Konkurrenceforslag Totalentreprise TAURUS. Nyt kreaturslagteri i Holsted

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Konkurrenceforslag Totalentreprise TAURUS. Nyt kreaturslagteri i Holsted"

Transkript

1 Konkurrenceforslag Totalentreprise TAURUS Nyt kreaturslagteri i Holsted

2

3 Koncept Det arkitektoniske hovedgreb i bygningsanlægget er en adskillelse mellem produktion og infrastruktur. På 1. sal, over produktionen, etableres et infrastrukturelt anlæg af gangbroer som skyder sig ind over produktionsarealerne og sikrer en optimal tilgængelighed til de forskellige arbejdsområder. Herved opnås direkte og uforhindret transport til og fra arbejdsområderne, samt produktionsområder der er uforstyrret af persontransport. Effektivitet, optimeret hygiejne, samt et mere sikkert arbejdsmiljø er nogle af fordelene ved dette koncept.

4 Udblik Nedkig Slagteribygning Kig til palletering Kig til gård hvor dyrene ankommer Mulighed for kig til pakning Mulighed for Kig til udbening Kig til kølerum Kig til kallun vask Kig til slagtegang Kig til uren slagtergang og aflivning Administrationsbygning Kig foyer Kantine Plandiagram

5 Infrastruktur Ved at placere gangbroerne langs facaderne opnås lyse og venlige gangarealer med udsigt til det omkringliggende landskab. Den visuelle kontakt til omgivelserne og muligheden for at kunne se ned i produktionen gør det let at orientere sig i bygningsanlægget. Det vil være muligt at bringe kunder rundt og se produktionen fra gangbroerne, uden at de skal ned i selve produktionsområdet.

6 Volumenmodel

7 Arkitektur Anlæggets funktion afspejles i bygningens facade. De solide bygningsvolumener står i kontrast til de lyse og lette gangforløb, der slynger sig om administrationsbygningen og skyder sig ind i produktionshallen. Med de synlige gangforløb sammenflettes administrationsbygningen og produktionsbygningen både i deres funktion og formsprog.

8 Visualisering

9 Identitet og signalværdi TAURUS er et moderne og højteknologisk bygningsanlæg. Med mottoet fra jord til bord har vi valgt en facadeudsmykning, der signalerer sammenspillet mellem det højteknologiske og det jordnære i en enkel, funktionel og kunstnerisk komposition. Elementet græs fra det danske landskab i sammenspil med en bearbejdet stålplade fungerer både som solskærm mod syd, øst og vest - og som identitetsgivende element på bygningens ankomstfacade.

10 Visualisering

11 Terræn Karakteristisk for grunden er et markant terrænfald på den østlige del. Slagteribygningen skyder sig ud af det skrånende terræn med en synlig kælderetage, der sikrer dagslys i gangarealerne i kælderen. Administrationsbygningen ligger oppe i terrænnet og skyder sig ud over skrænten. Under bygningen etableres overdækkede parkeringspladser og cykelparkering, samt depoter til køkken og vaskeri. Loftet i den udkragede bygningsdel fremhæves ved at det males orange og lyssættes, hvilket tilfører bygningsanlægget en spændende og unik karakter i mødet med landskabet.

12 Visualisering

13 Ankomsten Hovedindgangen markeres med en forplads der ligger oppe på terrænet. Det markante terrænskift får pladsen til at fremstå som en bro, hvorfra man har en fantastisk udsigt. Pladsen skyder sig ind igennem huset og bryder bygningen vertikalt med et dobbelt højt rum, der skaber en forbindelse op igennem huset.

14 Snitlinie Møderum Kantine Reception Møderum Parkering Principsnit

15 Foyer I forbindelse med hovedindgangen findes en reception, mødefaciliteter, testkøkken og gæsteomklædning i stueplan og mødelokaler og kantine med åben forbindelse på 1. sal. Mødelokalet på 1. sal fremstår som en let glasboks, der hænger ud over receptionen og sammenbindes med kantinen via en gangbro. Fra kantinen er der en vertikal åben forbindelse til receptionsområdet. Testkøkkenet og mødelokalet i stueplan ligger i tæt forbindelse med receptionen, hvilket gør det muligt at afholde arrangementer i ankomstområdet uden at bringe kunderne videre ind i bygningsanlægget. Mødelokalerne på 1. sal ligger i nær forbindelse med kantinen og gør det muligt nemt at bringe gæster til middag.

16 Tapeter udarbejdet af Artspot

17 Artspot I receptionen dekoreres væggen med en specialudviklet tapet i grønne nuancer med elementer fra naturen, som for eksempel mælkebøtten der symboliserer netværk, at sprede sig en voksende organisation. I mødelokalerne dekoreres væggene med specialudviklede tapeter i orange nuancer med elementer der symboliserer det globale og eksport.

18 0$1()(*'".'(#)*+,-)()Administrationsbygning 0)&#1*'23.$* Ankomstplads 45/"$6&&/'7!."&/"()Overdækket Parkering 8/2#'/"7#-7#5/"$6&&/'79,&/32."&/"()Depoter og overdækket cykelparkering!."&/"()parkering!"#$%&'(#)*+,-)()produktionsbygning g 5 0$1()(*'".'(#)*+,-)()Administrationsbygning 0)&#1*'23.$* Ankomstplads 0)&#1*'723.$* Ankomst plads 45/"$6&&/'7!."&/"()Overdækket Parkering!."&/"()Parkering 45/"$6&&/'7!."&/"()-:7$/2#'7#-7'".22/#2-.)Overdækket Parkering, depot og trappeopgang BYGHERRE: BYGGEADRESSE: DANISH CRO HOLSTED, V

19 Administrationsbygning Karakteristisk for administrationsbygningen er den rustikke og solide betonsten i stueplan. Bygningens tyngde fremhæves med tilbagetrukne vinduesbånd afskærmede med gennemsigtige solscreens. De gående rammer i vinduespartierne er orange, hvilket spiller flot sammen med beton, stål og mørke vinduesrammer på de faste partier. På 1. sal karakteriseres administrationsbygningen af de lette gangbroer med stålplader på facaden. Ved kantinen trækkes facadeskærmen ud fra facaden og opløses i mindre partier. Herved kan man aflæse i facaden, at der på dette sted er en funktionsændring. Solskærmene kombineres her med intelligente solskærme, der er forsynet med en censor, der flytter skærmene efter solen, således at der ikke opstår overophedning i kantineområdet. Med forskydningen af de to lag af solskærme vil der altid være udblik på skå mellem skærmene selv om facaden er helt afskærmet mod solen fra syd.

20 Funktionsvæg Torv Torv Torv Torv Torv Torv Plandiagram - stueplan, administrationsbygning

21 Funktionsvægge og torve Planen i stueplan er indrettet med en funktionsvæg mod nord med trapper, faste installationer og depotrum. Kontorarealerne orienterer sig mod udsigten og sollyset fra syd, øst og vest. Kontorene adskilles med lette glasvægge, hvorved dagslyset trækkes ind i gangarealerne og skaber et lyst, åbent og imødekommende miljø. Gangzonerne varierer i bredden og bliver til en række små torve indrettet med loungemøbler til ophold ned igennem bygningen. Disse torve kan dels benyttes af personalet til mindre møder og pauser og dels benyttes af gæster, mens de venter på at skulle til møde. Te-køkken og kopi/print/post/nærarkiv tænkes som rum med skydevægge, der gør det muligt at sammenbinde funktionen med det tilhørende torv.

22 Eksempel på folie på glas med græsmotiv

23 Gennemsigtighed Administrationsafsnittet er opdelt i en salgs- og leverandørafdeling, produktionsafdeling og med en ledelsesog økonomiafdeling. Det konstruktive system er dog opbygget således, at det er muligt frit at indrette kontorafdelingen. Glasvæggene dekoreres med smukke folier af abstrakte græsmotiver.

24 Ganglinier Ophold Plandiagram - 1. salsplan, administrationsbygning

25 Sol og udsigt På 1. sal ligger omklædningsfaciliteterne i forbindelse med gangsystemet. Man ankommer på bygningens nordside og sluses igennem omklædningsrummene til bygningens sydside. Det er i disse gangarealer der er mest aktivitet, hvorfor vi har valgt at lade dem åbne sig mod solen og udsigten. Den langstrakte bygningskrop brydes og forskydes, hvilket skaber enkle variationer i gangforløbet på 1. sal. Herved opstår der direkte kig ud i landskabet mod øst og vest.

26

27 Produktionsbygning Karakteristisk for produktionsbygningen er de orange porte med numre, der gør det nemt at orientere sig. Ellers fremstår bygningen ren og enkel med sine lyse, solide facader og lette vinduesbånd.

28 Visualisering

29 Parkeringsarealer Parkeringsarealerne følger terrænnets linier. De opdeles i to niveauer på hver side af administrationsbygningen og sammenbindes af ramper på begge sider af bygningen. Parkeringsarealerne markeres med rækker af træer, som i sammenspil med bygningen afspejler terrænet og skaber nogle fine ankomstrum der orienterer sig mod hovedindgangen.

30 Situationsplan

31 Landskabet På skrænten der skyder sig ned foran administrationsbygningen etableres et grønt område med karakter af eng med markblomster og vildgræs. Denne beplantning vil stå smukt sammen med den enkle og robuste bygning samtidig med at denne beplantning ikke vil kræve meget vedligeholdelse. Omkring anlægget etableres et læhegn, der afskærmer de store vejarealer ved slagteribygningen mod vind. Der etableres samtidig nogle læskabende bakker i det højtliggende og åbne areal.

N Y T K O N T O R H U S

N Y T K O N T O R H U S N Y T K O N T O R H U S N Y T K O N T O R H U S SILKEBORGVEJ PROJEKTUDVIKLING TOTALENTREPRENØR ARKITEKT Kontorhus Forslag 4 Kontorhus Forslag 5 NYT KONTORHUS Domicilbygning med mulighed for individuelle

Læs mere

N Y T K O N T O R H U S

N Y T K O N T O R H U S N Y T K O N T O R H U S N Y T K O N T O R H U S SILKEBORGVEJ PROJEKTUDVIKLING TOTALENTREPRENØR ARKITEKT NYT KONTORHUS Domicilbygning med mulighed for individuelle lejemål. Vision På en velbeliggende grund

Læs mere

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Høiriisgård bakker - en ny grøn bydel Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Parcelhuskvarter Motorvej Jernbane Byggegrund Århus Midtby Indfaldsvej Rekreativt naturområde Situation Byggegrunden er karakteriseret

Læs mere

HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter

HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter - Samlingssted i lokalområdet - Motion og sundhed for alle aldre - Fleksibilitet, åbenhed og inspiration - Identitet og fælleskab Adresse: Ny sportshal

Læs mere

Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade DISPOSITIONSFORSLAG HERNING, D SAG NR

Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade DISPOSITIONSFORSLAG HERNING, D SAG NR SAG NR. 06.125 HERNING, D. 27.05.2009 DISPOSITIONSFORSLAG Ny bebyggelse, Søborg Hovedgade INDHOLDSFORTEGNELSE 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 Indholdsfortegnelse Arkitektonisk Beskrivelse Situationsplan

Læs mere

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej Projektudvikling entreprenør arkitekt Domicil på Skanderborgvej 2 Domicil på Skanderborgvej 3 ÅRHUS CENTRUM ÅRHUS H RINGVEJEN O2

Læs mere

P L E J E C E N T E R B A N E B O

P L E J E C E N T E R B A N E B O PROJEKT OG STED BAGGRUND Boligselskabet Skt. Jørgen og Viborg Kommune har taget initiativ til at opføre Plejecenter Banebo, som en del af Viborgs nye bydel Banebyen. Viborg Baneby er et ældre bynært erhvervsområde,

Læs mere

STUDIEBOLIGER. Teglholmsgade, København. Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende.

STUDIEBOLIGER. Teglholmsgade, København. Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende. STUDIEBOLIGER Teglholmsgade, København Københavns Kommune COWI, Kort og data er vejledende. BESKRIVELSE Projektet omfatter 100 studieboliger som udbydes som ejerboliger. Bygningen placeres i det udlagte

Læs mere

Nyt markant byggeri i Randers midtby

Nyt markant byggeri i Randers midtby Situationsplan Den eksisterende ejendom nedbrydes til fordel for en ny og mere markant bygning. Bygning I forbindelse med opførelsen af bygningen udføres den nye vej til det bagvedliggende område i henhold

Læs mere

F O R S L A G T I L N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P. Nyt Kirke- og kulturhus i Vinderup. Perspektiv set fra syd-vest

F O R S L A G T I L N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P. Nyt Kirke- og kulturhus i Vinderup. Perspektiv set fra syd-vest F O R S L A G T I L N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P Perspektiv set fra syd-vest N Y T K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P - Denne skitsemappe indeholder et forslag

Læs mere

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 - 2 - INDHOLDSFORTEGNELSE ARKITEKTURBESKRIVELSE 5 PRINCIPSNIT A-A, 1:500 6 OPGØRELSE 7 - Parkering - Bebyggelsesprocent SITUATIONSPLAN, 1:500

Læs mere

bebyggelsen set fra hjørnet Provstevej og Theklavej Provstevej 5 ungdomsboliger forside

bebyggelsen set fra hjørnet Provstevej og Theklavej Provstevej 5 ungdomsboliger forside bebyggelsen set fra hjørnet Provstevej og Theklavej side 0 forside Arkitektur og bygningsbeskrivelse Byggeriet fremstår som en række bygninger, der tilsammen danner en vinkelbygning på hjørnet af Provstevej

Læs mere

F O R S L A G T I L K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P. Vinderup Kirke- og kulturhus - rev.1d3. Perspektiv set fra syd-vest

F O R S L A G T I L K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P. Vinderup Kirke- og kulturhus - rev.1d3. Perspektiv set fra syd-vest F O R S L A G T I L K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P Perspektiv set fra syd-vest K I R K E - O G K U L T U R H U S I V I N D E R U P NORD - Nyt Kirke- og Kulturhus - KIRKEHAVE m. bålsted,

Læs mere

LAANSHØJ FÆLLESHUS 1

LAANSHØJ FÆLLESHUS 1 1 LAANSHØJ FÆLLESHUS INDHOLDFORTEGNELSE LAANSHØJ FÆLLESHUS 04 Introduktion Situationsplan KONCEPT 07 ARKITEKTUREN 09 Tagplan + Opstalt Stueplan + Længdesnit Visualisering Snit AA + BB REFERENCER 21 Relation

Læs mere

DECEMBER 2013 RØNDE IDRÆTSCENTER DISPOSITIONSFORSLAG. www.h-e.dk tlf. 86168836

DECEMBER 2013 RØNDE IDRÆTSCENTER DISPOSITIONSFORSLAG. www.h-e.dk tlf. 86168836 RØNDE IDRÆTSCENTER DISPOSITIONSFORSLAG www.h-e.dk tlf. 86168836 INDHOLD Projektbeskrivelse Side 4 Situationsplan Side 5 Rumlige gengivelser Side 6 Stueplan Side 10 Stueplan ny hal Side 12 1. salsplan Side

Læs mere

KALUNDBORG SUNDHEDS- CEnTER OG AKUTHUS

KALUNDBORG SUNDHEDS- CEnTER OG AKUTHUS SUNDHEDS- CEnTER OG AKUTHUS rh arkitekter REV. 2012.01.10 VISION På baggrund af de strukturændringer som Region Sjællands sygehusplan 2010 medfører, etablerer Region Sjælland og Kalundborg Kommune et sundheds-

Læs mere

FLOT EKSKLUSIV NYISTANDSAT EJENDOM I TUBORG NORD

FLOT EKSKLUSIV NYISTANDSAT EJENDOM I TUBORG NORD 449-3.543 m2 PHILIP HEYMANS ALLÉ 29 2900 HELLERUP FLOT EKSKLUSIV NYISTANDSAT EJENDOM I TUBORG NORD FLERBRUGEREJENDOM ELLER DOMICIL INDHOLD 3 Beliggenhed 4 Ejendommen 8 Lejemål 10 Plantegninger 17 Lejevilkår

Læs mere

KONTORHUS OLOF PALMES ALLÉ 39

KONTORHUS OLOF PALMES ALLÉ 39 KONTORHUS OLOF PALMES ALLÉ 39 Infrastruktur Fundamentet for Skejby s erhvervsmæssige vækst fi ndes i områdets gode infrastruktur samt den umiddelbare kontakt til Århus midtby (6 km til Århus Hovebanegård)

Læs mere

Niels Brocks internationale gymnasium. INDRETNINGSKONCEPT 2. marts 2010

Niels Brocks internationale gymnasium. INDRETNINGSKONCEPT 2. marts 2010 Niels Brocks internationale gymnasium INDRETNINGSKONCEPT 2. marts 2010 INDHOLD Indretningskonceptet skal understøtte Niels Brocks internationale gymnasiums image, værdier og mål - og være identitetsskabende

Læs mere

CERESVEJ 19. enfamiliehus

CERESVEJ 19. enfamiliehus CERESVEJ 19 enfamiliehus Den eksisterende villa har ingen hoveddør ud til vej, men en nedkørsel til carport og høje mørke kældervinduer. Vinduerne er 70 er lavformats ruder og teglen er industriel i sit

Læs mere

N Y T P A R K E R I N G S H U S I R O S K I L D E B Y M I D T E VIEWS FRA ANKOMST SITUATIONEN

N Y T P A R K E R I N G S H U S I R O S K I L D E B Y M I D T E VIEWS FRA ANKOMST SITUATIONEN N Y T P A R K E R I N G S H U S I R O S K I L D E B Y M I D T E VIEWS FRA ANKOMST SITUATIONEN 14. Maj. 2013 1 Plan 1:500 SNIT SCENARIE 1-1:250 50 P 50 P 52 P 50 P 50 P 50 P 49 P 47 P 52 P 50 P Hoveddisponering

Læs mere

STARTBO STARTBO NÆSTVED

STARTBO STARTBO NÆSTVED STARTBO STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ 19-05-2017 BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet er

Læs mere

VINKELGAARDEN. Frederikshavn Boligforening. OPLÆG TIL RENOVERINGSSTRATEGI April 2013

VINKELGAARDEN. Frederikshavn Boligforening. OPLÆG TIL RENOVERINGSSTRATEGI April 2013 VINKELGAARDEN Frederikshavn Boligforening OPLÆG TIL RENOVERINGSSTRATEGI April 2013 IND HOLD: OVERSIGTSBILLED...1 SITUATIONSPLAN...2 LEJLIGHED A & B...3 LEJLIGHED B.b...4 LEJLIGHED C & D...5 TAGLEJLIGHED...6

Læs mere

8. A u g u s t

8. A u g u s t 8. A u g u s t 2 0 0 7 PROJEKTORGANISATION Bygherre: S.E. Beton A/S Arkitekt: KS Arkitekter A/S Entreprenør: Gråkjær A/S SITUATIONSPLAN ARKITEKTONISK HOVEDIDÉ Det nye industrihus i Juelstrupparken er skitseret

Læs mere

KONTORHUS & P-HUS ROSKILDEVEJ - VIBEHOLMS ALLÉ, BRØNDBY PROJEKTFORSLAG

KONTORHUS & P-HUS ROSKILDEVEJ - VIBEHOLMS ALLÉ, BRØNDBY PROJEKTFORSLAG KONTORHUS & P-HUS ROSKILDEVEJ - VIBEHOLMS ALLÉ, BRØNDBY PROJEKTFORSLAG 18.06.2015 Sagsnr. 15.5526 20 m K 17,5 K 18 K 19 K 17,5 K 19 K 16,5 MATRIKEL OG BYGGELINJER BYGNINGSHØJDER OG KOTER ANKOMST TIL GRUNDEN

Læs mere

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering]

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] BOKA GROUP RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] A+ PLACERING FOR NYT DOMICIL Hjørneejendommen Ring3/Mileparken har den bedste placering i Herlev, da både tilkørselsforhold

Læs mere

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat.

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat. 02 Generelt Velkommen til et nyt og innovativt boligprojekt, hvor begreberne tid, rum og sjæl er gennemgående. Vi opholder os alle meget i vores bolig, derfor er der i City grund projektet lagt stor vægt

Læs mere

Sognegård i Ringe ARKITEKT JAN SKOVSENDE HANSEN CAND ARCH, MAA PAR LUNDEGAARDSVEJ 6, 5672 BROBY TLF. 62 68 18 00 FAX 62 68 16 49

Sognegård i Ringe ARKITEKT JAN SKOVSENDE HANSEN CAND ARCH, MAA PAR LUNDEGAARDSVEJ 6, 5672 BROBY TLF. 62 68 18 00 FAX 62 68 16 49 Sognegård i Ringe BESKRIVELSE AF DEN NYE SOGNE- GAARD I RINGE. BELIGGENHED Den nye sognegård placeres på samme sted som den nuværende administrationsbygning for sognet, ca.175 meter nordvest for Ringe

Læs mere

STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ REV STARTBO

STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ REV STARTBO STARTBO NÆSTVED SNEPPEVEJ REV 29-09-2017 STARTBO BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet

Læs mere

4.675 m² visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej

4.675 m² visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej 4.675 m² visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk I det attraktive erhvervsområde Lautrupparken i Ballerup, ligger den præsentable

Læs mere

STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN STARTBO STARTBO STARTBO

STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN STARTBO STARTBO STARTBO STARTBO HOLBÆK SLOTSHAVEN 1-11-2017 STARTBO STARTBO STARTBO BYGGEGRUNDEN Beskrivelse af arkitektur Vores teams forslag og hovedgreb tager udgangspunkt i det, som er beskrevet i Startbos idéoplæg: Startbo-konceptet

Læs mere

Stueplan side 4. Loftsplan side 6

Stueplan side 4. Loftsplan side 6 HOSPICE Brædstrup - Dispositionsforlag - 17.12.2012 1 Indholdsfortegnelse side 1 Nyt HOSPICE Brædstrup Omdannelsen af Brædstrup Sygehus til nyt hospice er en opgave som Danske Diakonhjem ser frem til med

Læs mere

Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej

Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej Borupvang 5C, 2750 Ballerup Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Området og ejendommen I det attraktive

Læs mere

BØRNEHUS I SKIBBY RÅDHUS

BØRNEHUS I SKIBBY RÅDHUS BØRNEHUS I SKIBBY RÅDHUS MN SAG NR 11123-01 - SIDE NR 1 AF 16 Saltsøvej affaldsgård redskabsskur cykeloverdækning klapvogne parkering ca. 30 pladser legeplads større børn bålhytte låge HOVEDINDGANG HCparkering

Læs mere

LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE

LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE Jimmies kiosk Grillbar Vangede Slagteren Munkekonditoriet LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE 20110405 2 BESKRIVELSE Det samlede bygningskompleks går over to etager plus kælder. Ved ankomstsiden mod

Læs mere

Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej

Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej Borupvang 5C, 2750 Ballerup Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom v/ballerup Byvej MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Området og ejendommen I det attraktive

Læs mere

VINKELGAARDEN. Frederikshavn Boligforening. OPLÆG TIL RENOVERINGSSTRATEGI Maj 2013

VINKELGAARDEN. Frederikshavn Boligforening. OPLÆG TIL RENOVERINGSSTRATEGI Maj 2013 VINKELGAARDEN Frederikshavn Boligforening OPLÆG TIL RENOVERINGSSTRATEGI Maj 2013 IND HOLD: OVERSIGTSBILLED...1 SITUATIONSPLAN...2 LEJLIGHED A & B...3 LEJLIGHED C & D...4 TAGLEJLIGHED...5 FACADE...6 FACADE...7

Læs mere

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence

Ny præstebolig i Tistrup Indbudt arkitektkonkurrence kirke parkeringsområde Tistrup kirkevej Beliggenhed Der er med planen søgt at skabe en helhed i mellem kirke og præstegården samtidig med har det med den overordnede planlægning været vigtigt at præstegården

Læs mere

Villa Nørager. Lillebælts Allé 18, Fredericia

Villa Nørager. Lillebælts Allé 18, Fredericia Villa Nørager Lillebælts Allé 18, Fredericia 23.11.2010 2 Oversigtskort Stedet Lillebælts Allé 18 er så absolut en af Fredericias bedst beliggende grunde. Højt hævet over Lillebælt er udsigten ud gennem

Læs mere

IDEFORSLAG TIL NYKØBING MORS KIRKECENTER OG PROVSTIKONTOR

IDEFORSLAG TIL NYKØBING MORS KIRKECENTER OG PROVSTIKONTOR IDEFORSLAG TIL NYKØBING MORS KIRKECENTER OG PROVSTIKONTOR INDHOLD 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Situationsplan 1:500 Oversigtsplan 1:200 Planer 1:100 Oversigtsfacader og -snit 1:200 Facader 1:100 Snit 1:50 Materialer

Læs mere

VIG HALLEN. Skitseforslag 31.07.2013

VIG HALLEN. Skitseforslag 31.07.2013 VIG HALLEN Skitseforslag 31.07.2013 1 genopførelse af vig hallen Sag 13071 31.07.2013 Arkitekt: White arkitekter A/S Vestre Kaj 2, 1.sal DK-4700 Næstved Tlf.: +45 55 70 10 10 Kontaktperson: Gert Lindenskov

Læs mere

TRAPPEN. Skitseprojekt for byggefelt 1A4 Aalborg Godsbaneareal 26.02.2015

TRAPPEN. Skitseprojekt for byggefelt 1A4 Aalborg Godsbaneareal 26.02.2015 TRAPPEN Skitseprojekt for byggefelt 1A4 Aalborg Godsbaneareal 26.02.2015 ARKITEKT BYGHERRE Laplandsgade 4A, 2.sal 2300 København S Denmark TN Udvikling A/S Kong Christians Allé 43, 2. DK-9000 Aalborg

Læs mere

9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET

9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET 9 arkitekttegnede boliger 3 værelser på ca. 80 m² Store terrasser/altaner Adgang med elevator lift Indflytning sommer 2016 BAKKEHUSET Bakkevej 1, Galten Friskole Børnehave Vuggestue Kirke Bygma Biograf

Læs mere

MIDTFYNS FRITIDSCENTER

MIDTFYNS FRITIDSCENTER forebyggelse og genoptræningscenter Den nye grønne kile. 16. JANUAR 2015 forebyggelse og genoptræningscenter VISION Med det nye Center for Forebyggelse og Genoptræning orienterer Midtfyns Fritidscenter

Læs mere

NY ADMINISTRATIONSBYGNING I NØRAGER dispositionsforslag november 2015

NY ADMINISTRATIONSBYGNING I NØRAGER dispositionsforslag november 2015 NY ADMINISTRATIONSBYGNING I NØRAGER dispositionsforslag november 2015 INTRODUKTION & PRIORITETER Den gode arbejdsplads - som afsæt for at servicere borgeren bedst muligt! Ovenstående har været den røde

Læs mere

Å B O U L E V A R D E N 5 3 Om og nybygning af eks. etageejendom

Å B O U L E V A R D E N 5 3 Om og nybygning af eks. etageejendom Om og nybygning af eks. etageejendom EKSISTERENDE FORHOLD - PLACERING ADRESSE Åboulevarden 52 1960 Frederiksberg C Matr. nr. 18 b af Frederiksberg BYGHERRE Ejer: 53 ApS H.C. Ørstedsvej 27 Lejl. 27 1879

Læs mere

Det Maritime Museum AQUARIUS. Tungevågen AQUARIUS MARITIMT VITENSENTER I TUNGEVÅGEN

Det Maritime Museum AQUARIUS. Tungevågen AQUARIUS MARITIMT VITENSENTER I TUNGEVÅGEN 1 Det Maritime Museum AQUARIUS Tungevågen INDHOLDSFORTEGNELSE 3 4. ARKITEKTONISK, URBANT OG LANDSKABELIGT KONCEPT 5-7. CONCEPTUELLE DIAGRAMMER 8. MASTERPLAN OG TVÆRSNIT 9. PLAN -1, +1 10. ARKITEKTUR OG

Læs mere

FREDERIKS PLADS COMPANY HOUSE

FREDERIKS PLADS COMPANY HOUSE FREDERIKS PLADS COMPANY HOUSE Frederiks Plads, 8000 Aarhus C Udlejes i samarbejde med BELIGGENHED OG OMRÅDET Frederiks Plads bliver indrettet som en bydel i byen, hvor bygningerne placeres rundt om et

Læs mere

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 , STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 INDHOLD 03 SITUATIONSPLAN 1:500 04 FUGLEPERSPEKTIV SET FRA NORDØST 05 IDÉ GRUNDLAG 06 AULA & CAFEMILJØ #1 07 AULA & CAFEMILJØ

Læs mere

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER NYT INDGANGSPARTI BESKRIVELSE / PLAN 1:350 Baggrund for udvidelsen Eksisterende hal 1194,3 m² Eksisterende omklædning Sdr. Omme Idrætscenter er efterhånden blevet 40 år gammelt. Der er sket to mindre tilbygninger

Læs mere

Bryggervangen København Ø

Bryggervangen København Ø Når alle de fornuftige detaljer er på plads, står du tilbage med den vigtigste; Føles stedet rigtigt. Bryggervangen 55 2100 København Ø Moderne ejendom med ventilation og køl Møbleret gårdmiljø Fantastisk

Læs mere

Familieboliger Amtsvej 9-11, Allerød. Skitseforslag

Familieboliger Amtsvej 9-11, Allerød. Skitseforslag Familieboliger Amtsvej 9-11, Allerød Skitseforslag 2 25.04.2017 Områdekort Situationsplan 1:500 Arealbeskrivelse Arealet ligger på Amtsvej 11 i Allerød. Bebyggelsen i området er af meget forskellig karakter,

Læs mere

centerbebyggelse HANDELS- OG SERVICECENTER VED HERNINGVEJ I RINGKØBING PROJEKTMATERIALE

centerbebyggelse HANDELS- OG SERVICECENTER VED HERNINGVEJ I RINGKØBING PROJEKTMATERIALE centerbebyggelse HANDELS- OG SERVICECENTER VED HERNGVEJ I RGKØBG UDARBEJDET AF: SKALA ARKITEKTER A/S ALLÉGADE 2 8700 HORSENS FOR: BOKA HOLDG A/S TELEHØJEN 6 5220 ODENSE HOVEDIDÉ OG DISPONERG: Dette prospekt

Læs mere

INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY

INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY INDBYDENDE OG PRÆSENTABELT KONTOREJENDOM I KGS. LYNGBY MARKANT EJENDOM I KGS. LYNGBY NYBROVEJ 110 2800 KGS. LYNGBY > > Ejendommen kan opdeles fra 903 1.151 2.054 3.134 m² > > Flot velkomstområde, kantine

Læs mere

R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID REMISEN I TØLLØSE - SEP. 2009 - IDÉKATALOG TIL VIDERE PROJEKTUDVIKLING

R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID REMISEN I TØLLØSE - SEP. 2009 - IDÉKATALOG TIL VIDERE PROJEKTUDVIKLING R E M I S E N I T Ø L L Ø S E - BÆREDYGTIG HISTORIE OG RUMMELIG FREMTID VISIONER OG FOKUS PUNKTER VISIONER I Remisen i Tølløse ligger et kæmpe potentiale. Alene bygningens særegne arkitektur og historie

Læs mere

ALBÆK STADION FORSLAG TIL NYT KLUBHUS MED OMKLÆDNINGSFACALITETER. Dato_

ALBÆK STADION FORSLAG TIL NYT KLUBHUS MED OMKLÆDNINGSFACALITETER. Dato_ ALBÆK STADION FORSLAG TIL NYT KLUBHUS MED OMKLÆDNINGSFACALITETER Dato_26.09.2017 ALBÆK STADION EN DEL AF KORSHØJ OMRÅDET 1 INTRO FORHOLD TIL LANDSBYKLYNGEN...Med nye faciliteter ved Albæk Stadion, så vil

Læs mere

arkitekter a/s FORSLAG TIL UDVIDELSE OG OMBYGNING AF LINDEGÅRDEN - SEPTEMBER 2010

arkitekter a/s FORSLAG TIL UDVIDELSE OG OMBYGNING AF LINDEGÅRDEN - SEPTEMBER 2010 arkitekter a/s FORSLAG TIL UDVIDELSE OG OMBYGNING AF LINDEGÅRDEN - SEPTEMBER 2010 Lindelyvej Hovedindgang Overdækket atrium Ny afdeling Mulighed for terapibad/ svømmehal Situationsplan, 1:500 Ny - og ombygning

Læs mere

Skitseforslag - Hjørnegrunden Nørrebrogade/Knudrisgade - Århus Arkitektfirmaet schmidt hammer lassen - Århus

Skitseforslag - Hjørnegrunden Nørrebrogade/Knudrisgade - Århus Arkitektfirmaet schmidt hammer lassen - Århus Skitseforslag - Hjørnegrunden Nørrebrogade/Knudrisgade - Århus 16.10.2006 Arkitektfirmaet schmidt hammer lassen - Århus Hjørnegrunden Nørrebrogade Knudrisgade Den omkringliggende kontekst er karakteriseret

Læs mere

SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP. dato: sagsnr.: revision:

SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP. dato: sagsnr.: revision: SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP dato: 18.03.2014 sagsnr.: 1723-300 revision: A GRUNDEN Høje Kejlstrup hører til de nordligst beliggende boligområder i Silkeborg inden det

Læs mere

Kontor med sublim havudsigt - Frederikskaj 6 København SV. Lyst og moderne kontordomicil ud til Teglværkshavnen

Kontor med sublim havudsigt - Frederikskaj 6 København SV. Lyst og moderne kontordomicil ud til Teglværkshavnen Kontor med sublim havudsigt - Frederikskaj 6 København SV Lyst og moderne kontordomicil ud til Teglværkshavnen Fra SAS lounge til kontoret på 11 min Ejendommen er placeret på Frederikskaj og er let tilgængelig

Læs mere

HØJHUS I NØRRESUNDBY HAVNELIV VED BROERNE 30.03.2007

HØJHUS I NØRRESUNDBY HAVNELIV VED BROERNE 30.03.2007 HØJHUS I NØRRESUNDBY 30.03.2007 1 Innovativt højhusbyggeri ved havnefronten Det nye havneprojekt med marinefaciliteter ved brolandingen i Nørresundby fremtræder som et markant landmark for området nord

Læs mere

ØRESTAD SYD BYGGEFELT

ØRESTAD SYD BYGGEFELT ØRESTAD SYD BYGGEFELT 1.2 09.09.2016 ILLUSTRATIONSPLAN MASTERPLAN BYGGEFELT 1.2 Grundareal: Byggeret: Anvendelse: Parkering: 5.040 m2 9.100 m2 Bolig I konstruktion MASTERPLAN 2 BYGNINGSVOLUMEN 17 M 20

Læs mere

POLYFORM ARKITEKTER ApS Kigkurren 8M, 1. sal DK-2300 København S. info@polyformarkitekter.dk Tlf 33 32 08 74

POLYFORM ARKITEKTER ApS Kigkurren 8M, 1. sal DK-2300 København S. info@polyformarkitekter.dk Tlf 33 32 08 74 Skyen POLYFORM ARKITEKTER ApS Kigkurren 8M, 1. sal DK-2300 København S info@polyformarkitekter.dk Tlf 33 32 08 74 2 Skitseforslag byggefelt 1C// Aalborg Godsbaneareal // 21.12.212 // POLYFORM Arkitekter

Læs mere

Det Nære og Det Fjerne

Det Nære og Det Fjerne M a r i t i m t V i t e n s e n t e r i Tu n g e v å g e n Stedlig tilpasning Stedets ånd peger på en stilfærdig modulering af et bygningskompleks, og mod en harmonisk indpasning i det svagt kurvede klippelandskab.

Læs mere

FORSKNINGSPLEJEHJEMMET SØLUND

FORSKNINGSPLEJEHJEMMET SØLUND FORSKNINGSPLEJEHJEMMET SØLUND Anlæg af bygning til forskningsenhed 19. januar 2007 Intentioner Plejecentret Sølund er beliggende mellem Sortedams Sø og Ryesgade 20 tæt på Rigshospitalet, Panuminstituttet

Læs mere

Sydhavnens nye VirksomhedsHus

Sydhavnens nye VirksomhedsHus I samarbejde med TIL LEJE Sluseholmen 1, 2450 København SV Sagsnr. 9890 SLUSEHOLMEN 1 VirksomhedsHus Sydhavnens nye VirksomhedsHus Effektivt multibrugerhus med fælles reception, mødelokaler og kantine

Læs mere

thurøvej

thurøvej thurøvej 13-15 Skitseforslag 03.02.2015 1 EKSISTERENDE FORHOLD Frederiksberg er en tæt og stort set færdig bygget by, og kommunegrænsen er hele vejen omkranset af København. Derfor er det på Frederiksberg

Læs mere

BORUPVANG 5C, 2750 BALLERUP. Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom ved Ballerup Byvej

BORUPVANG 5C, 2750 BALLERUP. Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom ved Ballerup Byvej BORUPVANG 5C, 2750 BALLERUP Nyindrettet, visuel og futuristisk ejendom ved Ballerup Byvej Området og ejendommen I det attraktive erhvervsområde Lautrupparken i Ballerup, ligger den præsentable og spændende

Læs mere

Finsensvej 15. Forslag til studieboliger, 2000 Frederiksberg. Owner: Vision Student Homes, COPI, Bredgade 38, st.

Finsensvej 15. Forslag til studieboliger, 2000 Frederiksberg. Owner: Vision Student Homes, COPI, Bredgade 38, st. Situationsplan Mål 1:500 Området. Området omkring Finsensvej har siden 50 erne gennemgået en voldsom forandring. Fra at være en bydel præget af industri og jernbaneterræn, er udviklingen gået i retning

Læs mere

kanonhuset forår 2016 entasis

kanonhuset forår 2016 entasis kanonhuset forår 2016 entasis kanonhuset forår 2016 indhold helhed 03 motiv / materialitet 05 lanterne 06 grønne haver og facader 07 underskæring 08 tegldetaljering 09 stålaptering, udvendige trapper 10

Læs mere

Tyrkisk Kulturhus. Skitseforslag, November 2017

Tyrkisk Kulturhus. Skitseforslag, November 2017 Tyrkisk Kulturhus Skitseforslag, November 2017 Koncept Vi ønsker at skabe et kulturhus der favner både omgivelser og brugere i et simpelt greb. Et hus hvor materialitet, form og funktion understøtter en

Læs mere

DTU-Compute. Institut for Matematik & Computer Science. Danmarks Teknisk Universitet

DTU-Compute. Institut for Matematik & Computer Science. Danmarks Teknisk Universitet DTU-Compute Institut for Matematik & Computer Science Danmarks Teknisk Universitet Danmarks Teknisk Universitet (DTU) Lyngby Campus På DTU nord for København har Christensen & Co arkitekter skabt en ny

Læs mere

LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE 20110405

LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE 20110405 Jimmies kiosk Grillbar Vangede Slagteren Munkekonditoriet LIDL, MUNKETORVET Matrikel 22P VANGEDE 20110405 2 BESKRIVELSE Det samlede bygningskompleks går over to etager plus etager. Mod vest fremstår bygningen

Læs mere

OFFICEPARK SØBORG. [Et moderne kontormiljø med suveræn placering i Storkøbenhavn]

OFFICEPARK SØBORG. [Et moderne kontormiljø med suveræn placering i Storkøbenhavn] [ 0 0 1 ] OFFICEPARK SØBORG [Et moderne kontormiljø med suveræn placering i Storkøbenhavn] OFFICEPARK SØBORG KØBENHAVN OFFICEPARK SØBORG OfficePark Søborg ligger i erhvervsområdet Vandtårnsvej, Gladsaxe

Læs mere

BÜLOWSVEJ 10 - NYE BOLIGER. Bülowsvej 10, Frederiksberg

BÜLOWSVEJ 10 - NYE BOLIGER. Bülowsvej 10, Frederiksberg BÜLOWSVEJ 10 - NYE BOLIGER INDLEDNING I det Frederiksbergske villakvarter omkring den sydlige del af Bülowsvej er det ønsket at nedrive en eksisterende gammel erhvervsbygning som er nedslidt og som arkitektonisk

Læs mere

B - HOUSE B-HOUSE ER FREMTIDENS FLEKSIBLE KONTORHUS

B - HOUSE B-HOUSE ER FREMTIDENS FLEKSIBLE KONTORHUS 12 B - HOUSE B-HOUSE ER FREMTIDENS FLEKSIBLE KONTORHUS B-House er et nyt flerbruger-kontorhus med stort fokus på at skabe de bedste rammer for alle, der arbejder og har deres gang i B-House. Fleksibilitet

Læs mere

HAVEJE-ATELLIERNE 27681

HAVEJE-ATELLIERNE 27681 HAVEJE-ATELLIERNE 27681 BESKRIVELSE HAVEJE-ATELLIERNE INTENTION En spændende udviklings proces er i gang( ) Variation, kreativitet og liv på gaden. Et sted der er rart at være for dem der bor der, og tiltrækker

Læs mere

LYSE OG INDBYDENDE LOKALER I DET NATURSKØNNE BREDE

LYSE OG INDBYDENDE LOKALER I DET NATURSKØNNE BREDE LYSE OG INDBYDENDE LOKALER I DET NATURSKØNNE BREDE TIL LEJE Hirschsprunghus Bredevej 2 2830 Virum Lækre og præsentable lokaler til den effektive virksomhed Lyse og indbydende lejemål med adgang til fælles

Læs mere

LEJEPROSPEKT BORUPVANG 5B, 2. SAL 2750 BALLERUP

LEJEPROSPEKT BORUPVANG 5B, 2. SAL 2750 BALLERUP LEJEPROSPEKT BORUPVANG 5B, 2. SAL 2750 BALLERUP Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Kontorlejemål i samme bygning som Brenntag Nordic og Contour Design Flotte og præsentable kontorer med moderne

Læs mere

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved

Region Sjælland Platangårdens Ungdomscenter. Ungdomsboliger Glentevej, Næstved. Sag 11006 24.01.2012. White arkitekter A/S Næstved Region Sjælland Region Sjælland Skitseforslag 1:100 Eksist. tegninger Depot for havemøbler mm Cykler mm Depot for havemøbler mm Ny indgang Reng. Entré Depot Bad 1 Værelse 1 Bad 1 Værelse 1 Kontor Hall

Læs mere

ARKITEKTUR OG MATERIALER: HOVEDIDÉ OG DISPONERING:

ARKITEKTUR OG MATERIALER: HOVEDIDÉ OG DISPONERING: HOVEDIDÉ OG DISPONERING: Dette projekt anviser et konkret forslag til bebyggelse af grunden på Herningvej, mellem Skaadsmosevej og Glentevej i Ringkøbing. Forslaget anviser etablering af butiksarealer,

Læs mere

LOTTENBORGHUS KGS. LYNGBY

LOTTENBORGHUS KGS. LYNGBY TIL LEJE LOTTENBORGHUS KGS. LYNGBY Nyåbnet flerbrugerhus i Lyngby også for mindre virksomheder Fælles personalerestaurant med professionel forpagter Fælles mødecenter med stort konferencelokale og mindre

Læs mere

frederiksberg: Attraktivt 1. sals kontor i præsentabel ejendom Adgang til mødelokale, receptionist, kantine, tagterrasse, konferencesal og parkering.

frederiksberg: Attraktivt 1. sals kontor i præsentabel ejendom Adgang til mødelokale, receptionist, kantine, tagterrasse, konferencesal og parkering. frederiksberg: Attraktivt 1. sals kontor i præsentabel ejendom Adgang til mødelokale, receptionist, kantine, tagterrasse, konferencesal og parkering. SE MERE HER Centralt på Frederiksberg, på tilbagetrukket

Læs mere

OMRÅDEPLAN - 1:5000. Kirkebyskoven. Odense - Svendborg. Græsholmene. Amalielyst. Politiskole. Horseskov. Skove til hundetræning - 1:100.

OMRÅDEPLAN - 1:5000. Kirkebyskoven. Odense - Svendborg. Græsholmene. Amalielyst. Politiskole. Horseskov. Skove til hundetræning - 1:100. POLITISKOLE & EFTERUDDANELSESCENTER I SVENDBORG 2 Kirkebyskoven Amalielyst Græsholmene Politiskole Odense - Svendborg Horseskov Skove til hundetræning - :00.000 Fremtidig indkvartering Grund: 8000 m 2

Læs mere

Enestående etagemeter - med sublim panorama

Enestående etagemeter - med sublim panorama Enestående etagemeter - med sublim panorama MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk 4.173 m² kontorer i......topniveau ved Søerne - tæt på Københavns City. Med sin markante

Læs mere

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling 058-28 8 nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Rev.: 12.07.2018 Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen BEBYGGELSEN

Læs mere

N Y T D O M I C I L F O R N N I T I G L A D S A X E

N Y T D O M I C I L F O R N N I T I G L A D S A X E Y T D O M I C I L F O R I T I G L A D S A X E CC / DesignGroup Architects 27.08.2009 0 BESKRIVELSE AF PROJEKTET BELIGGEHED Byggelsesen er beliggende på Østmarken i Gladsaxe med gode trafikale forbindelser

Læs mere

LEJEPROSPEKT BORUPVANG 5B, ST. TV BALLERUP

LEJEPROSPEKT BORUPVANG 5B, ST. TV BALLERUP LEJEPROSPEKT BORUPVANG 5B, ST. TV. 2750 BALLERUP Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Kontorlejemål i samme bygning som, Brenntag Nordic, Contour Design m.fl. Flotte og præsentable kontorer med

Læs mere

KONTOR + ERHVERV - HOLMBLADSGADE /FORSLAG B (151%) SAGSNUMMER 07.2825 - DATO 11.02.2010

KONTOR + ERHVERV - HOLMBLADSGADE /FORSLAG B (151%) SAGSNUMMER 07.2825 - DATO 11.02.2010 KONTOR + ERHVERV - HOLMBLADSGADE /FORSLAG B (151%) SAGSNUMMER 07.2825 - DATO 11.02.2010 KONTEKST BAGGRUND I 2007 erhvervede BOKA GROUP A/S grunden Holmbladsgade 113, beliggende på Amager. Projektgrunden

Læs mere

MIDTERPIEREN - NYBORG

MIDTERPIEREN - NYBORG MIDTERPIEREN - NYBORG PROJEKTOPLÆG MIDTERPIEREN NYBORG D. 24.02.2017 BYGHERRE Pædagogernes Pension Tuborg Boulevard 3 2900 Hellerup BYGHERRERÅDGIVER Kuben Management A/S Jupitervej 1 6000 Kolding ARKITEKT

Læs mere

FARUM HOVEDGADE I REMA 1000

FARUM HOVEDGADE I REMA 1000 FARUM HOVEDGADE I REMA 1000 27.03-14 Sagsnr. 10.3939 FACADE OPLÆG FARUM HOVEDGADE I BESKRIVELSE Nyt byggeri i Farum På Farum Hovedgade foreslås opførsel af nyt byggeri indeholdende både butikker og boliger.

Læs mere

En fremtid på Sønderborgs Havnefront

En fremtid på Sønderborgs Havnefront Kontor B/Sønderborg Kontor B Sønderborg 2/ En fremtid på Sønderborgs Havnefront Kontor B/Sønderborg er beliggende på Sønderborgs tidligere industrihavn, der er ved at blive omdannet til ByensHavn et bæredygtigt

Læs mere

NABOORIENTERING EFTER PLANLOVEN

NABOORIENTERING EFTER PLANLOVEN Teknik- og Miljøforvaltningen 29. november 2017 NABOORIENTERING EFTER PLANLOVEN Vi skriver til dig, fordi du er beboer, ejer, lejer eller repræsentant for en virksomhed, der kan blive berørt af et byggeprojekt

Læs mere

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering]

BOKA GROUP. RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] BOKA GROUP RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] RING 3 OFFICEPARK - EKSPLOSIV UDVIKLING AF ERHVERVSOMRÅDE Ring 3 OfficePark er et område af et så stort omfang, at det

Læs mere

RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering]

RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] RING 3 OFFICEPARK HERLEV [Et moderne kontormiljø med suveræn placering] RING 3 OFFICEPARK - EKSPLOSIV UDVIKLING AF ERHVERVSOMRÅDE Ring 3 OfficePark er så stort et område, at det vil fremstå som sit eget

Læs mere

LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199, 1. SAL 2860 SØBORG

LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199, 1. SAL 2860 SØBORG LEJEPROSPEKT BUDDINGEVEJ 199, 1. SAL 2860 SØBORG Præsentation Lejemålet Området Lejeforhold Flot og indbydende kontorlejemål Gratis parkering, gåafstand til S-tog, bus tæt på og hurtig adgang til motorveje

Læs mere

KONTOR PÅ DET CHARMERENDE CHRISTIANSHAVN

KONTOR PÅ DET CHARMERENDE CHRISTIANSHAVN 388 m2 OVERGADEN NEDEN VANDET 9A, 3. SAL 1414 KØBENHAVN K. KONTOR PÅ DET CHARMERENDE CHRISTIANSHAVN INDHOLD 3 Beliggenhed 4 Ejendommen 6 Lejemål 8 Plantegning 9 Lejevilkår 11 Kontaktinformation 2 C.W.

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND. Juni 2017

SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND. Juni 2017 SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND Juni 2017 INDHOLD INTRO 05 SITUATIONSPLAN 07 PERSPEKTIVER 08 FACADER 12 SNIT 14 AREALOVERSIGT 16 OVERSIGTSPLANER

Læs mere

Placeringen afstemmes med funktionskrav til infrastrukturen. Diagrammet illustrere principiel forskydningen af jordmængder.

Placeringen afstemmes med funktionskrav til infrastrukturen. Diagrammet illustrere principiel forskydningen af jordmængder. HOVEDGREB Arkitektur og landskab 11 Da terrænets naturlige plateau er mindre end anlæggets areal er der behov for en tilpasning til terrænet. Placeringen afstemmes med funktionskrav til infrastrukturen.

Læs mere