Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet"

Transkript

1 Skanderborg Kommune Miljø- og Planudvalget Kresten & Helene Thorup Stjærvej Galten Høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1120, Udstykning ved Stjær. Stjær er en by i god udvikling, og det er vi glade for. Vi vil gerne kunne sikre skole, brugs, børnehave og eventuelt nye faciliteter til glæde for byens borgere. I forlængelse af byrådets forespørgsel om input til kommuneplantillæg for skanderborg kommune vedrørende centerlandsbyer, er der en klar ny helhedsplan for Stjær under udarbejdelse for en lang række områder, herunder fælles planer for byudvikling. Set i det lys, er det uheldigt at nærværende lokalplanforslag 1120 ikke er en del af byens helhedsplan. Vi skal derfor henstille til, at planen indtænkes i det nye kommuneplan tillæg. Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet Landskabet ved udstykningen set fra nord Udstykningen støder ud til det særligt bevaringsværdige landskab i ådalen nord for Stjær. Det har vi forsøgt at illustrere i ovenstående, hvor den eksisterende bebyggelse Granatvænget (GUL) er markeret i sammenligning med den påtænkte bebyggelse Filippavænget (RØD). Både højden og bredden af bebyggelsen kommer til at gøre den markant i landskabet. Når man nærlæser beskrivelsen af begrænsninger vedrørende byggehøjde, gavle mm. Kan vi komme i tvivl om det kan garanteres at de huse der ligger ud mod dalen bliver tilpas lave, idet der kun er fastsat maks højde for facaden af bygninger uden tagrejsningen. Vi vil foreslå at der fastsættes en maksimalhøjde på bebyggelsen. Der er i lokalplanforslaget ikke beskrevet noget beplantning på bebyggelsens nordside. Vi vil foreslå at der kræves et beplantningsbælte mod nord, der sikrer en naturlig overgang mellem land og by.

2 Vi er bekymrede for, at område E alligevel byudvikles inden længe. I lokalplanforslaget er der et stort område udlagt til fælles friareal, delområde E, beskrevet i lokalplanforslagets 7.4: Fælles friareal i delområde E, skal fremstå som græsbelagte arealer. Der må ikke beplantes eller etableres bebyggelse, legepladser o.l. inden for delområde E. Der er flere ting der peger i denne retning, og vi vil gerne sikre os at det bibeholdes som åbent landskab i det dette område er udlagt til særligt bevaringsværdigt landskab. - Ved vendeplads T kunne vejen fortsættes ned i område E. - Kanten på område D er kantet - hvorfor følger det ikke bare landskabslinien (skraveret område) - Der er beskrevet, at område E kun kan udstykkes i sin helhed. Men måske det kunne være en boligforening? Hvis der ikke må laves andet end at gro græs på benævnte område, kan det vel lige så godt bibeholdes i landzone? Det fælles friareal, Delområde E, bør bibeholdes i landzone. Hvis det overføres til byzone, vil det dels belaste ejerforeningens økonomi i kraft af de højere ejendomsskatter, og dels vil det være nemmere fremadrettet at udvide udstykningen til også at omfatte dette område. At overføre det til byzone er en glidebane hen mod at det byudvikles. Vi foreslår at beholde delområde E i landzone. På den måde kan det særligt bevaringsværdige landskab bedst sikres på længere sigt. For at leve op til krav om fælles friarealer kan evt en mindre del friholdes til dette formål, hvor der så samtidigt kan tillades at der laves rekreative faciliteter et sådant mindre, og begrænset område. Vi kan samtidig fortælle, at der er flere lokale der har givet udtryk for at de gerne vil købe delområde E (hvis det er i landzone), med henblik på netop at sikre at det bibeholdes som åbent landskab.

3 Der bør friholdes en grøn kile ind til til ejendommen Stjærvej 82. I forlængelse af ovenstående, vil det være rigtigt godt helt at friholde arealet nord for ejendommen Stjærvej 82, således at der kan friholdes en grøn kile. Det vil skabe en fin overgang til landskabet og desuden give udsigt til landskabet fra flere ejendomme inde i det nye boligområde. Desuden vil en sådan begrænsning af planen reducere den indvirkning udstykningen har på landskabet. Det virker som om planen er tænkt således at der på et tidspunkt skal udstykkes ind på ejendommen Stjærvej 82, bl.a. ved at se på den måde vejene er anlagt i den nye udstykning. Det kommer imidlertid ikke til at ske, og derfor skal planen ikke tænkes med dette for øje. Ejendommen Stjærvej 82 er dels beriget med mange arkæologiske fund, som vil gøre en evt. fremtidig udstykning uhensigtsmæssig dyr, og lodsejeren er ikke interesseret i at udstykke. Samtidigt er der mange andre i Stjær der har givet udtryk for at de gerne vil udstykke. Flere områder både syd og øst for landsbyen er allerede udlagt til potentiel byudvikling, så der er rig mulighed for at byen kan udvikles i den hastighed faciliteterne kan bære. Med en grøn kile reduceres indgrebet i landskabet væsentligt, samtidig skabes der udsigt fra mange af de nye huse.

4 Lokalplanforslagets angivelse af Særligt Bevaringsværdigt Landskab i kortmateriale er ikke korrekt. På nedenstående kort har jeg sammenlagt lokalplanens kortbilag 2 (grøn/sort/hvid) med data om landskabelige interesser fra kommunens hjemmeside (toner af rød). Det er vores vurdering at denne fejl svarer til ca 7m yderligere overskridelse. Lægges disse linier ovenpå illustrationsskitsen med angivelse af grunde (bilag 3), ses det at grundende 2, 4, 6 og 23 stiger væsentligt længere ind i området med Særlig landskabelig interesse. Vi går ud fra, at dette er en fejl, men planen bør opdateres, så der kan foretages en beslutning på et korrekt grundlag. Det virker som om nogen har lavet denne fejl med vilje for at forskønne indtrykket. Bekymringer om Overfladevand Adgangsvejen til Stjærvej 70 er grusvejen der går langs med udstykningens nordside. Denne grusvej er allerede belastet af oversvømmelser af vand der løber ned ad marken, det sker mange gange i løbet af en almindelig vinter at den er helt oversvømmet flere steder. I kraft af at der bebygges og befæstes et væsentligt areal som en del af lokalplanen er vi bekymrede for at dette problem forværres. Denne problemstilling skal indtænkes i planens miljøvurdering/klimaplan, således at det sikres at denne grusvej ikke oversvømmes. Der kan evt etableres en grøft eller lignende langs med vejen for at lede overfladevandet væk.

5 Vi er bekymret for, at stierne ikke realiseres, særligt stien d-e som forbinder delområde A med delområde C. Stien d-e er væsentlig for at der er en god skolesti for beboerne i delområde C. Det bør sikres i lokalplanen, at der er en god og sikker skolesti fra område C. I lokalplanen er der beskrevet hvordan der først kan søges ibrugtagningstilladelse når stierne er etableret, men samtidig beskrives mulighed for dispensation. Udstykningen er delt i to af landejendommen på delområde B, og vi kan frygte at der gives dispensation for netop denne sti. I det hele taget er der efter min mening ikke taget ordentlig stilling til hvordan stier hænger sammen med adgang til skolen, og det virker ugennemarbejdet. Fx er der tegnet et sti e-f som ikke fører nogen steder hen, den er en blind vej. Vi er bekymrede for, at de formuleringer der er i lokalplanforslaget ikke sikres at området udstykkes som en helhed, men kommer til at henlægge som - i praksis - to separate udstykninger, Nymarksvej og Filippavænget. I og med at de to områder ikke hænger ordentligt sammen, kunne man måske opdele projektet i faser således at område A udvikles først, og C+D udvikles på et tidspunkt hvor sammenhængen kan sikres.

6 Trafikregulering skal ikke foregå med bump på Stjærvej Vi er trætte af bump. De ødelægger bilerne, og larmer uhensigtsmæssigt når man gasser op efter bumpet. Specielt er de bump der er lige nu ulidelige. Vi vil hellere have chikaner så man kører i zigzag (som fx på hovedgaden i Skovby), eller evt en rundkørsel til at reducere trafikhastigheden. Det er uacceptabelt, at trafikken fra 13 nye huse (delområde A+tidligere lokalplan for Nymarksvej) skal ledes ud på skolevejen. I dag er der 8 beboelsesejendomme der har udkørsel via skolevejen (5 på den gamle Nymarksvej, og 3 landejendomme ned ad grusvejen Stjærvej). Der er allerede en stor belastning på skolevejen, særligt om morgenen. Det må være muligt at finde en løsning der leder trafikken direkte ud på den nord/syd-gående del af Stjærvej. Der bør laves en cykelsti langs med nordsiden af Skolevejen Når nu der alligevel trafikreguleres og laves lokale planer, bør der samtidig laves en cykelsti langs med skolevejens nordside (Stjærvej). Den kan evt bare være enkelt-rettet, fordi det største trafikflow er 7:30-8:00 når alle skal i skole. Stikvejen ind til skolen kan evt laves bredere ved at omlægge den i en skrå vinkel (gul kasse) i forhold til den eksisterede og inddrage kommenens græsareal langs med vejens sydside og muligvis en mindre del af grundende 4, 6, og 8 på Nymarksvej, der endnu ikke er bebyggede.

Udvikling af boligområde i Stjær

Udvikling af boligområde i Stjær Til Byrådet og Miljø- og Planudvalget i Skanderborg Kommune Høringssvar til lokalplan nr. 1120 - Boligområde ved Stjærvej i Stjær Hermed følger Grundejerforeningen Granatvængets høringssvar til nævnte

Læs mere

Kommentarer til forslag til lokalplan 1120, boligområde ved Stjærvej i Stjær

Kommentarer til forslag til lokalplan 1120, boligområde ved Stjærvej i Stjær Kommentarer til forslag til lokalplan 1120, boligområde ved Stjærvej i Stjær Generelt: Vi vil gerne have byudvikling i Stjær, men det skal være inden for kommuneplanens rammer, så vi bevarer det karakteristiske

Læs mere

Skanderborg Kommune Skanderborg; Lokalplan; Forslag; Boligområde ved Stjærvej i Stjær;

Skanderborg Kommune Skanderborg; Lokalplan; Forslag; Boligområde ved Stjærvej i Stjær; Klage modtaget. 02-04-2018 15:27 Klageportalen har registreret følgende om din klage: CVR-nummer: Navn på forening: Adresse: Email: Journal nummer hos klager er: ikke oplyst Klagertype: Du har valgt følgende

Læs mere

Hørningsnotat vedrørende forslag til lokalplan nr Boligområde ved Stjærvej i Stjær

Hørningsnotat vedrørende forslag til lokalplan nr Boligområde ved Stjærvej i Stjær Hørningsnotat vedrørende forslag til lokalplan nr. 1120 Boligområde ved Stjærvej i Stjær Lokalplanforslaget har været fremlagt til høring i perioden 6. marts 2018 til 1. maj 2018. I høringsperioden er

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2002-2012 RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD Vedtaget af byrådet den. 28. april 2004 Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Udbygningen af Stenløse Syd...

Læs mere

Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak

Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak Lokalplan 2.14 Klitmøller Område ved Havglimt/Pinbak Ørhage Hanstholm kommune, Bådsgårdsvaj 2, 7730 Hanstholm Tlf.: 97961600 - Fax: 97961432 Indholdsfortegnelse Redegørelse: Baggrund for lokalplanen Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 2. Græstedgård. Vedtagelsesdato: 20. september Ikrafttrædelsesdato: 4. april Teknik & Miljø

Lokalplan nr. 2. Græstedgård. Vedtagelsesdato: 20. september Ikrafttrædelsesdato: 4. april Teknik & Miljø Lokalplan nr. 2 Græstedgård Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 20. september 1978 Ikrafttrædelsesdato: 4. april 1979 zu u GRÆSTEDGÅRD Indledning Dette hæfte indeholder en lokalplan for Græstedgård. Græstedgård

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

DEBATOPLÆG. Ny lokalplan for Smørum Vest. Invitation til borgermøde om planlægningen. Tværvej. Kirkevangen. Kong Svends Vej

DEBATOPLÆG. Ny lokalplan for Smørum Vest. Invitation til borgermøde om planlægningen. Tværvej. Kirkevangen. Kong Svends Vej Tværvej DEBATOPLÆG Kong Svends Vej Kirkevangen Ny lokalplan for Smørum Vest Invitation til borgermøde om planlægningen 1 Kom til borgermøde I forbindelse med udarbejdelsen af lokalplanforslaget for byområdet

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008.

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008. Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe 11. november 2008 Gestelevvej Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal

Læs mere

TILLÆG 15. Ændret afgrænsning af rammeområde 12-B-89, samt ændring af bestemmelser for udstykning og afstand til Møllebækken i området.

TILLÆG 15. Ændret afgrænsning af rammeområde 12-B-89, samt ændring af bestemmelser for udstykning og afstand til Møllebækken i området. TILLÆG 15 Ændret afgrænsning af rammeområde 12-B-89, samt ændring af bestemmelser for udstykning og afstand til Møllebækken i området. Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 15 til Kommuneplan 2009-2020.

Læs mere

BILAG 1 BYP 11. august indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 61.B6.3 for boligområdet Vesterdamsvænget i Lind INDHOLD

BILAG 1 BYP 11. august indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag 61.B6.3 for boligområdet Vesterdamsvænget i Lind INDHOLD INDHOLD Indsigelsesnotat med behandling af indsigelser Indsigelse fra beboere på Vesterdamsvænget Indsigelse fra beboer på Vesterdamsvænget Indsigelse fra beboere på Vesterlindvej Bemærkning fra Herning

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens

Læs mere

Kommentarer til forslag til lokalplan nr af december Fra Borgergruppen for Ammmendrup udstykningen.

Kommentarer til forslag til lokalplan nr af december Fra Borgergruppen for Ammmendrup udstykningen. Kommentarer til forslag til lokalplan nr.106.05 af december 2005. Fra Borgergruppen for Ammmendrup udstykningen. 22. december 2005. Kommentarer til forslag til lokalplan nr.106.05 af december 2005 fra

Læs mere

FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN REGISTRERING OG ANALYSE AARHUS KOMMUNE, Bilag 3 MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE

FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN REGISTRERING OG ANALYSE AARHUS KOMMUNE, Bilag 3 MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE FORSLAG TIL INDHOLD I EN LOKALPLAN Bilag 3 REGISTRERING OG ANALYSE MULIG ÆNDRING AF SKÆRING STRAND FRA SOMMERHUSOMRÅDE TIL BYZONE AARHUS KOMMUNE, Center for Byudvikling og Mobilitet i samarbejde med OPDRAG

Læs mere

Boliger ved Lindholm Nærbanevej, Nørresundby, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse).

Boliger ved Lindholm Nærbanevej, Nørresundby, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). Punkt 7. Boliger ved Lindholm Nærbanevej, Nørresundby, Lokalplan 1-2-110 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-34304. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte

Læs mere

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse

Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse Dato 31-05-2018 Dok.nr. 40580-18 Sagsnr. 16/9854 Ref. SSTA Resumé af indkomne bemærkninger til Forslag til lokalplan 04.01.L02 for boliger i den sydlige del af Billum samt Byrådets vurdering af disse I

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion

LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 2-05 LYNGVEJENS STADION REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING I OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED

LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED REDEGØRELSE Udarbejdet i henhold til Lov om Planlægning 16. LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED Lokalplanområdet er beliggende i den vestlige del af Fakse by. Området afgrænses mod nord af Rønnedevej, mod øst

Læs mere

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde

Behandling af høringssvar og emner fra borgermøde Teknik og Miljø Plan og Byggesag Planafsnittet Sagsnr. 86665 Brevid. 1072876 Ref. SOAN Dir. tlf. 46 31 35 06 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelser til lokalplan 596 for boliger

Læs mere

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg

B æks tien. Område. Kommuneplantillæg H olbæ k moto pv e j K a ller u B æks tien Område 3831 r v e je n Kommuneplantillæg Tillæg nr 19 til Kommuneplan 2014 U Indledning Kommuneplanen revideres hvert fjerde år. Hvis der i den mellemliggende

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl.

Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk i juni 2003 D.nr. 40577 Rettet 23.9.2003 Rettet 6.1.2004 Lokalplan nr. 94 for et område til let industri- og servicevirksomhed ved sydindkørslen til Spjalcl. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 94 med

Læs mere

Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej

Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i de indkomne indsigelser. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Forslag til til, for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Maj 2018 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden for

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 316 og forslag til kommuneplantillæg nr. 21 har været i offentlig høring i perioden 20. marts til 15. maj 2008.

Forslag til lokalplan nr. 316 og forslag til kommuneplantillæg nr. 21 har været i offentlig høring i perioden 20. marts til 15. maj 2008. Bilag 1: Indsigelsesnotat til lokalplanforslag nr. 316 for et boligområde ved Stenshede i Bjerringbro samt forslag til tillæg nr. 21 til Kommuneplan 2001-2012 for Bjerringbro Kommune Forslag til lokalplan

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

Lokalplan nr. 3.6 Boliger på en del af Grydemosegårds jorder

Lokalplan nr. 3.6 Boliger på en del af Grydemosegårds jorder Lokalplan nr. 3.6 Boliger på en del af Grydemosegårds jorder INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 LOKALPLANEN...6 1 - Områdets afgrænsning...7 2 - Lokalplanens formål...7 3 - Områdets anvendelse...7 4 -

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

Kommunen har den 7. november 2016 meddelt, at planområdets afgræsning flyttes mod sydvest, så den følger afgrænsningen af det gamle rammeområde 3B10.

Kommunen har den 7. november 2016 meddelt, at planområdets afgræsning flyttes mod sydvest, så den følger afgrænsningen af det gamle rammeområde 3B10. Stevns Kommune Teknik & Miljø sendt som elektronisk post til: plan@stevns.dk og birnie@stevns.dk 8. november 2016 Sag 2016-9731 / 2016-9661 /majbag Høringssvar til forslag til kommuneplantillæg nr. 18

Læs mere

På baggrund af de indkomne høringssvar og forvaltningens ændringsforslag foreslås nedenstående ændringer:

På baggrund af de indkomne høringssvar og forvaltningens ændringsforslag foreslås nedenstående ændringer: Bilag 4 Forslag til ændringer ved endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 318 for et boligområde ved Vordevej og Villumhøj i Løgstrup samt Kommuneplan 2006 - Rammebestemmelser for Viborg Kommune

Læs mere

Boliger på Sauntevej i Hornbæk

Boliger på Sauntevej i Hornbæk Startredegørelse for kommende lokalplan Boliger på Sauntevej i Hornbæk Beliggenhed: Sauntevej 104 i Hornbæk Lokalplanområdet omfatter Stenstrupgård, matr.nr.1 a, 4 a og 4b, Stenstrup by, Hornbæk. Desuden

Læs mere

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby.

Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.B.03.03.01 Boligområde nord for Nørgårdsvej i Strandby. Center for Teknik og Miljø september 2015 Indkomne bemærkninger 1. Bjarne Pedersen. Dokumentnr. 60. Ønsker ikke

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 25A

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 25A SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 25A FOR ET OMRÅDE TIL GRØNT FORMÅL I SKJERN BY SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 25A Lokalpian nr. 25A for et grønt område ved Amagervejs forlængelse i Skjern by» Udarbejdet i november

Læs mere

Sejs-Svejbæk Lokalråds høringssvar til forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan og forslag til Lokalplan

Sejs-Svejbæk Lokalråds høringssvar til forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan og forslag til Lokalplan www.sejs-svejbaek-lokalraad.silkeborgkommune.dk Til: Silkeborg Kommune Teknik- og Miljøafdelingen Sejs-Svejbæk d. 26. august 2018 Sejs-Svejbæk Lokalråds høringssvar til forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED

Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED Februar 2007 1 REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONG- STED Denne redegørelse har

Læs mere

Lokalplan nr. 91 for et stiforløb langs Ringkjøbing Fjord i Hvide Sande Nord

Lokalplan nr. 91 for et stiforløb langs Ringkjøbing Fjord i Hvide Sande Nord Lokalplan nr. 91 for et stiforløb langs Ringkjøbing Fjord i Hvide Sande Nord INDHOLD LOKALPLANENS... 1 Lokalplanens baggrund... 1 Offentlig fremlæggelse... 1 Lokalplanområdet... 2 Lokalplanens formål og

Læs mere

Forslag til lokalplan , Blandet bolig og erhverv, Yding i byzone, Yding

Forslag til lokalplan , Blandet bolig og erhverv, Yding i byzone, Yding Plan og By Sagbehandler: Helene Mai Krusborg Sagsnr. 01.02.05-P16-4-16 Dato: 23. Maj 2018 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-11, Blandet bolig og erhverv, Yding i byzone, Yding Ved høringsfristens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan , Boliger, Overby Bakke, Stae, Landområde Hals (1. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan , Boliger, Overby Bakke, Stae, Landområde Hals (1. forelæggelse) Punkt 9. Godkendelse af Kommuneplantillæg 9.016 og Lokalplan 9-6-108, Boliger, Overby Bakke, Stae, Landområde Hals (1. forelæggelse) 2017-012310 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk

Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk Ålbæk, den 8. Oktober 2018 Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk Emne: Ref.: Solcelleanlæg i Ålbæk GEO-2018-00196 På vegne af Grundejerforeningen

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

UDKAST. Skanderborg Kommune. 0 Indholdsfortegnelse. 1 Baggrund. Adgang til Stjærvej og Stjærskolen Sikker skolevej. NOTAT 18.

UDKAST. Skanderborg Kommune. 0 Indholdsfortegnelse. 1 Baggrund. Adgang til Stjærvej og Stjærskolen Sikker skolevej. NOTAT 18. UDKAST Skanderborg Kommune Adgang til Stjærvej og Stjærskolen Sikker skolevej NOTAT 18. juli 2018 LLJ/llj 0 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 0 Indholdsfortegnelse... 1 1 Baggrund... 1 1.1 Eksisterende forhold...

Læs mere

Jasonsminde. Hovedgaden. Kommuneplantillæg

Jasonsminde. Hovedgaden. Kommuneplantillæg Jernbanen Hedelandsvej Jasonsminde Hovedgaden Kommuneplantillæg Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2010 Tillæg 2 til Kommuneplan 2010 for Høje-Taastrup Kommune Teknik- og Miljøcenter Høje-Taastrup Kommune Bygaden

Læs mere

Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby

Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby Baggrund og formål Tillæg nr. 1 til lokalplan nr..2 muliggør etablering af to nye boliger inden for Karlstrup Landsby. Kommuneplanens ramme

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM LOKALPLAN 05-026 BOLIGOMRÅDE, SVALEGÅRDSVEJS FORLÆNGELSE, MØLHOLM INDHOLDSFORTEGNELSE ---------------------------------- -- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Side 1. 1.

Læs mere

Hvidbog til lokalplan nr. 169

Hvidbog til lokalplan nr. 169 Sagsid: 01.02.05-P16-3-17 Hvidbog til lokalplan nr. 169 Lokalplan 169 var i offentlig høring i perioden 29.11.2016 til den 7.2.2017. Ballerup Kommune har modtaget i alt 7 høringssvar, som behandles i denne

Læs mere

Resumé. Gennemgang af de væsentligste bemærkninger

Resumé. Gennemgang af de væsentligste bemærkninger Plan og Udvikling Sagsnr. 289712 Brevid. 2585744 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 49 siril@roskilde.dk NOTAT: Opsamling på høringssvar fra periode 5. maj 19. maj 2017 Debatoplæg vedr. kommuneplantillæg nr.

Læs mere

Lokalplan nr Område til offentligt formål ved Skiveren

Lokalplan nr Område til offentligt formål ved Skiveren Lokalplan nr. 5.41 Område til offentligt formål ved Skiveren Fremlagt fra den 15.03.2006 til den 11.05.2006 Endelig godkendt den 21.06.2006 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre område

Læs mere

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Boligområde ved Nordmarken Vedtaget af Vallø Kommunalbestyrelse den 16. december 2004 1 Lokalplan 1-26 Boligområde ved Nordmarken Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse

Læs mere

Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget. til Solrød Kommuneplan Revideret forslag i høring:

Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget. til Solrød Kommuneplan Revideret forslag i høring: Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej til Solrød Kommuneplan 2017 Revideret forslag i høring: 13.06.2019-08.08.2019 Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej

Læs mere

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. maj 2015 Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 989 - Åben lav boligbebyggelse

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004.

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. VALLØ KOMMUNE Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. Vallø Kommune Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej

Læs mere

Indstilling. Lokalplan 1020, Malling Syd - Forslag. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 25.

Indstilling. Lokalplan 1020, Malling Syd - Forslag. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 25. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 25. april 2017 Lokalplan 1020, Malling Syd - Forslag g Omsorg Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 1020, Boliger mellem

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 32. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 32. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 32 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Plan- Miljø- og Klimaudvalget 13. juni 2016 Offentliggjort 15. juni 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 32 Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

Tillæg 6. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025. Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret)

Tillæg 6. Silkeborg Kommuneplan 2013-2025. Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Tillæg 6 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret)

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Kommune har i henhold til Planlægningslovens bestemmelser udarbejdet lokalplan for et

Læs mere

Lokalplan nr Område til offentlige formål i Hou; idrætsfaciliteter m.m. FORSLAG

Lokalplan nr Område til offentlige formål i Hou; idrætsfaciliteter m.m. FORSLAG Lokalplan nr. 6.26 Område til offentlige formål i Hou; idrætsfaciliteter m.m. FORSLAG Fremlagt fra den 02.01.2003 til den 27.02.2003 Endelig vedtaget den HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for

Læs mere

TILLÆG NR. 15 TIL KOMMUNEPLAN 2013

TILLÆG NR. 15 TIL KOMMUNEPLAN 2013 FORSLAG TIL TILLÆG NR. 15 TIL KOMMUNEPLAN 2013 FOR RAMMEOMRÅDE UL.B.11 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i kommunen og fastlægger

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

Lokalplan 1074, Storbylandsby II, Christiansbjerg

Lokalplan 1074, Storbylandsby II, Christiansbjerg Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 10. november 2017 Lokalplan 1074, Storbylandsby II, Christiansbjerg - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 1074,

Læs mere

SKOVPARCELLER I DREJENS

SKOVPARCELLER I DREJENS SAGSNR. 12.4591 1. udkast - d. 30. maj 2014 SKOVPARCELLER I DREJENS forslag TIL NY DISPONERING forslag til ny disponering med åben-lav boliger gældende planforhold arealopgørelse Nærværende projektmappe

Læs mere

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4 for en campingplads og ferielejligheder i Gedser 1 Gedser Indledning... 3 Beskrivelse af lokalplanområdet... 3 Baggrunden for lokalplanens tilvejebringelse...

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse).

Kommuneplantillæg for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan , Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). Punkt 4. Kommuneplantillæg 6.013 for boliger ved Griegsvej i Frejlev og Lokalplan 6-3- 103, Boliger, Griegsvej, Frejlev (2. forelæggelse). 2010-47938. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender

Læs mere

T I L L Æ G N R. 5 2 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune

T I L L Æ G N R. 5 2 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN KOMMUNEPLAN Trekantområdet og Vejle Kommune T I L L Æ G N R. 5 2 Boligområde ved Svinholtvej og Vindingvej, Vinding Hører til lokalplan nr. 1237 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2013-2025 KOMMUNEPLAN 2013-2025 Trekantområdet og Vejle Kommune Endelig godkendt

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 11 For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

Tillæg nr. 10 Strandens Hus. til Solrød Kommuneplan 2017 FORSLAG. i høring:

Tillæg nr. 10 Strandens Hus. til Solrød Kommuneplan 2017 FORSLAG. i høring: Tillæg nr. 10 Strandens Hus til Solrød Kommuneplan 2017 FORSLAG i høring: 22.08.2019-16.10.2019 Tillæg nr. 10 - Strandens Hus Tillæg nr. 10 - Strandens Hus Baggrund og formål Solrød Kommune har udarbejdet

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 43 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 2. november til 28. december 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 43 til Kommuneplan 2013-2025

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

NOTAT. Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar

NOTAT. Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar NOTAT Hvidovre Kommune Central- og Kulturforvaltningen Christian Jacob Brammann Plan- og Miljøafdelingen Sagsnr.: 16/33142 Dok.nr.: 10 08-02-2016

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

LOKALPLAN FIELLES FRIAREAL SYD FOR HASSELVEJ, GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING MAR 1984

LOKALPLAN FIELLES FRIAREAL SYD FOR HASSELVEJ, GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING MAR 1984 LOKALPLAN 03-011 FIELLES FRIAREAL SYD FOR HASSELVEJ, GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING MAR 1984.......,.....:.:.:.:.:.:.:.:.:..:.:.:.:.:.:.~:.: :.:.:.:.~...........*... *...*.*.*.-.*.*.*.*.*.*.*.-...-...-...................................................................

Læs mere

Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan (2. forelæggelse)

Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan (2. forelæggelse) Punkt 8. Sønder Tranders, Sønder Tranders Bygade, Boliger. Lokalplan 4-10-101 (2. forelæggelse) 2014-18977 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte plan endeligt. Ændringer

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-205 FOR OMRÅDET : MELLEM SKT. KLE- MENSVEJ-STENLØSEVEJ -ODENSE A.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-205 FOR OMRÅDET : MELLEM SKT. KLE- MENSVEJ-STENLØSEVEJ -ODENSE A. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-205 FOR OMRÅDET : MELLEM SKT. KLE- MENSVEJ-STENLØSEVEJ -ODENSE A. I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2 Område - og zonestatus

Læs mere

En vedtaget lokalplan er desværre ikke det samme som at den overholdes.

En vedtaget lokalplan er desværre ikke det samme som at den overholdes. Køge Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Rådhuset Torvet 1 4600 Køge tmf@koege.dk 19 maj 2019 Høringssvar til Forslag til lokalplan 1084 for STC III Lokalplanens indhold, side 6: I delområde A kan der

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 120235 for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et nyt boligområde, beliggende ved Sdr. Ringvej i Give by. En lokalplan

Læs mere

Høringssvar vedr. Rudersdal Kommunes forslag til kommuneplan 2017.

Høringssvar vedr. Rudersdal Kommunes forslag til kommuneplan 2017. Høringssvar vedr. Rudersdal Kommunes forslag til kommuneplan 2017. Vi har med interesse læst forslag til Kommuneplan 2017, og vi er glade for, at Rudersdal kommune lægger vægt på, at ændringen af området

Læs mere

Kommuneplan Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted. Offentlig fremlagt

Kommuneplan Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted. Offentlig fremlagt TANNISBUGTVEJ KLITROSEVEJ Offentlig fremlagt 28. sept. 2016-22. nov. 2016 Kommuneplan 2013 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 21 - Boligområde på østsiden af Skolevej, Tversted TRANEBÆRVEJ ØSTERVEJ MARGUERITEVEJ

Læs mere

Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 7. november 2017.

Indsigelser og bemærkninger Følgende har sendt indsigelser, ændringsforslag og bemærkninger ved debatperiodens udløb d. 7. november 2017. Planafdelingens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Indsigelser og bemærkninger til Lokalplan nr. Område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård Med tilhørende kommuneplantillæg nr. 5 for område til

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Dispositionsplan Hjallerup Øst

Dispositionsplan Hjallerup Øst Dispositionsplan Hjallerup Øst Indledning Brønderslev Kommune oplever god interesse for at bosætte sig i Hjallerup - særligt i Hjallerup Øst, hvor der er gode og sikre forbindelser til skole og institutioner.

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

Lokalplaner på vej. 26. september 2016

Lokalplaner på vej. 26. september 2016 Lokalplaner på vej Heliports ved AUH, Tillæg Kp13,VVM, Lp nr. 1027 EV Gl. Egå, Bevarende Lp nr. 985 EV Boligbyggeri i Valdemarsgade, Lp nr. 1039 FO Etageboliger og erhverv, Godsbanen Lp nr. 1044 FO 26.

Læs mere