Rybners Kursuscenter. fleksibel og engagerende efteruddannelse PROFILFOLDER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rybners Kursuscenter. fleksibel og engagerende efteruddannelse PROFILFOLDER"

Transkript

1 PROFILFOLDER Rybners Kursuscenter fleksibel og engagerende efteruddannelse Svejsning On-/offshore L-AUS & el Ledelse & teamudvikling CAD & konstruktion Regnskab & økonomi Salg IT KURSUSCENTER

2 Svejsning garant for kvaliteten Vær sikker på at lære, hvad du har brug for. Svejseafdelingens medarbejdere er erfarne svejsere fra industrien. De kender til kravene i branchen og har fagligheden helt i top. Pulverkran Lær at svejse store elementer med pulverkran. Rybners Kursuscenter ejer som det eneste efteruddannelsessted i området en pulverkran. Vi skræddersyr forløb til dig Vi er specialister i at specialtilrettelægge forløb for særlige grupper. Som for eksempel i 2013, hvor Rybners Kursuscenter uddannede tidligere slagterimedarbejdere, som gerne ville have arbejde inden for offshorebranchen. Eller for virksomheder med særlige behov. Lej en svejseinspektør Få hjælp til at koordinere store svejseopgaver. En af vores svejseinspektører kommer ud på din virksomhed. Du får med garanti styr på dokumentation og CE-mærkning. Kvalitetschef Brian Andersen, Titan Wind Energy i Varde Svejseafdelingen på Rybners Kursuscenter stod for uddan - nelsen af ni nye svejsere til vores produktion. Skolen har sammen med Jobcentret klaret det meget fleksibelt. Vi har ikke haft noget bøvl ud af det. Vi tager skolens ord som garant for, at de folk, som gennemfører uddannelsen er kvalificerede og motiverede til at arbejde hos os. Efter mange års samarbejde, ved vi, at vi kan stole på medarbejderne i svejseafdelingen. De besidder en høj faglighed. Det er desuden vigtigt for os, at skolen kan uddanne i brug af pulverkran.

3

4 On-/offshore specialist i store installationer Rybners Kursuscenter råder over et styrings- og reguleringscenter med professionelt udstyr. Kursisterne får opgaver som svarer til de krav, som industrien og offshorebranchen stiller. Med kompetente undervisere, som ved, hvad de har med at gøre. Store installationer Vi har oparbejdet et indgående kendskab til at arbejde med og undervise i el, pneumatik og hydraulik specielt til store installationer. Den ekspertise bruger vi både til kurser til industrien både on- og offshore. Høj kvalitet Med base i Esbjerg har Rybners Kursuscenter gennem mange år udviklet kurser i pneumatik og hydraulik specielt til on- og offshorebranchen. Vores kurser lever op til offshorebranchens særlige og høje krav. En kvalitet, som går igen på alle kurser også til industrien. Vores medarbejdere har et indgående kendskab til offshorebranchen og de faglige krav der stilles. Har du brug for et kursus, som er specielt tilrettelagt til din virksomheds behov, kan vi tilbyde kurser, som tager hensyn til dette, så medarbejderne får den viden, som de har brug for i deres daglige arbejde. Bjørn Viig, Head of Ship Management, Esvagt Esvagt har fået specialtilrettelagt to kurser i el og to kurser i hydraulik, som personalet løbende kommer på. Da vi identificerede, at der manglede et kursus, faldt valget på Rybners Kursuscenter, fordi det kom med det tilbud, som passede os bedst. Derefter blev kurserne tilrettet, så de matchede de maskiner, vi har til søs. De tilbagemeldinger vi har fået er meget positive. Vi har for nyligt valgt at forlænge elkurset fra to til tre dage grundet ønsker fra vores kursister. Nu har vi indgået en aftale om et e-learning L-AUS-kursus for alle de søfolk, som har med el at gøre. Samarbejdet med Rybners Kursuscenter er positivt. De er meget engagerede i kurset. Det virker meget professionelt. Vi har en single point of contact, og der er altid hurtig opfølgning og svar på mails. Underviserne er også utroligt engagerede. Det er en fordel at de har noget viden om skibs-el og hydraulik.

5

6 L-AUS & el fleksibel opdatering Lige meget om du eller dine medarbejdere er faglærte elektrikere, eller som ufaglærte arbejder med energibesparelser, ved strømførende anlæg eller lignende, kan vi tilbyde kurser, som kan optimere det faglige niveau i arbejdet med procesanlæg, fejlfinding, pneumatik og meget andet. Lovpligtigt L-AUS-kursus Folk som arbejder ved strømførende anlæg skal ifølge loven hvert år opfriske L-AUS-bestemmelserne. Ved Rybners Kursuscenter kan du gøre det, som det passer din virksomhed bedst. enten på hold på skolen, på virksomheden eller som e-learning. Specialtilrettelagte forløb Vi kan specialtilrettelægge forløb ude på virksomheden, hvor vi indarbejder forholdene på din virksomhed, så medarbejderne bliver klædt på til at håndtere situationer, der hvor de arbejder til daglig. Jørn Sørensen, Vestas Control Systems i Lem Vestas har i mange år brugt Rybners Kursus center til at køre L-AUS-kurser og fortsætter med det indtil lukningen af fabrikken i For nogle år siden lavede vi i samarbejde med Rybners Kursuscenter et L-AUS-kursus specielt til vores fabrik. Et udvalg fra fabrikken og en underviser fra kursuscentret tog billeder rundt på de steder, hvor man skal være rigtig opmærksom. Derefter sammensatte under viseren et kursus specielt efter vores forhold. Det var rigtig godt. Det gør det lidt levende, når man bedre kan sammenligne, det der bliver undervist, i med sin dagligdag. Samarbejdet med Rybners Kursuscenter har kørt gnidningsfrit, både når vi har bestilt e-learning, og når vi har haft undervisere ude. Vi har været tilfredse med de undervisere vi har haft. Vi er en meget blandet flok. Både elektrikere, nogle fra lageret og nogle fra kontoret kommer i vores testbure og skal derfor på kurset. Det klarer underviseren fint. Han spørger gerne lige, hvilke personer der er her, så han kan målrette indholdet lidt efter kursisterne.

7 Online kursus Hvis du nogle gange akut har brug for, at en medarbejder tager L-AUS-kurset, kan det tages med det samme ved hjælp af vores onlinekursus. Tag kurset: Hvor som helst med internetdækning, På pc, mac, ipad eller andre tablets På det tidspunkt, du ønsker også weekend og aftener. Har du udenlandske medarbejdere, kan online-kurset også tages på engelsk. Find kurserne på:

8 Ledelse og teamudvikling Bliv en bedre leder, og lad virksomhedens teams udvikle sig God ledelse er grundlaget for enhver virksomheds eller organisations positive udvikling. Men god ledelse er ikke noget, som bare kommer naturligt for dem, som er egnet til det. For at blive en god leder må man udvikle sig og lære nyt. For ledere på alle niveauer Rybners Kursuscenter tilbyder en række kurser, som kan udvikle ledere på alle niveauer. Vi tilbyder både holdundervisning for eksempel i grundlæggende ledelse. En af fordelene ved holdundervisning er, at deltagerne ikke alene lærer det faglige, men også opbygger et professionelt netværk, som de senere kan trække på. Vores uddannelseskonsulenter har stor erfaring med at tilrettelægge kurser specielt efter virksomhedens behov. Det kan for eksempel være kurser i implementering af Lean eller forløb med nytænkt og original teamudvikling, hvor vi arbejder med de udfordringer, som I står med i dagligdagen. Carsten Hjorth, fællestillidsmand, Arla Foods, Esbjerg Mejeri. Rybners Kursuscenter har tre gange arrangeret et teamudviklingsforløb for alle medarbejdere, når mejeriet lukker ned to dage hvert år. Det handler om at bruge dagene på at udvikle os. For tredje år i streg gør vi det i samarbejde med Rybners Kursuscenter, for vi har knækket koden. Man skal være aktiv, det skal være sjovt, og man skal lære noget. Medarbejderne har generelt syntes, at det var skidesjovt. Vi kan mærke, at der er kommet en forventningsentusiasme: Gad vide, hvad de finder på i år. Det er utroligt vigtigt, at relationerne er gode. Uddannelseskonsulenterne på Rybners Kursuscenter forstår kulturen og sætter sig ind i det vi arbejder med. De har udvist fleksibilitet og kreativitet når vi har haft udfordringer er deres indstilling, at vi finder en løsning. De er gode til at have forståelse for, at vi er den virksomhed, vi er, samtidig med, at vi laver det her. Det har gjort, at vi har følt, at samarbejdet har fungeret. Vi kan mærke, at vi er et godt match. Det er en styrke, at vi har fundet hinanden.

9 Personprofiler Teams består af folk med forskellige kompetencer og profiler, som kan udnyttes optimalt, hvis I kender dem. Vores undervisere er certificeret i at lave personprofiler i: JTI personprofiler - Jungs typepsykologi Teamkompasset - der bygger på Jungs typepsykologi Belbin Adfærdsprofilen DISC-profilen

10 CAD & konstruktion tekniske tegneprogrammer Hvad enten din virksomhed arbejder inden for industrien, byggebranchen eller on-/offshorebranchen, kan Rybners Kursuscenter byde på kurser i tekniske tegneprogrammer, der opfylder dit behov og fremtidens krav. Rybners Kursuscenters konsulenter er eksperter inden for: Revit til byggebranchen, MicroStation til on-/offshorebranchen, byggebranchen, forsyningsvirksomhed og offentlige virksomheder. SolidWorks og Inventor til industrien AutoCAD til samtlige brancher. Rådgivning Bliv sat godt ind i de komplicerede programmer, og få hjælp til at vurdere, hvad virksomheden som helhed og de enkelte medarbejdere har behov for. Konsulenterne rådgiver dig i, hvilke kurser der passer til de udfordringer, du står over for. Rybners Kursuscenter tilbyder rådgiving og kan sammenstrikke et særligt tilrettelagt kursusforløb. I vores CAD Center kan kursisterne arbejde selvstændigt på det niveau, der passer til dem med de programmer, de ønsker. Samarbejde For at sikre et bredt og alligevel kvalitetssikret tilbud inden for CAD & konstruktion arbejder Rybners Kursuscenter tæt sammen med Cadskolen, CadXpert og Hvenegaard Landindspektører. Nogle af vores kurser udbyder vi i samarbejde med disse virksomheder, og på nogle af kurserne bruger vi undervisere herfra. Niels Hvass, ejer af møbel designerfirmaet Strand + Hvass Deltager på kursus i SolidWorks: Jeg har behov for selv at kunne tegne, designe og konstruere digitalt og sende det direkte ud af huset, så man ikke altid skal gå til nogen andre, fordi jeg ikke selv kan bruge programmet. Vi bruger det i vores firma, og vores kunder, de producerende virksomheder, bruger det også. Det er ret kompliceret. Men kurset virker meget godt, når man kommer helt uden forudsætninger. Man kommer godt med.

11 Henrik Svarre, produktionschef, Kalmar Huse Virksomheden stiller om fra AutoCAD til Revit. For at gå over til at bruge Revit i stedet for AutoCAD, har Kalmar Huse kombineret et forløb i Open Learning med et specialtilrettelagt forløb i virksomheden for alle relevante medarbejdere. CAD Center, synes vi, er et super koncept. Det er meget fleksibelt i forhold til, hvad man ønsker. Det er en enkel og billig måde at komme på kursus i det, man har brug for, når det drejer sig om grundlæggende viden. Underviseren fra Rybners Kursuscenter var efterfølgende ude i virksomheden og sætte Revit op på computerne og lave grundstammen til den template, som vi tegner i. Derudover holdt hun en kursusdag herude. Der er ingen tvivl om, at sådan én dag tilrettet kun til os, fik vi meget mere ud af end Open Learning. Der skal puttes flere penge i, når det skal laves individuelt, men vi har fået valuta for pengene.

12 IT-kurser Løfter IT-kompetencer på alle niveauer Alle er nødt til at kunne bruge IT. Det er nødvendigt både på arbejdspladsen og privat. Trænger medarbejderne i din virksomhed til et IT-løft, kan Rybners Kursuscenter tilbyde kurser, der passer til enhver medarbejder. Både med hensyn til indhold og niveau. Begynder I at anvende nye programmer? Trænger I til opdatering i Office-pakkens funktioner? Har grafikerne fået nye programversioner? Uanset hvilket niveau medarbejderne er på, kan Rybners Kursuscenter tilbyde kurser, der kan give medarbejderne flere og bedre kompetencer. Virksomhedskurser Vores konsulenter kan rådgive om efteruddannelse inden for IT. Konsulenterne kan kompetencevurdere medarbejderne, så de kommer på det rette niveau i de programmer, der er behov for. Dermed bliver medarbejderne på bedste vis opkvalificeret - til gavn for virksomheden. Rybners Kursuscenter kan arrangere kurser, der afholdes på virksomheden. Lone Madsen, værkfører, Lindab Det er nogle gode, engagerede og velfor be redte lærere, og undervisnings materialet har været forståe ligt. Det har været et godt og brugbart indhold. IT-kurset har været rigtig godt. Medarbejderne er på vidt forskelligt niveau. På kurset får de mulighed for at lære, hvad de ønsker og har brug for. Orla Bork, produktion og kvalitets chef, Lindab Rybners Kursuscenter har to år i træk udviklet et kursus for medarbejderne, som kører to dage om ugen i vintersæsonen. Da vi som virksomhed følger byggeriet- sæsonudsving i forhold til høj- og lavsæson, prøver vi på forskellig vis at udligne ordre indgang og mandskab. Et af værktøjerne i lavsæsonen er efteruddannelse, hvor vi i år har haft fokus på Lean, 5S, arbejdsmiljø, IT og oplæringsteknikker. Kurserne afvikles af Rybners Kursuscenter, der på kompetent vis har gives vores personale et godt indblik i de nævnte kurser. Kurserne er i øvrigt afviklet på vores egen matrikel og har på den måde givet os muligheden for at veksle mellem teoretisk undervisning og praktisk udførsel, fabrikken og vores undervisningslokaler imellem.

13 Open Learning IT & regnskab Hvis dine medarbejdere har kompetencer på forskellige niveauer, kan vi i mange tilfælde anbefale et kursus i Open Learning IT & regnskab. Det kan foregå på kursuscentret, men også i virksomheden, hvis I stiller med et vist antal kursister. I Open Learning IT & regnskab arbejder kursisterne selvstændigt med opgaver, som passer til deres interesse og niveau.

14 A B C D Rybners Kursuscenter Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg Rybners Kursuscenter, Svejseteknisk afdeling Storstrømsvej 39, 6715 Esbjerg N Rybners Kursuscenter Spangsbjerg Møllevej , 6705 Esbjerg Ø Hermitage Søvej 2, 6700 Esbjerg B A D C

15 Kompetencefonde Virksomheder eller kursister har mulighed for at søge tilskud til at gennemføre en efteruddannelse, hvis der er etableret en kompetenceudviklingsfond som en del af overenskomsten. Formålet med fondene er at yde tilskud til uddannelse og kompetenceudvikling, så medarbejderne bevarer og styrker deres beskæftigelsesmuligheder på arbejdsmarkedet. Virksomheder eller medarbejdere kan søge tilskud til efteruddannelse via kompetencefonde, hvis arbejdsgiveren er medlem af en arbejdgiverforening. Find en liste og links til de forskellige kompetencefonde på vores hjemmeside. Jobrotation Vidste du, at din virksomhed kan få tilskud til en vikar for alle de timer, som medarbejderne i virksomheden er på efteruddannelse? Vikaren behøver ikke at udføre det samme job, som medarbejderen på efteruddannelse normalt bestrider, og alle medarbejderes timer kan puljes sammen til én eller flere vikarer. Jobrotation giver private virksomheder 194,84 kr. i tilskud pr. time og 173,09 kr. pr. time til offentlige. Kontakt dit lokale jobcenter for mere information om jobrotation (2014 takster). Nick Vejlgaard Ørskov, HR-chef, Esvagt Har ansat en vikar med tilskud fra jobrotation. Den administrative byrde har været meget lille. Det har været meget simpelt, og der er en god opbakning fra Jobcentret.

16 Rybners Kursuscenter - fleksibel og engagerende efteruddannelse Fra IT over el til ledelse. Rybners Kursuscenter giver dig kurser, som kan ramme dit eller din virksomheds behov. Grundlaget for alle vores kurser er, at de har faglig tyngde. Har din virksomhed særlige ønsker eller behov, har Rybners Kursuscenter specialiseret sig i at specialsammensætte forløb for virksomheder. Det kan være tværfaglige forløb, hvor et kursusforløb for eksempel kan omhandle faglige emner som el eller svejsning kombineret med teamudvikling. Eller hvad med at få støvet IT-kompetencerne af? Vi kan også dykke ned i ét emne og specialtilrettelægge undervisningen efter de forhold, I har på virksomheden. Kontakt vores virksomhedskonsulenter, hvis du vil høre nærmere. Kirsten Sinding ksi@rybners.dk Telefon Mobil Brian Hansen Uhd bhu@rybners.dk Telefon Mobil Anna Aagaard Nielsen aan@rybners.dk Telefon Mobil KURSUSCENTER Rybners Kursuscenter Spangsbjerg Møllevej Esbjerg Tlf info@kursuscentervest.dk Z:\Rybners\Kursuscenter\Foldere\Profilbrochure

Rybners Kursuscenter 2015/16. fleksibel og engagerende efteruddannelse PROFILFOLDER

Rybners Kursuscenter 2015/16. fleksibel og engagerende efteruddannelse PROFILFOLDER PROFILFOLDER 2015/16 Rybners Kursuscenter fleksibel og engagerende efteruddannelse Svejsning On-/offshore L-AUS & el CAD & konstruktion Regnskab & økonomi IT Ledelse & medarbejderudvikling Svejsning garant

Læs mere

NYE KURSER CAD kurser

NYE KURSER CAD kurser NYE KURSER AD Metal College Aalborg er en af de største udbydere af CAD-kurser på landsplan Metal College Aalborg er en af de største udbydere af CAD-kurser på landsplan, og skolen har igennem mange år

Læs mere

- t e g n e r f r e m t i d e n

- t e g n e r f r e m t i d e n - tegner fremtiden CADSKOLEN - tegner fremtiden Oplever du, at dit tegneprogram spænder ben for dine ideer? Vil du gerne arbejde mere effektivt med dine projekter? Brænder du efter bedre at kunne forstå

Læs mere

Almen efteruddannelse - Til din virksomhed

Almen efteruddannelse - Til din virksomhed Almen efteruddannelse - Til din virksomhed Opdateret september 2019 Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde frem til undervisningsforløb. I dette katalog kan du få overblik

Læs mere

Almen efteruddannelse - Til din virksomhed

Almen efteruddannelse - Til din virksomhed Almen efteruddannelse - Til din virksomhed Opdateret september 2018 Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde frem til undervisningsforløb. I dette katalog kan du få overblik

Læs mere

God start til udenlandske medarbejdere og deres familier

God start til udenlandske medarbejdere og deres familier Lærdansk Erhverv God start til udenlandske medarbejdere og deres familier Danskundervisning, modtageprogrammer, undervisning i dansk kultur og samfundsforståelse 2 Gode tilbud til erhvervslivet Har jeres

Læs mere

Økonomi- og forretningsudvikling for ledere

Økonomi- og forretningsudvikling for ledere Økonomi- og forretningsudvikling for ledere Brug økonomien aktivt til at udvikle dig og din arbejdsplads Er du en dygtig leder, men har virksomhedsøkonomi aldrig været din spidskompetence, så kan du på

Læs mere

KURSER FOR LEDIGE. 6 uges jobrettet uddannelse for ledige RYBNERS KURSUSCENTER POSITIV LISTEN. Vindmøllebranchen 3 Teknik og proces 5 Svejsning 7

KURSER FOR LEDIGE. 6 uges jobrettet uddannelse for ledige RYBNERS KURSUSCENTER POSITIV LISTEN. Vindmøllebranchen 3 Teknik og proces 5 Svejsning 7 KURSER FOR LEDIGE 6 uges jobrettet uddannelse for ledige RYBNERS KURSUSCENTER POSITIV LISTEN Vindmøllebranchen 3 Teknik og proces Svejsning 7 1 Kurser for ledige - 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

2Adecco. Construction

2Adecco. Construction 2 Professionel adgang til faglært og rutineret arbejdskraft Byggeprojekter skal være i gang. De skal holde både tempo og tidsplan. Det kræver planlægning og den rette bemanding i både projekteringsfase

Læs mere

55+ fastholdelse og udvikling i Greve Kommune

55+ fastholdelse og udvikling i Greve Kommune 55+ fastholdelse og udvikling i Greve Kommune Greve Kommune ARBEJDSMARKED BAGGRUND EFTERLØN PENSION I Danmark har både offentlige og private virksomheder en stor udfordring med at fastholde og udvikle

Læs mere

- Rekruttering af vikar

- Rekruttering af vikar Opdateret september 2018 - Rekruttering af vikar Til din virksomhed Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde kvalificeret arbejdskraft. I dette dokument kan du få et overblik

Læs mere

Branchepakker: Svejseområdet

Branchepakker: Svejseområdet Branchepakker: Svejseområdet Fremstillingsindustri Arabisktalende flygtninge, der skal ind på det danske arbejdsmarked. Dansksproglige krav: Ingen krav til dansksproglige kvalifikationer pakken gennemføres

Læs mere

Bilagsrapport. Kvalitetssikret IKV et bidrag til løft fra ufaglært til faglært. September 2013

Bilagsrapport. Kvalitetssikret IKV et bidrag til løft fra ufaglært til faglært. September 2013 Bilagsrapport Kvalitetssikret IKV et bidrag til løft fra ufaglært til faglært September 2013 1 Indholdsfortegnelse 1. Forandringsteori... 3 2. Skabelon for forretnings- og kvalitetsmodel... 4 3. Skabelon

Læs mere

- Rekruttering af vikar

- Rekruttering af vikar Opdateret april 2018 - Rekruttering af vikar Til din virksomhed Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde kvalificeret arbejdskraft. I dette dokument kan du få et overblik over,

Læs mere

nye IT-kompeTencer IT-cenTreTs kurser for 2. kvartal 2015

nye IT-kompeTencer IT-cenTreTs kurser for 2. kvartal 2015 Nye IT-kompetencer IT-centrets kurser for 2. kvartal 2015 Udvikling af IT-kompetencer Den nye Microsoft office-pakke Her bliver du præsenteret for IT-centrets kurser for 2. kvartal 2015. De er rettet mod

Læs mere

KOM VIDERE MED AMUKURS.DK Sådan finder og tilmelder du dig kurser på amukurs.dk

KOM VIDERE MED AMUKURS.DK Sådan finder og tilmelder du dig kurser på amukurs.dk KOM VIDERE MED AMUKURS.DK Sådan finder og tilmelder du dig kurser på amukurs.dk AMUKURS.DK DANSK METAL 1 INDHOLD 3 HVAD ER AMUKURS.DK HVAD KAN JEG PÅ AMUKURS.DK? SÅDAN BRUGER DU AMUKURS.DK 4 SØG EFTER

Læs mere

NTI Kompetence udviklings udbud og ydelser. Uanset dit behov kan NTI hjælp dig

NTI Kompetence udviklings udbud og ydelser. Uanset dit behov kan NTI hjælp dig NTI Kompetence udviklings udbud og ydelser Uanset dit behov kan NTI hjælp dig Vores Mission At tilbyde den nyeste viden - skræddersyet og relevant for dig og din virksomhed. Vi vil gøre vores for at hjælpe

Læs mere

PRAKSIS SOM INSPIRERER

PRAKSIS SOM INSPIRERER PRAKSIS SOM INSPIRERER Tema 2 Samarbejde på tværs Anbefalingerne til Samarbejde på tværs er lavet på baggrund af samtaler med ledere og medarbejdere fra jobcenter Mariagerfjord, Thisted og Aalborg samt

Læs mere

Almen efteruddannelse - Til din virksomhed

Almen efteruddannelse - Til din virksomhed Almen efteruddannelse - Til din virksomhed Opdateret september 2018 Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde frem til undervisningsforløb. I dette katalog kan du få overblik

Læs mere

Adecco er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger!

Adecco er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger! 2 er både Danmarks og verdens største samarbejdspartner på HR-løsninger! Det gør os til et naturligt omdrejningspunkt, når virksomheder og nye medarbejdere skal mødes om den fælles interesse at matche

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC Workplace? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker

Læs mere

Skab bedre indtjening - få fokus på kerneforretningen

Skab bedre indtjening - få fokus på kerneforretningen Skab bedre indtjening - få fokus på kerneforretningen En indehaveruddannelse for Restauranter, caféer og mindre hoteller Kurset er godkendt af Horesta 19.-20. januar 2015 02.-03. februar 2015 og 23. februar

Læs mere

Kursuskatalog. Svejsning.

Kursuskatalog. Svejsning. Kursuskatalog Svejsning www.amu-fyn.dk Målrettede svejsekurser Fordelen ved målrettede svejsekurser er, at medarbejderen bliver undervist i præcis det, der er behov for. Dermed skal din virksomhed ikke

Læs mere

Byggeriets Industrilederuddannelse. til dig der vil videre

Byggeriets Industrilederuddannelse. til dig der vil videre Byggeriets Industrilederuddannelse til dig der vil videre Skyd genvej til de nødvendige kompetencer Betonindustrien har mange mellemledere, som i det daglige tager store beslutninger, gennemfører forhandlinger

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S

Everything DiSC Workplace Certificering 2-dage - MBK A/S Vil du gerne selv være in house ekspert i Everything DiSC? Har du lyst til selv at være den, som giver coaching og tilbagemeldinger på DiSC, uden at skulle bruge eksterne konsulenter? Ønsker du bedre resultater

Læs mere

Digital læring i AMU

Digital læring i AMU Digital læring i AMU En undersøgelse af barrierer og holdninger Steen Grønbæk 1 stgr@mercantec.dk Kort om TUP-projekt Digital læring i AMU Formålet med projektet er at udvikle, afprøve og dokumentere læringsforløb,

Læs mere

Uddannelsesstrategi for Lemvig, Struer og Holstebro.

Uddannelsesstrategi for Lemvig, Struer og Holstebro. Indeks. 2009=100 Uddannelsesstrategi for Lemvig, Struer og Holstebro. Baggrunden for en uddannelsesstrategi. Udviklingen på arbejdsmarkedet med bortfald af arbejdspladser, specielt i industrien, og nye

Læs mere

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING

REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING REKRUTTERING VI SÆTTER DET BEDSTE HOLD - GENNEM MODERNE REKRUTTERING HVEM ER VI... VI ER GENERALISTER, SOM ER SPECIALISTER I MENNESKER pro&co blev etableret i 2000 og har siden da løst mere end 1000 stillingssager.

Læs mere

Rekruttering af specialister kræver specialister

Rekruttering af specialister kræver specialister Rekruttering af specialister kræver specialister Danmark kommer til at mangle tusindvis af dygtige specialister de kommende år Mærker I det allerede? Mangel på tekniske kompetencer en alvorlig udfordring

Læs mere

VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS

VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS VERDEN ER MIN ARBEJDSPLADS AKADEMI EKSPORT SÆLGER Skab ny vækst og mere salg på internationale eksportmarkeder med en målrettet efteruddannelse. 1 Uddannelsen til Eksportsælger Eksportsælgeruddannelsen

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

fremtiden starter her... Gode råd om... Jobrotation Mulighed for Efteruddannelse til medarbejderne uden produktivtetstab

fremtiden starter her... Gode råd om... Jobrotation Mulighed for Efteruddannelse til medarbejderne uden produktivtetstab fremtiden starter her... Gode råd om... Jobrotation Mulighed for Efteruddannelse til medarbejderne uden produktivtetstab INDHOLD Indledning 3 Sådan kommer du i gang 3 Blanketter 4 Praktiske oplysninger

Læs mere

Individuel kompetencevurdering på metalindustriens område

Individuel kompetencevurdering på metalindustriens område Individuel kompetencevurdering på metalindustriens område Teknisk Erhvervsskole Center (TEC) gennemfører individuelle kompetencevurderinger i forhold til 18 AMU-mål og målretter deltagernes videre uddannelse

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

Status på fælles rekruttering

Status på fælles rekruttering Rekruttering Status på fælles rekruttering Et fælles serviceniveau Virksomhederne skal opleve at få samme service Vores aftaler fungerer: Vi handler inden for 24 timer Vi involverer hinanden - ved store

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter

Læs mere

UDBUDS- CERTIFICERING

UDBUDS- CERTIFICERING 2019 UDBUDS- CERTIFICERING 1 1 PROGRAMANSVARLIGE Certificeringen er udarbejdet af advokat Anja Piening, der er tidligere juridisk chef for SKI, og advokat Christina Heiberg-Grevy, der er ekspert på tilbudsgiver/leverandørsiden.

Læs mere

- få efteruddannet jeres medarbejdere og brug ledige som vikarer

- få efteruddannet jeres medarbejdere og brug ledige som vikarer Brug jobrotation - få efteruddannet jeres medarbejdere og brug ledige som vikarer Hvem har ikke brug for efteruddannelse? Prøv at se på jeres virksomhed i et uddannelsesperspektiv. Hvornår har I sidst

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter en hel

Læs mere

Strategi for samarbejde med virksomheder

Strategi for samarbejde med virksomheder Strategi for samarbejde med virksomheder Aarhus Kommunes strategi for samarbejde med virksomheder om beskæftigelsesindsatsen Aarhus Kommunes strategi for samarbejde med virksomheder om beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

Videncenter for Idrætsanlæg. fra vision til virkelighed

Videncenter for Idrætsanlæg. fra vision til virkelighed 2014 Videncenter for Idrætsanlæg fra vision til virkelighed Videndeling skaber vækst I en tid præget af forandring på idræts,- kultur- og fritidsområdet er der behov for nytænkning. Men der er også brug

Læs mere

E-læring og samarbejde over nettet

E-læring og samarbejde over nettet E-læring og samarbejde over nettet Vi var ikke i tvivl, da vi for nogle år tilbage valgte at satse på e-læring og udvikling af nye lærings- og samarbejdsformer. Vi havde brug for en seriøs og kompetent

Læs mere

KURSER I METALSVEJSNING

KURSER I METALSVEJSNING KURSER I METALSVEJSNING TAG DIT AMU KURSUS I SLAGELSE Metalsvejsning Svejsning er et stort og spændende arbejdsområde inden for metalindustrien, og efterspørgslen efter kvalificerede svejsere er stor.

Læs mere

Trivsel og effektivisering gennem kompetenceudvikling

Trivsel og effektivisering gennem kompetenceudvikling Trivsel og effektivisering gennem kompetenceudvikling I et tæt samarbejde med VEU-konsulent Alex Christensen, AARHUS TECH, har virksomheden Composhield iværksat en samlet kompetenceudviklingsplan, der

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Bliv IOP er. - tag fremtidens erhvervsuddannelse i dag TIL MEDARBEJDEREN

Bliv IOP er. - tag fremtidens erhvervsuddannelse i dag TIL MEDARBEJDEREN TIL MEDARBEJDEREN Bliv IOP er - tag fremtidens erhvervsuddannelse i dag Industrioperatøruddannelsen er målrettet den ufaglærte, der ønsker bedre jobmuligheder i industrien. Uddannelsen varer typisk to

Læs mere

Bliv IOP er. - tag fremtidens erhvervsuddannelse i dag INDUSTRIOPERATØR

Bliv IOP er. - tag fremtidens erhvervsuddannelse i dag INDUSTRIOPERATØR INDUSTRIOPERATØR Bliv IOP er - tag fremtidens erhvervsuddannelse i dag Industrioperatøruddannelsen er målrettet den ufaglærte, der ønsker bedre jobmuligheder i industrien. Uddannelsen varer typisk to år

Læs mere

Den Grundlæggende Projektlederuddannelse

Den Grundlæggende Projektlederuddannelse Den Grundlæggende Projektlederuddannelse 2014 Den Grundlæggende Projektlederuddannelse Arbejder du i projekter, er du projektleder eller bliver du involveret i projekter i nær fremtid, så er Den Grundlæggende

Læs mere

VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN

VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN KURSUS CENTER VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN Det største udbud af kurser med konkrete værktøjer til din hverdag For alle s. 4 Ledelse & bestyrelse s. 4 Distribution s. 4 Fyringsteknik & energiproduktion

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. - grundlaget for succes 3 DAGE

PROJEKTLEDELSE. - grundlaget for succes 3 DAGE PROJEKTLEDELSE - grundlaget for succes 3 DAGE På kurset får du metoder og værktøjer, der kan gøre projekter til en succes. Du lærer at sikre dig viden om, hvad kunderne og organisationen skal bruge, så

Læs mere

Udbudspolitik for EUC Syd for erhvervsrettet voksen og efteruddannelse 2014.

Udbudspolitik for EUC Syd for erhvervsrettet voksen og efteruddannelse 2014. Udbudspolitik for EUC Syd for erhvervsrettet voksen og efteruddannelse 2014. Indledning EUC Syd udbyder erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse (EVE) i overensstemmelse med Lov om arbejdsmarkedsuddannelser

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune 22. oktober 203 Jeg har valgt at fokusere på krydsreferencerne ifht. antallet af ansatte i virksomheden og branche, da jeg mener disse giver

Læs mere

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN et forløb, som udvikler dine lederevner Tag en Produktions- og driftslederuddannelse et forløb, som udvikler dine lederevner Produktions- og driftslederuddannelsen er en skræddersyet

Læs mere

Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. www.amunordjylland.

Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. www.amunordjylland. Vi uddanner medarbejdere, ledere, ledige og selvstændige i forhold til de aktuelle behov på det nordjyske arbejdsmarked. Program Kompetencespindet og andre værktøjer Hvordan afdækkes kompetencebehovet

Læs mere

Hvad er en Teknisk Designer? Tekniske Designere kan k. f.eks. arbejde som:

Hvad er en Teknisk Designer? Tekniske Designere kan k. f.eks. arbejde som: Hvad er en Teknisk Designer? Teknisk designer er en moderne udgave af teknisk assistent betegnelsen, som længe har været anset for forældet til tekniske assistenters funktionsområder. Det er den tidligere

Læs mere

LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL

LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL LEDELSE MED SPECIALE I DETAILHANDEL AKADEMIUDDANNELSEN I RETAIL Tag en akademiuddannelse Uddannelsen tager udgangspunkt i din virkelighed, og undervisningen giver dig mulighed for aktivt at bruge din erhvervserfaring

Læs mere

BRUGER DU DIN RET TIL EFTEROG VIDERE UDDANNELSE? Du bestemmer selv kurserne og kan få dækket løn og udgifter.

BRUGER DU DIN RET TIL EFTEROG VIDERE UDDANNELSE? Du bestemmer selv kurserne og kan få dækket løn og udgifter. BRUGER DU DIN RET TIL EFTEROG VIDERE UDDANNELSE? Du bestemmer selv kurserne og kan få dækket løn og udgifter. INDHOLD 4 RET TIL EFTERUDDANNELSE HVEM KAN FÅ TILSKUD? 5 SÅDAN GØR DU 6 HVIS JEG GERNE VIL

Læs mere

Frikommunen på Arbejdsmarkedsområdet. set gennem borgernes øjne. vejle.dk

Frikommunen på Arbejdsmarkedsområdet. set gennem borgernes øjne. vejle.dk Frikommunen på Arbejdsmarkedsområdet set gennem borgernes øjne vejle.dk Forord Vejle Kommune fik status af frikommune 1. januar 2012. Væk er de stramme regler om tidsfrister, de snævre rammer for aktivering

Læs mere

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver

Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Kvalificerede medarbejdere til små og store opgaver Rekruttering Try & Hire Vikar din medspiller på arbejdsmarkedet Dialog skaber kontakt Kontakt knytter mennesker Medarbejderne ApS er et landsdækkende

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

Ansøgning om midler til projekt

Ansøgning om midler til projekt LBR Jobcenter Frederikshavn Hangaardsvej 5 9900 Frederikshavn Att.: LBR-konsulent Tina Kjellberg Ansøgning om midler til projekt Hermed ansøges om midler til udvikling og gennemførelse af et pilotprojekt

Læs mere

Lean Six Sigma Sponsoruddannelse

Lean Six Sigma Sponsoruddannelse Lean Six Sigma Sponsoruddannelse For dig, der skal til at fungere som sponsor på et Lean Six Sigma forbedringsprojekt og er interesseret i at være klædt bedst muligt på til denne nye rolle. Baggrund Vores

Læs mere

Det hele er meget mere effektiv og jeg får færre telefonopkald med spørgsmål fra mine medarbejdere. Nu kigger de i stedet på SOPén.

Det hele er meget mere effektiv og jeg får færre telefonopkald med spørgsmål fra mine medarbejdere. Nu kigger de i stedet på SOPén. SOPvideoer 1. Video: En landmand fortæller om sine erfaringer med SOP Tekst Udsagn (frivilligt om man vil bruge dem) Overskrift: SOP Standard Operating Procedures Brian introducerer sig selv: Mit navn

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering

Lean Service og Administration Lean kursus med certificering Center for Lean Landets bedste lean kurser info@howbiz.dk www.centerforlean.dk Tlf. 31 10 90 00 Lean Service og Administration Lean kursus med certificering 1. Kursusdag Lean Principperne 2. Kursusdag

Læs mere

En del af holdet med det samme

En del af holdet med det samme 2 En del af holdet med det samme Som kunde hos har du adgang til dygtige medarbejdere og til en lang række opgaver og funktioner på kontoret. Det kan være, når du skal bruge flere ressourcer i forbindelse

Læs mere

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN VI GØR DET KOMPLICEREDE ENKELT Hos Orla Hansen A/S er vi tiltrukket af vanskelige opgaver. Opgaver der kan udfordre os og opgaver der stiller krav til vores faglighed, kompetencer,

Læs mere

KONTANTHJÆLP OM JOB VISION EFFEKTIV VIRKSOMHEDSINDSATS FOR JOB- OG AKTIVITETSPARATE. KARRIERECENTRE Fordelt over hele landet

KONTANTHJÆLP OM JOB VISION EFFEKTIV VIRKSOMHEDSINDSATS FOR JOB- OG AKTIVITETSPARATE. KARRIERECENTRE Fordelt over hele landet OM JOB VISION Job Vision er et højt specialiseret udviklingshus for mennesker og virksomheder, der ønsker karriereudvikling. Job Vision blev etableret i 1992. Vi er en af landets største og mest erfarne

Læs mere

UddannelsesHusets Mentornetværk

UddannelsesHusets Mentornetværk Esbjerg JobAktiv Motorvej UddannelsesHusets Mentornetværk Projekt Indslusning til arbejdsmarkedet Giv Esbjergs unge mod på fremtiden UddannelsesHuset Spangsbjerg Møllevej 70-6700 Esbjerg www.uddannelseshuset.esbjergkommune.dk

Læs mere

To dages afklaringsforløb for ledige buschauffører

To dages afklaringsforløb for ledige buschauffører To dages afklaringsforløb for ledige buschauffører Formål og målgruppe: Afklaringsforløbet er af to dages varighed. Forløbet henvender sig til ledige chauffører, der tidligere har gennemført AMU-uddannelsen

Læs mere

K O N T O R M E D A R B E J D E R

K O N T O R M E D A R B E J D E R K O N T O R M E D A R B E J D E R IGU-aftalen En IGU-aftale indgås mellem en virksomhed og en IGU-elev. Det er disse to parter, der i fællesskab har ansvaret for at udarbejde en IGU-plan. Det kan virke

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

Jobcentrenes virksomhedsservice. Fredagens virksomhedsbesøg Erhvervsudviklingsdøgnet

Jobcentrenes virksomhedsservice. Fredagens virksomhedsbesøg Erhvervsudviklingsdøgnet Jobcentrenes virksomhedsservice Fredagens virksomhedsbesøg Erhvervsudviklingsdøgnet Formål med virksomhedsbesøget Indblik i jobcentrenes rolle og opgaver ifm. virksomhedsservice mhp. at kvalificere samarbejdet

Læs mere

kursus c5 horsens 0E3B3AF7DA9CEBBDE486CC676EC3B05C Kursus C5 Horsens 1 / 6

kursus c5 horsens 0E3B3AF7DA9CEBBDE486CC676EC3B05C Kursus C5 Horsens 1 / 6 Kursus C5 Horsens 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Kursus C5 Horsens Kurset henvender sig til nye C5 2014/2015/2016 brugere. Hvis du skal arbejde som superbruger og/eller konsulent, anbefales det i stedet at deltage

Læs mere

INDEHAVER- UDDANNELSE 2012-2013

INDEHAVER- UDDANNELSE 2012-2013 INDEHAVER- UDDANNELSE 2012-2013 1 Strategi, forretningsplan, salg- service og medarbejdere Modul 1 3. - 4. oktober 2012 Modul 2 12. - 13. november 2012 Modul 3 10. - 11. december 2012 Modul 4 8. - 9. januar

Læs mere

IT-EFTER- UDDANNELSE \ FRA AUTODIDAKT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA FAGLÆRT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA AKADEMIUDDANNET TIL DIPLOMUDDANNET

IT-EFTER- UDDANNELSE \ FRA AUTODIDAKT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA FAGLÆRT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA AKADEMIUDDANNET TIL DIPLOMUDDANNET IT-EFTER- UDDANNELSE \ FRA AUTODIDAKT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA FAGLÆRT TIL AKADEMIUDDANNET \ FRA AKADEMIUDDANNET TIL DIPLOMUDDANNET BLIV BEDRE TIL DET, DU GØR. Det bedste du kan gøre i en foranderlig

Læs mere

Forbundsformand Claus Jensen Høring om Vækstplan for Det Blå Danmark 24. januar 2013

Forbundsformand Claus Jensen Høring om Vækstplan for Det Blå Danmark 24. januar 2013 Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2012-13 ERU Alm.del Bilag 130 Offentligt Forbundsformand Claus Jensen Høring om Vækstplan for Det Blå Danmark 24. januar 2013 Tak for invitationen. Jeg er glad for

Læs mere

Resultater gennem samarbejde og koordinering

Resultater gennem samarbejde og koordinering Centre for Labour Market Research (CARMA) Aalborg University, Denmark Resultater gennem samarbejde og koordinering Mads Peter Klindt, lektor, ph.d. Center for Arbejdsmarkedsforskning (CARMA) Aalborg Universitet

Læs mere

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING

SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING ER VIRKSOMHEDENS MEDARBEJDERE KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN? SÅDAN FÅR MINDRE VIRKSOMHEDER SUCCES MED KOMPETENCEUDVIKLING KOMPETENCEUDVIKLING = NY

Læs mere

Udkast til samarbejde om den virksomhedsrettede indsats på Fyn

Udkast til samarbejde om den virksomhedsrettede indsats på Fyn Udkast til samarbejde om den virksomhedsrettede indsats på Fyn Notat udarbejdet som baggrundsmateriale til en drøftelse af samarbejde om den virksomhedsrettede indsats på Fyn for de beskæftigelsespolitiske

Læs mere

KURSUSPAKKER TIL DIG, DER ER LEDIG. og gerne vil arbejde i industrien

KURSUSPAKKER TIL DIG, DER ER LEDIG. og gerne vil arbejde i industrien 2016 KURSUSPAKKER TIL DIG, DER ER LEDIG og gerne vil arbejde i industrien 2 Kursuspakkerne i denne folder består af op til seks ugers jobrettet uddannelse. De er for dig, der er ledig, men gerne vil arbejde

Læs mere

KURSER I METALSVEJSNING

KURSER I METALSVEJSNING KURSER I METALSVEJSNING INDEN KURSETS START Der vil blive foretaget en individuel visitation, så indplaceringen i et forløb bliver så korrekt som muligt. EFTER ENDT KURSUSFORLØB Efter kursusforløbet, kan

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni, august-september,

Læs mere

Uddannelsesorientering fra DM-Uddannelse Tlf.: Fax:

Uddannelsesorientering fra DM-Uddannelse Tlf.: Fax: Nr. 9 September 2010 Dansk maskinhandlerforening - Lederuddannelse for Værkfører og Reservedelschefer 2010-2011 Formål med kurset At gøre kursisterne i stand til gennem den daglige ledelse, at optimere

Læs mere

MULIGHEDERNES UDDANNELSE

MULIGHEDERNES UDDANNELSE MULIGHEDERNES UDDANNELSE Videncentret Gennem vores videncenter deltager vi i udviklingsprojekter sammen med både maritime og landbaserede virksomheder. Endvidere medvirker de studerendes praktik- og projektforløb

Læs mere

Jobrettet uddannelse for ledige

Jobrettet uddannelse for ledige NORD EUC UDBUD 2016: R EFTE U D D A N N ELSE Jobrettet uddannelse for ledige JOBRETTET uddannelse Jobrettet uddannelse er målrettet ledige, som i løbet af kort tid kan få kompetencer, der efterspørges

Læs mere

Kompetencefonde. Deltag i efteruddannelse med økonomisk støtte fra kompetencefonde (2015)

Kompetencefonde. Deltag i efteruddannelse med økonomisk støtte fra kompetencefonde (2015) Kompetencefonde Deltag i efteruddannelse med økonomisk støtte fra kompetencefonde (2015) Hold dig opdateret eller bliv introduceret for helt nye jobmuligheder Der kan være mange gode grunde til, at du

Læs mere

Job og Vejledning Forår 2019

Job og Vejledning Forår 2019 Job og Vejledning Forår 2019 JOB OG VEJLEDNING Job og Vejledning er til for dig, der er jobsøgende, fordi du er ledig eller på vej til at blive det. Det kan også være, du er blevet opmærksom på, at du

Læs mere

HOVEDSTRATEGI FOR POLIO FORENINGEN

HOVEDSTRATEGI FOR POLIO FORENINGEN 1 HOVEDSTRATEGI FOR POLIO FORENINGEN 2019-2021 DET ARBEJDER VI FOR vil forbedre livsvilkårene for de 5.000 danskere, der har alvorlige følger efter polio. Gennem professionel rådgivning og specialiseret

Læs mere

Orientering fra DM-Uddannelse

Orientering fra DM-Uddannelse Nyhedsbrev nr. 5 Marts 2015 Orientering fra DM-Uddannelse Emner: Jurakursus Nyt Best Practice Akademi Situationsbestemt ledelse Husk, at søge kompetencemidler Kolding den 3. marts 2015 HHH Jurakursus Sidste

Læs mere

SKRIV DIG I JOB. Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv.

SKRIV DIG I JOB. Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv. SKRIV DIG I JOB Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv. SKRIV DIG I JOB I denne folder får du konkrete tips til at skrive jobansøgning og cv. Du får også viden om, hvad du skal gøre, før du sætter

Læs mere

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS

Uddannelse for. nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere KURSUS Uddannelse for nøglepersoner og mellemledere ET STORT, VIGTIGT SKRIDT TIL EN HELT NY VERDEN AF MULIGHEDER En mellemleder har mange roller og opgaver.

Læs mere

Velkommen i DLBR. En vejledning til den nyansatte assistent og sekretær

Velkommen i DLBR. En vejledning til den nyansatte assistent og sekretær Velkommen i DLBR En vejledning til den nyansatte assistent og sekretær Forord Tillykke med dit nye job. I DLBR Dansk Landbrugsrådgivning ønsker vi at tage godt imod nye medarbejdere. Vi gennemfører derfor

Læs mere

Ind i uddannelse og ud af misbrug

Ind i uddannelse og ud af misbrug Ind i uddannelse og ud af misbrug Et kursustilbud til dig der vil have inspiration og redskaber til arbejdet med unge, der har problemer med rusmidler. Kurset er tilrettet indsatser i de unges hverdagsliv.

Læs mere

Samarbejdskursus for tillidsrepræsentanter

Samarbejdskursus for tillidsrepræsentanter Samarbejdskursus for tillidsrepræsentanter Produktion Samarbejde og psykisk arbejdsmiljø Forretning Regnskab Samarbejdskursus for tillidsrepræsentanter Kurset er for nyvalgte tillidsrepræsentanter, og

Læs mere

Uddannelse i Hadsund og Hobro

Uddannelse i Hadsund og Hobro Uddannelse i Hadsund og Hobro Velkommen til Tech College Mariagerfjord Tech College Mariagerfjord er en hyggelig erhvervsskole med to afdelinger den ene skønt beliggende i Hadsund, tæt ved naturområder

Læs mere

www.togidata.dk 70 23 09 23

www.togidata.dk 70 23 09 23 H j e m m e s i d e s y s t e m e r N e t b u t i k k e r P r o g r a m m e r i n g H o s t i n g I P T e l e f o n i S a l g s s t y r i n g www.togidata.dk 70 23 09 23 Opdaterede kundevenlige hjemmesider?

Læs mere