E n rigtig god vinterferie!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "E n rigtig god vinterferie!"

Transkript

1 Vrå Skole - Nyhedsbrev Skolegade 6, 9760 Vrå, Tlf.: vraaskole@hjoerring.dk Februar 2010 Skolen ønsker alle elever, familier og medarbejdere E n rigtig god vinterferie! På gensyn efter ferien d. 1. marts 2010 kl Venlig hilsen Britta Drivsholm / Carl Borup Dato: Onsdag d. 24. marts 2010 Tid: kl. 19:00 Sted: Vrå Skole samlingssalen

2 Julen og vandværket Juleafslutningen den 22. december A inspicerer Vrå Vandværk i januar Fagfolk lytter man da til! Morgensamling på mellemtrinnet i den strenge vintertid..: Da Britta Drivsholm meddelte eleverne at en gummiged var ved at rydde skolegården for sne, hørtes i baggrunden en elev-bemærkning: - Det er da en frontskovl!.så var det på plads!

3 Trivselsdage på mellemtrinet. Den 2. og 4. februar havde vi på mellemtrinet trivselsdage, hvor vi bl.a. skulle høre og snakke med ungdomskonsulent Mikael Thirup. Vi skulle have vores mobiler med til de værksteder vi også skulle prøve. Vi skulle på mobilløb, danse, lave collage, rollespil og lave en rap. Vi var også ved computerne hvor vi prøvede forskellige chat-spil. Hos Mikael hørte vi om hvad man kunne gøre for ikke at blive mobbet og generet på internettet og på mobilen. Vi fik også noget at vide om hvad man skal passe på og hvad man ikke skal skrive til andre. Mikael fortalte også lidt om sit arbejde som SSP-konsulent. Det var nogle rigtig gode dage hvor vi prøvede mange ting. Henriette, Iben og Oliver S, 4.B

4 Læsetid i Indskolingen I ugerne afviklede indskolingen et såkaldt Læsebånd. Det betød, at alle elever læser min. hver dag på skolen i denne periode. Skolen ønsker gennem dette læsebånd at sætte fokus på læsningen for alle børn, og en indsats som denne kan sætte ekstra skub i læseudviklingen hos det enkelte barn. Højtlæsning af barn eller voksen, makkerlæsning, individuel læsning og læsning af billeder, er nogle af de måder indskolingen arbejdede på i disse uger. Det var vigtigt, at børnene oplevede læseglæde. I kan også derhjemme være med at give jeres børn gode læsevaner og læseoplevelser. Snak med jeres barn om, hvad der er blevet læst op eller hvad de selv har læst på skolen, og læs gerne en ekstra historie derhjemme,- det er altid godt.

5 Orientering om nationale test i folkeskolen I foråret skal dit barn deltage i en eller flere af de nye nationale test. Det kommer til at foregå i perioden fra 15. februar til 30. april De nationale test er et evalueringsværktøj De nationale test er et værktøj til den løbende evaluering, som kan bidrage til lærernes tilrettelæggelse af undervisningen og samtidig give jer et indtryk af, hvordan det går på udvalgte områder i fagene. Testene er ét af flere værktøjer, som undervejs i børnenes skolegang kan give et billede af, om de er på rette vej. Testene hverken kan eller skal teste alt. De tester udvalgte centrale områder, som er egnet til at blive testet på computer. I disse fag og klassetrin skal eleverne testes De nationale test tilpasser sig elevens niveau Der er tale om en helt ny type test, som er anderledes end de test, børnene ellers møder i dag. Undervejs i testen tilpasser opgaverne sig det enkelte barns faglige niveau. Hvis eleven svarer rigtigt på et spørgsmål, får eleven bagefter et vanskeligere spørgsmål. Svarer eleven forkert, kommer der et lettere spørgsmål som det næste. Erfaringen er, at mange elever oplever testene som sværere end de andre prøver og test, som de har været vant til. Testene foregår på skolens computere og er individuelle. En test varer normalt ca. 45 minutter. Forældrene får en skriftlig tilbagemelding på testen Når eleven har været igennem en test, vil testresultatet blive sammenfattet i en kort skriftlig tilbagemelding til forældrene. Den skriftlige tilbagemelding indeholder ikke en karakter, som man kender fra prøver, men en kort beskrivelse af, hvordan eleven har klaret sig i testen som helhed på de områder, som er blevet testet. Læreren kan vælge at følge op på den skriftlige tilbagemelding med en samtale om testens resultater og elevens faglige udvikling, fx i forbindelse med skolehjem-samtalen. Testresultater er fortrolige Kun de personer, som direkte har brug for elevens testresultater, kan få dem. Det vil sige barnet selv, forældrene, elevens lærer i faget og skolelederen. Undervisningsministeriet vil indsamle og opbevare testresultaterne fra samtlige elever i et administrativt register. Alle resultater behandles strengt fortroligt. Testresultaterne vil blive gemt, indtil elevens undervisningspligt ophører, og eleven forlader folkeskolen. Herefter vil resultaterne blive slettet fra det administrative register. Oplysninger om testresultater for de enkelte elever, grupper af elever, hold, klasser, skoler og kommuner er fortrolige. Det vil derfor ikke være muligt at offentliggøre sammenligninger af skolers resultater. Her kan du finde mere information På evalueringsportalen kan du under menupunktet forældre finde svar på ofte stillede spørgsmål om de nationale test.

6 Nyvalg til skolebestyrelsen på Vrå Skole onsdag den 24. marts 2010 kl. 19 Skolebestyrelsen skal have nye forældrerepræsentanter vær med til at vælge dem! Forældrene har 7 medlemmer i skolebestyrelsen og det er disse der skal vælges samt suppleanter. Derudover har skolens medarbejdere 2 medlemmer og eleverne 2 medlemmer i bestyrelsen. Skolecenterlederen og en skoleleder deltager i bestyrelsens møder uden stemmeret og er sekretærer for skolebestyrelsen. 10 gode grunde til at du skal møde op på valgdagen 1. Det handler om dit barns skole 2. Det handler om hverdagens rammer for alle skolens elever 3. Det handler om skolens indhold 4. Det handler om skolens fremtidige holdning 5. Det handler om medbestemmelse 6. Det handler om indflydelse på, hvem der skal vælges til bestyrelsen 7. Det handler om at tage et ansvar 8. Det handler om at bakke op om skolen og bestyrelsen 9. Det handler om at skabe en god dialog 10. Det handler om "At folkeskolens opgave er i samarbejde med forældrene at fremme elevernes tilegnelse af kundskaber, færdigheder, arbejdsmetoder og udtryksformer, der medvirker til den enkeltes elevs personlige udvikling" Sæt kryds i kalenderen allerede nu og være klar til at udfordre kandidaterne med spørgsmål som sikrer at børnenes hverdag i skolen bliver den bedst tænkelige. Skolebestyrelsen er med til at udstikke rammer for hvordan skolen skal udvikle sig og hvordan hverdagen på skolen skal være. Det gøres bl.a. ved at udarbejde principper. Principper kan handle om alt der vedrører skolens virksomhed fx: Samarbejdet mellem hjem og skole Hvordan ønsker vi forældremøderne og skole/hjem-samtalerne skal foregå er plejer godt nok eller ønsker vi at arbejde med nye former for møder/samtaler? Og hvordan fungerer elevplanerne? Hvilke værdier, vil vi gerne have, skal præge vores skole? Hvordan ønsker vi at rammerne skal være for samværet mellem skolens parter? Bøger og fotokopier hvor gamle må skolebøgerne være? Og hvilket forhold bør der være mellem bøger og fotokopier? Du kan være med til at bestemme i hvilken retning skolen skal bevæge sig, når du er med til at vælge hvem der skal være forældrenes repræsentanter i skolebestyrelsen.

7 Skolebestyrelsesvalg Valgmøde på skolen afholdes onsdag d. 24. marts 2010 kl. 19:00 i samlingssalen Valgbestyrelsen Skolecenterleder Rolf Nordsborg (formand) Skolebestyrelsesformand Lisbeth M. Jensen Skolebestyrelsesmedlem Jette Pedersen..vil forestå aftenens forløb. Du vil blive orienteret om muligheden for fredsvalg og reglerne for gennemførelse af valget. På valgmødet vil du blive præsenteret for de kandidater der har meddelt, at de ønsker at stille op du vil også blive præsenteret for nye kandidater som opstiller direkte på mødet. De vil fortælle om deres synspunkter og holdninger til skolebestyrelsesarbejdet og du får mulighed for at stille spørgsmål til dem. På valgmødet kan du også være med til at prioritere kandidaterne hvem skal være medlem af bestyrelsen og hvem skal være suppleant? Såfremt der ikke kommer indsigelser til prioriteringen eller nye kandidater stiller op (indtil 10 dage efter valgmødet) vil den prioritering som du er med til at foretage på valgmødet være gældende. Har du allerede nu lyst til at stille op som kandidat til skolebestyrelsesvalget, kan du henvende dig til skolens leder og tilkendegive at du stiller op. Bestyrelsen opfordrer klasseforældrerådene til at opstille kandidater dette kan foregå på et møde arrangeret af den enkelte klasses forældre, evt. på årgang, på fase (indskoling, mellemtrin eller overbygning)

8 Den virtuelle skoletaske Skolen har her efter nytår uddelt ovenstående folder til alle elever på skolen Via skolens abonnement på Elev Aftalen fra Mikro Værkstedet tilbydes I nu at arbejde med skolens it-programmer derhjemme. et gratis tilbud til elever og forældre Tjektasken.nu er en virtuel skoletaske, hvor elever og forældre kan få Elev Aftalens programmer præsenteret og demonstreret i lettilgængelig form. Herfra kan de også downloade programmerne direkte via elevernes UNI*login. Bedre udbytte af programmerne derhjemme Tjektasken.nu giver eleverne nemmere adgang til programmerne - og dermed bedre udbytte af det tilbud, skolen giver dem med Elev Aftalen. Tjektasken.nu gør det også nemmere for forældre at støtte deres børns læring, hvad enten det drejer sig om læse-og skrivestøtte, træning af faglige færdigheder eller bare leg og læring. Få mere information og inspiration på hjemmesiden:

9 Hjørring Kommunes børn tegnede og tegnede.. Og har hjulpet Haiti og Afrikas kvinder med kr. Den 30. januar stod i Danmarks Indsamlingens tegn. Her kunne alle hjælpe Haiti og Afrikas kvinder ved at give et beløb. Også børn i hele landet fik muligheden for at hjælpe. Via Ramasjang Live og en gavmild sponsor blev det muligt for børn at aflevere tegninger på deres lokale bibliotek. Hver tegning blev vekslet til 10 kr. af Lego Fonden. Overalt i Hjørring Kommune gik børnene i gang. Julie B 1A Også på Vrå Skole kastede eleverne sig over opgaven med engagement i den gode sags tjenste. Fredag d. 29. januar kunne skolen overdrage i alt 338 tegninger til biblioteket, hvilket udløste en donation på kr. 3380,- til Afrikas kvinder og Haiti. -GODT GÅET VRÅ Lørdag d. 30. kunne kommunen så tælle alle beløbene sammen og resultatet lød på 5695 tegninger = kr. Et fantastisk flot resultat, som børnene kan være utrolig stolte over. Stine 1A

Hvad lærer dit barn? Evaluering, test og elevplaner i folkeskolen

Hvad lærer dit barn? Evaluering, test og elevplaner i folkeskolen Hvad lærer dit barn? Evaluering, test og elevplaner i folkeskolen Evalueringskulturen skal styrkes Folketinget vedtog i 2006 en række ændringer af folkeskoleloven. Ændringerne er blandt andet gennemført

Læs mere

Vrå Skole - Nyhedsbrev

Vrå Skole - Nyhedsbrev Vrå Skole - Nyhedsbrev Skolegade 6, 9760 Vrå, Tlf.: 72 33 41 70 E-mail: vraaskole@hjoerring.dk www.vraaskole.dk Dec 2010 Skolen ønsker alle elever, familier og medarbejdere En rigtig god juleferie ferie!

Læs mere

Valg til skolebestyrelsen 2014. Dit barn Din skole Dit valg

Valg til skolebestyrelsen 2014. Dit barn Din skole Dit valg Valg til skolebestyrelsen 2014 Dit barn Din skole Dit valg Indhold Et vigtigt valg... 3 Hærvejsskolens vision... 3 Skolebestyrelsen har indflydelse... 4 Skolebestyrelsens arbejdsområder... 4 Skolebestyrelsens

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE 8. februar 2018 Kære forældre til elever på Absalons Skole Vi skal i år afholde valg af jeres repræsentanter i skolebestyrelsen. I Roskilde Kommune afholdes valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelsen

Læs mere

Skab den bedste skole for dit barn. Skolebestyrelsesvalg 2018

Skab den bedste skole for dit barn. Skolebestyrelsesvalg 2018 Skab den bedste skole for dit barn Et vigtigt valg I den kommende tid skal der vælges medlemmer til skolebestyrelserne i Lemvig Kommune. I denne folder kan du læse om, hvad en skolebestyrelse er, og hvordan

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2014

Skolebestyrelsesvalg 2014 Skolebestyrelsesvalg 2014 Dit barn Din skole Dit valg Indhold: Et vigtigt valg... 3 Skolebestyrelsen har indflydelse....4 Skolebestyrelsens arbejdsområder:... 4 Skolebestyrelsens sammensætning... 5 Hvem

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg Dit barn Din skole Dit valg

Skolebestyrelsesvalg Dit barn Din skole Dit valg Skolebestyrelsesvalg 2018 Dit barn Din skole Dit valg Indhold Et vigtigt valg... 3 Skolebestyrelsen har indflydelse... 4 Skolebestyrelsens arbejdsområder:... 4 Skolebestyrelsens sammensætning... 5 Hvem

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014

VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2014 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen www.albertslund.dk/skoleroguddannelse Skolebestyrelsesvalg 2014 1 2 Skolebestyrelsesvalg 2014 FORORD

Læs mere

Thyholm Skole Principper

Thyholm Skole Principper Godkendt i Skolebestyrelsen d. 8/2 2007 for skole/hjem-samarbejdet ved Thyholm Skole Formål: Formålet med skole/hjem-samarbejdet ved Thyholm skole er at styrke samarbejdet mellem skolen og forældrene for

Læs mere

Bakkegårdsskolen. Skolebestyrelsesvalg 2012 på Bakkegårdsskolen

Bakkegårdsskolen. Skolebestyrelsesvalg 2012 på Bakkegårdsskolen Bakkegårdsskolen Skolebestyrelsesvalg 2012 på Bakkegårdsskolen Til interesserede Skolebestyrelsesvalg 2012 - information fra skolen Kære forældre! Så er der valg til skolebestyrelsen for perioden 1.8.2012

Læs mere

Snevejr er sjovt! Henrik Weinkouff Skoleleder

Snevejr er sjovt! Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Tomkat Snevejr er sjovt! Når skolen og omgivelserne er dækket af sne har rigtig mange elever stor glæde af at lege ude i sneen. Frisk luft, masser af grin, snemænd og sneboldkast, det er noget,

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation

Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation Center for Skoler og Dagtilbud Børn, Kultur og Sundhed Fredensborg Kommune Facts om skolebestyrelsen og skolebestyrelsesvalget Skolebestyrelsesvalg Ved alle

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2018

Skolebestyrelsesvalg 2018 Skolebestyrelsesvalg 2018 Forældreinformation Center for Læring, Fritid og Sundhed Om skolebestyrelsen og skolebestyrelsesvalget Alle folkeskoler har en demokratisk valgt skolebestyrelse, der er sammensat

Læs mere

VALG AF SKOLEBESTYRELSE Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen

VALG AF SKOLEBESTYRELSE Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen VALG AF SKOLEBESTYRELSE 2018 Få indflydelse på dit barns skole meld dig som kandidat til skolebestyrelsen 2 Skolebestyrelsesvalg 2018 FORORD Kære forældre til børn i skolerne i Albertslund Kommune. Jeg

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Handleplan for læsning på Blåbjergskolen

Handleplan for læsning på Blåbjergskolen Handleplan for læsning på Blåbjergskolen I et moderne velfærdssamfund med stigende mængder af skriftlige informationer er det af afgørende betydning for det enkelte menneske at tilegne sig tilstrækkelige

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2010

Skolebestyrelsesvalg 2010 Skolebestyrelsesvalg 2010 Indholdsfortegnelse Et vigtigt valg... 4 Skolebestyrelsen har indflydelse... 5 Skolebestyrelsens arbejdsområder... 5 Skolebestyrelsens sammensætning... 6 Hvem kan vælges hvem

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg

Skolebestyrelsesvalg Skolebestyrelsesvalg 2010 Dit barn - Din skole - Dit valg Revideret den 15.02.2010 C:\DOCUME~1\EASYPD~1\LOCALS~1\Temp\BCL Technologies\easyPDF 6\@BCL@080D867D\@BCL@080D867D.doc 1/ 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2010

Skolebestyrelsesvalg 2010 Skolebestyrelsesvalg 2010 Dit barn Din skole Dit valg Revideret den 08.12.2009-1 - Indholdsfortegnelse Et vigtigt valg... 3 Skolebestyrelsen har indflydelse... 4 Skolebestyrelsens arbejdsområder... 4 Skolebestyrelsens

Læs mere

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Kapitel 1 - Indledning I henhold til folkeskolelovens kapitel 6 og skolebestyrelsesbekendtgørelsen (bekendtgørelse nr. 28 af 14/01/2014)

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2014 information fra Tjørnegårdsskolen

Skolebestyrelsesvalg 2014 information fra Tjørnegårdsskolen Skolebestyrelsesvalg 2014 information fra Tjørnegårdsskolen Kære forældre på Tjørnegård Så er der valg til skolebestyrelsen for perioden 01.08.2014-31.07.2018. 4 forældrevalgte medlemmer (og nogle suppleanter)

Læs mere

Sprog og læsefærdigheder i 0. klasse Forældrefolder

Sprog og læsefærdigheder i 0. klasse Forældrefolder Sprog og læsefærdigheder i 0. klasse Forældrefolder Kære forældre til elever i 0. klasse Som forældre er I vigtige personer i jeres barns sprog- og læseudvikling. Når jeres barn starter i 0. kl. har det

Læs mere

Læsefolder til forældrene i 5. og 6. klasse

Læsefolder til forældrene i 5. og 6. klasse Læsefolder til forældrene i 5. og 6. klasse 2017/2018 Udarbejdet af skolens læsevejledere Læsevejledere på Berit Thyssen Harfot (Flyveren) Betina Høgdahl Rasmussen (Hatting) Kamilla Tønder (mellemtrinnet,

Læs mere

Hvad er en skolebestyrelse 1

Hvad er en skolebestyrelse 1 Oversigt Hvad er en skolebestyrelse? Hvad laver en skolebestyrelse? Hvad skal skolebestyrelsen arbejde med fremover? Hvem kan vælges til skolebestyrelsen? Hvem kan stemme til skolebestyrelsesvalget? Hvordan

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Orientering om Skolebestyrelsesvalg Valg af skolebestyrelse for 1 år til Distrikt Vest og Distrikt Øst

Orientering om Skolebestyrelsesvalg Valg af skolebestyrelse for 1 år til Distrikt Vest og Distrikt Øst Orientering om Skolebestyrelsesvalg 2017 Valg af skolebestyrelse for 1 år til Distrikt Vest og Distrikt Øst 1 Til forældre med børn indskrevet i Lolland kommunale skolevæsen. Fjordskolen og Nordvestskolen

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg på folkeskoler i Vejle Kommune 2014.

Skolebestyrelsesvalg på folkeskoler i Vejle Kommune 2014. Skolebestyrelsesvalg på folkeskoler i Vejle Kommune 2014. Valgforordning. Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Ansvars og kompetencefordeling... 2 3. Tidsplan for skolebestyrelsesvalg 2014.... 3 4.

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Regler for valg til skolebestyrelser

Regler for valg til skolebestyrelser Regler for valg til skolebestyrelser Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den xx. xx. 2017 Dragør Kommune Udarbejdet af Skoleafdelingen juni 2017 med bidrag fra skolebestyrelserne 1 KAPITEL 1: INDLEDNING 3

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Er det ikke bare en herlig tid med lyse morgener, fuglefløjt og varme i vejret? selv om vinteren måske ikke har været så hård og lang; så er foråret vel altid ventet med længsel. På skolen

Læs mere

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre Velkommen på Hældagerskolen Informationsfolder til nye forældre Kære forældre At starte i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men også for dig som forælder. Vi har derfor lavet denne folder, da

Læs mere

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Skolestart Skoleåret 2018/2019 Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni Nyhedsbrev skolestart 2018 Et nyt skoleår Mandag morgen åbnede Højvangskolen dørene for endnu

Læs mere

Udfærdiget af: Skoleafdelingen Vedrørende: Regler for afholdelse af skolebestyrelsesvalg i Randers Kommune

Udfærdiget af: Skoleafdelingen Vedrørende: Regler for afholdelse af skolebestyrelsesvalg i Randers Kommune Notat Forvaltning: Børn, Skole og Kultur Dato: J.nr.: 28. januar 2014 Br.nr.: Udfærdiget af: Skoleafdelingen Vedrørende: Regler for afholdelse af skolebestyrelsesvalg i Randers Kommune Notatet sendes/sendt

Læs mere

Kære forældre. Et godt samarbejde mellem skolen og hjemmet er vigtigt for et godt skoleliv.

Kære forældre. Et godt samarbejde mellem skolen og hjemmet er vigtigt for et godt skoleliv. Velkommen i skole Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid. Den første skoletid er fyldt med mange

Læs mere

2011-12 TJEKTASKEN.NU

2011-12 TJEKTASKEN.NU Kære forældre... 2011-12 TJEKTASKEN.NU Formålet med denne folder er at gøre forældre opmærksomme på skolens tilbud om, at deres børn kan downloade og bruge udvalgte it-programmer derhjemme. Programmerne

Læs mere

Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015. Skolebestyrelsens arbejde og betydning

Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015. Skolebestyrelsens arbejde og betydning Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015 Skolebestyrelsens arbejde og betydning Hvad er en skolebestyrelse? Folketinget har vedtaget, at der på alle folkeskoler

Læs mere

Bilag A. Valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Roskilde Kommune. Kapitel 1. Generelt om valgene m.v.

Bilag A. Valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Roskilde Kommune. Kapitel 1. Generelt om valgene m.v. Bilag A Valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser i folkeskolerne i Roskilde Kommune Kapitel 1 Generelt om valgene m.v. 1. Byrådet sørger for, at der vælges forældrerepræsentanter til skolebestyrelser

Læs mere

VEDR. REGLER FOR VALG TIL SKOLEBESTYRELSE

VEDR. REGLER FOR VALG TIL SKOLEBESTYRELSE BILAG 1 VEDR. REGLER FOR VALG TIL SKOLEBESTYRELSE BØRNE- OG SKOLEAFDELINGEN 2016 1 INDHOLD Bekendtgørelsen af 14. januar 2014... 3 Kapitel 1... 4 Generelt om valgene m.v.... 4 Valgbestyrelsen... 4 Kapitel

Læs mere

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Vi er gået ind i efterårsmåneden, september, og jeg håber på en fortsat rigtig dejlig og lang sensommer inden de mørke vintermåneder tager over. Skolestart

Læs mere

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre Indskoling Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y Kære forældre Vi v il gerne byde jer v elkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så v i sammen kan arbejde for at

Læs mere

Alle elever: Mål for dansk i børnehaveklassen 3. klasse. Mål for danskundervisningen på Halsnæs Lilleskole.

Alle elever: Mål for dansk i børnehaveklassen 3. klasse. Mål for danskundervisningen på Halsnæs Lilleskole. Mål for danskundervisningen på Halsnæs Lilleskole. Undervisningen på Halsnæs Lilleskole tager afsæt i de fælles trinmål, der er udstukket af undervisningsministeriet for folkeskolen, kaldet Fælles Mål.

Læs mere

Nyheds Lappen Særnummer

Nyheds Lappen Særnummer Ikast Østre Nyheds Lappen Særnummer Valg til skolebestyrelsen -. Indhold. Formanden har ordet side 1-2. Et vigtigt valg side 2-3. Information fra skoleafdelingen side 3-7 Forskudte Valg side 7 Regler og

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Notat. Modtager(e): Børne- og Skoleudvalget cc: [Navn(e)]

Notat. Modtager(e): Børne- og Skoleudvalget cc: [Navn(e)] Notat Modtager(e): Børne- og Skoleudvalget cc: [Navn(e)] Skolebestyrelsesvalg 2018 Hvert fjerde år er der valg til skolebestyrelserne på kommunens folkeskoler. Der skal blandt forældrene vælges syv repræsentanter

Læs mere

Regler for valg til skolebestyrelser i Hvidovre Kommune

Regler for valg til skolebestyrelser i Hvidovre Kommune Regler for valg til skolebestyrelser i Hvidovre Kommune Hvidovre Kommune Center for Skole og Uddannelse Indhold Kapitel I: Indledning... 3 Kapitel II: Ansvar for gennemførelse af valget... 3 Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015

Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015 Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015 Indledning For at give alle medarbejdere, elever og forældre et fundament at starte på i forbindelse med implementeringen af folkeskolereformen 2014, har vi udarbejdet

Læs mere

Vedlagt udkast til ny bekendtgørelse om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser og om vederlæggelse af forældre- og elevrepræsentanter.

Vedlagt udkast til ny bekendtgørelse om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser og om vederlæggelse af forældre- og elevrepræsentanter. Til adressater på vedlagte høringsliste (bilag 2) Skægkærskolens bilag B-28-05 Uddannelsesstyrelsen Frederiksholms Kanal 26 220 København K. Tlf 3392 5300 Fax 3392 5302 www.uvm.dk Høring over udkast til

Læs mere

Skolebestyrelsen arbejder for at give skolens elever det bedst tænkelige udgangspunkt, når de engang forlader skolen og skal videre i livet.

Skolebestyrelsen arbejder for at give skolens elever det bedst tænkelige udgangspunkt, når de engang forlader skolen og skal videre i livet. Et vigtigt valg I den kommende tid skal der vælges medlemmer til skolebestyrelsen ved din skole. Viborg Kommune vil med denne lille folder fortælle om skolebestyrelsens arbejde og valgets gang. Skolebestyrelsen

Læs mere

40 41 Emneuge i indskolingen motion og kend hinanden.

40 41 Emneuge i indskolingen motion og kend hinanden. Årsplan for 3. Klasse 2012-2013 2012 Uge Dato Aktivitet 33 Ti. 14. aug. Første skoledag kl. (8.00) 9.00-11.30 Fr. 17. aug.?? Skolefotografering kl. 8.15-12.45?? 34 35 Ons. 29 Forældremøde i 3. klasse 36

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

Kære forældre Så skal der være valg til skolebestyrelsen igen. I år er 4 af de 7 forældrevalgte medlemmer på valg.

Kære forældre Så skal der være valg til skolebestyrelsen igen. I år er 4 af de 7 forældrevalgte medlemmer på valg. ELSTED ELSTED SKOLE ELSTED SKOLEVEJ 6, 8520 Lystrup. E-MAIL: els@mbu.aarhus.dk Tlf.: 8713 8787 Fax: 8713 8776 Kære forældre Så skal der være valg til skolebestyrelsen igen. I år er 4 af de 7 forældrevalgte

Læs mere

Regelsæt for afholdelse af valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelserne i Vejen kommune

Regelsæt for afholdelse af valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelserne i Vejen kommune Regelsæt for afholdelse af valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelserne i Vejen kommune Revideret på baggrund af bekendtgørelse nr. 28 af 14. januar 2014 om valg af forældrerepræsentanter mv.

Læs mere

Orientering om Skolebestyrelsesvalg 2014

Orientering om Skolebestyrelsesvalg 2014 Orientering om Skolebestyrelsesvalg 2014 Lolland kommunale skolevæsen 1 Til forældre med børn indskrevet i Lolland kommunale skolevæsen. Det er vigtigt at så mange forældre som muligt deltager i skolebestyrelsesvalget.

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup I august 2016 træder de nye skoledistrikter i Brønderslev Kommune officielt

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 13 uge 46 Årgang 6 Tarzanbane Nu er tarzanbanen færdig og taget i brug. Den er blevet rigtig flot, og heldigvis synes børnene at den bare er god at lege på. Tusind tak til de forældre, der

Læs mere

Velkommen til Valgorienteringsmøde. Augustenborg Skole

Velkommen til Valgorienteringsmøde. Augustenborg Skole Velkommen til Valgorienteringsmøde Augustenborg Skole Program A. Indledning skoleleder, Bjarne Tønnies B. Orientering om arbejdet i skolebestyrelsen formanden for skolebestyrelsen, Karsten Madsen C. Opstillingsregler

Læs mere

Folkeskolerne i Lolland Kommune

Folkeskolerne i Lolland Kommune Lolland Kommune Skolesektoren Jernbanegade 7 4930 Maribo Telefon: 54676767 lolland@lolland.dk www.lolland.dk Folkeskolerne i Lolland Kommune - en pjece specielt henvendt til forældre til børn med et andet

Læs mere

Information til forældre Juni 2018

Information til forældre Juni 2018 Flauenskjold Skole Information til forældre Juni 2018 FLAUENSKJOLD SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Flauenskjold udgør sammen med Klokkerholm og Hjallerup skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejdet

Principper for skolehjemsamarbejdet Principper for skolehjemsamarbejdet Skole-hjemsamarbejdet tager udgangspunkt i folkeskolelovens formål: 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse

Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse Læsning og skrivning i 5. og 6. klasse Center for Skoler og Dagtilbud Kære forælder Du synes nok, det er længe siden, at dit barn skulle lære at læse og skrive. Dit barn er sandsynligvis meget glad for

Læs mere

Sådan kan jeg støtte mit barn i skolestarten.

Sådan kan jeg støtte mit barn i skolestarten. Indhold Sådan kan jeg støtte mit barn i skolestarten. Til forældrene side 1 Folkeskoleloven om børnehaveklassen side 2 Børnehaveklassens overordnede mål side 2 Undervisningen i børnehaveklassen side 2

Læs mere

Velkommen i skole. Kære forældre

Velkommen i skole. Kære forældre Velkommen i skole Velkommen i skole Kære forældre Første skoledag er en milepæl i jeres barns liv. Den er nemlig en helt særlig dag, som alle børn ser frem til med stor spænding. Den første skoletid er

Læs mere

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Regelsættet er tiltrådt af Børneudvalget 10.03.2014 Kapitel 1 - Indledning I henhold til Folkeskolelovens kapitel 6, er der fastsat følgende

Læs mere

VALGHÅNDBOG. for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010

VALGHÅNDBOG. for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010 VALGHÅNDBOG for valg til skolebestyrelser i Århus Kommune 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 INDLEDNING... 3 VALG TIL SKOLEBESTYRELSER - ET OVERBLIK... 4 VALG TIL SKOLEBESTYRELSER: IDÉLISTE

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Formøde kl. 18.30 på Hans Jørgens kontor for de forældrevalgte repræsentanter. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt

Læs mere

KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER

KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER 2011-2012 Vær med til at skabe trivsel i dit barns klasse Vær med til at sikre det gode samarbejde mellem Forældre og lærere/ pædagoger Få større indflydelse på dit

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Læs højt med dit barn - en forældrepjece om dialogisk læsning. t for dit barn

Læs højt med dit barn - en forældrepjece om dialogisk læsning. t for dit barn Læs højt med dit barn - en forældrepjece om dialogisk læsning t for dit barn Dialogisk læsning At læse højt med sit barn er rigtig hyggeligt. Samtidig er det også en af de største sproggaver, du kan give

Læs mere

Måneds-nyt for Humble Skole februar 2010

Måneds-nyt for Humble Skole februar 2010 1 Måneds-nyt for Humble Skole februar 2010 Nyt fra kontoret / v. Merete Borch Vinterens sne og kulde vil ikke slippe os, men kalendermæssigt bevæger vi os mod foråret. Avisoverskifter har siden nytår tydeligt

Læs mere

Center for Dagtilbud og Skole. Brug din indflydelse på Lille Værløse Skole. Skolebestyrelsesvalg 2018

Center for Dagtilbud og Skole. Brug din indflydelse på Lille Værløse Skole. Skolebestyrelsesvalg 2018 Center for Dagtilbud og Skole Brug din indflydelse på Lille Værløse Skole Skolebestyrelsesvalg 2018 2 Kære alle forældre Gør skolen det rigtige for at udfordre alle elever? Formår skolen at fremme alle

Læs mere

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.

Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21. Vil du være med til at styre den retning, som Tarm Skole skal bevæge sig i, så deltag i valgmødet torsdag den 25. marts kl. 18.30-21.30 i Samlingssalen på Lønborgvej 53, Tarm Nu skal der vælges ny skolebestyrelse

Læs mere

Naturfaglig dag. Nye elever 0.årgang

Naturfaglig dag. Nye elever 0.årgang Kære læser Du sidder med version 2.0 af det nyhedsbrev/yoyo jeg startede op for 1½ år siden. Det nye i YoYo en, er at arbejdet omkring indholdet er blevet delt ud på mange. Ledelse, personale, elever,

Læs mere

Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den. Ungdomsudvalget (BUU) og repræsentanter fra skolebestyrelserne.

Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den. Ungdomsudvalget (BUU) og repræsentanter fra skolebestyrelserne. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningenn Pædagogisk Faglighed NOTAT Opsamling fra dialogmøde mellem Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelserne den 27. oktober 2015. Tirsdag den 27. oktober

Læs mere

INVITATION TIL. ORIENTERINGS OG OPSTILLINGSMØDE TIL FÆLLESBESTYRELSEN FOR KLITMØLLER landsbyordning OG HANSTHOLM SKOLE ONSDAG DEN 7/4 KL. 19.

INVITATION TIL. ORIENTERINGS OG OPSTILLINGSMØDE TIL FÆLLESBESTYRELSEN FOR KLITMØLLER landsbyordning OG HANSTHOLM SKOLE ONSDAG DEN 7/4 KL. 19. INVITATION TIL ORIENTERINGS OG OPSTILLINGSMØDE TIL FÆLLESBESTYRELSEN FOR KLITMØLLER landsbyordning OG HANSTHOLM SKOLE ONSDAG DEN 7/4 KL. 19.00 Dit barn får ca. 10360 lektioners undervisning i løbet af

Læs mere

Tjørnelyskolen prioriterer læsning og udvikling af elevernes læsekompetence særligt højt.

Tjørnelyskolen prioriterer læsning og udvikling af elevernes læsekompetence særligt højt. Tjørnelyskolen prioriterer læsning og udvikling af elevernes læsekompetence særligt højt. I denne læsepolitik vil I kunne læse om mål for læsning, tiltag på skolen og forventninger til jer som forældre.

Læs mere

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU Kære forældre... 2014 TJEKTASKEN.NU Formålet med denne folder er at gøre forældre opmærksomme på skolens tilbud om, at deres børn kan downloade og bruge udvalgte it-programmer derhjemme. Programmerne er

Læs mere

1. HVOR MANGE SKOLER, FORÆLDRE OG ELEVER DÆKKER UNDERSØGELSEN?

1. HVOR MANGE SKOLER, FORÆLDRE OG ELEVER DÆKKER UNDERSØGELSEN? Skole og Samfunds undersøgelse af Skolebestyrelsesvalget 2006 Indsamlingen af data er afsluttet pr. 4. april 2006. 1. HVOR MANGE SKOLER, FORÆLDRE OG ELEVER DÆKKER UNDERSØGELSEN? Antallet af skoleledere,

Læs mere

Skolerne VALG TIL SKOLEBESTYRELSERNE

Skolerne VALG TIL SKOLEBESTYRELSERNE Skolerne VALG TIL SKOLEBESTYRELSERNE 2018 INDHOLD Skolebestyrelser 3 Sådan sammensættes skolebestyrelserne 4 Hvem kan stemme - og hvem kan vælges som forældrerepræsentant 6 Orienteringsmøde 7 Kandidater

Læs mere

TJØRNEGÅRDSKOLEN. Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Mandag d. 8. november 2004 kl. 19.00

TJØRNEGÅRDSKOLEN. Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Mandag d. 8. november 2004 kl. 19.00 TJØRNEGÅRDSKOLEN ROSKILDE KOMMUNE Dato: 22. oktober 2004 Til forældre med børn, der skal i børnehaveklasse til august 2005! Kære forældre! Tjørnegårdskolen inviterer til informationsmøde på skolen Mandag

Læs mere

Årsplan for 3.klasse

Årsplan for 3.klasse Årsplan for 3.klasse 2012-2013 2012 Uge Dato Aktivitet 33 Ti. 14. aug. Første skoledag kl. (8.00) 9.00-11.30 34 Fr. 24. aug. Skolefotografering kl. 8.15 12.45 35 Ons. 29 Forældremøde i 3. klasse 36 37

Læs mere

FOLKESKOLEN I FREDERIKSBERG KOMMUNE - ET SAMARBEJDE FOR BØRNENES SKYLD

FOLKESKOLEN I FREDERIKSBERG KOMMUNE - ET SAMARBEJDE FOR BØRNENES SKYLD FOLKESKOLEN I FREDERIKSBERG KOMMUNE - ET SAMARBEJDE FOR BØRNENES SKYLD Kære forældre I modtager denne folder, fordi I har et eller flere børn i folkeskolen i Frederiksberg Kommune En folkeskole, som vi

Læs mere

Nyhedsbrev februar-marts 2018

Nyhedsbrev februar-marts 2018 23. MARTS 2018 Nyhedsbrev februar-marts 2018 Kære alle Så er det tid til nyhedsbrev med nyheder fra februar og marts. Rigtig god læselyst og god påskeferie. Fastelavn Fredag d. 9.2.2018, dagen inden vinterferien,

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

DAGTILBUD OG UDDANNELSE SKOLEBESTYRELSESVALG 2014

DAGTILBUD OG UDDANNELSE SKOLEBESTYRELSESVALG 2014 DAGTILBUD OG UDDANNELSE SKOLEBESTYRELSESVALG 2014 1 INDHOLD Nye skolebestyrelser 3 Sådan sammensættes skolebestyrelserne 4 Hvem kan stemme - og hvem kan vælges som forældrerepræsentant 6 Orienteringsmøde

Læs mere

Princip for skole/hjem samarbejde på Byskovskolen

Princip for skole/hjem samarbejde på Byskovskolen Princip for skole/hjem samarbejde på Byskovskolen Overordnet princip Skole/hjemsamarbejdet på Byskovskolen bygger på gensidig åbenhed mellem bestyrelse, skole, hjem og elev. Udgangspunktet er tillid og

Læs mere

AUGUSTENBORG SKOLE FORÆLDRE- ORIENTERING. Forældre til elever i kommende børnehaveklasser.

AUGUSTENBORG SKOLE FORÆLDRE- ORIENTERING. Forældre til elever i kommende børnehaveklasser. AUGUSTENBORG SKOLE FORÆLDRE- ORIENTERING Forældre til elever i kommende børnehaveklasser. Augustenborg Skole 2010 28. november 2012 Augustenborg Skole 2 AUGUSTENBORG SKOLE 450 elever 30 klasser 39 lærere,

Læs mere

MAGLEGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010

MAGLEGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010 Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010 Den Røde tråd Med følgende Røde tråd ønsker vi at beskrive skolens struktur og nogle af de elementer som går igen fra hjemområde til hjemområde. Værdier Læringsgrundlag

Læs mere

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange

En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange Indskolingen www.nordals-skolen.dk En lille forældrefolder, der gerne må læses MANGE gange En Helt (U)almindelig Dejlig Skole Folderen beskriver en række praktiske forhold, som har betydning for dit barns

Læs mere

Forældrerepræsentanters valgperiode er 4 år, gældende fra konstitueringsperiodens start. Medarbejder- og elevrepræsentanters valgperiode er 1 år.

Forældrerepræsentanters valgperiode er 4 år, gældende fra konstitueringsperiodens start. Medarbejder- og elevrepræsentanters valgperiode er 1 år. Vejledning for skolebestyrelsen Denne vejledning er udarbejdet i henhold til kapitel 6 i Lov om Folkeskolen, jf. LBK nr. 521 af 27/05/2013, med senere ændringer i Lov nr. 1650 af 26/12/2013, Bekendtgørelse

Læs mere

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE Grundlæggende holdninger. Folkeskolen er et forpligtende fællesskab for både børn, forældre og personale. Det betyder, at alle parter på hver

Læs mere

50 års jubilæum. Hårup Skole 1960 2010. Hårup Skole 1964

50 års jubilæum. Hårup Skole 1960 2010. Hårup Skole 1964 50 års jubilæum Hårup Skole 1960 2010 Hårup Skole 1964 Hårup Skole 2010 Hårup skole anno 2010 Hårup skole er, som den altid har været, en skole, der sætter fællesskabet højt. Vi satser lige som før i

Læs mere

SKOLEÅRET 2014-15. I forældre vil blive orienteret om det kommende skoleår og skoledag på følgende 3 niveauer:

SKOLEÅRET 2014-15. I forældre vil blive orienteret om det kommende skoleår og skoledag på følgende 3 niveauer: Kære forældre Tak for det gode skolehjemsamarbejde som vi har haft i skoleåret 2013-14. I forældre har været rigtig gode til at støtte op om alle skolens møder, arrangementer og aktiviteter. I har bidraget

Læs mere

Orientering om. Kildebakkens Fritidshjem 2018

Orientering om. Kildebakkens Fritidshjem 2018 Orientering om Kildebakkens Fritidshjem 2018 Kildebakkens Fritidshjem Soldalen 4, Indgang C 7480 Vildbjerg Tlf: 96287698 (kontor) Tlf: 96287697 (John) E-mail: kiljf@herning.dk Pædagogisk leder: John Furbo

Læs mere

Lokale indsatsområder

Lokale indsatsområder Lokale indsatsområder De lokale indsatsområder er valgt med udgangspunkt i den virkelighed, vi ser i Sebber Landsbyordning, og den vej udviklingen bevæger sig ad. De to team for indskoling og for mellemtrin

Læs mere