Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 13. februar 2018 kl Bibliotekets mødelokale 23

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 13. februar 2018 kl Bibliotekets mødelokale 23"

Transkript

1 MØDE 9. Bestyrelsen: Axel Bøggild (AB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Søren Kunst (SK). Afbud: Per Hauge Suppleant: Ole Høglund (OH) er inviteret og deltager. REFERAT med DAGSORDEN Prolog: Inden start på mødets dagsorden ankede SK over, at han ikke havde modtaget hverken dagsorden eller bilag til mailen med indkaldelse til mødet. LF oplyste, at materialet var blevet sendt til alle i bestyrelsen i én mail vedhæftet dagsorden og 5 bilag samt efterfølgende (på grund af stort dokumentomfang) endnu én mail med 4 bilag. Efter henvendelserne fra SK blev materialet fremsendt til ham flere gange, ligesom AB også havde fremsendt både dagsorden og bilag til SK. Konklusion: årsagen må findes i modtageforholdene. 75. Godkendelse og underskrift af referat fra møde d , og Referaterne blev underskrevet af tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer med deltagelse i møderne. Der mangler enkelte underskrifter på referater. Det følges op på næste møde. 76. Meddelelser Formanden / LF. a. Indkaldelse af suppleant til bestyrelsen. I henhold til vedtægternes 5 stk.2 er Søren Kunst, 1.suppleant, indkaldt som medlem af bestyrelsen efter Niels Kjeldgaards udtræden. Suppleanten OH er inviteret til mødet i henhold til beslutning på bestyrelsesmøde d b. Kystsikring Udviklingsgruppens indstilling til Byrådet samt model for bidragsfordeling til fremlæggelse for teknik og økonomiudvalget d og for byrådet d Fremsendt af Teknik og Miljøforvaltningen. BILAG. c. Orientering fra møde om valg af repræsentanter til Folkeoplysningsudvalget for perioden til d. Info fra januar Solrød Kommune har købt del af Jersie Strandpark af Roskilde Kommune. e. Henvendelser fra grundejere på stikveje til Jersie Kystvej om vedligeholdelse af grusveje. AB meddelte, at entreprenør er bestilt til arbejdet, og at det gennemføres, når vejrliget er til det. Meddelelserne a - e er taget til efterretning.

2 77. Økonomi og regnskab ved kassereren / MH. a. Kontobevægelser JSG fra d BILAG Indestående på konto er ,59 kr. b. Kontobevægelser for snerydning. Selvstændigt kontonummer er oprettet, og posterne flyttes efterfølgende. c. Kontobevægelser for vejvedligeholdelse. Selvstændigt kontonummer er oprettet, og posterne flyttes efterfølgende. Status for underkonto til vejvedligeholdelse af Dalvænget: kr. inklusive moms. a -c taget til efterretning. 78. Veje inklusive snerydning/ab. a. Forslag til bestemmelser for vejvedligeholdelse i JSG. BILAG. Der er behov for at få opdateret information om vejvedligeholdelse på foreningens hjemmeside. Desuden vedtog bestyrelsen på mødet d , at der skulle være vejlag i forbindelse med alle veje, og at hvert vejlag skulle udpege en vejformand. Der er derfor udarbejdet et Forslag fra AB til Regler for veje i. BILAG SK meddelte, at han - sammen med andre - sender forslag om vejvedligeholdelse direkte frem til generalforsamlingen. SK orienterede mundtligt om forslaget. SK ville efter forespørgsel ikke oplyse om, hvem de andre var. De øvrige bestyrelsesmedlemmer gav udtryk for, at forslagsstillerne burde oplyses. AB redegjorde herefter kort for bestyrelsens fremlagte udkast med tilhørende beregningsmetoder (skitseret i materialet som værende under udarbejdelse), der arbejdede med principper, der havde stor lighed med det af SK fremførte og foreslog, at man i bestyrelsen arbejdede sammen om et fælles forslag. MH, OH og LF støttede aktivt dette forslag. SK ønskede ikke at arbejde sammen med resten af bestyrelsen og fastholdt at fremlægge eget forslag. Det blev beklaget af de øvrige i bestyrelsen især under henvisning til, at der ikke var store forskelle på holdningerne til det faglige i forslaget. AB færdiggør oplægget til forelæggelse for generalforsamlingen. Nyder oplægget fremme, så skal der igangsættes en proces, hvor vejlag/grundejere inddrages for at få skabt en ordning, der kan give større stabilitet både med hensyn til vedligeholdelse af veje samt af den tilhørende økonomi. Sagen tages op igen på næste møde. b. Status for vejkryds samt generelt efter byggerier ved Søndre Strandvej og Søtoften. Beslutning fra bestyrelsesmøde d : Beløbet kan ikke opkræves hos bygherrerne. AB har den opfattelse, at reparationen af krydset Sdr. Strandvej/Søtoften skal betales af vejvedligeholdelseskontoen. PH anfører, at da der er tale om en skade efter byggeri, kan vejvedligehold ikke betale.

3 Punktet tages op på næste generalforsamling for afklaring af, om Vejvedligehold kan betale for oprettelse efter byggeskader. Der er efterfølgende modtaget en henvendelse via mail d fra grundejer på Søndre Strandvej efter færdiggørelse af byggeri. Bilag udsendt d Beslutning fra til genovervejelse. Referat fra d Det skal afklares om i givet fald hvilke veje JSG ejer. Fremgangsmåde aftales på næste møde. AB henvender sig skriftligt til kommunen med kopi til bestyrelsen. AB forespørger om, hvordan skader på veje ved byggeri skal håndteres jvf. ovenstående. Referat fra d Afklarende drøftelse på baggrund af notat om veje fra AB af samt mailuddrag fra om ejerskab af veje og om beslutning fra sidste møde om skrivelse til kommunen. BILAG. Udsættes til næste møde. Udkast til brev godkendt. Der rettes henvendelse til Solrød Kommune. D Resultat af henvendelse om sagen til Solrød Kommune ved AB. AB har haft kontakt til Solrød Kommune om sagen. AB oplyste, at Solrød Kommunes svar ikke er acceptabelt, da den ikke mener, at kommunen kan pålægge grundejerne at istandsætte vejen. AB sørger for, at det modtagne svar fra kommunen snarest sendes til de øvrige medlemmer af bestyrelsen. Sagen tages op igen på næste møde. c. Aftale om vejvedligeholdelse af Dalvænget. På mødet d deltog grundejere fra nr. 3,7,11,15,17a,23,27 og 28. Det blev her aftalt, at der for vejlaget stilles et beløb till rådighed for asfaltering af Dalvænget på kr. inklusiv moms. Bevillingen er under forudsætning af, at der udarbejdes et egentligt projekt, der også indeholder et krav om, at bundsikringen af vejen udformes, så der kan udlægges et asfaltslidlag på vejen, der kan holde i minimum 20 år. Projektet skal have tilslutning fra et flertal af grundejerne på Dalvænget. Beløbet på de kr. deponeres på en konto i banken til dette specifikke formål. Der afsættes kr. inkl. moms på en særskilt konto. Der afventes projektforslag fra Dalvængets vejlaug. AB orienterer Dalvænget om finansiering Projektforslag fra vejlaget afventes fortsat. AB følger op på sagen. 79. Fællesarealer/PH. a. Tilbud på vedligeholdelse/planering af fællesarealet ved Jersie Kystvej fra Arildtofte. Status. Referat fra d Tilbud afventes. PH rykker. D Opfølgning af beslutning fra sidste møde. LF undersøger, om der kan følges op på et tidligere tilbud på opgaven fra primo Hvis ikke så indhenter PH nyt tilbud. Arildtofte meddeler, at planering af arealet er foretaget i foråret ifølge aftale. Der er anvendt en kraftig bjælke til at planere med i den hensigt, at arealet efter vækst af naturens planter kommer til

4 at fremstå naturligt og ikke kommer til at se ud som en græsplæne. Tages op på næste møde, hvor det forventes, at alle har set områdets tilstand. D Vurdering af behov for planering af området. MH/OH kommer med forslag til eventuelle aktiviteter i forbindelse med JSG kystgrunden ved Jersie Kystvej til næste møde. 80. Hjemmeside / PH. Status på opgradering af hjemmeside. a. Opdatering af hjemmesiden om vejvedligeholdelse. Referat fra d Det blev besluttet, at AB skulle udarbejde forslag til opdatering af hjemmesiden i forhold til vejvedligeholdelse. Ligger i udkast. Ab og LF arbejdes videre med udkastet. Punktet tages op igen på næste møde. Se pkt. 78 a. b. Oprydning og rekonstruktion af hjemmesiden LF har afholdt møde med Peter om oprydning af hjemmesiden samt om udnyttelse af de muligheder for kommunikation m.m., som i dag ikke udnyttes. Det er aftalt, at PH og LF afholder møde med Peter, når der foreligger en klar indstilling om opdatering og kassation LF og PH tager kontakt til Peter for oprydning og rekonstruktion Der er aftalt møde d Orientering fra mødet. Mødet blev desværre aflyst. Der aftales et nyt møde med Peter- forhåbentlig i uge 9. PH/LF fortsætter planlægningsopgaverne. c. Andre opdateringer Gamle ting slettes fra hjemmesiden Forslag til velkomstbrev for nye grundejere. BILAG Godkendt. Antal medlemmer 747 indføres i teksten. Udsendes til ejendomsmæglerne til udlevering i forbindelse med salg af bolig. 81. Strandrenselaget / LF Næste møde d JSG har siden april 2017 været repræsenteret af NK og LF. Da NK er udtrådt af bestyrelsen, ophører han som medlem i strandrenselaget. Valg af ny repræsentant til strandrenselaget foretages efter generalforsamlingen i april. LF deltager i mødet.

5 82. AD HOC opgaver a. Forslag fra JSG-Fonden om opsætning af bænke og træskulpturer i træ. BILAG LF erklærede sig for inhabil i sagen og deltog derfor ikke i afstemningen. Tilbuddene til Jersie områdets grundejere blev drøftet. Det blev med alle stemmer vedtaget at acceptere nye bænke til udskiftning/opsætning. Træskulpturerne blev afvist med 2 stemmer imod (A og SK) og 1 stemme for (MH). b. Generalforsamling d. 10. april 2018 forberedelse. forslag fra AB om udvidelse af folder til et flersidet hæfte. BILAG. Accept af forslaget om en samling af bestyrelsens materiale til generalforsamlingen i et hæfte som beskrevet. Udkast til indhold blev rettet til. Flere udtrykte betænkelighed ved, om materialet kunne indeholdes i et hæfte på 12 sider. Sagen tages op igen på næste møde. Følgende blev besluttet: Tilføjelser: Budget for 2018/2019 ved MH Beretning fra JSG-Fonden ved LF Overvejes: Afslutning af lampesagen. SK udarbejder udkast til forelæggelse på møde d Udgår: Artikel om kystsikring ved AB udkast fra LF til oversigt over opgaver til fordeling. BILAG Opgaverne blev gennemgået og fordelt. Bilag vedhæftet. c. Sct. Hans arrangement JSG har igennem en del år arrangeret Sct. Hans bål i klitterne ud for Strandtoften. I 2017 var der en del udfordringer med forholdene, og efterfølgende blev arrangementet evalueret på bestyrelsesmøde d Det blev besluttet, at stillingtagen og planlægning af arrangementet for 2018 skulle tages op på bestyrelsesmøde primo Evaluering fra mødet i september 2017 vedhæftes. BILAG Der var enighed om, at der skulle ske ændringer af Sct. Hansfest, hvis JSG fortsat skulle påtage sig planlægning og gennemførelse af arrangementet. Det hidtidige anvendte område vurderes ikke længere egnet til bålarrangementet på grund af ændret bevoksning og klitdannelser. Det er derfor besluttet at undersøge, om det er muligt at rykke bålet til strandområdet, og hvor musikken kunne være akkompagnement til viserne. Desuden er det en betingelse, at der er en folkelig opbakning blandt foreningens grundejere til arrangementet -også til konkret bistand til de praktiske opgaver. LF aftaler fremgangsmåde med PH. Sagen tages op igen på næste møde.

6 83. Orientering fra JSG-Fonden (LF) Det undersøges p.t. via Solrød Kommune, om det er muligt at foretage en oprensning af den tiltagende tilgroning af vandområderne i lagunen. Hvis det er tilfældet, så overvejer fondens bestyrelse at donere et beløb til en start på oprensning f.eks. ved broerne. Der arbejdes også videre med undersøgelse af andre projekter 84. Næste møde. D. 6.marts kl samt d. 20.marts kl Eventuelt. MH tjekker og retter kopi af oversigt på hjemmesiden over tilmeldte/betalende grundejere til henholdsvis snerydning og vejvedligeholdelse. Den ajourførte oversigt lægges på hjemmesiden. Mødet slut kl Referatet er godkendt.

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 20.marts 2018 kl Bibliotekets mødelokale 23

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 20.marts 2018 kl Bibliotekets mødelokale 23 MØDE 12. Bestyrelsen: Axel Bøggild (AB) Liselotte Frederiksen (LF), Marianne Høglund (MH), Afbud: Søren Kunst (SK) og Per Hauge (PH) Suppleant: Ole Høglund (OH) var inviteret og deltog. DAGSORDEN med REFERAT

Læs mere

Udkast til forretningsorden blev 1. behandlet. Opdateret udgave behandles på næste møde

Udkast til forretningsorden blev 1. behandlet. Opdateret udgave behandles på næste møde MØDE 2. Bestyrelsen: Erik Buus (EB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Søren Kunst (SK) fra kl. 19.00 til behandling af pkt. 9 og 10. Suppleant: Ole Høglund (OH), Line

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 17.oktober 2017 kl Bibliotekets mødelokale 24

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 17.oktober 2017 kl Bibliotekets mødelokale 24 MØDE 5. Bestyrelsen: Axel Bøggild (AB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Niels Kjeldgaard (NK). Suppleanter: Søren Kunst (SK), Ole Høglund (OH). Alle deltager DAGSORDEN

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 5.september 2017 kl Bibliotekets mødelokale 24

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 5.september 2017 kl Bibliotekets mødelokale 24 MØDE 4. Bestyrelsen: Axel Bøggild (AB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Niels Kjeldgaard (NK). Suppleanter: Søren Kunst (SK), Ole Høglund (OH) DAGSORDEN med REFERAT 29.

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d.1.oktober 2018 kl Bibliotekets mødelokale 23.

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d.1.oktober 2018 kl Bibliotekets mødelokale 23. MØDE 5 Bestyrelsen: Erik Buus (EB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Søren Kunst (SK) Suppleanter: Ole Høglund (OH), Line Saletta (LS) LS har meldt afbud DAGSORDEN med

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 31.maj 2018 kl :30 Bibliotekets mødelokale 23

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 31.maj 2018 kl :30 Bibliotekets mødelokale 23 MØDE 3. Bestyrelsen: Erik Buus (EB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Søren Kunst (SK) Suppleant: Ole Høglund (OH) Afbud: Line Saletta (LS) DAGSORDEN 22. Forretningsorden.

Læs mere

JERSIE STRANDS GRUNDEJERFORENING Bestyrelsesmøde d kl Biblioteket 1.sal, lokale 23

JERSIE STRANDS GRUNDEJERFORENING Bestyrelsesmøde d kl Biblioteket 1.sal, lokale 23 MØDE 3. Deltagere Bestyrelsen: Erik Buus (EB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Morten Pontoppidan (MP) DAGSORDEN med REFERAT 20. MEDDELELSER FRA FORMANDEN A. Henvendelser

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d kl Bibliotekets mødelokale 23

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d kl Bibliotekets mødelokale 23 MØDE 8 Bestyrelsen: Erik Buus (EB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Søren Kunst (SK) Suppleanter: Ole Høglund (OH), Line Saletta (LS) LS har meldt afbud. SK gik på opfordring

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d kl Bibliotekets mødelokale 23.

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d kl Bibliotekets mødelokale 23. MØDE 6 Bestyrelsen: Erik Buus (EB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Søren Kunst (SK) Suppleanter: Ole Høglund (OH), Line Saletta (LS) DAGSORDEN med REFERAT 58. MEDDELELSER

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d.28.august 2018 kl

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d.28.august 2018 kl MØDE 4 Bestyrelsen: Erik Buus (EB), Liselotte Frederiksen (LF), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), Søren Kunst (SK) Suppleanter: Ole Høglund (OH), Line Saletta (LS) LS meldt afbud DAGSORDEN 34. FORRETNINGSORDEN.

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 15.marts 2017 kl Netreferat

Jersie Strands Grundejerforening Bestyrelsesmøde d. 15.marts 2017 kl Netreferat DELTAGERE Fra bestyrelsen: Søren Kunst (SK), Liselotte Frederiksen (LF), Marianne Høglund (MH), Axel Bøggild (AB) Afbud: Ole Høglund (OH) Øvrige: Claus Sørensen/revisor (CS), Jørgen Thomsbæk/revisor (JT)

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Referat fra generalforsamling tirsdag d kl

Jersie Strands Grundejerforening Referat fra generalforsamling tirsdag d kl Deltagere 48 repræsentanter for grundejerne (heraf 7 fuldmagter). Bestyrelsen: Liselotte Frederiksen (LF), Axel Bøggild (AB), Per Hauge (PH), Marianne Høglund (MH), og Søren Kunst (SK). Suppleant Ole Høglund

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Referat fra generalforsamling tirsdag d kl

Jersie Strands Grundejerforening Referat fra generalforsamling tirsdag d kl Deltagere 138 medlemmer var repræsenteret, heraf 24 via fuldmagter.på grund af det ekstraordinært store fremmøde tog registreringen af de stemmeberettigede og af fuldmagter så lang tid, at generalforsamlingen

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Protokollat fra generalforsamlingen 21. marts 2013 Aktivitetscentret, Solrød Center, kl. 20.00

Jersie Strands Grundejerforening Protokollat fra generalforsamlingen 21. marts 2013 Aktivitetscentret, Solrød Center, kl. 20.00 Dagsorden: (som annonceret) 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning (bringes på hjemmesiden) 3. Det reviderede regnskab for 2012 forelægges til godkendelse 4. Fastsættelse af kontingent, budget 2013

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Sidste generalforsamling o Vinsmagning og oste-pølsebord Sidste generalforsamling blev lidt af et tilløbsstykke. Dette kunne selvfølgelig skyldes de spændende emner, der var på

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Mødedato: Torsdag Kl.: 19.00 Mødested: Per, Mimosevej 13 Deltagere i mødet: Per Aagaard Flemming Toft Bent Holm Zenia Rasmussen Ditte Walther Jensen Preben Arentoft Mødt: Alle med undtagelse af Flemming

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 (Indholdsmæssige ændringer er markeret med rødt. Rent sproglige rettelser er ikke markeret.

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Referat. Den 4. marts 2015

Referat. Den 4. marts 2015 Referat Den 4. marts 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 3. marts 2015

Læs mere

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand Maj Vedtægter

Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand   Maj Vedtægter Grundejerforeningen Klithøj, Handrup Strand www.klithoej-handrup.dk Maj 2008 Vedtægter 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Klithøj, dens område er matrikler, der udstykkes af matr. nr. 2 a, Handrup

Læs mere

Åens grundejerforening. Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 22. maj 2016, kl , møde hos Holger Hansen, Østvej 8.

Åens grundejerforening. Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 22. maj 2016, kl , møde hos Holger Hansen, Østvej 8. Åens grundejerforening. Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 22. maj 2016, kl. 11.00, møde 02-2016 hos Holger Hansen, Østvej 8. Til stede: Jan Rasmussen, formand, Jens Christian Knudsen, kasserer Ib

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Grundejerforeningen Rytterparken

Grundejerforeningen Rytterparken Grundejerforeningen Rytterparken Vilhelmsro 401 459 3480 Fredensborg CVR nr.: 33294042 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er. Foreningen er hjemmehørende i Fredensborg Kommune. 2 Område og medlemmer.

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

indkalder til Generalforsamling Onsdag d. 2. april 2014 i Aktivitetscenteret kl. 19.00

indkalder til Generalforsamling Onsdag d. 2. april 2014 i Aktivitetscenteret kl. 19.00 Jersie Strands Grundejerforening indkalder til Generalforsamling Onsdag d. 2. april 2014 i Aktivitetscenteret kl. 19.00 Dagsorden og Regnskab indlagt Sct. Hans fest planlagt JSG indbyder til stor Sct.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Ribevej Nord, Aalborg Øst

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Ribevej Nord, Aalborg Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Ribevej Nord, Aalborg Øst 1. Navn og hjemsted: Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen Ribevej Nord. Grundejerforeningens hjemsted er Aalborg Øst i Aalborg Kommune.

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING KYSTSIKRING

BESTYRELSENS BERETNING KYSTSIKRING BESTYRELSENS BERETNING KYSTSIKRING Solrød Kommune nedsatte sidst i 2015 et kystsikringsudvalg, der skulle arbejde med forslag til at kystsikre i Solrød Kommune. Udvalget blev sammensat af repræsentanter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen har hjemsted i Trundholm Kommune. Foreningen omfatter de på vedhæftede

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden

Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00. Dagsorden Indkaldelse og dagsorden for Ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Sejlklub Lørdag den 24. november 2012 Kl. 14:00 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning: 3. Udvalgenes beretning

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder V/ Ranunkelvej 171 8471 Sabro Tlf.: 75 53 31 39 Mobil: 30 70 31 39 E-mail: jorgen.lakjer@mail.dk Sabro, Referat Nr. 002-12 6. marts 2012 Dato: 28. februar 2012

Læs mere

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 1 Horsens d. 13. april 2015 Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 Deltagere: 1A, 3, 5, 13A, 13B, 15, 17, 2A, 2B, 4, 6, 8, 14A, 14B, 18, 20, Sundvej

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. 27. juni 2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen. Poul Reynolds.

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup

BLÅMEJSEN Blåmejsevej 8382 Hinnerup Vedtægter for Grundejerforeningen Blåmejsen 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningen hedder Grundejerforeningen Blåmejsen. 1.2 Foreningen har hjemme i Favrskov Kommune under Retten i Århus. FORENINGENS

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

2.2. Referat 2. Ordinære generalforsamling. Tirsdag den kl i mødesalen under Ølstykke Bibliotek. Grundejerforeningen Langekær

2.2. Referat 2. Ordinære generalforsamling. Tirsdag den kl i mødesalen under Ølstykke Bibliotek. Grundejerforeningen Langekær 2.2 Grundejerforeningen Langekær Skorpionen 73 47 17 56 23 3650 Ølstykke CVR.nr. 42 78 96 15 - Bank konto 3434 289696 www.skorpionen73.dk bestyrelsen@skorpionen73.dk Referat 2. Ordinære generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag)

Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Vedtægter for Sjælsø Skakklub (Forslag) Disse vedtægter træder i kraft ved sammenlægning af Rudersdal Skakklub og Hørsholm Skakklub. De erstatter hidtidige vedtægter for Sjælsø Skakklub. 1 - Navn og formål.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl Til stede: Mette, Ole, Torben, Christian Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl. 19.30. 1) Valg af referent: Chr 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde. Godkendt med bemærkning

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken D01644843 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN for Grundejerforeningen Fjordparken 1. Bestyrelsens møder, antal og indkaldelse. 1.1. Bestyrelsen holder mindst et møde pr. kvartal (ordinære bestyrelsesmøder).

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsens møde i fælleslokalerne tirsdag 5. marts 2013, kl. 17.00 19.00

Referat Afdelingsbestyrelsens møde i fælleslokalerne tirsdag 5. marts 2013, kl. 17.00 19.00 http://www.islandsplads.dk Tilstede: Ulla, Svend, Tony og Niels (referent) Bent fra ejendomskontoret deltog under punkt 2. Afbud: Henning og Vagn. Der er vedhæftet en opdateret opgaveliste bilag 1. 1 Åbent

Læs mere

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018

Grundejerforeningen Rønnevangen. Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Grundejerforeningen Rønnevangen Generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 14, stk. 6 1) Valg af dirigent 2) Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3) Aflæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT Dato: 10/12 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 9 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen,

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab. Bestyrelsesmøde, onsdag den 16. november 2011, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Aabenraa Almene Boligselskab. Bestyrelsesmøde, onsdag den 16. november 2011, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, onsdag den 16. november 2011, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Karin van Overeem Poul E. Weber Leif Poulsen Steen Valentin

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 2013

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 2013 V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 1 Foreningens navn er SMIDSTRUPHØJ, stiftet den 25. september 1966. Foreningens værneting er Helsingør

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Fredag den 31. marts 2017 kl. 18

Fredag den 31. marts 2017 kl. 18 Referat af Generalforsamling i Aktivitetskassen Club Nakskov under LF Business Club 1) Valg af dirigent Fredag den 31. marts 2017 kl. 18 Dagsorden jf. vedtægterne (bilag 2): Mads valgt som dirigent og

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Kap. 1. Organisationsbestyrelsens beføjelser 1. Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen består at 7 medlemmer. Ethvert medlem er stemmeberettiget. Derudover

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKJOLDHØJPARKENS GRUNDEJERFORENING

VEDTÆGTER FOR SKJOLDHØJPARKENS GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR SKJOLDHØJPARKENS GRUNDEJERFORENING Sidst ændret den 21. december 1989 1 1. Navn og hjemsted. Ejerlavet SKJOLDHØJPARKENS GRUNDEJERFORENING, der er hjemmehørende i ÅRHUS KOMMUNE, er stiftet

Læs mere

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Havnebestyrelsen Vallensbæk Havn Referat 336-1/2007 Møde nr. : Dato: Tilstede: Fraværende m. afbud: Referent: 336-1/2007 Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Steen Hansen, formand, Ulrik Klausen,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Ejerforeningen Skodsborg Solgård Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 2.527 stemmeberettigede fordelingstal

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj", stiftet den 24. april 1919.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Fredenshøj, stiftet den 24. april 1919. FORSLAG: Nye vedtægter Til: Generalforsamlingen, mandag 29. februar 2016 GF Fredenshøj - Foreningens vedtægter Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj",

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen

Forretningsorden for Bestyrelsen Foreningen Skøgum 2-7-2017 Forretningsorden for Bestyrelsen 1. GYLDIGHED... 2 2. ÆNDRING AF FORRETNINGSORDENEN... 2 3. BESTYRELSENS ANSVAR... 2 4. FORTROLIGHED... 2 5. KONSTITUERING... 2 6. BESLUTNINGSPROCEDURE...

Læs mere

Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. Love

Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. Love Gentofte Hospital Sportsforeningen - love og vedtægter. 1. Navn og tilslutning: Love Foreningens navn er Gentofte hospitals sportsforening Foreningen er stiftet den 13. august 1946. På ny igen ved generalforsamling

Læs mere