Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts 2013."

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 19. marts Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Bjarne Rasmussen blev valgt enstemmigt. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet, og at dagsordenen indeholdt de punkter, der er angivet i foreningens vedtægter. 2. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2012 har på mange områder været et helt specielt år, som jeg senere vil komme ind på. Først vil jeg dog rose den måde, hvorpå I som medlemmer har taget imod de nye tider med Golfbox samt det, at vi i dag kommunikerer med hinanden, hhv. med men også gennem anvendelse af føromtalte Golfbox. Lad mig herefter kaste et blik tilbage på det specielle for året Jeg tænker her på: Klubbens nye organisation og dens bemanding Kommunikation via medlemsmøder Bortfald af Indskud Organisationen Stefan Andersen startede i foråret som ny chefgreenkeeper og med uændret medarbejder stab. Stefan, er kendt af de fleste medlemmer, idet han jo tidligere har været ansat ligesom det er bestyrelsens opfattelse at såvel I som medlemmer men ligeså vigtigt medarbejdere har taget godt imod ham. Stefan afslutter sin uddannelse med eksamen som greenkeeper til august og skal derfor på skole nogle uger hen over foråret. Samtidig med at vi sagde farvel til Kim Hansen, som var færdiguddannet, har vi i stedet deltidsansat vores tidligere elev Kim Pedersen i et midlertidigt flexjob. Vi har med disse organisationsændringer kunnet reducere udgifterne til greenkeeperstaben samtidig med, at ekspertisen er bevaret. Disse ændringer i organisationen, er bl.a. gjort muligt ved den fantastiske opbakning via frivillig hjælp, som vi har mødt fra Jer medlemmer. På vores medlemsmøde i november meldte 22 frivillige sig omgående til, at hjælpe med forskellige opgaver rundt om på banen arealerne omkring klubhuset og meget andet.

2 Af de 22 frivillige, heraf 15 mænd og 8 kvinder, har der allerede været afholdt et møde, hvor baneformand Bjarne Kristiansen har orienteret om de forskellige opgaver. Hver mandag eller tirsdag mødes 2 4 frivillige, og arbejder med fastlagte opgaver 4 5 timer. Det er helt fantastisk. Mht. kontoret har I nok alle bemærket, at der er kommet en kvinde ind over. Jeg tænker naturligvis her på Conni, som har kæmpet en brav kamp for at løse klubbens administrative opgaver. Hvilke opgaver er vigtige her og nu, hvilke opgaver kan vente? Jeg ved du har arbejdet meget med prioritering og planlægning af opgaverne, og kan kun love dig, at år 2 bliver lettere. Jeg vil gerne her udtrykke både bestyrelse og medlemmers tilfredshed med de løste opgaver. Der bliver virkelig sat stor pris på den måde, du arbejder for klubben. Michael Skjerbek - du er jo et kapitel for sig. Du startede for mange år siden som ungdomsmedlem. Uddannede dig til pro. På et tidspunkt smuttede du til Fåborg Golfklub, men vendte tilbage som pro her i klubben og er nu også ansat som daglig leder. Det har været et meget anderledes år for dig, det ved vi godt, men vi tror, du kan klare både opgaven som daglig leder og som træner. Du skal jo træne både gamle og nye golfere, juniorer og eliten, som I kender det fra tidligere. I år træner du også regionsspillerne. Du har i 2012 haft stor fokus på dine administrative opgaver, og det er helt naturligt, da det hele jo var meget nyt for dig. Det har til gengæld betydet, at du ikke har haft så mange træningstimer, men vi er sikre på, at du råder du bod på her i Når jeg kigger udover forsamlingen, har jeg svært ved at få øje på ret mange, der ikke har brug for træning. Inklusiv mig selv. Så Michael, tag fat i os, når du ser os på driving rangen. Vi har brug for din hjælp. Banen Vinteren igennem er der blevet vedligeholdt maskiner, fældet træer og gjort klar til den nye sæson. Der er bl.a. foretaget en kraftig udtynding af grantræer, på højre side, når I går ned af hul 9. Hvilket vi der laver en skævert en gang imellem, hilser med stor tilfredshed. Vores forsøg med at klippe og opsamle roughen to gange, håber vi på bærer frugt således, at det vil mindske gødning af jorden. Vi forventer derfor kun at skulle klippe og opsamle roughen én gang her i år.

3 Det vi vil have speciel fokus på i år er vore greens. Der er foretaget jordbundsprøver, for at greenkeeperne derved har lettere ved at ramme den rette gødningsmængde. Green på hul 13 har været og er den største udfordring for klubben. Den er våd og svampet og trænger til en regulær omlægning. Effekten af eftersåningsprogrammet som blev indledt for 2 år siden, ses flere steder tydeligt på fairways og sidste eftersåning vil blive foretaget i Det er ligeledes en fornøjelse, når man kommer kørende fra Glamsbjerg langs hul 5 at betragte den færdiggjorte stensætning på hul 4. Et godt visuelt arbejde greenkeepere. Medlemmer Ved års afslutningen havde 744 antal medlemmer. Vi har en klub med en god atmosfære, hvor de enkelte klubber i klubben fungerer og drives godt af frivillige medlemmer. 744 medlemmer er en mindre tilbagegang, som naturligvis ikke er tilfredsstillende. Vi kan dog glæde os over, at vi i foråret havde omkring 50 prøvemedlemmer, som drypvis henover året er indmeldt i klubben. For at vi fremover fortsat kan tiltrække nye golfere, besluttede bestyrelsen derfor helt at afskaffe indskuddet. Det har vi fortalt via Direct Mails, som vi har uddelt omkring direct af til husstande i området. Senere i marts reklameomdeler vi igen direct mails. Denne gang for også at fortælle, at man kan møde Monica Christiansen, fra Vild med Dans på Golfens Dag, den 14. april. Jeg vil gerne, i den anledning, takke de medlemmer som endnu engang har vist en stor interesse i, at hjælpe klubben med frivilligt arbejde stk. direct mail uddelt ved medlemmers hjælp. Eksempelvis Bellinge området, hvor 3 medlemmer klarede ca husstande. Sådan, det er flot. Resultater for klubben 2012 Klubbens medlemmer har i år været aktive på flere fronter, og det betyder god reklame for klubben rundt om i landet. Vores U16B hold fik en 2. plads Vores U19A hold fik en 3. plads Vores Elite hold har sikret sig en placering i 3 division, trods en svær pulje Begge kval. Hold fortsætter i kvalifikationsrækken med gode resultater, som lover godt for fremtiden. Dameholdet fik dobbelt så mange point som spået. Der bliver desværre ikke et dame elitehold i år, men de damer, der ønsker det, kan fortsat deltage i gratis træning, så vi kan blive klar til at danne et elitehold næste år.

4 I regionsgolf klarede vi os utroligt flot: B-holdet der blev nr. 1 i puljen, men røg ud i semifinalen mod Skive. C-holdet der blev nr. 1 i puljen, men røg ud i 8.-dels finalen til Odense. D-holdet blev nr. 3 i puljen. Veteraner fik en flot andenplads og er rykket op i Eliterækken i år har vi etableret hele TO hold i veteranrækken. Har du også lyst til at spille regionsgolf, skal du bare tage fat i Ryan Hansen. Han og Birte også fra bestyrelsen arrangerer den 1. april en informationsdag for fremtidige og nuværende regionsspillere. Bagmærker for 2013 bliver som de var i Det er blevet besluttet, at der skal klistres et lille mærke på det gamle bagmærke. Totalbanken`s sponsorat af vore bagmærker udløber med udgangen af Herefter skal vi have nye forhandlinger og så må vi se hvorledes vi fremover stiller os til bagmærker. Det er jo sådan, at man ikke kan registrere sig i Golfboks, hvis ikke kontingentet er betalt. Derfor har flere klubber allerede afskaffet bagmærket, og det er en skam, synes vi. Det er en god reklame for klubben og er med til at styrke medlemmernes bevidsthed om klubbens identitet. Men i år har vi altså også bagmærker, som vi lige nu er i fuld gang med at udlevere i klubhuset, hvor du kan hente dit. Samarbejdsaftalen med Golfklubben Lillebælt ændres. Da flere medlemmer i Lillebælt spiller på Vestfyn end omvendt, har vi fået ændret aftalen, så det nu koster et engangsbeløb på 300 kr. om året per spiller, der ønsker at spille den anden bane også. Beløbet tilgår den klub, der lægger bane til, og det kunne godt komme til at betyde en pæn ekstra indtægt for VFG. I 2012 besøgte Lillebælt spillere nemlig VFG 910 gange, mens Lillebælt blev besøgt af vores medlemmer 699 gange (43/57). I 2013 skal Lillebælt have gravet de nye el ledninger ned, og det kommer til at tage 2-3 uger. I 2014 fjernes master og eksisterende ledninger. Overordnet mener begge klubber, at vi kan leve med den nye aftale indtil videre. Så må vi se, hvor stor en succes det bliver. K81 - spil tre fynske baner for blot 800 kr. ekstra om året Vi havde i medlemmer, der valgte at deltage i K81 aftalen, hvor man for 800 kr. ekstra har kunnet spille Sct. Knud, Svendborg og Faaborg Golfbaner på alle ugens dage. Det er en meget attraktiv aftale, da man så faktisk for ca. 550 kroner / måneden kan spille hele FEM fynske baner. Faktisk har vi i februar fået flere nye medlemmer, der har tilkendegivet, at de har meldt sig ind hos VFG, fordi de så også kan spille fire andre baner uden begrænsning.

5 Greenfee Vi har haft 2636 greenfee spillere, plus godt 500 øvrige spillere som har deltaget i forskellige company days, i årets løb, og kan formentlig forvente flere i år, idet vi nu har tilmeldt os tee time kortet. Det har vi gjort, fordi flere har fortalt os, at når golfspillere er på flerdags tur og skal spille 2 3 baner, vælger man ofte klubber, der er tilmeldt tee time. Om det er korrekt eller ej, må tiden vise. Nu prøver vi i hvert fald ordningen af her i Kommunikation/information I november måned afholdt vi et medlemsmøde for at høre mere om, hvad der rører sig blandt klubbens medlemmer, og hvilke holdninger og forventninger I har til fremtiden. Der var et flot fremmøde, og jeres tilkendegivelser stemmer utroligt godt overens med bestyrelsens. Bl.a. viste mødet også - ligesom afstemningen ved vores ekstraordinære generalforsamling - at klubbens medlemmer bifaldt med stort flertal at fjerne indskuddet. Herudover havde vi et ønske om at etablere nogle frivillige grupper med konkrete arbejdsopgaver hvilket også er lykkedes til dels. Vores Facebook side har nu rundet 100 medlemmer og bakkes endda op af Golf Sverige, der synes godt om siden. Jeg håber ligeledes, at I har bemærket de ændringer, der er sket med vores hjemmeside. Vi har fået den peppet op og har bl.a. gjort det mere synligt for greenfee gæster, at vi gerne hjælper med at bestille mad udefra. Vi har også lavet aftaler med en del hoteller rundt om på Fyn, så de nu sælger greenfee billetter for os mod, at de får lov til at reklamere lidt på vores hjemmeside. Eliten og juniorerne har fået deres egne sider på hjemmesiden, og de vil nu sørge for at blive mere synlige fremover, så fremtidige medlemmer kan se, at vi også er meget aktive inden for disse to grupper På hjemmesiden har vi også gjort det muligt, at I tilmelder jeres kontingentbetaling til PBS. Årsagen er den simple, at det ikke er alle, som husker betalingsdatoen. Det betyder ekstraarbejde for kontoret, når de skal finde ud af, hvorfor regningen ikke er betalt til tiden. Ligesom kontoret også har skullet fremsende rykkerskrivelser - til irritation for medlem og medarbejdere. Vi har derfor, som I ved, varslet gebyr på ikke-tilmeldte opkrævninger. Udviklingen har i øvrigt været meget positiv, så nu er der faktisk kun 10 % af vores kontingentbetalinger, der foretages manuelt, og hvor medlemmet derfor fremover skal betale et mindre gebyr. Handicapsystemet

6 Og så var 2012 året, hvor der blev foretaget en række ændringer i handicapsystemet. Her tænkes blandt andet på klubhandicap, EGA handicap, årsrevision samt at private runder ikke er tællende. Vi i Norden har gennem mange år haft vores eget tilrettede handicapsystem i modsætning til den øvrige del af Europa. Som bekendt fik vi i Danmark gennem European Golf Associations (EGA) tilladelse til først at indføre systemet 2. juli 2012, og det er vores opfattelse, at systemet i sin helhed er indført i alle klubber. Såfremt der fortsat er spørgsmål til handicapsystemet, er Michael meget villig til at svare på dette. Sponsorer Sponsor indtægter er fortsat en af klubbens vigtige indtægtskilder. Vi kan konstatere, at det ikke er blevet lettere, at få nye sponsorer endsige fastholde alle de vi i forvejen har. Dansk Golf Union har været uden hovedsponsor i mere end et år. Det er nu lykkes at lave en aftale med GE Money Bank. En aftale som løber i 5 år, hvilket i sig selv er ret enestående. Aftalen er skruet således sammen, at DGU modtager i grundbeløb, og alt afhængig af hvorledes vi golfspillere tager imod det nye MasterCard som vi er blevet tilbudt, og ikke mindst hvor meget det benyttes. Jo flere kort, der udstedes, og jo mere omsætning, der genereres, jo flere penge til Dansk Golf Union. Sidste år startede vi op med Energi Fyn, hvor Golfklubben får 2 øre pr. KWH du forbruger. 50 husstande har skrevet under på kontrakten med os og Energi Fyn, med det resultat, at du som forbruger sparer penge på dit elforbrug. Vi har netop modtaget små 5000 kr. fra Energi Fyn. Som I har kunnet læse på vores hjemmeside, har vi netop lavet en tilsvarende aftale med OK benzin, hvor klubben også får fordele når og hvis du tegner dig for et OK benzinkort og køber brændstof på mere end de 670 OK tankstationer der er i Danmark. Jeg vil dog gerne udtrykke en stor tak til alle de sponsorer vi har haft i Vi arbejder på at gøre det endnu mere attraktivt at være sponsor fremover og har bl.a. lyttet til sponsorernes ønske om at afholde årets sponsortur tidligere på året. Så kære sponsorer sæt kryds i kalenderen den 1. og 2. juni, hvor vi forventer at tage til Lübker Golfklub. Åbent Hus Igen i år bakker vi op om Golfens Dag og holder åbent hus den 14. april. Som nævnt har vi inviteret den professionelle golfspiller, der også har deltaget i Vild med dans, Monica Christiansen. Hun vil den 14. april vise os, hvordan en topspiller leger med bolden og vil også tale lidt om, hvordan det var at deltage i Vild med dans.

7 Så mød endelig op med kolleger, familiemedlemmer og venner, og vær med til at gøre det til en god dag. Afslutning Sidste år øgede vi bestyrelsens antal til 7 medlemmer. Det er ikke mit indtryk, at det er for mange når jeg ser tilbage på årets aktiviteter. Vi har afholdt 8 bestyrelsesmøder. Der har været bestyrelsesrepræsentanter til møder sammen med såvel juniorer som eliten. Der har været et utal af interne møder og blevet sendt et utal af s, bestyrelse og sekretariat imellem. Der har været afholdt medlemsmøder, gennemført markedsføringstiltag og meget andet. Det er derfor på sin plads, at jeg her takker såvel medarbejdere som bestyrelse for et aktivt og til tider hektisk år. Tak til alle medlemmer og specielt til de frivillige, som ofrer en masse timer i klubbens tjeneste. For uden Jer, ville alt være overflødigt. Til sidst, vil vi mindes de af klubbens medlemmer, som desværre er afgået ved døden i årets løb. Vi bruger ikke at nævne navne men vil gerne mindes dem. Jeg vil derfor bede forsamlingen rejse sig, så vi i et øjebliks stilhed sammen kan mindes disse. Æret være deres minde. Tak. Hermed vil jeg overlade beretningen til generalforsamlingen. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. Det reviderede regnskab blev fremlagt af revisor Poul Erik Jacobsen (PWC) og godkendt af forsamlingen. Per Marxen: Spørger ind til de budgetterede kr til markedsføring og hvorfor der kun er brugt ca. kr På grund af manglende fokus på markedsføring og til dels bogføring på andre konti. Der er allerede nu væsentlig øget fokus på markedsføringen for Forelæggelse af budget for det kommende år. Budget blev fremlagt og gennemgået af revisor Poul Erik Jacobsen (PWC). Per Marxen: Besparelse på admin. lønningerne til kr fra et forbrug i 2012 kr Hvori forventes besparelsen. Der er indregnet Michaels træningsindtægter til klubben. Deri ligger den reducerede lønomkostning.

8 Vivian Lindberg: Spørger ind til medlemmernes status skift pr. 1. juli Da der stadig er 11 dage tilbage af marts, hvor man kan udmelde sig af klubben, er det svært at sætte tal på, men pt. har vi en negativ tilgang kr , som er langt mindre end forventet. Vivian Lindberg: Vil bare gøre opmærksom på og evt. problemstillingen i, at de unge i dag shopper rundt i klubberne. Det er ikke noget vi kan gøre noget ved, og hvem siger, at de unge ikke shopper til Vestfyns Golfklub. Desuden har vi indført et Ungsenior kontingent for at tiltrække de unge spillere. 5. Fastsættelse af medlemskontingenter med en stigning på 4%. BM orienterer om kontingents stigningen på 4%. Kontingentet kommer til at se ud som følger: Årlig kontingent Kvartalsvis Juniorer kr Kr. 395 Long distance kr Kr. 777 Aktive o/25 år kr kr Ungseniorer kr kr. 740 Ugedagsmedl. Kr kr. 740 FLEX kr kr. 350 FLEX+ kr kr. 532 Støttemedlemmer kr. 390 årlig kontingent Ellen Skjerbek: Jais: Mener, at juniorerne skal fritages for forhøjelsen. Der er nok at bruge penge på i børnefamilierne og signalet nu, hvor man ønsker at få flere juniorspillere. Det drejer sig kun om kr. 6 om måneden og taget i betragtning, hvad de unge ellers formår, så matcher det meget godt virkeligheden. Det er lige så meget en principiel beslutning, at alle skal med i forhøjelsen. Bifalder Ellen Skjerbeks synspunkt om signalet til de unge. Vivian Lindberg: Findes der nogen statistik over, hvem fra GKL, som kommer i klubben en statistik over det enkelte medlems besøg i klubben. Det kan skaffes via Golfbox, men det har jeg ikke fundet nødvendigt at tage med. En mindre debat vedr. aftalerne i K81 og dobbeltdækkeraftalen med GKL. Forærer vi vores bane væk? Det er alt for billigt og ikke nogen ide og fremtid i, at lave alle disse rabatordninger. Vi har i bestyrelsen fundet aftalerne gode og et godt tilbud til vore egne medlemmer og vi har plads på banen. Desuden har vi lavet en

9 aftale med TeeTime for 2013, så nu observerer vi, hvordan det hele forløber sig i Afstemning vedr. kontingents forhøjelsen ved håndsrækning. Forslaget blev vedtaget med flertal. 6. Forslag fra bestyrelse og/eller fra medlemmer. Ingen forslag fra bestyrelse og medlemmer. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. På valg til bestyrelsen er: Bjarne Madsen (villig til genvalg) Birgit Møller (villig til genvalg) Bjarne Kristiansen (villig til genvalg) Forslag til valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Bestyrelsen foreslår valg af Per Pagh og Flemming Juel Thomsen. Bestyrelsen blev genvalgt. Suppleanterne blev valgt. 8. Valg af revisor og revisorsuppleant. Bestyrelsen anbefaler valg af Revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers i Odense, og valg af Joachim Wengenroth som revisorsuppleant. Taget til efterretning 9. Eventuelt. Peder Offer Madsen rundede generalforsamlingen af med et par ord om vores dejlige bane. Det er skønt med den lave rough, da man så har bedre mulighed for at finde sine bolde (berettede smilende, at ham kommer der ofte selv). Pointerede den smukke stensætning, som nu er færdig. Vil glæde sig til at kunne genoptage golfen igen, når vejret tillader det. BM sluttede generalforsamlingen af og takkede de fremmødte for deltagelsen og med tak til advokat Bjarne Rasmussen og revisor Poul Erik Jacobsen for deres medvirken til afvikling af denne generalforsamling. Dato Formand Bjarne Madsen Dato Dirigent Bjarne Rasmussen

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 1. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2012 har på mange områder været et helt specielt år, som jeg senere vil komme ind på. Først vil jeg dog rose den måde, hvorpå I som medlemmer

Læs mere

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner.

2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. 1. Formandens beretning Vestfyns Golfklub 2013 2013 har været et godt år for Vestfyns Golfklub. 97 nye medlemmer og et overskud på 120.000 kroner. Dog skulle vi langt hen på foråret ja, næsten forsommeren,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, onsdag den 26. marts 2014. Velkomst ved formand Bjarne Madsen 1. Valg af dirigent Christian skov blev enstemmigt valgt til dirigent. Dirigenten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 20. marts 2012.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 20. marts 2012. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 20. marts 2012. Velkomst ved formand Bo Knudsen (BK) 1. Valg af dirigent Bjarne Rasmussen blev valgt enstemmigt. Dirigenten konstaterede,

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018

GENERALFORSAMLING 2018 GENERALFORSAMLING 2018 SØNDAG DEN 18. MARTS KLOKKEN 10:30 GOLFRESTAURANTEN HOLLUFGÅRD HOLLUFGÅRDS ALLÉ 21, 5220 ODENSE SØ INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse 02 Uddrag af vedtægterne 03 04 Dagsorden

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 18. december 2014 Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 16. marts 2011.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 16. marts 2011. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, tirsdag den 16. marts 2011. Velkomst ved formand Bo Knudsen (BK) 1. Valg af dirigent Bo Knudsen foreslog Bjarne Rasmussen, der blev valgt med akklamation.

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, mandag den 29. marts 2010.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, mandag den 29. marts 2010. Referat af ordinær generalforsamling i Vestfyns Golfklub, Velkomst ved formand Bo Knudsen (BK) mandag den 29. marts 2010. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Bjarne Rasmussen(BR), der blev valgt med

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2013 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue.

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue. Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst)

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst) Forslag til ændring af vedtægter BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis 1 stk. 3 (nuværende tekst) Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1 stk. 3 ændres til Klubben

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Aabybro Golfklub marts 2010 Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Formanden, Niels A. Jensen, bød velkommen til generalforsamlingen, hvor der var 127 fremmødte. I bestyrelsen

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018

GENERALFORSAMLING 2018 GENERALFORSAMLING 2018 SØNDAG DEN 18. MARTS KLOKKEN 10:30 REFERAT GOLFRESTAURANTEN HOLLUFGÅRD HOLLUFGÅRDS ALLÉ 21, 5220 ODENSE SØ DAGSORDEN 0. Valg af dirigent Tina Maria Lund Kristensen bød velkommen

Læs mere

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014

Formands/bestyrelsesberetning ved Tif golfs afdelingsgeneralforsamling 14.01.2014 Tikøb den 14.01.15 REFERAT af AFDELINGSGENERALFORSAMLING I TIKØB GOLF 14.01.15 1. a. Valg af dirigent: Per Svendsen blev valgt som dirigent. Oplyste at indkaldelsen havde været i Helsingør Dagblad med

Læs mere

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT Kommentar [n1]: Marts 2011 VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens

Læs mere

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 10. marts 2OL4i Valhal, Skolevej 55, Havnbjerg Klubbens formand B6rge Munksgaard bød de 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Vedtægter for Odder Golfklub...

Vedtægter for Odder Golfklub... Vedtægter for Odder Golfklub... 1. Formål 1.1 Klubbens navn er Odder Golfklub, og dens hjemsted er Odder Kommune. 1.2 Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling i Brøndby Golfklub onsdag den 29. marts 2017 kl

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling i Brøndby Golfklub onsdag den 29. marts 2017 kl Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling i Brøndby Golfklub onsdag den 29. marts 2017 kl. 18.30 Sted: Kulturhuset Kilden, Nygårds Pl. 31, 2605 Brøndby Dagsorden ifølge vedtægternes 8 stk. 3: 1. Valg af

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 2016 har været et godt år for Vestfyns Golfklub, idet det har været et år hvor medarbejderstaben har været intakt og fungeret godt i samspillet

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CGC GOLF CLUB

VEDTÆGTER FOR CGC GOLF CLUB VEDTÆGTER FOR CGC GOLF CLUB NAVN OG HJEMSTED: Klubbens navn er CGC Golf Club, og dens hjemsted er i Vallensbæk Kommune. 1 2 FORMÅL: Stk. 1: Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne

Læs mere

Klubben har følgende medlemskategorier:

Klubben har følgende medlemskategorier: 1 Klubbens navn er NORDDJURS GOLFKLUB, og den er stiftet i 1991. Dens hjemsted er Norddjurs Kommune. Klubbens formål er at drive golfbanen, således at klubbens medlemmer kan udøve golfspillet under de

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Tilrettet efter generalforsamlingen den 26. marts 2015 og endelig godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 30. marts 2015. 1 Hjemsted og formål Klubbens navn er Søllerød

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Hjarbæk Fjord Golf Klub. Klubben er stiftet den 3. juni 1991, og golfanlægget er åbnet den 8. august 1992. Golfklubben har hjemsted

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2019

GENERALFORSAMLING 2019 GENERALFORSAMLING 2019 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Frederikshavn Golf Klub Dato: Onsdag den 20. marts 2019 kl. 19:00. Sted: Frederikshavn Handelsskoles kantine, Kirkegade 9, 9900

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB

GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB afholdes: UCH (Handelskolen) Døesvej 76, 7500 Holstebro Onsdag d. 5. dec. 2018 kl. 19.00 Dagsorden for den ordinære generalforsamling er følgende: 1. 2. 3. 4.

Læs mere

Mensalgård Golfklub 2015

Mensalgård Golfklub 2015 Vedtægter Mensalgård Golfklub 2015 1 Klubbens navn er Mensalgård Golfklub og dens hjemsted er i Odsherred kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet til golfspillet blandt dens

Læs mere

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens formål - med udgangspunkt

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016

Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016 Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016 Spar Nord Jeg har et godt tilbud i dag Tirsdag den 29. november 2016 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

VEDTÆGTER. for GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT

VEDTÆGTER. for GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT KLUBBENS NAVN OG FORMÅL 1.1. Klubbens navn er GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT. 1.2. Golfklubben har hjemsted i Middelfart kommune. 1. 1.3. Klubbens formål er at forestå driften

Læs mere

Vedtægter Hedeland Golfklub

Vedtægter Hedeland Golfklub Vedtægter Hedeland Golfklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Klubben er stiftet den 27. maj 1980. 2. Formål Det er klubbens

Læs mere

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen 1 ændres fra Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter, således at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00.

Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. Referat af ordinær generalforsamling i Vestlollands Golfklub tirsdag, den 19. marts 2013 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Til dirigent blev valgt Gert Meyer Madsen, og han kunne erklære

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Klubbens navn er Kalundborg Golfklub, og den er stiftet den 14. marts 1974. Golfklubben har hjemsted i Kalundborg kommune.

Klubbens navn er Kalundborg Golfklub, og den er stiftet den 14. marts 1974. Golfklubben har hjemsted i Kalundborg kommune. VEDTÆGTER FOR KALUNDBORG GOLFKLUB 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Kalundborg Golfklub, og den er stiftet den 14. marts 1974. Golfklubben har hjemsted i Kalundborg kommune. Golfklubben skal være medlem

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB Nærværende vedtægter erstatter i sin helhed "Vedtægter for Holbæk Golfklub" af 29. november 2011. 1- Klubbens navn, hjemsted og formål: Klubbens navn er Holbæk Golfklub. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011.

Seniorklubben, Korsør Golfklub. September REFERAT. Dagsorden: fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Seniorklubben, Korsør Golfklub. September 2011. REFERAT fra generalforsamling i Seniorklubben den 22. september 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2015 Tidspunkt: Tirsdag den 24. februar 2015 Sted: Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub

VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub LEMVIG GOLFKLUB Strandvejen 15. 7620 Lemvig www.lemviggolfklub.dk 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Lemvig Golfklub og dens hjemsted er Lemvig Kommune. Klubbens

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1.

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1. VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 (105 fremmødte, medbragt 11 fuldmagter) Formand Kim Møller Behrend bød velkommen til generalforsamlingen, og der blev på opfordring fra formanden

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub Vedtægter for Gyttegård Golf Klub 1 a. Klubbens navn er Gyttegård Golf Klub. Dens hjemsted er Billund Kommune 2 a. Det er klubbens formål: at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan spille golf,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN TOFTDAHL TIRSDAG D. 29. NOVEMBER 2011 Formanden bød de fremmødte velkommen til generalforsamlingen år 2011. Vi håber, at vi fremover også kan

Læs mere

Vedtægter for Maribo Sø Golfklub

Vedtægter for Maribo Sø Golfklub Vedtægter for Maribo Sø Golfklub 1 Formål. Stk. 1.: Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane i Lolland Kommune og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter samt at fremme

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

KARUP Å GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER. 1. Navn og hjemsted.

KARUP Å GOLFKLUB KLUBVEDTÆGTER. 1. Navn og hjemsted. KLUBVEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Karup Å Golfklub og dens hjemsted er Viborg Kommune. Klubben er stiftet 14. april 2005. 2. Formål. 1. Klubbens formål er: Leje golfbanen af Karup

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Torsdag den 21. november 2013 kl.16:00 Fremmødte: Formand Næstformand Baneansvarlig Sportsansvarlig Golfmanager Chefgreenkeeper Honorær sekretær Uffe Steffensen

Læs mere