AFTALE. Ejerlejlighedsforeningen Kattegat Fasgangsvej 11, B0nnerup Strand 8585 Glesborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AFTALE. Ejerlejlighedsforeningen Kattegat Fasgangsvej 11, B0nnerup Strand 8585 Glesborg"

Transkript

1 AFTALE mellem og Ejerlejlighedsforeningen Kattegat Fasgangsvej 11, B0nnerup Strand 8585 Glesborg Feriecenter Kattegat ApS. CVR.nr Ortenvej Varde (som ejer af lejlighed nr. 147 og 149) er indgaet nasrvasrende aftale om brugsret til en raekke faciliteter, jf. naermere nedenfor. Disse faciliteter enten tilh0rer Feriecenter Kattegat ApS eller er tillagt denne i henhold til en eksklusiv raderet i henhold til ejerforeningens vedtaegter. Ejerlejlighedsforeningen Kattegats medlemmer indr0mmes en brugsret til f01gende faciliteter: 1. Alle faciliteter beliggende i det omrade, som fremgar af vedhasftede bilag 1 (udend0rs sv0mmebad, legeplads, trampolin mv.) 2. Adgang og brug af f01gende faciliteter, placeret i ejerlejlighed nr. 147 og 149: a. Aktivitetsrum i kaelder indeholdende f01gende faciliteter: videostue/minibiograf legefaciliteter spillerum - billard bordtennis morskabsautomater - sol- og fitnesscenter vaskerum b. Indend0rs sv0mmebassin og spa samt dampbad og sauna. Tilh0rende omklasdningsfaciliteter. Der betales sasrskilt vederlag for brug af automater o.l. beregnet til m0ntindskud - eksempelvis billardbord, solarium, morskabsautomater o.l. Der betales endvidere sasrskilt vederlag for brug af minigolfbane. For brugsretten til ovennasvnte faciliteter betaler ejerforeningen et arligt vederlag pa kr ,00 inch moms. Betaling finder sted kvartalsvis forud, f0rste gang den 1. januar 2008.

2 Vederlaget for brugsretten reguleres hvert ar 1/1 med udviklingen i nettoprisindekset. F0rste gang regulering finder sted er 1/ med udviklingen i nettoprisindekset for oktober 2007 til oktober Nasste gang reguleres vederlaget pr. 1/ med udviklingen i nettoprisindekset for oktober 2008 til oktober 2009 osv. Matte indekstallet ikke leengere blive beregnet anvendes et tilsvarende indeks eller hvis et sadant ikke findes, efter principper, der modsvarer ovenstaende beregning. Herudover kan vederlaget reguleres i det omfang ejerlejlighed nr. 147 og 149 samt ejerlejlighedsforeningen f.s.v. angar det i bilag 1 anf0rte areal, palaegges nye offentlige skatter og afgifter. Regulering foretages kun f.s.v. angar den stigning, som vedrarer nasvnte faellesfaciliteter. Skatter og afgifter for 1. januar 2008 anvendes som basis. I det omfang Feriecenter Kattegat ApS modtager pabud fra offentlige mvndigheder om udskiftning/udbedring af vandbehandlingsanlasg samt ventilationsanlasg i poolrum, skal ejerlejlighedsforeningen udover ovennasvnte vederlag for brugsretten bidrage til betaling for udskiftning/udbedring af disse installationer. Ejerlejlighedsforeningens andel fastsaettes til det be!0b den pabudte udskiftning af nsevnte installationer be!0ber sig til. Det er en forudsastning, at der er tale om et offentligt pabud og at udskiftningen/udbedring er direkte afledt af dette pabud. Feriecenter Kattegat ApS er forpligtet til overfor ejerforeningens bestyrelse at dokumentere, at der foreligger et offentligt pabud samt dokumentere udgiften til udskiftning/udbedring. Udskiftning/udbedring skal ske billigst muligt. Udgiften til udskiftning/udbedring af naevnte installationer i medf0r af neervserende aftale fordeles blandt ejerlejlighedsforeningens medlemmer efter disses fordelingstal. Ejerlejlighederne 147, 148 og 149 bidrager ikke til betaling af udgifterne i medfiar af neervasrende aftale. Ved beregningen af ejerlejlighed 1-154's andel bortses der fra fordelingstal, som vedrarer ejerlejlighed 147, 148 og 149, og disse indgar saledes ikke ved beregningen. F.s.v. angar en eventuel udskiftning/udbedring af vandbehandlingsanleeg og ventilationsanlasg er det dog aftalt, at den enkelte ejers betaling maximalt kan udg0re kr ,00 for hver gang et pabud er modtaget - et eventuelt resterende be!0b (udover 154 x kr ,00) afholdes af ejerlejlighed 147 og 149. I henhold til oplysninger fra Milj0styrelsen er der dags dato ( ) ikke nogen tiltag i gang, som indikerer, at der er lovmsessige asndringer pa vej, som vil medf0re, at der skal ske forbedringer i forhold til de nuvaerende installationer.

3 Naervaerende aftale er for begge parters side uopsigelig i en periode af 10 ar fra aftalens indgaelse at regne. Herefter kan begge parter opsige aftalen med 6 maneders varsel. Genforhandling af aftalen skal pabegyndes senest 2 ar forud for aftalens ud!0b. Baggrunden for indgaelse af naervaerende aftale om brugsret er, at alternativet hertil ville vasre, at ejerforeningen selv skulle eje og dermed sta for drift, vedligeholdelse og administration af nasvnte faciliteter. Henset til risikoen herved samt den vaesentlige forogede administrative og vedligeholdelsesmasssige byrde, er det derfor fundet hensigtsmasssigt, at Feriecenter Kattegat ApS beholder ejendomsretten til faciliteterne og stiller disse til radighed for ejerlejlighedforeningen i medf0r af nasrvaerende aftale mod, at de enkelte ejerlejligheder samtidigt betaler et arligt vederlag til ejerlejlighedsforeningen, som angivet ovenfor. I uopsigelighedsperioden forpligter Feriecenter Kattegat ApS sig til at betale alle udgifter, som vedr0rer driften af nasvnte faciliteter, samt vedligeholde de faciliteter, som er til stede ved aftalens indgaelse saledes, at disse til enhver tid fremstar brugbare og i den stand, som de var i ved aftalens indgaelse og efter den opgradering som Feriecenter Kattegat ApS forpligter sig til at udf0re, som defineres nasrmere i nasrvasrende aftales sidste afsnit. Ud over vedligeholdelse af faciliteterne, samt udgifterne til driften af faciliteterne, betaler Feriecenter Kattegat ApS for al forbrug (vand, varme, el m.v.) samt forbrugsafgifter i henhold til opsatte malere/fordelingstal. Feriecenter Kattegat ApS er kun forpligtet til at holde naevnte faciliteter abne i perioden fredag i uge 6 til s0ndag i uge 49.1 lukkeperioden afg0r Feriecenter Kattegat ApS selv, om faciliteterne skal vasre lukkede. Sv0mmefaciliteterne i kaslder skal hver dag i feriecenterets abningsperiode som minimum vasre abne fra kl til kl prisperiode A udvides abningstiden dog til kl Inden for de angivne abningstider er Feriecenter Kattegat ApS uberettiget til at indga aftale med externe brugere af sv0mmefaciliteterne. I tilfaslde af ejerskifte er Feriecenter Kattegat ApS forpligtet til at s0rge for, at en erhverver af ferielejlighed nr. 147 og 149 indtreder i naervsrende aftale og dennes bestemmelser. Af administrative arsager er det med ejerlejlighedsforeningen aftalt, at Feriecenter Kattegat ApS opkrasver den enkelte ejerlejlighedsejer dennes andel af vederlaget i medf0r af nasrvasrende aftale, d.v.s. de 154 ferielejligheder betaler hver efter fordelingstal, som

4 anf0rt foran. Ejerlejlighed nr, 147, 148 og 149 bidrager ikke til betaling af brugsvederlaget. Som anf0rt umiddelbart foran, er det aftalt, at Feriecenter Kattegat ApS opkrasver den enkelte ferielejligheds andel af brugsretsvederlaget direkte hos denne, men Feriecenter Kattegat ApS kan pa et hvilket som heist tidspunkt kreve, at ejerlejlighedsforeningen opkraever de enkelte lejligheders bidrag, som i henhold til ejerlejlighedsforeningens vedtasgter er gjort til en faelles udgift. Ved indgaelse af naervasrende aftale forpligter Feriecenter Kattegat ApS sig til i 10bet af 2008 at gennemf0re en opgradering af folgende faciliteter: Minibiograf: Der indsasttes nye stole / nyt gulvtaeppe / vasggene bliver malet. Spillearkade: Der udskiftes en del af maskinerne /nye fysiske aktivitetsmaskiner indsaettes / rummet bliver opgraderet. Fitnesslokale: Rummet bliver opgraderet / der indsaettes nye maskiner / rummet kan kun abnes via adgangskort og forbeholdes voksent publikum. Legeplads: Opgraderes Beachvolleybane: Andres evt. til kunstgrassbane efter nasrmere aftale. Minigolfbane: Nyrenoveres Parterne er pt. i dialog vedr0rende udf0relse af nye tagkonstruktioner pa de 5 boligblokke. Hensigten er at udf0re en tagkonstruktion med rejsning, som giver mulighed for indretning af lejligheder i tagetagen, hvorved reparation og vedligehold af de flade tage en gang for alle bliver 10st. I tilfaslde af, at Feriecenter Kattegat udvides med flere ferielejligheder indtrasder disse i ejerforeningen jvf. ejerforeningsvedtasgternes bestemmelser herom anfort i 7 afsnit 5 og 6. Med de nye lejligheder udvides det samlede arlige brugsretsvederlag for hver ny ferielejlighed med 50% af det arlige vederlag, som kan beregnes for den enkelte lejlighed pa grundlag af bestemmelserne herom i nasrvasrende aftale samt i ej erforeningsvedtasgterne. Efter tilf0jelsen af yderligere ferielejligheder fordeles det foragede arlige brugsretsvederlag mellem alle ferielejlighederne i henhold til lejlighedernes fordelingstal, hvilket vil medf0re en reduktion af brugsretsvederlaget for de 154 nuvasrende ferielejligheder.

5 B0nnerup, den ' Ayf f/ejerlejlighedsforeningen Kattegat necenter Kattegat ApS

_L Aftalens baggrund S. 3. 2^ Aftalens genstand S. 3. 3. Udgiftsfordelingen S. 4. 4. Tidsplan S. 5. 5^ Foreningen S. 6. 6.. Aftalens godkendelse S.

_L Aftalens baggrund S. 3. 2^ Aftalens genstand S. 3. 3. Udgiftsfordelingen S. 4. 4. Tidsplan S. 5. 5^ Foreningen S. 6. 6.. Aftalens godkendelse S. AFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE; _L Aftalens baggrund S. 3 2^ Aftalens genstand S. 3 3. Udgiftsfordelingen S. 4 4. Tidsplan S. 5 5^ Foreningen S. 6 6.. Aftalens godkendelse S. 6 7. Betingelser S. 7 8. Omkostninger.....S.

Læs mere

UDVIDET AFTALE OM BRUGSRET TIL CENTER- OG GOLFFACILITETER PÅ DRIFTSSELSKABET RØMØ

UDVIDET AFTALE OM BRUGSRET TIL CENTER- OG GOLFFACILITETER PÅ DRIFTSSELSKABET RØMØ BILAG 10 UDVIDET AFTALE OM BRUGSRET TIL CENTER- OG GOLFFACILITETER PÅ DRIFTSSELSKABET RØMØ Mellem Driftsselskabet Rømø ApS CVR nr. 35 68 34 37 (i det følgende benævnt Driftsselskabet) og Ejerforeningen

Læs mere

Administrationsaftale

Administrationsaftale J.nr.: 3862 Administrationsaftale mellem Proark Golfbaneselskaber ApS Skjoldenæsvej 101 4174 Jystrup (i det følgende benævnt PG) og Kalø Golf Club Aarhusvej 32 8410 Rønde (I det følgende benævnt Kalø)

Læs mere

Sammenskrevne vedtægter marts 2009.

Sammenskrevne vedtægter marts 2009. Ejerlav: Bønnerup by, Hemmed Matr.nr. 20 ik Ejerlejlighed nr.:1-157 Gade og hus nr.: Fægangsvej 11 og Havet 24, Bønnerup Strand, 8585 Glesborg Anmelder: Advokataktieselskabet Kirk Larsen & Ascanius Torvet

Læs mere

\ \1^1 Kmt\.^J* J O H N F. K E N N E D Y ' S P L A D S 1. 9000 A A L B O R G. T E L E F O N (09] 13 26 44. GIRO 501 57 70

\ \1^1 Kmt\.^J* J O H N F. K E N N E D Y ' S P L A D S 1. 9000 A A L B O R G. T E L E F O N (09] 13 26 44. GIRO 501 57 70 _ - - - i * j M Q I I D L A N D S RETSSAGFflJRE R. M 0 D E R E T F O R H 0 J E S T E R E T. LRS. P O U L S V A N H O L M ' S EFTF. \ \1^1 Kmt\.^J* J O H N F. K E N N E D Y ' S P L A D S 1. 9000 A A L B

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Mellem. DSI Klubhuset Sejs Svejbæk CVR-nr. 85139517 Julsøvej 126 8600 Silkeborg (herefter benævnt udlejer)

LEJEKONTRAKT. Mellem. DSI Klubhuset Sejs Svejbæk CVR-nr. 85139517 Julsøvej 126 8600 Silkeborg (herefter benævnt udlejer) Advokatpartnerselskab Godthåbsvej 4, Postbox 180 DK-8600 Silkeborg T: +45 87 22 80 80 W: www.bklaw.dk Advokat Søren Egede Schulz 1. juli 2013 Sagsnr.: 22-1704ss-ses/jkr LEJEKONTRAKT Mellem DSI Klubhuset

Læs mere

Dania 38, 2. sal, 4700 Næstved. Afdelingschef. Direkte:

Dania 38, 2. sal, 4700 Næstved. Afdelingschef. Direkte: Kontorlejemål på 316 m² centralt i Næstved Stort og lyst kontorlejemål med central placering i Næstved. Kontorlejemål på 2. sal Centralt beliggende Mange indretningsmuligheder Lyst og indbydende Terrasse

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Nordsøen

Ejerlejlighedsforeningen Nordsøen SKAT Høkervej 5 DK-9492 Blokhus Telefon 98 24 93 33 Telefax 98 20 82 40 danland.blokhus@ferie.dk www.feriehotelnordsoen.dk www.danland.dk 28. marts 2014 Vedrørende indkomståret 2012 og tidligere Bestyrelsen

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Information 264 m² kontor i stuen Ejendommen er centralt placeret og meget nemt tilgængelig med 2 min gåafstand til Vesterport station og 5 min gåafstand til Hovedbanegården, Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget.

Læs mere

AFTALE OM LEJE AF LOFTSRUM

AFTALE OM LEJE AF LOFTSRUM Ejd. nr.: 507-999-99 Matr.nr.: 999 Christianshavns Kvarter, Kbh. Ejerl.nr.: 99 Advokat (H) Torben H. Andersen Nørre Voldgade 88 Beliggenhed: 1358 København K.. 1429 København K AFTALE OM LEJE AF LOFTSRUM

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde

Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Ejerforeningen matr.nr. 53 c Hillerød Bygrunde. Stk. 2. Foreningen er hjemmehørende i Hillerød kommune.

Læs mere

Lyngby Torv 2, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Lyngby Torv 2, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Butikslejemål på 342 m² med stor kælder Information Stor markant ejendom med mange muligheder for indretning af lyse og luftige rum, der vil fremstå imødekommende og overskuelige. Lejemålet udgør samlet

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Glesborg Bygade 43 * 8585 Glesborg Tlf. 86 38 78 00 * Fax. 86 38 78 86 E-mail:

Læs mere

H A L D G U T T E N B E R G

H A L D G U T T E N B E R G Matr.nr.: XXXX Christianshavns Kvarter, København Ejerl.nr.: XX Beliggenhed: XXXX XXXX København K A F T A L E O M L E J E A F L O F T S R U M Underskrevne: Ejerforeningen Aladdin Burmeristersgade 3 1429

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 2. sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Meldahlsgade 1-5, 2. sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Markant kontorhus i hjertet af City Information Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i daglig tale er kendt som Ved Vesterport. Den markante kobbergrønne kontorbygning

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

Lejekontrakt. Lejekontrakt

Lejekontrakt. Lejekontrakt Lejekontrakt Mellem undertegnede i det følgende kaldet udlejer Tønder Kommune Kongevej 57 6270 Tønder Cvr. 29189781 og medundertegnede XX Xx XX Cvr. i det følgende kaldet lejer er der d.d. indgået følgende

Læs mere

Lyngby Hovedgade 66B, 1. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 66B, 1. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 66B, 1. sal, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 66B, 1. sal, 2800 Kongens Lyngby 206 m2 kontorer i Kgs. Lyngby Information Stor markant ejendom med mange muligheder for indretning af

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT For ejendommen: Matr.nr. [INDSÆT] Bygning [INDSÆT] Udlejer: [INDSÆT] Lejer: [INDSÆT] 1. Det lejede 1.1 Lejemålet omfatter til lejers særskilte brug kontorlokaler, hvis bruttoareal

Læs mere

Tagensvej 70, 2200 København N. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk

Tagensvej 70, 2200 København N. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk Kontorlejemål på 468 m² i København N Information Lejemålet har kontorer af forskellig størrelse, mødelokale, tekøkkenfaciliteter og toilet. Placeret på 2. sal med indgang fra Kontorer i forskellige størrelser

Læs mere

Dania 38, 4700 Næstved. Afdelingschef. Direkte:

Dania 38, 4700 Næstved. Afdelingschef. Direkte: Information Centralt beliggende Mange indretningsmuligheder Kan lejes samlet er seperat alt efter behov 316 1.580 m2 kontorlejemål i Næstved Stort kontorlejemål i Næstved med mange muligheder fordelt på

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT

ERHVERVSLEJEKONTRAKT ERHVERVSLEJEKONTRAKT PARTERNE Mellem Køber Cvr.: (i det følgende kaldet udlejer) og medundertegnede Vej & Park Skovvej 2a 6400 Sønderborg er indgået følgende lejekontrakt: Cvr.: 29189773 (i det følgende

Læs mere

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Ejerlejlighedsforeningen Feriecenter Søndervig Lodbergsvej 245 6950 Ringkøbing CVR: 34745781

SERVITUT. PÅTALEBERETTIGET: Ejerlejlighedsforeningen Feriecenter Søndervig Lodbergsvej 245 6950 Ringkøbing CVR: 34745781 SERVITUT EJENDOM: Adresse: Lodbergsvej 245 6950 Ringkøbing Landsejerlav: Søgård Hgd., Nysogn Matrikelnummer: 0211mr Landsejerlav: Søgård Hgd., Nysogn Matrikelnummer: 0211no EJER: LAND & LEISURE A/S Lyngbyvej

Læs mere

Få adresse i hjertet af københavn

Få adresse i hjertet af københavn Udlejningsprospekt Areal: 501 m² kontor/ 20 m² depot/arkiv Få adresse i hjertet af københavn Rådhuspladsen 75, 4. sal, 1550 København V Indhold Beskrivelse og beliggenhed 3 Muligheder 4 Lejevilkår 5 Om

Læs mere

Toldbodgade 33, stue og 1. sal, 1253 København K. Udlejningschef. Direkte:

Toldbodgade 33, stue og 1. sal, 1253 København K. Udlejningschef. Direkte: Toldbodgade 33, stue og 1. sal, 1253 København K Toldbodgade 33, stue og 1. sal, 1253 København K 1.690 m² kontor på eksklusiv adresse Bo på en sidegade i den pæne ende af Nyhavn direkte overfor Copenhagen

Læs mere

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt "Udlejer")

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej Horsens CVR-nr (i det følgende benævnt Udlejer) 14. januar 2009 Mellem og Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder Sundvej 30 8700 Horsens CVR-nr. 29 19 09 25 (i det følgende benævnt "Udlejer") Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder CVR-nr.: 32

Læs mere

Trendy stil i 2 etager

Trendy stil i 2 etager Udlejningsprospekt Areal: 400 m² Trendy stil i 2 etager Strandboulevarden 92-96, 2100 København Ø Indhold Beskrivelse og beliggenhed 3 Muligheder 4 Lejevilkår 5 Om C.W. OBEL-LFI Obel EJENDOMME Ejendomme

Læs mere

Kanaludsigt og dejlig gårdhave

Kanaludsigt og dejlig gårdhave Udlejningsprospekt Areal: 268 m² Kanaludsigt og dejlig gårdhave Overgaden Neden Vandet 9C, Mezz., 1414 København K Areal: 268 m² Kanaludsigt og dejlig gårdhave Overgaden Neden Vandet 9C, Mezz., 1414 København

Læs mere

Rymarken 2, 2. sal th, 8210 Aarhus V. Afdelingschef. Direkte:

Rymarken 2, 2. sal th, 8210 Aarhus V. Afdelingschef. Direkte: Spændende kontorlokaler med facade direkte mod Ringvejen Kontorejendommen er yderst markant i dens udtryk med den specielle arkitektur, hvor ejendommen svæver i fundamentet og med den flotte mørke aluprofil

Læs mere

Algade 4, 1. sal, 4000 Roskilde. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Algade 4, 1. sal, 4000 Roskilde. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Kontorlejemål på Algade 4, 1. sal, 4000 Roskilde Information Lejemålet har flere gode kontorer i forskellige størrelser og et storrumskontor. Der adgang til dejlig tagterasse. Alle kontorerne har flotte

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Meldahlsgade 1-5, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Kontorer fra 264 m² 10.095 m² fordelt på 10 gode lejemål Information Ejendommen er centralt placeret og meget nemt tilgængelig med 2 min gåafstand til Vesterport station og 5 min gåafstand til Hovedbanegården,

Læs mere

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte:

Strandboulevarden 89, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte: 334 m² butik med 189 m² kælder Information Stort butikslokale med gode store vinduer ud til Strandboulevarden, som giver lejemålet et godt udsyn og indkig. Ejendommen er beliggende på indre Østerbro, ikke

Læs mere

Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte:

Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup. Udlejningschef. Direkte: Ejby Industrivej 36, 2600 Glostrup 321 m² kontor og 221 m² lager Det ledige lejemål ligger i en velholdt ejendom i et dynamisk erhvervsområde med både detailhandel, liberalt erhverv og småindustri. Kontoret,

Læs mere

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T 1. PARTERNE... 3 2. DET LEJEDE... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE... 4 4. LEJEMÅLETS BEGYNDELSE... 4 5. OPSIGELSE... 4 6. LEJE... 5 7. REGULERING AF LEJEN...

Læs mere

Nybrovej 110, Stuen, 2800 Kongens Lyngby. Afdelingschef. Direkte:

Nybrovej 110, Stuen, 2800 Kongens Lyngby. Afdelingschef. Direkte: 903 m² kontorlejemål i Kgs. Lyngby Denne ejendom på 4.144 m² er opført i 1997 og fremstår moderne og præsentabel. Ejendommen kan opdeles etagevis som en flerbrugerejendom afhængigt af hvilket behov, jeres

Læs mere

Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby Nybrovej 110, 1. og 2. sal, 2800 Kongens Lyngby 1.115 m² kontorlejemål i Kgs. Lyngby Denne ejendom på 4.144 m² er opført i 1997 og fremstår moderne og præsentabel.

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

BØGH & KRABBE LANDINSPEKTØRFIRMA ApS

BØGH & KRABBE LANDINSPEKTØRFIRMA ApS Anmelder: Matr. nr.: 1276h Århus Bygrunde Beliggende: Ceresbyen 31-39, Silkeborgvej 3-7, Aarhus C BØGH & KRABBE LANDINSPEKTØRFIRMA ApS Rosensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 63 88 bk@bk-land.dk www.bk-land.dk

Læs mere

K0BENHAVN ARHUS LONDON BRUXELLES

K0BENHAVN ARHUS LONDON BRUXELLES VEDT/EGTER For Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 2 ;; ; Oj ' / K0BENHAVN ARHUS LONDON BRUXELLES R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A RADHUSPLADSEN 3, 8000 ARHUS C, TELEFON +45 70 12 12 11. FAX +45

Læs mere

Bymidten 90, 3500 Værløse. Udlejningschef. Direkte:

Bymidten 90, 3500 Værløse. Udlejningschef. Direkte: Bo med de store butikskæder Bliv nabo til en af de størst voksene kæder i Danmark, Normal. Lejemålet er centralt beliggende på hovedstrøget i Bymidten lige ud til alle de nye lejligheder. Bymidten afholder

Læs mere

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

Aftale om brugsret. mellem. Københavns Kommune. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen Aftale om brugsret mellem Københavns Kommune og Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen År 2018 ** dag, den **. ** er indgået følgende mellem Københavns Kommune Cvr.nr. 64942212 Københavns Rådhus Rådhuspladsen

Læs mere

Varesortiment. Køge d. 13. marts 2010. Navn : Bagelsvognen Den Sunde Sult-

Varesortiment. Køge d. 13. marts 2010. Navn : Bagelsvognen Den Sunde Sult- Køge d. 13. marts 2010 Navn : Bagelsvognen Den Sunde Sult- Som optakt til en ny stil vedr. fast food forretninger har vi lavet et koncept hvori der indgår et Sortiment som taler til den nye trend Varesortiment

Læs mere

Toldbodgade 33 1253 København K

Toldbodgade 33 1253 København K Toldbodgade 33 1253 København K 1.761 m 2 godt lejemål i attraktivt miljø Ejendommen ligger i den charmerende del af København, kaldet Frederiksstaden, med det på en gang både enestående by- og havnemiljø.

Læs mere

LEJEOPSTILLING ØSTERGADE 8-10 3400 HILLERØD

LEJEOPSTILLING ØSTERGADE 8-10 3400 HILLERØD LEJEOPSTILLING ØSTERGADE 8-10 3400 HILLERØD Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Kendt butiksejendom med samme bruger i 43 år Stor reklameværdi med 38 meter facade ud til den trafi kerede Østergade

Læs mere

Tilladelse. Tilladelsens omfang

Tilladelse. Tilladelsens omfang Tilladelse 1 KODA og NCB giver herved udbyderen tilladelse til at bruge KODA's og NCB's repertoire på Internet på de vilkår, der er fastsat i det følgende. Tilladelsen giver ikke udbyderen nogen eksklusive

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, Mezzanin og 1. sal, 1613 København V. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, Mezzanin og 1. sal, 1613 København V. Udlejningschef. Direkte: Meldahlsgade 1-5, Mezzanin og 1. sal, 1613 København V Meldahlsgade 1-5, Mezzanin og 1. sal, 1613 København V Markant kontorhus i hjertet af København City Midt i det pulserende centrum af København finder

Læs mere

Toldbodgade 33, Mezzanin, 1253 København K. Udlejningschef. Direkte:

Toldbodgade 33, Mezzanin, 1253 København K. Udlejningschef. Direkte: Toldbodgade 33, Mezzanin, 1253 København K Toldbodgade 33, Mezzanin, 1253 København K 97 m² kontorlejemål på Toldbodgade Ejendommen er opført i 1845 og er løbende blevet renoveret, således at den i dag

Læs mere

Vestergade 16, st., 1. sal og 3. sal, 1456 København K. Udlejningschef. Direkte:

Vestergade 16, st., 1. sal og 3. sal, 1456 København K. Udlejningschef. Direkte: Vestergade 16, st., 1. sal og 3. sal, 1456 København K Vestergade 16, st., 1. sal og 3. sal, 1456 København K Information Kontor midt i City Flot markant ejendom med mange muligheder for indretning af

Læs mere

Roskildevej , 2. sal, 2620 Albertslund. Udlejningschef. Direkte:

Roskildevej , 2. sal, 2620 Albertslund. Udlejningschef. Direkte: Kontorlejemål med lager på Roskildevej 161 163 i Albertslund Det ledige kontorareal er beliggende på 2. sal og på 1.525 m². Kontorejendommen ligger på Roskildevej i et område med såvel erhverv som boliger.

Læs mere

Nørre Voldgade 80, 2. til 5. sal, 1358 København K. Udlejningschef. Direkte:

Nørre Voldgade 80, 2. til 5. sal, 1358 København K. Udlejningschef. Direkte: Nørre Voldgade 80, 2. til 5. sal, 1358 København K Nørre Voldgade 80, 2. til 5. sal, 1358 København K Kontor ved Nørreport Station Ejendommen har en god beliggehed midt i et meget dynamisk forretningsområde

Læs mere

Parallelvej 16, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Parallelvej 16, 1. og 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 2.257 m2 kontorer i Kgs. Lyngby Information Det ledige areal på 2.257 m² er fordelt på stuen, 1. og 2. sal, hvoraf de 333 m² er kantine. Lejemålet er af høj kvalitet og med stor synlighed og profilering

Læs mere

Smedegade 6, 2. sal, 4200 Slagelse. Afdelingschef. Direkte:

Smedegade 6, 2. sal, 4200 Slagelse. Afdelingschef. Direkte: 40 m2 kontor/klinik med central beliggenhed Information Centralt beliggende Pænt og præsentabelt Kontor, entré og arkiv Lejemålet er beliggende på Rådhuspladsen i Slagelse. Her findes parkeringspladser,

Læs mere

BECH-BRUUN. l. 1. Statsforvaltningen Byfornyelsesnaevnet Storetory 10 6200 Aabenraa. Sendt med sikker e-mail (tilsynet@statsforvaltningen.

BECH-BRUUN. l. 1. Statsforvaltningen Byfornyelsesnaevnet Storetory 10 6200 Aabenraa. Sendt med sikker e-mail (tilsynet@statsforvaltningen. Statsforvaltningen Byfornyelsesnaevnet Storetory 10 6200 Aabenraa Sendt med sikker e-mail (tilsynet@statsforvaltningen.dk) Kgbenhavn ~ 28. januar 2015 Tine LundinJacobsen Advokat T +45 72 27 35 11 tij@bechbruun.com

Læs mere

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T

L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T L E J E K O N T R A K T F O R T R A F I K T Å R N E T 1. PARTERNE... 3 2. DET LEJEDE... 3 3. DET LEJEDES BENYTTELSE... 4 4. LEJEMÅLETS BEGYNDELSE... 4 5. OPSIGELSE... 4 6. LEJE... 5 7. REGULERING AF LEJEN...

Læs mere

Greve Midtby Center 5, 2670 Greve. Udlejningschef. Direkte:

Greve Midtby Center 5, 2670 Greve. Udlejningschef. Direkte: Butiklejemål i Greve Midby Center Information Godt beliggende lejemål, lige ved indgang til Centret fra toget og busserne. Stor facade som kan åbnes helt, som giver butikken en god mulighed for at stille

Læs mere

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune.

Mellem. Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem. Østervej 4. 4640 Faxe. Cvr.nr. 14278184. (herefter lejer) Faxe Kommune. Lejekontrakt Mellem Den selvejende institution Danhostel Faxe Vandrerhjem Østervej 4 4640 Faxe Cvr.nr. 14278184 (herefter lejer) Og Faxe Kommune Frederiksgade 8 4690 Haslev Cvr.nr. 29188475 (herefter udlejer)

Læs mere

Nørre Voldgade 80, 2. sal, 1358 København K. Udlejningschef. Direkte:

Nørre Voldgade 80, 2. sal, 1358 København K. Udlejningschef. Direkte: Nørre Voldgade 80, 2. sal, 1358 København K Nørre Voldgade 80, 2. sal, 1358 København K Kontor ved Nørreport Station Ejendommen har en god beliggehed midt i et meget dynamisk forretningsområde og lige

Læs mere

Lautrupvang 10, 2750 Ballerup. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 04 mia.faelt@nordeaejendomme.dk

Lautrupvang 10, 2750 Ballerup. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 04 mia.faelt@nordeaejendomme.dk Information Domicillejemål i Ballerup Ejendommen er meget præsentabel med stor synlighed ud mod Ballerup Byvej, og mange flotte udenomsarealer. Lejemålet har et stort flot ankomstområde med fælles reception.

Læs mere

GRÅSTEN - Marina Fiskenæs Feriepark 61

GRÅSTEN - Marina Fiskenæs Feriepark 61 GRÅSTEN - Marina Fiskenæs Feriepark 61 Enjoy Resorts - Feriepark Dejligt køkken/lalrum God lejeindtægt Sagsnr. 6641 Kontakt: Michael Ø. Buchholdt Tlf. 74628222 Kontantpris 995.000 Ejerudgift pr. md. 3.959

Læs mere

Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K

Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K Kgs. Nytorv 28, 1. sal 1050 København K 289 m² super beliggende kontorlejemål I hjertet af København på det gamle Kongens Nytorv ligger denne ejendom med udsigt ud over en verden af elegance som det Kongelige

Læs mere

Lautruphøj Ballerup

Lautruphøj Ballerup Lautruphøj 1-3 2750 Ballerup Kontorhus med frokostordning Kontor i Ballerups Silicon Valley Lejemål 1: 530 m² Lejemål 2: 1.060 m² Lejemål 3: 1.060 m² Lejemål 4: 1.060 m² Lejemål 5: 325 m² Lejemål 6: 1.060

Læs mere

Lautruphøj 3, Stuen, 2750 Ballerup. Udlejningschef. Direkte:

Lautruphøj 3, Stuen, 2750 Ballerup. Udlejningschef. Direkte: Information 1.060 m² kontor Lejemålet ligger i Blok C i stuen i yderst attraktivt erhvervskompleks. Fra det flotte indgangsparti og indvendigt gadestrøg er der adgang til lejemålet. På gadestrøget i nederste

Læs mere

Frit valg af tv-distributør

Frit valg af tv-distributør Danske Lejere Nørre Alle 22 8000 Aarhus C 71 99 44 14 info@danskelejere.dk Frit valg af tv-distributør Notat om ændringer i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, lov om leje og lov om almene boliger Indhold

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 1. sal, 1613 København V. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, 1. sal, 1613 København V. Udlejningschef. Direkte: Meldahlsgade 1-5, 1. sal, 1613 København V Markant kontorhus i hjertet af City Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i daglig tale er kendt som Ved Vesterport. Den markante

Læs mere

Ryhavevej 8, stuen, 8210 Aarhus V. Afdelingschef. Direkte: 87 81 88 36 jakob.kristensen@nordeaejendomme.dk

Ryhavevej 8, stuen, 8210 Aarhus V. Afdelingschef. Direkte: 87 81 88 36 jakob.kristensen@nordeaejendomme.dk Godt kontor-/kliniklejemål på 138 m² Lejemålet, som tidligere har fungeret som lægeklinik, er beliggende i stueetagen i en pæn og velvedligeholdt ejendom med facade mod Ryhavevej. Øvrige lejere i ejendommen

Læs mere

Vermundsgade 38, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk

Vermundsgade 38, 2100 København Ø. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk Information Bo med New Yorker stemning på Østerbro Det ledige lejemål på 10.991 m² er indrettet fra stuen til 6. sal med kontorer i flere størrelser, mødecenter, flot reception, kantine på 5. sal med tagterrasse

Læs mere

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND

L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Lyngby-Taarbæk Kommune L E J E K O N T R A K T HAVEFORENINGEN ERMELUND Mellem Lyngby-Taarbæk Kommune (nedenfor kaldet ejeren) og Kolonihaveforbundet for Danmark (nedenfor kaldet lejeren) er der dags dato

Læs mere

Tidsbegrænset lejekontrakt

Tidsbegrænset lejekontrakt Tidsbegrænset lejekontrakt 1: Paterne og det lejede. Mellem Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (herefter benævnt udlejer) Og Hvidovre Fodbold A/S Sollentuna Alle 1-3 2650 Hvidovre (herefter

Læs mere

LEJEPROSPEKT EMDRUPVEJ 28 A, 4. SAL 2100 KØBENHAVN Ø

LEJEPROSPEKT EMDRUPVEJ 28 A, 4. SAL 2100 KØBENHAVN Ø LEJEPROSPEKT EMDRUPVEJ 28 A, 4. SAL 2100 KØBENHAVN Ø Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Dejligt lyst og præsentabelt kontorlejemål med udsigt Gåafstand til S-tog, bus tæt på og lynhurtig adgang

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 3. sal, København K. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, 3. sal, København K. Udlejningschef. Direkte: Markant kontorhus i hjertet af København City Information Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i daglig tale er kendt som Ved Vesterport. Den markante kontorbygning

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 4. sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, 4. sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: Markant kontorhus i hjertet af City Information Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i daglig tale er kendt som Ved Vesterport. Den markante kobbergrønne kontorbygning

Læs mere

Kvæsthusgade 3, 1251 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Kvæsthusgade 3, 1251 København K. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk 322 m² kontor på Kvæsthusgade 3 Information Lejemålet er beliggende i ejendommens baghus med separat indgangsparti. Ejendommen har for nyligt gennemgået en facaderenovering der har omfattet alle baghusende

Læs mere

Forpagtning Aftalen mellem bortforpagter og forpagter

Forpagtning Aftalen mellem bortforpagter og forpagter Forpagtning Aftalen mellem bortforpagter og forpagter Aftalefrihed Parter Areal + betalingsrettigheder + bygning. (jagt/fisk) (adr, matr.nr., evt. kort-bilag) Periode. (Kalenderår) (Max 30 år.) (uopsigelig

Læs mere

I forlængelse af Deres forespørgsel kan jeg herved oplyse følgende:

I forlængelse af Deres forespørgsel kan jeg herved oplyse følgende: Siesbye Kapsch Bredgade 30 1260 København K. Vedrørende: Ejerlejlighed, Mægleroplysninger: Ejerlejlighedsforeningen Hedebygade 17 og 17A Vest Administrationen A/S Gammel Vartov Vej 20 2900 Hellerup Telefon

Læs mere

Soldalen 8, 7100 Vejle. Afdelingschef. Direkte: 87 81 88 36 jakob.kristensen@nordeaejendomme.dk

Soldalen 8, 7100 Vejle. Afdelingschef. Direkte: 87 81 88 36 jakob.kristensen@nordeaejendomme.dk Særdeles markant domicilejendom udlejes Ejendommen har en attraktiv beliggenhed direkte ved motorvejsafkørsel syd til Vejle og dermed en optimal beliggenhed i Information Areal fra 1.000 til 7.176 m² Unik

Læs mere

Parallelvej 15-17, stuen, 1. og 2. sal 2800 Kgs. Lyngby

Parallelvej 15-17, stuen, 1. og 2. sal 2800 Kgs. Lyngby Parallelvej 15-17, stuen, 1. og 2. sal 2800 Kgs. Lyngby 3.848 m² domicillejemål centralt i Kgs. Lyngby Eksklusiv og smuk arkitektur med fleksible indretningsmuligheder. Lige ud til Lyngby Station og få

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, mezzanin, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, mezzanin, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: Meldahlsgade 1-5, mezzanin, 1613 København K Meldahlsgade 1-5, mezzanin, 1613 København K Markant kontorhus i hjertet af City Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i

Læs mere

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby 606 m2 kontorlejemål i Kgs. Lyngby Information Flot markant ejendom med mange muligheder for indretning af lyse og luftige

Læs mere

Butikslejemål. Greve Midtby Center 2670 Greve. 72 m 2 butikslejemål med god beliggenhed

Butikslejemål. Greve Midtby Center 2670 Greve. 72 m 2 butikslejemål med god beliggenhed Greve Midtby Center 2670 Greve Butikslejemål 72 m 2 butikslejemål med god beliggenhed Greve Midtby Center er et flot center der rummer både små, søde og sjove butikker, samt nogle af de største supermarkedskæder,

Læs mere

Lautruphøj 1-3 2750 Ballerup

Lautruphøj 1-3 2750 Ballerup Lautruphøj 1-3 2750 Ballerup Æ Fælles Mødelokaler Æ Super Kantine ordning Æ Lækker Terrasse Æ Gode Parkeringsforhold Lejemål 1: Lejemål 2: Lejemål 3: Lejemål 4: Lejemål 5: Lejemål 6: Lejemål 7: 534 m²

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, 4. sal,1613 København K. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, 4. sal,1613 København K. Udlejningschef. Direkte: Kontor i hjertet af Købehavn Information Midt i det pulserende centrum af København finder man denne ejendom, der i daglig tale er kendt som Ved Vesterport. Den markante kobbergrønne kontorbygning rejser

Læs mere

Lyngby Hovedgade 59-61, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk

Lyngby Hovedgade 59-61, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 05 henriette.pagh-schou@nordeaejendomme.dk Lyngby Hovedgade 59-61, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 59-61, 2800 Kongens Lyngby Butikslejemål på 462 m² i Kgs. Lyngby Stor markant ejendom med mange muligheder for indretning af lyse og luftige

Læs mere

Meldahlsgade 1-5, sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte:

Meldahlsgade 1-5, sal, 1613 København K. Udlejningschef. Direkte: Meldahlsgade 1-5, 1.- 4. sal, 1613 København K Meldahlsgade 1-5, 1.- 4. sal, 1613 København K Markant kontorhus i hjertet af City Information Midt i det pulserende centrum af København finder man denne

Læs mere

Gefionsvej 6, 3400 Hillerød. Udlejningschef. Direkte:

Gefionsvej 6, 3400 Hillerød. Udlejningschef. Direkte: Dynamisk miljø i Hillerød Ejendommen er på 3.643 m² i 2 etager indrettet med store og små kontorer, mødelokaler og en kantine med plads til op til 75 personer. Der er desuden kælder, som vil være velegnet

Læs mere

LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th sal 5800 Nyborg

LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th sal 5800 Nyborg LEJEOPSTILLING Dronningensvej 5, st. th. + 1. sal 5800 Nyborg Altid gode lejemål til kontor, butik, restaurant og lager i hele Danmark Barfoed Group er en af Danmarks største private ejendomsbesiddere

Læs mere

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte:

Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby. Udlejningschef. Direkte: Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby Lyngby Hovedgade 94, 2800 Kongens Lyngby 702 m2 kontorlejemål i Kgs. Lyngby Flot markant ejendom med mange muligheder for indretning af lyse og luftige rum, der

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen Havneholmen April 2015

Vedtægter for Ejerforeningen Havneholmen April 2015 Vedtægter for Ejerforeningen Havneholmen April 2015 Side 2 1 Navn 1.1 Ejerforeningens navn er Ejerforeningen Havneholmen (herefter kaldet Ejerforeningen ). 2 Formål og hjemsted 2.1 Ejerforeningens formål

Læs mere

FOR RYDE VANDWERK a.m.b.a.

FOR RYDE VANDWERK a.m.b.a. VEDT7EGTER FOR RYDE VANDWERK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begraenset ansvar, hvis navn er Ryde Vandvaerk a.m.b.a. 1 Selskabet har hjemsted i Holstebro Kommune. formal 2 Selskabets formal

Læs mere

Nyrenoverede kontorlokaler udlejes

Nyrenoverede kontorlokaler udlejes Nyrenoverede kontorlokaler udlejes Beliggende ved trafikeret hovedvej i Nordjylland Sag K1407-24 TIL LEJE Pandrup - Klokkestøbervej 4 (del af) Gode parkeringsmuligheder ved ejendommen Lyse og attraktive

Læs mere

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer)

ERHVERVSLEJEKONTRAKT. Mellem. Udlejer A/S CVR-nr.: Bygade København Ø (Udlejer) ERHVERVSLEJEKONTRAKT Mellem Udlejer A/S CVR-nr.: 87654321 Bygade 27 2100 København Ø (Udlejer) og Lejer A/S CVR-nr.: 12345678 Lokalevejen 27 2100 København Ø (Lejer) vedrørende lejemålet Industrivej 47,

Læs mere

TIL LEJE. Vejlands Allé/ Digevej 2300 København S. Sags nr. 155-D052 ERHVERVSCENTER KØBENHAVN A/S. Frederiksberggade 1 Postboks 1108 1009 København K

TIL LEJE. Vejlands Allé/ Digevej 2300 København S. Sags nr. 155-D052 ERHVERVSCENTER KØBENHAVN A/S. Frederiksberggade 1 Postboks 1108 1009 København K TIL LEJE ERHVERVSCENTER KØBENHAVN A/S Frederiksberggade 1 Postboks 1108 1009 København K Tlf. 33 73 04 04 Fax 33 73 04 05 cph@homeerhverv.dk www.homeerhverv.dk Vejlands Allé/ Digevej 2300 København S Sags

Læs mere

under Stævnen matr.nr. 537b og Broen matr.nr.537c.beliggende på matr.nr. 537 a Åløkkegård Hgd. Odense Jorder Laugets hjemsted er Odense Kommune.

under Stævnen matr.nr. 537b og Broen matr.nr.537c.beliggende på matr.nr. 537 a Åløkkegård Hgd. Odense Jorder Laugets hjemsted er Odense Kommune. VEDTÆGTER FOR PARKERINGSLAUGET PROMENADEN FOR PARKERINGSLAUGET [*] F Bilag 1: 1. NAVN Bilag 1: 1.1 Parkeringslaugets navn er Parkeringslauget Promenaden (i det følgende kaldet Lauget ). 2. FORMÅL OG HJEMSTED

Læs mere

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 5. december Aktstykke nr. 65 Folketinget

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 5. december Aktstykke nr. 65 Folketinget Finansudvalget 2018-19 Aktstk. 65 Offentligt Aktstykke nr. 65 Folketinget 2018-19 65 Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. København, den 5. december 2018. a. Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

Læs mere

Lejeprospekt. Butik/kontor/kliniklokaler. Fonnesbechsgade 1, t. th, 7400 Herning

Lejeprospekt. Butik/kontor/kliniklokaler. Fonnesbechsgade 1, t. th, 7400 Herning Lejeprospekt Butik/kontor/kliniklokaler Fonnesbechsgade 1, t. th, 7400 Herning Velbeliggende ny istandsat butiksejerlejlighed først i Hernings Latinerkvarter Samlet areal inkl. kælder: 178/159 m² m 2 Årlig

Læs mere

Version 29.04.2014 BILAG 13 PRISER

Version 29.04.2014 BILAG 13 PRISER Version 29.04.2014 BILAG 13 PRISER VEJLEDNING Bilaget udfyldes på baggrund af de af tilbudsgiver tilbudte priser i bilag 13.1. Tilbudsgiverne skal udfylde bilag 13.1 med henblik på en beregning af den

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2.

FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. FORPAGTNINGSKONTRAKT NR. 43.2. Odder Kommune, Byggeri, (herefter benævnt udlejer) udlejer herved til: (Herefter benævnt lejer) det på vedhæftede oversigtskort med gul indramning viste areal, beliggende

Læs mere

LEJEOPSTILLING SLOTSGADE 16, STUE OG KLD HILLERØD

LEJEOPSTILLING SLOTSGADE 16, STUE OG KLD HILLERØD LEJEOPSTILLING SLOTSGADE 16, STUE OG KLD. 3400 HILLERØD Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Butikslejemål på bedste beliggenhed Super beliggenhed på den mest publikumsintensive del af gågaden Få

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Glesborg Bygade 43 * 8585 Glesborg Tlf. 86 38 78 00 * Fax. 86 38 78 86 E-mail:

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.02. Hotel Melfar i Middelfart

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.02. Hotel Melfar i Middelfart MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23.02 Hotel Melfar i Middelfart Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 23.02 Hotel Melfar i Middelfart I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsaettes

Læs mere

Torvet 1H, 3400 Hillerød. Udlejningschef. Direkte:

Torvet 1H, 3400 Hillerød. Udlejningschef. Direkte: 140 m² kontor centralt beliggende i Hillerød Information Central beliggenhed Mange indretningsmuligheder Lyse og pæne lokaler I centrum af Hillerød ligger dette hyggelige kontorlejemål, med udsigt til

Læs mere