Januar 2017 SIDSTE NYT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Januar 2017 SIDSTE NYT"

Transkript

1 Januar 2017 SIDSTE NYT Nr. 21 A/B ØRHOLM UDSKIFTNING AF VINDUER I FORBINDELSE MED ALTANPROJEKTET Efter opsætning af altaner vil mange vinduer sidde svært tilgængelige, fordi der komme altaner op under dem. Derfor har bestyrelsen besluttet at udskifte et antal vinduer inden altanopsætning. De fleste vinduer, der sidder over altaner, vil blive skiftet såvel til gården og gaden. Det drejer sig kun om gamle vinduer, som alligevel skulle skiftes inden for overskuelig fremtid frem mod Sjællands Vinduer og Døre (SVD), der står for altanopsætningen, vil derfor sideløbende med altanarbejdet også skifte disse vinduer også i lejligheder der ikke skal have altan. Hvis vi skulle have ventet med denne udskiftning, vil det kræve en særlig og meget dyr liftkran, der kan gå op og ind over altanerne. Det er en bedre, mere rentabel og mindre besværlig løsning at skifte flere vinduer nu samlet, fremfor at gøre det drypvist i løbet af de næste par år. De nye vinduer er af det gode mærke Ideal Combi og foreningen har fået en god pris. Desværre er der sket en misforståelse mellem SVD og bestyrelsen, da vi i bestyrelsen antog, at SVD varslede vinduesarbejdet. SVD antog at bestyrelsen varslede, så derfor kom nogle varslinger meget sent. Det burde der nu være rettet op på, og varslinger bør både have dit navn og din adresse påført. Fortsættes næste side

2 Hvis du får en varsling omkring skift af vinduer/altandøre er det vigtigt at overholde den, gøre klar og lukke håndværkere ind eller aflevere nøgler til Bo. Pengene til vinduesudskiftningen har foreningen til dels budgetteret med i budgettet for 2016, hvor der årligt sættes penge af til nye vinduer, som led i foreningens drifts- og vedligeholdelsesplan. Bestyrelsen har samtidig besluttet at benytte de midler, der foreløbigt var blevet afsat til overvågningskameraer en post der blev nedstemt ved generalforsamlingen i Og endeligt vil der også blive trukket på midler afsat i 2017-budgettet. CIGARETSKODDER NEJ TAK Smid venligst ikke skodder i gården og/eller ud af vinduet!!! Det er et stigende problem, at der ligger utroligt mange cigaretskodder i bede og på stier i gården og fortove på gaden. Det er ikke særligt pænt og det koster vores renhold/gartner en masse spildtid. Vi vil hellere benytte pengene på noget andet, og vi beder derfor dem, der smider skodder rundt omkring om at stoppe øjeblikkeligt. Samtidigt minder vi om, at det ikke er tilladt at ryge på for- og bagtrapper. BYTTEHJØRNE I STORSKRALDERUMMET Der er fuld gang i bytteriet via byttehjørnet i storskralderummet, hvilket er fantastisk! Husk dog, at man ikke skal stille madvarer og lignende i byttehjørnet! For at forhindre, at der bliver alt for proppet på hylderne, skal vi rydde ud engang i mellem fremadrettet bliver det en opgave til arbejdsdagene. Hvis du spotter noget, der har stået der i mere end en måneds tid for eksempel noget du selv har sat det derned opfordrer vi til at du fjerner det igen.

3 SKRALDESPANDE PÅ SANDBJERG PLADS Affaldsposer med køkkenaffald må IKKE smides i de små skraldespande på Sandbjerg Plads, da fugle går i dem og får fordelt skraldet ud over hele pladsen. Gå derfor i gården og brug containerne til køkkenaffald. NYT OM ALTANER Mens vi venter på altanerne, arbejder bestyrelsen intensivt sammen med ARI og entreprenørerne omkring projektets fremdrift. Bestyrelsen mødes ugentligt med ARI og der holdes entreprenørmøder mellem ARI og SVD. SVD har haft opstartsproblemer (bl.a. hærværk og problemer med at rekruttere nok håndværkere), men er ved at rette op. Kontech, som skal sætte altanerne op, forventer at etablere byggeplads i gården i uge 4 og starte med at sætte altaner op fra uge 6. Kontech har meddelt ARI at de ikke forventer forsinkelser i deres produktion og planlægning. Bestyrelsen har aftalt med ARI at en ny tidsplan udsendes i løbet af januar og det er fortsat planen at alle altaner er oppe inden sommerferien. For de som skal have altan, vil det primært være på projektportalen at den fremtidige kommunikation foregår. ARI har lovet bestyrelsen at projektportalen snart kommer op at køre. Det er også muligt at kontakte ARI direkte, hvis du skal have altan og har spørgsmål til projektet. Skriv til projektmailen: SMO-AltanprojektABOrholm@ari.dk eller kontakt Christian Frederiksen Wigø på tlf For andelshavere, der ikke skal have altan, skal alle spørgsmål rettes til Bo og bestyrelsen på kontor@aborholm.dk. I er også velkomne til at møde op til Åbent Hus med bestyrelsen og få en snak om altaner der (se længere nede). ORDINÆR GENERALFORSAMLING 27. APRIL VEDTAGELSE AF BAGTRAPPEPROJEKT Der afholdes ordinær generalforsamling torsdag d. 27. april. Nærmere information om tid og sted følger, men sæt kryds i kalenderen allerede nu!

4 Generalforsamlingen er foreningens vigtigste begivenhed og øverste myndighed. Den udstikker rammerne for bestyrelsens arbejde og giver os et mandat til at handle i foreningens bedste interesser. Vi håber derfor meget på et stort fremmøde. Et vigtigt punkt på dagsordenen til GF er at vi skal videre med rammerne for en renovering af vores meget slidte bagtrapper. Bestyrelsen er ved at forberede et projektforslag, som der skal diskuteres og stemmes. Renoveringen er planlagt i foreningens Drifts- og Vedligeholdelsesplan, der er godkendt på en tidligere GF. TILSLUTNING AF VASKE- OG OPVASKEMASKINER Der har gentagne gange været problemer med varmt vand i kolde haner eller vice versa. Problemet skyldes i de fleste tilfælde, at vaske- og opvaskemaskiner er blevet monteret forkert. Udover de gener det naturligvis giver til de berørte andele, så er det samtidigt spild af fælles ressourcer på VVS, der skal finde fejlen. Derfor minder vi om, at man altid skal benytte autoriserede VVS-firmaer, når man lægger vand, varme og gas om. Husk samtidigt at der skal afleveres en byggeansøgning til bestyrelsen inden arbejdet igangsættes. Find vejledning og ansøgningsskema på CYKELPARKERING De nye stativer langs villaen, Sandbjerggade 15-21, bliver brugt flittigt og har hjulpet til at mindske uheldigt eller ulovligt parkerede cykler på brandvejen samt i gården. Der er fortsat enkelte, som ignorerer parkeringsforbuddet i gården. Udover at det strider mod foreningens gårdreglement og brandreglementet, så er det særligt problematisk i denne periode, hvor der arbejdes på at vi får altaner. Selvom skuret til christianiacykler har afhjulpet bekymringerne ved at skulle parkere dyre cykler på gaden, så rækker det ikke til det behov vi har i foreningen.

5 Bestyrelsen har derfor besluttet, at etablere parkering til større cykler på den lille firkant med sten bag vaskeriet/kontoret ved hjørnet mellem Ørholmgade og Sandbjerggade. Der vil snarest blive etableret en rampe og andelshavere på venteliste til en plads i skuret vil få besked, når de kan flytte deres Christianiacykler ned på de nye pladser. Bestyrelsen minder om, at det ikke er tilladt at parkere almindelige cykler og barnevogne på pladsen, da de skal stå på fortove eller i kældrene, og de vil blive fjernet uden ansvar. NYE LÅSE PÅ PORTENE For at imødekomme de problemer vi har med indbrud via portene, får de tre porte til gården snarest et sikkerhedstjek samt montering af nye elektroniske Salto-låse. Systemet kan desværre ikke kobles sammen med SANIVA vaskesystemet og den dertilhørende brik, og derfor vil alle beboere får udleveret nye saltobrikker til portene også. Hver andel vil derfor inden låsene påmonteres modtage tre saltobrikker vi skal nok varsle i god tid om, hvornår og hvordan man får brikkerne. De nye brikker bliver samtidigt startskuddet til, at foreningen på længere sigt vil overgå til Salto-systemet på alle hoved- og bagtrappedøre. Vi planlægger bl.a. at udskifte til saltolåse, når der skal laves nye bagdøre i forbindelse med at også bagtrapperne skal renoveres. De brikker der i første omgang udleveres til portlåsene vil være forkodede, så de også vil virke til fremtidige nye låse uden at andelshavere skal forbi kontoret for at få dem kodet om. Mister man en saltobrik, skal man give Bo eller bestyrelsen omgående besked ved Åbent Hus eller i kontorets åbningstid, så brikken kan blive annulleret og dermed ikke kan benyttes af andre. Samtidigt vil man kunne købe en ny brik til 100kr.

6 Vi håber dette kan medvirke til, at vi får mindsket ubudne gæster, men opfordrer som vanligt til at man altid sikrer at portene er lukkede og låst. REDUCERET PARKERINGSFORBUD PÅ ØRHOLMGADE Da bestyrelsen erfarerede, at nogle af parkeringsmulighederne på Ørholmgade var blevet inddraget til skolebusser, henvendte vi os til Københavns Kommune og spurgte, hvorfor vi ikke var blevet inddraget i denne beslutning. Som følge af vores henvendelse, har kommunen taget kontakt til skolen og parkeringsforbuddet bliver nu reduceret, så det nu kun kommer til at påvirke halvt så mange p-pladser. Vi må dog vente med at bruge områderne indtil skiltningen bliver ændret. MØD BESTYRELSEN VED ÅBENT HUS Bestyrelsen har siden sidst på sommeren håndteret Åbent Hus hver anden onsdag fra Vi synes det fungerer fint og vil derfor fortsætte med at holde åbent hus. Her kan du se hvornår der er åbent hus om onsdagen: 18/1, 1/2, 15/2, 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 10/5 og 24/5. Der kan forekomme ændringer, så det er altid en god ide altid at orientere sig på de opdaterede opslag ved kontoret/ vaskeriet. Bo vil stadig have sin åbningstid på kontoret hver mandag kl. 8-9 og kl Vi glæder os til at se jer til Åbent Hus!

7 KONTAKTINFORMATION Anfør navn, adresse, telefonnummer og ved al skriftlig henvendelse A/B ØRHOLMS EJENDOMSFUNKTIONÆR, BESTYRELSE, ADMINISTRATION & HJEMMESIDE EJENDOMSFUNKTIONÆR Bo Christophersen har kontortid mandage 8-9 samt KONTAKT Tlf i nødstilfælde mellem 8 00 og Per post: I bestyrelsens postkasse eller til Sandbjerggade 21B, 2200 København N. EJENDOMSFUNKTIONÆRS SAGSOMRÅDER: 1. Modtagelse/behandling af henvendelser fra beboere 2. Sager til behandling hos bestyrelsen 3. Systemnøgler og vaskebrikker (ud- og aflevering) 4. Udlevering af vedtægter osv. BESTYRELSEN ÅBENT HUS Hver anden onsdag KONTAKT kontor@aborholm.dk Per post: I bestyrelsens postkasse eller send per post til Sandbjerggade 21B, 2200 København N. BESTYRELSENS SAGSOMRÅDER: 1. Godkendelse af fremlejeaftaler 2. Godkendelse af købsaftaler 3. Godkendelse af byggeansøgninger 4. Behandling af henvendelser, spørgsmål og klager fra beboere 5. Beslutninger om byggearbejder, drift og vedligehold af foreningens ejendomme og arealer. 6. Generelle beslutninger angående ADMINISTRATION A/B Ørholm administreres af Administrationshuset A/S. KONTAKT Administrationshuset A/S Att.: Allan Toft Gammel Køge Landevej 55, 3., 2500 Valby Tlf. nr.: ADMINISTRATORS SAGSOMRÅDER: 1. Boligafgift og husleje 2. Opsigelse af andelsbolig el. lejemål 3. Dødsbo og skifteret 4. Andelsbevis, køb og salg af andele 5. Vedligeholdelseskonto, depositum HJEMMESIDE er funktionel og under opbygning. Her kan du få information om følgende: 1. Kontaktinformation 2. Vedtægter 3. Tidligere numre af Sidste Nyt 4. Guides til køb, salg, fremleje og byggeansøgninger 5. Foreningens faciliteter FACEBOOK Online netværk (gruppe) for beboere i AB Ørholm med information om sociale aktiviteter, tips, sparring, gode råd og nabohjælp. Bliv NaboVen og tag del i fællesskabet på:

Juli 2014 SIDSTE NYT

Juli 2014 SIDSTE NYT Juli 2014 SIDSTE NYT Nr. 14 A/B ØRHOLM ARBEJDSDAG Tak for hjælpen! Søndag den 29. juni havde vi arbejdsdag med flot beboerfremmøde på trods af regnen. Vi fik bl.a. nyt sand i sandkassen på legepladsen

Læs mere

December 2015 SIDSTE NYT

December 2015 SIDSTE NYT December 2015 SIDSTE NYT Nr. 18 A/B ØRHOLM DU SKAL SELV AFLEVERE BYGGEAFFALD PÅ GENBRUGSPLADSEN Den almindelige dagrenovation henter ikke længere vores byggeaffald. Du må derfor ikke længere stille byggeaffald

Læs mere

Marts 2016 SIDSTE NYT

Marts 2016 SIDSTE NYT Marts 2016 SIDSTE NYT Nr. 19 A/B ØRHOLM GENERALFORSAMLING 28. APRIL VARSLING OM INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne indkalder bestyrelsen til ordinær generalforsamling i

Læs mere

GLÆDELIG JUL FRA BESTYRELSEN!

GLÆDELIG JUL FRA BESTYRELSEN! December 2017 SIDSTE NYT Nr. 23 A/B ØRHOLM GLÆDELIG JUL FRA BESTYRELSEN! Året går så småt på hæld og bestyrelsen i AB Ørholm vil derfor ønske alle andelshavere og lejere en rigtig glædelig jul og et godt

Læs mere

A/B ØRHOLM Sidste Nyt

A/B ØRHOLM Sidste Nyt Oktober 2019 SIDSTE NYT Nr. 28 A/B ØRHOLM Sidste Nyt NYT FRA BESTYRELSEN Det der fylder meget i år i bestyrelsen, er at sikre fortsat fremdrift på faldstamme- og bagtrappeprojektet. Men vi vil gerne fortælle

Læs mere

December 2013 SIDSTE NYT

December 2013 SIDSTE NYT December 2013 SIDSTE NYT Nr. 13 A/B ØRHOLM HUSK ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 3. APRIL KL. 18.30 I BEBOERLOKALET, LUNDTOFTEGADE 41B Vedlagt dette Sidste Nyt findes indkaldelse med Dagsorden for

Læs mere

SIDSTE NYT EN JULEBØN FRA BESTYRELSEN OG DIN NABO DECEMBER 2011. Dørpumper. Småtyverier og almindelig sikkerhed

SIDSTE NYT EN JULEBØN FRA BESTYRELSEN OG DIN NABO DECEMBER 2011. Dørpumper. Småtyverier og almindelig sikkerhed DECEMBER 2011 SIDSTE NYT NR. 4 A/B ØRHOLM EN JULEBØN FRA BESTYRELSEN OG DIN NABO Dørpumper Der er jævnligt problemer med vores dørpumper både ved for- og bagdøre til ejendommen. Grunden til dette er, at

Læs mere

SIDSTE NYT DEN NYE BESTYRELSE

SIDSTE NYT DEN NYE BESTYRELSE SIDSTE NYT Nr. 22 A/B ØRHOLM DEN NYE BESTYRELSE Først og fremmest velkommen til Akbar Sardouzami som nyt medlem af bestyrelsen i A/B Ørholm og tak til Mie Thorning Christensen for hendes arbejde i det

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 29. september 2015 Referat af Afdeling III s, Kronprinsessegade, ordinære afdelingsmøde onsdag den 10. september 2015 kl. 17.00 i selskabslokalerne

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-37 April 2012 BYGGERIET NU SKER DER NOGET! Byggeriet udføres som hovedentreprise af NCC Construction Danmark A/S. NCC har sat deres skurby op over garageanlægget og afspærret

Læs mere

Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning

Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning Ordinær generalforsamling AB Bentzonsvej 38-44 6. april 2006. Bestyrelsens Beretning Bestyrelsen: Tommy Munk (formand) Frederiksberg 5.4.2006 Helle Bjerre Peter Vendrup Tatiana Scharnberg Bestyrelsens

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Woltershus

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Woltershus Referat af ordinær generalforsamling i A/B Woltershus Onsdag den 21. februar 2008 kl. 18.00 afholdt A/B Woltershus sin ordinære generalforsamling på adressen Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3. Til stede ved

Læs mere

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Vi vil gerne byde dig velkommen som beboer i Møntbo og ønsker samtidig for dig og Jer, at I vil falde godt til i afdelingen og blive glade for at bo her. På de følgende

Læs mere

JULI 2013 SIDSTE NYT

JULI 2013 SIDSTE NYT JULI 2013 SIDSTE NYT Nr. 10 A/B ØRHOLM VIGTIGT VEDRØRENDE RENOVERING AF BRANDVEJ Renovering af brandvejen Sandbjerggade 15-21 vil blive foretaget fra: Mandag d. 5. august 2013 og forventes afsluttet i

Læs mere

Postfunktionærernes Andels Boligforening

Postfunktionærernes Andels Boligforening Referat af ordinært afdelingsmøde Tirsdag den 24. september 2013. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

KOM GODT I GANG. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk

KOM GODT I GANG. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk 2015 KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk Indledning Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage af altandør Indvendig arbejder Opsætning af altan Opsætning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen.

Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Christianshavn den 2. maj 2013 Kære alle Efter en velafholdt generalforsamling og med forårets komme er det tid til nyt fra bestyrelsen. Her følger et nyhedsbrev fyldt med informationer om stort og småt,

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK H. N. Clausens Gade 21, Aarhus C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN H. N.

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Efter en for bestyrelsen usædvanlig travl sommer er det tid til et formandsbrev blandt andet med status på de igangværende projekter.

Efter en for bestyrelsen usædvanlig travl sommer er det tid til et formandsbrev blandt andet med status på de igangværende projekter. A/B Lindstrand 4. november 2007 Kære beboere. Efter en for bestyrelsen usædvanlig travl sommer er det tid til et formandsbrev blandt andet med status på de igangværende projekter. Opgangsprojektet Jeg

Læs mere

INFORMATION FRA AFDELINGSBESTYRELSEN Marts 2018

INFORMATION FRA AFDELINGSBESTYRELSEN Marts 2018 INFORMATION FRA AFDELINGSBESTYRELSEN Marts 2018 Kære beboere AB er flere gange blevet opfordret til at sende nogle informationer/gældende retningslinjer ud også af hensyn til eventuelle nye beboere. Så

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Til beboerne i ejendommen A/B Studsgaarden 20. maj 2014 Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Kære beboer Det er blevet tid til at gennemføre de renoveringer, der blev besluttet på generalforsamlingen

Læs mere

BEBOERVEJLEDNING for beboere i AB-Enghaven Senest revideret 2016-04-14

BEBOERVEJLEDNING for beboere i AB-Enghaven Senest revideret 2016-04-14 BEBOERVEJLEDNING for beboere i AB-Enghaven Senest revideret 2016-04-14 Indledning Velkommen. Denne beboervejledning er udfærdiget til brug for samtlige beboere i vores andelsforening. Formålet med brochuren

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Husorden for A/B Dannevirke

Husorden for A/B Dannevirke Husorden for A/B Dannevirke Ejendommen Slien 2-6, Alsgade 7-9, Slesvigsgade 21-33 og Dannevirkegade 22-32. Affald: Almindeligt husholdningsaffald placeres i de grønne affaldscontainere i gården. Gamle

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Holmbladsgade 70C, København S Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Holmbladsgade 70C, København S UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN HOLMBLADSGADE

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 30 DANMARKSGADE/NIELS EBBESENS GADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 9. februar 2010 kl. 19.00 Den 10 feb. 2010 Tilstede: Tanja, Ditte, Camilla, René, Mikkel, Thomas og Finn Referent: Finn 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej

VELKOMMEN TIL AFDELING 71. «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej VELKOMMEN TIL AFDELING 71 «Bruger_Initial» Idrætsbyen, Hadsundvej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi

Læs mere

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn

Læs mere i bladet om Julekonkurrence og Fastelavn Blad nr. 95-2017 BEBOERREPRÆSENTATIONEN i BRIGADEGÅRDEN brigadegarden@hotmail.com - www.brigadebeboer.dk Vi har nu bestilt rutsjebane og vippedyr, i samarbejde med ejendomsselskabet. Vi har ikke fået en

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Albanigade 23, Odense C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Albanigade 23, Odense C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. Når man får ny bolig, måske

Læs mere

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken OMP EF Husorden Overholdelse Husorden skal jf. foreningens vedtægter ( 27.1) overholdes af ejerlejlighedsejeren og foreningens eventuelle erhvervslejere i det følgende kaldet beboeren. Denne har samtidig

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Sømoseparken 78, Ballerup Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Sømoseparken 78, Ballerup UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN SØMOSEPARKEN

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3. Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3. Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 3 Henning Smiths Vej /Poul Buaas Vej Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com

BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN. www.bygmesterhaven.com 1 BEBOERREPRÆSENTATIONEN BYDER DIG/JER VELKOMMEN TIL BYGMESTERHAVEN www.bygmesterhaven.com På følgende sider findes lidt praktisk info INDHOLDSFORTEGNELSE 2 NYTTIGE TELEFONNUMRE side 3 Datea A/S Akutte

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Østervold 3, Randers C Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Østervold 3, Randers C UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN ØSTERVOLD 3, RANDERS

Læs mere

Bestyrelsesmøde 8. marts 2018

Bestyrelsesmøde 8. marts 2018 Bestyrelsesmøde 8. marts 2018 Tilstede Christoffer Halken (CH), Michael Lindberg (ML), Søren Berg (SB), Mads Enemark (ME) Fraværende Julia Vollertsen (JV) Dirigent Referent CH CH Dagsorden 4. 5. 6. 7.

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 1 Denne folder henvender sig til beboerne i Bornholmsgade 62-84, Afdeling 1, Vivabolig KORT OM BYGGERIET: Afdeling 1, Vivabolig

Læs mere

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 Referat af ekstraordinær generalforsamling, der blev afholdt den 4. april 2006 i A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 i Niels Steensens Gymnasiums kantine, Australiensvej 38, 2100 København Ø. Der var følgende

Læs mere

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus

Velkommen. til. Andelsboligforeningen. Sct. Kjelds Hus Velkommen til Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Bestyrelsen for andelsforeningen Sct. Kjelds Hus byder dig velkommen som ny andelshaver og beboer i huset. Denne folder er en kort orientering med nogle

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen. Irmingersgade 9-11-13

Husorden for andelsboligforeningen. Irmingersgade 9-11-13 Husorden for andelsboligforeningen Irmingersgade 9-11-13 Husorden er gældende for alle andelshavere, lejere og brugere af ejendommen og de til ejendommen hørende arealer og udstyr. Som hovedregel opfordres

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 8. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling samt det gode fremmøde. Der skal

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen Indhold Nye vinduer og døre i boligen 4 Nye entrédøre 4 Nye belægninger på altanerne 5 Gavlisolering 5 Kælderdøre

Læs mere

A/B Lindstrand 1. oktober 2008. Kære beboere.

A/B Lindstrand 1. oktober 2008. Kære beboere. A/B Lindstrand 1. oktober 2008 Kære beboere. Det er længe siden, at I sidst har fået en status på foreningens tilstand. Men det skyldes ikke mangel på ting at berette om, snarere tværtimod. Siden generalforsamlingen

Læs mere

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald.

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald. E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN AFFALD Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Intet affald må henkastes i gården, eller anbringes noget andet sted i bygningerne

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmøde: 5. maj 2015 Tilføjelser godkendt på afdelingsmødet den 10. maj 2016.

Vedtaget på afdelingsmøde: 5. maj 2015 Tilføjelser godkendt på afdelingsmødet den 10. maj 2016. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Grønlandsgård. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39 Ranunkelvej 241-323 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Afdeling 3 Denne folder henvender sig til beboerne i Afdeling 3, Vivabolig Folderen er udarbejdet den 4. april 2019 KORT OM BYGGERIET:

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Vesterå 23, Aalborg Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Vesterå 23, Aalborg UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN VESTERÅ 23, AALBORG

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse)

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D (til godkendelse) Dagsorden og referat af bestyrelsesmøde den 6/4-2016 kl. 18:30 i Fælleskælderen Dato: 6/4-2016 Deltagere ved mødet: Frank Nissen (FN), Jørn

Læs mere

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Velkommen til A/B Syven I A/B Syven bor vi tæt op ad hinanden og vores fællesarealer er ikke særligt store. Det er derfor af afgørende

Læs mere

VELKOMMEN TIL AFDELING 62

VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 62 «Bruger_Initial» Ramblaen, Niels Bohrs Vej 36-40 Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114

Vi larmer og støver. - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Vi larmer og støver - Information om vindues- og døreudskiftning i Vivabolig afdeling 7, Peter Freuchens Vej 2-114 Denne folder henvender sig til beboerne i Vivabolig, Afdeling 7. Peter Freuchens Vej 2-14

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

KOM GODT I GANG. Skulle du have spørgsmål til arbejdet, kan du rette henvendelse til vores medarbejdere på pladsen. Held og lykke med jeres nye altan.

KOM GODT I GANG. Skulle du have spørgsmål til arbejdet, kan du rette henvendelse til vores medarbejdere på pladsen. Held og lykke med jeres nye altan. KOM GODT Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage af altandør Indvendig arbejde Opsætning af altan Opsætning af altan med kran Oprydning på byggepladsen Vedligeholdelse af altaner KOM GODT Balco

Læs mere

KOM GODT I GANG _BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 1

KOM GODT I GANG _BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 1 KOM GODT 16426_BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 1 05/04/2018 09.12 16426_BalcoKontech_20x20cm_KomGodtIgang_2018_V2.indd 2 05/04/2018 09.12 Byggepladsen Mobil arbejdsplatform Dørhul Montage

Læs mere

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Husorden For Lejerbo afdeling 123-0 Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Varmemester: Bjarne V. Christensen e-mail: Afdeling.007-0@net.lejerbo.dk VARMEMESTERKONTORET Engvang 7-9 Telefon: 59430909 Kontoret

Læs mere

Husorden 1-1029 Møllergården

Husorden 1-1029 Møllergården Husorden 1-1029 Møllergården 1. oktober 2011 2 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B

Husorden for A/B Nansensgade 68-78B A/B Nansensgade 68-78B Nansensgade 70 1.tv. 1366 København K Tlf.:33 15 24 90 Husorden for A/B Nansensgade 68-78B AFFALD STORSKRALD vil fremover så vidt muligt blive hentet torsdag i lige uger. Det stiller

Læs mere

HUSORDEN FOR A/B INGOLF

HUSORDEN FOR A/B INGOLF HUSORDEN FOR A/B INGOLF Forord Som andelsboligforening er vi fælles. I fællesskab har vi også et individuelt ansvar for, at vores forening fungerer. Og for at fungere ikke mindst fordi vi er mange i huset

Læs mere

Andelsboligforeningen Troldehegnet, Tranebanken, 4681 Herfølge

Andelsboligforeningen Troldehegnet, Tranebanken, 4681 Herfølge Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag 25 Februar 2014. kl. 19,00 hos Laila med opdatering Tilstede: Laila, Christian & Kenneth Afbud: Tony & Martin Med tillæg fra mødet d. 18. Marts (Tilstede: Laila, Christian

Læs mere

Til beboerne i Frøgården

Til beboerne i Frøgården Til beboerne i Frøgården EJENDOMSKONTOR Vedrørende vaskerier ---------------------------------------------------------------------------- Den 1. maj blev det nye betalingssystem til vaskerierne opsat og

Læs mere

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE

«Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE «Bruger_Initial» VELKOMMEN TIL AFDELING 32 VALDEMARSGADE/SVENDSGADE Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten.

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK B5 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 131 og 137 2. Tidsplan

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER EJERFORENINGEN DALFØRET PRAKTISKE OPLYSNINGER Varmemesteren: Ejendommens varmemester er André Nielsen og han har kontor på Englandsvej 44 kld. tlf. 20 11 11 48 E-mail: varmemesteren@dalfoeret.dk Der er

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 11. maj 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. A. Fremlæggelse af beretning for perioden siden sidste møde. B. Godkendelse af afdelingens driftsbudget for

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 28. marts 2006. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling: Bemærk!!! Tirsdag den 28. marts 2006, kl. 19.

Ordinær generalforsamling den 28. marts 2006. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling: Bemærk!!! Tirsdag den 28. marts 2006, kl. 19. Til alle andelshavere 27. februar 2006. Ordinær generalforsamling den 28. marts 2006. Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling: Bemærk!!! Tirsdag den 28. marts 2006, kl. 19.00, i Menighedshuset

Læs mere

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde

Velkommen som lejer. hos UNGBO DANMARK. Rampelyset 1, Roskilde Velkommen som lejer hos UNGBO DANMARK Rampelyset 1, Roskilde UNGBO DANMARK er administrator af den bolig du netop er flyttet ind i eller netop er i færd med at indrette dig i. EJENDOMMEN RAMPELYSET 1,

Læs mere

Anmodning om salg af andel - Vejledning

Anmodning om salg af andel - Vejledning Anmodning om salg af andel - Vejledning (Sidst revideret: jan 2011, version 2.0) Her kan du læse om: - Hvad du skal gøre før, du kan anmode om at din lejlighed kan sættes til salg - Hvad du skriver under

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV.

CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. CARLSHØJ AFD. A3 BEBOERORIENTERING VEDRØRENDE VINDUESUDSKIFTNING MV. Udskiftningen af vinduer samt altandøre igangsættes i løbet af kort tid. Jeg beder jer derfor om at læse nærværende skrivelse igennem

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 26. marts 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal radiatorene skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Tidsplan...2-3 Hvordan kommer håndværkerne

Læs mere

Ekstraordinær rdinær generalforsamling

Ekstraordinær rdinær generalforsamling A/B STILLINGEHUS - REFERAT AF Ekstraordinær rdinær generalforsamling Mødet afholdt: 2. juni 2008 Sted: i Aalholm Kirke, Bramslykkevej 18A, 2500 Valby Referent: Annika Mønster Pedersen D ahler upsgade 1-3

Læs mere

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen.

Indtrykket af det nye vicevært firma er meget positivt, så vi håber, at det kommer til at holde, så forholdene bliver lidt mere stabile igen. 26. november 2015 For ikke at skabe forvirring har vi afventet et bebudet nyhedsbrev fra andelsbestyrelsen, men det lader vente på sig, så vi synes ikke vi kan vente længere med at informere jer lidt om,

Læs mere

Vi håber, du fik svar på dine spørgsmål, ellers kontakt bestyrelsen eller varmemesteren. Med venlig hilsen Bestyrelsen vinteren 2011

Vi håber, du fik svar på dine spørgsmål, ellers kontakt bestyrelsen eller varmemesteren. Med venlig hilsen Bestyrelsen vinteren 2011 Velkommen til Ejerforeningen Holmbladsgade 22 og Ålandsgade 1-17, og tillykke med din nye lejlighed! Denne pjece er tænkt som et supplement til vedtægterne, og den bør kunne hjælpe dig med diverse småproblemer,

Læs mere

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård februar 2013 Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård I denne håndbog har bestyrelsen samlet informationer om andelsboligforeningen. Vi håber, at andelshaverne med håndbogen kan få svar på en række

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere