivning juli 2010 Revideres inden udgangen af 2011 Job - og personprofil Stabschef Århus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg I Magistratsafdelingen for Sundhed

Læs mere

God ledelse og styring i Region Midtjylland

God ledelse og styring i Region Midtjylland UDKAST God ledelse og styring i God ledelse og styring i er en politisk ledet orga- tage problemer op med ledelsen, hvis der er Demokratisk udgangspunkt Dygtighed nisation, hvor regionsrådet beslutter

Læs mere

God ledelse og styring i Region Midtjylland

God ledelse og styring i Region Midtjylland God ledelse og styring i God ledelse og styring i Til alle ledere og medarbejdere ligeværdig dialog. Vi er alle forpligtede til at Demokratisk udgangspunkt Vi ønsker en god tone, respekt og ordentlig-

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

Oplæg til etablering af ny koncernenhed i Region Sjælland Produktion, Forskning og Innovation

Oplæg til etablering af ny koncernenhed i Region Sjælland Produktion, Forskning og Innovation FORSLAG TIL DRØFTELSE I MED-HOVEDUDVALGET Dato: 5. november 2013 Brevid: 2190067 Oplæg til etablering af ny koncernenhed i Region Sjælland Produktion, Forskning og Innovation Indledning og baggrund I januar

Læs mere

Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task Force forløb. Ansøgningsfrist d. 18. maj 2015 kl. 12

Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task Force forløb. Ansøgningsfrist d. 18. maj 2015 kl. 12 Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Socialstyrelsen Den Permanente Task Force på området udsatte børn og unge Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task

Læs mere

Administrationen udfører de vedtagne beslutninger og har ansvaret for at løse regionens opgaver inden for de politisk besluttede rammer.

Administrationen udfører de vedtagne beslutninger og har ansvaret for at løse regionens opgaver inden for de politisk besluttede rammer. Organisationsplan 1 Indholdsfortegnelse 1. Grundlaget for Region Sjællands virke... 3 1.1 Regionens hovedopgaver... 3 1.2 Vi er til for dig... 3 1.3 Grundlæggende organisatoriske principper... 4 2. Region

Læs mere

Ledelsesregulativ for Region Hovedstaden

Ledelsesregulativ for Region Hovedstaden Ledelsesregulativ for Region Hovedstaden 20. marts 2015 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET ADMINISTRATIV ORGANISERING... 4 2.1 Koncerndirektion... 4 2.2 Koncerncentre... 5 2.3 Hospitaler... 6 2.3.1 Hospitalsdirektioner...

Læs mere

RIGSREVISIONEN København, den 30. august 2004 RN B106/04

RIGSREVISIONEN København, den 30. august 2004 RN B106/04 RIGSREVISIONEN København, den 30. august 2004 RN B106/04 Notat til statsrevisorerne om den fortsatte udvikling i sagen om den økonomiske styring på Aarhus Universitet og Københavns Universitet (beretning

Læs mere

Den Sociale Virksomhed. når der er behov for en højt specialiseret indsats

Den Sociale Virksomhed. når der er behov for en højt specialiseret indsats Den Sociale Virksomhed når der er behov for en højt specialiseret indsats Den Sociale Virksomhed 2 DEN SOCIALE VIRKSOMHED NÅR DER ER BEHOV FOR EN HØJT SPECIALISERET INDSATS RAMMER OG RETNING 2016-2018

Læs mere

Strategi SYGEHUS SØNDERJYLLAND

Strategi SYGEHUS SØNDERJYLLAND 1 2013 Strategi SYGEHUS SØNDERJYLLAND Kvalitet døgnet rundt Udarbejdet: Strategi og Udvikling/Kommunikation 2013. Godkendt: Direktionen 10.2013. Revideres: 2014 2 3 EKSTERNE RAMMER FOR SYGEHUS SØNDERJYLLAND

Læs mere

Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv

Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv Jobprofil for centerchef for Center for Plan, Kultur og Erhverv Center for Plan, Kultur og Erhverv (CPK) har en bred faglig profil, Vi samarbejder med erhvervslivet, borgerne og diverse organisationer

Læs mere

Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task Force forløb. Ansøgningsfrist d. 23. oktober 2015 kl. 12

Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task Force forløb. Ansøgningsfrist d. 23. oktober 2015 kl. 12 Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Socialstyrelsen Den Permanente Task Force på området udsatte børn og unge Vejledning til ansøgning om deltagelse i et længerevarende Task

Læs mere

MUSIKSKOLELEDER HERNING MUSIKSKOLE

MUSIKSKOLELEDER HERNING MUSIKSKOLE MUSIKSKOLELEDER HERNING MUSIKSKOLE Ny leder til er en selvejende institution med egen, moderne bygning med gode faciliteter. Vi er centralt placeret i Herning bymidte i et inspirerende, kulturmiljø med

Læs mere

Udvikling af. Sundhedsaftalen Kommissorium for Indsatsområde 3 Genoptræning og rehabilitering

Udvikling af. Sundhedsaftalen Kommissorium for Indsatsområde 3 Genoptræning og rehabilitering Udvikling af Sundhedsaftalen 2015 2018 Kommissorium for Indsatsområde 3 Genoptræning og rehabilitering 1 Kommissorium for arbejdet med indsatsområde 3 Genoptræning og rehabilitering 070314 Generel indledning.

Læs mere

Job- og Kravprofil. Vicedirektør. Nyt OUH Region Syddanmark. Februar 2019

Job- og Kravprofil. Vicedirektør. Nyt OUH Region Syddanmark. Februar 2019 Job- og Kravprofil Vicedirektør Nyt OUH Region Syddanmark Februar 2019 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Projektorganisationen for Nyt

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Udkast til kommissorium for arbejdet med indsatsområde 2 Behandling og pleje

Udkast til kommissorium for arbejdet med indsatsområde 2 Behandling og pleje Udkast til kommissorium for arbejdet med indsatsområde 2 Behandling og pleje Generel indledning. I 2014 skal kommuner og regioner jfr. Sundhedslovens 205 indgå nye sundhedsaftaler, som skal fremsendes

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør. OUH - Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus Region Syddanmark

Stillings- og personprofil. Direktør. OUH - Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus Region Syddanmark Stillings- og personprofil Direktør OUH - Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus Region Syddanmark Marts 2014 Opdragsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon:

Læs mere

København juni Jobprofil

København juni Jobprofil København juni 2017 Jobprofil VICEDIREKTØR TIL BISPEBJERG OG FREDERIKSBERG HOSPIT AL 1. Indledning Bispebjerg og Frederiksberg Hospital (BFH) søger en sundhedsfaglig vicedirektør. Stillingen er vakant,

Læs mere

Ledelsesroller i Byens TMF

Ledelsesroller i Byens TMF Ledelsesroller i Byens TMF Med Byens TMF sætter vi yderligere fokus på at imødekomme Byens Behov og fremtidssikre TMF. Vi gør det ud fra følgende fire pejlemærker: Byens behov, Tværgående samarbejde, Mere

Læs mere

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE København, februar 2019 Job- og personprofil CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE FONDEN NOVAVI GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING Fonden

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Udvikling af. Sundhedsaftalen Kommissorium for Indsatsområde 4 Sundheds IT og digitale arbejdsgange

Udvikling af. Sundhedsaftalen Kommissorium for Indsatsområde 4 Sundheds IT og digitale arbejdsgange Udvikling af Sundhedsaftalen 2015 2018 Kommissorium for Indsatsområde 4 Sundheds IT og digitale arbejdsgange 1 Kommissorium for arbejdet med indsatsområde 4 Sundheds-IT og digitale arbejdsgange 070314

Læs mere

Job- og kompetenceprofil

Job- og kompetenceprofil Job- og kompetenceprofil Stabs til Staben for Herning Kommune søger en stabs til Staben for pr. 1. august 2019. Herning Kommune Herning Kommune er med et indbyggertal på 89.000 og et areal på 1.323 km²

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017)

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillingsbetegnelse Faglig chef Organisatorisk placering Danske Fysioterapeuters sekretariat Afdelingen Fag med reference til direktøren Arbejdssted Danske

Læs mere

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017)

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillingsbetegnelse Erhvervschef Organisatorisk placering Danske Fysioterapeuters sekretariat Afdelingen Erhverv med reference til direktøren Arbejdssted Danske

Læs mere

GOD LEDELSE. TILLID, DIALOG OG ARBEJDSGLÆDE skal være de bærende elementer

GOD LEDELSE. TILLID, DIALOG OG ARBEJDSGLÆDE skal være de bærende elementer GOD LEDELSE LEADERSHIP PIPELINE I SUNDHEDS-, ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN SAMT BORGERSERVICE TILLID, DIALOG OG ARBEJDSGLÆDE skal være de bærende elementer for samarbejdet i Hjørring Kommune Dette er

Læs mere

Kalundborg Kommunes. Ledelses- og styringsgrundlag

Kalundborg Kommunes. Ledelses- og styringsgrundlag Kalundborg Kommunes Ledelses- og styringsgrundlag Velkommen til Kalundborg Kommunes nye ledelsesog styringsgrundlag Det beskriver, hvordan vi skaber fælles retning og samarbejde for bedre resultater. Vi

Læs mere

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Frederikssund Kommune tilbyder spændende lederstilling inden for Handicap og Botilbud Indledning Frederikssund Kommune søger en ny engageret leder

Læs mere

Job- og kravprofil. Medicoteknisk chef Region Syddanmark

Job- og kravprofil. Medicoteknisk chef Region Syddanmark Job- og kravprofil Medicoteknisk chef Region Syddanmark Februar 2019 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon: 76 63 10 00 Stilling Medicoteknisk chef Refererer

Læs mere

Fire veje til. Vi er alle ambassadører for et kendt og anerkendt. fordi vi er fagligt stærke, i dialog, effektive og på alle måder økonomiske.

Fire veje til. Vi er alle ambassadører for et kendt og anerkendt. fordi vi er fagligt stærke, i dialog, effektive og på alle måder økonomiske. FILADELFIA SEPTEMBER 2012 Fire veje til et fornyet Filadelfia I 2014 er vi Center of Excellence for patienter med epilepsi eller erhvervet hjerneskade med dokumenteret højeste kvalitet, økonomisk effektivitet,

Læs mere

Jobprofil. Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri

Jobprofil. Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri Jobprofil Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri 1. Indledning Region Hovedstadens Psykiatri (RHP) ønsker at ansætte en ny chef for Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen.

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere

Udvidet job- og personprofil. Stillingen

Udvidet job- og personprofil. Stillingen Udvidet job- og personprofil Stillingen Faaborg-Midtfyn Kommune er den geografisk største kommune på Fyn. Kommunen har ca. 52.000 indbyggere fordelt over ca. 65 større og mindre byer, der alle har det

Læs mere

Jobbeskrivelse for afdelingsledelsen

Jobbeskrivelse for afdelingsledelsen Jobbeskrivelse for afdelingsledelsen Jobbetegnelse Ledende overlæge/ledende bioanalytiker Sted Klinisk Mikrobiologisk Afdeling Stillingsindehaver Ledende overlæge, Inge Panum Ledende bioanalytiker Organisatorisk

Læs mere

Handicap- og psykiatrichef

Handicap- og psykiatrichef Stillings- og personprofil Handicap- og psykiatrichef Herning Kommune Oktober 2011 Opdragsgiver Herning Kommune Adresse Herning Kommune Torvet 7400 Herning Telefon: 96 28 28 28 www.herning.dk Stilling

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om kvalitetsindsatser på sygehusene. August 2012

Notat til Statsrevisorerne om beretning om kvalitetsindsatser på sygehusene. August 2012 Notat til Statsrevisorerne om beretning om kvalitetsindsatser på sygehusene August 2012 RIGSREVISORS NOTAT TIL STATSREVISORERNE I HENHOLD TIL RIGSREVISORLOVENS 18, STK. 4 1 Vedrører: Statsrevisorernes

Læs mere

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet Stillings- og personprofil Ret- og administrationschef Energitilsynet Marts 2013 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet. Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 4171 5400 www.energitilsynet.dk

Læs mere

Odense Universitetshospital Rengøring og Hospitalsservice

Odense Universitetshospital Rengøring og Hospitalsservice Odense Universitetshospital Rengøring og Hospitalsservice Job- og kvalifikationsprofil for Kvalitetsleder med driftskoordinerende opgaver i Rengøring og Hospitalsservice Maj 2019 Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

N O TAT. KL s HR-strategi

N O TAT. KL s HR-strategi N O TAT August 2013 KL s HR-strategi KL er en moderne interesseorganisation. Vi sætter offensive dagsordner, vi gør det på en troværdig måde, og vi skaber resultater. En organisation med de mål sætter

Læs mere

Handicap og Psykiatri. Social, Sundhed og Beskæftigelse. Handicap- og psykiatrichefen

Handicap og Psykiatri. Social, Sundhed og Beskæftigelse. Handicap- og psykiatrichefen Jobbeskrivelse Leder af driftsområdet Psykiatri Misbrug Udsatte Organisatorisk indplacering: Forvaltning: Reference til: Ledelse i forhold til: Handicap og Psykiatri Social, Sundhed og Beskæftigelse Handicap-

Læs mere

Kommunalbestyrelsen Horsens kommune. Regionsrådet Region Midtjylland

Kommunalbestyrelsen Horsens kommune. Regionsrådet Region Midtjylland Kommunalbestyrelsen Horsens kommune Regionsrådet Region Midtjylland modtog den 30. marts 2007 sundhedsaftale på de obligatoriske seks indsatsområder, indgået mellem regionsrådet i Region Midtjylland og

Læs mere

JOB OG KRAVPROFIL. Tværgående koordinator og projektmedarbejder til det tekniske område

JOB OG KRAVPROFIL. Tværgående koordinator og projektmedarbejder til det tekniske område JOB OG KRAVPROFIL Tværgående koordinator og projektmedarbejder til det tekniske område 1. Det tekniske område Det tekniske område er en del af direktørområdet for Arbejdsmarked, Erhverv og Teknik. Det

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil

Skoleleder distrikt Kystskolen. Job- og Kravprofil Skoleleder distrikt Kystskolen Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Skoleleder

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

Kontorchef til Center for Bygninger og Byggeri

Kontorchef til Center for Bygninger og Byggeri NOTAT Kontorchef til Center for Bygninger og Byggeri 31. marts 2017 Stillings- og personprofil Generel information Adresse Bygningsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 39 2500 Valby Tlf. 41 70 10 00 Stilling Kontorchef

Læs mere

Det tværgående samarbejde -Udvikling af mødefora og forældresamarbejde

Det tværgående samarbejde -Udvikling af mødefora og forældresamarbejde Status for handleplan for det specialiserede børne-familieområde August 2019 Kommunalbestyrelsen har i april 2019 tiltrådt indstillingen om en handleplan for det specialiserede børne-familieområde. Handleplanen

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016)

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Dette dokument definerer de generelle rammer i relation til roller og ansvar for de forskellige ledelsesniveauer og ledelsesfora.

Læs mere

Ledelse i Egedal Kommune

Ledelse i Egedal Kommune Ledelse i 1 Indhold Ledelse i Indledning: Lederskab i... 3 Ledelsesorganer og ledelsesprofiler... 4 2 Ledelse i Indledning: Lederskab i s samlede ledelseskæde bestående af direktører, centerchefer, rammeansvarlige

Læs mere

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune 1. Indledning Stillingen som økonomichef i Økonomisekretariatet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er blevet ledig. Denne

Læs mere

Stillings- og funktionsbeskrivelse for oversygeplejerske ved Regionspsykiatrien Vest

Stillings- og funktionsbeskrivelse for oversygeplejerske ved Regionspsykiatrien Vest Stillings- og funktionsbeskrivelse for oversygeplejerske ved Regionspsykiatrien Vest Navn: Afdeling Regionspsykiatrien Vest Afsnit Stilling Oversygeplejerske Organisatorisk placering Oversygeplejersken

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune 1. Indledning Stillingen som økonomichef i Økonomisekretariatet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er blevet ledig. Denne

Læs mere

Skabelon for implementering af anbefalinger i forbindelse med organisationseftersynet

Skabelon for implementering af anbefalinger i forbindelse med organisationseftersynet Skabelon for implementering af anbefalinger i forbindelse med organisationseftersynet Organisatorisk enhed/funktion Hvordan er arbejdet organiseret? (Som projekt eller opgave) Deltagere Tidsplan Hvor afklares

Læs mere

Administrerende Sygehusdirektør

Administrerende Sygehusdirektør Stillings- og personprofil Administrerende Sygehusdirektør Sydvestjysk Sygehus Region Syddanmark September 2015 Arbejdsgiver Region Syddanmark Adresse Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle Telefon:

Læs mere

Nyvurdering af Varde Kommunes ledelse og administration

Nyvurdering af Varde Kommunes ledelse og administration Dokumentnummer 12912-15 Sagsnummer 15-12912 Dato: 19/11 2015 Nyvurdering af Varde Kommunes ledelse og administration Direktionen i Varde Kommune har i efteråret 2015 gennemført en vurdering af kommunens

Læs mere

Udvikling af. Sundhedsaftalen Kommissorium for Indsatsområde 1 - Forebyggelse

Udvikling af. Sundhedsaftalen Kommissorium for Indsatsområde 1 - Forebyggelse Udvikling af Sundhedsaftalen 2015 2018 Kommissorium for Indsatsområde 1 - Forebyggelse 1 Kommissorium for arbejdet med indsatsområde 1 Forebyggelse 070314 Generel indledning. I 2014 skal kommuner og regioner

Læs mere

STILLINGS- OG PERSONPROFIL. Servicedirektør. med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre

STILLINGS- OG PERSONPROFIL. Servicedirektør. med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre STILLINGS- OG PERSONPROFIL Servicedirektør med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Stillingsprofil... 4 Stillingsbetegnelse

Læs mere

9. januar 2008 Psykiatriens Sygehus i Region Syddanmark - forslag til psykiatriens fremtidige overordnede driftsorganisation

9. januar 2008 Psykiatriens Sygehus i Region Syddanmark - forslag til psykiatriens fremtidige overordnede driftsorganisation 9. januar 2008 Psykiatriens Sygehus i Region Syddanmark - forslag til psykiatriens fremtidige overordnede driftsorganisation Indledning På Regionsrådets møde d. 20. december 2007 vedtog Regionsrådet en

Læs mere

Leder af leder. sammenhængskraft. Serviceorienteret ledelse

Leder af leder. sammenhængskraft. Serviceorienteret ledelse SAMMENHÆNGSKRAFT FORORD Ledelse i den offentlige sektor er et utroligt spændende og krævende felt at være i. Borgerne har stadig større forventninger til den offentlige service. Samtidig møder vi løbende

Læs mere

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Leder af staben for Ældre og Social Service

Stillings- og funktionsbeskrivelse. Leder af staben for Ældre og Social Service Stillings- og funktionsbeskrivelse Leder af staben for Ældre og Social Service Indledning Frederikssund Kommune søger en dygtig leder til staben for Ældre og Social Service. Hvis du, efter at have læst

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Svendborg Erhvervsskole. Version 15

Ledelsesgrundlag. Svendborg Erhvervsskole. Version 15 Ledelsesgrundlag Svendborg Erhvervsskole Version 15 Indholdsfortegnelse 1. Formål og baggrund... 3 2. Skolens værdier... 3 3. Kodeks for strategisk dialogforums arbejde... 4 Ejerskab:... 4 Dialog:... 5

Læs mere

Rebild Kommune Job- og personprofil for Centerchef Pleje og Omsorg

Rebild Kommune Job- og personprofil for Centerchef Pleje og Omsorg Rebild Kommune Job- og personprofil for Centerchef Pleje og Omsorg December 2012 1. Baggrund Der skal ansættes en ny centerchef for Center Pleje og Omsorg. Direktionen består af en kommunaldirektør og

Læs mere

Handlingsorienteret tilstandsanalyse

Handlingsorienteret tilstandsanalyse Præsentation Handlingsorienteret tilstandsanalyse Hospitalsafdelingers strategiske, ledelsesmæssige, organisatoriske og driftsmæssige situation og muligheder Hvor er mulighederne for effektfulde resultater

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Medicinsk afdeling M, OUH Svendborg Sygehus 1

Indholdsfortegnelse. Medicinsk afdeling M, OUH Svendborg Sygehus 1 Indholdsfortegnelse Forord... 2 Formål med funktionsbeskrivelsen relateret til kompetencer... 2 Social- og sundhedsassistent - Novice - niveau 1... 4 Social- og sundhedsassistent - Avanceret nybegynder

Læs mere

Forslag til organisationsmodel for ny Socialafdeling

Forslag til organisationsmodel for ny Socialafdeling Forslag til organisationsmodel for ny Socialafdeling Socialafdelingen Socialafdelingen varetager opgaver med rådgivning, vejledning og støtte til voksne med handicap, psykisk sygdom eller sårbarhed, misbrugsproblemer

Læs mere

Stillings- og personprofil. Sundhedschef Dansk Sundhedssikring

Stillings- og personprofil. Sundhedschef Dansk Sundhedssikring Stillings- og personprofil Sundhedschef Dansk Sundhedssikring September 2018 Organisation Dansk Sundhedssikring (DSS) Adresse Dansk Sundhedssikring (DSS) Hørkær 12B 2730 Herlev Telefon: 70 20 61 21 www.ds-sundhed.dk

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre stærke værdier er styrende

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen Indledning Herningsholmskolen søger afdelingsleder til en ny afdeling på Holtbjerg. Stilling er ledig til besættelse pr. 1. april 2019. Stillingen

Læs mere

Visioner for Fremtidens Sygehusvæsen i Region Sjælland

Visioner for Fremtidens Sygehusvæsen i Region Sjælland Visioner for Fremtidens Sygehusvæsen i Region Sjælland Vi vil være danmarksmestre i at skabe sammenhæng i patientforløbene Visionerne frem mod 2020 Sammenhæng og udvikling er rammen. De syv visioner understøtter

Læs mere