Referat af informationsmøde Filips Kirken kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af informationsmøde Filips Kirken kl. 18.30"

Transkript

1 Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere Referat af informationsmøde Filips Kirken kl Den A/B Torvebo Udskiftning af vandinstallationer og varmeanlæg Dato: Afholdt beboerinformationsmøde d. 29. oktober Deltagere: A/B Torvebo. Topdahl, Rådgivende ingeniørfirma. Ejendomsadministrationen Andelsbo. Referent: Mai-Britt Haugaard, Topdahl. Dagsorden: 1. Velkommen ved bestyrelsen. 2. Præsentation af projekt ved Topdahl Jesper Jensen & Michael Øster. 3. Kort pause 4. Projekt 5. Spørgsmål og svar vedrørende projektet. Vedlagt referatet: Præsentationen af Topdahl.

2 1. Velkommen ved bestyrelsen Formand Jack Petersen bød velkommen og oplyste kort om aftens dagsorden. 2. Præsentation af projektet ved Topdahl 2.1 Kort præsentation af rådgivende ingeniørfirma Topdahl og indledning af projektforløb ved Michael Øster. Topdahl står for byggeledelsen på det kommende projekt og er bygherres repræsentant og projektansvarlig. - Registreringen af lejlighederne er afsluttet efter 7 uger og der er nu et samlet overblik over de mange forskellige typer lejligheder og eksisterende installationer og øvrige forhold. - Topdahl har på nuværende tidspunkt iværksat projektering af det kommende projekt, så det kan udbydes til de bydende entreprenører, som udvælges i samarbejde med bestyrelsen. - Der vil blive foretaget en besigtigelse af ejendommen, herunder et par lejligheder og kælderrum med de bydende entreprenører. - I forbindelse med projektgennemførelsen vil der blive afholdt byggemøde 1. gang om ugen med deltagelse af bestyrelsen. - Der vil løbende blive afholdt delafleveringer i forbindelse med projektgennemførelse, pr. opgang og i øvrigt i henhold til aftalt tidsplan. - Når det samlet projekt er gennemført vil en samlet afleveringsforretning bliver afholdt. 2.2 Gennemgang af projekt Centralvarme ved Jesper Jensen. - Alle gamle installationer fjernes og bortkøres fra ejendommen under entreprenøren. - Nyere installationer som beboer selv har fået udført der ligger i væggene eller under gulve m.m. fjernes som udgangspunkt ikke. - Nye radiatorer sættes under vinduerne og ny rørføring vil blive etableret hhv. på den ene eller den anden side af vinduespartiet. - Et energivenligt projekt, der indeholder optimering af varmecentraler. - Efterisolering af brystningspartier. Der vil være 3 modeller for isolering under vinduespartiet, grundet ejendommens eksisterende vægtykkelser. Isoleringen ligger mellem mm. 2.3 Gennemgang af projekt Vandinstallationer ved Jesper Jensen. - Alle gamle installationer fjernes og bortkøres fra ejendommen under entreprenøren. - Nyere pex-rørinstallationer der ligger i væggene m.m. fjernes ikke. - Med nye afspærringsventiler er det muligt at lukke for vandet lokalt i den enkelte bolig både på badeværelset og i køkkenet.

3 2.4 Følgearbejder - Ved lukning af gulve hvor gamle installationer har været, dette udføres typisk med træprop. - Ved lukning af huller i vægge og lofter efter gamle installationer. Der udføres en pudsreparation. - Ved nedtagning og genetablering af rørkasser, her tænkes specifikt på dem der har rørkasser i køkkenet. Ny rørkasse klargøres til malerbehandling. - Ved etablering af nye rørkasser omkring nye stigstrenge på badeværelser inkl. inspektionslem. De er vådrumssikret rørkasser med en hvid laminat overflade. 2.5 Følgearbejder der ikke er påtænkt indeholdt i projekt. - Malerbehandling af genopsatte rørkasser, samt reetableret lofter og vægge er ikke en del af projektet. En malerbehandling omfatter spartling, slibning, filt og malerbehandling til fuld dækning. - Malerbehandling af nye rørinstallationer er ikke med. Alle nye rør fremstår i rustfrie stålrør. 2.6 Projekt referencefoto - Eksempel på ny radiator ved et 3-fagsvindue, viser samme størrelse som der vil blive etableret ved de 3-fags-vinduer der er i nogle lejligheder. Radiator er 140 cm lang og nye stigstrenge, 2 stk., vil blive placeret ved siden af vinduespartiet. Der vil blive monteret nye termostatventiler. 2.7 Gennemgang af den overordnede tidsplan. - Opstart er når varmesæsonen slutter 1. maj 2014 og projektet forventes afsluttet ca. pr. 15. oktober Forsikringsdækning ved Nina Pagh, Ejendomsadministrationen Andelsbo. I gennem Almindelig Brand vil ejendomsadministrator stå for at tegne en byggeforsikring, all risk, der dækker skader på ejendommen under byggesagen. Derudover vil der blive sørget for at tegne en ekstra forsikring der dækker skader på beboerinbo, hvor skaden ikke er entreprenørens skyld. Entreprenøren har altid en ansvarsforsikring under en byggesag, der dækker de skader/uheld hans medarbejder er skyld i. Beboerne egne indbo forsikringer dækker også skader i nogle tilfælde.

4 2.9 Afslutning på gennemgangen ved Michael Øster Erfaringsmæssigt vurdere vi, at malerarbejder der medtages i projekter som dette, vil løbe op i ca. 25 % af den samlede entreprisesum. Derudover vil der værre meget forskellige omfang og behov af malerarbejder i hver enkelt bolig, og derved en stor forskel økonomisk, derfor medtages malerarbejder ikke i projektet. Gulve repareres med en træprop, der udskiftes ikke hele brædder, på samme måde som ovenstående for at holde den samlet entreprisesum nede. Information Der er udført en prøve på efterisolering af brystningspartiet og opsætning af en radiator på varmemesterkontoret. Kig forbi Jørgen og se denne prøveopsætning, så det kan danne jer et billede af hvordan det kommer til at se ud i jeres egen bolig. Derudover er det aftalt med bestyrelsen, at indkøbe diverse malingsprodukter og gulvlak som stilles på varmemesterkontoret, som man kan komme ned og låne til malerreparationer i sin lejlighed. 3. Pause - 4. Spørgsmål og svar vedrørende projektet Det er forsøgt at samle spørgsmål vedrørende samme emne i de nedenstående grupper, derfor fremgår det ikke kronologisk iht. hvilken rækkefølge spørgsmålene blev stillet. 4.1 Spørgsmål vedr. det nye varmeanlæg - Nye radiatorer skal sidde under vinduerne. Derfor afmonteres de skabe og hylder der eventuelt er under vinduespladerne af håndværkerne. Væggen under vinduet efterisoleres før opsætning af radiatorer. - Nye varmerør/stigstrenge placeres som hovedregel på den side hvor væggen er mindst, grundet indretningsmuligheder. I nogle tilfælde vil altanerne være afgørende for placeringen, samt hvis der skal tilsluttes en ekstra radiator i eksempelvis køkken eller sammenlagte lejligheder hvor rummet har skiftet funktion. - Vinduespladerne udskiftes i det omfang det er nødvendigt. - I nogle lejligheder er der en radiator/stigstreng på de større badeværelser, denne vil blive genetableret. - Ligeledes vil der blive etableret radiator i alle værelser og stuer. - Det vil i nogle tilfælde være muligt for beboeren at tilkøbe en ekstra radiator til ens køkken eller i sammenlagte lejligheder, hvor værelserne/gamle køkkener har skiftes funktion. Beboeren formidler selv kontakten og økonomien. En ekstra radiator samt føring koster ca. kr ,-. - Der vil i udbudsmaterialet blive indhentet en særpris på en ekstra radiator, så I kan få en konkurrencedygtig pris på ydelsen. - Efterisolering af brystning er opbygget konstruktionsmæssigt korrekt, så de nye radiatorer selvfølgelig kan opsættes i bæringer. - Der etableres fjernaflæsning af målere. - Rørføringer vil blive udført med synlig slag over gulvet. Denne løsning kræver færrest reparationer og er en fordel da der ikke er nogen skjulte samlinger i etagedækket. - Radiatorer dimensioneres efter varmetabsberegninger, og der vil være individuelle løsninger i nogle lejligheder grundet sammenlægninger og renoveringer af lejlighederne.

5 4.2 Spørgsmål vedr. vand installationerne - Der vil blive etableret midlertidig vand med spulehane på bag- eller hovedtrapper, hvor beboerne kan tappe vand i den periode hvor der arbejdes i deres opgang. - Toilettet vil blive afmonteret for at kunne føre vandinstallationerne, efter endt arbejde samme dag vil toilet blive sat på plads igen, så det er muligt at bruge. - Der vil blive opsat toilet/bade vogne i gården der kan benyttes i den periode hvor arbejdet pågår i ens opgang. - Beboerne vil ikke være uden vand i hele 4 uger. - De nye lodrette vandledninger, er i dag i de fleste tilfælde inde i badezonen. De nye installationer vil blive flyttet væk fra badezonen, da det er et lovkrav. De nye placeringer er forskellige i hver opgang, da alle badeværelser ikke er ens - Alle rørinstallationer skal udskiftes grundet en samlet garanti og alle nye installationer skal udføres i rustfrie stålrør, også dem der ligger inde bagved installationsvægge. Eksisterende installationsvægge og rørkasser vil blive genetableret, spartling, filt og malerbehandling skal beboer selv stå for at få udført. - En vurdering af fliser der skal udskiftes ved en flisestørrelse 15x15 cm vil være ca. 2 fliser pr. rør gennemføring. Både for vægge og gulve. - Ønsker man renovering af badeværelser, vil det ikke indgå i dette projekt og vil ikke have indflydelse på tidsplanen for dette projekt. - De eksisterende tilslutninger der er til opvaske- og vaskemaskiner vil blive genetableret, såfremt at de er lovligt udført med auqa-stop og drypbakke. Håndværkerne står for afmonteringen. - Der vil være et nyt sæt lodrette stigstrenge i badeværelset og et sæt i køkkenet. I nogle tilfælde vil naboer forsat dele installationen. - Placering af vandledninger i køkkener vil være den samme som nuværende. - På loftrum vil de eksisterende vandinstallationer blive fjernet. - Reetablering af vådrumsmembran vil blive udført i projektet, der hvor der tages ny hultagning og hvor de gamle huller skal lukkes. - Hovedforsyningsrør fjernes også, da det er et underfordelt anlæg der etableres, dvs. at der ikke er rør der skal på loft igen, her tænkes på 4. sals lejlighederne. - Nye huller i underskabe m.m. for nye rør er med i projektet. - Varmt vand cirkulation udføres som et inliner System, som er et tyndt rør der cirkulerer inde i varmtvandsrøret, dvs. at der ikke kommer cirkulation på loftet. - Der er ca. 21 stk. vaskemaskiner i kælderrum. Tilslutning er med i projektet. - De nye vandinstallationer vil ikke blive ført på bagtrapperne, denne løsning er blevet vendt og er ikke den bedste løsning i dette projekt. 4.3 Spørgsmål vedr. tidsplan - Arbejdstiden for håndværkerne ligger i tidsrummet Der arbejdes i en opgang ca. 4 uger, med nedtagning, ny montering og afslutning/tilslutningsarbejder. Når håndværkeren skal have adgang til jeres bolig bliver I varslet 3 dage før. Dvs. at der arbejdes ikke i alle 4 uger i jeres lejlighed kun. - Hvor starter entreprenøren henne? Når den vindende entreprenør er fundet, vil han udarbejde en detaljeret tidsplan for projektets udførsel. Denne vil blive fremsendt til alle beboerne ca. 2 mdr. før opstart. - Det vil blive en stram tidsplan, derfor vil der være delafleveringer pr. opgang, som godkendes af tilsynet. 4.4 Spørgsmål vedr. økonomi - Hvor meget løber egne malerarbejder op i? Dette er individuelt og kan ikke oplyses. - Energibesparende projekt: Er der mulighed for evt. tilskud fra kommunen søges dette. - De gamle installationer og radiatorer kan indbringe en fortjeneste til projektet. Som udgangspunkt ligger ansvaret for nedtagning, sortering og fjernelse af de gamle installationer under entreprenøren. Hvis foreningen selv ønsker at forvalte dette, vil der

6 være nogle omkostninger forbundet med det. Det kan tages op med bestyrelsen, om foreningen ønsker at gå videre med dette. - De uforudsete udgifter hvordan forvaltes dette? De uforudsete udgifter er 10 % af entreprisesummen, og stiller en sikkerhed for de opgaver man ikke kan forudse. Der vil altid ligge opgaver man ikke kan forudse, eller eksempelvis mængder der øges undervejs. De uforudsete udgifter skal ikke bruges hvis det ikke bliver nødvendigt. - Ved uforudset arbejde eller ekstra arbejder udarbejdes der altid en aftaleseddel af entreprenøren, denne skal godkendes af bygherre og tilsynet før den udføres, derved er der styring med økonomien. Arbejdet udføres efter AB Diverse spørgsmål - Adgang til lejlighederne; der opsættes nøglebokse på hver opgang, hvor nøgler opbevares. Denne nøgleboks er godkendt af forsikringen, og er med kode som kun håndværkeren kender til. Dvs. at beboerne ikke behøver at være hjemme når der arbejdes i lejlighederne. - Ferier m.m.; Vælger beboerne at rejse væk på ferie eller bo i sommerhus, kolonihaven m.v. aftales dette med tilsynet og kontaktoplysninger gives videre, så vi kan kontakte jer hvis det bliver nødvendigt. Beboeren skal sørger for at fjerne de møbler og ting der står foran vinduerne, tømme skabe og afdække elektronisk udstyr inden I tager væk. - Tapet, filt, glasvæv og spartling og afsluttende malerarbejder skal beboerne selv stå for. - Hvis I selv har nogle fliser liggende på loftrum eller i kælderrum, sørger I for at ligge dem frem til håndværkeren, når der arbejdes i jeres bolig. - Husdyr er beboernes eget ansvar. Det vil fremgå af fællesbetingelserne at håndværkerne skal lukke og aflåse lejlighederne, men der kan desværre ikke stilles nogen garanti. - Håndværkerene afdækker de ganglinjer hvor han skal færdes med pap og rullemåtter. - Asbest: der er sat et asbest saneringsfirma på dette projekt. Der vil blive udført nogle prøver, der sendes til analyse, hvorpå det ender i en samlet rapport. Denne rapport kan danne et overblik over omfanget, hvilket vil blive medtaget i projektet. Der vil blive asbestsaneret efter gældende lovkrav af et autoristeret saneringsfirma. - Valg af entreprenørfirmaer. Det er velrenommeret entreprenørfirmaer der vil blive indbudt på opgaven. Firmaerne har udført denne type opgaver mange gange og er anerkendte. Den vindende entreprenør vil være den billigste, såfremt at tilbuddet er konditionsmæssigt. Der vil være en projektgennemgang med den vindende entreprenør for at afklare om tilbuddet er konditionsmæssigt før kontrahering. - Hvis entreprenøren går konkurs under byggesagen. Der skal altid stilles en bankgaranti på 15 % af entreprisesummen, denne tages i brug hvis entreprenøren går konkurs. Derudover faktureres der kun for udførte arbejder, så der betales ikke for arbejder der ikke er lavet endnu. Dette opgøres ved hvert byggemøde hvor stadestatus opgøres for fakturering. Informationsskrivelser Nye badeværelser/køkkener Når den valgte entreprenør er kendt, vil der blive omdelt en informationsskrivelse, hvor det oplyses beboerne. De beboere der ønsker at få tilbud på nyt køkken eller badeværelse kan kontakte entreprenøren for et uforpligtende tilbud.

7 Hvor skal der ryddes i lejlighederne Der vil blive fremsendt en informationsskrivelse vedr. hvilke steder i lejligheden beboerne selv skal rydde møbler m.m. væk, så håndværkerne kan komme til og arbejde. Der gøres opmærksom på, at de gamle installationer og radiatorer skal fjernes/nedtages og hvor nye installationer og radiatorer vil blive etableret. Nye placeringer af installationer Når projektet er færdig projekteret og alle nye placeringer af vandledninger på badværelser og radiatorer og stigstrenge er indtegnet på plantegninger, vil tegningerne ligge på varmemesterkontoret. Der skal tages højde for at der kan forekomme ændringer i placeringen og udførslen, pga. konstruktioner og indretninger er meget individuelt i ejendommen. Skulle der være spørgsmål eller ønskes der ydereligere information vedr. projektet kan Topdahl eller bestyrelsen for Torvebo kontaktes på nedenstående kontaktoplysninger. Kontaktoplysninger: A/B Torvebo Topdahl Jesper Jensen og Michael Øster Tlf Referat sendes til: Referat af informationsmøde samt præsentation af projektet omdeles til hver enkel beboer. Der vil ligge ekstra kopier på varmemesterkontoret, hvor nye andelshavere kan erhverve sig information vedrørende informationsmødet og det kommende projekt. Vi ser frem til et godt og konstruktiv samarbejde.

Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere. A/B Torvebo. 1 af 15

Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere. A/B Torvebo. 1 af 15 Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere A/B Torvebo 1 af 15 Indkaldelse til informationsmøde. Vedrørende kommende projekt i 2014 hvor udskiftning af vandinstallationer og varmeanlæg opstarter.

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra tidligere

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30.

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. oktober 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o

Læs mere

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen.

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok C og D) 16. august 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra blok A +

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra lignende sager)

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 01 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

AB LINCOLN. KONVERTERING AF ERHVERVSLEJEMÅL TIL BUTIKKER BEBOER PRÆSENTATION _Rev

AB LINCOLN. KONVERTERING AF ERHVERVSLEJEMÅL TIL BUTIKKER BEBOER PRÆSENTATION _Rev AB LINCOLN KONVERTERING AF ERHVERVSLEJEMÅL TIL BUTIKKER BEBOER PRÆSENTATION 20.05.2019_Rev. 26.06.2019 AFTENENS PROGRAM AFTENENS FORMÅL: Afklare om lejlighederne sælges internt eller eksternt som projektsalg

Læs mere

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI

REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI REFERAT 22. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 7 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 21.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 07 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 03 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Generel beboerinformation E/F Solvej

Generel beboerinformation E/F Solvej 16. august 2013 Ejd. nr. 870 Vor ref.: JLK Generel beboerinformation E/F Solvej Vedr.: Fremsendt til: Udarbejdet af: Udskiftning af brugsvandsinstallationer Lejlighedsejere i E/F Solvej Projektleder Jonas

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 08 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hågensen JHÅ Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.)

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 05 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 04 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 06 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger

Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger Revideret februar 2015 Bestyrelsen i A/B Jæger har fået udarbejdet nedenstående retningslinjer for andelshavere, lejere og kælderlejere, der ønsker at udføre

Læs mere

Information om arbejder i eksisterende lejligheder

Information om arbejder i eksisterende lejligheder Information om arbejder i eksisterende lejligheder Strunge Jensen A/S Rådgivende Ingeniører F.R.I sags nr 05.143 vor ref IBS side 1/7 dato 13-10-2006 Andelsboligforeningen Solbjerg - Tagboliger Arbejder

Læs mere

Ved Boldparken EJENDOMS- ADMINISTRATION

Ved Boldparken EJENDOMS- ADMINISTRATION Ved Boldparken EJENDOMS- ADMINISTRATION Frederiksberg, 18. september 2013 Kundenummer 41-898 Direkte telefon +45 39 46 61 41 cra@deas.dk Dato: 12.september 2013 Deltagere: Fra Boldparken: Beboere fra opgang

Læs mere

Deltagere: Anne-Marie Johnstone (AM) AB Lindstrand (AB) Klaus Hemmingsen (KH) MinAltan A/S (MIN) Lars Madsen (LM) Peter Jahn & Partnere A/S (PJP)

Deltagere: Anne-Marie Johnstone (AM) AB Lindstrand (AB) Klaus Hemmingsen (KH) MinAltan A/S (MIN) Lars Madsen (LM) Peter Jahn & Partnere A/S (PJP) Referat. Sag: 11.3158.02 - AB Lindstrand Emne: Byggemøde nr. 1, uge 8 Mandag d. 16. februar 2015, kl. 10.00 Sted: Hjalmar Brantings Plads 6 Referent: LM Deltagere: Anne-Marie Johnstone (AM) AB Lindstrand

Læs mere

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne

Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Til beboerne i ejendommen A/B Studsgaarden 20. maj 2014 Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Kære beboer Det er blevet tid til at gennemføre de renoveringer, der blev besluttet på generalforsamlingen

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40

VEDLIGEHOLDELSESPLAN. AB Valborghus 03.2095.40 VEDLIGEHOLDELSESPLAN AB Valborghus 03.2095.40 Bygningsdel/foranstaltning 01 - Tag I forbindelse med besigtigelsen den 17. september 2010 vurderes det, at den udførte tagfod ikke er tæt, hvilket medfører

Læs mere

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde

E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde E/F Rosagården 1-5, 4000 Roskilde Registrering af rørinstallationer Februar 2016 Norconsult Wessberg A/S Rådgivende ingeniørfirma Herlev Bygade 14 2730 Herlev Rapport Dato 25.02.2016 Sag 157421 Ini LM

Læs mere

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4

INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 INFORMATIONSMØDE TIRSDAG 8. APRIL, KL. 19 I BEBOERLOKALET BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFDELING 4 Marts 2014 Afdelingen har besluttet, at der skal foretages en udskiftning af varmerør og

Læs mere

TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN

TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN TIL BEBOERNE I E/F BRYGGERVANGEN Udskiftning af vand- og varmeinstallationer i lejligheder stueetage til 4. sal. Kære beboer på 5. sal, Ejerforeningen går snart i gang med en større renovering af vand

Læs mere

Søllerød Park Registreringsrapport for VVS- og ventilation 2.Pris- og Tids-indikation marts 2012

Søllerød Park Registreringsrapport for VVS- og ventilation 2.Pris- og Tids-indikation marts 2012 1 Opsummering Pris-indikation Pris-indikation: Nedenstående er pris-indikationer ikke budgetpriser. De efterfølgende økonomiske vurderinger er baseret på de under hvert afsnit nævnte forudsætninger samt

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16

BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 BEBOERINFORMATION OM UDSKIFTNING AF RADIATOR I AFD. 16 26. marts 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal radiatorene skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Tidsplan...2-3 Hvordan kommer håndværkerne

Læs mere

Regler for byggesager

Regler for byggesager Regler for byggesager Skal der ske byggeændringer og modernisering i lejligheden, ud over alm. maling og tapetsering, skal følgende regler følges 1. Skriftlig ansøgning til bestyrelsen og evt. relevante

Læs mere

Venstre side: Nedrivning af faldstammer udført Nedrivning af vandledninger udført Ny faldstamme i køkken pågår Nye vandledninger i køkken pågår.

Venstre side: Nedrivning af faldstammer udført Nedrivning af vandledninger udført Ny faldstamme i køkken pågår Nye vandledninger i køkken pågår. REFERAT 15. oktober 2009 Projekt nr. 805016 TWFI PROJEKT : A/B Lindstrand MØDE : Byggemøde nr. 6 EMNE STED : Byggemøde : A/B Lindstrand MØDEDATO : 14.10.2009 DELTAGERE : Jan Andersen Jagtvejens VVS JA

Læs mere

Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger

Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger Retningslinjer for byggearbejde i A/B Jæger Oktober 2011 Bestyrelsen i A/B Jæger har udarbejdet nedensta ende retningslinjer for andelshavere, lejere og kælderlejere, der ønsker at udføre byggearbejde

Læs mere

Generel orientering om delarbejder:

Generel orientering om delarbejder: Generel orientering om delarbejder: 1. Udvendig indgangsfacade 2. Udvendig gavle 3. Udvendig altanfacade 4. Udvendig tag 5. Indvendig opgange 6. Indvendig boligerne 7. Udearealer 1. Udvendig indgangsfacade

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve BEBOERINFORMATION Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve D. 5. Januar 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 3 Tidsplan - Hvornår

Læs mere

C.F.Feilberg Rådgivende Ingeniørfirma. M.IDA. Grænseflader for installationer mm AB Filosofvænget, cafe-konvertering til andelsbolig.

C.F.Feilberg Rådgivende Ingeniørfirma. M.IDA. Grænseflader for installationer mm AB Filosofvænget, cafe-konvertering til andelsbolig. Grænseflader for installationer mm AB Filosofvænget, cafe-konvertering til andelsbolig. November 2018, Rådgivende Ingeniørfirma, Møllebakken 36, 3400 Hillerød Indledning: Dette grænsefladenotat indgår

Læs mere

- vurderer forbedringer i andelsboliger

- vurderer forbedringer i andelsboliger - vurderer forbedringer i andelsboliger Indhold: Vurdering side 1 Fejl og mangler side 1 Værdi af forbedringer side 1 Specifikation af vurdering side 2 Specifikation af løsøre side 5 Grundlag for vurderingen

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 10, den 18. juni 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Introduktion til dagens møde v/ Henriette Cajar 3. Gennemførelse af renoveringen

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården BEBOERINFORMATION Udskiftning af alle koldt- og varmtvandsinstallationer i Afd. 8 - Marselisgården 05.12.2017 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 2 Tidsplan - Hvornår begynder

Læs mere

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød

VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4. SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød. Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød VELKOMMEN TIL ORIENTERINGSMØDE FOR BLOK A4 Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød DEN 2. DECEMBER 2015 1 DAGSORDEN 1. Tidsplan for nr. 123. Tilbageflytning

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 23-01-2014 ATRIUMHUSENE AFD.41 ETAPE 1 (LØGET HØJ 1-9 & GRØNNEDALEN 4-8) 1

Velkommen til etapemøde! 23-01-2014 ATRIUMHUSENE AFD.41 ETAPE 1 (LØGET HØJ 1-9 & GRØNNEDALEN 4-8) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Atriumhusene Etape 1, afd. 41! Køkken - Alle køkkener renoveres - Ny gulvbelægning i køkkenet / køkken-alrum Nye udhuse - Alle atriumhuse får nye udhuse Øvrigt -

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres

Læs mere

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne

Velkommen til Informationsmøde for beboerne Velkommen til Informationsmøde for beboerne Afdeling 10, Grønningen Blok 3, Færøvej 20, 22 og 24 Torsdag den 27.02.2014, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel

Læs mere

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage.

Pilestræde 46, 1. og 2. etage. 1. Etage. Etagerne 1 og 2 er underlagt følgende Der henvises generelt til FB som er gældende for arbejdets udførelse mv. og til SAB, hvor dette giver nødvendige oplysninger til dette arbejde. Arbejder med skimmel,

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 Arbejder i jeres lejligheder. Byggeriet skrider hastigt frem, og håndværkerne skal snart i gang med arbejderne indvendigt i din lejlighed og ude på altanen. Du bliver

Læs mere

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2

Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Renovering af faldstammer og afløbsrør Betty Nansens Allé 21 49 Version 2 Procesbeskrivelse pr. opgang: Arbejdet er forsøgt tilrettelagt således, at enten badeværelse eller gæstetoilet i hver lejlighed

Læs mere

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden REFERAT Ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00 Beboerlokalerne i nr. 108 1. Velkomst Dagsorden 2. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg 3. Afdelingsbestyrelsens forslag

Læs mere

Dagsorden. VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan

Dagsorden. VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan Dagsorden VELKOMMEN Præsentation Status Tidsplan HELHEDSPLANEN Betonrenovering Varmeisolering på altangange Ny tagbeklædning og varmeisolering Renovering af terrasser i tagboligerne Vand og afløb Sanitet

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan Side 1/8 AB Strand 10. april 2015 Bygningsdel 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 01. Tagværk - 4.180 - - - - - - - - 02. Kælder/fundering - - - - - - - - - -

Læs mere

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Beboerinformationsmøde om renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Dagsorden: Kort velkomst og præsentation af projektholdet Projektets omfang Tekniske detaljer og materialer Håndtering af beboernes

Læs mere

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER

FALKON A/S RÅDGIVENDE INGENIØRER Side 1/5 Byggemødereferat 11 01.01 Deltagere Lars Beck Andersen LBA Finn L. & Davidsen A/S(FLD) Jesper Hauge JH Vicevært EF Solvej Michael Riisbrigh Andersen(ref.) MA Falkon A/S 01.02 Bemærkninger til

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

Kommunikation og dialog

Kommunikation og dialog Informationsmøde område Hestens Bakke Øst Tidsplan Registreringer Arbejdsgang i bolig Bad og toilet Varslinger Kommunikation og dialog Spørgsmål Sådan tænker vi planen Men er det ikke sådan det går.. TIDSPLAN

Læs mere

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER OPDATERET VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDKAST AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2013 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I BEBOERINFORMATION Udskiftning af varmeanlæg inkl. radiatorer, brugsvandsinstallation og faldstammeinstallation i afd. 40 VERI I Revideret d.13. december 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal

Læs mere

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer

afd. 22, Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer afd., Illerupvej Beboerinformation udskiftning af radiatorer, stigestrenge OG vinduer INFOMØDE Den 3. juli 04, kl. 7.30 i fælleshuset Norgesparken, Randersvej mellem nummer 77 og 79. Vi serverer sandwich,

Læs mere

Mødereferat BKÅ afd.04, Chr. Molbechsvej

Mødereferat BKÅ afd.04, Chr. Molbechsvej Mødereferat BKÅ afd.04, Chr. Molbechsvej Emne: Byggemøde nr. 04 Sag: Ombygning af varmeanlæg Dato: 11. juni 2014 Deltagere: Christian Jessen, Bygherre CJ BKAA Jørgen Albertsen, varmemester JA BKAA Niels

Læs mere

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering Informationsmøde afdeling 214 Genhusning under renovering Medborgerhuset d. 29. januar 2015 Velkomst ved Per Hermansen Beslutning om informationsmøde Anbefaling af 100 % genhusning Enig bestyrelse Dagsorden

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 September 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkener skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2

Læs mere

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37

Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Sags nr.: 267500 Dato: 2016-11-10 Byggeprogram Kvindehuset Gothersgade 37 Renovering af kvindehuset i Gothersgade 37 Huset bliver i dag brugt til flere forskellige funktioner blandt andet butik, cafe,

Læs mere

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Dagsorden 1. Velkomst præsentation. 2. Status hvad er sket siden sidst 3. Præsentation af projekt 4. Tidsplan - rækkefølge arbejdet

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser

AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser Studierum Husleje Forsikring Information Hvorfor renovere Utætte

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 45 April 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkenerne skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2 Hvad

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 23. OKTOBER 2017 DOMI BOLIG AFD. 11 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF KLOAK, FALDSTAMMER OG BRUGSVAND PÅ STAMPMØLLEVEJ 6-28 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this information

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2. Augustenborggade 21 A, B og C

Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2. Augustenborggade 21 A, B og C Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2 Augustenborggade 21 A, B og C Program Gennemgang af udskiftning af Vandinstallationer i lejligheder og hovedføringsveje ved Steen Berthelsen Gennemgang

Læs mere

Kære beboere i Tranehaven

Kære beboere i Tranehaven Boligorganisationen Tranemosegård Kære beboere i Tranehaven Vi er nu næsten færdige med renoveringen af blok 4, nr. 2-8, der er dog stadig delvist stillads pga. materialehejsen, som benyttes til blok 5.

Læs mere

04. Tilbudsliste 2. udgave:

04. Tilbudsliste 2. udgave: 04. Tilbudsliste 2. udgave: Tilbudsliste: Projekt: Renovering af Ulrikskollegiet Bygherre Tønder Kommune TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre

Læs mere

Eksempel. ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange. Renoveringen

Eksempel. ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange. Renoveringen Eksempel 1 ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) UDGIVET JUNI 2012 Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange Dette eksempel viser, hvordan beslutningen om energirenoveringen

Læs mere

E-mail til deltagerne + afdelingsbestyrelsen Ingen

E-mail til deltagerne + afdelingsbestyrelsen Ingen Mødereferat BKÅ afd.04, Chr. Molbechsvej Emne: Byggemøde nr. 01 Sag: Ombygning af varmeanlæg Dato: 30. april 2014 Deltagere: Christian Jessen, Bygherre CJ BKAA Dan Hjort, afd. bestyrelsen DH BKAA Niels

Læs mere

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5

.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11, 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 =1'0>9 4 2?? )??#%!'??1'0.!# $(&$0&#$!%!"#$!%&!'$(!#()$)$)! * +,-.,,/!0$'"(1( ##!'(#0# 2,3 ) 42 2.,, ) 25,.,,, 2 2 ) -, ).,,,!11%)6,!$$, 5,78, 5, )459,,)6!11", 5. 5 #,,)9 )8 2, 5, 2 ' ) 8 2 5.,, 5,5 ):2,

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 21. juni 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 02 Afholdt 21. juni 2012, kl. 11.00 Tilstede: Jacob Asp Hansen (JAH) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst

Karakterer for de enkelte bygningsdele er givet ud fra en skala fra 1-9, hvor 1 er bedst og 9 er dårligst VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDLEVERET GF 2009 AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2008 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

Thermwork rådgivende ingeniørfirma aps

Thermwork rådgivende ingeniørfirma aps Thermwork rådgivende ingeniørfirma aps NOTAT: A/B Ahlefeldt Individuel måling af varmt brugsvand Vurdering af rentabilitet Dato: 19.09.2016 Sagsnr.: 16219 Ejendommens adresse: Nansensgade 41 & Charlotte

Læs mere

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning ALVOR OG NØDVENDIG BRUGSVAND ALVOR OG NØDVENDIGHED FALDSTAMMER Almen tilstand/restlevetid:

Læs mere

Billedet kan ikke vises.

Billedet kan ikke vises. Billedet kan ikke vises. »Renovering af Højstruphave Orienterende afdelingsmøde vedr. renovering af Højstruphave afdeling 7 Dato: 2017.04.26 »Dagsorden 1. Valg af: a) Dirigent b) Referent 2. Præsentation

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb Bispeparken Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken Forslag om udskiftning af vandinstallationer og faldstammer Forslag omkring budgetjustering ved vedtagelse af

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Renovering praktiske info NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget Renovering praktiske info Indhold Indledning... 3 Rækkefølgen på Rydevænget... 3 Varslinger inden renoveringen går i gang... 4 Hvordan kommer håndværkerne ind i

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 30. SEPTEMBER 2015 DOMI BOLIG AFD. 10 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING OG MODERNISERING AF BADEVÆRELSER PÅ TORVALD KØHLSVEJ 16-48 ATTENTION: If you don t understand Danish, and you have questions to this

Læs mere

Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED.

Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED. 19. september 2011 Vedr.: VURDERING AF FORBEDRINGER OG LØSØRE I ANDELSLEJLIGHED. Beliggende: Andelsboligforeningen: Stefansgade 40, 3. th AB Merkur Besigtiget den: 16. september 2011 Tilstede ved besigtigelsen:

Læs mere

Renoveringsarbejder d. 11. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29

Renoveringsarbejder d. 11. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Renoveringsarbejder d. 11. juli 2012 AB Prinsesse Charlottes Gade 23-29 Byggemødereferat nr. BM 04 Afholdt 11. juli 2012, kl. 10.30 Tilstede: Jacob Asp Hansen (JAH) Johansen & Deichmann Nielsen A/S Birgitte

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Energinotat for Frederikssundsvej 180 A-D. Efterisolering af gavle. Marts 2017

Energinotat for Frederikssundsvej 180 A-D. Efterisolering af gavle. Marts 2017 Energinotat for Frederikssundsvej 180 A-D Gaihede ingeniører og arkitekter, har efter aftale med AB Frederikssundsvej 180 A-D indledt en undersøgelse af energimæssige tiltag for ejendommen. Undersøgelsen

Læs mere

INVITATION TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN RINGPARKEN

INVITATION TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN RINGPARKEN INVITATION TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN RINGPARKEN TIL EJERNE I RINGPARKEN 17/12-1998 VEDR: NYT TAG PÅ BLOKKENE I RINGPARKEN Der indkaldes hermed til EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING,

Læs mere

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet Søparken, Lejerbo afd. 154 Beboernes råderet Positivlisten På fire områder har beboeren uindskrænket ret uanset boligorganisationens eget råderetskatalog. Dette betegnes som positivlisten. Positivlisten

Læs mere

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Regler for tildeling af lejligheder Husorden Regelsæt Brandsikring Lejlighedssammenlægning REGLER FOR TILDELING AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGEN

Læs mere

Information til andelshaverne 27. august 2015

Information til andelshaverne 27. august 2015 Information til andelshaverne 27. august 2015 På den ekstraordinære generalforsamling i tirsdags den 25. august blev det besluttet at udskifte foreningens vinduer på hovedtrappen til nye vinduer med høj

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne

BEBOERINFORMATION. Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne BEBOERINFORMATION Afd. 8 Marselisgården Udskiftning af vinduer og altandøre i lejlighederne 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund Hvorfor skal vinduerne skiftes?...3 Tidsplan - Hvornår begynder renoveringen?...3

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015.

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Ekstraordinært afdelingsmøde 2015 afdeling 11 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Deltagere: 31 husstande var til stede Hovedbestyrelsen: Max Rasmussen,

Læs mere