Ansøgt Fynsland kr. Indstilling kr kr. Indstilling kr kr. Indstilling Afslag kr. Indstilling.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansøgt Fynsland kr. Indstilling kr kr. Indstilling kr kr. Indstilling Afslag kr. Indstilling."

Transkript

1 indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Ansøger Nr. Broby Agility forening Lokalrådene for Krarup/Espe Hillerslev Gestelev/Heden/ Vantinge Bøgebjerg Hallen Lokalrådet for Pejrup, Vester Aaby og Aastrup Bjørnø Beboerhus Hillerslev Sogns Lokalråd Nr. Lyndelse/Nr. Søby lokalråd Ferritslev Fritidshus Nr. Lyndelse/Nr. Søby lokalråd Lokalrådene for Herringe/Rudme/ Volstrup Krarup-Espe Hillerslev og Korinth Byforum Ringe Formål Anlæggelse af komplet Agility bane Tur-Natur Oversigt over stier og cykelruter i området. Anlæg af 100 m2 terrasse med pergola Udendørs fitnessmaskine i forbindelse med den røde tråd Bjørnø beboerhus nye aktiviteter og turister beløb indstilling kr kr kr kr kr. Afslag kr. Afslag kr kr. Højrups historie kr. Trampestier i og kr. omkring Nr kr. Lyndelse/Nr. Søby Samarbejdende lokalsamfund kr kr. Hjemmeside kr kr. Åbning af natursti kr kr. s indstilling kr kr. Afslag Afslag kr kr kr. Afslag kr kr.

2 Nr. Broby Agility forening Henrik Wiberg Andersen Krogsgårdsvej Broby Mobil Agility bane Finansiering af en komplet ikke fastmonteret Agilitybane, der har FCI standart, til brug for træning og afvikling af nationale / internationale stævner, samt etablering af fastmonteret Agilitybane kr. Etableringsudgifter Etablering af container opbevaring Etablering af fastmonteret bane Ikke oplyst kr kr kr kr Ansøgning om kr. til etablering af Agilitybane Bestyrelsen indstiller, at der bevilges kr. Begrunde: Lokalområdet har i 2011 oplevet lukning af skole, dagligvare butik samt lukning af et antal mindre og større erhvervsvirksomheder. Skal et lokalsamfund fortsat være attraktiv for bosætning, er bl.a. et rigt foreningsliv en væsentlig faktor hertil. Etablering af Agility bane vurderes, at kunne bidrage til et rigt og varieret foreningsliv i Nr. Broby. Det indstilles, at der gives tilskud til projektet på i alt kr. under forudsætning af, at foreningen giver mulighed for, at agility bane udstyret kan stilles tilrådighed for øvrige foreninger i Faaborg-Midtfyn Kommune, der har agility som aktivitet. Det vurderes, at støtte til en ikke fastmonteret agilitybane vil styrke muligheden for, at der kan afholdes Agility stævner og arrangementer både lokalt og rundt om i kommunens øvrige Agility-foreninger.

3 Lokalrådene for Krarup/Espe Hillerslev Gestelev/Heden/ Vantinge Ros-Mari Mattsson Tangevej Ringe Mobil TUR NATUR oversigt over stier og cykelruter i området. Et trykt oversigtskort over turforslag til fods og på cykel på eksisterende stier og veje. Ruterne vil blive kategoriseret i sværhedsgrad og længde kr. Konsulent/Naturvejleder Kontormaterialer Formidling nej kr kr kr kr kr Ansøgning om kr. til en trykt oversigt over sti- og cykelruter i området Bestyrelsen indstiller, at der bevilges kr. Begrundelse: En samlet markedsføring af områders sti- og cykelruter er ikke alene et godt model projekt for de øvrige lokalsamfund i FMK, men skal også ses i sammenhæng med etableringen af naturstien Ringe-Korinth, hvor en samlet markedsføring af områdets stisystemer, vil bidrage til, at områdets beboere og turister kan finde mange flere inspirerende forslag til udendørs aktiviteter. Det indstilles, at der gives tilskud til projektet på i alt kr. under forudsætning af, at der sker en koordination omkring informationsmateriale med naturstien Ringe - Korinth Det vurderes, at en samlet markedsføring af områdets stisystemer, vil bidrage til, at områdets beboere og turister kan finde mange flere inspirerende forslag til turoplevelser.

4 Bøgebjerg Hallen Bøgebjergvej Faaborg Tina Thorsing Vi ønsker af flytte hallens sociale rum udenfor i sommerhalvåret - Anlæg af 100 m2 terrasse med pergola Etablering af udendørs terresse i forbindelse med Bøgebjerghallen, således der skabes mulighed for at flytte de sociale aktiviteter ud i sommerperioden kr. Materialer Arbejdsløn nej kr kr kr kr Ansøgning om kr. til etablering af terrasse med pergola i tilknytning til Bøgebjerg hallen Bestyrelsen indstiller, at der gives afslag til projektet. Begrundelse. Faaborg-Midtfyn Kommune har en pulje til renovering af idrætsfaciliteter. vurderer, at midler til dette projekt bør søges via denne pulje Det indstilles, at der ikke gives støtte til projektet. Det vurderes, at etablering af teresse med pergola falder uden for landdistriktspuljens indsatområder.

5 Lokalrådet for Pejrup, Vester Aaby og Aastrup Hanne Borup Mobil: Udendørs fitnessmaskine i forbindelse med den røde tråd en sanse- og aktivitetssti. Udbygning af udendørs fitnesspark, der pt. består af 5 redskaber. Der ønskes tilkøb af endnu et redskab, som kaldes Bench kr. Redskab Arbejdsløn + materialer nej kr kr kr kr Ansøgning om kr. til udendørs fitnessmaskine i forbindelse med den Røde Tråd Bestyrelsen indstiller, at der gives afslag til projektet. Begrundelse: Projekter har i flere omgange modtaget finansiering fra FMK s landdistriktspulje og fra BIK- projektet. Det indstilles, at der ikke gives støtte til projektet, da projektet tidligere er blevet støttet med et samlet tilskud på kr. fra henholdsvis Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje samt fra Breddeidrætsprojektet.

6 Bjørnø Beboerhus Eva M. Terkelsen Bjørnø Faaborg Nobil Bjørnø Beboerhus nye aktiviteter for beboer og turister I slutningen af 2010 blev "råhuset" etableret, med lukket klimaskærm m.v. Der resterer nu: Etablering af etagedæk, mødelokale, samlingssal, hhv herre/dametoilet samt handicaptoilet med brusniche, hems over den ene halvdel af huset til brug for fritidsaktiviterer/møderum samt godkendt køkken. Jordvarmeanlæg, tilslutning af vand og kloak, Finish af alle rum med spartling, glasvæv, maling m.v. Handicaptoilet med bruseniche forventes at kunne blive stillet til rådighed for turister/campister/tilsejlende, der. f.eks. via særlig betalings-anordning, kan benytte disse fasiliteter på dage hvor huset ikke er booket til større fester og arrangementer kr. Inventar og udstyr Anlægsarbejder Konsulenter Tilslutninger (vand + kloak) Revision Ø-støtten Småøernes LAG Lokale og Anlægsfonden kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr Supplerende oplysninger Bjørnø Kulturhus søgte i 2009 landdistriktspuljen om støtte til projektet, og fik afslag med begrundelse om, at man ikke fandt at der ikke på Bjørnø var et befolkningsgrundlag til at drive et kulturhus. Ansøgning om til etablering af Bjørnø Beboerhus. Bestyrelsen indstiller, at der bevilges kr. Begrundelse. Bestyrelsen vurderer, at hvis Bjørnø fortsat skal kunne tiltrække turister og besøgende, er der behov for et samlingssted på Bjørnø. Det indstilles, at der gives tilskud til projektet på i alt kr. Det vurderes, at et tilskud fra Faaborg-Midtfyn kommune sammen med den øvrige medfinansiering kulturhuset har modtaget fra andre, vil bidrage til, at Bjørnø Beboerhus kan realisere 2. etape af byggeriet.

7 Hillerslev Sogns Lokalråd Tina Ellegaard Højrup Historie Projektet er: 1. at indsamle data og materiale til videre brug 2. at lave standere/sætte plade op ved hude med historier, hvor der man modtages information pr. sms/stregkode 3. at lave en folder om byens historie med tilhørende folderkasse 4. Markedsføring af projektet i medier 5. Evt. anvende retiradebygningen ti billede fortællerhus Markedsføringen skal foregår via en særlig hjemmeside, der er opsat til at sende information til mobiltelefoner kr. Pæle og plader til huse kontorartikler Pjecer Stregkode/hjemmeside/licentsaft. ex moms med moms Nej kr kr kr kr kr kr kr Ansøgning om til formidling af Hørups historie. Bestyrelsen indstiller, at der bevilges kr. Begrundelse. bestyrelse vurderer, at projekt i Hillerslev er et godt modelprojekt for de øvrige lokalråd i FMK m.h.t. formidling via nye medier og markedsføring af et lokalområde. Desuden vurderes, at der er et godt samspil mellem projektet i Højrup og den kommende Natursti mellem Ringe og Korinth m.h.t. at skabe formidling og oplevelser for stien brugere. Det indstilles, at der gives tilskud til projektet på i alt kr. Det vurderes, at der er et godt samspil mellem projektet i Højrup og den kommende Natursti mellem Ringe og Korinth m.h.t. at skabe formidling og oplevelser for stien brugere. Uddrag af ansøgning Kontakt- Nr. Lyndelse/Nr. Søby lokalråd Erik Nielsen

8 person Trampestier i og omkring Nr. Lyndelse/Nr. Søby kr. Materialer Landmåler Pjecer og kort kr kr kr kr kr LAG Faaborg-Midtfyn Kr Ansøgning om kr. til anlæg af trampestier. Bestyrelsen indstiller, at der bevilges kr. Begrundelse. Det vurderes, at dette projekt kan medvirke til, at styrke samarbejde mellem flere af området foreninger. Desuden vil anlæg af en eller flere trampestier give områdets beboere gode muligheder til at opleve området natur og muligheder for udendørs aktiviteter Det indstilles, at der gives tilsag til projektet med i alt kr., hvor kr finansieres via landdistriktspuljen og det øvrige tilskud på kr. finansieres via Breddeidrætspuljen, for at give et samlet finansiering af projektet. Det vurderes, at projektet med anlæggelse af trampestier bidrager positivt til den samledes satsning i Faaborg-Midtfyn Kommune m.h.t. friluftsaktiviteter.

9 Ferritslev Fritidshus Egon Hansen Tlf.: Samarbejdene lokalsamfund Materialer og udstyr Anlægsarbejder Konsulent Formidling og information Kulturelle indslag Marius Pedersens Fond Deltagerbetaling Foreningsbetaling kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr Ansøgning om kr. til et projekt omkring styrkelse af samarbejdet mellem foreningerne i området gennem et stærkt mødested. Bestyrelsen indstiller, at der bevilges kr., dog under forudsætning af, at projektansøger fremsender yderligere dokumentation for, at der er opbakning fra områdets foreninger, institutioner og forretninger til projektet. Det indstilles, at der ikke gives tiltagn om støtte til projektet. Det vurderes, at en del af projektmidlerne skal dække diveres inventar tilskud. Endvidere vurderes, at projektet kan afvikles inden for rammerne af fritidshuset nuværende drift, hvortil fritidshuset årligt modtager tilskud fra Faaborg-Midtfyn Kommune.

10 Nr. Lyndelse/Nr. Søby Lokalråd Svend Caning Radbyvej Årselv sc@headsetshop.dk Hjemmeside for Nr. Lyndelse / Nr. Søby området. At etablere en hjemmeside der muliggør informationsdeling med borgerne lokalt kr. Design af hjemmeside kr Kodning af hjemmeside kr kr kr Egen finansiering kr Ansøgning om kr. til etablering af en fælles hjemmeside. Bestyrelsen indstiller, at der bevilges kr. Begrundelse. Skal et lokalområde udvikle og styrke samarbejdet og samspillet mellem foreningslivet, er en god hjemmeside en forudsætning herfor. Med en udbygget hjemmeside vil lokalrådet og området foreninger få en bedre mulighed for at synliggøre området tiltag og aktiviteter. Det indstilles, at der givet tilskud til projektet på i alt kr. Det vurderes, at etablering af en hjemmeside vil styrke muligheden for, at synliggøre lokalrådet/området tiltag og aktiviteter.

11 Lokalrådene for Herring/Rudme/Volstrup - Krarup-Espe - Hillerslev og Korinth samt Byforum Ringe Ros-Mari Mattsson Tangevej Ringe Mobil Åbning af natursti Ringe Korinth og skabelse af netværk til realisering af aktiviteter i og på naturstien. Åbningen af stien vil foregå med aktiveter spredt ud over de 16 km. natursti og med aktivitetspunkter i Ringe- Espe- Hørup og Korinth. Åbningen vil foregå over hele dagen med forskellige temaforløb i løbet af dagen Formålet med en markering af dagen, er udover at lave en officiel åbning af naturstien flg.: at vise hvilke aktivitetsmuligheder naturstien rummer, ved på åbningsdagen, at lave en lang række varierede aktiviteter på naturstien at i forløbet med at planlægge og afvikle åbningsarrangementerne, at skabe et netværk mellem området foreninger, således der opbygges en struktur / organisation der fremadrettet organisere og udvikler arrangementer og aktiviteter på naturstien. at få skabt netværk blandt private, foreninger og erhverv, der kan udbygge og udnytte de turistpotentialer naturstien rummer kr. Materialer og udstyr Formidling Rekvisitter til de forskellige aktiviteter Naturstyrelsen Deltagerbetaling kr kr kr kr kr kr kr Ansøgning om kr. til åbning af naturstien Ringe-Korinth. Bestyrelsen indstiller, at der bevilges kr. Begrundelse. Ved åbning af naturstien går området foreninger sammen om, at lave et åbningsarrangement der viser muligheder i/på og omkring stien. Derudover går foreningerne sammen om, at lave forskellige motions og informationsarrangementer for det første år efter åbningen af Naturstien. Dette vurderes, i høj grad at styrke samarbejdet mellem flere lokalsamfund og bedrage til at markedsføre området. Det indstilles, at der givet tilskud til projektet på i alt kr. Det vurderes, at lokalområdernes samarbejde om at markedsføre og lave arrangementer på Naturstien Ringe- Korinth bidrager positivt til en samlet markedsføring af Faaborg-Midtfyn Kommune.

12

Ansøgt Fynslands. 100.000 kr. Indstilling 25.000 kr. 18.000 kr. Indstilling 18.000 kr.

Ansøgt Fynslands. 100.000 kr. Indstilling 25.000 kr. 18.000 kr. Indstilling 18.000 kr. s indstilling Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2013 Ansøger Keld Jakobsen Lokalrådet for Horne Land Formål Lokalportalen.dk - én indgang til

Læs mere

Fagchef indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011

Fagchef indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Plan og kultur indstilling med oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2011 Tinghøj Alle 2, 5750 Ringe Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk

Læs mere

Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på 7.500 kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra

Lyndelse friskole givet tilsagn om tilskud på 7.500 kr. til den skoleklasse der skal deltage i projektet. Der er endvidere udtryk stor velvilje fra Begrundelser for tilsagn og afslag fra henholdsvis Fynsland og Fagchef for Plan og Kultur til 1 ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje 2014. Projekt / Projektbeskrivelse økonomi

Læs mere

Ansøgt beløb. Fynsland indstilling Ridebane hegn 54.175 kr. Indstilling 20.000 kr. Kultur og Naturformidling ved hjælp at QRkoder

Ansøgt beløb. Fynsland indstilling Ridebane hegn 54.175 kr. Indstilling 20.000 kr. Kultur og Naturformidling ved hjælp at QRkoder indstilling Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2012 Ansøger Årslev/Sdr. Nærå Rideklub Lokalrådet for Horne Land Naturstyrelsen Fyn Lokalrådet

Læs mere

Motionsmødesteder. i det fri - sådan gør du. Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal?

Motionsmødesteder. i det fri - sådan gør du. Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal? Motionsmødesteder i det fri - sådan gør du Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal? 5 Den rette placering l Motionsmødestedets indhold Lovgivning, regler og

Læs mere

NOTAT. Ansøgt Fynsland. 150.000 kr. 18.750 kr. fra landdistriktspuljen. 512.000 kr.? Anført som det ansøgte beløb! 193.893 kr. til anskaffelse af

NOTAT. Ansøgt Fynsland. 150.000 kr. 18.750 kr. fra landdistriktspuljen. 512.000 kr.? Anført som det ansøgte beløb! 193.893 kr. til anskaffelse af Motionsområder og -mødesteder: 2. ansøgningsrunde. Projektbeskrivelser og indstillinger Sag: 18.20.00-Ø40-1-10 Martin Holmlund Lauesen Plan og kultur 02-12-2010 1 Tarup-Davinde I/S Formål Mødested ved

Læs mere

Fagchefs indstilling Fyens Rundkirke, Horne. Ansøgt beløb. Indstilling Afslag Lokalrådet for Horne Land. 40.000 kr. Indstilling 40.000 kr.

Fagchefs indstilling Fyens Rundkirke, Horne. Ansøgt beløb. Indstilling Afslag Lokalrådet for Horne Land. 40.000 kr. Indstilling 40.000 kr. indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2012 Ansøger Formål beløb indstilling s indstilling Fyens Rundkirke, Horne Anlæggelse af meditationslabyrint

Læs mere

Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser

Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser Lokalsamfunds- og Planudvalget: Opgaver og indsatser Udarbejdet af: Sagsnummer.: Johanne Holten Dato: 20-08-2014 Version nr.: 5 00.22.00-P00-1-14 Indledning og baggrund Lokalsamfunds- og Planudvalget er

Læs mere

Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn kommunes landdistriktspulje 2010

Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn kommunes landdistriktspulje 2010 Plan og kultur Tinghøj Alle 2, 5750 Ringe Fagchef Oversigt over ansøgninger til 1. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn kommunes landdistriktspulje 2010 Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk

Læs mere

Ansøgt Fynslands. 75.000 kr. Indstilling Afslag 15.000 kr. Indstilling. 60.000 kr. Indstilling Afslag

Ansøgt Fynslands. 75.000 kr. Indstilling Afslag 15.000 kr. Indstilling. 60.000 kr. Indstilling Afslag s indstilling Oversigt over ansøgninger til 2. ansøgningsrunde af Faaborg-Midtfyn Kommunes landdistriktspulje 2013 Ansøger Nr. Broby lokalråd, Lokalrådet for Brobyværk og X- huset Formål Fælles udviklingsstrategi

Læs mere

DEMOKRATIUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende:

DEMOKRATIUDVALGET Mødedato: Mødetidspunkt: Mødested: Mødenr.: Fraværende: Refer Mødetidspunkt: Fra kl.: 17.30 Til kl.: 18.15 Mødested: Birgittelyst Kro Mødenr.: 12 Fraværende: Sag nr.: Emne: Side: ÅBEN DAGSORDEN 83 Meddelelser og gensidig orientering 135 84 Ansøgning til Initiivpuljen

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Side 1 af 2 Projektnummer Modtaget den Behandlet den Afsluttet den

Læs mere

Til Følgegruppen. Natursti: Referat fra 2. følgegruppemøde. Vedlagt følger referat fra mødet.

Til Følgegruppen. Natursti: Referat fra 2. følgegruppemøde. Vedlagt følger referat fra mødet. Til Følgegruppen SKOV- OG NATURSTYRELSEN Fyn J.nr. Ref. abo Den 9. oktober 2009 Natursti: Referat fra 2. følgegruppemøde Vedlagt følger referat fra mødet. Tidsplan og dermed detailplanlægning af borgerinddragelsesprocessen

Læs mere

Kontakt. Hvis du har spørgsmål til hvordan man åbner et nyt spor på din ejendom kan du ringe eller skrive på /

Kontakt. Hvis du har spørgsmål til hvordan man åbner et nyt spor på din ejendom kan du ringe eller skrive på / Kontakt Hvis du har spørgsmål til hvordan man åbner et nyt spor på din ejendom kan du ringe eller skrive på +45 3339 4000 / spor@lf.dk Sekretariatet for Spor i Landskabet hjælper og rådgiver i alle faser.

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Angiv CVR-nummer, hvis muligt (NemKonto skal være tilknyttet): Hvis ansøgerkreds ikke har et CVR-nummer tilknyttet bedes det angives her:

Angiv CVR-nummer, hvis muligt (NemKonto skal være tilknyttet): Hvis ansøgerkreds ikke har et CVR-nummer tilknyttet bedes det angives her: Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens Ansøgning om tilskud til bosætningsindsats Ansøgningsfrist den 19. maj 16. Skemaet skal udfyldes elektronisk. Ansøgningen sendes til aktivmedb@assens.dk Projektets

Læs mere

Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre. Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012

Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre. Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012 Informationsmøde og workshop om hvordan vi kommer videre Idestrup Forsamlingshus den 8. februar 2012 Formålet med de+e møde/punkt: 1. At præsentere den reviderede ansøgning og budget og hvad der mangler

Læs mere

Flyttemønstre og boligmarkedet

Flyttemønstre og boligmarkedet og boligmarkedet Dette tema beskriver befolkningsudvikling i Faaborg-Midtfyn Kommune. Befolkningsudvikling er vigtigt viden for kommunen, da befolkningstallet udgør grundlaget for en væsentlig del af kommunens

Læs mere

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 195 Offentligt Hej Jørgen! Jeg skriver til dig i min egenskab af formand for Grønbjerg-Langelund Lokalråd, og i dette tilfælde, også som den

Læs mere

Notat. Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: P Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur

Notat. Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: P Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: 04.04.00-P20-12-13 Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur 30-10-2014 Notat Dette notat er en opdatering af notat fra 15.04.2013, hvor der sidst

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C.

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. Ansøger (forening/navn) Ubberud Hallen i samarbejde med Ubberud Idrætsforening Cvr. nr. 26157705

Læs mere

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne

Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne Projekt opførelse af Multihus (aktivitetslokaler) i Lyne LYNE HALLEN KLOSTERVEJ 3 6880 TARM Tlf. 7525 0383 www.lynehallen.dk hallen@lyne.dk Indhold Beskrivelse af projektet... 2 Formålet med projektet...

Læs mere

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole 2 Aarslev Boldklub - analyse og plan for udvikling fra skole til idræts- og foreningshus - bygningsmæssige

Læs mere

Kontakt. Hvis du har spørgsmål til hvordan man kommer godt fra start kan du ringe eller skrive på /

Kontakt. Hvis du har spørgsmål til hvordan man kommer godt fra start kan du ringe eller skrive på / Kontakt Sekretariatet for Spor i Landskabet hjælper og rådgiver i alle faser. Initiativet er støttet af Nordea-fonden, Landbrug og Fødevarer, Udlodningsmidler til Friluftslivet, samt Miljø- og Fødevareministeriet.

Læs mere

Notat. Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: P Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur

Notat. Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: P Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur Oversigt/status over udviklingsplaner i idrætsfaciliteter Sag: 04.04.00-P20-12-13 Theis Bavnhøj Hansen Plan og kultur 15-04-2013 Notat Under Breddeidrætsprojektet fik de første seks haller lavet en udviklingsplan.

Læs mere

Gode råd til kommunalbestyrelsen sammenfatning af gruppearbejdet

Gode råd til kommunalbestyrelsen sammenfatning af gruppearbejdet Møde om borgerbudgetter den 16. marts 2015 Gode råd til kommunalbestyrelsen sammenfatning af gruppearbejdet Hvilke temaer, synes du er vigtigst, når vi samme skal udvikle kommunen med borgerbudgetter Hvem

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

Kommunens indsats? Din indsats?

Kommunens indsats? Din indsats? FÆLLESSKAB / SAMMENHOLD / SAMLINGSSTEDER Tilskud til forsamlingssteder/ landsbypuljer/ LAG landsbypuljen +forsamlingshuspuljen forsamlingshuspuljen Skab rammer opbakning på nye ideer fra foreninger Bevarelse

Læs mere

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet dokument med

Læs mere

Projekt Felding 2010. Mette Saaugaard Henrik Tønnesen Finn Lillelund fmd. Borgerforeningen fmd. IdrætsCenter Syd fmd.

Projekt Felding 2010. Mette Saaugaard Henrik Tønnesen Finn Lillelund fmd. Borgerforeningen fmd. IdrætsCenter Syd fmd. Projekt Felding 2010 Med Projekt Felding 2010, har borgerne i Nr. Felding skabt et projekt, der både rækker langt ind i fremtiden, og som også et godt bud på, hvordan landsbyerne globalt kan sikre vækst

Læs mere

Der søges om tilskud til: Der søges om kr.: Bevilling/afslag Budget rest 518.010,00

Der søges om tilskud til: Der søges om kr.: Bevilling/afslag Budget rest 518.010,00 Ansøgninger og bevillinger vedr. Frivilligt Socialt Arbejde Samlet budget til Frivilligt Socialt Arbejde: Frivillighedshusene 31%: 1.671.000,00 518.010,00 Til brug i april 77% af 1.671.000 = 1.286.670-768660

Læs mere

Ny drift Nummer Projektnavn Fagudvalg Funktion Aftaleenhed Indsatsområde Område Beskrivelse af forslag

Ny drift Nummer Projektnavn Fagudvalg Funktion Aftaleenhed Indsatsområde Område Beskrivelse af forslag Nummer 130 Udvidelse af landdistriktspujen Indsatsområde Nye initiativer i øvrigt Område Hele kommunen Landdistriktspuljen er idag på 309.000 kr om året. Puljens formål er at støtte lokale udviklingsprojekter

Læs mere

Natursti Ringe-Korinth: Referat af 4. følgegruppemøde 8. december 2010

Natursti Ringe-Korinth: Referat af 4. følgegruppemøde 8. december 2010 Natursti Ringe-Korinth: Referat af 4. følgegruppemøde 8. december 2010 SKOV- OG NATURSTYRELSEN Fyn J.nr. SNS- 4334-00075 Ref. Abo/kskov Den 9. december 2010 Deltagere i mødet: Erik Sønderskov Jørgen Kej

Læs mere

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen.

Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Ansøgningsskema Dette skema benyttes til fremsendelse af ansøgning til puljen Helhedsplanpuljen. Forbeholdt sekretariat / bestyrelsen Projektnummer Modtaget den Godkendt den Behandlet den Afslag den Afsluttet

Læs mere

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2012

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2012 Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2012 Der foreligger i alt 9 ansøgninger alle 9 projekter er LAG-projekter, der er ingen Fiskeri LAG-projekt imellem. De samlede projektomkostninger

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012 Referat torsdag den 26. april 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg 13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner Drift Kr. i 2015 - prisniveau 2015 2016 2017 2018 Litteratur- og Multimediefestival 90.000 90.000 90.000 90.000 Yderligere

Læs mere

Administrationspraksis for grøn ordning. Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013

Administrationspraksis for grøn ordning. Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013 Administrationspraksis for grøn ordning Teknik- og Miljøforvaltningen, januar 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning...3 2. Anvendelsesmuligheder for pengene...3 3. Geografisk fordeling af VE-midlerne...3

Læs mere

Sundhed Målsætning 10: En sund sjæl i et sundt legeme

Sundhed Målsætning 10: En sund sjæl i et sundt legeme Sundhed Målsætning 10: En sund sjæl i et sundt legeme a: Foreningsdag i bymidten/center Hvor foreningerne præsenterer Deres aktivitet b: "Klippekortaktiviteter" Kort til forskellige aktiviteter, hvor man

Læs mere

Bevilget fra fonde og private: Underværker: Fionia Fond: Veluxfonden: LAG SØM: Martin og Flemming Skibsted: 200.

Bevilget fra fonde og private: Underværker: Fionia Fond: Veluxfonden: LAG SØM: Martin og Flemming Skibsted: 200. Cafè Fabers Projekt: Landdistriktspulje 2017, 1. ansøgningsrunde. Ansøgt: 16-05-2017 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Ansøgning modtaget ID #: 119-3 Oplysninger om ansøger Foreningens/organisationens

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje.

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Kultur og Fritid Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro Hobro, den 16. april 2011 Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Med henvisning til sidste års ansøgning af den 08.10.2009 om tilskud

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens

Resultatkontrakt. Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens Resultatkontrakt Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Børnebondegård Horsens Kontraktens start: 5. april 2011 Kontraktens slut: 1. juli 2014 Journalnummer: 13376231510 Kontraktens parter Region: Region

Læs mere

Idræt og motion i Faaborg-Midtfyn - udfordringer og muligheder i en landkommune

Idræt og motion i Faaborg-Midtfyn - udfordringer og muligheder i en landkommune Idræt og motion i Faaborg-Midtfyn - udfordringer og muligheder i en landkommune Lene Høsthaab (V), Kultur- og lokalsamfundsudvalget KL Kultur- og fritidskonference, Århus, 9. maj 2017 Faaborg-Midtfyn fakta

Læs mere

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2013

Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2013 Ansøgninger om kommunale tilskud til LAG- og Fiskeri LAG-projekter 2013 Der foreligger i alt 7 ansøgninger: 4 LAG-projekter, 2 Fiskeri LAG-projekter og 1 ansøgning alene om tilskud til mellemfinansiering

Læs mere

Notat. Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende. Til. Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten)

Notat. Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende. Til. Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten) Notat Til Forligspartierne bag kvalitetsfondsmidlerne (kulturudvalget samt Enhedslisten) Den Udmøntning af Puljen til multibaner og lignende Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice 1. Resume

Læs mere

Notat. Kort oversigt med tabeller vedr. de økonomiske ændringer i den reviderede halmodel samt de fremlagte alternative modeller vedr.

Notat. Kort oversigt med tabeller vedr. de økonomiske ændringer i den reviderede halmodel samt de fremlagte alternative modeller vedr. Notat Kort oversigt med tabeller vedr. de økonomiske ændringer i den reviderede halmodel samt de fremlagte alternative modeller vedr. svømmehallerne Sag: 18.15.00-Ø40-1-18 By, Land og Kultur 12-11-2018

Læs mere

Evaluering af Landdistriktspuljen 2011

Evaluering af Landdistriktspuljen 2011 NOTAT Evaluering af Landdistriktspuljen 2011 Baggrund Landdistriktspuljen er oprettet som en medfinansieringspulje, der skal understøtte Guldborgsund Kommunes Landdistriktspolitik. Formålet med Landdistriktspuljen

Læs mere

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje

Kommunikationskit. I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje Kommunikationskit I forbindelse med støtte til multibane fra Nordea-fonden og DBU s multibanepulje 1 Kære multibaneklub, Tillykke med støtten til jeres multibane, der forhåbentlig vil gøre en stor forskel

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1 Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1. Projekt titel Grønne Hjerte 2. Ansøger Baptistspejderne i Holbæk og Regstrup v/jimmy Singerholm Olsen Adresse: Hovedgaden 24, 4440 Mørkøv. Mail: jimmysingerholm@gmail.com

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Ansøgningsskema til Haderslev i Bevægelse

Ansøgningsskema til Haderslev i Bevægelse Nedenstående ansøgningsskema kan udfyldes i samarbejde med projektleder fra Sundhedsservice. Alle felter behøver ikke udfyldes, men des bedre projektet beskrives, des lettere er sagsbehandlingen. Ansøgningen

Læs mere

Udvikling af Nørreådalen - aktive beboere og landsbyer i ådalen. Visions- og idékatalog for udviklingen i ådalen 2012 2022

Udvikling af Nørreådalen - aktive beboere og landsbyer i ådalen. Visions- og idékatalog for udviklingen i ådalen 2012 2022 Udvikling af Nørreådalen - aktive beboere og landsbyer i ådalen Visions- og idékatalog for udviklingen i ådalen 2012 2022 UDKAST 21. marts 2012 1 1. Introduktion til Kataloget Visions- og idékataloget

Læs mere

Referat Distriktsudvalget

Referat Distriktsudvalget Referat Distriktsudvalget 2018-2021 Ordinært møde Mødetidspunkt: 21-06-2018 19:00 Mødeafholdelse: Information: Medlemmer: Ravnshøj Ravnshøj Skole Ravnshøjvej 155 9900 Frederikshavn Brian Kjær(A), Formand

Læs mere

Kløverstierne. - et frugtbart samarbejde mellem ildsjæle, organisationer og kommuner. Projektleder Johanne Leth Nielsen, Friluftsrådet

Kløverstierne. - et frugtbart samarbejde mellem ildsjæle, organisationer og kommuner. Projektleder Johanne Leth Nielsen, Friluftsrådet Kløverstierne - et frugtbart samarbejde mellem ildsjæle, organisationer og kommuner Projektleder Johanne Leth Nielsen, Friluftsrådet Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv Hvad er Kløverstierne (I)?

Læs mere

Tilskudsordninger til finansiering af vandløbsrestaurering Informationsmøder for kommuner 2012 Louise Ilum Sørensen NaturErhvervstyrelsen, Tønder

Tilskudsordninger til finansiering af vandløbsrestaurering Informationsmøder for kommuner 2012 Louise Ilum Sørensen NaturErhvervstyrelsen, Tønder Tilskudsordninger til finansiering af vandløbsrestaurering Informationsmøder for kommuner 2012 Louise Ilum Sørensen NaturErhvervstyrelsen, Tønder Fiskeriudviklingsprogram tilsagnsmodel Ansøgning I: Forundersøgelse

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2016, 2. runde

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2016, 2. runde Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2016, 2. runde Indhold Indledning... 3 1. Formålet med Landdistriktspuljen... 3 2. Hvilken type af forsøgsprojekter

Læs mere

FORSAMLINGSHUSENES AFTEN Støtte til ud-og ombygning af. Forsamlingshusenes aften Middelfart september 2010

FORSAMLINGSHUSENES AFTEN Støtte til ud-og ombygning af. Forsamlingshusenes aften Middelfart september 2010 FORSAMLINGSHUSENES AFTEN Støtte til ud-og ombygning af forsamlingshuse? LOKALE-OG ANLÆGSFONDEN: Hvem, hvad og hvordan? FORSAMLINGSHUSET I FREMTIDEN: Modernisere og udvikle, i stedet for at afvikle? LOKALE-

Læs mere

LANDDISTRIKTSPOLITIK I ESBJERG KOMMUNE RETNINGSLINJER FOR LANDDISTRIKTSPULJEN

LANDDISTRIKTSPOLITIK I ESBJERG KOMMUNE RETNINGSLINJER FOR LANDDISTRIKTSPULJEN LANDDISTRIKTSPOLITIK I ESBJERG KOMMUNE RETNINGSLINJER FOR LANDDISTRIKTSPULJEN Formål Formålet med landdistriktspuljen er at tilskynde landdistriktsaktører til at igangsætte initiativer til udvikling af

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2015

Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2015 Vejledning om tilskud til forsøgsprojekter i landdistrikterne fra Landdistriktspuljen 2015 Indhold Indledning... 3 1. Formålet med Landdistriktspuljen... 3 2. Hvilken type af forsøgsprojekter kan der ydes

Læs mere

Bilag: Oversigt over ansøgninger til Lokalområdernes Udviklingspulje forår 2014

Bilag: Oversigt over ansøgninger til Lokalområdernes Udviklingspulje forår 2014 Bilag: Oversigt over ansøgninger til Lokalområdernes Udviklingspulje forår 2014 Formålet med Lokalområdernes Udviklingspulje: Byrådet har etableret Lokalområdernes Udviklingspulje med det formål at skabe

Læs mere

27/1 2015 Høringssvar om ny dagtilbudsstruktur i FMK 2015-2018 Personalet i Årslev Børnehave og Vuggestue er glade for at se, at I har udvalgt nogle principper i den nye dagtilbudsstruktur, som er med

Læs mere

Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune

Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune 72 byer og landsbyer at tage vare på Faaborg-Midtfyn Kommune er Fyns største rent geografisk. 51.735 indbyggere ca. 75 % af dem bor i kommunens mindre byer og landsbyer

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK 2016 2 Indhold Forord af Lars Ejby Pedersen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget Bedre fysiske faciliteter Det attraktive byliv Talentudvikling og kreative vækstmiljøer

Læs mere

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 %

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 % Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune) 1. Projektets titel Erhvervsmesse 2015 i Køng-Lundby 2. Beløb der søges finansieret af LUP-puljen Hvilket beløb søges fra LUP-puljen: ca. 32.000 kr. Hvor

Læs mere

Ansøgninger til pulje til Samlingssteder 2013 Acadre 12/32144

Ansøgninger til pulje til Samlingssteder 2013 Acadre 12/32144 ANSØGER Ansøgninger til pulje til Samlingssteder 2013 Acadre 12/32144 PROJEKT Moms reg. Søgt tilskud fra andre Samlede udgifter til projektet Ja Nej m. moms u. moms Værdi af egen arbejdskraft 100 kr. pr.time

Læs mere

Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune

Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Idrætsanlæggenes svar på spørgeskema Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund Formålet med analysen Formålet med undersøgelsen

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier. Budget i alt

Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier. Budget i alt Fordeling af 1.400.000 kr. i Puljen til modernisering af lokale aktivitetscentre 2015 Kritrierne: 1. at moderniseringen skaber nye aktiviteter som vil gavne mange borgere enten lokalt eller via et stort

Læs mere

Høringsvar ang.sagsfremstilling til Kultur og Fritidsudvalget marts 2012 om Hillerslev landsbycenter.

Høringsvar ang.sagsfremstilling til Kultur og Fritidsudvalget marts 2012 om Hillerslev landsbycenter. Faaborg-midtfyn kommune Hillerslev den 23/2 12 Job og Aktiv Kultur og Fritids udvalgt, Fagsekretariatet Plan og Kultur. Høringsvar ang.sagsfremstilling til Kultur og Fritidsudvalget marts 2012 om Hillerslev

Læs mere

Indsigelse til forslag til lokalplan: Erhvervspark i Ryslinge. Der er kommet 4 indsigelser/bemærkninger i høringsperioden:

Indsigelse til forslag til lokalplan: Erhvervspark i Ryslinge. Der er kommet 4 indsigelser/bemærkninger i høringsperioden: Indsigelse til forslag til lokalplan: 2010-18 Erhvervspark i Ryslinge Der er kommet 4 indsigelser/ i høringsperioden: Indsiger Indhold Planafdelingens Indsigelse nr. 1 Ryslinge Lokalråd Gunnar Landtved

Læs mere

Høringsmøde på Rømø om Nationalpark Vadehavet

Høringsmøde på Rømø om Nationalpark Vadehavet Høringsmøde på Rømø om Et bud på udviklingsperspektiver ved v/ borgmester Laurids Rudebeck 10. august 2010 1. Udviklingsperspektivet er grundlaget for vores positive indstilling til 2. Nogle konkrete bud

Læs mere

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark

Projektbeskrivelse. Øster Snede Aktivitetspark Projektbeskrivelse Øster Snede Aktivitetspark Sole IF Aktivitetspark Missionshus Skole, SFO og børnehave 1. Projekttitel Øster Snede Aktivitetspark Placering: Ribevej 65, Øster Snede, 8723 Løsning i Hedensted

Læs mere

Indstilling. International Community. 1. Resume. Til Byrådet. Den Århus Kommune

Indstilling. International Community. 1. Resume. Til Byrådet. Den Århus Kommune Indstilling Til Byrådet Den 21-09-2013 Århus Kommune Borgmesterens Afdeling 1. Resume Århus har i de senere år oplevet en øget grad af internationalisering, og forventes at fortsætte i de kommende år,

Læs mere

Referat. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00. Fraværende:

Referat. Mødedato: 20. juni Mødelokale 204, 2. sal. Starttidspunkt for møde: 19:00. Fraværende: Mødedato: 20. juni 2016 Mødelokale: Tønder Rådhus, Mødelokale 204, 2. sal Starttidspunkt for møde: 19:00 Fraværende: Stig Andersen, Flemming Gjelstrup, Jens Peter Jensen, Jens Rasch, Per Svendsen ved afbud.

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 15 TORSDAG DEN 24. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 24. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Lintrup. det idéelle hjørne

Lintrup. det idéelle hjørne 2010 2020 Lintrup det idéelle hjørne A n s v a r lig : L o k a lr å d e t i L in tr u p S e p te m b e r 2 0 1 0 Indhold Indhold...2 Forord...2 Lokal Udviklingsplan...3 Lintrup s historie...3 Lokal analyse...3

Læs mere

Oplæg om halområdet i FMK Ringe, 10. september 2015

Oplæg om halområdet i FMK Ringe, 10. september 2015 Oplæg om halområdet i FMK Ringe, 10. september 2015 Haltilskudsmodel 2012 Tidligere model angav driftsudgifter, som mål for tilskuddet Ingen incitament til at spare eller optimere Ny model fra 2012 fokus

Læs mere

Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter

Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter By, Land og Kultur Mellemgade 15, 5600 Faaborg Samarbejdsaftale om idrætsfaciliteter mellem Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Faaborg-Midtfyn Kommune (herefter

Læs mere

LAG Faaborg-Midtfyn. Projektstøtte i Faaborg-Midtfyn Kommune. Med midler fra Landdistriktprogrammet 2007 2013. LAG Faaborg-Midtfyn - 12 -

LAG Faaborg-Midtfyn. Projektstøtte i Faaborg-Midtfyn Kommune. Med midler fra Landdistriktprogrammet 2007 2013. LAG Faaborg-Midtfyn - 12 - LAG Faaborg-Midtfyn Projektstøtte i Faaborg-Midtfyn Kommune Med midler fra Landdistriktprogrammet 2007 2013 Vi støtter projekter, som Skaber attraktive levevilkår i landdistrikterne Skaber nye arbejdspladser

Læs mere

Sundhedsprojekt. Københavns nye Bevægelsesrum. Bilag 1 - web

Sundhedsprojekt. Københavns nye Bevægelsesrum. Bilag 1 - web Sundhedsprojekt Københavns nye Bevægelsesrum Bilag 1 - web 1 Overordnet projektbeskrivelse Sundhedsprojektet Københavns nye Bevægelsesrum Formål Projektleder Dato 28.10.08 At udvikle og etablere faciliteter

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

LAG Midt-Nordvestsjælland

LAG Midt-Nordvestsjælland LAG Midt-Nordvestsjælland Tilskud til udvikling af liv og erhverv i landdistrikterne Lokale aktionsgrupper (LAG er) er lokalt forankrede foreninger, som skaber udvikling og innovation i lokalsamfundene

Læs mere

Til Demokratiudvalget Modtaget den:

Til Demokratiudvalget Modtaget den: Til Demokratiudvalget Modtaget den: Ansøgning nr.: ANSØGNING OM TILSKUD FRA INITIATIVPULJEN TIL DEMOKRATI- BORGERINDDRAGELSESINITIATIVER Vammen og omegns Borgerforening Ansøgers navn: (Forening / gruppe

Læs mere

Gislinge Ruterne. Om Gislinge Ruterne. Fine ture i Gislinge-området til fods eller på cykel.

Gislinge Ruterne. Om Gislinge Ruterne. Fine ture i Gislinge-området til fods eller på cykel. Fine ture i Gislinge-området til fods eller på cykel. Gislinge Ruterne Om Gislinge Ruterne Idéen bag Gislinge Ruterne opstod på et Dialogmøde i Gislinge, hvor Gislinge borgere fremkom med et ønske om,

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Referat. Lokalrådet. Den 27. maj 2013, kl. 16:15 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Lokalrådet. Den 27. maj 2013, kl. 16:15 holdt Lokalrådet ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 27. maj 2013, holdt ordinært møde i mødelokale D, Ullasvej 23, Rønne. Side 2 af 14 ------------------ Mødet slut kl. 16.55 Medlemmer: Bjarne Kristiansen Brita Hansen Jeanette Werner Lykke Jensen

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og love erklæring

Læs mere

HORNE VISION 2020. 200 elever i Horne skole!

HORNE VISION 2020. 200 elever i Horne skole! Horne Vision 2020 HORNE VISION 2020 200 elever i Horne skole! 2020 Fremtidens Horne Hornes fremtid som aktiv landsby er afhængig af tilflytning primært af en karaktér som kan styrke byens trivsel herunder

Læs mere

Grundejerforeningen"Fælleskabet" Haastrup

GrundejerforeningenFælleskabet Haastrup Grundejerforeningen"Fælleskabet" Haastrup Projekt: Landdistriktspulje 2017, 2. ansøgningsrunde. Ansøgt: 11-10-2017 (Puljecenter + Hjemmeside) Status: Ansøgning modtaget ID #: 119-8 Oplysninger om ansøger

Læs mere

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl Kultur og Fritids mødelokale

Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl Kultur og Fritids mødelokale Mødedato: 11. juni 2015 Side: 21 Referat fra Folkeoplysningsudvalgets møde torsdag den 11. juni 2015, kl. 17.00 - Kultur og Fritids mødelokale Medlemmer Birger L. Hansen Dina Oxfeldt Finn Jensen Henrik

Læs mere

Kriterier for landdistriktspuljen

Kriterier for landdistriktspuljen Bosætning og Erhverv samt Fynslands indstilling til projekter, der har ansøgt Faaborg-Midtfyn Kommunes Landdistriktspulje anden ansøgningsrunde 2015 Kriterier for landdistriktspuljen 1. Understøtte landsbyernes

Læs mere

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Udarbejdet af den af bysamfundene nedsatte arbejdsgruppe den 19. september 2006 Revideret 28.august 2008 Forslag til Revideret udgave september

Læs mere

Definition af et frivilligcenter

Definition af et frivilligcenter Definition af et frivilligcenter Et frivilligcenter arbejder lokalt, og almindeligvis dækker frivilligcentret en kommune. Der findes ca. 50 F.C i Danmark og 7 nye er på vej. Det er socialministeriets vision

Læs mere

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde

Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Gode råd, når der skal ansøges om økonomisk støtte fra kommuner og fonde Denne vejledning er udarbejdet på baggrund af de erfaringer, der blev gjort i forbindelse med hjemsøgning af midler til nyt klubhus

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere