CV/ANSØGNING Ajour 2015: Minikonference for studerende Akademikernes A-kasse, Birgitte Schierning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CV/ANSØGNING Ajour 2015: Minikonference for studerende Akademikernes A-kasse, Birgitte Schierning"

Transkript

1 CV/ANSØGNING Ajour 2015: Minikonference for studerende Akademikernes A-kasse, Birgitte Schierning

2 NETVÆRK Hver 4. akademiker fik job via netværk i 2012 og det tal er stigende! Flere nyuddannede end erfarne får job via netværk Saml og udvid dit netværk via LinkedIn & træn din elevatortale

3 Vil + kan Kort salgstale - med kant Faglige nøgleord M o r m o r

4 PARADIGMESKIFTE I JOBSØGNINGEN JOBSØGER Jeg er et produkt Jeg har behov for et job, så vil I ikke ansætte mig? Her er mit CV BIDRAGSYDER Jeg er en løsning I har et væsentligt behov, som jeg gerne vil hjælpe jer med at dække Her er mit forslag til at hjælpe jer

5 HVAD SIGER DU? Hej, jeg er jobsøgende. Vil du ikke kigge på mit cv og se, om I kan bruge mig til noget? Hej, jeg har set, at I har opstartet xx projekt. Jeg har i nogle år haft fokus på hvordan en effektiv strategi for etablering af ny havmøllepark kan sikre successen af og tænkte, om jeg måtte kigge forbi til en kop kaffe en dag og høre om jeres planer i den forbindelse. Måske kan jeg komme med et indspark eller to.

6 CV OG ANSØGNING Cv fortid Ansøgning fremtid Bagudrettet Dokumentation for - kompetencer - erfaringer - uddannelse Stikord/punktform Hurtigt overblik Fremadrettet Fokus på jobbet og virksomheden Argumentation for hvorfor du skal have jobbet Hvad kan du bidrage til virksomheden/jobbet?

7 CV OG ANSØGNING - GENERELT Grundig analyse af stillingsopslag (og/eller arbejdsgiver) Ring og bliv mere målrettet end resten af ansøgerfeltet fundament for at skrive en god og målrettet ansøgning/cv Formål med ansøgning og cv vække interesse og komme til samtale Ansøgningen er ikke dit cv omskrevet i prosaform Mange arbejdsgivere læser cv først og sorterer allerede her! Nogle bruger max 30 sekunder (eller mindre) på at skimme cv skal i princippet kunne stå alene.

8 STILLINGSOPSLAG Arbejdsgiverens ønskeseddel Jobmarkedet arbejdsgivers marked Kravene realistiske? Lad dig ikke afskrække Læs mellem linjerne Opklaring ring (90% af virksomhederne syntes at det er en god idé) Mange stillingsopslag matcher ikke præcist den profil der er efterspurgt

9 ANALYSE AF STILLINGSOPSLAG Opgaver Krævede kompetencer Mine kompetencer Parallelerfaringer

10 FORSKELLIGE CV Brutto CV Det hårde forarbejde Dit overblik Omvendt kronologisk cv Fokus på ansættelsessteder, uddannelsesmæssig baggrund etc. Listet i skemaform i omvendt kronologisk orden Den hyppigst anvendte cv-form Kompetence cv Fokus på kompetencer Velegnet til nyuddannede, ved brancheskift, hvis huller i cv eller hvor særlige spidskompetencer skal i fokus Kombination af kompetence og kronologisk cv Vurder hvordan du får solgt dig og dine kompetencer bedst.

11 BRUTTO CV Afklaringsredskab Det hårde forarbejde Din personlige databank som aldrig sendes til arbejdsgiveren Overblik over dine kompetencer og erfaring med fokus på: hvad du arbejdede med hvilke resultater du opnåede hvilke kompetencer og erfaring du fik Udbytte Glemte kompetencer og erfaring kommer frem Matche dine kompetencer med jobbets kompetencekrav Inddrage eksempler i ansøgning/cv.

12 CV FØRSTEHÅNDSINDTRYKKET Profil/resumé Kort målrettet præsentation af dig selv (5 linjer) Hvad brænder du for? Målrettes i forhold til stillingsopslag Fokus på de væsentlige kompetencer Giver overblik og vækker interesse for viderelæsning Foto Et must? Gavner det din mulighed for samtale? Skal være vellignende og velegnet i jobmæssige sammenhæng Velegnet i sort/hvid og til kopier.

13 OMVENDT KRONOLOGISK CV Personlige data (navn, adresse, mail og tlf.nr.) brug evt. pladsen i sidehovedet Uddannelser (medtag evt. relevante projekter, fag eller speciale) Erhvervserfaring (angiv periode, stillingsbetegnelse og arbejdsgiver) Supplerende uddannelse og kurser Sprog og IT Tillidshverv Frivilligt arbejde Fritidsinteresser Udgivelser Privat/personligt (evt. fødselsår & civilstand??) Evt. referencer.

14 KOMPETENCE CV Fokus på kompetencer, ansvarsområder, opgaver og resultater Inddel i udvalgte kompetenceområder/-grupper overskrift og 3-5 underpunkter skrevet ud i sætninger Lad det være sigende og vedkommende. Eksempel på en nyuddannet, der trækker på studiejob/frivilligt arbejde: Kompetencer: - Undervisningserfaring på flere niveauer - Erfaring med planlægning af arrangementer - herunder udstillinger - Øvet formidler gennem mange medier - Faglig profilering indenfor videnskabshistorie Suppleres stadig med omvendt kronologisk oversigt over ansættelser/erhvervserfaring (ingen uddybning!) Suppleres med kategorier som: uddannelse og relevante kurser mv. præcis som i det kronologiske cv.

15 CV ANDRE OVERVEJELSER Sprog Tænk på modtageren ift. Fagudtryk (HR-chef, Teknisk chef) Layout Tydelige kategorier/overskrifter God struktur og overskueligt Læsevenlig både i forhold skrifttype og størrelse Husk sidetal 86% siger max. 3 sider Mailadresse Velegnet i jobmæssige sammenhæng?.

16 ANSØGNINGEN #1 Den gode målrettede ansøgning består af 4 elementer: 1. Overskrift Med kant og kompetencer - Skal fange interessen Er nyuddannet maskinmester en kompetence? 2. Indledning & motivation Skal give læseren lyst til at læse videre Overbevise læseren om, at du brænder for jobbet Skriv hvorfor du søger jobbet Hvad finder du tiltrækkende ved stillingen, arbejdsopgaverne, virksomheden generelt eller deres værdier? Det skal der IKKE stå set på jobindex med stor interesse.

17 ANSØGNINGEN #2 3. Match af kompetencer og krav Fortælle læseren, hvilke arbejdsopgaver du kan løse for dem Hvad kan du tilbyde, bidrage med, tilføre etc. Overbevise læseren om, at du er den rette til jobbet Svar på, hvilke erfaringer og kompetencer du kan bruge i den konkrete stilling og hvordan. 4. Afslutning Udtryk en positiv forventning om at mødes til en samtale Betragt dig om en ligeværdig samtalepartner.

18 Eksempel på ansøgningen fra en nyuddannet der brænder igennem - og får sit første job!

19 OVERSKRIFTER - GODE/DÅRLIGE? Maskinmester med lyst og vilje til at præge udviklingen inden for havmølleteknologi, søger stillingen som site technician hos Dong Energy, Esbjerg Ansøgning vedr. stillingen som maskinmester 29-årig maskinmester med gode tekniske kompetencer søger stillingen som site technician hos Dong Energy, Esbjerg Nok er jeg nyudklækket men jeg er ingen kylling! Maskinmester Struktureret maskinmester med hang til kvalitet.

20 INDLEDNINGER - GODE/DÅRLIGE? Jeg tillader mig herved at ansøge den opslåede stilling som maskinmester set på jobindex.dk den 8. oktober Ja! Jeg vil meget gerne være med til at gribe nogle af boldene som Jeg skriver som svar på Deres annonce på jobindex.dk, hvor I søger en maskinmester til jeres offshore afdeling. Jeg er klar! Klar til at blive jeres nye kvalitets- og projektmedarbejder til Som nyuddannet maskinmester med en baggrund som elektriker, tror jeg på, at jeg kan bidrage fremadrettet til den ledige stilling som site technician.

21 MOTIVATIONER - GODE/DÅRLIGE? Hvorfor netop Dong Energy spørger I sikkert om. At vide, at det man gør i sidste ende gør en forskel og skaber værdi for Dong Energy, er for mig en motivationsfaktor uden lige. Og et energiselskab, der formår at påvirke alle menneskers hverdag. Da jeg samtidig brænder for at arbejde med tekniske, er jeg sikker på, at min motivation vil skinne igennem i min tilgang til jobbet. Ud fra kravene i stillingsopslaget er jeg overbevist om, at mine kompetencer og min erfaring gør mig til en velkvalificeret kandidat. Først og fremmest tiltrækker det mig, at omdrejningspunktet for stillingen er sikring og fastholdelse af kvalitet, innovation og kundetilfredshed. Jeg har selv brugt langt størstedelen af mit liv på at undersøge og udvikle tekniske løsninger, og jeg forstår derfor vigtigheden af, at tekniske projekter struktureres og indeholder en høj kvalitet

22 MOTIVATIONER - GODE/DÅRLIGE? I forlængelse af mine uddannelses- og erhvervsmæssige kvalifikationer et det mit ønske at virke på den tekniske udvikling tæt på beslutningsniveauet Jeg finder det meget spændende at arbejde med tekniske problemstillinger, og jeg har et specifikt ønske om at beskæftige mig med at udvikle og vedligeholde tekniske anlæg Jeg søger stillingen fordi, jeg har et brændende ønske om at arbejde med udvikling af tekniske løsninger inden for havmølleteknologi, og fordi Dong Energy gennemgår en udvikling, som jeg gerne vil være en del af

23 MATCH AF KRAV OG KOMPETENCER - GODE/DÅRLIGE? Mit praktikophold hos Siemens har givet mig værdifuld erfaring med at bestride mange forskelligartede arbejdsopgaver både tekniske og udviklingsmæssige. Jeg var blandt andet projektleder på et af Siemens udviklingsopgaver, hvorfor det ikke virker fjernt for mig at medvirke til implementering og igangsætning af tekniske værktøjer og projekter I min bestridelse af stillingen som kvalitets- og projektkoordinator vil det endvidere kommer jer til gode, at jeg gennem min tidligere stilling har opnået erfaring med Jeg er klar over, at I søger en medarbejder med erfaring i product management, hvilket jeg som nyuddannet desværre ikke har Gennem mit uddannelsesforløb og erhvervserfaringer har jeg forstået betydningen af at være en effektiv teamplayer. Dermed formår jeg at indgå seriøst i et samarbejde om at løse opgaver på tværs af forskellige organisatoriske lag.

24 MATCH AF KRAV OG KOMPETENCER - GODE/DÅRLIGE? Af personlighed er jeg energisk og engageret. Dette kan blandt andet illustreres ved, at jeg tog 2. og 3. år på maskinmesteruddannelsen samtidigt. Dette gjorde jeg for at opnå mere tid til senere at Jeg har endvidere været udstationeret med mit praktikforløb i tre måneder i USA og to måneder i England og er således vant til at udtrykke mig på engelsk Jeg har viden om/erfaring med Derfor kan jeg bidrage med (kompetencer, opgaveløsning, arbejdsstil mv.) i virksomheden. Den værdi jeg tilfører virksomheden (med min opgaveløsning, motivation mv.) er Det gør jeg/har jeg gjort blandt andet på den måde (giv eksempler)

25 AFSLUTNINGER - GODE/DÅRLIGE? Jeg håber, at ansøgningen har interesse og glæder mig til at høre nærmere om stillingen. Det vil glæde mig, såfremt I giver mig muligheden for en personlig samtale, hvor jeg får mulighed for evt. at høre mere om stillingen. Jeg ser frem til at uddybe min faglige såvel som personlige kompetencer ved en jobsamtale. På kort sigt vil jeg glæde mig til at træffe jer ved en samtale. På længere sigt vil jeg se frem til et spændende samarbejde. Med mig som jeres nye site technician, får I en kollega, der har et godt overblik, fokus på at skabe resultater og sans for den kreative detalje og til gavn for kunderne Da jeg har en moderne maskinmesteruddannelse, erhvervserfaring inden for el-styring samt de personlige egenskaber, som I efterspørger, kunne jeg meget vel være jeres nye site technician. Jeg glæder mig til at høre fra jer.

26 ANSØGNINGEN - SPROG, FORM OG LAYOUT Ansøgningen skal fremstå enkel og overskuelig for læseren Skriv gerne i et levende og personligt sprog - frem for at skrive lange og formelle sætninger eller fagsprog Tænk som journalisten pointen først, som et kækt postulat! Og underbyg derefter med et konkret eksempel Tænk på modtageren deres begrebsunivers/abstraktionsniveau Vælg en læsevenlig skrifttype Gå ikke for langt ned i skriftstørrelsen Indsæt evt. sidehoved med navn, adresse og kontaktoplysninger

27 ANSØGNINGEN - GENERELT Vis, at du brænder for jobbet Tro på dine evner, og vær stolt af dine resultater Don t tell it show it! Brug eksempler eller parallelerfaring til at beskrive Skriv, hvad du kan, og undlad det, du ikke kan Brug humor med omtanke du kan nemt blive misforstået Den ultimative test: kan jobbet læses ud af din ansøgning? Læs korrektur - slåfejl og uheldige formuleringer kan betyde, du bliver valgt fra

28 ANSØGNINGEN - GENERELT Ros evt. virksomheden i indledningen/motivation helst med en faglig vinkel Vær mere konkret end du tror nødvendigt Vær bevidst når du bryder ansøgningens formelle genre Tag chancen og vis lidt om, hvem du er Dine fritidsinteresser i ansøgning eller cv? Undgå ord der trækker ned Skriv kort og præcist indbefatter ofte flere punktummer

29 ALT DET ANDET Ansøgning og cv i ét dokument? Kontaktinfo i fx header igennem hele dokumentet Send det i PDF Gå uden om forkortelser i både ansøgning og cv Eksamensbevis? Referencer/anbefalinger? Karakterer? andet?

30

31 SÆT DIG I ARBEJDSGIVERENS STOL BYT DIT CV MED EN MEDSTUDERENDE Læs ansøgning og CV Har dit billede af den enkelte ansøger ændret sig - mere positivt/mindre postivt Hvilket billede får du af ansøgeren? Kompetencer/faglighed Personlighed Sprog Layout Hvad er godt? Hvad kunne gøres eller formuleres anderledes? Rejser ansøgningen nogle spørgsmål positive eller negative?

32 HELD & LYKKE MED AT BRÆNDE IGENNEM!

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

Fra kompetenceprofil til brutto-cv. Workshop

Fra kompetenceprofil til brutto-cv. Workshop Fra kompetenceprofil til brutto-cv Workshop Agenda Hvorfor kompetenceafklaring? Hvad er et CV? Kompetenceprofil Brutto-CV Kompetenceafklaring - Overblik over - dine kompetencer - dit arbejdsliv Som kan:

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

KOM I GANG MED DIN JOBSØGNING: TIPS OG TRICKS TIL CV OG ANSØGNING. CA, ved karriererådgiver Trine Lundgaard Nielsen Odense 5.

KOM I GANG MED DIN JOBSØGNING: TIPS OG TRICKS TIL CV OG ANSØGNING. CA, ved karriererådgiver Trine Lundgaard Nielsen Odense 5. KOM I GANG MED DIN JOBSØGNING: TIPS OG TRICKS TIL CV OG ANSØGNING CA, ved karriererådgiver Trine Lundgaard Nielsen Odense 5. marts 2015 1 Afklaring Det gode CV Den gode ansøgning 2 LEDESTJERNEN Dit ansøgningsmateriale

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

Tips til at lave en ansøgning

Tips til at lave en ansøgning Tips til at lave en ansøgning Det er ikke nemt at skrive en god ansøgning. Det kræver forberedelse og tålmodighed, hvis du skal opnå et godt resultat. Virksomheden kender dig som udgangspunkt ikke og du

Læs mere

Mercuri Urval A/S. Grundlagt i 1967 DK 1974. Flere end 3.000 kunder I alle sektorer. Kontorer i 23 lande. Små, mellemstore og store organisationer

Mercuri Urval A/S. Grundlagt i 1967 DK 1974. Flere end 3.000 kunder I alle sektorer. Kontorer i 23 lande. Små, mellemstore og store organisationer Velkommen Mercuri Urval A/S Grundlagt i 1967 DK 1974 Kontorer i 23 lande 800 konsulenter Flere end 3.000 kunder I alle sektorer Små, mellemstore og store organisationer Over 10.000 opgaver hvert år Hvem

Læs mere

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB

DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB DREJEBOG VEJEN TIL DIT NYE JOB INDHOLD Start din jobsøgning med at klarlæg dit/dine jobmål 3 Læg en plan 3 Her gik det særligt godt 3 Kom godt i gang med din ansøgning og CV 4 Dine faglige kompetencer

Læs mere

Miniguide til jobsøgning

Miniguide til jobsøgning Miniguide til jobsøgning Forarbejde og ansøgning/cv Før du går i gang overvej: Hvor vil du arbejde?... 1 Ansøgningen... 2 CV... 4 Forberedelse af jobsamtalen... 5 Forarbejde før samtalen... 5 Selve samtalen...

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål Tænk på indhold, branche, arbejdstid og geografi. Lav grundig research Søg viden om jobbet og virksomheden. Brug internettet

Læs mere

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende BEMAFD Pixiebog til jobsøgende Tips til jobsøgning Ikke klassificeret Bemandingsafdelingen 19-12-2014 Tips til jobsøgning Denne Pixiebog er inddelt i nedenstående afsnit som du kan springe direkte til.

Læs mere

Jobsøgning og kompetenceafklaring

Jobsøgning og kompetenceafklaring Jobsøgning og kompetenceafklaring Workshop, CBS Konsulent Annemette Kokholm Djøfs Karriere- og Kompetencecenter ANK@djoef.dk Dagens program Det afgørende match Kompetencer Øvelse: Tal med sidemanden om

Læs mere

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER Et CV er en beskrivelse af din uddannelses- og erhvervserfaring samt kompetence Et CV er personligt Der er ikke nødvendigvis et klart svar på hvad DET RIGTIGE CV er. HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING

Læs mere

CV et Hvor lang tid har du?

CV et Hvor lang tid har du? CV et Version 1.1 CV et Hvor lang tid har du? Hvor lang tid bruger han/hun på at læse CV et? Hvor hurtigt danner han/hun sig et indtryk? Hvilket indtryk får arbejdsgiveren, hvis man fremsender Jobnet CV

Læs mere

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011

Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 Konsulenthuset ballisagers virksomhedsundersøgelse 2011 I foråret 2011 kontaktede vi 806 virksomheder og institutioner i ønsket om at afdække deres holdninger og handlemønstre i forhold til ansættelse

Læs mere

SKRIV DIG I JOB. Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv.

SKRIV DIG I JOB. Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv. SKRIV DIG I JOB Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv. SKRIV DIG I JOB I denne folder får du konkrete tips til at skrive jobansøgning og cv. Du får også viden om, hvad du skal gøre, før du sætter

Læs mere

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål:

CV Hvordan? Sådan! Hvad er formålet med et CV? Hvor meget må et CV fylde? Hvordan læses et CV? Bonus-spørgsmål: CV Hvordan? Sådan! Det handler om at få en arbejdsgiver til at læse dit CV og sørge for at han/hun ikke stopper med at læse, fordi der kommer oplysninger, som kan frasortere dig til samtalen. Overvej derfor

Læs mere

Indledning Information

Indledning Information Januar 2015 INDHOLDFORTEGNELSE Indledning Information 1 Modul 1 Din personlige profil og strategi 2 Modul 2 Din ansøgning 2 Modul 3 Dit CV. 3 Modul 4 Præsentation af dig 3 Modul 5 Netværk - hvad - hvordan

Læs mere

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil

LinkedIn Vejledning. Formålet med LinkedIn. Den grundlæggende opbygning af din profil LinkedIn Vejledning Formålet med LinkedIn LinkedIn fungerer på en måde ligesom Facebook bare med fokus på faglighed. Det er en god måde at holde kontakten vedlige med tidligere kollegaer og chefer, søge

Læs mere

Ø Lav en liste over følgende inden du går i gang: Dine evner, erhvervserfaring, erhvervskompetencer, resultater, ITkompetencer,

Ø Lav en liste over følgende inden du går i gang: Dine evner, erhvervserfaring, erhvervskompetencer, resultater, ITkompetencer, HVAD ER ET CV? Formålet med et CV er at få en fod indenfor døren og komme til jobsamtale. Et CV har derved været succesfuldt hvis du ikke er blevet sorteret fra i mængden af ansøgere. Et CV er et 1 2 siders

Læs mere

Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag

Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag Skriv en ansøgning og et cv til et konkret stillingsopslag Kar råd riere giv nin g Mål og krav Det at skrive et cv og en ansøgning kan for nogle være en stor udfordring dels får du mange forskellige råd

Læs mere

CV & ANSØGNING, DER VIRKER! med CA Karrierekonsulent Carina Fogsgaard Christiansen

CV & ANSØGNING, DER VIRKER! med CA Karrierekonsulent Carina Fogsgaard Christiansen CV & ANSØGNING, DER VIRKER! med CA Karrierekonsulent Carina Fogsgaard Christiansen MÅLET MED CV OG ANSØGNING Smagsprøve Give lyst til mere Invitation til jobsamtale 2 Kend dit fundament + dine to vigtigste

Læs mere

Hjælp til jobsøgningen

Hjælp til jobsøgningen Hjælp til jobsøgningen FOA Århus Jobmatch Hjælp til jobsøgningen I denne folder finder du inspiration til jobsøgning. Da det kan være længe siden, du sidst har lavet enten ansøgning, CV eller andet relateret

Læs mere

3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013

3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013 3 skridt nærmere karrieren 30. april 2013 Agenda Forberedelse Hvilken type af job drømmer du om træd 3 skridt tilbage Dine kompetencer - EFU-modellen Vær forberedt og på forkant Kontekst og spørgsmål

Læs mere

SØG UOPFORDRET. Her får du tips til at søge job uopfordret. BOOK EN WORKSHOP

SØG UOPFORDRET. Her får du tips til at søge job uopfordret. BOOK EN WORKSHOP SØG UOPFORDRET Her får du tips til at søge job uopfordret. BOOK EN WORKSHOP Tag på workshop og få tips til at søge job uopfordret. danskmetal.dk/booking INDHOLD 4 SØG UOPFORDRET 5 DET SKAL DU UNDERSØGE

Læs mere

August 2015. Velkommen

August 2015. Velkommen August 2015 Velkommen Mercuri Urval A/S Grundlagt i 1967 DK 1974 Kontorer i 25 lande 800 konsulenter Flere end 3.000 kunder I alle sektorer Små, mellemstore og store organisationer Over 10.000 opgaver

Læs mere

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Ansøgning En ansøgning består af et brev og et CV. Brevet skal i bund og grund fortælle, hvad der har fået dig til at søge stillingen samt

Læs mere

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB.

LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. LEDIGHED OG VEJEN TIL JOB. Indhold. Jobsøgning. 5 Regler for ledige. 9 3 KOM I SPIL PÅ JOBMARKEDET. Jobsøgning er en svær kunst at mes tre. Der findes ingen standardløsninger på, hvordan du skriver den

Læs mere

Kunsten at gå til jobsamtale. Kunsten at gå til en god jobsamtale

Kunsten at gå til jobsamtale. Kunsten at gå til en god jobsamtale Kunsten at gå til en god jobsamtale Tillykke Du er nu udvalgt til at komme til samtale hos en virksomhed omkring et job. Du skal derfor i gang med at forberede dig på at præsentere dig selv, så du bliver

Læs mere

Kompetence- profilen

Kompetence- profilen Kompetenceprofilen AS3 2 Vi kan som regel huske de virksomheder, vi har været ansat i og hvilke job, vi har haft, men det er langt sværere at beskrive, hvad vi egentlig kan. AS3 3 Kompetence- profilen

Læs mere

Ansøgningen. Version 1.1

Ansøgningen. Version 1.1 Ansøgningen Version 1.1 Ansøgningen Hvad er sværest ved at skrive en ansøgning? Hvor meget indflydelse har vi på om ansøgningen bliver læst? Ansøgning/CV Ansøgningen er et salgsbrev - Fremadrettet i tid

Læs mere

Effektiv Jobsøgning. Frederik Iuel DJØFs Karriere- og Kompetencecenter

Effektiv Jobsøgning. Frederik Iuel DJØFs Karriere- og Kompetencecenter Effektiv Jobsøgning Frederik Iuel DJØFs Karriere- og Kompetencecenter Dagens program... Dagens Program CV et Hvordan vinkler du din baggrund til at besvare virksomhedens krav? Ansøgningen Hvad kan du tilbyde

Læs mere

Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV

Det vigtigste først. Vores guide til et godt CV Det vigtigste først Vores guide til et godt CV Hos Kelly Services vil vi gerne hjælpe dig til at lykkedes på arbejdsmarkedet. Derfor har vi dedikeret noget tid, til at udarbejde en guide, som skal hjælpe

Læs mere

Sådan laver du et godt CV

Sådan laver du et godt CV ERHVERVSERFARING Sådan laver du et godt CV CV betyder livsløbebane LOYAL ERFARINGER DRØMME ANSÆTTELSER RESULTATER TEAMWORK HVAD KAN DU? MÅL HVAD VIL DU? PASSIONERET INDSIGT BIDRAG CURRICULUM VITAE SERVICEMINDED

Læs mere

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i:

Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: Scor drømmejobbet! Hej og velkommen til min e-guide hvor jeg underviser dig i: HVAD der er vigtigt når du skal lave et professionelt CV HVORDAN du skal gøre det og HVORFOR du skal gøre det på den måde

Læs mere

Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder. Værs go - tag gerne noget at drikke

Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder. Værs go - tag gerne noget at drikke Velkommen til Workshop om udsøgning af virksomheder og telefonisk kontakt til virksomheder Værs go - tag gerne noget at drikke Dagens program 9.00 Velkomst 9.15 Oplæg om udsøgning af virksomheder og netværk

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Kom godt i gang med jobsøgningen Kom godt i gang med dit netværk Opfordret ansøgning Uopfordret ansøgning...

Indholdsfortegnelse. Kom godt i gang med jobsøgningen Kom godt i gang med dit netværk Opfordret ansøgning Uopfordret ansøgning... Jobsøgningsmanual Indholdsfortegnelse Kom godt i gang med jobsøgningen... 3 Kom godt i gang med dit netværk... 4 Opfordret ansøgning... 5 Uopfordret ansøgning... 7 Guldgrube i gamle jobannoncer... 9 Opkald

Læs mere

Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003

Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003 Silkeborg Handelsskole Side 1 af 6 Det bevidste valg Materiale fra jobsøgningskursus, 6. november 2003 Præsentation Karin Elmedal Laursen, Medarbejderkonsulent i Jyske Bank Susan Bergqvist, Medarbejderkonsulent

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning

De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning De 10 værste fejl du kan lave i din jobsøgning Er du ledig og leder efter job? Eller trænger du bare til luftforandring på en anden arbejdsplads? Jobsøgningsprocessen kan være en lang ørkenvandring - uden

Læs mere

Hvor god er du til at sælge dine idéer?

Hvor god er du til at sælge dine idéer? Hvor god er du til at sælge dine idéer? Du har nu muligheden for at blive helt skarp til en kommende jobsamtale samtidig med at du følger et statsanerkendt salgs- og kommunikationsfag. Faget forbedrer

Læs mere

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft!

Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! Landmænd er eftertragtet arbejdskraft! v/ Adm.Dir. Anne-Mette Ravn Hartmanns A/S KORT OM HARTMANNS Primære aktiviteter: Rekruttering til faste stillinger, Vikarassistance, Rådgivning af ledige, Karriererådgivning/Newplacement

Læs mere

Rekrutteringsanalyse 2013/14

Rekrutteringsanalyse 2013/14 e s y l a n a s g n i r Rekrutte 2013/14 Indhold Baggrund Side 3 Resumé Side 4 Fire vigtige rekrutteringstendenser for jobsøgeren Side 5 Øvrige rekrutteringstendenser Side 17 Highlights fra rekrutteringsanalyserne

Læs mere

Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager.

Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager. 2012 Rapportsammendrag af rekrutteringsanalysen i Konsulenthuset ballisager. Konsulenthuset ballisagers rekrutteringsanalyse 2012 Indhold 1. Baggrund side 2 2. Resume side 2 3. Nye tendenser i virksomhedernes

Læs mere

Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning

Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning JOBMAPPE Stillingsbeskrivelse Matchprofil Interview Ansættelse & Introduktion Opfølgning Det ledige job: Valgt rekruttering Opslået pr.: " Online Rekruttering (CV + Annonce) Besættes inden: " Annonce Ansvarlig

Læs mere

SUCCES TIL JOBSAMTALEN. Ved karriererådgiver Pia Heil Rasmussen

SUCCES TIL JOBSAMTALEN. Ved karriererådgiver Pia Heil Rasmussen SUCCES TIL JOBSAMTALEN Ved karriererådgiver Pia Heil Rasmussen Aarhus den 4. marts 2015 1 CA - KARRIEREPARTNER OG A-KASSE FOR HØJTUDDANNEDE I ERHVERVSLIVET Karriererådgivning Personprofilanalyse Netværksgrupper

Læs mere

På vej til dit næste job

På vej til dit næste job A-KASSE På vej til dit næste job Gode råd til jobsøgning FEBRUAR 2018 Indhold Sådan finder du jobbet 3 Sådan søger du jobbet 4 Før du skriver jobansøgningen 4 Når du skriver jobansøgningen 4 Når du skriver

Læs mere

Kurset henvender sig til dig, som er ledig, eller som er på vej ud i ledighed og søger nye veje på arbejdsmarkedet.

Kurset henvender sig til dig, som er ledig, eller som er på vej ud i ledighed og søger nye veje på arbejdsmarkedet. Idéer til brug af JobSpor på kurser for ledige JobSpor er meget velegnet til arbejdsmarkedsorienterede afklaringskurser for ledige. Nedenfor har vi taget udgangspunkt i kurset Motivation Afklaring - Planlægning

Læs mere

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING Karrieredagene 6. marts 2015 FLEMMING KLUGE Kluge & Partners A/S - Owner Sales-Force1 A/S Founder and Partner Glocalnet A/S CEO ATEA A/S (Merkantildata) Sales Director TELENOR

Læs mere

Rekruttering. Fredensborg.dk/job

Rekruttering. Fredensborg.dk/job Rekruttering Fredensborg.dk/job Når vi i Fredensborg Kommune skal rekruttere nye medarbejdere er det vigtigt, at vi med ord og billeder fortæller en historie. En historie, der giver ansøgerne lyst til

Læs mere

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil

Lær at sælge med LinkedIn. Del 1: Din profil Lær at sælge med LinkedIn Del 1: Din profil Kom godt i gang 1) Undgå at spamme dit netværk med ligegyldige opdateringer Før du går i gang med at ændre i din profil, er der en vigtig ting, du skal gøre.

Læs mere

25 TIPS TIL DIT CV. Husk at du markedsfører dig selv

25 TIPS TIL DIT CV. Husk at du markedsfører dig selv Husk at du markedsfører dig selv 1 Et CV skal altid vise dine bedste erfaringer, samt relevante evner og kompetencer. Du skal se dig selv som et produkt, du forsøger at sælge til virksomheden. Kan du ikke

Læs mere

til at oprette et effektivt CV

til at oprette et effektivt CV DIT CV ER I TRYGGE HÆNDER Dit CV vises i første omgang anonymt overfor de virksomheder, der søger efter medarbejdere i OFiR's CV-database. Ønsker virksomheden kontakt til dig, skal de bede dig om at få

Læs mere

Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig

Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig Indhold Oversigt over forskellige typer af fagligt indhold du kan vælge mellem ved en samtale i A-kassen...

Læs mere

KLIK FOR AT REDIGERE 2017 KARRIEREDAGENE (KBH) FRA LARS & MONOPOLET

KLIK FOR AT REDIGERE 2017 KARRIEREDAGENE (KBH) FRA LARS & MONOPOLET KICKSTART TYPOGRAFI DIN I MASTEREN KARRIERE 2017 KARRIEREDAGENE (KBH) FRA LARS & MONOPOLET 1 TAL OG NØRDERI FRA MIN SIDE KORT PRTÆSENTATION FRA PANELET ALT DET DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF SPØRG PANELET OPSAMLING

Læs mere

En nem og overskuelig screeningsmetode er at dele ansøgningerne op i tre kategorier:

En nem og overskuelig screeningsmetode er at dele ansøgningerne op i tre kategorier: Den gode jobsamtale De fleste husker tydeligt deres seneste jobsamtale hvem der deltog, hvor samtalen blev afholdt, og som regel også helt konkrete spørgsmål eller svar derfra. Det gør vi, fordi vi husker

Læs mere

SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014

SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014 SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014 SÅDAN SKABER DU EN VEDKOMMENDE TEKST Skriv det vigtigste først. Altid. Både i teksten og i de enkelte afsnit. Pointen først. Så kan du altid forklare bagefter. De

Læs mere

Rekruttering. Fredensborg.dk/job

Rekruttering. Fredensborg.dk/job Rekruttering Fredensborg.dk/job Når vi i Fredensborg Kommune skal rekruttere nye medarbejdere er det vigtigt, at vi med ord og billeder fortæller en historie. En historie, der giver ansøgerne lyst til

Læs mere

STARTPAKKE for ledige maskinmestre

STARTPAKKE for ledige maskinmestre Denne vejledning vil give dig en række gode råd, når du skal til at søge et nyt job. Vejledningen henvender sig primært til ledige maskinmestre eller dem, der er i en opsagt stilling. Der går normalt tre

Læs mere

Move On - det effektive afsæt

Move On - det effektive afsæt Move On - det effektive afsæt Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man bliver jobsøgende. For de flestes ved kommende er det en ret uvant situation, som man kun oplever få gange i et arbejdsliv.

Læs mere

KOM HURTIGT I ARBEJDE

KOM HURTIGT I ARBEJDE KOM HURTIGT I ARBEJDE RÅD OM JOBSØGNING INDHOLD EFFEKTIV JOBSØGNING 4 FIND JOBBET 6 NETVÆRK 8 FØR DU SKIVER 10 ANSØGNINGEN 12 DEN OPFORDREDE ANSØGNING 17 DEN UOPFORDREDE ANSØGNING 18 DET MÅLRETTEDE CV

Læs mere

En ansøgning har kun ét formål: At du kommer til en jobsamtale.

En ansøgning har kun ét formål: At du kommer til en jobsamtale. Ansøgning En ansøgning har kun ét formål: At du kommer til en jobsamtale. AS3 3 To slags ansøgninger Der skelnes sædvanligvis mellem to former for ansøgninger: den opfordrede og den uopfordrede. Førstnævnte

Læs mere

C.V. delen. Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold

C.V. delen. Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold C.V. delen Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold Et CV er iflg. Wikipedia: Kort levnedsskildring, der oplyser om uddannelses- og erhvervsmæssige kvalifikationer, og som anvendes i forbindelse med skriftlige

Læs mere

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord Jobsøgning - set fra en headhunters skrivebord Hvad er vigtigst for jobsucces? Kapabiliteter: Kapabiliteter: Færdigheder Intelligens Personlighed Motivation 1. Intelligens 2. Personlighed 3. Motivation

Læs mere

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER

CV FORM MÅLGRUPPE KOMMENTARER Rekrutteringsdatabaser Rekrutterings-databaser Jobcentre Jobbaser Fagforeninger Jobudbydere A-kasser Udvalget er stort af rekrutterings- og CV-banker, hvor dit CV kan blive optaget. De findes blandt andet

Læs mere

Sådan øger du chancen for et job

Sådan øger du chancen for et job Sådan øger du chancen for et job Her får du to trin-for-trin guider, der hjælper dig med, hvordan du som jobsøgende kommer i job. Begge guider har en masse konkrete og håndgribelige råd. Nogle af rådene

Læs mere

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra UNI til Job

klik uden for dit slide Vælg et passende layout Klik på det lille billedindsættelses ikon, Fra UNI til Job Fra UNI til Job Program Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Hvad kan jeg bruge IDA til? Hvordan får jeg den rigtige løn? Juridisk rådgivning Kurser og fagtekniske netværk

Læs mere

Undervisningsforløb søg lærepladsen

Undervisningsforløb søg lærepladsen Undervisningsforløb søg lærepladsen Sammenhæng: Forløbet er en beskrivelse af, hvad man kan undervise i, i forbindelse med erhvervsbesøg hos virksomheden Stiholt. Undervisningen retter sig især imod Ansøgningen

Læs mere

KARRIERE-COCKTAIL AARHUS UNIVERSITET KARRIERE-COCKTAIL ARNE N. SKOV REGNSKABSCHEF 17. NOVEMBER 2015

KARRIERE-COCKTAIL AARHUS UNIVERSITET KARRIERE-COCKTAIL ARNE N. SKOV REGNSKABSCHEF 17. NOVEMBER 2015 PLANLÆGNING AF JOBSØGNINGSPROCES Emnepunkter: Indledende jobsøgningsfase Ansøgning, CV Jobsamtale Efter samtalen INDLEDENDE BEMÆRKNINGER Der findes ingen klare anbefalinger for hvordan man sikrer sig det

Læs mere

Vejledning i udfyldelse af mit CV på jobnet.dk og Min plan for jobsøgning på mithk.dk

Vejledning i udfyldelse af mit CV på jobnet.dk og Min plan for jobsøgning på mithk.dk Vejledning i udfyldelse af mit CV på jobnet.dk og Min plan for jobsøgning på mithk.dk Når du udfylder dit CV på jobnet.dk, er der nogle af felterne, du skal være ekstra opmærksom på. De skal nemlig udfyldes

Læs mere

Guide til din jobsøgning

Guide til din jobsøgning Guide til din jobsøgning Indhold Indledning 3 Find jobbet og lad jobbet finde dig 4 Relevante stillingsbetegnelser 5 Relevante arbejdspladser og arbejdsområder 5 Når du søger job 6 Når du har fundet en

Læs mere

Få nuancerne frem på kompetence- palletten!

Få nuancerne frem på kompetence- palletten! Få nuancerne frem på kompetence- palletten! Vejlederkonferencen 2016 18. november Regionschef Ann Berry Rekrutteringsanalyser & Håndbogen i Moderne jobsøgning Bevidste kompetencer Ubevidste kompetencer

Læs mere

Form din karriere. Projektleder Pia Ravn Dyhr

Form din karriere. Projektleder Pia Ravn Dyhr Form din karriere Projektleder Pia Ravn Dyhr Dagens program Velkomst & runde med præsentation af jer: Hvem er du? Karriereforståelser Hvem er du? Hvad kan du? Hvad vil du? Dine grundlæggende værdier øvelse:

Læs mere

Er du klædt på til test? VPP

Er du klædt på til test? VPP Er du klædt på til test? Er du klædt på til test? 2 Indhold Bedre kendskab klæder dig på 3 Interviewet 4 Test er et hjælpeværktøj 5 Inden du testes 5 Interview-/testsituationen 6 Personvurdering over internettet

Læs mere

Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale

Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale 27.09.13 En komplet guide til dig, der skal holde ansættelsessamtale. Ved at bruge spørgerammer sikrer du dig, at du får afklaret ansøgerens kompetencer og

Læs mere

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold

Dit CV på jobnet.dk Side 1. Indhold DIT CV PÅ JOBNET.DK Dit CV på jobnet.dk Side 1 Indhold 1. CV et din nøgle til dagpenge og job.... 2 2. Derfor skal dit CV på jobnet.dk... 2 3. CV-samtalen... 2 4. Generelle krav... 2 5. Undgå problemer

Læs mere

Lynguide til skriveprocessen. i cv og ansøgning

Lynguide til skriveprocessen. i cv og ansøgning Lynguide til skriveprocessen i cv og ansøgning Sådan skriver du et CV Måske er det længe siden, du sidst har skrevet en ansøgning og opdateret dit CV, og vi vil derfor gerne give dig nogle gode råd til,

Læs mere

Gode råd - når du skal søge praktikplads

Gode råd - når du skal søge praktikplads Gode råd - når du skal søge praktikplads Hvert år er der er mange, der gerne vil i gang med en erhvervsuddannelse og det kan være svært at finde en praktikplads. Derfor skal du finde den rigtige praktikplads

Læs mere

Bilag A: Overblik over online forløbet og læringsindhold.

Bilag A: Overblik over online forløbet og læringsindhold. Bilag A: Overblik over online forløbet og læringsindhold. - langt mere bevidsthed, end på andre skoler. Erfaringsbaseret e-learningsforløb i en tilknytning til en mentor, med nye tanker og ny bevidsthed

Læs mere

FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED. 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed

FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED. 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed 9 F ASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED 1.1 Opmærksomhedskurven "Vi lægger hårdt ud, og så øger vi undervejs." Sådan svarede den mangedobbelte

Læs mere

SIMU Butik. Erhvervsfag 2 Praktikpladssøgning

SIMU Butik. Erhvervsfag 2 Praktikpladssøgning Praktikpladssøgning Opgave Kom i gang med ansøgningerne 1.1. Hvad er der af muligheder for at finde aktuelle jobopslag? List minimum 5 muligheder op, for at finde aktuelle stillinger. 1.1.1 Hvad vil det

Læs mere

VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK. Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer

VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK. Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer DIT CV PÅ JOBNET ER VIGTIGT! DET ØGER DINE CHANCER FOR AT FÅ ET JOB, AT DIT CV FRA JOBNET.DK VISES I HK S JOBBØRS. NÅR VI

Læs mere

Aktiviteter i Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk

Aktiviteter i Jobboxen. Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Aktiviteter i Jobboxen 2016 januar februar marts Tilmelding via hjemmesiden www.jobboxen.ikast-brande.dk Kurser Hvordan bruger jeg Jobnet? Jobnet er jobcentrenes tilbud på internettet til alle jobsøgende

Læs mere

Et Headhunterperspektiv. Inspirationsoplæg Fest For Fyrede

Et Headhunterperspektiv. Inspirationsoplæg Fest For Fyrede Et Headhunterperspektiv Inspirationsoplæg Fest For Fyrede Agenda Det lægger vi vægt på i en udvælgelse Sådan fik Mette sit Fleksjob Glem Networking og bliv intelligent Aggressiv Hvem er jeg? Min tankegang

Læs mere

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10

Rekruttering 2010. En rundspørge fra CA a kasse 1/10 Rekruttering 2010 En rundspørge fra CA a kasse 1/10 RAPPORTEN I OVERSIGT Foretrukne rekrutteringskanaler side 3 Stillingsopslag netværk karrieremesser Ansøgningen side 3 3 ud af 4 gennemgår ansøgninger

Læs mere

KLIK FOR AT REDIGERE TYPOGRAFI I MASTEREN KICKSTART DIN KARRIERE 2015 KARRIEREDAGENE (ØXNEHALLE) FRA LARS & MONOPOLET

KLIK FOR AT REDIGERE TYPOGRAFI I MASTEREN KICKSTART DIN KARRIERE 2015 KARRIEREDAGENE (ØXNEHALLE) FRA LARS & MONOPOLET KICKSTART DIN KARRIERE 2015 KARRIEREDAGENE (ØXNEHALLE) FRA LARS & MONOPOLET 1 CA Når din karriere er vigtig GRATIS STUDIEMEDLEMSSKAB FEDE KURSER & WORKSHOPS JOBSØGNING PERSONLIG UDVIKLING IT KURSER RÅDGIVNING

Læs mere

Sælg dine kompetencer og få job! by Anette M. Pierce CBS May 31, 2016

Sælg dine kompetencer og få job! by Anette M. Pierce CBS May 31, 2016 Sælg dine kompetencer og få job! by Anette M. Pierce CBS May 31, 2016 1 Dine kompetencer Formidling I CV og ansøgning Formidling i jobsamtaler Dine Guldhistorier KLIK FOR AT REDIGERE TYPOGRAFI I MASTEREN

Læs mere

HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING

HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING Virksomhedsnavn Adresse Postnummer Att.: Hr. XX HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING Frederiksberg d. 15. oktober 2009 Jeg har med stor interesse læst jeres stillingsannonce vedrørende jobbet som.. på Jobindex

Læs mere

Kom godt i gang med din jobsøgning

Kom godt i gang med din jobsøgning 1 Kom godt i gang med din jobsøgning 2 3 Indhold 04 KOMPETENCE- AFKLARING 07 FRA STUDIUM TIL JOB 10 DET SKARPE CV 12 DEN MÅLRETTEDE ANSØGNING 15 JOBSAMTALEN Denne pjeces indhold ligger også online på ma-kasse.dk.

Læs mere

Charlotte Plenge. Kom/IT Projekt HTX Roskilde. Joachim K. Bodholdt 05-05-2009

Charlotte Plenge. Kom/IT Projekt HTX Roskilde. Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Charlotte Plenge Kom/IT Projekt HTX Roskilde Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Indholdsfortegnelse Målgruppe analyse... 3 Persona... 4 Scenariobeskrivelse... 4 Struktur for webside.... 5 Synopsis... 6 Hvem

Læs mere

Årsberetning for Powerjobsøgerne Fyn 2013

Årsberetning for Powerjobsøgerne Fyn 2013 Årsberetning for Powerjobsøgerne Fyn 2013 Forord Powerjobsøgerne er en nonprofit-netværksgruppe for aktive og engagerede jobsøgere og er åbent for alle jobsøgere, som har lyst til at deltage aktivt og

Læs mere

En mini e-bog til dig fra Solrød Kommune i samarbejde med Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB

En mini e-bog til dig fra Solrød Kommune i samarbejde med Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB En mini e-bog til dig fra Solrød Kommune i samarbejde med Aros Business Academy 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB 7 FEJL DU IKKE MÅ BEGÅ, NÅR DU SØGER JOB Kan du svare klart på alle 7 spørgsmål

Læs mere

Dagens program. Siden sidst Dataliste/CV EFU fra tanke til tekst Ansøgningen Efterspørgsel og udbud af arbejdskraft Arbejdsmarkedsbalancen

Dagens program. Siden sidst Dataliste/CV EFU fra tanke til tekst Ansøgningen Efterspørgsel og udbud af arbejdskraft Arbejdsmarkedsbalancen Dagens program Siden sidst Dataliste/CV EFU fra tanke til tekst Ansøgningen Efterspørgsel og udbud af arbejdskraft Arbejdsmarkedsbalancen VERDENSMESTER Vi har alle, noget som vi er verdensmestre til! Det

Læs mere

Tilbud til dig som er ledig Samtaler og aktiviteter DEN GODE SAMTALE

Tilbud til dig som er ledig Samtaler og aktiviteter DEN GODE SAMTALE Tilbud til dig som er ledig Samtaler og aktiviteter DEN GODE SAMTALE Indholdsfortegnelse Diverse informationer og Jobspor... 2 En af nedenstående 2 samtaletyper skal du mindst vælge hver 13. uge... 3 Sparring

Læs mere

Fra DTU til Job. Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland

Fra DTU til Job. Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland Fra DTU til Job Dagens slides: ida.dk/futj_sjaelland Program 9.00 Velkommen Arbejdsmarkedet og jobsøgning De vigtigste råd og tendenser Virksomhedsbesøg: Danske Bank NNIT KMD 3Shape Netcompany Program

Læs mere