Vejledning i brug af EU s Ressource-Effektivitets-Værktøj (RESAT)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning i brug af EU s Ressource-Effektivitets-Værktøj (RESAT)"

Transkript

1 Vejledning i brug af EU s Ressource-Effektivitets-Værktøj (RESAT) For at komme i gang med at bruge RESAT skal du logge ind på Du vil se denne side:

2 Du kan bruge Værktøjer, når du har registreret din virksomhed. Registreringen foregår på engelsk via European Commission Authentication Service, som kan være lidt omstændeligt, men som også giver dig fortrolighed om de data du måtte taste ind på din konto. For at registrere, skal du først klikke på Værktøjer, hvorefter du kommer til følgende side: Her skal du klikke på Login or Register with ECAS, hvorefter følgende side dukker op:

3 Her skal du klikke på External, hvorefter følgende side dukker op:

4 Her skal du foreslå et brugernavn og indtaste kontaktinformationer samt Enter the code med krøllede bogstaver og tal. Endelig skal du klikke i boksen, hvor du accepterer privacy statement og derefter klikke på CREATE AN ACCOUNT. Det kan være en god ide at vælge et specielt brugernavn, da databasen med brugernavne er meget stor. Du kan f.eks. bruge dit navn og dit firmanavn. Vær sikker på at du kan huske det! Det kan være vanskeligt at læse bogstaver og tal i Enter the code. Hvis du synes, at den er ulæselig, så klik her for at prøve med en anden kode

5 På den følgende side oplyses det, at du vil modtage en for at færdiggøre registreringen (der kan gå et par minutter inden en dukker op!).

6 I en skal du klikke på dette link, så bliver du ført til den næste side, hvor du skal vælge password.

7 Vær opmærksom på, at der er fem kriterier for valg af password, som alle skal opfyldes. Da du sikkert ikke kan bruge et af dine favorit passwords, skal du finde en måde du kan huske det på, også selvom systemet ikke godkender det første du foreslår!

8 Når du har fået godkendt et password, kommer denne side frem: Du skal trykke på PROCEED, hvorefter du kommer til login siden, hvor du skal bruge dit password:

9 Tryk på LOGIN, hvorefter følgende side kommer frem:

10 Du skal nu tilbage til Velkomstsiden her:

11 Her skal du klikke på VÆRKTØJER for at komme til siden med alle værktøjerne. Her skal du først skal lave en profil for din virksomhed. Den side der dukker op, ses nedenfor.

12 Her skal du klikke på here for at udfylde din profil. Hvis du ikke kommer videre ved at trykke på here, kan du i stedet klikke på My profile i øverste højre hjørne, så kommer du til samme side, hvor du skal udfylde felterne med de relevante informationer for din virksomhed. En profil-side ser ud i stil med det, du ser på de næste to sider.

13

14 Når du har klikket på Save, får du en bekræftelse på at din profil er registreret. Du er nu færdig med de indledende manøvrer, som du kun skal foretage denne ene gang.

15 Du kan nu komme tilbage til Værktøjssiden ved at klikke på Tools i venstre side. Her skal du klikke på Tools, for at komme tilbage til værktøjerne.

16 Vi skal nu i gang med Værktøjer, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at spare på Energi, Vand og Råvarer samt Affaldsbortskaffelse. På værktøjssiden bedes du først klikke på Grundlæggende spørgeskema. Det stiller en række spørgsmål om, hvordan du udnytter ressourcerne i din virksomhed. Det Grundlæggende spørgeskema ser ud som på følgende side. Der er i alt 10 spørgsmål.

17 Når du er færdig med at besvare spørgsmålene, skal du trykke på Indsend. Kort efter modtager du en rapport, der kommenterer dit forbrug, og giver gode råd om, hvad du yderligere kan gøre. En rapport ser ud som på følgende sider:

18 Der er en del siders tekst, og der er henvisninger til Kataloget (som er på engelsk), så du bør overveje at gemme dokumentet. Det kan du gøre ved at klikke på den lille klokke oppe i venstre hjørne.

19 Når du har besvaret det Grundlæggende spørgeskema, kan du få mere specifikke råd, ved at gå tilbage til værktøjssiden og klikke på den branche, der svarer bedst til din virksomhed, og derefter udfylde spørgeskemaet her. Der er for nuværende følgende 5 brancher at vælge imellem: 1) Bilbranchen, 2) Fødevareproduktion (Mad og drikke), 3) Hotel- og restaurantbranchen, 4) Affaldshåndtering og genanvendelse og 5) Byggeri, som er delt op i Byggedesign (for ingeniør og arkitektfirmaer) og Konstruktion (for entreprenører).

20 Det specifikke spørgeskema ser ud som på følgende side:

21 Når du er færdig med dette, skal du trykke på Indsend, hvorefter du modtager en rapport, der kommenterer dit forbrug, og giver gode råd om hvad du yderligere kan gøre.

22 Næste step er at gå tilbage til siden med VÆRKTØJER og klikke på Mål din resource-effektivitet, som kan give dig et overblik over din virksomheds nuværende ressource-effektivitet og sammenligne dette med et gennemsnit for din branche. Du kan også bruge værktøjet til at lægge en plan for hvordan du vil spare på energi, vand, råvarer og affaldsbortskaffelse i de kommende år ud fra forslagene i de Grundlæggende og Branchespecifikke rapporter. De følgende år kan du så måle om det lykkedes at opfylde planens mål, og om du fortløbende sparer på ressourcerne og omkostningerne. I dette værktøj skal du indtaste oplysninger om virksomhedens nettoværditilvækst samt omkostninger til råvarer, energi, vand og affaldsbortskaffelse. Værktøjet regner i EURO ( ), for at kunne generere et gennemsnit for hele branchen i EU. Hvis du har dine data i danske kr, bedes du konvertere dem til (1 = ca. 7,45 kr) Dine oplysninger bliver behandlet fortroligt. Systemet genererer et anonymiseret gennemsnit for alle de virksomheder, der har lagt data ind.

23 Til slut vil vi bede dig udfylde Tilfredshedsundersøgelse om ressource-effektivitetsværktøjet, som ser ud som nedenfor. Der er blot 5 hurtige spørgsmål. Mange tak for din hjælp, vi håber, at du har fået inspiration til spare på ressourcerne, både for din virksomheds skyld og for miljøets skyld.

Vejledning i brug af EU s Ressource-Effektivitets-Værktøj (RESAT)

Vejledning i brug af EU s Ressource-Effektivitets-Værktøj (RESAT) Vejledning i brug af EU s Ressource-Effektivitets-Værktøj (RESAT) For at komme i gang med at bruge RESAT skal du logge ind på https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/resat/da. Du vil se denne side:

Læs mere

Brugervejledning i oprettelse af login

Brugervejledning i oprettelse af login Brugervejledning i oprettelse af login Version april 2017 Denne brugervejledning er med det nye EU Login (version 8.08) Brugervejledningen er kun en vejledning i at benytte de forskellige funktioner i

Læs mere

I denne guide vil jeg prøve at give en beskrivelse af hvad man skal gøre for at få adgang til Microsoft Azure via Dreamspark når man går på Easj.

I denne guide vil jeg prøve at give en beskrivelse af hvad man skal gøre for at få adgang til Microsoft Azure via Dreamspark når man går på Easj. Guide til Azure I denne guide vil jeg prøve at give en beskrivelse af hvad man skal gøre for at få adgang til Microsoft Azure via Dreamspark når man går på Easj. Der er en lille grå zone under registreringen

Læs mere

Vejledning til mindstelønsportal

Vejledning til mindstelønsportal Vejledning til mindstelønsportal Siden 1. januar 2017 kan anmeldelsen ske elektronisk for de chauffører, som er ansat i en ikke tysk-virksomhed, og som udfører transporter til/fra/i Tyskland (transit er

Læs mere

Brugervejledning i ændring af login-oplysninger i CO 2 -kvoteregisteret

Brugervejledning i ændring af login-oplysninger i CO 2 -kvoteregisteret Brugervejledning i ændring af login-oplysninger i CO 2 -kvoteregisteret Version april 2017 Denne brugervejledning er med det nye EU Login (version 8.08) 1 Brugervejledningen er kun en vejledning i at benytte

Læs mere

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3 USE CASES INDHOLDSFORTEGNELSE Use cases... 2 Log ind procedurer... 2 Generelt Du oprettes i Kitos... 2 Generelt Log på Kitos... 3 Generelt Hvis bruger har glemt sit password... 5 Generelt Dit link i oprettelsesmailen

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO

ExtraNet. Sider beskyttet med kodeord i OLO ExtraNet Sider beskyttet med kodeord i OLO Side 1 af 16 For brugeren af din hjemmeside Fra forsiden kan du indsætte en knap, som henviser til en side, som kræver en kode. Side 2 af 16 Login er nødvendigt

Læs mere

Bedømmervejledning. Modtagelse og svar på bedømmerinvitation. Adgang til Manuscript Central Log ind Har du glemt dit password?

Bedømmervejledning. Modtagelse og svar på bedømmerinvitation. Adgang til Manuscript Central Log ind Har du glemt dit password? Bedømmervejledning Modtagelse og svar på bedømmerinvitation Adgang til Manuscript Central Log ind Har du glemt dit password? Velkomstside Reviewer Centret Manuskripter som afventer din bedømmelse (Awaiting

Læs mere

Herning Bibliotekernes Helpdesk

Herning Bibliotekernes Helpdesk Vejledning Herning Bibliotekernes Helpdesk Maj 2017 Side 1 af 21 Indhold Oprette dig som bruger... 3 Logge ind... 7 Oprette en sag... 9 Se liste over sager... 15 Tilføj information til en sag... 16 Yderligere

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken

Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Senest revideret 12-09-2018 Indhold Indledning... 2 1. Startsiden... 3 1.1. Opret ny bruger med engangskode...

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic

Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic Denne vejledning forklarer, hvordan man definerer en overnatningsplads

Læs mere

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Indhold Indledning Sådan opretter du dig Sådan betaler du Sådan får du en ny adgangskode Sådan kobler du dit brugernavn og kodeord med

Læs mere

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0

Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Brugervejledning (BRUGER) Bookhus v.3+ Ver. 1.0 Bookhus Brugervejledning Side 1 af 11 Login For at kunne reservere og booke skal du være oprettet som bruger i systemet. Hvis ikke du allerede er oprettet

Læs mere

PIC Quick Guide. Din guide til at oprette en organisation i Participant Portal og få en PIC

PIC Quick Guide. Din guide til at oprette en organisation i Participant Portal og få en PIC PIC Quick Guide Din guide til at oprette en organisation i Participant Portal og få en PIC Participant Portal (Deltager Portalen) Hvis du ønsker at indsende en ansøgning om tilskud til et af EU s tilskudsprogrammer,

Læs mere

Brugermanual. for Bygningsstyrelsens serviceportal

Brugermanual. for Bygningsstyrelsens serviceportal Brugermanual for Bygningsstyrelsens serviceportal Hvordan får jeg tilsendt login-oplysninger? Du skal bede din kollega, som allerede har login, om at oprette en anmodning på Serviceportalen om, at du skal

Læs mere

Gå ind på www.effcaccidentreports.org (eller brug linket på www.foundationworld.org <0

Gå ind på www.effcaccidentreports.org (eller brug linket på www.foundationworld.org <0 Analyseprogram Brugervejledning Analyse af ulykker på byggepladser med funderingsarbejder og gg geotekniske arbejder 1 Registreringsprocedure Hvordan man opretter en konto og login-oplysningeroplysninger

Læs mere

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results 1 Registrering som ny bruger For at indtaste resultater, skal man registreres som bruger i EudraCT databasen: https://eudract.ema.europa.eu/results-web/

Læs mere

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7 Indholdsfortegnelse 1. Log ind... 2 2. Glemt adgangskode?... 3 3. Ændre sprog... 6 4. Dashboard = Forsiden... 7 Side 1 af 8 IndFak er opdateret så du igen kan anvende alle typer anbefalede browsere: Internet

Læs mere

ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone

ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone Side 1 af 18 ereolen.dk -Sådan downlåner du -Sådan anvender du på ebogslæser, tablet og smartphone Side 2 af 18 Indholdsfortegnelse ereolen.dk... 1 1. Første gang du vil anvende ereolen.dk... 3 1.1 Opret

Læs mere

XMedicus Systems ApS. Lægekontakt. Brugervejledning. 31. maj 2018 Version 1.1

XMedicus Systems ApS. Lægekontakt. Brugervejledning. 31. maj 2018 Version 1.1 XMedicus Systems ApS Lægekontakt Brugervejledning 31. maj 2018 Version 1.1 XMedicus Systems ApS Brugervejledning 1 Introduktion Lægekontakt er vejen til kommunikation mellem behandler og patient. Kommunikationen

Læs mere

Brugermanual til brug af online madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken

Brugermanual til brug af online madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Brugermanual til brug af online madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Senest revideret 19-02-2019 Indhold Indledning... 2 1. Log ind/oprettelse af bruger... 3 1.1 Log ind med eksisterende

Læs mere

Sådan gør du:

Sådan gør du: H5P er et redskab til at gøre dine præsentationer interaktive med flere forskellige interaktive muligheder. Med eksempelvis interaktive videoer er det muligt som underviser at stille prædefinerede spørgsmål

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på diplomuddannelse, området Pædagogik Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på Pædagogisk diplomuddannelse Sådan logger du

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Kom godt i gang med Fronter Sådan logger du på Først skal du hente dit Brugernavn på https://netid.ucl.dk/ Du skal taste dit CPR-nummer med bindestreg: (Hav tålmodighed det

Læs mere

Instant Spam Control

Instant Spam Control Instant Spam Control - den nemme guide til jeres antispam-løsning Instant Spam Control er nemt at arbejde med eller lade arbejde for sig. 97% af al spam bliver automatisk sorteret fra. De sidste 3% kan

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på diplomuddannelserne Sådan logger du på Først skal du hente dit

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Opret bruger på radikale.dk

Opret bruger på radikale.dk Opret bruger på radikale.dk Første gang du skal logge på det nye radikale.dk, skal du oprette en ny bruger - også selvom du havde en bruger og kunne logge ind på det gamle radikale.dk. Det er to forskellige

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

Brugermanual for Humleparken blok 5's hjemmeside.

Brugermanual for Humleparken blok 5's hjemmeside. Brugermanual for Humleparken blok 5's hjemmeside. Introduktion. Formål Hjemmesiden for blok 5 er blevet oprettet med følgende formål: Forbedre kommunikationen mellem bestyrelsen i ejerforeningen og beboerne.

Læs mere

Vejledning til indsendelse af artikler via Manuscript Central

Vejledning til indsendelse af artikler via Manuscript Central Vejledning til indsendelse af artikler via Manuscript Central Adgang til Manuscript Central o Login o Har du glemt dit password? o Velkomstsiden o Din forfatterside (Author Dashboard) Krav til manuskriptet

Læs mere

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL

SÅDAN BRUGER DU E-MAIL VEJLEDNING l E-MAIL SÅDAN BRUGER DU E-MAIL I vejledningen bruger vi det gratis e-mailprogram gmail som eksempel til at vise, hvordan man bruger e-mail. DU SKAL I FORVEJEN KUNNE: Bruge en browser og gå

Læs mere

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød

LDD.DK EXTRANET. Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode. LANDSORGANISATIONEN DANSKE DAGINSTITUTIONER Hejrevang 11 3450 Allerød LDD.DK EXTRANET Opret forbindelse, login ændring af brugernavn og kode INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE NR. Indholdfortegnelse... 2 Forord... 3 Krav til pc og bruger for at kunne oprette forbindelse... 4 Oprettelse

Læs mere

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Administration Denne side vil være forskellig afhængig af om man er administrator eller bruger. Administrator får oversigt over alle brugerne samt konfiguration,

Læs mere

Om adgang til skolens netværk, FC Marselis, Lectio og Systime

Om adgang til skolens netværk, FC Marselis, Lectio og Systime Side 1 Om adgang til skolens netværk, FC Marselis, Lectio og Systime Det er vigtigt, at du gennemfører nedenstående punkter inden tirsdag 12. august for at sikre, at du kan bruge alle skolens it-faciliteter

Læs mere

Arbejde i Citrix. Vejledning. Hvordan du logger ind på Citrix med Windows 8.1 og opretter genveje til login IT-AFDELINGEN

Arbejde i Citrix. Vejledning. Hvordan du logger ind på Citrix med Windows 8.1 og opretter genveje til login IT-AFDELINGEN Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 7. juli 2015 IT-AFDELINGEN Vejledning Arbejde i Citrix Hvordan du logger ind på Citrix med Windows 8.1 og opretter genveje til login Norddjurs

Læs mere

Afstemninger og Live Beskeder

Afstemninger og Live Beskeder Afstemninger og Live Beskeder Conference Managers Afstemninger og Live Beskeder er en interaktiv feature til at afgive svar på meningsmålinger, quizzer eller skrive spørgsmål under arrangementet. Arrangøren

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør.

Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør. Sådan opretter du en blog i e-learn.sdu.dk I denne vejledning vises først, hvor i e-learn.sdu.dk, du kan oprette blogs. Derefter vises hvordan du gør. Du kan oprette blogs på 3 forskellige niveauer i e-learn.sdu.dk:

Læs mere

Skift fra godkendelse med token til app notifikation

Skift fra godkendelse med token til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Vægtkontrol

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Vægtkontrol et interaktivt skema til måling af Vægtkontrol 1. Når du har modtaget en mail eller en SMS fra din læge skal du i adressefeltet i din internetbrowser skrive https://www.web-patient.dk Eller du kan klikke

Læs mere

Brugervejledning til anmelder

Brugervejledning til anmelder Version 0.8 ERHVERVSSTYRELSEN ANMELDELSE AF TJENESTEYDELSER I RUT Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING...3 2 ADGANG TIL RUT...3 2.1 Login...4 2.1.1 Login med brugernavn og password...5 2.1.2 Oprettelse af

Læs mere

Mendeley kan hjælpe dig med at organisere din forskning og samarbejde med andre online.

Mendeley kan hjælpe dig med at organisere din forskning og samarbejde med andre online. Mendeley på Mac Mendeley er både en reference manager og et akademisk socialt netværk. Mendeley kan hjælpe dig med at organisere din forskning og samarbejde med andre online. Mendeley kan generere litteraturlister

Læs mere

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS Instruktionen er delt i 3 afsnit: - Tilmelding og betaling for eksisterende medlemmer (side 1) - Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit kodeord (side 8) - Tilmelding

Læs mere

FarmOnline Explorer App

FarmOnline Explorer App FarmOnline Explorer App Kom godt i gang 2018.03.15 1 FarmOnline Explorer App forberedelse For at anvende FarmOnline Explorer App skal Web Access være aktiveret i FarmOnline Explorer. Det er vigtigt, at

Læs mere

Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem

Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem Indhold Aktivering af bruger... 2 Sådan logger du på Supportsystemet... 3 Sådan opretter du en sag i supportsystemet... 4 Oversigt over igangværende samt

Læs mere

Quick Guide Mit Plandent

Quick Guide Mit Plandent Quick Guide Mit Plandent Indhold Hvad er Mit Plandent?... 2 Hvordan logger jeg ind på Mit Plandent?... 2 Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit password?... 4 Hvordan finder jeg vores aftaler?... 5 Hvor

Læs mere

Guide til første gang du skal på shopeasy.dk

Guide til første gang du skal på shopeasy.dk Guide til første gang du skal på shopeasy.dk Når du skal købe tøj første gang skal du først og fremmest sikre dig, at du er blevet oprettet som bruger i webshoppens system. Dette sker gennem Sønderjysk

Læs mere

Vejledning til tilsynsledere vedr. brug af pc

Vejledning til tilsynsledere vedr. brug af pc Vejledning til tilsynsledere vedr. brug af pc Indhold 1. Sådan logger du på den pc du har fået udleveret... 1 2. Sådan logger du på det trådløse netværk... 1 3. Sådan logger du på Digital eksamen med WAYF...

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD PC...4 Mac...18 PC Sådan installerer du Chili Cloud på PC Åbn den mail du har modtaget med Chili Cloud

Læs mere

Sådan opretter du en profil på vfr.dk 1. På hjemmesiden vfr.dk aktiverer du Bliv medlem (skifter farve til rødlig)

Sådan opretter du en profil på vfr.dk 1. På hjemmesiden vfr.dk aktiverer du Bliv medlem (skifter farve til rødlig) Sådan opretter du en profil på vfr.dk 1. På hjemmesiden vfr.dk aktiverer du Bliv medlem (skifter farve til rødlig) 2. Følgende side fremkommer: Udfyld felterne. User Name er det du vil bruge ved login.

Læs mere

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk

Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Vejledning til opdatering på hjemmesiden www.ifskjoldsaeby.dk Du logger på fra forsiden. Når du har indtastet brugernavn og password, vil der i højre side fremkomme en menu med punkterne: Redigér denne

Læs mere

Solcellespecialisten Web opsætning af Kostal Inverter. Solcellespecialisten A/S - www. Solcellespecialisten.dk - Telefon 36 750 750 1

Solcellespecialisten Web opsætning af Kostal Inverter. Solcellespecialisten A/S - www. Solcellespecialisten.dk - Telefon 36 750 750 1 Solcellespecialisten Web opsætning af Kostal Inverter Solcellespecialisten A/S - www. Solcellespecialisten.dk - Telefon 36 750 750 1 Læs vejledningen grundigt da teksten indeholder vigtig information.

Læs mere

QUICKGUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS

QUICKGUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS QUICKGUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Brugernavn og password Log into ADAMS on the Internet Dit brugernavn og password udleveres af din antidopingorganisation ved udtagelse til prioriteret testgruppe

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient SKEMA DAN-PSS

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient SKEMA DAN-PSS et interaktivt skema til måling af SKEMA DAN-PSS 1. Når du har modtaget en mail eller en SMS fra din læge skal du i adressefeltet i din internetbrowser skrive https://www.web-patient.dk Eller du kan klikke

Læs mere

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Brugernavn og password QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Log into ADAMS on the Internet Udleveres af din antidopingorganisation ved udtagelse til prioriteret testgruppe Brug evt Forgot password

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Første gang du logger på shoppen, kan du følge denne vejledning, for at komme godt i gang: 1. Gå ind på shop.mto-electric.dk 2. Klik på login i menu-linien 3. Indtast eller kopiér

Læs mere

Infocenter. - En kort introduktion TIKKURILA DANMARK

Infocenter. - En kort introduktion TIKKURILA DANMARK Infocenter - En kort introduktion TIKKURILA DANMARK Indhold 1. Introduktion... 2 2. Kom i gang... 3 3. Hvis du ikke har Brugernavn/kode eller har glemt koden.... 4 4. Find ordrer med bestemt mærkning...

Læs mere

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Hjemmeblodtryk

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Hjemmeblodtryk et interaktivt skema til måling af Hjemmeblodtryk 1. Når du har modtaget en mail eller en SMS fra din læge skal du i adressefeltet i din internetbrowser skrive https://www.web-patient.dk Eller du kan klikke

Læs mere

Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål on-line på www.jmaforum.dk. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål on-line på www.jmaforum.dk. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse. JMA on-line support Vi arbejder hele tiden på at forbedre dine muligheder for at få den bedste supporthjælp og gøre den så tilgængelig for dig som muligt. Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål

Læs mere

2) OVERVEJE hvordan dine træningsdata skal overføres til dagbogen.

2) OVERVEJE hvordan dine træningsdata skal overføres til dagbogen. Kære løber, Denne vejledning har til formål at hjælpe dig hele vejen igennem vores tilmeldingsprocedure. Det kan være en god idé, at printe denne vejledning ud og have liggende ved siden af computeren,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. 1.Login og kodeord Download og udskriv filer Kontakt...15

INDHOLDSFORTEGNELSE. 1.Login og kodeord Download og udskriv filer Kontakt...15 Teknisk vejledning til NEBULA Sidst opdateret den 18. aug 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.Login og kodeord...3 1.1 Login...3 1.2 Skift adgangskode...3 1.3 Glemt adgangskode...4 2.1 Find rundt i videobiblioteket...5

Læs mere

Office 365 Installation og aktivering på Mac

Office 365 Installation og aktivering på Mac Office 365 Installation og aktivering på Mac Først gå du ind på vores hjemmeside www.easyiq.dk, hvor vi nemt kan hente Office pakken. Klik oppe i øverste højre hjørne hvor der står Office 365. Herefter

Læs mere

Mendeley kan hjælpe dig med at organisere din forskning og samarbejde med andre online.

Mendeley kan hjælpe dig med at organisere din forskning og samarbejde med andre online. Mendeley på Mac Mendeley er både en reference manager og et akademisk socialt netværk. Mendeley kan hjælpe dig med at organisere din forskning og samarbejde med andre online. Mendeley kan generere litteraturlister

Læs mere

Kom godt i gang www.pengeuge.dk

Kom godt i gang www.pengeuge.dk Kom godt i gang www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Log på med sikkerhedskode (kun til oprettelse af kontaktpersoner) 2. Opret og login kontaktperson 3. Rediger profil og skift password 4. Vælg

Læs mere

Tender Management Quick Guide. For Leverandør

Tender Management Quick Guide. For Leverandør Tender Management Quick Guide For Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar på en offentlig

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Indhold Bestyrelsesweb... 2 Login... 2 Forsiden... 3 Ændring af kodeord... 3 Menu og navigering... 4 Ejendom Regnskab... 5 Ejendom Beboere...

Indhold Bestyrelsesweb... 2 Login... 2 Forsiden... 3 Ændring af kodeord... 3 Menu og navigering... 4 Ejendom Regnskab... 5 Ejendom Beboere... Indhold Bestyrelsesweb... 2 Login... 2 Forsiden... 3 Ændring af kodeord... 3 Menu og navigering... 4 Ejendom Regnskab... 5 Ejendom Beboere... 6 Beboere Beboer... 6 Beboere - Opkrævning... 7 Beboere Kontokort...

Læs mere

Tylstrup Skole. Indhold

Tylstrup Skole. Indhold Indhold Grundlæggende opsætning af ipad... 2 Installation af Skolekom App ( ALLE Ipad brugere skal installere denne )... 9 Installation af Find my iphone... 16 Oprettelse af Apple-id... 23 1 Grundlæggende

Læs mere

Sådan registreres præ-lei-ansøgninger på NordLEI-webportalen

Sådan registreres præ-lei-ansøgninger på NordLEI-webportalen Sådan registreres præ-lei-ansøgninger på NordLEI-webportalen Som en del af NordLEI-webportalen kan kunder ansøge om præ-lei'er til sine juridiske enheder. NordLEI giver desuden mulighed for såkaldt assisteret

Læs mere

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen.

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen. Kære kunde, Vi har lavet en lille guide til hvordan man handler på vores webshop. Følg blot disse anvisninger så du trygt kan foretage din bestilling. Du har jo allerede fundet vejen til Shoppen, så lad

Læs mere

7. OKTOBER Quick Guide til Digitale udbud. Tilbudsgiver. Side 1/7

7. OKTOBER Quick Guide til Digitale udbud. Tilbudsgiver. Side 1/7 Quick Guide til Digitale udbud Tilbudsgiver Side 1/7 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INTRODUKTION OG BRUG AF DIGITALE UDBUD... 3 2. FREMSØGNING AF SAMT DELTAGELSE I UDBUD... 3 2.1 Deltagelse i udbud... 4 2.1.1

Læs mere

Login-vejledning til Falck MyCare

Login-vejledning til Falck MyCare Login-vejledning til Falck MyCare På grund af den nye persondataforordning (GDPR) om beskyttelse af personfølsomme oplysninger, har vi i Falck Healthcare opgraderet vores bookingsystem Falck MyCare til

Læs mere

Brugermanual Kompass-værktøjet - for administratorer

Brugermanual Kompass-værktøjet - for administratorer 1 Brugermanual Kompass-værktøjet - for administratorer 2 LOG IND...Fehler! Textmarke nicht definiert. RegistRER EN BRUGER...Fehler! Textmarke nicht definiert. BED DEN STUDERENDE OM AT OPRETTE KOMPETENCEWEBS

Læs mere

Sådan kommer du godt igang -guide

Sådan kommer du godt igang -guide Sådan kommer du godt igang -guide Log på: Åbn SDUs e-læringsplatform ved at åbne din internetbrowser og indtaste adressen: http://elearn.sdu.dk Klik på Login Indtast brugernavn (username) og adgangskode

Læs mere

e-mailkonsultation Patientinformation

e-mailkonsultation Patientinformation Side 1 e-mailkonsultation Patientinformation Side 2 Indholdsfortegnelse : Indholdsfortegnelse :... 2 Emailkonsultation Login... 3 Patientens postkasse... 4 e-mailkonsultation til lægen... 5 Receptfornyelse...

Læs mere

AU Timeløn. Timelønnede medarbejdere QUICKGUIDE. TIMEmSYSTEM ApS. Link: https://au.mtime.dk. Version 1.0

AU Timeløn. Timelønnede medarbejdere QUICKGUIDE. TIMEmSYSTEM ApS. Link: https://au.mtime.dk. Version 1.0 AU Timeløn Timelønnede medarbejdere QUICKGUIDE TIMEmSYSTEM ApS Link: https://au.mtime.dk Version 1.0 Januar 2017 Aktivering af konto En sekretær eller administrator opretter dig som bruger af AU Timeløn.

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2017 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.2 (NOV 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 Køretøjer...5 SKAT kørselssatser...5

Læs mere

For at bruge Padlet, skal du oprettes som bruger. Se nedenfor, hvor vi beskriver en række muligheder.

For at bruge Padlet, skal du oprettes som bruger. Se nedenfor, hvor vi beskriver en række muligheder. Padlet På Dmjx Padlet er et online site, hvor du kan samarbejde med dine kolleger/studerende/medstuderende/eksterne brugere. Fordelen ved programmet er, at du kan forberede materiale, hvorefter i sammen

Læs mere

3. Vælg denne mulighed, hvis du har: Oprettet dig som bruger i det digitale ansøgningssystem. Se punkt 4.

3. Vælg denne mulighed, hvis du har: Oprettet dig som bruger i det digitale ansøgningssystem. Se punkt 4. Adgang til det digitale ansøgningssystem (DANS) Du finder ansøgningssystemet ved at klikke på Gå til ansøgning på siden: http://tilvalg.au.dk/kandidattilvalg/optagelse/ under punktet Sådan søger du. Login

Læs mere

Guide til første gang du skal på shopeasy.dk.

Guide til første gang du skal på shopeasy.dk. Guide til første gang du skal på shopeasy.dk. Når du skal købe tøj første gang skal du først og fremmest sikre dig, at du er blevet oprettet som bruger i webshoppens system. Dette sker gennem KFD s bestyrelse

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse

Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse Sådan søger du optagelse på en kandidatuddannelse Du kan søge en kandidatuddannelse, hvis du har afsluttet eller er i gang med at afslutte en adgangsgivende uddannelse. Adgang til ansøgningssystemet Du

Læs mere

Guide i brug af profiler og leverandørdatabase på Elbiler.nu!

Guide i brug af profiler og leverandørdatabase på Elbiler.nu! Toolmaster.dk Sønderdalen 7 Tel. (+45) 2623 5224 Joomla Totalleverandør CVR-nr. 29670692 2870 Dyssegård info@toolmaster.dk www.toolmaster.dk Guide i brug af profiler og leverandørdatabase på Elbiler.nu!

Læs mere

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for Grupper til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges når en gruppe skal

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Online harddisk (Chili Cloud) TIL PC OG MAC FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD PC...4 Mac...18 PC Sådan installerer du Chili Cloud på PC Åbn den mail du har modtaget med Chili Cloud

Læs mere

Indhold. Vejledning til ShareFile. Sådan uploader du en fil til My Files & Folders. Sådan uploader du en fil til Shared Folders

Indhold. Vejledning til ShareFile. Sådan uploader du en fil til My Files & Folders. Sådan uploader du en fil til Shared Folders Indhold Sådan uploader du en fil til My Files & Folders Sådan uploader du en fil til Shared Folders Sådan giver du andre adgang til Shared Folders/My Files & Folders Sådan deler du en fil fra My Files

Læs mere

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang

Brugervejledning. Brugervejledning til app og web-indgang 1 til app og web-indgang 2 Indhold... 1 App... 3 Login... 3 Forside mulighed 1... 3 Forside mulighed 2... 4 Indstilling og profil... 5 Kort over netværksgrupper... 5 Virksomhedsoversigt... 6 Medlemsoversigt...

Læs mere

Mendeley er både en reference manager og et akademisk socialt netværk.

Mendeley er både en reference manager og et akademisk socialt netværk. Mendeley på Mac Mendeley er både en reference manager og et akademisk socialt netværk. Mendeley kan hjælpe dig med at organisere din forskning og samarbejde med andre online. Mendeley kan generere litteraturlister

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere