Træning 19 januar evaluering. Bane 2. Jeg fik kun en enkelt gpx fil efter løbet, så jeg zoomer i evalueringen især ind på bane 2, som Ole løb:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Træning 19 januar evaluering. Bane 2. Jeg fik kun en enkelt gpx fil efter løbet, så jeg zoomer i evalueringen især ind på bane 2, som Ole løb:"

Transkript

1 Træning 19 januar evaluering Bane 2 Jeg fik kun en enkelt gpx fil efter løbet, så jeg zoomer i evalueringen især ind på bane 2, som Ole løb: Jeg fik ikke noteret alle navne, men er ret sikker på at Bjarne løb med den brik, der kom ind kun 9 sekunder efter Ole. Gyser! Bjarne kommer skidt fra start, og trods 8 postvindere ud af 12 når han lige nøjagtig ikke at hente Oles forspring. Knud Erik har den hurtigste målpost-tid, men Oles tidlige føring holder fra start til slut.

2 Hvem der havde den fjerde brik, har jeg ikke skrevet ned. Her er Oles data fra QRT. Uden at sammenholde med posterne kan man ikke vurdere, hvor meget afvigelse fra lige linje, der er ok. Den målposten krævede en kæmpe omvej jo, så det er ikke mærkeligt at den topper med 197%, men en gennemsnitsafvigelse på 56% tager banelæggeren som at der blev brug for en del planlægning af ruter undervejs. Kun kolonnen med reel løbehastighed kan sige noget om fordelingen af kræfterne. Den falder hvis man er træt/slapper af, skal op ad bakke eller stopper og kigger på kort eller leder efter poster. Her var Ole mest udfordret i midten af løbet.

3 Her ser vi Bjarnes (orange) to første poster, der koster dyrt, og at de er vildt tæt til sidst, men Ole (blå) holder stand, og især på 9 og 11 er ved at sætte det til. Knud Erik (grå) starter godt, og havde det ikke været for post 4, havde han vundet. Den sidste brik (gul) følger i formen de andre, så jeg gætter på at orienteringen var stabil, og løbehastigheden blot var lavere end konkurrenterne. Bedste post her var nummer 2, værste var nummer 9.

4 Vejvalgsanalyse Bagefter skulle løberne sætte kryds på et skema over, hvilke vejvalg de foretog derude. Her følger valgene for bane to sammenholdt med Oles GPS: Post 1: Ole er en artig dreng og tager ikke den sorte vej ned. Af 13 adspurgte var der kun 1 der gjorde det, og det var ved udløb, hvor der ikke er advarselsskilt, men en kæde, man kan hoppe over og en stor indkørsel. Løbehastigheden falder til rød ned af bakken, der er glat.

5 Post 2: Perfekt vejvalg. Løbehastigheden ryger ned op af bakken, og i svingene (for at nedsætte G-påvirkningerne) Alle andre meldte også bagefter, at de var kommet ind denne vej. Post 3: Der var vist konsensus om, at udløbet fra 2 via den sti, der ikke er på kortet, ikke er lovligt. Dem, der som Ole smuttede igennem den alligevel, kan forsvare sig med at det hvide på kortet ligner skov. GPS trackingen og Oles stemplinger er ret pålidelige, men det ligner at posten reelt lå et godt stykke syd for postcirklen (og at tætheden derfor også går sydligere.) Post 4: Alle adspurgte, også på de andre baner, gjorde god brug af den nu ryddede skov i dette område. Alle løb glad igennem den. Stien i højre side af billedet, lavningen og slugten er dog ikke at se.

6 Post 5: Ligesom Ole valgte alle andre på bane 2 også at gå ad denne sti. Post 6: Vejvalget venstre om er tricky fordi der ikke er sti eller fikspunkter, så alle gjorde som Ole her og kom sikkert frem. Post 7: Først her træder jeg lidt i karakter som banelægger og gør folk i tvivl. Hvornår skal man komme ned af skrænten? Bliver man på stien kommer man for langt og stierne før er ikke så tydelige. Det ligner fra GPS at Ole søger væk fra skrænten, men GPS er upålidelig på netop skrænter.

7 Post 8: Ole vælger den sikre sti venstre om. Stien højre om bakken havde også sendt folk lige ind i posten. En enkelt valgte her luftlinjen der er kortest, men afkræver nogle højdemeter af løberen. Dette var ikke en af Oles bedste poster i forhold til konkurrenterne, så måske bakkevejen var bedst.

8 Post 9: Dette var Oles værste post i forhold til Bjarne og man ser årsagen: Han kommer til at løbe til 10 først. Det sikrer ham til gengæld postsejren på 10 eren, at han kender placeringen. De fleste løb tværs over det åbne fra vejen som Ole her, en enkelt kom ad stien efter en parallelfejl. Post 10: Let post for bane 2 Post 11: Ingen tvivl om vejvalg. Stigningen sænker Oles tempo til rødt. Ifølge hans GPS klatrer han 7 meter, men det må være en del mere.

9 Målposten: Et lille bom, eller Ole ombestemmer sig. Nogle valgte faktisk at gå om via klubhuset, og havde Ole tøvet 9 sekunder mere havde det kostet sejren.

10 Bane 1 Bane 1 havde 7 deltagere, og delte sig i to grupper. Sebastian førte fra start til slut, men Daniel fik to postvindere, mens Per havde fut i skoene sidst i løbet. Torben var godt med, men blev sat på post 12 og 13. Anita, Finn og Poul havde en drabelig dyst om de næste placeringer, hvor alle førte undervejs.

11

12 Post 2: Daniel var specielt hurtig på denne post. Hvilken vej rundt om tætheden? De fleste røg sydom, det betød nok ikke så meget som at få taget en hurtig beslutning. Post 10: Gjorde du som banelæggeren drømte om og jernede direkte igennem området, der nu er meget mere åbent end kortet antyder? Jada, det var skægt: Alle 7 wohoo! Post 3: Vejvalg? Post 11: Vejvalg: Alle tog stien nord om YES! Endelig en post, hvor jeg fik halvdelen lokket på hver side af søen. Jeg har dog ikke løbedata til at sige hvad der var bedst. Post 4: Denne post delte vandene Poul og Finn tabte meget terræn her, mens Anita og Torben brilierede her. Post 5: Hvilken vej rundt om det forbudte område? Alle undtagen én kom højre om ad stierne. Venstre om ser kortere ud, men der er usikker orientering, krat og en stejl skrænt. Hvilket attack point? Post 12: Særligt Finn havde sin bedste post her. Post 13: Hvor mange procent stier: 0-10%: %: %: %: 0 Vejvalg: En enkelt hold sig til luftlinjen henover bakken, men de fleste valgte punkt 3. Poul rystede post 4 af sig og var hurtig her. De fleste gik lige på, en enkelt højre om. Torben og Anita havde mest bøvl med denne.

13 Post 7: Sebastian kom flyvende til 6 og vandt også 7 sammen med Daniel. Per var også hurtig til 6 men tabte tid på 7 eren. Vejvalg: To af syv tog skrænten lige på, mens de fleste kom ind nordfra Post 14: Daniel havde sin værste post her i forhold til konkurrenterne. Attack point: Også en banelægger drøm her blev folk spredt rundt i skoven og kom ind fra alle sider. Udløb fra Post 7: Udløb fra post 8: Opdagede du den røde sti der ikke er på kortet? Her var folk delt 2 brugte stien, 2 afstod fra det af regelhensyn og 3 overså stien. Hvilken vej brugte du til udløb? En enkelt tilstod at bruge den venstre, mens to af de resterende løb hen til den sidste udvej. Post 15: Målpost: Attack point: To kom ind ad stien østfra, resten løb lige på oppe fra vejkrydset. Per løb hele 2 minutter ind på Sebastian de sidste tre poster. Kort luftlinje men: De to lange omveje var cirka lige lange og halvdelen valgte hver.

14 Evaluering bane 3 På bane 3 havde Uffe føringen fra start til slut jeg fik ikke alle løbernavne med. Den gæstende familie kom rundt, men glemte lige 1 eller sprang den over. Herluf glemte målposten, men ellers meget stabilt løb fra alle bortset fra Jens problemer ved post 5. Generelt lykkedes det fint med at få spredt folks vejvalg her.

15 Indløb til post 1: Post 4: Hvilket indløb til post 1? Ingen tog den ulovlige vej, to kom ind syd fra, en enkelt nordfra. Udløb fra post 1: Hvilket udløb? 2 tog den første gule vej, den 3. tog den sidste Hvilken vej til posten? 2 tog vej 4, men en enkelttog 2eren. Post 5: Hvilken vej tog du? 2 på 2 eren, 1 på 3eren.

16 Post 6, indløb: Post 6, udløb: Alle kom ind ad vej 1 Vejvalg: 1 gik ad 1 to tog vej nummer 2, selvom den serlængere ud og har nogle glatte højdemeter at forcere. Målposten: Kort luftlinje men lang vej udenom? Jeg gik nordvest om via klubhuset: 1 gik denne vej Sydom via stien og Øksenbjergvej: 2 gik denne vej.

Analyse af Lakkendrup

Analyse af Lakkendrup Analyse af Lakkendrup Jeg har gps track og strimmel fra Per, Jes og Nicolai. Så er der GPS fra Poul. Fra Thomas og Kristian har jeg blot strimmel Desuden fulgtes jeg (Jes) lidt med Jakob Q, der var startet

Læs mere

Tue Lassens løb ved WRE-løbet i Portugal 20, februar 2012

Tue Lassens løb ved WRE-løbet i Portugal 20, februar 2012 Tue Lassens løb ved WRE-løbet i Portugal 20, februar 2012 Løbet blev afholdt ved Satao i det centrale Portugal i et kuperet terræn bestående af enorme sten og klipper, stedvis med stikkende og tung undervegetation

Læs mere

Vesterskoven A-baner Camp Silkeborg 2012. Der er kurvekort til mellemsvær og svære baner og almindeligt kort til let bane.

Vesterskoven A-baner Camp Silkeborg 2012. Der er kurvekort til mellemsvær og svære baner og almindeligt kort til let bane. Vesterskoven A-baner Camp Silkeborg 2012 Der er kurvekort til mellemsvær og svære baner og almindeligt kort til let bane. Jeg har skrevet gode råd til vejvalg og hvad der kan være relevant at overveje

Læs mere

Sammen med kortudsnittene er ruten beskrevet i ord. Du kan bruge denne roadbook som supplement til din GPS når du skal finde vej rundt om søen.

Sammen med kortudsnittene er ruten beskrevet i ord. Du kan bruge denne roadbook som supplement til din GPS når du skal finde vej rundt om søen. Roadbook Montane Lakeland 50 DK Julsø Rundt 2014 I denne roadbook kan du se den officielle rute til Julsø Rundt 2014. Ruten kan også downloades fra http://ultratrail.dk/julsoerundt/ruten/ Sammen med kortudsnittene

Læs mere

Holbækgård Gods Jagtkonsortie Kortmateriale 2016

Holbækgård Gods Jagtkonsortie Kortmateriale 2016 Holbækgård Gods Jagtkonsortie Kortmateriale 2016 11 i siv 1 2-1 12 2-3 2-2 12A 2 2A 13 14 3 7 8 15 4 5 10 9 6 39 33A 40B 41B 34 40 35B 37 33B 32B 35A 32A 32C 31 17 41A 18 38 16 40A 19 30 36 29 Anbefalet

Læs mere

Orientering. Vi ses i skoven. Begynderinstruktion. sundt sjovt sejt - 16. sundt sjovt sejt - 1

Orientering. Vi ses i skoven. Begynderinstruktion. sundt sjovt sejt - 16. sundt sjovt sejt - 1 Vi ses i skoven sundt sjovt sejt - 16 Orientering sundt sjovt sejt - 1 Begynderinstruktion Indhold Indhold 2 Kortet 4 Målestok 4 Signaturer 5 Højdekurver 6 Nord er altid opad 7 Kompasset 8 Afstande 8 Skridttælling

Læs mere

Til aktiviteterne rådes det til at der skal være ca. 2 voksne med til posterne, for at igangsætte eller hjælpe ved problemer.

Til aktiviteterne rådes det til at der skal være ca. 2 voksne med til posterne, for at igangsætte eller hjælpe ved problemer. Børnerute Svendborg Posternes placering og indhold: 1. Slalom og Kryds&Bolle : Skaterbanen ved Bendixens Fiskehandel 2. Hulahop: Havnetrappen 3. Puslespil: Vor Frue Kirke 4. Golf spil & Ringspil - Café

Læs mere

Vejledning til LUS spørgeskema

Vejledning til LUS spørgeskema Vejledning til LUS spørgeskema Det vil være en god idé at udarbejde en skriftlig vejledning, som kan udleveres til løberen. Dels så løberen kan få lidt hjælp, men også således at forældre får lidt information

Læs mere

orientering Lær at finde vej

orientering Lær at finde vej orientering Lær at finde vej Fotos: Jan Hauerslev/Kurt Jørgensen Hvad er orientering? Orientering handler om at finde vej mellem et antal punkter - kaldet poster - ved hjælp af et kort. I den traditionelle

Læs mere

Banen bliver delt op i to. Man har slalom-aktiviteten på den ene del af banen og Kryds & Bolle på den anden del.

Banen bliver delt op i to. Man har slalom-aktiviteten på den ene del af banen og Kryds & Bolle på den anden del. - med kroner og kærlighed Svendborg Posternes placering og indhold: 1. Slalom og Kryds&Bolle : Skaterbanen ved Bendixens Fiskehandel 2. Hulahop: Havnetrappen 3. Puslespil: Vor Frue Kirke 4. Golf spil &

Læs mere

Instruktion. Kredsløb søndag den 8. maj 2016

Instruktion. Kredsløb søndag den 8. maj 2016 Instruktion Kredsløb søndag den 8. maj 2016 Klassifikation: C-stævne. **** Løbsområde: Slagslunde Skov Mødested: Der er parkering ved Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup Kørevejledning:

Læs mere

Drejebog. til. Jagtstien rundt

Drejebog. til. Jagtstien rundt Drejebog til Jagtstien rundt Booking af de mange tilbud i "Børn, natur og bevægelse" sker til Fælleskontoret på Myrthuegård. Læs mere om dine muligheder for booking på hjemmesiden www.bnb.esbjergkommune.sk

Læs mere

En forsmag på årets vigtigste løb

En forsmag på årets vigtigste løb En forsmag på årets vigtigste løb 2019 Hvem er jeg Niklas Hjort Ingwersen 27år gammel Bor i Århus Horsens OK/OK Pan Århus Træner 9-12 gange om ugen Min filosofi Hvorfor gøre det her? Motivation Forberedelse

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Læring af test. Rapport for. Aarhus Analyse Skoleåret

Læring af test. Rapport for. Aarhus Analyse  Skoleåret Læring af test Rapport for Skoleåret 2016 2017 Aarhus Analyse www.aarhus-analyse.dk Introduktion Skoleledere har adgang til masser af data på deres elever. Udfordringen er derfor ikke at skaffe adgang

Læs mere

VUMB 2014. 1. 2. februar 2014 - www.vumb.dk. Baneinstruktion

VUMB 2014. 1. 2. februar 2014 - www.vumb.dk. Baneinstruktion VUMB 2014 1. 2. februar 2014 - www.vumb.dk Baneinstruktion Kortet: Dag 1 og Dag 2 løbes på 1:25.000 topografisk kort med 5 m ækvidistance. (se kort udsnit). De topografiske kort er af nyere dato, men der

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016.

Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Beretning fra EM Master i pilzen juli 2016. Dag 1 Så kom de Danske Masters løftere godt fra start, da første mand på podiet tirsdag eftermiddag, Steen Wissing vandt sølv i totalen i masters 4 med 4 mand

Læs mere

ORIENTERING Lær at finde vej

ORIENTERING Lær at finde vej ORIENTERING Lær at finde vej HVAD ER ORIENTERING? Orientering handler om at finde vej ved hjælp af kort og kompas. Et bestemt antal poster er indtegnet på et kort, og udgør en bane. Denne skal gennemføres

Læs mere

Nærbillede af den store sten. Da isen er smeltet væk har stenen ligget tilbage på jordoverfladen.

Nærbillede af den store sten. Da isen er smeltet væk har stenen ligget tilbage på jordoverfladen. Dyrespor Dyrene der lever i skoven, laver også spor. Der findes for eksempel spor efter de mange rådyr, der lever i skoven. Prøv selv at finde ét næste gang du kommer til noget mudder. Istidens spor Denne

Læs mere

Guide til Condes. Indhold:

Guide til Condes. Indhold: Guide til Condes Udarbejdet af Kim Højmark i 2008 Revideret december 2012 / Nicolaj Nielsen Denne vejledning guider dig igennem de mest basale elementer af Condes, så du bliver i stand til at anvende Condes

Læs mere

Instruktion til banelægning i Condes til træningsløb

Instruktion til banelægning i Condes til træningsløb Instruktion til banelægning i Condes til træningsløb Har du ikke Condes 9 på din computer kan det hentes på www.condes.dk RSOK s login oplysninger findes her (kræver login til klubbens hjemmeside, har

Læs mere

QuickRoute for dummies, FIF Hillerød Orientering

QuickRoute for dummies, FIF Hillerød Orientering Indhold Lidt om denne vejledning... 1 Forberedelser inden du kan starte... 2 GPS ur... 3 Kortfil... 5 FIF Kortarkiv... 6 QuickRoute... 8 Begynd din analyse... 14 Nyttige link og et enkelt råd... 15 Lidt

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Opvarmning B/C (15 min)

Opvarmning B/C (15 min) Opvarmning B/C (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Bane 2 De første 10 aflevering

Læs mere

Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen

Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen Navn: Tre trin i at lave noget sammen eller hænge ud sammen Dato: Kapitel 11: Øvelsesark 1 Side 1 af 2 Selvom vi for det meste ikke taler om det, så er der, når børn (eller voksne) skal lave noget sammen,

Læs mere

Løb og lær O-teknik kurser for voksne

Løb og lær O-teknik kurser for voksne Løb og lær O-teknik kurser for voksne 1 Og sådet navlepillende Født 1960 For alvor start med orienteringsløb i 1976 i nu hedengangne SNIK Ungdomsleder på Sjælland 1981-1991 Lidt medaljer hjemme i skabet

Læs mere

Skating school. Indholdsfortegnelse

Skating school. Indholdsfortegnelse Skating school Kompendiet er delt op i to dele: 1. Elementerne i de forskellige tests listet op i den rækkefølge, de skal gennemgås. Tallet i parentesen angiver det sted i videoen, hvor elementet vises.

Læs mere

SLUTBRUGER MANUAL. onmap.dk Slutbruger Manual Dansk Version 0.1 Side 1

SLUTBRUGER MANUAL. onmap.dk Slutbruger Manual Dansk Version 0.1 Side 1 SLUTBRUGER MANUAL onmap.dk Slutbruger Manual Dansk Version 0.1 Side 1 Denne manual beskrive hvordan en slutbruger kan benytte onmap.dk race protalen til at se den specialiseret Løbs portal med GPS tracking,

Læs mere

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html

http://192.168.1.217/www.nelostuote.fi/tanska/discoveryregler.html 1 / 10 25.6.2008 9:03 2 / 10 25.6.2008 9:03 Indhold 2 kort (spilleplader), 2 plastikfolier (benyttes til at lægge over kortet), 1 tjekometer, 28 tjekometer kort, 18 udrustningskort, 210 terræn brikker,

Læs mere

Skoleløbsmanual. Indledning. Opgaver. Farum OK

Skoleløbsmanual. Indledning. Opgaver. Farum OK Skoleløbsmanual Version 1.1 Historik: 10-6-2006 1.0: Dokument oprettet og udsendt til bestyrelsen af Flemming Bruun 12-6-2006 1.1: Rettelser til faktura Indledning Det sker årligt, at en eller flere skoler

Læs mere

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer

Bårehold i felten. Uddrag af noter fra observationer Bårehold i felten Uddrag af noter fra observationer 1: Vi får et kald til Holst Camping-området, og springer i bilen. Det er en ung pige, de har svært ved at komme i kontakt med. Vi får et fix-punkt at

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen!

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen! DROP IN Der er 3 baner til rådighed, og jeg forestiller mig, at hvis der kun er 2 Drop-in-tovholdere, så er der en bane, hvor der gives instruktion til øvelser + emne (fx serv og så evt. have udskrevet

Læs mere

1. Orange rute fra Spejder hytte til den runde p-plads:

1. Orange rute fra Spejder hytte til den runde p-plads: Kære alle, Tak for tilsagn om at deltage i rutearbejdsdagene i weekenden. Praktisk vil det foregå således at vi mødes på den runde p-plads kl. 10.00 Lørdag og kl. 10.30 Søndag (Pga. Jagt). Her gennemgår

Læs mere

INSTRUKTION MTBO MELLEMDISTANCE 16. AFDELING AF TRIMTEX MTBO CUP 2016 I ROLD VÆLDERSKOV OG ROLD MOSSKOV

INSTRUKTION MTBO MELLEMDISTANCE 16. AFDELING AF TRIMTEX MTBO CUP 2016 I ROLD VÆLDERSKOV OG ROLD MOSSKOV INSTRUKTION MTBO MELLEMDISTANCE 16. AFDELING AF TRIMTEX MTBO CUP 2016 I ROLD VÆLDERSKOV OG ROLD MOSSKOV MTBO Mellemdistance (C-stævne) og 16. Afd. af Trimtex MTBO Cup 2016. Arrangeret af. Løbet indgår

Læs mere

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B

Case 1: Rollen som medspiller. Case 1: Rollen som medspiller. Opgave A. Opgave B Case 1: Rollen som medspiller En række klasser konkurrerer i roning i romaskine. Hver klasse stiller med et hold, der skal ro så langt som muligt på tid. En meget engageret klasse stiller med et hold,

Læs mere

JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET. i matematik. Taktile materialer

JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET. i matematik. Taktile materialer JEANNETTE STEEN CAMILLA SIMONSEN BRUG LÅGET i matematik Taktile materialer Jeannette Steen og Camilla Simonsen BRUG LÅGET i matematik Taktile materialer Jeannette Steen og Camilla Simonsen Brug låget i

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs

LUFTFOTO. SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs LUFTFOTO SFO ens område består i dag primært af plæne og bakker med græs SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen SITUATIONSPLAN Det opdaterede nye forslag til legepladsen Gynge Slack-line

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Quick guide til Condes 8.

Quick guide til Condes 8. Quick guide til Condes 8. Quick guide til Condes 8.... 1 Starte Condes:... 2 Opret poster.... 6 Opdatere post detaljer:... 7 Finjustere postcirklen.... 8 Flytte postnummer... 9 Sætte poster sammen til

Læs mere

Klar til dagens løb. 3. afdeling af. Vintercup i Assens. Politiidræt nr

Klar til dagens løb. 3. afdeling af. Vintercup i Assens. Politiidræt nr Klar til dagens løb 3. afdeling af Vintercup 2013 i Assens» 11 Af Kim Løvkvist, Midt og Vestsjællands Politi Fotos Kurt Petersen, Fyns politi Hr. Kurt Petersen alias mr. Vintercup.dk indbød her i starten

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 7. Frigiliana-Cerro de Pinto-Frigiliana Højdemeter: Ca. 460 m. Længde tur/retur: Ca. 7 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca. 4 timer. Den største udfordring er i starten af

Læs mere

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov

Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Instruktion til Vejle-stafet 2015 i Staksrode skov Søndag den 07. juni 2015 Klassifikation: Arrangør: Mødested: Parkering: Stævneplads: Stævnet er et C ** stævne. OK SNAB, Vejle I sydlige ende af Staksrode

Læs mere

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Arrangør: Instruktion Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Afmærkning: Afmærkning med O-skærm + pil

Læs mere

Svendborg OK, OK Melfar og Faaborg OK indbyder til MTBO på Fyn C-løb og WRE-løb

Svendborg OK, OK Melfar og Faaborg OK indbyder til MTBO på Fyn C-løb og WRE-løb Svendborg OK, OK Melfar og Faaborg OK indbyder til MTBO på Fyn C-løb og WRE-løb Stævne Løbsområde og klassifikation 14. afdeling af Trimtex MTBO cup WRE og 15. afdeling af Trimtex MTBO cup. WRE og 16.

Læs mere

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af

Dag 1: Afgang. Rensdyr var der masser af Dag 1: Afgang Så var dagen kommet, hvor vi skulle afsted til EM i klassisk bænkpres 2017 i Finland. Jeg skulle som eneste danske løfter repræsentere Danmark, heldigvis i godt selskab af coach Jacob Stegelmann.

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Indbydelse til 8 afd. af MTB-vintercup. Tirsdag den 26. februar 2013 i Odense. Arrangør: PI-Odense

Dansk Politiidrætsforbund. Indbydelse til 8 afd. af MTB-vintercup. Tirsdag den 26. februar 2013 i Odense. Arrangør: PI-Odense Dansk Politiidrætsforbund Indbydelse til 8 afd. af MTB-vintercup Tirsdag den 26. februar 2013 i Odense Arrangør: PI-Odense Velkommen På vegne af Odense Politi Idrætsforening vil jeg gerne byde velkommen

Læs mere

Light Island! Skovtur!

Light Island! Skovtur! Light Island! Skovtur! En tidlig morgen står de 4 drenge op, og spiser morgen mad. Så snakker de om at tage ud i skoven og sove. Da de er i skoven leder de efter et sted til teltet. Zac går ind imellem

Læs mere

Modul 1. Intro til orienteringsløb & kortets farver og symboler. Introduktion Giv en kort introduktion til orienteringsløb

Modul 1. Intro til orienteringsløb & kortets farver og symboler. Introduktion Giv en kort introduktion til orienteringsløb Modul 1 Intro til orienteringsløb & kortets farver og symboler Program for modulet 1. Introduktion - 15 min. 2. Aktivitet 1-25 min. Stjerneløb i makkerpar 3. Aktivitet 2-25 min. Farvebaner 4. Elevopgave

Læs mere

Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter LØSNINGER

Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter LØSNINGER Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter LØSNINGER Thomas Bolander 25. april 2018 Vejledning til opgaver Opgave 1 kan eventuelt springes over, hvis man har mindre tid. De resterende

Læs mere

Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter

Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter Matematikken i kunstig intelligens Opgaver om koordinerende robotter Thomas Bolander 2. juni 2018 Vejledning til opgaver Opgave 1 kan eventuelt springes over, hvis man har mindre tid. De resterende opgaver

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen MSC Level 3 Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen

Læs mere

Mattip om. Statistik 2. Tilhørende kopier: Statistik 3, 4 og 5. Du skal lære om: Faglig læsning. Chance og risiko. Sandsynlighed

Mattip om. Statistik 2. Tilhørende kopier: Statistik 3, 4 og 5. Du skal lære om: Faglig læsning. Chance og risiko. Sandsynlighed Mattip om Statistik Du skal lære om: Faglig læsning Kan ikke Kan næsten Kan Chance og risiko Sandsynlighed Observationer, hyppighed og frekvens Gennemsnit Tilhørende kopier: Statistik, og mattip.dk Statistik

Læs mere

Modul 1. Intro til orienteringsløb & kortets farver og symboler. Introduktion Giv en kort introduktion til orienteringsløb

Modul 1. Intro til orienteringsløb & kortets farver og symboler. Introduktion Giv en kort introduktion til orienteringsløb Modul 1 Intro til orienteringsløb & kortets farver og symboler Program for modulet 1. Introduktion - 15 min. 2. Aktivitet 1-25 min. Stjerneløb i makkerpar 3. Aktivitet 2-25 min. Farvebaner 4. Elevopgave

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Koncentration og trivsel

Koncentration og trivsel Koncentration og trivsel Svinninge Skytteforening skaber trivsel og bedre koncentrationsevne blandt unge på specialeskole. Nogle af skolens idrætstimer omlægges til den lokale skytteforening, hvor der

Læs mere

ER TRIKEN DER ER BAGERST HVIS DEN ER MED!

ER TRIKEN DER ER BAGERST HVIS DEN ER MED! KOLONNEKØRSEL M.V. Her har du en lille guide til kolonnekørsel m.v. Ca. 2 min før afgang gives der et signal (råb eller fløjten), her gives der en kort beskrivelse af turen, hvorefter man begynder at klargøre

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne

Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne Instruktion DM-Mellem 2013 Lørdag den 24. august A-Stævne Mødested & afstande: Afmærkning på vej 52 (Silkeborg Horsens), 6 km syd for Silkeborg. Fra mødestedet er der ca. 1 km til parkering. Afstande:

Læs mere

Team Vejle Orientering Talentudvikling

Team Vejle Orientering Talentudvikling Til forældre og løbere Træningsplan for talentudvikling SNAB/GORM for forår 2014. Praktiske oplysninger om tid og sted etc. Selve træningen er berammet til torsdage, hvis der ikke er angivet andet i kalenderen.

Læs mere

Introduktion til LiveLox version 2 (marts 2017) (tips om GPS recording tilføjet)

Introduktion til LiveLox version 2 (marts 2017) (tips om GPS recording tilføjet) Hvad er LiveLox Introduktion til LiveLox version 2 (marts 2017) (tips om GPS recording tilføjet) LiveLox er et program, som giver orienteringsløberen mulighed for at debriefe sit løb i hidtil uanede muligheder.

Læs mere

VUMB februar - Baneinstruktion

VUMB februar -  Baneinstruktion VUMB 2017 4. 5. februar - www.vumb.dk Baneinstruktion Kortet: Dag 1 og Dag 2 løbes der primært på 1:25.000 topografisk kort med 5 m ækvidistance (se kort udsnit). Andre kort vil forekomme, De topografiske

Læs mere

TRIX. Træningshæfte 2 FACITLISTE. Side 1. Side 2 Side 3. FACIT, side 1-3 Trix, Træningshæfte 2 Alinea. Byg og tegn

TRIX. Træningshæfte 2 FACITLISTE. Side 1. Side 2 Side 3. FACIT, side 1-3 Trix, Træningshæfte 2 Alinea. Byg og tegn TRIX Træningshæfte Side J a o u - - - - - - e t u r i g v b n Fra oven p FACITLISTE Forfra Fra siden Jubii Side Side Femkanter Veksle mønter Farv rødt Farv gult Jubii Positionssystemet Øverst: Eksperimenter

Læs mere

INDBYDELSE. Til Julehjerte-orienteringsløb i Aabenraa By lørdag d. 15. december 2018

INDBYDELSE. Til Julehjerte-orienteringsløb i Aabenraa By lørdag d. 15. december 2018 INDBYDELSE Til Julehjerte-orienteringsløb i Aabenraa By lørdag d. 15. december 2018 Hej O-løbere, Traditionen tro arrangerer OK Syd et åbent by orienteringsløb i Aabenraa by den næst-sidste weekend inden

Læs mere

Alt afhængig af vækstbetingelserne begynder formning af klipninger i forhold til klippeplanen, typisk i april måned.

Alt afhængig af vækstbetingelserne begynder formning af klipninger i forhold til klippeplanen, typisk i april måned. Skovbo, 15/6 2017 Vision og tanker omkring banens udseende: Klubben ønsker at alle golfspillere skal have en god oplevelse, når de spiller Skovbo Golfklub. Banen skal være fair og smuk at spille. Roughen

Læs mere

Højdekurver set fra to sider

Højdekurver set fra to sider Højdekurver set fra to sider Hvis ækvidistancen er 5 meter, er der 5 meters højdeforskel mellem hver stiplet linje på tegningen nedenfor. De steder, hvor højdekurverne ligger tæt på hinanden, er der meget

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. for manglende straksbillettering ved indcheckning på rejsekort.

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. for manglende straksbillettering ved indcheckning på rejsekort. AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2018-0169 Klageren: XX 6800 Varde Indklagede: Movia CVRnummer: 29 89 65 69 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende

Læs mere

Opvarmning A (15 min)

Opvarmning A (15 min) Miljø B/C opvarmning Opvarmning A (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen MSC Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere

Afmærkning ved Rådhusvej / Søparken og ved indkørslen til parkeringspladsen ved Ravnsholtskolen.

Afmærkning ved Rådhusvej / Søparken og ved indkørslen til parkeringspladsen ved Ravnsholtskolen. Instruktion Op ned match for 3. 6. division i COWI-ligaen Søndag den 24. september 2017 i Ravnsholt Skov Vi glæder os til at se rigtig mange glade løbere til en god dag i skoven. Op ned match 3.-4. division

Læs mere

Team Hørning Den røde tråd

Team Hørning Den røde tråd Team Hørning Den røde tråd Hørning IF Træning øvelser 1 Opvarmningsøvelser. 1. Pasningsøvelser 2. 3. 4. 5. 6. 2 Opvarmningsøvelser. Pasningsøvelse Øvelsen kan bruges i forbindelse med opvarmningen. Spillerne

Læs mere

Hørning IF FODBOLD Den røde tråd

Hørning IF FODBOLD Den røde tråd Hørning IF FODBOLD Den røde tråd Træning øvelser 1 Opvarmningsøvelser. 1. Pasningsøvelser 2. 3. 4. 5. 6. 2 Opvarmningsøvelser. Pasningsøvelse Øvelsen kan bruges i forbindelse med opvarmningen. Spillerne

Læs mere

Pris 30 kr. Velkommen til JELLING GOLFKLUB

Pris 30 kr. Velkommen til JELLING GOLFKLUB Pris 30 kr Velkommen til JELLING GOLFKLUB Baneguide 2016 SYN LIG HED er en tillidssag TRYK, WEB OG DEKO Vi guider din virksomhed til sejer BSM Reklame Boeskærvej 11A, 2. sal, 7100 Vejle www.bsm-reklame.dk

Læs mere

Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere

Afmærkning på Bøgvadvej, GPS-adresse Bøgvadvej 120, 7183 Randbøl. GPS-koordinat 55 40'11.9"N 9 10'43.4"E

Afmærkning på Bøgvadvej, GPS-adresse Bøgvadvej 120, 7183 Randbøl. GPS-koordinat 55 40'11.9N 9 10'43.4E Instruktion til DM Ultralang søndag d. 7. april 2019 Arrangør: Kolding Orienterings Klub Løbsområde: Mødested/parkering: Kortet: Terrænbeskrivelse: Hegn: Arbejde i skoven: Frederikshåb Plantage/Randbøl

Læs mere

Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere

Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere

Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bue

Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bue Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Bue De første 10 aflevering

Læs mere

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II Cykeltour 2014 Tour de Suisse II DAG 3 LØRDAG DEN 23. AUGUST 2014 BRIG TIL ANDERMATT Det anbefales at følge ruten som lagt i MapMyRide igennem Brig mod Naters. Hvis man følger hovedvejen videre ud af brig

Læs mere

Grænseegnens Touring Club

Grænseegnens Touring Club Kørevejledning for Denne vejledning skal tjene til, at alle som kører med Grænseegnens Touring Club har så ensartet en forståelse af vores køresystem, at det er sikkert at deltage på ture med GTC. Det

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide H U L P L A C E R I N G E R Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større

Læs mere

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering De første 10 aflevering skal

Læs mere

326 nye seksårige cyklister

326 nye seksårige cyklister 326 nye seksårige cyklister Cyklister var de sikkert alle blevet før eller siden, men daginstitutionerne i Albertslund Kommune har med en fælles indsats arbejdet for, at alle børn kan cykle, når de forlader

Læs mere

Ruter på Hammeren. Udvalgt af Peter Harremoës

Ruter på Hammeren. Udvalgt af Peter Harremoës Ruter på Hammeren Udvalgt af Peter Harremoës Introduktion Hammeren er et af de mest populære steder for klippeklatring på Bornholm. Området indeholder et antal forskellige klippevægge, hvoaf kun nogle

Læs mere

Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009. Praktisk information

Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009. Praktisk information Åbenrå Orienteringsklub Det ægte orienterings løb Blå Sommer 2009 Praktisk information Hvornår? Lørdag den 18. juli 2009 kl. 14-17 Tirsdag den 21. juli 2009 kl. 9-12 Tirsdag den 21. juli 2009 kl. 14-17

Læs mere

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt

SkolemælkCup er blevet til i et samarbejde mellem Laudrup & Høgh, Fodboldfabrikken, Mejeriernes skolemælksordning og Dansk Skoleidræt Afviklingsmateriale SkolemælkCup SkolemælkCup er en utraditionel indendørs fodboldturnering, hvor klasser og skoler kæmper imod hinanden på en sjov og anderledes måde, så alle fra 3-4 klasse kan være med.

Læs mere

Hvordan laver man et perfekt indkast?

Hvordan laver man et perfekt indkast? Hvordan laver man et perfekt indkast? www.flickr.com1024 683 Indhold Hvorfor har jeg valgt at forske i det perfekte indkast... 3 Reglerne for et indkast... 4 Hjørnespark VS indkast... 5 Hvor langt kan

Læs mere

Sikker Skolevej til Favrdal-afdelingen - Forældreinformation

Sikker Skolevej til Favrdal-afdelingen - Forældreinformation Sikker Skolevej til Favrdal-afdelingen - Forældreinformation 4 Sikker Skolevej til Favrdal-afdelingen Til skolens forældre Haderslev Kommune har forbedret skolevejen til Favrdal-afdelingen. Særligt ruterne

Læs mere

Spil. Lege spil. Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål.

Spil. Lege spil. Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål. Lege spil Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål. Spil Futsal De forskellige grupper skal spille Futsal kampe mod hinanden. Såfremt grupperne er store

Læs mere

Garmin erfa 06.10.2009

Garmin erfa 06.10.2009 Jeg vil med denne gennemgang prøve at dele nogle af de erfaringer jeg har fået de sidste år med anvendelse af primært Garmin Edge 705 Flemming Nielsen Opstart Når du tænder for din Garmin, starter den

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Spor 2. numeralitet. Afdækning af. hos nyankomne elever. Elever på 9 år eller ældre TRIN

Spor 2. numeralitet. Afdækning af. hos nyankomne elever. Elever på 9 år eller ældre TRIN Hele vejen rundt om elevens sprog og ressourcer afdækning af nyankomne og øvrige tosprogede elevers kompetencer til brug i undervisningen Afdækning af numeralitet TRIN 2 Afdækning af numeralitet hos nyankomne

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen MSC Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere

Næste års lange fællesture:

Næste års lange fællesture: Stormøde - landevej November 2014 Dagsorden: Velkomst Niels Chr. - oplæg Cl vintertræning Næste års lange fællesture? Tur Cl Harzen og Mallorca? Træningslejr (som i år Cl EbeltoO eller andet sted)? Fællesture

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen MSC Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere