Referat af generalforsamling 2017 Onsdag d. 29. marts 2017 på Kejserdal

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamling 2017 Onsdag d. 29. marts 2017 på Kejserdal"

Transkript

1 Referat af generalforsamling 2017 Onsdag d. 29. marts 2017 på Kejserdal Referat nr. 2017/2 Møde start: kl. 19:30 Møde slut: kl. 20:41 Antal deltagere: 17 personer: Bent Westen, Birthe Larsen, Erik B. Olsen, Marianne Olsen, Gunnar Christensen, Kim Christensen, Jan Rasmussen, Kaj-Axel Witt, Kirsten Petersen, Knud- Erik Svendsen, Ole Pedersen, Peter Güntelberg, Tinna Güntelberg, Uffe Jacobsen, Ulrik Bendixen og Vagn Due; Rasmus Bennecke. Birger Laudrup, Jan Dolmer. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning: Formandens beretning Beretning fra kejserdaludvalget Beretning fra seniorudvalget Beretning fra juniorudvalget Beretning fra pistolafdelingen 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab ved kassereren. 4. Behandling af indkomne forslag. Forslag skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. 5. Fastlæggelse af kontingenter. 6. Valg af: Bestyrelsesmedlemmer: Erik Brunsholt Olsen) Jan Rasmussen (på valg, modtager genvalg Kaj-Axel Witt (på valg, modtager genvalg) Kirsten Petersen Jakob Rasmussen (på valg, modtager genvalg) Ole Høj (på valg, modtager genvalg) Peter Güntelberg Tinna Güntelberg

2 Ulrik Bendixen Suppleanter: Bent Westen (på valg, modtager genvalg) Palle Mathiasen (på valg, modtager ikke genvalg) Uffe Jacobsen (på valg, modtager genvalg) Revisorer: Mogens Petersen (på valg, modtager genvalg) Vagn Due (på valg, modtager genvalg) Fanebærer: Ingen 7. Eventuelt Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden fortsatte derefter til dagsordens pkt Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede Vagn Due som dirigent, og han blev valgt. Dirigenten takkede for valget og kunne begære generalforsamlingen lovlig i henhold til varslet skriftlig indkaldelse udsendt Primo januar Aflæggelse af beretning: Formandens beretning Dette er formandens beretning afgivet på generalforsamlingen den 29. marts 2017 Tidligt I 2016 måtte vi jo tage afsked med Niels Chemnitz som vi mindede ved sidste år generalforsamling. I år vil formandens beretning blive lidt i punktform. Til at starte med vil jeg fastlægge at denne beretning indeholder både det fra Senior udvalget og Junior udvalget da vi pt. ikke har nogle formænd i disse to udvalg. Torben Pedersen valgte jo ved årets udgang at stoppe som juniorformand. Vi vil gerne sige ham tak for de 3 år han har varetaget dette hverv. Vi arbejder på at få en ny junior formand men det er ikke så let. Hvis der skulle være nogen til stede som vil stille op som junior formand, skal de være noget som velkommen.

3 Dauglykke Cup 15m gik rigtig godt der var 210 skydninger hvoraf de 74 også var til Ø- stævnet. Der kunne godt have været flere deltagere. Vi brugte skivetællere tilknyttet så resultaterne blev læst ind i stævneprogrammet automatisk det fungerede rigtigt fint. Jeg siger tak til de hjælpere som stiller op år efter år. Det er lidt de samme hver gang og det begynder at knibe med frivillige. Klubmesterskabet på 15m havde lidt færre deltagere end sidste år kun 22 i alt. Fordelt på Børn : 4 Victoria vandt Junior : 3 Mathilde vandt. Der er 13 med anlæg og 2 stillingsskytter. Ved Nordsjællandsmesterskabet 2016 fik vi flere 2. og 3. pladser. Der var i alt 6 deltagere med som alle gjorde det rigtigt godt - men især Mads Korfitzen gjorde sig bemærket med at skyde 400/32 point og han vandt i BK1. Den 16. marts var der klubmesterskab for pistol. Det var 7 deltagere som hyggede sig. Palle blev nr 1, Kaj-Axel nr 2 og Peter som nr. 3. Ungdomsafdelingen inviterede til Træning og bowling den 17. april. Det var vellykket. I det hele taget en spændende dag for skytteforeningens talentfulde ungdomsskytter. Efter morgenbord var der introduktion ved Poul Brandt som er leder af projekt ung hos DGI Nordsjælland. Derefter stod den på træning og dagen sluttes af med buffet og bowling i Hillerød. Dauglykke Cup 50m 2016 havde færre deltagere end sidste år kun 150 skydningen. Vi har kapacitet til flere så det er lidt ærgerligt. Der har været aktivitet hos børnene med diverse ranglisteskydninger året igennem både 15m og 50m. Der har været lidt forskelligt antal deltagere fra gang til gang det højeste vi har været af sted med er 6 skytter. Mette Hessner har været på hjælpetræneruddannelsen for riffel da hun er indgået som vagt på vagthold 1. Sommerfesten var særdeles vellykket med leg, god mad og festglade mennesker. Vi var 38 tilstede og der blev festet igennem. Der var stort salatbord og kødet medbragte vi jo selv. I juni startede DGI Nordsjællands årets projekt junior op og vi havde 3 skytter med (Victoria, Mads og Amalie). Jeg håber de har fået rigtig meget ud af det. Det er sidste gang vi har femkamp på programmet da det er blevet aflyst de sidste par år. Men jeg synes det er ærgerligt for det var et godt koncept jeg ved at Marianne er enig i dette. I 2016 havde vi besøg af Aumühle de kom kun med 10 deltagere vi selv havde 25 med. Selvom der ikke var så mange blev det som sædvanligt en hyggelig weekend. Pokalerne er kommet tilbage til Dauglykke. Victoria Laudrup sørget for at ungdomspokalen kom i rette hus igen med 149/8 ud af 150. Rigtigt godt gået.

4 Junior afdelingen afholdte endnu engang et KÆMPE BANKOSPIL med masse af flotte præmier. Der var 10 spil og lotteri i pausen. Der var omkring deltagere og der kom hele kroner ind til fordel for de unge i foreningen. Tusinde tak til alle sponsorerne samt en særlig stor tak til arrangørerne. Det er et kæmpe arbejde at samle præmier ind og i det hele taget at få sådan et arrangement op og stå. Det var en meget vellykket aften. Klubmesterskabet på 50m havde en del flere deltagere i år nemlig 27. Mads vandt børneklassen, Mathilde junior. Jes vandt anlægsklassen og Jan var stilling klassen. Tillykke til alle vinderne. Jan nærmer sig hastigt et stort jubilæum i 2016 blev han klubmester for 18. gang i træk. Griseskydningen gik som den plejer grisen kom hjem fyldt med slik til vores unger. Som noget nyt var der middag på MacDonald inden finaleskydningen i Hørsholm. Der var 7 skytter med i Hørsholm. Ellers har der været fra 7 til 11 skytter med ude til griseskydning hvilket er ret flot. Til Holdskydning på 15m var det kun vores veteran-hold som gennemførte både efterår og forår. Jeg har ikke kunne opdrive hvilken placering det blev til der resultat-siden på nettet har været nede. Dauglykke skytteforening, stillede for første gang i mange år, med et Juniorhold ved DGI Nordsjællands, kommende 15m holdturnering. Holdet bestod af de to dygtige og " rutinerede " skytter, Line Bagger og Mathilde Pedersen. Samt de to nyoprykkede supertalenter, Victoria Laudrup og Mads Korfitzen. Da Line og Mathilde hoppet fra holdet, skyd holdet ikke i vintersæsonen. Dauglykke Skytteforening har indhentet børneattester på alle i Vi har 27 indhentede børneattester. Alle dem som har med børn under 15 år at gøre det er bestyrelsen, vagtholdene og de fleste fra Kejserklubben. Årets hyggeligste skydning var igen juleskydningen først i december. Der var 11 unger og 32 voksne som fik henholdsvis fik godteposer og vin. Ove og Knud-Erik stod som sædvanligt for gløgg og æbleskiver. Nu er det lidt om noget som er blevet lidt af en føljeton uden lige nemlig vores ejerforhold. Det er Ole Høj som har stået i spidsen for en arbejdsgruppe igennem flere år nu men målet er endelig ved at kunne skimtes i det fjerne. Afsnit om ejerforholdsføljetonen: I begyndelsen af 2013 erkendte bestyrelsen, at vi måske havde et problem idet vi i forbindelse med nogle tilskudsansøgninger måtte konstatere at vore forhold for så vidt angår ejerskabet var noget uklare og at de forskellige forvaltninger havde afvigende opfattelser.

5 Kommunen blev kontaktet i maj 2013 om en forlængelse af vores lejeaftale og vi drøfter vores situation med advokat Steen F. Andersen og vi søger internt, at afklare situationen og beder om et møde med kommunen, hvor første møde blev afholdt i klubben 11. september Efter opklarende møder fremsendes en formel ansøgning til kommunen 02. maj Den efterfølgende behandling i kultur og idræt og senere økonomiudvalget var imødekommende. Dels beslutninger om ejerskabet og dels om eftergivelse/ afskrivning af gamle tilskud ydet foreningen ved opførelsen af bygninger, hvor i alt ca. kr er eftergivet. Da vi troede alt var på plads opstod problemer, idet en henvendelse til tinglysningsretten sendte sagen vedrørende ejerskabet tilbage til start, da loven ikke tillader, at en ejer af bygning og grund adskiller disse. Efter diverse møder og en fornyet forelæggelse for udvalgene har vi modtaget og underskrevet en ny leje og brugeraftale den 14.februar 2017, som fastslår at foreningen er ejer af bygninger på grunden lejet af Fredensborg kommune. For nærværende afventes en tilkendegivelse af om aftalen er blevet endelig tinglyst, jeg har bedt kommunens jurist give en status. - og det var i grunden ikke så galt - frit efter H.C.Andersen Vi har fået afmærket grunden af en landmåler. Når vi nu engang får ejerforholdene på plads kan vi begynde at planlægge en renovering af vores skydebaner. Især 15m banen trænger til den helt store tur. Vi håber at elektronisk markering indgår i vores planer for fremtidens Dauglykke Skytteforenings skydebaneanlæg. Der er ingen spørgsmål Beretningen er godkendt. Beretning fra Kejserdaludvalget Der er sorteret tomme patronhylstre, som er samles op ude forstand standpladserne og det kan ikke rigtig gøres uden, at der følger en del sand og grus med og denne blanding skal så sorteres inden vi kan afleverer hylstrene til jernhandleren og få en god messingpris for dem. Sidst var vi afsted med ca. 100 kg. Der laves mange skivesæt om året til bl.a. Dauglykke cup 2 gange årligt, div. gæsteskydninger, skoleskydning, juleafslutning og 2 gange mesterskabsskydninger. Der køres til Nordsjællands Brandstation i Hørsholm for at få godkendt eller skiftet brandslukkere og der holdes brandsyn i lokalerne. Div. indendørs snedkerreparationer. Udskiftning af bagplader på 15 m banerne og udskiftning af forpapiret et par gange om året. Oprydning og indretning af værkstedet.

6 Udlægning af tæpper foran standpladserne på 15 m og 50 m banerne, således at det bliver nemmere at opsamle tomme patronhylstre. Afkalkning af kaffemaskiner, opvaskemaskine, kaffekander og elkedel flere gange om året. Udskiftning af diverse lyskilder. Oliering af køkkenbordsplader Fejlfinding på udendørslamper, 2 af de høje lamper blev demonteret og repareret. Smøre madder til generalforsamlingen Klargøring af banerne når en ny sæson starter Vedligeholdelse af ventilationsanlægget og udskiftning af poser og div. luftfiltre. Sendt luftposer til rengøring og vask. Skaffet nye filtre UB. Lavet nye / flere borde til stående skytter Alle fire hjul på vor anhænger blev stjålet og anhængeren var pænt efterladt klodset op på havefliser. Samtaler med politi og forsikring. Nye hjul indkøbt og påsat og anhængeren har nu fået ny p.plads og aflåsning på hjulene. Reparation af plæneklippere og udskiftning af hjul på de 2 plæneklippere. Udskiftning af træksnore på 50 m banerne og indkøb af nye snore. Klargøring til Dauglykke cup 2 gange om året, banerne justeres og klargøres og der ordnes borde og stole og bagefter er der oprydning m.m. Skiftet kabler og omskiftere for styring af 50 m skivetræk. Klargøring til sommerfest, borde stole, diverse lege og klargøre grill. Efterfølgende rengøring og oprydning. Klargøring og efterfølgende oprydning efter Aumühle-weekend. Klargøring og efterfølgende oprydning rengøring til den store flotte bankoaften. Klargøring og efterfølgende oprydning til juleafslutningen. Fejlfinding af defekt elkabel der bliver ved med at få HFI-relæet til at slå ud. Installation i kontor demonteres og der udføres ny alternativ forsyning. Udskiftning af træksnore der er gnavet over vores hare eller harer? Justeret magneter på 50 m skivetrækket og renoveret bagplader til skiverne. I sommerhalvåret er der ud over alm. græsslåning en stor del arbejde med buskrydderen, som får lov at tage det grove, hvor vi ikke kan køre med plæneklipperne. Miljøsyn med repræsentant fra kommunen og opjustering af vores pligtige rapportering og overholdelse af miljøgodkendelsens bestemmelser. Selv om miljøtilsynet ikke umiddelbart interesserer sig for indendørs forhold, så ville de alligevel godt se vores ventilationsanlæg og udsugningsanlæg, da anlægget fører den udskiftede og filtrerede luftmængde ud i det fri. Nye regler for aflevering og registrering af miljøfarligt affald. Møde med politiet for godkendelse af banerne både på 50 m og 15 m. Renset tagrender og opsat muldvarpefælder Skiftet afløb fra tissekummen på herretoilettet. Nedlægning af 50 m banerne og vinterklargøring / sikring. Udskiftning af overskudte skiverør på 15 m baner. Et større arbejde har pågået med at nedtage og udskifte belysning på 50 m skiverne og udskifte hele det ydre skiveholder og magnetholder-stativer hvor også alle de nedgravede stolper er udskiftet. Indkøb og klargøring af lamperne der er udskiftet på 50 m belysningen. Udskiftning af alle elradiatorer på 15 m opholdsrummet og standpladserne. Kejserklubben har i 2016 afholdt gæsteskydninger for ialt kr ,-

7 Alle nævnte forhold er klaret af Kejserklubben ud over de helt almindelige opgaver der klares uge efter uge med støvsugning, rengøring, aftørring af støv, opvask rengøring af toiletter m.m. Stor tak til Kejserklubbens medlemmer for deres store arbejde. Der ingen spørgsmål til Beretningen. Beretningen Er godkendt. Beretning fra seniorudvalget Var under formandens beretning Beretning fra juniorudvalget Var under formandens beretning Beretning fra pistolafdelingen Sæsonen 2016 har budt på lidt mere aktivitet blandt pistolskytterne end tidligere. I år er vi allerede op på 116 skydninger i forhold til antal skydninger sidste år på 96. D. 16 marts afholdte vi klubmesterskab for pistolskytterne. Vi afholde det uden for normalt åbningstid der var. Det var 7 deltagere og vi hyggede os. Palle blev nr 1, Kaj-Axel nr 2 og Peter som nr. 3 Pistolskydning generere nysgerrighed fra andre skytter og det er glædeligt med den stigende interesse fra medlemmerne. Aktive skytter: 7 af foreningens medlemmer ejer en pistol og vi er ca. 9 som skyder, hvoraf 6 er meget aktive. Nye medlemmer: Dauglykke Skytteforening har fået 1 nyt medlemmer som udelukkende skyder pistol og allerede erhvervet sig sin egen pistol. Retningsliner: Vi har et stort fokus på sikkerheden, hvorfor vi også har fast holdt en minimumsalder på 18 år for pistolskytter. Samtidig har fået tydeligere rammer for pistolskytterne. Vedligeholdelse af våben: Vi har efterset og renset klubbens 3 pistoler. Spørgsmål til beretningen: Er der planer for klubmesterskab i år.? Det kommer der og bliver meldt ud på hjemmesiden når der er sat en dato. Beretningen er godkendt 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab ved kassereren. Jan uddelte og gennemgik regnskabet på sum-niveau. Faldet i varesalget skyldes fald i juniormedlemmer, diverse posten som sidste år indeholdte forplejning til to DGI kurser som vi afholdte samt færre skydearrangementer

8 uden for normal åbningstid. Aumühle weekenden gør desværre ikke vi kommer over sidste år varesalg. Varekøbet er steget. Stigning i patronkøb da der er købt et større parti patroner hjem for at vi kan holde prisen nede. Stigning i kantine skyldes Aumühle weekenden. Lokaleomkostninger er steget en smule og stigningen ligger på elforbruget. Faldet i andre omkostninger skyldes hovedsageligt at vi havde mange på kursus sidste år samt at ungdomsafdelingen lavet et flot resultat til bankospillet. Finansiering er faldet. Det er svært at få indestående forrentet. Faldet i tilskud skyldes nedgang i grund og medlemstilskud fra kommunen. Derudover havde vi flere på kursus sidste år som vi fik tilskud til samt i år har vi måtte se langt efter sponsorat fra NivåCenter fonden. Dette giver et overskud for året på ,87. Vedr. lån fra Skydebaneforeningen Danmark har vi 4 år tilbage på 50m ombygningen. Der er mange penge i kassen som Svendsen har bemærket, men der kommer nok hul på bylden, når vi skal i gang med 15 M. banen. Der var ingen spørgsmål til beretningen. 4. Behandling af indkomne forslag. Forslag skal være formanden i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Modtaget af Jan Dolmer For at støtte op om udviklingen og træningen af vores bk og juniorer foreslår vi, at en "prof træner" kommer hjælper med at træne teknikker. Kommer med gode råd til skytterne før, under og efter træning. Det kunne evt. være et par gange i kvartalet. Enten i klub eller ud af huset. Vi som forældre føler os ikke klædt på, hverken i viden eller til formidling af den, vi har. Bestyrelsen har holdt et formøde, Bestyrelsen synes det er en god idé. Og der er tænkes på en træner. AMMO: Der er ofte problemer med at "læse skud/huller" korrekt herunder også i forbindelse med stævner. Vores nuværende patroner laver huller, som er meget ujævne. Jeg foreslår at, vi skifter til patroner med højere fart, som vil give mindre og mere "rene" huller.

9 Bestyrelsen vil gerne købe nogle hjem til afprøvning. Men de koster det, de koster. Jan Rasmussen undersøger med Skyttebutikken om der er noget at sige om skiver og partroner. Jan Dolmer har oplevet nogle ubehagelig oplevelser om at blive smidt ud, når han har hjulpet sit barn. Bestyrelsen har faktisk snakket om i dag. Om vi har besluttet at de forældre som hjælper deres børn, gerne må være på banen. Skiltet ændres til Tilskuer ingen adgang. 5. Fastlæggelse af kontingenter. Vi bibeholder kontingentet. 6. Valg af: Bestyrelsesmedlemmer: Erik Brunsholt Olsen) Jan Rasmussen (på valg, modtager genvalg Kaj-Axel Witt (på valg, modtager genvalg) Kirsten Petersen Jakob Rasmussen (på valg, modtager genvalg) Ole Høj (på valg, modtager genvalg) Peter Güntelberg Tinna Güntelberg Ulrik Bendixen Alle er valgt Suppleanter: Bent Westen (på valg, modtager genvalg) Palle Mathiasen (på valg, modtager ikke genvalg) Uffe Jacobsen (på valg, modtager genvalg) Jan Dolmer bliver valgt i stedet for Palle. Bent og Uffe er valgt Revisorer: Mogens Petersen (på valg, modtager genvalg) Vagn Due (på valg, modtager genvalg) Alle er valgt. Fanebærer: Ingen Jan og Jakob har ledt efter et kursus som Fanebærer, Så de når har været det vil de gerne. Indtil videre står den forsat tomt. 7. Eventuelt

10 Kaj-Axel og Gunnar har oplevet at der kommet nogle nye skytter på med riffeler, pegene forkert. Det er vigtig at Vagtholdet samler de nye skytter op og ikke lade dem gå alene rundt. Bestyrelsen taget det op og laver et oplæg til vagtholdene. Referent: Tinna Güntelberg

Referat af generalforsamling 2015 Onsdag d. 11. marts 2015 på Kejserdal

Referat af generalforsamling 2015 Onsdag d. 11. marts 2015 på Kejserdal Referat af generalforsamling 2015 Onsdag d. 11. marts 2015 på Kejserdal Referat nr. 2016/3 Møde start: kl. 19:30 Møde slut: kl. 20:40 Antal deltagere: 17 personer: Bent Westen, Birthe Larsen, Erik B. Olsen,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2010. onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal

Referat af generalforsamling 2010. onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal Referat af generalforsamling 2010 onsdag d. 20. januar 2010 på Kejserdal Referat nr. 2010/2 Møde start: kl. 19:35 Møde slut: kl. 20:55 Antal deltagere: 22 personer: Mogens Petersen, Erik B. Olsen, Marianne

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 onsdag d. 22. januar 2014 på Kejserdal

Referat af generalforsamling 2014 onsdag d. 22. januar 2014 på Kejserdal Referat af generalforsamling 2014 onsdag d. 22. januar 2014 på Kejserdal Referat nr. 2014/2 Møde start: kl. 19:30 Møde slut: kl. 21:20 Antal deltagere: 24 personer: Bent Westen, Birthe Larsen, Christian

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 16. januar 2013 på Kejserdal

Referat af generalforsamling onsdag d. 16. januar 2013 på Kejserdal Referat af generalforsamling 2013 onsdag d. 16. januar 2013 på Kejserdal Referat nr. 2013/2 Møde start: kl. 19:30 Møde slut: kl. 20:35 Antal deltagere: 21 personer: Bent Westen, Birthe Larsen, Erik B.

Læs mere

EFTERÅRET Klassekrav Gyldig fra 1/ til 30/

EFTERÅRET Klassekrav Gyldig fra 1/ til 30/ DAUGLYKKE SKYTTEFORENING Humlebækvej 64 D, DK-3480 Fredensborg Tlf: 49 19 20 80 Email: skydning@dauglykke.dk Hjemmeside: www.dauglykke.dk EFTERÅRET 2012 Klassekrav Gyldig fra 1/10 2011 til 30/09 2012 Gevær

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne

Skytteforeningen Kimbrerne Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 16. marts 2016. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne

Skytteforeningen Kimbrerne Referat af Generalforsamling i Kimbrerne, onsdag den 18. marts 2015. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand. På

Læs mere

Referat af Årsmøde 2017

Referat af Årsmøde 2017 Ø-udvalget for skydning Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Mobilnr.: 51 27 32 34 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Referat af Årsmøde 2017 Dauglykke, den 25. november 2017 Deltagere:

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 19. januar 2011 på Kejserdal

Referat af generalforsamling onsdag d. 19. januar 2011 på Kejserdal Referat af generalforsamling 2011 onsdag d. 19. januar 2011 på Kejserdal Referat nr. 2011/2 Møde start: kl. 19:30 Møde slut: kl. 21:00 Antal deltagere: 24 personer var fremmødt. Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Referat: 1. Velkomst Formanden bød velkommen til de 39 medlemmer der havde fundet vej til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent Jan E. Larsen blev valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Johnny Jensen og Henrik

Læs mere

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017

Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Referat af generalforsamling (GF) i Sjælsø skakklub 10. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt mandag den 10/4-2016 i klubbens lokaler på Mantziusgården. Der var 11 fremmødte medlemmer. 1. Valg af

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab budget Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab budget Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7. Løbenr.: 576 Generalforsamling den 31. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2016 + budget 2017 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Generalforsamling Stenløse Skytteforening

Generalforsamling Stenløse Skytteforening Referat fra generalforsamling, mandag d. 24. februar 2014 kl. 19.00, i klubhuset Bækholmvej 27, 3660 Stenløse Tilstede: 34 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

FORÅRET 2010 (ny udgave) Grundet kage i vagtholdene omkring påske kommer her en ny vagtplan udsendt til vagtholdne.

FORÅRET 2010 (ny udgave) Grundet kage i vagtholdene omkring påske kommer her en ny vagtplan udsendt til vagtholdne. DAUGLYKKE SKYTTEFORENING Humlebækvej 64 D, DK-3480 Fredensborg Tlf: 49 19 20 80 Email: skydning@dauglykke.dk Hjemmeside: www.dauglykke.dk FORÅRET 2010 (ny udgave) Grundet kage i vagtholdene omkring påske

Læs mere

Referat af generalforsamling i Roskilde Skytteforening. Mandag den 11. februar 2013 kl. 19.00

Referat af generalforsamling i Roskilde Skytteforening. Mandag den 11. februar 2013 kl. 19.00 Referat af generalforsamling i. Mandag den 11. februar 2013 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt på skydebanen med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra formanden 3. Fremlæggelse

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017. Referat af Generalforsamling i Skytteforening Kimbrerne, onsdag den 14. marts 2017. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Kirke Hyllinge skytteforening

Kirke Hyllinge skytteforening Deltagere: Johnny Jensen, Helle Lundgren, Frede Pedersen, Kim Christensen, Klaus Tjønn, Bent F. Hansen, Henning Sørensen, Henrik Tolstrup, Lars Ketelsen, Torben Bovien KHIF. Dagsorden/Referat Bestyrelsesmøde

Læs mere

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning ultimo august 2011 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2011 - Vind 7.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Haslev Svømmeklub. Tirsdag den 4. februar 2014 kl

Referat fra generalforsamling i Haslev Svømmeklub. Tirsdag den 4. februar 2014 kl ALEV Referat fra generalforsamling i aslev vømmeklub Dagsorden iflg. vedtægterne: Tirsdag den 4. februar 2014 kl. 19.00 1.1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår ven Erik Gade. ven Erik Gade blev valgt.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne.

Skoleskydning medio august 2013 Dauglykke Skytteforening. Skoleskydning 2013. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. Skoleskydning 2013 - Vind 8.000,00 kr. Til din klasse. - Et tilbud til alle 5. Klasserne. - Den eneste betingelse er, at eleverne danner hold på 4 skytter fra samme klasse. Skytteforeningen sørger for

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 1. Januar kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby John, Henrik og Michael, kunne andet end at nyde det flotte efterår de kunne også ramme! Se side 6. Skytten nr. 1, januar kvartal

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 483 Generalforsamling den 29. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2012 + budget 2013 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Generalforsamlingen afholdtes på Den gamle Kro i Hornslet og der var 32 fremmødte. Formanden

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stendyssen Søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 Til stede fra bestyrelsen: Formand Bo Fredsøe Kasserer Niels Rasmussen Bestyrelsesmedlem Carsten Andersen

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk

Trappelauget Orehøjgård v/ Niels-Erik Pedersen, Kaplevej 84, 2830 Virum, tlf.: 45850407/20421971, e-mail: ddnep@email.dk Referat Emne: Ordinær generalforsamling Dato/tid: 26. maj 2013 kl. 10-11 Sted: Eventyrkroen, Melby Dagsorden: 1. Valg af dirigent 1.1. Bestyrelsen foreslår Lennart Ricard, Rosenstien 10 2. Valg af referent

Læs mere

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset.

Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Referat af generalforsamling den 27. marts 2012 kl. 19.00 Sted: Klubhuset. Tilstede var: 7 medlemmer og 7 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden: (ifølge vedtægterne) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Til stede fra bestyrelsen var: Finn Hjarding, konstitueret formand, Lis Sorth, baneudvalgsformand, Pia Jensen, motionistformand,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND

FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND 1 FORMANDSBERETNING GENERALFORSAMLING 21. FEBRUAR 2019 PREBEN BØDSTRUP RASMUSSEN, FORMAND Jeg må desværre indlede min beretning med at informere Jer om, at vi i år bliver nødt til at indkalde til en ekstraordinær

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. Søndag d. 22. marts 2015 kl Høng Skole, musiklokalet, Odinsvej 18, 4270 Høng

Referat fra ordinær generalforsamling. Søndag d. 22. marts 2015 kl Høng Skole, musiklokalet, Odinsvej 18, 4270 Høng I SPIL & DANS Vestsjælland mødes spillefolk og dansere, øvede såvel som uøvede, til samvær om musik og dans, der fortrinsvis har rod i den danske folketradition" Referat fra ordinær generalforsamling Søndag

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Shinryokudan, Nansensgade

Shinryokudan, Nansensgade Shinryokudan, Nansensgade Referat af Generalforsamling søndag d. 17 maj 2009 Til stede: sensei Allan Døcker, sensei Mathias Halberg, senpai Tina Halvorsen, senpai Tim Pedersen, Kim Mygind, senpai Jens

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Ebeltoft Idrætsforening, Hovedbestyrelsen. Referat af Generalforsamling d. 31. oktober Dagsorden:

Ebeltoft Idrætsforening, Hovedbestyrelsen. Referat af Generalforsamling d. 31. oktober Dagsorden: Ebeltoft Idrætsforening, Hovedbestyrelsen. Referat af Generalforsamling d. 31. oktober 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af beretning. 3. Godkendelse af regnskab og budget. 4. Nyheder

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2015 Ordinær Generalforsamling d. 15-1 2015 kl. 1930 I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej 2, 8471 Sabro Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere