Salg af Emilies Plads

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salg af Emilies Plads"

Transkript

1 Salg af Emilies lads April 2012 TEKNIK OG MILJØ

2 j j NIELS GYLDINGS GADE HAVNEALLE SØNDERGADE GRØNLANDSVEJ ÅBOULEVARDEN BORGERGADE GAMMEL HAVN 0 AMALIEGADE HØEGH GULDBERGS GADE OVE JENSENS ALLE FUGHOLM RÅDHUSTORVET TORVET SØNDRE KAJ ARALLELVEJ SLOTSGADE RÅDHUSGADE HOSITALSGADE JCHR JULIUSSENS VEJ GRAVEN FUGHOLMSVEJ SANKT HELENE VEJ OLE WORMS GADE KIERVIG LØVENØRNSGADE BADSTUESTRÆDE STJERNHOLMSGADE HOLMBOES ALLE EMILIES LADS THONBOGADE KIRKEGYDE GRØNLANDSVEJ OVE JENSENS ALLE Salg af Emilies lads 2 Indhold Indledning 3 Beskrivelse af området 4 Forudsætninger 5 Tekniske forhold 6 Arkæologi 6 langrundlag 6 Bedømmelse 7 Økonomiske forudsætninger 7 Skitseforslagets omfang 8 Indledning Horsens Kommune har besluttet at sælge en ejendom, der ligger på hjørnet af Niels Gyldings Gade og J Chr Juliussens Gade. Grunden er på ca m 2 og er en del af Emilies lads. Kommunen har vedtaget at indbyde interesserede købere til at aflevere et købstilbud ledsaget af et skitseforslag til den fremtidige udnyttelse af grunden. De indkomne forslag vil blive bedømt af en komité. Områdets placering

3 Salg af Emilies lads 3 Eksisterende forhold Grunden er meget centralt placeret i byen: lige overfor rådhuset og på strækningen mellem Søndergade og Bilka-området. Den afgrænses mod syd af Niels Gyldings Gade, der planlægges udvidet til 4 spor, og har et årsdøgnstrafiktal på Mod vest afgrænses den af J Chr Juliussens Vej, mod øst af Fugholmsvej og mod nord af private ejendomme. Emilies lads anvendes i dag til parkering. ladsen hænger sammen med andre parkeringsarealer, der er privatejede. å den kommunalt ejede del er der i alt 236 pladser. Der er desuden en pølsevogn, der vil være flyttet inden salget. Midt på grunden er der en 60/10 kv transformerstation, der også indeholder en bredbåndscentral. Stationen forudsættes bevaret og integreret i det nye byggeri. Den vil stille særlige krav til byggeriets udformning. Anvendelse og udformning Horsens Kommune ønsker en præsentabel udformning af bebyggelsen, der skal være med til at danne en sluttet bebyggelse langs Niels Gyldings Gade. Kommunen ønsker desuden, at bebyggelsen skal være med til at binde Søndergadeområdet sammen med Bilka-området ved at stueetagen langs J Chr Juliussens Vej anvendes til butikker eller andre udadvendte funktioner. Bebyggelsen skal udformes, så den fremtræder nutidigt og afspejlende sin funktion samt beriger bybilledet med en høj arkitektonisk kvalitet. Bebyggelsen skal indeholde arealer til liberale erhverv og evt. boliger, samt et parkeringshus, der blandt andet skal tjene som erstatning for de parkeringspladser, der nedlægges i forbindelse med bebyggelsen af grunden. Der kan bygges i op til 4 etager. Hjørnebygningen Niels Gyldings Gade/J Chr Juliussens Vej kan være i op til 6 etager. Gulvkoten skal være min Bebyggelsen skal følge gadelinien langs J Chr Juliussens Vej og Niels Gyldings Gade. Byggelinierne fremgår af kortbilag. Der stilles ikke specifikke krav til facadematerialer, blot det vil indgå harmonisk på stedet. arkeringshuset arkeringshuset skal have ind- og udkørsel fra J Chr Juliussens vej. Ramper ol. må ikke hindre adgangen til de øvrige ejendomme og/eller overskride byggefeltet/grunden, der udbydes til salg. For gående skal parkeringshuset have adgang til Fugholmsvej og til tilkørselsvejen fra J Chr Juliussens Vej. arkeringshuset skal som minimum rumme: parkeringspladser til resten af bygningens eget behov minimum 200 langtidsparkeringspladser til udlejning på måneds- eller årsbasis.dette antal kan reguleres i forhold til det aktuelle behov efter godkendelse af Horsens Kommune Resten af pladserne kan udlejes på korttidsbasis.

4 4 Salg af Emilies lads Tekniske forhold Vejadgang og parkering Grunden trafikbetjenes fra J Chr Juliussens Vej. Som udgangspunkt for udlæg af parkeringspladser henvises til arkeringsstrategi 2007, Horsens Kommune (se dk/borgerinfo/trafikogveje/arkering). Spildevand Der skal udføres separat system. Der kan tilsluttes eksisterende spildevandsledning. Regnvand skal forsinkes til en afløbskoefficient på 0,72. Forsinkelsen kan ske vha. rørbassin eller med begrønnede tage og efter anvisning fra Horsens Kommune. Vand, varme og elforsyning Området forsynes med vand fra Horsens Vandforsyning, og skal opvarmes med fjernvarme. Det ligger indenfor Energi Horsens forsyningsområde. Miljøforhold Grunden er områdeklassificeret. Der skal således påregnes udgifter til jordanalyser ved flytning af jord og evt. til bortskaffelse. Det skal bemærkes, at resultaterne af denne screening skal betragtes som vejledende og er utilstrækkelige som basis udarbejdelse af en jordhåndteringsplan. å et areal umiddelbart øst for matr. nr. 735c, Horsens Bygrunde, er der en kortlægning på vidensniveau 1 på mistanke om forurening fra et tidligere autoværksted/bensinstation. Rambøll Danmark A/S har for Horsens Kommunes foranledning gennemført en orienterende miljøundersøgelse i 2008 på Emilies lads. Der er flere steder i undersøgelsen påvist forurening, men alle analyserne viser lettere forurening, der ikke skal kortlægges efter jordforureningsloven. Rapporten har været forelagt regionsrådet i Region Midtjylland, der ikke finder grundlag for at ændre i den eksisterende kortlægning efter jordforureningsloven. Rapporten er vedlagt som bilag. I forbindelse med den fremtidige anvendelse af det forureningskortlagte areal på Emilies lads kan der - afhængig af den konkrete anvendelse - kræves særlig tilladelse efter jordforureningsloven. Eventuelle vilkår efter jordforureningsloven skal uanset bestemmelser i en fremtidig lokalplan følges. Derudover er Emilies lads omfattet af kommunens områdeklassificering, dvs. arealet er omfattet af kommunens jordflytningsregulativ. 60/10 kv station Vedrørende tilpasning af det nye byggeri til transformerstationen henvises til Overvejelser vedrørende nyt byggeri ved Åboulevarden 60/10 kv station, december 2007, der vedlægges som bilag. Arkæologi Gøres der ved anlægsarbejde fund af fortidsminder, skal den del af arbejdet, som berører fundet, indstilles, og Horsens Museum tilkaldes.

5 Salg af Emilies lads 5 Økonomiske forudsætninger langrundlag å baggrund af det vindende projekt vil der blive udarbejdet en lokalplan. Lokalplanen vil omfatte området afgrænset af Niels Gyldings Gade, Åboulevarden, J Chr Juliussens Vej og Fugholmsvej, og skal blandt andet understøtte Åboulevardens og J Chr Juliussens Gade s karakter som del af centrum, så forbindelsen mellem Søndergade - Bilka-området styrkes. Det kan derfor forventes, at der udlægges 2000 m2 til butiksformål, der skal placeres i stueetagen langs J Chr Juliussens Vej. Det vil senere blive udarbejdet en lokalplan for den del af karréen, der ligger øst for Fugholmsvej. Denne lokalplan vil blandt andet komme til at indeholde bestemmelser om at dette område trafikbetjenes fra Åboulevarden, at Fugholmsvej bevares som fodgængerpassage, og at arallelvej nedlægges. Lokalplanen vil desuden fastlægge en byggelinie langs Niels Gyldings Gade, så der sammen med bebyggelsen på Emilies lads dannes en sluttet, præsentabel randbebyggelse langs Niels Gyldings Gade. å rådhusets parkeringsplads er der ialt 340 pladser, som rådhusets ansatte har parkeringskort til. Nogle af disse pladser kan efter forhandling indgå som korttidssparkering ved erstatning af et tilsvarende antal langstidsparkeringspladser i det nye p-hus. Ejendommen overtages som beskrevet og beset. Der henvises til vedlagte miljø- og geotekniske rapport for ejendommen. Køber afholder udgifter vedrørende tilslutningsafgifter og udgifter til byggesagsbehandling, samt alle udgifter til intern byggemodning, herunder omlæggelse af kabler mv. i forbindelse med transformerstationen. Udgifter til registrering af skøde fordeles med halvdelen til køber og sæger. Køber bærer egne advokat- og rådgivningsudgifter. Tilbudsgiver er berettiget til ved tilbudsgivelse at tage forbehold for indgåelse af aftale om korttidsparkering på Rådhusets parkeringsplads. Derudover er tilbudsgiver berettiget ved tilbudsgivelse at tage forbehold for opfyldelse af det kommercielle grundlag for bebyggelse, forstået som udleje af min. 75% af butikslejemålene. Forbeholdene skal være afklaret senest 6 mdr. efter indgåelse af købsaftale. Ønsker tilbudsgiver at træde tilbage fra aftalen med baggrund i de nævnte forbehold, skal køber betale 1% af købesummen til Horsens Kommune til dækning af kommunens udgifter til udbud, udarbejdelse af lokalplan mv.

6 6 Salg af Emilies lads Skitseforslaget Bedømmelse Skitseforslagene vil blive bedømt af en komité med 4 medlemmer, bestående af direktør for Teknik og Miljø Knud Andersen, stadsarkitekt oul Houe, arkitekt Vibeke Holdt, jurist Claus Rindahl Hansen. Tildelingskriterier Horsens Kommune er efter de kommunalretslige grundsætninger som udgangspunkt forpligtet til at sælge til den tilbudsgiver, der tilbyder den højeste pris over markedsprisen. Salg til en tilbudsgiver, der ikke har afgivet det højeste købstilbud, kan dog ske i det omfang, at der herved varetages en saglig kommunal interesse. Den tilbudte pris er som følge heraf et væsentligt parameter ved vurderingen af de indkomne tilbud. Horsens Kommune lægger dog samtidig vægt på, at de i nærværende udbudsmateriale beskrevne målsætninger for det udbudte areal opfyldes bedst mulig. Horsens Kommune vil derfor ved tildeling af det udbudte areal, udover den tilbudte købesum, lægge vægt på nedstående punkter og forbeholder sig ret til at forkaste alle tilbud. den arkitektoniske udformning af byggeriet bygningens bidrag til et aktivt og attraktivt gadeliv og sammenbinding af Søndergadeog Bilkaområdet Beskrivelse Der ønskes en kort redegørelse for forslagets disponering og hovedidé samt en redegørelse for materiale-, farvevalg mv. Beskrivelsen indleveres i 10 eksemplarer. Det ene opklæbes på tegningerne, de andre vedlægges. Tegninger og udvælgelsesproces Der skal afleveres illustrationsplan, boligplaner, principsnit, facader og visualiseringer af bebyggelsen. Der skal redegøres for grundens hoveddisponering, parkering, beplantning og sammenhæng med omgivelserne samt beskrivelse af forventet anvendelse udover parkeringsformål. Modeller modtages ikke. Derimod kan modelfotografier indgå i det indleverede materiale. Tilbudsprojektet skal være anonymt. Samtlige tegninger, bilag samt tilbudsblanket skal mærkes med et 5-cifret kendingstal. Tegningerne skal forsynes med en ophængningsplan. Efter udvælgelsen af skitseforslag åbnes tilbudskuverterne. Ønsker en tilbudsgiver, hvis skitseforslag ikke er udvalgt, at opretholde sin anonymitet, skal kuverten forsynes med et tydeligt rødt kryds og ledsages af en lukket kuvert, der indeholder den adresse, materialet kan returneres til. Samtlige indsendte skitseforslag vil efter bedømmelsens afslutning blive udstillet i Horsens. Alle tilbudsgivere vil få besked om hvor og hvornår. Ejerskabet til skitseforslaget for det valgte tilbud overgår til Horsens Kommune. Øvrige tilbud med tilhørende materiale returneres senest 2 måneder efter udstillingens afslutning.

7 Salg af Emilies lads 7 Bilag - Grundkort - Tilbudsblanket - Geoteknisk rapport, orienterende undersøgelse, Franck Geoteknik - Emilies lads, Horsens, rapport over orienterende miljøundersøgelse, Franck Geoteknik - Rambøll, maj Overvejelser vedrørende nyt byggeri ved Åboulevarden 60/10 kv station, Energi Midt, december 2007 Forespørgsler Nærmere oplysninger kan indhentes ved en skriftlig henvendelse til Horsens Kommune, senest d. 1. maj Senest 2 uger herefter vil der til alle, der har fået tilsendt materiale, blive sendt skriftligt svar på spørgsmålene. Indlevering Tilbudsblanket og skitseprojekt skal mærkes Salg af Emilies lads og indsendes til Horsens Kommune, Juridisk Afdeling, Rådhustorvet 4, 8700 Horsens. Købesummens berigtigelse Samtidig med indlevering af tilbud og skitseforslag afgives en erklæring om at bankgaranti på købesummen vil kunne stilles med dags varsel. Den vindende tilbudsgiver skal stille bankgaranti for købesummen ved aftalens indgåelse. Købesummen berigtiges kontant ved overtagelse af ejendommen. Ejendommen overtages, når lokalplanen for området er endeligt vedtaget. Købesum og tinglysnings- og registreringsafgift deponeres senest på overtagelsesdagen til den af Horsens Kommune anviste konto. Er byggeriet ikke igangsat senest 1 år efter overtagelsen og afsluttet i overensstemmelse med den aftalte tidsplan, kan Byrådet kræve, at handelen går tilbage uden udgifter for Horsens Kommune. Overdragelse af arealet eller dele af arealet kræver samtykke fra Horsens Byråd indtil byggeriet er gennemført. Tilbudsblanket og skitseprojekt skal være kommunen hænde senest 10. juni 2012 kl. 12. Med tilbudsprojektet skal der afleveres en uigennemsigtig forseglet kuvert, udvendig forsynet med kendingstallet og indeholdende tilbudserklæring, navn, adresse og telefonnummer på tilbudsgiveren samt en bankgaranti for købesummen.

8 Forside, området set mod nord Bagside, området set mod øst Horsens Kommune Rådhustorvet Horsens Telefon: Telefax: teknikogmiljo@horsens.dk TEKNIK OG MILJØ

Ejendom og arealer til salg

Ejendom og arealer til salg PostNord AB Ejendom og arealer til salg Allerød Kommune 50 meter fra Allerød St. 30 min. fra København City Allerød Kommune og PostNord Real Estate udbyder i fællesskab attraktiv ejendom og areal til bebyggelse

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for areal ved Pakhuskajen 1, Haderslev Havn.

Købstilbud med salgsvilkår for areal ved Pakhuskajen 1, Haderslev Havn. NOTAT Haderslev Kommune Ejendomsudvikling Gåskærgade 26 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74 34 17 20 kfld@haderslev.dk 15-03-2016 Sagsident: 15/21830 Sagsbehandler: Kurt Frede Lopdrup Købstilbud

Læs mere

Storparcel 23 i Trylleskov Strand

Storparcel 23 i Trylleskov Strand SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Storparcel 23 i Trylleskov Strand 1. Generelle salgsvilkår Indledning Solrød Kommune udbyder storparcel 23 til opførelse af almene familieboliger i etagebyggeri i max. 3

Læs mere

Salgsopstilling. Sælges ved offentligt udbud. Adresse Langegade 11-13, 5300 Kerteminde. Arealer: Erhvervsareal 1.687 m2 Grundareal 1.

Salgsopstilling. Sælges ved offentligt udbud. Adresse Langegade 11-13, 5300 Kerteminde. Arealer: Erhvervsareal 1.687 m2 Grundareal 1. Salgsopstilling Udlejningsejendom med 3 erhvervslejemål (inkl. tidsbegrænset lejeaftale med Kerteminde Kommune) (med mulighed for udstykning og køb af en del af ejendommen) Sælges ved offentligt udbud

Læs mere

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris.

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris. Tilbuddet er på 6 sider Odense, den 1. juni 2015 KØBSTILBUD Erhvervsarealer ved Avlskovvej Underskrevne: Adresse: Adresse: tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej

Læs mere

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk 1 Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse Måløv Erhvervspark - Hyldhøj Matr.nr. 7 bg og 10 ø Måløv

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Udstykningen på Hans Bachs

Læs mere

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby. 12-08-2015 Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej,

Læs mere

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING THISTED KOMMUNE UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf.nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Sjørring by...3 Området ved Frejasvej...3 Udstykningen

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1. prioritet, 2 er 2. prioritet

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted. THISTED KOMMUNE Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...2 Området

Læs mere

Dette udbud vedrører alene salg af areal i stueetagen til Cafe/Restaurant, butik, frisør m.m.

Dette udbud vedrører alene salg af areal i stueetagen til Cafe/Restaurant, butik, frisør m.m. UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af ca. 500 m 2 byggeret til cafe/restaurant, butik, frisør eller lignende i stueetagen af en bygning til almene boliger på en ny plads ved Ballerup

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) afgiver herved ved afkrydsning Individuelt købstilbud eller Portefølje købstilbud over for Odense Kommune

Læs mere

Vitus Bering Danmark. Lokalplan 7-2007, Horsens by TEKNIK OG MILJØ

Vitus Bering Danmark. Lokalplan 7-2007, Horsens by TEKNIK OG MILJØ Vitus Bering Danmark Lokalplan 7-2007, Horsens by TEKNIK OG MILJØ 2 LOKALPLAN 7-2007 Udsnit af Kort- og Matrikelstyrelsens kort er gengivet med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse. 1992/KD.086.615 Kort-

Læs mere

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Hvidovre Kommune udbyder grunden beliggende Langkildevej 1, 2650 Hvidovre (herefter kaldet Ejendommen ) til salg på følgende vilkår: Ejendommen udbydes

Læs mere

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse.

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse. EGEDAL KOMMUNE Udbyder ejendommene, matrikelnummer 40ay Stenløse Syd, Stenløse, til salg U D B U D S V I L K Å R Ejendommen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2 FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2 OPFØRT: 1923 GRUNDAREAL: 590 m 2 ENERGIMÆRKE: F Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg Indhold

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde Købsblanketten skal printes, udfyldes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til erik.janne@webspeed.dk - eller afleveres/postes til: EB Holding Randers ApS Kongelysdalen 14 8930 Randers NØ

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg.

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. 2 Februar 2016 Sagsnr. 2014-0194772 Henvendelse og spørgsmål

Læs mere

Salgsbrev. for tre matrikler på Horsens Havn

Salgsbrev. for tre matrikler på Horsens Havn Salgsbrev for tre matrikler på Horsens Havn Matr. 1023 k, Horsens Bygrunde og del af matr. nr. 1023 ø (køb) Matr. 1023 b, Horsens Bygrunde og matr. nr. 1023 d Horsens Bygrunde (køberet) Tilbudsfrist den

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr.. af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

GENEREL SALGSOPSTILLING

GENEREL SALGSOPSTILLING Rev. 02.04.2009 Sag 07/56988 GENEREL SALGSOPSTILLING Salgsvilkår m.v. for boligparceller i udstykningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby, 2. etape De udbudte parceller er følgende: Jens Martin Knudsens

Læs mere

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Pkt. 161 Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Sagsnr. 49186 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Kommunen har modtaget revideret tilbud på køb af grunden på Lysalleen til i alt 44 private lavenergi

Læs mere

Udbudsmateriale. Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens. Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens

Udbudsmateriale. Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens. Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens Udbudsmateriale Parkeringsplads på Mælketovet 3 og Rædersgade 9, Horsens Matr. nr. 62b og matr. nr. 329, Horsens Bygrunde, Horsens Tilbudsfrist fredag den 19. januar 2018, kl. 12.00 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Udbud af del af matr. nr. 1h Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe

Udbud af del af matr. nr. 1h Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe Udbud af del af matr. nr. 1h Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning

Læs mere

ERHVERVGRUNDE VED TROLLESMINDE ERHVERVSPARK

ERHVERVGRUNDE VED TROLLESMINDE ERHVERVSPARK ERHVERVGRUNDE VED TROLLESMINDE ERHVERVSPARK Maj 2008 Revideret juni 2015 HILLERØD KOMMUNE 1 Hillerød Kommune udbyder to erhvervsgrunde på henholdsvis 10.000 m 2 (grund A) og 10.940 m 2 (grund B) til salg

Læs mere

Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj. Salgsmappe. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning.

Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj. Salgsmappe. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning. Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj Salgsmappe Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning.dk Indholdsfortegnelse: 1. ERHVERVSOMRÅDET... 2 2. BYGGEMODNING

Læs mere

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten maj 2012 sag 07/17066 SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten Salgsvilkår 1. Oplysninger om grundene Parcellerne er beliggende i Erhvervsparken Klank ved Århusvej/

Læs mere

Nørrebrogade Horsens Horsens

Nørrebrogade Horsens Horsens Nørrebrogade 11 8700 Horsens Horsens Udbudsmateriale Ejendommen Ejendommen er beliggende Nørrebrogade 11, 8700 Horsens på matr. nr. 124a, Horsens Bygrunde. Ejendommen er opført i 1868 og bygget om i 1988.

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 1p, Barløse By, Barløse, beliggende Barløsevej 47,

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 12g, Tommerup By, Tommerup, beliggende Skolevej

Læs mere

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD Ejendomme Februar 2016/HA Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD 1 GRUNDEN Den solgte grund overdrages, som den er og forefindes og med de samme rettigheder,

Læs mere

Areal til butik Bygholm Bakker

Areal til butik Bygholm Bakker Areal til butik Bygholm Bakker Udbudsmateriale Tilbudsfrist den 4. marts 2019 Indledning Horsens Kommune udbyder et 7135 m 2 stort areal til etablering af boliger og/eller kontor med detailhandel i stueetagen.

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Plan og Byg Nørregade 36-38 Postboks

Læs mere

Venusvej i Havndal. Salgsvilkår

Venusvej i Havndal. Salgsvilkår Venusvej i Havndal Salgsvilkår Venusvej er beliggende i den sydlige del af Havndal By, øst for Vellinggårdsvej. Området er forbundet internt med stinet, der sikrer let adgang til de større fælles opholdsarealer

Læs mere

Mads Nielsensvej i Langå. Salgsvilkår

Mads Nielsensvej i Langå. Salgsvilkår Mads Nielsensvej i Langå Salgsvilkår Langå ligger i en smuk ådal omgivet af skove og bakker. Efter danske forhold er niveauforskellene og naturen usædvanligt spændende, og ikke mindst vandvejene, som har

Læs mere

Udbud af attraktiv landejendom i Horsens

Udbud af attraktiv landejendom i Horsens Udbud af attraktiv landejendom i Horsens Udbudsmateriale Tilbudsfrist mandag den 3. april 2019, kl. 12.00 Ejendommen Den udbudte Ejendom er beliggende på Silkeborgvej 60, 8700 Horsens, en del af matr.

Læs mere

Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning

Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning Salgsmappe Vilkår for salg af Bethaniagade 11, 7400 Herning Udarbejdet af Herning kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 12. marts 2014. Herning Kommune.

Læs mere

Udbud af del af matr. nr. 1g Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe

Udbud af del af matr. nr. 1g Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe Udbud af del af matr. nr. 1g Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning

Læs mere

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen Pioner Alle 9 Februar 2014 6270 Tønder U D B U D S M A T E R I A L E.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen Pioner Alle 9 Februar 2014 6270 Tønder U D B U D S M A T E R I A L E. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri NaturErhvervstyrelsen Pioner Alle 9 Februar 2014 6270 Tønder U D B U D S M A T E R I A L E Grøngrøft vedrørende Matr.nr. 53 Grøngrøft. Felsted Matr.nr. 54

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841 Sagsnr.: 2014-17841 KJK/tho Beskrivelse Hanebjælken ligger centralt i Vestbjerg i et område med et veludbygget stisystem. Der er sikker vej til børneinstitution, skole og idrætshal. Der er sælges i alt

Læs mere

Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe

Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe Vilkår for salg af Knudsvej 10-12, 7400 Herning Salgsmappe Udarbejdet af Herning Kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 14. januar 2015. H e r n i

Læs mere

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 2014 Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation [SALGSVILKÅR] Ejendomme erhvervet af Morsø Kommune med henblik på nedrivning af eksisterende bygninger og videresalg af bygningsløse

Læs mere

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne UDKAST BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne P-hus Torvet, Østergade 3, 3400 Hillerød med grundareal på 2.492 m 2 Ejendommen overdrages

Læs mere

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Greve Kommune, juli 2019 Indhold 1. Indledning... 3 2. Den udbudte ejendom... 3 3. Planmæssige rammer... 3 3.1 Kommuneplanramme... 3 3.2 Lokalplan...

Læs mere

Lokalplan 168. Udvidelse af Horsens Sygehus

Lokalplan 168. Udvidelse af Horsens Sygehus Udvidelse af Horsens Sygehus TEKNISK FORVALTNING AUGUST 2000 2 Lokalplan 168 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Side 3 Eksisterende forhold Side 5 Bygningerne Side 6 Beplantning

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Juni 2015 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 22ch Stenløse By, Stenløse, beliggende Sikaleddet 8, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken, på

Læs mere

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing Click here to enter text. Udbudsvilkår Udbudsvilkår Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing 1. Ejendommen./. Under forbehold af

Læs mere

Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens

Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens Boligjord ved Overmarksvej / Ringvej Syd, Horsens Udbudsmateriale Tilbudsfrist fredag d. 3. maj 2019, kl. 12 Indledning Horsens Kommune udbyder hermed som et samlet udbud, en del af matrikel 16a, 20a og

Læs mere

Købsaftale. Vejle Kommune sælger parcel nr. xx matr. nr. xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til

Købsaftale. Vejle Kommune sælger parcel nr. xx matr. nr. xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til Købsaftale 1 Vejle Kommune sælger parcel nr xx matr nr xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til xxx xxx xxx xxx OVERTAGELSE: Overtagelsesdagen, der

Læs mere

ny arkiveret Lokalplan 190 Lokalplan for et stort varehus i området Ove Jensens Allé, Høegh Guldbergs Gade, Grønlandsvej

ny arkiveret Lokalplan 190 Lokalplan for et stort varehus i området Ove Jensens Allé, Høegh Guldbergs Gade, Grønlandsvej ny arkiveret Lokalplan 190 Lokalplan for et stort varehus i området Ove Jensens Allé, Høegh Guldbergs Gade, Grønlandsvej TEKNISK FORVALTNING Oktober 2006 Lokalplan 190 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund

Læs mere

Grunden har et areal på m 2.

Grunden har et areal på m 2. Salgsvilkår Udbudsgrundlag Ejendommen 1. Indledning Lejre Kommunes salg af grunde sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund og formål l Lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til anden planlægning 2 Lokalplanens retsvirkninger 5

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund, matr. nr., Tagård, Humlum. Grunden er beliggende Bakke Alle, Humlum. Grunden er på

Læs mere

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved

Slettebjerggård. Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Sorø Kommune udbyder nu storparcel til opførelse af tæt-lav bebyggelse i det nye boligområde ved Slettebjerggård Overordnet planlægning Den udbudte storparcel indgår i et nyt planlagt boligområde med både

Læs mere

Lokalplan nr. 1013. Ferielejligheder Ved Rønbjerg Feriecenter

Lokalplan nr. 1013. Ferielejligheder Ved Rønbjerg Feriecenter Lokalplan nr. 1013 Ferielejligheder Ved Rønbjerg Feriecenter August 2010 Indholdsfortegnelse Redegørelse... 2 Vejledning...2 Offentlig høring...2 Klageadgang...2 Lokalplanområdets beliggenhed og afgrænsning...3

Læs mere

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommene For salg af ejendommene matr. nr. 1mn og 1mm, Buddinge, beliggende Søborg Hovedgade 79 og Wergelands Allé 3, 2860 Søborg gælder følgende: Oplysninger om

Læs mere

U D B U D S M A T E R I A L E. Gedsted. Arealer beliggende ved Gedsted og Knudstrup. vedrørende

U D B U D S M A T E R I A L E. Gedsted. Arealer beliggende ved Gedsted og Knudstrup. vedrørende Nov. 2015 U D B U D S M A T E R I A L E Gedsted Arealer beliggende ved Gedsted og Knudstrup vedrørende Heraf vej Matr.nr. 28o Gedsted By, Gedsted 10,7800 ha 303 m 2 Matr.nr. 5q Knudstrup By, Vesterbølle

Læs mere

G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION

G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare.dk BESTYRELSEN G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION marts 2002 Bestyrelsen redigeret udgave 260202 Carportene i G/F Astershaven

Læs mere

Gotersvej 13, 5200 Odense V

Gotersvej 13, 5200 Odense V Salgsopstilling Udlejningsejendom med 6 boliglejemål i grønne omgivelser tæt på Odense centrum sælges ved offentligt udbud Gotersvej 13, 5200 Odense V Etageareal: Boligareal: 388 m² Grundareal: 743m² Vejledende

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS

UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS UDBUDSBETINGELSER ALEXANDRA PLADS 1. INDLEDNING Odder Kommune udbyder i offentligt udbud ejendommen matr.nr. 22bk, Halling By, Halling, som er beliggende i Hou ("Ejendommen"). Ejendommen fremgår af kortbilag,

Læs mere

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området.

Det vil også være muligt at etablere parkeringsarealer til brug for enten private virksomheder eller offentlige funktioner i området. Indhold Grunde på Strømmen 11, 15 og 17... 2 Plangrundlag... 2 Grundenes størrelse... 2 Randers Kommunes krav til byggeriet... 2 Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse:... 3 Supplerende bestemmelser

Læs mere

Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning.

Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning. Udbud af del af matr. nr. 1r Gullestrup, Herning Jorder. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering på Herning.dk April 2016

Læs mere

Betinget købsaftale Del af Brofæstet.

Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Viborg Kommune [Dato] Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Projektet... 3 4. Grunden... 3 5. Bebyggelsesmuligheder og planbestemmelser... 3 6.

Læs mere

UDBUD AF KOMMUNALE AREALER

UDBUD AF KOMMUNALE AREALER UDBUD AF KOMMUNALE AREALER Økologisk forbindelse og rekreative arealer, Lund - Kørup. Den 14. maj 2014 Indledning Horsens Kommune har besluttet at udbyde to grønne arealer i Erhvervsområde Horsens Vest

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på m 2 til opførelse af ejerboliger som tæt-lav byggeri på Krogdalen 32 i Ballerup.

Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på m 2 til opførelse af ejerboliger som tæt-lav byggeri på Krogdalen 32 i Ballerup. UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af en byggegrund på 2.020 m 2 til opførelse af ejerboliger som tæt-lav byggeri på Krogdalen 32 i Ballerup. December 2017 Boc Ballerup Kommune

Læs mere

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde i SKOVSØ ERHVERVSPARK

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde i SKOVSØ ERHVERVSPARK Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde i SKOVSØ ERHVERVSPARK Grundstørrelser: I forbindelse med byggemodningen er der udstykket i grundstørrelser op til 34.280 kvm. Såfremt der er behov for større

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den østlige bydel...

Læs mere

Lokalplan 252- Forslag

Lokalplan 252- Forslag 1 Lokalplan 252- Forslag Selandia Erhvervspark ved Haslevvej INDLEDNING September 2010 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori Byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f.eks.

Læs mere

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro.

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro. Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om anvendelse, udstykning, vej-

Læs mere

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2 Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms Erhvervsareal: 401 m 2 Bygget/ombygget: 1910/1996 Grundareal: 2.551 m 2 Energimærke: E Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang Indhold

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER - STENSLUND

UDBUDSBETINGELSER - STENSLUND UDBUDSBETINGELSER - STENSLUND 1. INDLEDNING OG GENERELLE VILKÅR 1.1 I henhold til 68 i lov om kommunernes styrelse med tilhørende bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 139.700 m² i Kgs. Lyngby - Dyrehavegårds Jorder.

UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 139.700 m² i Kgs. Lyngby - Dyrehavegårds Jorder. UDBUDSVILKÅR for salg af et samlet areal på ca. 139.700 m² i Kgs. Lyngby - Dyrehavegårds Jorder. Lyngby-Taarbæk Kommune har vedtaget, at ovennævnte areal skal udbydes offentligt til salg med henblik på

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen Ejendom, bolig/erhverv, bebygget. KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen Køge Kommunes ejendom, del 2 af matr. nr. 165a, Køge Bygrunde, beliggende Nørregade

Læs mere

Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup

Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup Lokalplan nr. B 05.08.01 Børneinstitution i Neder Vindinge, Kastrup Januar 2013 1 Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole.

Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole. Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 14. maj 2014.

Læs mere

Lokalplan nr. 206. Træningsanlæg ved Horsens Golklub

Lokalplan nr. 206. Træningsanlæg ved Horsens Golklub Lokalplan nr. 206 Træningsanlæg ved Horsens Golklub TEKNISK FORVALTNING AUGUST 2004 2 Lokalplan 206 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Side 4 Lokalplanens formål Side

Læs mere

Allerød Kommune udbyder 1. etape af nyt boligområde et areal på 38.000 m2 til opførelse af 50-75 boliger

Allerød Kommune udbyder 1. etape af nyt boligområde et areal på 38.000 m2 til opførelse af 50-75 boliger Allerød Kommune udbyder 1. etape af nyt boligområde et areal på 38.000 m2 til opførelse af 50-75 boliger Allerød Kommune Dato: 13. april 2015 Lokalplan 1-134 sætter rammerne for nyt boligområde i unikt

Læs mere

Lokalplan nr.12.43 Blåbærhaven i Greve Strandby

Lokalplan nr.12.43 Blåbærhaven i Greve Strandby Greve Kommune Lokalplan nr.12.43 Blåbærhaven i Greve Strandby Lokalplan nr. 12.43 er vedtaget af Teknik- og Miljøudvalget den 5. januar 2015. Indholdsfortegnelse Redegørelse Side 1 Forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer, der ønsker at opføre en boligbebyggelse på grunden.

Lokalplanen er blevet til på anmodning fra den private ejer, der ønsker at opføre en boligbebyggelse på grunden. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 24. marts 2015 Lokalplan 981, Etageboliger ved Thorvaldsensgade - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 981, Etageboligbebyggelse

Læs mere

Parcelhusgrunde Gartnervænget i Kongerslev Salgsvilkår er revideret i januar 2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Gartnervænget i Kongerslev Salgsvilkår er revideret i januar 2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2008-6542 - KJK/tik Gartnervænget På sælger Aalborg Kommune 5 parcelhusgrunde. Grundene, der er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1), varierer i størrelse fra 1.115 til 1.310 m2. Gartnervænget ligger

Læs mere

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 27d Svendborg Markjorder Adresse: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg Areal: 1.226 m² Køber betaler alle tilslutningsafgifter

Læs mere

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg

Udbudsmateriale. Oktobervej Søborg Udbudsmateriale Oktobervej 119 2860 Søborg Udbudsmaterialet indeholder følgende: 01. Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen 02. Annonce 03. Ejendomsdatarapport 04. Ejendomsdatarapport resumé 05.

Læs mere

Lokalplan Ø-15. Lokalplan nr. Ø-15 & 15 rammer, tillæg nr. 10

Lokalplan Ø-15. Lokalplan nr. Ø-15 & 15 rammer, tillæg nr. 10 Lokalplan Ø-15 Lokalplan nr. Ø-15 & 15 rammer, tillæg nr. 10 Vedtagelsesdato: 03-07-1984 LOKALPLAN Nr. 0-15 for et område til boligformål i den sydlige del af Østbirk by GEDVED KOMMUNE VEJLE AMT KORTFATTET

Læs mere

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura 3. november 2015 J.nr. 13.06.02P19-273075 HGB Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder Mellem Roskilde Kommune, Rådhusbuen

Læs mere

Kærvejen i Øster Tørslev. Salgsvilkår

Kærvejen i Øster Tørslev. Salgsvilkår Kærvejen i Øster Tørslev Salgsvilkår Der er 2 grunde tilbage på udstykningen Kærvejen i Øster Tørslev. Byparcellerne er placeret midt i en aktiv landsby. Øster Tørslev ligger blot knapt 16 km fra Randers

Læs mere

Offentligt udbud for Randers Kommune

Offentligt udbud for Randers Kommune Offentligt udbud for Randers Kommune Sag 6381-2 TIL SALG Randers SV - Vorup Boulevard 33, delområde C2 Tidligere anvendt til serviceareal for kommuneskolen - Vorup Skole Ejendommen udbydes i 3 delområder:

Læs mere

Spinderihal erne Frist for indsendelse af tilbud Sendes til

Spinderihal erne Frist for indsendelse af tilbud Sendes til U D B U D Af lejekontrakt for areal ved Spinderihallerne, Vejle V e j l e k o m m u n e Spinderihallerne Frist for indsendelse af tilbud 15.08.2018 Sendes til Vejle Kommune, Juridisk Kontor Skolegade 1

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes byggegrunde Udbud af kommunale byggegrunde til opførelse af byhuse på Fionagrunden i Bogense Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden landbrugspligt Landbrugsjord beliggende Maltvedgårdsvej 2B, 4100 Ringsted. 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: matr.nr.

Læs mere

Forslag til lokalplan O-201.1 - Institutions- og idrætsformål i Ørslev.

Forslag til lokalplan O-201.1 - Institutions- og idrætsformål i Ørslev. Til modtagere af lokalplanforslag O-201.1. Rådhuset Postboks 200 4760 Vordingborg T. 55 36 36 36 F. 55 36 27 00 www.vordingborg.dk Journalnr. 2008-30204 Torben Andersen +45 55 36 24 21 TA@vordingborg.dk

Læs mere