Secrets our business!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Secrets our business!"

Transkript

1 IL FÖS Kontakt os for at få flere oplysninger REISSWOLF tilbyder sikker og effektiv indsamling, håndtering og destruktion af papir og andet materiale, som kræver sikker varetagelse. Vi har omfattende erfaring og deler gerne ud af vores viden. Kontakt os gerne for at få flere oplysninger eller for at aftale et møde med nogle af vores eksperter. Se også websiden: eller Secrets our business! Spørgsmål? Ring til vores centrale nummer IL Recycling Linnégatan Stockholm Tlf: Fax: IL Recycling Sturkögatan Malmø Tlf: Fax: Her får I svar af kyndigt personale, som stiller jer videre til det nærmeste REISSWOLF-kontor.

2 Informationsmængden stiger. Tilgængeligheden stiger. Risikoen for, at følsomt materiale havner hos uautoriserede personer er større end nogensinde før. Her forklarer vi lidt om risiciene og hvordan I kan få hjælp til at minimere dem. Er organisationen ikke 100% tæt? Papir, mobiltelefoner, harddiske, interne hukommelser eller hele computere indeholder et hav af oplysninger, som kan være interessante for uautoriserede personer. Hvis oplysningerne lækkes til uautoriserede personer, kan der ske stor skade. Flere års forskning og efterfølgende forretning kan gå tabt. Tilsyneladende harmløs information kan true en virksomheds eksistens. Alle har en form for fortroligt materiale, som kræver professionel håndtering. Løsningen Sikkerhed er vigtigere end nogensinde før. Udvendig sikkerhed kan klares med lås og overvågningssystem. Indvendig sikkerhed kan til dels løses gennem information, uddannelse og god personalepolitik. Men en velfungerende og effektiv beskyttelse af information kræver, at der er etableret rutiner til effektivt og sikkert at indsamle, transportere og destruere al information og bærere af denne. Alt fra papir, harddiske, cd er, telefoner og datamedier til medicin, stofprøver, prototyper og uniformer. Hvordan ser det ud hos jer? Er der styr på det materiale, som I har kasseret? REISSWOLF løser alle problemer.

3 Garanteret sikkerhed for jer og for miljøet Alle kan omgående få hjælp til sikker destruktion af udtjent informationsmateriale. Sikkerhed og en høj grad af service i håndteringen kombineres med en meget klar miljømæssig ambition, hvor alt modtaget materiale genvindes. REISSWOLF håndterer og destruerer alle typer af informationsbærende materiale. Siden starten i 1987 er virksomheden vokset og har udviklet sig kontinuerligt. I dag er RE- ISSWOLF størst i Skandinavien inden for ekstern destruktion. Grundlaget og muligheden for fortsat udvikling ligger i ufortrødent sikkerhedsarbejde, effektive rutiner og avanceret teknik. Hele processen er udarbejdet med omtanke for miljøet. Skadeligt og miljøfarligt materiale håndteres særskilt og alle anlæg er ISO certificeret. Internt pågår et kontinuerligt arbejde med at finde nye veje til yderligere forbedring og udvikling af genvinding af modtaget materiale. Alle anlæg revideres og kontrolleres af interne og eksterne revisorer. SIKKERHED FREM FOR ALT For at I som kunde skal føle jer fuldstændig sikre og trygge i processen er der vedtaget en lang række sikkerhedsforanstaltninger. REISSWOLFs anlæg er forsynet med alarmer, er kameraovervåget og altid tilkoblet alarmcentralen. Rundering udføres af autoriserede overvågningsfirmaer. Et egenudviklet stregkodesystem og RFID anvendes til alle beholdere. Ved hjælp af en håndcomputer aflæser vi plombering, lokaliseringskode og beholderkode. Informationen lagres løbende i et system, som giver nøjagtig kontrol over, hvor i processen hver enkelt beholder befinder sig. Alle lastbiler er forsynet med specialudstyr og alarm for at opretholde en konstant høj sikkerhed under hele transporten. De ansvarlige for transport kan til hver en tid se, hvor vores lastbiler befinder sig. HÅNDTERING I KAN STOLE PÅ Alle medarbejdere, som arbejder med fortrolighedshåndtering, er sikkerhedsuddannet og har stor viden om sikkerhedsspørgsmål. Derudover er alle personer tjekket gennem registerudskrifter fra Rigspolitistyrelsen, og alle personer har underskrevet et dokument om tavshedspligt. For at kunne tilbyde den bedste service udvikles sikkerhedsarbejdet løbende gennem en kontinuerlig videreuddannelse af samtlige medarbejdere. ENKELT FOR ALLE Den mest almindelige årsag til, at sikkerhed og fortrolighed forsømmes, er ikke onde hensigter, men ganske enkelt mangel på viden og tid. Det tager tid at makulere papir, og det fungerer kun for enkelte dokumenter. Hvis tiden er knap, er det nemt at glemme eller udsætte processen og bare smide papiret i papirkurven. Nu kan I med vores hjælp nemt skabe en arbejdsplads med et velfungerende og effektivt system, som med garanti anvendes. I kan aflevere alt fra enkelte papirdokumenter til store arkivoprydninger, harddiske, cd er og magnetbånd alt håndteres under overvågning og destrueres. Næste side beskriver hele processen detaljeret.

4 Fra hemmelighed til genvinding Vejen fra hemmelighed til nyt produkt starter og slutter hos vores kunder. Når materiale leveres til os, er det starten i et kredsløb, som afsluttes, når indsamlet og destrueret materiale efter en tid får nyt liv i nye produkter. Hele processen er kvalitetscertificeret ifølge ISO 9001 og inddelt i følgende trin: 1. RISIKOANALYSE/VURDERING En omhyggelig analyse af sikkerheden og rutinerne udføres sammen med kundens sikkerhedsansvarlige. Nogle af de spørgsmål, som gennemgås, er: Hvilke risici er der? Hvordan ser håndteringen af følsomt materiale ud i dag? Hvilken type af materiale er der tale om? Ud fra den indsamlede information udarbejdes der et forslag til, hvordan håndteringen skal foregå. 2. INFORMATION TIL PERSONALE Næste trin er, at personalet i kundevirksomheden informeres om, hvordan de nye rutiner vil komme til at fungere. REISSWOLF udarbejder informationsmateriale og kan endda tilbyde særlig uddannelse. 3. PLACERING AF BEHOLDERE Der findes flere forskellige størrelser og modeller af beholdere til fortroligt materiale. De passer ind i de mest almindelige møbler til genvindingsmateriale og smelter fint ind i de fleste kontormiljøer. Antallet af beholdere og deres størrelse tilpasses efter det aktuelle behov. Beholderne er låst eller plomberet for at forhindre, at uautoriserede personer får adgang til indholdet. Ved placeringen sker den første indlæsning til datasystemet. 4. INDSAMLING Når beholderne hentes, kontrolleres plomberne, og beholdere, som kun har været låst, plomberes. Stregkoder på begge beholdere og plomber indlæses i en håndholdt computer. Informationen lagres i et datasystem, og der placeres en ny beholder. Ved større arkivoprydninger plomberes hele bilen og plomberingen aflæses ved ankomst. 5. TRANSPORT Beholderne transporteres i diskrete og låste lastbiler, som er forsynet med alarm. På vejen til anlægget passerer bilen en sikkerhedssluse, inden aflæsningen kan påbegyndes. I særlige tilfælde eller efter behov tilbydes kunden personligt at følge med transporten og overvåge destruktionen. 6. KONTROL OG DESTRUKTION Når beholderne aflastes, kontrolleres plomberingen af en operatør, som også indlæser dem i datasystemet. Indhold destrueres oftest samme dag, men senest inden for to arbejdsdage, hvis ikke andet er aftalt. Derefter registrerer operatøren, at materialet er destrueret. 7. DESTRUKTIONSBEVIS Kunden modtager altid et bevis, som bekræfter, at materialet er destrueret, hvornår det er sket, og hvem der har overvåget processen. På denne måde kan kunden følge hele processen fra afhentning til destruktion. 8. KREDSLØBET Alt destrueret materiale sendes til genvinding. Papir bliver til nyt papir, og elektronik knuses og smeltes om til nye produkter. Materiale, som ikke kan genvindes, leveres til energigenvinding hos fjernvarmeværker.

5 Håndtering af fortroligt materiale en vigtig del af IL Recycling IL Recycling er en af Skandinaviens førende aktører inden for genvinding af papir, emballage, plast, metal, farligt affald og elektronik. I over 60 år har IL Recycling arbejdet aktivt med kredsløb og genvinding. For at tilgodese markedets behov for sikker anbringelse og genvinding af fortroligt materiale blev IL Recycling Sekretess grundlagt i I 2007 koblede vi vores destruktion af fortroligt materiale sammen i et stort europæisk netværk: REISSWOLF. Nu kan vi tilbyde REISSWOLF en tjeneste fra IL Recycling. accepteres genvinding til energi og i sidste instans, når der ikke er andre muligheder, kan endelig opbevaring på godkendt deponi blive aktuelt. Gennem kildesortering hos kunden og yderligere sortering og videreforædling i koncernens anlæg, genvindes værdien af det materiale, der skal varetages. Målet er altid at håndtere det indsamlede og destruerede materiale med størst mulig hensyn til miljøet. Virksomhederne i koncernen samarbejder for at kunne tilbyde optimale helhedsløsninger inden for håndtering og genvinding af affald. IL Recycling koncernen ejes af SCA, STORA ENSO, Smurfit Kappa og Fiskeby Board AB. Landsdækkende og special-tilpasset REISSWOLFs organisation dækker hele Sverige og Danmark samt 26 andre europæiske lande. Virksomheder med landsdækkende aktiviteter tilbydes således en løsning, som kan benyttes af hele organisationen. For dig som kunde er det en fordel ved udarbejdelsen af fælles rutiner for sikkerhed og behandling af fortrolige oplysninger i koncernen, men også når det gælder planlægning og tilpasning til eventuel miljøcertificering. Alle kunder er velkomne fra butikker til multinationale industrier og offentlige myndigheder. Løsningerne er fleksible og tilpasses efter kundens forskellige behov og krav. IL Recycling-koncernen arbejder med at identificere, udvinde og beskytte værdien i kundens affald. Det indebærer, at alt håndteret materiale først og fremmest genvindes. Hvis det ikke er muligt,

6 Håndterer jeres organisation informationsbærere med følsomme oplysninger? Håndtering af fortrolige oplysninger er et vigtigt, men nogle gange svært overskueligt område. For at lette kortlægningen af, hvor der findes følsomt informationsmateriale har vi udarbejdet en oversigt, som beskriver forskellige typer af informationsbærere. I afgør selv, hvad der er følsomt materiale hos jer, men alle har noget, som ikke kommer andre ved. På næste side har vi angivet eksempler på papir, som ofte associeres med hemmeligheder eller følsom information. Her er der også eksempler på andet materiale, som kan udgøre følsomme oplysninger eller have unikke egenskaber, som også skal håndteres og destrueres. Med vor tids hurtige teknologiske udvikling og øgede informationsflow kan listen nemt gøres endnu længere. Uanset mængde eller materiale kan alle få hjælp til sikker håndtering og destruktion! Tag et kig på oversigten og notér de forskellige informationsbærere og det materiale, som findes i jeres virksomhed: Post Økonomiske dokumenter, lønlister Ringbind med gamle oplysninger Skitser og tegninger Markedsføringsmateriale, planer Tilbud Personaleoplysninger Databaseret information, harddiske Disketter, cd er, magnetbånd og mikrofilm Varemærkebeskyttet materiale Mærkevaretøj, profiltøj, uniformer Prototyper Fejlproduktioner Farvebånd Stempler

BORGERNE OG AFFALDET I KAVO. Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen

BORGERNE OG AFFALDET I KAVO. Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen BORGERNE OG AFFALDET I KAVO Resultat af spørgeskemaundersøgelse til affaldsplanen MAJ 2009 HOVEDKONKLUSIONER 580 borgere fra Slagelse og Sorø Kommune har svaret på spørgsmålene 98 % mener, at henkastet

Læs mere

Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald

Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald Oktober 2015 5. info Vi har brug for DIN hjælp til at sortere affald Hvordan sorterer din nabo? Kære beboer i Lærkeparken Vores pilotprojekt Affald er ressourcer, der skal genanvendes er stadig godt i

Læs mere

Mere sortering Mindre bøvl

Mere sortering Mindre bøvl Mere sortering Mindre bøvl Ny affaldshåndteringsplan: Det hele bliver hentet ved husstanden TEKNIK OG MILJØ Du får to beholdere I Horsens Kommunes affaldshåndteringsplan lægger vi op til et nyt system,

Læs mere

Om Dansk Retursystem

Om Dansk Retursystem Om Dansk Retursystem Dansk Retursystem er en non-profit miljøvirksomhed. Vi driver det danske pantsystem, som hører til blandt verdens bedste. Hvert år afleverer danskerne over 1,1 milliard engangsflasker

Læs mere

Nye affaldsbeholdere. på vej til dig!

Nye affaldsbeholdere. på vej til dig! Nye affaldsbeholdere på vej til dig! Du får to nye affaldsbeholdere Vi er snart klar til at sende kommunens nye affaldsbeholdere ud til dig. Det stativ eller den beholder, som du allerede har til dagrenovation,

Læs mere

www.autolease.dk Produkter og løsninger

www.autolease.dk Produkter og løsninger www.autolease.dk Produkter og løsninger Ring 39 15 30 30 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer Autolease er en del af DNB Group-koncernen, der er en af Skandinaviens største finansvirksomheder.

Læs mere

- så er livet lidt lettere!

- så er livet lidt lettere! - så er livet lidt lettere! Indholdsfortegnelse Opstart af din nye ABook notebook...2 Installation af styresystem...3 Backupprocedurer...4 Vedligeholdelse af batterier...5 Vedligehold...6 Windows 7 Recoverysystem...7

Læs mere

4 Styrket samarbejde om affaldsforebyggelse kordinering af mål og midler 5 Pap og papir identificering af optimal indsamlingsmetode

4 Styrket samarbejde om affaldsforebyggelse kordinering af mål og midler 5 Pap og papir identificering af optimal indsamlingsmetode Til: Miljø-, Teknik- og Erhvervsudvalget Kopi til: Byrådet Fra: Center for Drift og Teknik Status for realisering af Furesø Kommunes Affaldsplan 2009-2020 Furesø Kommunens Affaldsplan 2009 2020 blev udarbejdet

Læs mere

Mission mulig Da ordbogen blev udvidet

Mission mulig Da ordbogen blev udvidet Mission mulig Da ordbogen blev udvidet Mission Mulig, værdiagent, værdibeholder og værdiselskab. Renosyd fik sat dagsordenen, da den nye indsamlingsordning skulle træde i kraft i 2012 Noget af det vigtigste

Læs mere

Vores forretningsprincipper

Vores forretningsprincipper Vores forretningsprincipper Vores vision er at skabe bæredygtige energiløsninger i verdensklasse. Vi ønsker at kunne kombinere stærk og vedvarende tilvækst med god lønsomhed. På denne måde skaber vi værditilvækst

Læs mere

Københavns Miljøregnskab

Københavns Miljøregnskab Københavns Miljøregnskab Tema om Ressourcer og Affald Mindre affald Bedre sortering fra borgere og erhverv Mere effektiv og miljøvenlig affaldsindsamling Bedre affaldsbehandling December 2015. Teknik-

Læs mere

Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE

Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE Ny affaldsløsning BRØNDBY KOMMUNE Velkommen til Skraldetanterne dine nye affaldsbeholdere Brøndby Kommune gør det nu lettere for dig at sortere dit affald, så det kan blive genbrugt. Derfor får alle med

Læs mere

Vi er specialister i at afgifte farligt affald

Vi er specialister i at afgifte farligt affald for a cleaner tomorrow Vi er specialister i at afgifte farligt affald PART OF THE EKOKEM GROUP NORD a/s Lindholmvej 3 DK-5800 Nyborg Kundeservice Tel +45 8031 7100 Fax +45 8031 7300 Mandag til torsdag

Læs mere

digital service affald og genbrug i allerød kommune - Prøv vores App - Tjek vores hjemmeside - Mit Affald - SMS-service

digital service affald og genbrug i allerød kommune - Prøv vores App - Tjek vores hjemmeside - Mit Affald - SMS-service digital service affald og genbrug i allerød kommune - Prøv vores App - Tjek vores hjemmeside - Mit Affald - SMS-service Bestil afhentning af storskrald på alleroed.dk Genbrug er godt for miljøet Aviser

Læs mere

Kommunikationsmateriale under forsøg

Kommunikationsmateriale under forsøg Affaldsforsøget Bedre sortering i større samlede bebyggelser Kommunikationsmateriale under forsøg Bilag 4 til delrapport 5 om Kommunikation TIL GAVN FOR KLIMA OG MILJØ FORSØG 2015 AFFALD OG GENBRUG Fuld

Læs mere

4. At mindre etageejendomme tilbydes bokse til opsamling af farligt affald og småt elektronikaffald. Boksene tømmes efter bestilling.

4. At mindre etageejendomme tilbydes bokse til opsamling af farligt affald og småt elektronikaffald. Boksene tømmes efter bestilling. Notat til indsamling af elektronikaffald og farligt affald Bygge, Plan og Miljø (BPM) har gennemført et forsøg med indsamling af småt elektronik i beholdere fra ca. 90 ejendomme. Desuden er der gennemført

Læs mere

NYT Sæk og container ud til skel. Affaldshåndbog 2016. boliger

NYT Sæk og container ud til skel. Affaldshåndbog 2016. boliger NYT Sæk og container ud til skel Affaldshåndbog 2016 boliger Indhold Meget mere genbrug side 2 Kontakt os når DU har tid side 3 Velkommen på genbrugspladsen side 4 og 5 Storskrald side 6 Papir, karton,

Læs mere

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust

En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust En skånsom metode mod ondartede angreb Zerust tryggere kan ingen være VENLIG MOD ALLE HÅRD MOD KORROSIONEN For enhver virksomhed, der handler med metalprodukter og elektronik, er et korrosionsfrit miljø

Læs mere

Batterirapport. - en del af byen

Batterirapport. - en del af byen Batterirapport 2015 1 - en del af byen Indhold Forord... 3 Aktiviteter i 2015... 4 Kommunernes egne ordninger... 5 Indsamlingsresultater i 2015... 6 Økonomi... 8 Planlagte aktiviteter i 2016... 9 2 Forord

Læs mere

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 Bilag 3 Bilag 3.1 Telefoninterview Telefoninterview med Carsten Munk Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 5 C= Carsten Munk, A= Anne Pedersen, J= Josephine

Læs mere

Fra gammelt og brugt til nyt og nyttigt

Fra gammelt og brugt til nyt og nyttigt Din affaldsguide 2013 Til alle etageboliger og husstande med fælles sortering Fra gammelt og brugt til nyt og nyttigt Historier om affald og genbrug i Herlev Teknisk Forvaltning 2013 Vores miljø er vigtigt

Læs mere

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar

FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar EESTYRELSESARB FORENINGSGUIDEN Center for Socialt Ansvar B1 3 FUNDRAISING JDE PR 4 EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB EESTYRELSESARB INTRODUKTION til Foreningsguiden Denne guide

Læs mere

Perspektiver og ønsker for de private firmaers anvendelse af datasamlingen. v/jakob Bjerg Larsen, chefkonsulent, Lif LVS årsmøde 23.

Perspektiver og ønsker for de private firmaers anvendelse af datasamlingen. v/jakob Bjerg Larsen, chefkonsulent, Lif LVS årsmøde 23. Perspektiver og ønsker for de private firmaers anvendelse af datasamlingen v/jakob Bjerg Larsen, chefkonsulent, Lif LVS årsmøde 23. januar 2015 Industriens perspektiv Sundhedsdata er et værktøj, der kan

Læs mere

Affaldssortering der er til at forstå

Affaldssortering der er til at forstå Skraldeguide Affaldssortering der er til at forstå Det kan være svært at finde rundt i, hvordan affald skal sorteres, og hvordan du hurtigt og miljøvenligt kan affaldssortere i hverdagen. Med denne guide

Læs mere

AFFALD SOM EN RESSOURCE Undervisningsmodul 2. Affald hvad kan jeg bruge det til?

AFFALD SOM EN RESSOURCE Undervisningsmodul 2. Affald hvad kan jeg bruge det til? AFFALD SOM EN RESSOURCE Undervisningsmodul 2 Affald hvad kan jeg bruge det til? Hvad er affald? I Danmark smider vi ting i skralde spanden, når vi ikke kan bruge dem længere. Det, vi smider ud, kaldes

Læs mere

Ka du knuse kilo? Et tilbud til børn i 1.til 5. klasse og deres forældre

Ka du knuse kilo? Et tilbud til børn i 1.til 5. klasse og deres forældre Ka du knuse kilo? Et tilbud til børn i 1.til 5. klasse og deres forældre Er du lidt for tung, og vil du gerne være lettere? Så har du brug for sund mad og for at bevæge dig mere. Og du har brug for at

Læs mere

Stena Recycling A/S. Lars Petersen CEO. Havnekonference 2011 Middelfart, den 4. november 2011

Stena Recycling A/S. Lars Petersen CEO. Havnekonference 2011 Middelfart, den 4. november 2011 Stena Recycling A/S Lars Petersen CEO Havnekonference 2011 Middelfart, den 4. november 2011 1 En del i Stena-sfæren Genvinding og handel Færgelinjer Offshore drilling Rederi Lejligheder Finans Adactum

Læs mere

Regler for etisk forretningsførelse Wulff Supplies

Regler for etisk forretningsførelse Wulff Supplies Dokumentnavn: Code of Conduct Wulff Supplies Ansvarlig: Ledelsesgruppen Dato: 110321 Regler for etisk forretningsførelse Wulff Supplies Miljø, kvalitet, sikkerhed og sundhed en del af vores hverdag Indholdsfortegnelse

Læs mere

Hvor hemmelig er du?

Hvor hemmelig er du? Hvor hemmelig er du? Dahle makulatorer - fra lidt hemmeligt til superfortroligt. Hvor hemmelig er du? Bankkortkoder, kontoinformationer, personlige oplysninger, vigtige virksomhedsinformationer eller den

Læs mere

TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE

TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE IF RECYCLING A/S Det er IF Recycling A/S vision at tilbyde totalløsninger inden for genanvendelse af affald og salg af råstoffer. Hos os er udvikling af nye muligheder

Læs mere

Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale

Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale 1 2011-04-15 Posten Norden generalforsamling 2011 Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale Kære generalforsamling, mine damer og herrer. Det er en stor glæde for mig at tale her i dag

Læs mere

Tids- og aktivitetsoversigt Affaldsplan 2009-2020

Tids- og aktivitetsoversigt Affaldsplan 2009-2020 Husholdninger Dagrenovation Information om sortering og om eksisterende ordninger En øget udsortering af genanvendelige materialer fra husholdningsaffald. Etablere affaldsøer i kolonihaver Optimere mulighederne

Læs mere

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Sådan bruger og beskytter vi personlige oplysninger Hos Genworth Financial ligger det os stærkt på sinde at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger.

Læs mere

De bedste markedspladser i Skandinavien tager samfundsansvar

De bedste markedspladser i Skandinavien tager samfundsansvar De bedste markedspladser i Skandinavien tager samfundsansvar STEEN & STRØM... er repræsenteret i 3 lande drifter 54 shoppingcentre har 400 ansatte.har 5.000 leverandører har 3.300 butikker har 25.000 medarbejdere

Læs mere

FP10. Skadesanmeldelse

FP10. Skadesanmeldelse FP10 10.-klasseprøven DANSK Skriftlig prøve Samlet prøvetid 4 timer 2. del b Modtagerrettet kommunikation c Skriftlig fremstilling Anslået tidsforbrug til opgave b og c er 180 minutter b Modtagerrettet

Læs mere

Hvor mange ansatte er der typisk i de virksomheder, som du servicerer?

Hvor mange ansatte er der typisk i de virksomheder, som du servicerer? Resultater og konklusion af Siteloom Contracts brugerundersøgelse oktober 2015 vedr. kontraktstyring set gennem intern / ekstern bogholder / økonomiansvarliges øjne. Indledende spørgsmål: Hvor mange ansatte

Læs mere

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI

DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI Glæden ved iskoldt drikkevand DRIKKEVANDSKØLERE MED GRØN SAMVITTIGHED OG SUND ØKONOMI HVILKE OVERVEJELSER SKAL MAN GØRE SIG... ØKONOMI - KVALITET - BÆREDYGTIGHED ØKONOMI: For KUVATEK er økonomi et spørgsmål

Læs mere

Nye affaldsbeholdere. sådan sorterer du

Nye affaldsbeholdere. sådan sorterer du Nye affaldsbeholdere sådan sorterer du Her er dine nye affaldsbeholdere Du har fået to nye affaldsbeholdere. En til plast og papir og en til metal og glas. I denne folder kan du læse, hvordan du skal sortere.

Læs mere

- så er livet lidt lettere!

- så er livet lidt lettere! - så er livet lidt lettere! Indholdsfortegnelse Opsætning af computeren...2 Aktivering af Windows licens...2 Installation af styresystem...3 Kør Windows Update...3 Backupprocedurer...4 Vedligehold...5

Læs mere

AFFALDS-GUIDE FOR KERTEMINDEGÅRDEN

AFFALDS-GUIDE FOR KERTEMINDEGÅRDEN Gårdlauget Kertemindegaarden 2100 København Ø AFFALDS-GUIDE FOR KERTEMINDEGÅRDEN Til beboer & erhverv Indholdsfortegnelse: Side Emne 1 Introduktion. 1 + 2 Dagligt affald & Skraldesug. 3 Erhverv. 3 Sortering

Læs mere

LØN- OG PERSONALE- ADMINISTRATION I DANSKE VIRKSOMHEDER

LØN- OG PERSONALE- ADMINISTRATION I DANSKE VIRKSOMHEDER LØN- OG PERSONALE- ADMINISTRATION I DANSKE VIRKSOMHEDER 2015 EXECUTIVE SUMMARY I marts og december 2015 gennemførte Bluegarden en undersøgelse med fokus på de største udfordringer inden for løn- og personaleadministration

Læs mere

Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner

Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner Enhedslistens guide til kasserere og interne revisorer i afdelinger og regioner Indholdsfortegnelse: Kassererens opgaver og ansvar Kassererens arbejdsredskaber Regnskabssystem Mellemregningskonto på landskontoret

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

DIT BRUGTE IT KAN HJÆLPE BÅDE MENNESKER OG MILJØ

DIT BRUGTE IT KAN HJÆLPE BÅDE MENNESKER OG MILJØ DIT BRUGTE IT KAN HJÆLPE BÅDE MENNESKER OG MILJØ VI GØR DIT BRUGTE IT-UDSTYR DOBBELT BÆREDYGTIGT Hvor ender din virksomheds brugte it-udstyr henne? Hos mange virksomheder ender gamle computere, smartphones,

Læs mere

I hvilken grad har du under ansættelsen af den unge med særlige behov følt dig kvalificeret til opgaven gennem kontakten til Havredal gl. Skole?

I hvilken grad har du under ansættelsen af den unge med særlige behov følt dig kvalificeret til opgaven gennem kontakten til Havredal gl. Skole? BILAG 9: Spørgeskemaundersøgelse virksomheder I hvilken grad havde du kendskab til unge med særlige behov før kontakten til Havredal gl. Skole? 0 8 6 6 4 3 Meget høj Høj Nogen Lav Slet ikke I hvilken grad

Læs mere

Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering

Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering Din totalleverandør af sikkerhedsløsninger og værdihåndtering Vores vision: Europas førende udbyder af sikkerhed for mennesker og værdier Peter Junge, adm. direktør Vi tager sikker hånd om dine værdier

Læs mere

Computerens Anatomi Af Mathias og Mark

Computerens Anatomi Af Mathias og Mark Computerens Anatomi Af Mathias og Mark Planlægning af projekt Case Størstedelen af nutidens unge har deres egen smartphone, computer og fjernsyn. Computere i alle afskygninger bliver fortsat en større

Læs mere

Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 2016

Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 2016 Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 16 5 Interviewperson (Mikkel): M Interviewer (Sofie): I Korte pauser: Fysiske handlinger: () Relevante fysiske træk: [] I: Hvad vægter du højt for, at

Læs mere

Her starter det gode købmandsskab

Her starter det gode købmandsskab Her starter det gode købmandsskab Varesikring Mærkning Kameraovervågning Kø-nummersystem Butiksindretning Kundetæller Skilte & Displays Service og support www.nordic-retail.com MÆRKNING Mærkning af varer

Læs mere

SAMARBEJDE MED GEVINST

SAMARBEJDE MED GEVINST SAMARBEJDE MED GEVINST STÆRK SPILLEAUTOMATBRANCHE ER EN FORDEL FOR DIG Denne brochure er udgivet af Dansk Automat Brancheforening i efteråret 2009. Henvendelse kan ske til sekretariatet, Smedegade 9, 6000

Læs mere

Evaluering af kerneområdet naturen i 3. kl. centret og DUS II skoleåret 2011/12

Evaluering af kerneområdet naturen i 3. kl. centret og DUS II skoleåret 2011/12 Evaluering af kerneområdet naturen i 3. kl. centret og DUS II skoleåret 2011/12 Mennesket er en del af, og er afhængig af naturen. Det sker at nogle glemmer dette, da en stor del af mange moderne menneskers

Læs mere

INTRODUKTION TIL UDDANNELSE. Autoriseret WorldTrack Installatør

INTRODUKTION TIL UDDANNELSE. Autoriseret WorldTrack Installatør INTRODUKTION TIL UDDANNELSE Autoriseret WorldTrack Installatør 1 1. Indledning... 3 2. Uddannelse... 3 2.1 I: Teknisk uddannelsestrin... 3 2.2 II: Praktisk uddannelsestrin... 4 3. Sikkerhed... 4 4. Autoriseret

Læs mere

Computerens anatomi. Computeren består af mange forskellige dele, i denne opgave vil vi forklare lidt om de vigtigste af dem.

Computerens anatomi. Computeren består af mange forskellige dele, i denne opgave vil vi forklare lidt om de vigtigste af dem. Computerens anatomi Computeren består af mange forskellige dele, i denne opgave vil vi forklare lidt om de vigtigste af dem. Motherboard: Motherboardet, er computerens skelet, det er her alle andre ting

Læs mere

DATAHÅNDTERING Procesbeskrivelse

DATAHÅNDTERING Procesbeskrivelse DATAHÅNDTERING Procesbeskrivelse Opkøb af brugt udstyr kræver særlig indsigt i håndtering af følsom data Vi har mere end 8 års erfaring med datahåndtering vores erfaring er din sikkerhed Refurb ApS Sortevej

Læs mere

Spørgsmål / svar 1) Hvad er formålet med L ORÉAL åben tale hjemmeside?

Spørgsmål / svar 1) Hvad er formålet med L ORÉAL åben tale hjemmeside? Spørgsmål / svar 1) Hvad er formålet med L ORÉAL åben tale hjemmeside? Med udgangspunkt i betingelserne i spørgsmål 2 nedenfor giver L ORÉAL Etiks åben tale hjemmeside dig mulighed for at give udtryk for

Læs mere

NYT FRA PILOTFORSØGET

NYT FRA PILOTFORSØGET NYT FRA PILOTFORSØGET DECEMBER 2012 GODT I GANG! Kære pilotdeltager Du har nu været i gang med at sortere affald til genbrug i godt fire måneder, og vi håber, at det er blevet en del af din dagligdag.

Læs mere

Tandimplantater for livet

Tandimplantater for livet Tandimplantater for livet 2 TANDIMPLANTATER FOR LIVET Som naturlige tænder Tandimplantater er en sikker, pålidelig og veldokumenteret løsning til permanent erstatning af én eller flere manglende tænder.

Læs mere

Sigma Farvekollektioner

Sigma Farvekollektioner Sigma Farvekollektioner SÅDAN. SIGMA. Alt hvad du har brug for til at skabe førsteklasses farveresultater. Sigma Coatings er en del af verdens næststørste malingsproducent, PPG Industries. Det Pitsburgh

Læs mere

Affald du kan komme af med i gården:

Affald du kan komme af med i gården: Håndtering af affald i Rosenoden Revideret november 2015 Kære beboer. I ejerforeningen Rosenoden vil vi gerne bidrage til at værne om miljøet, og samtidig arbejde for, at du nemt kan komme af med dit affald.

Læs mere

Brug din butik som salgsredskab. Af Sanne Godt

Brug din butik som salgsredskab. Af Sanne Godt Brug din butik som salgsredskab Af Sanne Godt Giv kunden en god oplevelse i butikken. You never get a second chance to make the first impression Du får aldrig en ny chance for at give din kunden et godt

Læs mere

TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer

TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer TEMA: Byggemarkeder Adgangskontrol, adgangskort/brikker og elektriske låsesystemer Byggemarkederne har som regel store lagre med byggematerialer for at immødekomme deres kunders behov og ønsker. Dette

Læs mere

NYE TIDER NYE STRATEGIER

NYE TIDER NYE STRATEGIER NYE TIDER NYE STRATEGIER Få ny retning og fremdrift gennem en handlingsorienteret strategiproces Teknologisk Institut, Center for Teknologisk Partnerskab NYE TIDER NYE STRATEGIER Nye tider skaber et naturligt

Læs mere

Berendsen Hygiejneeksperten

Berendsen Hygiejneeksperten Berendsen Textil Service A/S Skruegangen 6 2690 Karlslunde Tlf. 46 16 33 50 Fax. 46 16 33 51 46163350@berendsen.dk www.berendsen.dk Berendsen Hygiejneeksperten Hos Berendsen arbejder vi fokuseret på at

Læs mere

Link arkivreoler til kontor, arkiv og let lager

Link arkivreoler til kontor, arkiv og let lager Link arkivreoler til kontor, arkiv og let lager International Sales Division for Link 51 Link arkivreoler Systemet med hundredvis af muligheder Lukkede og åbne gavle til alle formål. Let monterbart tilbehør

Læs mere

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS

Vi er ikke et typehusfirma. men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS Vi er ikke et typehusfirma men eksperter i at bygge det hus, du vil have DINE DRØMME- TRYGT I HUS VELKOMMEN TIL ALBOHUS Hvilken type er du? Der er mange nødvendige valg at træffe, før man påbegynder et

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Hjertestarter. Leasing Salg Rådgivning. totalløsninger. Din indsats redder menneskeliv

Hjertestarter. Leasing Salg Rådgivning. totalløsninger. Din indsats redder menneskeliv Hjertestarter totalløsninger Leasing Salg Rådgivning Din indsats redder menneskeliv Hvorfor hjertestarter?... 4 Når I har besluttet jer for at købe en hjertestarter, er der mange spørgsmål, der melder

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

Addtech AB. Adfærdskodeks

Addtech AB. Adfærdskodeks Addtech AB Adfærdskodeks Indledning Addtech er en teknologikoncern, som tilfører både teknologisk og økonomisk merværdi i kæden mellem producenter og kunder. Koncernen driver forretning inden for udvalgte

Læs mere

Det der giver os energi

Det der giver os energi værktøj 1 Det der giver os energi - og det der dræner os for energi værktøj 1 1 Indhold 3 Introduktion 4 Formålet med dette værktøj 4 Arbejdsgruppens forberedelse 5 Processen trin for trin Arbejdsmiljøsekretariatet

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

Bilag 1 til. 6.1 Sikkerheds Element Metoden

Bilag 1 til. 6.1 Sikkerheds Element Metoden Bilag 1 til 6.1 Sikkerheds Element Metoden 1 Bilag 1 Virksomhed, afdeling... Stilling og eventuelle hverv... SIKKERHEDS ELEMENT METODEN - HOVEDTABEL Sæt i kasserne ud for det trin, hvor du mener virksomheden

Læs mere

AFSLUTTENDE OPGAVE. udemiljø

AFSLUTTENDE OPGAVE. udemiljø AFSLUTTENDE OPGAVE udemiljø 2015 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Planlægning... 2 Kravspecifikation... 2 Design... 3 Formidling... 6 Afprøvning... 7 Refleksion... 8 Side 1 af 8 Indledning I dette projekt

Læs mere

Reparation og genbrug skal være er trendy

Reparation og genbrug skal være er trendy Reparation og genbrug skal være er trendy Lone Mikkelsen, seniorrådgiver i kemikalier, Det Økologiske Råd 26. oktober 2015, Tølløse Det Økologiske Råd Miljøorganisation der arbejder for at fremme bæredygtig

Læs mere

Godkendelse: Udbud - Elektronisk nøglesystem

Godkendelse: Udbud - Elektronisk nøglesystem Punkt 5. Godkendelse: Udbud - Elektronisk nøglesystem 2015-041331 Ældre- og Handicapforvaltningen indstiller, at godkender at et udbud vedrørende elektronisk nøglesystem til borgere med nødkald kommer

Læs mere

Indstilling. Ændring af storskraldsordningen i Århus Kommune. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 30. august 2007.

Indstilling. Ændring af storskraldsordningen i Århus Kommune. Til Århus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 30. august 2007. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 30. august 2007 AffaldVarme Århus Teknik og Miljø Århus Kommune 1. Resume Byrådet har besluttet, at skraldespandene skal væk fra fortovet

Læs mere

comeback T E L E F O N P A S N I N G & S E K R E T Æ R S E R V I C E

comeback T E L E F O N P A S N I N G & S E K R E T Æ R S E R V I C E comeback T E L E F O N P A S N I N G & S E K R E T Æ R S E R V I C E GRATIS UFORPLIGTENDE TELEFONPASNING I 14 DAGE? Hos Comeback er vi specialiseret i at levere telefonpasning og sekretærservice til mellemstore

Læs mere

Forsøg med affaldssortering i Sct. Jørgens Park

Forsøg med affaldssortering i Sct. Jørgens Park Forsøg med affaldssortering i Sct. Jørgens Park Affaldsforsøg skal føre til bedre sortering Sct. Jørgens Park er, sammen med tre andre boligområder, udvalgt til et nyt forsøg med affaldssortering. Forsøget

Læs mere

Notat. Analysenotat. 13. maj 2013

Notat. Analysenotat. 13. maj 2013 Notat Analysenotat 13. maj 2013 Når man har købt en vare i en butik, har man haft lejlighed til at se og prøve den. Forbrugerne har ikke krav på at få byttet varer, men mange butikker yder den service.

Læs mere

Instrukser for brug af it

Instrukser for brug af it it IT-Afdelingen sikkerhed Instrukser i brug af IT Instrukser for brug af it Må Skal ikke Kan Januar 2010 Version 1.0 Indhold Indhold Forord.............................. 3...................... 3 Resumé

Læs mere

En førende nordisk gasleverandør

En førende nordisk gasleverandør En førende nordisk gasleverandør www.airliquide.dk En verdensomspændende industrigasvirksomhed Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industri og sundhedssektoren. Virksomheden

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Kom godt igang med Inventar registrering

Kom godt igang med Inventar registrering Kom godt igang med Inventar registrering (InventoryDB) (Med stregkodesupport) programmet fra PetriSoft Introduktion... 1 Inventar registrering... 2 Værktøjsudleje... 3 Service database til reperationer

Læs mere

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi samler hele ATP Koncernen om en række initiativer og pejlemærker for digitalisering i ATP. Den støtter op om ATP Koncernens målsætning

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

Bilag A - Plasttanke med højst 50 oplagsenheder

Bilag A - Plasttanke med højst 50 oplagsenheder Bilag A - Plasttanke med højst 50 oplagsenheder Kravene til denne type tanke fremgår af afsnit 4.5 og 4.7 i de tekniske forskrifter for brandfarlige væsker. Da tanke af denne type primært opstilles hos

Læs mere

Vi hjælper dig til en bedre hørelse

Vi hjælper dig til en bedre hørelse Vi hjælper dig til en bedre hørelse Velkommen til Audiovox Hørecenter Hvad kan du forvente af os? HØRECENTER DI N H Ø R ELSE - VO R ES O M SO RG Mange mennesker med en hørenedsættelse oplever at skulle

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

Velkommen til Odense Renovation!

Velkommen til Odense Renovation! Velkommen til Odense Renovation! Kort om Odense Renovation A/S Non-profit Affaldshåndtering siden ca. 1882 Kommunalt aktieselskab siden 1994 Bestyrelsen består af 9 medlemmer, 6 udpeget af kommunen og

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

E-HANDEL PÅ APOTEKET.DK

E-HANDEL PÅ APOTEKET.DK E-handel E-HANDEL PÅ APOTEKET.DK På apoteket.dk kan du købe de samme varer online, som du kan købe på det fysiske apotek. Du kan købe både receptmedicin og håndkøbsmedicin samt almindelige apoteksvarer

Læs mere

Reparation og genbrug af elektronik skal være trendy

Reparation og genbrug af elektronik skal være trendy Reparation og genbrug af elektronik skal være trendy Lone Mikkelsen, senior rådgiver Kemikalier Det Økologiske Råd 4. november 2014, DAKOFA-konference Det Økologiske Råd Miljøorganisation der arbejder

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Skab tryghed for borgerne Det kan til tider være en udfordring, at håndtere og administrere mekaniske nøgler til borgere som får besøg

Læs mere

Henkastet affald. Undervisningsforløb. Natur/Teknik 3. 6. klasse

Henkastet affald. Undervisningsforløb. Natur/Teknik 3. 6. klasse Henkastet affald Undervisningsforløb Natur/Teknik 3. 6. klasse Side 1 af 30 Første lektion ca. 90 min. Undervisningsrummet Træningsrummet Studierummet Som indledning tales der med eleverne om, hvad affald

Læs mere

CO 2 -opgørelse, 2009. Genanvendelse af papir, pap og plast fra genbrugspladser og virksomheder

CO 2 -opgørelse, 2009. Genanvendelse af papir, pap og plast fra genbrugspladser og virksomheder CO 2 -opgørelse, 2009 Genanvendelse af papir, pap og plast fra genbrugspladser og virksomheder 1. november 2011 Indhold FORMÅL 4 FAKTA 4 RESULTAT 4 EJERS VURDERING AF OPGØRELSEN 5 BESKRIVELSE AF ANLÆG/TEKNOLOGI/PROCES

Læs mere

Postillonen og miljøet:

Postillonen og miljøet: Postillonen og miljøet: Postillonen er en virksomhed, som primært beskæftiger sig med kurértransport af stykgods. Vi udfører desuden transporter af levende vilde dyr, og vi udfører fast firmakørsel. Vi

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

Renten faldet med 2 %-point for små og mellemstore virksomheder

Renten faldet med 2 %-point for små og mellemstore virksomheder Renten faldet med 2 %-point for små og mellemstore virksomheder Små og mellemstore virksomheders rente på kassekreditten er faldet med 2 %-point de seneste 2,5 år. Det er positivt, men det er fortsat bemærkelsesværdigt,

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere