ClinicCare Web - Moduloversigt ClinicCare Web Grundmodul EDIFACT/breve Regnskab ClinicCare Web - Kalendermodul...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ClinicCare Web - Moduloversigt... 2. ClinicCare Web Grundmodul... 3. EDIFACT/breve... 4. Regnskab... 4. ClinicCare Web - Kalendermodul..."

Transkript

1 Indhold ClinicCare Web - Moduloversigt... 2 ClinicCare Web Grundmodul... 3 EDIFACT/breve... 4 Regnskab... 4 ClinicCare Web - Kalendermodul... 5 ClinicCare Web - Journalmodul... 6 ClinicCare Facility - patientservice... 7 ClinicCare Web Prisliste Fodterapi januar Ideerne bag ClinicCare Hvem er vi? Udgave: januar 2008

2 ClinicCare Web - Moduloversigt ClinicCare systemet er opbygget af moduler, hvilket betyder, at du kun behøver anskaffe det, du har brug for dette gør systemet mere overskueligt og samtidig billigere. Nedenfor en kort præsentation af modulerne: Journalmodul Tegnsystem,billeder, grafer) Kalendermodul (aftaler, mødekort) Påmindelse Internet Booking Grundmodul Patient Dankort Danmark Elektronisk faktura EDIFACT Figuren viser at Grundmodulet er udgangspunktet. Ovenpå det kan du udbygge med kalender og journalmodul. ClinicCare Web kan tilgås fra enhver internetbrowser, så du kan bruge systemet fra både Windows og Mac-computere, og fra hvilket som helst sted du er i verden. Da I arbejder med patient data, har vi gjort ekstra meget ud af sikkerheden. Dataene er dobbelt-krypterede så ikke engang vi kan se personhenførbare oplysninger i databasen. ClinicCare Web er baseret på vores store branchekendskab og er en videreudvikling af den klassiske ClinicCare, som blev udviklet i 1995, og som var et af de første Windows systemer til sundhedssektoren. Vi er det system der har været længst på markedet for jeres område og er i dag det mest udbredte system i sundhedssektoren. Vores mål med ClinicCare er: - Systemet, skal give klinikken mindst mulig administration, f.eks. indsendes regninger 100% automatisk til sygeforsikringen Danmark, henvisninger/patienter bliver 100% automatisk indlæst, sygesikringen bliver hver måned automatisk klargjort, så du skal blot skal kontrollere og godkende det. - Systemet, skal være effektiv i den daglige brug, det betyder at systemet består af meget få skærmbilleder, som er fuldt dækkende for det I skal bruge. - Systemet, skal være komplet, så du behøver f.eks. ikke noget ekstra regnskabssystem du kan endda undvære tekstbehandlingssystem, da systemet indeholder alle de skabeloner/erklæringer I bruger på jeres område. Nedenfor vil vi kort introducere de forskellige moduler. Udover programmodulerne har vi beskrevet vores ClinicCare Facility -koncept, hvor vi kan hjælpe klinikken med sekretærer, regnskab etc. Det gør det muligt for klinikken at få hjælp til alle administrative opgaver i klinikken.

3 ClinicCare Web Grundmodul Grundmodulet indeholder alt, hvad der skal til for at holde styr på afregninger og dokumenter. Vi har gjort meget ud af, at grundmodulet er effektivt at bruge i det daglige. Hvis du har hentet henvisningen på henvisningshotellet, vil systemet automatisk oprette både patient og henvisningen uden, at du behøver at gøre noget. I forbindelse med konsultationen søger du patienten frem, eller bruger en magnetkortlæser til at aflæse sundhedskortet. Det bringer dig frem til patientstamkortet: Stamkortet har ingen unødvendige oplysninger og giver hurtig adgang til: - Patientens kontaktoplysninger - Evt. henvisning - Evt. anden betaler (kommune/firma/forsikring) - Udførte konsultationer og udarbejdede dokumenter Ved klik på Tilføj Kons. kan du hurtigt vælge den/de ydelser, der skal afregnes. Udover de officielle takster, som vi naturligvis automatisk opdaterer ved prisændringer, kan du tilføje dine egne ydelser. Når du har valgt ydelsen, kan du registrere en eventuel betaling i betalingsbilledet. Hvis patienten ønsker det, kan du sluttelig udskrive en kvittering og du er nu allerede færdig med den administrative del af konsultationen. Hvis patienten er medlem af Danmark, sender systemet automatisk regningen ind til Danmark. Hvis der er en anden betaler involveret, såsom kommune/forsikring/firma, så kan systemet udskrive faktura og/eller sende E-faktura elektronisk til modtageren. Så du behøver ikke bruge Virk.dk til indtastning af faktura til offentlige myndigheder.

4 EDIFACT/breve Sygesikringsoverenskomsten kræver bl.a., at statusskemaet kan sendes elektronisk til egen læge. Systemet har indbygget alle de skabeloner der normalt bruges i fodterapiklinikken Når du skal sende et brev, vælges den skabelon du vil bruge, hvorefter systemet automatisk fletter alle oplysninger ind i skabelonen (figuren til højre) så du kun skal foretage få, eller ingen indtastninger. Når du har klikket Send, sendes brevet som en EDIFACT via en sikker forbindelse. De breve du modtager, indlæses automatisk så de er tilgængelig under den enkelte patient. Regnskab I det daglige regnskab er det vigtigt, at få registreret alle konsultationer og indbetalingerne. På den måde får du dannet et godt grundlag for regnskabet. Det er let at holde styr på indbetalinger, idet du kan importere en bankfil med de indbetalinger, som patienter har foretaget til din konto. Bevægelserne på bankkontoen danner også grundlag for bogføring af dine bilag. Hvis du vil undgå administration kan du benytte vores Regningsservice, hvor det er os der holder styr på indbetalingerne, bogføre dine bilag og bl.a. hjælper med at rykke patienter. Når du skal lave årsregnskab, kan du vælge at eksportere dine posteringer til en revisor, som udarbejder det endelige årsregnskab. Du kan også bruge vores Regnskabsservice, hvor du for priser helt ned til kr ,- excl. moms får udarbejdet og indgivet regnskab og selvangivelse.

5 ClinicCare Web - Kalendermodul Kalendermodulet indeholder alle funktioner til at holde styr på aftaler, sende påmindelser og hvis du ønsker det lade patienter foretage booking via internettet. Kalenderen er opbygget som de fleste andre kalendere og er derfor nem at bruge. Der er også mange muligheder for at tilpasse kalenderen: konsultationstyper, arbejdstider, farver og forskellige visningsmuligheder. Her er dagsvisning: Klik på den ledige tid du ønsker, hvorefter systemet giver dig et billede, hvor du kan søge patienten frem, hvis patienten allerede er oprettet, eller du kan vælge at oprette patienten som ny patient. Derefter udfylder du detailoplysninger om aftalen (figuren til højre) og gemme disse. Du kan tillade patienter at booke aftaler i din kalender via internettet. Aftalerne kommer automatisk ind i din kalender, som du kan godkende, eller afvise. Patienten får automatisk bekræftelse og evt. påmindelse på aftalen. Der er mulighed for at bruge vores Booking-service, hvor en sekretær håndterer dine aftaler, når du ønsker det. F.eks. kan din telefon viderestilles til sekretæren, hvis der er optaget. Sekretæren kan så åbne din kalender og betjene patienten. Du bestemmer selv hvilke opgaver, du vil have sekretæren til at udføre, som minimum modtager sekretæren besked, som skrives ind i systemet.

6 ClinicCare Web - Journalmodul Grundmodulet indeholder en notat-funktion, som nogle klinikker anvender til journalføring. Vi har et mere avanceret journalmodul, som er det nyeste på markedet: - Avanceret tegnsystem, hvor der kan sættes tegn på både egne og indbyggede figurer - Indtastning i skabeloner - Frase -bibliotek, hvor du kan indlægge ofte anvendte sætninger - Vedhæftning af dokumenter/billeder til journalen - Fotooptagelse via Web-kamera - Ubegrænset antal tegn i de forskellige felter - Kan anvendes on og off-line: Journaler kan gemmes selvom der ikke er internetforbindelse - Mange muligheder for at tilpasse journalen til behandlerens arbejdsgang - Overholder de krav der er omkring journalføring (bl.a. at data ikke må kunne slettes uden at blive ført i en log)

7 ClinicCare Facility - patientservice I mange klinikker bruges forholdsvis mange kræfter på det administrative arbejde. Det stjæler tid fra klinikkens kerneområde - behandling af patienter. Vi har derfor udviklet et koncept, hvor klinikken på en nem og billig måde kan få hjælp til det administrative arbejde fra eksterne ressourcer vi kalder det ClinicCare Facility. Omdrejningspunktet er det fælles internetbaserede kliniksystem ClinicCare Web, hvor både patient og den eksterne hjælp kan få adgang til dele af kliniksystemet. Du har adgang til alle data og funktioner, mens patienten kan få adgang til at lave internetbooking, og endelige kan vi hjælpe dig med en del af administrationen. Du betaler alene efter forbrug, og da priserne samtidige er meget konkurrencedygtige, så vil du være overrasket over, hvor billigt det kan gøres. Nedenfor en kort introduktion til de områder, hvor du kan vælge at få ekstern hjælp: Telefonpasning/Booking Kliniktelefonen kan viderestilles til en telesekretær, som besvarer med på dine vegne, som om receptionisten var ansat direkte hos dig. Dvs. at når dine patienter ringer til dig, får de året rundt en smilende, engageret og venlig telefonsekretær. Du er aldrig bundet af at have telefonen åben og kan frit bevæge dig rundt. Du bestemmer, hvilken service telesekretæren skal kunne foretage. Som minimum tager sekretæren imod besked, som du med det samme ville kunne se i ClinicCare Web. Men du kan vælge at få beskeder leveret på en anden måde ( /SMS). Hvis du ønsker det, kan sekretæren derudover slå op i din kalender og løse følgende opgaver: - Oplyse om aftalte tider - Ændre/booke nye tider - Kontakte dine patienter ved aflysning. - Oplyse om skyldige beløb - Oplysninger om honorarer/timetakster Sekretæren kender forholdene på dit fagområde og kan bl.a. give generel information til patienter om de regler, der er i overenskomsten og omkring sygeforsikringen Danmark. Udover at patienten vil opleve en let tilgængelig klinik, vil det frigøre dig for mange afbrydelser - dine kunder vil ved alle opkald modtage et oplyst og professionelt svar. Regningsservice Målet med regningsservice er, at du i det daglige i realiteten kan blive fri for administrative opgaver. Du skal blot indtaste dine konsultationer, evt. tage imod betaling og når dagen er omme, skal du optælle din kasse. Alt andet kan vi tage os af:

8 - Sende rykkere - Indlæse bankfil med bankindbetalinger, så din kasse og bank løbende er stemt af. - Sørger for at dine forsendelser (til sygesikring, til Danmark ) er helt automatiske. - Fortage evt. momsafregning. - Indkøbe til lager. Du bestemmer selv, hvilke områder du vil have hjælp til. Regnskabsservice Vi arbejde sammen med et revisionsfirma, som har stor erfaring med udarbejdelse af regnskaber og rådgive klinikker. Efter aftale kan revisor månedlig, kvartalsvis eller halvårligt levere foreløbigt regnskab, så du løbende er opdateret omkring økonomien. Før regnskabsmaterialet sendes til revisor skal kasse og bank være afstemte. Dette kan ClinicCare også bistå med i forbindelse med Regningsservice. Vi regner med, at vi vil kunne reducere klinikkens revisorudgifter med en relativ betydelig del ved vort regnings- og regnskabsservice. Sekretærservice Denne service svarer til at have en sekretær ansat dvs. du kan efter behov få løst opgaver såsom: - Renskrivning af breve/erklæringer - Kontakt af patienter (f.eks. ved aflysning/sygdom) - Udsendelse af masseforsendelser (julekort, information, nyhedsbreve)

9 ClinicCare Web Prisliste Fodterapi januar 2013 (ex. moms) Software - Prisen er for 1 klinik. Der gives 37% rabat på softwaren for medlemmer af LasF. (Alle priser er excl. moms) Pris per måned LasF medlem Grundmodul (Afregning/Regnskab/E-faktura/EDIFACT/Sygesikring/Danmark/backup) 200,- 125,- Kalendermodul (inkl. online-booking) (evt. SMS-påmindelser 0,70,- per stk) 50,- 32,- Avanceret Journalmodul (tegnsystem) 50,- 32,- Opstart inkl. overførsel af kundekartotek, jornaler mv. og undervisning i ClinicCare Web 0,- 0,- * Der indgår 15 EDIFACT/E-faktura gratis per måned, herefter 3,-/stk. (modtagelser gratis). Fra 1. juli 2013 er EDIFACT gratis (ubegrænset), mens Efaktura koster 2,-./stk. (Min. 20,-,/måned ved afsendelse af min. 1). Support vælg mellem ingen, klippekort eller månedsabonnement. Der kan skiftes ordning ved indgangen til nyt kvartal. Ingen, her vil enhver henvendelse blive afregnet på minutbasis. Ubegrænset support prisen er for 1 bruger. Brugere herudover betaler 75,-/bruger. Pris 14,-/minut 150,-/måned Magnetkortlæser/Dankort (Udover nævnte priser er der gebyr til PBS på ,- per konto afhængig af antallet af transaktioner) Magnetkortlæser til sundhedskortet (inkl. opsætning/forsendelse) Opstartspris / Køb 880,-/stk Abonnement Chip-Dankortterminal (Model: Sagem Flexi) (udover nævnte betales der for oprettelse og abonnement af software og gatewaylicenser jf. nedenfor) PSAM-kort Fragt Oprettelse og abonnement på software- og gatewaylicenser (pr. konto) Leje af dankortterminal (36 mdr. inkl. software og gatewaylicenser) Alternativ til køb. Opstartsprisen dækker over PSAM-kort, fragt, samt oprettelse. Betales til OpenSolution (tidligere DIBS) 4.500,-/stk 250,-/stk 150,-/stk 1995,-/stk 2395,-/stk 149,-/måned 346,-/måned Ved flytning fra anden leverandør: Oprettelse og abonnement på software- og gatewaylicenser (pr. konto) 995,- 149,-/måned Anden Service Bookingservice/telefonpasning op til 50 opkald/bookinger. Herefter betales 13,- per opkald. I prisen indgår et telefonabonnement hos TDC. Regningsservice (forudsætter at klinikken hver 14. dag mailer bankposteringer i elektronisk format) Regnskab udarbejdelse af årsregnskab/selvangivelse (op til 500 bilag) Sekretærservice Pris 1.319,-/måned 500,-/måned 3.600,-/år 300,-/timen

10 Ideerne bag ClinicCare Anders Kjærulff er indehaver af Novolog: Vi laver et godt, gennemtestet og rentabelt program til klinikkerne. ClinicCare er et komplet system, hvor du kan anvende de moduler, du har brug for. Vores motto Mere af det bedre dækker over, at vi har et program som kan alt men samtidig er effektivt og økonomisk i drift. Vi håber, at materialet vil give dig lyst til at høre mere om systemet og os. Hvem er vi? Novolog blev etableret i 1992 og har udviklet databaser til mange forskellige virksomheder i ind- og udland (eksempelvis A.P. Møller, Dansk Shell, Hedeselskabet, Merrild Kaffe, PBS, Pfizer, Velux International). I 1995 lavede vi som en af de første, et windows program til klinikker. Hvad siger kunderne? Nedenstående tilbagemeldinger er et udtryk for den oplevelse vi gerne vil give vores kunder: Det går rigtig godt og gnidningsløst, jeg er meget glad for mit valg af Cliniccare. Det har gjort min arbejdsdag meget nemmere, og der er aldrig problemer. De par gange jeg har ringet til jer, er jeg blevet mødt med forståelse, tålmodighed og en klarhed fra jeres side, så jeg er ganske optimistisk med hensyn til mit "fortsatte elektroniske virke". Det er en meget positiv overraskelse, at jeg ikke blot synes det er let, men også sjovt Produkt 16 års udvikling har gjort ClinicCare til et komplet, effektivt, gennemtestet og meget brugervenligt system. Der findes ikke noget andet kliniksystem, som har været udviklet over så mange år og blevet forfinet i hver version - Vi lytter meget til vores brugeres ideer. Support Vi kan fra vores computere åbne dit system, uden at skulle afbryde dig i dit arbejde. En typisk situation er, at du fra vores system sender en besked til os omkring en given patient. Vi løser så sagen og returnere et svar. Vores program er derudover særdeles stabilt, så det er ikke ofte du vil få brug for vores support. Vi har en effektiv og let tilgængelig support, som tilbyder support via telefon, , besøg og fjernbetjening. Fjernbetjening betyder at du kan tillade os at komme ind på din computer, hvilket er optimalt, hvis vi skal holde kursus eller hjælpe med et problem. Opdateringer til programmet modtages og installeres automatisk. I 2011 præsterede vi i øvrigt, at løse 93% af supportsagerne samme dag.

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare?

Psykoterapeuter. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykoterapeuter. Indhold. Hvem er ClinicCare? ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015

Psykologer. ClinicCare Web. ClinicCare Web Det naturlige valg for psykologer. Indhold. Hvem er ClinicCare? Produktblad 2015 ClinicCare Web Produktblad 2015 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren. Over 1.100 klinikker anvender i dag ClinicCare. Det

Læs mere

Administrationsservice

Administrationsservice ClinicCare Web Produktblad 2015 Administrationsservice Hvem er ClinicCare? Telefonpasning Regningsservicer ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren.

Læs mere

InHouse Reservation. V i g ø r d e t l e t t e r e

InHouse Reservation. V i g ø r d e t l e t t e r e InHouse Reservation V i g ø r d e t l e t t e r e CompuCamp InHouse Reservations System er udviklet i samarbejde med brugerne - den direkte årsag til produktets succes. 20 års tæt samarbejde med danske

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

Håndbog i elektronisk fakturering

Håndbog i elektronisk fakturering Håndbog i elektronisk fakturering for dig der sælger til det offentlige Håndbog i elektronisk fakturering giver svar på: Hvordan laver man en elektronisk regning? Hvilke nye oplysninger skal med på regningen?

Læs mere

Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015

Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015 Vil du mærke forskellen? PRODUKT- OG PRISKATALOG, APRIL 2015 INDEX TIP - naviger med links i pdf-versionen Introduktion Velkommen til Continia Software Side 3 Det siger brugerne om vores produkter Side

Læs mere

fra 95 % af brugerne er meget tilfredse/tilfredse med brugervenligheden i DentalSuite

fra 95 % af brugerne er meget tilfredse/tilfredse med brugervenligheden i DentalSuite Forår 2013 NYT fra DentalSuite DIN professionelle værktøjskasse Brugerne om DentalSuite DentalSuite er mere end et journalsystem det er klinikkens livsnerve. Du indkalder, laver aftaler og finder dine

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk

BRUGER VEJLEDNING. dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk 77 34 18 18 Ring t il kund eservi hvis d ce u har b for hjæ rug lp! BRUGER VEJLEDNING dukapc ApS 2013 - www.dukapc.dk Udpakning og tilslutning af dukapc... 2 Første gang dukapc startes... 3 dukapc er klar

Læs mere

Juletilbud til Mamut kunder

Juletilbud til Mamut kunder EKSTRA BRUGERLICENS rabat Læs mere side 3 INVESTER I VIDEN op til 47% på kursus Læs mere side 8 op til 47% 9 AF 10 HAR ADGANG TIL INTERNETTET! Er du tilgængelig? Læs mere side 4 Juletilbud til Mamut kunder

Læs mere

Smart-ebizz ERP Manual Indhold Anvendelse af et ERP System... 3 Smart-ebizz ABC... 3 Bogføring... 3 Sådan kommer du i gang med dit ERP system.... 4 Vælg Kontoplan... 4 Opret Perioder...5 Opret Nummerserier...

Læs mere

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER

INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER INFORMATION OM BOOKINGSYSTEMER TIL TENNISKLUBBER Introduktion Powerbooking er en virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling af bookingsystemer til tennisklubber. Systemet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Det handler om at vælge rigtigt - første gang!

Det handler om at vælge rigtigt - første gang! AuditPlus - Revisorbranchens foretrukne løsning Det handler om at vælge rigtigt - første gang! Indhold AuditPlus - en brancheløsning til revisorene...side.2 Processer...Side.3 Magnus Informatik...Side.4

Læs mere

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring Side 1 TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring TeamLink A/S Tel.: +45 70 26 66 11 www.teamlink.dk fakturastyring@teamlink.dk Uanset om du har 2.000 eller 200.000 indgående fakturaer pr. år, er processen

Læs mere

Bogholderi til nye værksættere, små og mellemstore virksomheder

Bogholderi til nye værksættere, små og mellemstore virksomheder ogholderi til nye værksættere, små og mellemstore virksomheder EasyAccount bogholderi, henvender sig til små og mellemstore virksomheder, med 1-50 ansatte, som ønsker at få lavet deres bogholderi billigt,

Læs mere

GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER

GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER GODDAG OG VELKOMMEN SOM KUNDE HOS DK HOSTMASTER INDHOLDSFORTEGNELSE Hvem er dk hostmaster? 3 Hvad betaler du for? 3 Er der nogen i røret? 4 Hvad kan du, når du vil gøre det selv, på www.dk-hostmaster.dk?

Læs mere

www.octopus.dk Information

www.octopus.dk Information www.octopus.dk Octopus er et komplet ERP-, Økonomi- og regnskabssystem, som dækker lige fra Indkøb og Produktion til Detailhandel med Butiksløsninger samt indbygget online E-handel Information - og råd

Læs mere

Godt i gang med e-fakturering

Godt i gang med e-fakturering Godt i gang med e-fakturering sådan sender du regninger til det offentlige Indhold Godt i gang med e-fakturering 3 Hvilke oplysninger skal med på e-fakturaen? 4 Sådan sender du en e-faktura 6 Hvem vælger

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet Få ret til mere rabat kredit frihed Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort det rette supplement til Dankortet 1. Om LO Plus Guldkort generelt 2 2. Brug og betaling 3 3. Om kreditkort 6 4. Ansvarsfuld långivning

Læs mere

Wesselsgade 2 2200 København N

Wesselsgade 2 2200 København N Iværksætter 2011 udgives af Wesselsgade 2 2200 København N Iværksætter 2011 Tlf. 3333 0161 E-mail post@regnskabsskolen.dk www.regnskabsskolen.dk i samarbejde med www.dana.dk ISBN (trykt) 978-87-91875-18-2

Læs mere

Hjælp DANLET for Windows, (C) OSSoft 2001-2007

Hjælp DANLET for Windows, (C) OSSoft 2001-2007 Hjælp DANLET for Windows, (C) OSSoft 2001-2007 INTRODUKTION Tilpas DANLET til din virksomhed Genvejstaster i DANLET Værktøjspanel Password Nye opdateringer af DANLET programmet Kom i gang med DANLET HOVEDMENU

Læs mere

Prestashop begynderguide. En e-bog

Prestashop begynderguide. En e-bog Prestashop begynderguide En e-bog version 6/6/2012 http://www.prestadesign.dk Af: Kristian Ole Rørbye Indholdsfortegnelse Prestashop begynderguide... 1 Forord... 2 Introduktion... 3 Systemkrav... 5 Installation

Læs mere

1 MAGNUS-KONCEPTET... 1 1.1 Oversigt over konceptet... 1 1.2 Hvad kan Magnus:Revision?... 1

1 MAGNUS-KONCEPTET... 1 1.1 Oversigt over konceptet... 1 1.2 Hvad kan Magnus:Revision?... 1 MAGNUS-konceptet INDHOLDSFORTEGNELSE 1 MAGNUS-KONCEPTET... 1 1.1 Oversigt over konceptet... 1 1.2 Hvad kan Magnus:Revision?... 1 2 INSTALLATION... 4 2.1 Installation af Magnus:Revision... 4 2.2 Start af

Læs mere

ABONNEMENTSVILKÅR for privatkunder gældende fra 20. marts 2013

ABONNEMENTSVILKÅR for privatkunder gældende fra 20. marts 2013 ABONNEMENTSVILKÅR for privatkunder gældende fra 20. marts 2013 Denne aftale beskriver de vilkår, som er gældende mellem os som sælger og dig som kunde. For at kunne blive kunde hos os må du acceptere disse

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MICROSOFT DYNAMICS AX TIL FOR AMC-BANKING. dansk udgave. AMC Consult A/S 6. april 2010 Version 6.08

BRUGERVEJLEDNING MICROSOFT DYNAMICS AX TIL FOR AMC-BANKING. dansk udgave. AMC Consult A/S 6. april 2010 Version 6.08 BRUGERVEJLEDNING TIL AMC-BANKING FOR MICROSOFT DYNAMICS AX dansk udgave AMC Consult A/S 6. april 2010 Version 6.08 INDHOLD 1 Indledning... 5 2 Opbygning... 6 2.1 Overordnede faciliteter... 6 3 Opsætning

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Velkommen til GECKO Booking! Hvad enten du har købt produktet, eller prøver vores gratis demo, vil denne vejledning give dig en grundig gennemgang af GECKO Booking og dets mange muligheder. Denne vejledning

Læs mere

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk.

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. Handelsbetingelser Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. optimera.dk ejes og opdateres af: Saint Gobain Distribution Denmark A/S Park Allé 370 2605 Brøndby

Læs mere

Danhost. Hjemmesideløsning

Danhost. Hjemmesideløsning Danhost Hjemmesideløsning Nem og billig hjemmeside Bestiller du en hjemmeside til din virksomhed hos Danhost, får du lavet et professionelt design, så du er sikret en hjemmeside der udstråler kvalitet.

Læs mere