Guide i brug af profiler og leverandørdatabase på Elbiler.nu!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Guide i brug af profiler og leverandørdatabase på Elbiler.nu!"

Transkript

1 Toolmaster.dk Sønderdalen 7 Tel. (+45) Joomla Totalleverandør CVR-nr Dyssegård info@toolmaster.dk Guide i brug af profiler og leverandørdatabase på Elbiler.nu! Contents Generelt... 2 Administrator login på hjemmesiden... 2 Sammenspil mellem brugerprofiler og leverandørdatabase... 2 Administrators rolle... 2 Teknisk opsætning/styling af leverandørdatabase... 2 Brugerhåndtering... 3 Godkendelse af ny brugerregistrering... 3 Oprettelse af brugerregistrering på vegne af leverandør... 3 Redigering af eksisterende brugerprofil/informationer... 3 Slet eksisterende brugerprofil... 4 Bloker eksisterende brugerprofil... 4 Leverandørdatabasen styring af kategorier/produkttyper... 5 Opret kategori... 5 Redigering af kategori... 5 Slet kategori... 5 Skjul kategori... 5 Leverandørdatabasen styring og godkendelse af leverandørernes produkter... 6 Godkendelse af indsendt produkt... 6 Opret produkt for leverandør... 7 Redigering af leverandørs produkt... 9 Slet leverandørs produkt... 9 Skjul leverandørs produkt... 9

2 Generelt Administrator login på hjemmesiden Adressen til administrationspanelet/backend til hjemmesiden er Fra administrationspanelet kan man styre alt omtalt i dette dokument. Der er dog også dele, som yderligere kan styres fra frontend/hjemmesiden, hvis man er ejer af produktannoncen. Sammenspil mellem brugerprofiler og leverandørdatabase For at kunne oprette produkter i leverandørdatabasen, skal man have en godkendt og bekræftet brugerprofil i systemet. Det er administrator, der bekræfter indsendte brugerregistreringsanmodninger, eller direkte opretter brugerprofilerne for leverandøren. Administrators rolle Administrator står for at: 1. Godkende og afvise brugere/leverandører, der vil have adgang til systemet, og derved skal kunne indsende og redigere deres produkter i leverandørdatabasen. 2. Godkende og afvise indsendte og redigerede produkter til leverandørdatabasen. Teknisk opsætning/styling af leverandørdatabase Dette afsnit er kun for teknisk personale og vedrører ikke selve den daglige administration af leverandørdatabasen! Der er mange opsætningsmuligheder for leverandørdatabasen (Mosets-tree). Dette er både funktionalitetsmæssigt og grafisk præsentation. Alt dette styres fra følgende steder: 1. I administrationspanelet: a. Parametre i menupunkter af typen Mosets-tree. b. Der følger en lang række moduler med til Mosets-tree med hvert deres formål. Disse styres som alle andre Joomla moduler. c. Mosets-tree (custom) fields d. Mosets-tree configuration e. Mosets-tree template configuration 2. I filsættet: a. \components\com_mtree\templates\kinabalu\ Bemærk også at der er et modul til profilsystemet, som er bedre end det, der følger med Joomla. Det har med andre ord flere funktioner. Da det er et modul, kan det dog ikke bruges til at logge ind i komponent-området (uden man har et plugin installeret, der gør det muligt at vise moduler her).

3 Brugerhåndtering Godkendelse af ny brugerregistrering Oprettelsesproceduren består i: 1. En bruger/leverandør fra frontend på hjemmesiden udfylder tilmeldingsformularen. a. Brugeren modtager nu en med et link, de skal klikke på for at bekræfte deres adresse. Så snart bruger har bekræftet en, bliver der sat et grønt hak i brugerens Confirmed felt. b. Admin modtager om, at der er en ny bruger, som ønsker adgang til at indsende til databasen. 2. Administrator logger ind i administrationspanelet og går til Components -> Community Builder -> User Manger. For at bekræfte brugeren, og derved give adgang til at bruger kan logge ind, sættes et grønt hak i feltet Approved ved at klikke på det. a. Når administrator klikker på Approved, modtager bruger automatisk en , om at de nu er godkendt til at logge ind og oprette produkter i leverandørdatabasen. Oprettelse af brugerregistrering på vegne af leverandør Hvis en bruger/leverandør ønsker at få oprettet en brugerprofil, kan administrator oprette profilen for dem. Dette gøres ved i Components -> Community Builder -> User Manger at klikke på New i toolbaren vist som et grønt plus (se billede oven for). Husk at markere bruger som Approved og Confirmed for at spare brugeren tid, samt at give dem adgang med det samme. Dette er markeret automatisk. Det er vigtigt, at bruger oprettes som medlem af gruppen Registered. Dette er ligeledes markeret på forhånd. Så snart administrator klikker Save i den nyoprettede profil, modtager bruger en med login-informationerne. Det er kun første gang, man gemmer brugeren, at denne sendes. Redigering af eksisterende brugerprofil/informationer Det er muligt at rette en brugers profil, kontaktinformationer, brugernavn og password. Bemærk, at man ikke kan se brugers password noget sted i systemet, så hvis de har problemer med at logge ind, må man give dem et nyt password. For at redigere en brugers informationer mm., klikkes blot på navnet af den bruger, man ønsker at redigere. Dette

4 gøres i listen over brugere: Components -> Community Builder -> User Manger. Se evt. billede oven for.

5 Slet eksisterende brugerprofil Generelt er der ikke nogen grund til at slette en leverandør, da man blot kan blokere dem fra at logge ind (se næste afsnit vedr. dette). Man bør ikke slette en bruger, hvis de har lagt et eller flere produkter i databasen. Her bør man i stedet blokere dem. Man sletter oftest en bruger, hvis det er en spamprofil, eller det er nogen, som ikke skal have adgang generelt (og derved ikke har oprettet produkter i leverandørdatabasen). For at slette en bruger/leverandør gås til brugerlisten: Components -> Community Builder - > User Manger. Her sættes der flueben i checkboksfeltet til venstre for brugerens navn, efterfulgt af tryk på Delete i toolbaren, vist som en skraldespand. Bloker eksisterende brugerprofil Hvis man blokerer en bruger, sikrer man, at de ikke kan logge ind og indsende ændringer til leverandørdatabasen. Det smarte ved at blokere en bruger, er at man kan aktivere dem igen, og de derved igen kan få adgang til deres produkter i systemet på samme vilkår som tidligere. For at blokere en bruger/leverandør gås til brugerlisten: Components -> Community Builder -> User Manger. Her klikkes på det grønne hak i kolonnen Enabled for den ønskede bruger. Se evt. ovenstående billede. For igen at give brugeren adgang til at logge ind og redigere, klikkes samme sted.

6 Leverandørdatabasen styring af kategorier/produkttyper Opret kategori Kategorier er de forskellige områder/produkttyper, som leverandører med en brugerprofil kan indsende produkter til. Kategorier styres fra Components -> Mosets Tree. Her klikkes på Add Category. Herefter udfyldes skemaet, og der afsluttes med Save & Close. Redigering af kategori Kategorier styres fra Components -> Mosets Tree. For at redigere en eksisterende kategori/produkttype, klikkes blot på den ønskede kategoris navn. Når rettelserne er foretaget, afsluttes med Save & Close. Slet kategori Kategorier styres fra Components -> Mosets Tree. For at slette en eksisterende kategori/produkttype, sættes flueben i checkboksen til venstre for kategorinavnet. Herefter klikkes på Delete Categories i toolbaren vist som en skraldespand (bemærk der er to knapper med samme ikon, men med forskelligt navn). Skjul kategori Kategorier styres fra Components -> Mosets Tree. For at skjule/vise en eksisterende kategori/produkttype, klikkes på kategoriens Published knap til højre for navnet.

7 Leverandørdatabasen styring og godkendelse af leverandørernes produkter Godkendelse af indsendt produkt Når en bruger/leverandør indsender eller har redigeret et produkt, skal det godkendes af administrator før det (igen) vises i systemet. Bruger har indsendt produktet ved i frontend at være logget ind, fundet den ønskede kategori, klikket på knappen Tilføj produkt til denne kategori?, efterfulgt af at have udfyldt formularen. Herefter modtager administrator en e- mail om, at der er et produkt, der afventer godkendelse. Så snart bruger har indsendt/redigeret produktet, skal det godkendes før det vises på hjemmesiden. Dette gøres fra Components -> Mosets Tree. Her klikkes på Listings (bemærk knappen kun kan ses, hvis det er produkter som afventer godkendelse). Når der er klikket på Listings, tages man til det viste billede. Her ses en liste over alle de produkter, som afventer godkendelse. Man godkender ændringerne ved at sætte flueben i checkboksen til venstre for produktnavnet ud for det/de ønskede produkter, efterfulgt af Approve & Publish Listings i toolbaren vist som et stort grønt hak.

8 Opret produkt for leverandør Det er muligt at oprette et produkt fra Components -> Mosets Tree. Her klikkes på Add Listing.

9 Ved klik på Add Listing tages man til følgende skærmbillede: Når man skifter Category (ved klik på Change Category ) ændrer formen sig, så felterne, der kan udfylde skifter til dem, som er relevante for den valgte kategori. Herefter udfyldes alle relevante informationer. For at sikre at brugeren/leverandøren, man opretter produktet for, selv kan redigere sit produkt fremover, skrives deres brugernavn i feltet Owner i højre side. Hvis feltet ikke skal tilhøre nogen, kan man blot sætte den til administrators eget brugernavn. Når alle felterne er udfyldt, afsluttes ved at trykke Save & Close.

10 Redigering af leverandørs produkt Start med at gå til Components -> Mosets Tree. For at redigere et produkt skal man først finde det. Dette gøres ved at klikke på den kategori, som produktet er placeret i, i venstre side under Explorer. Herefter loades de produkter, som er i den valgte kategori. For at redigere produktet klikkes på det ønskede produkts produktnavn. Herefter foretages ændringerne og der afsluttes ved at trykke Save & Close. Slet leverandørs produkt Bemærk at man i stedet for at slette et produkt, blot kan skjule det (se næste afsnit). Fordelen ved at skjule et produkt er, at man kan tage det frem igen senere. For at slette et produkt, skal man først finde det. Se afsnittet om Redigering af leverandørs produkt - om at finde et givent produkt. For at slette et produkt, sættes flueben i checkboksen til venstre for produktnavnet, efterfulgt af klik på Delete Listings i toolbaren, der vises som en skraldespand (bemærk at der er to med ens ikon). Skjul leverandørs produkt Fordelen ved at skjule et produkt i stedet for at slette det, er at man kan tage det frem igen senere. For at skjule eller igen vise et produkt, skal man først finde det. Se afsnittet om Redigering af leverandørs produkt - om at finde et givent produkt. For at skjule eller vise det igen, klikkes på det grønne hak til højre for produktnavnet.

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos Dusager 4 8200 Århus N Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskPortalen hos INDHOLD Login på ServiceDeskPortalen...

Læs mere

3) Først og fremmest kan du vælge hvilket tema din side skal have.

3) Først og fremmest kan du vælge hvilket tema din side skal have. Wordpress er et open source software du kan bruge til at oprette blogs og hjemmesider i. Du har mulighed for at vælge forskellig temaer og designe din side som du har lyst. Blogs og hjemmesider kan blandt

Læs mere

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide OK Fonden Umbraco CMS Quickguide 1 Indhold 1 Indhold... 2 2 Indledning... 3 2.1 Kompatible browsere... 3 2.2 Log ind i Umbraco... 3 2.3 Naviger i administrationsområdet... 4 2.4 Brug af træ menu... 5 3

Læs mere

AtZNeT. Vejledning til opsætning af mailkonti på AtZNeT webhotel for almindelige brugere. ApS

AtZNeT. Vejledning til opsætning af mailkonti på AtZNeT webhotel for almindelige brugere. ApS AtZNeT ApS Lystrupvej 21B 8240 Risskov Tlf. 87415034 Fax 87419779 www.atznet.dk info@atznet.dk Vejledning til opsætning af mailkonti på AtZNeT webhotel for almindelige brugere Sådan laver du ændringer

Læs mere

Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender

Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender Frontend redigering af kredssider og brug af kalender Logge ind og lave simpel redigering... Side 2-3 Opret ny side... Side 4 Læg billede

Læs mere

Sider, indlæg og projekter

Sider, indlæg og projekter Sider, indlæg og projekter I Divi-temaet er der tre forskellige måder at lægge artikler op på sitet; Sider, indlæg og projekter. På Villybruun.dk bruges Sider til alle artikler. Man kan oprette eller redigere

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

7.0 Ældre Sagen mail. Log på For at logge på formands webmail skriv adressen: i adressefeltet i Internet Explorer.

7.0 Ældre Sagen mail. Log på For at logge på formands webmail skriv adressen:   i adressefeltet i Internet Explorer. 7.0 Ældre Sagen mail Log på For at logge på formands webmail skriv adressen: https://webmail.aeldresagen.dk i adressefeltet i Internet Explorer. I login vinduet indskrives brugernavn som er den tilsendte

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

... øvelser. Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig, og jeg husker. Involver mig, og jeg forstår. Konfutse

... øvelser. Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig, og jeg husker. Involver mig, og jeg forstår. Konfutse ... øvelser Fortæl mig, og jeg glemmer. Vis mig, og jeg husker. Involver mig, og jeg forstår Konfutse 2 WORDPRESS ØVELSER ØVELSE 1: OPRET 2 POSTS OG 2 PAGES... 3 Opret posts... 3 Opret Page... 4 ØVELSE

Læs mere

vorbasse.dk Redaktørmanual Kentaur

vorbasse.dk Redaktørmanual Kentaur Redaktørmanual Kentaur Indholdsfortegnelse Kapitel 1 - TYPO3 Brugerfladen 3 Log ind 3 Backend 4 Frontend 5 Hvor skal jeg klikke? 5 Gem, gem og vis, gem og luk 6 Kapitel 2 - Sider & menuer 7 Sammenhæng

Læs mere

Dette er en vejledning til hvordan nye skarvkolonier oprettes og hvordan resultater fra optællinger af kolonier indtastes.

Dette er en vejledning til hvordan nye skarvkolonier oprettes og hvordan resultater fra optællinger af kolonier indtastes. Dette er en vejledning til hvordan nye skarvkolonier oprettes og hvordan resultater fra optællinger af kolonier indtastes. De tre trin Trin 1 Opret ny bruger Som optæller af skarvkolonier får du her mulighed

Læs mere

Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic

Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic Vejledning til indtastning af overnatningspladser for skarv, samt tællinger af disse på hjemmesiden Cormorant counts in the Western Palearctic Denne vejledning forklarer, hvordan man definerer en overnatningsplads

Læs mere

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in 1. Tilknyt Børn Log ind som administrator i SkoleIntra Du er administrator når du skal benytte en sikkerhedskode i PersonaleIntra. Tilknyt børn til SFO

Læs mere

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results

Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results Vejledning til registrering som bruger til EudraCT results 1 Registrering som ny bruger For at indtaste resultater, skal man registreres som bruger i EudraCT databasen: https://eudract.ema.europa.eu/results-web/

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

Zenegy Enheder og Adgange

Zenegy Enheder og Adgange ENHEDER & ADGANGE INTRODUKTION Zenegy Enheder og Adgange Med Enheder og adgange holder du styr på, hvilket udstyr og IT-adgange de enkelte medarbejdere har fået stillet til rådighed. Enheder og Adgange

Læs mere

Guide til mailadministrationen

Guide til mailadministrationen Guide til mailadministrationen Mailadresser, der udbydes af KFUM og KFUK i Danmark, administreres via http://mailadmin.kfum-kfuk.dk I mange tilfælde er brugernavnet, der logges ind med, en mailadresse,

Læs mere

Formular modul. Sitecore Foundry juli Version 1.0

Formular modul. Sitecore Foundry juli Version 1.0 Sitecore Foundry 3.0 Formular modul 15. juli 2011 - Version 1.0 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.:

Jysk Online Medie ApS - Vestergade 32, 8600 Silkeborg - Tlf.: Brugervejledning til hjemmeside Kristian Kalajdzic Denne vejledning har til formål at hjælpe dig til at tilgå, vedligeholde og benytte din hjemmeside. Vejledningen henvender sig til hjemmesider bygget

Læs mere

TYPO3 TRIN FOR TRIN 2

TYPO3 TRIN FOR TRIN 2 TYPO3 TRIN FOR TRIN 2 De indledende øvelser er fuldstændig de samme som i TYPO3 TRIN FOR TRIN 1 side 1-2. Du åbner altså din browser, skriver ale.dk/typo3 i Adressefeltet, skriver dit Brugernavn (Username)

Læs mere

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER.

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. 1. Login & Log out. a. Login Åben web browser på adresse http://tattocolorbase.com/login Efter log in kommer du til et kontrolpanel, som ser sådan ud. b. Logout Log out, click

Læs mere

Vejledning til oprettelse af brugerprofil og registrering på leverandørliste. Ballerup Kommune

Vejledning til oprettelse af brugerprofil og registrering på leverandørliste. Ballerup Kommune Vejledning til oprettelse af brugerprofil og registrering på leverandørliste Ballerup Kommune Indhold: Før du går i gang s. 3 Opret brugerprofil s. 4 Opret fagprofil administrator s. 5-6 Opret fagprofil

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual

LinkGRC. Kontrol. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside og generel support info... - 2 - Kontrolpanel... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 4 - Menupunkter...

Læs mere

Miniguide til bookingportal - Frederiksberg Kommune

Miniguide til bookingportal - Frederiksberg Kommune Miniguide til bookingportal - Frederiksberg Kommune Side 1 af 14 Indhold 1. Forord...2 2. Log in...3 3. Oprettelse af ny bruger...3 4. Booking...5 a. Enkeltbookinger...5 b. Seriebookinger...8 5. Bookingoversigt,

Læs mere

Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04)

Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04) Side 1/28 Brugermanual SIF (33069-04) Godkendt af: Dato: Side 3/28 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING... 4 1.1 Fangster, sporbare enheder og salg... 4 2 GENEREL NAVIGERING... 4 2.1 Login... 4 2.2 Log ud...

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument.

OBS! Hvis du skal oprette en bruger på din kundes aftale, skal du bruge den vejledning, som du finder længere nede i dette dokument. Når du skal oprette en ny bruger på din lønpartneraftale, starter du på forsiden af DataLøn, hvor du i topmenuen vælger Opsætning og klikker på Brugeradministration. Herefter skal du vælge Mine brugere

Læs mere

VEJLEDNING TIL OPRETTELSE AF BRUGERPROFIL OG REGISTRERING PÅ MORSØ KOMMUNES LEVERANDØRLISTE

VEJLEDNING TIL OPRETTELSE AF BRUGERPROFIL OG REGISTRERING PÅ MORSØ KOMMUNES LEVERANDØRLISTE VEJLEDNING TIL OPRETTELSE AF BRUGERPROFIL OG REGISTRERING PÅ MORSØ KOMMUNES LEVERANDØRLISTE Processio ApS - +45 71 99 36 72 - support@comdia.com INDHOLD: Opret brugerprofil s. 3 Oprettelse af fagprofil

Læs mere

Guide til Django administration

Guide til Django administration Guide til Django administration - Haps en Apps vs. 2.0 (bemærk at nummereringen på manualens skærmbilleder springer en del, da nye afsnit er tilføjet). GUIDE TIL DJANGO ADMINISTRATION 3 LOGIN INFORMATION

Læs mere

APB VEJLEDNING DIT ARBEJDSMILJØ - VORES LØSNING

APB VEJLEDNING DIT ARBEJDSMILJØ - VORES LØSNING APB VEJLEDNING DIT ARBEJDSMILJØ - VORES LØSNING APB vejledning Savner du et system, der kan gøre håndteringen af dine dokumenter lettere og mere overskuelig? Berners APB-system er et enestående værktøj,

Læs mere

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op.

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op. Indledning Workcyclus er et Internetbaseret arbejdsmiljøsystem, der giver fuldt overblik over virksomhedens arbejdsmiljøtilstand og gør arbejdsmiljøet målbart og synligt på alle niveauer i organisationen.

Læs mere

Online status. Brugervejledning

Online status. Brugervejledning Online status Brugervejledning Side 1 Om Onlinestatus Online Status har til formål at lette den årlige lageroptælling hos små og store virksomhedder. Der indtastes antal og pris på smartphone, tablet eller

Læs mere

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk

Miniguide for redaktører. Miniguide for redaktører. Leveret af DFF-EDB.dk Miniguide for redaktører Miniguide for redaktører Leveret af DFF-EDB.dk 1 INDHOLD Hjemmesider i Umbraco... 2 1. Kom i gang med Umbraco... 2 1.1 Login... 2 1.2. Når du arbejder på siden, inden den er udgivet...

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion Sådan benytter du Din side Hvad er en kundeprofil? Licens/Brugerliste Brugerlogin Hvad er en brugerprofil? KreditTjek Hvad er overvågede virksomheder? Hvad er favoritter?

Læs mere

Bookingsystem - brugervejledning

Bookingsystem - brugervejledning Bookingsystem - brugervejledning Kære medlemmer af Vinterbadelauget ved Hald Sø Så er vi klar til at bruge vores nye bookingsystem som hedder SuperSaas. Når alle medlemmer er oprettet i det, skal Facebook-gruppen

Læs mere

LinkGRC. Dokumenter. Brugermanual

LinkGRC. Dokumenter. Brugermanual Brugermanual 1 INDHOLD 1. Navigation 2. Dashboard 3. 4. Support 2 NAVIGATION 1 På forsiden finder du dine installerede moduler i LinkGRC løsningen og du kan her vælge hvilket modul du ønsker at arbejde

Læs mere

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB).

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Forord. I forbindelse med Autorisationsloven, som trådte i kraft i juni måned 2014, har det været nødvendigt at indføre

Læs mere

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco

Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Brugermanual til din boligafdelings hjemmeside Sådan redigerer du en hjemmeside i Umbraco Indhold Introduktion... 2 Log på Umbraco og redigér din hjemmeside... 3 Opret ny side... 7 Gem side uden at udgive/publicere

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

Startside www.fpsikring.dk

Startside www.fpsikring.dk Startside www.fpsikring.dk Indholdsfortegnelse Startside Side 1 Opret virksomhed Side 2 Rediger virksomhed Side 3 Opret produkt Side 4-6 Eksisterende produkter Side 7 Rediger produkt Side 8 Opret fagområde

Læs mere

Vejledning til brug af PwC-Portalen

Vejledning til brug af PwC-Portalen Vejledning til brug af PwC-Portalen Denne vejledninger gennemgår de enkelte funktioner i PwC-Portalen og forklarer hvordan de bruges. Indhold Log på PwC-Portalen... 2 Brugernavn og Password... 2 Skift

Læs mere

Velkommen til DK Beton s kundeportal

Velkommen til DK Beton s kundeportal Velkommen til DK Beton s kundeportal DK Beton har udviklet en kundeportal, hvor du som kunde kan finde de følgesedler der har relevans for dig. Du finder portalen på følgende adresse: https://portal.dkbeton.dk/

Læs mere

Hjemmeside om elbiler - www.elbiler.nu

Hjemmeside om elbiler - www.elbiler.nu OKTOBER 2013 HØJE-TAASTRUP KOMMUNE Hjemmeside om elbiler - www.elbiler.nu BRUGERVEJLEDNING TIL VEDLIGEHOLDELSE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

BRUGERMANUAL FLEXSCREEN

BRUGERMANUAL FLEXSCREEN BRUGERMANUAL FLEXSCREEN INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning...3 Login...3 Ændre password for en infoskærm...4 Ret tekst på siden...5 Indsæt et billede på siden...6 Opdel skærmen i kasser/bokse...8 Tilføj slide...10

Læs mere

QUICK GUIDE. til E-handel

QUICK GUIDE. til E-handel QUICK GUIDE til E-handel QUICK GUIDE Via vores hjemmeside www.ecolab.dk får du adgang til vores E-handel. Her kan du bl.a. finde produktbeskrivelser, sikkerhedsdatablade samt se hvilke produkter, der er

Læs mere

Introduktion til Indholdsredigering

Introduktion til Indholdsredigering Sitecore Foundry 4.0 Introduktion til Indholdsredigering 18. oktober 2013 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sådan bruger du Go Madpak

Sådan bruger du Go Madpak Sådan bruger du Go Madpak I denne guide har vi taget udgangspunkt i en forælder, som kan oprette elever under sig. Før du opretter dig skal du være sikker på, din skole eller virksomhed har en ordning

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Website Redaktør - Brugermanual version Zonta District 13, Area 01, 02, 03 og 04 inkl. klubber

Website Redaktør - Brugermanual version Zonta District 13, Area 01, 02, 03 og 04 inkl. klubber Website Redaktør - Brugermanual version 3 11.01.2017 Zonta District 13, Area 01, 02, 03 og 04 inkl. klubber Indhold: 1. Login på redaktørside 2 2. Første login som redaktør 3 3. Login fremover 7 4. Ændring

Læs mere

En blog med dansk brugerflade. Opret en Smartlog konto Gå til http://www.smartlog.dk/ Opret en konto ved at skrive din e-mailadresse

En blog med dansk brugerflade. Opret en Smartlog konto Gå til http://www.smartlog.dk/ Opret en konto ved at skrive din e-mailadresse Blogs Om blogs http://www.it-borger.dk/den-nye-it-verden/internet/blogs Om at oprette blogs http://www.it-borger.dk/laer-om-it/internet/nar-du-vil-pa-nettet/blogs/sadan-laver-du-en-blog Råd når du laver

Læs mere

UV-Forum. Konferencesystem for UU ere og Studievalg

UV-Forum. Konferencesystem for UU ere og Studievalg UV-Forum Konferencesystem for UU ere og Studievalg INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning... 3 Hvordan logger jeg på?... 4 Hvordan ændrer jeg mine personlige oplysninger?... 4 Hvordan opretter jeg et nyt forum?...

Læs mere

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Alle børn og børnebibliotekarer skal bruge det landsdækkende UNI-Login for at oprette en profil på www.biblo.dk. Langt de fleste skolebørn i DK har fra

Læs mere

Indhold. Wiegaarden Go2net Manual Side 1

Indhold. Wiegaarden Go2net Manual Side 1 Indhold Manual til Wiegaardens Go2net CMS-løsning... 3 Login... 4 Administrationen... 4 Den øverste menu... 5 Styring af din menu på hjemmesiden... 5 Menustrukturen... 5 De grå ikoner... 6 De blå ikoner...

Læs mere

I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til.

I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til. Tolkeportalen Brugervejledning til brug af tolkeportalens administrationssider Brugerroller I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til. Der findes i

Læs mere

Vejledning til redigering via iserasuaat.gl/typo3 - både frontend og backend

Vejledning til redigering via iserasuaat.gl/typo3 - både frontend og backend Iserasuaat.gl Vejledning til redigering via iserasuaat.gl/typo3 - både frontend og backend Indhold Om kategorier en central del af Iserasuaat... 2 Frontend redigering... 3 Fanen Generelt... 4 Linke til

Læs mere

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7 Indholdsfortegnelse 1. Log ind... 2 2. Glemt adgangskode?... 3 3. Ændre sprog... 6 4. Dashboard = Forsiden... 7 Side 1 af 8 IndFak er opdateret så du igen kan anvende alle typer anbefalede browsere: Internet

Læs mere

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Læs grundigt denne vejledning igennem. BadmintonPeople.dk er skabt igennem et samarbejde imellem DGI og DBF. Meningen er at lette klubbernes ledere, administratorer

Læs mere

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9 Startside Opret din virksomhed her ved at vælge Opret virksomhed Har du allerede et login, skal du indtaste email og password og derefter vælge Log på Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret

Læs mere

Videomodulet opkald. Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord)

Videomodulet opkald. Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord) Videomodulet opkald Åbn Google Chrome uden for Citrix (på det røde skrivebord) Log ind på Remind.appinux.com med dit regionsid og din adgangskode. (Du kan lave en genvej til Remind i din bogmærkelinje

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Version 0.01 Side 1 af 16 Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer...

Læs mere

Vejledning til Medlemssystem kasserere/formænd

Vejledning til Medlemssystem kasserere/formænd Vejledning til Medlemssystem kasserere/formænd Version 1.1-29. september 2015 Indhold: 1. Introduktion 2. Log ind 3. Medlemsudsnit a. Vis udsnit b. Ret medlem c. Send mail 4. Opret medlem 1. Introduktion

Læs mere

EazyProject lokalestyring

EazyProject lokalestyring EazyProject lokalestyring Brugermanual Version 1.1 Side 1 af 26 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion til EazyProject... 3 1.1 Om... 3 1.2 Support... 3 1.3 Daglig brug af EazyProject... 3 1.3.1 Print af

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Modul 8: Clouds (Lagring af filer)

Modul 8: Clouds (Lagring af filer) Det sprogpædagogiske kørekort 2012/2013 Modul 8: Clouds (Lagring af filer) Del II Sabine Kramer Indholdsfortegnelse side Opret en Google konto (punkt 1-4).. 3 Upload filer fra computeren til Google docs

Læs mere

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE

BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Til Forsyningsvirksomheder i Danmark Dokumenttype Brugervejledning Rambøll Hjemmeside Full Responsive Dato Oktober 2017 BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE BRUGER KURSUS RAMBØLL HJEMMESIDE Revision 01 Dato

Læs mere

Sådan uploader du undervisningsbeskrivelser og studieplaner

Sådan uploader du undervisningsbeskrivelser og studieplaner Sådan uploader du r og studieplaner Undervisningsbeskrivelserne og studieplanerne uploades via en hjemmeside, og derfor skal du blot bruge en almindelig webbrowser, når du som lærer vil uploade din /studieplan

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2 Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION 2 34 Brugermanual august-2013 vers. 1.2 1 intro! På de følgende sider vil du finde en lille og hurtig gennemgang af Midttrafik Trafikadministration. Med Midttrafik Trafikadministration

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg)

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Opdateret af Kultur & Fritid, september 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 - Nyheder...- 4 - Søg ledige

Læs mere

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2

Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 Redaktørmanual TYPO3 Version 6.2 www.t3cms.dk TYPO3 Manual Version 6.2 Side 1 af 20 T3CMS Tlf: 70 25 00 22 Indholdsfortegnelse Generel info om TYPO3 3 Rediger din side 4-6 Indsættelse af links 7 Indsæt

Læs mere

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes.

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Denne brugervejledning er skrevet til personer, som har rollen [Admin] i denne SMS database. Administrator 3 Opret Admin setup 4 Oversigten: Alle Brugerprofiler

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Registrer

Læs mere

Umbraco installationsvejledning

Umbraco installationsvejledning på et ScanNet ASP Webhotel Indledning Beskrivelse Denne vejledning vil indeholde installation af CMS systemet Umbraco på et ASP Webhotel. Det dansk grundlagt Content Management System (CMS) Umbraco er

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Region Syddanmark Guide til oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve i Peytz Mail

Region Syddanmark Guide til oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve i Peytz Mail Region Syddanmark Guide til oprettelse og udsendelse af nyhedsbreve i Peytz Mail 10. august 2018 1 Nyhedsbreve i Peytz Mail Sådan opretter du et nyt nyhedsbrev 1. Log på Peytz Mail med dit brugernavn og

Læs mere

Webzoo Joomla Beginners Guide

Webzoo Joomla Beginners Guide Webzoo Joomla Beginners Guide Indholdsfortegnelse Joomla Vejledning 2 FTP-opsætning 2 Sektioner, Kategorier og Indhold 3 Sektioner 4 Kategorier 5 Artikler 6 Artikler - Indsæt billede 7 Artikler - Indsæt

Læs mere

Login side 3. Visninger i mediebiblioteket side 5. Opdater din crawl side 7. Upload af billeder side 9. Upload billeder via Drag&Drop side 14

Login side 3. Visninger i mediebiblioteket side 5. Opdater din crawl side 7. Upload af billeder side 9. Upload billeder via Drag&Drop side 14 Indholdsfortegnelse: Login side 3 Visninger i mediebiblioteket side 5 Opdater din crawl side 7 Upload af billeder side 9 Upload billeder via Drag&Drop side 14 Udfyld og indsæt valgfri side i playlisten

Læs mere