Handleplan for synliggørelse af VisitFjordlandet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Handleplan for synliggørelse af VisitFjordlandet"

Transkript

1 Handleplan for synliggørelse af VisitFjordlandet

2 Centrale pointer fra startegien Turismeoperatørerne i Roskilde, Frederikssund, Holbæk, Lejre og kommuner indledte i 2015 et projektsamarbejde om at udvikle og markedsføre turismeprodukter og oplevelsespakker omkring Isefjorden, Lammefjorden, Holbæk Fjord og Roskilde Fjord. Det er sket under den fælles overskrift Fjordlandet. I den forbindelse blev der udarbejdet tre kernefortællinger, der brander området som en samlet destination, og som udnytter mulighederne for øget digital tilstedeværelse. Kernefortællingerne skal forstås. som porte til et rum fyldt med relevant, tematiseret indhold. De fungerer som et multifacetteret redskab til at anskue og kommunikere en destinations samlede tilbud..

3 Fjordlandet er: Fællesskab Festivaler, foreninger, frie klynger og gode fælles idéer. Vikingeliv, græs på knæene, bofællesskaber og det frivillige arbejdes styrke. Det er her i Fjordlandet, at nye økologiske fællesskaber spirer, hvor festivaler og begivenheder skaber oplevelser for alle, skaber internationalt spotlight og hvor sammenhængskraften udgøres af menneskelige relationer, lokal samarbejde og stolthed. Det er i Fjordlandets fællesskaber, at ildsjælene skaber bevægelser og nye samlinger, hvor den enkelte bliver til mere end dét. I samarbejde og i samspil med andre i fællesskab. Nøglemarkører: Events, foreningsliv, traditioner, bofællesskaber, økologi, andelslandsbyen Nyvang, Musicon, Roskilde Festival, Vikingespillet og kunsthåndværkermarked.

4 Fjordlandet er: Landskab & Kulturhistorie Fjordlandet er istidens bakkede formgivning og landskabets egen unikke historiefortælling. Fra Brorfeldes definerede mørke til æggebakketopografien i Lejre. Nationalparkernes uendelige fortællinger og oplevelsescentrene fra UNESCO til vikingetogter og domkirkens majestætiske storhed. Fjordens forløb gennem landskabet er naturens egen infrastruktur og historiens ægte vingesus fra nord til syd. Geografien bliver til en smuk og naturlig urtehave, hvor unikke fødevarer skabes i ægte samspil med historien og naturen. Nøglemarkører: Sagnlandet Leje, Roskilde Domkirke, Vikingeskibsmuseet, Fjordstierne, Brorfelde, slotte og herregårde

5 Fjordlandet er: Frihed & Fjordliv Fjordlandet er den naturlige ramme om leg og frihed og bliver for alle involverede til årstidernes unikke åndehul. Sommerens flade, trygge vand, fiskernes evige helårlige ressource og kitesurfernes sæsonparadis. Hvor historiske færgeforbindelser binder mennesker og steder sammen i en sløjfe af liv, tradition og virkelyst. Omkring fjorden vækkes passionen til live og bliver til en drivkraft for kunstnere og skabere i alle former og størrelser. I waders. I våddragt. I hverdagen og i virkeligheden. Nøglemarkører: Fiskeri, Fishing Zealand, vandsport, sommerferiebadeliv, kunstnerliv, lyset, kreativitet og cykelturisme.

6 Digitale platforme + synliggørelse af VisitFjordlandet Udvide antallet af følgere på VisitFjordlandet til minimum Udvide antallet af følgere på VisitFjordlandet til minimum Oprettelse af en YouTubekanal for VisitFjordlandet Lancering af digital platform/website for Visitfjordlandet. Udbrede kendskabet og synliggørelse af Fjordlandet på det danske marked. Udbrede kendskabet og synliggørelse af Fjordlandet internationalt. Udbrede kendskabet og synliggørelse af Fjordlandet - nationalt og internationalt. Udbrede kendskabet og synliggørelse af Fjordlandet - nationalt og internationalt TKM VFL. Digitalt team. Estimeret budget i 2019: DKK TKM VFL. Digitalt team. Estimeret budget i 2019: DKK. 1-2 kvartal DK version lanceres 1. kvartal Eng version lanceres senest 2-3 kvartal Tysk i primo TKM VFL. Digitalt team. Estimeret budget i 2019: DKK. TKM VFL. Digitalt team DKK.

7 Digitale platforme + synliggørelse af VisitFjordlandet Oprettelse af en Pintrestkonto for VisitFjordlandet. Søg LAG: Gastro-videoblog for Fjordlandet. SEO optimering + udbrede kendskabet og synliggørelse af Fjordlandet internationalt. Udbrede kendskabet og synliggørelsen af fødevareoplevelser i Fjordlandet. Særligt fokus på SMV som gårdbutikker, mosterier mv. 1. Kvartal 2019 TKM VFL. Digitalt team. Ingen udgifter. Ansøgning sendes august TKM VFL. Digitalt team + adm., styregruppe + fødevareaktører i Fjordlandet DKK.

8 Content, markedsføring og PR - VisitFjordlandet Landsdækkende SoMekampagne i samarbejde med Novasol. Udbrede kendskabet til Fjordlandet som turistdestination via nye kanaler. Marts TKM VFL. De lokale visitorganisationer, Novasol + samarbejdspartnere DKK. Landsdækkende SoMekampagne i samarbejde med Spejder Sport. Udbrede kendskabet til Fjordlandet som turistdestination via nye kanaler. Maj juni TKM VFL De lokale visitorganisationer, Spejder Sport + samarbejdspartnere DKK.

9 Content, markedsføring og PR - VisitFjordlandet Outdoor-film. Produktion af 7-8 korte outdoor-film fra Fjordlandet + stillbilleder: vandring, cykling, kajak, fiskeri m.m. Content til brug i markedsføringen af Fjordlandet. Løbende 2019 TKM VFL. Det digitale team m.fl., Estimeret: DKK. Presse: Minimum 3-4 individuelle presseture (eller Influencers) i Fjordlandet. Udbrede kendskabet og synliggørelse af Fjordlandet på det danske marked. I perioden maj til oktober TKM VFL. Adm., styregruppe + aktører i Fjordlandet. Estimeret: DKK. Generelle (digitale) markedføringsaktiviteter. Der arbejdes bla. på et advetoriel-samarbejde med Politiken. Udbrede kendskabet og synliggørelse af Fjordlandet på det danske marked. Løbende TKM VFL. Adm., styregruppe m.fl., DKK.

10 Content, markedsføring og PR - VisitFjordlandet Co-branding samarbejde samarbejde m/ Spejder Sports om fælles contentproduktion m.m. Udbrede kendskabet og nå ud til en ny og relevant målgruppe. Løbende 2019 TKM VFL Spejder Sport og samrbejdspartnere DKK. Udvidede det allerede eksisterende samarbejde med WoCo omkring Day Trips (By/Land-projektet). Herunder indgange på Øge antallet af endagsturister til Fjordlandet. International eksponering. Løbende 2019 TKM - VFL WoCo og samarbejdspartnere. Endnu ikke rammesat.

11 Content, markedsføring og PR - VisitFjordlandet Indlede et norsk samarbejde omkring vikinger med f.eks., oten eller og Udbrede kendskabet til kulturhistorien i Fjordlandet herunder historien om vikingerne. Værdiskabelse gennem et kulturelt branding perspektiv. 2-3 kvartal TKM VFL. Endnu ikke rammesat. Indlede et britisk samarbejde omkring vikinger med f.eks., (Jorvik vikingcentre) Udbrede kendskabet til kulturhistorien i Fjordlandet herunder historien om vikingerne. Værdiskabelse gennem et kulturelt branding perspektiv. 3-4 kvartal TKM VFL. Endnu ikke rammesat. * Projektet skal defineres yderligere.

12 Generelle aktiviteter - VisitFjordlandet Udarbejdelse af cykelkort for Fjordlandet. Synliggørelse af cykelruterne i Fjordlandet. AG - VH. VisitFjordlandet.? Udvikle nye (bookbare) oplvelsesprodukter i samarbejde med aktører i Fjordlandet. Oplevelsesprodukter som repræsenterer Fjordlandet som en destination.. Deltagelse i Greater Day 2019 arrangeret af WoCo. Udarbejde personas for VisitFjordlandet. Bidrager til forretningsudvikling. Synliggørelse af Fjordlandet. Forretningsudvikling mellem turismeaktører i Fjordlandet og incoming-bureauer. Sætte ansigt på vores målgrupper TKM - VFL Ingen udgifter TKM VFL. Adm., styregruppe + turismeaktører TKM 5000 DKK.

13 Generelle aktiviteter - VisitFjordlandet FAM-trip (visningstur) for incoming-bureauer. Synligøre oplevelsesprodukter i Fjordlandet mod et international publikum. 2-3 kvartal. VFL De lokale turistorganisationer DKK.

14 Aktiviteter til idébanken - VisitFjordlandet Projekt/indsats Formål/kommentarer Estimeret udgifter Kortlægning/rutetjek af hele Fjordstien (275 km). Et læringsforløb for turismeaktører i Fjordlandet med fokus på digital tilstedeværelse. Markedsføring på et eller flere udenlandske markeder i samarbejde med VisitDenmark og WoCo. Fjordstien har et kæmpe turismepotentiale men det kræver en opjustering på rute, skiltning og involvering af aktører herunder overnatningssteder og bagagetransport. Øge synligheden og kendskabsgraden af Fjordlandet på en eller flere af vores satsningsmarkeder: NO, SE, NL, DE eller UK. Rapporten estimeres til DKK. Herefter kommer udgifter til skiltning m.v. Fra DKK Udvide RO:KOST Roskilde Madfestival til at dække hele Fjordlandet. Udvide en allerede eksisterende events til at sætte fokus på hele Fjordlandet DKK? Ovenstående projekter/indsatser kan først realiseres, hvis der kan hentes flere projektmidler.

15

PROJEKTLEDER TIL FJORDLANDET. Et samarbejde mellem visitorganisationerne i Roskilde, Frederikssund, Lejre og Holbæk kommuner

PROJEKTLEDER TIL FJORDLANDET. Et samarbejde mellem visitorganisationerne i Roskilde, Frederikssund, Lejre og Holbæk kommuner København, 13. november 2017 Jobprofil PROJEKTLEDER TIL FJORDLANDET Et samarbejde mellem visitorganisationerne i Roskilde, Frederikssund, Lejre og Holbæk kommuner GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN

Læs mere

Kernefortællinger for Fjordlandet og strategi for implementering. Seismonaut og Spangenberg & Co. 5. januar 2017

Kernefortællinger for Fjordlandet og strategi for implementering. Seismonaut og Spangenberg & Co. 5. januar 2017 Kernefortællinger for Fjordlandet og strategi for implementering Seismonaut og Spangenberg & Co. 5. januar 2017 Formål og metode Introduktion til kernefortællinger Indhold Fjordlandets kernefortællinger

Læs mere

Kernefortællinger for Fjordlandet

Kernefortællinger for Fjordlandet Kernefortællinger for Fjordlandet Kernefortællinger og strategi for implementering Udarbejdet af Seismonaut og Spangenberg & Co Udarbejdet af Seismonaut og Spangenberg & Co Side 3 Indledning Side 4 Introduktion

Læs mere

Turismestrategi i Lejre Kommune

Turismestrategi i Lejre Kommune Turismestrategi i Lejre Kommune Turisme er en af Lejre Kommunes erhvervsmæssige styrkepositioner, og med Nationalpark Skjoldungernes Land og andre nye tiltag såsom Kongernes Hal i Sagnlandet er det et

Læs mere

Istidstuten. Fokus på geologi, kultur, natur, sundhed, friluftsliv og gode oplevelser. Projektleder: Anders Lauritsen

Istidstuten. Fokus på geologi, kultur, natur, sundhed, friluftsliv og gode oplevelser. Projektleder: Anders Lauritsen Istidstuten En cykelrute gennem Midt-Nordvestsjælland med istiden som tema Fokus på geologi, kultur, natur, sundhed, friluftsliv og gode oplevelser Projektleder: Anders Lauritsen Istidsruten - introduktion

Læs mere

Notat vedr. Visit Fjordlandet ny erhvervsfremmelov version

Notat vedr. Visit Fjordlandet ny erhvervsfremmelov version Notat vedr. Visit Fjordlandet ny erhvervsfremmelov version 08.10.18. Som følge af regeringens forslag til ændret lovgivning på turismeområdet (forenkling af erhvervsfremmesystemet) har Fjordlandets adm.

Læs mere

Turismens værdikæde de stærkeste og svageste led Pakketering/salg i Outdoor-turisme. Nanna Balsby, Naturligt Samspil Thomas Albrectsen, Aktiv Danmark

Turismens værdikæde de stærkeste og svageste led Pakketering/salg i Outdoor-turisme. Nanna Balsby, Naturligt Samspil Thomas Albrectsen, Aktiv Danmark Turismens værdikæde de stærkeste og svageste led Pakketering/salg i Outdoor-turisme Nanna Balsby, Naturligt Samspil Thomas Albrectsen, Aktiv Danmark Turismefremmedagen den 12. oktober 2016 Det vi skal

Læs mere

Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve

Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015 Indledning Med denne strategi for udvikling af turisme og oplevelser formulerer Greve Kommune nu for første gang en vision og et mål for

Læs mere

UDKAST til turismestrategi for Roskilde Kommune

UDKAST til turismestrategi for Roskilde Kommune UDKAST til turismestrategi for Roskilde Kommune 2014 - Nærværende udkast til turismestrategi tager udgangspunkt i de af aktørerne identificerede styrkepositioner, nemlig: Kulturhistorie, kulturarv Naturen

Læs mere

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT REFERAT Sted: Gershøj Kro, Gershøj Havnevej 14, Kirke Hyllinge Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 20:00 Medlemmer: Grethe Saabye (C) (Formand) Julie Hermind (F) (Medlem) Martin Stokholm

Læs mere

Status på turismeindsatsen i Holbæk Kommune/Orø. Projektudvalget for Vækst den 17. januar 2017

Status på turismeindsatsen i Holbæk Kommune/Orø. Projektudvalget for Vækst den 17. januar 2017 Status på turismeindsatsen i Holbæk Kommune/Orø Projektudvalget for Vækst den 17. januar 2017 Dagsorden 1. Projekt Ø-konsulent, medio 2014-ultimo 2016 - Projektperiode og økonomisk ramme - Hvad har vi

Læs mere

Cykelkonferencen, 14/5/2014

Cykelkonferencen, 14/5/2014 Jesper Pørksen: Udvikling og koordinering af international cykelturisme i Danmark - - en model for fremtiden baseret på erfaringer fra Powered by Cycling: Panorama Cykelkonferencen, 14/5/2014 Cykelturisme

Læs mere

# turismepolitik 2015-2018

# turismepolitik 2015-2018 # turismepolitik 2015-2018 TURISMEPOLITIK 2015-2018 1 # IDÉ 2 & LAYOUT TURISMEPOLITIK GRØNAGERS 2015-2018 GRAFISK - WWW.GGP.DK INDHOLD # ROSKILDE?? JAMEN I HAR JO DET HELE... # LIMEN ER ORANGE # DE TRE

Læs mere

PARTNERSKAB FOR VESTKYSTTURISMEv

PARTNERSKAB FOR VESTKYSTTURISMEv PARTNERSKAB FOR VESTKYSTTURISMEv PARTNERSKAB FOR v VESTKYSTTURISME v På tværs af 11 kommuner 3 jyske regioner En del af Dansk Kyst- og Naturturisme 2020 vision Danmarks vestkyst er blandt Europas førende

Læs mere

Sammen står vi stærkere!

Sammen står vi stærkere! Sammen står vi stærkere! Bliv en del af vores MICE Netværk Fælles markedsføring af alle erhvervsturisme aktører 2014 Styrken ligger i forskelligheden Bliv partner i MICE Netværket hos VisitNordsjælland

Læs mere

Vestkystens kultur og fødevareoplevelser Et projekt, der skal styrke den fælles fødevarefortælling ved Danmarks Vestkyst

Vestkystens kultur og fødevareoplevelser Et projekt, der skal styrke den fælles fødevarefortælling ved Danmarks Vestkyst Vestkystens kultur og fødevareoplevelser Et projekt, der skal styrke den fælles fødevarefortælling ved Danmarks Vestkyst Introduktion Fem faser i projektet Vestkysten er fyldt med gode fødevareoplevelser,

Læs mere

Turismestrategi Stevns Kommune

Turismestrategi Stevns Kommune Turismestrategi Stevns Kommune 2019-2022 1 Turismestrategi Stevns Kommune Stevns Kommune - 2019-2022 Vedtaget i Kommunalbestyrelsen d. Indledning Der er massiv konkurrence om turisterne, som i stigende

Læs mere

STRATEGI FOR VADEHAVET SOM VERDENSARV

STRATEGI FOR VADEHAVET SOM VERDENSARV STRATEGI FOR VADEHAVET SOM VERDENSARV 2016-2020 21 April 2017 BAGGRUND Med optagelsen af den danske del af Vadehavet på UNESCOs verdensarvsliste i 2014 og etableringen af Nationalpark Vadehavet i 2010

Læs mere

# turismepolitik 2015-2018

# turismepolitik 2015-2018 # turismepolitik 2015-2018 1 INDHOLD # ROSKILDE?? JAMEN I HAR JO DET HELE... # LIMEN ER ORANGE # DE TRE STRATEGISPOR 1. HISTORIE - VIKINGER & VERDENSARV 2. FJORD OG NATUR 3. EVENTS NATIONALE OG INTERNATIONALE

Læs mere

V s t. VisitSilkeborgs turismestrategi mod 2020 og prioriterede indsatser

V s t. VisitSilkeborgs turismestrategi mod 2020 og prioriterede indsatser VisitSilkeborgs turismestrategi mod 2020 Det strategiske fundament for VisitSilkeborg VisitSilkeborgs turismestrategi mod 2020 er udarbejdet af: VisitSilkeborg info@silkeborg.com Tlf. 86 82 19 11 www.silkeborg.com

Læs mere

VisitIkast-Brande. Turismefremme i Ikast-Brande Kommune. Møde med udvalget Erhverv, turisme og bosætning tirsdag den 10.

VisitIkast-Brande. Turismefremme i Ikast-Brande Kommune. Møde med udvalget Erhverv, turisme og bosætning tirsdag den 10. VisitIkast-Brande Turismefremme i Ikast-Brande Kommune Møde med udvalget Erhverv, turisme og bosætning tirsdag den 10. april 2018 26-03-2017 Jette Nielsen, Visit Ikast-Brande 1 Indsatsområder 2018-2022

Læs mere

Kommunikationsstrategi 2022

Kommunikationsstrategi 2022 Dansk Firmaidrætsforbund Kommunikationsstrategi 2022 Sådan vil vi skabe Et sjovere Danmark i bevægelse. I KOMMUNIKATIONSSTRATEGIEN KAN DU LÆSE: 1 Introduktion 2 2 Formål med vores kommunikationsstrategi

Læs mere

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT

Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT Udvalget for Erhverv & Turisme REFERAT Sted: Gershøj Kro, Gershøj Havnevej 14, Kirke Hyllinge Dato: Tirsdag den 4. juni 2019 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 20:00 Medlemmer: Grethe Saabye (C) (Formand) Julie

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm. Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS

RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm. Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS HVAD TALER JEG OM? Kommunebranding definition og udbredelse Typiske udfordringer Brandingprocessen involvering og eksekvering

Læs mere

Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer

Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer Digitalisering af turismeerhvervet - udfordringer og potentialer Agenda Hvordan møder vi turisten i en digital verden FØR, UNDER og EFTER? Hvad er vores udgangspunkt og hvad ved vi om brugeren i dag? Hvad

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Turismestrategi. Holbæk Turismeforum

Turismestrategi. Holbæk Turismeforum Turismestrategi Holbæk Turismeforum 2018-2021 Holbæk Turismeforums Strategiplan Formålet med strategien Turismestrategien skal sætte rammerne for et bredt turismesamarbejde, hvor samarbejde og sammenhæng

Læs mere

Adgang til Oplevelser

Adgang til Oplevelser Adgang til Oplevelser - en politik for styrkelsen af de særlige steder der findes i vores natur og landskaber og muligheden for oplevelsen af dem. Holbæk Kommune 2016 synliggøre fortællinger i landskabet

Læs mere

Turismestrategi Stevns Kommune

Turismestrategi Stevns Kommune Turismestrategi Stevns Kommune Stevns Kommune - 2019-2022 Godkendt i Kommunalbestyrelsen den 26. juni 2019 Indledning Der er massiv konkurrence om turisterne, som i stigende grad agerer digitalt, når de

Læs mere

Strategi for cykelturisme i Kongernes Nordsjælland. April 2017

Strategi for cykelturisme i Kongernes Nordsjælland. April 2017 Strategi for cykelturisme i Kongernes Nordsjælland April 2017 1 Udgangspunkt: Cykling er i vækst Antal cyklende turister 22% Antal overnatninger 5% 2 Vækst i perioden 2008-2014, Danmark VISION I 2020 cykler

Læs mere

Turismefremmedagen, 27. marts 2014. Flere, glade turister til Danmark v. Lars Erik Jønsson, VisitDenmark

Turismefremmedagen, 27. marts 2014. Flere, glade turister til Danmark v. Lars Erik Jønsson, VisitDenmark Turismefremmedagen, 27. marts 2014 Flere, glade turister til Danmark v. Lars Erik Jønsson, VisitDenmark 1 Agenda Hvordan forholder VisitDenmark sig til Regeringens Vækstplan for Dansk Turisme? Budskab

Læs mere

OPLEVELSER I FJORDLANDET

OPLEVELSER I FJORDLANDET OPLEVELSER I FJORDLANDET FJORDLANDET COPENHAGEN COUNTRYSIDE ODSHERRED / HOLBÆK / LEJRE / ROSKILDE / FREDERIKSSUND INFO VisitOdsherred Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sjælland Tlf. +45 5991 0888 odsherred@odsherred.com

Læs mere

Vi samler kræfterne og kæmper for Fyn! Klyngemedlemskab og markedsføringssamarbejde 2019

Vi samler kræfterne og kæmper for Fyn! Klyngemedlemskab og markedsføringssamarbejde 2019 Vi samler kræfterne og kæmper for Fyn! Klyngemedlemskab og markedsføringssamarbejde 2019 1 Velkommen som partner i Destination Fyn-samarbejdet Destination Fyn er det fynske klyngesamarbejde inden for turisme

Læs mere

Kompetenceudvikling. Turismens aktører i Region Midtjylland

Kompetenceudvikling. Turismens aktører i Region Midtjylland Kompetenceudvikling Turismens aktører i Region Midtjylland Bodil Marloth Meldgaard Udviklingskonsulent Cand. Mag i Sprog og Internationale forhold, Turisme fra Aalborg Universitet 12 års erfaring med turisme

Læs mere

Culture Plus Dansk Turismefremme 7. april Søren Krogh

Culture Plus Dansk Turismefremme 7. april Søren Krogh Culture Plus Dansk Turismefremme 7. april 2016 Søren Krogh Succeskriterier Succeskriterier for samtale mellem turismeerhverv og kultursektoren: At kulturturisme fokus bliver bedre ved at vi anvender og

Læs mere

DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL

DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL DANSK CYKELTURISME & HORESTA/ NATURLIGT SAMSPIL Giv turisten let adgang til oplevelser i naturen Guide til pakketering - Tjen penge på naturen Naturligt Samspil drives af HORESTA med støtte fra Naturstyrelsen

Læs mere

Fælles retning for turismen i Region Sjælland. Fælles viden Fælles kernefortælling Fælles indsatser Anbefalinger

Fælles retning for turismen i Region Sjælland. Fælles viden Fælles kernefortælling Fælles indsatser Anbefalinger Fælles retning for turismen i Region Sjælland Fælles viden Fælles kernefortælling Fælles indsatser Anbefalinger Version 16. juni 2017 1 Motivation Turisme vækster i Danmark og internationalt, men i Region

Læs mere

Hvad er GeoPark Odsherred?

Hvad er GeoPark Odsherred? GEOLOGI KUNST KULTURHISTORIE RÅVARER IDENTITET VÆKST - UDDANNELSE Geopark? Hvor køber man billet til parken? Endnu et (turisme)projekt? Hvem interesserer sig for bakker, sten og grus? Istidslandskabet

Læs mere

Markedsføringog salgsstrategi 2013

Markedsføringog salgsstrategi 2013 Markedsføringog salgsstrategi 2013 1 Strategien Færre, større og mere slagkraftige kampagner VDK tager bolden og udvikler rammerne for de fælles markedsføringstiltag, som partnerne kan investere i. 2 Færre,

Læs mere

TURISMEINDSATS

TURISMEINDSATS TURISMEINDSATS 2015-2018 UDGANGSPUNKT FORVENTNINGER TIL MARKEDET / 2015-2018 CENTRALE MULIGHEDER Der er opbygget et TÆT SAMARBEJDE mellem erhvervet og etableret en stærk markedsføringsplatform for både

Læs mere

Arbejdsdrøftelse 2017

Arbejdsdrøftelse 2017 Arbejdsdrøftelse 2017 I år skal der arbejdes med foreningens vision for 2017-2018. Du kan her læse hvilke visioner bestryelsen har haft i tankerne. HVILKE DELE AF VISIONEN KOMMER TIL AT PÅVIRKE DIG, OG

Læs mere

Fishing Zealand. Møde i Faxe Kommunes Naturråd. d. 22. april 2014

Fishing Zealand. Møde i Faxe Kommunes Naturråd. d. 22. april 2014 Fishing Zealand Møde i Faxe Kommunes Naturråd d. 22. april 2014 Paul Debois Chefkonsulent, Vordingborg Kommune ( tovholder ) Sekretær for Fishing Zealand Formål Den bærende ide for Fishing Zealand projektet

Læs mere

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus FerieFritid, Leisure Formål VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus Vi skal skabe rammerne og en samlet platform, således at samarbejdspartnere kan udvikle deres forretning

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

Opsamling på Visionsdag den 5. november ideer til Naturpark Randers Fjord

Opsamling på Visionsdag den 5. november ideer til Naturpark Randers Fjord Naturpark Randers Fjord Opsamling på Visionsdag den 5. november 2016 Offentlighedens Notat ideer til Naturpark Randers Fjord 1. INDLEDNING Naturpark Randers Fjord er godkendt som pilotpark under Danske

Læs mere

Fadebursloven Nyborg, april 2013

Fadebursloven Nyborg, april 2013 Fadebursloven Nyborg, april 2013 Kongens Fadebur Kongens Fadebur er et fødevarenetværk etableret af Nyborg Slot for fødevareproducenter, specialiserede fødevareforhandlere og restauranter på Fyn. Mission:

Læs mere

Hvordan sælger man naturoplevelser? Turismens værdikæde. Anna Porse Nielsen, Manto A/S

Hvordan sælger man naturoplevelser? Turismens værdikæde. Anna Porse Nielsen, Manto A/S Hvordan sælger man naturoplevelser? Turismens værdikæde Anna Porse Nielsen, Manto A/S Indhold Kort om Manto & jeg & oplevelsesøkonomi Udfordringerne Den turismemæssige værdikæde Formål, baggrund og eksempler

Læs mere

Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau. - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen

Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau. - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen Lad os løfte fynsk turisme til næste niveau - Invitation til medlemskab i Destination Fyn-Klyngen Derfor turisme og oplevelsesøkonomi Turisme er et af verdens hurtigst voksende erhverv og Fyn har gode

Læs mere

Branding- og markedsføringsstrategi

Branding- og markedsføringsstrategi Branding- og markedsføringsstrategi for Assens Kommune 1. Indledning: Assens Kommunes vision Vilje til vækst realiserer vi gennem tre indsatsområder: Flere vil bo her, Vækst og udvikling og Alle får en

Læs mere

samarbejdspartnere Natur- og kystturisme Flerårig indsats

samarbejdspartnere Natur- og kystturisme Flerårig indsats Tema Indsats Mål Eksterne og interne samarbejdspartnere Arbejde for etablering af Nationalpark Kongernes Nordsjælland herunder etablering af hovedportal ved Esrum Kloster & Møllegård. Nationalparkens grundlæggede

Læs mere

Turismestrategi i Lejre Kommune

Turismestrategi i Lejre Kommune Turismestrategi i Lejre Kommune Formål Turisme er en af Lejre Kommunes erhvervsmæssige styrkepositioner, og med Nationalpark Skjoldungernes Land og andre nye tiltag såsom Kongernes Hal i Sagnlandet er

Læs mere

Handlingsplan Handlingsplan Turisme

Handlingsplan Handlingsplan Turisme Turisme 1 Rebild i øjenhøjde Vision Rebild 365 Rebild Kommune ligger i hjertet af Himmerland og er beriget med skove, søer og kilder. Med Rold Skov som nærmeste nabo er skoven og naturen en unik del af

Læs mere

Ledelsesberetning fra Destination Lillebælt

Ledelsesberetning fra Destination Lillebælt 20. januar 2016 Ledelsesberetning fra Destination Lillebælt Periode Ledelsesberetningen er en orientering om Destination Lillebælts arbejde i perioden 01.01.2015 01.12.2015. Formålet er at give kommunernes

Læs mere

Cykelturister, Hvem er de og hvad efterspørger de? Peter Ole Sørensen November 2012

Cykelturister, Hvem er de og hvad efterspørger de? Peter Ole Sørensen November 2012 Cykelturister, Hvem er de og hvad efterspørger de? Peter Ole Sørensen November 2012 2 typer Turister på cykel Det er de turister, der allerede har valgt Danmark som feriemål og som har base i et feriehus,

Læs mere

Turismestrategi 2013-2020

Turismestrategi 2013-2020 STRATEGI Turismestrategi 2013-2020 Frederikssund Kommune vil være destinationen hvor danske og svenske familier på ferie og udflugt tager hen for at få aktive oplevelser med udgangspunkt i naturen, kulturen

Læs mere

Festival og events 2.0 Status 2016

Festival og events 2.0 Status 2016 Festival og events 2.0 Status 2016 Indsatsområde og målsætning Festival og events 2.0 er et ud af 3 indsatsområder under kulturaftalen Kulturmetropolen 2016-19, der er indgået mellem 14 kommuner og Kulturministeren.

Læs mere

Program for dagen: 09.00: Velkomst og præsentation bordet rundt 09.15: Præsentation af SVUF og info. vedr. turisme samarbejdet i SVUF kommunerne

Program for dagen: 09.00: Velkomst og præsentation bordet rundt 09.15: Præsentation af SVUF og info. vedr. turisme samarbejdet i SVUF kommunerne Program for dagen: 09.00: Velkomst og præsentation bordet rundt 09.15: Præsentation af SVUF og info. vedr. turisme samarbejdet i SVUF kommunerne 10.00: Præsentation af oplæg til branding compass og værdisæt

Læs mere

overskrift Destinationsudvikling med hjertet Christa Brønd Den 30. oktober 2013 Christa Brønd Manto A/S

overskrift Destinationsudvikling med hjertet Christa Brønd Den 30. oktober 2013 Christa Brønd Manto A/S overskrift Destinationsudvikling med hjertet Christa Brønd Christa Brønd Den 30. oktober 2013 Manto A/S Agenda Manto & jeg. Vækstteamets anbefalinger: Et (blandt flere) svar på dansk turismes udfordringer.

Læs mere

Naturlandet Lolland-Falster Kort projektbeskrivelse

Naturlandet Lolland-Falster Kort projektbeskrivelse Naturlandet Lolland-Falster Kort projektbeskrivelse 1. Projektets mål 2. Projektets delmålsætninger 3. Målgruppen 4. Projektets langsigtede mål 5. Geografiske fokusområder 6. Aktiviteter 7. Organisering

Læs mere

Rømø-Tønder Turistforening Turismeudviklingsstrategi 2017. August, 2014

Rømø-Tønder Turistforening Turismeudviklingsstrategi 2017. August, 2014 Rømø-Tønder Turistforening Turismeudviklingsstrategi 2017 August, 2014 Hals Agenda 7. Marts 2013 1. Baggrund 2. Mission 3. Vision 4. Indsatsområder 1. Baggrund Turismeudviklingsstrategi 2017 er udarbejdet

Læs mere

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 3. april Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Erhverv & Turisme mandag den 3. april Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 3. april 2017 Kl. 16:30 i Mødelokale 2, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ET - Godkendelse af dagsorden...1 2. ET - Orienteringssager - April...2 3. ET - Temadrøftelse

Læs mere

Nationalpark Skjoldungernes Land - betydning og perspektiver. Friluftslivet i Danmark mål, midler og værdier

Nationalpark Skjoldungernes Land - betydning og perspektiver. Friluftslivet i Danmark mål, midler og værdier Nationalpark Skjoldungernes Land - betydning og perspektiver Friluftslivet i Danmark 2018 - mål, midler og værdier Nationalparkchef Anders Bülow 8. maj 2018 Nationalparker i verden Områder med enestående

Læs mere

TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN. Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017

TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN. Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017 TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN Adm. direktør Mikkel Aarø-Hansen KKR Hovedstaden Hillerød, 24. april 2017 Fondens formål er på non-profit basis at fremme og udvikle erhvervs- og ferie-/fritidsturismen

Læs mere

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio.

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. MULIGHEDER 2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. Det er 5,5% højere end i 2013, og det højeste nogensinde

Læs mere

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører.

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Kultur- og Fritidspolitik 2011-2015 - Handleplaner Kultur- og Fritidspolitikken er en samling af hele Kultur- og Fritidsudvalgets arbejdsområde. Der er oplagte synergier mellem

Læs mere

Indsendelse #7260 Roskilde Kommune. Dashboard Indhold Affiliated content

Indsendelse #7260 Roskilde Kommune. Dashboard Indhold Affiliated content Indsendelse #7260 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/69715/submission/7260 Side 1 af 4 18-02-2016 Dashboard Indhold Affiliated content Hej Vibekedh Log ud Hjem» Ansøgning til Kulturpuljen» Webform

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

Handlingsplan for turismestrategien. Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme

Handlingsplan for turismestrategien. Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme Handlingsplan for turismestrategien Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme Forord Byrådet vedtog d. 18. dec. 2013 en ny turismestrategi for Frederikssund Kommune. Turismestrategien efterfølges

Læs mere

Swoop Challenge inviterer borgerne til at opleve en spektakulær sportevent når Søerne omdannes til faldskærmsarena.

Swoop Challenge inviterer borgerne til at opleve en spektakulær sportevent når Søerne omdannes til faldskærmsarena. Bilag 5. Revideret eventvurdering - Swoop Challenge 2016 Link til ansøgning Swoop Challenge inviterer borgerne til at opleve en spektakulær sportevent når Søerne omdannes til faldskærmsarena. Konkret vil

Læs mere

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE.

Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. UDVALGET FOR KULTUR OG FRITID - i Lejre Kommune Kære Borger, Kære Gæst - i Lejre Velkommen til vort bud på en Kultur-, Fritids- og Turismepolitik for Lejre. Velkommen til OPLEV LEJRE. Meningen med vore

Læs mere

G FOR EVENTS I SØNDERBORG FORRETNINGSGRUNDLA

G FOR EVENTS I SØNDERBORG FORRETNINGSGRUNDLA NDLAG U R G S G IN N T E FORR FOR EVENTS I SØNDERBORG Indhold 1. Formål med et forretningsgrundlag for events 2. Politisk og strategisk sammenhæng 3. Formål og mål for arbejdet med event 4. Organisering

Læs mere

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune

Strategi for frivillighed og civilsamfund. Lemvig Kommune Strategi for frivillighed og civilsamfund Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

Vækst for helårsturismen i Vestsjælland

Vækst for helårsturismen i Vestsjælland Vækst for helårsturismen i Vestsjælland Projektansøger: Kalundborg Kommune Projektets formål: Formålet med projektet er at udvikle og iværksætte en række tiltag, der skal realisere Vestsjællands væsentlige

Læs mere

Destination Fyn. Vi vil Fyn!

Destination Fyn. Vi vil Fyn! Vi vil Fyn! Vision: Destination Fyn skal gennem en tydelig identitet være kendt nationalt og internationalt for eventyrlige kvalitetsoplevelser og unikke former for kystturisme. Vision: Destination Fyn

Læs mere

Brobygger 2.0. Initiativ til videreudvikling af den landsdækkende fødevareklynge med epicenter i Region Midtjylland.

Brobygger 2.0. Initiativ til videreudvikling af den landsdækkende fødevareklynge med epicenter i Region Midtjylland. Brobygger 2.0 Initiativ til videreudvikling af den landsdækkende fødevareklynge med epicenter i Region Midtjylland. Indledning Den danske fødevareklynge med centrum i Region Midt er i en god udvikling

Læs mere

Turismestrategi 2013-2020

Turismestrategi 2013-2020 STRATEGI Turismestrategi 2013-2020 Frederikssund Kommune vil være destinationen hvor danske og svenske familier på ferie og udflugt tager hen for at få aktive oplevelser med udgangspunkt i naturen, kulturen

Læs mere

Smag og Oplev Middelfart 19. marts 2012

Smag og Oplev Middelfart 19. marts 2012 Smag og Oplev Middelfart 19. marts 2012 LAG Middelfart og projektet Hvem er LAG Middelfart? Forening under Landdistriktsprogrammet 2007-2013 Landdistriktsprogrammets overordnede formål er at skabe attraktive

Læs mere

NaturRanders Randers NATURligvis

NaturRanders Randers NATURligvis NaturRanders Randers NATURligvis 1) Baggrund Naturoplevelser er blandt de oplevelser, der mere end noget andet efterspørges af både danske og udenlandske turister. Ifølge VisitDenmarks turistundersøgelse

Læs mere

Madoplevelser i hele Danmark. Pelle Øby Andersen, FOOD, Landdistriktskonferencen 2017

Madoplevelser i hele Danmark. Pelle Øby Andersen, FOOD, Landdistriktskonferencen 2017 Madoplevelser i hele Danmark Pelle Øby Andersen, FOOD, Landdistriktskonferencen 2017 AGENDA 1. Kort intro til FOOD 2. Analysen helt kort 3. Konkrete indsatser Kulinarisk rejsehold Madevents som platform

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

Program. Faaborg 1. feb Status Outdoor Sydfyn 2017

Program. Faaborg 1. feb Status Outdoor Sydfyn 2017 Faaborg 1. feb. 2017 Status Outdoor Sydfyn 2017 Outdoor Sydfyn blev afviklet den 19.-21. august 2016. Umiddelbart efter festivalen blev der gennemfør en evaluering blandt deltagerne. Med afsæt i godt 200

Læs mere

STRATEGI IDEBANK FREMTID. Kreativitet FORANDRING. MARKETING Inspitarion. Intuitiv. Vision FORBEDRING. Innovativ INDBLIK VÆKST LØSNINGSORIENTERET

STRATEGI IDEBANK FREMTID. Kreativitet FORANDRING. MARKETING Inspitarion. Intuitiv. Vision FORBEDRING. Innovativ INDBLIK VÆKST LØSNINGSORIENTERET VÆRDIKÆDE IDÉER FORANDRING PLANLÆGNING PRÆSTATION FORBEDRINGER STRATEGI LØSNINGSORIENTERET PLAN IDEBANK OPTIMERING FORBEDRING Vision Kreativitet STRATEGISK MÅL Innovativ FREMTID Implementering VÆKST 2016

Læs mere

Furesø Kommune FRITID I FURESØ. Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet

Furesø Kommune FRITID I FURESØ. Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet Furesø Kommune FRITID I FURESØ Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet 1 1. FORORD Furesø Kommune er et godt sted at bo. Det er en attraktiv og naturskøn kommune, hvor borgerne, unge som gamle, engagerer

Læs mere

Spørgsmål vedrørende udbuddet: Profil og kernefortælling for Thorsminde Thyborøn.

Spørgsmål vedrørende udbuddet: Profil og kernefortælling for Thorsminde Thyborøn. Spørgsmål vedrørende udbuddet: Profil og kernefortælling for Thorsminde Thyborøn. Følgende spørgsmål er modtaget d. 30.4.2019 vedrørende udbud på udarbejdelse af profil og Baggrund Spørgsmål: Hvad udspringer

Læs mere

TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN

TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN TURISMEVÆKST I GREATER COPENHAGEN Mikkel Aarø-Hansen, adm. direktør i Wonderful Copenhagen & Martin HH Bender, adm. direktør i VisitSydsjælland-Møn KKR SJÆLLAND Sorø, 25. april 2017 NYT WOCO NY BESTYRELSE

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

Til Frederikssund Kommune. En kort introduktion til Fishing Zealand. Baggrund:

Til Frederikssund Kommune. En kort introduktion til Fishing Zealand. Baggrund: Til Frederikssund Kommune En kort introduktion til Fishing Zealand. Baggrund: Rapporten Samfundsøkonomisk betydning af lystfiskeri i Danmark, Fødevareministeriet 2010 understreger, at lystfiskerne genererer

Læs mere

VELKOMMEN TIL FYN365. collage ala kina alliancen. Heartland stor

VELKOMMEN TIL FYN365. collage ala kina alliancen. Heartland stor collage ala kina alliancen. VELKOMMEN TIL FYN365 Heartland stor I Destination Fyn og Sport Event Fyn deler vi en fælles ambition om at gøre Fyn, Langeland og Ærø til et hotspot for internationale oplevelser.

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

Kystturisme og grøn turisme

Kystturisme og grøn turisme Kystturisme og grøn turisme Lars Erik Jønsson, VisitDenmark 4 motivbaserede målgrupper med vækstpotentiale Ferie Defineret ud fra oplevelser 1. Sjov, leg og læring Børn og deres familier, der ønsker at

Læs mere

Dansk Turismefremmes kerneområder. Dansk Turismefremme - Turisme i et lokalt perspektiv

Dansk Turismefremmes kerneområder. Dansk Turismefremme - Turisme i et lokalt perspektiv Dansk Turismefremme - Turisme i et lokalt perspektiv Status på Dansk Turismefremmes arbejde i forhold til Vækstplanen og ny lov om dansk turisme Initiativer hvor Dansk Turismefremme er repræsenteret:

Læs mere

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Lad os sammen skabe vækst! I Visit Ikast-Brande arbejder vi målrettet med udvikling af turismen både lokalt i Ikast-Brande området og bredt i den midtjyske region. Som

Læs mere

Agroturismens betydning for dansk turisme. v. Eva Thybo, VisitDenmark

Agroturismens betydning for dansk turisme. v. Eva Thybo, VisitDenmark Agroturismens betydning for dansk turisme v. Eva Thybo, VisitDenmark Agenda Roller og ansvar i dansk turisme Turismens betydning i DK Sådan markedsfører vi KystDanmark i dag Hvor er agroturismen i DK i

Læs mere

Mulighedernes Danmark

Mulighedernes Danmark Mulighedernes Danmark Stine Lea Jacobi Programchef Realdania 12. oktober 2017 Agenda Hvem er Realdania? Udfordringer og muligheder Tre tilgange til udvikling To nye indsatser Opsamling Realdanias mission

Læs mere

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender

Loyalitetsreglen. Folk køber fra dem, de kender LinkedIn Velkommen Loyalitetsreglen Folk køber fra dem, de kender Grundlaget for succes Opbygning af netværk Løbende optimering, justering & udvikling Ressourcer til planlægning, administration & produktion

Læs mere

Submission #60 Roskilde Kommune

Submission #60 Roskilde Kommune Side 1 af 5 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Muserum på vegne af projektgruppen Ansøgers adresse Jernbanegade 11 Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000 Roskilde Telefonnummer 28155441 Mail info@muserum.dk

Læs mere

Vækst i den midtjyske turisme og forretningsbaseret oplevelsesudvikling. Jens Hausted Midtjysk Turisme 15. maj 2014

Vækst i den midtjyske turisme og forretningsbaseret oplevelsesudvikling. Jens Hausted Midtjysk Turisme 15. maj 2014 Vækst i den midtjyske turisme og forretningsbaseret oplevelsesudvikling Jens Hausted Midtjysk Turisme 15. maj 2014 Ny vækst i turismen. - platform Fokus på FORRETNINGEN TURISME Omsætning Beskæftigelse

Læs mere

Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter

Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter Destination Bornholm Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter Bornholms turismestrategi for 2013-2016, som Destination Bornholm

Læs mere

Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015

Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015 Strategi for udvikling af turisme og oplevelser i Greve 2013-2015 November 2013 Indledning Med denne strategi for udvikling af turisme og oplevelser formulerer Greve Kommune nu for første gang en vision

Læs mere

Roskilde Kommune. Fishing Zealand er startet som et samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund,

Roskilde Kommune. Fishing Zealand er startet som et samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund, Roskilde Kommune Valdemarsgade 43 Postboks 200 4760 Vordingborg Tlf. 55 36 36 36 www.vordingborg.dk Sagsnr.: 11/11437 Dokumentnr.: 37607/13 Sagsbehandler: Paul Debois Dir. 55 36 24 12 E-mail: pde@vordingborg.dk

Læs mere