Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet"

Transkript

1 Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af ekstraordinært beboermøde onsdag den 30. marts 2016 kl april 2016 Deltagere: 109 husstande, 218 stemmer. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet og præsenterede aftenens gæster: Michael D. Andersen, Holmsgaard rådgivende ingeniører, Markus Simmel Olsen, tnt arkitekter, Sofie Clemmensen, projektleder i BO-VEST, Astrid Hansen, VA s organisationsbestyrelse, Dorthe Larsen, BO-VEST bestyrelsen samt Vibeke Rømming, sekretær i BO-VEST. 2. Valg af dirigent Dorthe Larsen blev valgt og konstaterede, at mødet var rettidigt indkaldt. 3. Valg af referent Vibeke Rømming fra BO-VESTs administration blev valgt. 4. Godkendelse af dagsorden Dorthe Larsen gennemgik dagsordenen. Det blev besluttet at rykke punkt 8 op, efter punkt 5. Dagsordenen blev herefter godkendt. 5. Valg af stemmeudvalg Tage Westergaard, Torben Wolff og Mona Maya blev valgt. 6. Ændringsforslag til vedtaget forslag af 10. september 2014 Følgende blev vedtaget på beboermødet den 10. sep. 2014: Når en beboer fraflytter en lejlighed, der har fået udført et minimumsrenoveret badeværelse, skal der inden ny lejer indflytter, udføres fuld renovering. Afdelingsbestyrelsen stiller følgende ændringsforslag: Der udføres ikke fuld renovering i fraflytningslejligheder efter byggesagen er afsluttet. Baggrunden er, at det ikke er hensigtsmæssigt efterfølgende, at ændre minimums badeværelser til fuldt renovererede badeværelser, idet ændringerne vil medføre uforholdsmæssige store ekstra udgifter. Ændringsforslaget blev vedtaget ved håndsoprækning. Der var 2 stemmer imod forslaget og 2 blanke stemmer.

2 7. Godkendelse af minimumsrenovering af badeværelser Minimumsrenovering af badeværelserne blev gennemgået. Informationsfolder omhandlende projektet er husstandsomdelt. Alle vand- og afløbsror skiftes. Der installeres nyt væghængt toilet samt ny håndvask med armatur. Der opsættes en u-formet bruseforhængsstang. Det eksisterende spejl og lysarmatur bibeholdes. Radiatoren males, eller man kan tilvælge en håndklædetørrer med en påregnet ekstraomkostning. Eksisterende vægfliser bibeholdes. Gulvbelægning bibeholdes, men repareres omkring afløb og renses. Vandmåler installeres i køkkenet under køkkenbord hvis der er mulighed for det. Der vil være mulighed for at vælge håndvask- og termostatbrusearmatur med brusestang eller brusearmatur med svingtud. Der installeres stikkontakt på badeværelset. Renoverinqsprocessen: Arbejdet udføres, så der påbegyndes en ny opgang hver mandag. Renoveringstiden for hver opgang varer ca. 5 uger. Den enkelte bolig forventes at være uden vand i 3 uger. Der opsættes bad- og toiletvogne forskellige steder samt tørkloset i boligerne. Der opsættes vandposter i opgangene. Hele renoveringen forventes at vare ca. 1 år. Spørgsmål fra salen: Hvor kommer toilet- og badevognene til at stå, og er der taget hensyn til de ældre, som har svært ved at komme derhen? De endelige placeringer er endnu ikke fastlagt, men det tilstræbes at de bliver spred i afdelingen. Kan toiletkummerne hæves? Der kan ikke udføres forskellige kummehøjde, der er valgt en standardhøjde for også at sikre den fremtidige udlejning. Hvis der er behov for ekstra kummehøjde, kan der ansøges om hjælpemidler hos kommunen. Hvis håndklædetørreren koster ekstra, koster armaturet så også ekstra når det er en valgmulighed? Nej, armaturet koster ikke ekstra. Hvordan holder vi tørklosettet rent? Der kommer nogen og tømmer det og putter ny væske i det. Det er kun den overfladiske rengøring, man selv skal stå for. Der var en del spørgsmål til allerede renoverede badeværelser. Der er en del badeværelser, som allerede er renoveret, enten med nye fliser, håndvask og toilet. Her kommer der en tekniker ud og ser på forholdene, hvorefter det afgøres, hvor meget der skal laves på de pågældende badeværelser. Hvordan føres rørene til vandmåler i køkkenet? I prøverenoveringen er rørene ført gennemvæggen fra badeværelset ud til køkkenet, skjult af rørkassen. I den kommende proces skal den specifikke løsning planlægges. Der hvor køkken og bad ikke støder op til hinanden, skal der projekteres en anden løsning, men der vil blive opsat målere i boligen. Hvad sker der med de gamle håndvaske og toiletter? De har ingen værdi, så de kasseres. Kan der installeres større håndvaske? Det er der ikke plads til. Kan man få et armatur til håndvasken med termostat på? Det findes desværre ikke, på grund af bakterier i det varme vand.

3 Hvordan kommer man af med spildvandet? Det kommer til at dreje sig om 1 uge, hvor man ikke kan komme af med vandet i sin egen bolig. Der vil blive arbejdet på at finde en løsning til dette problem. Kan man helt fravælge minimumsrenoveringen af badeværelset? Hvis forslaget godkendes i aften, kan den enkelte beboer ikke fravælge minimumsrenoveringen. Hvad med de beboere, der har installeret en vaskemaskine og som allerede har betalt for etablering af denne? Det bliver der fundet en løsning på. I de boliger hvor der allerede er monteret en vandhane til vaskemaskine, vil den blive reetableret. Vi er godt tilfredse med vores boliger, hvorfor skal vi have renoveret? Faldstammer og rør er nu så slidte, så de skal udskiftes lige meget hvad. Hvis forslaget ikke stemmes igennem, skal der arbejdes på et nyt projekt, hvor der kun skal skiftes rør og faldstammer. Denne løsning kan gå hen og blive næsten lige så dyr, som den der skal stemmes for i dag. Det skyldes alle de efterreparationer arbejderne vil medføre. Hvad med udluftningskanalen på badeværelser der ligger på 1. sal? Den bibeholdes. Hvorfor skal vi selv betale for renoveringen? Vi bor alment, det er os der bor og slider på boligerne, derfor er det os selv, der skal betale, der er ikke andre til at betale vedligeholdelsesopgaver. En beboer syntes, at ventilationsanlægget på prøvebadeværelset så slidt ud. Det er nødvendigt at rengøre en mekanisk ventilator af og til. Hvad med de henlæggelser afdelingen har? Afdelingen har ikke henlagt tilstrækkelige midler til at kunne skifte hele rørsystemet ud. Årsagen til dette er at afdelingen har haft andre store vedligeholdelsesopgaver som er kommet først, her er en stor del af henlæggelserne brugt. En anden faktor er at beboerne ikke har valgt at stige tilstrækkeligt i husleje over årene for at kunne spare op til kommende vedligeholdelsesopgaver. Der er afsat kr. fra henlæggelserne til projektet. Hvad med dem, som har brug for hjælp fra fx hjemmehjælpen, hvordan får de hjælp? Der vil blive taget kontakt til kommunen og hjemmeplejen, så de kan være opmærksomme på, at der i denne periode, vil være behov for ekstra hjælp. Laves der vådrumssikring på de nye badeværelser? Der laves vådrumssikring på den fulde renovering, da dette er et krav, når man renovere i den grad. Minimumsrenoveringen vådrumssikres ikke på eksisterende vægge og gulve. Er vandet i opgangen drikkevand? Ja, det er drikkevand. Hvad med fugtproblemer? Der ændres ikke på belastningen på badeværelserne. Hvis der ikke er fugt nu, kommer der heller ikke fugt efter renoveringen, medmindre beboerne ændrer adfærd. Skal toiletterne være væghængte? Ja, det er en del af projektet og der er valgt den samme løsning til alle badeværelser. Hvorfor bytter man ikke om på bruser og håndvask? Der har været mange løsninger i spil, men det er denne løsning som bestyrelsen og rådgiver er blevet enige om.

4 Økonomien: Samlet anlægsudgift Finansiering Egen finansiering, henlæggelser Egen trækningsret Realkreditlån, 30 årigt Forventet årlig låneydelse Nuværende husleje pr. m2 (2016) 738 Huslejekonsekvens Huslejestigning i kr. pr. m2 pr. år i gennemsnit 80,69 Gennemsnitlig huslejestigning efter renovering i % 10,9% Huslejestigning ved minimumsrenovering: Månedlig huslejestigning pr. lejlighed 50,0 336,20 Månedlig huslejestigning pr. lejlighed 58,8 395,37 Månedlig huslejestigning pr. lejlighed 77,0 517,75 Månedlig huslejestigning pr. lejlighed 86,4 580,96 Månedlig huslejestigning pr. lejlighed 93,4 628,02 Der er mulighed for at søge om boligstøtte til huslejestigning ved renovering. Afstemning: Der blev afgivet 191 stemmer Ja Nej Blanke Ugyldige 121 stemmer 62 stemmer 2 stemmer 6 stemmer Forslaget blev vedtaget 8. Godkendelse af fuld renovering af badeværelser efter regler om kollektiv råderet Den fulde renovering udføres over den kollektive råderet. Det vil sige, at det kun er de beboere, som ønsker den fulde renovering, der skal betale for den fulde pakke.

5 Den fulde pakke består ud over minimumsrenoveringen af følgende: Nye væg- og gulvfliser, særskilt håndvask og termostatbruser, skjult rørføring og nedhængt loft. Gulvafløb etableres i bruseren. Nyt spejl og lysarmatur. Også her vil vandmåler etableres i køkkenskabet. Tilvalgsløsning om håndklædetørrer eller ny radiator. Det vil være muligt at vælge mellem 3 farver på væg- og gulvfliserne. Ønsker man den fulde renovering, vil huslejestigningen blive ca. 373 kr. oven i stigningen fra minimumsløsningen uanset hvor stor boligen er. Dette skyldes, at der betales over råderetten, hvor beboeren betalerfor sin egen renovering. Foreløbig tidsplan: VA / kommune godkendelse/låneoptag april 2016 Udbud af teknisk rådgivning april-juni 2016 Projektering af projekt juli - okt Entreprenørudbud nov Licitation dec Kontrakt ja n.2017 Udførelse af byggeprojekt feb maj 2018 Spørgsmål fra salen: Er håndklædetørreren dyrere i drift end en radiator? Nej, denne håndklædetørrer kører over centralvarmen, så det bliver ikke dyrere. Hvad menes dermed råderet? Det er afdelingen, der tager lånet, men det er de beboere, der ønsker den ekstra renovering på badeværelset, der selv betaler. Hvad med et skab i stedet for det store spejl? Der har været mange løsninger oppe og vende, men det er denne løsning der er valgt i samarbejde med bestyrelsen. Hvor meget mindre bliver badeværelset i den fulde renovering når man uføre skjult rørføring for bruse armaturet? Rummet bliver ca. 3 cm smallere. Hvad med gulvvarme? Det vil blive for dyrt at etablere. Er maling af rør for egen regning? Nej, det er med i projektet. Hvor meget skal der betales i rente på realkreditlånet? Det vides endnu ikke, men der vil blive sørget for, at optage bedst mulige lån. Håndklædetørreren bliver temmelig dyr, hvis den koster 57 kr. pr. måned i 30 år. Man har valgt den med som en del af projektet, så folk har mulig for at få en, hvis de ikke har råd til at købe en. Bestyrelsen kunne godt se, at det ville blive en dyr løsning og anbefalede, at man kunne købe sin eget og få den sat op i stedet for. Der arbejdes videre med at finde en løsning på dette. Hvorfor blive huslejen fordelt pr. m2 når badeværelserne har samme størrelse?

6 Det er lovgivningen der påbyder, at fordelingen skal ske på denne måde. Kan man låne billigere i Landsbyggefonden? Landsbyggefonden giver kun billige lån til byggesjusk. Afdelingens rør er gamle og slidte, så det får man ikke billige lån på. Kan man få håndværkerfradrag? Nej, det kan man ikke i forbindelse med sådan en renovering. Kommer budgettet til at holde? Det håber man naturligvis. Hvis det viser sig at blive dyrere, vil der blive indkaldt til et nyt beboermøde. Tages der højde for yderligere udgifter til når varmerørene skal udskiftes? Det skal der henlægges til. Hvad hvis projektet bliver dyrere, kan man sikre sig med en kontrakt? Man indgår en kontrakt med entreprenøren, som skal overholdes. Derudover vil der blive afsat penge til uforudsete udgifter. Hvad sker der hvis vi nedstemmer projektet? Så skal der arbejdes videre med et nyt projekt sammen med bestyrelsen, da faldstammerne skal skiftes. Hvad er prisforskellen på de 2 renoveringer? I håndværkerudgifter, som er den største post, er forskellen ca kr. Afstemning: Der blev afgivet 154 stemmer Ja Nej Blanke 138 stemmer 11 stemmer 5 stemmer Forslaget blev vedtaget. Dorthe Larsen afsluttede mødet og takkede for god ro og orden. Dorthe Larsen dirigent Vibeke Rømming referent

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden REFERAT Ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00 Beboerlokalerne i nr. 108 1. Velkomst Dagsorden 2. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg 3. Afdelingsbestyrelsens forslag

Læs mere

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 med følgende dagsorden: Referat af EKTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 27. august 2003 KL. 19.00 I

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015.

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Ekstraordinært afdelingsmøde 2015 afdeling 11 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afdeling 11, afholdt den 19. august 2015. Deltagere: 31 husstande var til stede Hovedbestyrelsen: Max Rasmussen,

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Mosegårdsparkenden 26. juni 2014 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmeudvalg 3. Hvad er en helhedsplan? 4. Bygningernes tilstand

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland

Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Vridsløselille Andelsboligforening Blokland Referat af beboermøde torsdag den 10. september 2015 kl. 19.00 11. september 2015 Deltagere: 31 husstande, 62 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da Astrid

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen.

MUNKEBJERGPARKEN. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 9 Munkebjergparken. Helhedsplan for afdelingen. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 2a. Stemmeudvalg 3. Behandling af forslag 1. Stemmeudvalg.

Læs mere

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00.

Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Beboermøde i AB Amagerbro Tirsdag den 20. maj 2014, kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden byder velkommen 3. Gennemgang af tilstandsrapport/vedligeholdelsesplan v/ firmaet A4 4. Økonomi

Læs mere

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36

FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 FAQ - Vandprojekt i E/F Willemoesgade 32-36 Hvad består projektet af? Hvad skal der skiftes/renoveres i de enkelte opgange? Udskiftning af vandforsyningsrør (stigstrenge) og afløbsrør (faldstammer) i ejendommen.

Læs mere

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 T13 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhuset Tranumparken 1. Som I

Læs mere

Billedet kan ikke vises.

Billedet kan ikke vises. Billedet kan ikke vises. »Renovering af Højstruphave Orienterende afdelingsmøde vedr. renovering af Højstruphave afdeling 7 Dato: 2017.04.26 »Dagsorden 1. Valg af: a) Dirigent b) Referent 2. Præsentation

Læs mere

Ombygning af Hækkevold og Helleborg

Ombygning af Hækkevold og Helleborg Ombygning af Hækkevold og Helleborg - beslutningsoplæg til det fælles afdelingsmøde onsdag den 27. januar 2010 En helt nødvendig ombygning Boligerne i Hækkevold 9 15 (fsb) og Helleborg 9 15 (SAB) er små

Læs mere

Renovering af almene boliger via en helhedsplan

Renovering af almene boliger via en helhedsplan Renovering af almene boliger via en helhedsplan Denne folder beskriver de ting, der er ens for alle renoveringer via en helhedsplan. Vi tager dog altid udgangspunkt i den enkelte boligafdeling og de behov,

Læs mere

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak

renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Beboerinformationsmøde om renovering af brugsvand, faldstammer og kloak Dagsorden: Kort velkomst og præsentation af projektholdet Projektets omfang Tekniske detaljer og materialer Håndtering af beboernes

Læs mere

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften

Referat. EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften B o l i g samarbejdet på Vestegnen 21. december 2016 Referat EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE i Toften Dato og tid: 8. december 2016 kl. 17:30-20:30 Sted: Beboerhuset, Egelundsvej 2 Kl. 17:30: Ankomst, registrering

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 8. september 2016, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Dagsorden: 1 A Valg af dirigent 1 B Valg af referent 2 Behandling af forslag 1 Stemmeudvalg: Forslag 1. Det

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Jean Thierry (formand) bød de fremmødte velkommen og foreslog Ib Sørensen som dirigent.

Jean Thierry (formand) bød de fremmødte velkommen og foreslog Ib Sørensen som dirigent. Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 1-22 Bispeparken Dato 9. februar 2015 klokken18.00 Sted Bispeparken beboerhus, Bispeparken 17B, København NV Deltagere Fra afdelingen: 39 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening

Postfunktionærernes Andels-Boligforening REF AF EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE I PAB AFD. 14 VEDR. RENOVERINGSARBEJDE, DER AGTES GENNEMFØRT I BEBYGGELSEN TORSDAG DEN 17. NOV. 2011 SIDE 1 AF 5 Dagsorden: 1. Velkomst ved Formand. 2. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Enebærhegnets Ekstraordinært Afdelingsmøde 16. maj 2017, Enebærhegnets fælleshus

Enebærhegnets Ekstraordinært Afdelingsmøde 16. maj 2017, Enebærhegnets fælleshus Enebærhegnets Ekstraordinært Afdelingsmøde 16. maj 2017, Enebærhegnets fælleshus AD 1 Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen. Mødet holdes i fælleshuset, da der ved sidste ekstraordinære

Læs mere

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør

Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION. Udskiftning af brugsvandsrør Boligkontoret Århus Afd. 36. Hallssti 19-21 BEBOERINFORMATION Udskiftning af brugsvandsrør Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Generel information... 3 Hvad skal der laves, når arbejdet går i gang?.... 3 Hvornår

Læs mere

PAB Afd. 8. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2

PAB Afd. 8. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 PAB Afd. 8 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med

Læs mere

Rheumpark. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6

Rheumpark. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6 Rheumpark Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhusene

Læs mere

Afd. 4, Mølleparken fokusgruppemøde d. 06. marts 2013

Afd. 4, Mølleparken fokusgruppemøde d. 06. marts 2013 Der var tilmeldt 18 beboere samt hele afdelingsbestyrelsen med suppleanter. Hanne Pedersen og Steen Andersen bød velkommen og takkede de fremmødte for deres interesse/engagement i det forestående arbejde

Læs mere

Dagsorden: Præsentation - hvem er vi.

Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Hvad skal der ske i afdelingen. Hvorfor en helhedsplan Byggeteknik resultater. Nye lejlighedsplaner Hvad bliver huslejen Eksempler på leje før og nu med boligstøtte

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb Bispeparken Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken Forslag om udskiftning af vandinstallationer og faldstammer Forslag omkring budgetjustering ved vedtagelse af

Læs mere

Beboermøde den 04.02.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse.

Beboermøde den 04.02.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. Notat Nørresundby den 9. februar 2015 Side 1/5 Beboermøde den 04.02.2015 - Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. I mødet deltog: Beboere: 38 incl. afdelingsbestyrelsen.

Læs mere

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning ALVOR OG NØDVENDIG BRUGSVAND ALVOR OG NØDVENDIGHED FALDSTAMMER Almen tilstand/restlevetid:

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Råderetsregler. Råderet i Lejerbo afd Katalog over den udvidede positivliste. Ansøges Ja/nej. Retableres Ja/nej

Råderetsregler. Råderet i Lejerbo afd Katalog over den udvidede positivliste. Ansøges Ja/nej. Retableres Ja/nej Råderet i Katalog over den udvidede positivliste Beskrivelse Tilladt Ja/ Ansøges Ja/ Retableres Ja/ Begrænsninger Bemærkninger Køkken inventar, skabe m.v. Ansøgninger om råderet i forbindelse med køkkener

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011

Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Referat fra afdelingsmøde onsdag d. 7/9-2011 Antal fremmødte beboere: 23 1. Valg af dirigent: Nina Frederiksen, Sekretariatsleder Søbo 2. Stemmeudvalg: Karsten Bjerre Gerlevsen, inspektørassistent Søbo

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 23 Referat fra afdelingsmøde mandag den 5. september 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 20 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Ann Woidemann Birgit Søbygge Helle

Læs mere

Margrethegården i dag. Beboermøde Margrethegården 21. maj 2015

Margrethegården i dag. Beboermøde Margrethegården 21. maj 2015 Margrethegården i dag Beboermøde Margrethegården 21. maj 2015 A B D C F E Margrethegården med helhedsplan og lokalplan 278 Lokalplanen Indsigelser er indarbejdet i lokalplanen efter høringsperioden Det

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 37

AAB Silkeborg Afdeling 37 AAB Silkeborg Afdeling 37 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 28. august 2018 kl. 16.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 6 beboere Hans Ole Zacho

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden.

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Information om helhedsplanen for afd. 9 Munkebjergparken. 4. Hvad der skal ske, og hvor lang tid kommer det til at tage. 5. Hvilke gener vil arbejdet

Læs mere

Humlevænget SAB. Referat fra eksordinært afdelingsmøde Helhedsplanen.

Humlevænget SAB. Referat fra eksordinært afdelingsmøde Helhedsplanen. Humlevænget SAB Referat fra eksordinært afdelingsmøde 20.09.2017. Helhedsplanen. Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Helhedsplan Gennemgang af planens omfang

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere

Referat fra beboerorienteringsmøde for Frydenspark

Referat fra beboerorienteringsmøde for Frydenspark Hovedstadens almennyttige Boligselskab FRYDENSPARK Referat: Referat fra beboerorienteringsmøde for Frydenspark Afholdt tirsdag den 5. marts 2019 kl. 17.00-18.30 Beboerlokalet på hjørnet af Katrupvej/Greisvej

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009.

Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Referat fra ordinært afdelingsmøde Brøndbyparken afd. 4, Solkær og Nykær torsdag den 19-11-2009. Ved mødet start kl. 19.00 var 60 husstande mødt frem. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Formanden

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Njalsgade 2 12 og Egilsgade 9 23) 6. juni 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra tidligere

Læs mere

Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd

Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd Vridsløselille Andelsboligforening Afdeling 4 Række Den 24. november 2010 Referat fra ekstraordinært beboermøde den 10. november 2010 vedrørende godkendelse af Renovering af rækkehusene i Albertslund Syd

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 13AB

AAB Silkeborg Afdeling 13AB AAB Silkeborg Afdeling 13AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. september 2019 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: 19 stemmeberettiget 38 stemmer 21 deltagere Joan

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning!

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! December 2015 Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! Igennem næsten to år har vi arbejdet på at udvikle en fysisk helhedsplan for Lundevænget. Nu er planen klar til afstemning ved ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

HPU-MØDE 4. FEBRUAR 2015. Badeværelser. - Evaluering af 1:1 modellerne

HPU-MØDE 4. FEBRUAR 2015. Badeværelser. - Evaluering af 1:1 modellerne HPU-MØDE 4. FEBRUAR 2015 Badeværelser - Evaluering af 1:1 modellerne BAGGRUND FOR BADEVÆRELSESMODELLERNE Badeværelserne er indrettet med udgangspunkt i at de enkelte elementer, farver og materialer skal:

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 20

AAB Silkeborg Afdeling 20 AAB Silkeborg Afdeling 20 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 10. september 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen Claus Hansen (teamleder

Læs mere

Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken

Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken Materiale til ekstraordinært afdelingsmøde i Bispeparken Kære medbeboer Mad fra kl.17:30 - Møde fra kl. 18:30 - Der er børnepasning Her er materialet til det ekstraordinære afdelingsmøde. Bispeparkens

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015. Informationsmøde den 27. april 2015 1

Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015. Informationsmøde den 27. april 2015 1 Skoleparken helhedsplan Informationsmøde 27. april 2015 Informationsmøde den 27. april 2015 1 Dagsorden 1. Velkomst 2. Helhedsplan - baggrund - omfang - tidsplan - økonomi 3. Genhusningsplaner 4. Organisation

Læs mere

KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET OKTOBER 2016 BLOK 1001 BADEVÆRELSER

KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET OKTOBER 2016 BLOK 1001 BADEVÆRELSER KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET OKTOBER 2016 BLOK 1001 BADEVÆRELSER 1 INDHOLD REVIDERET OKTOBER 2016 BLOK 1001 VÆGFLISER...3 GULVKLINKER...3 HÅNDVASK...4 VANDHANE...4 BRUSEBATTERI...5 BRUSESTANGSÆT...5

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere

Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af: Bo, Lars og John. Charlotte fra kontoret blev valgt som referent.

Der blev nedsat et stemmeudvalg bestående af: Bo, Lars og John. Charlotte fra kontoret blev valgt som referent. Ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 7, Stengården 3. oktober 2017 Afholdt den: 6. september 2017 Til stede: 45 lejemål Fra KAB: Mikkel Heje Pedersen, Bo Møllgaard Espenhain og John Olsen Fra Pålsson: Kasper

Læs mere

EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52

EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52 EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE AFD. 50, 51 OG 52 RENOVERING Til beboerne! Hermed indkaldes der til ekstraordinært afdelingsmøde. Mandag den 8. oktober 2012 kl. 19.00 i Sundheds- og Kvartershuset, Fyrkildevej

Læs mere

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Dagsorden 1. Velkomst præsentation. 2. Status hvad er sket siden sidst 3. Præsentation af projekt 4. Tidsplan - rækkefølge arbejdet

Læs mere

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30.

A/B EGILSHUS. Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. A/B EGILSHUS Beboer orienteringsmøde (Islandsbrygge 21 og 23, Njalsgade 10 22, Isafjordsgade 2 og 4, Egilsgade 1 11) 30. oktober 2018 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o

Læs mere

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017

Lægeforeningens Boliger. Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 Lægeforeningens Boliger Beboer orienteringsmøde (blok A og B) 15. juni 2017 DAGSORDEN: o Sagens parter o Foreløbig tidsplan o Varslinger m.m. o Praktiske oplysninger o Udførelsen (Fotos fra lignende sager)

Læs mere

Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært beboermøde:

Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært beboermøde: Ringsted, den 16. oktober 2014 Til alle beboere i Margrethegården Invitation til ekstraordinært beboermøde I henhold til Boligselskabet Sjællands vedtægter 15, stk. 7, indkaldes hermed til ekstraordinært

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel 1 Indledning Forslag om helhedsplan i Saltværkshuse, som blev vedtaget igangsat i 2007, var første gang til afstemning 13. december 2013, hvor forslaget

Læs mere

REFERAT. Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 13-35

REFERAT. Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 13-35 REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 13-35 Torsdag den Klokken 19.00 21.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 28 beboere fra 25 husstande

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 22

Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Referat Afdelingsmøde afdeling 22 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 22 Sted: Gildesalen, Hældagervej 75 Dato: Den 28. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 47 beboere + bestyrelsen

Læs mere

BADEVÆRELSER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG

BADEVÆRELSER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG KATALOG FOR BEBOERVALG Dato:10.07.2015 BADEVÆRELSER Gælder for blok 116 og blok 1005 (prøveblokke) Kom og se prøver på fliser, brusere, vandhaner osv. i Galleriet ved afdelingsbestyrelsens kontor, Melissehaven

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Afd 32 - Stævnen Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Dagsorden Velkomst ved Anita Kjeldsen 1. Valg af dirigent, referent 2. Orientering vedr. helhedsplan 3. Godkendelse af helhedsplan Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse 1. Prøvelejlighed Efter boligorganisationen har afholdt en række åben hus arrangementer, hvor det var muligt for beboerne i Saltværkshuse at besigtige, hvordan et lejemål kunne komme til at se ud, efter

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 4

AAB Silkeborg Afdeling 4 AAB Silkeborg Afdeling 4 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt mandag d. 29/8 2016, kl. 18.00, i gildesalen, Læssøgade 33 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration:

Læs mere

Snerydning AAB har ansvaret for snerydningen og konsekvenserne hvis det ikke er ordnet efter loven om glatføre bekæmpelse og nogen kommer til skade.

Snerydning AAB har ansvaret for snerydningen og konsekvenserne hvis det ikke er ordnet efter loven om glatføre bekæmpelse og nogen kommer til skade. Beretning Radon Status, Service center vest trak 5 hus fordelt tilfældigt. De er sendt ind. Maling af døre Gammel bestyrelse har vedtaget at Udhæng og tagrender ved Indgang skal males og reparerer tagrender.

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering

Informationsmøde afdeling 214. Genhusning under renovering Informationsmøde afdeling 214 Genhusning under renovering Medborgerhuset d. 29. januar 2015 Velkomst ved Per Hermansen Beslutning om informationsmøde Anbefaling af 100 % genhusning Enig bestyrelse Dagsorden

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

GAULUMPARKEN INFORMATIONSMATERIALE #3 APRIL 2019 RENOVERING AF GAULUMPARKEN

GAULUMPARKEN INFORMATIONSMATERIALE #3 APRIL 2019 RENOVERING AF GAULUMPARKEN GAULUMPARKEN INFORMATIONSMATERIALE #3 APRIL 2019 1 KÆRE BEBOERE Renoveringsprojektet har været længe undervejs, men nu er det snart tid til, at I skal stemme om helhedsplanen for Gaulumparken. Du kan også

Læs mere

KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET MARTS 2017 BADEVÆRELSER

KATALOG FOR BEBOERVALG REVIDERET MARTS 2017 BADEVÆRELSER KATALOG FOR BEBOERVALG BADEVÆRELSER 1 INDHOLD VÆGFLISER...3 GULVKLINKER...3 HÅNDVASK...4 VANDHANE...4 BRUSEBATTERI...5 BRUSESTANGSÆT...5 KLAPSÆDE I BRUSENICHE...6 TOILET MED INDBYGGET BIDÉT...6 SKAB ELLER

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde i Baeehegnet Torsdag d. 22. september kl

Referat af ordinært beboermøde i Baeehegnet Torsdag d. 22. september kl Referat af ordinært beboermøde i Baeehegnet Torsdag d. 22. september kl. 19.00 Deltagende Antal husstande: 60 BO-VEST: Sten Bolbroe Jørgensen (ejendomsleder), Ken Bruzelius Larsen (førstemand), Mille Andersen

Læs mere

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober

Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober Skoleparken helhedsplan Ekstraordinært afdelingsmøde 13. oktober 2016 Ekstraordinært afdelingsmøde den 13. oktober 2016 1 Dagsorden 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Godkendelse

Læs mere

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent ÅHAVEN Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for Åhaven. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på

Læs mere

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent.

Vibehaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af referent. Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af referent. 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på helhedsplanen for. Kort opridsning

Læs mere

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADEVÆRELSE

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADEVÆRELSE AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADEVÆRELSE Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af badeværelser. Dette er et individuelt tilbud til den enkelte

Læs mere

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen.

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen. Hvidovre #JobInfo Kommune Criteria=KABside1# Att.: Lars Belt Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre 31. oktober 2012 Rev. 1. november 2012 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 01 Boligselskabet

Læs mere

Referat af beboermøde d. 13. maj 2004

Referat af beboermøde d. 13. maj 2004 Referat af beboermøde d. 13. maj 2004 Tilstede: 10 beboere (repræsenterede 10 lejligheder) samt Finn Nielsen fra Hovedbestyrelsen Astrid Anthonisen, regnskabschef fra Rødovre Boligselskab Vagn Pedersen,

Læs mere

Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Forslag om nye vinduer og døre til det fri

Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Forslag om nye vinduer og døre til det fri Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Forslag om nye vinduer og døre til det fri fsb afd. 1-19 Klokkergården Forslag om nye vinduer og altandøre i lejlighederne Møde Ordinært afdelingsmøde

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: Sted: Indbudte: Afbud: 5. maj 2014 kl. 17.00. Beboerlokalet Anders, Jonas, Nete, Christian, Marianne og Elsebeth Dagsorden Referat 1. Valg af referent og ordstyrer

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde

Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde Til beboerne i Lejerbo afd. 204 Christianshavn d. 12. maj 2016 Indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde Afdelingsbestyrelsen og altangruppen indkalder til ekstraordinært afdelingsmøde den 31. maj 2016

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S.

Gæst: Kurt Sander fra Arkitekt- og ingeniørfirmaet KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S. Afdeling 13 Referat fra afdelingsmødet den 12. september 2016, kl. 19:00. I mødet deltog: Beboere: 29 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

Læs mere

til blokmøde Rydevænget

til blokmøde Rydevænget Velkommen til blokmøde Rydevænget Mandag den 30. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ.

VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ. VELKOMMEN TIL EKSTRAORDINÆRT AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 2 UFFESVEJ. Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 2 Uffesvej Helhedsplan for afdelingen Dagsorden. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE 9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE Historik 2009 Arbejdet med helhedsplanen begynder Fremtidssikringsanalyse og diverse forundersøgelser 2011 Foreløbig helhedsplan godkendes

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 17. august 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 11 husstande repræsenteret

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Helhedsplan. Bellahøj

Helhedsplan. Bellahøj Helhedsplan Bellahøj Byggesagens parter - Indledning Roller og ansvar: Hvem er Landsbyggefonden? Hvad støtter fonden Københavns Kommunen? SAB, selskabet? SAB, afdeling Bellahøj? KAB? Byggesagens parter

Læs mere

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38

Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 REFERAT Informations- og idémøde om renovering Afdeling Fruehøj: Brorsonsvej 55 63 og Fruehøjvej 34-38 Torsdag den Klokken 19.00 21.15 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 30

Læs mere

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen

Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Referat af afdelingsmødet i afd. 40 Fredag den 20. april 2018 kl. 19.00 Syren Salen, Vejlby-Risskov Hallen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning og driftsbudget. A. Fremlæggelse og beretning for

Læs mere

Helhedsplan i Stougården. Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018

Helhedsplan i Stougården. Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018 Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018 Hvad er en helhedsplan? Landsbyggefonden & helhedsplan Landsbyggefonden o Fond o Indtægter fra boligafdelingerne o Støtter helhedsplaner Helhedsplanen o Forny

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 9

AAB Silkeborg Afdeling 9 AAB Silkeborg Afdeling 9 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 7. september 2016 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Poul Rosenkvist

Læs mere