DOPS Årsmøde Årsmøde afholdes tirsdag den 17. og onsdag den 18. juni på Hotel Nyborg Strand med Generalforsamling onsdag den 18. juni 2008.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DOPS Årsmøde 2008. Årsmøde afholdes tirsdag den 17. og onsdag den 18. juni på Hotel Nyborg Strand med Generalforsamling onsdag den 18. juni 2008."

Transkript

1 DOPS Årsmøde 2008 Årsmøde afholdes tirsdag den 17. og onsdag den 18. juni på Hotel Nyborg Strand med Generalforsamling onsdag den 18. juni Generalforsamlingen afholdes på anden-dagen af det fælles Årsmøde for Dansk Optisk Selskab og Dansk Fysisk Selskab. DOPS Generalforsamling den 18. juni 10:45 12:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent: SH 2. Valg af stemmetællere: SH 3. Formandens beretning: SH 4. Valg af formand for 2009: SH 5. Valg af bestyrelsesmedlemmer: SH 6. Valg af suppleanter til bestyrelsen: SH 7. Diskussion af mødeinitiativer i 2009: SH 8. Godkendelse af regnskab for 2007: MK 9. Fremlæggelse af budget for 2008 og 2009: MK 10. Valg af to revisorer: SH 11. Orientering om DOPS NYT: MVP 12. Orientering om DOPS Web: SH 13. Indkomne forslag: SH 14. Eventuelt:SH Ifølge DOPS vedtægter er formanden på valg hvert år, men kan genvælges. Den nuværende formand (Steen G. Hanson) genopstiller. Bestyrelsesmedlemmer er på valg hvert andet år, og suppleanter til bestyrelsen er på valg hvert år. I år er Kent Mattsson og Kasper Paasch på valg som bestyrelsesmedlemmer. Alle genopstiller. Peter Lichtenberg, Finn Mengel og Mike van der Poel er på valg som suppleanter. Alle tre genopstiller. Andre forslag til opstilling af ny formand eller medlemmer/suppleanter bedes meddelt Steen G. Hanson, (tlf. nr.: , fax nr.: , (steen.hanson@risoe.dk) inden den 12. juni Som revisorer opstilles Torben Jacobsen, Ibsen Photonics, og Mads Sckerl, Grundfos. 12:00-12:30 Uddeling af DOPS-prisen samt modtagerens præsentation.

2 3. Formandens beretning Generelt Først og fremmest velkommen til andendagen for vort ret specielle årsmøde og den hermed forbundne generalforsamling. Vort sidste årsmøde og generalforsamling fandt sted i slutningen af november, så denne beretning dækker således et halvt år. For et halvt år siden noterede jeg, at det gik godt både for vor små og store virksomheder, der har optikken som et kerneområde. Jeg vil senere vende tilbage hertil, men kan dog indledningsvis afsløre, at denne trend har holdt stand, og mere til. Jeg mener også, at jeg noterede mig lidt bedre vilkår for støttemulighederne fra offentlige kilder. Også her mener jeg at den begyndende medvind har været stabil. Som tidligere besluttet er DOPS associeret medlem af European Optical Society. som igennem de sidste to år i samarbejde med gruppen Photonics 21 har gjort et stort arbejde for at sætte Optikken på dagsordenen i det Europæiske program FP 7. Lad mig også her nævne Peter E. Andersens arbejde i advisory committee er af stor værdi for os. Når nu vi taler om EOS, så vil jeg gerne opfordre medlemmerne til at tilmelde sig EOS database søg evt. på DOPS hjemmeside. Endelig vil jeg gøre opmærksom på, at EOS nu udgiver sit eget tidsskrift, benævnt Journal of the European Optical Society ( Skal denne journal overleve den svære opstartsperiode, er det vigtigt, at vi alle bidrager. Ved sidste generalforsamling stod det klart at Forskningscenter Risø var lagt sammen med eller ind under DTU. Men på hvilken måde, det ville påvirke det arbejde inden for optik, der foregik på Risø, var ikke besluttet. Men da dette arbejde ikke kunne relateres til energi var det nok oplagt, at optikken på Risø skulle knyttes langt stærkere til det stærke optikmiljø, der var på DTU Lyngby. Afdelingen for Optik og Plasmaforskning på Risø er nu delt op, og plasmafysikken forbliver under Risø, medens Optik-delen er lagt sammen med det tidligere COM-Institut, og har skiftet navn til DTU-Fotonik stadig med Anders Bjarklev som leder. Anders vil i øvrigt ved først givne lejlighed komme med et indlæg i DOPS NYT om sammenlægningen, instituttets organisation og dets mission. DOPS Status Pr 14. april 2008 Firmaer: 23 (25) Institutter: 5 (5) Personlige: 150 (163) Studerende: 19 (32) Specielle: 7 (7) Webmasterne har netop oplyst, at vi har fået 10 nye DOPS medlemmer i maj måned.

3 Bor mailingliste er næsten fuldkommen, idet vi har mere end 190 på vor listen de sidste, der ikke har tilmeldt sig på hjemmesiden vil have fordel af at gøre det. Vi udsender kun vigtige meddelelser, og videregiver ikke vor liste til andre. Ligeledes er alle rundsendelser anonymiseret, således at de ikke kan benyttes til indsamling af adresser. Optikkens tilstand De tre fire danske firmaer, Brüel og Kjær, NOVO Nordisk, Foss Electric og Radiometer er alle stadig aktive med brugen af optikken i flere af deres målesystemer. Ligeledes var DANTEC Dynamics vel et af de første firmaer herhjemme, der anvendte lasere til deres højt specialiserede udstyr og stadig er førende inden for deres felt. Både Koheras og Crystal Fibre kommer fraa NKTkoncernen og er nu kommet over den næste forhindring og er begyndt en egentlig produktion og udvider medarbejderstaben kraftigt. Samme koncern er desuden involveret i to europæiske virksomheder, der har optikken som deres fundament. OFS Fitel som vi besøgte sidste år, er ligeledes et firma i fremgang. Unisensor har længe været et mellemstort firma med optik som en af deres spidskompetencer. Firmaets arbejde hermed har på det seneste bragt dem i en position, hvor også de har haft mulighed for at udvide medarbejderstaben. Spændende optiske projekter ser her dagens lys. Ibsen Photonics arbejder videre med fase masker, transmissions gitre og spektrometre til analyse af Bragg-gitre. Kaleido Technology har mulighed for fremstilling af dedikerede optiske elementer ved diamond turning og glass molding teknikker teknikker og metoder mange af os drager fordel af. Jan Stensborg har sammen med firmaet Nilpeter i Slagelse udviklet en holografisk trykkemaskine, der nu er i produktion. Lars Lindvold vil senere give et indlæg om denne teknik. De to mindre firmaer, ALight og OPDI Technology, er firmaer med gode muligheder for i fremtiden at bringe dansk optik nok et stykke frem. Så, alt i alt, finder jeg at dansk optik og specielt anvendelsen af optikken hertillands er inde i en gunstig periode med god og støt fremdrift. DOPS i Året 07 Bestyrelsen har i det forgangne år bestået af Steen G. Hanson, formand Kent Matsson, næstformand Martin Kristensen, kasserer Kasper Paasch Henrik C. Pedersen Kjeld Petersen Jesper Offersgaard Suppleanterne har været: Mike van der Poel (Redaktør af DOPS Nyt) Finn Mengel ( medlem af redaktionskomiteen i DOPS Nyt) Peter Tidemand-Lichtenberg

4 Bestyrelsen har i løbet af den forgangne periode afholdt to bestyrelsesmøder efter vort to-dages årsmøde i november sidste år på Risø. Dette møde var yderst velbesøgt, så vidt jeg husker var vi tæt ved 100 deltagere med mange gode indlæg. Specielt huskes flere af de inviterede foredrag. En ikke uvæsentlig del af DOPS engagement er relateret til at støtte optiske tiltag i nationalt regi. DOPS har derfor i det forløbne år støttet:

5

6 Biophotonics '09 web site 4 th International Graduate Summer School: Biophotonics ' June 2009 Ven Sweden

7 Quantum & Nonlinear Optics - Ph.D. Summer School Backfallsbyn, Hven, August 24th 30th, 2008 Invited lecturers Hans A. Bachor, Department of Physics, Director ACQAO, Australian National University, Canberra, Australia Ady Arie, Dept. of Electrical Engineering - Physical Electronics, Faculty of Engineering, Tel-Aviv University, Israel Robert W. Boyd, The Institute of Optics, University of Rochester Malcolm Dunn, the OPO-Group, University of St Andrews, Scotland Michael Fleischhauer, Theoretical Quantum Optics, University of Kaiserslautern Jonathan Finley, Nanostructure Spectroscopy Group, Technical University Munich Gurudev Dutt, Pittsburg University, USA Thomas Philbin, Max Planck Research Group of Optics, Information and Photonics, University of Erlangen, Germany

8

9 Børn af Galileo Mikael Svalgaard (COM-DTU) Erland Andersen (tidligere fagkonsulent) Carsten Andersen (Bellahøj Skole) Det forhåndenværende projekt handler om at udvikle selve undervisningspakken og som led heri skal 1000 skolelever gennemgå undervisningsforløbet over en periode på 2 år. På sigt er det planen, at gøre projektet landsdækkende i forbindelse med Det Internationale Astronomiske år Dermed ville ca børn komme til at bygge deres eget teleskop! En detaljeret projektbeskrivelse er at finde her:

10 Endelig er Finn Mengel i gang med at få opdateret vor Hvidbog. Firmaer og institutter, der endnu ikke har opdateret deres bidrag, bedes åbne hjemmesiden og se, om de er tilfredse, med det, der står, eller eventuelt ønsker det korrigeret. Vor hjemmeside er velbesøgt, så en god præsentation af institutionen lønner sig. DOPS hvidbog er under løbende opdatering. Både firmaer (Finn Mengel) og institutter (Henrik Pedersen) forestår den løbende opdatering. Specielt set i lyset af det voksende antal studerende, vil det være i alles interesse, at de meddelte data er up-to-date. Jeg vil senere give en redegørelse for vor Web, idet vore to webmastere, Jon von Bülow og Johan Laidlaw ikke kunne være tilstede i dag, men jeg vil godt her in absentia takke dem for et glimrende samarbejde. Igen i år har vi uddelt en DOPS-pris, samt en Juniorpris sponseret af Hamamatsu senere og desuden en Poster pris sponseret af Thorlabs. Endelig har vi som noget nyt tilbudt ikke-lønnede studerende en friplads til dette årsmøde. Jeg mener vi i DOPS-regi har tildelt fem sådanne. Hensigten med dette er selvsagt at skaffe nye medlemmer samt at gøre opmærksom på vort selskab over for nye studerende. Jeg vil her godt takke bestyrelsen for det store arbejde den har lagt i at få vort selskab til at fungere i den forløbne periode. Desuden vil jeg godt takke udstillerne både firmaer og bidragyderne til de mundtlige og posterpræsentationerne. Jeg ved, det kræver en ekstraordinær indsats for at få tid til disse præsentationer, som måske ikke fylder meget på CV et, men det er mit håb, at den diskussion disse bidrag medfører, gør arbejdet umagen værd.

11 7. Diskussion af mødeinitiativer i 2009 Et gå-hjem møde hos Ibsen Photonics med Kaleido Technology er under udarbejdelse, evt. med andre lokale deltagere. Dette møde vil blive afholdt i slutningen af En spektroskopidag har været annonceret afholdt ved vor sidste generalforsamling, men er endnu ikke blevet realiseret. Dette håber vi at råde bod på, inden næste Årsmøde. Det samme gælder for en patent- og opstartsdag, specielt tilegnet yngre ambitiøse forskere med mod på at prøve kræfter med opstart og patentering. Årsmødet 2009 vil nok blive afholdt som et en-dages møde, idet vi har NORTHERN Optics 2009 i august-september Dette fælles-baltiske møde vil blive afviklet i Vilnius i Litauen. Planlægningen hertil er allerede begyndt, og vi vil så snart de endelige datoer er fastlagt, videregi disse til medlemmerne. Det danske bidrag til NORTHERN Optics 2006 var ret begrænset, så det er mit håb, at vi ved det næste møde vil være bedre repræsenteret. Et temamøde om Nano-optik vil blive søgt gennemført for Ph.D. studerende med en indledende dag for ikke-specialister, hvor der gives en indføring i området. Denne del vil specielt adressere >DOPS medlemmer. Endelig undersøger vi mulighederne for et Gå-Hjem-Møde hos Martin-gruppen samt et fælles møde med en samling mindre optisk interesserede firmaer i Nordjylland. Men sidst, men ikke mindst, er forslag til initiativer fra medlemmerne meget velsete.

DOPS Generalforsamling 2007-11-22. Ad Pkt. 1: Bestyrelsen foreslår Lars Lindvold som dirigent Ad pkt.2: Stemmetællere:

DOPS Generalforsamling 2007-11-22. Ad Pkt. 1: Bestyrelsen foreslår Lars Lindvold som dirigent Ad pkt.2: Stemmetællere: DOPS Generalforsamling 2007-11-22 Ad Pkt. 1: Bestyrelsen foreslår Lars Lindvold som dirigent Ad pkt.2: Stemmetællere: Ad pkt. 3: Formandens beretning Året 2007 har, ligesom forrige år, været et stabilt

Læs mere

DOPS Generalforsamling 2006-11-23

DOPS Generalforsamling 2006-11-23 DOPS Generalforsamling 2006-11-23 Ad pkt.1 og 2: Valg af dirigent Lars Lindvold blev valgt til dirigent, og han konstaterede at generalforsamlingen var blevet indvarslet rettidigt. To stemmetællere blev

Læs mere

Risø den DOPS bestyrelsesmøde, tirsdag den 11 januar på Risø

Risø den DOPS bestyrelsesmøde, tirsdag den 11 januar på Risø Risø den 14-01-2005 DOPS bestyrelsesmøde, tirsdag den 11 januar på Risø Tilstede: Torben Skettrup (TSK), Kasper Paasch (KPA), Karsten Rottwitt (KAR), Peter E. Andersen (PEA), Jesper Offersgaard (JOF),

Læs mere

Formandsberetning for DOPS 2003

Formandsberetning for DOPS 2003 Formandsberetning for DOPS 2003 Dansk Optisk Selskab har været inde i et år præget af udskiftninger både i bestyrelse og i redaktionen for DOPS-NYT, hvilket naturligvis har betydet, at vi har måttet genopfinde

Læs mere

DOPS Generalforsamling Formandens beretning

DOPS Generalforsamling Formandens beretning DOPS Generalforsamling 2005-11-15 Formandens beretning Dansk Optisk Selskab har været inde i et år hvor vi mærker et vendepunkt i konjunkturerne for de små og mellemstore virksomheder og her tænker jeg

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Dansk Optisk Selskab 30. november 2000 kl. 10:00 på Danmarks Tekniske Universitet

Referat af generalforsamling i Dansk Optisk Selskab 30. november 2000 kl. 10:00 på Danmarks Tekniske Universitet Referat af generalforsamling i Dansk Optisk Selskab 30. november 2000 kl. 10:00 på Danmarks Tekniske Universitet Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Godkendelse

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe

Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Referat af 3. ordinære generalforsamling i Dansk T E X-brugergruppe Palle Jørgensen 29. september 2001 Til stede Thomas M. Widmann, Thorsten Nielsen, Peter B. Frederiksen, Peter J. Christiansen, Thomas

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Ebeltoft @ Net Referat Foreningens ordinære generalforsamling den 17. marts 2015. Dagsorden

Ebeltoft @ Net Referat Foreningens ordinære generalforsamling den 17. marts 2015. Dagsorden Ebeltoft @ Net Referat Foreningens ordinære generalforsamling den 17. marts 2015. Generalforsamlingen blev afviklet med 24 deltagere og ægteparret Bahnsen havde pyntet flot op ved 2 store borde midt i

Læs mere

Her følger 3 dokumenter 1) Dagsorden ved stiftende generalforsamling i web-lystfiskerforeningen. (side 1) 2) Vedtægter for Fisketips Forening (side 2-4) 3) Praktiske retningslinier for generalforsamling

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Hvem har ansat vores kandidater og Ph.D. er?

Hvem har ansat vores kandidater og Ph.D. er? Hvem har ansat vores kandidater og Ph.D. er? Rapport 3 IFA s Erhvervsvejledning August 2007 1 Her følger en ikke-fuldstændig liste over de der har ansat IFA kandidater og PhD er de sidste år: Hobro Gymnasium

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Generalforsamling for DFS den 12. november 2014 kl. 16.15 17.15 på H. C. Ørsted Instituttet

Generalforsamling for DFS den 12. november 2014 kl. 16.15 17.15 på H. C. Ørsted Instituttet Generalforsamling for DFS den 12. november 2014 kl. 16.15 17.15 på H. C. Ørsted Instituttet 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse af regnskab, herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling.

Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. Love og vedtægter for Ringsted Idræts Forenings Herrefodboldafdeling. 1. Navn og hjemsted. Afdelingens navn er Ringsted IF s Herrefodboldafdeling. Denne er en underafdeling af Ringsted Idræts Forening

Læs mere

Grundejerforeningen Torstorp DAGSORDEN

Grundejerforeningen Torstorp DAGSORDEN Side 1 af 7 Dagsorden til generalforsamling i Torsdag kl. 19:00 i TaB Nørrebys Fælleshus, Timianhaven 3, 2630 Taastrup Side 2 af 7 Indholdsfortegnelse 1) Valg af dirigent 3 2) Valg af stemmetællere 3 3)

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 11. september 2013 Sted: Cafe Hack, Aarhus (Aarhus Teater) Tidspunkt: Kl. 10.00 Til stede: Steen Nedergaard Jensen / formand Torben Jacobsen

Læs mere

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne.

Dragonfactory har 181 medlemmer og 52 prøvemedlemmer samt et fast samarbejde med 10 institutioner fra Ballerup og nabokommunerne. Referat fra Rollespilsforeningen Dragonfactory s Ordinære Generalforsamling den 4. februar 2014 kl. 19:00, Lystoftegaard, Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede, 1 gæst (fra

Læs mere

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk

Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Grundejerforeningen Phønix www.gf-phoenix.dk Hvidovre, den 11. maj 2012 Til medlemmerne af Grundejerforeningen Phønix LOKALPLAN Generalforsamlingen vedtog sidste år at indgå i en dialog med kommunen omkring

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken Generalforsamling 2013 Brødeskovparken 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning for 2012 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab med status til godkendelse

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI DER AFHOLDES ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 21. MAJ 2015 KL. 17.00 PÅ HOTEL NYBORG STRAND, ØSTERØVEJ

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 30. maj 2013 Sted: Hotel Nyborg Strand Tidspunkt: Kl. 16.00 Til stede: Steen Nedergaard Jensen / formand Torben Jacobsen / næstformand Thomas

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00.

Dagsorden. Generalforsamling den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. Dagsorden Generalforsamling 2015-2016 den. 4. oktober 2016 klokken 19:00. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Den reviderede årsrapport fremlægges til godkendelse. 4.

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Danish Group of IABSE

Danish Group of IABSE Danish Group of IABSE Generalforsamling 2010 i dansk IABSE - Referat Tid : 2010-04-27 Sted : Rambøll, Bredevej 2, 2830 Virum Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

FSTA. Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur. 07. oktober 2015. Mødereferat Generalforsamling 2015 (4 ordinær generalforsamling).

FSTA. Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur. 07. oktober 2015. Mødereferat Generalforsamling 2015 (4 ordinær generalforsamling). Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur FSTA 07. oktober 2015 Mødereferat Generalforsamling 2015 (4 ordinær generalforsamling). Mødested: Hotel Comwell Kolding Skovbrynet 1 6000 Kolding Mødetid: Onsdag

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt. Han konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede og at indkaldelse er rettidig.

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt. Han konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede og at indkaldelse er rettidig. 03.01.2019 REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK Onsdag den 23. januar 2019 på KulturStationen kl. 19.00 Klubben serverer kaffe, te, øl, vand og brød. Referat: Michael Niss Dagsorden iht. vedtægterne:

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet

Vedtægter & Love. Vedtægter for specialgruppen DJKU. Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Vedtægter & Love Vedtægter for specialgruppen DJKU Dansk Journalistforbunds studenterorganisation på Københavns Universitet Sidst opdateret og godkendt ved generalforsamling d. 7/10 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted Dato 03.09.2015 Etablering af Dansk EvalueringsSelskab Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk EvalueringsSelskab Foreningens navn forkortes DES. Foreningens internationale navn er Danish

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Invitation til Den årlige generalforsamling og årsmøde På vegne af bestyrelsen for Dansk

Læs mere

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013)

b) Valg af bestyrelsesmedlemmer 1 år Henrik Hoy Andersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Alex Emil Petersen, fortsætter (valgt for 2 år i 2013) Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag den 28. oktober 2014 DAGSORDEN 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmeudvalg. 3) Bestyrelsens beretning. 4) Regnskab a) Årsregnskab 12/13, jf. vedtægtsændringer

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

Generalforsamling i DSMF, Nyborgstrand d. 15. april 2015 kl. 17.30.

Generalforsamling i DSMF, Nyborgstrand d. 15. april 2015 kl. 17.30. Generalforsamling i DSMF, Nyborgstrand d. 15. april 2015 kl. 17.30. 1. Valg af dirigent Søren holm. Referent: Heidi S. Rønde. 2. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. Lovligt varslet. 3. Bestyrelsens årsberetning

Læs mere

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill

REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill REFERAT Roskilde Køge Afdeling Dato 27.02.2014 26. februar 2014 Referent Ernst Theill Fremmødte: 34 Antal stemmeberettigede: 33 Velkomst Formand Nicolai Schiørring (NS) bød velkommen. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat

Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Bestyrelsesmøde LAG Billund Referat Den 10. februar 2010 kl. 19.00-21.00 Stenderup-Krogager Afbud fra: Hans Hostrup, Erling Christensen og Torben Holt Vejen, den 11. februar 2010 Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012

Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker. Maj 2012 Funktionsbeskrivelser for bestyrelsesmedlemmer i Fagligt Selskab for Infektionsmedicinske Sygeplejersker Maj 2012 Generelt om bestyrelsesarbejdet Som bestyrelsesmedlem er du valgt for en 2 årig periode.

Læs mere

NAPSO Netværk for Anvendt Psykodynamisk og Systemteoretisk Organisationspsykologi

NAPSO Netværk for Anvendt Psykodynamisk og Systemteoretisk Organisationspsykologi NAPSO Netværk for Anvendt Psykodynamisk og Systemteoretisk Organisationspsykologi Stiftelsesdokument Mellem de gode borgere Birgitte Bonnerup, OPU, Zanne Lorenzen, Proces ApS og Steen Visholm, MPO, er

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Lungemedicinere Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 11. juni 2013 Med ændringer 21.

Vedtægter for Foreningen af Yngre Lungemedicinere Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 11. juni 2013 Med ændringer 21. Vedtægter for Foreningen af Yngre Lungemedicinere Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 11. juni 2013 Med ændringer 21. november 2013 1 NAVN Stk. 1. Foreningens navn er: Foreningen af Yngre Lungemedicinere

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening Vedtægter for Dansk Geologisk Forening Vedtægter for Dansk Geologisk Forening 1 Navn Stk.1. Foreningens navn er Dansk Geologisk Forening (DGF), stiftet d. 16. januar 1893 i København. Stk. 2. I internationale

Læs mere

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018

Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Nyhedsbrev fra Diabetesforeningen i Albertslund Marts 2018 Glenn Molbech, fmd. Jan Runager, næstfmd. Klaus Murning, kass. Eva Stampe Molbech, best.medl. Herver Joen-Jacobsen, best. medl. Henrik Rasmussen,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 20. april 2017 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

4. Fastsættelse af kontingent for 2012 Bestyrelsen indstiller, at kontingentet for 2012 fastsættes uændret i forhold til 2011.

4. Fastsættelse af kontingent for 2012 Bestyrelsen indstiller, at kontingentet for 2012 fastsættes uændret i forhold til 2011. DANSK BIOTEK COBIS Ole Maaløes Vej 3 2200 København N Tel.: +45 2889 5854 office@danskbiotek.dk www.danskbiotek.dk 18. april 2012 Til DANSK BIOTEKs medlemmer Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Klintsø

Grundejerforeningen Klintsø Grundejerforeningen Klintsø Til medlemmerne af Grundejerforeningen Klintsø 26. april 2016 Referat af Grundejerforeningen Klintsø s ordinære generalforsamling 2016, søndag den 24. april 2016 kl. 10.00 afholdt

Læs mere

a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) d. Aflæggelse af regnskab med påtegning fra revisorer til godkendelse

a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) d. Aflæggelse af regnskab med påtegning fra revisorer til godkendelse SDF's ordinære generalforsamling Lørdag d. 3. oktober 2015 Dagsorden a. Valg af dirigent (må ikke være medlem af SDF bestyrelsen) b. Valg af referent c. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Mandag den 9. april 2018 kl i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge.

Mandag den 9. april 2018 kl i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge. REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Mandag den 9. april 2018 kl. 18.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge. Program 18:00 18:30 Ekstraordinært repræsentantskabsmøde vedr. vedtægtsændringer.

Læs mere

Deltagere: 4 bestyrelsesmedlemmer + Claus Weissmann, Ulrik Nilsson og Frank Buchmann

Deltagere: 4 bestyrelsesmedlemmer + Claus Weissmann, Ulrik Nilsson og Frank Buchmann Mødereferater fra 5. ordinær generalforsamling i Gauerslund Kunstgræs. Dato og tid: 19.3.2017 kl. 19.00-20.00. Indkaldt: Kurt havde indkaldt bestyrelsen + alle medlemmer i de 2 fodboldafdelinger d. 22.2.2018

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

Vedtægt. Støtteforeningen for. Brønderslev Neurorehabiliteringscenter Vedtægt for Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter 1 Navn Foreningens navn er: Støtteforeningen for Brønderslev Neurorehabiliteringscenter. 2 Formål Støtteforeningens formål er til

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

Repræsentantskabsmøde den 11. april Torsdag den 11. april 2019 kl i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge

Repræsentantskabsmøde den 11. april Torsdag den 11. april 2019 kl i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge Repræsentantskabsmøde den 11. april 2019 Torsdag den 11. april 2019 kl. 18.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, 4070 Kirke Hyllinge Program 18:00 19:00 Lejre Kommune ved Eskild Lund - Status på

Læs mere

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1

18.11.13 Side 1. Ekstra ordinær generalforsamling d. 5. december 2013 FFI 2013 VEDTÆGTERNE. Fremsat af: bestyrelsen. Gældende vedtægter 1 AD DAGSORDENENS PUNKT 1 Gældende vedtægter 1 FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF VEDTÆGTERNE Navn på foreningen ) 1 Navn: Danske Fysioterapeuters Fagforum for Idrætsfysioterapi. I internationale sammenhænge er navnet:

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014

Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 1 Formandens beretning fra marts 2013 til marts 2014 ved Ingrid Lysholdt Den nuværende bestyrelse består ud over undertegnede Ingrid Lysholdt, af Næstformand

Læs mere

Generalforsamling i Primanet 20. marts 2012

Generalforsamling i Primanet 20. marts 2012 Generalforsamling i Primanet 20. marts 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandsberetning 4. Fastsættelse af kontingent 5. Præsentation af et par interessante temaer fra Primanet

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere