Indkaldelse til generalforsamling E/F Krusågade 35 / Ingerslevsgade 108, matrikel 1386

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til generalforsamling E/F Krusågade 35 / Ingerslevsgade 108, matrikel 1386"

Transkript

1 Side 1 af 1 København V d. Februar 2002 Indkaldelse til generalforsamling E/F Krusågade 35 / Ingerslevsgade 108, matrikel 1386 Sted: Navernes lokaler, Ingerslevsgade 108, kld, tv. Dato: Den 6. marts 2002 Kl.: 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for Fremlæggelse og godkendelse af regnskab for år Fremlæggelse og godkendelse af budget for år Køb og salg af 5. sal Hvad får ejerforeningen ud af det? a. Fremlæggelse og godkendelse af salgstilbud til Sortex. Se bilag?? b. Fremlæggelse og godkendelse af salgstilbud vedr. Krusågade 35, 5. sal. Se bilag?? 6. Restaureringsprojekter a. Karnappen på hjørnet b. Kælderen c. Facaden, herunder opstilling af stillads og udskiftning af vinduer 7. Beboerinformation via hjemmeside og e-post v. Michael Halfter 8. Valg af formand for bestyrelsen, Peter Christiansen (ikke på valg) 9. Valg af medlemmer til bestyrelsen. Bestyrelsen består af: a. Ole Gert Vangsgaard Nielsen (ikke på valg) b. Michael Halfter (ikke på valg) c. Thomas Sørensen d. Andre kræfter 10. Valg af 1 eller 2 suppleant(er) til bestyrelsen 11. Valg af revisor 12. Valg af administrator 13. Eventuelt Ad 1) Bestyrelsen foreslår Kent Friis Petersen, Vest Administrationen, som referent og Thomas Sørensen som dirigent. Ad 2) Bestyrelsens beretning for 2001 Det har været et hektisk år, da der har været nok projekter at tage fat på. De mange forskellige projekter har været meget arbejdskrævende, og det var derfor ærgerligt, at både Annemette Wolff og Henrik Garde valgte at forlade bestyrelsen i løbet af efteråret. Vi skylder dog en tak til Annemette for hendes deltagelse, da hun allerede fra starten havde bemærket, at hendes lejlighed var til salg, og at hun derfor ville stoppe arbejdet i bestyrelsen, når handelen var faldet på plads.

2 Side 2 af 2 København V d. Februar 2002 Heldigvis har vi fået god hjælp fra Thomas Sørensen, som for nylig er flyttet ind i Krusågade 35, og som har indvilliget i at indtræde i bestyrelsen. Thomas har deltaget meget engageret, og har ydet et stort bidrag med sit indgående kendskab til byggetekniske emner. Tak for det, Thomas, og velkommen til. Desuden har bestyrelsen naturligvis kunnet trække på professionel assistance fra vores administrator, Kent Petersen, fra Ole Holm Præst og fra vores nyvalgte revisor, Jørn Idziak, som fra første færd har vist grundighed og brug af moderne edb-værktøjer. Bestyrelsens projekter i det forgangne år har været at færdiggøre installation af koldtvandsmålere, brandsikring, almindeligt vedligehold, fremfinding af priser med henblik på salg af gangareal hos Sortex og overvejelser om pris ved eventuelt salg af Krusågade 35. Sidst, men ikke mindst, har det voldt nogle kvaler at finde en egnet efterfølger til vores perfekte vicevært Wencke. Koldtvandsmålerne er blevet installeret i alle lejligheder i løbet af det forgangne efterår. Arbejdet blev på tilfredsstillende vis udført af firmaet Østberg VVS. Der er foretaget brandsikring af de sidste ledningskasser. Dvs. at ledningskasserne er blevet fyldt med skum, så en eventuel brand ikke kan brede sig gennem disse. Den store opgave har ligget i vedligehold af ejendommen. Den nuværende bestyrelse startede med at nedsætte et hurtigt arbejdende udvalg, som havde illusoriske planer, om at få restaureret facaden i løbet af august 2001, men vi er desværre endnu kun i gang med at udarbejde udbudsmaterialet. På grund af manglende udskiftning / vedligeholdelse af vinduer har vi vidst, at vi ikke kunne få en svampeforsikring. Derfor valgte vi, inden vi udarbejdede det endelige udbudsmateriale, at kontakte forsikringsselskabets ingeniør for at få klarhed over, om der skulle være andre ting, som skulle udbedres, inden ejerforeningen ville være i stand til at optage en fuldt dækkende svampeforsikring. Udtalelsen fra forsikringsselskabets ingeniør, Kurt Nicolaisen, har resulteret i at vi har opsplittet restaureringsprojektet i 3 dele. Den første del omhandler facaden, anden del omhandler kælderen, og tredje del omhandler karnappen. Ifølge Kurt Nicolaisen er kælderen og karnappen de mest presserende sager.

3 Side 3 af 3 København V d. Februar Kælderen fordi, at den en blevet behandlet med et ikke gennemtrængeligt materiale, hvilket har resulteret i, at væggene ikke kan komme af med fugt fra omgivelserne. Når væggene ikke kan komme af med fugten dannes grobund for svampe og andre ubehageligheder. Der arbejdes ihærdigt på kælderprojektet, og i skrivende stund forventer vi at modtage et tilbud ultimo februar, hvorefter projektet gerne skulle starte primo marts hvis prisen er rigtig. 2. Karnappen på hjørnet af Ingerslevsgade/Krusågade er revnet, og der er en risiko for at små stykker af den kan falde ned. Da vi ved mødet med Kurt Nicolaisen er blevet opmærksomme på dette, handler bestyrelsen i princippet i ond tro, hvis vi ikke straks iværksætter et reparationsarbejde. Dette projekt forvente ligeledes færdiggjort primo marts. 3. Restaurering af facaden er ikke sat mere i bero end, at der stadig udarbejdes et udbudsmateriale, og bestyrelsen har udarbejdet en forventet pris, som er medtaget i budgettet. Udbudsmaterialet forventes færdiggjort i år. Ingeniøren Kurt Nicolaisen anser kælderproblemet mere akut end facaden, og vi har derfor valgt, at udskyde facadeprojektet indtil videre, dog senest primo Kurt Nicolaisen har desuden gjort opmærksom på sætningsskader, dårlige vinduer og eftersyn af kloakker, hvor han anbefaler, at der sker en udbedring. Dette bliver en af den nye bestyrelses primære opgaver, så vi kan få svampeforsikringen på plads. Efter konsultation med en ejendomsmægler er bestyrelsen kommet frem til en pris på gangarealet hos Sortex på kr /m2 for de i alt ca. 15 m2. Sortex skal selv afholde eventulle udgifter til ændring af skøde mv. Desuden skal Sortex stå for udskiftning af sikringer til el-installationer i opgangene eller betale for en eventuel flytning af sikringsboksen. Dette punkt vil blive behandlet senere. Endvidere er vi kommet frem til en overslagsmæssig salgspris for loftet over Krusågade 35 på kr /m2. Loftet sælges råt det vil sige, at køberen køber loftet, som det fremstår lige nu, ejerforeningen skal ikke fjerne rumopdeling eller lignende. Køber skal bekoste udgifter til tilslutning af diverse installationer, herunder el, vand, varme og afløb. Køber skal desuden bekoste udfærdigelse af skøde og forlængelse af trappeopgang(e). Der er i alt ca. 150 m2 loft. Dette punkt vil blive behandlet senere. Wencke, vores gennem lang tid påskønnede vicevært, valgte at sige op ultimo 2001, og vi har derfor ledt med lys og lygte efter en egnet kandidat til at løfte den tunge arv. Vores valg er efter anbefaling faldet på Ray Kenny, som allerede nu har vist sit værd på trapperne. Indtil videre tager Ray sig udelukkende af trappevask og eftersyn af fjernvarmeanlæg, men efterhånden skal han overtage alle Wenckes poster. Det bliver den nye bestyrelses arbejde at efterse dette.

4 Side 4 af 4 København V d. Februar 2002 Sidst, men ikke mindst, har vi i bestyrelsen forsøgt at finde ud af, hvad vores penge i gårdlauget går til. Ole Nielsen har haft kontakt til Dennis Pedersen, og i det foregående år skulle bidraget til gårdlauget udelukkende være gået til fejning af fortov. Vi har i bestyrelsen udtrykt overfor gårdlauget, at vi mener at timeprisen er urimeligt højt sat også fordi vi kan risikere at træde i den samme hundelort i 14 dage! (og så skal den såkaldte snerydning oven i købet betales via særskilt ekstrabetaling). Da vi desværre ikke alene står for ansættelsen af gadefejer, vil vi i første omgang ikke gøre andet end at udtrykke vores harme i udvalget. Ad 5) Køb og salg af 5 sal Hvad får ejerforeningen ud af det? Ved sidste generalforsamling stillede Sortex v/ Preben Korsmann forslag om sammenlægning af klubværelserne til ét matrikelnummer. Sortex ville betale kr øremærket til indretning af kælderrum for de 8 beboere i Ingerslevsgade 108, som har loftsrum. Sortex ville desuden betale kr ,- til hver lejlighed i 108, som kompensation for ulempen ved at have pulterrum i kælderen. Det vil sige, at Sortex v./preben Korsmann i alt skulle betale i alt kr ,- til ejerforeningen, med betydelig økonomisk gevinst til enkelte medlemmer. Principielt mener bestyrelsen, at der foreligger nogle uheldige omstændigheder i denne sag. Det er rigtigt, at vi alle har ret til et pulterrum. Dette rum kan være noteret i skødet som enten loftsrum eller kælderrum, men den faktiske placering af rummet er juridisk set ligegyldig uanset formuleringen i skøde (eller i slutseddel ved handel). Enkelte, udvalgte beboere kan ikke få tildelt en kompensation i form af kr Endvidere mener bestyrelsen ikke, at købesummen skal afhænge af udgiften til indretning af alternative kælderrum. Købesummen bør derimod afspejle markedsværdien. Bestyrelsen ønsker at hjælpe Sortex v./preben Korsmann, men vi vil naturligvis primært forsvare ejerforeningens interesser. Med en standardpris for beboeligt areal på Vesterbro på mindst kr /m2 er Sortex s tilbud simpelthen for ringe. Vi vil derfor foreslå, at sælge gangarealet (i alt ca. 15 m2), så Sortex kan lave én samlet lejlighed, til en pris på mellem kr /m2 og kr /m2. Samlet set er dette et hæderligt kompromis, som begge parter bør kunne acceptere *). Beløb som udelukkende kommer enkelte ejere i 108 til gavn Beløb som kommer ejerforeningen til gode Tilbud fra Sortex Tilbud fra ejerforeningen kr 0 kr kr kr. I alt kr kr

5 Side 5 af 5 København V d. Februar 2002 *) Endvidere skal Sortex betale eventuelle udgifter i forbindelse med udfærdigelse af skøder, og Sortex skal stå for afregning af målerskab og skiftning af sikringer. Hvis Sortex ikke ønsker at påtage sig opgaverne vedrørende måler- og sikringsskab og få opgaven tinglyst, skal Sortex bekoste en flytning af sikringsboks og målerskab. Sortex skal i øvrigt også bekoste opsætning af en stige og en lem på bagtrappen til øverste loft. Hvis Sortex accepterer tilbudet, opstår der en situation, hvor 8 ejere ikke har adgang til deres pulterrum. Deres pulterrum skal derfor indrettes i kælderen. De 8 pulterrum svarer til ca. halvdelen af loftsarealet over Krusågade 35. Den anden halvdel er loftsrum for beboerne i Krusågade 35. Bestyrelsen har undersøgt, hvad salgsværdien er pr. lofts kvadratmeter, og prisen ligger mellem og kr./m2, Bestyrelsen anbefaler, at alle lejligheder får pulterrum i kælderen. At loftet bliver inddraget til beboelse. Ejerforeningen får derigennem frigivet nogle midler, som vi har behov for i forbindelse med restaurering af facade. Køberen /ene af loftet over Krusågade 35 skal endvidere selv bekoste alle udgifter i forbindelse med overdragelsen. Køber skal selv sørge for lovlig tilslutning til el, gas og kloak. Salg til Sortex og salg af Krusågade 35, 5. sal vil have en indflydelse på de enkelte lejligheders fordelingstal. De nuværende lejligheders fordelingstal vil falde, da der bliver frigjort fællesarealer til boligareal. Det vil betyde, at fællesomkostninger vil falde for de nuværende ejere. Dog på nær Sortex.

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2006 Dato og tid: Onsdag den 26. april 2006 kl. 19:00 21:00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705 København

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 5. april 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 5. april Klokken: 10.00 13.00 Hvem: Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter Christiansen Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2005. Dagsorden

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2005. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2005 Dato og tid: Onsdag den 29. juni 2005 kl. 19:00 21:00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705 København

Læs mere

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 16 februar 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden

Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 16 februar 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1. Dagsorden 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Hvor: Hos Peter C Dato: Lørdag d. 8. februar Klokken: 10.00 Hvem: Ole Gert Vangsgaard Nielsen Michael Brun Halfter Thomas Sørensen Peter

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 5 Dato : 8. maj 2000 Referat fra : Ordinær generalforsamling for Forening : Sted : Navernes lokale Dato : Onsdag d. 26. April 2000 Kl : 19,00 Dagsorden var : Punkt Vedrørende Bilag 1. Valg af

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 7 Dato for referat : 26. juni 2001 Referat fra : Ordinær generalforsamling for Forening : E/F Krusågade 35/Ingerslevsgade 108, matrikel 1386 Sted : Navernes lokale, Ingerslevsgade 108 Dato :

Læs mere

Dato for referat: 10. juni 2003

Dato for referat: 10. juni 2003 Side 1 af 5 Dato for referat: 10. juni 2003 Referat fra: Ordinær generalforsamling for Forening: Sted: Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. Tv. Dato: Mandag, den 2. juni 2003 Kl.: 18.30 Dagsorden

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Generalforsamlingsreferat Side 1 af 5 16. april 2010 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108 / Krusågade 35 Sted Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. tv.

Læs mere

Dato for indkaldelse : 27-01-2004

Dato for indkaldelse : 27-01-2004 Side 1 af 1 Dato for indkaldelse : 27-01-2004 Indkaldelse til Ekstra-ordinær generalforsamling for Forening: Sted: Vest Administrationen A/S, Westend 12-14 Dato: onsdag den 4. februar 2004 Kl.: 16.00 Dagsorden

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Side 1 af 6 E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108/Krusågade 35, d. 25-03-2009

Generalforsamlingsreferat Side 1 af 6 E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108/Krusågade 35, d. 25-03-2009 Generalforsamlingsreferat Side 1 af 6 Dato: 26. marts 2009 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108/Krusågade 35 Sted Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld.

Læs mere

Ejerforeningen Vesterbrohus

Ejerforeningen Vesterbrohus Ejerforeningen Vesterbrohus Vesterbro 39 og Kirkegårdsgade 2, 9000 Aalborg Referat fra generalforsamling den 8. maj 2014 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2004

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2004 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2004 Dato og tid: Onsdag den 14. april 2004 kl. 18 30-21 00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705 København

Læs mere

ÅRSREGNSKAB FOR 2002. Ejerlejlighedsforeningen Krusågade 35/Ingerslevsgade 108 1705 København V.

ÅRSREGNSKAB FOR 2002. Ejerlejlighedsforeningen Krusågade 35/Ingerslevsgade 108 1705 København V. ÅRSREGNSKAB FOR 2002 Ejerlejlighedsforeningen Krusågade 35/Ingerslevsgade 108 1705 København V. Indholdsfortegnelse Bestyrelses- og revisionspåtegning side 3 Opgørelse af fællesudgifter for 2002 side 4

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Generalforsamlingsreferat Side 1 af 5 Dato : 04. juli 2005 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening E/F Matrikel 1386, Ingerslevsgade 108/Krusågade 35 Sted Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld.

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling vedr. salg af cykelkælder i Ingerslevsgade

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling vedr. salg af cykelkælder i Ingerslevsgade Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108 Side 1 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling vedr. salg af cykelkælder i Ingerslevsgade Dato: Mandag den 5. december 2005 klokken 19:30 Sted:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2003

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2003 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2003 Dato og tid: Mandag d. 2. juni 2003 kl. 18:30-21:00 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld.tv 1705 København V Omkring

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 6 Dato : 17. marts 1997 Referat fra : Ordinær Generalforsamling for Forening : E/F Ingerslevsgade 108/Krusågade 35, matrikel 1386 Udenbys Vester Kvarter Sted : Navernes Lokale, Ingerslevsgade

Læs mere

Ejerforeningen Arnbjerg Allé

Ejerforeningen Arnbjerg Allé Ejerforeningen Arnbjerg Allé Bestyrelsesmøde onsdag den 24. juni 2009 Deltagere: Hans Kostow (formand), Anni Øgaard (kasserer), Gitte Morsund (sekretær), Afbud fra: Ketty Klein (suppleant) Sted: Hos Anni

Læs mere

DAGSORDEN / HUSKELISTE

DAGSORDEN / HUSKELISTE 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Opstarts- / gennemgangsmøde Sag: Ejerforeningen Krusågade 35 & Ingerslevsgade 108, etablering af omfangsdræn / etablering af pulterrum i nedre kælder. Tidspunkt: 22.10.2002,

Læs mere

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.

Ejerforeningen Henrik Steffens Vej 3-5-7 1866 Frederiksberg C. Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19. Frederiksberg den 20 marts 2008 Dagsorden til ordinær generalforsamling torsdag den 27.marts 2008 kl. 19.30 Generalforsamlingen afholdes på Frøbel Seminarium Henrik Steffens Vej 8. Indgang over gården

Læs mere

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent.

Ad 2. Valg af dirigent og referent Anders Christensen vælges til dirigent og Tina Madsen vælges som referent. Dagsorden: 1. Optælling af stemmer, inkl. skriftlige 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens årsberegning v. Formanden 4. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab 2014 v. administrator Spar Nord

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag d. 24. april kl. 19.00 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Linh Dam (97), Bjarne Nielsen og Hanne Mette Jensen (107), Ghita Klitgaard

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. 3. april 2004/cfa Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag 20. april 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Årsberetning 2. Gennemgang af regnskab for 03/04 3. Gennemgang af budget

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 6 Dato for referat : 19. marts 2002 Referat fra : Ordinær generalforsamling for Forening : E/F Krusågade 35/Ingerslevsgade 108, matrikel 1386 Sted : Navernes lokaler, Ingerslevsgade 108 Dato

Læs mere

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Der var fremmødt mødt 10 ejere inklusive bestyrelsen til generalforsamlingen. Pkt. 1 Valg af Dirigent og referent: Jens Andersen valgt

Læs mere

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende:

Dan har indhentet en række tilbud på renoveringsarbejder omfattende følgende: Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Odinsvej 1,1A og 1B. Generalforsamlingen afholdes enten søndag den 7. december

Læs mere

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005 Dato og tid: tirsdag den 15. februar 2005 kl. 19 30-20 30 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Punkt Vedrørende Bilag

Punkt Vedrørende Bilag Side 1 af 6 Dato for referat: 22. april 2004 Referat fra: Ordinær generalforsamling for Forening: Sted: Navernes lokale, Ingerslevsgade 108, kld. Tv. Dato: Onsdag, den 14. april 2004 Kl.: 18.30 Dagsorden

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015

Referat af generalforsamling 2015 Tidspunkt: 24.03.2015 Sted: Odinsvej 1A, 2. sal. Referat af generalforsamling 2015 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Tilstedeværende: 1A st. Maria 1A 1. sal Bodil & Keld 1A 2.sal Dieter &

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Ejerforeningen ANPA Marts 2014. onsdag den 23. april 2014 kl. 19.30

Ejerforeningen ANPA Marts 2014. onsdag den 23. april 2014 kl. 19.30 Ejerforeningen ANPA Marts 2014 Til medlemmerne: Indkaldelse til generalforsamling onsdag den 23. april 2014 kl. 19.30 Der indkaldes hermed til generalforsamling i ejerforeningen ANPA. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

R E F E R A T. a) Bestyrelsen stiller forslag om, at der opsættes nye og ensartede navneskilte på lejlighedernes hoveddøre.

R E F E R A T. a) Bestyrelsen stiller forslag om, at der opsættes nye og ensartede navneskilte på lejlighedernes hoveddøre. R E F E R A T vedrørende ordinær generalforsamling afholdt i E/F Strandboulevarden 123-125/ Svendborggade 14-16 den 22. maj 2008 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 2. Maj 2016

Generalforsamling. EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 2. Maj 2016 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 2. Maj 2016 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent Dagsorden 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2015, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde

Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde Vedtægter for Ejerforeningen matr. nr. 53 c Hillerød Bygrunde 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Ejerforeningen matr.nr. 53 c Hillerød Bygrunde. Stk. 2. Foreningen er hjemmehørende i Hillerød kommune.

Læs mere

E/F Trekanten - Generalforsamling mandag den 28. april Velkommen

E/F Trekanten - Generalforsamling mandag den 28. april Velkommen E/F Trekanten - Generalforsamling mandag den 28. april 2014 - Velkommen 1 Dagsorden Valg af dirigent og referent 1. Formandens beretning for det forløbne år 2. Forelæggelse af revideret Årsrapport for

Læs mere

Horsens den 29. april 2015. Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rørfabrikken afholdt onsdag den 29 april i Håndværkerforeningen

Horsens den 29. april 2015. Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rørfabrikken afholdt onsdag den 29 april i Håndværkerforeningen Horsens den 29. april 2015 Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rørfabrikken afholdt onsdag den 29 april i Håndværkerforeningen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2019

Ordinær Generalforsamling 2019 Ordinær Generalforsamling 2019 4. april 2019 2 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år til godkendelse.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Frederiksberg.

Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Frederiksberg. Referat af ordinær generalforsamling den 15. maj, 2012 i ejerforeningen Jyllandsvej 10-12B, 2000 Formand, Casper Hansen, bød alle velkommen, og da foreningens nyeste beboer, Omar i 12A 2.tv., var mødt

Læs mere

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II

R E F E R A T fra bestyrelsesmøde i ejerforeningen EF Strandbo II H. Høgsbro Holm Kristian Nørgaard Administration ApS Stockholmsgade 37, 2. Referat nr. 27 2100 København Ø Journal nr. 574/mbj Tlf. 35 43 43 06 København, den 14.10.2010 R E F E R A T fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008

Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Ibstrupparken III Velkommen til Generalforsamling 2008 Generalforsamling 2008 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Fremlæggelse af årsrapport 4.Vedligeholdelsesplan 5.Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/vj REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 19. august 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2014

Ordinær Generalforsamling 2014 Ordinær Generalforsamling 2014 8. maj 2014 Dagsorden Dagsorden i henhold til vedtægternes 9, stk. 1. 1) Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 2) Bestyrelsens forelæggelse af årsregnskab. 3)

Læs mere

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27

Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Eierforeningen Sletterhagevei nr. 23. 25. 27 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i ejerforeningen - onsdag d.27.05 2009 k1.19 i Caf6 Fortegården, Femmøllervej 10 med indgang ved nye hvide

Læs mere

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast)

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B FORMAND LARS SONNE KRISTIANSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, 3.TV., 2500 VALBY - TLF. 36 30 35 03 6. marts 2006 Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) Indhold Indledning... 2 1.

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Side 1 af 5 Generalforsamlingsreferat År 2012, tirsdag den 22. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Vigerslev Engpark. Til stede på generalforsamlingen var repræsentanter

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

På bestyrelsens vegne indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, Odense. onsdag, den 11. april 2018 kl. 19.

På bestyrelsens vegne indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Gartnergården, Odense. onsdag, den 11. april 2018 kl. 19. Til samtlige ejere Dato: Ejendomsadministrator: Direkte tlf.: Vor ref.: 23.03.2018 Anne Månsson 63117880 20-265-101-24 Hverdage 9-12 Vedr.: E/F Gartnergaarden, Odense C På bestyrelsens vegne indkaldes

Læs mere

Ejerforeningen ANPA Marts 2013. onsdag den 24. april 2013 kl. 19.30

Ejerforeningen ANPA Marts 2013. onsdag den 24. april 2013 kl. 19.30 Ejerforeningen ANPA Marts 2013 Til medlemmerne: Indkaldelse til generalforsamling onsdag den 24. april 2013 kl. 19.30 Der indkaldes hermed til generalforsamling i ejerforeningen ANPA. Generalforsamlingen

Læs mere

Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019

Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019 Ordinær generalforsamling E/F Søborg Vænge Tirsdag den 23. april 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Kort præsentation af bestyrelsesmedlemmer 3. Formandens beretning om det forløbne år 4.

Læs mere

BELLEVUE I. Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007

BELLEVUE I. Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i AB Bellevue I torsdag, den 12. april 2007 Som dirigent blev valgt Jesper Bladt Jørgensen og han konstaterede herefter, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 29. April 2015

Generalforsamling. EF Ungarnsgade m.fl. 29. April 2015 Generalforsamling EF Ungarnsgade 35-41 m.fl. 29. April 2015 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent Dagsorden 3. Formandens beretning om det forløbne år 4. Regnskab 2014, revisors påtegning, samt driftsbudget

Læs mere

10 års vedligeholdelsesplan

10 års vedligeholdelsesplan 10 års vedligeholdelsesplan Side 1/8 AB Strand 10. april 2015 Bygningsdel 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 01. Tagværk - 4.180 - - - - - - - - 02. Kælder/fundering - - - - - - - - - -

Læs mere

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år.

Dagsordenens punkt 2: Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. 10. maj 2014 Referat af generalforsamling i Virumbo IV den 22. april 2014 Birgit Kjeldsen, Lise Bonde, Birthe Mikkelsen, Ib Højbjerg, Lise Mundt, Lars Friis, Anders, Martin Hou, Keld Greenaae, Jakob Tønnesen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Vi tog på generalforsamlingen i 2010 tre store beslutninger, som alle har vist sig rigtige, og som er blevet ført ud i livet uden problemer.

Vi tog på generalforsamlingen i 2010 tre store beslutninger, som alle har vist sig rigtige, og som er blevet ført ud i livet uden problemer. Bestyrelsens beretning begynder, som den plejer, med et velkommen til de andelshavere, der er kommet til siden sidste generalforsamling; i år drejer det sig om Emil, som pr. 1. juli (?) 2010 overtog Sandras

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 1. 03. 2010

Referat af bestyrelsesmødet den 1. 03. 2010 Referat af bestyrelsesmødet den 1. 03. 2010 Til stede: Maja, Anders, Leif, Mikkel, Søren, Heidi Afbud fra: 1 Dagsorden og godkendelse referat fra sidste møde: 2 Meddelelser: 3 Post: Breve Dato Fra Indhold

Læs mere

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000 Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 den 13. april 2000 Fremmødte: 107(2), 123(1), 145(1), 147(1), 155(2), 143(1), 141(1), 125(1), 103(1), 99(1), 93(1), 109(1),

Læs mere

Ejerforeningen Solvej

Ejerforeningen Solvej Ejerforeningen Solvej Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2011 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2010/11. 3. Årsregnskab for 2010/11 til godkendelse.

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th.

Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. 22. marts 2005 Indkaldelse til generalforsamling i E/F Frederiksvej 42 tirsdag d. 5. april kl. 19.00 hos Christian 2.th. Dagsorden 1. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år og forelæggelse

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Generalforsamling d. 27/11-13

Generalforsamling d. 27/11-13 Generalforsamling d. 27/11-13 Punkt 1 Valg af dirigent: Christina Frost Generalforsamlingen er lovligt indkaldt og forsamlingen er beslutningsdygtige. Ingen kommet med forslag eller andet de ønsker taget

Læs mere

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 8. juni 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne

Læs mere

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014

Orienteringsmøde. Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Velkommen til Ejerforeningen Nordre Munkegårds orienteringsmøde 9. april 2014 Orienteringsmøde Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Orientering om klimasikring, Lokal Afledning af Regnvand

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 17. marts 2006 Ref.: 8061/AH/mt År 2006, den 16. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Deltagere: Ejere: Anne Hagstrøm, Birger Hagstrøm, Per Rindebæk, Ben Mottelson, Sofie Nyholm, Grethe Nissen, Jacob Bratting Pedersen og Janie Tange

Deltagere: Ejere: Anne Hagstrøm, Birger Hagstrøm, Per Rindebæk, Ben Mottelson, Sofie Nyholm, Grethe Nissen, Jacob Bratting Pedersen og Janie Tange Ejerforeningen Sortedam Dosseringen 53, 2100 Kbh Ø Referat Generalforsamling tirsdag den 7. maj 2013 Deltagere: Ejere: Anne Hagstrøm, Birger Hagstrøm, Per Rindebæk, Ben Mottelson, Sofie Nyholm, Grethe

Læs mere

EJERFORENINGEN SUNDBY OVERDREV Fælleddiget 21-95 2300 København S. Den 3. marts 2015

EJERFORENINGEN SUNDBY OVERDREV Fælleddiget 21-95 2300 København S. Den 3. marts 2015 EJERFORENINGEN SUNDBY OVERDREV Fælleddiget 21-95 2300 København S. Den 3. marts 2015 Generalforsamling Ejerforeningen Matr. nr. 39 af Sundby Overdrev indkalder hermed til ordinær generalforsamling Torsdag

Læs mere

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V

Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Referat af generalforsamling 2017 i EF Tøndergade 8-12, 1752 København V Afholdt onsdag den 6. april 2017 kl. 20.00 hos Mette & Kim, Tøndergade 8, 5. th Referent: Nicolaj Laursen (12, 3tv) Fremmødte Kim

Læs mere

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06

Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09. Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Tilstedeværende: Lejlighed 1: Jette og Leif Rasmussen fordelingstal 0,09 Lejlighed 2: Tage Balle fordelingstal 0,06 Lejlighed 3: Birte Iversen fordelingstal 0,09 Lejlighed 4: Mogens L Jensen fordelingstal

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i E/F Rentemestergården afholdt den 20. marts 2012 kl. 19:00 i Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV. Der var fremmødt repræsentanter eller afgivet fuldmagt

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 9. april 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i A/B

Læs mere

REC Administration v/ Jesper Rydahl Pedersen Pakhuset, Njalsgade 21 F, 2.

REC Administration v/ Jesper Rydahl Pedersen Pakhuset, Njalsgade 21 F, 2. Referat Tirsdag den 7. november 2006 kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Bredegrund i menighedslokalerne ved Filipskirken, Kastrupvej 57, med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300

Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300 Referat generalforsamling d. 30/09/2014 Afholdt pa Loftet, Øresundsvej 4, 2300 Bestyrelsesformand Lars Christensen byder velkommen til aftenens generalforsamling. Valg af dirigent Ingen af fremmødte melder

Læs mere

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III

Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Generalforsamling i E/F Ibstrupparken III Dagsorden Valg af dirigent og referent 1)Bestyrelsens beretning 2)Fremlæggelse af fordelingsregnskabet 3)Vedligeholdelse af ejendommen a)bestyrelsens vedligeholdelsesplan

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDLODSGÅRDEN. Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 23. marts 2010 Der var mødt 23 andelshavere inkl. formand, næstformand, sekretær og menigt bestyrelsesmedlem samt advokat Susanne Mendoza fra Andelsbo.

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Godkendt referat. Dato: Bestyrelsesmøde d. 16.09.2015 Deltagere ved mødet: Ejnar, Frank, Jørn, Pia Afbud: Helle, Tomas. Ej Fremmødt: Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014

Referat af Generalforsamling 2014 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Referat af Generalforsamling 2014 Tidspunkt: 05.05.2014 Sted: Odinsvej 1A, st. Tilstedeværende: Alle lejligheder repræsenteret på nær Odinsvej 1 (Holger)

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post.

Dagsorden. Overvej at stille op til en bestyrelses eller suppleant post. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32, Randers NØ Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Infanterivej 14-32. Generalforsamlingen vil

Læs mere

Referat Generalforsamling 2013:

Referat Generalforsamling 2013: Referat Generalforsamling 2013: Tilstedeværende: Kasper Skovning, Henrik Sørensen, Morten Rolsing, Marie Kristensen, Knud Hansen, Hanne Bjørnhart, Tommy Nagel, Dennis Andersen. Valg af dirigent: Henrik

Læs mere

E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019

E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019 E/F Ibstrupparken III Generalforsamling 26. marts 2019 Dagsorden er som følger: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Fremlæggelse af årsregnskab Fremlæggelse af a)

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek

Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek Vedtægter for Ejerlejlighedsforeningen Belek 1. Navn identifikation 1.1 Foreningens navn er Ejerlejlighedsforeningen Belek i vedtægter kaldet foreningen. 1.2 Ejendomsprojektet består af 56 ejerlejligheder

Læs mere