Kære forældre. Agnete Manicus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære forældre. Agnete Manicus"

Transkript

1 Kære forældre I sidste uge sang alle børn med på Sommer, sommer og sol til morgensamling, og jeg håber, at vi har masser af sommer og sol i vente, når vi om ikke så længe kan holde sommerferie. Når man får ferie, kan man glæde sig over pause fra hverdagen og glæde sig til gode oplevelser sammen med familien. Men man kan også glæde sig til det, man skal i gang med, når ferien engang er slut. Sådan har jeg det, når jeg tænker på det kommende skoleår. Jeg glæder mig til at komme i gang med det, for jeg synes, det byder på meget godt og spændende. Allerførst, at vi i en tid med skolelukninger kan udvide skolen med 6. klassetrin. Vi ser frem til, at de små børn, der var de første i den rullende skolestart, nu bliver vores første 6. klasse. Det stiller krav til både lærere og elever, for der skal være passende udfordringer for alle, både fagligt og socialt, så børnene vil opleve, at det er spændende at gå i 6. klasse, at de lærer noget, og at de trives. Dernæst glæder jeg mig over, at vi i en tid med besparelser mange steder, har ressourcer, så vi kan ansætte to nye lærere og give børnene et timetal, der lever op til de anbefalinger, som undervisningsministeriet og kommunen giver. Ressourcerne gør det også muligt at give børnene et godt og varieret undervisningstilbud, hvor den enkelte klasse kan arbejde for sig selv, men hvor der også er mulighed for at danne hold på tværs af fag og klasser. Jeg synes også, det er glædeligt, at Sebber Landsbyordning nu er selvstændig, og den fælles ledelse med Farstrup Skole er ophævet. Lene er leder i Regnbuen og desuden stedfortræder på skolen, hvis jeg er væk, og jeg er skoleleder og dermed øverste leder for hele Landsbyordningen. Og endelig glæder jeg mig over skolebestyrelsens nye initiativ om børn, trivsel og fritid, som blev præsenteret på orienteringsmødet for mellemtrinnets forældre forleden, og som I vil høre mere om på efterårets forældremøder. Et initiativ, der sætter fokus på at skabe relationer og give børnene muligheder for flere og nye aktiviteter i fritiden. Jeg vil også se frem til samarbejdet med jer, fordi jeres opbakning og det gode samarbejde båret af gensidig tillid og respekt støtter vores opgave med at give børnene mulighed for at udvikle sig til selvstændige og livsduelige mennesker. Jeg ved, at alle medarbejdere vil gøre deres bedste for, at jeres børn både de små i vuggestue og børnehave og de store i skolen vil lære og trives i Børns Univers på kryds og på tværs i Sebber Landsbyordning. Vi vil alle ønske alle forældre og børn en rigtig dejlig sommer. Agnete Manicus

2 Nyt om personale Vi er glade for at kunne sige velkommen til vores to nye lærere efter sommerferien. Det er Sonja Weinreich, som skal være lærer i indskolingen og være kontaktlærer for grøn gruppe. Og så er det Kristina Nørgaard Olesen, som bliver lærer på mellemtrinnet og klasselærer i 4. klasse. De to nye lærere præsenterer sig her i Landsbynyt. Vi håber, de begge vil trives med deres lærerjob her på Sebber Skole. Anja Petersen, der er rengøringsassistent både i Regnbuen og på Skolen, skal i det kommende skoleår i gang med en uddannelse til rengøringstekniker og serviceassistent. Det betyder, at Anja i lange perioder vil være af sted på skole. Når Anja er væk, får vi en afløser, der kommer og gør rent. Vi håber, Anja får et godt udbytte af sin uddannelse. Anja glæder sig til at komme i gang, men siger også, at hun vil savne alle børnene, mens hun er væk. Da Sebber Skole, og også Bislev Skole, bliver selvstændig fra 1. august, betyder det, at Hans Nielsen, vores pedel, bliver teknisk serviceleder på både Bislev og Sebber skoler. Hans har indtil nu løst alle pedelopgaverne på de to skoler, men han har hørt under servicelederne i Nibe og Farstrup. Men fra 1. august tilrettelægger Hans som teknisk serviceleder selv sit arbejde på de to skoler. Den nye selvstændighed betyder også, at vores sekretær, Gitte Falk Laursen, som også er sekretær på Farstrup Skole, får flere sekretærtimer her i Sebber. Hej Jeg hedder Sonja Weinreich og skal efter sommerferien starte som lærer på Sebber Skole. Jeg har været lærer i 8 år og har i den tid været ansat på Seminarieskolen. Jeg er 53 år og har 3 børn og 3 dejlige børnebørn. Jeg bor sammen med den mindste af mine børn, som hedder Tom. Han er 15 år, og skal starte på Aalborghus Gymnasium efter ferien. Tom og jeg bor på Lektorvej i et dejligt hus, sammen med to hunde, Pjevs og King og en skildpadde, som hedder Speedy. Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle starte på Sebber skole. Mange sommerhilsner Sonja. Hej Jeg hedder Kristina N. Olesen, er 27 år og bor i Aalborg. Jeg blev færdiguddannet fra Læreruddannelsen i Aalborg i 2009 m e d f a g e n e dansk, matematik, idræt samt n a t u r / t e k n i k. Har, siden jeg blev færdig, haft flere vikariater og var i perioden januar 2010 til sommerferien samme år ansat på Sebber Skole i Annes barselvikariat. Jeg var meget glad for at være på Sebber Skole, og er glad for, at jeg nu bliver fastansat på skolen. Jeg skal kun undervise på mellemtrinet, hvor jeg bl.a. skal være klasselærer for, og have dansk i 4. klasse og matematik i 3. og 5. klasse. Mange sommerhilsner Kristina.

3 Legepatrulje Nyt om elever Her i foråret har vi sagt farvel til David fra 3. klasse, som er flyttet til Nibe Skole, og til Fie fra 4. klasse, som er startet på Vokslev Friskole. I sommerferien flytter Morten fra 4. klasse til Kongerslev, hvor han også skal gå i skole. Det er altid trist at sige farvel til elever og klassekammerater, men vi håber, børnene vil befinde sig godt på deres nye skoler. Legepatruljen har igen i år været en stor succes. Børnene fra de andre klasser har gerne villet lege med, og legepatruljen har på en meget flot måde kunnet klare at finde på lege, sætte dem i gang og være ledere for dem. Det har betydet gode frikvarterer med nyt og spændende indhold for mange børn. I det seneste halve år har alle piger i 5. klasse været med i legepatruljen, og vi siger en stor tak til eleverne for deres indsats og til Charlotte, der som trivselsperson har stået for legepatruljen. Vi håber, mange elever i den kommende 5. klasse vil melde sig til at være med i legepatruljen. Elevråd Ved skoleårets slutning skal vi tage afsked med elevrådet, der består af Sif fra 4. klasse, som er formand, Petra fra 5. klasse, som er næstformand, Emilie fra 3. klasse og Lisa Maria og William fra indskolingen. Elevrådet har arbejdet med mange forskellige områder i årets løb. De har stået for gennemførelse af Undervisningsmiljøundersøgelsen, de har arbejdet med energibesparelse og lavet plancher med energispareråd, og de har planlagt og gennemført Trivselsdagen for alle børn og voksne i Sebber Landsbyordning. Vi har haft et elevråd, der har arbejdet godt og taget opgaverne alvorligt. Det er flot klaret af eleverne, og vi siger en stor tak for deres indsats. Efter sommerferien starter Jeppe og Christoffer i indskolingen. De går begge i Regnbuen. Desuden starter Marcus, som bor i Lundby, i indskolingen og i DUS. Vi glæder os til at byde de nye elever velkommen og håber, de vil befinde sig godt med at gå på Sebber Skole. Og så er det en glæde at kunne byde velkommen til 15 elever i vores nye 6. klasse. Vi kender dem alle, og vi tror på, at de fortsat vil være en god og dygtig klasse med børn, der er ivrige efter at lære og som har det godt med hinanden. Efter ferien vil der være 65 børn på Sebber Skole fordelt med 38 børn på mellemtrinnet og 27 børn i indskolingen. Første skoledag Første skoledag efter sommerferien er mandag den 15. august. Her møder alle elever fra kl til kl Alle forældre, der har tid og lyst til at komme med i skole denne dag, er meget velkomne.

4 Legedage i Regnbuen I uge 24 havde vi arrangeret legedage i Regnbuen for børnehavebørnene. Vi havde lavet små områder på legepladsen, hvor legene foregik, og børnene kunne så vælge, hvad de havde lyst til. En af dagene var dagplejerne på besøg, og de syntes, det var spændende og anderledes. De lege, man kunne vælge, var bl.a. sæbebobler - følekasser løbevandstafet kaste bolde på dåser fægtekampe hoppe i mand ringspil sjippe m.m. En af dagene var vi ovre på multibanen og spille bold, og den sidste dag var legetøjsdag. Bedsteforældredag og arbejdsdag Torsdag før St. Bededag havde vi bedsteforældredag, hvor mange bedsteforældre benyttede sig af muligheden for at være sammen med deres barnebarn. Det er også en god dag for personalet til at få talt med de bedsteforældre, som børnene jævnligt nævner og som vi efterhånden kender. Torsdag før pinsen havde vi arbejdsdag i Regnbuen, og endnu engang viste det sig, at det er godt at afholde dagen på en hverdag. Vejret var fint, og vi fik lavet rigtig meget malearbejde fik ny benzintank savet brænde flyttet sand - påbegyndt reparation af Regnbuehytten og slået græs. Tak til forældrene for hjælpen og tak for en god dag. Ellers har vi haft en del ture ud af huset. Dels en togtur til Arden for børnehavebørnene ture til Løgstør lystbådehavn og legeplads. Vuggestuen har været på små ture i nærmiljøet og på biblioteket og i Aalborg Storcenter. Dussen Dussen har haft pige/drengeture til Aalborg Storcenter, og det har været godt at dele dem op. Vi sluttede ugen af med forhindringsbane inde i Regnbuen, hvor det bl.a. var tilladt at kravle på køkkenbordet uha det var spændende. Til sidst fik alle børn udleveret diplom for deltagelse i ugen. De har været ude at købe nye spil til DUSSEN. Alle de store børnehavebørn deltog i emneugen sammen med skolen, De yngste børnehavebørn og vuggestuebørnene holdt emneuge i Regnbuen. Nu glæder vi os alle sammen til at holde sommerferie. Rigtig god ferie til jer alle.

5 Multibanen Den nye multibane på stadion i Valsted indvies lørdag den 25. juni. Sebber Fællesråd og Sebber Idrætsforening har i samarbejde og med Ole Fristrup som primus motor gjort en stor indsats med at skrive ansøgninger, skaffe midler og organisere frivilligt arbejde, så banen nu er blevet færdig. Børnene fra Sebber Landsbyordning har allerede taget banen i brug, for eksempel på den fælles aktivitetsdag for indskolingsbørnene på Farstrup og Sebber skoler. Vi er sikre på, at banen vil blive til stor glæde for alle områdets børn, både når de er i Regnbuen og i skolen og i deres fritid. Så vi er meget glade for, at det er lykkedes at etablere multibanen. Sund mad i O-timerne Som det sidste emne inden sommerferien, har vi i gul og grøn gruppe arbejdet med sund mad og motion. Vi har blandt andet spillet et spil, hvor man eksempelvis skulle finde ud af, hvor mange englehop der skulle til for at forbrænde et stykke slik. Vi har de sidste par gange arbejdet en del med kostpyramiden, og har også lavet vores egen ønskepyramide. Hvis ønskepyramiderne er virkelighed, er vi sikre på, at sukkerproducenterne ville blive meget, meget glade! Hejdi

6 Pigebøger på Sebber Skole Hej, er du en læsehest? Eller skal du bare til at i gang med noget læsning, så har vi her de 10 bedste pigebøger på Sebber Skole. Det er altid hyggeligt at læse, og man bliver godt opslugt af disse 10 gode bøger, som vi, Elisabeth og Nanna, er rigtig glade for. 1) Emmy serien. Den handler både om venskab og om Emmys familie, hendes tanker og fjender. Du kan starte med Emmy serien fra 3. klasse og op. Forfatter: Mette Finderup. 2) Nanna serien. Det er en rigtig god tøsebog. Det handler om kærlighed, hvordan det er når ens forældre skændes og selvfølgelig skole og vennerne. Serien er fra 4-5 klasse og op. Forfatter: Trine Juul Hansen. 3) Vild med Ester. Det handler om en pige og en dreng, Ester og Johan, der er bedste venner og om forelskelse og druk og skilsmisse i familien. Bogen er fra 5. og op, men kan også læses af en god 4. klasses læser. Forfatter: Lisa Bjärbo. 4) Knus og Kram serien. Det handler om, hvordan to bedste veninder er forelsket i den samme dreng. Og om skænderier. Bogen er fra 3. klassen og op. Forfatter: Ingelin Angerborn. 5) Drengelus og løse tænder serien. Det er en meget lærerig bog. Den handler om fejltagelser, veninder og en muslimsk dreng, Fardin. Kan læses fra 4. klasse og op. Forfatter: Annette Herzog. 7) Karla serien. Karla serien er en god og hyggelig. Den handler om Karlas liv. Karla er en sjov og frisk pige, der altid får nye og svære udfordringer. Det er en bog, som er god at hive frem, når regnen øser ned. Den kan læses fra 4. Klasse, men også af en dygtig 3. klasses læser. Forfatter: Renee Toft Simonsen 8) Noula. Det handle om, at Noula skal på efterskole. Der får hun en ven, Danny. Hun bliver forelskelse og får en masse nye venner. Kan læses fra 4. klasse og op. Forfatter: Ane Kjærgaard. 9) Vennebogen, Bedstevennebogen, Svigtebogen og Kærestebogen. Det er nogle sjove og gode bøger om en klasse som får nye udfordringer i hver bog. Det handler om popularitet, ældre drenge og åndsvage drenge. Vennebogen og Bedstevennebogen kan læses fra 3. Klasse. Svigtebogen og Kærestebogen fra Forfatter: Lin halvberg. 10) Ane serien. Den handler om Anes liv og alle de sjove ting, hun finder på. Den viser også mange ting, man oplever i livet. Rigtig god til børn i klasse. Forfatter: Per Gammelgaard. De bøger, vi har fortalt om, synes vi bestemt, skal læses. Vi håber, vi har hjulpet dig godt på vej til at læse nye bøger. Skrevet af Elisabeth og Nanna 5. klasse 6) Fyre og flammer og s, p eller k serierne. Fyre og flammer og s, p eller k er to forskellige bøger, men handler meget om det sammen og er skrevet af samme forfatter. De handler om fester, venskab og kærlighed. Du kan læse dem fra 4. klasse og op. Forfatter: Cathy Hopkins.

7

Landsbynyt Oktober 2010

Landsbynyt Oktober 2010 Landsbynyt Oktober 2010 Kære forældre! Skoler er ofte til debat, og sådan er det i høj grad i øjeblikket. Det gælder på landsplan, hvor folketinget sætter folkeskolen på dagsordenen, og hvor der fra mange

Læs mere

Landsbynyt December 2011

Landsbynyt December 2011 Landsbynyt December 2011 Kære forældre Julen er forventningernes tid i hvert fald hos alle de børn, vi er sammen med hver dag i Sebber Landsbyordning. Forventning og glæde ser vi i deres ansigter, når

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Landsbynyt December 2010

Landsbynyt December 2010 Landsbynyt December 2010 Kære forældre Julen nærmer sig hastigt og alle Landsbyordningens børn glæder sig det er jeg sikker på. Vi har set tegn på jul i hele december. Hemmelige rum i Regnbuen, hvor forældre

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Fælles skolebeskrivelse. Tema 1: Læring og faglig udvikling

Fælles skolebeskrivelse. Tema 1: Læring og faglig udvikling Fælles skolebeskrivelse Skolebestyrelse, medarbejdere og ledelse har arbejdet med Fælles Skolebeskrivelse ved at finde eksempler fra praksis inden for de enkelte temaer. Desuden har man i nogle af temaerne

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Trivselsplan for Sebber Landsbyordning

Trivselsplan for Sebber Landsbyordning Trivselsplan for Sebber Landsbyordning Udarbejdet af Pædagogisk Råd, Sebber Skoles Trivselsperson og Sebber Skolebestyrelse 2010 Revideret efterår 2012 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Planens opbygning...

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

SEBBER LANDSBYORDNING REGNBUEN - SEBBER SKOLE

SEBBER LANDSBYORDNING REGNBUEN - SEBBER SKOLE SEBBER LANDSBYORDNING REGNBUEN - SEBBER SKOLE INFORMATION Sebber Landsbyordning den røde tråd fra 0-13 år Sebber Landsbyordning består af institutionen Regnbuen med vuggestue, børnehave og skolefritidsordning

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2012/2013 Nr. 4 Kalenderen skoleåret 2012 2013 Skolens aktivitetskalender kan ses på Skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk Ferieplan for skolerne - skoleåret

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

SEBBER LANDSBYORDNING REGNBUEN - SEBBER SKOLE

SEBBER LANDSBYORDNING REGNBUEN - SEBBER SKOLE SEBBER LANDSBYORDNING REGNBUEN - SEBBER SKOLE INFORMATION 2012-2013 Sebber Landsbyordning den røde tråd fra 0-13 år Sebber Landsbyordning består af institutionen Regnbuen med vuggestue, børnehave og skolefritidsordning

Læs mere

Skoleåret September

Skoleåret September Skoleåret 2013 2014 September Sidste skoledag før sommerferien! Sidste dag før sommer ferien var i år noget helt særligt i Gislinge. Vi skulle tage afsked med 6.klasse, der efter ferien er begyndt i Svinninge.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Fredagsbrev d uge 36

Fredagsbrev d uge 36 Fredagsbrev d.08-09-2017 uge 36 Elevrådet har købt udekridt. De ligger ikke og samler støv på hylderne, men er allerede fordelt i et pænt lag over skolegården. De er dog ikke særlig drøje i brug, så vi

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED, GOD TRIVSEL, FÆLLESSKAB OG BEVÆGELSE Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en

Læs mere

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole Jette Hansen Skoleleder Herningvej Skole Tryg skolestart Gode legepladser Forpligtende forældresamarbejde En sikker skolevej Sammenhæng i skolestarten

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole

Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole Mini-Spiren Forårs SFO På Nr. Lyndelse Friskole Hvad er Mini-Spiren: Når man skal starte i børnehaveklasse på Nr. Lyndelse Friskole til august 2017, så starter man i Mini-Spiren d. 3. april og fortsætter

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Svend Åges sidste skoledag på Langsøskolen

Svend Åges sidste skoledag på Langsøskolen LANGSØ-NYT November 2008 Nr. 2 Svend Åges sidste skoledag på Langsøskolen Skole hjem Langsø Nyt udkommer den sidste skoledag i månederne august, oktober, december, februar, april og juni til den yngste

Læs mere

Indskolingen. - velkommen i skole

Indskolingen. - velkommen i skole Indskolingen - velkommen i skole Profil for indskolingen på Holme Skole KÆRE FORÆLDRE I denne pixiudgave kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen, mens jeres barn går i indskolingen

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Vi er gået ind i efterårsmåneden, september, og jeg håber på en fortsat rigtig dejlig og lang sensommer inden de mørke vintermåneder tager over. Skolestart

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Sølvgades Skole. Trivsel

Sølvgades Skole. Trivsel Sølvgades Skole Trivsel Sølvgades Skole Jeg kan godt lide, at der bliver taget så godt hånd om eleverne (Elev fra 9. klasse) Skolen emmer af nærvær og ånd. Den er gammel, men vi er stolte af den, fordi

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Starttrinnet - et sted med hjerterum

Starttrinnet - et sted med hjerterum Starttrinnet - et sted med hjerterum Indledning Starttrinnet er begyndelsen på et langt skoleliv. Det er en vigtig periode af skoleforløbet, hvor der skal skabes et godt forældresamarbejde, et solidt fagligt

Læs mere

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Læs om Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Seminarieskolen Mylius Erichsens Vej 127 9210 Aalborg SØ Tlf. 9814 0744

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2018 Arrild Privatskole Arbejdsdag. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til årets næste arbejdsdag lørdag d.02.06. Vi glæder os til en hyggelig lørdag sammen med forældre fra både Børnehuset

Læs mere

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre

Indskoling. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y. Kære forældre Indskoling Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y Kære forældre Vi v il gerne byde jer v elkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så v i sammen kan arbejde for at

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen:

Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: Dagplejen Åby: Velkommen til onsdagsgruppen: I vores gruppe er vi 5 dagplejer, Kit, Marianne, Lotte, Anja og Annette P. Vi har tilsammen 20 børn i alderen 0-3 år. Lige nu har vi rigtig mange nye små, som

Læs mere

Kom op slå dit barn i en rekord

Kom op slå dit barn i en rekord Fredagsnyt d. 18. maj 2018 Kom op slå dit barn i en rekord Sikke en overskrift det kunne have været, hvis ikke den sidste lille tilføjelse var på. Men selvfølgelig er det en glad invitation til en sjov

Læs mere

Hvad gør mig glad i skolen?

Hvad gør mig glad i skolen? Glæde og trivsel I klassen har vi lavet en lille spørgeskema-undersøgelse om trivsel og glæde i skolen. Der ser heldigvis ud til at være meget at glæde sig over på en skoledag! Nogle af eleverne har selv

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Du vil se spørgsmål både med og uden billeder, og som svar skal du vælge den 'smily' og det svar der passer bedst til, hvad du syntes.

Du vil se spørgsmål både med og uden billeder, og som svar skal du vælge den 'smily' og det svar der passer bedst til, hvad du syntes. Pilehaveskolens Undervisningsmiljøundersøgelse, 2015 Velkommen KÆRE ELEV PÅ PILEHAVESKOLEN Jeg og alle de andre voksne på skolen - vil meget gerne have noget at vide om, hvordan du trives med at gå på

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag Kommende begivenheder August 2016 8.8.2016: Første skoledag 16.8.2016: SB-møde 19.8.2016: Trivselsdag Stadionvej 9e, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 00 Skolestart I den sidste måneds

Læs mere

Velkommen i skole. Kære forældre

Velkommen i skole. Kære forældre Velkommen i skole Velkommen i skole Kære forældre Første skoledag er en milepæl i jeres barns liv. Den er nemlig en helt særlig dag, som alle børn ser frem til med stor spænding. Den første skoletid er

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kalenderåret er ved at løbe ud og i den anledning vil jeg se lidt tilbage på Gjerndrup Friskoles hverdag og virke

Læs mere

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på

Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på Et sammenhængende skoletilbud fra 0. 9.kl. på BØVLING FRISKOLE EN SKOLE - HVOR BARNET KAN FÅ ET TRYGT OG SAMMENHÆNGENDE SKOLETILBUD FRA 0. -9. KL. FRISKOLENS VÆRDIGRUNDLAG Bøvling Friskole bygger på Grundtvigs

Læs mere

Velkommen til Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen til Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen til Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Velkommen til Sofiendalskolen - din skole i Aalborg SV! En ny og spændende verden åbner sig, når jeres barn skal begynde i skole. Det betyder et

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG

Kære Alle Ugebreve Konfirmation i 7. klasse BLÅ MANDAG Kære Alle Så er vi i uge 20, og pinsen står for døren. Foråret er nærmest blevet til sommer, og hvis det brænder lidt ekstra på armene og i panden, skyldes det med al sandsynlighed den altid store overraskelse

Læs mere

Undervisningsministeriet har udarbejdet fælles mål for indholdet i børnehaveklassen, beskrivelsen undervisningsministeriets hjemmeside

Undervisningsministeriet har udarbejdet fælles mål for indholdet i børnehaveklassen, beskrivelsen undervisningsministeriets hjemmeside Kære forældre! For at I kan danne jer et indtryk af, hvad der venter jeres barn når det begynder skolelivet i børnehaveklassen, har vi skrevet følgende information. Undervisningsministeriet har udarbejdet

Læs mere

Skraldindsamling 2014

Skraldindsamling 2014 Skolebladet Skraldindsamling 2014 FOLKESKOLEREFORM Som de fleste nok ved, blev folkeskolereformen vedtaget i folketinget sidste år. Det kommer til at betyde ændringer for jeres børn, skole-/hjemsamarbejdet

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Marts Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Er det ikke bare en herlig tid med lyse morgener, fuglefløjt og varme i vejret? selv om vinteren måske ikke har været så hård og lang; så er foråret vel altid ventet med længsel. På skolen

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2012 Siden sidst. Skoleåret 2011/2012 er ved at ved at være slut. På fredag, når dette nummer af Månedsinformation udkommer, har vi torsdag aften holdt dimissionsfest

Læs mere

DIALOG # 11 HVEM SKAL LÆREREN VÆRE MEST LOYAL OVER FOR ELEVERNE ELLER FORÆLDRENE?

DIALOG # 11 HVEM SKAL LÆREREN VÆRE MEST LOYAL OVER FOR ELEVERNE ELLER FORÆLDRENE? DIALOG # 11 HVEM SKAL LÆREREN VÆRE MEST LOYAL OVER FOR OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig

Læs mere

UMV Sådan! UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV:

UMV Sådan! UMV en indeholder de fire faser, som tilsammen udgør en hel UMV: UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for _Sebber Landsbyordning - Regnbuen og Sebber Skole_ Dato: 10. februar 2014 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1. februar 2016 UMV en indeholder

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Rigtig god sommerferie til alle!

Rigtig god sommerferie til alle! Juni 2015 Rigtig god sommerferie til alle! Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Krogsager Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Højmosen Gå direkte til siden Sommerhilsen fra afd. Bygaden @

Læs mere

Touavis. Efter ferien byder vi velkommen til 20 nye elever i 0.klasse. Vi glæder os til at lære børnene at kende. Juni 2012

Touavis. Efter ferien byder vi velkommen til 20 nye elever i 0.klasse. Vi glæder os til at lære børnene at kende. Juni 2012 Touavis Juni 2012 Så blev det tid for afsked med 6.klasse. Det blev markeret ved en heftig fodboldkamp mellem udvalgte 6.kl.-elever og lærere. Nå ja,. og det blev 6.kl. som vandt på straffesparkskonkurrence.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

DIALOG # 11. Hvem skal læreren være mest loyal over for eleverne eller forældrene?

DIALOG # 11. Hvem skal læreren være mest loyal over for eleverne eller forældrene? DIALOG # 11 Hvem skal læreren være mest loyal over for Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt vanskelig

Læs mere

Nyhedsbrev 23. juni 2017

Nyhedsbrev 23. juni 2017 Nyhedsbrev 23. juni 2017 God sommerferie Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god sommerferie indtil mandag, den 14. august 2017, hvor vi holder første skoledag fra kl. 16.30-19.00. Program: 16.30 16.45

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2014-2015 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne)

Kære forældre. Indhold (tryk på overskriften og kom direkte til det skrevne) Kære forældre Hermed følger det første forældrebrev i 2014. Selv om vores ambition er, at forældre-brevet udsendes en gang månedligt, kan indholdet være så begrænset, at en enkelt måned udgår Dette var

Læs mere

Børnehuset flytter ud i det blå

Børnehuset flytter ud i det blå Børnehuset flytter ud i det blå (Men kun for en dag) Onsdag den 29. maj flytter vi som en del af byfesten alle børn og voksne ned til Spejderhytten. Vi skal hygge os med forskellige lege og sange. Hvile/sove

Læs mere

Pilen, juni 2009. Langtved d. 24. juni 2009. Nyt fra Kontoret

Pilen, juni 2009. Langtved d. 24. juni 2009. Nyt fra Kontoret Pilen Juni 2009 Langtved d. 24. juni 2009 Nyt fra Kontoret 3-2-1- sommerferie... Tænk en gang så kan vi sætte kryds ved endnu et afsluttet skoleår, måske er det alderen, der melder sig, men jeg synes nu,

Læs mere

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne.

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Vi støtter Danske Hospitalsklovne Mange af jer har set, at vi har to papcontainere stående ved kontoret,

Læs mere

Folkeskolereform Forældrespørgeskema 2015.

Folkeskolereform Forældrespørgeskema 2015. Skemaet gennemføres blandt forældre i 1. klasse, 3. klasse og 5. klasse Forældrene vælges ud fra ét barn og svarer i forhold til dette barn Undersøgelsen gennemføres telefonisk af DST Survey Interviewinstruks:

Læs mere

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Nyhedsbrev Marts. På bondegårdstur. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk På bondegårdstur BEMÆRK Nyhedsbrev Marts DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk

Læs mere

Bestyrelsens beretning april 2013

Bestyrelsens beretning april 2013 Bestyrelsens beretning april 2013 Aflagt ved den ordinære generalforsamling mandag d. 29. april 2013 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. I år har det været lidt underligt at skrive beretning,

Læs mere

Lokale indsatsområder

Lokale indsatsområder Lokale indsatsområder De lokale indsatsområder er valgt med udgangspunkt i den virkelighed, vi ser i Sebber Landsbyordning, og den vej udviklingen bevæger sig ad. De to team for indskoling og for mellemtrin

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Anni Lukassen Mellemvej 6, 7700 Thisted Magnus 2. klasse, Johanne 4. klasse og Lasse 6. klasse. Forældreråd i 4. og i 6. klasse. Tidligere været i forældrebestyrelsen. Skolen er børnenes arbejdsplads,

Læs mere

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010

Kandidat til skolebestyrelsesvalget ved Sjørring Skole 2010 Charlotte K. Justesen, Fiskervej 26, Nr. Vorupør. Sara i Indskolingen - 2. kl. Sabrina i Mellemtrinet - 4. kl. Medlem af skolebestyrelsen ved Vorupør Skole fra 1. april 2006. Medlem af skolebestyrelsen

Læs mere

Bestyrelses beretning 2017.

Bestyrelses beretning 2017. Bestyrelses beretning 2017. Kære Generalforsamling på Ringsted Lilleskole d. 20.04.2017. Nu er vi rigtig godt i gang med vores 5. skoleår, vores 1. halvrunde fødselsdag er snart en realitet. En milepæl

Læs mere

KRAI En ny skolestart INDHOLD Velkommen.. 3 KRAI= 4 Stamholdene.. 4 Klasselærer/kontaktlærer. 4 Kompetencebaserede hold.. 4 Nim Skole og Børnehus

KRAI En ny skolestart INDHOLD Velkommen.. 3 KRAI= 4 Stamholdene.. 4 Klasselærer/kontaktlærer. 4 Kompetencebaserede hold.. 4 Nim Skole og Børnehus KRAI En ny skolestart INDHOLD Velkommen.. 3 KRAI= 4 Stamholdene.. 4 Klasselærer/kontaktlærer. 4 Kompetencebaserede hold.. 4 Nim Skole og Børnehus Kompetencemål. 4 SFO 4 Trivselsgrupper 4 Fødselsdage....

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Indskolingen. - velkommen i skole

Indskolingen. - velkommen i skole Indskolingen - velkommen i skole Profil for Holme Skoles Indskoling KÆRE FORÆLDRE I denne pjece kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen, mens jeres barn går i indskolingen på Holme

Læs mere

Indskolingen på Randers Realskole. børnehaveklasse

Indskolingen på Randers Realskole. børnehaveklasse Indskolingen på Randers Realskole 1. klasses undervisning - lige fra børnehaveklasse 1 Udvikling med tradition Selvom Randers Realskole er blandt landets største skoler, så fungerer indskolingen i en lille,

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R Indhold: Aktuelt i september Siden sidst 5.årgang til koncert Legepatruljekursus Cow parade. Fritternyt En dag med sundheds.. 7.klasserne fremlægger.. s.2 s.2 s.3

Læs mere

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO

Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Velkommen til Brenderup og Omegns Realskoles SFO Kontakt til Skolevejens SFO Skolevejens SFO Skolevej 25 5464 Brenderup Tlf. 2117 0787 E-mail: via skolens Intra Afdelingsleder Lene Sand Christensen Tlf.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. august 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 829 Næste uge: 17. august Lejrskoleuge Mærkedag: 15. august 16. august 18. august 19. august 20. august Mads S 4.kl. Mads K 4.kl. Helle Søren

Læs mere