INTERNT GEUS-NOTAT Side 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INTERNT GEUS-NOTAT Side 1"

Transkript

1 Side 1 Til: SU og intranettet Fortroligt: nej Fra: Sekretariatet Dato: Oktober 2012 Kopi til: J.nr. GEUS: Emne: Vejledende retningslinjer for faglig bedømmelse til seniorforsker og seniorrådgiver ved GEUS Denne vejledning gælder for faglig bedømmelse af ansøgere til stillinger som seniorforsker og seniorrådgiver ved GEUS opslået i henhold til Cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved de Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS, 2010). Vejledningen gælder også med de nødvendige tilpasninger ansatte på overgangsordning i henhold til nævnte cirkulære. OBS: Vedrørende de formelle kvalifikationskrav anbefales det, at man læser cirkulære om Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved de Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland Cirkulæret findes på GEUS intranet (Se under: Om GEUS>Lovgrundlag>Cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale). A. SENIORFORSKER A.1. Kvalifikationskrav i henhold til Cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved GEUS: Det faglige bedømmelsesudvalg skal tage stilling til, hvorvidt den enkelte ansøger er kvalificeret på seniorforskerniveau, svarende til lektorniveau ved de højere uddannelsesinstitutioner, og således har dokumenteret videnskabelig produktion på internationalt niveau. Dette kvalifikationskrav kan opnås på baggrund af ansættelse som forsker, men vil også kunne opnås på anden måde, fx ansættelse som adjunkt ved en højere uddannelsesinstitution eller ansættelse med væsentligt forskningsindhold inden for et erhvervsområde, som forskningen retter sig imod. Ansøgeren skal have væsentlig forskningserfaring (herunder sektorspecifik) svarende til ph.d.-grad/- niveau og i alt mindst 6,5 års forskningserfaring (normalt 3 års ph.d.-studium og derefter mindst 3,5 års ansættelse som post.doc og/eller forsker eller anden ansættelse som svarer hertil). En dansk doktorgrad (f.eks. dr.scient) eller en tilsvarende udenlandsk grad eller andet samlet videnskabeligt arbejde på tilsvarende niveau er kvalificerende.

2 Side 2 Der skal tages stilling til ansøgerens forskningsmæssige kvalifikationer. Udvalget kan derudover vurdere andre faglige kvalifikationer, som er relevante for den pågældende stilling A.2. Generelle kriterier for faglig bedømmelse af seniorforskere ved GEUS GEUS lægger vægt på, at ansøgeren kan dokumentere forskningsmæssige, sektorspecifikke og formidlingsmæssige kvalifikationer på seniorforskerniveau, og i den forbindelse skal det faglige bedømmelsesudvalg vurdere, hvorvidt den enkelte ansøger har en tilfredsstillende mængde af nedenstående kvalifikationer: Forskningsmæssige kvalifikationer Publiceret videnskabelige artikler i nationale og internationale tidsskrifter med referee-ordning, Erfaring med national og international forskning og kvalitetssikring heraf (fx review-opgaver), og Vist evne til, at deltage i udviklingen af forskningen inden for fagområdet, samt til at inspirere arbejdet i forskningsgrupper. GEUS lægger endvidere vægt på: Erfaring med selvstændig identifikation af forskningsbehov og iværksættelse af nye forskningsprojekter. Erfaring fra nationalt og internationalt forskningssamarbejde i form af, f.eks. forskningsophold i udlandet og/eller international erfaring med forskningsopgaver i samarbejde med danske institutioner og i andre lande. Sektorspecifikke kvalifikationer Ledelse/deltagelse i større nationale og internationale sektorrelevante forskningsprojekter med flere institutioner. Projektledelse, herunder planlægning og koordinering, af sektorspecifikke projekter, som fx analyse- og overvågningsprojekter, geologisk kortlægning og bistandsprojekter. Projektledelse, herunder planlægning, opbygning og koordinering, af såvel strategiske som anvendelsesorienterede forskningsprojekter. Opbygning af og deltagelse i netværk inden for fagområdet, Udvikling af metoder, herunder modeller, analysemetoder i laboratoriet og målemetoder i felten, udvikling af analyseteknikker, kvalitetskontrol o.lign. Myndighedsopgaver og sektorspecifik rådgivning, fx i forbindelse med tilvejebringelse af videns grundlag for administrative afgørelser eller politiske beslutninger.

3 Side 3 Formidlingsmæssige kvalifikationer Formidling af forskningsresultater i form af foredrag, posters ved nationale og internationale videnskabelige konferencer og møder. Formidling af forskningsresultater og generel formidling til politikere, administratorer og offentlighed bl.a. i form af vejledninger og udredninger samt undervisnings- og oplysningsmateriale. Faglig vejledning og inspiration i forhold til ph.d.-studerende, andre studerende, andre forskere samt teknikere. Undervisnings- og foredragsvirksomhed. Ansættelse som seniorforsker forudsætter, at ansøgeren opfylder de forskningsmæssige kvalifikationer, samt væsentlige dele af de sektorspecifikke og formidlingsmæssige kvalifikationer. A.3. Vejledende kvantitative retningslinjer for faglig bedømmelse af seniorforskere ved GEUS Den faglige bedømmelse foretages ud fra de generelle kriterier, jf. ovenfor, og følgende kvantitative retningslinjer er blot vejledende for det faglige bedømmelsesudvalg og for ansøgere til en stilling som seniorforsker ved GEUS. Bedømmelsesudvalget skal foretage en helhedsvurdering af ansøgerens forskningsmæssige produktion, hvor ikke blot antallet af artikler, men også den faglige kvalitet, tyngde og relevans for GEUS skal tages i betragtning. Der skal være en rimelig sammenhæng mellem antallet af publikationer og antallet af år, hvor ansøgeren har været forskningsaktiv. Publikationer i samarbejde med andre er ønskelige, da de afspejler ansøgerens evner og erfaringer med arbejde i forskningsgrupper. Der bør også være en vis produktion af andre emner end internationale artikler, fx rapporter, kort, vejledninger eller undervisningsmateriale.. Der bør ses på deltagelse i internationale faglige møder dokumenteret ved abstracts. Der bør være både førsteforfatterskaber og medforfatterskaber. I bilag 1, ses tænkte eksempler som henholdsvis illustrerer kandidater hvis videnskabelige publikation er kvalificerende som seniorforsker, samt eksempler hvor kandidatens videnskabelige publikation ikke er kvalificerende som seniorforsker.

4 Side 4 B. SENIORRÅDGIVER B.1. Kvalifikationskrav i henhold til Cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved GEUS: Det faglige bedømmelsesudvalg skal tage stilling til, hvorvidt den enkelte ansøger er kvalificeret på seniorrådgiverniveau. De forskningsmæssige kvalifikationskrav skal være ud over ph.d.-niveau. Dette opfyldes normalt på grundlag af ansættelse som forsker, men vil også kunne opfyldes på anden måde, fx ansættelse som adjunkt ved en højere uddannelsesinstitution, eller ansættelse med væsentlige forskningsopgaver inden for et erhvervsområde, som forskningen/rådgivningen retter sig imod. Der skal tages stilling til ansøgerens forskningsmæssige kvalifikationer samt øvrige faglige kvalifikationer. Ved bedømmelsen skal der lægges vægt på, om ansøgeren selvstændigt har gennemført betydelige rådgivnings- og formidlingsopgaver til myndigheder, erhvervsliv eller samfundet i øvrigt. Der kan eksempelvis være tale om varetagelse af formandskab i nationale og internationale rådgivnings-/ekspertfora eller projektledelse i større tværfaglige eller internationale projekter, der danner grundlag for rådgivningsopgaver inden for den offentlige eller private sektor. opgavetyper kan være udviklingsarbejde og større opgaver med kortlægning, overvågning, dataindsamling og databearbejdning. Ansøgeren skal have væsentlig forsknings-/rådgivningserfaring, svarende til ph.d.-grad/-niveau samt derudover mindst 3,5 års erfaring med forskning og løsning af rådgivnings- og udviklingsmæssige opgaver. B.2. Generelle kriterier for faglig bedømmelse af seniorrådgivere ved GEUS GEUS lægger vægt på, at ansøgeren kan dokumentere rådgivningsmæssige, forskningsmæssige, sektorspecifikke og formidlingsmæssige kvalifikationer på seniorrådgiverniveau, og i den forbindelse skal det faglige bedømmelsesudvalg vurdere, hvorvidt den enkelte ansøger har en tilfredsstillende mængde af nedenstående kvalifikationer: Rådgivningsmæssige og sektorspecifikke kvalifikationer Gennemførelse af betydelige forskningsbaserede rådgivnings- og formidlingsopgaver for fx Miljøministeriet, Økonomi- og Erhvervsministeriet, Grønlands Selvstyre, andre offentlige institutioner og/eller rekvirenter. Projektledelse, herunder planlægning, opbygning, koordinering og styring af, fx interne og tværgående overvågningsprogrammer, udredningsprojekter, bistandsprojekter og kommercielle rådgivningsprojekter.

5 Side 5 Forskningsmæssige kvalifikationer Publiceret videnskabelige artikler i internationale og nationale tidsskrifter. Erfaring med international og dansk forskning inden for det pågældende fagområde. Formidlingsmæssige kvalifikationer Der lægges vægt på erfaring med flere af følgende: Formidling af resultater fra overvågnings-, rådgivnings-, udrednings- og forskningsmæssige aktiviteter, herunder publicering i tidsskrifter, rapporter og vejledninger. Formidling af faglige resultater og data samt generel formidling til politikere, administratorer og offentlighed, bl.a. i form af vejledninger og udredninger samt undervisnings- og oplysningsmateriale. Faglig vejledning og inspiration i forhold til ph.d.-studerende, andre studerende og andre medarbejdere. Undervisnings- og foredragsvirksomhed. Der lægges endvidere vægt på Indsamling, bearbejdning, analyse og modellering af store mængder data og informationer på det geofaglige område. Deltagelse i internationalt samarbejde og/eller konsulent- og rådgivningsopgaver i udlandet, Opbygning af og deltagelse i netværk inden for fagområdet. Udarbejdelse af budgetter, forhandling af kontrakter samt regnskabsopfølgning. Udarbejdelse af ansøgninger og anden tilvejebringelse af eksterne midler. Laboratorie- eller anden teknisk ledelse. Ansættelse som seniorrådgiver forudsætter, at ansøgeren opfylder de forskningsmæssige kvalifikationer som helhed samt væsentlige dele af de sektorspecifikke og formidlingsmæssige kvalifikationer. B.3. Vejledende kvantitative retningslinjer for faglig bedømmelse af seniorrådgivere ved GEUS Den faglige bedømmelse foretages ud fra de generelle kriterier, jf. ovenfor, og følgende kvantitative retningslinjer er blot vejledende for den faglige bedømmelse og for ansøgere til en stilling som seniorrådgiver ved GEUS. Der kræves erfaring med gennemførelse og ledelse af større internationale og nationale konsulent-, rådgivnings- og formidlingsopgaver. Foreligger der ikke en ph.d.-grad skal bedømmelsesudvalget foretage en samlet evaluering af ansøgerens produktion.

6 Side 6 Bedømmelsesudvalget skal foretage en helhedsvurdering af forskningsarbejdet, hvor ikke blot antallet af artikler, men også den faglige tyngde og relevans for GEUS skal tages i betragtning. I bilag 2, ses tænkte eksempler som henholdsvis illustrerer kandidater hvis videnskabelige publikation er kvalificerende som seniorrådgiver, samt eksempler hvor kandidatens videnskabelige publikation ikke er kvalificerende som seniorrådgiver. C. PROCEDURE FOR DET FAGLIGE BEDØMMELSESUDVALG Hurtigst muligt efter opslag af den ledige stilling nedsættes et fagligt bedømmelsesudvalg. Efter ansøgningsfristens udløb sendes bedømmelsesudvalgets sammensætning til høring hos ansøgerne. Efter høringsfristens udløb modtager bedømmelsesudvalget kopi af samtlige ansøgninger med bilag samt kopi af stillingsopslaget. Der fastsættes samtidig en frist for udvalgets afgivelse af den faglige bedømmelse. Bedømmelsesudvalget skal dels på grundlag af de kvalifikationskrav og arbejdsopgaver, der er nævnt i stillingsopslaget, og dels på baggrund af ovenstående kvalifikationskrav vurdere hvilke ansøgere, der anses for kvalificerede til den pågældende stilling. Bedømmelsesudvalget skal skriftligt redegøre for, hvorvidt ansøgerne opfylder såvel de forskningsmæssige, som sektorspecifikke og formidlingsmæssige kvalifikationer og udarbejder på baggrund heraf en faglig bedømmelse af ansøgerne. Bedømmelsesudvalget kan sondre mellem ikke-kvalificeret og kvalificeret. Bedømmelsesudvalget SKAL anvende de dertil udarbejde skabeloner på henholdsvis dansk og engelsk. Kan der ikke opnås enighed, er det flertallets vurdering, der lægges til grund. Eventuelle mindretalsudtalelser skal fremgå af bedømmelsen. Den faglige bedømmelse er underlagt reglerne om partshøring og sendes derfor til den pågældende ansøger til udtalelse. Bedømmelsen er herudover fortrolig og bedømmelsesudvalget har tavshedspligt. De ansøgere, som er bedømt fagligt kvalificeret går videre til GEUS ansættelsesudvalg. Ansættelsesudvalget vurderer de indkomne ansøgninger og afgør hvilke ansøgere, der skal indkaldes til samtale. Ansættelsesudvalget vurderer ansøgernes samlede kvalifikationer, herunder personlige kvalifikationer, i forhold til stillingsprofilen og afdelingens behov. Der henvises i øvrigt til GEUS formelle procedurer for besættelse af stillinger.

7 Side 7 Bilag 1: Eksempel 1-5 på bedømmelse af seniorforsker Eksempel 1: Ansøger som kan vurderes kvalificeret til seniorforskerstilling på GEUS Eksemplet illustrerer en intern ansøger med en overordentligt høj forskningsmæssig produktivitet og niveau. 8 år siden: MSc, KU 4 år siden: PhD, KU 4-0 år siden: Forskeransættelse på GEUS Inddelingen i og journals beror på en vurdering fra det faglige bedømmelsesudvalg, Antal Heraf som første-forfatter Heraf som med-forfatter Heraf optaget journals journals på ISI Web of Science Del af PhD/før PhD Efter PhD I alt publicerede Submittede manuskripter Antal citationer på ISI Web of Science: 150 Publikationerne i forskerperioden er lavet i samarbejde med forskellige forskergrupper, herunder nogle uden for GEUS, nogle uden for PhD vejlederkredsen, og nogle som eneste GEUS medarbejder. Reviewer for 5 journals Sektorspecifikke kvalifikationer: Har deltaget i et større internationalt forskningsprojekt. Medvejleder for en PhD studerende Fagområdet er centralt i forhold til indholdet af seniorforskerstillingen. Publikationerne indeholder mange nye ideer, er innovative og af høj kvalitet. Ansøgeren vurderes kvalificeret til seniorforsker stillingen

8 Side 8 Eksempel 2: Forsker som kan vurderes kvalificeret til seniorforskerstilling på GEUS Eksemplet illustrerer en intern ansøger, som opfylder kravene med hensyn til forskningsmæssig produktivitet og niveau. 7 år siden: MSc, KU 4 år siden: PhD, KU 4-0 år siden: Forskeransættelse på GEUS Inddelingen i og journals beror på en vurdering fra det faglige bedømmelsesudvalg, Antal Heraf som førsteforfatter Heraf som med-forfatter Top jour- journals nals journals Del af PhD/før PhD Efter PhD I alt publicerede Submittede manuskripter 1 1 Antal citationer på ISI Web of Science: 30 Reviewer for 3 journals Sektorspecifikke kvalifikationer: Heraf optaget på ISI Web of Science Daglig koordinator af forskningsprojekt fra Det Strategiske Forskningsråd i tæt samarbejde med bevillingshaveren, som er professor i afdelingen. Initiativtager til GEUS ansøgning til det Frie Forskningsråd. Deltaget i flere internationale konferencer. Er forfatter på 12 GEUS rapporter Præsenteret resultater på møder for danske fagfolk Fagområdet er centralt i forhold til indholdet af seniorforskerstillingen. Forskningskvaliteten bedømmes meget grundig vedrørende detaljer og af høj kvalitet. Ansøgeren vurderes kvalificeret til seniorforsker stillingen

9 Side 9 Eksempel 3: Forsker som kan vurderes kvalificeret til seniorforskerstilling på GEUS Eksemplet illustrerer en ekstern ansøger, som efter en indledende universitetskarriere på lektorniveau har været væk fra forskningsverdenen i nogle år, og som gennem de seneste fem år har demonstreret betydelig forskningsaktivitet og produktivitet. 20 år siden: MSc, DTU 17 år siden: PhD, DTU år siden: Forsker/adjunkt, DTU år siden: Lektor, DTU 10-5 år siden: Technical Advisor på bistandsprojekt i den 3. verden, Danida 5-0 år siden: Forskning og rådgivning, DHI Inddelingen i og journals beror på en vurdering fra det faglige bedømmelsesudvalg, Antal Heraf som første-forfatter Heraf som med-forfatter Heraf optaget journals journals på ISI Web of Science Del af PhD/før PhD DTU efter PhD Danida ansættelse 0 DHI ansættelse I alt publicerede Submittede manuskripter 1 1 Antal citationer på ISI Web of Science: 250 Publikationerne er lavet i samarbejde med mange forskellige forskergrupper. Reviewer for 8 journals Sektorspecifikke kvalifikationer: Omfattende projektledererfaringer Aktiv medarrangør af to internationale videnskabelige konferencer (for 12 og 2 år siden) Hovedvejleder for to og medvejleder for tre (heraf to igangværende) PhD studerende Fagområdet er centralt i forhold til indholdet af seniorforskerstillingen. Initiativrig, innovativ, stort internationalt netværk både blandt forskere og praktikere, høj kvalitet af forskningspublikationer, dokumenteret forskningsaktiv inden for de seneste få år. Ansøgeren vurderes kvalificeret til seniorforsker stillingen

10 Side 10 Eksempel 4: Forsker som ikke kan vurderes kvalificeret til seniorforskerstilling på GEUS Eksemplet illustrerer en ekstern ansøger, som efter en indledende universitetskarriere på lektorniveau har været væk fra forskningsverdenen i 10 år, og i denne periode ikke har dokumenteret nogen forskningsaktivitet, og som derfor ikke kan vurderes kvalificeret som seniorforsker i dag. 20 år siden: MSc, DTU 17 år siden: PhD, DTU år siden: Forsker/adjunkt, DTU år siden: Lektor, DTU 10-5 år siden: Technical Advisor på bistandsprojekt i den 3. verden, Danida 5-0 år siden: Rådgivning, DHI Inddelingen i og journals beror på en vurdering fra det faglige bedømmelsesudvalg, Antal Heraf som første-forfatter Heraf som med-forfatter Heraf optaget journals journals på ISI Web of Science Del af PhD/før PhD DTU efter PhD Danida ansættelse 0 DHI ansættelse 0 I alt publicerede Submittede manuskripter Antal citationer på ISI Web of Science: 220 Reviewer for 5 journals Sektorspecifikke kvalifikationer: Omfattende projektledererfaringer Aktiv medarrangør af en internationale videnskabelige konferencer (for 12 år siden) Hovedvejleder for to og medvejleder for en PhD studerende, alle afsluttet for mere end 10 år siden Fagområdet er centralt i forhold til indholdet af seniorforskerstillingen. Initiativrig, innovativ, stort internationalt netværk primært blandt praktikere, høj kvalitet af forskningspublikationer. Ansøger vurderes ikke kvalificeret på grund af manglende dokumenteret forskningsaktivitet inden for de sidste 10 år.

11 Side 11 Eksempel 5: Ansøger som ikke kan vurderes kvalificeret til seniorforskerstilling på GEUS Eksempelet illustrerer, at trods mange publikationer og relevant forskning kvalificerer dette ikke ansøgere som seniorforsker, hvis de mange publikationer hovedsageligt er opnået under PhD en eller knytter sig til denne. 7 år siden: MSc, KU 3,5 år siden: PhD, KU 3,5-0 år siden: Post doc., KU Inddelingen i og journals beror på en vurdering fra det faglige bedømmelsesudvalg, Antal Heraf som førsteforfatter Heraf som medforfatter Top journals journals journals Indgår i PhD Efter PhD I alt publicerede Submittede manuskripter Heraf optaget på ISI Web of Science Antal citationer på ISI Web of Science: 55 Publikationerne under Post doc en er lavet i samarbejde med forskellige forskergrupper. Sektorspecifikke kvalifikationer: Har fungeret som underviser i 3 år på KU. Relevant forskning af høj kvalitet, men mængden af publikationer, der ikke knytter sig til Ph.dgraden, er lille. Ansøgeren vurderes ikke kvalificeret seniorforskningsstillingen.

12 Side 12 Bilag 2: Bedømmelse af seniorrådgiver eks. 1-4 Eksempel 1: Ansøger som kan vurderes kvalificeret til seniorrådgiverstilling på GEUS Eksemplet illustrerer en intern ansøger, som efter en GEUS karriere har søgt på en seniorrådgiverstilling. I ansættelsesperioden har forskeren både løst en række projektopgaver og projektledelse samt dokumenteret både forskningsaktivitet og en megen rådgiveraktivitet, og som derfor kan vurderes kvalificeret som seniorrådgiver. 12 år siden: MSc, DTU 12-9 år siden: Forskningsassistent GEUS 9-6 år siden: Phd, GEUS/DTU 6-0 år siden: Forsker, GEUS, barselsperioder 2 år Rådgivningsmæssige og sektorspecifikke kvalifikationer: Projektleder for mange store projekter med rådgivnings- og formidlingsopgaver til myndigheder.. Inddelingen i og journals beror på en vurdering fra det faglige bedømmelsesudvalg, Antal Heraf som førsteforfatter Heraf som medforfatter Heraf optaget journals journals på ISI Web of Science Del af PhD/før PhD efter PhD I alt publicerede Submittede manuskripter Antal citationer på ISI Web of Science: 29 Har deltaget i EU projektledelse og rapportering. Har 10 ud af 26 rapporter som førsteforfatter. Andet (f.eks. netværks opbygning, ansøgning om eksterne midler, laboratorium ledelse): Stort netværk og deltagelse i nationale og internationale forskningsgrupper. Erfaring med tilvejebringelse af eksterne midler. Fagområdet vurderes centralt i forhold til indholdet af seniorrådgiverstillingen. Initiativrig og bred projektbaggrund, stort internationalt netværk, høj kvalitet af forskningspublikationer. Ansøgeren vurderes kvalificeret til seniorrådgiver stillingen

13 Side 13 Eksempel 2: Ansøger som kan vurderes kvalificeret til seniorrådgiverstilling på GEUS Eksemplet illustrerer en ekstern ansøger, som efter en lang rådgiverkarriere i amterne og rådgivende ingeniørfirmaer har en lang og tung rådgiverekspertise. Selv om ansøger har været væk fra forskningsverdenen i 16 år, har ansøger i denne periode alligevel en dokumenteret forskningsaktivitet og er derfor vurderes kvalificeret som seniorrådgiver. 20 år siden: MSc, DTU år siden: XX Amt år siden: PhD, AU år siden: XX og YY Amter 13-8 år siden: Rambøl 8-4 år siden: Dansk geofysik 4-0 år siden: Orbicon 2-0 år siden: Ekstern lektor AU Rådgivningsmæssige og sektorspecifikke kvalifikationer: Mange års erfaring med rådgivning inden for det private og offentlige. Erfaring med projektledelse fra amter og flere rådgiverfirmaer. Inddelingen i og journals beror på en vurdering fra det faglige bedømmelsesudvalg, Antal Heraf som førsteforfatter Heraf som medforfatter Heraf optaget journals journals på ISI Web of Science Del af PhD/før PhD efter PhD I alt publicerede Submittede manuskripter 1 Antal citationer på ISI Web of Science: 267 Har været medforfatter på et publiceret kort. Meget stort antal rådgiverrapporter (>60) Har undervist som ekstern lektor ved AU i to semestre. Andet (f.eks. netværks opbygning, ansøgning om eksterne midler, laboratorium ledelse): Betydelig erfaring med tilvejebringelse af eksterne midler og omfattende netværk. Fagområdet vurderes centralt i forhold til indholdet af seniorrådgiverstillingen. Ansøgeren har en initiativrig og bred projektleder baggrund med stort netværk. Ansøgeren har gode forskningsmæssige kvalifikationer og der er publiceret regelmæssigt over de sidste 16 år. De formidlingsmæssige kvalifikationer er på højt niveau Ansøgeren vurderes kvalificeret til seniorrådgiver stillingen.

14 Side 14 Eksempel 3: Ansøger som ikke kan vurderes kvalificeret til seniorrådgiverstilling på GEUS Eksemplet illustrerer en forsker, som har en tilfredsstillende forskningsmæssig produktivitet, men ikke tilstrækkelig erfaring med rådgivnings- og formidlingsopgaver samt projektledelse til at kvalificere sig til en seniorrådgiverstilling. 6,5 år siden: MSc, KU 3,5 år siden: PhD, KU 3,5-0 år siden: Adjunkt, DTU Rådgivningsmæssige og sektorspecifikke kvalifikationer: Inddelingen i og journals beror på en vurdering fra det faglige bedømmelsesudvalg, peer reviewed Antal Heraf som Førsteforfatter Heraf som medforfatter journals Top jour- journals nals journals Del af PhD/før PhD Efter PhD I alt publicerede Submittede manuskripter 1 1 Antal citationer på ISI Web of Science: 39 Heraf optaget på ISI Web of Science 3,5 års undervisningserfaring, deltagelse i tværfaglige projekter og formidling af resultater fra disse Andet (f.eks. netværks opbygning, ansøgning om eksterne midler, laboratorium ledelse): Fagområdet vurderes centralt i forhold til indholdet af seniorrådgiverstillingen. Ansøgeren har for lidt erfaring med rådgivningsopgaver og projektledelse til at kvalificerer sig til seniorrådgiver. Ansøgeren har tilfredsstillende forskning og formidlingsmæssige kvalifikationer Ansøgeren vurderes ikke kvalificeret til seniorrådgiver stillingen.

15 Side 15 Eksempel 4: Ansøger som ikke kan vurderes kvalificeret til seniorrådgiverstilling på GEUS Eksemplet illustrerer en ekstern ansøger, som har stor erfaring med rådgivnings- og formidlingsopgaver samt projektledelse men ikke en tilstrækkelig forskningsmæssig produktivitet til at kvalificere sig til en seniorrådgiverstilling. 10 år siden: MSc, DTU 7 år siden: PhD, DTU 7-0 år siden: Rådgivende ingeniørfirma, Rambøll Rådgivningsmæssige og sektorspecifikke kvalifikationer: 6 års erfaring med gennemførelse af rådgivnings- og formidlingsopgaver til myndigheder, nationalt og internationalt. Projektleder for store kommercielle rådgivningsprojekter herunder også forskningsbaserede projekter. Inddelingen i og journals beror på en vurdering fra det faglige bedømmelsesudvalg, Antal Heraf som Førsteforfatter Heraf som medforfatter Top jour- journals nals journals Del af PhD/før PhD Rambøll, efter PhD I alt publicerede Submittede manuskripter Antal citationer på ISI Web of Science: 25 Stort netværk indenfor fagområdet. Andet (f.eks. netværks opbygning, ansøgning om eksterne midler, laboratorium ledelse): Betydelig erfaring med tilvejebringelse af eksterne midler. Heraf optaget på ISI Web of Science Fagområdet vurderes centralt i forhold til indholdet af seniorrådgiverstillingen. Ansøgeren er meget kvalificeret med hensyn til erfaring med rådgivningsopgaver og projektledelse. Ansøgeren har for lidt dokumenteret forskningsaktivitet gennem de sidste 7 år til at kvalificere sig til seniorrådgiver. Ansøgeren vurderes ikke kvalificeret til seniorrådgiver stillingen.

Procedure for faglig bedømmelse af medarbejdere med forsknings- og specialistopgaver (ikke læger)

Procedure for faglig bedømmelse af medarbejdere med forsknings- og specialistopgaver (ikke læger) Til: centerdirektørerne Opgang 5212 Afsnit 5212 Personaleafdelingen Personale og Jura Blegdamsvej 9 2100 København Ø Telefon 35456422 Direkte 35456422 Fax 35456645 Mail anne.mette.ellyton@regionh.dk Ref.:

Læs mere

Bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved arkiver, biblioteker, museer mv. under Kulturministeriet

Bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved arkiver, biblioteker, museer mv. under Kulturministeriet BEK nr 1222 af 30/10/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 24. juni 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 15/00599 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om stillingsstruktur

Læs mere

Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen) 13. marts Nr. 242.

Bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen) 13. marts Nr. 242. Senest opdateret af HR&O 15. maj 2012 I forbindelse med ikrafttrædelse af ny ansættelsesbekendtgørelse pr. 1. april 2012 har Københavns Universitet fastlagt nedenstående supplerende bemærkninger til bekendtgørelsen.

Læs mere

Status oplysninger for ansøger til professorstilling i XX indenfor XX fagområde ved Institut for XX, Health, Aarhus Universitet

Status oplysninger for ansøger til professorstilling i XX indenfor XX fagområde ved Institut for XX, Health, Aarhus Universitet Status oplysninger for ansøger til professorstilling i XX indenfor XX fagområde ved Institut for XX, Health, Aarhus Universitet Denne skabelon udfyldes af ansøger og skal bruges af bedømmelsesudvalget

Læs mere

Beskrivelse af DTU s stillings- og karrierestruktur for VIP

Beskrivelse af DTU s stillings- og karrierestruktur for VIP Beskrivelse af DTU s stillings- og karrierestruktur for VIP Personalestyrelsens stillingsstruktur og stillingsstruktur - DTU Diplom giver en udførlig beskrivelse af de enkelte stillinger, inklusive stillingsindhold

Læs mere

Supplerende regler vedr. ansættelse af videnskabeligt personale ved Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet

Supplerende regler vedr. ansættelse af videnskabeligt personale ved Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet D E T T E K N I S K - N AT U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T 9 1 0 0 A A L B O R G Supplerende regler vedr. ansættelse af videnskabeligt personale ved Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet

Læs mere

Udkast til retningslinjer for undervisningsportfolio ved besættelse af videnskabelige stillinger på Københavns Universitet

Udkast til retningslinjer for undervisningsportfolio ved besættelse af videnskabelige stillinger på Københavns Universitet KØBENHAVNS UNIVERSITET SAGSNOTAT 21. JANUAR 2010 Vedr.: Sagsbehandler: Gitte Duemose Udkast til retningslinjer for undervisningsportfolio ved besættelse af videnskabelige stillinger på Københavns Universitet

Læs mere

Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved de Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved de Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) Cirkulære om Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved de Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) 2010 Cirkulære af 5. juli 2010 Perst. nr. 024-10 J.nr. 08-335-13 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vejledning til bedømmelsesudvalg på Aalborg Universitet (Gældende fra 1. september 2013)

Vejledning til bedømmelsesudvalg på Aalborg Universitet (Gældende fra 1. september 2013) Vejledning til bedømmelsesudvalg på Aalborg Universitet (Gældende fra 1. september 2013) Indholdsfortegnelse Formål med bedømmelsesudvalget... 2 Fortrolighed og inhabilitet... 2 Formandens og medlemmernes

Læs mere

Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved de Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved de Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) Cirkulære om Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved de Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) 2019 Cirkulære af 27. maj 2019 Modst. nr. 030-19 J.nr. 2019-1437 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY

TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY TENURE TRACK SCIENCE & TECHNOLOGY Tenure Track ST 2 SCIENCE AND TECHNOLOGY TENURE TRACK Science and Technology Tenure Track ved Aarhus Universitet er et attraktivt karrieretilbud til lovende forskere fra

Læs mere

VEJLEDNING TIL ANSÆTTELSESUDVALG

VEJLEDNING TIL ANSÆTTELSESUDVALG AU AARHUS UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL ANSÆTTELSESUDVALG PÅ HEALTH, AARHUS UNIVERSITET Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 15. september 2018 Revideret 15. september 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Stillingsstruktur for medarbejdere med forsknings- og specialistopgaver (ikke læger)

Stillingsstruktur for medarbejdere med forsknings- og specialistopgaver (ikke læger) Personaleafdelingen Afsnit 5212 Blegdamsvej 9 2100 København Ø Direkte 35 45 64 61 Ref.: Risak Dato: 1. november 2012 Stillingsstruktur for medarbejdere med forsknings- og specialistopgaver (ikke læger)

Læs mere

Herudover indgår Aarhus Universitets notat af 7. oktober 2005 om undervisningsportfolio (http://www.au.dk/da/politik/portfolio) i regelgrundlaget.

Herudover indgår Aarhus Universitets notat af 7. oktober 2005 om undervisningsportfolio (http://www.au.dk/da/politik/portfolio) i regelgrundlaget. AARHUS UNIVERSITET DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Maj 2005 VEJLEDNING VEDRØRENDE UDARBEJDELSE AF ANSØGNING TIL STILLING SOM ADJUNKT, LEKTOR ELLER PROFESSOR VED DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET,

Læs mere

HR&O. Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013

HR&O. Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013 Forenkling af VIP-rekruttering Præsentation af resultater, maj 2013 Dias 1 Baggrund og mål Baggrund Ny ansættelsesbekendtgørelse der gav mulighed for at ændre på bedømmelsesprocessen VIP erne og KU generelt

Læs mere

VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG OM ANSÆTTELSE AF VIDENSKABELIGT PERSONALE

VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG OM ANSÆTTELSE AF VIDENSKABELIGT PERSONALE AU AARHUS UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG OM ANSÆTTELSE AF VIDENSKABELIGT PERSONALE Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health Gældende fra 1. maj 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Udkast. Kapitel 1 Formål

Udkast. Kapitel 1 Formål Udkast Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole I medfør af 22, stk.

Læs mere

BEK nr xx af xx/xx/xxxx (Gældende)

BEK nr xx af xx/xx/xxxx (Gældende) BEK nr xx af xx/xx/xxxx (Gældende) Ministerium: Uddannelses- og Forskningsministeriet Journalnummer: Uddannelses- og Forskningsministeriet, Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte, j.nr. xxx Udskriftsdato:

Læs mere

Stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutionerne

Stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutionerne Cirkulære om Stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutionerne 2010 Cirkulære af 22. september 2010 Perst. nr. 029-10 J.nr. 09-335-16 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vejledning til bedømmelsesudvalg Indholdsfortegnelse

Vejledning til bedømmelsesudvalg Indholdsfortegnelse Vejledning til bedømmelsesudvalg Indholdsfortegnelse Formål med bedømmelsesudvalget... 2 Kvalifikationskrav... 2 Fortrolighed og inhabilitet... 3 Formandens og medlemmernes opgaver... 3 Om udfærdigelsen

Læs mere

VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG OM ANSÆTTELSE AF VIDENSKABELIGT PERSONALE

VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG OM ANSÆTTELSE AF VIDENSKABELIGT PERSONALE AU AARHUS UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG OM ANSÆTTELSE AF VIDENSKABELIGT PERSONALE VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 15. september

Læs mere

Bekendtgørelse om ph.d.-uddannelsen ved universiteterne og visse kunstneriske uddannelsesinstitutioner (ph.d.-bekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om ph.d.-uddannelsen ved universiteterne og visse kunstneriske uddannelsesinstitutioner (ph.d.-bekendtgørelsen) BEK nr 1039 af 27/08/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 10. oktober 2016 Ministerium: Uddannelses- og Forskningsministeriet Journalnummer: Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser

Læs mere

VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG OM ANSÆTTELSE AF VIDENSKABELIGT PERSONALE VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH

VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG OM ANSÆTTELSE AF VIDENSKABELIGT PERSONALE VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH AARHUS AU UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG OM ANSÆTTELSE AF VIDENSKABELIGT PERSONALE Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health Gældende fra 1. marts 2016 INDHOLD 1. Formål... 2 2. Bedømmelsesudvalgets

Læs mere

Oversigt over reglerne for ansættelse og aflønning af videnskabeligt personale ved universiteter pr

Oversigt over reglerne for ansættelse og aflønning af videnskabeligt personale ved universiteter pr HR-afdelingen Niels Jernes Vej 12. 1. 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 9940 www.hr.aau.dk Oversigt over reglerne for ansættelse og aflønning af videnskabeligt ale ved universiteter pr. 1.4.2015 Indhold Ph.d.-stipendiat

Læs mere

STILLINGSSTRUKTUR FOR FORSKNINGS- OG ANALYSEMEDARBEJDERE I VIVE

STILLINGSSTRUKTUR FOR FORSKNINGS- OG ANALYSEMEDARBEJDERE I VIVE NOTAT STILLINGSSTRUKTUR FOR FORSKNINGS- OG ANALYSEMEDARBEJDERE I VIVE 7. juni 2018 VIVEs stillingsstruktur skal understøtte vores strategi: Vi skal levere forskning og analyse af høj faglig kvalitet, der

Læs mere

2018 VO2. Docent i UCL. Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docenter

2018 VO2. Docent i UCL. Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docenter 2018 VO2 Docent i UCL Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docenter Docent i UCL Indhold 1. Baggrund... 3 2. Opslag og internt ansættelsesudvalg... 3 3. Opslag og ansøgninger... 4 3.1 Opslag...

Læs mere

Bekendtgørelse om ph.d.-uddannelsen og ph.d.-graden

Bekendtgørelse om ph.d.-uddannelsen og ph.d.-graden Bekendtgørelse om ph.d.-uddannelsen og ph.d.-graden Bek. nr 114 af 08/03/2002 (Gældende). I medfør af 2, stk. 1, og 11, stk. 2, i lov om universiteter m.fl. (universitetsloven), jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

MMER BEDØ VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG

MMER BEDØ VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG MMER BEDØ VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG ved udarbejdelse af bedømmelser til brug for ansættelser inden for stillingsstrukturen Maj 2010 DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET AARHUS UNIVERSITY VEJLEDNING

Læs mere

UASARH VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERNE PÅ ST OM HÅNDTERING AF ANSÆTTELSER AF FAST VIP

UASARH VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERNE PÅ ST OM HÅNDTERING AF ANSÆTTELSER AF FAST VIP 1 UASARH VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERNE PÅ ST OM HÅNDTERING AF ANSÆTTELSER AF FAST VIP Vejledning til institutlederne om håndtering af ansættelser af faste videnskabelige medarbejdere (tenure track adjunkt/forsker,

Læs mere

Vejledning i forbindelse med bedømmelse og forsvar af ph.d.-afhandling ved ph.d.-skolen, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet

Vejledning i forbindelse med bedømmelse og forsvar af ph.d.-afhandling ved ph.d.-skolen, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet Ph.d.-skolen ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Vejledning i forbindelse med bedømmelse og forsvar af ph.d.-afhandling ved ph.d.-skolen, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet Vejledningen

Læs mere

BEK nr 762 af 25/06/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 5. februar Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte, j.nr.

BEK nr 762 af 25/06/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 5. februar Styrelsen for Videregående Uddannelser og Uddannelsesstøtte, j.nr. BEK nr 762 af 25/06/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 5. februar 2017 Ministerium: Uddannelses- og Forskningsministeriet Journalnummer: Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser,

Læs mere

Stillingsbeskrivelser for projektleder og forskersporet i KORA

Stillingsbeskrivelser for projektleder og forskersporet i KORA 22.5.2013 Stillingsbeskrivelser for projektleder og forskersporet i KORA I dette notat beskrives de kompetencer, vi ønsker at opdyrke/understøtte i KORA med afsæt i, at KORA skal have to sidestillede spor

Læs mere

Vejledning til Bedømmelsesudvalg, Faculty of Health

Vejledning til Bedømmelsesudvalg, Faculty of Health Vejledning til Bedømmelsesudvalg, Faculty of Health - ved udarbejdelse af bedømmelser til brug for ansættelser inden for stillingsstrukturen. Dato: 23. april 2014 Ref: plls Vejledningen er til brug for

Læs mere

Fastsat af dekanen den 30. januar 2013 efter høring i Samarbejdsudvalget den 30. januar 2013 og Akademisk Råd den 25. januar 2013

Fastsat af dekanen den 30. januar 2013 efter høring i Samarbejdsudvalget den 30. januar 2013 og Akademisk Råd den 25. januar 2013 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET JURIDISKE FAKULTET Retningslinjer for etablering, forlængelse og nedlæggelse af Forskningscentre og forskningsgrupper 1 ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet Fastsat

Læs mere

VEJLEDNING. ved udarbejdelse af bedømmelser til brug for ansættelser inden for stillingsstrukturen

VEJLEDNING. ved udarbejdelse af bedømmelser til brug for ansættelser inden for stillingsstrukturen VEJLEDNING ved udarbejdelse af bedømmelser til brug for ansættelser inden for stillingsstrukturen Vejledningen er til brug for bedømmelsesusvalg Vejledningen kan med relevante modifikationer tillige anvendes

Læs mere

BEK nr 1227 af 23/10/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 5. april 2019

BEK nr 1227 af 23/10/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 5. april 2019 BEK nr 1227 af 23/10/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 5. april 2019 Ministerium: Uddannelses- og Forskningsministeriet Journalnummer: Uddannelses- og Forskningsmin., Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte,

Læs mere

Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 4 af 2. januar 1990 om ansættelse af medarbejdere ved Ilisimatusarfik. I. Ansættelseskrav.

Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 4 af 2. januar 1990 om ansættelse af medarbejdere ved Ilisimatusarfik. I. Ansættelseskrav. Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 4 af 2. januar 1990 om ansættelse af medarbejdere ved Ilisimatusarfik I medfør af 3 nr. l i landstingslov nr. 3 af 9. maj 1989 om Ilisimatusarfik fastsættes herved følgende

Læs mere

Principper for ansættelse af VIP medarbejdere ved Health

Principper for ansættelse af VIP medarbejdere ved Health Principper for ansættelse af VIP medarbejdere ved Health Baggrund de syv normer, evaluering af ansættelsesprocedurer samt audit Aarhus Universitet ønsker at blive et endnu stærkere internationalt og forskningsintensivt

Læs mere

Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol. HR december 2015

Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol. HR december 2015 Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol HR december 2015 Indholdsfortegnelse 1.0 Baggrund 3 2.0 Opslag og internt ansættelsesudvalg 3 3.0 Opslag og ansøgninger

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Alle ansatte i stillinger med forskningsforpligtelse ved AU Herning. Forskningsproduktionsforventninger ved AU Herning

AARHUS UNIVERSITET. Alle ansatte i stillinger med forskningsforpligtelse ved AU Herning. Forskningsproduktionsforventninger ved AU Herning Alle ansatte i stillinger med forskningsforpligtelse ved AU Herning Forskningsproduktionsforventninger ved AU Herning Af mange forskellige grunde er det vigtigt, at AU Herning opbygger et robust forskningsmiljø,

Læs mere

2. Bekendtgørelsen træder i kraft den 1. september 2015. Styrelsen for Videregående Uddannelser. Nils Agerhus. /Celina Vestergaard Bryde

2. Bekendtgørelsen træder i kraft den 1. september 2015. Styrelsen for Videregående Uddannelser. Nils Agerhus. /Celina Vestergaard Bryde Bekendtgørelse om stillingsstruktur for kunstnerisk/videnskabeligt personale ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Arkitektskolen Aarhus samt Designskolen

Læs mere

VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH

VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 15. september 2018 Revideret 15. september 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Det forventes at den samlede ansøgning indeholder følgende dokumentation: Opdateret curriculum vitae Kopi af eksamensbevis e.l.

Det forventes at den samlede ansøgning indeholder følgende dokumentation: Opdateret curriculum vitae Kopi af eksamensbevis e.l. Krav til dokumentation ved ansøgning til stillinger på Copenhagen Business School (CBS) Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Særligt for TAP (teknisk administrativt personale) stillinger... 1 Ansøgning...

Læs mere

Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved Konservatorskolen under Kulturministeriet

Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved Konservatorskolen under Kulturministeriet Cirkulære om Stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved Konservatorskolen under Kulturministeriet 2003 Cirkulære af 23. juni 2003 Perst. nr. 056-03 PKAT nr. J.nr. 01-335-2 Indholdsfortegnelse Cirkulære

Læs mere

CENTER FOR KLINISKE RETNINGSLINJER

CENTER FOR KLINISKE RETNINGSLINJER September 2013 Center for Kliniske Retningslinjer - Clearinghouse Efter en konsensuskonference om sygeplejefaglige kliniske retningslinjer, som Dokumentationsrådet under Dansk Sygeplejeselskab (DASYS)

Læs mere

Statut for Center for Militære Studier

Statut for Center for Militære Studier C E N T E R F O R M I L I T Æ R E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Statut for Center for Militære Studier 11. JANUAR 2014 Statut for Center for Militære Studier NAVN CENTER FOR MILITÆRE

Læs mere

JANUAR Docent i UCL. Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docentstillinger

JANUAR Docent i UCL. Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docentstillinger JANUAR 2016 Docent i UCL Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse af docentstillinger Docent i UCL Indhold 1. Baggrund... 3 2. Opslag og internt ansættelsesudvalg... 3 3. Opslag og ansøgninger... 4

Læs mere

Stipendier efterår Et antal stillinger som lønnet ph.d.-stipendiat er ledige til besættelse pr. 1. januar 2010 eller snarest herefter.

Stipendier efterår Et antal stillinger som lønnet ph.d.-stipendiat er ledige til besættelse pr. 1. januar 2010 eller snarest herefter. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Stipendier efterår 2009 Et antal stillinger som lønnet ph.d.-stipendiat er ledige til besættelse pr. 1. januar 2010 eller snarest herefter. Nedenfor er nævnt de typer

Læs mere

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Stillingsstruktur ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse

FINANSMINISTERIET. Cirkulære om. Stillingsstruktur ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse FINANSMINISTERIET Cirkulære om Stillingsstruktur ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse 1998 INDHOLD Side Cirkulære om stillingsstruktur ved Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse...1 Protokollat

Læs mere

VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH

VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH VEJLEDNING FOR ANSØGERE TIL VIDENSKABELIGE STILLINGER VED AARHUS UNIVERSITET, HEALTH Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health Gældende fra 1. maj 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 1. Målgruppe...

Læs mere

OVERGANGSSTRATEGI FOR FORSKNING PÅ NÆSTVED, SLAGELSE OG RINGSTED SYGEHUSE

OVERGANGSSTRATEGI FOR FORSKNING PÅ NÆSTVED, SLAGELSE OG RINGSTED SYGEHUSE OVERGANGSSTRATEGI FOR FORSKNING PÅ NÆSTVED, SLAGELSE OG RINGSTED SYGEHUSE 2017-2018 Baggrund I Region Sjælland blev i foråret 2017 gennemført en større evaluering af forskningsområdets udvikling siden

Læs mere

Vejledning for ansøgere

Vejledning for ansøgere Vejledning for ansøgere Vejledning for ansøgere i forbindelse med ansættelse af videnskabeligt samt teknisk administrativt personale ved Health, Aarhus Universitet Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health

Læs mere

Procedure for ansættelse af docenter på UCN

Procedure for ansættelse af docenter på UCN Procedure for ansættelse af docenter på UCN 1. Baggrund Stillingsstrukturen på professionshøjskolerne m.fl. blev pr. 1. august 2013 ændret, og docentstilling blev indført som ny stillingskategori. Det

Læs mere

Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol. HR august 2015

Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol. HR august 2015 Retningslinjer for bedømmelse og ansættelse ved opslag af docentstillinger på Metropol HR august 2015 Indholdsfortegnelse 1.0 Baggrund 3 2.0 Opslag og internt ansættelsesudvalg 3 3.0 Opslag og ansøgninger

Læs mere

Bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter

Bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter Notat Bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter I medfør af 29, stk. 3, i lov om universiteter, jf. lovbekendtgørelse nr. 778 af 7. august 2019, fastsættes: 1.

Læs mere

Stk. 2. Medlemmeme af repræsentantskabet udpeges for en funktionsperiode på fire år, og genudpegning kan finde sted. Ved et medlems varige forfald udpeges et nyt medlem. Stk. 3. Repræsentantskabet vælger

Læs mere

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE OM VIDENSKABELIGE ANSÆTTELSER PÅ HEALTH, AARHUS UNIVERSITET

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE OM VIDENSKABELIGE ANSÆTTELSER PÅ HEALTH, AARHUS UNIVERSITET AARHUS AU UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE OM VIDENSKABELIGE ANSÆTTELSER Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health Gældende fra 1. marts 2016 2 INDHOLD 1. Generelt om ansættelse i videnskabelige

Læs mere

BEK nr 990 af 28/08/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 2. september 2015

BEK nr 990 af 28/08/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 2. september 2015 BEK nr 990 af 28/08/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 2. september 2015 Ministerium: Uddannelses- og Forskningsministeriet Journalnummer: Uddannelses- og Forskningsmin., Styrelsen for Videregående Uddannelser,

Læs mere

Forsknings- og undervisnings-stillinger ved. Klinisk Institut og Institut for Regional Sundhedsforskning. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, SDU

Forsknings- og undervisnings-stillinger ved. Klinisk Institut og Institut for Regional Sundhedsforskning. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, SDU RLL/KOK 230316 Forsknings- og undervisnings-stillinger ved Klinisk Institut og Institut for Regional Sundhedsforskning Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, SDU Overordnede kvalifikationskrav 2 Stillingskategorier

Læs mere

Til dekanatet. Vedr.:

Til dekanatet. Vedr.: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Til dekanatet SAGSNOTAT 1. JULI 2010 Vedr.: Anvendelse af vejledere og eksaminatorer på bachelorkandidat-

Læs mere

Visioner og strategier for forskning i klinisk sygepleje i Hjertecentret mod 2020

Visioner og strategier for forskning i klinisk sygepleje i Hjertecentret mod 2020 Visioner og strategier for forskning i klinisk sygepleje i Hjertecentret mod 2020 Hjertecentrets forskningsstrategi for klinisk sygepleje har til formål at understøtte realiseringen af regionens og Rigshospitalets

Læs mere

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ADJUNGERET LEKTOR OG PROFESSOR

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ADJUNGERET LEKTOR OG PROFESSOR AU AARHUS UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ADJUNGERET LEKTOR OG PÅ HEALTH, AARHUS UNIVERSITET Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 1. juni 2018 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

VEJLEDNING FOR ANSØGERE

VEJLEDNING FOR ANSØGERE VEJLEDNING FOR ANSØGERE til videnskabelige stillinger FACULTY OF HEALTH AARHUS UNIVERSITET Denne vejledning er en opdatering af vejledningen fra august 2010 AU HR, Health Aarhus Universitet Katrinebjergvej

Læs mere

Forskning og udvikling på Metropol

Forskning og udvikling på Metropol Forskning og udvikling på Metropol 2015 Juni 2016 Introduktion Metropol ønsker at være en aktiv medskaber og fornyer af de dele af samfundet, som vi uddanner til og med. Det gør vi først og fremmest med

Læs mere

VEJLEDNING FOR BEDØMMELSESUDVALG

VEJLEDNING FOR BEDØMMELSESUDVALG VEJLEDNING FOR BEDØMMELSESUDVALG FOR PH.D.-AFHANDLINGER Aarhus Graduate School of Business and Social Sciences april 2014 Indhold Regelgrundlaget... 1 Krav til ph.d.-afhandlingen... 1 Bedømmelsesudvalgets

Læs mere

VEJLEDNING FOR BEDØMMELSESUDVALG

VEJLEDNING FOR BEDØMMELSESUDVALG 2014 Syddansk Universitet Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Version juni 2014 VEJLEDNING FOR BEDØMMELSESUDVALG Opdatering af vejledning i forbindelse med implementering af SDUjob rekrutteringssystem

Læs mere

VEJLEDNING. om anvendelse af undervisningsportfolier

VEJLEDNING. om anvendelse af undervisningsportfolier VEJLEDNING om anvendelse af undervisningsportfolier Denne vejledning retter sig til ansøgere til videnskabelige stillinger og bedømmelsesudvalg nedsat af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Vejledningen

Læs mere

Høringssvar vedr. Normer for ansættelse af videnskabeligt personale

Høringssvar vedr. Normer for ansættelse af videnskabeligt personale Til universitetsledelsen AU Høringssvar vedr. Normer for ansættelse af videnskabeligt personale Akademisk Råd Arts Hermed høringssvar fra Akademisk Råd Arts vedrørende udkast til generelle rekrutteringsnormer

Læs mere

Opslags-, bedømmelses- og ansættelsespolitik ifm. videnskabelige stillinger på Arts

Opslags-, bedømmelses- og ansættelsespolitik ifm. videnskabelige stillinger på Arts Notat Opslags-, bedømmelses- og ansættelsespolitik ifm. videnskabelige stillinger på Arts 1. Formål og baggrund 1 2. Politik for stillingsopslag 2 3. Politik for bedømmelsesproces 3 3.1. Bedømmelsesudvalgenes

Læs mere

VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG

VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG VEJLEDNING TIL BEDØMMELSESUDVALG vedrørende ansættelse af videnskabeligt personale ved ASB HANDELSHØJSKOLEN, AARHUS UNIVERSITET MARTS 2010 1 INDHOLD 1. Regelgrundlaget 2. Bedømmelses formål 3. Bedømmelsesudvalgets

Læs mere

Museum Lolland-Falster

Museum Lolland-Falster Museum Lolland-Falster Forskningsstrategi Version: Oktober 2014 Indledning Museum Lolland-Falster er Guldborgsund og Lolland Kommunes statsanerkendte kulturhisto-riske museum med forskningsforpligtelse

Læs mere

Region Syddanmarks Forskningspulje 2 - til støtte af tværgående sundhedsforskning inden for de strategiske forskningsområder

Region Syddanmarks Forskningspulje 2 - til støtte af tværgående sundhedsforskning inden for de strategiske forskningsområder Opslag Region Syddanmarks Forskningspulje 2 - til støtte af tværgående sundhedsforskning inden for de strategiske forskningsområder Puljen støtter tværgående forskning med høj relevans for Region Syddanmarks

Læs mere

MYNDIGHEDSBETJENINGEN VED AARHUS UNIVERSITET

MYNDIGHEDSBETJENINGEN VED AARHUS UNIVERSITET MYNDIGHEDSBETJENINGEN VED Rammeaftaler med Miljøministeriet og Fødevareministeriet 4 årige rammeaftaler med sektorministeriet DCE primært sammen med Miljøvidenskab og Bioscience DCA - primært sammen med

Læs mere

Udkast til fælles retningslinjer for adjunktpædagogikum på Københavns Universitet

Udkast til fælles retningslinjer for adjunktpædagogikum på Københavns Universitet KØBENHAVNS UNIVERSITET SAGSNOTAT 21. JANUAR 2010 Vedr.: Udkast til fælles retningslinjer for adjunktpædagogikum på Københavns Universitet UDDANNELSESSERVICE UDDANNELSESSTRATEGISK Sagsbehandler: Peder Andersen

Læs mere

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF POSTDOC

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF POSTDOC AU AARHUS UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF POSTDOC PÅ HEALTH, AARHUS UNIVERSITET Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 15. september 2018 Revideret 15. september

Læs mere

Mål- og resultatplan mellem Social- og Indenrigsministeriet og SFI, Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 2016

Mål- og resultatplan mellem Social- og Indenrigsministeriet og SFI, Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 2016 Mål- og resultatplan mellem Social- og Indenrigsministeriet og SFI, Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 2016 INDLEDNING SFI, Det Nationale Forskningscenter for Velfærd er oprettet ved lov nr. 101

Læs mere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere

Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Procedure for ansættelse af nye medarbejdere Formål Denne procedure beskriver retningslinjerne for, hvordan Hotel- og Restaurantskolen håndterer: rekruttering af nye medarbejdere annoncering af ledige

Læs mere

Visioner og strategier for forskning i klinisk sygepleje i Hjertecentret mod 2020

Visioner og strategier for forskning i klinisk sygepleje i Hjertecentret mod 2020 Visioner og strategier for forskning i klinisk sygepleje i Hjertecentret mod 2020 Hjertecentrets forskningsstrategi for klinisk sygepleje har til formål at understøtte realiseringen af regionens og Rigshospitalets

Læs mere

VEJLEDNING I FORBINDELSE MED BEDØMMELSE OG FORSVAR AF PH.D.- AFHANDLING VED DET HUMANISTISKE FAKULTET

VEJLEDNING I FORBINDELSE MED BEDØMMELSE OG FORSVAR AF PH.D.- AFHANDLING VED DET HUMANISTISKE FAKULTET SYDDANSK UNIVERSITET VEJLEDNING I FORBINDELSE MED BEDØMMELSE OG FORSVAR AF PH.D.- AFHANDLING VED DET HUMANISTISKE FAKULTET De overordnede bestemmelser vedrørende bedømmelse og forsvar af ph.d.-afhandlingen

Læs mere

Udvidet stillingsopslag

Udvidet stillingsopslag Udvidet stillingsopslag Resultatskabende styring og organisering i pengeinstitutter Vi søger en dygtig og engageret ph.d.-studerende til et forskningsprojekt om økonomistyring i pengeinstitutter. Du får

Læs mere

Pixibog for ph.d. studerende

Pixibog for ph.d. studerende Pixibog for ph.d. studerende Indhold Introduktion Om ph.d. uddannelsen Ph.d. skoler/ vejledning på universiteterne Ph.d. opstart Lovgivning Ansættelse Løn Ferieregler Barselsregler Referencehåndteringsprogrammer

Læs mere

Tidsbegrænsede ansættelser praksispapir som supplement til retningslinje vedrørende rekruttering og ansættelse på Københavns Universitet

Tidsbegrænsede ansættelser praksispapir som supplement til retningslinje vedrørende rekruttering og ansættelse på Københavns Universitet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T S A G S N O T A T XXX. FEBRUAR 2012 Vedr.: Tidsbegrænsede ansættelser praksispapir som supplement til retningslinje vedrørende rekruttering og ansættelse på Københavns

Læs mere

Notat om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler

Notat om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler Notat om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Indledende bemærkninger Revisionen af stillingsstrukturen er sket inden

Læs mere

Der er 4,8 mio. kr. i 2. opslag 2016.

Der er 4,8 mio. kr. i 2. opslag 2016. Opslag Region Syddanmarks Forskningspulje 2016 2. opslag - til støtte af tværgående sundhedsforskning Ansøgningsfrist: 1. december 2016 kl. 24. Ansøgninger kan indsendes fra 1. november 2016. Ansøgning

Læs mere

EDNI VEJL VEJLEDNING FOR BEDØMMELSESUDVALG FOR PH.D.-AFHANDLINGER. BSS, december Aarhus Graduate School of Business and Social Sciences

EDNI VEJL VEJLEDNING FOR BEDØMMELSESUDVALG FOR PH.D.-AFHANDLINGER. BSS, december Aarhus Graduate School of Business and Social Sciences EDNI VEJL PHD NG / VEJLEDNING FOR BEDØMMELSESUDVALG FOR PH.D.-AFHANDLINGER BSS, december 2012 Aarhus Graduate School of Business and Social Sciences Indhold Regelgrundlaget... 1 Krav til ph.d.-afhandlingen...

Læs mere

Øvrige: Kamille Smidt Rasmussen (substitut for Lise Wogensen Bach), Lise Terkildsen, Sidsel Lindberg Tefre (referent)

Øvrige: Kamille Smidt Rasmussen (substitut for Lise Wogensen Bach), Lise Terkildsen, Sidsel Lindberg Tefre (referent) Møde den: 28. maj 2015 Mødelokale 238, Victor Albeck-bygningen Ph.d.-udvalgsmøde Dagsorden Deltagere: Christian Kanstrup Holm, Birgitte Mønster Christensen, Cai Grau, Anne- Mette Hvas, Ole Ingemann Hansen,

Læs mere

Stillingsfællesskaber

Stillingsfællesskaber HE, AU Udkast - 18. januar 2013 Stillingsfællesskaber Mellem Health, AU og offentlige og private partnere i sundhedssektoren 1. Hvorfor stillingsfællesskaber? Health indgår i flere og flere samarbejdsrelationer

Læs mere

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF ØVRIGT VIDENSKABELIGT PERSONALE (VIP)

VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF ØVRIGT VIDENSKABELIGT PERSONALE (VIP) AU AARHUS UNIVERSITET HEALTH VEJLEDNING TIL INSTITUTLEDERE - ANSÆTTELSE AF ØVRIGT VIDENSKABELIGT PERSONALE (VIP) PÅ HEALTH, AARHUS UNIVERSITET Udarbejdet af Fakultetsledelsen, Health gældende fra 15. september

Læs mere

LØNSTRUKTUR FOR VIDENSKABELIGE MEDARBEJDERE Oktober 2012 DTU Diplom stillinger tilføjet oktober 2013 Professor A+/B+ tilføjet november 2016

LØNSTRUKTUR FOR VIDENSKABELIGE MEDARBEJDERE Oktober 2012 DTU Diplom stillinger tilføjet oktober 2013 Professor A+/B+ tilføjet november 2016 LØNSTRUKTUR FOR VIDENSKABELIGE MEDARBEJDERE Oktober 2012 DTU Diplom stillinger tilføjet oktober 2013 Professor A+/B+ tilføjet november 2016 Afsnit A, E, F, G og H er gældende for alle videnskabelige medarbejdere

Læs mere

VEJLEDNING I ANSØGNING

VEJLEDNING I ANSØGNING VEJLEDNING I ANSØGNING OM DATA OG FORSKNINGSSAMARBEJDE GÆLDENDE FOR DEN LANDSDÆKKENDE AKUTLÆGEHELIKOPTERORDNING 2015 2020 Udarbejdet af Forskningsudvalget for Den Landsdækkende Akutlægehelikopterordning

Læs mere

Bekendtgørelse om Folkekirkens Uddannelses- og Videncenter

Bekendtgørelse om Folkekirkens Uddannelses- og Videncenter Bekendtgørelse om Folkekirkens Uddannelses- og Videncenter I medfør af 2, stk. 1 og 2, 3, 4, stk. 3, og 5, stk. 2, i lov nr. 309 af 16. maj 1990 om folkekirkens institutioner til uddannelse og efteruddannelse

Læs mere

Karriereveje for sygeplejersker med Master og Kandidat

Karriereveje for sygeplejersker med Master og Kandidat Karriereveje for sygeplejersker med Master og Kandidat DSR WORKSHOP 21.06.2018 Karin B. Dieperink Sygeplejerske, MCN, PhD Viceinstitutleder Karin B. Dieperink Sygeplejerske 1993 Diplom i Ledelse 2002 Master

Læs mere

Ph.d.-afhandlingen. Indlevering af ph.d.-afhandlingen

Ph.d.-afhandlingen. Indlevering af ph.d.-afhandlingen Vejledning i forbindelse med bedømmelse og forsvar af ph.d.-afhandlinger ved ph.d.-skolen, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet (SDU) Vejledningen er udarbejdet med hjemmel i bekendtgørelse

Læs mere

Forvaltning af adgang til Hvordan har du det?-data

Forvaltning af adgang til Hvordan har du det?-data Forvaltning af adgang til -data Retningslinjer pr. august 2012 1. Indledende kommentarer -data (HHDD-data) er indsamlet i 2001, 2006 og 2010. Data baserer sig på postomdelte spørgeskemaer, hvori der spørges

Læs mere

FAKULTETETS OG INSTITUTTERNES HANDLEPLAN FOR FLERE KVINDER I FORSKNING

FAKULTETETS OG INSTITUTTERNES HANDLEPLAN FOR FLERE KVINDER I FORSKNING FAKULTETETS OG INSTITUTTERNES HANDLEPLAN FOR FLERE KVINDER I FORSKNING 2016-2020 AARHUS AU UNIVERSITET HEALTH 2 FORORD Formålet med denne handleplan er at fremme en bedre kønsmæssig balance blandt VIP

Læs mere

Notat om stillingsstruktur 2013 for videnskabeligt personale ved universiteter

Notat om stillingsstruktur 2013 for videnskabeligt personale ved universiteter Notat om stillingsstruktur 2013 for videnskabeligt personale ved universiteter Generelle bemærkninger I dette notat fastlægges stillingsstrukturen og indholdet i de stillingskategorier, der kan benyttes

Læs mere

Den faglige profil danner grundlag for indholdet i den strukturerede ansættelsessamtale.

Den faglige profil danner grundlag for indholdet i den strukturerede ansættelsessamtale. Faglig profil for Akutmedicin Definition af akutmedicin Akutmedicineren forestår den initielle modtagelse og behandling af patienter, der potentielt har en tidkritisk lidelse, uanset aldersgruppe. Det

Læs mere

Ansøgningsvejledning til ph.d.-opslag 2017

Ansøgningsvejledning til ph.d.-opslag 2017 Ansøgningsvejledning til ph.d.-opslag 2017 På Finansloven for 2017 er der afsat midler til et antal 3-årige ph.d.-stipendier med start 1. januar 2018. Stipendierne opslås inden for uddannelsesforskning

Læs mere

KVALITETSSIKRING AF PH.D UDDANNELSEN

KVALITETSSIKRING AF PH.D UDDANNELSEN AARHUS UNIVERSITET 12 JUNI 2013 KVALITETSSIKRING AF PH.D UDDANNELSEN LISE WOGENSEN BACH, PRODEKAN TALENT, PH.D.-SKOLELEDER præsen TATION 1 AARHUS UNIVERSITET 12 JUNI 2013 HVORFOR? Sundhed for alle også

Læs mere

Notat Stillingsstruktur 2007 for videnskabeligt personale ved universiteter Generelle bemærkninger Universitets- og Bygningsstyrelsen

Notat Stillingsstruktur 2007 for videnskabeligt personale ved universiteter Generelle bemærkninger Universitets- og Bygningsstyrelsen Notat Stillingsstruktur 2007 for videnskabeligt personale ved universiteter Generelle bemærkninger I dette notat fastlægges stillingsstrukturen og indholdet i de stillingskategorier, der kan benyttes for

Læs mere