LOKALPLAN 88 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1991

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN 88 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1991"

Transkript

1 LOKALPLAN 88 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1991

2

3 LOKALPLAN NR.88 FOR ET OMRADE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ I GENTOFTE KOMMUNE TEKNISK DIREKTORAT GENTOFTE KOMMUNE 1991 ~ ~ i~ å1_j\~ ~ I~ ~ ~ 1 - ~ ~ r~.~ ~ii I ~,~L~I: :\ ~LJ~L~J ~ ~L~LJ~ / rui ~\\\\ ~ ~l I \. 7 n \\\\ \ L~ / [77~r~i~U \L 7~h~~J,JJ -~ < \\\ ~I ~ LLJ~J 7 ~ ~ \ ~!\\~ ~ ~ ~i I \.\u ~ /~,_~ ~.- I ~ j \ ~ / / / / / ~1

4 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 88 SIDE LOKALPLANENS FORMÅL 5 LOKALPLANENS INDHOLD 5 EKSISTERENDE FORHOLD 6 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING 8 KOMMUNEPLAN BYFORNYELSE 9 AFVANDINGSFORHOLD.. 9 VARMEPLANLÆGN ING... 9 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. 10 LOKALPLAN NR. 88 i LOKALPLANENS FORMÅL 11 2 LOKALPLANOMRÅDET 12 3 LOKALPLANOMRÅDETS ANVENDELSE 12 4 UDSTYKNING 12 5 VEJ-, STI- OG PARKERINGSFORHOLD 13 6 LEDNINGS- OG ANTENNEANLÆG 13 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING 14 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN 15 9 UBEBYGGEDE AREALER FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGNING OPHÆVELSE AF SERVITUTTER 16 VEDTAGELSESPÅTEGNING 17 KORTBILAG i AREALANVENDELSESPLAN KORTBILAG 2 ILLUSTRATIONSPLAN

5 5 REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 88 FOR ET OMRÅDE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ I GENTOFTE KOMMU- NE. Lokalplanområdet. LOKALPLANENS FORMÅL. Formålet med lokalpianen er at åbne mulighed for en fornyelse af områdets opholds- og parkeringsarealer samt en del af områdets bebyggelse. LOKALPLANENS INDHOLD. Lokaiplanen indeholder bestemmelser der sikrer anvendelsen af bebyggelsen til etageboligbebyggelse. På ejendommene Lille Strandvej 20, 22 og Sundvej 3 muliggør planen ny bebyggelse i 2½ etage. Der kan opføres Ca m2 etageareal under den forudsætning at de eksisterende villaer fjernes. Lokalplanen indeholder krav om etablering af mindst et privat uderum til hver bolig. Lokalplanen muliggør en forbedring af områdets friarealer.

6 6 EKSISTERENDE FORHOLD Lokalplanområdet er en del af etageboligbebyggelsen i Hellerup. Området afgrænses mod syd og nord af ældre villaområder, mod Øst af Øresund og mod vest af parkerings- og friarealer ved NESA. Området indeholder ialt 20 ejendomme med et samlet grundareal på m2. Bebyggelsen består dels af ældre villabebyggelse og dels af. etageboligbebyggelse af varierende alder.

7 7 BEBYGGELSESPROCENTER~ç7~ ~/ 1~E~ 180- ~//~7~r~.r1I Det samlede etageareal er m2. Etagebebyggelsen indeholder 404 boliger og villabebyggelsen 6 boliger. Etagebebyggelsen er overvejende opført i 5-6 etager, dog er 3 bygninger på henholdsvis 4, 3 og 2 etager. Villabebyggelsens etageantal varierer fra 1,5 til 2,5 etager. Friareal- og lysforholdene varierer stærkt i området. Friarealforholdene er mest utilfredsstillende i ejendommen Jomsborgvej og specielt Jomsborgvej 35 og Sundvej Friarealerne er små og dårligt orienterede i ejendommene Lille Strandvej 18 A-G og Jomsborgvej Forholdene for ejendommen Jomsborgvej 9-19 er dog bedret væsentligt med etableringen af et grønt areal umiddelbart vest for lokalplanområdet. Ejendommen Lille Strandvej 18 H-L og nr. 26 har relativt små friarealer. Bebyggelsen langs Øresund har forholdsvis små friarealer, men er begunstiget af den nære beliggenhed til stranden og vandet. Områdets gennemsnitlige bebyggelsesprocent er Ca Etagebebyggelsens bebyggelsesprocenter varierer fra 86 til 221. Villabebyggelsens fra 22 til 54.

8

9 9 I kommuneplan indgår området som en del af enkeltområde i.b 10. Rammebestemmelserne fastlægger området til boligformål og fastlægger en max. bebyggelsesprocent på 60, et max. antal etager på 4, en max. bygningshøjde på 16 m, normer for opholdsareal, parkering m.m. BYFORNYELSE. Området er omfattet af kommunens byfornyelsesplanlægning. Den del af lokalplanområdet der ligger øst for Sundvej er ifølge tidsfølgeplanen for saneringsopgaver i Gentofte kommune udpeget som forbedringsområde, mens området vest for Sundvej er udpeget som saneringsområde. Tidsfølgeplanen er udarbejdet i Efter planens udarbejdelse har området vest for Sundvej fået forbedret friarealforholdene i forbindelse med anlæggelsen af et grønt område ved Jomsborgvej umiddelbart vest for lokalplanområdet. Ejendommen Jomsborgvej 9-19 har modtaget støtte til boligforbedring i 1986 og 1988 og fået tilsagn om støtte i En fremtidig revideret tids- og trangfølgeplan vil indeholde en stillingtagen til friarealforbedring på ejendommene Jomsborgvej 21-29, 35, 37, Sundvej 4-14, Lille Strandvej 18 A-L og 26. AFVANDINGSFORHOLD. Ved afvanding af området må det samlede afløb ikke overstige den vandmængde der svarer til de i kommunens spildevandsplan fastsatte afløbskoefficienter. VARMEPLANLÆGN ING. I henhold til lov om varmeplanlægning har Gentofte kommune udarbejdet planer for den fremtidige varmeforsyning henholdsvis delplan för kraftvarmeforsyning og delplan for naturgasforsyning. Lokalplanområdet påtænkes forsynet med henholdsvis kraftvarme og naturgas som vist på figur 5 næste side. Lokalplanen er dog ikke til hinder for en eventuel fremtidig ændring af varmeplanlægningen.

10 10 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme der er omfattet af planen, i henhold til kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges og anvendes i overensstemmelse med planens bestemmel ser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalpianen medfører ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg mv. der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige afvigelser fra lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at disse ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny 10kalplan. 2. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af denne. 3. Lokalplanen indeholder i 11 bestemmelse om at nærmere angivne servitutter ophæves.

11 11 LOKALPLAN NR. 88 FOR ET OMRÅDE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ I GENTOFTE KOMMUNE I henhold til lov om kommuneplanlægning (Lovbekendtgørelse nr. 918 af 22. december 1989) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område: i LOKALPLANENS FORMÅL. Det er lokalpianens formål: at udlægge området til etageboligområde som et led i realiseringen af kommuneplanens fordeling af forskellige boligtyper og bebyggelsesformer i kommunen, at sikre at ny bebyggelse tilpasses den eksisterende etagehusbebyggelse i området, at sikre at der ved en fornyelse i området sker en forbedring af opholds- og parkeringsarealerne.

12 2 Stk. 12 LOKAtJPLANOMRÅDET. 1 Lokaiplanen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag og omfatter følgende matr.nr.: 16 ad, 16 ae, 16 ag, 16 ah, 16 aø, 16 ba, 16 bb, 16 ch, 16 ci, 16 ck, 16 cø, 16 da, 16 db, 16 df, 16 ko, 16 kp, 16 kq, 16 ni, 16 nk, 16 nl, 16 ti, 16 tm og 169, alle Gentofte, samt alle parcelier der efter den 1. januar 1990 udstykkes fra de nævnte ejendomme. Stk. 2 Lokalplanens område opdeles i områderne A og B som vist på kortbilag i. 3 LOKALPLANOMRÅDETS ANVENDELSE. Stk.~ i Området må kun anvendes til helårsbeboelse samt funktioner som almindeligvis placeres i tilknytning til boliger, f.eks. institutioner, fællesfunktioner og lignende. Herudover kan der i stueetagen i lokaler der tidligere har været indrettet til erhvervsformål indrettes mindre dagligvarebutikker og liberale erhverv (maks. 100 m2 for hver enhed). Stk. 2 Til liberale erhverv medregnes erhvervsgrupper som læger, tandlæger, fysioterapeuter, advokater, ingeniører, arkitekter og lignende samt visse former for kontorvirksomhed som hovedsageligt henvender sig til kvarterets beboere. Det pågældende erhverv må på stedet ikke omfatte produktion eller oplagring og må desuden ikke være til gene for de omkringboende. Stk. 3 Såfremt der efter kommunalbestyrelsens skøn opstår berettigede klager over en institution kan kommunalbestyrelsen kræve eventuelle gener afhjulpet, om fornødent kræve institutionen afviklet. 4 UDSTYKNING. Stk. i Stk. 2 Udstykning i strid med planens formål må ikkef inde sted. Kommunalbestyrelsen kan gøre en tilladelse til udstykning afhængig af om parcellens form efter kommunalbestyrelsens skøn giver mulighed for en hensigtsmæssig bebyggelse og rimeligt dimensionerede parkerings- og opholdsarealer.

13 13 5 VEJ-, Stk. 1 Vejene i området bibeholdes med den nuværende beliggenhed og udlægsbredde. Stk. 2 Der udlægges areal til parkering som det fremgår af kortbiiag 1. Der kan herudover efter kommunalbetyrelsens nærmere godkendelse indrettes parkering inden for de på kortbilag i viste byggefelter. Stk. 3 Ved opførelse af ny bebyggelse samt ved ændret anvendelse af eksisterende bebyggelse skal det udlagte antal parkeringspladser være mindst: i pr. bolig, 1 pr. 50 m2 erhvervsetageareal, 1 pr. 25 m2 butiksareal. Stk. 4 Dersom det anlagte antal parkeringspladser af kommunalbestyrelsen skønnes at være utilstrækkeligt kan samtlige udlagte parkeringspladser til enhver tid kræves anlagt. 6 LEDNINGS- OG ANTENNEANLÆG. Stk. 1 Nye el-ledninger i området, herunder ledninger til intern vejbelysning, skal udføres som jordkabler. Stk. 2 Inden for området må der på terræn opsættes indtil 1,80 m høje fritstående antenner og parabolantenner i en afstand af minimum 2,5 m fra skel mod naboejendom og minimum 10 m fra skel mod vej. STI- OG PARKERINGSFORHOLD.* Andre placeringer og udformninger af fritstående antenner, parabolantenner og af ikke typegodkendte tagantenner kræver kommunalbestyrelsens særlige tilladelse i hvert enkelt tilfælde. ** Fodnoter: * Der er med hjemmel i vejlovgivningen tinglyst byggelinjer 10 meter fra vejmidte langs Jomsborgvej og Sundvej, med 20 meters bredde langs Lille Strandvej. Den sydligste afgrænsning af byggelinjen langs Lille Strandvej er sammenfaldende med og ligger i forlængelse af vejskellet ved matr.nr.ene 16 m, 16 n, 16 p, 16 q, alle Gentofte. ** Efter en beslutning truffet af kommunalbestyrelsens bygningsudvalg den 11. januar 1990 kan, en tilladelse efter 6 stk. 2 omfatte parabolantenner med en diameter på højst 65 cm.

14 Stk Tagantenner må ikke gives en højde på mere end 2,5 m over den enkelte ejendoms højeste bygningsdel. Stk. 4 Varmeforsyningen til ejendomme skal være i overensstemmelse med retningslinjerne i kommunens varmeplan. Stk. 5 Ved afvanding af området må det samlede afløb ikke overstige den vandmængde der svarer til de afløbskoefficienter der er fastsat i kommunens spildevandsp1 an. 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. Stk. i Inden for område A må bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 60. Stk. 2 Inden for område B må bebyggeisesprocenten for den enkelte ejendom ikke overstige 40. Stk. Bebyggelsen skal placeres indenfor de på kortbilaget viste byggefelter og i princippet opføres i byggefelternes facadelinje, idet dog enkelte mindre f remspring og tilbagerykninger kan tillades. 3 På ejendomme hvor der ikke er angivet noget byggefelt i henhold til kortbilag. i forudsætter ny bebyggelse, udover den der er nævnt i stk. 6, tilvejebringelse af en ny lokalplan. Stk. 4 Inden for område A må bebyggelsens samlede højde ikke overstige 15 m, og etageantallet må ikke overstige 4 eller være mindre end 2 etager. Stk. 5 Inden for område B må bebyggelsens samlede højde ikke overstige 12 meter, og etageantallet må ikke overstige 2½ etage. Ingen del af bebyggelsen, dog undtagen gavltrekanter, må have en højde der overstiger 3 meter plus afstanden til naboskel. Stk. 6 Udover de på kortbilag i viste byggefelter kan der med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse opføres mindre garager og udhusbygninger, transformatorsta tioner og lignende som har tilknytning til bebyggelsen. Stk. 7 Ny bebyggelse skal omfatte en efter kommunalbestyrelsens skøn passende samlet helhed. Ny bebyggelse inden for område B kan kun ske efter en samlet plan som omfatter hele område B. Ved delvis bebyggelse af et byggefelt kan kommunalbestyrelsen forlange bygningsreglementets bestemmelser vedrørende højde- og afstandsforhold overholdt.

15 15 8 BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN. Stk. 1 Til udvendige bygningsf lader må der ikke anvendes former, materialer eller farver som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende. Stk. 2 Skiltning, facadeudformning og -beklædning, opsætning af markiser og belysning m.v. af blivende art må kun finde sted med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Stk. 3 Kommunalbestyrelsen kan gøre en tilladelse efter stk. 2 afhængig af om den påtænkte foranstaltning efter kommunalbestyrelsens skøn ikke virker skæmmende. 9 UBEBYGGEDE AREALER. Stk. 1 Den del af parcellernes ubebyggede arealer der ikke benyttes til parkering, gårdsplads eller lignende skal anlægges og vedligeholdes som grønt område. Stk. 2 I forbindelse med ny bebyggelse og ændret anvendelse af den eksisterende bebyggelse skal der tilvejebringes et opholdsareal svarende til mindst 80 % af bo- ligetagearealet og mindst 10 % af erhvervs- og butiksarealet. Stk. 3 Hver bolig skal sikres et privat uderum i form af have, terasse eller altan, desuden skal der etableres mulighed for fælles ophold og leg. Stk. 4 Udendørs oplag, herunder opstilling af containere, må kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Stk. 5 Anlæg af interne veje, stier, parkeringspladser og opholdsarealer på den enkelte ejendom må kun ske efter en samlet plan godkendt af kommunalbestyrelsen for belægning, belysning, beplantning, hegning, m.v. 10 FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGNING. Forinden ny bebyggelse kan tages i brug skal der være etableret fælles opholds- og parkeringsarealer i overensstemmelse med 5 og 9.

16 OPHÆVELSE AF SERVITUTTER. Følgende tinglyste servitutter ophæves for så vidt angår: Matr.nr. 16 ad Matr.nr, 16 ae Matr.nr. 16 ag, ti og 16 tm. Matr.nr. 16 ah Matr.nr. 16 aø og 16 ch Matr.nr. 16 ba Matr.nr. 16 bb Matr.nr. 16 ci, ck og 169. Matr.nr. 16 cø Matr.nr. 16 da Matr. nr. 16 db Matr.nr. 16 df og 16 ko Matr.nr. 16 kp , (ang. 16 kp) , (ang. 16 sl, nu del af 16 kp).

17 17 Matr.nr. 16 kq Matr.nr. 16 ni Matr.nr. 16 nk Matr.nr. 16 ni Alle Gentofte. VEDTAGELSESPÅTEGNING. Således vedtaget af Gentofte kommunalbestyrelse den 26. februar Birthe Philip (sign.) Jens Christensen (sign.) Nærværende lokalplan begæres i henhold til 30, stk. ~ i lov om kommuneplanlægning, bekendtgørelse nr. 918 af 22. december 1989, tinglyst på matr. nr.: 16 ad, 16 ae, 16 ag, 16 ah, 16 aø, 16 ba, 16 bb, 16 ch, 16 ci, 16 ck, 16 cø, 16 da, 16 db, 16 df, 16 ko, 16 kp, 16 kq, 16 ni, 16 nk, 16 ni, 16 tl, 16 tm og 169, alle Gentofte, samt alle parceller der efter den 1. januar 1990 udstykkes fra de nævnte ejendomme. Endvidere begæres i henhold til samme lov de i 12 omtalte servitutter aflyst for såvidt angår matr. nr.: 16 ad, 16 ae, 16 ag, 16 ah, 16 aø, 16 ba, 16 bb, 16 ch, 16 ci, 16 ck, 16 cø, 16 da, 16 db, 16 df, 16 ko, 16 kp, 16 kq, 16 ni, 16 nk, 16 ni, 16 tl, 16 tm og 169, alle Gentofte, samt alle parceller der efter den i. januar 1990 udstykkes fra de nævnte ejendomme.

18 - 18 Gentofte Kommunes Tekniske Direktorat, den 20. juni 1991 Jens Christensen (sign.) Karsten Gerlif (sign.) Tinglyst den 28. juni 1991 alene som lokalpian

19 SIGNATURER OMRÅDEGRÆNSE -~ BYGGEUNJE BYGGEFELT PARKERING UDEN FOR BYGGEFELT OPHOLDSAREAL KORTBILAG i AREALANVENDELSESPLAN MÅL 1: 1500 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ GENTOFTE KOMMUNE FEBRUAR 1991

20 KORTBILAG 2 ILLUSTRATIONSPLAN Eksempel på mulig bebyggelse på matr. nr. 16 aø, 16 ch, 16 ba, 16 bb. Gentofte LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM JOMSBORGVEJ OG LILLE STRANDVEJ GENTOFTE KOMMUNE FEBRUAR 1991

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LQKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE NR.106 TEKNISK DIREKTORAT

Læs mere

LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993

LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN 62.1 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1993 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED FREDENSVEJ OG HYLDEGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE nr. 62.1 TEKNISK DIREKTORAT GENTOFTE

Læs mere

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LÖKÅLPL~NNR. 134 FOR ET OMRÅDE VED C.V.È. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ i GENTOFTE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING

Læs mere

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR.116 FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ

Læs mere

LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAII 136 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM BAKKEVÆNGET OG VANGEDEVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 136 for et område mellem Bakkevænget og Vangedevej

Læs mere

Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej

Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 144 for et område ved Niels Andersens Vej og Skelvej Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan 402 om overdækninger, herunder udestuer (PlanID:

Læs mere

LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, I 1990

LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, I 1990 LOKALPLAN 84 LOKALPLAN FOR DAMGÅRDEN, EMILIEKILDEVEJ, GENTOFTE KOMMUNE I 1990 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 84 SIDE FORMÅL 5 EKSISTERENDE FORHOLD 5 HISTORIE 5 INDHOLD 6 FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 119 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR. 119 FOR ET OMRÅDE MELLEM HELLERUPVEJ, RYGÅRDS ALLE OG C.V.E. KNUTHS VEJ

Læs mere

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem LOKALPLAN 205 for Kløckershave og Salem GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 205 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LO KALPLAN 132 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VEST FOR KORSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LO KALPLAN 132 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VEST FOR KORSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LO KALPLAN 132 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VEST FOR KORSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 132 for et område vest for Korsgårdsvej Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup LOKALPLAN 196 for Copenhagen International School i Hellerup GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 196 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LOKALPLAN 129 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM HANS JENSENS VEJ, DÆMRINGSVEJ, HVILEVEJ OG LYNGBYVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 129 Side LOKALPLANENS

Læs mere

LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000

LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000 LO KALPLAN 153 LOKALPLAN FOR BENGTASVEJ 1A OG SIGRIDSVEJ 2A I GENTOFTE KOMMUNE 2000 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 153 for Bengtasvej 1 A og Siridsvej 2 A Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN 156. Teknisk Forvaltning Gentofte Kommune 2000. for et område ved Gentoftegade og Gentofte Hotel GENTOFTE KIRKEGÅRD ADOLPHSVEJ GENTOFTE SØ

LOKALPLAN 156. Teknisk Forvaltning Gentofte Kommune 2000. for et område ved Gentoftegade og Gentofte Hotel GENTOFTE KIRKEGÅRD ADOLPHSVEJ GENTOFTE SØ LOKALPLAN 156 for et område ved Gentoftegade og Gentofte Hotel Teknisk Forvaltning Gentofte Kommune 2000 GENTOFTE KIRKEGÅRD H.A.CLAUSENS VEJ WILH.SCHMIDTS VEJ ADOLPHSVEJ GENTOFTEGADE GENTOFTE SØ INDHOLDELSFORTEGNELSE

Læs mere

LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999

LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999 LO KALP LAN 150 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STRANDVEJEN, NORD FOR BOSTAMOSE I GENTOFTE KOMMUNE 1999 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 150 for et område ved Strandvejen, nord for

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LO KALPLAN 124 LOKALPLAN FORS ET OMRÅDE VED HYLDEGÅRDSVEJ, ORDRUP JAGTVEJ OG BROHOLMS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1995

LO KALPLAN 124 LOKALPLAN FORS ET OMRÅDE VED HYLDEGÅRDSVEJ, ORDRUP JAGTVEJ OG BROHOLMS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1995 LO KALPLAN 124 LOKALPLAN FORS ET OMRÅDE VED HYLDEGÅRDSVEJ, ORDRUP JAGTVEJ OG BROHOLMS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1995 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 124 for et område ved Hyldegårdsvej,

Læs mere

LOKALPLAN LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987

LOKALPLAN LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987 LOKALPLAN 68 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM ROSAVEJ.DALSGÅRDSVEJ I GENTOFTE KOMMUNE OG 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 68 side LOKALPLANENS FORMÂL 5 LOKALPLANENS INDHOLD 5 LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 127 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SOGNEVEJ OG NYMOSEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1996

LOKALPLAN 127 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SOGNEVEJ OG NYMOSEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1996 LOKALPLAN 127 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM SOGNEVEJ OG NYMOSEGÅRD I GENTOFTE KOMMUNE 1996 GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 127 for et område mellem Sognevej og Nymosegård Med

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 154 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED CLARASVEJ OG HVIDØREVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1999

LOKALPLAN 154 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED CLARASVEJ OG HVIDØREVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1999 LOKALPLAN 154 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED CLARASVEJ OG HVIDØREVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1999 mm OmOO.-4Z ZOm Z~ (0 O~uD ~mm Z ~p.jh INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 154. Side LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan 284. for Trunnevangen 4A og 4B

Lokalplan 284. for Trunnevangen 4A og 4B Lokalplan 284 for Trunnevangen 4A og 4B INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 284 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune.

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune. T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 11 vedrører en grund ved Hyrdindestien syd for posthusets eksisterende indkørsel og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By Lokalplan 320 for et område i Skovshoved By ! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 320 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN 215. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF

LOKALPLAN 215. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF LOKALPLAN 215 for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 215 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

LOKALPLAN 224. for Jægersborg Allé 149

LOKALPLAN 224. for Jægersborg Allé 149 LOKALPLAN 224 for Jægersborg Allé 149 GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 224 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

5('(* 5(/6()25/2.$/3/$1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

5('(* 5(/6()25/2.$/3/$1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING IRUHWRPUnGHYHG 2UGUXS&\NHOEDQH *(172)7(.20081( Lindegårdsvej Grønnevænge ej INDHOLDSFORTEGNELSE 5('(* 5(/6()25/2.$/3/$1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan 286. for ejendommen Ordrupvej 39

Lokalplan 286. for ejendommen Ordrupvej 39 Lokalplan 286 for ejendommen Ordrupvej 39 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 286 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-22 Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN 112 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM STRANDVEJEN, ANNASVEJ OG HOYRUPS ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 112 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM STRANDVEJEN, ANNASVEJ OG HOYRUPS ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 112 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM STRANDVEJEN, ANNASVEJ OG HOYRUPS ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE VEDRØRENDE LOKALPLAN NR. 112. Side LOKALPLANENS FORMÅL 5 LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

LOKALPLAN 188. for Lyngbyvej , Gentofte Værkstedsgård

LOKALPLAN 188. for Lyngbyvej , Gentofte Værkstedsgård LOKALPLAN 188 for Lyngbyvej 415-421, Gentofte Værkstedsgård GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 188 for Lyngbyvej 415-421, Gentofte Værkstedsgård Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

LO KALPLAN 113 LOKALPL 0AN FOR ET OMRÅDE VED LAGERGARDSVEJ OG NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LO KALPLAN 113 LOKALPL 0AN FOR ET OMRÅDE VED LAGERGARDSVEJ OG NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LO KALPLAN 113 LOKALPL 0AN FOR ET OMRÅDE VED LAGERGARDSVEJ OG NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN I~R.113 FOR ET pmrade VED LAGERGARDSVEJ OG NYBROVEJ I GENTOFTE KOMMUNE TEKNISK DIREKTORAT GENTOFTE

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan 361. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF

Lokalplan 361. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF Lokalplan 361 for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 361 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 2 vedrørende et stort set ubebygget område øst for Højsletten og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

Lokalplan nr. 88. for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej

Lokalplan nr. 88. for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej Lokalplan nr. 88 for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej December 1994 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre

Læs mere

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Lokalplan nr. 58 for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Juli 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af en bebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 1.2-2 for et butiksområde ved Sct. Jørgensbjerg Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Lokalplan nr. 99 for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Marts 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til boligformål i form af villabebyggelse.

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 28 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 28 vedrører et boligområde ved Herlev Hovedgade, Gåseholmvej og Sønderlundvej mellem Engløbet og Stumpedal og fastlægger, at området

Læs mere

LOKALPLAN 218. for plejehjemmet Egebjerg

LOKALPLAN 218. for plejehjemmet Egebjerg LOKALPLAN 218 for plejehjemmet Egebjerg GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 218 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

Lokalplan 335. for Ordrup Jagtvej 50

Lokalplan 335. for Ordrup Jagtvej 50 Lokalplan 335 for Ordrup Jagtvej 50 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 335 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

LOKALPLAN 190. for Øregård Gymnasium

LOKALPLAN 190. for Øregård Gymnasium LOKALPLAN 190 for Øregård Gymnasium GENTOFTE KOMMUNE Gersonsvej Gruts Allé INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 190 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej Lokalplan nr. 118 for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej April 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens baggrund Lokalplanen udlægger området mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Rettelsesblad til Lokalplan 151 for et område ved Strandvejen 141 Hellerup

Rettelsesblad til Lokalplan 151 for et område ved Strandvejen 141 Hellerup GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 151 for et område ved Strandvejen 141 Hellerup Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan 402 om overdækninger, herunder udestuer (PlanID: 9400181)

Læs mere

Matr.nr. 494-f m.fl., Anmelder: Svendborg bygrunde. Svendborg kommunes tekniske forvaltning Gåsestræde 14 B. 5700 Svendborg 14.

Matr.nr. 494-f m.fl., Anmelder: Svendborg bygrunde. Svendborg kommunes tekniske forvaltning Gåsestræde 14 B. 5700 Svendborg 14. . Matr.nr. 494-f m.fl., Anmelder: Svendborg bygrunde. Svendborg kommunes tekniske forvaltning Gåsestræde 14 B 08381 5700 Svendborg 14.~7B7 SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 001.156 for et område ved Korsgade,

Læs mere

Lokalplan nr. 70. for et område mellem Smallegade og Howitzvej

Lokalplan nr. 70. for et område mellem Smallegade og Howitzvej Lokalplan nr. 70 for et område mellem Smallegade og Howitzvej Juli 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at opføre en bebyggelse på ejendommene Smallegade 42 A, 44 A-B, matr. nr.

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område

Læs mere

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL KOMMUNE NR. 3016 BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR 3016 Lokalplan for et areal til boligformål. beliggende ved Blommevænget

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

Bydel 2 Risbjerg LOKALPLAN 208

Bydel 2 Risbjerg LOKALPLAN 208 208 W LOKALPLAN 208 Bydel 2 Risbjerg KOMMUNEPLAN OG LOKALPLAN 1. KOMMUNEPLANEN er den overordnede plan, som omfatter hele kommunen. Den fastlægger i grove træk, hvor der skal være boliger, erhverv, butikscentre,

Læs mere

Lokalplan Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg

Lokalplan Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg Lokalplan 218.1 Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 218.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken LOKALPLAN 4-13 Adventkirken KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-13 ADVENTKIRKEN INDHOLD : side Redegørelse Forhold til anden planlægning 5 6 Retsvirkninger 7 Lokalplanen 9 Kortbilag bagerst i hæftet KØGE KOMMUNE,

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 35 vedrører et ubebygget område nord for Ring 4 op mod kommunegrænsen til Værløse og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal

Læs mere