Referat. Ordinært bestyrelsesmøde Tid: søndag den 28. August 2016 kl. 9:30 Mødet slut: kl Sted: Fjeldsted Skovkro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Ordinært bestyrelsesmøde Tid: søndag den 28. August 2016 kl. 9:30 Mødet slut: kl Sted: Fjeldsted Skovkro"

Transkript

1 Referat Ordinært bestyrelsesmøde Tid: søndag den 28. August 2016 kl. 9:30 Mødet slut: kl Sted: Fjeldsted Skovkro Deltagere: Knud Graaskov (KG), Bo Brebøl (BB) (pkt. 6-17), Rigmor Johannesen (RJ), Flemming Bech Thorsen (FBT), Jens Sproegel (JS), Erling Atzen (EA) og Ivan Bjorholm Nielsen (IBN) (suppleant) Fra sekretariatet: Rune Havgaard Sørensen (RHS) (referent) Afbud: Arne T. Henriksen (ATH) (orlov) 1. Forelæggelse af forhandlingsprotokol med det sidste referat indført til godkendelse og underskrivelse af alle tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen underskrev referater fra 7. februar, 13. marts og 24. maj. 2. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og underskrivelse heraf. Da mødet er det første fysiske møde siden regnskabsafslutning, gennemgik RHS revisionsprotokol, og bestyrelsen underskrev ledelsens regnskabserklæring og revisionsprotokol. 3. Orientering fra formanden herunder evt. beslutningspunkter a. Møde i NAER 23/6 (CBR, biavlsstrategi, voldgift, basiskursus) KG orienterede om mødet, der ikke medførte mærkbare nye informationer, men dog styrker forholdet til styrelsen. Særligt blev det til mødet tilkendegivet, at man vil gennemføre en evaluering af basiskursus i regi af Binævnet. Ved mødet deltog KG og RHS. b. Møde i NAER 29/6 (økologisk biavl) KG orienerede om seneste møde om ændring af regler for økologisk biavl. Ved mødet blev bl.a. fremlagt tidsplan for processen, der skal sikre at omlægning efter de nye regler kan ske efter årsskiftet. Ved mødet deltog KG og RHS. c. Møde med Wonderful Copenhagen 29/6 (Apimondia) KG orienterede kort om mødet. Emnet behandles under pkt. 8. Ved mødet deltog KG og RHS.

2 d. Varroa workshop 6/8 KG orienterede kort om workshoppen. e. Den brune bi på Læsø 21/8 Der var ca. 28 deltagere, og arrangementet forløb godt med stiftelse af Foreningen for Brune Bi i Danmark. Som medlemmer kan optages alle med interesse i bevaring af den brune bi. Arrangementet gav endvidere et godt indtryk af status på den brune bi. Det kan på sigt overvejes, om Danmarks Biavlerforening skal udgive temahæfte om Brun Bi i Danmark. 4. Orientering fra sekretariatsleder om foreningens virksomhed i den forløbne periode, herunder evt. beslutningspunkter: a. Gennemgang af perioderegnskaber udfærdiget siden sidste bestyrelsesmøde samt estimat for året. RHS gennemgik kvartalsrapport for 2. Kvartal. Bestyrelsen tog gennemgangen til efterretning. b. Gennemgang af status på indsatsområder jf. foreningens strategiplaner. RHS gennemgik årsplan og konstaterede status. c. Information om forhold af interesse for bestyrelsen, herunder om hændelser i relation til samarbejdsparter, udvalg og nævn hvor sekretariatslederen repræsenterer Danmarks Biavlerforening RHS orienterede kort om møde med Jakobsens A/S den 16/8. d. Sekretariatet i. Ansættelse Bestyrelsen godkendte fastansættelse af Ole Kilpinen med enkelte præciseringer i ansættelseskontrakten. e. Folkemødet 2016 RHS orienterede om årets deltagelse på Folkemødet, hvor der bl.a. blev skabt dialog med Trafikministeren om blomstrende vejrabater og DTI om spiselige insekter. Generelt fylder natur og miljø mindre på Folkemødet, idet Naturmødet i Frederikshavn har overtaget en del af dette.

3 5. Orientering fra stående udvalg om aktuelle projekter og væsentlige hændelser, herunder evt. nye kommissorier a. Økonomiudvalget Udvalget har afholdt møde den 15/9 med gennemgang af kvartalsrapport og påbegyndte arbejdet med en pulje til forbedring af biernes forhold. b. Markedsføringsudvalget Der er udarbejdet udkast til markedsføringsplan og bestøverstrategi, og et udvalgsmøde er under planlægning. c. Uddannelsesudvalget Der er god proces i arbejdet med uddannelsesplan, og der pågår en proces med materiale til begynderkurser. Der arbejdes på en oplæg til proces i 2017, som kan indgå i arbejdet med årsplan og budget. d. Fagligt udvalg FT orienterede om afholdte erfadage, der har omhandlet bestøvning, lyngbiavl og markedsføring. Der er nedsat en arbejdsgruppe, der ser på vores praksis for test af brugsdronninger. Udvalget vil fremtidig bl.a. beskæftige sig med god praksis for erhvervsbiavl og pollenfodring. e. Jubilæumsudvalget Udvalget vurderer at arbejdet er gennemført, og udvalget kan nedlægges. 6. Status på ansøgningsprocessen vedr. EU-projekter RHS orienterede kort om, at der endnu ikke er modtaget svar på ansøgte projekter. 7. Udvidet forsikringsdækning Bestyrelsen drøftede de modtagede tilbud, på udvidelse af foreningens forsikringer. Vedr. Udvidelse af erhvervsansvarsforsikring til at omfatte ejendomsansvar forespørges på formandsmødet, før den evt. tegnes. Bestyrelsen besluttede at udvide produktansvarsforsikringen iht. det forelagte tilbud. RHS sikrer endvidere forespørgsel om indboforsikring, og biavlsforsikring for skolebigårde.

4 8. Apimondia 2021 (henvendelse fra Wonderful Copenhagen) Bestyrelsen afventer nærmere information, særligt omkring risiko, core-pco opgaven og erfaringstal fra andre arrangører. Efter at disse informationer er modtaget kan bestyrelsen forholde sig til, om det er interessant at fremlægge muligheden på formandsmødet. Opgaver ved evt. gennemførelse skal sikres af finansierede ansættelser. 9. Nyt Forum RHS orienterede om de forventede muligheder og ønsker til et nyt forum, og der var opbakning til at gå videre med processen, der sikrer et nyt forum der bygger på medlemslogin, samtidig med at det gamle forum opretholdes som arkiv. 10. Koordinatorer Bestyrelsen godkendte at følgende initiativer igangsættes: - Koordinatorerne tilknyttes forskellige medarbejdere i sekretariatet. - Der udarbejdes en koordinatorvejledning til hver type af koordinatorer, med beskrivelse og links til relevant information. - Der afholdes møder for de resterende koordinatorer i Der laves liste over øvrige koordinatorer, så de kan se deres kollegaer i øvrige foreninger. - Endvidere tilknyttes koordinatorerne udvalgene på følgende måde: o Koordinatorererne tilknyttes udvalgene på følgende måde: o Koordinator for nye biavlere (Uddannelsesudvalget) o Koordinator for aktiviteter og fastholdelse (Uddannelsesudvalget) o Koordinator for biernes produkter (Markedsføringsudvalget) o Koordinator for biavlsinteresser (Økonomiudvalget) o Koordinator for presse- og PR (Markedsføringsudvalget) o Koordinator for bisygdomme (Fagligt udvalg) 11. Foreningsanalyse Bestyrelsen besluttede at følge op på foreninger, som de finder relevante i forhold til foreningsundersøgelsen og deres lokale kendskab. Dette med tilbud om et besøg/oplæg i løbet af vinteren. RHS opretter en tråd på Forum, med analyse og skabelon til oplæg. Der lægges en liste ud over tilmeldte til formandsmødet pr. 1. oktober. Særlig henvendelse til de foreninger, der ikke tilmelder sig formandsmødet, hvilket sikres af sekretariatet.

5 12. Bistade-survey Bestyrelsen besluttede at KG fortsætter dialogen med styrelsen, med mulighed for at tilbyde udsendelse af link til en undersøgelse, der skal kunne godkendes af Danmarks Biavlerforening. Ligesom Danmarks Biavlerforening vil have fuld indsigt i resultater og mulighed for at drøfte svarene med analyseinstituttet efter gennemførelse af undersøgelsen. Styrelsen skal ligeledes arbejde for, at undersøgelsen også udsendes via øvrige biavlsorganiationer. 13. DBF s holdning til CBR Bestyrelsen fortsætter strategien med åbent brev i TfB til Styrelsen. Der laves ikke vejledning og info til medlemmer på nuværende, i det vi afventer styrelsens planer på området. 14. Formandsmøde 29/10 Bestyrelsen besluttede at formandsmødet gennemføres på følgende måde: - Formiddagen anvendes til orientering, samt behandling af indkomne forslag. - Eftermiddagen anvendes til oplæg med Esben Danielsen og gruppearbejde om samme emne. 15. Aktuelle politiske og strategiske emner. Intet at referere. 16. Punkter til opfølgning (Opfølgnings- og Rullelisten) Bestyrelsen fulgte op og konstaterede status. 17. Beslutningspunkter fra Forum siden sidste bestyrelsesmøde A. Projekt: Nye muligheder Mere økologisk honning Af Rune H Sørensen» 18. aug 2016 Bestyrelsen godkendte ansøgning for økologiprojektet år 2. A. Status EU honningprogram Af Flemming Vejsnæs» 14. jun 2016 Bestyrelsen godkendte ansøgninger til det nationale biavlsprogram.

6 18. Eventuelt. Biavlsturen til Sverige mangler at blive lagt på Bishoppen. RHS følger op. EA efterlyste initiativer i forhold til Honningreklamefonden, så logoet igen bliver fremhævet. BB understregede de forestående planer om markedsføringsplan. Der afholdes et skype-bestyrelsesmøde medio oktober. Der afholdes fysisk bestyrelsesmøde i slutningen af året. For godkendelse af referatet: Knud Graaskov Ivan Bjorholm Nielsen Bo Brebøl Jens Sproegel Flemming Bech Thorsen Rigmor Johannesen Erling Atzen

7 Rulleliste (Sager planlagt til behandling i bestyrelsen) Tid Ans J F M A M J J A S O N D v Sag Konstituering* X KG Intro m. personale* X RHS Fastsættelse af generalforsamling* X KG Gennemgang materiale til X RHS generalforsamling* Gennemgang årsrapport* X RHS Kvartalsrapport* X X X X RHS Udvalgskommissorier* X Alle Udarbejdelse af årsplan* X RHS Godkendelse af budget* X RHS Oplæg om Bybi X RHS * Faste årlige punkter

8 Opfølgningsliste (Opgaver som er aftalt på bestyrelsesmøder) Sag Opgave Ansv Deadline pkt. 5c Folkeoplysningslov: På baggrund af tidligere drøftelser i bestyrelsen påtog Rune Havgaard Sørensen sig, at udarbejde udkast til ny skabelon til lokale standardvedtægter, idet de ikke i øjeblikket lever op til Folkeoplysningslovens krav. RHS pkt. 6b Vedrørende tidligere drøftelse om anvendelse af DBF-logo på hjemmesider m.v. blev udvalget opfordret til at følge op på sagen. BB pkt. 2 Bestyrelsen anmodede RHS om at følge op på revisorens opgaver i forbindelse med EUprojekter og de tab foreningen er blevet påført. RHS Afventer endelig afgørelse pkt. Bestyrelsen anmodede Markedsføringsudvalget om at afsøge muligheder for andre virksomheder, der ønsker at anvende foreningens logo i forbindelse med markedsføring. Bestyrelsen drøftede anvendelsen af midler fra Honningreklamefonden. På baggrund af Markedsføringsudvalgets arbejde med en markedsføringsplan, ønsker bestyrelsen en yderligere drøftelse af dette pkt. 11 Bestyrelsen godkendte dispositionen over politiske områder og tilkendegav at nogle områder med fordel uddelegeres til bestyrelsesmedlemmer, når emnerne skal udspecificeres pkt. 13 RHS undersøger om nogle af de inaktive Forum-grupper kan lukkes pkt. 10 Bestyrelsen godkendte at følgende initiativer igangsættes: - Koordinatorerne tilknyttes forskellige medarbejdere i sekretariatet. - Der udarbejdes en koordinatorvejledning til hver type af koordinatorer, med beskrivelse og links til relevant information. - Der afholdes møder for de resterende koordinatorer i BB RHS RHS RHS

9 - Der laves liste over øvrige koordinatorer, så de kan se deres kollegaer i øvrige foreninger. - Endvidere tilknyttes koordinatorerne udvalgene på følgende måde: o Koordinatorererne tilknyttes udvalgene på følgende måde: o Koordinator for nye biavlere (Uddannelsesudvalget) o Koordinator for aktiviteter og fastholdelse (Uddannelsesudvalget) o Koordinator for biernes produkter (Markedsføringsudvalget) o Koordinator for biavlsinteresser (Økonomiudvalget) o Koordinator for presse- og PR (Markedsføringsudvalget) o Koordinator for bisygdomme (Fagligt udvalg) pkt. 11 Bestyrelsen besluttede at følge op på foreninger, som de finder relevante i forhold til foreningsundersøgelsen og deres lokale kendskab. Dette med tilbud om et besøg/oplæg i løbet af vinteren. Alle RHS opretter en tråd på Forum, med analyse og skabelon til oplæg. Der lægges en liste ud over tilmeldte til formandsmødet pr. 1. oktober. Særlig henvendelse til de foreninger, der ikke tilmelder sig formandsmødet, hvilket sikres af sekretariatet pkt. 12 Bestyrelsen besluttede at KG fortsætter dialogen med styrelsen, med mulighed for at tilbyde udsendelse af link til en undersøgelse, der skal kunne godkendes af Danmarks Biavlerforening. Ligesom Danmarks Biavlerforening vil have fuld indsigt i resultater og mulighed for at drøfte svarene med analyseinstituttet efter gennemførelse af undersøgelsen. Styrelsen skal KG

10 ligeledes arbejde for, at undersøgelsen også udsendes via øvrige biavlsorganiationer.

Referat. Ordinært bestyrelsesmøde Tid: tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19:00 Mødet slut: kl Sted: Skype

Referat. Ordinært bestyrelsesmøde Tid: tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19:00 Mødet slut: kl Sted: Skype Referat Ordinært bestyrelsesmøde Tid: tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19:00 Mødet slut: kl. 21.30 Sted: Skype Deltagere: Knud Graaskov (KG), Arne T. Henriksen (ATH), Bo Brebøl (BB) (pkt. 6-17), Rigmor Johannesen

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Danmarks Biavlerforenings generalforsamlingen 2017

BESTYRELSENS BERETNING. Danmarks Biavlerforenings generalforsamlingen 2017 BESTYRELSENS BERETNING Danmarks Biavlerforenings generalforsamlingen 2017 1 Indhold Bestyrelsen... 3 Fortsat medlemsfremgang... 3 Nye lokalforeninger... 3 Det politiske arbejde... 4 Samarbejde... 4 Folkemøder...

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Institution: NaturErhvervstyrelsen Enhed/initialer: Planter/BILU Sagsnr.: 11-380-000002 Dato: 14. oktober 2013/Rev. 5. november 2013 Referat fra møde i Binævnet

Læs mere

Hørsholm og Omegns Biavlerforening. 28. januar 2015

Hørsholm og Omegns Biavlerforening. 28. januar 2015 Hørsholm og Omegns Biavlerforening 28. januar 2015 Hvem er Danmarks Biavlerforening? Videns- og interesseorganisation for Danmarks 5000 biavlere Ca. 100.000 bifamilier eller 4 mia. bier Medlemsfremgang

Læs mere

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Kap. 1. Organisationsbestyrelsens beføjelser 1. Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen består at 7 medlemmer. Ethvert medlem er stemmeberettiget. Derudover

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE 1. INDLEDNING. Ud over de i Svaneke Friskoles vedtægter paragraf 12-15 nævnte forhold omkring skolens bestyrelses opgaver og ansvar, fastsætter bestyrelsen

Læs mere

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri Institution: NaturErhvervstyrelsen Enhed/initialer: Miljø og Biodiversitet/BILU Sagsnr.: 11-380-000002 Dato: 27. februar 2015 Referat fra møde i Binævnet

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Nyhedsbrev maj Fra Hammel & Omegns Biavlerforening

Nyhedsbrev maj Fra Hammel & Omegns Biavlerforening Nyhedsbrev maj 2010 Fra Hammel & Omegns Biavlerforening Hej biavler Nu er der ved være godt gang i bierne og foreningen er parat med årets aktiviteter. Her i nyhedsbrevet kan du læse om: Biavlskursus for

Læs mere

FORRETNINGSORDEN DANMARKS INNOVATIONSFOND

FORRETNINGSORDEN DANMARKS INNOVATIONSFOND CVR Nr. 29 03 5695 Forretningsordenen er udfærdiget af bestyrelsen for Danmarks Innovationsfond (i det følgende kaldet Fonden ) med hjemmel i 11, stk. 1 i lov nr. 306 af 29. marts 2014 om Danmarks Innovationsfond

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Andelsboligforeningen Frydenhøjparken

Andelsboligforeningen Frydenhøjparken R E F E R A T af bestyrelsesmøde i den 6. februar 2003 kl. 18:30 i Pavillonen ved Materielgården, Frydenhøjparken 23 A Deltagere Bestyrelsen: Kaj Stauning, Ken Gregor, Jørgen Frederiksen, June Hansen,

Læs mere

Rapport fra bestyrelsesmøde i E.ON Varme Danmark ApS den 17. januar 2011 på Lautruppark hotel, Ballerup

Rapport fra bestyrelsesmøde i E.ON Varme Danmark ApS den 17. januar 2011 på Lautruppark hotel, Ballerup Rapport fra bestyrelsesmøde i E.ON Varme Danmark ApS den 17. januar 2011 på Lautruppark hotel, Ballerup Tilstede Tore Harritshøj (formand), Morten Skovgaard, Peter Nisbeth, Erling Hugger Jakobsen, Per

Læs mere

Jens Peter Sørensen (JP) Carsten Mortensen (CM) Peter Fogh Nissen (PN) Peter Bols (PB) Marietta Rosenvinge (MR) Henrik Englund-Sørensen (HS)

Jens Peter Sørensen (JP) Carsten Mortensen (CM) Peter Fogh Nissen (PN) Peter Bols (PB) Marietta Rosenvinge (MR) Henrik Englund-Sørensen (HS) Referat af bestyrelsesmøde 2/18 tirsdag den 9. januar 2017. Til stede: Fra bestyrelsen Birgitte Nymark (BN) Jens Peter Sørensen (JP) Ole Svendsen (OS) Johnny V. Jensen (JJ) Carsten Mortensen (CM) Peter

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner Vedtægter for Foreningen Skagens Venner 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 3 2. Medlemskab.. 3 3. Ledelse.. 3 4. Udmeldelse og eksklusion 4 5. Finansiering og kontingent..

Læs mere

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1 BILAG 5 Forretningsorden Side 1 14. oktober2019 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSE INDSAMLING PÅ TVÆRS I/S Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Konstituering...3 2. Mødeafholdelse...3 3. Dagsorden...3 4. Afvikling

Læs mere

Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark Forsikring A/S

Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark Forsikring A/S Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark Forsikring A/S Nedsat af bestyrelsen i Topdanmark Forsikring A/S ( Selskabet ) 1. Formål Revisionsudvalget er et bestyrelsesudvalg, der skal overvåge selskabets

Læs mere

Dag Tid Emne Underviser

Dag Tid Emne Underviser Basiskursus i Biavl Program for Basiskursus i Biavl, del I - A og del I-B på Dalum Landbrugsskole. Kurset holdes over 2 weekender, del I A i weekenden lørdag, d. 23. februar og søndag, d. 24. februar 2019

Læs mere

Referat 2018/01. Bestyrelsesmøde 20. februar 2018, kl

Referat 2018/01. Bestyrelsesmøde 20. februar 2018, kl Boliger til alle Bo42 St. Torv 2 3700 Rønne www. bo42.dk mail: bo42@bo42.dk tlf.: 5695 1942 Referat 2018/01 Bestyrelsesmøde 20. februar 2018, kl. 17.00 Tilstede: Næstformand Holger Pii (HP), Flemming Thorsen

Læs mere

Kvartalsrapport fra 1. december 2009 til 31. marts 2010 fra akkrediteringsnævnet

Kvartalsrapport fra 1. december 2009 til 31. marts 2010 fra akkrediteringsnævnet R E F E R A T Bestyrelsesmøde Sted: Sundhedsstyrelsen, mødelokale 502 Dato: 3. juni 2010 Tid: Kl. 9.30-12.00 (mødet afsluttes med frokost) Deltagere Jesper Fisker (formand) Jens Elkjær (næstformand) Lone

Læs mere

T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k. CVR nr. 31995876

T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k. CVR nr. 31995876 Forretningsorden for bestyrelsen i T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k CVR nr. 31995876 1 - GRUNDLAG Stk. 1 Denne forretningsorden opsummerer og supplerer bestemmelserne om

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsordenpunkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen orienteres løbende om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Kvartalsrapport for 4. kvartal

Læs mere

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen.

: Grethe Rasmussen (formanden vælges direkte på repræsentantskabsmødet). : Grethe Rasmussen, Poul Meisler og René K. Rasmussen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 13. april 2015, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. nye samarbejdsformer 12. februar 2016 Kl Regionsgården, H5

Arbejdsgruppen vedr. nye samarbejdsformer 12. februar 2016 Kl Regionsgården, H5 Møde i: Arbejdsgruppen vedr. nye samarbejdsformer Dato: 12. februar 2016 Kl.: Kl. 10-12.00 Sted: Regionsgården, H5 Deltagere: Peter Mandrup Jensen Christian Bartholdy Anne Hertz Birte Sonnenborg Grothe

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

norm Protokol Mødedato og tidspunkt: Bestyrelsesmøde nr. 20 i Nomi4s i/s. Mandag d. 22. januar 2018 kl Mødested: Hjermvej 19, 7500 Holstebro

norm Protokol Mødedato og tidspunkt: Bestyrelsesmøde nr. 20 i Nomi4s i/s. Mandag d. 22. januar 2018 kl Mødested: Hjermvej 19, 7500 Holstebro norm Protokol Bestyrelsesmøde nr. 20 i Nomi4s i/s. Mødedato og tidspunkt: Mandag d. 22. januar 2018 kl. 11.00 Mødested: Hjermvej 19, 7500 Holstebro Journal nr.: 5.1.2.3/1658 Mødedeltaqere: Bestyrelsen:

Læs mere

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt.

Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30. Mai Hartz, revisor Deloitte deltog under behandling af pkt. Gribvand A/S Bestyrelse 13. maj 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2015 Mødedato / sted: 29. april 2015 / Holtvej 18c, Græsted / kl. 16:30-17:30 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 5. december 2016 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Dagsorden. til mødet i. Havnebestyrelsen. 5. december 2016 i Havnekontoret Juridisk Kontor Dagsorden til mødet i Havnebestyrelsen 5. december 2016 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 54 Orientering - økonomisk opfølgning pr. 30. november 2016 med godsstatistik

Læs mere

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse

Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse Side 1/6 Forretningsorden for Den Danske Naturfonds bestyrelse 1. Bestyrelsens valg, konstitution og honorar 1.1. Indstilling og valg af bestyrelsesmedlemmer sker i overensstemmelse med pkt. 7 og 8 i fondens

Læs mere

Kommissorium for Lokalstrategiudvalg - bæredygtighed

Kommissorium for Lokalstrategiudvalg - bæredygtighed Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 CVR-nr. 31843219 J.nr. 84-12696a Kommissorium for Lokalstrategiudvalg - bæredygtighed 1 Formål 1.1 I henhold til bestyrelsens forretningsorden pkt.

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 21. august 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 21. august 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 21. august 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Leif Poulsen Birthe Hansen Karin van Overeem Nicki Hagesen Svend Jensen

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt

Afbud fra: Torben Haahr. Søren Vinding og Gorm Sigaard var fraværende under punktet Godkendt Referat til bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 3. marts 2016 kl. 17.00 ca. 20.00 på Fanø Rådhus, Skolevej 5-7, Nordby, Fanø (Færge fra Esbjerg kl. 16.30) Afbud fra: Torben Haahr Dagsorden: Pkt.

Læs mere

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6.

Referat. DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager 3. Nybyggeri 4. Økonomi 5. Øvrige sager til behandling 6. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 3. december 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. november 2015 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol

Læs mere

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen Forretningsorden for Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen 1 1.1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold til foreningens vedtægter 10. 1.2. Tiltrædelse af forretningsordenen

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden:

Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden: Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde nr. 03/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Resumé Byggeriet i Næstved er nu påbegyndt og der er udført ca. 20% af arbejdet. I denne sag gives en kort gennemgang af status på byggeprojektet.

Resumé Byggeriet i Næstved er nu påbegyndt og der er udført ca. 20% af arbejdet. I denne sag gives en kort gennemgang af status på byggeprojektet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 27. juni 2017 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 28. juni 2017 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, John

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde

Forretningsorden. for. bestyrelsen XXX A/S. CVR-nr. XXXXXXXX. 1. Bestyrelsens første møde Forretningsorden for bestyrelsen i XXX A/S CVR-nr. XXXXXXXX 1. Bestyrelsens første møde Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Referat Den 19. april 2018

Referat Den 19. april 2018 Glostrup, den 23. april 2018 Referat Den 19. april 2018 Mødeart: Mødested: FA09 Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 18.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING. Danmarks Biavlerforenings generalforsamlingen 2016

BESTYRELSENS BERETNING. Danmarks Biavlerforenings generalforsamlingen 2016 BESTYRELSENS BERETNING Danmarks Biavlerforenings generalforsamlingen 2016 1 Indhold Medlemssituationen... 3 Sekretariatet... 3 Bestyrelsen... 3 Lokale koordinatorer... 3 Det politiske arbejde... 4 Folkemødet

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 04-12-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Fraværende: Alle mødt. Bemærkninger: Bent K. Andersen deltog til og med pkt.

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden marts 2010/jca Bestyrelsens forretningsorden 1. Hjemmel Iht. vedtægter 6 stk. 6a : Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden dog under hensyn til stk. 6b.6e. Henvisningerne i stk. 6b..6e er indarbejdet

Læs mere

Forslag til budget 2015

Forslag til budget 2015 Forslag til budget 2015 Note 2013 2015 Medlemskontingent* 3.315.704 3.550.000 Modtaget arv 0 0 5 Konsulentgruppen 57.576 20.000 6 Salgsafdeling excl. Honningreklamefonden 688.907 680.000 1, 7, 8 Andre

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 6. april 2011 27 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00

Ungdomsbo. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 144, mandag den 14. januar 2013 kl. 16.00 Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus.

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 125. Ansøgning om støtte fra Plan09 midler til udarbejdelse af

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Foruden de bestemmelser, der er formuleret i de til enhver tid gældende Vedtægter for den selvejende institution Rudme Friskole,

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 24. maj 2018 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 24. maj 2018 i Havnekontoret Juridisk Kontor Referat til mødet i Havnebestyrelsen 24. maj 2018 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 23. marts 2018 16 16 Godkendelse

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen for Maskinmestrenes Forening. Godkendt den 02. september 2010

Forretningsorden. Bestyrelsen for Maskinmestrenes Forening. Godkendt den 02. september 2010 Forretningsorden Bestyrelsen for Maskinmestrenes Forening Godkendt den 02. september 2010 C:\Users\sb\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Outlook\WD98V9XV\2010 09 06 Bestyrelsens

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse

Referat til bestyrelsesmøde 36 for VUC Djursland den 290414 kl. 15.00 18.00 i Grenaa, Nytorv. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Konstituering... 2 1.1 Konstituering... 2 1.2 Vedtægter og forretningsorden... 2 1.3 VEU valg... 2 1.4 Overdragelse af personaleansvar... 2 1.5 Mødestruktur... 2 2 Status på skolen...

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N.

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl. 9.00 11.00 hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. I mødet deltog både ny observatør fra Erhvervsstyrelsen,

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S Referat Dato: 21-09-2018 Ref.: msv Mødenr.: 3/2018 Mødedato: 20. september 2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby Dagsorden

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmødet

Referat af organisationsbestyrelsesmødet Referat organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 18. maj 2017, Kl. 16-21 Havneholmen, ML - Danmark Deltagere: Steffen Morild, Iris Gausbo, Dijana Dix Omerbasic, Dorthe Pelle Nielsen, Flemming Løvenhardt,

Læs mere

Referat af møde i Binævnet den 11. april 2013

Referat af møde i Binævnet den 11. april 2013 NaturErhvervstyrelsen Center for Jordbrug, Planter Den 15. april 2013/Rev. 21. maj 2013 J.nr.: 11-380-000002 BILU- Referat af møde i Binævnet den 11. april 2013 Mødet blev holdt hos NaturErhvervstyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret.

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar 2015 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018 Dokument revision historik samt godkendelse Beskrivelse 1.0 Forretningsorden for Skolebestyrelsen på Bjørnehøjskolen Godkendt af bestyrelsen Ændring er - stk Godkendelse Anette Rasmussen, Noomi Katz-Kolberg,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 26. marts 2015 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015, kl. 15-17 Afbud: Kirsten Bundgaard Mathias Rump Hansen Palle Rasmussen

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Lynge Skovgaard og Mai Hartz (Deloitte) deltog under behandling af pkt

Lynge Skovgaard og Mai Hartz (Deloitte) deltog under behandling af pkt Gribvand A/S Bestyrelse 7. maj 2014 Referat af Bestyrelsesmøde d. 29. april 2014 Mødedato / sted: 11. februar 2014 / Gribvand A/S, Holtvej 18c kl. 12:00 14:00 Mødedeltagere: Jannich Petersen (JP) Flemming

Læs mere

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond FORRETNINGSORDEN 3. december 2015 For bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond Bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond har fastsat denne forretningsorden for bestyrelsens arbejde. 1. Fondens bestyrelse

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. april 2015 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. april 2015 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. april 2015 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. marts 2015 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 10 min 2. Efterretningssager

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S. Protokol af bestyrelsesmøde 6. maj 2015 kl. 16.30-21.30 på Døjsøvej 1, Skanderborg

Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S. Protokol af bestyrelsesmøde 6. maj 2015 kl. 16.30-21.30 på Døjsøvej 1, Skanderborg Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S Protokol af bestyrelsesmøde 6. maj 2015 kl. 16.30-21.30 på Døjsøvej 1, Skanderborg Bestyrelsesmøde den 6. maj 2015 Deltagere: Henrik Müller (formand og mødeleder) Martin

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup.

Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Referat bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde torsdag den 26. februar 2015 kl. 17.00 i Mødelokale, Hodde-Tistrup Hallen, Lærkevej, 6862 Tistrup. Fraværende: Der er afbud fra Torben Haahr, Preben Friis-Hauge,

Læs mere