Kirsten Nielsen fra Friluftsrådets bestyrelse vælges som dirigent og Asger Stenum blev valgt som stemmetæller.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kirsten Nielsen fra Friluftsrådets bestyrelse vælges som dirigent og Asger Stenum blev valgt som stemmetæller."

Transkript

1 Referat af ordinært kredsrepræsentantskabsmøde d. 24.marts 2010 på hotel Fredensborg kl for kreds Bornholm Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte 2. Valg af ordstyrer, referent og stemmetæller 3. kredsbestyrelsens beretning samt planer for det fremtidige arbejde 4. Fastsættelse af kredsbestyrelsens størrelse 5. Valg af medlemmer til kredsbestyrelsen På valg: Ingrid Tolstrup, ungdomsringen genopstiller Evan Olsen, Dansk Land-rover klub genopstiller Per T. Christensen, Dansk Islandsheste forening genopstiller Ingrid Kofod Larsen, dansk Ride forbund genopstiller 6. Valg af suppleanter til kredsbestyrelsen På valg: Kirsten Lund-Hansen, Dansk Vandrelaug genopstiller Erik Thorsen, Danmarks Sportsfiskerforbund genopstiller 7. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse 8. Eventuelt Ad 1 Ad 2 Ad 3 Ingrid byder velkommen og alle deltager præsenterer sig med navn og organisation samt tilknytning. Der var fremmødt 15 stemmeberettiget foreninger. Kirsten Nielsen fra Friluftsrådets bestyrelse vælges som dirigent og Asger Stenum blev valgt som stemmetæller. Ingrid aflægger beretning: Bestyrelsens beretning Det er ikke fordi vores gæstetaler i år hedder Winnie Grossbøll, at jeg vil starte denne beretning med at rose Bornholms Regionskommune, men fordi de fortjener det. I slutningen af 2008 overrakte vi det kommunale friluftsoplæg til daværende borgmester Bjarne Kristiansen. Vi var stolte af det oplæg, vi overrakte, vi syntes, at vi her havde et oplæg, der opfordrede kommunen til at sætte fokus på friluftsliv i kommuneplanen. Dengang, som nu, vi kan ikke tit nok slå fast, at der er sammenhæng mellem motion, et aktivt friluftsliv og øget sundhed. Selvfølgelig var vi spændte på, hvordan dette oplæg ville blive modtaget.

2 Vi kan nu slå fast, at planen ikke kunne være blevet modtaget mere positivt af kommunen. Forskellige projekter er undervejs, projekter, der mere eller mindre tager udgangspunkt i det kommunale friluftsoplæg. Vi ønskede at være medspillere, fordi vi hver især sidder inde med erfaringer og kendskab til øens friluftsliv. Vi er blevet taget med på råd. Til tider kunne vi godt ønske os, at dette ikke kun var fritidsarbejde, idet det kan være meget tidskrævende at kunne deltage alle de steder, hvor man ønsker vores tilstedeværelse. Men det er jo et positivt problem! På vort sommermøde i Vang Granitbrud var det store spørgsmål, om vi kunne blive enige om, at der, som vi havde lagt op til og diskuteret mange gange tidligere, kunne etableres aktiviteter der. Det var der enighed om. Der var også enighed om, at det skulle være på naturens præmisser naturen skal bevares for naturens skyld, og flest mulige skal have adgang til aktiviteter i området. Efterfølgende har vi deltaget i møder med kommunen, hvor der arbejdes videre med planerne og finansiering af disse. Da man endnu befinder sig i opstartsfasen, er det svært at sige meget mere på nuværende tidspunkt end, at vi forhåbentlig snarest vil kunne komme videre med dette projekt. Jeg vil på vort sommermøde kunne komme meget mere ind på dette. Jens Peter Koefoed, der var en af de bærende kræfter i det kommunale friluftsoplæg, deltager i dette arbejde sammen med mig. Liv i småbyerne også her er der aktiviteter. Mulighedernes Land- ud på landet i Klemensker og Østerlars, har I kunnet følge i pressen. Det er med megen stor glæder, at jeg har kunnet følge den entusiasme og iver, borgerne har lagt for dagen. Selv har jeg haft glæde af at kunne følge ivrige borgere, der har travet Klemensker tyndt og fundet muligheder for stiforløb, stiforløb, der vil give varig adgang til brug af det åbne land. Udover stiforløb arbejdes på forskellige muligheder for rekreative ting, graden af dette, det være sig borde, bænke, shelters, informationstavler og og og! Ja, det er op til borgerne. Med kommunens folk som tovholdere har borgerne her altså gjort et kæmpearbejde og vil gøre et kæmpearbejde, og det er vel sådan udviklingen skal ske? Visionen må være: Enhver lille by sin sti. Her ser jeg Friluftsrådet som den organisation, der kan hjælpe på vej. Vi må slå fast, at vi ønsker denne udvikling til gavn for alle unge som ældre!

3 I vores KFO lagde vi op til det stisystem på kryds og tværs over øen. Jeg har i forskellige sammenhænge deltaget i møder, der har handlet om dette, jeg tror og håber på, at vore visioner vil bære frugt. Som tidligere nævnt, vort samarbejde med Statsskoven og kommunen er godt, derfor tror jeg på dette som på de andre projekter. Primitive lejrpladser, skal i det kommende år fungere i hele sæsonen, i denne sæson har de virket i slutningen af sæsonen. Der er lavet 3 og den fjerde er godkendt. De ligger i henholdsvis Hammerhavnen, Salene Bugt og Sose, den sidste mangler skiltning og ligger i Strandmarken tæt på Dueodde. Der er jo tale om primitive pladser, hvor man for en nat må slå telt op. Pladserne tilses af kajak-og roklubberne. Blå flag, det har længe været vort mål, glade blev vi, da vi kunne læse, at teknik og miljø nu peger på hhv Dueodde og Svaneke Havn. HURRA! I efteråret deltog jeg i et spændende møde mellem Destination Bornholm og Anne Vibeke Knudsen, Bornholms Museum. Vi drøftede samarbejdsmuligheder, vort første projekt er stier med historiske informationer. Vore turister er oplevelsesturister, de ønsker sig viden, ligesom vi selv gør det, når vi rejser. Jeg ser meget frem til dette samarbejde. I det hele taget har vi overalt gode samarbejdspartner, jeg har nævnt nogle, jeg kan tilføje Bornholms Landbrug, som vi inviteres af og som vi har deltaget i møder med på foranledning af kommunen. Ligeledes pressen har vi god kontakt til. Bl.a.TV2 har i forbindelse med Ekko og i forbindelse med valget inviteret os til debat. Visioner for det kommende år. KFO ens oplæg omkring Nexø, ridestinettet og i øvrigt iværksættelse af div. påbegyndte tiltag. Her kan jeg nævne, at kommunen allerede har tiltag omkring Nexø, planer omkring en bykants sti, en bålhytte og udstillings hytte. Spændende hvordan udviklingen indenfor det rekreative område i Nexø vil udvikle sig. Vi vil følge det og gerne være sparringspartnere. I vores KFO peger vi på den grønne ring i Rønne. Her må vi som Friluftsråd sikre os, at ringen ikke bliver grå!!!! Med planer om ringvej og plejehjembyggeri kunne det nemt ske, her SKAL vi passe på ikke sove i timen, vi må værne om den og under alle omstændigheder vogte, at der bliver gennemsiveligt!

4 Kommentarer Som altid efterlyser jeg kontakt fra jer. Ring til os, skriv til os, hvis der er ting I ønsker til debat. Allerede nu kunne det være spændende at høre, hvad I kunne tænke jer til vort sommermøde. Tak for hyggelige stunder i bestyrelsen i det forgangne år. OG Jeg har sagt det tidligere, men ros kan ikke udtrykkes for ofte. Jeg vil bede Kirsten sende en stor buket roser til sekretariatet, de er altid søde rare og hjælpsomme. Jeg bruger dem meget og er ovenud glad for samarbejdet med dem. Jens P. Koefoed: Vedr. Vang Granit er der kritiske røster fremme om et tilskud på 8 mill. til BRK(Bornholms Regionskommune) for at lade Pieren forblive liggende? Rygterne kommer udefra, men kan ikke besvares, da der ingen fremmødte er til stede fra BRK. Kurt Pedersen DOF: savner visioner omkring kritik vedr. div. Projekter ved Vang Granit samt Den svævende Cykelsti ved Jons Kapel? Ingrid besidder intet konkret vedr. kritikken, og hun ønsker at fremlægge alt og at være helt åben herom. Mogens Kofod fremlægger igen sit og DOF`s indlæg vedr. deres syn på Vang Granit. (kopier ligger på nettet under referater 17.aug.2009). Jens P. Koefoed siger, man kan læse det på nettet, men hvis der er nogen, der ved mere? eller er det kun rygter? Ingrid KL : der står i målsætningerne, at man skal tilgodese naturen på naturens præmisser, men at det jo afhænger af de øjne, der ser? Mogens Kofod : Mit indlæg kom ikke til referatet og han måtte rykke adskillige gange, før det kom med, og han forlangte, at det skulle på nettet hvilket det kom sammen med et indlæg fra DOF. DVL vil gerne bevare og nyde naturen, og det forstår FR godt. Asger Stenum: Nærer dyb respekt for forhandlingsrettighederne, men lad os vente til projektet kommer ud i høringsperioden, så kan vi gå ud og give vor mening tilkende. Hvad er historien hvad er naturen kontra vandrestier og cykelstier? og det er det Museet i samarbejde med Destinationen vil fremlægge i nye projekter. Mogens Kofod: vil angribe de demokratiske forhandlingsmetoder? Sejlunionen: Spørger til campinghytter, der ligger mindre end 300 m til kystlinien? er det lovligt? det er jo det, der er ved at ske ved Sannes Camping i Sandkås? Ingrid KL : vi kan ikke sætte forbud mod det, det er en sag for Danmarks Naturforening. Ad 4 Hvor mange medlemmer (organisationer) skal bestyrelsen bestå af? Skriftlig afstemning, hvor Mogens K (DVL har 2 repr. Og det er kun den ene, der kan stemme Mogens får at vide, at han står kun som suppleant, som ikke giver stemmeret, og der opstår tvist om DVL`s repr.?) hvilket bevirker, at Kirsten L-H stemmer for supp. og afstemningen bliver afgjort med overvejende stemmer for supp. Ad 5 Der forlanges skriftlig afstemning ved valget til bestyrelsen, da der er 1

5 repræsentant, der viser interesse for at opstille? Den tidligere bestyrelse Ingrid Tolstrup, Evan Olsen, Per T.Christensen og Ingrid KL, som alle genopstiller samt Kurt Pedersen fra DOF listes og skr. afstemning viser, at DOF ikke kom ind. Der blev gennemført 2 valg idet man ville vælge nogle for 1 år og nogle for 2 år og valget faldt således ud: 2år for Ingrid Kofod Larsen og Per T.Christensen samt for 1 år: Evan Olsen og Ingrid Tolstrup Ad 6 Ad 7 Ad 8. Skr. afstemning ved valg til suppleanter og her genopstillede Erik Thorsen og Kirsten L-H, men Kurt Pedersen viste stadig interesse for at opstille. Afstemningen faldt ud til Erik Thorsens og Kurt Pedersens fordel, og hermed røg DVL ud af bestyrelsen. Der opstod tvist mellem de 2 repr. fra DVL? idet FR sagde, at Mogens Kofod kun var suppleant for DVL i Kredsen, hvilket skemaerne også viser, men at Mogens Kofod reelt er DVL`s repræsentant. Han ville ikke kun være suppleant, som ingen stemmeret havde? Dette undersøges efterfølgende. Punktet henlægges til efter Winnie Grossbøls indlæg. Winnie Grossbøl Bornholms Regionsborgmester gæstetaler ved mødet. Fremlægger sit indlæg: Hvad vil Bornholms Regionskommune med friluftspolitikken i de kommende år? Hvad er det egentlig vi vil med friluftslivet? Er det økonomisk bæredygtigt? Har vi et bæredygtigt erhvervsliv? Påse at natur og miljø er i relation til vort indbyggerantal. At skabe et sundt og fysisk liv At tage del i de forskellige aktiviteter Det gode liv At åbne nye steder, hvor folk kan søge oplysninger og få et godt og aktivt liv. Et eksempel er Mulighedernes Land i Klemensker og Østermarie med nyt stisystem for både gående og cyklister. At finde sammen i mindre samfundsområder, hvor man kan få et meningsfyldt og aktivt liv. kan man få flere til at flytte til vor fantastiske Ø? det er noget, man skal blive bedre til indenfor kommunen. At aktivere de kommende arbejdspladser, så de bliver bedre til at udtrykke deres glæde ved at bo på Bornholm! Man må gå i tænkeboxen for at finde på nye aktiviteter, men hele tiden tænke på, at der er noget, der hedder økonomi? Kom med jeres input for nye ideer til kommuneplanen når først skelettet er der, så er det nemmere at bygge videre på. Planerne ligger på Borgerservicekontorer samt på bibliotekerne og på hjemmesiden. Per : kunne man ikke lægge nogle spændende områder i og omkring Rønne? Tonni Kofoed Larsen: Mit forslag koster 0, kr. Det Grønne Råd burde

6 genopstå? Erik Thorsen: Vi har et Grønt Råd - det er Teknik&Miljø, der står for det, og Erik er selv medlem heraf. Jens Peter Koefoed: Vi skal huske at rose Kommunen det hjælper, det er blevet ændret og den er blevet mere åben og visionær. De har alle instanser og ressourcer, og det fungerer fint. Winnie Grossbøl er glad for at høre dette. Kurt Pedersen: Skulle kommunen ikke lave en styregruppe, som har til målsætning at tiltrække flere tilflyttere? men vi har jo vor tilflytterguiden? Rønne by har ikke udviklet sig i mange år, og vi bliver nød til at ændre på situationen? Mogens Kofod: er bekymret for ophævelse af fredningssager hvad er din egen holdning? Winnie Grossbøl er ikke bekymret, og Mogens fremfører, at det lyder skræmmende, at du ikke er nervøs for nye byggerier specielt nær kystlinierne? Tonni Kofoed-Larsen vedr. skovene, der sælges. Det er ikke det, det handler om! Asger Stenum Udvikling er måske afvikling? Frivillige er parate til at arbejde, men de vil ikke arbejde i faste rammer de er frivillige og vil gerne arbejde sammen med lidt hjælp fra kommunen? (én der sad ved siden af Ingrid Tolstrup? ) Udvikling kan også være at bygge flere shelters med bålpladser samt primitive campingpladser? Det går ikke ud over naturen, at den bliver brugt? Kurt Pedersen: man skal tænke meget grundigt over, hvor man lægger disse shelters og bålpladser? Ad 7 Ad 8 Winnie Grossbøl afslutter spørgerunden kl Kirsten Nielsen FR takker Winnie Grossbøl for indlægget og debatten og takker ligeledes bestyrelsen og kredsrepræsentantskabet. Vores udarbejdede forslag til Friluftslivet er rigtig godt udarbejdet. FR vil gerne være med ved genopretning af projekter i og omkring stierne, som der arbejdes godt med. Hindringer og færdsel vil FR gerne være behjælpelig med. Adfærd hos naturbrugere arbejdes der med. Naturparker indbydelse til projekt omkring nationalparker hvor mange vil der være med? I Thy Mols og Skjern er der projekteret nationalparker samt i Vadehavet. Thy er åbnet og færdig. Grønne Råd er etableret i de fleste kommuner. Der skal opnås en fællesnævner ved samtlige projekter. Formidling af FR i kommunerne foreligger, og der er en konkurrence blandt de kommuner, der bliver bedst placeret? Ingen kommentarer under dette punkt. Referat skrevet d af Kirsten L-H

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom)

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom) Kredsrepræsentantskabsmøde Onsdag den 23. februar 2011 På AQUA Sø og Naturcenter, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg. Program for repræsentantskabsmødet jævnfør indkaldelsen. 0. Velkomst ved formand Willi Dupont.

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretningen for 2012 vil være et tilbageblik på de arbejdsopgaver, som kredsbestyrelsen har lagt flest kræfter i at få løst

Læs mere

Det gode kredsrepræsentantskabsmøde

Det gode kredsrepræsentantskabsmøde Det gode kredsrepræsentantskabsmøde Vi har her sammensat en række gode råd og vejledning om: program, afholdelse, økonomi, formelle krav, invitationen, mødelederens forpligtigelser og praktiske omstændigheder.

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk Beretning om Friluftsrådets arbejde i Kreds 19, Nordsjælland år 2010 v/ Kreds- og Regionsformand Poul Erik Pedersen, medlem af Det Danske Spejderkorps. Arbejdet i vores Kredsbestyrelse. Det har været et

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

PROJEKTER DEN GRØNNE BØLGE

PROJEKTER DEN GRØNNE BØLGE PROJEKTER B o r n h o l m s R e g i o n s k o m m u n e DEN GRØNNE BØLGE DEN GRØNNE BØLGE Nærhed til naturen er en vigtig ressource for yderområderne. Mange steder er forbindelsen til naturen dog gået

Læs mere

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016 Velkommen Fællesmøde den. 12. November 2016 Program Program 11.00-17.00 11.00 Velkomst og præsentationsrunde, Leif Nielsen 11.10 Status for arbejdet med Politisk Udviklingsområde (PU): Lokal struktur,

Læs mere

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel

Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Generalforsamling og årsmøde Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 2. oktober 2014 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Invitation til Den årlige generalforsamling og årsmøde På vegne af bestyrelsen for Dansk

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Friluftspolitik. Inspiration fra 3 kommuner. Herning kommune. Friluftsstrategi et friluftsliv, der byder op til dans.

Friluftspolitik. Inspiration fra 3 kommuner. Herning kommune. Friluftsstrategi et friluftsliv, der byder op til dans. Friluftspolitik Inspiration fra 3 kommuner Herning kommune Friluftsstrategi et friluftsliv, der byder op til dans. Den nationale friluftspolitik har sat fokus på at styrke vores sundhed og livskvalitet.

Læs mere

Afstemningstemaer til Bornholms Udviklingsplan 2012

Afstemningstemaer til Bornholms Udviklingsplan 2012 BILAG 6 Afstemningstemaer til Bornholms Udviklingsplan 2012 I forbindelse med kommunalbestyrelsens behandling af Bornholms udviklingsplan den 28. juni 2012 kom der afstemningstemaer fra SF, Venstre og

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Bestyrelsesmedlem Helle Stuart orienteret om følgende aktuelle emner i Friluftsrådet.

Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Bestyrelsesmedlem Helle Stuart orienteret om følgende aktuelle emner i Friluftsrådet. Referat af kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet kreds Østsjælland 25. marts 2019 kl. 19.30 Sted: Haslev Biblioteket, Jernbanegade 62, 4690 Haslev - mødelokale 2 Tilstede: Navn Medlemsorganisation

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. 1. Valg af stemmetællere blev Mette Laursen og Klaus Andersen. 2. Valg af dirigent blev Karl

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv Friluftsrådet Friluftsrådet Præsentation af en paraplyorganisation Præsentation af en paraplyorganisation Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv September 2011 Friluftsrådets formål Friluftsrådets formål

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

De første to år med. V/ Lars Mortensen

De første to år med. V/ Lars Mortensen De første to år med V/ Lars Mortensen Disposition 1. Strategiens indhold 2. Hvordan har vi anvendt strategien? 3. Hvilke samarbejder har strategien medført? 4. Reaktioner fra omverdenen 5. Forbedret kommunikation

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Torsten Jensen og Jens Peter Simonsen deltog kun i den første del af mødet (Punkt 1-3).

Torsten Jensen og Jens Peter Simonsen deltog kun i den første del af mødet (Punkt 1-3). TEKNIK OG MILJØ Emne Grønt Råds Møde den 22. november 2018 Mødedato 22. november 2018 Tidspunkt 16:30-19:00 Mødested Lokale 125b Deltagere Egon Petersen (F), Dorte Linder (A, suppleant), Birgitte Rasmussen

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm. Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel

Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm. Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Indkaldelse til årsmøde og den 11. ordinære generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm

Læs mere

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse Kommunalvalg 2017 Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse 1 Det kan du finde i materialet 1. Kommunalvalg i Friluftsrådets kredse 2. Idékatalog med eksempler på mærkesager 3. Guide og værktøjer

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Her er Aage Kure leder på Byforeningens tur i Sandvig Fæstning i maj 2004.

Her er Aage Kure leder på Byforeningens tur i Sandvig Fæstning i maj 2004. Da Hammerværket blev nedlagt var han særdeles aktiv med at udforme de stier og trapper, der nu er til stor glæde for såvel turister og bornholmere. Han har opbygget flere store databaser med f.eks. gårdsregister,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2006 Comwell Middelfart Karensmindevej 3, 5500 Middelfart

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Friluftsliv på havnen

Friluftsliv på havnen Lærervejledning Tidsforbrug Klassetrin 1-2 timer 6.-9. klasse OM UNDERVISNINGSFORLØBET FRILUFTSLIV PÅ HAVNEN Undervisningsforløbet tager udgangspunkt i tre typer mennesker, der færdes på havnen: A) Familien,

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 1 Dagsorden Valg af dirigent. Formanden har ordret. Orientering om cykelstien Fremlæggelse af Plan 2011 Opbakning til plan 2011, Dirigent Orientering om bus 324

Læs mere

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019

Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 43 stemmeberettede medlemmer og 0 gæster. Aalborg Tegnsprogsforening Generalforsamling d. 16. marts 2019 Bestyrelsen 2018/2019: Formand: Sekretær: Kasserer: Repræsentanter: Samt 2 suppl.: Inger Nørgaard

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro

Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro Referat fra Sektionsmødet sektion 2 Lørdag d. 26/9 2015, Menstrup Kro 1. Valg af dirigent Jan Skov, Silkeborg PH blev valgt 2. Valg af referent Tina Kværnø, Næstved PH blev valgt 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2004-6 Bavndysseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 8. september 2016 kl. 14.00 i fælleshuset, Bavnager 3. Der deltog i alt 9 hustande. 40,9 % af lejemålene deltog.

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Tjekliste til årsmøde for Coop-ejede butikker

Tjekliste til årsmøde for Coop-ejede butikker Tjekliste til årsmøde for Coop-ejede butikker Før årsmødet... 2 Adgang og tilmelding... 2 Indkaldelse... 2 Dagsorden... 2 Øvrig forberedelse af mødet... 3 Under årsmødet... 4 Modtagelse... 4 Velkomst...

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestjylland Skive, den 1. oktober 2014 Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Sted: Restaurant

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Helle Øst Udviklingsråd Referat Udviklingsrådets Årsmøde Dato: 29. marts 2012, kl. 19.00 Sted: Helle Hallen Dagsorden ifg. Vedtægter: Beslutning: 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Effektundersøgelse organisation #2

Effektundersøgelse organisation #2 Effektundersøgelse organisation #2 Denne effektundersøgelse er lavet på baggrund af interviews med etikambassadørerne, samt et gruppeinterview i aktivitets og samværstilbuddene. Denne undersøgelse er ikke

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014

KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 KREDS VEST STIFTENDE GENERALFORSAMLING, 29. MARTS 2014 2. JUNI 2014 ST 201401091 Generalforsamlingen blev afviklet lørdag den 29. marts 2014 på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. Der deltog ca. 250

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang TAK Af Kirsten Nielsen Tak for jeres hjælp ved kommunevalget. Tak til jer der hjalp med plakater og for hjælp til uddeling af foldere. Uden jeres hjælp ville det have været en næsten umulig opgave at få

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1

Forening. Skovridervej 1 8410 Rønde REFERAT. Dagsorden. 4) Den. Ad 1 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 7. FEBRUAR 2011 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Skovridervej 1 8410 Rønde E mail: drif@drif.dk Tlf. : 20 95 72 88 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Formandens

Læs mere

Mødereferat, Kreds 15, Roskilde Udskrevet den 6. marts 2013 Friluftsrådet

Mødereferat, Kreds 15, Roskilde Udskrevet den 6. marts 2013 Friluftsrådet Kunde/Projekt: Kredsbestyrelses Deltagere: Lone, Tove, Jørgen, Stuart, Anders, Gert Mødedato: 14. februar 2013 Fraværende: Leif Mødested: (hos Tove) Hjortemarksvej 4, Kisserup 4330 Hvalsø Referent: Lone

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008 Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning Indhold Indledning side 3 Opsigelse af aftale om kommunal anvisningsret side 3-4 Landsbyggefonden side 4 Åkirkeby sagen

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Jeg hedder Leif Jensen og er næstformand for SAND.

Jeg hedder Leif Jensen og er næstformand for SAND. Bestyrelsens beretning for 2011 Kære hjemløse venner Jeg hedder Leif Jensen og er næstformand for SAND. Det plejer at være formanden, der får lov at stå her og fortælle hvad der er sket i løbet af året.

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole.

Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Referat af generalforsamling Onsdag den 17. november 2010 på Avedøre Skole. Generalforsamlingen indledtes kl. 19.10 af formand Dorthe Mørch. 44 stemmeberettigede grundejere er fremmødt. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 på Ungdomsskolen i Utterslev.

Torsdag d. 19. april 2012 på Ungdomsskolen i Utterslev. LEV Københavns Kommunekreds ordinære generalforsamling 2012. Torsdag d. 19. april 2012 på Ungdomsskolen i Utterslev. Vi var 20 mennesker til spisning i UIUs dejlige kantine. Efter den lækre mad blev vi

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

1. Hammerknuden - Rønne Nordskov

1. Hammerknuden - Rønne Nordskov Hammerknuden Vang Sandvig Allinge Tejn Rutsker Højlyng 1. Hammerknuden - Rønne Nordskov Gudhjem Det markerede stiforløb på kortet er interaktivt. Klik et sted på stien og få et mere detaljeret kortudsnit.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

Referat Kredsrepræsentantskabsmøde

Referat Kredsrepræsentantskabsmøde Referat Kredsrepræsentantskabsmøde Afholdes mandag den 6. marts 2017 - kl. 19.00 i Køge Roklubs lokaler. Deltager: Kredsbestyrelsen: Erik Trøigaard Dansk Forenings for Rosport; Willy Harrenberg DGI; Inger

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT

FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT FOA Mariagerfjords ordinære generalforsamling d. 26. oktober 2016 REFERAT Dagsorden 1. Velkomst og åbning (Kenn Andreasen) Kenn Andreasen bød de fremmødte velkommen. Valg af dirigent (Kenn Andreasen) Bestyrelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009.

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009. 1 Formand Bente Sorgenfreys mundtlige beretning: Vi tjener kassen - statskassen. Vi er samlet for at gøre en forskel. FTF s repræsentantskabsmøde 11. maj 2011 OBS: Det talte ord gælder. Naturligvis skal

Læs mere

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013.

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Friluftsrådets bestyrelse har det overordnede, politiske ansvar for kredsrepræsentationerne og de valgte kredsbestyrelser.

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Besøg Lolland, og få inspiration til udvikling i landdistrikter og yderområder

Besøg Lolland, og få inspiration til udvikling i landdistrikter og yderområder Besøg Lolland, og få inspiration til udvikling i landdistrikter og yderområder Få inspiration til de udfordringer, du står overfor lige nu: Læs om de 16 inspirerende projekter i vores publikationer Kom

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Årsmøde 2016 I Landdistrikternes Fællesråd 18.marts kl Roberthus, Tybovej 2, 6040 Egtved.

Årsmøde 2016 I Landdistrikternes Fællesråd 18.marts kl Roberthus, Tybovej 2, 6040 Egtved. Årsmøde 2016 I Landdistrikternes Fællesråd 18.marts kl. 10.00 15.00 Roberthus, Tybovej 2, 6040 Egtved. Landdistrikternes Fællesråd Dagsorden: 09:30 Ankomst, registrering og morgenkaffe 10:00 Landdistrikternes

Læs mere

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland - 2018 Tid: Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 19.00-22:00 Sted: Gildehytten, Møllevej 6A, 4180 Sorø Deltagere: I alt

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat fra den ordinære Generalforsamling

Referat fra den ordinære Generalforsamling Referat fra den ordinære Generalforsamling SAS Fotoklub DANMARK Torsdag den 10 Februar 2011. kl: 1900 Dagsorden. iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Mødereferat, Kreds 15, Roskilde Udskrevet den 11. december 2012 Friluftsrådet

Mødereferat, Kreds 15, Roskilde Udskrevet den 11. december 2012 Friluftsrådet Kunde/Projekt: Kredsrepræsentantskabsmøde Deltagere: Lone, Gert, Tove, Jørgen, Anders, Leif Referat udsendes til: Kredsbestyrelsen, FR Dagsordenen: Mødedato: 1 oktober 2012 kl. 18 Fraværende: Stuart Næste

Læs mere