Chris Krogh (64) blev valgt. Chris takkede forvalget og konstaterede, at generalforsamlingen er rettidigt indkaldt og derfor beslutningsdygtig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Chris Krogh (64) blev valgt. Chris takkede forvalget og konstaterede, at generalforsamlingen er rettidigt indkaldt og derfor beslutningsdygtig."

Transkript

1 Referat af generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej Fredag den 27. oktober 2017 kl Hawboernes Hus Harebakkevej, Lild Strand Dagsorden i følge vedtægterne 1. Valg af dirigent. Chris Krogh (64) blev valgt. Chris takkede forvalget og konstaterede, at generalforsamlingen er rettidigt indkaldt og derfor beslutningsdygtig. Fremmødte: Jytte og Bjarne Holmsgård (5) Inga og Poul Bertelsen (11) Birgit Bonde Nielsen (12) Lise Hvid Hansen og Poul Erik Hansen (14) Ole Mejlsøe (19) Ulla Persson og Villy Pedersen (24) Niels Relsted (29) Søren Naldahl (30) Anne Margrethe Jørgensen og Lars Lukassen (38) Hanne Kværndrup og Jørgen Holst (50) Lene Sørensen og Alex Hernandez (56) Kirsten og Finn Bjørnholdt (62) Birte Sivebæk og Chris Krogh (64) Hanne Lillelund og John Jepsen (66) Ingrid og Jørgen Ifversen (70) Aase Funding og Holger Bach (72) Anne Mette Kristensen og Bjarne Sørensen, Lild Strandvej 83c (gæster) 2. Bestyrelsens beretning. Se bilag 1 Finn Bjørnholdt fremlagde beretningen. Beretningen godkendes. 3. Godkendelse af foreningens regnskab. Se bilag 2 Jørgen Ifversen fremlagde regnskabet. Regnskabet godkendes. 4. Forslag fra bestyrelse eller medlemmer. Forslag fra bestyrelse eller medlemmer. a) Bestyrelsen har et forslag til en beboervejledning for vores område. Overordnet set er der opbakning til indholdet af beboervejledningen, men der er fortsat uigennemskuelighed mht., hvad der stammer fra love, lokalplaner, bestyrelsens formuleringer/forslag mm. Desuden kan bestyrelsen ikke sætte en lov til afstemning. Jørgen Holst fremlagde et ændringsforslag, vejledningen bør opdeles i 4 dele. Væsentlige serviceoplysninger, eksempelvis farver/materialevalg. Bestyrelsens (Grundejerforeningens) henstillinger, der relaterer til ovennævnte, eksempelvis farvevalg til vinduer og vindskeder. Væsentlige forbud om beplantning iht. Handlingsplan for invasive arter.

2 Relevante serviceoplysninger i øvrigt. Formanden undrede sig over, at ændringsforslaget ikke var sendt til bestyrelsen inden generalforsamlingen, idet bestyrelsen så havde haft mulighed for at ændre i forslaget. Aase: Foreslår, at der nedsættes en arbejdsgruppe vedr. beboervejledningen, som revideres til næste år. Beboervejledningen bearbejdes endnu en gang af et arbejdsudvalg, som består af Karen Marie Kværndrup og Jørgen Holst (50), Aase Funding (72) og som repræsentant for bestyrelsen Birte Sivebæk (64). Jørgen Holst har som en begyndelse på arbejdet givet tilsagn om at revidere forslaget til beboervejledningen. Pkt b) og c) behandles under et. b) Forslag fra Helle og Steen Rasmussen (48) Anskaffelse af nye gynger, f.eks. en sansegynge og/eller en dækgynge. Konklusionen blev, at der indkøbes en dækgynge og en alm. gynge. c) Bestyrelsens forslag til nyanskaffelser til og renovering af legepladsen: Nyt gyngestativ (9.300,-kr). Anskaffelse af balancegang (5.000,-kr) og vippedyr ( kr.). Anskaffelse af nye rebstiger (afventer tilbud fra smeden). Renovering af sandkasser (nyt sand 1.000,-kr. og nye brædder 1.000,-kr.) Renovering af petanquebanen (500,-kr.) Maling af legeredskaber (1500,-kr.) Legepladsinspektion vedr. vedligehold og sikkerhed (3.000,-kr.) Diverse (4.700,-kr.) I alt: ,-kr. Birgit (12): Vi ved det koster. Det er attraktivt for området, at have en legeplads. Jørgen Holst (50): Fodboldmålet tættest på nr. 26 bør forsynes med et net. Lise (14): Kan det indskrænkes, så vi får lidt mindre, hvis vi ikke har penge nok. Finn (62): Vi har økonomi til at renovere legepladsen. Kirsten(62): Bestyrelsen samt grundejere maler og vedligeholder. Datoen for arbejdsdage på legepladsen udsendes på mail, ofte med kort varsel, da vi skal kende vejrudsigten. Aase (72): Investering på ,-kr som kan afskrives over år er ikke dyrt. John (66): Tilslutter sig bestyrelsens forslag. Bestyrelsen tager stilling, hvilke af de til de forskellige nyanskaffelser/reparationer, der skal iværksættes, når bestyrelsen har de endelige priser, max ,-kr. d) Oprensning af Lild Strandkær: Hvis de ansøgte fondsmidler ikke er tilstrækkelige til oprensningen, foreslår bestyrelsen, at vi bidrager med op til ,-kr. Mette og Bjarne redegjorde for status vedr. oprensningen af Lild Strandkær. Se bilag 4. Afvanding af bl.a. Svenstibakkevej-området foregår via det ydre Strandkær til det indre Strandkær, som videreføres i en grøft, der udmunder vest for landingspladsen. Begroning af Lild Strandkær medfører at grundvandet stiger øst for Strandvejen, Det indre Strandkær er dels fredet område og dels 3 alm. naturbeskyttelsesområde. De 4 private lodsejere skal i princippet selv betale for oprensningen, den fredede del med tilladelse fra Naturstyrelsen. Der er meget dynd, ca. 0,5 m i bunden, det kan vi (Mette og Bjarne) ikke selv gøre noget ved. I øjeblikket har Bjarne slået ca 500 m 2 grøde med vand-le, og det hjælper på gennemløbet.

3 Fire fonde er ansøgt om penge, svar herfra er endnu ikke modtaget. Fondsansøgningerne er gået gennem Hawboernes Forening. A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal. Aage W. Jensens naturfond. Nordeas lokalfond. Thisted lokal forsikring. Tilbud fra lokal entreprenør, som har oprenset Lild Strandkær i 1990, tilbud afventes. Flere senarier for oprensning: Senarie 1: Fondsmidlerne dækker både naturstyrelsens del (den fredede del) og den private del. Senarie 2: Indre del, hvis de 3 andre lodsejere går med. Senarie 3: Anne Mette og Bjarne betaler selv for oprensningen af deres del af indre Strandkær. Grøften oprenses og vedligeholdes af kommunen. Generalforsamlingen ser det er hensigtsmæssigt at bidrage med max ,-kr til oprensningen af den indre del af Lild Strandkær. 5. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kontingent. Se bilag 3. Jørgen Ifversen fremlagde budgettet. Poul Erik (14): Generalforsamlingen 2018 anslået pris 8.500,-kr, lyder umiddelbart som et højt beløb. Jørgen Ifversen (70): udgiften afhænger af, hvor mange der møder op til generalforsamlingen. Aase (70): Leje af forsamlingshuset, hvad koster det? Finn (62):1200,-kr for leje, 500,-kr for rengøringen/opvask. Bonusoplysning: Dette års generalforsamling kostede ca ,-kr. Budgettet er godkendt. Rettidig indbetaling af kontingent (gælder medlemmer af grundejerforeningen)/vejbidrag og evt frivilligt bidrag (gælder de ideelle anparter samt nr. 80 og 82) er 11. dec Hvis du/i ikke er tilmeldt betaling via PBS, vil du/i modtage et girokort til indbetaling. Bestyrelsen opfordrer til at melde betalingen til PBS. 6. Valg af bestyrelse På lige år afgår to medlemmer og på ulige år afgår 1 medlem samt 1 bestyrelsessuppleant. Hvis suppleanten kommer i bestyrelsen vælges en ny suppleant ved førstkommende generalforsamling. På valg er bestyrelsesmedlem Jørgen Ifversen (70). Modtager genvalg. Jørgen genvalgt. På valg er suppleant Alex Hernandez (58). Ønsker genvalg Alex genvalgt. 7. Valg af 2 revisorer samt en revisorsuppleant. På valg Hanne Marie Kværndrup (50). Modtager genvalg. Hanne Marie genvalgt. og Lars Lukassen (38). Modtager genvalg. Lars genvalgt. Revisorsuppleant Aase Funding (72). Modtager genvalg. Aase er genvalgt. 8. Eventuelt. Information ved Anne Mette Kristensen og Bjarne Sørensen om Lild Strands eventuelle optagelse i National Park Thy, NPT. Se bilag 4.

4 Ideen er udsprunget af det udviklingsmøde, som fandt sted i marts Det kystnære område fra Hanstholm til Bulbjerg indlemmes i NPT. Området fra Hanstholm til Bulbjerg ejes stort set af Naturstyrelsen, som gerne ser Lild Strand med i NPT, der afventes dog en ny nationalparklov, som kommer i 2018, inden arbejdes fortsættes. Hvis arealet, der optages i NPT, kun omfatter klitheden, bevirker det, at NPT ikke skal foretage naturpleje i selve plantagen. Dette vil gøre udvidelsen nemmere at få gennemført. Optagelse i NPT pålægger ikke restriktioner m.h.t. erhverv og lign. Kommunalpolitikerne skal inddrages i arbejdet, men det skal afvente til efter kommunalvalget, at kontakte disse. Kommunalpolitikerne skal være med på ideen. Nyt møde i januar. Ole (19): Fantastisk ide. Hvor skal grænserne ligge? Klitheden fra Hanstholm til Bulbjerg. Aase (72): NPT, hvorfor gik grænsen ikke ved Bulbjerg, da NPT blev oprettet? Svar: Det var svært at få de private lodsejere overtalt i den nuværende NPT. Skovdistriktet var desuden delt, derfor kom vi ikke med i første omgang. Nu er skovområderne lagt sammen helt op til Slette Strand. John (66): Vigtigt, at klitheden kommer med i NPT. Inga (11): Hvorfor har vi ikke nogen cykelstier og shelters her til Lild Strand? Hvorfor skal Lild Strand altid forbigås af Thisted Kommune. Dette kunne der måske blive rettes op på, hvis Lild Strand indlemmes i NPT. Jørgen Holst (50): Har I haft kontakt med de private lodsejere? Svar: Ja, vi er begyndt bl.a. har vi haft kontakt med Kroghs siloer ved Sten Krogh. Opfølgning på udviklingsmødet finder sted lørdag d. 4. nov kl. 13 i Hawboernes Hus. Alle er velkomne. Sidste nyt om Svenstibakkevej 9: Ole (19): Kontaktet af Ulla Pape (21), som bor overfor nr. 9, der var oversvømmet Nr. 9 s døtre skal overtage huset. Der vil ske noget i løbet af vinteren. Spørgsmål til bestyrelsen: Hvad sker der med Sandnæs Hus? Bestyrelsen er ikke informeret om Sandnæs Hus, men forsamlingen kunne oplyse, at ejeren, Jesper Jungersen, kommer næste lørdag d. 4. nov. til opsamlingsmødet. Andet: Hjertestarter findes ved forsamlingshuset Bestyrelsen har efter generalforsamlingen konstitueret sig således: Finn Bjørnholdt, formand Jørgen Ifversen, kasserer Birte Sivebæk, sekretær Aarhus d. 2. nov På bestyrelsens vegne Birte Sivebæk Sekretær Referatet godkendt af: Chris Krogh, ordstyrer Det godkendte referat med underskrifter kan ses hos Finn Bjørnholdt (62)

5 Bilag 1 Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Strand Beretning for 2017 Tak for ordet. Thisted Kommune: Den 19.oktober 2016 fik vi svar på vores henvendelse til Thisted Kommune på vores spørgsmål vedrørende Lokalplan 5.10 samt spørgsmål til deklarationerne. Svaret er også sendt til den enkelte grundejer i e-boks. Konklusionen er, at Thisted Kommune ikke anser område S4 for hørende til grundejerforeningen Svenstibakkevej, hvorfor vi har opkrævet et beløb på kr. 250,00 fra hver grundejer, som vedr. betaling for vedligeholdelse af deres del af stamvejen samt vejene i område S4. Dette betyder også, at de ikke kan deltage i generalforsamlingen, men de kan dog indbetale et frivilligt bidrag p.t. kr. 250,00, som incl. vejbidraget svarer til vores kontingent og derved deltage i generalforsamlingen uden stemmeret. Beboervejledning: Efter generalforsamlingen i 2016 har bestyrelsen udarbejdet et forslag til Beboervejledning som skal afløse vores ordensreglement, behandles under punkt 4a. Veje: Entreprenør Harald Pedersen har også i år vedligeholdt vore veje. Vejene i område S4 har vi også vedligeholdt, selvom der ikke er indgået en aftale med ejerne om det. Byggesag: Vi er ikke blevet kontaktet af Thisted Kommune vedr. byggesager i år. Legeplads: Ved tjek af legeredskaberne, fandt vi, at stolperne til gyngestativet ved postkasserne er ved at rådne. Vi kontaktede Harald Pedersen for at få dem repareret. Idet det er gamle telefonpæle, må de ikke repareres men skal destrueres. Vi har derfor bestilt et nyt gyngestativ i galvaniseret stål, som er opsat i august måned. Bestyrelsen har derudover kontaktet Nordisk Legepladsinstitut, for at få dem til at lave en hovedinspektion samt et sikkerhedseftersyn af legepladserne. Konklusionen er, at gyngestativet på den anden legeplads ikke må benyttes, hvorfor det bliver fjernet. Efterfølgende har bestyrelsen udfærdiget et forslag til renovering/nyanskaffelser af/til legepladserne, som behandles under punkt 4c samt i budgettet for 2017/2018 under punkt 5. Græsslåning: Græsset/sandet omkring sandkasserne er fjernet, så græsset kan blive slået helt ind til sandkasserne. Harald Pedersen står stadig for græsslåningen. Brandmateriel: Branddaskerne er blevet tjekket, vedligeholdt, imprægneret og opsat igen. I vinterperioden hænger der kun en pr. stander. Flagstang: Vimplen er blevet udskiftet som i de tidligere år. Vi vil minde om, at foreningens flag ligger i kassen ved postkasserne til fri benyttelse for foreningens medlemmer. Forsikring: Vi har heldigvis heller ikke i år haft brug for foreningens ansvarsforsikring.

6 Fiberbredbånd: THY-MORS Energi har i samarbejde med Altibox etableret fiberbredbånd i området. Arrangementer: Pinseløbet blev afviklet med stor succes med ca. 45 deltagere i fællesskab med Hawboernes Forening. Løbet var planlagt som et opgave løb, hvor der skulle samles så mange genstande/planter som muligt på en time. Hawboernes Forening havde lavet kaffe/saftevand og bagt kage. Der blev uddelt fine præmier til de 3 hold, der havde fundet en sten med en vægt tættest på 100 g. Lild Strandkær: Vi er blevet kontaktet af Anne-Mette Kristensen, om at søerne - Lild Strandkær - er ved at gro til og derved vil der ikke være vandgennemstrømning ned til havet, hvilket kan give oversvømmelse i vores område. Der har været afholdt møde med Naturstyrelse Thy, Thisted Kommune, Plan og Natur, Hawboernes Forening, Anne-Mette Kristensen og Bjarne Sørensen som repræsentanter for hhv. de fire private lodsejere omkring søen samt Birte Sivebæk og Chris Krogh fra grundejerforeningen Svenstibakkevej. Anne-Mette Kristensen og Bjarne Sørensen vil informere yderligere under punkt 4d. Affald: Vi har kontaktet Thisted Kommune vedr. etablering af affaldssorteringsordning i vores område. Det er ikke planen for nuværende, kun for helårsbeboelse. Thisted Kommunen forventer ingen ændring indenfor 2-3 år. De opfordrede til at benytte deres hjemmeside - renovation, for evt. ændring af tømningsordning f.eks. fra 110 liter til 80 liter i vinterperioden, benytte deres App. eller købe ekstra mærker til tømning af sække. Hybenroser eller Rynket rose: Vi har kontaktet skovfoged Thomas W. Fyhn, som henviste til Kate Kronborg Holmstrand, naturmedarbejder i Thy, som oplyste, at Thisted Kommune har igangsat et forsøg med forskellige bekæmpelsesmetoder. Hvis vi vælger at bruge sprøjtning, så er der flere forskellige måder at bruge sprøjtemiddel på: Stødsmøring efter slåning eller sprøjtning på nye blade efter slåning. Fælles for alle bekæmpelsesmetoderne er at man skal være vedholdende. Blot fordi man har behandlet èt år forsvinder planten ikke, men skal derimod behandles gennem flere år. Idet planterne er langs med stamvejen og ikke til gene, foreslog Kate Holmstrand at vi afventer og ser tiden an. - projekter. National Park Thy: Anne-Mette Kristensen og Bjarne Sørensen vil informere om Lild Strands evt. optagelse i National Park Thy. Hjemmesiden: Adressen er stadig Tak til Øjvind for assistance til hjemmesiden. Medlems login er også uændret: Brugernavn: medlem Password: medlem Indlæg m.m. kan sendes på mail til bestyrelsen på finn@bjoernholdt.dk. Generalforsamlingen i 2018 forventes afholdt lørdag den 27. oktober kl Til sidst vil jeg takke bestyrelsen for et godt og konstruktivt samarbejde. Tak for ordet.

7 Bilag 2 ÅRSREGNSKAB Grundejerforeningen Svenstibakkevej Resultatopgørelse for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017 Tekst 2016/ /2016 Bilag Indtægter: Note Kontingenter 52 parceller á 500, , parc. (ideelle) á 250, , udenfor á 250,00 500,00 1 Frivillig indb. (Nr. 29) 250,00 1 Kontingent i alt: , ,00 1 Renteindtægter 273,10 444,49 1a Afskrevet gebyr Indtægter i alt , ,49 Udgifter: Arealer , , Vedligeholdelse, legeplads 0,00 276,00 Anskaffelser ( ) 84,95 6 Bankadministration 770,34 626, Porto m.m. 176,00 154,00 13 Generalforsamling , ,94 14 Energi, vejbelysning 2.008, , Reparation af belysning 0,00 Forsikring 2.416, ,47 18a Hjemmeside 45,00 45,00 18b Hawboernes forening 100,00 100,00 19 Udgifter i alt , ,77 Årets resultat 6.516, ,72

8 ÅRSREGNSKAB Grundejerforeningen Svenstibakkevej Resultatopgørelse for perioden 1. august 2016 til 31. juli 2017 Balance Note 2016/ /2016 Bilag Likvider: AL Foreningskonto , ,13 20 AL Højrentekonto , ,13 21 Likvider i alt: , ,26 Andre tilgodehavender: Restance vedr. kontingent 0, ,00 Andre tilgodehavender i alt 0,00 Aktiver i alt , ,26 Passiver: Egenkapital Egenkapital primo , ,54 Årets resultat 6.516, ,72 Egenkapital ultimo , ,26 Kortfristet gæld Kontingentrestancer 0,00 0,00 Kortfristet gæld i alt 500,00 0,00 Nr. 33 og 88 Passiver i alt , ,26 Regnskabet er revideret og indstilles til generalforsamlingens godkendelse: Finn Bjørnholdt, formand (nr. 62) Birte Sivebæk, sekretær (nr. 64) Jørgen Ifversen, kasserer (nr. 70) Revisorer: Hanne Marie Kværndrup (nr. 50) Lars Lukassen (nr. 38)

9 Bilag 3 BUDGET Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild For perioden / /2017 Kontingenter , ,00 Renteindtægter 250,00 500,00 Afskrevet gebyr 0 0 Indtægter i alt , Udgifter Arealer 10.00, ,00 Vedligeholdelse, legeplads , ,00 Anskaffelser 1.000, ,00 Bankadministration 1.000, ,00 Porto mm. 500,00 500,00 Generalforsamling 8.500, ,00 Energi, vejbelysning 3.000, ,00 Reparation, vejbelysning 0 0 Forsikring 3.000, ,00 Hjemmeside 45,00 45,00 Hawboernes forening 100,00 100,00 Uforudsete udgifter 5.000,00 Lild Strandkær* ,00 Hawboernes maleri** ,00 Samlet budgetudgift , ,00 Samlet budgetunderskud/ overskud , ,00 Kontingent: 500,00 kr. for medlemmer af grundejerforeningen. Kontingent : 250,00 kr. for de ideelle anparter samt to anparter uden tilknytning (nr. 80 og 82) vedr. vejvedligeholdelse. Frivilligt bidrag: 250,00 kr. for de ideelle anparter samt to anparter uden tilknytning (nr. 80 og 82). Såfremt der indbetales frivilligt bidrag, vil disse grundejere kunne deltage i generalforsamlingen, dog uden stemmeret. *) Bestyrelsen bemyndiges til at bruge op til ,00 kr. i forbindelse med oprensning af gennemløb i Lild Strandkær. **) Ved taget på generalforsamlingen Der er endnu ikke fremsendt faktura fra Hawboernes Forening.

10 Bilag 4

11

Indkaldelse til generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej. Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 11.00 Hawboernes Hus Harebakkevej, Lild Strand

Indkaldelse til generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej. Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 11.00 Hawboernes Hus Harebakkevej, Lild Strand Indkaldelse til generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 11.00 Hawboernes Hus Harebakkevej, Lild Strand Dagsorden i følge vedtægterne 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Endelig dagsorden til generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej

Endelig dagsorden til generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej Endelig dagsorden til generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lørdag den 25. oktober 2014 kl. 11.00 Hawboernes Hus Harebakkevej, Lild Strand Dagsorden i følge vedtægterne 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Jørn Frank blev valgt (58). Jørn takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen er rettidigt indkaldt.

Jørn Frank blev valgt (58). Jørn takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen er rettidigt indkaldt. Referat af generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej Afholdt Lørdag den 29. oktober 2016 kl. 11.00 Hawboernes Hus Harebakkevej, Lild Strand Dagsorden i følge vedtægterne 1. Valg af dirigent.

Læs mere

3. Godkendelse af foreningens regnskab. Regnskabet blev fremlagt af kasserer Jørgen Ifversen. Regnskabet blev godkendt. Se bilag 2

3. Godkendelse af foreningens regnskab. Regnskabet blev fremlagt af kasserer Jørgen Ifversen. Regnskabet blev godkendt. Se bilag 2 Referat af generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lørdag den 25. oktober 2014 kl. 11.00 Hawboernes Hus Harebakkevej, Lild Strand Dagsorden i følge vedtægterne 1. Valg af dirigent. Jørn Frank

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Strand d. 27. oktober 2012.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Strand d. 27. oktober 2012. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Strand d. 27. oktober 2012. Ad pkt 1. Jørgen Ifversen blev valgt til dirigent. Det blev konstateret, at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Svenstibakkevej afholdt den 24. oktober 2008

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Svenstibakkevej afholdt den 24. oktober 2008 Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Svenstibakkevej afholdt den 24. oktober 2008 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Carsten Vestergaard. Carsten Vestergaard valgt. Carsten takkede

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild

Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Referat fra generalforsamlingen afholdt den 22.10.2004 i forsamlingshuset, Lild Valg af dirigent: Ib Horsmark - indkaldelse er i henhold til vedtægterne og lovlig

Læs mere

A. Forslag fremsat fra nr. 50 Hanne Marie Kværndrup & Jørgen Holst den 8. okt. 2010:

A. Forslag fremsat fra nr. 50 Hanne Marie Kværndrup & Jørgen Holst den 8. okt. 2010: Generalforsamling 2010 Offentliggjort på www.lild-strand.dk 16. september 2010. Indkaldelse til ordinær generalforsamling for grundejerforeningen Svenstibakkevej, Lildstrand, 7741 Frøstrup lørdag den 30.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Strand, Lørdag den 26. oktober 2013

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Strand, Lørdag den 26. oktober 2013 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lild Strand, Lørdag den 26. oktober 2013 Formanden Finn Bjørnholdt bød velkommen til generalforsamlingen Ad pkt. 1 Valg af dirigent Jørgen

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej. Lørdag den 26. oktober 2013 kl. 11.00 Hawboernes Hus Harebakkevej, Lild Strand

Indkaldelse til generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej. Lørdag den 26. oktober 2013 kl. 11.00 Hawboernes Hus Harebakkevej, Lild Strand Indkaldelse til generalforsamling Grundejerforeningen Svenstibakkevej Lørdag den 26. oktober 2013 kl. 11.00 Hawboernes Hus Harebakkevej, Lild Strand Dagsorden i følge vedtægterne 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling 6.5.2016. 1. Valg af stemmetællere og dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Balch Sørensen og Bent Andreasen som stemmetællere og Anders Lyngsø som dirigent. Forslagene blev alle

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011

GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011 GRUNDEJERFORENINGEN VESSØVEJ - GENERALFORSAMLING 2011 Torsdag den 31. marts 2011, i fælleslokalerne på Skæphøj. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen

Grundejerforeningen Søndersøhaven. Generalforsamling. Tirsdag den 29. marts 2016 kl Værløse Kirke, Brorson Stuen Grundejerforeningen Søndersøhaven Generalforsamling Tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 Værløse Kirke, Brorson Stuen Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse Værløse mandag 7. marts 2016 Hermed indkaldes til ordinær

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb.

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d. 1-08-2015, kl. 10.30 På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Dagsorden på den ordinære generalforsamling er:. Pkt. 1. Pkt. 2.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver

Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver REFERAT Emne: Referat fra Generalforsamling i Grundejerforeningen D4 Haver Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Sluttidspunkt kl. Onsdag den 14 Maj 2014 Rorberthus, mødelokal 1 19:00 20:15 Deltager:

Læs mere

Generalforsamling 24. Maj 2018

Generalforsamling 24. Maj 2018 Generalforsamling 24. Maj 2018 Skt. Klemens Grundejerforening Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbende år 3. Aflægning af regnskab underskrevet af revisor og bestyrelsen

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen i indkalder hermed til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen. Generalforsamlingen foregår pinselørdag den 14. maj kl. 14.00 på Himmerlandsfondens

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 23. april 2012 Til Husejeren - Bestyrelsen indkalder hermed til GENERALFORSAMLING Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 DAGSORDEN 1. Valg

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret Til beboere i H.C. Andersen kvarteret, Mejrup 8. marts 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen for H.C. Andersen kvarteret Generalforsamlingen afholdes torsdag d. 31. marts

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 26. marts 2014, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2009 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 19. 02. 2009. Deltagerantal 10 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken.

Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET. Maj 2005. Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal. www.noddeboparken. Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Maj 2005 Referat fra Generalforsamlingen 2005 Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 2013

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 2013 V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 1 Foreningens navn er SMIDSTRUPHØJ, stiftet den 25. september 1966. Foreningens værneting er Helsingør

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 16 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 31. marts 2018 kl. 14.30 på Cafe & Restaurant Lido, Landal Grønhøj Strand Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og gik derefter

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i. Grundejerforeningen Havnsø Park INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen Havnsø Park Lørdag den 6. april 2019 kl. 9.30 i Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, 4593 Eskebjerg Dagsorden i henhold til vedtægternes

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. 1.2 Foreningens hjemsted er Næstved Kommune 2 2.1 Foreningens formål er i nøje overensstemmelse med lokalplan

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Hollænderhallen, lokale 3 Onsdag den 21. september 2016 kl

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Hollænderhallen, lokale 3 Onsdag den 21. september 2016 kl 01-09-2016 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Hollænderhallen, lokale 3 Onsdag den 21. september 2016 kl. 20.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formanden for forretningsudvalget har ordet.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl

Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl Indkaldelse til generalforsamling i Grundejerforeningen Asmild Dige og Eng Onsdag d. 19. april 2017 kl. 19.00 Generalforsamlingen afholdes i Jyske Banks mødelokaler, Sct. Mathias Gade 21, Viborg På 2.

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE

SAMMENSLUTNINGEN AF SOMMERHUSEJERFORENINGER I JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Generalforsamling 14. november 2009 kl. 14:00 Fårup Skovhus R E F E R A T Formanden bød velkommen. Der var mødt 24 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent Forsamlingen valgte Knud Jørgensen (Grundejerforeningen

Læs mere

Dagsorden. 6. Valg af bestyrelsessuppleant. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 7. Valg af revisor og revisorsuppleant.

Dagsorden. 6. Valg af bestyrelsessuppleant. 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 7. Valg af revisor og revisorsuppleant. Velkom m en Generalforsamling 2015 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab. 4. Indkomne forslag: 1. Fra medlemmerne. 2. Fra bestyrelsen. 5.

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr. 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: kalleruphuse@youmail.dk Årsrapport 01.10.2013-30.09.2014 Generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro

Grundejerforeningen Risager Pilumvej - Lillebro Referat fra Generalforsamling afholdt den 2. marts 2011 Sted: Aastruphus, Aastrup Allé 73, 6100 Haderslev Fremmødt: 34 stemmeberettiget. Deraf var der 5 fuldmagter. Pkt. 1. Velkomst. Pkt.2. Valg af dirigent:

Læs mere

Ordinær generalforsamling Grundejerforening Østermarken Mandag den 22. marts 2010 kl i Tilst Sognegård

Ordinær generalforsamling Grundejerforening Østermarken Mandag den 22. marts 2010 kl i Tilst Sognegård Ordinær generalforsamling Grundejerforening Østermarken Mandag den 22. marts 2010 kl. 19.30 i Tilst Sognegård Anders Barlach/ formand Grundejerforeningen Østermarken, Tilst www.ostermarken.dk Valg af dirigent

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

Grundejerforeningen SKOVKANTEN

Grundejerforeningen SKOVKANTEN Grundejerforeningen SKOVKANTEN Ordinær generalforsamling 2018 Grundejerforeningen Skovkanten Næstved Bestyrelsen indkalder herved til ordinær generalforsamling Onsdag den 14. marts 2018 kl. 19.00 på Skovburren

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj Onsdag d. 14/4-2010 kl. 19:00 i Menighedshuset, Irlandsvej 47 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Onsdag d. 25.03.2015 Afholdt på: Dalum Landbrugsskole Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven-Erik Peterson blev valgt som dirigent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008

Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Vedtægt for Grundejerforeningen Skovbrynet af 2008 Med ændringer vedtaget af generalforsamlingen 28. november 2012. Indholdsfortegnel se Side Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Kapitel 2 Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne

Grundejerforeningen. Terrasserne Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 11. juni 2015 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Tirsdag d. 5. februar 2013 kl. 1900 i Fælleshuset.

Tirsdag d. 5. februar 2013 kl. 1900 i Fælleshuset. Grundejerforeningen Vipperød Frugtplantage Indkaldelse til generalforsamling i grundejerforeningen Vipperød Frugtplantage Tirsdag d. 5. februar 2013 kl. 1900 i Fælleshuset. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE

Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst   ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN KL I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Grundejerforeningen Februar 2019 Farum Nord-Øst www.farumnordost.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 19.3.2019 KL. 19.30 I LYNGHOLMKOLENS KANTINE Dagsordenen er følgende i henhold til vedtægterne: 1. Valg

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN

OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN OG ANTENNEFORENINGEN SKOVPARKEN Nyborg 1 2019 1 2 Grundejer- og antenneforeningen Skovparken v/ Formand Flemming Hansen Harevænget 124 Tlf.: 20 42 62 86 flemhans@skovparknet.dk Medlemsbladet for beboerne

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30

Shell Motel, Støvring. Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Hulvejens Grundejerforening indbyder hermed til ordinær generalforsamling og spisning på: Shell Motel, Støvring Mandag den 3. marts 2008 kl. 18.30 Bestyrelsen har i år valgt at vi, inden selve generalforsamlingen,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN FOR STAGEBJERGPARKEN D. 11. SEPTEMBER 2018 KL. 19.30 I ALMIND FORSAMLINGSHUS Fremmødte: Referent: Bestyrelsen og 9 grundejere Ann Charlotte Hammer 1.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 4. Marts 2017 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 19:00 21.00 i Skovlunde

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Vedtægter. for. Toftegaardens grundejerforening. Navn & hjemsted

Vedtægter. for. Toftegaardens grundejerforening. Navn & hjemsted Vedtægter for Toftegaardens grundejerforening 1 Navn & hjemsted Foreningens navn er: Toftegårdens Grundejerforening. Dens hjemsted er Mørkhøj by, Mørkhøj Sogn, Gladsaxe politikreds, og dens stiftelsesdag

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Grundejerforeningen Asmild Dige og Asmild Eng

Grundejerforeningen Asmild Dige og Asmild Eng Grundejerforeningen Asmild Dige og Asmild Eng Agenda 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af regnskab 5. Forslag a) Ændring af vedtægterne b) Vedligeholdelsesplan

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Grundejerforeningen Østergårdsparken

Grundejerforeningen Østergårdsparken Grundejerforeningen Østergårdsparken Ordinær generalforsamling den 27. marts 2008. Rasmus Kjærgaard bød velkommen og orienterede om, at både formanden og næstformanden var blevet forhindrede i at deltage,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling GF Vestre Kvarter. Marts 2013

Generalforsamling GF Vestre Kvarter. Marts 2013 Generalforsamling GF Vestre Kvarter Marts 2013 Agenda for Generalforsamlingen Valg af dirigent/referent Formandens årsberetning Forelæggelse af årsrapport samt beslutning om anvendelse af overskud eller

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne.

Generalforsamlingen afholdes hvert år inden 1. Marts, - og indvarsles med 21 dages skriftlig meddelelse til medlemmerne. 1. NAVN Klubbens navn er Aalborg Rugbyklub, LYNET, dens hjemsted er Aalborg. Klubben er stiftet den. 7 november 1991, som en sammenslutning af Rugbyklubberne Goliath af 1972 og Lynet af 1964. Navnet ændret

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere