Fra Lejerbo Randers: Formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen. Fra administrationen: forretningsfører Pia Hesselvig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fra Lejerbo Randers: Formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen. Fra administrationen: forretningsfører Pia Hesselvig"

Transkript

1 Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Lejerbo Randers Mødested: Laksetorvet, lokale E 3.11 Mødedato: Sendes til: Lejerbo Deltagere: Fra Lejerbo Randers: Formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen Fra administrationen: forretningsfører Pia Hesselvig Fra Randers Kommune: Sidsel Homann Jørgensen, sekretariatschef i Miljø og Teknik, Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger. Randers Kommune havde indbudt Lejerbo Randers til styringsdialogmøde med følgende dagsorden: 1. Velkomst 2. Boligorganisationens økonomi i. Arbejdskapital ii. Dispositionsfond iii. Trækningsret iv. Tab ved lejeledighed og fraflytning b. Forvaltningsrevision 3. Afdelingernes økonomi i. Afvikling af resultatkonti ii. Tilskud fra boligorganisationen iii. Underfinansierede arbejder b. Henlæggelser 4. Status for sammenlægning af Lejerbo Randers og Lejerbo Møldrup 5. Renovering og nybyggeri a. Status for Blomsterparken b. Status på igangværende renoveringsprojekter c. Kommende projekter 6. Boligsocial styringsdialog a. Orientering om ny social boligstrategi i Randers Kommune 7. Eventuelt 1. Velkomst: Tilsynet indledte med at kondolere over forhenværende formand Lars Baks død.

2 Boligorganisationen oplyste, at der har været afholdt ekstraordinær repræsentantskabsmøde, hvor Carsten Gylling er valgt som ny formand i stedet for Lars Bak, og Bent Hansen er valgt som ny næstformand i stedet for Carsten Gylling. 2. Boligorganisationens økonomi: Årets resultat var et underskud på ca kr., der dækkes af arbejdskapitalen. Årsagen til underskuddet skyldes primært øgede udgifter til møder og kontorhold Det har været et økonomisk roligt år, hvor der ikke er sket noget, der kræver særlig opmærksomhed. Revisionspåtegning er uden forbehold. Der er uomtvistelig god sikkerhed for boligorganisationens anbringelse af afdelingernes midler, og dispositionsfondens og afdelingens midler kan til enhver tid med kort varsel gøres likvide til anvendelse efter deres formål. Arbejdskapitalen er steget en lille smule i forhold til sidste år. Der opkræves fortsat særlige bidrag fra afdelingerne til denne. Der er udarbejdet en prognose for arbejdskapitalens udvikling til og med 2024 med fortsat forøgelse, hvilket tilsynet finder positivt. Dispositionsfonden er velpolstret, og saldo er over maksimumgrænsen, hvorfor der ikke indbetales til denne. Der ydes store tilskud til afdelingerne, i regnskabsåret udgjorde det ca kr. Tilskud ydes til planlagte arbejder som del af en helhedsplan/renovering eller efter konkret ansøgning fra afdelingerne. Afdelingen udarbejder typisk ansøgning i samarbejde med driftschefen, hvorefter ansøgning sendes til organisationsbestyrelsen til godkendelse. Der gives bl.a. tilskud til øgede henlæggelser, i de sidste år har det primært været til dækning af udgifter til bygningsmæssige udfordringer eller fx molokker, hvortil der ikke har været henlagt til. Tilskuddet er et alternativ til indhentelse af ekstern finansiering og ydes enten som rent tilskud eller som lån. Tilsynet kan tilslutte sig, at det er en udmærket ide, da det er billigere for afdelingerne, og da der er en stor velpolstret dispositionsfond. Det er dog vigtigt, at der hele tiden er fokus på størrelsen af dispositionsfondens disponible del. Der er i øjeblikket kendskab til et par kommende, forventede projekter i Tøjhushavekvarteret, pga. jordbundsforholdene. Tilsynet noterer sig, at der ved tilsagn om tilskud tages stilling til, om dispositionsfonden kan bære udgiften, og Tilsynet er betryggede ved måden, det kører på. Der er i året også givet tilskud til lejetab, ca. 1,5 mio. kr., og der er budgetteret med dette også i årene fremover.

3 Trækningsret i Landsbyggefonden udgør godt 4 mio. kr. Der foreligger tilsagn om kr. til afdeling 013-0, Jyllandsgade, som forventes hjemtaget i forbindelse med projektets afslutning, forventeligt i februar Tab ved lejeledighed og fraflytning udgjorde samlet set ca. 1,5 mio. kr. i afdelinger har markering af kritiske nøgletal ved tab ved lejeledighed. Det er primært i Jyllandsgade, hvor der har været nogen lejeledighed som følge af den gennemgribende renovering af afdelingen. Der har været genhuset beboere, der efterfølgende vælger at flytte til en anden lejlighed. Boligorganisationen forventer ingen problemer med genudlejning, når byggeriet først er afsluttet. Derudover er der ikke generelt problemer med tab ved lejeledighed. Pr. dags dato er der et ledigt lejemål i Marienlundsgade, som er en garage, og 8 ledige lejemål i Jyllandsgade. De 8 ledige i Jyllandsgade er ude i tilbud nu, og forventes at være lette at udleje, når byggeprojektet er færdiggjort. Der markeres for kritiske nøgletal for fraflytning i 2 afdelinger. Der er primært tale om enkeltstående sager, hvor en beboer ikke kan betale. Udgiften afskrives regnskabsmæssigt, men der følges op på inddrivelse ved overdragelse til et professionelt inkassokontor (Linddorf). Generelt er der en solid økonomi i boligorganisationen, hvilket tilsynet finder positivt. b. Forvaltningsrevision: Lejerbo, Randers følger Lejerbo Danmarks forvaltningsrevision. Der foreligger særskilt notat herom, der viser, at Lejerbo Randers administreres efter kravene til sparsommelighed, produktivitet og effektivitet. Forvaltningsrevisionen er således uden bemærkninger. Sidste år blev muligheder for forvaltningsrevision for de enkelte boligorganisationer under Lejerbo Danmark drøftet. Der er ingen konkrete planer om dette, men de fokusområder, der ligger i forvaltningsrevisionen indgår som en del af visioner og målsætninger for den enkelte boligorganisation, hvilket der løbende arbejdes med. Der er ligeledes fokus på effektiviseringskravene, som forudsat landspolitisk. Disse målsætninger er specifikke i forhold til Lejerbo Randers. Organisationsbestyrelsen er netop ved at godkende de endelige visioner for Lejerbo Randers. Aftalt, at notat om visioner og målsætninger sendes til tilsynet, når det er godkendt. Boligorganisationen oplyste, at der blandt andet er sat visioner op om, at der skal være økonomisk ansvarlighed, herunder også på vedligehold, hvor standarden skal overholdes, men på den økonomisk mest ansvarlige måde. Dette sikres blandt andet ved ét årligt eftersyn af ejendommene i forbindelse med markvandringer og opdatering af drifts- og vedligeholdelsesplaner. Organisationsbestyrelsen er altid repræsenteret på disse markvandringer.

4 En af opmærksomhedspunkterne er, at der skal være fokus på, at henlæggelserne er i overensstemmelse med drifts- og vedligeholdelsesplanerne, så der ikke skal ske genopretning af henlæggelserne igen om få år. Der er således fokus på henlæggelsesniveauet og sammenhængen med vedligeholdelse. Tilsynet finder dette positivt. Herudover deltager organisationsbestyrelsen i afdelingsmøder også for at lette den beboerdemokratiske proces og hjælpe på forståelsen for behovet for henlæggelser. 3. Afdelingernes økonomi Der er i året 4 afdelinger med underskud, resten har overskud. Der er endvidere 4 afdelinger med opsamlet underskud og 10 afdelinger med opsamlet overskud, hvilet svarer til sidste år, men den samlede saldo på negative resultatkonti har været nedadgående, hvilket tilsynet finder positivt. Alle resultatkonti afvikles i overensstemmelse med loven over 3 år. Årsagerne til underskud henholdsvis overskud skyldes forskellige faktorer. Organisationsbestyrelsen oplyser, at der kun i ganske særlige tilfælde gives tilskud til afvikling af underskud, da udgangspunktet er, at afdelingerne selv skal medvirke til at afvikle et underskud, som de har genereret. Så vil boligorganisationen hellere støtte med konkrete projekter i afdelingen, hvis det er nødvendigt. Det gøres selvfølgelig ansvarligt i forhold til afdelingens økonomi. Administrator oplyser, at der er ved at blive udarbejdet udvendige råderetskataloger. Det foregår ved, at afdelingsbestyrelsen inviteres til et dialogmøde, hvor de kan komme med forslag til udkast til råderetskatalog. Det færdige udkast vedtages efterfølgende på et afdelingsmøde og i organisationsbestyrelsen. Målet er at opnå ensartethed samt en lettelse i forhold til mængden af ansøgninger om diverse mindre projekter. Endeligt forventes det også at minimere behovet for reetablering i forbindelse med fraflytninger, da der opnås en bedre styring. Der er i året ydet tilskud til afdelingerne på ca. 1,5 mio. kr., jf. også ovenfor under punkt 2 a. I forbindelse med plan om genopretning af nogle afdelingers henlæggelser følges denne, og de resterende tilskud til øgede henlæggelser er udløbet planmæssigt i Genopretningen er således afsluttet. Der er 7 afdelinger med underfinansierede projekter. Administrationen oplyser, at den resterende underfinansiering afvikles regnskabsmæssigt. Der er anvendt muligheden for at låne i egne midler, hvor det er økonomisk forsvarligt. Det vurderes konkret ved hver sag, og tillades hvis afdelingen har penge til det. Det kan fx være henlæggelser, der er budgetteret anvendt i 2025, som udlånes til egen afdeling og afvikles inden de skal anvendes.

5 På sidste års styringsdialog blev en eventuel sammenlægning af afdeling 775 Marienlundsgade/Niels Brocksgade og afdeling 692 Tøjhushavevej drøftet. Målet er fortsat en sammenlægning på sigt af hensyn til at fremtidssikre afdelingerne økonomisk, men det er endnu ikke beboerdemokratisk godkendt. Der arbejdes med processen løbende. Der er afdelingsbestyrelser i alle boligorganisationens afdelinger, med undtagelse af en. Det er godt, og over gennemsnittet. b. Henlæggelser: Drifts- og vedligeholdelsesplanerne følges, og der henlægges i overensstemmelse hermed. Revisor bemærker, at afdeling 714, Lene Bredahls Gade ikke har tilstrækkelige henlæggelser til at dække udgifter til periodisk og planlagt vedligeholdelse og tab ved fraflytning. Dette skyldes, at afdelingen har et efterslæb fra tidligere ikke godkendte budgetter og en lidt tumultagtig opstart. Men der arbejdes med det, og det forventes at falde på plads. Der er fokus på, at huslejestigningerne ikke bliver for store på en gang. Boligerne i afdelingen er dyre i drift, hvilket er en generel udfordring ved denne boligtype (handicapboliger). Henlæggelser til tab ved fraflytning opkræves fuldt ud. 4. Status for sammenlægning af Lejerbo Randers og Lejerbo Møldrup: Status er, at der fortsat arbejdes med materiale til godkendelse af sammenlægning af boligorganisationerne. Det er lige ved at blive afsluttet. Der mangler alene nogle få afklaringer. Landsbyggefonden er medvirkende i arbejdet og har godkendt planerne. Som en del af helhedsplanerne ydes der blandt andet også driftsstøttelån til genopretning af økonomien i de mest trængte afdelinger. Der arbejdes også med frasalg af nogle få boliger, og dette er principielt godkendt af de relevante parter. Materialet indsendes til tilsynet, når det er klart, forventeligt inden årsskiftet. Derefter vil der blive indkaldt til nye repræsentantskabsmøder med godkendelse af sammenlægningen på dagsordenen. 5. Renovering og nybyggeri: a. Status for Blomsterparken: Hele projektet er sat i udbud. Fristen for indsendelse af bud er i starten af december, hvorefter der opnås et bedre samlet overblik over økonomien i projektet. Der er lavet nogle ændringer i forhold til facadebeklædning. Baggrunden er, at der skal findes besparelser for i alt ca. 2 mio. De er fundet blandt andet ved at adskille udbud af vej og kloaker fra

6 det resterende samt at ændre på facadebeklædningen. En ændring af facadebeklædningen kræver en dispensation fra lokalplanen. Kommunens planafdeling har oplyst, at vurderingen af, om der kan gives dispensation fra lokalplanen er under behandling. Bestyrelsen har tidligere forventet, at projektet kunne være klart til godkendelse af skema B i oktober, men der er sker forskellige ting, som har udsat processen. b. Status på igangværende projekter: Renoveringsprojekt i afdeling 013-0, Jyllandsgade, nærmer sig en afslutning. Forventet afslutning i februar 2017, afhængigt af vejret (etablering af udenomsarealer). Alle boliger er desuden blevet skimmelrenoveret. Dette har medført en ekstra udgift på ca. 1,7 mio. kr., som forventes dækket af Landsbyggefonden. Landsbyggefonden har dog endnu ikke givet endeligt tilsagn om dette. Tilsagn/svar fra Landsbyggefonden på dette indsendes til tilsynet, hvis det foreligger. Hovedbestyrelsen udtaler, at afdelingen bliver rigtig fin, og afdelingsbestyrelsen er meget positive. Der har været genhuset 3 opgange i en længere periode i forbindelse med renoveringen. En del af disse lejemål skal udlejes til nye beboere, da lejlighederne er blevet større/dyrere. Alle de tidligere lejere er flyttet til andre boliger i Lejerbo Randers. Der sker således en ændring i afdelingens beboersammensætning. I afdeling 323-0, Grundfør og Vitten er projektet med etablering af fjernvarme afsluttet for så vidt angår Grundfør. Et lignende projekt forventes muligvis gennemført i Vitten i sommeren 2018, afhængigt af, hvornår fjernvarmen når dertil. Der er givet tilskud fra boligorganisationen til Grundførs projekt på grund af afdelingens økonomi. Normalt kan sådanne projekter gennemføres ved træk på afdelingens vedligeholdelseskonto, men afdelingen er lille, og det var flere oliefyr, der skulle skiftes på én gang, hvorfor der blev givet tilskud. Der er ingen konkrete store renoveringsprojekter på vej. I afdeling Løvenholmvej er der løbende ad hoc projekter, efterhånden som de opstår og kan gennemføres, fx ved lejeskift. c. Kommende projekter: Sidsel Homann indledte med at oplyse om kommunens udvikling af nye projekter, som vi er glade for, at Lejerbo også har medvirket aktivt til. Der er ved at blive udarbejdet en samlet social boligstrategi i Randers Kommune. Der er et behov for boliger til borgere, der har svært ved selv at fastholde en bolig. Samtidig vil kommunen sikre, at der bygges de rigtige, gode og solide boliger, der efterspørges, også for fremtiden. Tanken er at få koblet det sociale aspekt med i byggeprocessen af nye boliger. Status er, at den statslige pulje, kommunen har fået til etablering af nye, små boliger har betydet, at processen er forlænget lidt. Byrådet forventes at tage stilling til, hvorvidt der skal etableres små

7 billige boliger i januar Hvis der skal prioriteres små, nye boliger med tilskud fra staten, vil processen blive forholdsvis intens, da tilsagn om skema A i givet fald skal være givet inden udgangen af Tilsynet sørger for at give besked til boligorganisationerne hurtigst muligt, når der er truffet beslutning om, hvilke boligtyper Randers Kommune ønsker opført. Lejerbo oplyser, at alle deres allerede indsendte projekter fortsat er aktuelle. 6. Boligsocial styringsdialog. Kommunen indledte med at udtrykke tilfredshed med, at der generelt er et rigtig godt samarbejde om boligerne på Rindsvej. Kommunen er blevet orienteret om, at Flemming er stoppet. Lejerbo sørger for at give besked, når der er ansat en ny person i tilsvarende stilling. Lejerbo er altid velkomne til at ringe eller skrive til den boligsociale enhed, hvis der er behov for det. I forhold til anviste boliger, er der en aftale om, at Randers Kommune får besked inden rykker 2, altså mellem rykker 1 og rykker 2. Rykker 1 er mere eller mindre automatisk. Lejerbo Randers har aftalt med advokat, at ved sager med manglende betaling af rykker 1 kontaktes kommunen, og der gives en frist på 5 dage, førend der gives yderligere. Lejerbo undersøger, om der er mulighed for at give besked allerede ved rykker 1 for så vidt angår de anviste boliger. 7. Eventuelt Intet under eventuelt.

Lejerbo: formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen og forretningsfører Pia Hesselvig

Lejerbo: formand Carsten Gylling, næstformand Bent Hansen og forretningsfører Pia Hesselvig Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse styringsdialog Lejerbo Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 11-10-2017 Sendes til: Lejerbo Deltagere: Lejerbo: formand Carsten Gylling,

Læs mere

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Berit Rudbeck Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 29-09-2016 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: Fra

Læs mere

Randers Kommune: Tine Bräuner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger.

Randers Kommune: Tine Bräuner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger. Referat Forvaltning: Miljø og Teknik, Sekretariatet Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 17-11-2015 Sendes til: Lejerbo Randers Deltagere: Lejerbo:

Læs mere

Boligorganisationen: Knud Spangsø, formand, Lone Jakobsen, næstformand

Boligorganisationen: Knud Spangsø, formand, Lone Jakobsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog A/B Gudenå 2017 Mødested: Odinsgade 7, lokale D. 3.32 Mødedato: 27-09-2017 Sendes til: A/B Gudenå og RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Boligorganisationen: Bestyrelsesformand Marianne Schultz og næstformand, Aase Jensen

Boligorganisationen: Bestyrelsesformand Marianne Schultz og næstformand, Aase Jensen Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog med Domea Randers Mødested: E.1.93 Mødedato: 23-11-2017 Sendes til: Domea Deltagere: Administrationen: Mikki Schougaard Frandsen, kundechef Boligorganisationen:

Læs mere

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 26-11-2015 Sendes til: Typografernes Stiftelse og RandersBolig

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand.

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand. Redegørelse Vedrørende: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874, styringsdialog 2017 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen Mødedato: 06-06-2017 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand Referat Forvaltning: Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 06-10-2015 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen for Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

Administrationen: Pia Hesselvig, forretningsfører, Sif Rasmussen, teknisk driftschef og Richard Villadsen, driftschef

Administrationen: Pia Hesselvig, forretningsfører, Sif Rasmussen, teknisk driftschef og Richard Villadsen, driftschef Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialog 2018 Mødested: Laksetorvet, kundecenteret UMT Mødedato: 08-10-2018 Sendes til: Lejerbo Deltagere: Administrationen: Pia Hesselvig,

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 5. november 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 5. november 2013 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat Lejerbo Styringsdialog Mødested: Laksetorvet, D 3.32 Mødedato: 06-11-2013 Sendes til: Lejerbo, Deltagere: Formand Lars Bak og næstformand

Læs mere

A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen, næstformand Jens Ravnsborg

A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen, næstformand Jens Ravnsborg Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 03-11-2015 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Boligorganisationen: formand Peder Damgaard og bestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen

Boligorganisationen: formand Peder Damgaard og bestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen Redegørelse Vedrørende: Styringsdialogmøde 2016 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Forvaltning: Sekretariat Mødedato: 14-06-2016 Sendes til: Vorup Boligforening af 1945 og RandersBolig Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Boligorganisationen: Formand Knud Spangsøe, næstformand Lone Jakobsen

Boligorganisationen: Formand Knud Spangsøe, næstformand Lone Jakobsen Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Laksetorvet, lokale E 3.05 Mødedato: 13-10-2016 Sendes til: RandersBolig og A/B Gudenå Deltagere: Boligorganisationen: Formand Knud

Læs mere

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand Redegørelse Forvaltning: UMT Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog 2019 Mødested: Laksetorvet kundecentret Mødedato: 29-05-2019 Sendes til: Vorup Boligforening og RandersBolig Deltagere: Vorup Boligforening:

Læs mere

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand, og Frank Jonsen, næstformand

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand, og Frank Jonsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Fælles - Referat Mødested: Laksetorvet kundecentret Mødedato: 20-06-2018 Sendes til: Vorup Boligforening og RandersBolig Deltagere: Vorup Boligforening: Peder

Læs mere

Fra boligorganisationen: Mogens Vive, formand, og Jannie Amdi, næstformand

Fra boligorganisationen: Mogens Vive, formand, og Jannie Amdi, næstformand Referat Forvaltning: UMT Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Laksetorvet, Kundecenteret UMT Mødedato: 07-06-2019 Sendes til: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus. Planlægning og Byggeri. Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Mødereferat Styringsdialog 2012, Lejerbo Aarhus Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Aarhus Kommune Mødedato: 25. oktober 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Fra boligforeningen:

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 11. november 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 11. november 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat af styringsdialogmøde den 11. november 2014 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Mødedato: 11-11-2014 Sendes til: Randers Bolig og

Læs mere

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Trine Christensen

Fra administrationen: kontorchef Susanne Kyra Jensen, teamleder økonomi Jette Halkjær og forvaltningskonsulent Trine Christensen Redegørelse Møde vedr.: Styringsdialog Randers Boligforening af 1940 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Forvaltning: Sekretariat Dato: 06-10-2016 Sendes til: Randers Boligforening af 1940 og RandersBolig

Læs mere

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand

Vorup Boligforening: Peder Damgaard, formand og Frank Jonsen, næstformand Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde 2017 Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 13-06-2017 Sendes til: Vorup Boligforening og RandersBolig Deltagere: Vorup Boligforening:

Læs mere

Boligorganisationen: formand Knud Spangsø, næstformand Lone Jakobsen

Boligorganisationen: formand Knud Spangsø, næstformand Lone Jakobsen Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse A/B Gudenå styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 18-09-2018 Sendes til: RandersBolig og A/B Gudenå Deltagere: Boligorganisationen:

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand.

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand. Redegørelse Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde 2016 Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 03-06-2016 Sendes til: Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB.

Udgangspunktet for mødet er den indsendte styringsrapport samt revisionsprotokollat for GAB. Dato: 13.11.2015 Tid: 09:00 Sted: GAB Ansvarlig: Rune Hellegaard Christensen Journalnr.: 15/17953 Deltagere: Forretningsfører Lars Kirstein, GAB Inspektør Jens Holt Poulsen, GAB Formand Hovedbestyrelsen,

Læs mere

Randers Kommune, tilsynet med almene boliger har indbudt til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden:

Randers Kommune, tilsynet med almene boliger har indbudt til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Laksetorvet, lokale E. 1.93 Mødedato: 14-09-2017 Sendes til: Møllevænget & Storgaarden og RandersBolig Deltagere: Administrationen: Kenneth

Læs mere

Administrationen: Kenneth Taylor Hansen, direktør og Karin Jensen, forvaltningskonsulent.

Administrationen: Kenneth Taylor Hansen, direktør og Karin Jensen, forvaltningskonsulent. Redegørelse Forvaltning: Udvikling, Miljø og Teknik Møde vedr.: Styringsdialogmøde med Møllevænget & Storgaarden Mødested: Laksetorvet, E. 1.93 Mødedato: 11-09-2018 Sendes til: Møllevænget & Storgaarden

Læs mere

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus. TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog 2018 Lejerbo Århus Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Lejerbo Formand Inge Køster Forretningsfører Pia Hesselvig Resumé Tilstede fra Aarhus Kommune

Læs mere

A/B Gudenå: Knud Spangsø, formand og Lone Jakobsen, næstformand.

A/B Gudenå: Knud Spangsø, formand og Lone Jakobsen, næstformand. Referat Forvaltning: Sekretariat, Miljø og Teknik Møde vedr.: Redegørelse styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 20-10-2015 Sendes til: A/B Gudenå og RandersBolig Deltagere: A/B

Læs mere

Boligorganisationen: Peder Damgaard, formand, Poul Erik Jensen, bestyrelsesmedlem

Boligorganisationen: Peder Damgaard, formand, Poul Erik Jensen, bestyrelsesmedlem Notat Vedrørende: Redegørelse styringsdialog Vorup Boligforening Sagsnavn: Vorup Boligforening styringsdialog 2015 Sagsnummer: 03.11.00-S55-3-15 Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen E-mail: lhp@randers.dk

Læs mere

Randers Kommune har indbudt til det årlige styringsdialogmøde, der i år blev afholdt i boligorganisationens driftscenter, Bjellerupparken.

Randers Kommune har indbudt til det årlige styringsdialogmøde, der i år blev afholdt i boligorganisationens driftscenter, Bjellerupparken. Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 09-11-2017 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: Administrationen: Direktør Kenneth

Læs mere

Administrationen: Berit Rudbeck, forvaltningskonsulent, Jette Halkjær, teamleder økonomi og Kenneth Taylor Hansen, direktør

Administrationen: Berit Rudbeck, forvaltningskonsulent, Jette Halkjær, teamleder økonomi og Kenneth Taylor Hansen, direktør Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse Mødested: Driftscenteret, Bjellerupparken Mødedato: 01-11-2018 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere: A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen,

Læs mere

Boligorganisationen: Kaj Herholdt Madsen, bestyrelsesformand, Lars Krogsdorf- Jensen, næstformand, Peter Rosborg, Preben Søndergaard.

Boligorganisationen: Kaj Herholdt Madsen, bestyrelsesformand, Lars Krogsdorf- Jensen, næstformand, Peter Rosborg, Preben Søndergaard. Redegørelse Vedrørende: Styringsdialog 2016 Møllevænget og Storgaarden Skrevet af: Lene Holdtdal Pedersen Forvaltning: Sekretariat Mødedato: 22-09-2016 Sendes til: Bestyrelsen for Møllevænget og Storgaarden

Læs mere

Randers Kommune, tilsynet: Kristina Ertmann Nielsen, Mette Lykke Laursen, Flemming Juhl og Inge Qvortrup

Randers Kommune, tilsynet: Kristina Ertmann Nielsen, Mette Lykke Laursen, Flemming Juhl og Inge Qvortrup Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde 2018, Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Mødested: Laksetorvet, kundecenter Udvikling, Miljø og teknik Mødedato: 13-06-2018 Sendes

Læs mere

Notat. 2. maj 2013. Referat

Notat. 2. maj 2013. Referat Notat Kultur, Erhverv og Udvikling Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg 2. maj 2013 Referat Forum: Styringsdialogmøde med BSB Svendborg Dato: 1. marts 2013 Sted: Svendborg Rådhus Deltagere: Svend Erik

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 29. oktober 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 29. oktober 2013 med følgende dagsorden: Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Styringsdialogmøde A/B Andelsbo Mødested: Laksetorvet, C 3.10 Mødedato: 30-10-2013 Sendes til: RandersBolig, A/B Andelsbo Deltagere: Kontorchef Dennis

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 13. november 2013 Kl.: 0900-1300 Sted: Sorø Rådhus, lokale 273 Deltagere: Boligforeningen

Læs mere

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen.

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen. Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr. 16.574, som er overført til arbejdskapitalen. Arbejdskapital: Den disponible del af saldoen udgør pr. 3. juni 213

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 3. december 2013 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 3. december 2013 med følgende dagsorden: Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Møllevænget Storgaarden Mødested: Laksetorvet D.3.32 Mødedato: 03-12-2013 Sendes til: Møllevænget Storgaarden, RandersBolig

Læs mere

Regnskab Halsnæs Ny Boligselskab. 1. juli juni Bestyrelsens årsberetning

Regnskab Halsnæs Ny Boligselskab. 1. juli juni Bestyrelsens årsberetning Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr. 124.881, som er overført til arbejdskapitalen. Arbejdskapital: Den disponible del af saldoen udgør pr. 3. juni 214

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER

REFERAT. Dialogmøde 2014 Høng Boligforening 1. VELKOMST 2. OPFØLGNING PÅ SIDSTE ÅRS AFTALER REFERAT Dialogmøde 2014 Høng Boligforening Dato: 16. oktober 2014 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Diethmer Forretningsfører Jens

Læs mere

Boligorganisation: Næstformand, Aase Jensen. Randers Kommune har indbudt Domea Randers til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden:

Boligorganisation: Næstformand, Aase Jensen. Randers Kommune har indbudt Domea Randers til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialog med Domea Randers Mødested: Odinsgade, E.93 Mødedato: 15-11-2018 Sendes til: Domea Deltagere: Administration: Mikki Schougaard Frandsen, kundechef

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

Randers Boligforening af 1940: formand Jan Guldmann, næstformand Hans Kristiansen og bestyrelsesmedlem Margrethe Stenbæk

Randers Boligforening af 1940: formand Jan Guldmann, næstformand Hans Kristiansen og bestyrelsesmedlem Margrethe Stenbæk Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Redegørelse styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 30-10-2017 Sendes til: Randers Boligforening af 1940 og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

Randers Kommune har indbudt Domea til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden:

Randers Kommune har indbudt Domea til det årlige styringsdialogmøde med følgende dagsorden: Redegørelse Vedr.: Styringsdialogmøde Domea Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.11 Forvaltning: Sekretariat Mødedato: 16-09-2016 Sendes til: Domea Deltagere: Administrationen, kundechef Mikki Schougaard

Læs mere

Bestyrelsen: formand Jan Guldmann, næstformand Mogens Vive og bestyrelsesmedlem Lars Krogsdorph-Jensen

Bestyrelsen: formand Jan Guldmann, næstformand Mogens Vive og bestyrelsesmedlem Lars Krogsdorph-Jensen Referat Forvaltning: Sekretariat Møde vedr.: Styringsdialogmøde med RandersBolig Mødested: Laksetorvet, lokale E 1.93 Mødedato: 16-11-2017 Sendes til: RandersBolig Deltagere: Bestyrelsen: formand Jan Guldmann,

Læs mere

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011

Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 62 21 19 76 - fax 6220 1010 Bestyrelsens beretning på repræsentantskabsmødet den 15. juni 2011 Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af

Læs mere

Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af: Dato: Forhold drøftet under styringsdialogen

Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af:   Dato: Forhold drøftet under styringsdialogen Vedrørende: Notat vedrørende forhold drøftet under styringsdialogen Sagsnavn: Styringsdialog 2012 (12/002941) Sagsnummer: 03.11.00-K00-1-12 Skrevet af: Marianne Sølgaard E-mail: Marianne.Solgaard@randers.dk

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig. Den 8. marts 2013. Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 8. marts 2013 Styringsdialog 2012, Østjysk Bolig Mødedato: 29. januar 2013 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Direktør Allan Søstrøm Økonomichef

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 27. november 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den 27. november 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat af Styringsdialogmøde den 27. november 2014 Mødested: Laksetorvet, D.3.39 Mødedato: 27-11-2014 Sendes til: RandersBolig og Møllevænget

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat. Den 6. maj 2015

Referat. Den 6. maj 2015 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Bestyrelseslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Sionsgade 26 kld. 2100 København Ø Mødedato: 5. maj 2015 Mødetidspunkt: kl. 19.00

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 10. juni 2015 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 20. FEBRUAR 2014 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts Aarhus Kommune. Den 17. november 2014 Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Den 17. november 2014 MTM-CBM/Grundsalg og Støttet Byggeri Kalkværksvej 10 8100 Aarhus C Styringsdialog 2014, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 17. november

Læs mere

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo

Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Referat, styringsdialogmøde Lejerbo Emne: Samarbejdet mellem Thisted Kommune og kommunens almene boligorganisationer Formål med mødet: Dialog om status på boligorganisationen, fremtidsvisioner og godkendelse

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Domea Ingen Ingen Ingen Afsluttet A/B Andelsbo 1 Budgetter var ikke kostægte Der udarbejdes fra nu af og fremover kostægte budgetter Ingen Afsluttet Vorup Ingen Ingen Ingen Afsluttet Typografernes Stiftelse

Læs mere

Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. maj 2016, kl i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund

Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. maj 2016, kl i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Repræsentantskabsmøde onsdag den 25. maj 2016, kl. 19.00 i Fælleslokalerne, Kirkebakken 2, kld., Frederikssund Til stede: Karen Christensen, Anders Brandt, Anni Damsgaard Pagh, Basile A. Sokalis, Gry Marie

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2014 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Dette notat indeholder definitionen af flere almindelige begreber inden for den almene boliglovgivning:

Dette notat indeholder definitionen af flere almindelige begreber inden for den almene boliglovgivning: Notat Dato: 05-02-2016 Reference: Rune Hellegaard Christensen Tlf.: 89594077 E-mail: rhc@norddjurs.dk Journalnr.: 15/19610 Notat vedr. begreber indenfor Almen bolig Dette notat indeholder definitionen

Læs mere

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den. 8. december 2014 med følgende dagsorden:

Randers Kommune havde indkaldt til styringsdialogmøde den. 8. december 2014 med følgende dagsorden: Referat Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Møde vedr.: Redegørelse styringsdialogmøde 2014 Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 08-12-2014 Sendes til: Randers Boligforening af 1940, RandersBolig,

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. FEBRUAR 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGFORENINGEN VIBO OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. FEBRUAR 2013 1 Deltagere Boligforeningen VIBO Kaare Vestermann (Boligforeningen VIBO) Anne Merethe Bryder (Boligforeningen VIBO) Tina Kastberg (Boligforeningen VIBO) Henrik Nielsen (Boligforeningen VIBO) Tine Pedersen

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 02. juni 2016

Bestyrelsens beretning på. repræsentantskabsmødet den 02. juni 2016 Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 02. juni 2016 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Årsberetning. Lejerbo, Frederiksværk. 1. oktober september 2015

Årsberetning. Lejerbo, Frederiksværk. 1. oktober september 2015 Årsberetning 1. oktober 2014 30. september ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2014/ Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling Side

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar (sag 55) teret Nr. Udfordring Aftaler maj (ØU 10. juni ) Aftaler juli (ØU 26. august ) Aftaler august/september

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar (sag 55) teret Nr. Udfordring Aftaler maj (ØU 10. juni ) Aftaler juli (ØU 26. august ) Aftaler august/september

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligkontoret Århus. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Boligkontoret Århus. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Børn og Unge Styringsdialog 2014, Boligkontoret Århus Mødedato: 2. december 2014 Mødetid: 14.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligorganisationen: Formand

Læs mere

Referat fra styringsdialog med Domea Vojens

Referat fra styringsdialog med Domea Vojens Boligselskabet Domea Vojens Naffet 2 6100 Haderslev Haderslev Kommune Sekretariat, Udvikling og Personale Gåskærgade 26 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 21332050 soli@haderslev.dk 08-05-2018 Sagsident:

Læs mere

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et overskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen.

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et overskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen. Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et overskud på kr. 21.269, som er overført til arbejdskapitalen. Arbejdskapital: Den disponible del af saldoen udgør pr. 31. marts 215

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Arealudvikling og Almene Boliger Aarhus Kommune Mødedato: 11. marts 2019 Mødetid: 9:00 Mødested: Karen Blixens Boulevard 7 Deltagere: Tilstede fra AAB: Direktør Anders Rønnebro Økonomichef Tina Lundum Jensen Projektchef Morten Strunge Driftschef Allan

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DE UNGES ALMENE BOLIGSELSKAB OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 18. MARTS 2014

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DE UNGES ALMENE BOLIGSELSKAB OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 18. MARTS 2014 1 Deltagere Boligselskabet De Unges Almene Boligselskab/ ved Ubsbolig A/S: Jan Hansen, regnskabschef Martin Staal, driftschef Rasmus Okholm, afdelingschef for udlejningen Gregers Andersen, afdelingschef

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK)

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Den 20. juni 2011 Til stede: Gitte Weien Andersen (Rudersdal Kommune), Torben Eriksen (forretningsfører, BDK),

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2013 Høng Boligforening. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten

REFERAT. Dialogmøde 2013 Høng Boligforening. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten REFERAT Dialogmøde 2013 Høng Boligforening Dato: 8. oktober 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Lars Dithmer Forretningsfører Jens

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 BS Nordjylland Overskrift Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Styringsdialogmøde med Boligselskabet Nordjylland Arsenalvej 20, 9800 Hjørring Formand: Troels

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde for 2014 / 2015 med De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune og Københavns Kommune d. 24.

Referat af styringsdialogmøde for 2014 / 2015 med De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune og Københavns Kommune d. 24. 1 Deltagere Bestyrelsen for De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune: Formand Susanne Henriksen Boligkontoret Danmark: Forvaltningsdirektør Lars Lehmann Økonomidirektør Bent Gail-Kalashnyk Forrentningsfører

Læs mere

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018.

Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Beretning afgivet på Boligforeningen P.M.'s generalforsamling 27. maj 2019 Ja så gik der endnu et år og jeg skal igen aflægge bestyrelsens årsberetning og herunder forretningsførelsen for 2018. Vi startede

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde den 10. januar 2017 med

Referat fra styringsdialogmøde den 10. januar 2017 med Dato: 10.01.2017 Tid: 10:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Emilie Kejlberg Jensen Journalnr.: 16/20623 Referat fra styringsdialogmøde den 10. januar 2017 med Boligselskabet af 2014 Deltagere: Tommy E. Hansen

Læs mere

Styringsdialog Boligkontoret Århus TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune

Styringsdialog Boligkontoret Århus TEKNIK OG MILJØ Bolig og Projektudvikling Aarhus Kommune Styringsdialog Boligkontoret Århus 2017 Mødedato: Mødetid: 10:00 Mødsted: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Formand Søren Høgsberg Næstformand Henrik Autzen Direktør Morten Homann

Læs mere

Redegørelse for den gennemførte styringsdialog - 2013

Redegørelse for den gennemførte styringsdialog - 2013 Redegørelse for den gennemførte styringsdialog - 2013 Boligselskabet af 1945 Referat fra dialogmøde den 2. december 2013, kl. 10.00 Forretningsfører Jens Gielsgaard, Boligselskabet af 1945 Formand Erling

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening. Aarhus Kommune Mødereferat Styringsdialog 2014, Beder-Malling Boligforening Mødedato: 1. september 2014 Mødetid: Kl. 13.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen Formand Torben Høholt Jensen

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hjørring

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hjørring Styringsdialogmøde med Domea Hjørring Domea Servicecenter Bolig Nord, Vestergade 8, Hjørring Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Dir. Mikki Frandsen,

Læs mere

Boligforeningen af 10. marts oplyser, at organisationen har fokus på at optimere driftsområdet.

Boligforeningen af 10. marts oplyser, at organisationen har fokus på at optimere driftsområdet. Styringsdialog Boligforeningen af 10. marts 2018 Mødedato: Mødetid: 09:00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligorganisationen: Direktør Bjarne Wissing Resumè Tilstede fra Aarhus Kommune:

Læs mere

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen.

Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr , som er overført til arbejdskapitalen. 215/216 216/217 217/218 218/219 219/22 22/221 221/222 222/223 223/224 224/225 Bestyrelsens årsberetning Årets resultat: Resultatopgørelsen udviser et underskud på kr. 5.536, som er overført til arbejdskapitalen.

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2013, Boligforeningen af 10. marts 1943

Mødereferat. Styringsdialog 2013, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødereferat Styringsdialog 2013, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 14. januar 2014 Mødetid: 10.00 Mødested: Tranekærparken 1 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Forretningsfører Anni Øhrberg

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Læs mere

REFERAT. Dialogmøde 2013 Gørlev Boligforening. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten

REFERAT. Dialogmøde 2013 Gørlev Boligforening. 1. Velkomst. 2. Gennemgang af styringsrapporten REFERAT Dialogmøde 2013 Gørlev Boligforening Dato: 27. november 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Eigil Hansen Forretningsfører

Læs mere

Årsberetning Lejerbo, Hadsund

Årsberetning Lejerbo, Hadsund Årsberetning 1. januar 2012 31. december 2012 ÅRSBERETNING FOR ÅRET 2012 Årsberetningen indeholder følgende elementer for : Resultatopgørelse for boligorganisationen Side 1 Arbejdskapitalens udvikling

Læs mere

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hirtshals

STYRINGSDIALOG Aftaledokument, regnskabsår 2016 Domea Hirtshals Styringsdialogmøde med Domea Hirtshals Domea Servicecenter Bolig Nord, Vestergade 8, Hjørring Mødedeltagere - Boligorganisationen: Mødedeltagere Hjørring Kommune (HJK): Administrativ enhed: Mødedato: Dato

Læs mere

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr.

Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail hjem@pab.dk CVR nr. Glostrup, den 25.04.2012 SA Referat Den 24. april 2012 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: 0. Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017

Dagsorden styringsdialogmøde den 20. november 2017 Dato: 20.11.2017 Tid: 13:00 Sted: Allingåbro Ansvarlig: Anthony Le Journalnr.: 17/14985 Deltagere: Tommy E. Hansen (Formand for bestyrelsen) Kenneth T. Hansen (Direktør for Randers bolig) Mogens T. Clingman

Læs mere

Referat. Vedrørende: Statusmøde med RandersBolig (1. kvartal 2017) Forvaltning: Sekretariat, Miljø og Teknik Dato: Sendes til: RandersBolig

Referat. Vedrørende: Statusmøde med RandersBolig (1. kvartal 2017) Forvaltning: Sekretariat, Miljø og Teknik Dato: Sendes til: RandersBolig Referat Vedrørende: Statusmøde med RandersBolig (1. kvartal 2017) Forvaltning: Sekretariat, Miljø og Teknik Dato: 31-03-2017 Sendes til: RandersBolig Deltagere: RandersBolig: Kenneth Taylor, direktør og

Læs mere

Referat fra styringsdialog 2018

Referat fra styringsdialog 2018 HADERSLEV BOLIGSELSKAB Naffet 2, 1 6100 Haderslev Haderslev Kommune Sekretariat, Udvikling og Personale Gåskærgade 26 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 21332050 soli@haderslev.dk 24-05-2018 Sagsident:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Boligorganisationen: Jan Guldmann, formand, Hans Kristiansen, næstformand, Margrete Stenbæk, bestyrelsesmedlem

Boligorganisationen: Jan Guldmann, formand, Hans Kristiansen, næstformand, Margrete Stenbæk, bestyrelsesmedlem Redegørelse Forvaltning: Miljø og teknik, sekretariatet Sagsnavn: Styringsdialog 2015 Mødested: Laksetorvet, lokale D.3.32 Mødedato: 28-10-2015 Sendes til: RandersBolig og Randers Boligforening af 1940

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Boligforeningen Aarhus Omegn. Den 4. februar Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, Boligforeningen Aarhus Omegn. Den 4. februar Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 4. februar 2013 Styringsdialog 2012, Boligforeningen Aarhus Omegn Mødedato: 13. december 2012 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen: Formand Søren

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dok. nr. 340-2012-53589 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dato: Den 14. marts 2012 Kl.: 10.00-13.00 Sted: Sorø Rådhus, lokale 304 Deltagere: Boligforeningen Dianalund:

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Teknik og Miljø Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 9. juni 2015 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen:

Læs mere

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP

STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP STYRINGSDIALOG DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB, HØJE-TAASTRUP Danske FunktionæresBoligafdelings afdelinger i Høje-Taastrup Charlottegården Gadehavegård Sportorno Charlottegården Opførelsesår: 1975 405

Læs mere