Tilstede: FHSR. HIS. BAR. NSR. CSC. ØRK HGR. TMK. GSR. KDR. FAK. SRØ. SAS. HSRK. ØKR. FVR. NØR. SKOV. HGS. SRV. HHR. HØRS.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilstede: FHSR. HIS. BAR. NSR. CSC. ØRK HGR. TMK. GSR. KDR. FAK. SRØ. SAS. HSRK. ØKR. FVR. NØR. SKOV. HGS. SRV. HHR. HØRS."

Transkript

1 Referat af Distriktsrådsmøde for klubberne i Distrikt 2. 30/ Afbud fra VSR. Tilstede: FHSR. HIS. BAR. NSR. CSC. ØRK HGR. TMK. GSR. KDR. FAK. SRØ. SAS. HSRK. ØKR. FVR. NØR. SKOV. HGS. SRV. HHR. HØRS. Tina Foldager bød velkommen til mødet. Det er godt at se så mange klubber repræsenteret. TF præsenterede bestyrelsen og dens funktioner. TF opfordrede klubberne til at indberette rettelser vedr. bestyrelsens sammensætning, med mailadresser, til DRF. 1. Referat fra sidste møde. Godkendt. 2a. Der er kommet 4 nye klubber i distriktet. 2 klubber har fået brev, 2 får det inden for kort tid. Sidste mødereferat kan læses på distriktets hjemmeside. Der vil inden for kort tid komme nye bestemmelser for D-stævner. Der kommer nogle nye dressur programmer fra DRF, som skal bruges ved klubstævner fra 1. januar 2009, således at alle klubber bruger de samme programmer. Programmerne er endnu ikke færdigt udarbejdede, men vil blive sendt ud til klubberne og ligger på DRF s hjemmeside og på distriktets hjemmeside. 2b. Økonomi: Dorthe Eriksen Ponymåling har omsat mere end budgetteret, bl.a. grundet større betaling fastsat af DRF. Tidtagningsanlægget har tjent penge. Ingen vedligehold i år. Klubberne skal bruge anlægget ved C-stævner (spring) og derover. Kurser har underskud som budgetteret. Der har været afholdt banebygger kursus med lav deltagelse. Budget for mesterskaber er overskredet grundet beslutning om, at man i år, 2008, støttede klubberne med dommerhonorarerne i dressurmesterskaber. SJM har også i år fået kr. 2000,- i tilskud. Resultat d.d. ca. kr ,-. Forventet resultat ved årets udgang ca. kr ,-. Ingen spørgsmål til økonomi. 2c. Pony måling/ kurser. Anne Donatzky. DRF har fastsat gebyret for ponymåling til kr. 250,-. Dette har givet et overskud, som vi i øjeblikket arbejder på skal føres tilbage til ponysporten.

2 DRF søger TDere. Hvis klubberne har nogle de gerne vil anbefale, eller hvis du selv har lyst, som mulige emner til TDer, kontakt venligst Anne Donatzky. Eller send en ansøgning gennem distriktet, som så sender den videre til DRF. Der er et grundkursus d. 28. november. Det er en uddannelse der tager nogle år. Distriktet har i 3 år kun haft en TDer. Klar- parat- start kurserne har givet overskud. 2d. Klubkonsulent. Bente R. Thomsen fortalte om hendes funktion og om hvordan hun kan kontaktes. 2e. Bredde. Susanne Petersen fortalte der kommer 2 breddestævner. Der vil blive sendt invitationer ud til klubberne. Alle kan deltage, også rideskolerne. Vi har fået mange wildcards i år til finalestævnet på Vilhelmsborg. Der er rigtig gode chancer for at distriktets klubber kan deltage. 2f. Stævner. Anita Cordrey. Anita Cordrey syntes det var rart at se så mange klubber repræsenteret, også dem der kun holder klubstævner. Alle skal være velkomne til at kontakte AD hvis hun kan være behjælpelig med info omkring stævner, og hvordan man afholder dem. DRF ønsker at få mere struktur på D-stævner. Orientering om de nye dressurprogrammer, kommer snarest fra DRF. Alle klubber skal bruge de nye programmer pr. 1. januar 2009, i stedet for deres egne travprogrammer. Deadlines for C-stævner i kvt. er d. 6. oktober For kvt kommer der et skema ud til klubberne via mail snarest. Der er deadline d. 7. november 2008 for ansøgning af stævneterminer. Hvis klubberne skifter bestyrelsesmedlemmer eller bare mailadresse, bedes i give besked til DRF og distriktets sekretær. 3. EVT. Hvad skal klubberne bruge Distriktet og DRF til? Dorthe Eriksen fortalte om hvordan det var for 10 år siden, og hvad hun mente man kan bruge distriktet til. Repræsentantskabsmødet er forbundets øverste myndighed, men klubberne bliver væk hvorfor? På sidste rep. Møde var der 4 klubber fra d.2 tilstede. Hvorfor kommer der ikke nogen til møderne og til rep. Mødet? Måske er der for meget gennemgang i de forskellige klubber, og måske får man ikke formidlet videre til de nye medlemmer. Klubbernes nye bestyrelser er ikke klar over hvordan man skal gribe tingene an i starten. Man skal lige finde ud af hvad der sker i klubben, distriktet og forbundet.

3 Mange klubber har meget arbejde på frivilligt basis og har måske ikke tid til mere. Mange klubber syntes måske at DRF er meget langt væk i den daglige problemstilling, og ved ikke hvor de skal søge hjælpen. Nogle klubber driver også rideskole, med alle de problemer der hører dertil. Mange klubber oplever at deres ryttere kører til undervisning, det gør at mange ryttere er medlem af flere klubber, hvilket sandsynligvis giver et forkert billede at det faktiske medlemstal for den enkelte klub. Mange mener at det ikke er uvilje eller manglende interesse, der gør at klubberne ikke møder op, men derimod manglende ressourcer i klubberne. Nogle klubber mener at DRF er en kolos på lerfødder, der ikke rigtig er til at flytte på, og det gør måske at man i klubberne ikke orker at forsøge at ændre ting eller at deltage ved div. møder. Nogle oplever at når man taler med forbundet, så bliver man henvist til hjemmesiden, som kan være noget forvirrende. Det kan opleves som manglende forståelse fra DRF til klubbernes problemstilling ved krisesituationer, som gør at man opgiver at kontakte DRF. Andre har gode erfaringer med DRF i lignende situationer. Man oplever at DRF er meget imødekommende og hjælpsom. Man har fået de råd og den vejledning man søgte, enten ved personlig kontakt eller via hjemmesiden. Nogle oplever at rideforbundet er blevet meget mere åbne og imødekommende. De lytter virkelig til klubberne, og forsøger at hjælpe så godt de kan. Hjemmesiden er et virkeligt godt redskab til at finde meget information, både om sporten og om drift at klub. Ofte kan man finde den info man søger, ved at finde de enkelte udvalg. DRF har lavet hjemmesiden så man kan finde den info man skal bruge ved kun 3 klik, men det kræver selvfølgelig at man er bekendt med hjemmesiden. Måske går det for godt i klubberne, kunne også være en betragtning i relation til hvorfor klubberne ikke kommer til møderne. Tina Foldager: Rideforbundet vil have mere struktur i hele sporten, så hvis klubberne vil have nogen indflydelse, så er det nu man skal røre på sig. Specielt de små klubber. Strukturen, går blandt andet på sikkerhed. Det er nu linjerne bliver trukket op. Forslag til DRF om at komme ud i de forskellige klubber og høre hvad der rører sig, både på bredde og elite niveau. DRF skal være mere udfarende. Klubberne kan drage en masse erfaring ved at komme til mødrene og tale med andre klubber og høre hvad de har gjort. Brug hinanden, også overfor kommunen.

4 Halvvejsmøde: indkaldelse er sendt ud til alle klubber. Mød op. Der bliver behandlet en hel del relevante ting på det møde. Repræsentantskabsmødet afspejler halvvejsmødet. Skulle man ikke have fået klubudsendelsen, findes den på DRF hjemmeside. Hvad kan distriktet gøre for klubberne? Vi har brug for at høre fra klubberne, hvad de gerne vil have foregår på distriktsrådsmøderne. Vil i have foredrag? Eller? TMK kunne godt tænke sig at få en ud og fortælle om distancesport. De har i år fået 30 nye medlemmer, alene til distance. De afholder i oktober et stort distancestævne i Grib skov. Distriktet kunne måske være behjælpelig med erfa grupper indenfor de forskellige discipliner eller emner eks. klubber med egen rideskole. Man kunne indkalde til møder hvor disciplinerne bliver gennemgået. De klubber der gerne vil lægge lokaler til, kunne melde ind på det. Forslag til kalender ryttermærke dating på distriktets hjemmeside. Det blev vedtaget, at der fremover vil være en kalender på distriktets hjemmeside, hvor klubberne kan lægge deres ryttermærke undervisning, og prøver ind, således at andre klubber, kan sende deres elever til henholdsvis undervisning og prøver. Licens prøver kan bestilles hos DRF, men det koster kr. 3500,-. Men nogle klubber kunne måske gå sammen om det? Anne Donatzky kan kontaktes vedr. Licensprøver, med max 28 deltagere. SE DRF hjemmeside. Søren Sørensen DRF. SS takkede for at han måtte komme. Han havde lyttet med interesse til de kommentarer der havde været på mødet. Forbundet er klubberne, det er dem der bliver valgt ind på repræsentantskabsmødet. Alle der sidder i bestyrelsen er også medlem af en klub. SS gennemgik hvad DRF er for en størrelse har været et fantastisk år for sporten. Vi har fået rigtig mange medaljer i alle grene af vores sport. DIF og DGI arbejder på en fusion. Det kommer ikke til at betyde så meget for os, vi er kun under DIF i dag, hvor andre sportsgrene hører under begge forbund i dag. Det giver lidt genlyd i pressen i øjeblikket. Fordelen vil være at man i tilfældet at en fusion, i fremtiden, vil kunne få tilskud gennem finansloven og ikke kun fra Tipsmidlerne, som i dag. Med 1 forbund i stedet for 2 står man stærkere. Ny berider uddannelse, under udarbejdelse, så klubberne måske bedre kan bruge beriderne. Den nye uddannelse er sammenlignelig med en pædagoguddannelse, med flere linier.

5 Den vil blandt andet indeholde, 2 ½ års grunduddannelse. 1 års overbygning med speciale. Merit overførsel er også inde over. Man arbejder på at få den statsanerkendt. Man er ikke færdig endnu. Der arbejdes stadig på at få de to uddannelser, den nye og den gamle, til at forenes. Certificering af klubberne. Det bliver ikke noget krav, men klubberne kan selv vælge hvilken profil de vil have/ hvad de kan tilbyde. Med en certificering bliver man mere synlig overfor bl.a. Kommunen og nye elever. Det vil være et godt redskab for de klubber, hvor kommunen er interesseret i at lægge dem sammen. Sikkerheden vil være i højsæde. Der vil være forskellige retninger indenfor certificering. Man skal kunne leve op til de retningslinier der bliver udstukket. Foreningspakken er et godt tilbud til klubberne. Det er et administrativt redskab til regnskaber, medlemshåndtering osv. Foreningspakken ligger på DIF s server og er Internet baseret. Der kan være flere brugere og hvis klubberne skifter bestyrelse, så kan en ny få login. Standard kontoplan er under udarbejdelse. Sponsoraftale med Tjørnehøj mølle. Se mere på forbundets hjemmeside. Der er store rabatter til klubberne. SS anbefaler at klubberne møder til halvvejsmødet og til repræsentantskabsmødet. Det kan være givtigt for klubberne at udveksle erfaring med alle de andre klubber fra hele landet, og følge med i hvad der rører sig i forbundet. Forbundet er stort, det spænder over 7 discipliner, og har specifikke personer(udvalg) der kan hjælpe lige præcis din klub, med at finde den viden du skal bruge. SS giver klubberne ret i at rep. Kan være kedeligt, specielt hvis klubberne ikke møder op og stiller spørgsmål. DRF vil gerne have at klubberne kommer og viser deres interesse. Om formiddagen ved rep. Er alle udvalgene repræsenteret, og står til rådighed for klubbernes spørgsmål. Forbundet har en god økonomi. Bestyrelsen i DRF vil gerne komme ud og lytte til klubberne på møderne i distrikterne. Hvilke krav vil DRF stille til sikkerhed? Hvad er sikkerhed? Sikkerhed er en af de ting der vil indgå i certificering. Der er 49 punkter der er under behandling til hvad der skal være i certificeringen. Arbejdes der på påbud (krav) om hjelm?

6 Ja til stævnerne, når man er til hest. Man kan ikke gå ind på privat område, men det er der certificeringen af klubberne, kan komme ind. DRF kan ikke kræve det for privatpersoner. Sikkerhed ved ryttermærker? Der er 5 forskellige ryttermærker. Det er tanken at de skal kunne indgå i rideskoleundervisningen, sådan at sikkerheden bliver indarbejdet fra starten af. 1 & 2 er specielt for rideskoler, og er rigtig god for det sociale sammenhold i klubberne. Mange rideskoler bruger dem i deres undervisning. Man kan implementere det i deres undervisning, således at sikkerhed bliver en naturlig del af omgangen med heste. Man kan bruge intromærkerne på samme måde. 3 & 4 skal man have for at kunne tage licensprøven. Intromærkerne er for de mindre rideskolebørn og forældre. De er lavet sådan, så tingene bliver naturligt for børnene. De får et kryds i bogen, når de har fået gennemgået et emne, f.eks. ridehjelm. Forældremærke = lær at omgås hestene på en forsvarlig måde. Hvad skal der til for at få klubberne til at møde op til møderne og repræsentantskabsmødet? Hvad er DRF s vision omkring vedligeholdelse af de medaljer forbundet har opnået i Mange tror at DRF betaler for deltagelsen i f.eks. OL. Det gør de ikke, det er DIF der betaler. Ponysporten får ingen tilskud til deltagelse i f.eks. EM Måske skulle man diskutere sådan noget. Repræsentantskabsmødet vil være en god anledning for hele bestyrelsen, at møde DRF. Forslag om afholdelse af nogle bestyrelseskurser samme sted hvor rep. bliver afholdt. Det ville måske kunne tiltrække flere folk. Nye klubber vil få gavn af at kunne spørge alle udvalgene, ved rep. Små klubber syntes det er meget dyrt at tage af sted og deltage i rep. Mødet, så man vælger det måske fra af økonomiske årsager. Det kan ikke gøres gratis, det er klubberne der betaler. Specielt de små klubber kan have gavn af at møde op, og høre hvad der rører sig i forbundet, og evt. gøre deres meninger/ problemstillinger gældende er rep. mødet i Billund. Forslag om, at sende info ud til alle klubber, hvert år om hvad rep. mødet er. Der kommer mange nye bestyrelser i januar- februar- marts, hvert år. Det ville måske også kunne hjælpe de nye klubber / bestyrelser, til at få info om, bla. at alle udvalgene er tilstede om formiddagen ved rep. mødet, hvor de kan spørge til råds.

7 Søren Sørensen takkede at og sagde at han ville tage alle vores input med til DRF. Tina Foldager takkede SS for hans fremmøde. Næste distriktsrådsmøde forventes i januar De klubber der gerne vil lægge lokaler til må gerne henvende sig til TF. Indkaldelse følger. Distriktsbestyrelsen holder møde inden. Klubberne må meget gerne henvende sig til distriktsrådet med forslag til, hvad de gerne vil have behandlet på møderne. Husk halvvejsmødet d. 1. november. Tina Foldager takkede klubberne for det store fremmøde. Mødet sluttede.

Referat af distriktsrådsmøde i Distrikt 2 den 22. maj 2012 på Nordøstsjællands Rideklub

Referat af distriktsrådsmøde i Distrikt 2 den 22. maj 2012 på Nordøstsjællands Rideklub Referat af distriktsrådsmøde i Distrikt 2 den 22. maj 2012 på Nordøstsjællands Rideklub Tilstede var følgende klubber: NSR, HIS, STRK, BLIS, BAR, NØR, SRV, FHSR og ERD Afbud: Preben Nielsen, Anne Donatzky,

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato Kl: 17:00

Dagsorden Afdeling Sport Dato Kl: 17:00 Dagsorden Afdeling Sport Dato 25-09-2017 Kl: 17:00 Deltagere: Jakob Leth (SU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Jens Kryger (Para), Torben Hinrichsen (DIU), Mette Müller (DU), Malene Pedersen (MU),

Læs mere

Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår.

Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Vi har i Distrikt 4 / Vestsjælland i alt 31 klubber (2 nye klubber nemlig Bakkegaardens Rideklub

Læs mere

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013.

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013. Beretning for distrikt 4 for 2013 Endnu et år i er gået i distrikt 4, og det er et år, som har budt på mange, gode sportslige resultater, og det vil vi komme nærmere ind på, når vi skal hædre nogle af

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl. 15.00 20.30 Brøndby Til stede: Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Troels Ullerup (TU) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo (JR) Fra administrationen:

Læs mere

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6.

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 1. Ad. 1 Godkendelse af referat. Godkendt. Pkt. 2. Punkter til dagsordenen. Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 3 Ad. 3 Nyt fra formanden. For at få indblik i drivkraften

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring Beretning for distrikt 4 for 2016 Traditionen tro vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Alle jer klubber som arbejder ihærdigt på at lave aktiviteter for medlemmerne bør

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR.

Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Bestyrelsesmøde AGR d.18/3.2010 kl.18:30 på AGR. Deltagere: Erik Skov-Larsen, Henrik Møller, Louise Andersen, Michael Skov-Larsen, Pia Augustinus, Gitte Kliver, Casper Rasmussen fraværende: Hanne Jensen.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I D5 21/3-06

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I D5 21/3-06 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I D5 21/3-06 Tilstede: BELS, LSP, MARK, NOR, NORD, NFRK, RKL, RBH, SAR, SGR, STK, STBR, SYK, VOSK. Afbud: MLR. 1. Dirigent Hans Herman Storm Referent: Birthe Jonasen 2. Ref.

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Distriktsudvalgsmøde lørdag d. 26. marts 2011

Distriktsudvalgsmøde lørdag d. 26. marts 2011 Distriktsudvalgsmøde lørdag d. 26. marts 2011 - Hotel Sørup Herregård i Ringsted Dagsorden 1. Berideruddannelsen (nogle var til møde på Vilhelmsborg 14.3.) 2. Fødevarestyrelsens Veterinærrejsehold uanmeldte

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro REFERAT Til stede: Christian Struck, Marlene S. Pedersen, Kerstin Dallmann, Karin Semberlund, Alice Loft, Anne Silfwander & Jan

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Stævneadministration på DRF Portalen

Stævneadministration på DRF Portalen Stævneadministration på DRF Portalen Oprettelse af stævnetermin Efter login på portalen klikkes på Stævner -> Opret stævne. Udfyld de viste felter. Klik herefter på Gem (i bunden af skærmen, kan ikke ses

Læs mere

Distrikt 9. 3. december 2013

Distrikt 9. 3. december 2013 Distrikt 9 3. december 2013 Dansk Ride Forbund 7. november 2013 Emner Regnskab 30. juni 2013 og forventet 2013 Budget 2014 Træner-/berideruddannelse EM 2013 i Herning Private stævnearrangører Distanceridning

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup

Vedtægter. Rideklubben St. Restrup Vedtægter Rideklubben St. Restrup 1. Klubbens navn er Rideklubben st. Restrup (RSR), og dens hjemsted er Aalborg Kommune og blev stiftet ved generatforsamtingen 07.11.1973. 2. Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Referat fra Distriktsbreddedag 4. oktober 2014

Referat fra Distriktsbreddedag 4. oktober 2014 Referat fra Distriktsbreddedag 4. oktober 2014 1. Velkomst v/dorte Nørskov: Præsentation af administrationen, Breddeaktivitetsudvalget og deltagere. DN, bød velkommen og startede med at orientere hvorfor

Læs mere

Distrikt Sønderjylland

Distrikt Sønderjylland Distrikt Sønderjylland 31. oktober 2016 2 Emner DRF 100 år Ambition 2022 DRF ny kontingentstruktur Ændring af repræsentantskabsmøder 100 ÅR I 2017 100 års jubilæumsportal 100aar.rideforbund.dk DRF 100

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Hovedpunkter fra formandsmøde i Middelfart d. 15. januar.

Hovedpunkter fra formandsmøde i Middelfart d. 15. januar. Hovedpunkter fra formandsmøde i Middelfart d. 15. januar. Diskussion omkring berideruddannelsen: De fremmødte distriktsformænd diskuterede aspekterne omkring udmeldingen fra Rideforbundet om at nedlægge

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 2765 Ledøje-Smørum Referat af: Bestyrelsesmøde Tid og sted: 07.11.1 kl. 19.0 hos Lis Referent: Susan Holmboe Deltagere: Torben, Lena, Hanne, Mai, Birthe, Claus, Ole,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum

Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Vestskovens Rideklub Margrethelund 3 2765 Ledøje-Smørum Dagsorden: Indkaldelse til ordinær generalforsamling Søndag d. 9 marts 2014 kl.14 i rytterstuen 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig)

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Til stede: Jakob (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde (Dato) BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR BESTYRELSESMEDLEMMER Side 1 af 6 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Læs mere

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 2. udgave januar 2014 Breddestævner 2014 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2014 Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 Vigtig information Breddeudvalget distrikt 14 Kontaktpersoner: Sharon Grøn,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 13. september 2010 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Peter Hansen, Hanne

Læs mere

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det.

2. Rangliste og klare retningslinjer / regler så de kommer på hjemmesiden i udgangen af året. Vi arbejder videre med det. Bestyrelsesmøde d.19. september 2013 kl 19.00 Deltagere: Peter, Daiga, Heidi Afbud: Alice, Helle Referent: Daiga Dagsorden: 1. Vores aktivitetsplans forslag for år 2014 fortsat a. Kurser Ryttermærker Maria

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. :

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. : Deltagere: Simon, Miriam, Marlene, Marianne, Allan, Catharina, Claus og Troels Dirigent: Simon. Afbud: Magnus Tidligere handlingspunkter Emne Ansvarlig og deadline Emne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur

Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur Hvidovre-Avedøre Rideklubs Udvidet Klubstævne med klubmesterskab i spring og dressur 23. - 24. september 2017 Lørdag 23. september 2017 Hest & Pony Klasse 1: Bom på jord 60 cm, met. B0. Der må være trækker

Læs mere

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Referat fra bestyrelsesmøde d. 17. september 2014 Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Afbud: Nina Jensen, Ulla Bjørn Poulsen,

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 10. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stenstrup Hallen, Steenstrup Michael Heering, Stenstrup Tennisklub og FTU, Michael Grube Andersen,

Læs mere

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer

Februar Ring-og-spring stævne Springkursus ved Benjamin Adler Hansen og senere undervisning Fastelavnsstævne for klubbens medlemmer Deltagere: Bestyrelse og TBR s medlemmer m.fl. Fraværende: - Kopi til: Referent: Bestyrelse og hjemmeside Pia Knudsen Mødedato: 31. januar 2019 Emne: Generalforsamling Karina bød velkommen til TBR s generalforsamling

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 7. FEBRUAR 2011 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Skovridervej 1 8410 Rønde E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 20. april Kl.14:00 Kolding

Springudvalgsmøde Referat Den 20. april Kl.14:00 Kolding Springudvalgsmøde Referat Den 20. april 2018. Kl.14:00 Kolding Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Per Nielsen

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl. 17.00 20.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Anne-Mette Binder (AMB) Charlotte Gierahn (CG)

Læs mere

Distrikt januar 2017

Distrikt januar 2017 Distrikt 10 16. januar 2017 1 DRF s bestyrelse hvem er vi? 2 Emner Nyheder DRF 100 år Ambition 2022 DRF ny kontingentstruktur Ændring af repræsentantskabsmøder Nyheder DRF skal have ny generalsekretær

Læs mere

Tilstede: Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat. Deltagelse af konsulent Anne Frøkiær 1 Valg af mødeleder

Tilstede: Punkt af beskrivelse Kommentarer. Noget på Maks 2 min. Punktet er ikke til referat. Deltagelse af konsulent Anne Frøkiær 1 Valg af mødeleder Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Indkaldelse og dagsorden til bestyrelsesmøde den 07.12.2016 kl 17.00-20.30 Ellekrattet 4, Kisserup, 4300 Holbæk Tilstede: Punkt af beskrivelse Kommentarer

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud.

NN: Vi har også fået et nyt logo, og nye medaljer som er blevet godt modtaget. De nye licenskort er på vej ud. Referat fra Dansk Kegle Forbunds Hovedbestyrelsesmøde søndag den 13. April 2003 Storebæltscentret, Nyborg ********************************************** Tilstede: Forretningsudvalget: Niels Nasser (NN),

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Vejledning fritidsportal. Sådan logger du på, ændrer, indberetter, søger tilskud m.m.

Vejledning fritidsportal. Sådan logger du på, ændrer, indberetter, søger tilskud m.m. 2017 Vejledning fritidsportal Sådan logger du på, ændrer, indberetter, søger tilskud m.m. Indholdsfortegnelse Side Login.. 3 Foreningsliste.. 4 Arrangementer... 5 Profil.. 6 Søg Tilskud Aktivitetstilskud.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl. 17.00 21.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Troels Ullerup

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning.

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning. Referat Generalforsamling i Dansk Ride Instruktør Forening fredag, den 6. februar 2015 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Elmosevej 24A, Fløjstrup 8330 Beder E mail: drif@drif.dk Tlf.: 20

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Klublove for Skibby ride- og voltigeklub

Klublove for Skibby ride- og voltigeklub Klublove for Skibby ride- og voltigeklub 1 Klubbens navn er: Skibby ride- og voltigeklub Forkortelse: SRV Klubbens hjemsted er: Frederikssund kommune Klubbens ikrafttrædelsesdato: 10. februar 2008 2 Klubbens

Læs mere

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST

Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST Vedtægter for Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub VEST 1. Navn og Hjemsted: Klubbens navn: Forkortelse: Klubbens hjemsteder: Vestjysk Sports- og Terrænrideklub VEST Lemvig kommune Klubbens stiftelsesdato:

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Distrikt 8 - Sønderjylland

Distrikt 8 - Sønderjylland Distrikt 8 - Sønderjylland 14. marts 2016 1 Emner Distance-sporten Kodeks for dressurdommere DRF 100 år Dressurchampionater fra 2017 DIF ny støttestruktur Vaccinationer DRF ny kontingentstruktur Ny rytterlicens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag 28. november 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag 28. november 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Torsdag 28. november 2013 Kl. 17.00 20.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Anne-Mette Binder (AMB) Charlotte Gierahn

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside).

Nyhedsbrev fra ridecentret skal indeholde alle politikker (ligger på ARK s hjemmeside skal også på ARC s hjemmeside). Referat af brugerrådsmøde den 27. april 2006 Til stede: Ulla Flyvholm, Sussi Lorenzen, Mogens Hemmingsen, Kathrine Hejl, Lis Marding, Anne Maagaard,, Mia Just Bertelsen, Charlotte Hansen, Cecilie K. Hansen,

Læs mere

Referat Riffelsektions Møde

Referat Riffelsektions Møde Referat Riffelsektions Møde TID: Tirsdag den 5. februar 2015 kl. 17.30 22.45 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT 24. august 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT Dato: 18. august 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Dambæk s Have Deltagere: 8 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen, Niels Thulin Johansen,

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013.

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Sted: Sortemosevej 39, 5892 Gudbjerg Dato: 3. Marts 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christina Arslan (CA), Fleur Trubka (FT),

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt.

Kim indledte med at konstatere, at repræsentantskabsmødet var lovligt indkaldt, og at materialet til mødet var rettidigt udsendt. REFERAT FRA DFU REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 15. MARTS 2014 i Horsens Bestyrelsesformand Flemming Olsson bød velkommen. 1. Valg af dirigent På bestyrelsens forslag blev Kim Friisgaard, FDK, valgt som dirigent.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamling Dansk Ride-Instruktør Forening 3. februar 2017

Generalforsamling Dansk Ride-Instruktør Forening 3. februar 2017 Generalforsamling Dansk Ride-Instruktør Forening 3. februar 2017 1 Emner Hvad er DRF optaget af lige nu og her? Hvem og hvad er Instruktørudvalget? Hvad har vi nået siden 2013? Hvad skal der mere ske?

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere