Referat fra møde i LUA

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra møde i LUA"

Transkript

1 Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen Repræsentanter fra Kommuner: Merete Villsen, Ikast-Brande Kommune Repræsentant fra Hospitalsenhed Vest: Bente Møller Pedersen Repræsentanter fra skolen: Anne Mette Vind Grethe Bech Afbud: Dorthe Iversen, Ikast-Brande Kommune Mette Thordahl, Repræsentant fra 3F Mødeleder: Kim Henriksen Referent: Kitti Overgaard Pedersen Punkt 1 Godkendelse af dagsorden herunder punkter til eventuelt v/ formand Beslutning: Der oprettes etnyt punkt 9 vedr. planlægning af mødedatoer for Med denne tilføjelse godkendes dagsordenen.

2 Punkt 2 Godkendelse af referat fra mødet den 2 oktober 2015 Beslutning: Referatet godkendes. Punkt 3 Orientering om skolen aktuelle udbud og aktiviteter Aktuelle udbud fra kursuskataloget er aflyst pga. for få tilmeldinger, bortset fra uddannelsespakke nr. 21, som nuværende afvikles på Social & SundhedsSkolen, Herning. Af kurser fra kataloget, har der i efteråret været afviklet praktikvejlederuddannelse og medicinkurser. Der har været aktivitet i forhold til rekvirerede tilbud. Der er lige gennemført et forløb for social- og sundhedshjælpere fra Herning Kommune, hvor evalueringen har været meget flot (4,4 ud af 5). Kommunen har rekvireret et tilsvarende forløb i det nye år. Ikast/Brande Kommune har haft et forløb på 3 dage for social- og sundhedsassistenter. Kommunen har rekvireret fem tilsvarende forløb i det nye år. Der har været afholdt en halv kursusdag i ergonomi i en privat virksomhed for elektrikere. Der er rekvireret flere forløb i både første og anden kvartal AVI orienterer om status på aktiviteter på efteruddannelsesområdet i henhold til sagsfremstillingen. Skolen har haft lav tilslutning til katalogkurser. EPOS har lige meldt ud i forhold til det nye praktikvejlederkursus, herunder i forhold til mål og opbygning af uddannelsen. Skolen udbyder dette kursus til april. Skolen har udmeldt datoer for praktikvejlederkursus for PA området. Dette kursus er ikke det samme praktikvejlederkursus, udmeldt fra EPOS, men andet kursus oprettet ved IDV i forhold til aftale mellem skolen og kommunerne. På SOSU området er der planlagt flere aktiviteter i 2016, eksempelvis i Ikast-Brande Kommune, hvor der skal afholdes 5 nye kursusforløb i Postoperativ pleje og omsorg i hjemmeplejen for social- og sundhedsassistenter. På det pædagogiske område har der været lavere aktivitet i 2015 det selvom skolen har været aktiv opsøgende. Kommunerne har i øjeblikket lavet aftaler med andre uddannelsesområder omkring efteruddannelse på det pædagogiske område.

3 Aktiviteten har været lav i højst sandsynligt pga. flere sammenfaldende omstændigheder. Det tyder på at aktivteten stiger i 2016, da der allerede er lavet flere forskellige aftaler i første kvartal og formentligt er mere på vej. Medlemmer i LUA vil gerne orienteres om kommende aktivitet, så de kan støtte op omkring disse via deres netværk. Punkt 4 Orientering fra: Formand Skolen og bestyrelse - Nedgang på grundforløb og hovedforløb grundet EUD reform og ændringer i dimensionering. Der opleves en lille stigning på AMU - Nyansat koordinator til efteruddannelsesafdelingen - VEU samarbejdet - TUP 14 og TUP 15 Intet nyt fra formanden AVI orienterer i henhold til sagsfremstillingen. Skolen har, trods nedgang, modtaget et pænt antal ansøgninger til GF 2. Bilag med model over AMU aktiviteter udleveres på mødet. Af modellen fremgår det, at skolen havde størst fremgang i GB fortæller, at stigningen i aktiviteten for 2015 udelukkende er placeret på 4. kvartal, så skolen ser positivt frem mod det nye år. Fremgangen har udmundet sig i ansættelse af en uddannelseskoordinator, med sygeplejefaglig baggrund. I forvejen er der en koordinator med pædagogisk baggrund, så rart, at begge områder er blevet repræsenteret. Fordele og ulemper ift. geografisk placering af kursusudbud drøftes og nogle kursister er mere mobile end andre. Fjernundervisning anses derfor for at være et godt tiltag. AVI forklarer, at skolen februar 2016 udbyder kursus med fjernundervisning (blended learning) i Neuropædagogik som redskab, da skolen oplevede god tilslutning til tidligere afholdte kursusforløb, der delvist har været udbudt som fjernundervisning. GT orienterer om VEU og TUP projekter. Om VEU samarbejde mødes repræsentanter fra skolen med fra forskellige konsulenter 1 gang om måneden. Undervisningsministeriet sætter krav om opsøgende arbejde og hvor mange VEU besøg der skal foretages. TUP 14 projektet omfatter forskellige skoler, der deltager i projektet, som styres af SOSU Sjælland. Projektet omhandler e-learning og fjernundervisning i AMU uddannelserne. Til sommer 2016 afsluttes projektet med en kongres, hvor der evalueres på resultaterne. TUP 15 projektet omfatter VEU-centre i Region Midt og omhandler Læringsudbytte ved relationelle kompetenceløft.

4 Social & SundhedsSkolen, Herning er ligeledes med i et fælleskatalog med andre skoler, hvor kurserne på AMU og efteruddannelse markedsføres bredt. Orientering tages til efterretning. Punkt 5 LUA s opgaver og information om suppleanter for mødedeltagere På sidste møde i LUA, var det et ønske fra udvalget, at have fokus på LUA s opgaver for at fremme det gode samarbejde i udvalget. På mødet vil der være gennemgang af forretningsordenen, hvor LUA s opgaver er beskrevet. På EPOS hjemmeside (jf. bilag 2) er der ligeledes overblik over arbejdet for det lokale uddannelsesudvalg. Giver informationen fra EPOS hjemmeside inspiration til fremtidige emner der skal arbejdes med i LUA? Der har under tidligere møder været afbud og ingen tilknyttet suppleant, Derfor opfordres der til, at mødedeltagerne udpeger suppleanter. LUA rolle og opgaver drøftes. AVI: Flere af rådets opgaver er omtalt i forretningsordenen. Rådet er grundlæggende enige om, at det er op til rådet selv at skabe aktivitet og drøftelser. Mødedeltagerne efterspørger dog, at blive inddraget yderligere og anvendt som rådgiver ift. skolens udbud af AMU. Måske i forbindelse med udviklingen af nye kurser kunne det være en fordel for skolen af drøfte dette med andre. LUA vil på den måde være bedre klædt på, og ingen vil være i tvivl om, hvilke aktiviteter der rører sig i egen kommune. GB: Skolen kan blive bedre til at orienterer om kurser, men ofte sammensættes et kursusforløb med så kort varsel, at der ikke er tiden til yderligere drøfter i LUA regi. Vigtigst er det, at der er fokus på at opretholde det høje kvalitetsniveau i kurserne. Eksempelvis er man bekendte med stort potentiale i større private virksomheder, der kunne være interesserede i at få lavet kursustilbud og netop disse private virksomheder er måske ikke klar over, at skolen udbyder dette. Skolen tager til efterretning, at LUA bør inddrages mere i udbuddet og udviklingen af aktiviteter på efteruddannelsesområdet.

5 Til næste møde i 2016: Har mødedeltagerne udpeget suppleanter Orienteres og drøftes det som punkt, Hvilke aktiviteter er skolen på vej med Årshjulet drøftes Bilag 1: Forretningsorden: Bilag 2: Punkt 6 Året der gik Løbende året gennem har der været lav aktivitet på AMU. Det er et billede, gældende for hele landet på alle områder. Hvad kan vi arbejde med næste år, for at få øget aktivitet? Kan der evt. hentes inspiration i rapporten omhandlende virksomhederne og AMU og der er surveys der belyser den faldende aktivitet på AMU. Punktet drøftet under pkt. 3, 4 og 5. Bilag 3: Virksomhederne og AMU: amu Punkt 7 Udbudspolitik Social & SundhedsSkolen, Herning har revideret udbudspolitikken for Voksen- og efteruddannelser. Har LUA tilføjelser eller ændringer i forhold til disse indsatser? Skolen indstiller herefter udbudspolitikken til godkendelse i LUA.

6 AVI orienterer kort om folderen med Skolens Strategi 2020, da skolens strategier og værdier er udarbejdet fra Strategi (Folder med skolens strategi 2020 udleveres på mødet). Gennemgang af bilag 4 Udbudspolitik Der er rettelser til bilaget: Side 10 pasningsordning erstattes af dagtilbud Side 4 under afsnit Behovsdækning Side 11 afsnittet Social og psykisk område flyttes op mellem sosu området og det pædagogiske område Til næste møde fremsender AVI alle punkter fra skolens succesplaner til LUA. Succesplanerne er dem der beskriver, hvordan skolen vil arbejde sig mod strategierne. Skolen foretager i Udbudspolitik for 2016 de rettelser, som mødedeltagerne påpegede på mødet. Herefter fremsendes tilrettede udbudspolitik til LUA med henblik på godkendelse. Bilag 4: Udbudspolitik 2016 for Voksen- og efteruddannelser på Social & SundhedsSkolen, Herning (vedhæftet som fil) Punkt 8 Kvalitetsmål Kvalitetsmål er en del af årshjulet. EPOS definerer syv mål for kvalitet, som kan bidrage til positiv udvikling af kvaliteten i uddannelserne. Til hvert kvalitetsmål er der beskrevet indsatsområder for LUA. Social & SundhedsSkolen, Herning vil gerne spørge LUA, hvor de i forhold til indsatsområder kan gøre en indsats, samt anbefalinger til skolen, hvor den kan gøre en indsats? Skolen kan tage stilling til alle 7 mål eller 1 af dem. Det foreslås, at målene fungere som tjekliste. Kvalitetsmålene bør flettes ind i dagsordenen, så disse inkorporeres i LUA s arbejdet ift. hvordan EPOS tænker, og hvordan skolen tænker. Til næste møde forsøges kvalitetsmålene flettet ind i dagsordenen og årshjulet revideres.

7 Bilag 5: Punkt 9 Mødedatoer for 2016 På mødet er det ikke muligt at finde datoer for møder i Formanden finder forslag til mødedatoer for 2016, hvorefter skolen udsender en doodle. Punkt 10 Eventuelt Intet til punktet. Punkt 11 Evaluering af møde Mødet vurderes som værende godt og udbyttering. Skolen siger tak til LUA for samarbejdet 2015 og ønsker alle en god jul, samt et godt nytår.

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag d. 2. oktober 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1 Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentant fra Hospitalsenheden Vest: Erna Leth; suppleant for Bente

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Dagsorden for møde i LUA

Dagsorden for møde i LUA Dagsorden for møde i LUA Dato: Fredag den 9. december 2016 kl. 09:30-12:00 Mødested: Mødelokale 1, Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Tanja

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 i mødelokale 1 på Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for LUA Tania

Læs mere

Dagsorden for møde i LUA

Dagsorden for møde i LUA Dagsorden for møde i LUA Dato: Mandag den 15. maj kl. 14.00 16.00 Mødested: Mødelokale 1, Social & Sundhedsskolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Susanne Andersen, suppleant for formanden for

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 18. september 2015 Kl. 09.30 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Torsdag den 30. november kl. 9.00 10.30 Mødested: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Anne Kristine

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Fredag den 16. september 2016 Kl. 08.30 11.30 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Referat fra møde i LUU, SOSU-området

Referat fra møde i LUU, SOSU-området Referat fra møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 6. marts 2015 kl. 09.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Gitte

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Fredag den 21. november 2014, kl. 09.00 13.00 (inkl. julefrokost) i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Erna Leth (suppleant),

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Torsdag den 15. december 2016 Kl. 10.00-14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) - OK Jens

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC)

Grete Bækgaard Thomsen sundhedschef, Lemvig Kommune (GBT) John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat for møde i LUU SOSU/AMU

Referat for møde i LUU SOSU/AMU Referat for møde i LUU SOSU/AMU Dato: Fredag den 22. februar 2019 Kl. 9.00 12.30, lokale 31, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Lis Bukholt, Herning Kommune, Formand Susanne Andersen,

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014.

Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. 24-11-2014 Referat fra PA LUU møde den 19/11, 2014. Selandia Park 8, Demonstrationsstuen, 4100 Ringsted. Referent: Merete Frank Christensen Velkomst/Marianne Frederiksen. FOA har opfordret skolen til at

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl. 9.30 12.00 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse af referatet fra mødet

Læs mere

Udbudspolitik for arbejdsmarkedsuddannelserne

Udbudspolitik for arbejdsmarkedsuddannelserne Indledning... 2 Mål for udbudspolitikken... 2 Skolens strategi... 3 Afdækning af behov... 4 Markedsføring... 4 Samarbejdsrelationer... 5 Udlicitering... 5 Udlagt undervisning... 6 Revision... 6 1 Indledning

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 24. februar 2017 Kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013

REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 REFERAT D. 23. SEPTEMBER 2013 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Til stede: Eva Pedersen Viborg Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt, Regionshospital

Læs mere

REFERAT LUU/LEU PAU. Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Tidspunkt: 10. februar 2016 kl Referent: Berit Borgå

REFERAT LUU/LEU PAU. Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Tidspunkt: 10. februar 2016 kl Referent: Berit Borgå REFERAT LUU/LEU PAU Lokalt Uddannelses og Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Lone Rask Hansen Skive Kommune, pædagogisk adm.medarbejder Gitte Hansen FOA, faglig sekretær Gitte Jensen - SOSU STV, vicedirektør

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU for SOSU-området

Referat fra møde i LUU for SOSU-området Referat fra møde i LUU for SOSU-området Dato: Mandag den 22. september 2014 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Grethe Nielsen, FOA Holstebro

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere:

Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 22. juni 2012 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Ivan R. Jensen,

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg

Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse: Forretningsorden for SOSU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg:... Baggrund... 2 Formål... 2 Sammensætning,

Læs mere

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside.

Powerpoint fra oplægget medsendes dette referat samt offentliggøres på skolens hjemmeside. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 10. maj 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Merete Lorentsen, Vibeke Kristensen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen,

Læs mere

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI)

John Christensen - fagchef Sundhed og Omsorg, Ringkøbing-Skjern Kommune (JC) Anne Mette Vind uddannelseschef, SOSU området Herning (AVI) Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

REFERAT 27/1-15 LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

REFERAT 27/1-15 LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: REFERAT 27/1-15 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Mona Ø Klit Region

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet torsdag den 28. juni 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Kjeld Christiansen Stig Ove Jensen Danske Regioner:

Læs mere

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304

LUU PAU Dato: 16. december Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 LUU PAU Dato: 16. december 2015. Kl. 9:00-11:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia lokale 304 Deltagere: Annie Hansen, Jørgen Nitschke, Carina Rasmussen, Hanne Dorte Iversen, Grethe Buch, Pia

Læs mere

(Obs: Studieordning for akademiuddannelserne er vedhæftet referatet).

(Obs: Studieordning for akademiuddannelserne er vedhæftet referatet). Referat fra møde i Skole- Praktikforum for social og sundhedsassistentuddannelsen, trin 2 torsdag den 15. januar 2015 kl. 09.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning-klasselokale 11 Deltagere: fra:

Læs mere

Forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg

Forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Konsekvenstilrettet forretningsorden for PGU Uddannelses- og efteruddannelsesudvalg Sosu Fyn 2008 02 14.docSide 1 af 5 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Referat for møde i LUU SOSU/AMU

Referat for møde i LUU SOSU/AMU Referat for møde i LUU SOSU/AMU Dato: Fredag den 14. september 2018 Kl. 9.00 12.30, lokale 11, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Lis Bukholt, Herning Kommune, Formand Susanne Andersen,

Læs mere

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018

Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis. April 2018 Samarbejdsstruktur SOSU FVH og praksis April 2018 0 Indhold Samarbejdsniveauer... 2 Kommissorium for strategisk chefforum... 3 Kommissorium for det lokale uddannelsesudvalg (LUU SOSU)... 5 Kommissorium

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14 Tilstede: Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik Bosen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Jeppe Rosengård Poulsen, Niels Bjørnsten, Carls Ravn, Hanne

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl , lokale 214 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Ulla Dalby, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Carsten Madsen, Anette Aagaard Jensen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Kirsten Velschow, Hanne Didriksen,

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 2. juni 2014 kl. 8.30 12.00 Sted Frederikshavns Rådhus, Rådhus Alle 100, Frederikshavn, mødelokale 1.64 Distribueret

Læs mere

Punkt 2. Godkendelse af forretningsorden. Drøftelse:

Punkt 2. Godkendelse af forretningsorden. Drøftelse: Referat for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 12. juni 2015 kl. 08.00 13.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Gitte Kjær Nielsen, Region Midtjylland (GKN) Lis

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Referat. LUU møde. Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Referat. LUU møde. Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Referat LUU møde Mandag den 3. september 2012 fra klokken 8.30 til 11.00 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 LUU udvalget: 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Referat fra møde i LUU

Referat fra møde i LUU Referat fra møde i LUU Dato: Fredag den 23. august 2013 kl. 9.00 12.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Grethe Nielsen, FOA Holstebro (GN) Susanne Andersen, FOA Herning

Læs mere

Dagsorden til møde i LUU

Dagsorden til møde i LUU Dagsorden til møde i LUU Dato: Tirsdag den 20. december 2011 kl. 9.00 13.00 i mødelokale 1 Deltagere: Medlemmer: Erna Leth, Region Midtjylland (EL) Birthe Foldbjerg, Ikast-Brande kommune (BF) Grethe Nielsen,

Læs mere

Samarbejdsaftale SOSU skolerne i Region Midt- og Nordjylland

Samarbejdsaftale SOSU skolerne i Region Midt- og Nordjylland Samarbejdsaftale SOSU skolerne i Region Midt- og Nordjylland MARTS 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND OG FORMÅL... 3 FORPLIGTENDE SAMARBEJDE... 3 AMU-SAMARBEJDET MELLEM SKOLERNE... 4 OPSIGELSE AF AFTALEN...

Læs mere

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse

2. Orientering om status på arbejdet med ny portøruddannelse Referat Udvalg: Portøruddannelsesnævnet Dato: Den 18. november 2009 Tid: Kl. 12.30 15.30 Til stede: Erik Brouer, Region Hovedstaden (formand) Karen Stæhr, FOA (næstformand) Sten Norrit, Region Nordjylland

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud:

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune. Afbud: DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

Afbud fra: Lars Thaarbøl, Helle Rommedahl, Pia Scheuer, Kirsten Ettrup, Dorte Madsen, Sussi Sandager, Hanne Nielsen, Pia Rønn og Bo Jonsson,

Afbud fra: Lars Thaarbøl, Helle Rommedahl, Pia Scheuer, Kirsten Ettrup, Dorte Madsen, Sussi Sandager, Hanne Nielsen, Pia Rønn og Bo Jonsson, Til LUU AMU 9. marts 2015 Referat fra møde i LUU AMU, den 26. februar 2015 Tilstede: Ea Kristensen, Mie Andersen, Ulla Mikkelsen, Elin Bundgaard, Rikke Hansen, Birgit Hansen, Anne-Lise Hansen, Susanne

Læs mere

Direktørens resultatlønskontrakt 2013 bestyrelsens vurdering

Direktørens resultatlønskontrakt 2013 bestyrelsens vurdering Direktørens resultatlønskontrakt 2013 bestyrelsens vurdering Indsatsområde Mål/intention Indikator Vægt Målopfyldelse A: Basis indsatsområder 66,7 % A1: Den pædagogiske tilgang i uddannelserne Praktisk

Læs mere

Til LUU AMU 2. december 2015

Til LUU AMU 2. december 2015 Til LUU AMU 2. december 2015 Referat fra møde i LUU AMU, den 10. november 2015 Tilstede: Lars Thaarbøl, Ea Kristensen, Ulla Mikkelsen, Birgit Hansen, Anne-Lise Hansen, Pia Scheuer, Susanne Møller, Hanne

Læs mere

Nyheder og aktiviteten på EUD og AMU

Nyheder og aktiviteten på EUD og AMU Nyheder og aktiviteten på EUD og AMU Arbejde i LUU (jeres erfaringer) AUB-projekt store og småskoler Praktikcentre (jeres erfaringer) AMU Udkommer første uge i hver 3. måned Marts Juni September December

Læs mere

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens.

LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. LUU SOSU Dato: 30. maj 2016 Sted: Social-og Sundhedsskolen FVH, Ane Staunings Vej 21, Horsens. Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Christina Strandløv, Dorte Jørgensen, Grethe Buch,

Læs mere

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

REFERAT LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune REFERAT LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området

Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dagsorden for møde i LUU, SOSU-området Dato: Fredag den 10. marts 2017 Kl. 9:00 12:00, Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand, Susanne Andersen, FOA Herning (SA) Næstformand,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Torsdag den 4. juni 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 40 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Referent:

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Fredag den 11. april 2014 Starttidspunkt: Kl. 13:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø E010 Uddannelsesudvalg for Ernæring

Læs mere

Referat Ældrechefer ved kommunerne

Referat Ældrechefer ved kommunerne Referat Ældrechefer ved kommunerne Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Fra skolen: Afbud: Drøftelsespunkter Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Tirsdag 17 februar 2015 Deltagere: Irene Winter, Bente Juulsgaard, Kasper Soelberg, Ilse Rasmussen Fra skolen: Else Ravn Rasmussen, Lotte Herskind, Lonnie

Læs mere

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune

DAGSORDEN LUU LEU. Lokalt Uddannelses Udvalg. Lokalt Efteruddannelses Udvalg. Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune DAGSORDEN LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Lokalt Efteruddannelses Udvalg Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Vibeke Bøje Viborg og Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø

Læs mere

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid Mandag den 19.11.2018 kl. 09.00-12.30 Sted PS 2.18 bemærk ændring af mødelokale Deltagere Maria Flindt,

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 15. september 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro,

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro, Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken 15.30 18.30 på VUC i Holstebro, Der serveres lidt mad ca. 17.30 Holstebro den 26. november 2014 1. Underskrivelse af referat fra sidste møde. 2. Drøftelse

Læs mere

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område

Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for det pædagogiske område Tid 25. november 2014 kl. 8.30 12.00 Sted SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg, lokale 1.046 (henv. i informationen)

Læs mere

Både Region og Kommuner vil prøve at undersøge muligheden for at der installeres CD-ord på de

Både Region og Kommuner vil prøve at undersøge muligheden for at der installeres CD-ord på de Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet 20. november 2012 Deltagere: Birgitte Sandahl, Ilse Irene Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Johnny Nielsen, Annemarie Sørensen. Fra skolen: Vibeke Nielsen,

Læs mere

Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1.

Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Referat fra møde i Praktiklederforum, trin 1 torsdag, den 9. januar 2014 kl. 9.00 12.00 på Social & SundhedsSkolen, Herning i mødelokale 1. Til stede: Afbud fra: Referent: Herning kommune: Bente Schleicher

Læs mere

Referat af møde i Kursusudvalget Tirsdag den 14. januar 2014

Referat af møde i Kursusudvalget Tirsdag den 14. januar 2014 Referat af møde i Kursusudvalget Tirsdag den 14. januar 2014 Deltagere: Bente Bruun Jørgensen, Birgitte Christensen, Pia Søndergaard Rahn, Connie Geisler, Gitte Kloster, Lene Mackenhauer og Agnethe Haahr

Læs mere

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk.

Referat fra mødet i LUU tirsdag den , kl på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. Tilstede: Ulla Dalby, Kjeld Saul, Anette Due Hartmann, Pia Lindquist Nielsen, Birthe Kristensen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Bodil Jørgensen, Lise Rasmussen, Tine Krogh, Jørgen Lücking Houmøller,

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 14. marts 2018 kl. 16.00 17.30 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Damian Eis Christian Jørgensen

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Møde 2/ maj 2017 Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent - FUTKA

Møde 2/ maj 2017 Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent - FUTKA Møde 2/2017 17. maj 2017 Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent - FUTKA Tilstede: Afbud: Dagsorden: Per Gaunø Jensen, Kirsten Møller Christensen, Anna Anholm Egeberg, Bente

Læs mere

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat fra mødet Udvalg: PASS Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen,

Læs mere

Referat af møde i. Kursusudvalget under (LUU) Mandag den 8. oktober 2012

Referat af møde i. Kursusudvalget under (LUU) Mandag den 8. oktober 2012 Referat af møde i Kursusudvalget under (LUU) Mandag den Tilstede: Jonna Thuesen, Birte Schlüter, Christian Jørgensen, Birgitte Christensen, Bente Brun Jørgensen, Agnethe Haahr, Lene Mackenhauer, Jette

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16.

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole. mandag den 24. november kl. 14.00 16. Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg (LUU) for social- og sundhedsområdet på Randers Social- og Sundhedsskole mandag den 24. november kl. 14.00 16.00 Deltagere: Birgitte Sandahl, Karin Valbæk, Anne-Birgitte

Læs mere

Connie Geissler Kirsten Tvingsholm Susan Bønnelykke* Ruth Nykjær* Marlene Thomsen Ida Sørensen

Connie Geissler Kirsten Tvingsholm Susan Bønnelykke* Ruth Nykjær* Marlene Thomsen Ida Sørensen Morgenkaffe m/brød serveres fra kl. 8.15. Mødestart kl. 08.30. Til stede: Ulla Kappel Helene Juel Heidi Bjerre Mørch* Jonna Thuesen Winnie Bejder Marianne Jakobsen* Connie Geissler Kirsten Tvingsholm Susan

Læs mere