ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 4. Byrådet holdt møde onsdag den 15. marts Mødet begyndte kl og sluttede kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 4. Byrådet holdt møde onsdag den 15. marts Mødet begyndte kl og sluttede kl"

Transkript

1 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 4 Byrådet holdt møde onsdag den 15. marts Mødet begyndte kl og sluttede kl Der var afbud fra Kurt Hansen. 1. Bemærkninger til dagsordenen Spørgsmål til byrådet Valg til Handicapråd til bebyggelsesplan for rådhusgrunden til lokalplan for Lynge Idrætsanlæg Etablering af rørbassin for regnvand i Amtsvej Tøjvask udenfor hjemmet Placering af bygning for fibernet i Blovstrød om modeller for borgerinddragelse...12 A. Delingsaftale...13 B. Klagerådet...14

2 Byrådet onsdag den 15. marts Bemærkninger til dagsordenen Det vedtoges at optage punkt 8 og 9 på dagsordenen. Et forslag fra Flemming Villadsen om at punkt 9 tilbagesendes til Økonomiudvalget blev eenstemmigt tiltrådt. 2. Spørgsmål til byrådet Ingen. 2.1 Meddelelser KKR Hovedstaden har den 1. marts sendt brev vedrørende Vækstforum i Region Hovedstaden antal og medlemmer samt brev af 2. marts vedrørende Kommunekontaktrådet i Region Hovedstaden. Økonomiudvalgets flertal har anbefalet, at der oprettes 1 erhvervsforum. Endvidere har udvalget taget til efterretning, at kommunekontaktrådet udpeger medlemmer. Til efterretning.

3 Byrådet onsdag den 15. marts ØKONOMIUDVALGET 3. Valg til Handicapråd j.nr. Folketinget har vedtaget nye regler om etablering af handicapråd i kommunerne, med virkning fra 1. april 2006, jf. Bekendtgørelse nr. 413 af 3. juni 2004 om retssikkerhed og administration på det sociale område. Handicaprådet har hidtil været nedsat som et frivilligt råd, men fra 1. april 2006 skal kommunerne nedsætte et lovpligtigt handicapråd. Handicaprådet skal sammensættes med lige antal medlemmer af Byrådet samt brugere. Byrådet har udpeget 3 medlemmer fra byrådet. Der skal endvidere udpeges 3 brugerrepræsentanter samt stedfortrædere for alle medlemmer af Handicaprådet. Formand for SDI i Allerød Finn Petersen har anmodet om, at rådet udvides til 10 medlemmer. Det er ikke et krav, at alle medlemmer, som byrådet udpeger skal være byrådsmedlemmer. Nuværende Handicapråd ophører Handicaprådets medlemmer skal modtage diæter m.v. efter reglerne i 16a i lov om kommunernes styrelse. Der er afsat kr. til Handicaprådet i Økonomiudvalget, 7. marts 2006: Det indstilles, at rådets medlemstal udvides til 10. Økonomiudvalgets indstilling blev tiltrådt. Navne meddeles senere.

4 Byrådet onsdag den 15. marts ØKONOMIUDVALGET 4. til bebyggelsesplan for rådhusgrunden Jnr p (05)./. Forvaltningen fremlagde på et borgermøde oplægget til en bebyggelsesplan med henblik på at dette skal være udgangspunkt for lokalplanen. På mødet og efterfølgende er kommet kommentarer til forslaget. Økonomiudvalget besluttede 8. juni 2005, at der skal udarbejdes lokalplanforslag for rådhusgrunden. Når lokalplanen er endelig vedtaget skal ejendommen udbydes. På baggrund af Økonomiudvalgets drøftelser den 7. december har Forvaltningen udarbejdet et forslag der indeholder en randbebyggelse. et rummer m 2 i 3-4 etager. Dette forslag blev udsendt som informationspjece og præsenteret ved borgermødet den 30. januar Borgermøde afholdt den 30. januar Forhøringsperioden er afsluttet den 6. februar Notat vedlægges med resume af de indkomne svar på høring. Lokalplanforslaget forventes i offentlig høring i 8 uger, ifølge planloven. Det vurderes, at der skal udarbejdes en miljøvurdering af lokalplanforslaget, idet lokalplanens indhold og omfang opfylder kriterierne for udfærdigelse af en miljøvurdering. Der vil være indtægter ved salg af grunden. Økonomiudvalget 7. marts 2006: Det vedtoges, at oplægget danner rammerne for lokalplanforslaget. John Køhler kan ikke tiltræde og ønsker rammerne for lokalplanen forelagt byrådet. Et forslag fra Venstre om at der udarbejdes 2 bebyggelsesforslag blev forkastet med 12 stemmer imod. For stemte 8 medlemmer (Venstre, PS, LOH). Økonomiudvalgets indstilling blev tiltrådt med 12 stemmer for. Imod stemte 2 medlemmer (PS, LOH). 6 medlemmer (Venstre) undlod at stemme.

5 Byrådet onsdag den 15. marts ØKONOMIUDVALGET 5. til lokalplan for Lynge Idrætsanlæg j.nr. I 2005 er bevilget kr. til projektering af ny Lyngehal 2. Baggrunden for en udvidelse af Lynge Idrætsanlæg med en ny hal, er et ønske om at kunne opfylde behovet for idrætsfaciliteter i Lynge. Der er igennem de senere år sket en udbygning af boligområderne i Lynge og der er sket en udskiftning af befolkningen i de nærliggende parcelhuse fra 70 erne. Det har betydet, at halkapaciteten ikke har kunnet følge med efterspørgslen og at der er opstået ventelister til visse indendørs idrætsgrene i Lynge Hallen. Den nye hal bliver på ca m 2. Den skal kunne tilpasses til mange forskellige behov og tilgodese en bred gruppe af idrætsudøvere. Det foreslås i lokalplanforslaget, at den nye hal blive bygget i sammenhæng med den eksisterende hal, delvist på den eksisterende parkeringsplads. Der skal derfor laves en ny parkeringsplads med minimum 120 p-pladser. For at gøre plads til parkeringen er det nødvendigt af opfylde en udtørret sø. Søen er ikke naturbeskyttet og er næsten helt tilvokset i selvplantede piletræer. et udsendes til medlemmerne med alm. post. Lokalplanen forventes i offentlig høring fra den 21. marts til den 16. maj og udsendt til den kreds, der er vist på bilag 1 Idrætsfaciliteterne i Lynge bliver forbedret. På budgettet er afsat 12 mio. kr. i 2006 og 3,504 mio. kr. i 2007 til Lyngehal 2. I 2006 er afsat 2,5 mio. kr. til etablering af p-pladser ved Lyngehallen, Multihuset mv. Forvaltningen forslår, at lokalplanforslaget udsendes i offentlig høring. Økonomiudvalget, 7. marts 2006: Det indstilles, at forslaget udsendes i offentlig høring. Godkendt.

6 Byrådet onsdag den 15. marts MILJØUDVALGET 6. Etablering af rørbassin for regnvand i Amtsvej j.nr. I forbindelse med gennemførelse af Lokalplan nr. 295 om Lillerød Bymidte og etablering af nyt byggeri langs Amtsvej er der ønske om at lave trafiksanering på Amtsvej i Når de nye byggerier og pladser, som der er skabt mulighed for at lave i henhold til Lokalplan nr. 295, er etableret, vil størrelsen af de arealer, som leder regnvand til kloakkerne, blive forøget i forhold til i dag. Vandmængden i kloakledningerne vil af denne grund også blive større. Hovedledningerne i og nedstrøms for Amtsvej er allerede for små og hvilket kan ses af, at de omkringliggende ejendomme med kælder får vand i kælderen, når det regner kraftigt. Derfor vurderes det, at det vil blive nødvendig at lave bassin for at regulere/udligne regnvandsmængderne til de nedstrøms liggende hovedledninger, samt at lave ledninger med større diameter i Amtsvej. Hvis den ønskede trafiksanering på Amtsvej vil blive udført lige efter/sammen med kloakarbejderne vurderes det, at de afledte kun kommer til at blive spærring af Amtsvej i en eller flere perioder med en trafikomlægning til følge. Udgifterne til projekt og etablering af kloakkerne er overslagsmæssigt beregnet til ,- kr. Heraf er der inkluderet ,- kr. til vejbrønde med tilhørende nye ledninger. Etableringen af bassin og omlægning af kloakker vurderes til driftmæssigt at være udgiftsneutral. Udgiften på ,- kr. foreslås finansieret af rådighedsbeløbet for Renovering af Kloakker i 2006 og de ,- kr. meddeles sammen med en eventuel bevilling til trafiksanering af Amtsvej. Økonomiudvalget og Byrådet ansøges om en anlægsbevilling på ,- kr. hvis arbejdet udføres sammen med vejarbejdet. Hvis kloakarbejdet laves alene ansøges om en anlægsbevilling på ,- kr.

7 Byrådet onsdag den 15. marts Miljøudvalget, 1. februar 2006: Det indstilles, at der meddeles en anlægsbevilling på kr., idet der således etableres en opstuvningsmulighed. (-lh) Økonomiudvalget, 7. marts 2006: Miljøudvalgets indstilling anbefales, finansieret som anført. en, som anbefalet af Økonomiudvalget blev tiltrådt.

8 Byrådet onsdag den 15. marts ØKONOMIUDVALGET 7. Tøjvask udenfor hjemmet j.nr. Hjemmeplejen har foretaget en arbejdspladsvurdering af de tøjvask opgaver, som udføres i fællesvaskeri i ejendommen/bebyggelsen. Vurderingen viser, at der er væsentlige arbejdsmiljøproblemer: Der bæres for megen vægt ad gangen En del borgere beder om at få bragt det vaskede våde tøj tilbage til lejligheden til tørring. I ca. halvdelen af hjemmene anvendes en ikke egnet beholder til transporten af vasketøjet. I næsten alle tilfælde foregår transporten via trapper og delvist udendørs. I halvdelen af tilfældene skal der passeres op til 5 døre, som delvist er låste og tunge at åbne, hvilket er problematisk når man bærer på noget med begge hænder Dette gør at i ¾ af stederne vurderes adgangsforholdene som problematiske. For at kunne nå opgaven, bruges gennemsnitlig 8 min. mere per tøjvask end der er visiteret, tid som må tages fra andre opgaver. Herudover giver tøjvask i fælles vaskekældere en del planlægningsmæssige problemer. Det er svært at få reserveret vasketider, så de passer i hjælpernes dagsprogram. Dette medfører ofte, at opgaver hos andre borgere skal afbrydes, for at hjælperen kan vende tilbage og påbegynde eller fortsætte en tøjvask i en vaskekælder. Det sker at en tøjvask ikke kan færdiggøres samme dag, pga. andre akutte opgaver, hvilket brugerne er selvfølgelig utilfredse med, da deres tøj efterlades i en fælles vaskekælder. Der har tidligere været fremsat 3 forslag: 1. Nuværende ordning og visiterede tider bibeholdes. Herved kan vi ikke leve op til Arbejdstilsynets vejledning om tunge løft, hvilket indebærer risiko for øget nedslidning af hjælperne samt en evt. påtale af Arbejdstilsynet. 2. Arbejdsmiljøproblemet kan begrænses i nogen omfang ved at visitere mere tid til opgaven - ca. 15 min./ tøjvask gennemsnitlig. Herved kan hjælperen bære vasketøjet i 2 omgange, i stedet for at bære for megen vægt ad gangen. De fleste steder kan der dog ikke gøres noget ved adgangsforholdene (udendørs færdsel/ trapper/ tunge døre), hvorfor opgaven fortsat vil udgøre en væsentlig fysisk belastning for hjælperen. Dette løser ikke de planlægningsmæssige problemer. Anslået merudgift kr. (2005-tal) 3. Tøjvask, som ikke kan ske i borgerens bolig, løses af et vaskeri med

9 Byrådet onsdag den 15. marts en anslået merudgift på kr. (2005-tal) Byrådet har bevilliget til den anslåede merudgift til en vaskeriordning. Opgaven har været i udbud og det billigste af de indkomne forslag medfører en merudgift på kr. Derfor ønskes punktet behandlet med en stillingtagen til en yderligere bevilling på kr. Merudgift på kr. Økonomiudvalget den 7. marts 2006: Det indstilles, at ordningen godkendes, finansieret af kassebeholdningen. en blev tiltrådt.

10 Byrådet onsdag den 15. marts MILJØUDVALGET 8. Placering af bygning for fibernet i Blovstrød. j.nr. xx I forbindelse med nedgravning af NESA A/S forsyningsledninger er der i Blovstrød basis for etablering af et fibernet. Fibernettet skal samles i en mindre bygning og det er forsøgt at finde et kommunalt ejet areal til denne placering. Den ideelle placering er i krydset Vindbygårdsvej/Klintevej og højst 150 m fra dette punkt. Der er her mulighed for en placering i vejareal på et mindre grønt område i forlængelse af en parkeringsplads. Eneste alternativ er en placering på en privat grund. Ved placering på et kommunalt areal foreslår NESA, at placering sker ved deklaration og at kommunen til gengæld får gratis adgang til fibernettet for alle kommunale bygninger ekskl. boliger. Ulempen ved en placering med deklaration på vejarealet i stedet for efter vejloven er, at kommunen efter vejloven kan forlange anlægget flyttet uden omkostning for kommunen, hvorimod en placering efter en deklaration vil medføre erstatning til NESA, såfremt kommunen forlanger bygningen fjernet/flyttet. Med den foreslåede placering er det ikke nærliggende at en flytning vil være nødvendig. Der vil senere komme forslag om lignende bygninger i Lynge og Lillerød. Der er ikke krav om offentligt udbud. Der er fremsendt partshøring til ejeren af ejendommen ud for bygningen Kommunen kan kun ved betaling af omkostningerne ved en flytning forlange at få bygningen flyttet. Ingen. Det foreslås, at NESA gives adgang til placering på vejareal mod deklaration, idet det vurderes, at det ikke fremover vil kunne give problemer med den aktuelle placering.

11 Byrådet onsdag den 15. marts Miljøudvalget, 4. januar 2006: et indstilles tiltrådt. Økonomiudvalget, 7. februar 2006: en anbefales. Frands Havaleschka foreslår, at det undersøges, om bygningen kan placeres på vandværket. (-en) Byrådet, 22. februar 2006: Et forslag fra borgmesteren om at sagen tilbagesendes til Miljøudvalget blev tiltrådt med 12 stemmer for. Imod stemte 9 medlemmer (Venstre og SF). Miljøudvalget, 8. marts 2006: en af 4. januar 2006 fastholdes. (-eb) Miljøudvalgets indstilling blev tiltrådt.

12 Byrådet onsdag den 15. marts ØKONOMIUDVALGET 9. om modeller for borgerinddragelse j.nr. Flemming Villadsen foreslår, at Økonomiudvalget beder forvaltningen udarbejde et oplæg med forskellige modeller for fremtidig borgerinddragelse i Allerød Kommune. Spørgsmålet om borgerinddragelse og borgerindflydelse har længe været et tema både på landsplan og lokalt i Allerød. I Allerød har vi haft vores model. Det er hensigtsmæssigt at vurdere nuværende praksis ikke mindst set i lyset af udefra kommende kritik af den måde, Allerød Kommune hidtil har praktiseret borgerinddragelse på. Hvad er godt, hvad kan gøres bedre og ikke mindst, hvordan kan det gøres bedre. Til inspiration henvises til KL`s Udviklingsprojekt: 10 gode eksempler på borgerinddragelse og nye demokratiformer i kommunerne. Økonomiudvalget den 7. marts 2006: Forvaltningen udarbejder et oplæg med forskellige modeller for fremtidig borgerinddragelse i Allerød kommune, jfr. Byrådets tidsplan for politiske drøftelser. John Køhler ønsker sagen forelagt byrådet. Tilbagesendt til Økonomiudvalget, jfr. punkt 1.

13 Byrådet onsdag den 15. marts ØKONOMIUDVALGET A. Delingsaftale j.nr G01 1(06) Som led i kommunalreformen skal Frederiksborg Amts medarbejdere, aktiver, passiver, rettigheder og forpligtelser fordeles mellem staten, Hovedstadsregionen og kommunerne i amtet. Delingsaftalen omhandler alene fordelingen af aktiver, passiver, rettigheder, forpligtelser og personale. De afledte driftsudgifter og indtægter som følge af overtagelsen er således ikke omfattet. De endelige økonomiske af kommunalreformen afdækkes i løbet af Det foreslås, at byrådet tiltræder delingsaftalen. Økonomiudvalget, 7. marts 2006: Det indstilles, at aftalen godkendes. Godkendt.

14 Byrådet onsdag den 15. marts BYRÅDET B. Klagerådet j.nr. Klagerådet har behandlet en personsag, hvor en borger har klaget over ændring i bevillingen til praktisk bistand, jf. Lov om Social Service, 71. Peter Schmiegelow rejste spørgsmålet om sin habilitet. Peter Schmiegelow erklæredes inhabil med 20 stemmer for, og han deltog således ikke i sagens behandling. Visitators beslutning fastholdes. Sign.: Eva Nejstgaard, Erik Lund, Lea Herdal, Bitten Bloch, Nikolaj Bührmann, Bjarni G. Jørgensen, John Køhler, Bjarne O. Hansen, Viggo Janum, Frands Havaleschka, Esben Buchwald, Jens Grønne, Bruno Juel Pedersen, Flemming Villadsen, Jørgen Dich, Miki Larsen, Anika M.L. Jensen, Agnete Fog, Peter Schmiegelow, Lone Hansen /Hardy Götze

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 38. Byrådet holdt ekstraordinært møde på rådhuset mandag den 1. december Mødet begyndte kl og sluttede kl

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 38. Byrådet holdt ekstraordinært møde på rådhuset mandag den 1. december Mødet begyndte kl og sluttede kl ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 38 Byrådet holdt ekstraordinært møde på rådhuset mandag den 1. december 2008. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 7.45. Ingen fraværende. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Økonomiudvalget holdt møde onsdag den 26. april Mødet begyndte kl og sluttede kl Ingen fraværende.

ALLERØD KOMMUNE. Økonomiudvalget holdt møde onsdag den 26. april Mødet begyndte kl og sluttede kl Ingen fraværende. ALLERØD KOMMUNE Økonomiudvalget holdt møde. Mødet begyndte kl. 8.30 og sluttede kl. 09.35. Ingen fraværende. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2 3. Udvidelse af pladskapaciteten på dagtilbudsområdet

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 27. Økonomiudvalget holdt ekstraordinært møde på rådhuset onsdag den 20. juni 2007.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 27. Økonomiudvalget holdt ekstraordinært møde på rådhuset onsdag den 20. juni 2007. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 27 Økonomiudvalget holdt ekstraordinært møde på rådhuset onsdag den 20. juni 2007. Mødet begyndte kl. 15.30 og sluttede kl. 15.55. John Køhler mødte kl. 15.35 efter behandlingen

Læs mere

Indgangen til den nye koncertsalen ligger i nærhed til Fru Lunds Villa.

Indgangen til den nye koncertsalen ligger i nærhed til Fru Lunds Villa. ALLERØD BYRÅD 2018-2021 Eventuelt salg af Fru Lundsvilla - Lukket punkt - genoptagelse Sagsnr.: 16/13516 Punkttype Tema Sagsbeskrivelse Økonomiudvalget anmodes om at træffe beslutning om eventuelt salg

Læs mere

Mødet blev holdt onsdag den 30. januar 2013 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 16:00 og sluttede kl. 16:35.

Mødet blev holdt onsdag den 30. januar 2013 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 16:00 og sluttede kl. 16:35. ALLERØD KOMMUNE Økonomiudvalget 20102013 Møde nr. 60 Mødet blev holdt onsdag den 30. januar 2013 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 16:00 og sluttede kl. 16:35. Medlemmer: Formand Erik Lund

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 29. marts 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 16:30 og sluttede kl. 16:50.

Mødet blev holdt torsdag den 29. marts 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 16:30 og sluttede kl. 16:50. ALLERØD KOMMUNE Økonomiudvalget 20102013 Møde nr. 42 Mødet blev holdt torsdag den 29. marts 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 16:30 og sluttede kl. 16:50. Medlemmer: Borgmester Erik Lund

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Allerød Byråd Møde nr Mødet holdes fredag den 20. april 2012 kl. 18:30 på Rådhuset i Borgerportalen.

ALLERØD KOMMUNE. Allerød Byråd Møde nr Mødet holdes fredag den 20. april 2012 kl. 18:30 på Rådhuset i Borgerportalen. ALLERØD KOMMUNE Allerød Byråd 20102013 Møde nr. 20042012 Mødet holdes fredag den 20. april 2012 kl. 18:30 på Rådhuset i Borgerportalen. Medlemmer: Borgmester Erik Lund (C), Flemming Villadsen (A), Miki

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 8. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 28. september 2006.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 8. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 28. september 2006. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 8 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 28. september 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 9.35. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 1. Byrådet holdt konstituerende møde onsdag den 7. december Mødet begyndte kl og sluttede kl

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 1. Byrådet holdt konstituerende møde onsdag den 7. december Mødet begyndte kl og sluttede kl ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 1 Byrådet holdt konstituerende møde onsdag den 7. december 2005. Mødet begyndte kl. 18.30 og sluttede kl. 19.20. Ingen fraværende 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

Mødet blev holdt tirsdag den 19. maj 2009 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 17:15 og sluttede kl. 17:55.

Mødet blev holdt tirsdag den 19. maj 2009 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 17:15 og sluttede kl. 17:55. ALLERØD KOMMUNE Miljøudvalget Møde nr. 45 Mødet blev holdt tirsdag den 19. maj 2009 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 17:15 og sluttede kl. 17:55. Medlemmer: Formand John Køhler (V), Lea Herdal

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 16. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 16. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 16 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007. Mødt begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.50. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Sundheds og Velfærdsudvalget 20102013 Møde nr. 37 Mødet holdes mandag den 10. december 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Jesper Hammer (D), Poul Albrechtsen (O), Bitten

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 2. Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 3. januar 2006 kl til 9.15

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 2. Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde. tirsdag den 3. januar 2006 kl til 9.15 ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 2 Sundheds- og velfærdsudvalget holdt møde tirsdag den 3. januar 2006 kl. 7.30 til 9.15 på rådhuset i Mødelokale C med følgende dagsorden: 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2.

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 26. Byrådet holdt møde på rådhuset onsdag den 23. januar 2008. Mødet begyndte kl. 18.30 og sluttede kl.19.55.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 26. Byrådet holdt møde på rådhuset onsdag den 23. januar 2008. Mødet begyndte kl. 18.30 og sluttede kl.19.55. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 26 Byrådet holdt møde på rådhuset onsdag den 23. januar 2008 Mødet begyndte kl. 18.30 og sluttede kl.19.55. Jørgen Dich og Peter Schmiegelow havde meldt afbud 1. Bemærkninger til

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 37. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 37. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 37 Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009. Mødet startede kl. 7.30 og sluttede kl. 10.35. Alle deltog. 1. Bemærkninger til

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30.

Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. ALLERØD KOMMUNE Skoleudvalget Møde nr. 33 Mødet blev holdt mandag den 19. november 2012 på Rådhuset i Lynge Skole. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. Medlemmer: Nikolaj Bührmann (F), Birgitte

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 4. Miljøudvalget holdt møde onsdag den 8. marts 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 09.10.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 4. Miljøudvalget holdt møde onsdag den 8. marts 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 09.10. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 4 Miljøudvalget holdt møde onsdag den 8. marts 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 09.10. Der forelå afbud fra Esben Buchwald. Lea Herdal mødte kl. 07.50 under behandlingen

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 33. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 6. november 2008.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 33. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 6. november 2008. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 33 Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 6. november 2008. Mødet startede kl. 7.30 og sluttede kl. 10.10. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 10. marts 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:30.

Mødet blev holdt torsdag den 10. marts 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:30. ALLERØD KOMMUNE Erhvervs- og Møde nr. 14 Mødet blev holdt torsdag den 10. marts 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:30. Medlemmer: Formand - Lea Herdal (F), Næstformand

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 TORSDAG DEN 22. MARTS 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 22. marts 2007 Side: 22 Fraværende:

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15.

Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Møde nr. 12 Mødet blev holdt torsdag den 25. november 2010 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:15. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A),

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 7. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 7. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 7 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde torsdag den 24. august 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.20. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 24. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale A. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 11:00.

Mødet blev holdt mandag den 24. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale A. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 11:00. ALLERØD KOMMUNE Skoleudvalget Møde nr. 13 Mødet blev holdt mandag den 24. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale A. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 11:00. Medlemmer: Formand Nikolaj Bührmann (F),

Læs mere

2007-03-28 Helsingør Kommune. Ændringsforslag til 2. behandling af budgettet.

2007-03-28 Helsingør Kommune. Ændringsforslag til 2. behandling af budgettet. 2007-03-28 Helsingør Kommune. Ændringsforslag til 2. behandling af budgettet. Resumé: Udtalt, at et byrådsmedlem var berettiget til at fremsætte og få behandlet ændringsforslag ved 2. behandlingen af budgettet.

Læs mere

Referat. fra møde i Teknisk udvalg. Referat åben Mødedato 06. september 2010 Mødetidspunkt Mødelokale 188

Referat. fra møde i Teknisk udvalg. Referat åben Mødedato 06. september 2010 Mødetidspunkt Mødelokale 188 Referat fra møde i Teknisk udvalg Referat åben Mødedato 06. september 2010 Mødetidspunkt 12.00 Mødelokale 188 Teknisk udvalg den 06. september 2010 kl. 12.00 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Åben del 3

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 26. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 28. februar 2008 på rådhuset.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 26. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 28. februar 2008 på rådhuset. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 26 Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 28. februar 2008 på rådhuset. Mødet startede 7.30 og sluttede 9.05. Alle deltog. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. marts 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning.

Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning. Pkt.nr. 11 Hvidovre Stadion. Udvidelse af tennisbaner. Projekt nr. 0768. Placering af tennisbane. Rådgiver. Udbudsform. Bevillingsansøgning. 384729 Indstilling: Kultur og Fritidsforvaltningen indstiller

Læs mere

Oversigt over politisk behandling

Oversigt over politisk behandling Oversigt over politisk behandling Teknik- og Miljøforvaltningen indstiller, at Teknik- og Miljøudvalget overfor Økonomiudvalget og Borgerrepræsentationen anbefaler, 1.at godkende forslag til lokalplan

Læs mere

Ekstraordinært møde. Dato 21. april 2010. Tid 15:00. Sted Partirum 0.27 NB. Stedfortræder

Ekstraordinært møde. Dato 21. april 2010. Tid 15:00. Sted Partirum 0.27 NB. Stedfortræder Referat Socialudvalget Ekstraordinært møde Dato 21. april 2010 Tid 15:00 Sted Partirum 0.27 NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Peter E. Nielsen (C) - Formand John Christensen (V) Birgit S. Hansen

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 01. oktober 2009 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 01. oktober 2009 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Udvalget for Kultur, Beskæftigelse og Erhverv Møde nr. 39 Mødet holdes torsdag den 01. oktober 2009 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Frands Havaleschka (R), Næstformand

Læs mere

Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse. Dato 10. april 2015

Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse. Dato 10. april 2015 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse. Dato 10. april 2015 Der er behov for at opføre aktivitetslokaler i tilknytning til boligbebyggelsen

Læs mere

Indstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 11. november 2013. Aarhus Kommune

Indstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 11. november 2013. Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Sociale Forhold og Beskæftigelse Den 11. november 2013 Aktivitetslokaler til borgere med udviklingshæmning Forslag om opførelse af integrerede aktivitetslokaler

Læs mere

228. Hospitalsgade, skitseforslag til ny udformning af gaden godkendelse af forslaget, samt anlægsbevilling.

228. Hospitalsgade, skitseforslag til ny udformning af gaden godkendelse af forslaget, samt anlægsbevilling. Møde: Byrådet Mødetid: 2. september 2013kl. 17:00 Mødested: Det gamle Rådhus Sekretariat: Sekretariatet 228. Hospitalsgade, skitseforslag til ny udformning af gaden godkendelse af forslaget, samt anlægsbevilling.

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 30-07-2008 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Peter Rosendahl, Svend Erik Larsen Fraværende:

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00.

Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00. ALLERØD KOMMUNE Kultur- og Idrætsudvalget Møde nr. 13 Mødet blev holdt mandag den 10. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:00. Medlemmer: Formand - Flemming

Læs mere

Boligselskabet Friheden, afdeling Lille Friheden, opførelse af alment byggeri m.m. på Teatergrunden - skema C

Boligselskabet Friheden, afdeling Lille Friheden, opførelse af alment byggeri m.m. på Teatergrunden - skema C Pkt.nr. 18 Boligselskabet Friheden, afdeling Lille Friheden, opførelse af alment byggeri m.m. på Teatergrunden skema C. 436998 Indstilling: Borgmesterkontoret indstiller til Økonomiudvalget og Kommunalbestyrelsen:

Læs mere

Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C.

Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 32 Mødet holdes torsdag den 06. september 2012 kl. 07:30 på Rådhuset i Mødelokale C. Medlemmer: Formand Flemming Villadsen (A), Næstformand Jens Grønne

Læs mere

Indstilling. Salg af matr. nr. 5b m.fl. Lyngby By, Lyngby samt erhvervelse af Glamhøjvej 32. Til Århus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Salg af matr. nr. 5b m.fl. Lyngby By, Lyngby samt erhvervelse af Glamhøjvej 32. Til Århus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 16. maj 2007 Salg af matr. nr. 5b m.fl. Lyngby By, Lyngby samt erhvervelse af Glamhøjvej 32 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 9. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 7. september 2006.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 9. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 7. september 2006. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 9 Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 7. september 2006. Mødet startede kl. 7.30 og sluttede kl. 10.00. Alle deltog. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 10. Miljøudvalget holdt møde onsdag den 27. september 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.35.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 10. Miljøudvalget holdt møde onsdag den 27. september 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.35. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 10 Miljøudvalget holdt møde onsdag den 27. september 2006. Mødet begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.35. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2 3. Udkørselsforholdene

Læs mere

Ejendommen matr. Nr. 1cr. Skørpinge by, Havnelev, beliggende Plushøj 3-29.

Ejendommen matr. Nr. 1cr. Skørpinge by, Havnelev, beliggende Plushøj 3-29. Sag Lokalplanpligtigt projekt ved opførelsen af ældreboliger på grønt areal, Lokalplan 19 Rødvig Sagsnr. 13/111 Initialer EriKnu Åben sag Resumé Ejendommen matr. Nr. 1cr. Skørpinge by, Havnelev, beliggende

Læs mere

Indstilling. Ombygning af de beskyttede boliger på Gudrunsvej 78 til moderne plejeboliger støttetilsagn til ombygning til. plejeboliger.

Indstilling. Ombygning af de beskyttede boliger på Gudrunsvej 78 til moderne plejeboliger støttetilsagn til ombygning til. plejeboliger. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 27. oktober 2006 Århus Kommune Bygningsafdelingen Sundhed og Omsorg Ombygning af de beskyttede boliger på Gudrunsvej 78 til moderne plejeboliger

Læs mere

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder Referat Økonomiudvalget 30-04-2014 Dato 30. april 2014 Tid 16:15 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit S. Hansen (A) - Formand Lars Møller (V) Bjarne Kvist (A)

Læs mere

Skole-, social- og sundhedsudvalget

Skole-, social- og sundhedsudvalget Dagsorden Side 1 af 5 Referat Skole-, social- og sundhedsudvalget Møde nr.: Mødedato: Mødetidspunkt: Sted: 5 Torsdag den 08-06-2006 08:00 Pav. Mødel. 3 Medlemmer: Niels Jørgen Pedersen, Jens Brogaard Jensen,

Læs mere

Teknik- og Havneudvalget 19. maj KOMMUNEPLAN - 2. HØRING Sagsnr.: Dok.nr.: Sagsbeh.

Teknik- og Havneudvalget 19. maj KOMMUNEPLAN - 2. HØRING Sagsnr.: Dok.nr.: Sagsbeh. Teknik- og Havneudvalget 19. maj 2011 1 1. KOMMUNEPLAN - 2. HØRING Sagsnr.: 492-2010-4569 Dok.nr.: 492-2011-15159 Sagsbeh.: HVO Åbent Endelig vedtagelse af Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune. Resume:

Læs mere

BYRÅDET Nedlæggelse af forbud mod anvendelse af en ejendom (lukket sag)

BYRÅDET Nedlæggelse af forbud mod anvendelse af en ejendom (lukket sag) BYRÅDET Referat af lukkede sager på Byrådets møde den 15. november 2017. 885. Afgørelse om overflytning af elev (lukket sag) Sagsid. 340-2017-26686/dokumentnr.340-2017-142128 Fagcenter Børn og Familier

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Onsdag den 11-06-2008 Mødested: Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Per Søeberg Fraværende: Bemærkninger: Tillægsaftale Kontrakt

Læs mere

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol

Økonomiudvalget. Beslutningsprotokol Økonomiudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. april 2013 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 15:30-15:40 Lene Hansen, Formand (A) Arne M. Jensen (A) Johannes Trudslev (A) Thomas Krog (F) Mikael

Læs mere

Bebyggelse må ikke gives en højde, der overstiger 13 meter over det omgivende terræn, jf. 6.2.

Bebyggelse må ikke gives en højde, der overstiger 13 meter over det omgivende terræn, jf. 6.2. Allerød Kommune Forvaltningen Plan og Byg Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk NABOORIENTERING Matr. nr. 4bc Lillerød By, Lillerød, Fritz Hansens Vej 23, Teater

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 5. Byrådet holdt møde onsdag den 19. april 2006. Mødet startede kl. 18.30 og sluttede kl. 20.30.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 5. Byrådet holdt møde onsdag den 19. april 2006. Mødet startede kl. 18.30 og sluttede kl. 20.30. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 5 Byrådet holdt møde onsdag den 19. april 2006. Mødet startede kl. 18.30 og sluttede kl. 20.30. Der var afbud fra Frands Havaleschka. Bitten Bloch deltog ikke under punkterne 1-3.

Læs mere

REBILD KOMMUNE. TILLÆGSDAGSORDEN Teknik- og Miljøudvalget. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 15:00. Sted:

REBILD KOMMUNE. TILLÆGSDAGSORDEN Teknik- og Miljøudvalget. Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 15:00. Sted: TILLÆGSDAGSORDEN Mødedato:. Mødetidspunkt: 15:00. Sted: Mødelokale B, Støvring Rådhus. Indholdsfortegnelse Side 13. Regulering af den rørlagte del af Bælum Bæk gennem Bælum by 287 Underskriftsside 291

Læs mere

Allerød Kommune høring af ældrerådet

Allerød Kommune høring af ældrerådet Allerød Kommune høring af ældrerådet Resumé: Statsforvaltningen Hovedstaden udtaler, at Allerød Kommune ikke har tilsidesat reglerne i serviceloven om høring af ældrerådet i forbindelse med vedtagelse

Læs mere

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C

ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset Århus C ÅRHUS KOM MUN E. Magistratens 2. Afdeling Juridisk-Teknisk Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C INDSTILLING Til Århus Byråd 3. marts 2004 via Magistraten J.nr.: 13.06.04.P20.018.02 51 Den Ref.: Tlf.nr.: hh/bb

Læs mere

Opførelse af nyt rådhus - Godkendelse af projektforslag, udbudsform og entrepriseopdeling samt ændring af hovedtidsplan (bevillingssag)

Opførelse af nyt rådhus - Godkendelse af projektforslag, udbudsform og entrepriseopdeling samt ændring af hovedtidsplan (bevillingssag) Mødedo: 17. december 2008 Opførelse af nyt rådhus - Godkendelse af projektforslag, udbudsform og entrepriseopdeling samt ændring af hovedtidsplan (bevillingssag) Økonomiudvalget behandlede på mødet den

Læs mere

Boligselskabet VIBORG - ansøgning om tilsagn til opførelse af 30 familieboliger, Søndersøparken, punkthus 2 (skema A) - Viborg Kommune

Boligselskabet VIBORG - ansøgning om tilsagn til opførelse af 30 familieboliger, Søndersøparken, punkthus 2 (skema A) - Viborg Kommune Boligselskabet VIBORG - ansøgning om tilsagn til opførelse af 30 familieboliger, Søndersøparken, punkthus 2 (skema A) - Viborg Byråd har i brev af 2. november 2006 meddelt følgende: Kvote og kommunal grundkapital

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

baggrund af et konkret forslag fra en borger. Forslagsstilleren har samtidig tilbudt at medvirke til etablering og drift af en lokal ordning.

baggrund af et konkret forslag fra en borger. Forslagsstilleren har samtidig tilbudt at medvirke til etablering og drift af en lokal ordning. Møde i DAGSORDEN med beslutninger (omfter punkterne 1-8) Meddelelser a. Evt. gennemgang af tidligere udsendte mail-orienteringer Til efterretning b. Orientering om opskrivningsliste til plejehjem Oversigt

Læs mere

side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen

side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen side 1 Åbent tillægsreferat for Børn- og Skoleudvalgets møde den 06.09.2011 kl. 14:00 Gl. Langeskov Rådhus - mødelokale 2 Tilgår pressen side 2 Fraværende: Afbud: Indholdsfortegnelse: 339. Fremtidens Børnehjem...

Læs mere

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135

Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget Dato: 1. september 2005 Blad nr. 135 Kulturudvalget afholder møde: Referat Den 1. september 2005 Kl. 16.00 Hals Kommune på administrationsbygningen. (Mødelokalet mellem kommunaldirektør

Læs mere

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår indstillingens punkter 1.-4. og byrådet for så vidt 5.- 6.

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for så vidt angår indstillingens punkter 1.-4. og byrådet for så vidt 5.- 6. Pkt. 162 Salg af parcelhusgrunde Sagsnr. 187540 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal træffes beslutning om minimumspriser på parcelhusgrundene i Jernaldergården m.v. og meddeles bevilling til tilslutningsbidrag

Læs mere

Afbud: Anders Hind - i stedet mødte Dan Hansen, Jørgen Anker Simonsen samt suppleant

Afbud: Anders Hind - i stedet mødte Dan Hansen, Jørgen Anker Simonsen samt suppleant Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato 26. maj 2011 Tid 15:30 Sted Mødelokale 0.28 NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Afbud: Anders Hind - i stedet mødte Dan Hansen, Jørgen Anker Simonsen samt Anders

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 22. oktober 2012 på Rådhuset i Lokale nr. 87. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30.

Mødet blev holdt mandag den 22. oktober 2012 på Rådhuset i Lokale nr. 87. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. ALLERØD KOMMUNE Skoleudvalget Møde nr. 32 Mødet blev holdt mandag den 22. oktober 2012 på Rådhuset i Lokale nr. 87. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 10:30. Medlemmer: Nikolaj Bührmann (F), Birgitte

Læs mere

Børne- og Skoleudvalg

Børne- og Skoleudvalg REFERAT Børne- og Skoleudvalg Møde nr.: Mødedato: 27. juni 2012 Fraværende: Mødetid: 17.00 Mødested: Mødelokale 1 Øvrige bemærkninger: Tommy Lund Christensen (Deltog ikke i mødet fra kl. 18.45) Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Sagen er lukket, da den vedrører salg af fast ejendom. Den kan åbnes, når alle grundene på vejen Ageren er solgt.

Sagen er lukket, da den vedrører salg af fast ejendom. Den kan åbnes, når alle grundene på vejen Ageren er solgt. Pkt. 163 Salg af grunde Sagsnr. 250011 Byrådet Lukket punkt Resume De 2 sidste storparceller på Ageren i Trekroner forslås udstykket i 12 mindre grunde og sælges individuelt til tæt lavt byggeri. I bekræftende

Læs mere

1. Svendborghallerne... 1 2. DGI-hus i Svendborg - Juni 2007... 2

1. Svendborghallerne... 1 2. DGI-hus i Svendborg - Juni 2007... 2 Tillægsdagsorden Udvalget for Kultur og Planlægning's møde Mandag den 11-06-2007 Kl. 12:00 Udvalgsværelse 3 Deltagere: Morten S. Petersen, Niels Høite Hansen, Ulrik Sand Larsen, Per Ulrik Jørgensen, Bruno

Læs mere

Medlemmer: Jesper Hammer (D), Poul Albrechtsen (O), Bitten Bloch (UP), Susan Lund Andersen (F), Bruno Juel Pedersen (V)

Medlemmer: Jesper Hammer (D), Poul Albrechtsen (O), Bitten Bloch (UP), Susan Lund Andersen (F), Bruno Juel Pedersen (V) ALLERØD KOMMUNE Sundheds og 20102013 Møde nr. 40 Mødet blev holdt fredag den 01. marts 2013 på Rådhuset i Solvænget. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 09:35. Medlemmer: Jesper Hammer (D), Poul Albrechtsen

Læs mere

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Økonomiudvalget mandag den 26. marts 2012. Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Referat mandag den 26. marts 2012 Kl. 16:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. ØU - Godkendelse af dagsorden...1 2. ØU - Firkløverskolens fremtidige placering...2 3. ØU - Udlejning og bebyggelse

Læs mere

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen. Byrådet godkendte den 25. maj 2011 et program for områdefornyelse i Felsted. Socialministeriet har givet tilsagn om støtte. Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Læs mere

Plan-, Miljø- og Klimaudvalget

Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Beslutningsprotokol 21-12-2015 12:00 Mødelokale C226, Silkeborg Rådhus Afbud fra: Anders Kaysen. Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk

Læs mere

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 314. Affaldsgebyrer gældende for erhverv i 2012 683 2 Medlemmer Knud Kristensen Jens Lauritzen

Læs mere

Resume Der skal tages stilling til, om den samlede ejendom Langdyssegård skal erhverves nu, alternativt om kun område 2 ønskes erhvervet.

Resume Der skal tages stilling til, om den samlede ejendom Langdyssegård skal erhverves nu, alternativt om kun område 2 ønskes erhvervet. Pkt. 353 Køb af aktiver Sagsnr. 99676 Byrådet Lukket punkt Resume Der skal tages stilling til, om den samlede ejendom Langdyssegård skal erhverves nu, alternativt om kun område 2 ønskes erhvervet. Beslutningskompetence

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 14. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 1. februar 2007.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 14. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 1. februar 2007. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 14 Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde torsdag den 1. februar 2007. Mødet startede kl. 9.05 og sluttede kl. 11.50 Lone Hansen deltog fra kl. 9.30 Der var afbud

Læs mere

Notat om vejforhold og parkering, Fischers Plads

Notat om vejforhold og parkering, Fischers Plads Bilag nr. 5 til Økonomiudvalgets møde den 16. oktober 2011 Notat om vejforhold og parkering, Fischers Plads Vejforhold Der er udarbejdet en trafikvurdering for Fischers Plads (bilag nr. 4) for at undersøge,

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 07. maj 2009 på Rådhuset i mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 12:00.

Mødet blev holdt torsdag den 07. maj 2009 på Rådhuset i mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 12:00. ALLERØD KOMMUNE Idræt Møde nr. 39 Mødet blev holdt torsdag den 07. maj 2009 på Rådhuset i mødelokale C. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 12:00. Medlemmer: Formand Nikolaj Bührmann (F), Henrik Haugaard

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 1, Birkehøj, 16. juni 2014 Kl. 10:00-12:00

Ældreråd. Åben Referat. Lokale 1, Birkehøj, 16. juni 2014 Kl. 10:00-12:00 Åben Referat Lokale 1, Birkehøj, 16. juni 2014 Kl. 10:00-12:00 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen, Helmut Madsen,

Læs mere

Udbud og ændring i levering af hjælp til tøjvask - beslutning

Udbud og ændring i levering af hjælp til tøjvask - beslutning Udbud og ændring i levering af hjælp til tøjvask - beslutning Beslutningstema Det skal besluttes, 1. Om der skal ændres i formen, hvorpå hjælp til tøjvask til personer med nedsat psykisk eller fysisk funktionsniveau

Læs mere

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal

Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal Overordnet ramme for arbejdet med Skøjtehal BESLUTNING Tiltrådt med bemærkning om at ønsket om tilskuerfaciliteter indgår i det videre arbejde med programoplægget. Styregruppen udvides, så der er to brugerrepræsentanter:

Læs mere

århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset Århus C

århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset Århus C århus kommune. Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor. Rådhuset. 8100 Århus C Side 1 Til Århus Byråd via Magistraten Den J.nr. Ref.: Tlf.nr. INDSTILLING 8. september 2004 Peter Christoffersen

Læs mere

Ekstraordinært møde i Kultur- og Erhvervsudvalget

Ekstraordinært møde i Kultur- og Erhvervsudvalget Sidenr. 315 Ekstraordinært møde i Referat Mødedato: 17. marts 2011 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:10 Mødelokale: Fraværende: Havestuen, Rådhuset Bjarne Juel Møller GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDENEN:

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3, 4. marts 2013. Medlemmer Funktion: Tid: Mandag d. 4. marts 2013 kl. 9.00. Deltagere: Sille Jantzen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse Rådhus Ulla

Læs mere

1. Billige permanente boliger - strategi Sagsnr.:

1. Billige permanente boliger - strategi Sagsnr.: 1 1. Billige permanente boliger - strategi Sagsnr.: 219-2015-45098 Sagsfremstilling Formålet med denne sag er at udarbejde ny sagsfremstilling for de punkter, som Byrådet ikke godkendte i mødet den 30.

Læs mere

Skoleunderudvalg 10. maj 2006, Kl Møde nr. 5 Byrådssalen, Farum Rådhus

Skoleunderudvalg 10. maj 2006, Kl Møde nr. 5 Byrådssalen, Farum Rådhus FURESØ KOMMUNE Skoleunderudvalg 10. maj 2006, Kl. 19.00 Møde nr. 5 Byrådssalen, Farum Rådhus Medlemmerne mødte Ulla Rasmussen (V) formand Berit Torm (V) Wagner Jensen (V) Steen Horstmann (C) Lasse Zetterstrøm

Læs mere

ÅBEN BESLUTNINGSPROTOKOL FOR SOCIALUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 12. JUNI 2007 16:00

ÅBEN BESLUTNINGSPROTOKOL FOR SOCIALUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 12. JUNI 2007 16:00 ÅBEN BESLUTNINGSPROTOKOL FOR SOCIALUDVALGETS MØDE TIRSDAG DEN 12. JUNI 2007 16:00 1 Indholdsfortegnelse 1 Åben - Orientering fra formanden 2 Åben - Budgetopfølgning pr. 30. april 2007 3 Åben - Budget 2008-2011

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 1. december 2014 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lone Karakavuk ( ) Ella Bertelsen

Læs mere

Kommunegaranti til Vejlby Risskov Hallerne

Kommunegaranti til Vejlby Risskov Hallerne Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Kultur og Borgerservice Dato 12. august 2015 Kommunegaranti til Vejlby Risskov Hallerne Vejlby Risskov Hallerne ønsker at omlægge lån for at finansiere

Læs mere

Teknik- og Miljøudvalget 2. maj 2016, Startredegørelse for Postgrunden Teknik- og Miljøudvalget behandlede startredegørelse for Postgrunden.

Teknik- og Miljøudvalget 2. maj 2016, Startredegørelse for Postgrunden Teknik- og Miljøudvalget behandlede startredegørelse for Postgrunden. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 17. september 2018 Bilag 1 - Oversigt over den politiske behandling Beslutninger og orienteringer Sagsnr. 2018-0247832 Dokumentnr.

Læs mere

NOTAT Bilag 2: Oversigt over politiske beslutninger om nyt bycykelsystem. Sagsnr

NOTAT Bilag 2: Oversigt over politiske beslutninger om nyt bycykelsystem. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Trafik NOTAT Bilag 2: Oversigt over politiske beslutninger om nyt bycykelsystem 6. juni 2007: Medlemsforslag om bycykler (stillet af Morten Kabell,

Læs mere

åbent møde for Teknik- og Miljøudvalgets møde den 02. februar 2011 kl. 09:30 i AdministrationsbygningeFarsø Thorkil Tanges kontor

åbent møde for Teknik- og Miljøudvalgets møde den 02. februar 2011 kl. 09:30 i AdministrationsbygningeFarsø Thorkil Tanges kontor åbent møde for Teknik- og Miljøudvalgets møde den 02. februar 2011 kl. 09:30 i AdministrationsbygningeFarsø Thorkil Tanges kontor Indholdsfortegnelse 228. Vedr. forløb af og betjening på NT-busrute i kommunens

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Geotermiprojektet i Kvols - Likviditetsforhold og forespørgsel fra bestyrelsen for Energi Viborg Kraftvarme A/S

Geotermiprojektet i Kvols - Likviditetsforhold og forespørgsel fra bestyrelsen for Energi Viborg Kraftvarme A/S Geotermiprojektet i Kvols - Likviditetsforhold og forespørgsel fra bestyrelsen for Energi Viborg Kraftvarme A/S Økonomiudvalget behandlede sagen på sit møde den 18. april 2012 med følgende dagsordenstekst:

Læs mere

Økonomiudvalget. Dagsorden til ekstraordinært møde

Økonomiudvalget. Dagsorden til ekstraordinært møde Økonomiudvalget Dagsorden til ekstraordinært møde Dato: Onsdag den 24. juni 2015 Mødetidspunkt: 16:15 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 068 mødelokale på Rådhuset Vallensbæk Stationstorv 100 2665

Læs mere

Notat Hald Ege Hallens udbygning

Notat Hald Ege Hallens udbygning Notat Hald Ege Hallens udbygning Indhold 1. Historik i uddrag... 2 2. Plangrundlag... 2 3. Projektet... 2 4. Økonomi... 3 5. Tegning/skitse... 3 6. Forslag til proces... 4. Bilag 1... 5 1. Historik uddrag

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm Page 1 of 10 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 12. september 2006 Tidspunkter 11:00-12:00 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Tommy Thomsen med afbud Page

Læs mere

Indstilling. Grundlag for fremdrift i den fortsatte realisering og udvikling af De Bynære Havnearealer. Bevilling til konsulentydelser

Indstilling. Grundlag for fremdrift i den fortsatte realisering og udvikling af De Bynære Havnearealer. Bevilling til konsulentydelser Indstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Borgmesterens Afdeling Magistratens 2. Afdeling Den 7. november 2006 Grundlag for fremdrift i den fortsatte realisering og udvikling af De Bynære Havnearealer.

Læs mere

Godkendelse af Anvendelse af værdighedsmidler med høringssvar

Godkendelse af Anvendelse af værdighedsmidler med høringssvar Punkt 3. Godkendelse af Anvendelse af værdighedsmidler 2018-2019 - med høringssvar 2017-030246 Ældre- og Handicapudvalget indstiller til byrådet, at det godkendes, at de værdighedsmidler, der er bundet

Læs mere