PROJEKTBESKRIVELSE JUNI 2018 BO-VEST. AFD. 60 HYLDESPJÆLDET BILAG TIL SKEMA A ANSØGNING. Parallelvej Kongens Lyngby.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PROJEKTBESKRIVELSE JUNI 2018 BO-VEST. AFD. 60 HYLDESPJÆLDET BILAG TIL SKEMA A ANSØGNING. Parallelvej Kongens Lyngby."

Transkript

1 ADRESSE COWI A/S Parallelvej Kongens Lyngby TLF FAX WWW cowi.dk JUNI 2018 BO-VEST. AFD. 60 HYLDESPJÆLDET PROJEKTBESKRIVELSE BILAG TIL SKEMA A ANSØGNING PROJEKTNR. A DOKUMENTNR. A Helhed-01 VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT Merete Hjorth Rasmussen / MHR Nanna Dahl Hemmingsen / NDHE OLST MHR

2

3 PROJEKTBESKRIVELSE 3 INDHOLD i. Formål 5 ii. Baggrund 6 iii. Indledning 8 1 Tage og tagterrasser 10 2 Betonfacader 13 3 Vinduer og døre 16 4 Træfacader 18 5 Betontrapper 20 6 Terrænkonstruktion og regnvandsledninger 23 7 Installationer, ventilation 25 8 Materielgård 27 9 Ombygning af 3 etagers boliger og 1 rums boliger Beboerhus 34 Bilag A Fordeling mellem støttede og ustøttede renoveringsarbejder 36

4

5 PROJEKTBESKRIVELSE 5 i. Formål Denne projektbeskrivelse indeholder en beskrivelse af de samlede renoveringsløsninger for boliger og fællesbygninger i Hyldespjældet, som skal udføres i Helhedsplanen for BO-VEST Afd. 60 Hyldespjældet. Helhedsplanen er vedtaget ved beboerafstemning i afdelingen foretaget i perioderne henholdsvis 29. november december 2017 og 15. marts marts Projektbeskrivelsen indgår i afdelingens dokumentation til skema A ansøgning til Landsbyggefonden. Finansieringsform for de enkelte bygningsdele fremgår af bilag A "Fordeling mellem støttede og ustøttede renoveringsarbejder".

6 6 PROJEKTBESKRIVELSE ii. Baggrund Projektbeskrivelsen omfatter de af afdelingen godkendte renoveringsløsninger og beskriver kun de overordnede tekniske løsninger og ombygninger. For en detaljeret gennemgang af bygningsdelenes tilstand og skader samt skadesårsager henvises til nedenstående oplistede baggrundsmateriale. Baggrundsmateriale Forud for nærværende projektbeskrivelse er der udført en række tekniske forundersøgelser med det formål at vurdere byggeriets fysiske standard og tilstand. Disse forundersøgelser er samlet som byggeteknisk dokumentation og fremgår af rapporterne fra de tekniske forundersøgelser: Tekniske forundersøgelser. Trin 1 Tilstandsundersøgelse - November Rev. 2 - Oktober 2011 Vedligehold af tage frem til renovering november 2011 Tekniske forundersøgelser. Trin 2 Supplerende undersøgelser - Tillæg til "Trin 1. Tilstandsundersøgelse" Juli 2011 Tekniske forundersøgelser. Trin 3 Renoveringsforslag - Januar Rev. 1 April 2012 Radon målinger juni 2013 Betonundersøgelser Klorid-, makro- og mikroanalyser af borekerner og pulverprøver - Version november 2013 Betonundersøgelse af facader og trapper januar 2014 Skimmelundersøgelse af terrændæk og gulve - Version april 2014 Ekstraisolering på sokkel - 7. november 2014 Radon Forsøg med radonsug - Version februar 2015 Arkitekt- og ingeniørydelser til færdiggørelse af helhedsplan Ventilation og varmerør - Version januar 2016 Tekniske forundersøgelser. Trin 3 Renoveringsoverslag - Supplement 1, 4. februar 2016 Varmebesparelse iht. DS 418 ved opdatering af klimaskærm til BR15 krav 25. januar 2017

7 PROJEKTBESKRIVELSE 7 Indeklima Vurdering af eksisterende forhold for ydervægge marts 2017 Tekniske forundersøgelser. Trin 3 Renoveringsoverslag - Supplement 2, 29. marts 2017 Dokumenter udarbejdet af arkitekt, Friis & Moltke: 01 - Sammenlægningsoversigt og situationsplan oversigt over 3 etagers boliger december Tilgængelighedsbolig TI plan december Ombyggede boliger D1 og D2 planer december Vurdering af terrænhøjder december Trappeforslag december Analyse Eksisterende forhold og placering af nye trapper december 2015 COWI har yderligere foretaget en række særundersøgelser primært vedrørende fugt og statiske forhold. Hvor det har været relevant for arbejdet med Helhedsplanen er de overordnede erfaringer herfra indarbejdet i de ovennævnte rapporter. COWI har desuden gennemført en beboerinddragelsesproces, der er beskrevet i: Afrapportering af beboerinddragelsen i Hyldespjældet - fase 1 og 2 Version 01. August 2011

8 8 PROJEKTBESKRIVELSE iii. Indledning Helhedsplanen indeholder 10 bygningsdele, der er beskrevet i afsnit 1-10: 1 Tage og tagterrasser 2 Betonfacader 3 Vinduer og døre 4 Træfacader 5 Betontrapper 6 Terrænkonstruktion og regnvandsledninger 7 Installationer, ventilation 8 Materielgård 9 Ombygning af 3 etagers boliger og 1 rums boliger 10 Beboerhus For hver bygningsdel er i kort form angivet: Beskrivelse inkl. foto af bygningsdel Beliggenhed og omfang Problem: kort beskrivelse af tilstand og skader inkl. foto Renoveringsløsning inkl. evt. visuel fremstilling Luftfoto af Hyldespjældet set fra øst. Afdelingen afgrænses af Kærmosevej i forgrunden, Galgebakken til højre og Storetorv ligger midt i billedet yderst til venstre.

9 PROJEKTBESKRIVELSE 9 Af situationsplan ses oversigt over lejlighedstyper, vejnavne, husnumre og bloknumre. Nord er opad. Lejlighedstyperne A7 og A8 indeholder et supplementsrum og typerne B2 og B3 to supplementsrum. Disse supplementsrum, som svarer til type A2, kan lejes ud som selvstændige boliger. Herved er der mulighed for i alt 86 type A2 og totalt 390 boliger. I nogle tilfælde er supplementsrummene permanent sammenlagt med nabolejligheden og der er derved aktuelt 383 lejemål i bebyggelsen.

10 10 PROJEKTBESKRIVELSE 1 Tage og tagterrasser Beskrivelse Tagpapbelægning og underliggende isolering på betondæk. Omfang og beliggenhed Alle tagpaptage over boliger og autoværkstedet samt i forbindelse med tagterrasser. Problem Tagfladerne er meget nedslidte og der er utætheder i stort omfang. Der er ved tagundersøgelse fundet fugt i tagisoleringen under tagpappen.

11 PROJEKTBESKRIVELSE 11 Fald og udspyer/afløb er utilstrækkelige til at lede vandet væk og vandet bliver stående på tagene. Utætheder i tagpap har ledt til vandgennemtrængning og skimmelsvamp i boliger og der har gennem mange år løbende været store udgifter til reparation af tage. Renoveringsløsning Tagpap udskiftes Våd isolering udskiftes Overalt isoleres svarende til krav i gældende bygningsreglement Forbedret afvandingsforhold for regnvand Eksisterende tagpap og isolering fjernes hvor isolering er våd. Omfanget skal fastlægges nærmere ud fra en vurdering af hvor meget vand, der er ophobet i den eksisterende isolering på det tidspunkt, hvor renoveringen skal udføres. I prisoverslaget er der regnet med, at isoleringen udskiftes på alle vandrette tagflader. På autoværkstedet, som er uopvarmet, isoleres ikke.

12 12 PROJEKTBESKRIVELSE Stern og lignende forhøjes, i det omfang det er nødvendigt, for at få plads til ekstra isolering. Ny isolering/merisolering til opnåelse af kravene i det gældende bygningsreglement udlægges. Afvandingsforhold sikres, herunder opbygning af fald på tagflader og etablering/retablering af tagrender og nedløb. Ny tagdækning udlægges på alle tagflader. Tagarbejder på materielgård og på beboerhus udføres under 8 "Materielgård" og 10 "Beboerhus".

13 PROJEKTBESKRIVELSE 13 2 Betonfacader Beskrivelse Ydervægge af sandwichelementer. Omfang og beliggenhed Alle betonfacader i bebyggelsen består af sandwichelementer. Problem

14 14 PROJEKTBESKRIVELSE Betonfacaderne har skader nederst på "tåen" og nederst på siden af hjørneelementer. Det skyldes for dårlig udstøbning af betonen og for lille dæklag over armeringen. Mange steder ses revner og betonafspængninger, men de fleste steder er skaderne under udvikling og kan ikke ses på forsiden endnu. De blå betonelementer har netrevner, p.g.a. alkalikiselreaktioner.

15 PROJEKTBESKRIVELSE 15 Alle betonskader er under udvikling og omfanget af nødvendige reparationer afhænger derfor af hvornår betonfacaderne renoveres. Der er kuldebroer i alle de lodrette elementfuger, fordi elementsamlingerne er udført med fejl i den projekterede isoleringsstopning. Der er konstateret kuldebro i alle de vandrette elementsamlinger ud for etagedækkene og tagdækkene. Der er kulde og trækgener, der blandt andet skyldes mange kvadratmeter ringe isoleret facade i forhold til boligareal. Der er problemer med skimmelsvamp på kolde overflader. Næsten 9 ud af 10 af undersøgte vægflader er så kolde, at det giver risiko for vækst af skimmelsvamp, men det faktisk registrerede omfang er en del mindre, hvilket tilskrives lavere luftfugtighed i boligerne grundet god beboeradfærd. Renoveringsløsning Betonreparationer Udskiftning af mest skadede blå betonelementer Fugtbremsende overfladebehandling af resterende blå skadede betonelementer Renovering af lodrette fuger ved opskæring og isolering Overfladebehandling f.eks. svumning med indfarvet mørtel på alle betonoverflader Betonreparation af samtlige facadeelementernes tå og af nederste hjørner. Der skal udføres total registrering og vurdering af alle blå elementer på det tidspunkt hvor renoveringen skal udføres. De mest skadede blå betonelementer skal udskiftes. Heraf er en del bærende portelementer. Blå betonelementer overfladebehandles for at mindske opfugtning af betonen og dermed mindske udviklingen af revner. I forbindelse med renoveringen skal det kontrolleres ved yderligere betonundersøgelser, at revneudviklingen ikke allerede er blevet for fremskredet, til at nedbrydningen kan bremses. Lodrette fuger ophugges og isoleres. Fugebånd genetableres. Det skal først afprøves i pilotprojekt om metoden kan gennemføres og vil afhjælpe kuldebroer, der stammer fra de lodrette elementfuger. Overfladebehandling ved f.eks. svumning med indfarvet mørtel på alle betonoverflader for at skjule betonreparationerne på samtlige elementer. I renoveringsløsningen foretages ingen byggetekniske tiltag for at afhjælpe kuldebroer fra vandrette elementsamlinger og øvrige kuldebroer samt kulde-, træk- og skimmelproblemer der skyldes betonfacaderne.

16 16 PROJEKTBESKRIVELSE 3 Vinduer og døre Beskrivelse Vinduer, vinduesskodder og yderdøre i træ. Omfang og beliggenhed Alle boliger, Store torv 8-39 samt autoværksted. Problem Vinduer og yderdøre er slidte og utætte og der er konstateret råd og delaminering af træet. Vinduer er udført med vandret bundfals i rammer. Skodder og ophæng er slidt, og der er begyndende råd i træet.

17 PROJEKTBESKRIVELSE 17 Der er træk og kulde fra vinduer og yderdøre, som er til stor gene for beboerne. Renoveringsløsning Udskiftning af vinduer, yderdøre og skodder Vinduer og yderdøre udskiftes til nye i træ/aluminium iht. gældende bygningsreglement. Nye vinduer og yderdøre udføres med overfladebehandling i speciel farve, tilsvarende eksisterende farvevalg. Vinduer udføres uden friskluftventiler i ramme, da der udføres ventiler i ydervægge jf. 7 "Installationer, ventilation". Skodder og ophæng udskiftes.

18 18 PROJEKTBESKRIVELSE 4 Træfacader Beskrivelse Facadebeklædninger af træ opsat på bærende bagmur af betonelementer samt på træskelet. Omfang og beliggenhed Stueetagen på fællesbygninger på Storetorv 8-39 (betonbagmur) og autoværkstedet (træskelet, uisoleret). Problem Beklædningen er opsat for tæt på terræn samt uden ventilation bagved, hvilket giver opfugtning og begyndende nedbrydning af træet. Der er således fejl i konstruktionen.

19 PROJEKTBESKRIVELSE 19 Renoveringsløsning Eksisterende træbeklædning og underlag fjernes Eventuelle råd- og svampeskader udbedres Ekstra isolering opsættes i muligt omfang (kun Storetorv 8-39) Ny facadebeklædning monteres. Udskiftning af træbeklædning og underlag på Storetorv Så vidt det er muligt opsættes ny isolering til opnåelse af gældende bygningsreglements krav. Det er i økonomioverslaget forudsat, at facaderenoveringen udføres samtidigt med vinduesudskiftningen, så vinduer og døre flyttes med ud og tilpasses den nye facade. Facadebeklædningen på autoværkstedet udskiftes og træskelet repareres for eventuelle råd- og svampeskader. Facade bevares som uisoleret konstruktion. Alle steder gennemgås træskelet for råd- og svampeskader og skader udbedres. Sokkel under træbeklædning isoleres ikke. Træfacader på materielgård og på beboerhus indgår under 8 "Materielgård" og 10 "Beboerhus".

20 20 PROJEKTBESKRIVELSE 5 Betontrapper Beskrivelse Trapper af betonelementer båret af udkragede betonbjælker. Omfang og beliggenhed Alle udvendige adgangstrapper til supplementsrum. Problem Armeringsjernene i betonen ruster på grund af kloridangreb fra tøsaltning og for lille dæklag. Mange af betonbjælkerne er i dårlig stand.

21 PROJEKTBESKRIVELSE 21 Trapperne er meget stejle, ca. 45 graders stigning og trinene er meget korte. Renoveringsløsning Trappeelementerne fjernes Værst angrebne betonbjælker udskiftes De nye trapper gøres mindre stejle Alle betontrapper skal udskiftes.

22 22 PROJEKTBESKRIVELSE Nye betontrapper udføres som toløbstrappe med mellemrepos for at give bedre gangkvalitet. Et eksempel på udformning ses på foregående side. De værst angrebne betonbjælker udskiftes. Kloridprøverne, der er taget af betonbjælker, viser kloridindhold lige under den kritiske grænse og i et tilfælde en del over. Det betyder, at hver enkelt betonbjælke må undersøges yderligere for klorider i forbindelse med nedtagning af trappeløb, da overside af bjælker ikke kan undersøges, når trappeløb er monteret. Det vurderes at halvdelen af betonbjælkerne skal udskiftes.

23 PROJEKTBESKRIVELSE 23 6 Terrænkonstruktion og regnvandsledninger Beskrivelse Støbte terrændæk, samt isolering og trægulve over terrændæk. Regnvandsafledning fra bygninger. Omfang og beliggenhed Terrænkonstruktioner i alle opvarmede bygninger på nær materielgården og autoværkstedet. Regnvandsledninger i tilknytning til boliger herunder rensebrønde ved tagnedløb (tagbrønde), dræn langs bygninger samt stikledninger indtil hovedledning. Problem I entré er der fundet skimmelsvamp under gulv og rådne gulvbrædder på grund af utætheder ved yderdøre.

24 24 PROJEKTBESKRIVELSE Der er konstateret skader på rensebrønde fra tagnedløb og på dræn og stikledninger. Utætheder på regnvandssystem vurderes desuden at have sammenhæng med skimmelvækst under gulve. Der er målt forhøjet radonniveau i boliger. Renoveringsløsning Skimmelsanering under gulv i entre inkl. ny isolering og nyt trægulv Renovering af regnvandsledninger herunder dræn, rensebrønde og stikledninger indtil hovedledning Radonsug i alle boliger samt tætning af utætheder mod terræn Der udføres skimmelsanering af gulv i entre og genopbygning med ny isolering og nyt trægulv. Skimmelsaneringen udføres samtidig med udskiftningen af hoveddøre. Der etableres radonsug i alle boliger for at sænke radonniveauet. Desuden lukkes huller i terrændæk i bunden af alle varmeskabe og ved indføring af fjernvarmerør i boligblokkene. Rensebrønde, dræn og stikledninger indtil hovedledning renoveres.

25 PROJEKTBESKRIVELSE 25 7 Installationer, ventilation Beskrivelse Ventilation af boliger. Omfang og beliggenhed Luftskifte i badeværelser og opholdsrum i boliger der ikke ombygges i forbindelse med boligsammenlægningen. Problem Der er dårlig eller ingen aftræk/udsugning fra badeværelser som giver kondens og skimmelproblemer. Ventilatorerne i lofter er nedslidte og giver trækgener for beboerne. Der er ingen ventilation i opholdsrum.

26 26 PROJEKTBESKRIVELSE Renoveringsløsning Etablering af mekanisk udsugning i bad Etablering af friskluftventiler i facader i opholdsrum For at reducere trækgener og sikre lav luftfugtighed i badeværelser og reducere energiforbruget, demonteres eksisterende udsugningsventilatorer og der opsættes nye fugtstyrede ventilatorer med timer og kontraspjæld i alle bade/toilet rum. For at sikre kontrolleret erstatningsluft til boligen opsættes støjdæmpet friskluftventiler med betjeningsmulighed i vægge i stue og på værelser. Til gengæld udføres der ikke friskluftventil i de nye vinduer og døre. Bygninger der ombygges får nye ventilationsinstallationer i forbindelse med 10 "Ombygning af 3 etagers boliger".

27 PROJEKTBESKRIVELSE 27 8 Materielgård Beskrivelse Træbeklædte facader, tage med tagpapbelægning, bærende trækonstruktioner og vinduer og porte. Omfang og beliggenhed Materielgården omfatter en opvarmet bygning, en isoleret men uopvarmet bygning samt en uisoleret tilbygning. Problem Yderdøre, porte og vinduer er nedslidte og utætte.

28 28 PROJEKTBESKRIVELSE Træfacader er udført med fejl i konstruktionen og er i meget dårlig stand med bl.a. mange rådskader både i facadebeklædning og i bærende konstruktioner. Konstruktionsfejl er manglende ventilation af træbeklædning, manglende friholdelse fra terræn samt forkert udførte drypkanter. Der er ringe isolering af facader, sokler og tag. Tagfladerne er nedslidte og der er utætheder. Fald og udspyer/afløb fra tage er utilstrækkelige til at lede vandet væk og vandet bliver stående på tagene.

29 PROJEKTBESKRIVELSE 29 Renoveringsløsning Udskiftning af træbeklædning inkl. merisolering på isolerede bygninger Udskiftning af rådangrebet trækonstruktion Tagrenovering Udskiftning af vinduer og yderdøre og porte Genhusning af materielgård under renovering Facadernes træbeklædning og underlag fjernes, rådangrebet trækonstruktion udskiftes. Der udføres ny træbeklædning inkl. dampspærre og merisolering af isolerede facader samt af sokler til nugældende krav i det omfang det er muligt. Der udføres tagrenovering herunder udskiftning af opfugtet isolering, merisolering til opfyldelse af nugældende krav, udskiftning af råddent træ, ny tagdækning samt tilpasning af tagafvandingsforhold. Stern og lignende forhøjes, i det omfang det er nødvendigt, for at få plads til ekstra isolering og tilstrækkelige afvandingsforhold. Vinduer og yderdøre udskiftes og flyttes med ud og tilpasses den nye facade. Nye vinduer og yderdøre i træ/aluminium med overfladebehandling i speciel farve. Porte udskiftes. Der skal etableres genhusning af materielgård under renoveringsperioden.

30 30 PROJEKTBESKRIVELSE 9 Ombygning af 3 etagers boliger og 1 rums boliger Beskrivelse Boligsammenlægninger Omfang og beliggenhed 3-etagers boliger og 1-rumsboliger der ligger som supplementsrum ved 3- etagers boliger. Fordelt over hele bebyggelsen. 1 rumsboliger ligger i stuetagen og på 1. sal og indeholder entre med tekøkken, badeværelse og 13 m² sove/opholdsrum. 1 rums boliger er nogle steder sammenlagt med 3-etagers nabolejlighed. Problem Hyldespjældet rummer i dag boliger i 1, 2 og 3 plan. 3 plans boligerne opleves som de mindst eftertragtede fordi indretningen er upraktisk og meget areal bruges til trapper. Hyldespjældet rummer i dag ingen "tilgængelighedsboliger", men kommunen har i enkelte tilfælde forbedret på adgangen til nogle boliger. 1 plans boliger er bedst egnede som boliger med øget tilgængelighed, men antallet af 1 plans boliger er i dag kun 49 ud af 308 familieboliger. Desuden er tilgængeligheden til disse ikke god på grund af niveauforskelle mellem stræder/haver og boliger. Mange beboere har boet mange år i Hyldespjældet og ønsker også at kunne blive boende når de bliver ældre og måske får nedsat førlighed. Derfor er der et behov for at tilvejebringe boliger, som giver mulighed for dette. Renoveringsløsning 20 3-etagers boliger (4 af disse har allerede tillagt en eller to 1 rumsboliger (=supplementsrum)) og 33 1 rums boliger ombygges til 20 2-etagers boliger og

31 PROJEKTBESKRIVELSE boliger med øget tilgængelighed. Adgangsforhold for boliger med øget tilgængelighed forbedres ved terrænregulering. Ved ombygning af 3 etages boliger og 1 rums boliger, som ligger ved siden af 3 etages boligerne i stuen og på første sal kan man etablere boliger med øget tilgængelighed i stueetagen og nye familieboliger på 1. og 2. sal. Herved opfyldes både behov for boliger med øget tilgængelighed og for ændring af de upraktiske 3 etages boliger til mere attraktive boliger i 2 plan med tagterrasser. Det er valgt at ombygge 20 ud af 26 3 etages boliger, fordi ombygning af samtlige 3 etages boliger vil medføre en større reduktion af 1 rums boligerne end ønsket i øjeblikket. Reduktionen er på 33 ud af aktuelt 79 1 rumsboliger til fremtidigt 46 1 rumsboliger. 7 1 rumsboliger er i dag allerede fast lagt sammen med 4 af de boliger, som foreslås ombygget. I oversigt nedenstående oversigter er det vist, hvordan boligfordelingen vil være før og efter ombygning. Hvis nærmere vurderinger af behov for de forskellige boligtyper er anderledes end forudsat, kan omfang af ombygninger ændres til maksimalt 26 nye 2 plans boliger og 26 nye boliger med øget tilgængelighed.

32 32 PROJEKTBESKRIVELSE Endelig udvælgelse af boliger samt opdeling og planindretning udføres i projekteringsfasen, men i det følgende er de overordnede hovedarbejder der udføres i forbindelse med ombygningen oplistet. Sammenlægning af boliger 3-etagers bolig til 2-etagers bolig For de nye 2-etages boliger gælder at De spænder over 1. og 2. etage Der er adgang via udvendig trappe Der er ingen have men tagterrasse Boligstørrelse er ca. 90 og 101 m² Stue og 2-3 værelser Mulighed for depotrum i nogle af lejlighederne

33 PROJEKTBESKRIVELSE 33 Der foretages følgende ombygningsarbejder Etablering af tagterrasser hvor de ikke allerede eksisterer Lukning af dæk mellem stueetage og 1. sal Nyt køkken Renovering af badeværelse Ny elinstallation Ny ventilation Ændring af vand og varme Nye ekstra vinduer og døre Partielt nye gulve og generelt renovering af eksisterende gulve Istandsættelse af indvendige overflader Nye indvendige døre Regulering af terræn og belægninger i stræde og haver Sammenlægning af boliger til boliger med øget tilgængelighed I alt 20 1-rums boliger sammenlægges med 3-etages boligers stueetage og ombygges til nye boliger i stueplan med øget tilgængelighed. For de nye boliger gælder at Alle er i én etage i stueetagen Det er 2-værelses boliger på ca. 50 m² Der foretages følgende ombygningsarbejder: Nyt køkken Renovering af badeværelse Ny elinstallation Ny ventilation Ændring af vand og varme Der monteres nye ekstra vinduer i trappeopgang og i køkken Nye gulve Istandsættelse af indvendige overflader Nye indvendige døre Regulering af terræn og belægninger i stræde og haver

34 34 PROJEKTBESKRIVELSE 10 Beboerhus Beskrivelse Facader, tag og vinduer og døre. Omfang og beliggenhed Klimaskærm på hele beboerhus. Problem Træfacader er udført med fejl og er i meget dårlig stand med bl.a. mange rådskader. Konstruktionsfejl er manglende ventilation af træbeklædning, manglende friholdelse fra terræn samt forkert udførte drypkanter. Der er ringe isolering af facader, sokler og tag. Yderdøre og vinduer er nedslidte og utætte.

35 PROJEKTBESKRIVELSE 35 Tagfladerne er nedslidte og der er utætheder. Fald og udspyer/afløb fra tage er utilstrækkelige til at lede vandet væk og vandet bliver stående på tagene. Renoveringsløsning Udskiftning af træbeklædning inkl. merisolering Udskiftning af evt. rådangrebet trækonstruktion Tagrenovering Udskiftning af vinduer og yderdøre Udskiftning af træbeklædning og underlag. Så vidt det er muligt opsættes ny isolering til opnåelse af gældende bygningsreglements krav. Samtidig isoleres sokler. Det er i økonomioverslaget forudsat, at facaderenoveringen udføres samtidigt med vinduesudskiftningen, så vinduer og døre flyttes med ud og tilpasses den nye facade. Alle steder gennemgås træskelet for råd- og svampeskader og eventuelle skader udbedres. Eksisterende tagpap og isolering fjernes hvor isolering er våd. Omfanget skal fastlægges nærmere ud fra en vurdering af hvor meget vand, der er ophobet i den eksisterende isolering på det tidspunkt, hvor renoveringen skal udføres. I prisoverslaget er der regnet med, at isoleringen udskiftes på hele taget. Ny isolering/merisolering til opnåelse af kravene i det gældende bygningsreglement udlægges. Stern og lignende forhøjes, i det omfang det er nødvendigt, for at få plads til ekstra isolering. Afvandingsforhold fra taget sikres, herunder opbygning af fald på tagflade og etablering/retablering af tagrender og nedløb. Vinduer og yderdøre udskiftes til nye i træ/aluminium iht. gældende bygningsreglement. Nye vinduer og yderdøre udføres med overfladebehandling i speciel farve, tilsvarende eksisterende farvevalg.

36 36 PROJEKTBESKRIVELSE Bilag A Fordeling mellem støttede og ustøttede renoveringsarbejder Tabellen viser at hver bygningsdel er tilknyttet en eller flere finansieringsformer, som angiver i hvilket omfang renoveringsarbejderne er støttet af Landsbyggefonden eller skal finansieres af afdelingen. Finansieringsformer er som følger S = Støttet (markeret med gul) D = Delvist støttet (markeret med gul) U = U-støttet. Arbejder der udføres for egne midler (markeret med rød) Af oversigten fremgår følgende I yderste venstre kolonne angives bygningsdels ID, som refererer til budgetarket i skema A ansøgningen. I 2. kolonne angives med fed skrift bygningsdelen som renoveringsarbejderne vedrører. Hver bygningsdel er underopdelt i hovedarbejder angivet på efterfølgende linje(r). Hovedarbejderne refererer til inddelingen i budgetarket. I 3. kolonne angives finansieringsform angivet som enten S, D eller U iht. ovenstående beskrivelse. I 4. og 5. kolonne angives finansieringsform med farvemarkering og med angivelse af forholdsværdi. Hvis der ikke er angivet en forholdsværdi er finansieringsformen 1 (100 %) for den aktuelle finansieringsform.

37 PROJEKTBESKRIVELSE 37

38 38 PROJEKTBESKRIVELSE

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober 2017 Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S 1 Hyldespjældet - Helhedsplan INFORMATIONSMØDE vedrørende:

Læs mere

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Ekstraordinært beboermøde Tirsdag den 28. november 2017

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Ekstraordinært beboermøde Tirsdag den 28. november 2017 Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering Ekstraordinært beboermøde Tirsdag den 28. november 2017 Christian Lind BO-VEST Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S 1 Hyldespjældet - Helhedsplan INFORMATIONSMØDE vedrørende:

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN

NYT OM HELHEDSPLANEN Status på helhedsplanen for Hyldespjældet Byggeudvalget, BO-VEST og COWI vil gerne invitere til informationsmøde i beboerhuset den 25.10.2017 kl. 19-21 om helhedsplanen for Hyldespjældet. På informationsmødet

Læs mere

Til: Cc: Kære Albertslund Kommune Att. Merete Løve Drewsen. Merete Løwe Drewsen

Til: Cc: Kære Albertslund Kommune Att. Merete Løve Drewsen. Merete Løwe Drewsen Fra: 1 - VA afd. 10 Hyldespjældet Kristian Overby Skema [kro@bo-vest.dk] A ansøgning Hører til journalnummer: 03.02.00-G01-8-18 Til: Merete Løwe Drewsen [eld@albertslund.dk] Cc: Halis Demir [hde@bo-vest.dk]

Læs mere

TEKNISKE FORUNDERSØGELSER TRIN 3, RENOVERINGSFORSLAG INDHOLD. 1 Tage og tagterrasser 2

TEKNISKE FORUNDERSØGELSER TRIN 3, RENOVERINGSFORSLAG INDHOLD. 1 Tage og tagterrasser 2 BO-VEST AFDELING 10, HYLDESPJÆLDET TEKNISKE FORUNDERSØGELSER TRIN 3, RENOVERINGSFORSLAG ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JANUAR 2012

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN

NYT OM HELHEDSPLANEN Vi inviterer til Ekstraordinært beboermøde og afstemning om helhedsplanen for Hyldespjældet onsdag den 14. marts 2018 kl. 19:00-21:00 i Hyldespjældets beboerhus. Der er digital afstemning om helhedsplanen

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN. Temamøde om indeklima i helhedsplanen for Hyldespjældet tirsdag den 6. februar 2018 kl. 19:00-21:30 i Hyldespjældets beboerhus.

NYT OM HELHEDSPLANEN. Temamøde om indeklima i helhedsplanen for Hyldespjældet tirsdag den 6. februar 2018 kl. 19:00-21:30 i Hyldespjældets beboerhus. Vi inviterer til Temamøde om indeklima i helhedsplanen for Hyldespjældet tirsdag den 6. februar 2018 kl. 19:00-21:30 i Hyldespjældets beboerhus. Her i folderen kan du læse om de udførte undersøgelser og

Læs mere

Afrapportering af beboerinddragelsen i Hyldespjældet fase 1 og 2. August 2011. Udarbejdet af Cowi

Afrapportering af beboerinddragelsen i Hyldespjældet fase 1 og 2. August 2011. Udarbejdet af Cowi 1 Landsbyggefonden 18/10 2011 Studiestræde 50 mek/ 1554 København K Materialet omfatter: Tekniske forundersøgelser. Trin 1. Tilstandsundersøgelse. Rev. 1. december 2010. Udarbejdet af Cowi Tekniske forundersøgelser.

Læs mere

SKIMMELUNDERSØGELSE AF TERRÆNDÆK OG GULVE

SKIMMELUNDERSØGELSE AF TERRÆNDÆK OG GULVE BO-VEST. AFD. 10. HYLDESPJÆLDET SKIMMELUNDERSØGELSE AF TERRÆNDÆK OG GULVE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk SÆRUNDERSØGELSE PROJEKTNR.

Læs mere

3 Termiske forhold og skimmelrisiko på ydervægge i boliger

3 Termiske forhold og skimmelrisiko på ydervægge i boliger BO-VEST AFDELING 10, HYLDESPJÆLDET INDEKLIMA VURDERING AF EKSISTERENDE FORHOLD FOR YDERVÆGGE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MARTS

Læs mere

FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN

FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN DAGSORDEN Historik v/asger Nøhr Ahmed, Boligselskabet Sjælland Frederiksberg Huses udfordringer v/ Asger Nøhr Ahmed, Boligselskabet

Læs mere

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund 30. juni 2018 KRO/JRA Vedrørende Vridsløselille Andelsboligforenings afd. 10, Hyldespjældet, Skema A ansøgning for helhedsplan LBF

Læs mere

JANUAR 2014 BO VEST AFDELING HYLDESPJÆLDET BETONUNDERSØGELSE AF FACADER OG TRAPPER

JANUAR 2014 BO VEST AFDELING HYLDESPJÆLDET BETONUNDERSØGELSE AF FACADER OG TRAPPER JANUAR 2014 BO VEST AFDELING HYLDESPJÆLDET BETONUNDERSØGELSE AF FACADER OG TRAPPER ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JANUAR 2014 BO

Læs mere

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ.

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD. 47 - C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. 07.06.2018 Efter at der blev stemt nej til projektet i november 2017 samt input

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 05. december 2011 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 17. november 2011 kl. 18:00 i Hyldespjældet Deltagere: Byggeudvalget,

Læs mere

VOJENS ANDELS-BOLIGFORENING AFD. 12 TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG

VOJENS ANDELS-BOLIGFORENING AFD. 12 TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG DAGSORDEN Velkomst og valg af dirigent v/vojens Andels-Boligforening Tilstandsvurdering v/rambøll Renoveringsforslag v/rambøll Økonomi, herunder huslejestigning

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato: 19-07-19 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: Morsø Kommune

Læs mere

Fælledgårdenes Helhedsplan

Fælledgårdenes Helhedsplan Fælledgårdenes Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Dagsorden: 1 A Valg af dirigent 1 B Valg af referent 2 Behandling af forslag 1 Stemmeudvalg: Forslag 1. Det

Læs mere

AFDELING 1 VINKELGÅRDEN A R K I N O R D. Helhedsplan/nye boliger Beboerpræsentation 12. juli 2018

AFDELING 1 VINKELGÅRDEN A R K I N O R D. Helhedsplan/nye boliger Beboerpræsentation 12. juli 2018 AFDELING 1 A R K I N O R D Helhedsplan/nye boliger Beboerpræsentation 12. juli 2018 S. 2 INDHOLD VISION s. 4 PROJEKTBESKRIVELSE s. 5 SITUATIONSPLAN s. 6 LØSNINGEN PETER MØLLERS GADE s. 7-15 LØSNINGEN VINKELVEJ

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

God energirådgivning - klimaskærmen

God energirådgivning - klimaskærmen God energirådgivning - klimaskærmen Tæt byggeri og indeklima v/ Anne Pia Koch, Teknologisk Institut Byggeri Fugt og Indeklima 1 Fokus på skimmelsvampe Mange forskellige faktorer influerer på indeklimaet

Læs mere

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C Referenceliste Mejlgade, Aarhus C Den bevaringsværdige ejendom er oprindeligt fra 1845 og anvendt dels til bolig og dels til erhverv. Ejendommen har de seneste år lidt under manglende vedligeholdelse,

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE 9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE Historik 2009 Arbejdet med helhedsplanen begynder Fremtidssikringsanalyse og diverse forundersøgelser 2011 Foreløbig helhedsplan godkendes

Læs mere

Bygningsgennemgang af FIOMA den 28.06.2013

Bygningsgennemgang af FIOMA den 28.06.2013 af FIOMA den 28.06.2013 Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund jernstøberi og maskinfabrik. Besigtigelsen er foretaget ved en visuel gennemgang og der er foretaget

Læs mere

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 sbs rådgivning september 2015 Indholdsfortegnelse 01. Formål... 2 02. Ejendomsoplysninger... 3 03. Konklusion... 4 04. Generel information om ejendommen...

Læs mere

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd.

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd. 04.09.2017 SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 Afd. 23 Sundby-Hvorup Boligselskab Afd. 23 9 boliger, Fredensvej 9-25 4 boliger, Fredensvej 1-7 8 Boliger, Viktoriagade 14-28 8 boliger, Viktoriagade 17-19

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

HELHEDSPLAN. M ø l l e p a r k e n

HELHEDSPLAN. M ø l l e p a r k e n HELHEDSPLAN M ø l l e p a r k e n Dagsorden AFDELINGSMØDE 23.10.2018 1. Velkomst ved formanden 2. Nedsættelse af stemmeudvalg 3. Gennemgang af projekt v. Jess Sørensen 4. Gennemgang af Økonomi v. projektleder

Læs mere

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Vognmandsparken 1 og Vognmandsparken 2 står over for en såkaldt helhedsplan. Helhedsplanen er en større renovering af boligafdelingerne, hvor afdelingerne får økonomisk

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 543 kwh el 10,28 MWh fjernvarme. 11,99 MWh fjernvarme 0,91 MWh fjernvarme

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 543 kwh el 10,28 MWh fjernvarme. 11,99 MWh fjernvarme 0,91 MWh fjernvarme SIDE 1 AF 62 Adresse: Byskov Alle 002 Postnr./by: 4200 Slagelse BBR-nr.: 330-017601-001 Energikonsulent: Frank Jensen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Egedal Kommune Dronning Dagmars Vej Ølstykke Att.: Tina Lykke Hansen E: E:

Egedal Kommune Dronning Dagmars Vej Ølstykke Att.: Tina Lykke Hansen E: E: Egedal Kommune Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke Att.: Tina Lykke Hansen E: tina.hansen@egekom.dk E: byggesagsafdelingen@egekom.dk 18. oktober 2018 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER Rev. Dato: 16.05.2018 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det renoveringsprojekt, som blev vedtaget

Læs mere

Tilstandsregistrering, Notat NOTAT FOR BYGNINGSSYN

Tilstandsregistrering, Notat NOTAT FOR BYGNINGSSYN NOTAT FOR BYGNINGSSYN Byggesag: Dragørskolerne Emne: Bygningssyn Tilsynsdato: 16.04.2018 Bygningssyn udført af: Hussam Kaawach (HUEK), Sigurd Carlsen (JOSC) Bygningerne er navngivet med bogstaver som følgende;

Læs mere

GRØNNEGÅRDEN - PROJEKTBESKRIVELSE

GRØNNEGÅRDEN - PROJEKTBESKRIVELSE 11-03-2015 GRØNNEGÅRDEN - PROJEKTBESKRIVSE HASSERIS BOLIGSSKAB HHEDSPLAN kort sammenfatning af fysisk indsats Side 2 Bebyggelsen Opført i 3 etaper i perioden 1973-76 med 492 boliger. Bebyggelsen fremtræder

Læs mere

Ringparkens Helhedsplan

Ringparkens Helhedsplan Ringparkens Helhedsplan Siden 2011 er der blevet arbejdet på en helhedsplan i Ringparken. En helhedsplan tager normalt mange år at få gennemført og ændrer sig normalt gennem tiden. Da I sidst så projektet

Læs mere

MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL RENOVERINGSFORSLAG, HIRTSHALS SVØMMEHAL

MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL RENOVERINGSFORSLAG, HIRTSHALS SVØMMEHAL MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL RENOVERINGSFORSLAG, HIRTSHALS SVØMMEHAL ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk MARTS, 2017 HIRTSHALS SVØMMEHAL

Læs mere

REFERAT. 17. januar 2014. VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20.

REFERAT. 17. januar 2014. VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20. REFERAT 17. januar 2014 VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20 Deltagere: Afbud: Byggeudvalget, VA afd. 10 Hyldespjældet: Vinie Hansen

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

Skoleparken Helhedsplan

Skoleparken Helhedsplan Skoleparken Helhedsplan Nødvendige arbejder 2012 Boligselskabet Nordsjælland Karl Henning Sørensen arkitekter as Wissenberg, Rådgivende ingeniører A/S GBL gruppen for by- og landskabsplanlægning aps 01

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN INFORMATION OM HELHEDSPLANEN TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 GILLESAGER/LINDAGER Kære beboer Der er blevet udarbejdet en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen er udarbejdet i samarbejde med beboerne, byggeudvalget

Læs mere

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning!

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! December 2015 Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! Igennem næsten to år har vi arbejdet på at udvikle en fysisk helhedsplan for Lundevænget. Nu er planen klar til afstemning ved ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

UDBEDRING AF FUGTPROBLEMER SKOVPARKEN, NÆSTVED

UDBEDRING AF FUGTPROBLEMER SKOVPARKEN, NÆSTVED UDBEDRING AF FUGTPROBLEMER SKOVPARKEN, NÆSTVED HENRIK M. TOMMERUP RAMBØLL - RENOVERING & BYGNINGSFYSIK HMT@RAMBOLL.DK SKOVPARKEN, ALMENBOLIGER Rambøll har for Lejerbo udarbejdet helhedsplan for renovering

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

Tekniske Forundersøgelser Trin 1

Tekniske Forundersøgelser Trin 1 BO-VEST Afd 10 Hyldespjældet Tekniske Forundersøgelser Trin 1 Betonundersøgelse - Bilag 3 til Tilstandsundersøgelse November 2010 BO-VEST Afd 10 Hyldespjældet Tekniske Forundersøgelser Trin 1 Betonundersøgelse

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 29. september 2011 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 22. september 2011 kl. 18:00 i Hyldespjældets beboerhus Deltagere:

Læs mere

Sag nr.: KON145-N004A 2620 Albertslund Dato:

Sag nr.: KON145-N004A 2620 Albertslund Dato: Galgebakken Notat - Rev. A Sag nr.: KON145-N004A 2620 Albertslund Dato: 2017-06-06 Vedr.: Renovering af krybekældre 1. Resumé Der har efter det oplyste været mange tilfælde med skimmelvækst i Galgebakken

Læs mere

Vedr.: Tilstandsrapport på Randers HF & VUC beliggende Nålemagervej 110, 8920 Randers

Vedr.: Tilstandsrapport på Randers HF & VUC beliggende Nålemagervej 110, 8920 Randers Vedr.: Tilstandsrapport på Randers HF & VUC beliggende Nålemagervej 110, 8920 Randers NV. Notat 1 Baggrund: På baggrund af mødet d. 27.10.2015, har vi besigtiget Randers HF & VUC beliggende på ovennævnte

Læs mere

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING 7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger, hvoraf de 5 er sammenbyggede med forbindelsesgange. 5 bygninger er i ét plan, og 2 er med 2 etager. Bygningerne

Læs mere

Energimærke. Adresse: Koppen 1 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Koppen 1 Postnr./by: SIDE 1 AF 47 Adresse: Koppen 1 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 2990 Nivå BBR-nr.: 210-012079-001 Energikonsulent: Michael Damsted Andersen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS KOMFORTBOLIGER Rev. Dato: 16.05.2018 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det renoveringsprojekt, som blev vedtaget på det

Læs mere

Termografisk inspektion af bygning.

Termografisk inspektion af bygning. Termografisk inspektion af bygning. Bygnings data: Boligareal i undersøgt bygning: 158 m² Inde temperatur målt i bygning: Ca. 23 C Ude temperatur: Målt til ca. -6 C Temperatur differences inde - ude Δt:

Læs mere

VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ.

VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ. VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 2 Uffesvej Helhedsplan for afdelingen Dagsorden. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

AFDELING 5 OG 6 INDHOLD. 1 Baggrund. 2 Bebyggelsen. 1 Baggrund 1. 2 Bebyggelsen 1. 3 Tagene 3

AFDELING 5 OG 6 INDHOLD. 1 Baggrund. 2 Bebyggelsen. 1 Baggrund 1. 2 Bebyggelsen 1. 3 Tagene 3 HEJREVANGENS BOLIGSELSKAB AFDELING 5 OG 6 VURDERING AF TAGDÆKNING ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Baggrund 1 2 Bebyggelsen

Læs mere

Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen

Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen Adresse: Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping (Kulturstationen) Ejer: Rebild Kommune Registrering foretaget d. 13. november 2018.

Læs mere

RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN

RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN 11.02.2019 33 31 OVERSIGT, BOLIGTYPER Bakkebo afd. 1 består af rækkehuse beliggende langs Bejsebakkevej & Vestre Alle. Bebyggelsen består overordnet af 5 typer boliger.

Læs mere

Korsgårdens Helhedsplan

Korsgårdens Helhedsplan Korsgårdens Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl

ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl ØDEINDKALDELSE, 1. OMRÅDEMØDE orsdag d. 21. august kl. 19-22 Til beboere Stubben 2-18 Brinken 1-17 Skellet 1-11 Mødet afholdes i fritidscentrets fællessal, Christiansvej2, 2600 Glostrup Lokalet vil være

Læs mere

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser

Få mere ud af din energirenovering. Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Få mere ud af din energirenovering Hvordan beboere i energirenoveret byggeri er afgørende for at opnå energibesparelser Energirenovering - hvad kan du forvente? Her er et overblik over, hvad du som beboer

Læs mere

Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV. Lejerbo, afd 169-0, Revideret

Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV. Lejerbo, afd 169-0, Revideret Orienteringsmøde folder LEJERBO ATTRUPGÅRDSVEJ VODSKOV C D A B Lejerbo, afd 169-0, 10.11.2016 Revideret 18.05.2018 Renoveringmuligheder Renovering: A Facaderenovering, omfattende Efterisolering af gavle

Læs mere

GALGEBAKKEN INFORMATIONSMØDE

GALGEBAKKEN INFORMATIONSMØDE GALGEBAKKEN INFORMATIONSMØDE 07.05.2019 HISTORIK 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Ventilationsudvalg Foreløbig Helhedsplan Skema A Prøvehuse/færdiggørelse Helhedsplan RÅDGIVERE TILDELES OPGAVEN (SEPT.) TLF

Læs mere

Merethe Hjorth Rasmussen (MHR), COWI. Erik Juul (EJ) & Zlata Petersen(ZP), Friis & Moltke.

Merethe Hjorth Rasmussen (MHR), COWI. Erik Juul (EJ) & Zlata Petersen(ZP), Friis & Moltke. BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: 10.11.2015 kl.17:30 til kl. 20.00, Hyldespjældets ejendomskontor. 27. oktober 2015 /CHL Fase: Tilretning af helhedsplan Fase 3

Læs mere

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Hvad er der sket siden 2012? for de der har været med fra starten. Hvad

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

FIOMA Bygningsggennemgang af FIOMA den 15.10.20144. Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund

FIOMA Bygningsggennemgang af FIOMA den 15.10.20144. Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund FIOMA Bygningsggennemgang af FIOMA den 15.10.20144 Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund rikssund jernstøberi j og maskinfabrik. Besigtigelsen er fooretaget

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Undersøgelse af vækst af skimmelsvampe. Øster Hornum Børnehave. 1 Baggrund for opgaven

Indholdsfortegnelse. Undersøgelse af vækst af skimmelsvampe. Øster Hornum Børnehave. 1 Baggrund for opgaven Øster Hornum Børnehave Undersøgelse af vækst af skimmelsvampe COWI A/S Cimbrergaarden Thulebakken 34 9000 Aalborg Telefon 99 36 77 00 Telefax 99 36 77 01 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 Baggrund for opgaven

Læs mere

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning

Termo-Service.dk - Alt Inden For Termografi, Trykprøvning og Energirådgivning Stue IR001774.IS2 Loft: Ses med kuldeindtræk ved tætning mellem ramme og karm. Her bør tætningslisterne kontrolleres, og udskiftes efter behov. Ses med et generelt velisoleret overfladeareal. Der ses dog

Læs mere

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening

Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening EF Infanterivej 14 32 8930 Randers NØ Att: Jimmy Christensen Vor sag Vor ref Dato 11156 Infanterivej 14-32 JHJ/jhj 18. november 2011 Rådgivnings vejledning ang. renovering af Ejerforening MultiConsulting

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2. halvår 2018 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 HENRIKSGÅRDEN S. 3-5 1 PLACERING OG PROJEKTINDHOLD HENRIKSGÅRDEN, ANLÆGSSUM TILGÆNGELIGHED (fx elevatorer, niveaufri

Læs mere

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Engstrandskolen. Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Hvidovrevej 440, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Engstrandskolen er bygget i 1978 i 2 etaper, og er renoveret i 2003. Bygningerne

Læs mere

HVORFOR EN HELHEDSPLAN

HVORFOR EN HELHEDSPLAN HVORFOR EN HELHEDSPLAN HVORFOR HELHEDSPLAN? Smørum gårdhuse er opført i 194 og har i dag nogle byggetekniske udfordringer i forhold til indeklima, badeværelser, krybekældre og facader. Især badeværelserne

Læs mere

STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN STATIONSGÅRDEN

STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN HISTORIK 1951-1954: Bygningerne opføres (Banetoften opføres i 1958) 1975: Gavle er hulmursisoleret i Banetoften 1986: Vinduer udskiftes til indadgående plastvinduer 1995: Gavlene

Læs mere

LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING

LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING SJÆL, CHARME OG FUGT I ældre boligbebyggelser som Nyboder, hvor der er opstigende fugt, kolde facadevægge og opfugtninger som følge

Læs mere

VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Kort gennemgang af projektet herunder hvad er der sket siden sidste møde?

Læs mere

BO42 HELHEDSPLAN AFDELING SVANEKE. 05. Gulehaldstræde Dyrlæge Jürgensensgade 2-10 & Dyrlæge Jürgensensgade 25-35

BO42 HELHEDSPLAN AFDELING SVANEKE. 05. Gulehaldstræde Dyrlæge Jürgensensgade 2-10 & Dyrlæge Jürgensensgade 25-35 05. Gulehaldstræde 1-9 10. Gryneparken 86-94 02. Dyrlæge Jürgensensgade 2-10 & 16-30 03. Dyrlæge Jürgensensgade 25-35 09. O o Holst Bakke 86-94 08. Byfogedbakken 2A & 2B 01. Postgade 6A-6C 04. Lindevej

Læs mere

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 6 bygninger, hvoraf 3 er sammenbyggede. Bygningerne er fra perioden 1896 til 1997. Bygning 1 Grå bygning Bygningen er fra 1896

Læs mere

Blowerdoortest: XXXXX

Blowerdoortest: XXXXX Blowerdoortest: XXXXX Blowerdoor test udført d. 25-3-2010 Sags nummer 00162 Adresse xxx xxxx Kontaktperson xxxx Test udført af: Peter Jensen Syddansk Termografi Nordborgvej 75b 6430 Nordborg Blowerdoor

Læs mere

Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. "

Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. Hej Claus Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. Jeg beskriver her projektet, oppefra og ned (ca.): Huset er på

Læs mere

SKIMMELSVAMP BESIGTIGELSESRAPPORT

SKIMMELSVAMP BESIGTIGELSESRAPPORT SKIMMELSVAMP BESIGTIGELSESRAPPORT SKIMMELSVAMP - / BESIGTIGELSESRAPPORT CB-GROUP Rekvirent: XX XX Besigtiget dato: 05-07-2017 Rapport dato: 17-08-2017 Konsulent: Steffen Clausen Mobil: 2982 1261 Havnegade

Læs mere

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen.

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen. Hvidovre #JobInfo Kommune Criteria=KABside1# Att.: Lars Belt Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre 31. oktober 2012 Rev. 1. november 2012 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 01 Boligselskabet

Læs mere

Udvendig efterisolering af betonsandwichelementer

Udvendig efterisolering af betonsandwichelementer Energiløsning store bygninger UDGIVET DECEMBER 2012 - REVIDERET DECEMBER 2014 Udvendig efterisolering af betonsandwichelementer Mange etageejendomme fra 1960 erne og 1970 erne er udført i betonelementer

Læs mere

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2014 BILAG 1

RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2014 BILAG 1 RENOVERING AF ALMENE BOLIGER 2014 BILAG 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 DOMEA: TINGVEJ (AFD. 3512) S. 3-4 AAB: VOGNMANDSMARKEN (AFD. 103) S. 5-6 LEJERBO: LÆRKEVEJ (AFD. 107-0) S. 7-8 1 RENOVERING

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato:18-07-2019 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: MORSØ KOMMUNE

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden.

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Information om helhedsplanen for afd. 9 Munkebjergparken. 4. Hvad der skal ske, og hvor lang tid kommer det til at tage. 5. Hvilke gener vil arbejdet

Læs mere

Temaaften Albertslund Kommune, 4. april Omdannelse af boliger i BO-VESTs afdelinger Fokus på seniorboliger

Temaaften Albertslund Kommune, 4. april Omdannelse af boliger i BO-VESTs afdelinger Fokus på seniorboliger Temaaften Albertslund Kommune, 4. april 2017 Omdannelse af boliger i BO-VESTs afdelinger Fokus på seniorboliger Fælles administrationsselskab for tre boligselskaber på Vestegnen: Albertslund Boligselskab

Læs mere

Ofte rentable konstruktioner

Ofte rentable konstruktioner Ofte rentable konstruktioner Vejledning til bygningsreglementet Version 1 05.01.2016 Forord Denne vejledning er en guide til bygningsreglementets (BR15) energiregler og de løsninger, der normalt er rentable,

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

til blokmøde Fjældevænget

til blokmøde Fjældevænget Velkommen til blokmøde Fjældevænget Tirsdag den 31. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand

Tilstandsrapport. Engdalsvej Brabrand Tilstandsrapport Engdalsvej 71-73 8220 Brabrand Den 20.03.2007 Indhold 1.0 Formål side 3 2.0 Omfang 3 3.0 Vurderingsprincip 4 4.0 Kælder / fundament 5 5.0 Facade / sokkel 5 6.0 Etageadskillelse 8 7.0 Tag

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 E/F Vendsysselgade 24-26 c/o formand Ruben Nielsen Vendsysselgade 24, 2. th. 9000 Aalborg Råd til byggeri. Aalborg, den 19.06.2015 Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 For Ejerforeningen

Læs mere

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Holmegårdsskolen. Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Holmegårdsskolen Adresse Placering Plovheldvej 8, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Holmegårdsskolen er opført i 1940 og 1950, og er senere tilbygget i 1961. Bygningerne

Læs mere

til blokmøde Rydevænget

til blokmøde Rydevænget Velkommen til blokmøde Rydevænget Mandag den 30. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering

BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Side: 1 af 8 Nebsmøllevej 70 4100 Ringsted BYGGETEKNISK-RAPPORT Skadesregistrering Stuehus Side: 2 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Baggrund 3 2. Beskrivelse af bebyggelsen 3 3. Formål 4 4. Bygningsgennemgangen

Læs mere