Spørgeskemaer og interviewguide

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgeskemaer og interviewguide"

Transkript

1 Anneks D Spørgeskemaer og interviewguide D.1 Spørgeskema til virksomheder Introtekst Danida, Udenrigsministeriets organisation for udviklingshjælp, har bedt COWI om at gennemføre en evaluering af kampagnen Verdens Bedste Nyheder. Vi har brug for din hjælp! Som en del af evalueringen gennemfører vi en spørgeskemaundersøgelse blandt alle tidligere og nuværende kampagnepartnere. Din besvarelse er naturligvis anonym. Vi vil bede dig udfylde et kort spørgeskema via følgende link senest den X. december: [SURVEY_LINK] (Hvis linket ikke er aktivt, kan du kopiere det og indsætte det i din browsers adressefelt) Besvarelsen vil tage dig 5 minutter. Vi vil tillade os at sende dig en påmindelse om et par dage. På forhånd mange tak hjælpen. Baggrundsoplysninger Navn: ÅBEN Virksomhed/organisation: ÅBEN Stilling: ÅBEN Samlet set Hvor længe har virksomheden/organisationen været partner hos VBN? 1 til 3 år Er du eller har du tidligere været engageret i ngo-verdenen? Ja/nej 1. Hvad er din virksomheds incitament for at deltage som partner i kampagnen? Kampagnen tjener et godt formål? Medlemskab af UN Global Compact? En styrkelse af jeres CSR-profil? Ekstern branding? Af hensyn til jeres medarbejdere? Andet? 2. Er kampagnen relevant for jeres kunder? Ja/nej/ved ikke 3. Er det dit indtryk, at kampagnen når bredt ud, dvs. dækker geografisk bredt og på tværs af målgrupper? Ja/nej/ved ikke 4. I hvor høj grad oplever du, at kampagnen har klare strategier for virksomhedssamarbejde? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad, ved ikke) 5. I hvor høj grad har deltagelsen som partnervirksomhed levet op til dine/jeres forventninger? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad) 6. Hvor tilfreds er du med din virksomheds eksponering via kampagnen i form af medieomtale? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad) 7. Er det klart, hvad I som partnervirksomhed kan og skal bidrage med? Ja/nej 8. Har I som partnervirksomhed bidraget til at styrke kampagnen, f.eks. med nyhedshistorier? Ja/nej 9. Er I aktivt involveret i den årlige event? Ja/nej 10. Har I haft dialog med kampagnen Verdens Bedste Nyheder i andre forbindelser end ved det årlige event? Ja/nej 11. Er der et uudnyttet potentiale for samarbejde mellem jeres virksomhed og kampagnen Verdens Bedste Nyheder f.eks. i form af Samarbejde om nyheder?

2 Samarbejde om event? CSR-aspektet i jeres virksomhed? Andet? Fritekst 12. Bruger du Ja/nej 13. Hvem opfatter du som afsender af kampagnens nyheder? Danida? FN (UNDP)? Kampagnesekretariatet? Civilsamfundsorganisationerne (dvs. NGO er) Andre? 14. Hvordan har du oplevet kampagnen i 2014 i forhold til de tidligere år? 1-5 (den er blevet meget dårligere, den er blevet dårligere, ingen udvikling, den er blevet bedre, den er blevet meget bedre, ved ikke) 15. Er I samlet set tilfredse med at være/have været partnervirksomhed for kampagnen Verdens Bedste Nyheder? Ja/nej 16. Agter I at forsætte jeres partnerskab? Ja/nej/ved ikke 17. Har du forslag til, hvordan kampagnen kunne udvikles fremadrettet? ÅBEN D.2 Spørgeskema til CSO'er Introtekst Danida har bedt COWI om at gennemføre en evaluering af kampagnen Verdens Bedste Nyheder. Vi har brug for din hjælp! Som en del af evalueringen gennemfører vi en spørgeskemaundersøgelse blandt alle ngo'er/organisationer, som er involveret i eller har haft berøring med kampagnen. Din besvarelse er naturligvis anonym. Vi vil bede dig udfylde et kort skema via følgende link senest den X. december: [SURVEY_LINK] (Hvis linket ikke er aktivt, kan du kopiere det og indsætte det i din browsers adressefelt) Besvarelsen vil tage dig 5 minutter. Vi vil tillade os at sende dig en påmindelse om et par dage. På forhånd mange tak hjælpen. Baggrundsoplysninger Vi kan lige tale om der er behov for alle i survey'et da det ser ud som om i har data. Navn: ÅBEN Organisation: ÅBEN Stilling: ÅBEN Hvordan ville du karakterisere din organisation? Stor/Mellem/Lille 1. Hvad oplever du, at din organisation får ud af sit samarbejde med kampagnen Verdens Bedste Nyheder? (Sæt gerne kryds ved flere punkter) Større eksponering i medierne? Professionalisme i kommunikationen af budskaber? En styrkelse af jeres budskaber? Mere effektiv branding? En ekstra platform til at nå danskerne? Andet? Fritekst?

3 2. Er kampagnen relevant for jeres arbejde? Ja/nej/ved ikke 3. Er det dit indtryk, at kampagnen når bredt ud, dvs. dækker geografisk bredt i Danmark og på tværs af målgrupper? Ja/nej/ved ikke 4. I hvor høj grad er Verdens Bedste Nyheder med til at fremme debatten i Danmark om udviklingsbistand? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad) 5. I hvor høj grad anvender din organisation FNs 2015-mål som grundlag for sine nyheder til kampagnen? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad) 6. I hvor høj grad oplever du, at kampagnen har klare strategier for sit samarbejde med organisationerne? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad, ved ikke) 7. I hvor høj grad oplever du, at kampagnen har klare strategier for sit samarbejde med medier, politikere, virksomheder og lign? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad, ved ikke) 8. Oplever du, at der er et dilemma mellem de budskaber, som VBN bringer, og de budskaber, som I sender ud som led i jeres indsamlingsvirksomhed? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad) 9. Hvor tilfreds er du med din organisations eksponering via kampagnen i form af medieomtale? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad) 10. Er kampagnens budskaber tilstrækkeligt underbyggede? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad) 10a, Og bliver de kommunikeret klart og tydeligt? Ja/nej 11. Er I aktivt involveret i det årlige event? Ja/nej 12. Har I haft dialog om nyheder med Verdens Bedste Nyheder i andre forbindelser end ved det årlige event? Ja/nej 13. I hvor høj grad har kampagnens enkeltaktiviteter udviklet sig over tid? 1-5 (slet ikke, i mindre grad, i nogen grad, i høj grad, i meget høj grad) 14. Bruger du Ja/nej 15. Hvem opfatter du som afsender af kampagnens nyheder? Danida? FN (UNDP)? Kampagnesekretariatet? Andre? 16. Hvordan har du oplevet kampagnen i 2014 i forhold til de tidligere år? 1-5 (den er blevet meget dårligere, den er blevet dårligere, ingen udvikling, den er blevet bedre, den er blevet meget bedre)

4 17. Er I samlet set tilfredse med at være part i kampagnen Verdens Bedste Nyheder? Ja/nej 18. Har du forslag til, hvordan kampagnen kunne udvikles fremadrettet? ÅBEN D.3 Interviewguide Om dig/jer Navn: Uddannelse: Virksomhed/Organisation: Stilling: Anciennitet: Generelt om kampagnen Hvad er jeres incitament for at deltage som partner i kampagnen? (Global Compact?) (værdiskabelse) Er kampagnen relevant jer som virksomhed/erhvervsorganisation? Er det dit/jeres indtryk, at kampagnen når bredt ud, dvs. dækker geografisk bredt og på tværs af målgrupper? Er kampagnens budskaber tilstrækkeligt underbyggede, og bliver de kommunikeret klart og tydeligt? Vurderer du/i, at kampagnen har klare strategier for samarbejdet med jer/jeres virksomhed? Bruger I/du kampagnehjemmesiden? Og er den let at finde rundt på? Hvor kendt vil du vurdere, at VBN er som brand? Aktiviteter samarbejde med virksomheder Hvad er kampagnens overordnede strategi for hvervning og fastholdelse af virksomheder? Har I en dialog med VBN? Hvad har I fået ud af at deltage som virksomhedspartner? Internt over for medarbejdere? Eksternt over for presse/partnere? Er det klart, hvad partnervirksomheder skal bidrage med f.eks. hvorfor den enkelte virksomhed skal deltage som guld-, sølv- eller bronzemedlem? Har I som virksomhedspartner bidraget til at styrke kampagnen, f.eks. med nyhedshistorier? Vil en større anvendelse af engelsk være til gavn for kampagnens partnerskaber? Aktiviteter VBN-eventen Er I involveret i den årlige event? Har du/i forslag til andre metoder/tilgange, der ville virke bedre? Aktiviteter løbende nyhedsproduktion Vurderer du/i, at kampagnen har en klar, overordnet strategi for kontakt til virksomhed/erhvervsorganisation, når det gælder udveksling af nyheder osv.? Rammer nyhedsproduktion- og formidlingen af den via de traditionelle medier og via Facebook og Twitter de relevante modtagergrupper? Hvor godt føler du/i, at I inddrages i processen for nyhedsproduktion? Kanaler: Facebook, Twitter, hjemmeside (opbygning, nyhedsflow), medier Aktiviteter samarbejde med medier Er I tilfredse med resultatet og jeres eksponering? Hvad gør I selv for at få mediedækning ud af samarbejdet med kampagnen? Hvor langt ud når Commute Media og Bonnier? Andet Kunne der være andre kommunikationsgreb (f.eks. grafik, design, innovative elementer, mv.), som kan have betydning for effekten af kampagnen?

5 Blotter kampagnen sig unødigt for kritik ved at basere sig på konstruktiv journalistik og statistisk materiale? AOB

1. Resumé af evalueringen

1. Resumé af evalueringen Opfølgningsnotits og Udenrigsministeriets kommentarer til Evaluering af kampagnen Verdens Bedste Nyheder Denne note indeholder evalueringsrapportens konklusioner og anbefalinger vedr. Kampagnen Verdens

Læs mere

EVALUERING AF KAMPAGNEN VERDENS BEDSTE NYHEDER. Evaluering 2015.03

EVALUERING AF KAMPAGNEN VERDENS BEDSTE NYHEDER. Evaluering 2015.03 EVALUERING AF KAMPAGNEN VERDENS BEDSTE NYHEDER Evaluering 2015.03 Evaluering af kampagnen Verdens Bedste Nyheder Juni 2015 Udenrigsministeriet Juni 2015 Udgivet af: Forsidefoto: Grafisk produktion: Udenrigsministeriets

Læs mere

3. evaluering 14/15, forældre. 1. Hvilket land er dit/jeres barn i? 3. evaluering 14/15, forældre 10.03.2015 13:40 100% 90% 80% 70.

3. evaluering 14/15, forældre. 1. Hvilket land er dit/jeres barn i? 3. evaluering 14/15, forældre 10.03.2015 13:40 100% 90% 80% 70. 3. evaluering 4/5, forældre 0.03.05 3:40 3. evaluering 4/5, forældre. Hvilket land er dit/jeres barn i? 0 9 8 7 70.% 5 4 3 9.% 6.4% 4.3% 0. 3 4 5 USA New Zealand 3 England 4 Spanien 5 Australien USA 70,%

Læs mere

KLAP-evaluering. Survey til virksomheder

KLAP-evaluering. Survey til virksomheder KLAP-evaluering Survey til virksomheder (Planlagt udsendt til kontaktpersoner ultimo januar 2015) Godkendt dec. 2014 1 Mailtekst virksomhedens kontaktperson [Emne] Spørgsmål vedrørende borgere i skåne

Læs mere

Verdens Bedste Nyheders fremtid

Verdens Bedste Nyheders fremtid Verdens Bedste Nyheders fremtid Beslutning vedr. videreførelse af VBN i 2015. Det stående Udvalg besluttede i september 2013, at der i foråret 2014 skal tages beslutning om evt. videreførelse af VBN efter

Læs mere

Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2. Resumé 3. Om undersøgelsen 4

Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2. Resumé 3. Om undersøgelsen 4 Indhold Indhold 1 SÅDAN BRUGER DANSKE MEDLEMSORGANISATIONER SOCIALE MEDIER 2 Resumé 3 Om undersøgelsen 4 Undersøgelsens resultater 4 Hvilke organisationer er med i undersøgelsen? 4 Organisationernes størrelse

Læs mere

Notat. Assens Kommune på Facebook

Notat. Assens Kommune på Facebook Notat Assens Kommune på Facebook Facebook sigter i langt højere grad end traditionelle hjemmesider på at skabe personlig dialog og netværk og er derfor en velegnet platform for digital dialog mellem borgere

Læs mere

KIRSTEN TORPE SI DANMARK FOR SI DANMARK S VERDENS BEDSTE NYHEDER S KAMPAGNE

KIRSTEN TORPE SI DANMARK FOR SI DANMARK S VERDENS BEDSTE NYHEDER S KAMPAGNE KIRSTEN TORPE SI DANMARK FOR SI DANMARK S VERDENS BEDSTE NYHEDER S KAMPAGNE Soroptimist International Danmark Advocacy Verdens Bedste Nyheder Hvad Hvem er VBN??????? VBN start 2010. Selvstændig forening

Læs mere

Interne retningslinjer for Facebook

Interne retningslinjer for Facebook Interne retningslinjer for Facebook Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Typer af indhold... 3 5.1 Statusopdateringer... 3 5.2 Billede- /videoopslag... 3 5.3 Linkdelinger... 3 3. Behandling af sager...

Læs mere

Udkast til. Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune

Udkast til. Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune Udkast til Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune POLITIK FOR DE SOCIALE MEDIER Der sker i disse år en skelsættende udvikling i mediebillet, hvor sociale medier spiller en stadig større

Læs mere

5.1 HVEM ER DE POTENTIELLE FRIVILLIGE?

5.1 HVEM ER DE POTENTIELLE FRIVILLIGE? Mange organisationer tror, at de skal tage imod alle de frivillige, der kommer til dem. Vi mener, at når du har brugt tid på at finde ud af, hvilke frivilligroller der er behov for, så er det også vigtigt,

Læs mere

Velkommen til evaluering af pilottest af Den Danske Kvalitetsmodel for fodterapeuter

Velkommen til evaluering af pilottest af Den Danske Kvalitetsmodel for fodterapeuter Evaluering af pilottest Velkommen til evaluering af pilottest af Den Danske Kvalitetsmodel for fodterapeuter Spørgeskemaet vedrører dine/jeres erfaringer med at arbejde med DDKM i pilottesten og din/jeres

Læs mere

Ansøgningsskema. Bemærk venligst:

Ansøgningsskema. Bemærk venligst: Ansøgningsskema Bemærk venligst: Det udfyldte ansøgningsskema skal uploades online på www.framevoicereport.org. Hjemmesiden og ansøgningsmodulet vil være tilgængeligt fra den 15.04.2018. Indtil da vil

Læs mere

De følgende spørgsmål omhandler din forenings oplevelse af foreningsudviklingsforløbet via BEVÆG DIG FOR LIVET.

De følgende spørgsmål omhandler din forenings oplevelse af foreningsudviklingsforløbet via BEVÆG DIG FOR LIVET. Evaluering af BEVÆG DIG FOR LIVET - foreningsudviklingsforløb De følgende spørgsmål omhandler din forenings oplevelse af foreningsudviklingsforløbet via BEVÆG DIG FOR LIVET. Når du besvarer spørgeskemaet,

Læs mere

Lectio. Spørgeskema. 1. udgave august 2007 OD

Lectio. Spørgeskema. 1. udgave august 2007 OD Lectio Spørgeskema 1. udgave august 2007 OD Indledning Lectio kan anvendes til mere end notering af fravær, studieplan, studierapport og undervisningsbeskrivelse. Det kan også bruges til at lave spørgeskemaundersøgelser

Læs mere

Velkommen til evaluering af pilottest af Den Danske Kvalitetsmodel for fodterapeuter

Velkommen til evaluering af pilottest af Den Danske Kvalitetsmodel for fodterapeuter Evaluering af pilottest Velkommen til evaluering af pilottest af Den Danske Kvalitetsmodel for fodterapeuter Spørgeskemaet vedrører dine/jeres erfaringer med at arbejde med DDKM i pilottesten og din/jeres

Læs mere

3. evaluering af skoleåret 2013/14, forældre. 1. Hvilket land er dit/jeres barn i? 3. evaluering af skoleåret 2013/14, forældre

3. evaluering af skoleåret 2013/14, forældre. 1. Hvilket land er dit/jeres barn i? 3. evaluering af skoleåret 2013/14, forældre 3. evaluering af skoleåret 03/4, forældre. Hvilket land er dit/jeres barn i? 0 9 8 7 5 3 7.3% 6.4% 4.3% 4.3% 6.4% 4.3% 0..% 3 4 5 6 7 8 USA Canada 3 New Zealand 4 Japan 5 Brasilien 6 England 7 Frankrig

Læs mere

Bilag 4: Spørgeskema til undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017

Bilag 4: Spørgeskema til undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017 Bilag 4: Spørgeskema til undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017 Dette spørgeskema har til formål at evaluere og sætte fokus på københavnerdialog i Økonomiforvaltningen. Økonomiudvalget

Læs mere

Terms of Reference. Evaluering af kampagnen Verdens Bedste Nyheder

Terms of Reference. Evaluering af kampagnen Verdens Bedste Nyheder 14. maj 2014 J.nr. 104.A.1.e.170 Terms of Reference Evaluering af kampagnen Verdens Bedste Nyheder 1. Baggrund Kampagnen Verdens Bedste Nyheder, som har 2015-målene som fokusområde, har foreløbig løbet

Læs mere

Version 6 Pris: kr. 399,-

Version 6 Pris: kr. 399,- F A C E B O O K S T R A T E G I E N G U I D E T I L V I R K S O M H E D E R ALLAN LOUMANN LISSAU Social Image Version 6 Pris: kr. 399,- I N T R O K æ r e L æ s e r E n k l o g p e r s o n s a g d e " E

Læs mere

Bilag 2: Procesbeskrivelse og resultater fra undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017

Bilag 2: Procesbeskrivelse og resultater fra undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Borgerrepræsentationens Sekretariat NOTAT 18. juni 2018 Bilag 2: Procesbeskrivelse og resultater fra undersøgelse af Økonomiforvaltningens københavnerdialog i 2017

Læs mere

Spørgeskema omkring Ferm living og sociale medier

Spørgeskema omkring Ferm living og sociale medier Bilag 1. Spørgeskema omkring Ferm living og sociale medier Formålet med spørgeskemaet er at undersøge målgruppens holdning til brandet ferm living og deres produkter. Tilmed søger undersøgelsen at kortlægge

Læs mere

PARTNERSKABER MED VIRKSOMHEDER TIL GAVN FOR BEBOERE I UDSATTE BOLIGOMRÅDER

PARTNERSKABER MED VIRKSOMHEDER TIL GAVN FOR BEBOERE I UDSATTE BOLIGOMRÅDER PARTNERSKABER MED VIRKSOMHEDER TIL GAVN FOR BEBOERE I UDSATTE BOLIGOMRÅDER Liv i boligområderne Mandag den 22. november 2010 Lise Heiner Schmidt 1 Lise COWIs Heiner kommunikationspolitik Schmidt lihs@cowi.dk

Læs mere

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege WORKSHOP 1 UDNYTTER DIN VIRKSOMHED DE DIGITALE MULIGHEDER? MMV Dagen, 20. januar 2016 TWITTER? #DANSKINDUSTRI @TWINS_SOLUTIONS

Læs mere

verdens bedste nyheder

verdens bedste nyheder Idekatalog for verdens bedste nyheder Hjælp os med at give Verdens Bedste Nyheder til danskerne! Verdens Bedste Nyheders formål er at fortælle om de fremskridt, der sker hver dag i udviklingslandene. Derfor

Læs mere

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities

Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Guide til Succesfuld Administration af Facebook Side Communities Side 2 Indholdsfortegnelse: Succesfuld Facebook administration side 3 Den positive spiral Side 4 Sørg for at poste hver dag Side 5 Fokuser

Læs mere

Evaluering af Københavns Kommunes sommerferielukning af institutioner i uge 29 og 30, 2011

Evaluering af Københavns Kommunes sommerferielukning af institutioner i uge 29 og 30, 2011 Evaluering af Københavns Kommunes sommerferielukning af institutioner i uge 29 og 30, 2011 For Københavns Forældreorganisation (KFO) Den 4. oktober 2011 Evaluering for KFO 1 Indhold Baggrund Mål side 3

Læs mere

Folkekirken.dk. Koncept for folkekirken.dk

Folkekirken.dk. Koncept for folkekirken.dk Folkekirken.dk Koncept for folkekirken.dk Udkast 27.08.0916.06.09 Koncept for folkekirken.dk 27.08.09 Folkekirken.dk er Den Danske Folkekirkes hjemmeside. For driften af folkekirken.dk gælder følgende:

Læs mere

Etisk forventningskatalog

Etisk forventningskatalog LOS De private sociale tilbud Etisk forventningskatalog Gældende for samtlige af LOS medlemmer LOS 24-02-2015 Indhold Indledning... 3 Formål med LOS etiske forventningskatalog... 3 Værdigrundlag... 3 Professionalisme...

Læs mere

Undersøgelsen gennemføres over to gange i efteråret. Du vil blive bedt om at svare på et spørgeskema to gange i alt, hvor dette er den anden gang.

Undersøgelsen gennemføres over to gange i efteråret. Du vil blive bedt om at svare på et spørgeskema to gange i alt, hvor dette er den anden gang. Spørgeskema Du vil i dette skema få nogle spørgsmål omkring din undervisning. Resultaterne er en del af en undersøgelse, der fokuserer på folkeskolen og elevernes tanker om at gå i skole. Undersøgelsen

Læs mere

Samfund engagement i Nordea

Samfund engagement i Nordea Samfund engagement i Nordea Print Hvad er samfund engagement? Vores målsætning er at indgå i et samspil med samfundet og gøre en positiv forskel inden for vores kernekompetencer: finansiel forståelse og

Læs mere

prisestimat ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15

prisestimat ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15 ROSKILDE KOMMUNE Att.: Kristian Karstoft Rådhusbuen 1 4000 Roskilde Dato: 19/10/15 Oversigtsværktøj til aktiviteter, kampagner og arrangementer i Roskilde kommune Roskilde Kommunes Erhvervsafdeling har

Læs mere

SELV-EVALUERING. Ta nu stilling! Meningsdannelse på bibliotekerne

SELV-EVALUERING. Ta nu stilling! Meningsdannelse på bibliotekerne SELV-EVALUERING Ta nu stilling! Meningsdannelse på bibliotekerne Kort intro: Her bliver I bedt om ud fra Sarasvathys koncept om effectuation (processer af iværksættelse/gennemførelse/effektuering) at svare

Læs mere

Analyse. Bilag til strategi for kommunikation 2015-17

Analyse. Bilag til strategi for kommunikation 2015-17 Analyse Bilag til strategi for kommunikation 2015-17 Om analysen For at kunne udvikle kommunikation fra Nordfyns Kommune, er det nødvendigt at have indblik i kommunikationen, som den praktiseres i dag.

Læs mere

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup

#30DageMedBranding. Guiden er under løbende evaluering og opdatering og du kan downloade nye versioner her. Henrik G. Qvottrup #30DageMedBranding Følgende er en enkel guide til et bedre personligt brand på internettet. Processen løber over 30 dage og hver dag skal du gøre en ny ting. Nogen gange vil du blive nødt til at udskyde,

Læs mere

Oplæg om KL s indsats frem til kommunalvalget 2013

Oplæg om KL s indsats frem til kommunalvalget 2013 Oplæg om KL s indsats frem til kommunalvalget 2013 Faldende interesse? http://www.cvap.polsci.ku.dk/valgdeltagelse/valgdeltagelse_i_kommunerne/ Massiv forskning i kommunalvalget Valgdeltagelsen i Aarhus

Læs mere

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid Side: 1 af 8 Facebook Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier Vi investerer i din fremtid Side: 2 af 8 Facebook formål Dit overordnede formål med at være på Facebook F.eks. Få flere unge til

Læs mere

Partnerundersøgelse. 13. september Tilfredshedsundersøgelse af partnere i Nationalpark Vadehavets partnerprogram. Af Jannik Lorenzen.

Partnerundersøgelse. 13. september Tilfredshedsundersøgelse af partnere i Nationalpark Vadehavets partnerprogram. Af Jannik Lorenzen. Partnerundersøgelse 13. september 2016 Tilfredshedsundersøgelse af partnere i Nationalpark Vadehavets partnerprogram. Af Jannik Lorenzen Forord Én af Nationalpark Vadehavets 12 målsætninger lyder på, at

Læs mere

BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING. Side 1

BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING. Side 1 BLIV MEDLEM AF FORUM FOR BÆREDYGTIG FORRETNING Side 1 Virksomheder mener: At CSR er relevant for forretning og bundlinje. At de gerne vil videre med deres CSR-arbejde. At de kan lære noget af andre virksomheders

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

Kommunikationspolitik

Kommunikationspolitik Kommunikationspolitik Denne politik udgør fundamentet for al kommunikation, og suppleres med en strategi, der inddeles i intern og ekstern kommunikation. Desuden findes der en række konkrete arbejdsredskaber.

Læs mere

Maria Andersen Københavns Madhus BRUG INFLUENCERS I DIN KOMMUNIKATION

Maria Andersen Københavns Madhus BRUG INFLUENCERS I DIN KOMMUNIKATION Maria Andersen Københavns Madhus BRUG INFLUENCERS I DIN KOMMUNIKATION LIDT OM MIG OG KBH MADHUS Om Københavns Madhus Københavns Madhus blev grundlagt i 2007 af Københavns Kommune som en selvejende, almennyttig

Læs mere

Hvem er Aspekta? Michael Trinskjær er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen. + 25 sogne, stifter og provstier. Januar 2015

Hvem er Aspekta? Michael Trinskjær er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen. + 25 sogne, stifter og provstier. Januar 2015 Den kommunikerende NGO 2014 Hvem er Aspekta? PR- og kommunikationsbureau siden 2004 Hovedkontor i Malmø, kontor i København og Stockholm Kåret til Sveriges bedste PR-bureau i 2011 og 2012 Medlem af Public

Læs mere

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook

Sådan laver du gode. opdateringer på Facebook Sådan laver du gode opdateringer på Facebook Indhold Indhold 2 Indledning 3 Hold linjen 4 Vær på linje med virksomhedens overordnede identitet 4 Unik stemme 5 Brug virksomhedens unikke stemme 5 Skab historier

Læs mere

Dette spørgeskema handler om den interne kommunikation i både den samlede kommune og den afdeling/institution, som du arbejder i.

Dette spørgeskema handler om den interne kommunikation i både den samlede kommune og den afdeling/institution, som du arbejder i. Internt spørgeskema Vejledning i udfyldning af spørgeskemaet Dette spørgeskema handler om den interne kommunikation i både den samlede kommune og den afdeling/institution, som du arbejder i. Det er din

Læs mere

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer

Baggrund. Produkt/event specifikke. Strategiske sponsorer Baggrund Vinkel på oplæg Den store sponsor hvordan rammer breddeeventen denne Hvad er vores læring fra arbejdet med vores egne sponsorer Hvordan adskiller breddesponsoratet fra fx fodbold og håndbold sponsoratet

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse af Socialtilsyn Hovedstaden i 2014

Tilfredshedsundersøgelse af Socialtilsyn Hovedstaden i 2014 10-03-2015 Tilfredshedsundersøgelse af Socialtilsyn Hovedstaden i 2014 Dok.nr.: 2014/0034469-3 Socialtilsyn Hovedstaden Frederiksberg Kommune 2000 Frederiksberg http://socialtilsyn.frederiksberg.dk Socialtilsyn@frederiksberg.dk

Læs mere

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN

Kommunikationsstrategi for INTERSKOLEN Kommunikationsstrategi for Kommunikationsstrategien beskriver, hvordan vi kommunikerer ud fra hvilke principper og med hvilke mål. Kommunikationsstrategien er et redskab, der skal medvirke til at udvikle

Læs mere

Intro til TAG DEL.

Intro til TAG DEL. d. 26.11.2014 Hvad skal vi i dag? Intro til TAG DEL TAG DEL: Hvad kan det bruges til? Borgerinddragelse: Hvad er det? Borgerinddragelse: Hvordan gør man det? Pause Borgerinddragelse: Hvor bliver borgerne

Læs mere

CISUs STRATEGI 2014 2017

CISUs STRATEGI 2014 2017 CISUs STRATEGI 2014 2017 Civilsamfund i udvikling fælles om global retfærdighed Vedtaget af CISUs generalforsamling 26. april 2014. Vores strategi for 2014-17 beskriver, hvordan CISU sammen med medlemsorganisationerne

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed

CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed CISUs STRATEGI 2014-2017 CISUs STRATEGI 2014 2017 Civilsamfund i udvikling fælles om global retfærdighed Vedtaget af CISUs generalforsamling 26.

Læs mere

Gode råd til samarbejdet med ambassadører

Gode råd til samarbejdet med ambassadører Gode råd til samarbejdet med ambassadører Guide til landsdelskonsulenter Marts 2016 Denne guides indhold Formål Din opgave som landsdelskonsulent Ambassadøren Ambassadøren Ambassadørens opgave Tre eksempler

Læs mere

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014

1. Hvad skal Naturvejlederforeningen kommunikere? (hvilke budskaber) 25. marts 2014 25. marts 2014 Kommunikationsplan for Naturvejlederforeningen - udkast Forslag til konkrete tiltag, der kan sættes i værk for at føre kommunikationsstrategien ud i livet. Nedenstående tiltag skal løbende

Læs mere

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget

Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Bygnings- og Arkitekturudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:35 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Bygnings- og Arkitekturudvalget 17-12-2018 17:35 1 (Åben)

Læs mere

InfoGalleri i detaljer

InfoGalleri i detaljer InfoGalleri i detaljer InfoGalleri er et digitalt formidlingsværktøj, der hjælper dig til at kommunikere bedre med dine brugere ved brug af storskærme. Ved hjælp af vores brugervenlige redaktionsværktøj,

Læs mere

Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015

Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015 Kursusevaluering SIV engelsk forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) På hvilket semester

Læs mere

Hvem behøver en Fan side?

Hvem behøver en Fan side? Facebook Fan sider er en fantastisk måde at promovere en virksomhed på, og en vigtig del af enhver social media marketing plan. Oprettelse af en grundlæggende side er ikke så kompliceret, men at skabe

Læs mere

Sæt strøm på dit kvarter

Sæt strøm på dit kvarter Sæt strøm på dit kvarter Tværgående erfaringer Denne artikel går på tværs af de mange cases, der er blevet indsamlet under projektet: Sæt strøm på dit kvarter. Læs om borgernes og planlæggernes nye roller

Læs mere

- Sponsoroplæg - Team Cursive. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Team Cursive. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Team Cursive 4700 Næstved E-sport - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/team-cursive Intro Team Cursive er en

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

VERDENS BEDSTE NYHEDER

VERDENS BEDSTE NYHEDER Idekatalog for VERDENS BEDSTE NYHEDER Hjælp os med at give Verdens Bedste Nyheder til danskerne! Verdens Bedste Nyheders formål er at fortælle om de fremskridt, der sker hver dag i udviklingslandene. Derfor

Læs mere

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet?

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? 1) Den klassiske tilstedeværelse Visitkort hele pakken blogs Fora Netbutik Distribueret indhold 2) De sociale medier Facebook LinkedIn Twitter Faglige blogs

Læs mere

Disse 5 spørgsmål blev besvaret af 261 personer og danner et godt billede af, hvad medlemmerne synes om kommunikation fra MIF

Disse 5 spørgsmål blev besvaret af 261 personer og danner et godt billede af, hvad medlemmerne synes om kommunikation fra MIF Spørgeskemaundersøgelse 2014 evaluering Måløv Idræts Forening PR & Kommunikation I DGI spørgeskemaundersøgelse fra foråret 2014 stillede vi 5 spørgsmål vedrørende kommunikations indholdet og kommunikationsvejene

Læs mere

Undersøgelsen gennemføres over to gange i efteråret. Du vil blive bedt om at svare på et spørgeskema to gange i alt, hvor dette er den anden gang.

Undersøgelsen gennemføres over to gange i efteråret. Du vil blive bedt om at svare på et spørgeskema to gange i alt, hvor dette er den anden gang. Spørgeskema Du vil i dette skema få nogle spørgsmål omkring din undervisning. Resultaterne er en del af en undersøgelse, der fokuserer på folkeskolen og elevernes tanker om at gå i skole. Undersøgelsen

Læs mere

Kommunikationspolitikken GPS

Kommunikationspolitikken GPS Kommunikationspolitikken GPS Sådan kommunikerer vi godt og bedst i Silkeborg Kommune Kommunikationspolitikken GPS hvad er det? Kommunikationspolitikken GPS God Praksis i Silkeborg er grundlaget for, at

Læs mere

Bliv professionel på TripAdvisor Middelfart, 23. maj 2017

Bliv professionel på TripAdvisor Middelfart, 23. maj 2017 Bliv professionel på TripAdvisor Middelfart, 23. maj 2017 Program Brug TripAdvisor i din markedsføring Øvelse - TripAdvisor i markedsføring Brug anmeldelserne til at udvikle din forretning Diskussion:

Læs mere

Videnomsætning Med fokus på produktion af vidensmateriale.

Videnomsætning Med fokus på produktion af vidensmateriale. Videnomsætning Med fokus på produktion af vidensmateriale. - Det følgende er et forsøg på at kvalificere begrebet vidensomsætning. - IKKE at præsentere en endegyldig løsning eller model for hvordan det

Læs mere

Sociale Medier. som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK. Commercial in Confidence

Sociale Medier. som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK. Commercial in Confidence Sociale Medier som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK QUIZ 14.346? 1. Antallet af videoer uploadet til YouTube pr. minut? 2. Antallet af Facebook kommentarer pr. sekund? 3. Antallet af

Læs mere

Spørgeskema til borgere

Spørgeskema til borgere Spørgeskema til borgere I dette spørgeskema vil du blive bedt om at svare på en række spørgsmål, der handler om din situation i forhold til at komme i arbejde. Du vil blive bedt om at vurdere din situation

Læs mere

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS fremtiden starter her... Gode råd om... Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS INDHOLD Hvad er MUS 3 Fordele ved at holde MUS 4 De fire trin 5 Forberedelse 6 Gennemførelse 7 Opfølgning 10 Evaluering 10

Læs mere

Vejledning til at lave en afdækning af jeres sociale stofmisbrugsbehandling. Oktober Viden til gavn

Vejledning til at lave en afdækning af jeres sociale stofmisbrugsbehandling. Oktober Viden til gavn Vejledning til at lave en afdækning af jeres sociale stofmisbrugsbehandling Oktober 2017 Viden til gavn Hvorfor afdække jeres nuværende praksis Hvordan gør I? En afdækning af jeres aktuelle praksis vil

Læs mere

HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN:

HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: 2014 HG - KONTOR ELEVENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: Indholdsfortegnelse Jobansøgning... 2 Evaluering - Jobsøgning... 3 Virksomheden... 4 Evaluering

Læs mere

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget

Dagsorden til møde i Økonomiudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Økonomiudvalget Mødetidspunkt 17-12-2018 17:00 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Økonomiudvalget 17-12-2018 17:00 1 (Åben) Godkendelse af forslag til kommissorium

Læs mere

Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund

Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund Turistoplevelsen i morgendagens oplevelsessamfund Dansk Turismefremmes turistkonference 19. april 2012 Christian Have Oplevelsesøkonomiens tre ringe Ring 3: Oplevelser i det øvrige erhvervsliv Ring 2:

Læs mere

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele!

Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! Hvad er LinkedIn? Vil du møde nye kunder og kandidater til jobs? - Sammen kan vi det hele! LinkedIn Har du overvejet at udvide dit netværk med rekruttering til jobs, finde nye kunder og finde sparring

Læs mere

HG - KONTOR VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN:

HG - KONTOR VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: 2014 HG - KONTOR VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: Indholdsfortegnelse Jobansøgning... 2 Evaluering - Jobsøgning... 3 Virksomheden...

Læs mere

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria

Social Media Strategi Muligheder og udfordringer. November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Social Media Strategi Muligheder og udfordringer November 2011 Trine-Maria Kristensen www.linkedin.com/in/trinemaria Trine-Maria Kristensen Cand. scient. soc (PR) Marketing & Kommunikation Weblog: Hovedet

Læs mere

The World of Social Media

The World of Social Media The World of Social Media Sociale medier er medier for social interaktion, hvilket vil sige at der er et socialt sammenspil online - Det er altså kommunikation der går begge veje. Sociale medier kan også

Læs mere

Hvad gør en kræftdiagnose ved unges brug af sociale medier?

Hvad gør en kræftdiagnose ved unges brug af sociale medier? Hvad gør en kræftdiagnose ved unges brug af sociale medier? Dette er en kort formidling af projektets afsluttende rapport, som kan læses her: projekter.au.dk/kraeftpatienter-og-some Unge danske kræftpatienters

Læs mere

1. Par med problemer i parforholdet tilbydes 5 parterapeutiske samtaler pr. par hos privatpraktiserende og autoriseret psykolog eller terapeut.

1. Par med problemer i parforholdet tilbydes 5 parterapeutiske samtaler pr. par hos privatpraktiserende og autoriseret psykolog eller terapeut. Notatark Sagsnr. 27.27.00-G01-1-14 Sagsbehandler Thomas Frank 22.9.2017 Anden evaluering september 2017 - PREP og parterapi Der opleves stigende udfordringer med problemer i parforholdet og samlivet, som

Læs mere

Brug TripAdvisor internt, og optimér din virksomhed

Brug TripAdvisor internt, og optimér din virksomhed 104 105 KAPITEL 6 Brug TripAdvisor internt, og optimér din virksomhed 106 Involvér hele virksomheden i TripAdvisor-indsatsen Jo mere du inddrager dine medarbejdere og gør projektet omkring TripAdvisor

Læs mere

Sociale medier- Hvorfor (man ikke skal være bange for det) Hvordan (man gør det, så det rent faktisk giver mening)

Sociale medier- Hvorfor (man ikke skal være bange for det) Hvordan (man gør det, så det rent faktisk giver mening) Sociale medier- Hvorfor (man ikke skal være bange for det) & Hvordan (man gør det, så det rent faktisk giver mening) 23-02-2017 1 Hvorfor er Facebook et godt redskab? En meget stor del af medlemmerne er

Læs mere

Strategisk kommunikation. Et kursus til virksomheder i it-branchen

Strategisk kommunikation. Et kursus til virksomheder i it-branchen Strategisk kommunikation & PR Et kursus til virksomheder i it-branchen Communication works for those who work at it John Powell Kommunikation, kommunikation, kommunikation. Internt og eksternt, ved kriser

Læs mere

Strategisk kommunikation. v/ Henriette Lungholt 30.1-2012

Strategisk kommunikation. v/ Henriette Lungholt 30.1-2012 Strategisk kommunikation v/ Henriette Lungholt 30.1-2012 Øvelse: Hvad kan vi gøre ved problemet? Hvorfor er det lige, kommunikation er vigtig for jer? Kan navigere i et professionelt miljø, hvor softwarekrav,

Læs mere

Kommunikationspolitik Assens Kommune

Kommunikationspolitik Assens Kommune Kommunikationspolitik Assens Kommune Indholdsfortegnelse 1.0 Kommunikationspolitik...3 1.1 Sådan omsætter vi kommunikationsprincipperne...4 1.2 Sådan føres Kommunikationspolitikken ud i livet...5 1.3 Kommunikation

Læs mere

Hvem er Aspekta? Michael Trinskjær er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen. + 25 sogne, stifter og provstier. Den kommunikerende NGO

Hvem er Aspekta? Michael Trinskjær er bestyrelsesmedlem i brancheforeningen. + 25 sogne, stifter og provstier. Den kommunikerende NGO 2013 De 8 vigtigste pointer 1. Mere end 90% har minimum én fast kommunikationsmedarbejder og en stor del af disse har en journalistisk baggrund. 2. Der er styr på den overordnede vision. Herefter halter

Læs mere

Kommunikationspolitik Assens Kommune

Kommunikationspolitik Assens Kommune Kommunikationspolitik Assens Kommune Indholdsfortegnelse 1.0 Kommunikationspolitik...3 1.1 Sådan omsætter vi kommunikationsprincipperne...4 1.2 Sådan føres Kommunikationspolitikken ud i livet...5 1.3 Kommunikation

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Kommunikationsgrundlag for Sygehus Sønderjylland

INDHOLDSFORTEGNELSE. Kommunikationsgrundlag for Sygehus Sønderjylland 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 BAGGRUND... 3 FORMÅL MED KOMMUNIKATIONSGRUNDLAGET... 3 AFSENDER-MODTAGERFORHOLD... 4 ANSVAR... 4 KOMMUNIKATIONSKANALER... 4 STRATEGISKE MÅL... 4 Kommunikationsgrundlag

Læs mere

TILFREDSHEDS UNDERSØGELSE EFTERÅR 2015

TILFREDSHEDS UNDERSØGELSE EFTERÅR 2015 TILFREDSHEDS UNDERSØGELSE EFTERÅR 2015 Blodbankernes mening om nuværende samarbejde, samt ønsker og forslag til fremtidigt samarbejde med CSL Behring ApS OM UNDERSØGELSEN Form Spørgeskemaundersøgelse fremsendt

Læs mere

Kom ud over rampen med budskabet

Kom ud over rampen med budskabet Kom ud over rampen med budskabet Side 1 af 6 Hvad er god kommunikation? God kommunikation afhænger af, at budskaberne ikke alene når ud til målgruppen - de når ind til den. Her er det særligt vigtigt,

Læs mere

Evaluering af Videncenter for energibesparelser i bygninger - resultat af spørgeskemaundersøgelse

Evaluering af Videncenter for energibesparelser i bygninger - resultat af spørgeskemaundersøgelse Notat Kontor/afdeling SEG Dato 3. juli 2018 Evaluering af Videncenter for energibesparelser i bygninger - resultat af spørgeskemaundersøgelse J nr. 2018-14137 /mra, hlm Resumé Videncenter for energibesparelser

Læs mere

Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014

Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014 Erfagruppe 2.0 - Matchen Oktober 2013 oktober 2014 Formål: Projektet Videnformidling og Dialog via nye kanaler Vi&Di, vil via konkurrencen Erfagruppe 2.0 Matchen skabe opmærksomhed på, at sociale medier

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

Guide til en god trivselsundersøgelse

Guide til en god trivselsundersøgelse arbejdsmiljø københavn Guide til en god trivselsundersøgelse Indhold Indledning... 2 Trivselsundersøgelsen... 3 Før: Forberedelse af undersøgelsen (fase 1)... 4 Sørg for at forankre arbejdet med trivselsundersøgelsen...

Læs mere

Kampagnevejledning. Transportundersøgelse på arbejdspladser i Moving People. Projektet er støttet af:

Kampagnevejledning. Transportundersøgelse på arbejdspladser i Moving People. Projektet er støttet af: Kampagnevejledning Transportundersøgelse på arbejdspladser i Moving People Projektet er støttet af: Indhold Denne vejledning indeholder information til dig, som skal i gang med at gennemføre en transportundersøgelse

Læs mere

Overordnet målsætning for praktikforløbet for online-praktikanter på TV 2 ØSTJYLLAND

Overordnet målsætning for praktikforløbet for online-praktikanter på TV 2 ØSTJYLLAND Overordnet målsætning for praktikforløbet for online-praktikanter på TV 2 ØSTJYLLAND Den overordnede målsætning er, at den enkelte online-praktikant udvikler sig mest muligt indenfor rammerne af sit eget

Læs mere

RadioRadio, 19. marts 2016 Peter Gran Boesen - Partner, Urban Goods

RadioRadio, 19. marts 2016 Peter Gran Boesen - Partner, Urban Goods EVENTS SOM PLATFORM FOR OPLEVELSER, SAMARBEJDE OG UDVIKLING RadioRadio, 19. marts 2016 Peter Gran Boesen - Partner, Urban Goods Vi arbejder med borger- og brugerinddragelse, by- og områdefornyelse, turisme,

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Hvordan kan vi opbygge stærkere og mere værdifulde partnerskaber på tværs af sektorer?

Hvordan kan vi opbygge stærkere og mere værdifulde partnerskaber på tværs af sektorer? Hvordan kan vi opbygge stærkere og mere værdifulde partnerskaber på tværs af sektorer? Top Præsentation of mind why cross-sector partnerships matter Simone Kofoed Clausen Projektleder Projektleder, Fundraising

Læs mere