3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab for 2011 med påtegning af revisor

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab for 2011 med påtegning af revisor"

Transkript

1 Ejerforeningen Sortedam Dosseringen 53, 2100 Kbh Ø Referat Generalforsamling tirsdag den 8. maj 2012 Deltagere: Ejere: Per Rindebæk, Birger Hagstrøm, Anne Hagstrøm, Christian Lang, Dan Mottelson, Michael Nordahl Heyde, Lisbet Andersen, Sanne Adolph og Klaus Kramshøj Lejer Anja Bayer Klaus Kramshøj bød velkommen og orienterede om, at han havde modtaget fuldmagter fra følgende ejere: Mikkel Hemmersam, Esben Pedersen, Trine Tirsgaard, Jacob Bratting Pedersen og Jane Fagerlin Press, Peder Gylling, og Sofie Nyholm Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af regnskab for 2011 med påtegning af revisor 4. Forelæggelse og godkendelse af budget for Bestyrelsens forslag A Brug af a conto vand pengene til afværgeforanstaltninger Bestyrelsens forslag B Aflønning af formanden 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer 7. Valg af 2 suppleanter 8. Valg af administrator 9. Valg af revisor 10. Eventuelt Ad punkt 1 Valg af dirigent og referent Klaus Kramshøj blev valgt som dirigent og referent. Klaus fik forsamlingens godkendelse af dagsordenen.

2 Ad punkt 2 Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år Klaus fremlagde følgende beretning i overskrifter: 1. Bestyrelsesmøder Vi har holdt 8 bestyrelsesmøder En middag i januar på det lokale værtshus Blegdammens Stjerne Vin fra beboerne helt usædvanligt og en stor tak 2. Beboerinformationer Der er kommet en beboerinformation næsten hver måned IGroups er vores fælles arkiv. Der ligger rigtig mange informationer og ikke alle er på 3. Salg og indflytninger Tre boliger er blevet solgt og to er flyttet ind. Peter Gylling fik en ilddåb den 2. juli Prisen holder Udskiftning på lejere Vi må have en velkomstpakke til nye beboer Flytningerne er gået hårdt ud over vores opgang 4. Skybruddet 2. juli Arbejdede i fællesskab Nye problemer med drænpumpen Taksatoren kommer i august Dækker ikke skaden i fælleskælderen, men Kirsten/Niels og Michael/Lisbeth skader dækkes Lyskassen var ulovlig. Udbedring 3 tilbud Dahl var det billigste Ekstraopkrævning og tilbageholdelse af a conto vandbidraget Nye undersøgelser. Nordsjællands Kloakservice viste forbindelse mellem kloak og kælder Nye krav fra Topdanmark Så gav Topdanmark sig. Vi overbeviste taksator om at pumperne var stået af under alle omstændigheder Krav om afværgeforanstaltninger 5. Faskine Beslutning sidste år på generalforsamlingen Boliga som rådgiver var ikke meget bevendt Ny rådgiver Boreprøve og resultatet grundvandspejlet ligger for højt, så der skal ske overløb til bassin eller kloak Etableringsomkostninger på kr. + moms Ikke tilskud fra Københavns Kommune Nu problemer med afvanding af gården 6. Onfone Første dag de ankom mærkede vi hvad det var for en nabo Skrivelsen forinden de flyttede ind Forhandlinger med dem To resultater ryge på vejen og cykler foran Vi har måttet tage fat Onfone et par gange. Personaleomsætningen er i mod os Det er en lang sej kamp 7. Cykelskur og låge til Lejerbo Vi har hverken haft ressourcer eller økonomi til et cykelskur

3 Vi undersøgte mulighederne for en låge. De tinglyste rettigheder for Onfone/os/lejerbo 8. Retssagen mod Frederikslund A/S En støtte gruppe bestående af Mikkel, Esben, Sofie og Birger Holdt nogle møder med advokaten Claus Siedelin. Ved fælles møde med alle involverede besluttede vi at tilbyde forlig på kr. Retsmøde fastlagt til 20. februar. Modpartens advokat forsøger nyt forlig lige før dublik Vi bliver enige om en erstatning på kr. 9. Opgaver i det næste år Afværgeforanstaltninger 5 års eftersyn. Der er nok ikke meget Der var ingen bemærkninger til beretningen. Ad punkt 3 Godkendelse af regnskab med revisionspåtegning for 2011 Regnskabet viser et overskud på kr. Vi havde budgetteret med et overskud på kr. så der er tale om en forbedring på godt kr. i forhold til budgettet. Foreningen har nu en egenkapital på kr. Årsagen til overskuddet skyldes først og fremmest, at udgiften til elevatoren er blevet kr. mindre end budgetteret, og på diverse er der brugt kr. mindre end budgetteret. De øvrige poster i regnskabet følger budgettet. Bestyrelsen er tilfreds med, at foreningen nu har en mindre stødpude til imødegåelse af uforudsete udgifter. Der er også i 2012 budgetteret med et over skud på kr. Bestyrelsen indstiller, at generalforsamlingen godkender regnskab med revisionspåtegning for Per foreslog, at bestyrelsen undersøger økonomien i at få skiftet de manuelle elmålere ud med elektroniske. Per foreslog endvidere, at bestyrelsen skal undersøge om vi ved at hæve vores selvrisiko kan få en besparelse på vores forsikring. Generalforsamlingen godkendte regnskab 2011 med revisionspåtegning. Ad punkt 4 Godkendelse af budget for 2012 Budget 2012 viser en stigning i indtægterne på kr., som primært kommer fra en øget indbetaling fra ejerne. Denne øgede betaling er iværksat pr. 1. januar 2012, og bestyrelsen redegjorde for budgettet i en beboerinformation i december For så vidt angår udgifterne er der ikke reguleret i forhold til budget Regnskab 2011 udviste et overskud på godt kr. i forhold til de budgetterede udgifter, og bestyrelsen finder derfor ikke det er nødvendigt at regulere de enkelte udgiftsposter. I budget 2012 er der to nye udgiftsposter. Bestyrelsen har valgt at afsætte kr. til afværgeforanstaltninger i forbindelse med skybrud, og Københavns Kommune har sendt en regning på kr. for renholdelse af vores fortov. Regningen fra kommunen er en ren ekstraskat, og der er i anden sammenhæng rejst en politisk sag på netop dette spørgsmål.

4 Bestyrelsen vil på generalforsamlingen redegøre nærmere for budgettets enkelte poster. Bestyrelsen indstiller, at generalforsamlingen godkender budget Birger spurgte, hvorfor budgettet ikke blev reguleret, når det nu var kendt, at afværgeforanstaltningerne i forbindelse med skybrud overstiger de budgetterede kr. Klaus svarede, at det er bestyrelsens opfattelse, at udgifterne kan betales af foreningens egenkapital. Generalforsamlingen godkender budget Ad punkt 5 A Brug af a conto vandpengene til afværgeforanstaltninger I forbindelse med skybruddet den 2. juli 2011 blev hele vores kælder oversvømmet. Bestyrelsen har i flere beboerinformationer orienteret om, at Topdanmark meddelte, at de ikke dækkede den del af skaden der skete i vores fælles kælder og kælderen i 53 D (Jacob og Jane), mens de dækkede skaderne i 53 B (Niels og Kirsten) og 53 C st.tv. (Michael og Lisbet). For at dække udgifterne til istandsættelse blev der i december 2011 foretaget en ekstraopkrævning på i alt kr. Hertil kom, at bestyrelsen valgte ikke at udbetale et for meget indbetalt a conto beløb til vand på kr. fra hver ejer. Hermed havde foreningen et beløb på kr. til dækning af udgifterne til istandsættelse af kælderen. Det lykkedes at overbevise Topdanmark om, at skaden i den fælles kælder var dækningsberettiget og vi kunne i marts tilbagebetale det beløb vi opkrævede ekstra i december I en Beboermeddelelse i februar 2012 redegjorde vi for, at vi ikke tilbagebetalte a conto vand. Vi skrev følgende: Tilbagebetaling af ekstraopkrævning Den ekstra opkrævning, der var i december 2011 pga. forsikringens manglende dækning, vil blive udbetalt, når vi har modtaget indbetalingen fra Topdanmark. Da vi ikke kender udgiften til afværgeforanstaltningerne og kun har afsat kr. i budgettet for 2012 har bestyrelsen besluttet, at tilbageholde kr. af den indbetalte ekstra opkrævning. Denne beslutning skal konfirmeres på generalforsamlingen den 8. maj. Viser det sig, at det budgetterede beløb til afværgeforanstaltninger er tilstrækkeligt vil de sidste blive udbetalt. Vi har netop igangsat de afværgeforanstaltninger, som vi har aftalt med Topdanmark. Det drejer sig om følgende: Lyskassen skal gøres lovlig, afløbene i teknikgangen skal lukkes, der skal etableres alarm og ekstern overvågning på drænpumperne der skal etableres et dørtrin/en kant på døren ind til 53 B (Kirstens og Niels hoveddør). Vi har fået et tilbud fra entreprenørfirmaet Dahl A/S på i alt kr. ekskl. moms. Vi kun har afsat kr. i budgettet og mangler derfor ca kr. Vi får yderligere dækket kr. fra Topdanmark, og mangler således kun kr. Finansieringen af disse kr. foreslår bestyrelsen sker ved dels at bruge vandpengere ( kr.) og dels ved at bruge af vores egenkapital.

5 Bestyrelsen indstiller, at generalforsamlingen godkender, at udgifterne til afværgeforanstaltninger i forbindelse med skybrud dækkes af det for meget indbetalte a conto beløb til vand ( kr.) og kr. fra egenkapitalen. generalforsamlingen godkender, at udgifterne til afværgeforanstaltninger i forbindelse med skybrud dækkes af det for meget indbetalte a conto beløb til vand ( kr.) og kr. fra egenkapitalen. Ad punkt 5 B Aflønning af formanden Det seneste år har vi igen set stor værdi af det arbejde, som formanden lægger for foreningen. Navnlig forsikringssagen med Topdanmark, hvor ejerforeningen endte med at få dækket kr , havde vi ikke vundet uden en ihærdig og vedholdende indsats fra formanden. Herudover er formanden nu primus motor på de forholdsvis omfattende foranstaltninger, som skal tages for at forsikringen også fremover, vil dække ejerforeningen i tilfælde af vandskader forårsaget af regnskyl, ligesom der er lagt et meget stort arbejde fra formanden i sagen omkring mulig etablering af faskine/nedsivningsanlæg. Set i lyset af, det store arbejde, der lægges i formandsskabet for ejerforeningen, sammenholdt med den værdi, som det skaber for foreningen, stiller bestyrelsen uden om formanden forslag om, at formandsposten for 2012 og årene fremover aflønnes med kr årligt. Der er ikke i budget 2012 afsat midler til aflønning af formanden, og det foreslås derfor, at der i budget 2013 afsættes kr. Det foreslås videre, at der udbetales kr. til formanden i januar I de efterfølgende år vil aflønningen ligeledes finde sted i januar. I tilfælde af, at formanden ikke sidder sin valgperiode ud aflønnes han forholdsmæssigt. Bestyrelsen indstiller, at generalforsamlingen godkender, at der i 2013 budgettet og de efterfølgende år afsættes kr. til aflønning af formanden. Beløbet udbetales i januar måned. Birger anerkendte formandens store arbejde, men mente, at der var ressourcer i foreningen, så meget af det arbejde som formanden udfører selv kunne uddelegeres til beboerne. Ved en sådan uddelegering var det ikke nødvendigt at aflønne formanden. Lisbet forslog, at forslaget om aflønning blev ændret, så generalforsamlingen hver år skulle tage stilling til om formanden skulle aflønnes. Samtidig tilkendegav Lisbet, at hun gik ind for forslaget. Klaus præciserede, at der var stillet et ændringsforslag til hovedforslaget, så forslaget nu lyder: Generalforsamlingen godkender, at der i 2013 budgettet afsættes kr. til aflønning af formanden. Beløbet udbetales i januar måned Der var tilslutning til det nye forslag. Det nye hovedforslag blev herefter sat til afstemning: Der var 632 (fordelingstal) stemmer for forslaget Der var 60 (fordelingstal) stemmer imod forslaget. Generalforsamlingen godkender, at der i 2013 budgettet afsættes kr. til aflønning af formanden. Beløbet udbetales i januar måned 2013.

6 Ad punkt 6 Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer Esben Bundgaard Petersen har meddelt, at han trækker sig fra bestyrelsen, da han har sat sin lejlighed til salg. Klaus fortalte, at bestyrelsen opstiller Christian Lang til den ledige bestyrelsespost. Endvidere er Michael Nordahl Heyde på valg og Michael tilkendegav, at han er villig til genvalg. Da der ikke var andre, der ønskede valg kunne dirigenten konstatere, at Michael Nordahl Heyde og Christian Lang er valgt til bestyrelsen for en 2-årig periode Ad punkt 7 Valg af 2 suppleanter Anne Hagstrøm og Per Rindebæk stillede op til suppleantvalget. Per pointerede, at han ønskede at være 2. suppleant. Der var ikke andre, der ønskede at stille op, og dirigenten konstaterede herefter, at Anne Hagstrøm blev valgt som 1. suppleant og Per Rindebæk blev valgt som 2. suppleant. Ad punkt 8 Valg af administrator Klaus foreslog, at foreningen fortsætter med Dansk Financia A/S som administrator. Der var tilslutning til forslaget og flere påpegede, at honoraret var højt, og man opfordrede bestyrelsen til at forhandle størrelsen på honoraret med Dansk Financia A/S. Generalforsamlingen godkender, at Dansk Financia A/S fortsætter som administrator. Ad punkt 9 Valg af revisor Klaus foreslog, at foreningen fortsætter med Søren Askly Aps som revisor. Der var tilslutning til forslaget. Flere påpegede, at honoraret var meget højt i betragtning af det relativ simple regnskab med kun få posteringer. Det skulle være muligt, at få Dansk Financia til at opstille regnskabet, og på den baggrund få en betydelig reduktion i honoraret. Man opfordrede bestyrelsen til at forhandle om dette. Generalforsamlingen godkender, at Søren Askly Aps fortsætter som revisor. Ad punkt 10 Eventuelt Flere ønskede, at der blev skrevet til beboerne om, at man kun havde én barne-/klapvogn stående i opgangen.

7 Flere ønskede, at det blev indskærpet, at man ikke måtte parkere i gården. Flere ønskede, at det blev indskærpet, at man ikke håndterede affaldet i overensstemmelse med bestemmelsen i husordenen. Bestyrelsen blev opfordret til at sende foreningen husorden til alle beboerne. Anne påtog sig opgaven med en henvendelse til Sonne om muligheden for en fælles affaldsplads. Anne påtog sig ligeledes, at ensrette navnene på vores postkasser og ringeklokken. Referent: Klaus Kramshøj 10. maj 2012 Klaus Kramshøj, dirigent Michael Nordahl Heyde, bestyrelsesmedlem

Deltagere: Ejere: Anne Hagstrøm, Birger Hagstrøm, Per Rindebæk, Ben Mottelson, Sofie Nyholm, Grethe Nissen, Jacob Bratting Pedersen og Janie Tange

Deltagere: Ejere: Anne Hagstrøm, Birger Hagstrøm, Per Rindebæk, Ben Mottelson, Sofie Nyholm, Grethe Nissen, Jacob Bratting Pedersen og Janie Tange Ejerforeningen Sortedam Dosseringen 53, 2100 Kbh Ø Referat Generalforsamling tirsdag den 7. maj 2013 Deltagere: Ejere: Anne Hagstrøm, Birger Hagstrøm, Per Rindebæk, Ben Mottelson, Sofie Nyholm, Grethe

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerforeningen E/F Store Kongensgade 75, CVR.-nr E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N E N ØSTER ALLÉ 33 TLF 35 38 58 00 ejdadm@valdal.com www.valdal.com 2100 KØBENHAVN Ø CVR 10 10 12 47 Danske Bank 4183 4410 502933 V A L D A L A D V O K A T F

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

År 2011, den 5. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2.

År 2011, den 5. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2. Frederiksberg, 10. April 2011 Ref.: 8035/AH/KN G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T HOLLÆNDERVÆNGET BLOK 1 & 2 År 2011, den 5. april kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (Hl Ejendomsadministrationen: Telefontid hverdage 10-13 Telefax 33 15 84 48 Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Ejerforeningen Skodsborg Solgård Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 2.527 stemmeberettigede fordelingstal

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11 Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine Anette Kirkeskov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 15. maj 2013 Afholdt den: 24. april 2013 Til stede: Referent: 14 ejere, repræsentanter for andelsboligerne, Nordicom Bolig A/S, Lejerbo

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2014

Ordinær Generalforsamling 2014 Ordinær Generalforsamling 2014 8. maj 2014 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 2) Bestyrelsens forelæggelse af årsregnskab. 3)

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 17. april 2012 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. april 2012 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Johan L

Læs mere

Ejerforeningen Solvej

Ejerforeningen Solvej Ejerforeningen Solvej Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2011 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2010/11. 3. Årsregnskab for 2010/11 til godkendelse.

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/vj REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 19. august 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d., kl. 19.00 Repræsenteret på generalforsamlingen var 2001 stemmeberettigede fordelingstal eller 23 lejligheder, heraf 168 i fordelingstal som fuldmagter,

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009

V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF Valby, den 6. maj 2009 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND MARTIN MEILANDT NIELSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76, ST., 2500 VALBY - TLF. 86 18 06 87 Valby, den 6. maj 2009 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling

REFERAT. E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling REFERAT København, 30. marts 2017 Ejendomsnummer 8-339 E/F Applebys Gaard ordinær generalforsamling Mødested: Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, St. Bjørn Mødedato: 27. marts 2017, kl. 19.00

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Generalforsamlingsreferat Side 1 af 5 16. april 2010 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108 / Krusågade 35 Sted Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. tv.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 50. trods var År 2015 den 15. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen - Frederiksvej 48 Generafforsamlingen afholdtes på administrators kontor, Nørregade 7A, 2. tv., 1165 København

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken d. 29. september 2016.

Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken d. 29. september 2016. Referat Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken 10-16 d. 29. september 2016. Forud for generalforsamlingens start blev bestyrelsens nuværende medlemmer præsenteret. Velkomst ved formanden. Dagsorden:

Læs mere

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Hos STAY Black, Islands Brygge 79A, 2300 København Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling mandag den 24. april 2006 kl. 19.00 hos Kristian 3. tv.

Referat af den ordinære generalforsamling mandag den 24. april 2006 kl. 19.00 hos Kristian 3. tv. Ejerforeningen Forhåbningsholms Allé 41A og B (Matrikel 23o) Frederiksberg 19-5-26 Til stede var: Referat af den ordinære generalforsamling mandag den 24. april 26 kl. 19. hos Kristian 3. tv. St. Tv. Ej

Læs mere

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ...

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ... Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder Vedtægt for Ejerforeningen Langelandsgade 208......... 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

5a) Tilkendegivelse om muligheden for at optage fælleslån

5a) Tilkendegivelse om muligheden for at optage fælleslån Referat ordinær generalforsamling i E/F Grønnehavegaard Tirsdag den 26. maj 2015, blev der afholdt ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent & referent

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T

G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Torsdag den 6. april 2006 kl. 19.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Gl. Ladegaard. Generalforsamlingen blev afholdt i Medborgerhuset

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 22. oktober 2008 Skodsborg Kurhotel

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 22. oktober 2008 Skodsborg Kurhotel Ejerforeningen Skodsborg Solgård Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 22. oktober 2008 Skodsborg Kurhotel Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 2.027 stemmeberettigede fordelingstal

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 Mødested: Festsalen, Sjællandsgade 21, Randers Referat generalforsamling Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 600215 HO/CL HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN 600215 HO EMB

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F Humlebien

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F Humlebien REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F Humlebien Tirsdag, den 27. maj 2014 kl. 17.00 afholdt ejerforeningen Humlebien ordinær generalforsamling På Johannesskolen, lokale 230, 1. sal, Troels Lundsvej

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSNvj REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. 22. marts 2005 Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år og forelæggelse

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 5 Dato : 8. maj 2000 Referat fra : Ordinær generalforsamling for Forening : Sted : Navernes lokale Dato : Onsdag d. 26. April 2000 Kl : 19,00 Dagsorden var : Punkt Vedrørende Bilag 1. Valg af

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

advokater REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i:

advokater REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Marianne Wittenkamp Elisagårdsvej 5, 3.sal 4000 Roskilde Tlf. 4635 4017 Sagsnr. 3310029-MW/LHO 6. november 2018 REFERAT af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lindevang 7 eø, der afholdtes i: Spejderhytten

Læs mere

Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket

Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket Skamlebæk Vandværk A.m.b.a. Ordinær generalforsamling den 25/7-2009 kl. 10.00 ved vandværket Mogens Taarup bød velkommen til denne 49. Generalforsamling for Skamlebæk Vandværk. Der var mødt 58 medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld.

ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. Referat af 23. juni 2014 ALMENBOS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 i Egebjerghavens fælleshus (Tårnhuset) Egebjerg Bygade 2, kld. i Ballerup Deltagere: Almenbos medlemmer med

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Til generalforsamlingen tirsdag d. 17. maj, 2011 har vi følgende tillægsbemærkninger til selve referatet. Ad 5. Budgetforslag 2011. Ved generalforsamlingen

Læs mere

EF ungarnsgade 3541 m.fl.

EF ungarnsgade 3541 m.fl. BOLIGEXPERTEN ADMIN ISTRATION A/S VESTERBROGADE 12 1620 KøBENHAVN V cvr-nr. 21397245 rlf.33 2299 4L TLF. TID : 10.00-14.00 FAX 33 22 66 93 ADM@BOLIGEXPERTEN.DK WWW.BOLIGEXPERTEN.DK BANK: Nordea Eank reg.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

År 2010, tirsdag den 26. januar, k1.l9.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. EIF Byporten

År 2010, tirsdag den 26. januar, k1.l9.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. EIF Byporten År 2010, tirsdag den 26. januar, k1.l9.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i EIF Byporten på adressen Kammerrådensvej 15, Hørsholm. Der var følgende dagsorden: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGS-REFERAT

GENERALFORSAMLINGS-REFERAT J.nr. 200139 GENERALFORSAMLINGS-REFERAT Onsdag 26. februar 2014 kl. 19.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i EJERFORENINGEN BISTRUP PARK i festsalen, Bistrupskolen, Nordvanggårdsvej 17, 3460

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Horsens den 29. april 2015. Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rørfabrikken afholdt onsdag den 29 april i Håndværkerforeningen

Horsens den 29. april 2015. Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rørfabrikken afholdt onsdag den 29 april i Håndværkerforeningen Horsens den 29. april 2015 Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rørfabrikken afholdt onsdag den 29 april i Håndværkerforeningen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere