ii~ ~ ~~KERTEMIN DE T%G. 1. i~h~ ~ ~ ~ / / ~ / ~ J = ~e \~.~ \\

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ii~ ~ ~~KERTEMIN DE T%G. 1. i~h~ ~ ~ ~ / / ~ / ~ J = ~e \~.~ \\"

Transkript

1

2

3 1. ii~ i~t~rdt:.~kyddbane~,./ Fiskogåi~d ~ km I ebjerg~~ j~d 1~ ( BroI~kker\, ~ RÏ ~e \~.~ \\ o ~ \\\Hoveda~ ~ \~ ~~\~c2 ~ I ~ ~2kn ~ i~h~ emlrn J~4~ ~ / / /./,/~ / ~ ~ ~ / / ~ / ~ -~r~t ~~ /( // / / / ~ ~ ~~KERTEMIN DE / I ~ /,~V /~Ç~1f I / ~ J = Middeigrund ~ 7~ Bmn~ehIem \ GENEREL ORIENTERING. Kerteminde byråd har, i henhold til 27 i lov om kommuneplanlægning den 21. maj 1981 vedtaget et forslag til lokaiplan for et område på Broløkke Strand vest for kommunens på Hindsholmvej 279. fyldplads Lokaiplanområdets beliggenhed og afgrænsning er vist på fig. 1 og kortbilag nr. 1. Udsendelse af lokaiplanen. Lokalplanen og de dertil hørende redegørelser og beskrivelser er samlet i dette hæfte, der i overensstemmelse med bestemmelserne i kommuneplanloven, er udsendt til følgende borgere og myndigheder: a. Ejere og lejere/brugere inden for lokaiplanforslagets område. b. Foreninger m.v., der har anmodet (skriftligt) om at blive underrettet om forslaget. c. Miljøministeriet, planstyrelsen. d. Fyns Amtsråd. iborg~~#~ Endelig er lokalpianens offentliggørelse m.v. blevet annonceret i Lokal- Posten. T%G. 1. Fremlæggelsessted. Lokalpianen er offentligt tilgængelig på Rådhuset, Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde. Eksemplarer af lokalpianen kan rekvireres ved henvendelse til teknisk forvaltning, Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde, pris 10,00 kr.

4 2. INDLEDNING. Da det areal kommunen har til rådighed som fyldplads på Hindsholmvej 279 snart er opbrugt, har udvalget for tekniske anliggender besluttet at lade udarbejde en plan for udvidelse af fyldpladsen med Ca. 7 ha. Dette skønnes at dække behovet i Kerteminde kommune i de næste 20 år. En sådan udvidelse af kommunens fyldplads kan ikke foretages uden der f 0- religger en godkendt lokalpian for området, der fastlægger bestemmelser for, hvordan fyldpladsen skal indrettes og udformes. Dette er derfor beskrevet i nærværende lokalpian. Lokalpianområdet ligger i landzone og er placeret som vist på fig. 1. Kommunen ejer arealet hvorpå den nuværende fyldplads er etableret, hvorimod det areal der skal benyttes til udvidelsen af fyldpladsen er privatejet.

5 3. LOKALPLANENS FORMÅL. Hovedformålet med lokaiplanen er, at sikre kommunen udvidelsesmulighéder for fyldpladsen, idet den ligger centralt i kommunen, at sikre, at udvidelsen af fyldpladsen sker på en sådan måde, at der ikke opstår væsentlige gener for de omkringliggende ejendomme eller sornmerbyen, at sikre at arealerne under og efter opfyldning ikke vil virke skæmmende i landskabet. LOKALPLANENS INDHOLD. Lokaiplanen omfatter den nuværende fyldplads på ca. 2,7 ha (matr. nr. 8~Salby by, Mesinge) og ca. 7 ha af det øst for liggende inddæmmede Broløkke Strand (del af matr. nr. 1, Tårup inddæmmede Strand, Mesinge). Arealerne skal anvendes til offentligt formål, i form af fyldplads. Kort nr. 2 angiver områdets færdige terrænform efter endt opfyldning. Opfyldningen vil ske i nøje overensstemmelse med de vilkår, der vil blive fastlagt i forbindelse med Fyns Amtsråds godkendelse af udvidelsen af fyldpladsen efter miljølovens kap. 5. Når opfyldningen er afsluttet udlægges arealerne til landbrugsformål. -

6 . 4. LOKALPLANENS LÆGNING FORHOLD TIL ANDEN PLAN-ET1 w Kommuneplanlægn ing. Lokaiplanområdet er beliggende i landzone og udenfor de godkendte 15-rammer. Der er derfor udarbejdet tillæg nr. 4 til kommunens 15 rammer omfattende lokalpianområdet. Tillægget er vedlagt lokalpianen som et bilag. Tillægget til 15-rammerne er ved skrivelse af godkendt af Planstyrelsen, Miljøministeriet. Af faidspianlægning. Den 1. april 1975 har Kerteminde byråd etableret en renovationsordning for dagrenovation for samtlige husejere indenfor Kerteminde kommune. Dagrenovationeri bortskaffes til Odense kommunens formalingsanlæg på Stige ø i henhold til kontrakt med Odense kommune. Affald fra Handels- og kontorvirksomheder samt fra mindre virksomheder opsamles i containere på fyldpladsen og bortkøres ligeledes til formalingsan-~ lægget på Stige ø ved kommunens foranstaltning.

7 5. øvrigt industriaffald, der ikke må deponeres på fyldpladsen, skal ved affaldsproducentens egen foranstaltning bortskaffes til godkendt deponeringspiads uden for kommunen. Dette sker p.t. hovedsagelig til deponeringspladsen på Stige ø. Olie- og kemik~1ieaffald fra private husholdninger skal afleveres på kommunens modtageplads (container), der er etableret på fyldpladsen i henhold til miljølovens bestemmelser. Derfra bortskaffes affaldet ved kommunal foranstaltning til modtagestationen på Kommune Kemi i Nyborg i henhold til indgået overenskomst med Kommune Kemi. øvrigt olie og kemikalieaffald bortskaffes til modtagestationen på Kommune Kemi i Nyborg enten ved affaidsproducentens egen foranstaltning eller gennem kommunens afhentningsordning. Vandpianlægning. I det man fra kommunens side afventer Fyns Amtsråd udspil til vandpianlægning, er der ikke i kommunen endnu iværksat nogen systematiseret vandplanlægning. TIG. 2 Det kan imidlertid fastslås, at der ikke i området, hvor fyldpladsen er etableret eller planlægges udvidet, er vandforsyningsinteresser.

8 6. Landbrugsmæssige forhold. Den eksisterende fyldplads er etableret i en tidligere grusgrav. Udvidelsen af fyldpladsen vil som det fremgår af fig. 3 blive etableret på Broløkke Strand, som er inddæmmede strandarealer. Jordbunden består derfor hovedsagelig af sand og andre strandmaterialer afdækket af et mindre muldiag, hvorfor den landbrugsmæssige brugsværdi af arealerne er yderst ringe. Fredningspianlægning. Lokalplanområdet er ifølge oversigtskort over fredningsinteresseområdernes fordeling beliggende i zone I, det vil sige landområder af største interesse.

9 7. Kerteminde kommune. Lokalplan nr. 9 for et område på Broløkke Strand ved Hindsholmvej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område.

10 8. 1. LOKALPLANENS FORMÅL. Det er lokalpianens formål at sikre, at kommunens centralt beliggende fyldplads kan udvides således, at det behov kommunens borgere og erhversdrivende har for at komme af med fast affald og lignende kan dækkes frem til år ca Det er ligeledes lokaiplanens formål at sikre, at de materialer, der efter miljølovgivningens bestemmelser må deponeres på fyldpladsen, deponeres på en sådan måde, at det ikke er til gene for omgivelserne. Endelig er det lokaiplanens formål at sikre, at arealerne opfyldes på en sådan måde, at de efter endt brug landskabeligt vil fremtræde som en bakkeø i det flade terræn. 2. LOKALPLANENS OMRÅDE OG ZONESTATUS. Lokalpianen afgrænses som vist på kort b nr. 1 og omfatter matr.nr. 8 Salby by, Mesinge og del af matr.nr. i Tårup inddæmmede Strand, Mesinge samt parceller, der efter den 1. august 1979 udstykkes fra de nævnte ejendomme og er beliggende inden for lokalpianens område. Lokaiplanområdet forbliver i landzone. 3. OMRÅDETS ANVENDELSE. Området skal anvendes til offentligt formål i form af fyldplads. Områdets anvendelse som fyldplads skal ske i nøje overensstemmelse med miljølov givningens bestemmelser. Efter endt opfyldning og afdækning, skal arealerne anvendes til landbrugsformål.

11 9. 4. VEJ- OG ADGANGSFORHOLD. Vejadgang til området skal ske via den eksisterende adgang fra landevej nr. 514 Hindsholmvej. Der må ikke etableres yderligere vejadgange til landevejen. 5. OMFANG AF BEBYGGELSE Der må i området kun placeres den bebyggelse, der er nødvendig for områdets drift som fyldplads og modtageplads for olie- og kemikalieaffald. Bebyggelse skal placeres således, at den ikke virker skæmmende i forhold til omgivelserne Bebyggelse i området skal fjernes senest i forbindelse med arealernes 0- vergang i anvendelse til landbrugs formål, jfr. 3. L6. UBEBYGGEDE AREALER Arealerne skal ved beplantning, be fæstelse eller afdækning gives et or dentligt udseende, ligesom en passende orden ved deponering eller oplagring af materialer og lignende skal överholdes.

12 Området må opfyldes til kote + 8,50 D.N.N. incl. jordafdækning. Skråninger mod områdets afgrænsning skal udføres med anlæg 1:6 og 1:15 og 1:1,5 jfr. kort nr. 2. ~ ~Z. EVENTUELLE TILLADELSER ELLER DIS-ET1 PENSATIONER FRA ANDRE MYNDIGHEDER END KERTEMINDE BYRÅD, :~i.1. Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold, før der er opnået tilladelse hertil fra Fyns Amtsråd i henhold til naturfredningslovens bestemmelser Uanset foranstående bestemmelser må arealerne ikke tages i brug som fyldplads før Fyns Amtsråd har meddelt miljøgodkendelse i relation til miljølovens kapitel 5 og dennes bestemmelser er opfyldt.,173 Uanset foranstående bestemmelser må opfyldning ikke påbegyndes før Fyns Amtsråd har meddelt tilladelse i henhold til lov om by- og landzoner.

13 Uanset foranstående bestemmelser må landbrugsarealer ikke tages i anvendelse til andet end landbrug uden land brugsministeriets tilladelse. 8. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må e- jendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31, kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Byrådet kan rceddeiedispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser, under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt eller fastholdt ved lokalpianen. Mere væsentlige afvigelser fra b- kalpianen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalpian. I henhold til 34 i kommuneplanloven kan der foretages ekspropriation af privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme når ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelse af bokalplanen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforene lige med lokalpianen, fortrænges af planen.

14 12. VEDTAGELSESPÅTEGN ING. I henhold til 27 i lov om kommuneplanlægning vedtages foranstående bokalpian endeligt. Kerteminde byråd, den 21. maj 1981.

15 TILLÆG NR.4 TIL KERTEMINDE KOMMUNES 15-RAMMER For område nr. 70 (Fyldpladsen) gælder følgende rammer for indholdet af lokalplanlægningen: En lokaiplan, der træffer bestemmelser for området, skal sikre, a. at områdets anvendelse fastlægges til offentlig formål i form af fyldplads og modtageplads for olie- og kemikalieaffald. b. at der ikke opføres anden bebyggelse end de for fyld- og modtågepladsens drift nødvendige bygninger. c. at opfyldning og bebyggelse i området foretages på en sådan måde, at væsentlige genevirkninger i forhold til anden bebyggelse eller omgivelserne undgås. d. at opfyldning ikke foretages til mere end kote DIN.N. Således vedtaget af Kerteminde byråd, den 23. august J. A. Wistoft Larsen.

16 ç~i \O 1 E «i / / 7; / v \ / /,/ / / / / \/ /; / - \ / / I- ~ / \~~/ / _\~ \/ ~/ ~ ~ /\ / ~/ \/ \- I; ~ ~ / / / \\ ~ / / \ _~\ / / / /_ -J \/~ ~ / \/ / 2 / /~ \ / 1~ ~/ // // ~\\ ~/ / ~// //// /~ ~ ~ [~ ~\/ / ~ ~ / ~ (\~ ~ ~ \ /~. r -----~ \ / ~- \ \\~ \\ \ ~\\ ~ ~ \ \\~ \\ ~ \ ;/~~ --~~ ~ )\ \) \\ \ \ \~ ~ ~ \~\ ~ ~ ~\\ \ \~ ~ -- / -~ \ ~ ~ ~ A ~ / ~ V \~~Ç\ I~ \ ~ / - \ ~ ~ \\ \ \~ -j~ ~ ~ /\~ ~ \; ~ \ -- < ~ \ \ \ -~:~ \ \ \~ \ ~ ~ \ ~ \ \_ \~ I ~ ~~\_ -_\~ ~Q\\ ~\ \ - \~ /~ \ ~\ \ ~ ;\ \\~ \~ ~_ \~ \ \ \ - \ ~ ~ ~ \-/ 3 ~ \ \; ~ / - \~ \ ~ \~/ \ \ \\~ \ / ~ / \; \ \ \ \ \ \ \ \ I b. 0) c Q. 04 4, ~! E E o 04 4) 0 w z 2 U) Zz 2~c 4 4 -~ 0~ Li. -J ~ 2

17

LOKALPLAN NR. 74. Supplement til sommerhuslokalplanerne nre. 58, 59 og 60. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning

LOKALPLAN NR. 74. Supplement til sommerhuslokalplanerne nre. 58, 59 og 60. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning LOKALPLAN NR. 74 Supplement til sommerhuslokalplanerne nre. 58, 59 og 60 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning I NDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse Lokalplanens baggrund og indhold Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører)

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) Lokalplan nr. 34 For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLANGRÆNSE LOKALPLAN NR 67 KONTROLLERET LOSSEPLADS PÅ ANHOLT

LOKALPLANGRÆNSE LOKALPLAN NR 67 KONTROLLERET LOSSEPLADS PÅ ANHOLT LOKALPLANGRÆNSE GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR 67 KONTROLLERET LOSSEPLADS PÅ ANHOLT GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 67 Lokalplan for en kontrolleret losseplads på Anholt. Lokalplanen er udarbejdet i 1986 af

Læs mere

LOKALPLA.N NR. 11.1 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981.

LOKALPLA.N NR. 11.1 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981. LOKALPLA.N NR. 11.1.0 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 11.1 REFSVINDINGE BY INDHOLDET AF LOKALPLA1~IFORSLAGET Loaklplanen omfatter hele landsbyen Refsvindinge. Planen

Læs mere

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense.

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 FOR OMRÅDER I BOVENSE REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget af ønsket om at sikre en beskeden

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

KOMMUNE NYBORG. nr. 25. Lokaiplan. for et åmråde til måler- og regulatorstation ved Strandskovgård i Bovense sogn.

KOMMUNE NYBORG. nr. 25. Lokaiplan. for et åmråde til måler- og regulatorstation ved Strandskovgård i Bovense sogn. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 25 for et åmråde til måler- og regulatorstation ved Strandskovgård i Bovense sogn. 1. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 25 FOR ET OMRÅDE TIL MKLER OG REGU LATORSTATION VED STRANDSKOVGÅRD

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 28 for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 FOR ET ~1~RÅDETIL OFFENTLIGE FORMÅL I SKABOESHUSE. REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Lokalplanen

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14.

KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14. For et offentligt omrade mellem Hans Schacksvej, Borgmester Hansensvej, Askvej. AUG. 1982 . INDHOLDS FORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN. side Indledning 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

LOKALPLAN NR SLAGSL UNDE

LOKALPLAN NR SLAGSL UNDE Stenløse kommune I / I ts \ / / I \/ \!/ I6 /- - / \ II, i I \\ :1 - // / ø // \ _\ \\ - oåkegd - \ \ Sç_ S1a9slwcieKyrkc \\ LOKALPLAN NR. 9.5.01 SLAGSL UNDE Vedtaget at Stenløse Byråd den 20 maj 1987

Læs mere

Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark.

Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark. Side 1 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 Denne lokalplan omfatter en regulering of kommunevej nr. 60, Hårlev Mark. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70).

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

POUL KAMPMANN FAABORG

POUL KAMPMANN FAABORG or ~ ~ I Matr. nr. 16 d Millinge-Østerby byer, Svanninge 1/ i;~ sogn. ri ~ ANMELDER: ADVOKAT POUL KAMPMANN FAABORG LOKALPLAN 6.06. FÅBORG KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

Lokalplan nr. 1.04.2

Lokalplan nr. 1.04.2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.2 Området er beliggende øst for Lipperts Hotel ved hjørnet af Parkvej og Marievej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 18.07.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET.

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.6 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. ~4144E JANUAR 1979 I N D H 0 L D. S ide. Lokaiplanens bestemmelser 2. Kort nr. 1: Lokalpianområdet 5. Kort nr. 2: Arealanvendelse m.m 6.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 41. Fanø Kommune. Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by

LOKALPLAN NR. 41. Fanø Kommune. Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by LOKALPLAN NR. 41 Fanø Kommune Lokalplan for et område til yderlig stormflodssikring af Sønderho by Oktober 1989 2 Lokalplan 41 Fanø Kommune LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL YDERLIG STORMFLODSSIKRING AF SØNDERHO

Læs mere

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN Sic

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN Sic OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN Sic JANUAR 1994 LOKALPLAN S i c OMRÅDE TIL FRIAREAL VED HASMARK STRAND PRIS: 50KR. -. KOMMUNALBESTYRELSENS HENSIGT MED LOKALPLANEN OG INDHOLDET AF LOKAL PLANEN. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalpian nr. 40. for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup.

Lokalpian nr. 40. for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 40 for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup. ~JUNI1992 Indhoids fortegnelse. Side. Lokaiplanens baggrund og indhold. 1. Hvad er en lokalplan 9 1. Forhold til

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by Lokalplan 89-01 samt Kommuneplantillæg nr. 20 Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by LOKALPLAN NR. 89-01 samt kommuneplantillæg nr. 20 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGE

Læs mere

Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...2 Lokalplanens retsvirkninger...2

Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...2 Lokalplanens retsvirkninger...2 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11. Lokalplan for ejendommen, matr.nr. 1-d, Hårlev by, Hårlev. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalpian nr. 17 For et område til vandrerhjem mellem. Kerteminde markjorder

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalpian nr. 17 For et område til vandrerhjem mellem. Kerteminde markjorder KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 17 For et område til vandrerhjem mellem Skovvej og Tyveleddet, del af matr. nr. 26 Kerteminde markjorder sept. 1983 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN~ Side.

Læs mere

til Fredstidsopstilling af for militærets øvelsesplads Q Højstrup IHAWK raketbatterier

til Fredstidsopstilling af for militærets øvelsesplads Q Højstrup IHAWK raketbatterier til for militærets øvelsesplads Q Højstrup Fredstidsopstilling af IHAWK raketbatterier Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLAN 5-09 Antennemast, Herfølge

LOKALPLAN 5-09 Antennemast, Herfølge LOKALPLAN 5-09 Antennemast, Herfølge KØGE KOMMUNE 1981 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-09 ANTENNEMAST, HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE : 1. Lokalplanens baggrund 2. Dispositionsplanen 1974 3. 15 rammer

Læs mere

- ~,tc - ~ : ~ /AT ~ ~: Ib - \. ~ ~ - I -. BuU~» ~ ~, ~j?~ ~/Ti~su~kor 4Z~~ dets. ~ - - ~M~ ~ il

- ~,tc - ~ : ~ /AT ~ ~: Ib - \. ~ ~ - I -. BuU~» ~ ~, ~j?~ ~/Ti~su~kor 4Z~~ dets. ~ - - ~M~ ~ il - lie ~ N g~e 54 - ~,tc - ~ : ~ /AT ~ ~: Ib - \. ~ ~ - I -. BuU~» 11ff_. i 33. ~ - - - Kor~eht~ : F.s ~..~Ço~.~~3kqk.r r.... ~\ ~ ljebe1(~ -~ -~ - «:~ -- ~ ~ i. - - - ~ ~ ~ ~ ~ ~, ~j?~ ~/Ti~su~kor 4Z~~

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 4

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 4 NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 4 for et område ved Skolevej i Vindinge. NYBORG KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 4 FOR ET OMRÅDE VED SKOLEVEJ I VINDINGE. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975)

Læs mere

Lokalplan Ishøj Varmeværk

Lokalplan Ishøj Varmeværk Lokalplan 1.14 Ishøj Varmeværk Ishøj Kommune Ishøj kommune - Lokalplan 1.14 Lokalplanens indhold Lokalplanen fastsætter bestemmelser for områdets anvendelse til offentlige formål. Området opdeles i to

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

avn Lokalpiantillæg nr for et område mellem Gl.Vindingevej og fredede arealer langs Holckenhavn fjord.

avn Lokalpiantillæg nr for et område mellem Gl.Vindingevej og fredede arealer langs Holckenhavn fjord. avn NYBORG KOMMUNE Lokalpiantillæg nr. 15.1 for et område mellem Gl.Vindingevej og fredede arealer langs Holckenhavn fjord. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN TILLÆG NR. 15. i FOR ET OMRÅDE MELLEM GL. VINDINGEVEJ

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE UDVIDELSE AF BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE BANEMARKEN I REFSVINDINGE L~)

LOKALPLAN NR. BE UDVIDELSE AF BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE BANEMARKEN I REFSVINDINGE L~) LOKALPLAN NR. BE 31.01 UDVIDELSE AF BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE BANEMARKEN I REFSVINDINGE L~) ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FOR\~ALTNT[NG 1996 2 Indhoidsfortegnelse Lokalpian nr. BE 31.01 Lokalpianens redegørelse.

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 3-01 Lystbådehavnen

LOKALPLAN 3-01 Lystbådehavnen LOKALPLAN 3-01 Lystbådehavnen KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-01 LYSTBÅDEHAVN REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Nærværende lokalplan 3-01

Læs mere

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32. Idrætsanlæg i Løgstrup. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger:

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32. Idrætsanlæg i Løgstrup. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 Idrætsanlæg i Løgstrup Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 03.04.84 Blanke sider er ikke indscannet i dette dokument Lokalplan nr. 32

Læs mere

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune.

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune. T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 11 vedrører en grund ved Hyrdindestien syd for posthusets eksisterende indkørsel og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988.

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988. Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup J.nr. 88 0018 5. Anmelder: LANDINSPEKTØRERN~ MØLLER CI1RISTENS~N WILLY DOLLERUP LEHMANN MADSEN FREDERIK RIEGELS LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY Endelig godkendt

Læs mere

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78. Fragtmandscentralen - Katmosevej. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05.

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78. Fragtmandscentralen - Katmosevej. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05. VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78 Fragtmandscentralen - Katmosevej Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05.85 Blanke sider er ikke indscannet i dette dokument VI BORG

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.05 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN side 1. Lokalplanens formål... 1 2. Område og zonestatus... 1. 2 3. Område A's anvendelse... 2 4. Område B's

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

LOKALPLAN NR.~UD IERNSTOHFFSMINDE

LOKALPLAN NR.~UD IERNSTOHFFSMINDE FAABORG KOMMUNE LOKALPLAN NR.~UD OFFENTLIGT OMRÅDE, IERNSTOHFFSMINDE NOVEMBER 1980 A. LOKALPLAN~NS INDHOLD Lokaiplanforslaget omfatter et område med et kommunalt plejehjem og en privat efterskole beliggende

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE L12.07

LOKALPLAN NR. LE L12.07 LOKALPLAN NR. LE L12.07 / 42.07 UDVIDELSE AF ERHVERVSOMRÅDE I LANGÅ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1994 1 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. LE 42.07 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side. Lokaiplanens

Læs mere

Lokalplan Boldfælleden ved stranden

Lokalplan Boldfælleden ved stranden Lokalplan 1.10 Boldfælleden ved stranden Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 110 Lokalplanens indhold Lokalplanen, der omfatter arealet begrænset af Ishøj Strandvej mod nord, Store Vejleå og kommunegrænsen

Læs mere

LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE BY SØNDERSØ KOMMUNE

LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE BY SØNDERSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE SØNDERSØ BY KOMMUNE i INDHOLDET AF LOKALPLANEN Lokalplanen omhandler et område i Veflinge (matr. nr. 8ah Vefunge by). Lokalpianen har til formål at overføre et areal fra landzone

Læs mere

For i cl rætran! ae 3 y e cl Rågelun dvej i Å s ti rim

For i cl rætran! ae 3 y e cl Rågelun dvej i Å s ti rim For i cl rætran! ae 3 y e cl Rågelun dvej i Å s ti rim Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om anvendelse, udstykning, vej-

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE.31.1O

LOKALPLAN NR. LE.31.1O LOKALPLAN NR. LE.31.1O 16k i ~L 31.10 Ændring af anvendelse af matr. nr. 16c, Refsvindinge by, Refsvindinge ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1996 Lokalpian nr. LE.31.1O Ændring af anvendelse af matr.

Læs mere

Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård

Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård Lokalplan nr. 2.2 for Idrætsanlæg i Kvistgård INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER...4 LOKALPLANEN...5 1 - Områdets afgrænsning...6 2 - Lokalplanens formål...6 3 - Områdets status...6

Læs mere

Lokalplan nr. 4. Område til idrætsfaciliteter ved Ll. Lyngby Skole i Meløse

Lokalplan nr. 4. Område til idrætsfaciliteter ved Ll. Lyngby Skole i Meløse Lokalplan nr. 4 Område til idrætsfaciliteter ved Ll. Lyngby Skole i Meløse 25.11.1981 Skævmge Skævinge Kommune ORIGINAL, tinglyst den 27. maj 1982 Må ikke fjernes fra sagen. TEKNISK FORVALTNING Romm^ekontofe

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. LOKALPLAN NR.11 For et område til offentligt formål KOLONI HAVER ved Gedskovvej og Tårupstrandvej. April 1982.

KERTEMINDE KOMMUNE. LOKALPLAN NR.11 For et område til offentligt formål KOLONI HAVER ved Gedskovvej og Tårupstrandvej. April 1982. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.11 For et område til offentligt formål KOLONI HAVER ved Gedskovvej og Tårupstrandvej. April 1982. INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN. Side Indledning 2 Lokalpianens

Læs mere

-s?/ Købers Kreditors.

-s?/ Købers Kreditors. Mtr. nr., ejerlav, sogn: 2 ae, 19 a, del Stempel: / (i København kvarter) af 18 a, alle Haldumyby,\/ eller (i de sønderjydske lands- Haldum dele)bd. og bl. i tingbogen, art. nr., ejerlav, sogn. kr. -s?/

Læs mere

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk.

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4 m " - Trolles

LOKALPLAN NR. 4 m  - Trolles LOKALPLAN NR 4 m 408 - - " - Trolles Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund I Lokalplanens indhold ~,, ^, ^ ^,,^ ~,,^^^^,^ I Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning,,

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for Kregme Skole. Marts Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for Kregme Skole. Marts Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 06.5 for Kregme Skole Marts 1981 Frederiksværk Kommune FREDERIKSVÆRK KOMMUNE Lokalplan 06.5, Kregme Skole. Udarbejdet af bygningsforvaltningen i Frederiksværk kommune Marts

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04

Silkeborg Kommune. Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04 Silkeborg Kommune Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04 Lokalplan nr. 40.04 for et område ved G1. Kærsgård. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD... LOKALPLANENS

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan Ishøj Kirke

Lokalplan Ishøj Kirke Lokalplan 1.09 Ishøj Kirke Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.09 Lokalplanens indhold I mange landsbyer præger kirken og dens omgivelser bybilledet, dels i kraft af kirkens monumentale placering

Læs mere

Lokalplan nr. 85. for et landsstævnestadion. Torneværksvej. Porcelænsvej. 42t. 24a

Lokalplan nr. 85. for et landsstævnestadion. Torneværksvej. Porcelænsvej. 42t. 24a Porcelænsvej Lokalplan nr. 85 for et landsstævnestadion Torneværksvej 42t 24a Rønne Kommune juli 1999 1 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund...2 Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ c i i ii ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af automalerværksted

Læs mere

Lokalplan nr. 1.C2.1 for. Genbrugsstation Mogenstrup. matr.nr. 4dq, Pederstrup by

Lokalplan nr. 1.C2.1 for. Genbrugsstation Mogenstrup. matr.nr. 4dq, Pederstrup by Fladså Kommune Lokalplan nr. 1.C2.1 for Genbrugsstation Mogenstrup matr.nr. 4dq, Pederstrup by Lokalplanforslaget vedtaget Lokalplanforslaget endeligt vedtaget Lokalplanen tinglyst 11.08.92 10.11.92 22.12.92

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.11.2 Et område ved Husmandsvej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 31.03.1981 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I TASTRUP VED HUSMANDSVEJ. RedegØrelse.

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. LOKALPLAN 6.1 FOR GENBRUGSPLADS PÅ KALKVÆRKSVEJ Genbrugsplads og omlasteplads for farligt affald

THYHOLM KOMMUNE. LOKALPLAN 6.1 FOR GENBRUGSPLADS PÅ KALKVÆRKSVEJ Genbrugsplads og omlasteplads for farligt affald THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 6.1 FOR GENBRUGSPLADS PÅ KALKVÆRKSVEJ Genbrugsplads og omlasteplads for farligt affald FREMLAGT FRA DEN 26. JUNI 2002 TIL DEN 21. AUGUST 2002. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 2. OKTOBER

Læs mere

LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i

LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i 241 for et Område ved Hygumvej i Vester Nebel Sydvest (Børnehave) Hvad er en lokaiplan? En lokalpian er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser

Læs mere

REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLAN LÆGNING. Lokalplanen omfatter en del af området beliggende mellem Stenhusvej og boligområdet

REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLAN LÆGNING. Lokalplanen omfatter en del af området beliggende mellem Stenhusvej og boligområdet REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLAN LÆGNING Lokalplanen omfatter en del af området beliggende mellem Stenhusvej og boligområdet FjordhØj. I kommunens dispositionsplan er området angivet

Læs mere

Lokalpian nr. 6. for et område ved Borgeskov.

Lokalpian nr. 6. for et område ved Borgeskov. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 6 for et område ved Borgeskov. NYBORG KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 6 FOR ET OMRÅDE VED BORGESKOV. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Lokalplan Vejleå Kirke

Lokalplan Vejleå Kirke Lokalplan 1.20 Vejleå Kirke Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.20 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen indeholder bestemmelser om anvendelsen af et areal i den vestlige del af Ishøj Bycenter.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

Lokalpian nr for et område ved Søby, Præstemosen. ÆRØSKØBING KOMMUNE

Lokalpian nr for et område ved Søby, Præstemosen. ÆRØSKØBING KOMMUNE Lokalpian nr. 19-7 for et område ved Søby, Præstemosen. ÆRØSKØBING KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse Lokalpian Kortbilag side 3 side 5 side 8 2 Redegørelse for et område ved Søby, Præstemosen. Lokaiplanens

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Videbæk i august J.rtr NR. 31 OMRADE V JYLLANDS MINI 2 HAUNSTRUPVE J. o

Videbæk i august J.rtr NR. 31 OMRADE V JYLLANDS MINI 2 HAUNSTRUPVE J. o Videbæk i august 1981 Jrtr 27-11-31 NR 31 OMRADE V JYLLANDS MINI 2 HAUNSTRUPVE J TEKNISK Videbæk FORVALTNING kommune o7-17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr lo til 15-rammer for Videbæk kommune Lokalplan

Læs mere