Referat fra den ordinære generalforsamling for Dansk P.R.E. Avlsforening 6. april 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra den ordinære generalforsamling for Dansk P.R.E. Avlsforening 6. april 2019"

Transkript

1 Referat fra den ordinære generalforsamling for 6. april 2019 Antal deltagere: 11 medlemmer inkl. bestyrelsen og 6 fuldmagter. 1. Valg af dirigent Helle Mereweather blev valgt. 2. Formanden aflægger beretning Året 2018 blev et anderledes år på mange områder. Det blev et år, hvor vi så rigtigt meget til hinanden både i forhold til en del generalforsamlinger, dyrskuer, kåringer og fælles middag. Det har været et år, hvor vi i bestyrelsen har skiftet poster, fået nye medlemmer ind, som så har trukket sig igen, for at andre har meldt sig ind. Det har været rart at se opbakningen til vores forening. Og det har været tydeligt, hvor mange der brænder for vores race og dermed også foreningen. Generelt set er der positivitet at spore på hele hestefronten. Noget, der må siges at være yderst positivt. Der er blevet solgt mange P.R.E heste i år. Med 45 ejerskifter i år har vi også inden for vores race en positiv fremgang. Der er efterspørgsel på vores race, som ikke er set siden før krisen, og der efterspørges både rideheste, ungheste og føl. P.R.E hestene har været repræsenteret på de fleste dyrskuer, og vi har afholdt avlsgodkendelse med 12 stillede heste. Vi har valgt at fokusere mere på at samle medlemmerne i foreningen og har afholdt fællesmiddage i 2018, og har i 2019 afholdt vores første P.R.E. dag. Foreningen har i år 25 års jubilæum. Et jubilæum, der kun er muligt, fordi der er ildsjæle, der har valgt at bruge deres fritid på foreningen gennem årene. Dette betyder også, at vi har vores første jubilar i foreningen. Og det at fejre 25 års jubilæer, vil i fremtiden vil være noget, vi har fokus på. Vi glæder os meget til et år, hvor mulighederne for at afholde en masse samlende arrangementer bliver en realitet. Vi har søgt en del fonde i håbet om at kunne tildele økonomisk kompensation til dem, som viser racen. Og også i håbet om at kunne arrangere det billigste DAMOCHA, som så måske også kunne blive det største.

2 Foreningen er med 25 år på bagen ved at blive rigtig voksen. Vi i bestyrelsen håber på at kunne fejre 40, 50, 75 og 100 års jubilæum. Nok ikke med os ved roret, men med nye generationer, der til den tid ved, hvor foreningen skal hen. Indtil den dag tager vi 1 år ad gangen. Så længe vores medlemmer ønsker, at det er det, vi skal. 3. Kassereren aflægger beretning Jeg overtog kassererposten ved sidste generalforsamling, og det har været et spændende og lærerigt år. Jeg har haft en stor hjælp i Anette Thestrup, den afgåede kasserer, så jeg er kommet godt ind i regnskabsprogrammet. Vi fik afholdt kåring på Sjælland med 12 heste, og her havde vi nok heste til, at ANCCE betalt fly og dyrlægens udgifter. Der var 87 A-medlemmer fra den til og 1 B-medlem. Det er en stigning fra regnskabsåret 2017 med 18 medlemmer. I medlemskabsåret har vi 82 A-medlemmer og 2 B-medlemmer. ANCCE er blevet benyttet 96 gange i 2018, og det er en stigning på 31 ydelser fra Her er det især ejerskifte, der spiller ind. Der effektueret 45 ejerskifter i 2018 og til sammenligning kun 33 stk. i Der er lavet 17 følindskrivninger, 12 nye avlerkoder og 13 nye ejerkoder i Disse er næste det samme som året før. Der har været indtægter for i alt kr. og udgifter for i alt kr., og dette giver et overskud på kr. Jeg glæder mig til det nye år og håber, at vi får et spændende år. 4. Regnskab til godkendelse Regnskabet blev godkendt. 5. Fastsættelse af kontingent Bestyrelsen fremlagde forslag til kontingentet, som forfalder 1. maj. Hvis man betaler inden 14. maj, koster et A-medlemskab 600 kr. Betaler man efter 14. maj, koster et A-medlemskab 650 kr. For B-medlemmer koster det 350 kr. inden 14. maj og 400 kr. efter 14. maj. Pga. persondataloven må foreningen ikke opbevare medlemslister. Dvs. man melder sig ind igen hvert år. Det er meget bøvlet, og gør det svært at holde styr på, hvornår medlemmerne er meldt ind. Derfor er det også besværligt at finde ud af, hvem der har jubilæum. Derfor skal medlemmerne gemme kvittering af overførsler for medlemskab. Dog kan man lave nye lister med kun navnet og dato for indmeldelse.

3 Det må man godt opbevare. Fra 1. november er der halv pris på kontingentet. Dette vil gøre et medlemskab mere attraktivt, og i det sidste halvår er der alligevel kun ganske få arrangementer i foreningen. Dette blev vedtaget. 6. Behandling af indkomne forslag Bestyrelsen havde fremlagt forslag om ændring af vedtægternes 5 og 8. Ændringen af 5 skabte en lang debat med for og imod. Anna Vestergaard følte sig utryg ved, at de stambogsdelegerede ikke længere var en del af bestyrelsen. Hun mente dermed også, at man jo så lavede et eksternt stambogskontor, og dette ønskede hun ikke, da hun så mente, at det ville være umuligt at opsige samarbejdet med de stambogsdelegerede i tilfælde af, at der opstod uoverensstemmelser. Mette Andersen modargumenterede med, at stambogen altid ville være under foreningen og ikke en selvstændig instans. Dette står også oplyst i vedtægternes 2. Derudover har de stambogsdelegerede aldrig haft noget med økonomien at gøre, og får det heller ikke. Det er udelukkende kassereren, som kan betale ANCCE m.v. Og sådan bliver det også fremover. Derudover var det ønsket, at de stambogsdelegerede kom af med deres bestyrelsesansvar, når de udelukkende sidder med stambogsarbejdet. De to bestyrelsesposter kan gives til to andre personer, som ønsker at løfte arbejdsbyrden med den øvrige bestyrelse. Heidi Laursen påpegede, at det er bestyrelsen magtpåliggende at få foreningen i gang med diverse aktiviteter, og der behøves flere arme og ben i bestyrelsen. Helle Mereweather synes, at vi skal sættes pris på, at der er to personer, som gratis sætter deres tid af til at lave papirarbejdet. I en større forening ville det betyde en udlicitering og dermed betalt arbejde. Afstemning om 5: 7 imod, 26 for. Forslaget blev vedtaget. Afstemning om 8: Enstemmigt vedtaget. 7. Valg af formand Mette Andersen genopstillede og blev valgt. 8. Valg af næstformand Belinda B. Carlsen genopstillede og blev valgt.

4 9. Valg af bestyrelse Helle Mereweather og Anne Birgitte Krogh stillede op som nye bestyrelsesmedlemmer. Heidi Laursen, Birgitte Eiersted genopstillede. De blev alle valgt. Majbritt Christensen ønsker at være behjælpelig ved arrangementer. Det tages imod med kyshånd. 10. Valg af revisor Lisbeth Svanebjerg genopstillede og blev valgt. 11. Eventuelt Mette Andersen startede med det store emne om økonomien ved et championat. Nogle fonde er søgt, og de har bedt om et regnskab. Vi har for mange penge på kontoen til, at de vil smide penge i et enkelt championat. Vi skal derfor beslutte, hvor mange penge der må bruges på f.eks. DAMOCHA. Og det skal være fordelt ligeligt på begge sider af bæltet. I år var ønsket netop at søge om penge, så DAMOCHA kunne afholdes så billigt som muligt. Forrige år dækkede foreningen et underskud på godt kr. Det kan ikke nytte, at foreningen bruger flere penge på et DAMOCHA det ene år og ikke det andet. Bestyrelsen bruger meget tid på at søge sponsorer m.v. Anna Vestergaard spurgte, om det ikke ville være en idé at arrangere championatet sammen med svenskerne? Et Nordisk eller Skandinavisk Mesterskab. Belinda B. Carlsen undrede sig over, hvorfor der ikke er flere danskere, der stiller heste til championaterne i Sverige. Vi har stadig problemer med at få jyderne til Sjælland og omvendt. Der er stadig en dyr bro at tage hensyn til. Helle Mereweather mener, at vi skal være bedre til at tale sammen om samkørsel med hestene. Det bliver billigere i længden. Helle mener, at når vi nu har puttet hesten i en lastbil fra Spanien til Danmark, så er man nok ikke så pylret med at læsse dem og køre til Jylland eller Sjælland. Alle skal være bedre til at benytte FB grupperne til kommunikation og ad den vej arrangere samkørsel. DAMOCHA er dyrt at afholde, da der er store udgifter til dommerne. Derfor er tilmeldingsgebyret også højt. Championatet er heller ikke så interessant for de heste ejere, som har deres hest som hyggehest og ikke som avlsdyr. Heidi Laursen sagde, at det vil have stor betydning, hvis man melder ud til medlemmerne, at det er næsten gratis for dem at deltage. For dem med hyggehest handler det også om et socialt arrangement og nye bekendtskaber. Mette Andersen spurgte forsamlingen, hvor det vil være mest attraktivt at give tilskud - kørsel, bro, tilmeldingsgebyret? Majbritt Christensen mente også, at nogle heste ejere tænker, at deres heste ikke er gode nok til at blive udstillet, og de ønsker ikke at ende på sidstepladsen. Heidi Laursen sagde, at laver man samtidigt rideklasser, behøver man ikke at udstille. Så er der også noget for rytterne. Birgitte Eiersted mente, at der skal bruges flere

5 penge på at reklamere for championatet og dressurklasserne (P.R.E. Cup). Majbritt Christensen understregede, at de fleste ryttere ikke er konkurrenceryttere. Det er Horsemanship, akademisk ridning, Working Equitation osv. Mette Andersen ønsker også, at der skal laves arrangementer for bredden, f.eks. clinics. Belinda B. Carlsen fortalte, at da hun var yngre, var det stort at få et foto og måske en artikel om sig selv og sin hest i et blad! I virkeligheden skal der så lidt til for at motivere medlemmerne til at melde til et arrangement. Vi bør satse på et billigt tilmeldingsgebyr, så alle har lyst til at deltage. Vi skal gøre noget ekstra i år pga. jubilæet. Helle Mereweather sagde, at der jo er relativt få avlere af en relativ lille race i DK. Det hænger ikke sammen økonomisk med championater. Vi skal prøve at tænke i alternativer i stedet, hvor det er for bredden. Der er for få heste til bedste hingst, bedste hoppe osv. Anna Vestergaard foreslog, at vi lavede noget i stil med en spansk feria, som er et mindre arrangement med alt muligt: En viser en hoppe med føl, en rider rundt på sin hest med en cordeo, en viser spanske skridt, nogle har boder med tapas, sherry og cava osv. osv. Anna spurgte også, hvad der skal til for at ændre foreningens navn, så der ikke er så stor fokus på avlen, men bredden. Det kræver en vedtægtsændring til den ordinære generalforsamling. Bestyrelsen vil arbejde på forslaget til næste generalforsamling. Vi gik tilbage til spørgsmålet om, hvad skal der stå på kontoen som minimum. Vi blev enige om kr. som buffer. Herefter gik snakken om diverse arrangementer. Anna Vestergaard spurgte, om man ikke skal bede medlemmerne om at byde ind med, hvor DAMOCHA skal holdes Fyn, Sjælland, Jylland? Mette Andersen havde studeret det lidt. Danmarks midtpunkt hedder Odder, når man regnede kilometertallet ud for medlemmerne. Det gav 227 km i snit for hvert enkelt medlem rundt om i landet. Dernæst blev der fundet faciliteter tæt på Odder, og bestyrelsen har fået tilbud fra forskellige. Her var Vejle billigst. Susanne Jensen gav udtryk for, at danskerne er forkælede mht. at køre med deres heste. DK er så lille et land. Belinda B. Carlsen fortalte om de fantastiske oplevelser, man har med sin hest ved at rejse sammen med den til arrangementer. Majbritt Christensen udtrykte, at hun ønskede arrangementer, som kan give mere viden. Faglig bedømmelse af hesten, racen osv. Majbritt Christensen mener, at det afholder mange fra at melde til, fordi de er bange for, at deres hest/heste ikke er gode nok. Charlotte Eichel Larsen foreslog tilskud til clinics med f.eks. Ignacio Candau. Camilla Rode har tidligere forsøgt at arrangere dette, men der var for få tilmeldte. Majbritt Christensen udtrykte, at der manglede information og reklame om denne clinic. Helle

6 Mereweather efterlyste instruktionsvideo på dansk om klargøring, avlsmål m.v. og så få det lagt ud på de sociale medier. Mette Andersen gav information om landets dyrskuer. Der er lukket for tilmelding til Roskilde Dyrskue. På grund af foreningens jubilæum, fik vi dispensation for at få heste fra andre landsdele end Sjælland. På Det Fynske Dyrskue må man deltage uanset landsdel. Der er stadig 3 ledige pladser, hvis der er nogle, der vil med. Sidste tilmelding af den 12. april. Vi får 10 minutters show lørdag og søndag, og der er galla alle tre dage. Derudover er der brugsklasser (dressur, spring, kørsel, western osv.), og man kan ride med som fanebærer. På Herning og Hjørring må man også melde til uanset landsdel. P.R.E. Cup. Bestyrelsen havde opfordret rytterne til at indsende point og go point, men ingen havde indsendt point for 2018, så vandrerpokalen kan ikke uddeles. Men der er indberettet for i år, så pokalen kan uddeles til næste år. Vandrerpokal for flest deltagelser i diverse arrangementer. Her havde to sendt ind. Tina Enghave havde deltaget i 5 arrangementer med sin P.R.E. vallak Nuevo MAR, og Belinda B. Carlsen havde deltaget i 6 arrangementer med sin P.R.E. hingst Lopez IV. Så vandrerpokalen gik til Lopez IV. Til sidst blev der uddelt gave og blomster til medlemmet Charlotte Eichel Larsen, som er medstifter af foreningen og har været medlem i 25 år. Generalforsamlingen sluttede i god ro og i orden.

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018 REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 23. SEPTEMBER 2018 Til stede: Mette Andersen, Belinda B. Carlsen, Birgitte Eiersted, Heidi Laursen, Charlotte Eichel Larsen, Zuzette Kraft. Fraværende: Henrik Amby og Betina

Læs mere

Referat fra Ordinær generalforsamling 16. marts Antal fremmødte: 20 medlemmer, 2 ikke-medlemmer, 2 ikke stemmeberettigede i år.

Referat fra Ordinær generalforsamling 16. marts Antal fremmødte: 20 medlemmer, 2 ikke-medlemmer, 2 ikke stemmeberettigede i år. Referat fra Ordinær generalforsamling 16. marts 2013 Antal fremmødte: 20 medlemmer, 2 ikke-medlemmer, 2 ikke stemmeberettigede i år. Punkt 1. Valg af dirigent. Zuzette Kraft blev valgt. Punkt 2. Formandens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Dansk P.R.E. Foreningen Lørdag den kl i Vissenbjerg

Referat af den ordinære generalforsamling i Dansk P.R.E. Foreningen Lørdag den kl i Vissenbjerg Referat af den ordinære generalforsamling i Dansk P.R.E. Foreningen Lørdag den. 14.4.2018 kl. 15.00 i Vissenbjerg Referent: Tine Enghave Tilstede: Anna Spindler, Birgitte Eiersted, Ninette Graugaard, Karina

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dansk P.R.E. Avlsforening. Referat. Ikke noget nyt Efterbearbejdning af DAMOCHA Eftersende regninger Stort underskud på DAMOCHA.

Bestyrelsesmøde. Dansk P.R.E. Avlsforening. Referat. Ikke noget nyt Efterbearbejdning af DAMOCHA Eftersende regninger Stort underskud på DAMOCHA. Bestyrelsesmøde Dansk P.R.E. Avlsforening Dato: 18..september 2016 Tid: Kl. 12.00 Sted: Heidi Laursen Møde indkaldt af: Sabrina Concu Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Deltagere:

Læs mere

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg

Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl i Glamsbjerg Dansk P.R.E. Avlsforening bestyrelsesmøde Søndag den 6. maj 2018 kl. 12.00 i Glamsbjerg Tilstede: Birgitte, Heidi, Belinda,, Hanne og Tine. Ninette pr telefon og Anna dele af mødet pr. telefon. Ikke til

Læs mere

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 11. oktober 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 31 maj 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud.

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 12. juli 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Maybritt Rønn Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage. Bestyrelsesmøde Dansk P.R.E. Avlsforening Dato: 17. januar 2016 Tid: Kl. 12.00 Sted: Mette Andersen Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Deltagere:

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

FREDERIKSBORG HESTEAVLSFORENINGEN

FREDERIKSBORG HESTEAVLSFORENINGEN 1 FREDERIKSBORG HESTEAVLSFORENINGEN Indhold Kapitel 1 Foreningens navn, hjemsted og formål... 3 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 Kapitel 2 Foreningens medlemmer, kontingent... 4 3 Medlemmer... 4 4

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013.

Referat fra den stiftende generalforsamling med oversigt over bestyrelsen for Gram Boldklub 2013. Til Afdelingen for Fritid og Kultur. 6100 Haderslev Kommune. Gram 10.april 2013 Vedrørende: Godkendelse af ny forening. Vi søger om godkendelse hos Haderslev kommune for ny forening. Vi medsender: Blanket

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Tilstede: Heidi Vintersfjord, Lene Jacobsen, Karina Vistisen, Mathilde Rasmussen og Ole Wienecke Fraværende: Anne Koch, Bent Jessen og medlem fra region 3. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest

Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest Vedtægter for Avlsforeningen Den Jydske Hest 1 Avlsforeningen Den Jydske Hest har hjemsted hos den til enhver tid siddende formand. 2 Avlsforeningens formål er at fremme og støtte avlen og interessen for

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling Onsdag. 22/2 kl. 18 i rytterstuen på Skovsbogaard. Der vil være en let anretning efter Gf. 1 Valg af dirigent. 2 Bestyrelsen aflægger beretning. 3 Det reviderede regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HSDK

Ordinær generalforsamling i HSDK Ordinær generalforsamling i HSDK Afholdes i år d. 22. marts 2015 kl. 14.00 i Tune Menighedscenter, Tune center 17, 4030 Tune. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: ,

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: , Referat af generalforsamling i Kajakklubben NOVA Afholdt i: klubhuset i Kajakklubben NOVA Dato: Søndag den 30. marts 2008 kl. 15.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab

Læs mere

Dansk Suffolk. Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk

Dansk Suffolk.   Nyhedsbrev fra Dansk Suffolk Nyhedsbrev fra Her er årets sidste nyhedsbrev, et nyt år nærmer sig med hastige skridt. Der er afholdt generalforsamling den 6. november på Bygholm landbrugsskole. Jens Østergård genopstillede til bestyrelsen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge.

Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Referat af Generalforsamling 14/11 2009 Ølby Center, Køge. Der var mødt 36 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Klara Hoffritz valgt som Dirigent. Inga Nielsen og Gert Padetzski

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK SPORTS PONYAVL. Et Forbund For Ponyer & Fremtiden

VEDTÆGTER DANSK SPORTS PONYAVL. Et Forbund For Ponyer & Fremtiden VEDTÆGTER 2019 DANSK SPORTS PONYAVL Et Forbund For Ponyer & Fremtiden Forord Tankerne med DSP er i korte træk, at avle en dansk ridepony. Der findes ikke i Danmark noget Avlsforbund for en ridehest i en

Læs mere

Referat af generalforsamling i Lusitanoforeningen i Danmark, afholdt den 15. juni 2013 kl. 15.00 på Granly Ridecenter, Humlebæk

Referat af generalforsamling i Lusitanoforeningen i Danmark, afholdt den 15. juni 2013 kl. 15.00 på Granly Ridecenter, Humlebæk Referat af generalforsamling i Lusitanoforeningen i Danmark, afholdt den 15. juni 2013 kl. 15.00 på Granly Ridecenter, Humlebæk Tilstede var: Lykke Petersen, Fie Feldt, Julie Lundholdt, Christina Blume,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2014

Velkommen til Generalforsamling 2014 Velkommen til Generalforsamling 2014 Hvor skal vi hen du Her og nu På sigt Bestyrelsens idé grundlag til et fælles afsæt for fremtiden i Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark Det handler altsammen

Læs mere

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB

DANSK CONNEMARA PONY SELSKAB FORENINGENS VEDTÆGTER 1 Navn, hjemsted og bestemmelser Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Connemara Pony Selskab (DCPS) og er stiftet d. 15. januar 2011. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger den til enhver

Læs mere

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Deltagere; Frieser Nord Kasper Bendix Poulsen Formand Frieser Nord Eline W Larsen Suppleant Frieser Syd Line Detlefsen Formand Frieser Sjælland Lone

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i foreningen Stofskiftesupport 8/

Referat fra Generalforsamling i foreningen Stofskiftesupport 8/ Referat fra Generalforsamling i foreningen Stofskiftesupport 8/4-2018. 1: Valg af dirigent, stemmetællere og referent: Som dirigent blev Anette Ulstrup foreslået og det blev enstemmigt vedtaget. Som referent

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Vedtægter for DSAH Shagya-, Sports- og Angloaraberafdeling.

Vedtægter for DSAH Shagya-, Sports- og Angloaraberafdeling. Vedtægter for DSAH Shagya-, Sports- og Angloaraberafdeling. Afdelingens navn er Dansk Selskab for Arabisk Hesteavl, Shagya-, Sports- og Angloaraber afdelingen. Afdelingen har til formål at fremme og støtte

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19. Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/2 2016 kl. 19. Antal mødedeltagere inkl. bestyrelsen: 65 Landsformand Steen Kobberø-Hansen deltog i generalforsamlingen. Dagsorden:

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Generalforsamling d

Generalforsamling d Generalforsamling d. 13. 2. 2016 Søren Solgård byder velkommen. 1 minuts stilhed for de afgående. Ad 1. Valg af dirigent. Peter Lund valgt som dirigent. Peter Lund konstaterer, at generalforsamlingen er

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016:

Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016: Bestyrelsens forslag til ændringer i vedtægterne februar 2016: 1 Nuværende paragraf: 1. Klubbens navn er ROSKILDE RIDEKLUB (ROR), og dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubbens formål er at fremme interessen

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl. 19.00 i Landsbysalen på Bredekærgård Referat: 1. Valg af dirigent + stemmetællere - Cecilie Pedersen blev valgt som dirigent. Pia

Læs mere

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017

Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 Referat fra Lind Borgerforenings generalforsamling 02.februar 2017. Velkommen til Lind Borgerforenings 55 års generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Folmer Christiansen er valgt. 2. Formandens beretning.

Læs mere

Vedtægter for VK Heden anno 2015

Vedtægter for VK Heden anno 2015 Vedtægter for VK Heden anno 2015 1. Navn og hjemsted. 1. 1. Foreningens navn: VK Heden anno 2015 1. 2. Foreningens hjemsted: Herning Kommune 2. Formål. 1. 1. Foreningens formål er, gennem et socialt fællesskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

PARCELFORENINGEN SOLAGER AFDELING A

PARCELFORENINGEN SOLAGER AFDELING A GENERALFORSAMLING 2014. SØNDAG DEN 2. MARTS 2014 KL. 11. Taastrup Kulturcenter Sal B Poppel Alle 12 2630 Taastrup Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Formanden forelægger bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat af LFPT generalforsamling

Referat af LFPT generalforsamling Referat af LFPT generalforsamling Søndag den 19. februar 2017 Kl. 14:00 Kikko Lindholmcentret Vendsysselvej 9 4800 Nykøbing F. Dagsorden iflg. vedtægter 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3.

Læs mere

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014

Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Referat af generalforsamling i BFC Lundegården 26. marts 2014 Til generalforsamlingen var der 10 fremmødte. 1. Valg af dirigent Henrik Møller Hansen blev valg som dirigent og startede med at konstatere,

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere

Ordinær generalforsamling Dansk P.R.E. Avlsforening

Ordinær generalforsamling Dansk P.R.E. Avlsforening Ordinær generalforsamling Dansk P.R.E. Avlsforening Søndag den 23. marts 2014 kl. 15.00 holdtes ordinær generalforsamling i Dansk P.R.E. Avl s- forening i Vissenbjerghallerne, Idrætsvej 3, 5492 Vissenbjerg.

Læs mere

REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018

REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018 REFERAT AF GENEREL FORSAMLING D. 14/3-2018 Dagsorden: Valg af dirigent... 1 Bestyrelsen nedlægger beretning... 2 Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse... 2 Godkendelse af medlemskontingent...

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år.

Pkt. 2 Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA 185 43 61 17 67 Kasserer Tania Vingum DA 181 43 40 49 28 Sekretær Mogens

Læs mere

Vedtægter for Hjortespring Rideklub

Vedtægter for Hjortespring Rideklub Vedtægter for Hjortespring Rideklub Klubbens navn er Hjortespring Rideklub. Forkortelse: HJOR Klubbens stiftelse: 10. september 1996 Klubbens hjemsted er Herlev kommune. Klubbens formål er: 1) At fremme

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916

Grantoften IF fodbold Grantofteparken 916 Referat generalforsamling GIF onsdag d. 28. marts 2018. Formanden bød velkommen til den store forsamling som mødte op, det er første gang i mange år der er så mange, hvilket er rigtig godt, tak for det.

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

REFERAT. Generalforsamling i Sportsrideklubben Aalborg. Tirsdag den 25. februar 2014, kl. 19.30 i cafeteriet på Finstrupgaard

REFERAT. Generalforsamling i Sportsrideklubben Aalborg. Tirsdag den 25. februar 2014, kl. 19.30 i cafeteriet på Finstrupgaard REFERAT Generalforsamling i Sportsrideklubben Aalborg Tirsdag den 25. februar 2014, kl. 19.30 i cafeteriet på Finstrupgaard Referat: 1) Valg af dirigent Janne Seemann blev valgt og kunne konstatere, at

Læs mere

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Lørdag den 26. april 2003 I Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Navn

Læs mere

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017

Ishøj Idrætsforening. Vedtægter for Ishøj Idrætsforening. Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Ishøj Idrætsforening Vedtægter for Ishøj Idrætsforening Vedtaget på generalforsamling den 20/4-2017 Vedtægter for foreningen Ishøj Idrætsforening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Ishøj Idrætsforening

Læs mere

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter.

Foreningen for den Gamle Danske Spids. Vedtægter. Vedtægter. 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Foreningen for den Gamle Danske Spids (GDS) 2. Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål er:

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen 2008.

Referat af Generalforsamlingen 2008. Referat af Generalforsamlingen 2008. Søndag den 24/2-2008 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Redningshunden-Danmark på brandstationen i Frederikssund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere