- At få flere til at bosætte sig i Randers og styrke en positiv erhvervsudvikling - At bruge fortællingen som en motor for positiv forandring.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- At få flere til at bosætte sig i Randers og styrke en positiv erhvervsudvikling - At bruge fortællingen som en motor for positiv forandring."

Transkript

1 Midler til at formidle den stærke fortælling om Randers Indsatsen for at udbrede den særlige fortælling om Randers udløber med udgangen af Det foreslås at indsatsen fortsætter fra 2018 med et årligt budget på 1,5 mio. kr. Randers er sin egen. Vi er ildsjæle, hjælpsomme, fightere, selvironiske, vi er dygtige, ambitiøse og ordentlige. Vi er lidt anderledes. Vi er mere optagede af at stimulere og afprøve ideer end af, hvad andre tænker om dem, og derfor skal hele Danmark kende Randers som den kommune, der tør være lidt anderledes. Der hvor der er kortest vej fra ide til handling. Sådan lyder kernelementer i den fortælling om Randers, som knap 1000 borgere deltog i at skabe i Det overordnede mål med indsatsen - At få flere til at bosætte sig i Randers og styrke en positiv erhvervsudvikling - At bruge fortællingen som en motor for positiv forandring. Delmål: - Formidle de gode fortællinger om Randers, så flere får lyst til at slå sig ned her. - Borgere og virksomheder skal selv blive mere stolte og dermed også med glæde fortælle den gode historie videre. - Det skal blive kendt, at her sker rigtig meget, og man bliver en del af et spændende fællesskab, hvor initiativrige mennesker kan udleve deres ideer og drømme. Slogan: Hvor å bli r til hav, hvor det ferske bli r salt Økonomi: Midlerne til branding var i alt: 3 mio. kr. afsat af hhv. Udviklingspuljen, Markedsføringskonto og Eventpulje. Midlerne er afsat over årene 2014, 2015 og Midlerne blev i 2015 anvendt til inddragelse af borgere og udvikling af den fælles fortælling. Resten af midlerne anvendes i til kampagnetiltag, formidling, annoncering, inddragelse af borgere (ambassadører) m.v. Herefter er der ikke midler, med mindre det besluttes at disse fortsættes. Indsatser i med fire bærende elementer: 1 Bosætning, 2 Udbredelse af den gode fortælling 3 Opbygning af ambassadørkorps 4 Udvikling af store begivenheder Sådan har vi gjort: USB-stik med grafisk materiale til udlevering. Udarbejdelse af videoen Hymne til Randers. Delt og formidlet/markedsføring fortsætter. Videoens elementer kan anvendes af andre og er fx i 2017 brugt af Visit Randers m.fl. Merchandise: Produktion af Randers net og bolsjer. Anvendes til uddeling.

2 Reklame i biografen i Randers samt på skærme i x-busserne ud og ind af Randers i september Afsæt i hymne til Randers. Udgivelse af husstandsomdelt fire siders avis om fortællingen og De syv Værker primo august De 7 værker i Randers-Ugen 2016 bygget af borgere og produktion af T-shirts herefter. Opstilling af banner med de 7 værker på Østervold. Senere ophængt på BioNutria Park. Kan anvendes fremadrettet. Udarbejdelse af plakater med 7 værker kan nu downloades via kommunens hjemmeside. Navnetræk og kerneværdier i løbende annoncer fra Randers kommune Løbende markedsføring af Munkdrup (bosætning) i magasin i Aarhus, i annoncer i JP m.v., i lufthavnsmagasin m.v. Udarbejdelse af årshjul med arrangementer for nytilflyttere og indpendlere. Afholdelse af kvartalsvise velkomstmøder for nytilflyttere materiale uddeles i Randers net. Der uddeles fribilletter fra Randers Regnskov, og Frivilligværket/medborgerskabsrådet deltager. Tilbud om at blive frivillig/benytte frivillige tilbud. Afholdelse af videokonkurrence blandt unge uddeling af pris i oktober Videoer vises på facebook. I videokonkurrence satte deltagende skoleklasser og unge egne ord på Randers. Udnævnelse af ambassadører oktober 2016 Afholdelse af ambassadør-kickoff oktober 2016 Nyt grafisk udtryk koblet med Aarhus 2017 i autosignatur i Randers Kommune og et stærkt fokus på at formidle Randers via Kulturby Implementering af nye værdier i revideret personalepolitik for medarbejdere i RK. Processer gennemført for medarbejdergrupper i enkelte forvaltninger. Indførelse af grafisk materiale i kommunens dokumenthåndterings-system 2017: Kampagne i x-busser digitale skærme i bussen. 15. sek kører hele året/hver dag. Enten med reklame for stærke kulturoplevelser i Randers eller med afsæt i den gode fortælling om det gode liv i Randers (hymne til Randers). Kampagne på bussider i Randers med afsæt i den fælles fortælling. Det gode liv i Randers. Kampagne lyst til Randers kører med fælles navnetræk og handler om at tiltrække gæster til arrangementer og kulturbegivenheder. Social mediekampagne kører hele året, hvor borgere gerne indsender billeder på de gode ting ved Randers. Fælles netværk af aktører inden for kultur, uddannelse, turisme, storcenter og cityforening samt enkelte andre aktører. Netværket har i fællesskab udarbejdet en række tiltag, der promoverer de mange kulturby 2017 aktiviteter i Randers. Fortløbende formidlingsindsats i lokale medier/på skærme: vidste du at om gode fakta om Randers. Fx vidste du at besøger kulturhuset årligt. Målet er at klæde flere borgere på med positive fortællinger om Randers, så de har noget at stå i mod med hvis de møder den negative fortælling om Randers. Kører resten af året. Udarbejdelse af video om karrieremuligheder i Randers koblet med grundfortælling om erhvervslivet i kommunen. Planlagt kampagne i september i biografen. Kører maj i X-busser Kampagne for gode historier på sociale medier er i planlægning. Der arbejdes ud fra #mitranders og #jegelskerranders.

3 Der er udarbejdet en særlig hjemmeside på boliga.dk hvor der dukker banner op for at bo i Randers, hvis man søger på en række postnumre både i og udenfor Randers. Dette kører i Med afsæt i en beregning fra Realkreditrådet der viser, at en gennemsnitsfamilie med to børn i Aarhus (i parcelhus) vil have godt kr. mere til rådighed/måned, arbejdes med kampagne rettet mod Aarhus. Deltagelse på stand i Aarhus i april ved lancering af bycykler. Stand for bosætning. Afholdelse af ambassadør-arrangement hos Randers-FC ved hjemmekamp. Fælles ideudvikling. Ambassadørarrangement i RandersUgen. Løbende udvikling af tiltag i samarbejde med borgere/erhvervsliv i arbejdsgrupper med afsæt i de fire overordnede indsatser. Forslag til tiltag fremadrettet fra : Ambassadørerne. Særligt fokus på ambassadører og indsatsen for at fastholde og nurse ambassadører som på forskellig vis formidler fortællingen om Randers. Social mediekampagner styrker stoltheden Vi bruger #mitranders og #jegelskerranders Styrk stoltheden og angrib det der bekymrer folk, og som ikke har hold i virkeligheden det gælder fx antagelser om, at her er for få jobmuligheder, høj kriminalitet og ingen atmosfære. Dette bør angribes på nye måder: Vise atmosfære og natur. Det mest gennemslagskraftige er via sociale medier, hvor Randers image er udfordret. Reklamere for bosætningsmuligheder og styrke opfattelsen af Randers som et område med gode muligheder for iværksættere/erhvervsliv. Derfor skal vi fx lave hjemmeside om byudvikling. Deleelementer i kampagnen kan være: Byens borgere deler hverdagsglimt og glimt af livet med hashtag. De bedste billeder/videoer anvendes i andre medier fx til annoncekampagner i X-busser, biografer, you-tube m.v og til kampagner synligt i bybilledet fx plakater, merchandise, eller radio- og tvkampagner med afsæt i borgere, der elsker Randers. Fast tilbagevendende og vedholdende gode fakta om Randers, som udbredes/promoveres til borgere via sociale medier. Her skal være et særligt fokus på at angribe det, der bekymrer folk og som ikke har hold i virkeligheden. Fx at der er for få job, at kriminaliteten er høj. Ovenstående indsatser rettes også mod medarbejdere ligesom relevante fakta indgår i oplæg fra direktion når man er på udebane. Vi viser atmosfæren, som de andre skal lære at kende Faste og tilbagevendende fortællinger der viser atmosfære, mangfoldighed og det hippe i Randers promoveres på sociale medier, hvor Randers image i høj grad er udfordret. Der kan tages afsæt i aktiviteter, en juleaften i Sct. Mortens kirke, caféliv, landsbyliv osv osv. Fortællingerne formidles via sociale medier og i annoncer fx i forbindelse med promovering af store begivenheder.

4 Tiltag fortsat: Bosætningskampagner Særlige bosætningskampagner rettet mod udvalgte målgrupper. Det foreslås at være yngre familier med børn på vej/helt små børn. I disse kampagner anvendes foto/video fra borgere fra Social Mediekampagne. Kampagne for at anbefale andre at bo i Randers ram (tag) en ven uden for kommunen. Særlige kampagner målrettet specifikt på yngre par i Aarhus: Få tid til livet mere for pengene mere plads og mere nærhed. Segmenteret mod folk i lejligheder, børn på vej, Aarhus C. Flytbare mennesker, der ikke har råd til hus og have i Aarhus. FB kampagne bør køre over et års tid og segmenteres yderligere og skaleres til stadig større områder af Aarhus. Afsættet for kampagnen bør være det, som nulpunktsmålingen viser er væsentligt for et godt liv: Jobmuligheder, atmosfære, tryghed, kulturtilbud. Indsatser for at være til stede i andre byer med humor imødegå forestillingen om Randers. Det kunne fx være happenings i busser, i tog, invitation til begivenheder m.v. Fortsat velkomstmøder for nytilflyttere 4 x årligt. Aktivere ambassadører og borgere til at lave særlige indsatser for nytilflyttere: Meld dig i indsatsgruppen for nytilflyttere og bliv kontaktperson, så det er dejligt at være ny virksomhed, ny tilflytter, ny medarbejder. (dette styrker også stoltheden) Bruge store begivenheder i Randers til at invitere flere med udefra og markere, at der sker rigtig meget i Randers. Her kan egne borgere og ambassadører i høj grad anvendes. Erhvervsfokus: Særligt fokus på at ramme iværksættere/højtuddannede/studerende (og dermed understøtte fortællingen om det forandringsparate Randers) Særlige indsatser for at tiltrække investeringer. Byudvikling skal formidles, så det kan forstås. Det skal være tydeligt, at der er gang i meget i Randers. Fokus på medarbejderne i Randers Kommune Medarbejderne i Randers Kommune er centrale ambassadører for den fælles fortælling. Her lever vi værdierne, det indgår i kommunens ånd som arbejdsplads og vi opfører os i tråd med værdierne. Vi udvikler også tiltag, der netop understøtter de grundlæggende værdier. Der skal derfor i samarbejde med HR udvikles tiltag, som fremmer dette. Indsats for turisme/atmosfære og oplevelser: Randers skal i højere grad tænke i at formidle oplevelser i Randers, når vi har store oplevelser. Dette gælder også i markedsføring af oplevelser. Ved de store turistattraktioner: Vise tiltrækkende atmosfære - lige fra muligheden for at besøge en michelin-restaurant til vandoplevelser i Water & Wellness eller den næste store koncert eller teateroplevelse. Hver turist skal ses som en mulighed for at starte en samtale om næste gang vi ses.

5 Merchandise fra Randers bør være en mulighed både fysisk ligesom der skal være lækre, tilgængelige geotags til fx sociale medier. Merchandise skal ikke bare være en dims men udtrykke netop den ånd Randers står for: Højt til loftet, iderigdom, foretagsomhed. Det foreslås, at der afsættes fortsat 1,5 mio. kr. årligt. Dette kan styrke den positive fortælling om Randers både i og uden for Randers. Midlerne vil primært blive anvendt til kampagner og særlige indsatser. Afsættes der ikke midler til fremadrettede tiltag, skal der udarbejdes en ny strategi, som er tilpasset det nye budget.

Randers kommune Brandplatform. 5. november 2015

Randers kommune Brandplatform. 5. november 2015 Randers kommune Brandplatform 5. november 2015 Indhold Grundelementer i brandplatform 4 Kernefortælling 5 Core conversation 9 Brand ambition 11 Brand values 13 Brand benefits 15 Brand personality 17 Læsevejledning

Læs mere

Vi vil markedsføre kommunen som et område med muligheder for:

Vi vil markedsføre kommunen som et område med muligheder for: Et godt sted at leve I den nye politik er visionen for profilering og bosætning: Vi vil i samarbejde med borgere og virksomheder gøre Ringkøbing-Skjern Kommune, Naturens Rige, kendt som et godt sted at

Læs mere

AFTALE mellem Randers Byråd og Randers Eventsekretariat For årene 2013 og 2014

AFTALE mellem Randers Byråd og Randers Eventsekretariat For årene 2013 og 2014 AFTALE mellem Randers Byråd og Randers Eventsekretariat For årene 2013 og 2014 Foto fra Randers Ugens afslutningskoncert 2011 på Skovbakken Formål med aftalen: Randers Byråd har besluttet, at der fra januar

Læs mere

Januar Forslag til. Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011

Januar Forslag til. Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Januar 2011 Forslag til Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Tidligere handlingsplaner fra Markedsføringsgruppen har kun været 1-årige. Denne handlingsplan

Læs mere

Friluftslivsstrategi - et friluftsliv, der byder op til dans

Friluftslivsstrategi - et friluftsliv, der byder op til dans Yderligere information: Teknik og Miljø Natur og Grønne Områder Rådhuset, Torvet 7400 Herning Telefon 96282828 teknik@herning.dk www.herning.dk Friluftslivsstrategi - et friluftsliv, der byder op til dans

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Kultur- og Fritidspolitik

Kultur- og Fritidspolitik Kultur og Fritid Dato: 31-10-2016 Sagsnr.: 15/25492 Sagsbehandler: Lise Lotte Urfe Direkte tlf.: 7376 8234 E-mail: llu@aabenraa.dk Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med

Læs mere

Udviklingsstrategi. for landdistrikter

Udviklingsstrategi. for landdistrikter Udviklingsstrategi for landdistrikter Indhold Indledning 2 Landdistrikterne under forandring 3 Prioriterede udfordringer i kommunens landdistrikter 4 Initiativer idéer til tværgående projekter 5 Idéer

Læs mere

PROJEKTFORSLAG FRA FUTURE LIVING RANDERS BOSÆTNINGSPOLITIK 2013

PROJEKTFORSLAG FRA FUTURE LIVING RANDERS BOSÆTNINGSPOLITIK 2013 PROJEKTFORSLAG FRA FUTURE LIVING RANDERS BOSÆTNINGSPOLITIK 2013 I forbindelse med Future Living Randers, blev deltagerne bedt om at komme med projektidéer der kan integreres som en del af bosætningspolitikken.

Læs mere

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem. I Aabenraa Kommune er kultur- og fritidslivet

Læs mere

Strategi for Bosætning. Bosætningsstrategi for Lemvig Kommune

Strategi for Bosætning. Bosætningsstrategi for Lemvig Kommune Strategi for Bosætning Bosætningsstrategi for Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

Branding- og markedsføringsstrategi

Branding- og markedsføringsstrategi Branding- og markedsføringsstrategi for Assens Kommune 1. Indledning: Assens Kommunes vision Vilje til vækst realiserer vi gennem tre indsatsområder: Flere vil bo her, Vækst og udvikling og Alle får en

Læs mere

I Halsnæs tør vi og vi tør også sammen

I Halsnæs tør vi og vi tør også sammen I Halsnæs tør vi og vi tør også sammen Indledning 3 I Halsnæs tør vi og vi tør også sammen 4 Brændende platform Vækst 6 Brændende platform Faglighed og uddannelsesniveau 8 Brændende platform Sundhed og

Læs mere

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 %

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 % Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune) 1. Projektets titel Erhvervsmesse 2015 i Køng-Lundby 2. Beløb der søges finansieret af LUP-puljen Hvilket beløb søges fra LUP-puljen: ca. 32.000 kr. Hvor

Læs mere

UDKAST. Bosætningsstrategi Ikast-Brande Kommune

UDKAST. Bosætningsstrategi Ikast-Brande Kommune UDKAST Bosætningsstrategi Ikast-Brande Kommune 2019-2022 Indhold Forord... 5 Ikast-Brande Kommune har en god beliggenhed. 7 Indbyggertallet vokser... 8 Vision... 9 2022-mål... 10 Målgrupper... 12 Indsatsområder...

Læs mere

Bosætning - Handleplan

Bosætning - Handleplan Bosætning - Handleplan Arbejdsopgaverne er opdelt i flg. grupper: Økonomi er opdelt i flg.: Status er opdelt i flg.: 0. arbejdsopgaver på bosætningsområdet 1. Indsatsområder på tværs af målgrupperne 2.

Læs mere

Indstilling. Internationaliseringsudvalg. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 4. december 2014

Indstilling. Internationaliseringsudvalg. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 4. december 2014 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 4. december 2014 Internationaliseringsudvalg Som led i budgetforliget 2015 blev det besluttet at nedsætte et midlertidigt internationaliseringsudvalg

Læs mere

Projektindstilling / uddybende projektbeskrivelse herunder økonomi

Projektindstilling / uddybende projektbeskrivelse herunder økonomi Dato: 22-11-16 Rettet af: AM Version: nov. Projektindstilling / uddybende projektbeskrivelse herunder økonomi Projekt: Branding og bosætning Stamdata Projektnavn Projektejer Direktørområde Projektleder

Læs mere

Friluftslivsstrategi. et friluftsliv, der byder op til dans

Friluftslivsstrategi. et friluftsliv, der byder op til dans Friluftslivsstrategi et friluftsliv, der byder op til dans Kolofon: Udarbejdet af: Herning Kommune, Teknik og Miljø, 2015 Illustrationer: Ole Jørgensen Indhold Forord 5 Vision for friluftslivet 7 Friluftslivet

Læs mere

Mål for B Drift og Service (Rengøringsenheden) Fokusområde. Socialt ansvar - SmåJobs+ indsatsen

Mål for B Drift og Service (Rengøringsenheden) Fokusområde. Socialt ansvar - SmåJobs+ indsatsen for B2019 Serviceområde 08 Drift og Service (Rengøringsenheden) Socialt ansvar - SmåJobs+ indsatsen Håndtering af personer på kanten af arbejdsmarkedet som en del af kernedriften i Drift og Service. Dette

Læs mere

Eventsekretariatet AFTALE NOVEMBER 2014

Eventsekretariatet AFTALE NOVEMBER 2014 Eventsekretariatet AFTALE 2015 2016 NOVEMBER 2014 1 1. Indledning Randers Byråd har besluttet, at der fra 1. januar 2007 skal indgås aftaler med alle arbejdspladser i Randers Kommune. De overordnede mål

Læs mere

Ram plet med jeres markedsføring. Effektiv markedsføring af din skytteforening

Ram plet med jeres markedsføring. Effektiv markedsføring af din skytteforening Ram plet med jeres markedsføring Effektiv markedsføring af din skytteforening Skab en effektiv markedsføring og kommunikation af din skytteforening. Koncentration. Sigt. Ram plet. Kom godt i gang med markedsføring

Læs mere

Præsentationsrunde. Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger?

Præsentationsrunde. Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger? Præsentationsrunde Hvem? Hvorfra? Overvejelser i forhold til Vild med Vand? Forventninger? Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Læs mere

Introduktion for byrådet

Introduktion for byrådet Introduktion for byrådet Slagelse, 13. Januar 2014 En vision bliver til En politisk skabende 1-årig proces Grundig analyse af Slagelse Kommunes udfordringer og styrker Slagelse Kommune Vision Et enigt

Læs mere

Djursland stikker næsen frem - Opfølgning på møde d. 28. april

Djursland stikker næsen frem - Opfølgning på møde d. 28. april Djursland stikker næsen frem - Opfølgning på møde d. 28. april Baggrund Kendskabet til Norddjurs som job- og beboelsesområde er meget lavt. En imageundersøgelse fra Epinion afslører at manglende jobmuligheder

Læs mere

Fremtidens Legeplads

Fremtidens Legeplads Fremtidens Legeplads Godkendt af Billund Byråd den 21. maj 2019 Den legende kommune Billund Kommune er Fremtidens Legeplads fordi... Vi er hjemsted for Børnenes Hovedstad. Hos os er leg, læring og kreativitet

Læs mere

PRÆSENTATION P P BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

PRÆSENTATION P P BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN PRÆSENTATION P P Hvorfor vælge Albæk Kommunikation? Kompetencer Cases Kontakt Hvorfor vælge Albæk Kommunikation? Albæk Kommunikation er skabt ud fra behovet og ønsket om at hjælpe virksomheder, kommuner

Læs mere

Notat. Bilag 2 - Forslag til aktivitetsplan for 2015

Notat. Bilag 2 - Forslag til aktivitetsplan for 2015 Notat Bilag 2 - Forslag til aktivitetsplan for 2015 I første halvdel af 2015 startes arbejdet med at udvikle en brandidentitet og de aktiviteter, der i 2015 skal være med til at sætte Assens Kommunes brand

Læs mere

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE 2017 2020 INDLEDNING Esbjerg Kommune vil være Danmarks nye vækstcenter i 2020 og er med sine ca. 10.000 ansatte den største og mest mangfoldige arbejdsplads i

Læs mere

Roskilde Kommune Medieanbefaling

Roskilde Kommune Medieanbefaling Roskilde Kommune Medieanbefaling Roskilde Kommune Kampagne: Alle Tiders Roskilde Formål Styrke image og branding af Roskilde kommune over for potentielle tilflyttere til kommunen Dvs. tiltrække nye borgere

Læs mere

Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013

Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 November 2012 Forslag til Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 Hovedindsatsområder 2011 2013 Markedsføringsgruppen arbejder med en overordnet plan for

Læs mere

Fokusområde UDKAST. Bosætningsstrategi Tiltrækning af unge voksne til vores byer. Handlingsplan for bosætningsstrategi

Fokusområde UDKAST. Bosætningsstrategi Tiltrækning af unge voksne til vores byer. Handlingsplan for bosætningsstrategi Fokusområde 2019-2020 Bosætningsstrategi 2019-2023 Tiltrækning af unge voksne til vores byer. Handlingsplan for bosætningsstrategi 2019-2023 UDKAST Tiltrækning af unge voksne til vores byer For at indfri

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm. Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS

RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm. Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS RINGSTED KOMMUNE Marts 2015 Lars Sandstrøm Branding Ringsted CORPORATE RELATIONS HVAD TALER JEG OM? Kommunebranding definition og udbredelse Typiske udfordringer Brandingprocessen involvering og eksekvering

Læs mere

Holbæk i Fællesskab. Byrådets vision for Holbæk Kommune

Holbæk i Fællesskab. Byrådets vision for Holbæk Kommune Holbæk i Fællesskab Byrådets vision for Holbæk Kommune Holbæk i Fællesskab Politik handler om at ville noget, og som byråd er det vores ansvar at formulere, hvad vi vil. Med denne vision giver vi borgere,

Læs mere

VisitIkast-Brande. Turismefremme i Ikast-Brande Kommune. Møde med udvalget Erhverv, turisme og bosætning tirsdag den 10.

VisitIkast-Brande. Turismefremme i Ikast-Brande Kommune. Møde med udvalget Erhverv, turisme og bosætning tirsdag den 10. VisitIkast-Brande Turismefremme i Ikast-Brande Kommune Møde med udvalget Erhverv, turisme og bosætning tirsdag den 10. april 2018 26-03-2017 Jette Nielsen, Visit Ikast-Brande 1 Indsatsområder 2018-2022

Læs mere

Handlinger formuleret på seks workshops

Handlinger formuleret på seks workshops Handlinger formuleret på seks workshops Forklarende tekst: I venstre kolonne ses det nummer som refererer til hver indsats(se link på siden Politikkens indhold for info om indsatserne). I højre kolonne

Læs mere

G FOR EVENTS I SØNDERBORG FORRETNINGSGRUNDLA

G FOR EVENTS I SØNDERBORG FORRETNINGSGRUNDLA NDLAG U R G S G IN N T E FORR FOR EVENTS I SØNDERBORG Indhold 1. Formål med et forretningsgrundlag for events 2. Politisk og strategisk sammenhæng 3. Formål og mål for arbejdet med event 4. Organisering

Læs mere

Politik for erhverv, natur og infrastruktur. - rammebetingelser

Politik for erhverv, natur og infrastruktur. - rammebetingelser Politik for erhverv, natur og infrastruktur - rammebetingelser Politik for erhverv, natur og infrastruktur - rammebetingelser Politik for erhverv, natur og infrastruktur rammebetingelser er en af tre politikker

Læs mere

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by?

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? DE RØDE LØBERE Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? VINDERBYEN VORDINGBORG Vordingborg er nu en vinderby. Sådan

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

KOMMUNIKATION. 17. januar 2014

KOMMUNIKATION. 17. januar 2014 BRANDING & IMAGESKABENDE KOMMUNIKATION Aabenraa Kommune 17. januar 2014 1 2 HVORFOR CITY BRANDING? For 25 år siden valgte 83% af alle mennesker virksomheden eller jobbet. I dag vælger 65% af alle mennesker

Læs mere

Notat om bæredygtig vandindvindingskampagne

Notat om bæredygtig vandindvindingskampagne By, Kultur og Miljø Miljø Sagsnr. 23129 Brevid. 212402 Ref. GLOL / LC Notat om bæredygtig vandindvindingskampagne 15. juni 2015 1 Baggrund Byrådet vedtog i september 2013 en handleplan for bæredygtig vandindvinding.

Læs mere

Landdistriktspolitik. Nordfyns Kommune

Landdistriktspolitik. Nordfyns Kommune Landdistriktspolitik Nordfyns Kommune 2017-2021 Forord Kære læser Det er med stor glæde, at vi præsenterer dig for Nordfyns Kommunes landdistriktspolitik. Der tales meget om land og by, hovedstad og provins,

Læs mere

Handlingsplan Handlingsplan Turisme

Handlingsplan Handlingsplan Turisme Turisme 1 Rebild i øjenhøjde Vision Rebild 365 Rebild Kommune ligger i hjertet af Himmerland og er beriget med skove, søer og kilder. Med Rold Skov som nærmeste nabo er skoven og naturen en unik del af

Læs mere

Fakta om Spejdernes Lejr 2012

Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Vidste du at: Lejrens afvikling blev en stor succes målt på samtlige parametre. 7.300 spejdere deltog på Spejdernes Lejr, hvor af de 26.400 spejdere

Læs mere

Gør en forskel for fællesskabet

Gør en forskel for fællesskabet Gør en forskel for fællesskabet for tillidsrepræsentanter i fagforeninger med OK-mærket. Hvorfor er OK-indsatsen vigtig? OK-indsatsen gør fællesskabet stærkere ikke bare på den enkelte arbejdsplads, men

Læs mere

Handlingsplan for turismestrategien. Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme

Handlingsplan for turismestrategien. Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme Handlingsplan for turismestrategien Kulturelle og historiske seværdigheder Erhvervsturisme Forord Byrådet vedtog d. 18. dec. 2013 en ny turismestrategi for Frederikssund Kommune. Turismestrategien efterfølges

Læs mere

QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST. Få fat i de voksne sådan gør du!

QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST. Få fat i de voksne sådan gør du! QUICK-GUIDE TIL MEDLEMSVÆKST Få fat i de voksne sådan gør du! Kom godt i gang! Skab et åbent fællesskab 2 Små tiltag gør en STOR forskel Denne guide indeholder gode råd og ideer til, hvordan din klub kan

Læs mere

Job- og personprofil for stillingen som afdelingsleder til udførerområdet i Børn og Familie Randers Kommune

Job- og personprofil for stillingen som afdelingsleder til udførerområdet i Børn og Familie Randers Kommune Job- og personprofil for stillingen som afdelingsleder til udførerområdet i Børn og Familie Randers Kommune 1 1. Indledning Vi søger en ny afdelingsleder til udførerområdet i Børn og Familie, da vores

Læs mere

Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012

Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012 Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012 Som Fairtrade By forpligter Frederiksberg sig til at formidle om Fairtrade internt til kommunens ansatte og eksternt til kommunens

Læs mere

Realiseringsplan Marts 2019

Realiseringsplan Marts 2019 Realiseringsplan Marts 2019 1 Visionen Tæt på hinanden - tæt på naturen skal sætte retningen for fremtidens Allerød I 2019 har Allerød Kommune fået en ny vision. Visionen er blevet til gennem en bred involveringsproces,

Læs mere

Handleplan 2016 Implementering af Turismestrategi

Handleplan 2016 Implementering af Turismestrategi Handleplan 2016 Implementering af Turismestrategi 2015-17 1 Baggrund Kommunalbestyrelsen i Kommune vedtog den 19. marts 2015 Turismestrategi 2015-17, som fastlægger en overordnet målsætning og potentialer

Læs mere

Orientering om fællesprojekt Havørred Limfjorden

Orientering om fællesprojekt Havørred Limfjorden Punkt 10. Orientering om fællesprojekt Havørred Limfjorden 2018-2020 2017-026140 Miljø- og Energiforvaltningen fremsender til s orientering, at forvaltningen fortsat afsætter op til 68.000 kr. årligt i

Læs mere

Branding- og bosætningsstrategi

Branding- og bosætningsstrategi Branding- og bosætningsstrategi 2017-2018 Forfatter: Kultur og Fritid/ Strategi og Politik Revideret den 29. marts 2017 Dokument nr. 480-2017-106546 Sags nr. 480-2017-682 Indhold Baggrund... 2 Formål...

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Indledning: Konceptet kort:

Indledning: Konceptet kort: Indledning: Dansk golf Union ønsker med konceptet familiegolf, at give klubberne en drejebog for hvordan de kan erhverve sig medlemmer i denne målgruppe. Det er vores overbevisning af målgruppen, heri

Læs mere

Museumspolitik for Horsens Kommune

Museumspolitik for Horsens Kommune Museumspolitik for Horsens Kommune Museumsområdet er et bærende element i Horsens Kommunes kulturprofil. Det gælder det daglige tilbud til kommunens borgere i alle aldre, og det gælder museumsområdets

Læs mere

Realiseringsplan. Vores vision for hele Allerød Tæt på hinanden - tæt på naturen sætter retningen for fremtidens Allerød.

Realiseringsplan. Vores vision for hele Allerød Tæt på hinanden - tæt på naturen sætter retningen for fremtidens Allerød. Realiseringsplan 1 I 2019 får Allerød Kommune en ny vision. Visionen er blevet til gennem en bred involveringsproces. Det er sket i løbet af 2018, hvor byrådet har involveret borgere, børn og unge, foreningslivet,

Læs mere

BORGERE SOM PLACE BRAND AMBASSADØRER? EN UNDERSØGELSE AF DE FRIVILLIGE KRYDSTOGT- VELKOMSTVÆRTER, AARHUS DERES ROLLER I EN TURISME KONTEKST

BORGERE SOM PLACE BRAND AMBASSADØRER? EN UNDERSØGELSE AF DE FRIVILLIGE KRYDSTOGT- VELKOMSTVÆRTER, AARHUS DERES ROLLER I EN TURISME KONTEKST BORGERE SOM PLACE BRAND AMBASSADØRER? EN UNDERSØGELSE AF DE FRIVILLIGE KRYDSTOGT- VELKOMSTVÆRTER, AARHUS 2017 - DERES ROLLER I EN TURISME KONTEKST // KONFERENCE OM FRIVILLIGHED // EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: 20.01.05-P20-1-15

Læs mere

Strategiplan for Bosætning

Strategiplan for Bosætning Strategiplan for Bosætning 2018-2022 BOSÆTNINGINDSATSEN OG VISON 2030 Vordingborg Kommunes Vision for 2030 italesætter at Vordingborg Kommune skal være [ ] Vordingborg Kommune er storbyens sunde og smukke

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 19. oktober Byprofilering. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 19. oktober Byprofilering. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 19. oktober 2010 1. Resume Som en konsekvens af vedtagelsen af Århus Kommunes erhvervsplan Viden til vækst 2010-17-30 besluttede et

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

Planstrategi 2015 Den 4. november 2015, Langeskov

Planstrategi 2015 Den 4. november 2015, Langeskov Fællesskab i Kerteminde Kommune Velkommen til Dialogmøde Planstrategi 2015 Den 4. november 2015, Langeskov Aftens program 18.30-19.30 Kommunernes planlægning, ved Jesper Hempler, Formand for Teknik- og

Læs mere

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/ Ikast-Brande Kommune Att.: Lone Jager Neldeberg Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Brande, den 17/10-2018 Ansøgning om tilskud til Brande City for 2018, 2019 og 2020 Brande Handelsstandsforening samt Brande Borgerforening

Læs mere

Opsamling dag 3. Hvilken historie vil du allerhelst fortælle omkring fællesskab og netværk i Højstrup/Bolbro?

Opsamling dag 3. Hvilken historie vil du allerhelst fortælle omkring fællesskab og netværk i Højstrup/Bolbro? Opsamling dag 3 Dagens første opgave bestod af følgende spørgsmål: Forestil dig, at du nu befinder dig i 2013. Hvilken historie vil du allerhelst fortælle omkring fællesskab og netværk i Højstrup/Bolbro?

Læs mere

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen!

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen! AKTIV AKTØR 2018 Bliv Aktiv Aktør og indgå i et samarbejde, hvor vi i fællesskab markedsfører Holstebro og omegn. Sammen udvikler vi turismen! VisitHolstebro AKTIV AKTØR 2018 Enheden for Erhverv og Turisme

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPLATFORME

KOMMUNIKATIONSPLATFORME KOMMUNIKATIONSPLATFORME HVAD ER EN KOMMUNIKATIONSPLATFORM? En kommunikationsplatform er populært sagt et hjem for jeres kommunikation og udgangspunktet for alt jeres andet kommunikation Det vil sige, at

Læs mere

Ambassadørseminar. 30. juni 2016, Rønde Hallen

Ambassadørseminar. 30. juni 2016, Rønde Hallen Ambassadørseminar 30. juni 2016, Rønde Hallen 2 Strategien kort Viden: Syddjurs har det, børnefamilier søger de ved det bare ikke Målgruppe: Aarhusianske børnefamilier (seks års vindue) Rationale: Får

Læs mere

Politik for frivilligt socialt arbejde. Sammen om det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune

Politik for frivilligt socialt arbejde. Sammen om det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune Politik for frivilligt socialt arbejde Sammen om det frivillige sociale arbejde i Solrød Kommune Forord I Solrød Kommune er vi privilegerede. Vi har et alsidigt og stærkt frivilligt socialt engagement.

Læs mere

Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune

Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune Eller: Ildsjæle sætter lys på lokale herligheder! Oplæg til Boligdag 2011 Torsdag den 5. maj 2011 på Esbjerg Højskole Lokalsamfundskonsulent

Læs mere

Introduktion til kommunebranding

Introduktion til kommunebranding Introduktion til kommunebranding Introduktion til kommunebranding Kommunernes interesse for branding som kommunikations- og ledelsesstrategi synes at være stigende i disse år. Den øgede opmærksomhed kan

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kulturby2017

Faaborg-Midtfyn Kulturby2017 Til borgmester og kommunaldirektør. Faaborg-Midtfyn Kulturby2017 Syddanske kommuner er en del af den Europæiske Kulturhovedstad 2017 Faaborg-Midtfyn Kommune kan blive partner i et blomstrende kulturliv,

Læs mere

Danboat. 27. november 2015

Danboat. 27. november 2015 Danboat 27. november 2015 Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer 1/3-del af klubberne mister medlemmer 1/3-del har status quo Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID)

Læs mere

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre KVINFOs MENTOR NETVÆRK KVINFOs MENTOR NETVÆRK åbner døre mentee Alle burde have en mentor! Sådan lyder rådet fra mentee Scholastique Nyiragwanesa. Scholastique har været i et mentorforløb med Britta i

Læs mere

REFERAT. Mødeforum Visionsstyregruppe. Sagsnr Dokumentnr Mødedato 14. december Tid Kl. 9.00

REFERAT. Mødeforum Visionsstyregruppe. Sagsnr Dokumentnr Mødedato 14. december Tid Kl. 9.00 REFERAT Mødeforum Visionsstyregruppe Sagsnr. 2010-61022 Dokumentnr. 2010-450278 Mødedato 14. december 2010 Tid Kl. 9.00 Sted Jens Chr. Birchs kontor, 1. salen, Teatergade 8 Deltagere Henning Jensen Carsten

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE ERHVERVS- OG BOSÆTNINGSSTRATEGI

SAMSØ KOMMUNE ERHVERVS- OG BOSÆTNINGSSTRATEGI SAMSØ KOMMUNE ERHVERVS- OG BOSÆTNINGSSTRATEGI 2014 2020 FORORD 3 VISION FOR ERHVERVS- OG BOSÆTNINGSSTRATEGIEN 2014-2020 4 MÅL FOR ERHVERVS- OG BOSÆTNINGSSTRATEGIEN 2014 2020 4 PULS ÅRET RUNDT UDFORDRINGER

Læs mere

Gode råd til kommunalbestyrelsen sammenfatning af gruppearbejdet

Gode råd til kommunalbestyrelsen sammenfatning af gruppearbejdet Møde om borgerbudgetter den 16. marts 2015 Gode råd til kommunalbestyrelsen sammenfatning af gruppearbejdet Hvilke temaer, synes du er vigtigst, når vi samme skal udvikle kommunen med borgerbudgetter Hvem

Læs mere

10.-19. OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE

10.-19. OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE 2014 10.-19. OKTOBER EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2014? Oyster Trophy Week er en hyldest til en af de mest eksklusive madvarer, der kommer fra det kolde

Læs mere

VERSION 2.0 KOLDING VI DESIGNER LIVET

VERSION 2.0 KOLDING VI DESIGNER LIVET VERSION 2.0 KOLDING VI DESIGNER LIVET I KOLDING UDVIDER VI DEN ALMINDELIGE OPFATTELSE AF DESIGN. ET DESIGN I KOLDING FORSTÅR VI DESIGN SOM BÅDE ET DESIGN (PRODUKTET) OG AT DESIGNE (PROCESSEN) KOLDING DESIGN

Læs mere

Kommunikationsstrategi for byudviklingsområdet Egedal By

Kommunikationsstrategi for byudviklingsområdet Egedal By Kommunikationsstrategi for byudviklingsområdet Egedal By Målet for strategien: Målet med strategien er, at kommunikationen og markedsføringen sker på en sådan måde, at udviklingen af Egedal By støttes

Læs mere

OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2017? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE

OKTOBER VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2017? EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE 2017 13.-22. OKTOBER EN HYLDEST TIL DANMARKS FRÆKKESTE RÅVARE VIL DU VÆRE MED I OYSTER TROPHY WEEK 2017? Oyster Trophy Week er en hyldest til en af de mest eksklusive madvarer, der kommer fra det kolde

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder

INDHOLDSFORTEGNELSE. INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske. KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 7 Pia Fuglsang Bach, community redaktør, Berlingske KAPITEL ET... 9 LinkedIn for virksomheder Hvorfor have en virksomhedsprofil på LinkedIn?... 10 Overvejelser inden du

Læs mere

Indsendelse #2444 Roskilde Kommune

Indsendelse #2444 Roskilde Kommune Indsendelse #2444 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/80978/submission/2444 Side 1 af 4 Information om indsendelse Formular: Ansøgning til Start- og Udviklingspuljen Indsendt af Anonym (ikke bekræftet)

Læs mere

Hvordan understøtter vi bedst erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund

Hvordan understøtter vi bedst erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund Hvordan understøtter vi bedst erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund 2 af sporene fra konference om kvalificeret arbejdskraft Claus Steen Madsen, direktør teknik, miljø og erhverv Fra konferencen

Læs mere

ERHVERVSPOLITIKS RAMME

ERHVERVSPOLITIKS RAMME ERHVERVSPOLITIKS RAMME Oplæg til erhvervspolitik for Inden finanskrisen oplevede erhvervslivet i en positiv udvikling med vækst, stigende produktivitet og meget lav ledighed. Det er et godt udgangspunkt

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

FÆLLES OM ALBERTSLUND

FÆLLES OM ALBERTSLUND FÆLLES OM ALBERTSLUND En politik for fællesskab, medborgerskab og ligeværdig deltagelse 2. UDKAST 1 FORORD Fremtidens Albertslund er en by, hvor alle kan deltage i fællesskabet. En by, hvor mennesket kommer

Læs mere

Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation

Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation Troldefestival 2014 En fabelagtig familiefestival i Næstved Kontaktinformation Malene Schrøder Foreningen for Troldefestival i Næstved Maglemølle 25, 1. 4700 Næstved Tlf. 2112 2103 E-mail: ms@visitnaestved.com

Læs mere

Besøgsrapport 2010. Indhold

Besøgsrapport 2010. Indhold Besøgsrapport 2010 Indhold 1. Indledning. 2. Hvem besøger Fur & hvorfor? 3. Fakta om Ja-gruppen 4. Fakta om Nej-gruppen 5. Hvorfor vælges Fur fra el. til? 6. Status & afrunding. 1. Indledning Projektgruppen

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturelt projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-lande hvert år - i 2017 Paphos (Cypern) og Aarhus Et helt

Læs mere

Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag

Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag Økonomiudvalget 18.06.2013 Punkt nr. 140, 20. bilag juni 2013 1 Projekt Social balance i Værebro Park : Beskrivelse af indsatsforslag 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden

Læs mere

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang

Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008. Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Dagplejere søges! Rekrutteringskampagne 2008 Testkampagne i Horsens, Skanderborg, Svendborg og Holbæk Og flere andre er også gået i gang Vi mangler dagplejere her og nu - lad os lave en kampagne KØR! Vi

Læs mere

Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014

Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014 Tilgængelighed og formidling Samhørighed og sammenhængskraft Kultur og identitet Kulturpolitik Brønderslev Kommune 2014 Rum til at spire Frivillighed og ansvar Forord Brønderslev Kommunes vision mod 2020

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

FOKUSGRUPPER. Afrapportering. Branding / Faaborg-Midtfyn Kommune 28.4.2009. Bysted A/S Tuborg Havnevej 19 DK-2900 Hellerup

FOKUSGRUPPER. Afrapportering. Branding / Faaborg-Midtfyn Kommune 28.4.2009. Bysted A/S Tuborg Havnevej 19 DK-2900 Hellerup Branding / Faaborg-Midtfyn Kommune 28.4.2009 FOKUSGRUPPER Afrapportering Bysted A/S Tuborg Havnevej 19 DK-2900 Hellerup Tel +45 39 16 27 00 www.bysted.dk Kontaktperson Adm.dir. Bo Søby Kristensen bsk@bysted.dk

Læs mere

Drøftelse - Høring af Erhvervsstrategi Aalborg bygger bro.

Drøftelse - Høring af Erhvervsstrategi Aalborg bygger bro. Punkt 6. Drøftelse - Høring af Erhvervsstrategi 2019-2022 Aalborg bygger bro. 2018-088099 Magistraten fremsender til s drøftelse, høring af Erhvervsstrategi 2019-2022 - "Aalborg bygger bro". kl. 08.30

Læs mere

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs GUIDE Sådan holder I en Frivilligbørs Udskrevet: 2016 Indhold Sådan holder I en Frivilligbørs...................................................... 3 2 Guide Sådan holder I en Frivilligbørs Denne guide

Læs mere

Titel. Titel på projekt: Husker du. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: Slutdato:

Titel. Titel på projekt: Husker du. Tid og sted. Tidsperiode for projektet: Startdato: Slutdato: Titel Titel på projekt: Husker du Tid og sted Tidsperiode for projektet: Startdato: 2015 11 01 Slutdato: 2015 12 13 Afholdelsessted/evt. adresse: Plejehjem i Vanløse Ansøger Navn: Teatergrad c/o Nørrebrohallen

Læs mere