Sundhedsudvalg REFERAT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sundhedsudvalg REFERAT"

Transkript

1 REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Anne Grethe Smith og Ella Skjellerup Bemærkninger: Under pkt. 2 deltog overlæge Mathias Giebner

2 Sundhedsudvalg, Indholdsfortegnelse Sag nr. Side 1. Godkendelse af dagsorden Præsentation af den præhospitale indsats Forsøg med Sundheds- og Forebyggelsescenter Haderslev i Bevægelse. Arrangement 1/1-07 og inspirationskonference Ansøgning om midler til "Sundhed for alle i Gram Kommune" "Vojens-ordningen" Placering af Sund By Netværkets sekretariat Opfølgning på budget Eventuelt...9

3 Sundhedsudvalg, Side 1 1. Godkendelse af dagsorden J.nr.: ÅBEN SAG Godkendt. 2. Præsentation af den præhospitale indsats J.nr.: ÅBEN SAG Udvalget holdt d. 6. november 2006 møde med læge Ib Koldbæk og beredskabschef Claus Andersen, nuværende Vojens Kommune, om den specielle lægevagtsordning i Vojens Kommune, omtalt som Vojens-ordningen. På den baggrund har udvalget ønsket at blive informeret bredere om den præhospitale indsats i (ny) Haderslev Kommune. Anæstesiologisk overlæge v. De Sønderjyske Sygehuse, Mathias Giebner, vil informere udvalgsmedlemmer kl om emnet. Vedlagt fremsendes til forhåndsorientering: Præhospitalsplan Sønderjyllands Amt Tovholder/informationsansvarlig Direktør Niels Koustrup Det indstilles at udvalget tager orienteringen til efterretning Taget til efterretning. Tages op senere i år. 3. Forsøg med Sundheds- og Forebyggelsescenter J.nr.: ÅBEN SAG Socialministeriet har 15. december 2005 bevilget et tilskud på kr til NyHaderslev Kommune til et forsøg med oprettelse af et "Sundheds- og Forebyggelsescenter i Haderslev".

4 Sundhedsudvalg, Side 2 I november 2006 er der indsendt en revideret ansøgning om økonomisk støtte til forsøget til Socialministeriet. Leif Petersen, direktøren for Voksenservice og Anette Toftegaard, afdelingschef for Pleje og Træning vil orientere om forsøgets stade. Bilag Organisering af projekt Sundheds- og Forebyggelsescenter (257040) At orienteringen tages til efterretning. Taget til efterretning. 4. Haderslev i Bevægelse. Arrangement 1/1-07 og inspirationskonference J.nr.: ÅBEN SAG I henhold til behandling af pkt. 43 d. 16. august 2006 (Haderslev i Bevægelse), er der i budget 2007 afsat 4 mio. kr. til projekt Haderslev i Bevægelse. D. 1. januar 2007 arrangerer Sundhedsservice i samarbejde med diverse organisationer fysiske aktiviteter bredt i kommunen i forbindelse med Sundheds- og Indenrigsministeriets projekt Gang i Danmark. Se bilag: Mail til sundhedsudvalget om "Gang i Haderslev, 1. januar 2007" og Annonce Gang i Danmark Af bilagene fremgår, at Sundhedsservice kan påregne en udgift på ca kr. til arrangementet. For at lancere projektet Haderslev i Bevægelse arbejder Sundhedsservice på at arrangere en inspirationskonference d. 9. marts 2007 fra kl Se bilag: Inspirationskonference foråret Idenotat. Målene for konferencen er: startskud på projektet og processen synliggørelse inspiration for ansatte og interesseorganisationer til dialog, samarbejde og partnerskaber omkring bevægelse. Til at varetage opgaven har Sundhedsservice indgået aftale med Teddy Pedersen, der var tovholder til DGI landsstævnet for formidlingen til de frivillige organisationer, og leder af HFK, se bilag: Kontrakt indgået med Teddy Pedersen december 2006.

5 Sundhedsudvalg, Side 3 Indtil videre er formand for Sundhedsudvalget Asta Freund, borgmester Hans Peter Geil, professor Hans Bonde, professor Allan Flyvbjerg og Haderslev Idrætscenter booket i henhold til en planlægning, der sigter imod afholdelse af arrangementet d. 9. marts En oversigt over udgifter ligger ikke klar på nuværende tidspunkt, men det skønnes, at en ramme på kr. vil være tilstrækkelig. Forudsætningen er, at deltagelse er gratis. Såfremt det er muligt, vil Teddy Pedersen møde frem til orientering om punktet på mødet kl Tovholder/informationsansvarlig Sundhedschef Anne Sophie Brodersen Bilag Mail til sundhedsudvalget om "Gang i Haderslev, 1. januar 2007" (272263) Annonce Gang i Danmark (272270) Inspirationskonference foråret Idenotat. (272245) Kontrakt med Teddy Pedersen. Indgået december (272257) Det indstilles at udvalget godkender orienteringen om, at arrangementet d. 1. januar 2007 medfører omkostninger for kr. for Sundhedsservice, og at disse midler tages af puljen til Haderslev i Bevægelse. at udvalget godkender en beløbsramme for inspirationskonferencen til Haderslev i Bevægelse på kr., og at disse midler tages af puljen til Haderslev i Bevægelse. Godkendt. 5. Ansøgning om midler til "Sundhed for alle i Gram Kommune" 2007 J.nr.: ÅBEN SAG MTHSU besluttede d. 6. oktober 2006 at nedsætte en arbejdsgruppe om omsorgspolitik/fraværspolitik. Sundhedschef Anne Sophie Brodersen er tovholder på gruppen, som derudover består af 4 ledelsesrepræsentanter og 5 medarbejderrepræsentanter.

6 Sundhedsudvalg, Side 4 I henhold til kommissoriets 2. punkt har gruppen til opgave at vurdere nuværende tilbud til medarbejderne i kommunen og komme med forslag til fremtidige tilbud/aktiviteter og opfølgning på disse (kvalitetsvurdering). Arbejdet afsluttes senest 1. december En gennemgang har vist, at der eksisterer forskellige ordninger rundt i organisationen, typisk frugtordninger, massageordninger og krisehjælp. Disse ordninger er forankret i og videreført i de respektive serviceområder. Det er vanskeligt at danne sig et fuldstændigt billede af aktiviteterne. Det største enkeltprojekt lader til at være Helse & Arbejdsmarked i nuværende Haderslev Kommune, som har etableret en Falck-Heath- Care-klinik for personalet. Denne ordning videreføres i Arbejdsmarkedsservice og Voksenservice efter nytår indtil der bliver besluttet en fælles politik på området. Andre afdelinger kan tilknyttes ordningen, såfremt de har interesse for det. Med den korte tidshorisont for opgavens udførelse har gruppen besluttet at identificere og afklare fremtiden for ordninger, der pt. ikke er videreført i Det drejer sig, så vidt gruppen har kunnet afklare, om 2 ordninger: - En ordning benævnt Sundhed for alle i Gram Kommune, hvor Gram Kommune i samarbejde med Gram Motionscenter tilbyder ansatte i Gram Kommune medlemskab til benyttelse af motionscenterets tilbud. Medlemskabet tilbydes medarbejderen for 150 kr. pr. måned, og kommunen dækker et tilsvarende beløb. Ordningen har eksisteret gennem flere år, og omkring 100 medarbejdere benytter ordningen pt. Den kommunale udgift beløber sig således til kr. for et år. - Et samarbejde mellem nuværende Vojens Kommune og motionscenteret Sante Sol og Motion, hvor kommunens medarbejdere omfattes af grupperabat ved indmeldelse i Sante Sol og Motion. Vojens Kommunes Løn og Personaleafdeling varetager at indbetale medarbejdernes medlemskontingent hver måned medarbejdere er omfattet af aftalen. Der er ikke direkte udgifter for kommunen forbundet med ordningen, men Løn og Personale i Ny Haderslev Kommune har ikke ressourcer til at overføre medlemskontingentet i (første halvår af) I Sund-By-Netværket arbejdes i øjeblikket med at iværksætte et litteraturstudie omkring sundhedsfremmearbejde på arbejdspladser. Gruppen foreslår at afvente en vurdering af muligheder i kommunen, indtil arbejdet herfra foreligger, da det kan forventes at have en høj faglig kvalitet, som vi ikke selv umiddelbart vil have ressourcer til at bibringe arbejdet internt. Gruppen prioriterer at komme med anbefalinger omkring dette, så det kan indgå i budgetarbejdet med henblik på 2008.

7 Sundhedsudvalg, Side 5 Beslutning i MTHSU - MTHSU anbefaler, at ordningen Sundhed for alle i Gram Kommune videreføres i Beløbet er delvis budgetført på Sundhedsservices budget. - MTHSU anbefaler, at Sundhedsservice søger Sundhedsudvalget om de resterende midler, ca. kr via Sundhedsudvalgets pulje. - MTHSU anbefaler, at Haderslev Kommune ved Sundhedsservice indgår en grupperabatsaftale med Sante Sol og Motion. Løn og Personaleafdelingen skal ikke indgå som led i aftalen. - MTHSU godkender, at arbejdsgruppens mere overordnede vurderinger omkring sundhedsfremmeordninger foreligger, så de kan indgå i arbejdet med budget Sundhedschefen orienterer om det videre arbejde i gruppen. Økonomiske forhold Sundhed for alle i Gram Kommune er budgetført med kr på Sundhedsservices budget i Dette beløb slår ikke til, såfremt ordningen skal fortsætte hele Det manglende beløb på ca. kr er det besluttet i MTHSU at søge i Sundhedsudvalgets pulje med henblik på at sikre drift i Beløbets størrelse er betinget af, at omkring 100 medarbejdere benytter ordningen. Tovholder/informationsansvarlig Sundhedschef Anne Sophie Brodersen Det indstilles til udvalget - at Sundhedsudvalget bevilger kr til Sundhed for alle i Gram Kommune for at sikre driften i Godkendes.

8 Sundhedsudvalg, Side 6 6. "Vojens-ordningen" J.nr.: ÅBEN SAG Der eksisterer i nuværende Vojens Kommune en speciel lægevagtordning, hvor lokale læger indenfor almindelig arbejdstid i dagtimerne kan rykke ud, når Falcks ambulance bliver kaldt til akutte og alvorlige tilfælde. Ordningen blev etableret for over 10 år siden, den nuværende form med begrænsning til dagtimerne har dog kun kørt i de seneste 5-6 år. Vojens byråd valgte at etablere ordningen fordi man, primært i forhold til hjertetilfælde, ikke ville acceptere for lang responstid. Samtidig med ordningens indførelse, blev det besluttet at tilbyde kommunens borgere et forkortet førstehjælpskursus. Dette har ikke kørt de sidste par år på grund af manglende interesse i at deltage. Sammenlægningsudvalget besluttede d. 12. december 2006 at ordningen skal videreføres i 2007 i det nuværende omfang med henblik på en endelig afklaring og harmonisering i løbet af Læge Ib Koldbæk er orienteret om denne beslutning ved brev pr. 21. december 2006 (se bilag: Vojens-ordningen, pr ) Økonomiske forhold Til den specielle lægevagtordning er der knyttet 5 lokale praktiserende læger. Honoraret er kr. pr. udkald. Antal af udkald befinder sig, ifølge beredskabschef Claus Andersen, på pr. år. Udgiften på kr. pr. år har hidtil været dækket således at Sønderjyllands Amt har betalt 50 % og Vojens Kommune 50 %. Sønderjyllands Amt har, dels på grund af kommunalreformen og dels indføringen af akutbilordningen, valgt at opsige samarbejdet ved udgangen af må således, jf. de specielle bemærkninger til budgetforslaget, være blevet placeret under Brand og Redning i Ny Haderslev Kommune. Amtets andel på 50 % søges for 2007 i Sundhedsudvalgets pulje. Det drejer sig om kr. Tovholder/informationsansvarlig Direktør for Sundhedsservice Niels Koustrup Bilag Vojens-ordningen (271727) Det indstilles at udvalget bevilger kr til en videreførelse af ordningen i 2007 med henblik på en endelig afklaring og harmonisering i løbet af 2007

9 Sundhedsudvalg, Side 7 Godkendes. 7. Placering af Sund By Netværkets sekretariat J.nr.: ÅBEN SAG Som gennemgået på sidste møde, er der i Sund By Netværket været en drøftelse af netværkskoordinatorposten og sekretariatets placering. Foranlediget af Kirsten Lees overgang til pensionist er diverse problematikker omkring posten som netværkskoordinator for Sund By Netværket og sekretariatets fremtidige placering kommet i spil. Kirsten Lee fratræder fra København Kommune pr , men bibeholder diverse konsulentopgaver, og København Kommune forventer og støtter, at Kirsten Lee opretholder formandskabet i Sund By Netværket. Denne opgave bliver dog ikke finansieret af Københavns Kommune. Kirsten Lee har forhandlet en løsning med KL om placering af sekretariatet i KL s lokaler med servicering og økonomisk bidrag, i hvert fald i en overgangsperiode. Der er i netværket forskellige holdninger til dette. Situationen er, at netværket udvides kraftigt lige nu. Ved sidste møde blev 6 nye kommuner optaget som medlemmer, og flere er i gang med at ansøge om optagelse. Dette nødvendiggør en anden struktur en den kendte, og et strukturudvalg er nedsat, og vil komme med et forslag i løbet af Dette forslag ville kunne træde i kraft fra 2008, så en ny netværkskoordinator kunne starte i 2008 (efter 1. forretningsudvalgsmøde). Kirsten Lee har bred opbakning til sit arbejde og opgaven som netværkskoordinator. Der er større usikkerhed omkring placeringen af sekretariatet i KL s lokaler. Ved at vælge Kirsten Lee som formand, vil man sikre en kontinuitet i det øjeblikkelige arbejde, og give ro til at forberede det videre arbejde. Århus Kommune har stillet forslag om en løsning, der indebærer, at Århus Kommune løfter opgaven som netværkskoordinator, og at sekretariatet flyttes til Århus. Dette udspringer af bekymringen over at blive knyttet for tæt til KL. På den baggrund skulle kommunen som medlem give en tilkendegivelse omkring stillingtagen til placering af Sund By Netværkets sekretariat. Tilkendegivelsen er vedlagt som bilag: "Sv.: Fremtidig placering af Sund By Netværkets sekratiat. Mail d ".

10 Sundhedsudvalg, Side 8 Sund By sekretariatet har rundsendt en oversigt over alle afgivne svar til sagen, se bilag: "Sund By koordinatorernes indstilling vedr. fremtidig placering af sekretariat. Brev pr. 18. december 2006". Heraf fremgår, at 19 amter og kommuner støtter Kirsten Lee som netværkskoordinator og placeringen af Sund Bys sekretariat i KL s lokaler, og 6 amter og kommuner foretrak en overdragelse af netværkskoordinatorposten til og sekretariets placering i Aarhus Kommune. Tovholder/informationsansvarlig Sundhedschef Anne Sophie Brodersen Bilag SV: Fremtidig placering af Sund By Netværkets sekretariat. Mail d (270891) Sund By koordinatorernes indstilling vedr. fremtidig placering af sekretariat (270872) Det indstilles, at udvalget tager orienteringen til efterretning Taget til efterretning. 8. Opfølgning på budget 2007 J.nr.: ÅBEN SAG Der vedlægges til udvalgets godkendelse en oversigt over de af sundhedsudvalgets bevilgede beløb, inklusive de på dagens møde forventede bevillinger. Procedure Forelægges for Sundhedsudvalget til godkendelse Tovholder/informationsansvarlig Direktør Niels Koustrup Bilag Bevillingsoversigt, dateret (272286)

11 Sundhedsudvalg, Side 9 Sundhedsservice indstiller at bevillingsoversigten godkendes Godkendt. 9. Eventuelt J.nr.: ÅBEN SAG Næste års KL-konference d. 15. januar 2008 noteres. Der arrangeres møde med de praktiserende læger i kommunen.

12 Sundhedsudvalg, Side 10 Underskriftsside Asta Freund Ella Skjellerup Rita Juhl Anne Grethe Smith Søren Rishøj Jacobsen Bent K. Andersen Knud Erik Hansen Niels Koustrup

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 08-03-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Anne Grethe Smith Fraværende: Bemærkninger: Under pkt. 24 deltog Kommunelæge

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 04-12-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Fraværende: Alle mødt. Bemærkninger: Bent K. Andersen deltog til og med pkt.

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 04-09-2008 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:40 Afbud: Fraværende: Alle var mødt. Bemærkninger: Sundhedsudvalg, 04-09-2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 10-01-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Afbud: Fraværende: Alle var mødt. Rita Juhl deltog under punkterne 1-9. Bemærkninger:

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den 02-04-2009

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den 02-04-2009 REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 02-04-2009 Mødested: København Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Afbud: Anna Grethe Smith deltog til og med pkt. 51 Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT - TILLÆGSDAGSORDEN

Sundhedsudvalg REFERAT - TILLÆGSDAGSORDEN REFERAT - TILLÆGSDAGSORDEN Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 18-06-2009 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 08:00 Sluttidspunkt: Kl. 09:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Sundhedsudvalg, 18-06-2009 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Onsdag den 11-06-2008 Mødested: Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Per Søeberg Fraværende: Bemærkninger: Tillægsaftale Kontrakt

Læs mere

Byrådet 1. behandling

Byrådet 1. behandling REFERAT Byrådet 1. behandling Mødedato: Torsdag den 18-09-2008 Mødested: Byrådssal Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:50 Afbud: Uwe Jessen, Jan Christensen Fraværende: Bemærkninger: Byrådet,

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 05-02-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Afbud: Ella Skjellerup Fraværende: Bemærkninger: Anna Grethe Smith deltog fra pkt.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd R e f e r a t Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 24. april 2006 Mødested: Lok. 219 - Rådhuset Starttidspunkt: Kl. 16.00 Sluttidspunkt: Kl. 17.35 Udsendelsesdato: 26. april 2006 Bemærkninger: deltog

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 01-02-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Bemærkninger: Sundhedsudvalg, 01-02-2007 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side 10. Godkendelse

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 15-01-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:25 Afbud: Bent K. Andersen, Ella Skjellerup Fraværende: Bemærkninger: Sundhedsudvalg,

Læs mere

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-11-2007 Mødested: Mødelokale Øst Starttidspunkt: Kl. 16:45 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Voksenudvalget, 20-11-2007 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 02-10-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18.35 Afbud: Alle mødt Fraværende: Bemærkninger: Bent Iversen var indbudt til en drøftelse

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 18-06-2009 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 08:00 Sluttidspunkt: Kl. 09:45 Afbud: Fraværende: Alle til stede Bemærkninger: Sundhedsudvalg, 18-06-2009 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Onsdag den 11-03-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Fraværende: Anna Grethe Smith deltog fra kl. 16.50 (pkt. 41) Bemærkninger:

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 30-07-2008 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Peter Rosendahl, Svend Erik Larsen Fraværende:

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 14-08-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:15 Afbud: Fraværende: Anna Grethe Smith deltog fra kl. 15.25 fra pkt. 104 Rita Juhl

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 03-04-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:15 Afbud: Alle mødt. Rita Juhl og Knud Erik Hansen deltog under punkterne 47-55. Ella

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl.

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-06-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:15 Afbud: Gunnar Nielsen Fraværende:

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Onsdag den 03-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16.50 Afbud: Fraværende: Knud Erik Hansen mødte kl. 15.30 Bemærkninger: Sundhedsudvalg,

Læs mere

Beredskabskommisionen

Beredskabskommisionen REFERAT Beredskabskommisionen Mødedato: Tirsdag den 29-01-2008 Mødested: Brand og redning Solsikkevej 2 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:30 Afbud: Alvin Sundbølle mødte kl 1630 Fraværende:

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 TORSDAG DEN 22. MARTS 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 22. marts 2007 Side: 22 Fraværende:

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 10-12-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:35 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Sundhedsudvalg, 10-12-2009 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Onsdag den 06-05-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:10 Afbud: Rita Juhl. Ella Skjellerup deltog fra pkt. 59 Fraværende: Bemærkninger: Sundhedsudvalg,

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT

Økonomiudvalget REFERAT REFERAT Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 14-02-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Gunnar Nielsen ankom kl. 16.06 efter behandlingen af pkt. 26

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 25-10-2010 Mødested: Fjelstrup Brandstation Skolebakken 4 Fjelstrup 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Lars Damkjær

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Tirsdag den 31-03-2009 Mødested: Falck Haderslev Aabenraavej 96 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 14:30 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 05-11-2009 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:05 Afbud: Ella Skjellerup Fraværende: Bemærkninger: Sundhedsudvalg, 05-11-2009 Indholdsfortegnelse

Læs mere

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e

REFERAT U d v a l g e t f o r B ø r n o g F a m i l i e REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Anna Grethe Smith deltog fra pkt.

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 11-12-2007 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:50 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og Familie, 11-12-2007

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 13-12-2010 Mødested: solsikkevej 2 Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Carsten Henningsen Fraværende:

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Økonomiudvalget REFERAT. Mødedato: Onsdag den 17-01-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:05

Økonomiudvalget REFERAT. Mødedato: Onsdag den 17-01-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:05 REFERAT Økonomiudvalget Mødedato: Onsdag den 17-01-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:05 Afbud: Lone Ravn Fraværende: Holger Lauritzen ankom kl. 16.52 efter behandlingen

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 18-12-2008 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:41 Afbud: Fraværende: Ingen Bemærkninger: Økonomiudvalget, 18-12-2008

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 12-06-2008 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Bent K. Andersen og Anna Grethe Smith deltog ikke

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 04-05-2009 Mødested: Mødelokale 1, Kløvervænget 26 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Jan Christensen Fraværende: Morten Finnemann

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 13-08-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Asta Freund Fraværende: Bemærkninger: Søren Rishøj og Anna Grethe Smith deltog

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT

Sundhedsudvalg REFERAT REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 08-05-2008 Mødested: Sundhedsservice, Bygning C, 2. sal Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:15 Afbud: Bent K. Andersen. Knud Erik Hansen deltog

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 5 TORSDAG DEN 26. APRIL 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 26. april 2007 Side: 31 Fraværende:

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 09-01-2007 Mødested: Sct. Severin Skole Mødelokale 93 (nye hovedindgang), Moltrupvej 1 A, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl.

Læs mere

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus.

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 125. Ansøgning om støtte fra Plan09 midler til udarbejdelse af

Læs mere

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Voksenudvalget. Mødedato: Tirsdag den Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-12-2008 Mødested: Meddeles senere Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Voksenudvalget, 02-12-2008 Indholdsfortegnelse

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Referat. Ældre- og Handicapudvalgets møde den 26. marts 2007 Kl. 16.00. Birkelund Plejecenter, Røjrupvej 9, 5550 Langeskov

KERTEMINDE KOMMUNE. Referat. Ældre- og Handicapudvalgets møde den 26. marts 2007 Kl. 16.00. Birkelund Plejecenter, Røjrupvej 9, 5550 Langeskov KERTEMINDE KOMMUNE Referat af Ældre- og Handicapudvalgets møde den 26. marts 2007 Kl. 16.00 Birkelund Plejecenter, Røjrupvej 9, 5550 Langeskov Tilgår pressen Fraværende: Else Møller forlod mødet kl. 18.15

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Tirsdag den 10-06-2008 Mødested: Sønderjyllands Fragtservice, Bredholm 2, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Rundvisning kl. 15.30 og mødet starter kl. 16.00

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 19-05-2009 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Leif Pedersen, Morten Jørgensen, Karsten Boe og Allan Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 26-06-2007 Mødested: 218 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Birgit Sørensen, Børge Koch, Leif Pedersen, Connie Andersen, John Lauridsen

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 8. november 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Borgmester Anette Mortensen deltager fra kl. 10.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 8. november 2018 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Borgmester Anette Mortensen deltager fra kl. 10. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Susanne Kierch Anna K. M. Hansen Hans C. Bech Dorete Olsen Jette Olsen Britta Jensen-Terpet Bodil Nielsen Lilly Meisner Pedersen Peder Maimann Olsen Bemærkning:

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 28-05-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:20 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Økonomiudvalget, 28-05-2009

Læs mere

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Sundhedsudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Sundhedsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 24. september 2007 Lokale: Mødelokale 2, Dronninglund Rådhus Tidspunkt: 13,30-15,10 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/42 Motion

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 23-09-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej 5, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:30 Afbud: Bent Steenberg

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 29-10-2008

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 29-10-2008 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 29-10-2008 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 25-04-2007 Mødested: Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Jan Christensen Bemærkninger: Mødet afsluttet

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 08-08-2007 Mødested: Mødelokale Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Afbud: Solveig Thy Gajda, Flemming K. Jensen og Carsten

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Mandag den 4. juli 2011 Mødested: Solsikkevej 2 Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Kurt Koch, Torben Hansen

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-02-2007 Mødested: Haderslev Idrætscenter mødelokale 2 Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20.45 Afbud: Leif Pedersen, Karsten Boe, John

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 02-09-2008 Mødested: KFUM s Klubhus, Kløvermarken, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:30 Sluttidspunkt: Afbud: Connie Andersen Bent S. Olsen Preben

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 20-08-2007 Mødested: Kløvervænget 26, mødelokale 1 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:30 Afbud: Rita Juhl Fraværende: Bemærkninger: Arbejdsmarkedsudvalget,

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Tirsdag den 04-11-2008 Mødested: Solsikkevej 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Beredskabskommissionen

Læs mere

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Mandag den

Voksenudvalget REFERAT. Mødedato: Mandag den REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Mandag den 24-08-2009 Mødested: Mødelok. Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Forretningsorden. Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering. September 2014

Forretningsorden. Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering. September 2014 Forretningsorden Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering September 2014 1 2 Indhold 1: Baggrund... 4 2: Partnerskabets sammensætning... 4 3: Koordineringsgruppe... 5 4: Sekretariat...

Læs mere

Undervisningsudvalget

Undervisningsudvalget Side 1 af 8 Undervisningsudvalget Dagsorden med beslutninger Møde nr. 7 Mødested : Mødelokale 1 Mødetidspunkt : torsdag den 14. august 2008 kl. 14:00 Fraværende : INDHOLDSFORTEGNELSE ÅBEN DAGSORDEN Nr.

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Byrådet REFERAT. Mødedato: Torsdag den

Byrådet REFERAT. Mødedato: Torsdag den REFERAT Byrådet Mødedato: Torsdag den 20-09-2007 Mødested: Byrådssalen Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:04 Afbud: Jan Christensen, Tonny Thomsen, Irene Høgh og Ella Skjellerup Fraværende:

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den REFERAT Voksenudvalget Mødedato: Tirsdag den 29-09-2009 Mødested: Mødelokale Øst Voksen- og Sundhedsservice, Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Tirsdag den

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Tirsdag den REFERAT Handicaprådet Mødedato: Tirsdag den 21-04-2009 Mødested: Mødelok. Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat

Egebjerg Kommune. Kulturudvalget. Referat Egebjerg Kommune Kulturudvalget Referat Dato: Starttidspunkt for møde: Kl. 14.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 17.00 Tirsdag den 14-august-2001 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget REFERAT Arbejdsmarkedsudvalget Mødedato: Mandag den 01-10-2007 Mødested: Kløvervænget 26, mødelokale 1 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:45 Afbud: Rita Juhl Fraværende: Tonny Thomsen deltog

Læs mere

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500

Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Referat for Ældrerådsmøde den 11. september 2007 kl. 09:30 På administrationsbygningen i Farsø Lokale 500 Indholdsfortegnelse 39. Orientering fra Ældrerådets formand... 48 40. Orientering fra Sundhedsforvaltningen...

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 08-06-2009 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Allan Emiliussen og Holger Mikkelsen

Læs mere

Offentliggørelse af vederlag for 2007 - Haderslev Kommune

Offentliggørelse af vederlag for 2007 - Haderslev Kommune Offentliggørelse af vederlag for 2007 - Haderslev Kommune Byrådsmedlemmer Borgmester H.P. Geil Kommunernes Landsforening, Kommunekontaktrådet, næstformand kr. 50.000,00 Kommunernes Landsforening, Arbejdsmarkeds-

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Mandag den 24-09-2007

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Mandag den 24-09-2007 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Mandag den 24-09-2007 Mødested: Mødelokale Trekanten 7, Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:30 Afbud: Lone Ravn og Henny Jacobsen Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd REFERAT Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: Onsdag den 21-10-2009 Mødested: Hansborg, Østergade 48, mødelokale 1-U-2 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Jens-Ove Mortensen, Helle

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00. Fraværende: Ingen Bemærkninger:

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00. Fraværende: Ingen Bemærkninger: REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 08-12-2009 Mødested: 202 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Ingen Fraværende: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 24-06-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:30 Afbud: Allan Emiliussen Fraværende: Princess May Gildhoff og Sahat

Læs mere

Udvalget for Erhverv og Kultur

Udvalget for Erhverv og Kultur REFERAT Udvalget for Erhverv og Kultur Mødedato: Mandag den 23-03-2009 Mødested: Haderslev Handelsskole, mødelokale 61 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Uwe Jessen, Holger Mikkelsen,

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Tirsdag den 08-05-2007 Mødested: Børneinstitutionen Favrdal Christen Kolds Vej 4, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:25 Afbud: Knud

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 4. september Afbud:

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 4. september Afbud: Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Hovedudvalget afholdt møde den 4. september 2017 Afbud: 1. Bemærkninger til

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget

Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget REFERAT Ekstraordinært møde i Økonomiudvalget Mødedato: Torsdag den 28-06-2007 Mødested: 101 Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:45 Afbud: Peter Chr. Jacobsen Fraværende: Bemærkninger: Økonomiudvalget,

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 13. juni 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 13. juni 2007 Referat fra møde i onsdag den 13. juni 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Afbud: Knud Mortensen Gitte Ketelsen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden 13.06.07... 3 2. FOU

Læs mere

Udvalget for Børn og Familie

Udvalget for Børn og Familie REFERAT Udvalget for Børn og Familie Mødedato: Fredag den 22-08-2008 Mødested: Karl Erik Olesens kontor Starttidspunkt: Kl. 08:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:15 Afbud: Ingen Bemærkninger: Udvalget for Børn og

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 TORSDAG DEN 15. FEBRUAR 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 15. februar 2007 Side: 15 Fraværende:

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 28-10-2008 Mødested: Haderslev Idrætscenter, Stadionvej, Fuglsang Loungen Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: John Lauridsen,

Læs mere

Udvalget for Teknik og Miljø

Udvalget for Teknik og Miljø REFERAT Udvalget for Teknik og Miljø Mødedato: Onsdag den 11-04-2007 Mødested: Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Udvalget for Teknik og Miljø, 11-04-2007

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 20-01-2009 Mødested: Kunsthuset, Det Gamle Havnekontor, Jomfrustien 52 Starttidspunkt: Kl. 18:00 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat

Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Egebjerg Kommune Socialudvalget 2002-05 Referat Dato: Mandag den 22-april-2002 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 21.30 Mødested: Lokale 2 Udsendelsesdato: 18-04-2002 Afbud

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-01-2007 Mødested: Gram Fritidscenter Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 21.00 Afbud:, Morten Jørgensen og Allan Emiliussen Bemærkninger:

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 16. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 16. januar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Salen på Mastruplund, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring Møde slut: 13:00 Fraværende: Torben Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 1 sprotokol fra

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd R e f e r a t Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 8. juni 2006 Mødested: Haderslev Kommunes arbejdsmarkedsskole, Ole Rømersvej 23-25 Starttidspunkt: Kl. 16.00 Sluttidspunkt: Kl. 18.15 Fraværende: Brian

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget REFERAT Folkeoplysningsudvalget Mødedato: Tirsdag den 16-11-2010 Mødested: Mødelokale Østergade 48, mødelokale 3-2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 19:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:50 Afbud: Birgit Sørensen

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

Viborg Ældreråd. Viborg Ældreråd. Dagsorden

Viborg Ældreråd. Viborg Ældreråd. Dagsorden Dagsorden Mødedato: Onsdag den 5. februar 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.17/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd

Det Lokale Beskæftigelsesråd Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Mødedato: Mandag den 28-08-2006 Mødested: Flyvestation Skrydstrup Lilholtvej 2, Skrydstrup, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:20 Afbud: Margrethe

Læs mere

Offentliggørelse af vederlag for 2008 - Haderslev Kommune

Offentliggørelse af vederlag for 2008 - Haderslev Kommune Offentliggørelse af vederlag for 2008 - Haderslev Kommune Byrådsmedlemmer Borgmester H.P. Geil Kommunernes Landsforening, Kommunekontaktrådet, næstformand kr. 50.000,00 Kommunernes Landsforening, IT og

Læs mere