REFERAT AF GENERALFORSAMLING LBF OG OLA. Torsdag d. 23. februar 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF GENERALFORSAMLING LBF OG OLA. Torsdag d. 23. februar 2017"

Transkript

1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING LBF OG OLA Torsdag d. 23. februar Valg af dirigent Niels Thekilde blev valgt som dirigent. Generalforsamlingen er varslet rettidigt og på de lokale medier og slået op på informationstavler. 2. Valg af protokolfører Anne Marie Work blev valgt. 3a. Formandens beretning LBF ved Peter Horsbøll Møller Medlemskab Vi har i år valgt ikke at omdele informationsfolderen, men blot slå informationen op på oksenvad.dk og via Facebook-gruppen. Der vil også komme information i Info-tavlerne inden længe. Medlemskabet kan tegnes ved at indsætte pengene direkte på LBF s bankkonto eller i forbindelse med vore arrangementer på skolen, såsom generalforsamling og Spis & Skrid. Det er disse bidrag, som gør at landsbyforeningen kan støtte aktiviteterne i landdistriktet. Projekter i 2016 Fire Fede Feriedage LBF har sammen med Ørsted Boldklub, Oksenvad Idrætsforening og En Hyggelig Havefest arbejdet på at fordele midler fra Haderslev Kommunes Borgerbudgettering. Via en afstemning blev midler fordelt mellem kleinbahnstien i Ørsted, sheltere ved OLA samt støjdæmpning i gymnastiksalen. Januar 2017: Montering af støjdæmpning og spot i gymnastiksalen. Der kommer endnu flere plader med print på. Billederne har vi fået med hjælp af Lokalhistorisk forening for Oksenvad og omegn. Vi har fortsat nogle hvide støjdæmpende plader i overskud som vi forventer at montere i forskellige lokaler på skolen Vi har ikke modtaget andre ansøgninger om støtte Oksenvad.dk & Facebook-gruppen Oksenvad.dk I 2016 er der lavet ca. 70 opslag på Oksenvad.dk. De er stort set alle blevet videre delt via facebook-gruppen Oksenvad.dk. Mange opslag i facebook-gruppen ses af mere end 100 mennesker op mod 150. Nogle få af mindre, måske Der er ca. 180 medlemmer i gruppen. Facebook-gruppen bruges både af foreninger og private til at dele relevante opslag om aktiviteter mm. Der er pt. 2 administratorer og umiddelbart lader det til at fungere meget fint. Aktivitetsudvalget Udvalget sagde i løbet af 2016 tak for indsatsen til Charlotte Holm og velkommen til Niels Thekilde. Derudover er vi fortsat Hella Carstens, Poul Bundgaard og undertegnede, Peter Horsbøll Møller. Der blev i 2015 afholdt 4 Spis og Skrid arrangementer med god opbakning. Marts: 56 voksne og 17 børn 73 i alt 4 kokke: Hella, Pia, Hanne og Charlotte.

2 Maj: 57 voksne og 8 børn 65 i alt 4 kokke: Charlotte, Hella, Poul & Karl. Oksenvads længste is sponsoreret at Allan Hansen September: 53 voksne og 13 børn 66 i alt 7 kokke fra Landsbyforeningen December: 57 voksne og 25 børn 82 i alt 4 kokke: Hella, Karl, Poul & Pia Juleudgaven blev selvfølgelig afholdt sammen med ØB, som vi har gjort det de sidste par år med juletræ, oplæsning af juleevangeliet og besøg af selve julemanden. Vi vil gerne takke kokkene for deres indsats, som jo er en vigtig del af arrangementet. Vi kan kun opfordre flere til at melde sig enten enkeltvis og som et hold til at lave mad. Det kunne f.eks. være en forening eller et hold. Aktivitetsudvalget måtte desværre aflyse landsbyballet i november 2016 pga. for få tilmeldte (under 50). Ballet er nu forsøgt flyttet til marts for at se om der er bedre opbakning på dette tidspunkt. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for et inspirerende samarbejde i aktivitetsudvalget. Bestyrelsen Kjeld Holm har efter et par årtier valgt at trække sig for at lade nye kræfter komme til. Vi skal altså have et nyt bestyrelsesmedlem i LBF. Da Kjeld pt. også er formand i OLA, vil det også betyde at vi i bestyrelsen skal finde en ny person blandt os til at overtage posten efter Kjeld. OLA er essentiel for hele Oksenvad Landdistrikt. Det er for mig vigtigt at såvel OLA som LBF fortsætter med at forbedre OLA til vore alles fordel. Det er vigtigt med en konstant opbakning til bestyrelsesarbejdet i de mange foreninger i området. Og også vigtigt at man ikke gror fast i bestyrelsen. Vi vil derfor igen i år lave skriftlige indstillinger til de bestyrelsesposter, der er på valg. Det sikrer at der ikke sidder nogle nye kræfter, som gerne vil ind men som vi ikke er opmærksomme på. Tak til bestyrelsen for godt arbejde og samarbejde Jeg vil også benytte lejligheden til at kigge lidt fremad mod Vi skal have gjort gymnastiksalen helt færdig med de sidste billeder. Derudover tænker jeg også at vi påbegynder arbejdet med at inddrage scenen bedre i salen. Helt hvad det betyder, ved vi vist ikke endnu. Jeg påtænker også at arbejde på at kortlægge hvilke positive elementer vi har i nærområdet, som kan gøre at folk er interesseret i at bosætte sig i landdistriktet. Det kunne f.eks. være noget salgsmateriale målrettet ejendomsmæglere. Og husk så at der er Spis & Skrid d. 1. marts med suppebuffet! I kan stadig nå at tilmelde jer! Og at der er landsbybal d. 25. marts. Vi har netop passeret 60 deltagere! 3b. Formandens beretning OLA ved Kjeld Holm Udlejning: Der har været en markant stigning i udlejning af huset i 2016, hele 27 gange har der været udlejet til private fester. Det er en stigning på over 100%, hvilket også kan ses på OLA s regnskab. Så mange udlejninger stiller større krav til både koordinatoren og de personer som tager sig af evt. reparationer. En stor tak til Lillian og Kjeld Amdi, som jeg jager rundt med hver gang der skal låses op eller efterses fyr og diverse.

3 Ny bruger af huset: Haderslev modelflyverklub havde igennem Niels Hilker spurgt om vi havde et lokale til dem hvor de kunne bygge deres modelfly. Ifølge Fritid og Kultur skal vi stille et lokale til rådighed for sådanne foreninger, vel at mærke, hvis vi har ét. I samråd med andre brugere og Hilker, blev lokalet oppe ved siden af børnehaven valgt til deres permanente opholds værksted med klub aftener torsdag i vinterhalvåret. Nyt i huset: I januar blev det nye fyr sat i gang, sidste år skrev jeg at forbruget var ,- kr. Forbruget i 2016: kr, det kan da kaldes en besparelse. Sidste sommer blev vi tilbudt en 10 stiks elektrolux ovn til 5000kr, det kunne vi i udvalget ikke sige nej til. Så Carsten Hansen og undertegnede tog en tur til Kragelund efterskole efter ovnen. Der fulgte både rundvisning på skolen og aften kaffe med i handlen. Nyt lys: Som i sikkert har bemærket, er der kommet nyt lys på toiletterne, på gangene og i salen, endda med dæmpning. Der har efterfølgende været lidt udfordringer med lyset i salen, badminton spillerne skulle helst vinde et point inden tre minutter ellers var lyset slukket af sig selv, det er vist blevet løst. Henrik Petersen havde i sin tid som elektriker ikke oplevet kommunen på den måde før, det var næsten som at få en blankocheck mht. lys. Rengøring: Kommunen har pt. en aftale med forenede service, til rengøring af sal og omklædningsrum, derudover har vi en aftale med dem, mod ekstra betaling, at rengøre gangarealer hver 14. dag. Landsby pedeller: Pedelordningen kører stadig, dog kan det indimellem være svært at få øje på hvad de laver. Det er væsentlig mere synligt, når krolf folket slår græs eller der har været arbejdsdag. Men de er gratis, og med lidt mere dialog kan deres arbejde måske blive mere synligt. Arbejdsdage: 7/5 : Fliseplads til skraldebeholdere, beskæring af træer, omlægning af fliser og fiberdug under grus, rep. af porte og kælderskakt, indvendig rengøring Forplejning Lillian Damm. 8/10: Grus købt og stampet til en vej hen til køkkenet, diverse oprydning. Forplejning Birgit Petersen. Driftsaftale: På et møde i Vedsted sammen med de andre multihuse rundt om i kommunen, blev vi klar over hvilken fordelagtig driftsaftale vi har med kommunen, som foreløbig løber til Gretbjerghus i halk har købt huset for en krone, får kr i tilskud, og har svært ved at få det til at hænge sammen. I Simmersted koster det kr årligt at drive huset, de får ca kr i tilskud. I Vedsted lader det til at alt kan lade sig gøre, der har menighedsrådet investeret mange penge i skolen, og bruger det som sognehus.

4 De er også meget dygtige til at søge penge fra puljer, senest havde de fået kr til bygge udendørs faciliteter med. Nye projekter: I forbindelse med borger budgettering, havde vi i udvalget, med Kjeld Amdi som tovholder, ansøgt om penge til at bygge 3 sheltere ude på legepladsen. Vi fik 17000kr fra ordningen og det kan vi købe 2 stk til selvbyg. Der er søgt om penge til lys og lyddæmpning i salen, som netop er færdig monteret. Hætteopvasker er lige købt i tirsdags. Emhætte i køkkenet vil ikke være nogen luksus. Hvis udlejningen fortsætter i dette tempo er det af høj prioritet, at få en eller anden form for pedel. Da jeg har besluttet at sige nej tak til at blive genvalgt ind i landsbyforeningen og dermed formand for OLA, vil jeg hermed gerne sige tak for godt samarbejde gennem alle årene med de herlige frivillige mennesker som gør det muligt at drive huset her. Jeg ønsker huset en god fremtid. 4a. Forelæggelse af det reviderede regnskab LBF Leif Friis forelagde regnskabet. Vi har ikke været gode til at sælge medlemskaber i år. Det er næsten halvering i medlemsindtægter i forhold til sidste år. Se vedhæftede regnskab. 4b. Forelæggelse af det reviderede regnskab OLA Carsten Hansen forelagde regnskabet. Lejeindtægter: ,-, Renteindtægter 54 ører, Bankbeholdning ,- Se vedhæftede regnskab. Lillian: Der er mange der vil om og se salen inden de lejer det. Lillian har kun haft en eneste negativ udlejning ellers har det været positivt det hele. 5. Indkomne forslag Ingen indkomne forslag 6. Fastsættelse af kontingent for 2018 Nuværende, 2017: 50,- pr. person og 100,- pr. husstand. Bestyrelsen mener vi skal fastholde den nuværende kontingentsats. Kalle Lindahl: Spurgte hvad bestyrelsen vil gøre for at gøre opmærksom på at få folk til at tilmelde sig.

5 Længere tilbage kørte bestyrelsen rundt til alle husstande. Niels Thekilde: De har gjort det i ØB mener det er spild af tid. Der er ca. 350 adresser i Oksenvad Sogn. Kalle Lindahl: God idé med en reminder på hjemmesiden Husk kontingent. 7a. Valg af bestyrelsesmedlemmer LBF. Skriftlige forslag og afstemning Leif Friis, modtager genvalg Kjeld Holm, modtager ikke genvalg Anne Marie Work, modtager genvalg Leif Friis og Anne Marie Work blev begge genvalgt. Da der ikke var andre opstillede kandidater til bestyrelsen, blev der ikke valgt én i stedet for Kjeld Holm. Det blev besluttet at bestyrelsen er selvsupplerende det 5. bestyrelsesmedlem er vakant. Bestyrelsen får mandat til selv at finde et nyt bestyrelsesmedlem 7b. Valg af to suppleanter til bestyrelsen Mogens Heiselberg Vicki Pedersen Genvalgt. 7c. Valg af revisor og revisorsuppleant Ejgil Wind Karl Hansen Genvalgt. 7d. Valg af bestyrelsesmedlemmer OLA. Skriftlige forslag og afstemning Carsten R. Hansen, modtager genvalg Gitte Henriksen, modtager genvalg Gitte Henriksen og Carsten Hansen blev begge genvalgt. 8a. Uddeling af forskønnelsesprisen Forskønnelsesprisen uddeles ifm. Spis & Skrid d. 1. marts 2017 Prisen bliver uddelt straks efter velkomst. Kalle Lindahl forslog pressedækning (PR) ved forskønnelsesseancen til Spis og Skrid. Peter Horsbøll Møller ringer til Jyske Vestkysten. Niels Thekilde: Vi skal være bedre til at lave reklame for de tiltag der er i lokalsamfundet. 8b. Valg af forskønnelsesudvalg Mogens Heiselberg Lene Kjær Gitte Påske Kirsten Holm René Tranekjer Alle blev genvalgt. 9. Eventuelt og Ildsjæleprisen Henning Toftegård modtog ildsjæleprisen.

6 Landsbyforeningen for Oksenvad og Omegn 2016 Resultatopgørelse 1. januar december Kontingent Fællesspisning Andre arrangementer Madlavning for mænd Donation Gave Generalforsamling Rente Gebyr Kontor OLA Mølledam Hjemmeside Resultat lndtægt Udgift 'l u {96 Balance pr. 31. december Aktiver Bankindeståender Kassebeholdning Aktiver i alt Passiver Egenkapital 1. januar Skyldig kreditor Arets resultat Passiver i alt Realiseret Realiseret ,248 Revideret den 49/" - ao 1? Wind?.-- Leif Friis Kasserer

7 BRUGERDÅET FOR : Oksenrnd Landdistrikts Aktivitetscenter DRTFTSREGNSKAB FOR PERTODEN tll -3tlt220t6 INDTÆGTER: Lejeindtægter Renteindtægter ,00 O,54 UDGIFTER: lnternet abonnement Diverse materialer køkken Combiovn/Moccamaster Stolevogne Sand/stabilgrus Forplejning m.v. til arbejdsdag Åners NETToRESUTTAT {overskud} : , ,W -7.2AO,0O , , , ,70 IVER: Kassebeholdning Bankbeholdning BATANCE PR. 31 DECEMBER , , ,41 SIVER: Kortfristet gaeld rkapital Primo Årets overskud , , , ,41 KORT BESKIVELSE AF ÅRETS AKTIVITETER: Aktiviteter: Udlejning af lokaler Ovenstående regnskab er i overensstemmelse med det faktiske, og beholdningens tilstedeværelse bekræftes herved. Den: For Bruserråclet Den 2o. februar 2017,/a FrØf+gl' Vojens re nevisfr '1

Referat af GENERALFORSAMLING for LBF og OLA. Torsdag d. 25. februar 2016

Referat af GENERALFORSAMLING for LBF og OLA. Torsdag d. 25. februar 2016 Referat af GENERALFORSAMLING for LBF og OLA Torsdag d. 25. februar 2016 1. Valg af dirigent Poul Bundgaard blev valgt. 2. Valg af protokolfører Anne Marie Work blev valgt. 3. Formandens beretning LBF.

Læs mere

Referat: Dirigent: Kjeld Holm Mødet er lovligt varslet med husstandsomdeling, hjemmeside og Facebook. Protokolfører: Gitte Henriksen

Referat: Dirigent: Kjeld Holm Mødet er lovligt varslet med husstandsomdeling, hjemmeside og Facebook. Protokolfører: Gitte Henriksen Referat: Dirigent: Kjeld Holm Mødet er lovligt varslet med husstandsomdeling, hjemmeside og Facebook Protokolfører: Gitte Henriksen Stemmetællere: Dres Dahl og Kalle Lindahl Formandens beretning for LBF

Læs mere

1. Valg af dirigent Jan Henriksen blev foreslået og valgt som dirigent. Jan startede med at konstatere at den var lovligt indvarslet

1. Valg af dirigent Jan Henriksen blev foreslået og valgt som dirigent. Jan startede med at konstatere at den var lovligt indvarslet Dagsorden Referat - Generalforsamling 2012 Landsbyforening for Oksenvad og Omegn Dato: 23. februar 2012 Referent: Peter Horsbøll Møller Deltagere: ca. 40 Dagsorden... 1 1. Valg af dirigent... 1 2. Valg

Læs mere

Generalforsamling - LBF og OLA, 28. februar 2013

Generalforsamling - LBF og OLA, 28. februar 2013 Generalforsamling - LBF og OLA, 28. februar 2013 Ca. 28 deltagere 1. Valg af dirigent Eigil Wind blev valgt. Eigil Wind startede med at konstatere at indkaldelsen til generalforsamlingen var i orden. 2.

Læs mere

Referat - Generalforsamling 2010

Referat - Generalforsamling 2010 Referat - Generalforsamling 2010 Landsbyforeningen for Oksenvad og omegn Dato: 25. februar 2010 Referent: Peter Horsbøll Møller Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af protokolfører 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat - Generalforsamling 2011

Referat - Generalforsamling 2011 Referat - Generalforsamling 2011 Landsbyforening for Oksenvad og Omegn Dato: 24. februar 2011 Referent: Peter Horsbøll Møller Deltagere: ca. 28 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af protokolfører 3.

Læs mere

Tema 4: Fællesskab. Ansvarlig for projekterne fremover Landsbyforeningen. Fælles mad aften 2-4 gange om året

Tema 4: Fællesskab. Ansvarlig for projekterne fremover Landsbyforeningen. Fælles mad aften 2-4 gange om året Tema 4: Fællesskab Fællesskab i et område, en landsby, en beboerforening eller et landdistrikt er noget af det vigtigste der findes. Fællesskab betyder at man får mulighed for at blive en del af fællesskabet

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Generalforsamling. Tirsdag d. 11. marts 2014 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby

Generalforsamling. Tirsdag d. 11. marts 2014 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby Generalforsamling Tirsdag d. 11. marts 2014 Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Dagsorden... 3 Indkomne forslag... 4 Administrator for øl og sodavand... 4

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Tema 1: Oksenvad Aktivitetscenter

Tema 1: Oksenvad Aktivitetscenter Tema 1: Oksenvad Aktivitetscenter Baggrunden for temaet Oksenvad Aktivitets Center (OSA) blev dannet umiddelbart efter skolen lukkede i 1992, og har siden været en væsentlig del af kulturog fritidslivet

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Torsdag, den 15. marts 2018, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent Harald valgt som

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

REGNSKAB for. Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

REGNSKAB for. Grundejerforeningen Damgården v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå for Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå og Revideret Tal i Kroner AKTUELT AKTUELT BUDGET AKTUELT BUDGET 2002 2003 2004 2004 2005 Indtægter Kontingenter 209.150

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00 WWW.KLOSTERMARKENRIBE.DK Indhold Referat:... 3 Bilag 1) Bestyrelses beretning 2013... 6 Bilag 2) Regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling. Tirsdag d. 10. marts 2015 Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby

Generalforsamling. Tirsdag d. 10. marts 2015 Kl. 19.00. Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A. 9400 Nørresundby Generalforsamling Tirsdag d. 10. marts 2015 Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Dagsorden... 3 Indkomne forslag... 4 a. Debat om frivillighed og klubbens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne

Grundejerforeningen. Terrasserne Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 11. juni 2015 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm.

- Renoveringsarbejde Travlt kaffestuen mm. Stabil fremgang i medlemstallet Støtteforeningen Hirtshals Fyr bag en lang række aktiviteter i 2013 398 medlemmer i Støtteforeningen Hirtshals Fyr ved årsskiftet, og det skulle være mærkeligt, hvis ikke

Læs mere

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen

Pkt. 2: Valg af referent: Anita Askegaard Jensen og stemmetæller: Bitten Holm Hansen Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 5. februar 2015, kl. 19.30 I gangen v/hallen på Holmebækskolen Fremmødte: Karina Pedersen, Conny Jung, Trine Søgård, Charlotte Egebak,

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt.

R E F E R A T. Anita Askegaard Jensen og Bitten Bitten meldte sig som stemmetæller og Anita blev valgt som referent. Valgene blev godkendt. R E F E R A T Mødets art: Generalforsamling Frufølge FF Dato/tid Sted: Torsdag den 6. februar 2013, kl. 20.00 Holmebækhallen, 4681 Herfølge Fremmødte:, Conny Jung, Mie Madsen, Camila Pio, Annette Lene

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 6. juni 2017 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2017

Ordinær Generalforsamling 2017 Ordinær Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 21. marts Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Dagsorden 1. Formalia valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Årets

Læs mere

Generalforsamling 24. Maj 2018

Generalforsamling 24. Maj 2018 Generalforsamling 24. Maj 2018 Skt. Klemens Grundejerforening Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbende år 3. Aflægning af regnskab underskrevet af revisor og bestyrelsen

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn.

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2018 kl. 11.00 i Foreningshuset Strandlyst Sletten Havn. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formanden aflægger

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør

INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør INDKALDELSE TIL GRUPPERÅDSMØDE Torsdag den 27. februar 2014 kl. 19:00 21:00 i Spejdergården Stubbedamsvej 70C, 3000 Helsingør Kære forældre, spejdere over 14 år og ledere i 1. Helsingør, I inviteres hermed

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 29. april 2014 Bestyrelsen fremsender hermed referat fra årets generalforsamling. Mødet blev afholdt på formandens adresse. Følgende husstande

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING DAGSORDEN: Referat af generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 19. marts 2018 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i L.A. Rings Venner

Velkommen til generalforsamling i L.A. Rings Venner Velkommen til generalforsamling i L.A. Rings Venner 4. ordinære generalforsamling Tirsdag d. 10. 04. 2018 kl. 19 i Palæfløjen, Stændertorvet 3C, Roskilde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Fremlæggelse

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling. Kerteminde Antenneforening 2015

Velkommen til Generalforsamling. Kerteminde Antenneforening 2015 Velkommen til Generalforsamling Kerteminde Antenneforening 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent (herunder

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling

Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling Referat Næstved Sportsrideklubs generalforsamling 28 fremmødte. 1. Valg af dirigent Jørgen Rasmussen blev valgt og konkluderede at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Til stede fra bestyrelsen var: Finn Hjarding, konstitueret formand, Lis Sorth, baneudvalgsformand, Pia Jensen, motionistformand,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Projektide - Borgerbudgettering 2018

Projektide - Borgerbudgettering 2018 Titel: Udbedring af Kleinbanen/cykelstien Budget, kr: 10.000 2018 Kort beskrivelse: Ørsted boldklub har siden 2015 aktivt kæmpet for en udbedring af Kleinbanen, der går fra Vestergyden til Sommerstedvej.

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2018 som afholdes i klubben tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER Den ordinære generalforsamling fandt sted lørdag den 23. november 2013 kl. 15.00 på KUA. Formand Jørgen Edl bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018

Velkommen til. Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Velkommen til Generalforsamling i Grundejerforeningen Planetbyen 2018 Dagsorden Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Aflæggelse af årsregnskab Indkomne forslag Dispensation for lokalplan nr. 188 Vedtagelse

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00.

Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde (generalforsamling) onsdag den 15. februar kl. 19.00. GRUPPERÅDSMØDE BRUNDURS GRUPPE Onsdag den 15. februar 2012 Kl. 19.00 Spejderhytten, Jyllandsgade 61 i Brønderslev. Vi vil gerne invitere forældre, ledere og spejdere i Brundurs Gruppe til grupperådsmøde

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

NYKØBING SJ. SEJLKLUB d

NYKØBING SJ. SEJLKLUB d NYKØBING SJ. SEJLKLUB d. 01.11.2018 Generalforsamling. I henhold til foreningens vedtægter indbydes I til generalforsamling til afholdelse: Lørdag d. 24.november 2018 kl. 10.00 i sejlklubbens lokaler Dagsorden

Læs mere

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed.

Beretning Legehuset på legepladsen har fået nyt tag en stor tak til Kenneth i nr. 55 for hans arbejde hermed. Beretning 212 Vi kan se tilbage på et år, hvor udgifterne til vintervedligeholdelse har været fornuftige og på et stort set uændret niveau i forhold til 211. Vores leverandør af snerydning Anton Christensen

Læs mere

REGNSKAB for. Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå

REGNSKAB for. Grundejerforeningen Damgården v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå for Grundejerforeningen "Damgården" v/bent K. Hansen Damgårdsvej 85, Niverød 2990 Nivå og Revideret Revideret Tal i Kroner AKTUELT AKTUELT BUDGET AKTUELT BUDGET BUDGET 2003 2004 2005 2005 2006 2006 Indtægter

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj Onsdag d. 14/4-2010 kl. 19:00 i Menighedshuset, Irlandsvej 47 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Beretning om foreningens

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Grundejerforeningen Kildeholm 1 INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Tidspunkt: 25. marts 2009 kl. 19:00 Mødested: Stengårdsskolen, alm lok 46 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 20. marts 2016 MØDEREFERAT Dato: 9. marts 2016 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 15 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt

Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30. 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt Referat af Generalforsamling DcH-Galten 19.1.2011 kl.19. 30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Peter Nielsen blev valgt 2. Beretning af foreningens Formand Anne-Marie Toftensberg berettede om klubbens aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling

Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling Grundejerforening Tranagergaard Skovlunde 18. februar 2016 Generalforsamling I henhold til foreningens love indkaldes der herved til ordinær generalforsamling 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Kontrol

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Sandhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tidspunkt: Torsdag den 15. Maj 2008 kl 19:00 Sted: Dagsorden: Ad 4: Ad 6: Ad 8: Ad 9: Snoldelev Sognegård. 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde. Generalforsamling d 12/3-16 i Viborg Flyveklub 23 deltagere Dirigent Christian Gravesen Formandens beretning ved Frank Nielsen Frank blev formand i efteråret grundet Jørn havde fået nye udfordring på arbejde.

Læs mere